Premier League - preview 19. kola

25.12.2012, 23:25
Previews
V Anglii pokračuje náročný vánoční a novoroční program a ve středu se hraje devět zápasů. Manchester United bude své postavení a náskok hájit proti Newcastlu, Citizens hrají v Sunderlandu a Chelsea hraje v Norwichi. Aston Villa bude napravovat nedávný potupný debakl proti Tottenhamu, odloženo je londýnské derby mezi Arsenalem a West Hamem...
Norwich City - Chelsea FC  (středa 16:00)
Užuž to vypadalo, že to Kanárci dovedou do toho stádia, že poslední porážku v Premier League dovedou až k týmu, který jim ji přinesl. 6. října dostal Norwich debakl od Chelsea 4:1, poté desetkrát za sebou neprohrál. Šest výher, čtyři remízy a skalpy týmů jako Manchester United, Arsenal nebo Swansea. K tomu čtyři čistá konta a z Canaries se stával jeden z nejnepříjemnějších celků ligy.

Na začátku října to byla jasná záležitost. Holt sice poslal na Stamford Bridge Norwich do vedení, ale za deset minut už Chelsea zásluhou Torrese a Lamparda vedla. Hazard s Ivanovićem dílo dokonali a Blues tehdy vládli lize. Nyní mají ztrátu jedenáct bodů na Manchester United, a proto musí na Carrow Road zvítězit, jestli chtějí živit naději na špičku tabulky.

Momentálně Londýňané válí. Během posledních dvou utkání nasázeli 13 gólů. 5:1 rozstříleli ve čtvrtfinále Capital One Cupu druholigový Leeds a o víkendu zničili 8:0 Aston Villu. Sedm střelců se na triumfu podílelo a to ještě věkem dorostenec Lucas Piazón neproměnil penaltu, sic byla kopnutá výborně.

Chelsea na Boxing Day zákonitě neprohrává. Už sedmkrát si z těchto zápasů odnesla minimálně bod. Na druhou stranu z posledních pěti duelů vyhrála jen jednou. Může ovšem spoléhat na nejlepšího ligového střelce klubové historie. Proti Villans Frank Lampard nádhernou střelou vsítil 130. gól a překonal dosud rekordního (129) střelce Bobbyho Tamblinga.

Na jeho post si už ovšem brousí zuby John Obi Mikel, který se po třízápasovém trestu za (údajně) neoprávněné nařčení Marka Clattenburga z rasistických urážek. Na pozici defenzivního záložníka kromě jeho a Lamparda ještě chtějí Ramires, případně další Brazilci Oscar s Luizem.

Nejistý je stav levého obránce Ryana Bertranda, jenž laboruje s poraněným tříslem. Ani kdyby byl fit, však zřejmě nenastoupí, tuto pozici má pod palcem pevně Ashley Cole. Stoprocentně není v pořádku ani kapitán John Terry.

Norwich má také potíže s kapitánem, Grant Holt marodil se zadním stehenním svalem a ještě před zápasem musí lékařský sbor posoudit, zda je v pořádku nebo ne. Mimo hru zůstávají John Ruddy, Andrew Surman i Ryan Bennett, nezahraje si ani Steven Whittaker.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Bassong, Turner, Garrido - Snodgrass, Tettey, Johnson, Pilkington - Hoolahan - Morison (Holt)
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Cole - Lampard, Luiz - Moses (Oscar), Mata, Hazard - Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.75 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - West Bromwich Albion  (středa 16:00)
QPR to zase nezvládlo. Po čtyřech kolech bez porážky Rangers padli na půdě Newcastlu a v tu ránu jako by se vše odehrálo zas a znovu. Harry Redknapp se opřel do přeplácených "hvězd", novináři neváhali připomenout stále pětibodový odstup od první záchranné příčky (přinejmenším; 17. Soton má zápas k dobru) a fanoušci si opět v poněkud zoufalé tónině zapěli tu optimistickou o paralele s Portsmouthem.

Harry Redknapp se podruhé na jihoanglické scéně objevil 7. prosince 2005. Pompey měli tehdy 10 bodů na kontě, potáceli se mezi posledními třemi a nakonec byli spaseni mohutnými lednovými investicemi (Benjani, Mendes, Davis...). Queen’s Park Rangers populární ‘Arry přebral o nějakých 14 dní dříve - a taky s menším počtem bodů k dobru, pouhými čtyřmi. Teď se krátce po Štědrém dni se svým QPR Redknapp nachází právě na té magické desetibodové hranici; přičemž se všeobecně tvrdívá, že teprve 30 bodů na kontě zkraje února se dá brát za záruku opětovného prvoligového počínání. Inu, jezdci mají stále co dokazovat...

Naproti tomu West Bromwich představuje spíše příklad dobře vedeného klubu než přesný opak (čili QPR). Už pod třetím manažerem se mu daří držet kontinuální linie, ne že každý nový lodivod si přivede svou partou přeambiciózních a přeceněných fotbalistů. Baggies tvoří převážně nenápadní borci, kteří však dokážou předvádět chvályhodné, až úctyhodné výkony. To se letos potvrzovalo hlavně zkraje sezony, kdy Throstles dokonce nějakou dobu patřili mezi nejlepší čtyři celky tabulky - teď jsou na tom hůře, ovšem výhrou nad Norwichem alespoň přerušili čtyřzápasové čekání na něčí skalp.

V Londýně se možná bude upravovat defenzivní složka základní sestavy. Armand Traoré (a stejně tak "lavičkový" Onuoha) marodí se zadními stehenními svaly, přičemž Júlio César je na tom se zády sice lépe, však pořád ne stoprocentně. Mimo hru rozhodně zůstává trojlístek Park-Zamora-Johnson.

Bez dvou středních záložníků, Claudia Yacoba a Youssoufa Mulumbua, si Albion posledně přeci jen poradil, ačkoliv postiženou řadu Steve Clarke slepoval dosti improvizovaně. Tentokrát minimálně druhý jmenovaný bude k dispozici (je venku z trestu) a šanci na návrat má rovněž argentinský středopolař; podobně jako Steven Reid.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Reading FC - Swansea City  (středa 16:00)
Patnáct výher ze 17 závěrečných kol loňské druholigové sezony, nástup miliardáře Zingareviče a popularita manažera McDermotta - to všechno mělo být více či méně příslibem do nadcházejícího nováčkovského ročníku Premier League. Výsledek je však bohužel tristní: devět bodů po 18 odehraných zápasech a do toho všeho nedávné výroky Kebeho...

Křídelník Royals se veřejně nechal slyšet, že je prý součástí všehovšudy "dobrého týmu pro Championship", přičemž dle něj nebylo přípustné, aby klub tolik opovrhoval možnostmi řádně posílit kádr. Něco takového se ostatně musí uskutečnit teď v zimě, a možná ani několik nových tváří neustále prohrávající mužstvo nespasí. Kam se nicméně rozhodně bude investovat, to bude defenzíva.

Střílení branek - žádný problém, vždyť dohromady pět gólů na Madejski Stadium v nedávné době inkasovaly ManUtd s Arsenalem. Jenže k tomu samy pokaždé svého soka přestřílely (dokupy devíti brankami), přispěly k sedmizápasové řadě bez bodu a jedině přiživily nejen statistickou pověst o Readingu jakožto nejhůře bránícím týmu soutěže.

Na druhém konci dálnice M4, v sousedním Walesu, nabývá život docela jinačích obrysů. Swansea se slušnou grácií navazuje na perfektní nováčkovský ročník, a ačkoliv zase tři kola čeká na vítězství (jinými slovy zažívá své periodické období útlumu), zdá se být prozatím dostatečně izolováno od záchranářských prací. Vše se ještě samozřejmě může změnit, ovšem zrovna Royals by toho papírově neměli být schopni.

Labutě již koneckonců uhrály solidní výsledky s dalšími dvěma nováčky: v Southamptonu remizovaly 1:1 a WHU doma rozdrtily 3:0. S Readingem na vlastní půdě sice váhaly (2:2), ale to byly zrovna v obří krizi, kdy ani Michu nepálil ostrými (a že aktuálně rozhodně pálí).

Naražený Robertsův bok, toť nejčerstvější zdravotní neduh v řadách Royals, který klade tlak na prozatím spíše zklamávajícího Pogrebňaka. Morrison s brankářem McCarthym zůstávají jistotami na domácí marodce, stejně jako Neil Taylor s Rangelem na té hostující. Michael Laudrup ale jinak přijímá spíše osvěžující zprávy: Pablo bude stoprocentně zdráv a Ki Sung-Yueng připraven k možné rotaci středu pole.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Manchester City  (středa 16:00)
Co se stalo s Ji Dong-Wongem? Na Nový rok 2012 v nastaveném čase porazil jediným gólem Manchester City. Od té doby nedal gól ani jediný, v letošní sezoně 2012/13 dokonce nenastoupil ani na jednu jedinou minutu. Za juniorku pak za celý podzim dal jediný gól.

Manchester City nakonec rovněž v nastavení rozhodl o celé sezoně, totiž o držiteli titulu - Džeko s Agüerem v 90+ zázračně zařídili oslavy pro Citizens v duelu s Queen’s Park Rangers a letos tak obhajují. Zatím se jim ale v této úloze příliš nedaří.

Na městského rivala Manchester United ztrácí čtyři body a to mohou být ještě zatraceně vděční. Red Devils totiž minulé kolo remizovali ve Swansea, Citizens pak až v nastavení zásluhou Garetha Barryho zvítězili doma se zoufalým Readingem 1:0.

Sunderland se konečně probudil. Po dlouhé mizerné sérii získali v posledních třech zápasech šest bodů, zvítězili doma právě s Royals a také v Southamptonu. Doma proti Manchesteru City ale bude utkání ještě o poznání těžší.

Zvláštně když se musí ohlížet po zdravotním stavu dvou klíčových opor. Křídelník Adam Johnson, který dlouhé roky působil právě v Manchesteru, dostal minulý víkend koňara a jeho start je s otazníkem. Stejně je na tom Sebastian Larsson, ten pro změnu trpí s kolenem. Naproti tomu David Meyler, jenž se vrátil z hostování v Hullu, je k dispozici.

Roberto Mancini postrádá ofenzivní hvězdu Samira Nasriho, který je na marodce se zadním stehenním svalem. Nejistý je start dvou levonohých hráčů, Clichy ani Kolarov nejsou zcela fit. Vrátit do sestavy se nicméně může kapitán Vincent Kompany, stejně tak je na tom Mario Balotelli.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Cuellar, Rose - Johnson, Larsson, Colback, McClean - Sessegnon - Fletcher
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasić, Rakik (Clichy) - J. García, Barry - Silva, Y. Touré, Tévez - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.00 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Newcastle United  (středa 16:00)
Newcastle v minulém kole zdolal fotbalisty QPR, díky čemuž se vzdálil sestupovému pásmu. Nyní jej ovšem čeká soupeř z kategorie nejtěžších - vedoucí Manchester United.

Strakám se v soubojích s Red Devils pravidelně nedaří: za posledních deset let dokázaly zvítězit pouze v jednom jediném případě (3:0 v loňské sezóně). Letos jim navíc situaci výrazně ztěžuje vskutku mizerná forma, kvůli které okupují po osmnácti odehraných kolech až čtrnáctou pozici. Trenér Alan Pardew ale rozhodně nehází flintu do žita a pevně věří v lepší zítřky. Zároveň si však moc dobře uvědomuje, že jakýkoliv bodový výsledek z Old Trafford by znamenal pro celý Newcastle velký úspěch. "Čeká nás jedno z nejtěžších utkání celého roku," připouští jednapadesátiletý Pardew.

To na druhé straně barikády se na nadcházející zápas dívají poněkud odlišně. Po nedávné remíze se Swansea se náskok Manchesteru na čele tabulky smrskl na čtyři body, a tak je pochopitelné, že tentokrát Fergusonovy ovečky neberou nic jiného než vítězství. "Myslím, že jsme si ve Swansea zasloužili vyhrát. Zároveň je ale důležité na toto utkání už zapomenout a soustředit se pouze na duel s Newcastlem. Hrajeme doma, musíme uspět," prohlásil odhodlaně Patrice Evra.

Zápasy hrané na Boxing Day United zpravidla vycházejí - za posledních dvacet let jich rovných sedmnáct vyhráli. A jak to tak vypadá, nyní mají výbornou příležitost, jak tuto statistiku opět o chlup vylepšit. Newcastle totiž přicestuje do Manchesteru bez několika zraněných hráčů; jmenovitě se jedná o Dana Goslinga, Hatema Ben Arfu, Stevena Taylora, Ryana Taylora, Yohana Cabayeho a Harise Vučkiće. To Red Devils jsou na tom o něco lépe; mimo hru by jistojistě měla být jen trojice Kagawa, Nani a Anderson.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Vidić, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Cleverley, Young - Rooney, van Persie.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Coloccini, Williamson, Santon - Anita, Tioté, Perch, Gutiérrez - Ba, Cissé.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Southampton FC  (středa 16:00)
Londýnská stávka není všemocná - proto zapříčinila přeložení pouze jednoho londýnského klání z celkového počtu tří (neboť Arsenal i West Ham pocházejí z hlavního města). Hrát se tedy bude například na Craven Cottage, kde si atmosféru Boxing Day příliš neužívají. Z předešlých deseti takových prosincových klání v rámci Premier League pro sebe Cottagers urvali jediné; shodou okolností to devět let staré proti Southamptonu.

Los tedy Fulhamu papírově přál. Saints to totiž na Craven Cottage venku neumějí tak nějak obecně - netriumfovali tu již 65 let. Navíc letos ze sedmi výjezdů přivezli pouze tři body za jednu výhru. Tu na druhou stranu urvali zrovna v západním Londýně, kde mimo Fulhamu sídlí také QPR. Na jeho půdě Adkinsův soubor před více než měsícem uspěl v poměru 3:1 a od té doby jde mimochodem jenom nahoru. Posléze slavil ještě dvakrát a potrápil Liverpool; na druhou stranu úplně poslední předvánoční duel Sotonu vskutku nevyšel, domácí prohra s tápajícím Sunderlandem se ani nováčkovi neskousávala zrovna snadno.

Jestliže Saints v poslední době dělají nezasvěcenému fanouškovi anglické kopané spíše radost, Fulham jej nutí do mračení. Nedávná kola patří rozhodně k tomu nejhoršímu v soutěži, ostatně výhra Cottagers nad Newcastlem (10. 12.) symbolizuje pustý ostrov, kolem něhož proplouvají tak maximálně remízy. Minulá dvě ligová střetnutí potom Londýňané vůbec nezvládli, přičemž jejich odevzdaný výkon proti Liverpoolu spadal sotva do kategorie třetiligových.

Vzhledem k předešlému odstavci a také vysloveně tragické venkovní vizitce napříč mnoha léty musejí Cottagers doma bezpodmínečně bodovat. Aktuálně sedí jen pět bodů vzdáleni od první sestupující pozice a doma je v nejbližších časech nečekají dvakrát záludní soupeři (po Southamptonu ještě Swansea, Wigan a West Ham) - minimálně domácí série neporazitelnosti je tedy očekávána a potřebná.

Neúspěch Fulhamu na Anfield Road byl zčásti způsoben také absenci klíčového "střeďáka" Stevea Sidwella, ten už si nicméně svůj jednozápasový trest odbyl. Naopak v nejistotě pořád musejí žít Diarra s Petrićem, přičemž dlouhodoběji zraněný tahoun mužstva Bryan Ruiz má údajně 50procentní šanci na včasné zotavení.

Poškozené vazy v koleni nejsou nic, s čím byste chtěli trávit svátky vánoční, ovšem přesně v takové pozici je teď kapitán Southamptonu Adama Lallana. Právě bez něho jako jediného se nováček bude muset na Boxing Day obejít.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Wigan Athletic  (středa 16:00)
Víte, kdy naposledy Wigan uhrál výhru na Goodison Parku? Vy, co hádáte premiérovou sezonu mezi elitou, hádáte správně. Psal se rok 2005, o hubeném vítězství 1:0 rozhodl jistý Damien Francis a Latics byli tou dobou uprostřed neuvěřitelné devítizápasové jízdy bez prohry, přičemž hned osm takových duelů se tehdy Wiganu povedlo vyhrát...

...dnes si Martinezova parta o něčem takovém může leda nechat zdát. Koneckonců nejenom ta letošní, prakticky i jakákoliv jiná - kór bavíme-li se o podzimní části. Ta Wiganu nevychází pravidelně a výjimka se neděje ani nyní. Atleti momentálně již pět kol čekají na triumf (z toho čtyřikrát se ocitli na straně poražených), nacházejí se v sestupovém pásmu, vlastní druhou nejpropustnější defenzívu, už ve 12 případech letos inkasovali coby první...a na Boxing Day (minule 0:5 s ManUtd) jedou zrovna do Liverpoolu (na Goodison Parku posledně 1:3).

Nadšení ohledně formy a fotbalu Evertonu sice v posledních dnech poněkud vyšumělo (zčásti zřejmě i kvůli nepřetržitým zdravotním problémům Mirallase), avšak to nic nemění na tom, že Toffees stále hodně neradi prohrávají a také hodně neradi opouštějí úplný vršek tabulky. Aktuálně je můžeme mít za pátého nejsilnějšího účastníka Premier League, který registruje jedinou prohru v 15 předešlých kolech a již šestkrát v řadě nebyl přemožen. Moyesův soubor navíc může zpříma hledět do blízké budoucnosti - náročný program mu totiž přichystal tři domácí klání ze čtyř příštích, přičemž zrovna Wigan by mohl být lehkým soustem.

I když samozřejmě - pořád je tu otázka, jak se Evertonu povede bez suspendovaného Fellainiho, nejlepšího střelce mužstva. Na Upton Parku to každopádně celkem šlo, když Toffees zvítězili 2:1, a Moyese navíc může těšit fakt, že se Gibson úspěšně odvolal proti nesmyslné červené kartě z téže bitvy.

Roberto Martinez měl v posledních dnech neskutečné problémy se skládáním obranné trojky či čtverky - po ruce neměl hned první tři volby na stopera. Teď už ale Caldwell i Ramis teoreticky mohou v zahajovací jedenáctce figurovat, takže by se James McCarthy mohl stěhovat zpět do záložní řady, kde mu to svědčí nejlépe (jakkoliv na spojce podal proti Arsenalu špičkový výkon); pokud tedy sám stihne doléčit svůj bolavý kotník.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Tottenham Hotspur  (středa 18:30)
V roce 1993 slavný hollywoodský režisér Tim Burton produkoval film s originálním názvem Nightmare Before Christmas. Přesný překlad oněch tří slov zní "noční můra před Vánoci", a přesně tu si fotbalisté Aston Villy odbyli 23. prosince proti Chelsea. Od Blues mohli klidně dostat desítku nebo dvanáctku, nikdo by se nedivil - a na Boxing Day čelí dalšímu nepříjemnému sokovi z hlavního města.

Paul Lambert pravidelně nasazuje jedenáctky, v nichž vynikají zkušenosti borců jako Agbonlahor či Holman a které jsou charakterizovány věkovým průměrem kolem 23, 24 let. Právě ona mladickost Villu hnala dopředu k senzačnímu vyloupení Anfieldu; a právě ta samá mladickost o pár dní později vínové hrubě znevýhodnila v konfrontaci s vítězem posledního ročníku Ligy mistrů. Nezkušenost kádru Aston Villy by teď zároveň mohla Lambertovu partu, jež stále živí pouze tříbodový náskok na sestupující Wigan, srážet také ve snaze vrátit se do pohody, kterou v nedávné době oplývala - jak známo, starší hráči debakly logicky vstřebávají snáze.

Přeci jen když Wigan na podzim 2009 dostal potupnou devítku od Tottenhamu, ihned poté si spravil chuť na Sunderlandu; a minimálně defenzivní řada byla tehdy mimořádně zkušená (Kirkland - Boyce, Bramble, Melchiot, Figueroa). Naopak Villans jsou dlouhodobě bez dvou velezkušených stoperů Dunnea a Vlaara, dokonce kapitána týmu, přičemž ještě 31letý Warnock donedávna působil na krátkodobém hostování v Boltonu. Birminghamské tedy docela klidně může čekat další přetěžká robota plná inkasovaných branek, jakkoliv proti kráčí čerstvě ztrápený Tottenham.

Asmir Begović letos patrně válcuje všechny ostatní golmany, podobným způsobem jako minule zválcoval všechny ofenzivní hráče Spurs. Ti byli pochopitelně krajně frustrováni svou impotencí a výslednou ztrátou dvou bodů (doma!), která zapříčinila jejich klesnutí až na šestou příčku. Tím spíš nyní Kohouti potřebují navázat na osmizápasovou sérii neporazitelnosti s tímto soupeřem, kterého už mimochodem jednou na Boxing Day a na Villa Parku udolali. Stalo se tak zrovna při posledním účinkování Spurs v tento speciální den - 26. prosince 2010 (1:2).

Na nejhorší prvoligovou porážku v dějinách klubu (za 3 936 utkání) budou vínoví odpovídat bez zmíněného tria obránců (leč Vlaar má alespoň nějakou šanci), ale také Darrena Benta, který si ještě nějakou chvíli poleží na lůžku s poraněným hamstringem. N’Zogbiův a Agbonlahorův stav ještě bude zvážen lékaři.

Od prvního září se v sestavě neobjevil kvůli složitému zranění kolene, teď by Assou-Ekotto konečně mohl vyšoupnout z pozice levého beka Naughtona, potažmo Vertonghena. Scott Parker, ten je na tom ještě hůře - po dvou představeních coby střídající hráč usiluje o svůj vůbec premiérový start v základu, co se tohoto ročníku týče. Mimoto se otazník vznáší nad připraveností Dempseyho třísel.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Liverpool FC  (středa 20:45)
Everton ve vzájemném souboji se Stoke City přišel o svou největší hvězdu Marouana Fellainiho; povede se to i dalšímu celku od řeky Mersey, liverpoolskému FC? Toť jedno možné téma nejpozději hraného duelu o Boxing Day; jen kdyby nebylo tak těžké definovat největšího tahouna aktuálně osmého týmu tabulky. Luis Suárez se totiž poslední dobou potácí v menší krizi...

Což by vzhledem k minulosti mohlo být vskutku alarmující. V posledních třech zápasech s Potters totiž Reds ani jednou neskórovali, dvakrát se přitom oba celky rozešly bez branek (pokaždé na Anfield Road); a pokud potom měl Liverpool během Suárezova angažmá v městě Beatles zvítězit, vždy se tak dělo za Uruguaycova přispění. Ve čtvrtfinále FA Cupu loni skóre otevíral, v únoru 2011 během ligového souboje pro změnu uzavíral. Nyní by tedy Reds čistě hypoteticky mohli Suáreze potřebovat více než kdy jindy.

Ale pojďme od individuálních výkonů k těm týmovým, neboť právě o kolektivní odpovědnosti kopaná je. V tomto směru lze na prvním zkonstatovat fakt, že se proti sobě staví manažeři se dvěma zcela protichůdnými herními filozofiemi - zatímco Tony Pulis rád tvrdí, že neexistuje žádná "dobrá či špatná cesta jak dělat fotbal", jeho protějšek Brendan Rodgers po prohrách nemá daleko k omluvám typu "to nejdůležitější, a sice držet balon, se nám nicméně dařilo".

Dominance v otázce držení míče vskutku není koloritem hry Potters, na druhou stranu Pulisova pragmatičnost nad Rodgersovým "válečným idealismem" v poslední době vítězí. Už osm kol v řadě se nepotkala s výrazným neúspěchem (půl na půl výhry a remízy), zatímco Reds z předešlých šesti kol vytěžili jenom tři výhry. Právě tahle měřítka nejspíš musejí rozhodovat tuto statistickou bitvu, neboť bodově jsou na tom obě strany úplně stejně (25).

Útočník Michael Owen je poměrně blízko ke svému prvnímu startu od měsíce října, kdy si poranil zadní stehenní sval. Jiný exliverpoolský forvard Peter Crouch je pro změnu tradičně fit, minule však výjimečně nedostal příležitost od samotného úvodního hvizdu.

Kádr Brendana Rodgerse nečítá žádné jméno se zkušenostmi z opačné strany barikády, nicméně o základ se tam rovněž bojuje horlivě. Z lavičky se tedy znovu pokusí odlepit mladíček Sterling, zatímco Allenovi, jinému dříve stabilnímu členovi zahajovacích jedenáctek, to nejspíš nedovolí problémy s pánví.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United18141344:2543
2.Manchester City18116134:1539
3.Chelsea FC1795336:1732
4.Arsenal FC1886432:1830
5.Everton FC1879230:2230
6.Tottenham Hotspur1893630:2530
7.West Bromwich Albion1893626:2230
8.Liverpool FC1867527:2325
9.Stoke City18510315:1325
10.Norwich City1867520:2725
11.Swansea City1866627:2324
12.West Ham United1865722:2223
13.Fulham FC1855828:3320
14.Newcastle United1855820:2620
15.Sunderland AFC1847719:2419
16.Aston Villa1846815:3218
17.Southampton FC17431022:3315
18.Wigan Athletic18431118:3315
19.Queen's Park Rangers18171015:3110
20.Reading FC18161121:379
Zbývající zápasy
23.01. 20:45Arsenal FC - West Ham United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1874)

Přidat komentář
smazaný uživatel

útočisko pred basketbalovými zombie.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že zajtra budú asi hostia dosť bodovať.

Reagovat
Aldeano

Ale Liverpool a Chelsea hrajou venku

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, tam to bude po bode.

Reagovat
Aldeano

Zase špatně

Reagovat
EL Gringo

tak neznasam vonku zapas so Stoke

Reagovat
cristiano.K.

tak to není zápas, na který bych se těšil

Reagovat
Kowe

z těch 38 zápasu v lize je tento poslední v oblíbenosti

Reagovat
smazaný uživatel

a predposledný je Stoke doma.

Reagovat
Kowe

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing day, nejlepsi ligovy kolo kazde sezony

Reagovat
fantomas

A já nebudu fixovanej na AFC, juhuhu!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

A my zrovna nehrajem

Reagovat
Swarley

a ještě k tomu s Newcastlem doma, los přál

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle's win over Bolton last season ended a run of nine Boxing Day games without a win for the Magpies (W1 D3 L6), thought this game will mean 10 of their last 11 games on this date have been away from home.

Newcastle haven't won away at Old Trafford in any competition since February 1972, a run of 30 games without a win (W0 D8 L22).

Hotovy pozehnani

Reagovat
Swarley

Mám to v kapse, cokoliv z levé holeně na bonus!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ale letos zápasy nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

To vyhodnot az po vysledcich

Reagovat
db18

(jediný zajímavý v PL )

Reagovat
cristiano.K.

tohle je jeden z aspektů, proč je PL nejlepší soutěž na světě

Reagovat
db18

...že se hraje po celý rok?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

No spíš že je tu i ta tradice Boxing Day, potažmo novoročních/silvestrovských zápasů..to žádná jiná top liga nemá, pokud vim.

Reagovat
db18

Kdyby ne, tak boxing day ztratí své kouzlo a asi bych se zaměřil na jinou ligu

Reagovat
db18

*v ten den

Reagovat
fantomas

Nechápu, jak to myslíš.

Reagovat
db18

Teď má kolo na boxing day své kouzlo mj. také v tom, že to je prostě netradiční čas a nikde jinde/téměř nikde se v ten den fotbal nehraje

Reagovat
fantomas

Jo takle, takže kdyby se dneska hrálo i ve Španělsku, radši by sis pustil to?

Reagovat
db18

to zas ne (leda by tam bylo nějaké zajímavé střetnutí - ale víc než MUFC - Newcastle by mne z PD asi nic nechytlo) - ale třeba v BL; 2. BL nebo GL bych si vybral spíš (i kdyby tým, kterému fandím v ten den nehrál, jako třeba tobě teď kvůli stávce metra vynechá Arsenal)

Reagovat
fantomas

No tak to jo ježiš, když to sou tvý ligy de facto.

Reagovat
kiwwi

Pepe by ti o tom vedel rozpravat

Reagovat
cristiano.K.

vůbec nevím, co vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je nahodou Tiote tiez out?

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

no a jak budete mat zajtra zlozenu zalohu?

Reagovat
smazaný uživatel

TIpuju: Perch, Anita - Cisse, Marveaux, Jonas - Ba

Reagovat
db18

to Papis hraje celou sezonu na křídle?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
db18

a ten první půlrok co přišel z Freiburgu tam hrál taky?

Reagovat
fantomas

To spíš Demba.

Reagovat
db18

Ok, tak už si aspoň tak nějak dovedu vysvětlit to, že na začátku tak zazářil a teď o něm neni střelecky tolik slyšet - a co si oba hráče pamatuju z BL, tak mi právě přišlo, že Ba má spíš vlohy na to hrát na křídle než Cissé

Reagovat
fantomas

On byl hroznej i ten čas, co letos strávil na hrotu (podle mě to bylo minimum času, podle hrubase teda i víc, věř spíš jemu)...

Reagovat
smazaný uživatel

Sam nevim, co byla jeho uloha driv, motal se vsude a nikde, ale vylozene na kridle nastupuje az posledni mesic a mota se uz jen tam

Reagovat
kissak

Po příchodu k nám hrál klasickýho hroťáka

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v posledni dobe, predtim to bylo spis 4-4-2 s tim, ze to nefungovalo ani kdyz byli vedle sebe, ani kdyz jeden druhymu hral podhrota. Ted je tam Demba sam a vyhovuje to aspon jemu, ale Papiss je na tom kridle hroznej. Neveril bych, ze to nekdy reknu, ale radsi bych tam dal Obertana.

Reagovat
db18

To se nedivim, osobně si ani Cissého na tom křídle nedovedu představit a adivím se, že tam spíš nešel Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Demba tam hral na jare a vyjadroval se docela nespokojene Oni si spolu proste herne nevyhovuji, bohuzel. No co, 3 zapasy to jeste vydrzime a pak Demba odejde a Cisse bude moct hrat zase na hrotu. Verim, ze mu odchod Demby prospeje.

Reagovat
db18

Odchod Demby Ba asi prospěje celýmu týmu - divil jsem se, že zůstal takovou dobu v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nemel byt v klidu?

Reagovat
db18

Jen vzhledem k tomu, jak jsem si ho pamatoval z Hoffenheimu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No ja si na jeho chovani a pristup stezovat nemuzu, u nas se profiloval jako velkej sympatak

Reagovat
Bayern +

A z WHU, i ked herne bol vyborny.

Reagovat
kissak

Ten bude asi jedinej komu se bude odchod Báčka líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Kam tipujes, ze pujde? K nam?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Vy uz stejne mate toho blbecka z Chelsea A pokud si mam vybrat mezi AFC, LFC, CFC a QPR, tak je to jasny

Reagovat
fenixLFC

ale tak ked uz nie LFC tak arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Skryty gooner

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kissak

Obertan ma alespoň rychlost a povede se mu 1x z 10 možností odcentrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou, letos ma vic povedenych nez nepovedenych startu

Reagovat
kissak

No tak letos diky zraneni ani moc prilezitosti nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

EL hral pravidelne

Reagovat
kissak

Bohuzel letos jsem moc zapasu EPL respektive Magpies nevidel

Reagovat
kissak

Taky bych to tak tipoval

Reagovat
Aldeano

Myslím si, že MU vyhraje, ale kurs 13 na Newcastle? Není to moc?

Reagovat
Ligter

Opovažte se někdo zmršit debatu.

Reagovat
cristiano.K.

na boxing day se hraje vždy v časech 16:00,18:30 a 20:45?

Vzhledem k tomu,že jsem nemocnej,tak bych si klidně dal maraton od 13:45 až do 22:40

Reagovat
fantomas

Podle mě určitě. Sou prostě tři časy, stejně jako v klasický soboty.

Reagovat
Dr. Admess

Come on SWANS! We will win!

Reagovat
tulen

nah ... Boxing Day bez West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli porazíme Stoke u nich doma, tak už porazíme snad každýho.

Reagovat
cristiano.K.

https://www.tipsport.cz/MatchInfoAction.do?matchId=1863118 ta bilance je až neuvěřitelně vyrovnaná

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době uvidím konečně zápas LFC a zrovna se Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zítra to vidím na Norwich vs. Chelsea pak Villa vs. Tottenham a zakončíme to s Liverpoolem ♥

Reagovat
fantomas

Jj, program Norwich, Villa, LFC se mi taky jeví jako parádní.

Reagovat
cristiano.K.

nechci dělat chytrýho,ale podle mě se můžete lišit jen v zápase Norwich-CFC

Reagovat
fantomas

Pochopitelně, ale vzhledem k tomu, jak početný je tam to menu, je to furt docela rozdílová volba.

Reagovat
cristiano.K.

jen,že sis ten komentář mohl udělat kratší já mám digi,takže MU-NU, až MU zvýší z vymyšlené penalty na Younga na 2:0,tak to vypnu.

Reagovat
Zaschrona

Everton si bez Fellainiho povede i nadale skvele, chybet nam nebude, fantiku. A zitra to vidim na 3 bodiky a posun zpatky na 4. misto. Tady ztratit proste nesmime a neztratime!

Reagovat
fantomas

Já taky nenapsal, že chybět bude.

Reagovat
Zaschrona

To ne, ale predkladas otazku, tak ti na ni odpovidam..

Reagovat
fantomas

To nemůžeš?

Reagovat
Zaschrona

Jiste ze muzes, ja jen k tomuhle tematu rikam, ze pro Everton to zase neni tak dulezity hrac, jak se muze zdat, nasel bych v EFC dulezitejsi hrace..

Reagovat
fantomas

Sorry, měl tam bejt vykřičník.

Reagovat
Zaschrona

To by pak znacne menilo situaci, omluva se prijima.. Jinak zitra nastoupi stejna sestava jako proti WHU, to by clovek neveril, jak se da na Twitteru najit skvely zdroj.. By me zajimalo, jestli o podobnych vecech bude mit prehled uz ted treba i Martinez..

Reagovat
fantomas

Fajn, hned se mi ty předpokládaný budou dělat snáz.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím vás přátelé z Tauri. Co myslíte koupit Xbox 360 4 GB jen za 3.999..stojí to za to? Na Chulaku je nuda :)

Reagovat
Posledni Kovboj

Jakozto nepritel konzoli nejsem asi ten, kdo by ti mel odpovidat, ale....

Pokud jsou hry, ktery hrajes, vydany i pro xbox, a zaroven ti na pc neco chybi, tak do toho jdi. Pokud ti stacej hry na pc (takovejch lidi je posledni dobou vic a vic), zustan u PC. Pokud chces vylozene jen neco na hry a je ti to trochu sumak, porid si ouyu. http://www.ouya.tv/" target="_blank">http://www.ouya.tv/

http://www.ouya.tv/" target="_blank">http://www.ouya.tv/

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně NHL13

Reagovat
Posledni Kovboj

aha, oni to uz prestali delat pro PC? Interesantni.

Kazdopadne vsechny sportovni serie EA jdou do sracek, takze kvuli nim bych Xbox nekupoval :)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady bych si jako majitel PS3 dovolil oponovat

Reagovat
Posledni Kovboj

tak si to dovol, me to nezajima

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ty si riadne mimo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je to fake, my jaffove neprdíme

Reagovat
Posledni Kovboj

kazdopadne ten most prejdeme, az k nemu dojdeme...nebo tak nejak

Reagovat
Godwinson

Nestojí

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

počkej si na 720

Reagovat
Erdovec

sakra, na Boxing day takhle pozdě?

Reagovat
fantomas

Si pamatuju, že sem tehdy na tenhle šlágr koukal prakticky sám.

Reagovat
Erdovec

no jo, já doufal že se po dvou dnech debilních rodinných návštěv dostanu někam ven a zase budu mít dilema

Reagovat
fantomas

No vidiš, loni bys neměl i tak.

Reagovat
Erdovec

loni jsem byl ještě mladý a hloupý, takže jsem se neoddával takovému skvělému matchi který večer běžel

Reagovat
Erdovec

ale možná se na to zítra přece jen vyseru, stejně to bude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

to byl legendární mač

Reagovat
kissak

Tak me napadlo Hrubasku nechces po Merhautovi prevzit spravu ceskych stranek NUFC?

Reagovat
fantomas

Wow, proč se na to vybod?

Reagovat
kissak

Ano vypadá to tak, že se na to po tolika letech vyprdne a tak české stránky Magpies po březnu 2012 zaniknou

Reagovat
kissak

2013

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne

Reagovat
kissak

Škoda hodil by ses na to, jak to zde vidím

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre nas

Reagovat
cristiano.K.

.....odpůrce amerických sportů

Reagovat
miky10

Parádní program, těšim se moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jéééééézůůůůůůůlinky :-*

Reagovat
Kowe

Proč je doháje zrovna LFC tak pozdě, teď to kvůli štěpánské neuvidim

Reagovat
FUnk

na me je pozde i tech 18:30, poradna alkoholova priprava se nesmi na stepanskou podcenit

Reagovat
kvasha16

66 - The number of goals scored from outside the box in the 2012-13 Premier League with Chelsea & Spurs (6) leading the way. Crackers.

a modraci dneska pridat aspon jeden dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ještě 8 hodin do výkopu, to du zas spát

Reagovat
Error

Samozřejmě neuvidím ani jeden zápas

Reagovat
tomasinho

Dneska beru i bod všemi deseti, nějak to musíme ukopat. Dneska bych i já výjimečně Susa nestavěl, v osobních soubojích má ještě rezervy. Proto na jedné straně Sterling, na druhé Downing.

Reagovat
Trand

http://tinyurl.com/cpuvxr6 Omlouvám se, narozky má až dneska.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

I tak porad..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mam strach ze ztraty, ale pokud nevyhrajem, tak nejake dostihy na Manchestery fakt uz moc nemaji smysl. Kdezto kdyby City v Sunderlandu ztratili (a ze to mu celkem i verim) a my zvladli Norwich i dohravku se Saints, tak bychom je mohli dotahnout na bod.

A zvedav jsem taky na Villu, zda je ten zapas s nama uplne polozi, nebo se Spurs uhrajou aspon bod. MU predpokladam vyhru o 2-3 branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole - Mikel, Luiz - Moses, Mata, Hazard - Torres.

Dela mi problem tipnout si jen koho postavi Benitez v stredove dvojici. Tak trochu cekam Mikela, kteremu konci trest. Luiz se minule osvedcil a myslim, ze ho tam budeme chtit zkouset dal. Na druhou stranu Ramires ted dal dva fiky, to mu taky muze zajistit zaklad. Lampard si asi da od zacatku odpocinek. No fakt nevim koho tam dneska cekat

Reagovat
Miguel19

Já dnes v Luize nevěřím..každopádně vyhrát se musí. Ztráta nepřipadá v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, vubec to dneska nedokazu odhadnout, coz je dobre, protoze ze zacatku sezony ty sestavy byly prakticky jasne dane dopredu. No hlavne at nehraje Ramires spolu s Lampardem, to bych se bal.

Reagovat
Miguel19

Já bych to viděl na Mikel-Ramires (Lampard)..

Reagovat
smazaný uživatel

A Luize na stoperu nebo na lavicce?

Reagovat
Miguel19

No..

Přikláním se spíš na lávce..ale je to fakt těžký, jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle musíme porazit aji kdyby trakaře a Young padali.

Reagovat
niflheim

No doufám, že Ash bude hrát. Fergie sice sliboval rotaci ke konci roku, ale Ash byl za poslední zápasy s Carrickem vždy to nejlepší, co na hřišti bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky doufám, že si sedne Valencia. Na křídle by mohl nastoupit Danny, Young, před nima Rooney - Persie a ve středu Carrick, Clev.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney si dnes tiez sadne a bude hrat Fletch

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Boxing day je skvela tradice, ale zajimalo by me jakym zpusobem hraci slavi silvestra, kdyz se pravidelne hrava jak 31.12., tak na Novy rok

Reagovat
Zaschrona

No asi to budou slusnejsi lide nez vetsina ceskeho naroda, ktera se ozere..

Reagovat
smazaný uživatel

Pise se o Villovi hostovacka na pul roku, to neni vubec spatna myslenka. Museli bychom ale prezit Torrese do konce sezony.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Blejes na Villu nebo Torrese?

Reagovat
Miguel19

Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona by to nebyla uplne spatna moznost. pro me z techto duvodu.

1) prodej Torrese nebo koupe Falcaa se urcite bude lepe uskutecnovat v lete, v zime jsou ty prestupy vetsinou na hovno

2) odejde Sturridge, Lukaku bude dale hostovat a potrebujem nekoho k Torresovi - nemusime delat zadna unahlena rozhodnuti typu Gomis nebo Ba, atp. (proti temto hracum nic nemam, ale pokud chceme Falcaa, tak bych nad tim sakra zapremyslel) a privedem kvalitu jen na hostovani.

3) nekoupime dalsiho TOP hrace (za zenitem?) za velke prachy

Reagovat
Miguel19

Za Villu by to byly vyhozený prachy. Dlouho nehrál, ani teďka vůbec nehraje. Na ligu si za tu dobu nestihne zvyknout. Pokud chceme Radamela, musíme po něm jít teďka..V létě už taky nemusí být možnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt bychom brali Villu pouze na hostovani na pul roku. Ne na prestup.

Reagovat
Miguel19

No dyť jo..ale zadarmo by tu asi nehrál.

Reagovat
Arbiter

Tak cely plat bychom mu nejspis nedavali...

Reagovat
Miguel19

Stejně jsou to vyhozený prachy...to radši investuji do sprch než do Villy.

Reagovat
kvasha16

suhlas, podal mna sa to javi ako velmi dobre riesenie

Reagovat
smazaný uživatel

We are delighted to announce that Brad Friedel has signed a new contract with the Club until 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan are the only team in the Premier League who haven't scored a first half goal this season away from home.

Wayne Rooney has scored 10 Premier League goals against Newcastle, his joint-highest tally against any opponent.

Carrow Road is the only ground in the Premier League that has not seen a goal from a corner this season.

Loftus Road has seen nine goals from outside the box this season, more than any other ground in the Premier League.

The Baggies have kept just two clean sheets in their last 46 Premier League away games.

Tottenham are the only Premier League team to score in every away game this season.

The Britannia Stadium is the only ground that has yet to see a goal scored from outside the penalty area this season.

Reagovat
Nikikrew

To posledne ma dostalo

Reagovat
Swarley

to jsou ty kombinace, kdy vyťukají soupeře tak, že zakončují až do prázdné

Reagovat
Nikikrew

oku lahodiace akcie

Reagovat
Swarley

co by ne...svatou pravdou je, že když je sleduješ, tak někdy doopravdy nechápeš

Reagovat
Nikikrew

vies co niekedy naozaj nechapem, ale to by potom nebol Stoke

Reagovat
pa3ce

Wigan ma tiež pobavil

Reagovat
Nikikrew

Inac skoda, ze nehrame. Mame aku taku formu a myslim si, ze doma s West Hamom by nebol velky problem pre nas. Kazdopadne mame aspon viac casu na regeneraciu na Newcastle, ktorych dnes caka narocny duel na Old Trafforde .

Inac dnes su skvele zapasy, milujem Boxing day

Reagovat
pa3ce

Wigan ma tiež pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Když už jsme u těch echt britských věcí - Doctor Who Christmas special už je ke stažení na uloz.to.

Reagovat
smazaný uživatel

Brad Friedel has signed a new deal to keep him at White Hart Lane until 2014.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

já nevím ani jestli je to vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

co byste za něj dali, viď?

Reagovat
tomasinho

Jojo, jsem nad tím přemýšlel tak týden zpátky, že bych ho na rok třeba vzal.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pro rozveselení fanoušků Arsenalu, když dneska nehrajou?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze je rozveseli, ze i pristi rok bude mit Tottenham na lavicce 42letyho nahradnika, kterej je lepsi, nez vsichni brankari Arsenalu dohromady?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád můžou doufat že bude chytat 42letý brankář, a za náhradníka budou mět otráveného špičkového gólmana s úchylkou svěřovat svoje pocity tisku.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to všichni čtete odspodu?

Reagovat
cristiano.K.

dal si špatnýho smajlíka

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
JIMMY-PO

dnes by Norwich mohol začať novú sériu bez prehry

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil.

Reagovat
Erdovec

nezapomeňte na fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Huth koupenej

Reagovat
cristiano.K.

ale když obrana dostane tři goly,tak to moc bodů nedostaneš né?

Reagovat
smazaný uživatel

hodně štěstí

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

já to nehraju, tak se ptám a vy na mě takhle

Reagovat
Erdovec

ten to vytrhne

Reagovat
kvasha16

dufam ze mi so Shawcrissom nahraju slusne bodiky

Reagovat
kvasha16

*cross

Reagovat
Erdovec

takové 4 dohromady

Reagovat
kvasha16

to dufam niee aspon 10 od nich chcem

Reagovat
smazaný uživatel

počítáš se žlutýma pro oba, že?

Reagovat
kvasha16

tak nikdy nevies co pride hlavne nech uhraju ciste konto a to mi bude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky mám i Showcrosse

Reagovat
kvasha16

ja som si Hutha dal dnes namiesto Reida asi minutu pred deadlineom tak dufam ze nebudem lutovat dufam ze som nespravil hlupost, mat dvoch obrancov z jedneho timu, ale tak body zatial hovoria ze je to slusny tah, a na Ivanovica nemam eurace takze mi musia stacit oni dvaja

Reagovat
Erdovec

deadline je až za 40min

Reagovat
kvasha16

nj, anglicky cas ma zmiatol

Reagovat
Erdovec

Huth bude odkopávat ze šestnáctky, nastřelí Shawcrosse do prdele, odrazí se to do brány, načež se Shawcross nasere začne Huthovi nadávat, Huth mu dá facku a půjde ven, ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

jj a dostane mínusovej bod za asistenci, ne?

Reagovat
kvasha16

ty nam prajes

Reagovat
Trand

Lennono jasna volba.

Reagovat
Erdovec

doufám že tam ma hrubas nějaké hráče WHU

Reagovat
Erdovec

i když proti kohoutovi tam může mít asi kohokoliv kdo má nohy

Reagovat
Zaschrona

Hmm, pozde, jako obvykle..

Reagovat
kiwwi

200. pre Stefana

Reagovat
kiwwi

How lucky are Sunderland fans today? Heading off to watch their two favourite teams. Both doing the Poznan whenever City score

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sledujete PL online?

Reagovat
smazaný uživatel

díky.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

kedze mam vo fante cazorlu a podolskiho a arsenal nehra,tak budem cakat na dohravku arsenalu alebo mi toto kolo za nich ziadne body nepribudnu a bude sa to ratat tak ze mam v zostave namiesto 11 hracov 9?

Reagovat
kiwwi

everytime!!!

pod zostavou mas rozpis, do bodov sa ti rata to, co je v tom rozpise

Reagovat
stas87

no ja fantu beriem len tak ze si pozrem hracov co su zranenymco maju najviac bodov a potom urobim nejake transfery a tym to pre mna konci ja nic dalej nehladam a necitam

Reagovat
smazaný uživatel

nič ti nepribudne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dojebal jsem to úplně stejně, taky tam mám Santiho. Musim doufat, že aspoň Rangel nebo Pablito nastoupí a udělá nějaký body.

Reagovat
stas87

no ja si vyhodil balea na ukor cazorlu

Reagovat
goodbay

220. pro dnešní výhry hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

ide dnes v TV Nottingham-Leeds?

Reagovat
smazaný uživatel

ide na slovaksport

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

do řiti. Zrovna tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal striker Marouane Chamakh has not been named in Morocco's Africa Cup of Nations squad.

Snad ho to nakopne k odchodu. Sedel na tribune za pekne prachy uz dost dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Usáma tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kněz a australský střihač ovcí jsou v posledním kole televizní soutěže, na body se nerozhodne, o vítězi má tedy rozhodnout báseň, kterou složí během pěti minut s rýmem na slovo "Timbuktu" (znalci doplní, že jde o hlavní město jedné africké země).

Po 5 minutách vystoupil kazatel:

"I was a father all my life,

I had no children, had no wife,

I read the bible through and through

on my way to Timbuktu."

Publikum aplaudovalo a byl považován za vítěze, ale pouze než vystoupil střihač:

"When Tim and I to Brisbane went,

we met three ladies cheap to rent.

They were three and we were two,

so I booked one and Tim booked two.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trapper

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
r.mrazik

Pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Ale hlavní město to není.

Reagovat
C0br

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

bože to byl zase gól

Reagovat
Miguel19

OT:

Protekční mazánci neví která bije, dobře dostávají na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

hokej? jak hrajou?

Reagovat
Miguel19

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som to len zapol, velmi vas biju?

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné fauly na začátku a dvě využité přesilovky Švédska

Reagovat
Miguel19

Já to viděl do 2:0...hráli jsme furt v oslabení. Nestíháme, ostuda.

Reagovat
stas87

vraj svedom chyba 6 hracov a aj s tym co maju k dispozici cechov prehravaju,nie vyrazne ale v osobnych subojoch a hlavne o sebe vedia,to cesi si pomaly nevedia prihrat

Reagovat
Miguel19

Dyť jo, u nás je to samý protekční hajzlík..

Reagovat
stas87

tak nepoznam vasu supisku ani tych hracov ktory su v nominaci,vela sa vraj spolieha na hertla ale nemyslim si ze zrovna on je tym hracom ktory ma byt ten rozhodujuci,mozno v zapasoch s lotysskom a svajciarskom,mne pride strasne vyhypovany,nic zvlastneho na nom nevidim

Reagovat
Miguel19

Tak to já si zrovna myslím, že on je tam nejlepším hráčem. On se neskutečně vyhrál. Pamatuji si, že v dorostu jsem proti němu hrál a nijak zrovna nevynikal. Ale teďka neuvěřitelně táhne Slavii, kdykoliv je na ledě, tak je z toho nebezpečí..

Reagovat
stas87

ja slaviu nesedujem,nevidel som ani jeden jej zapas v extralige,viac is teda slubujem od toho jaskina,spravne to povedal dusik,pre tych mladych svedov nie je ziadna degradacia hrat v druhej lige-leksand,djurgarden to su timy co sa neboji tych mladych postavit na presilovku ci oslabenie...ty hraci si zvyknu na dospely hokej,hraju pravidelne,to u nas nie je,bohuzial

Reagovat
stas87

cela ta presilovka...ved sa ani nedostanu do pasma,nedokazu si prihrat...ked na nich svedi troska zatlaci tak cesky obrancovia stracaju prehlad,je to alibisticke a vedie to len k chybam,ved ten tretio gol zacal tym ze svedi len vyhodili puk a napadali

Reagovat
Miguel19

Tak já ty mladé hráče v USA moc nesleduji, pokud samozřejmě nehrají už NHL..

Ale zrovna Hertl je nejdůležitějším hráče Slavie..Růžička těm mladým dává hodně prostoru..

Reagovat
stas87

v poriadku,ja slaviu nesledujem a nepride mi proste natolko dobry,z mojho pohladu je to len dalsi talent ktory nie uplne naplni predpoklady(stefan,brendl,hudler...)

Reagovat
Godwinson
Reagovat
smazaný uživatel

tohle je prostě legendární

Reagovat
stas87

ked si pozres supisku z ms u20,rok 2001 kolko hracov sa stali hviezdami ktore ziari v NHL doteraz?

Tomáš Duba, Lukáš Čučela, Rostislav Klesla, Libor Ustrnul, David Pojkar, Jan Výtisk, David Nosek, Jakub Čutta, Jan Chotěborský, Jakub Grof, Pavel Brendl, Václav Nedorost, Zdeněk Blatný, Radim Vrbata, Michal Sivek, Martin Erat, Patrik Moskal, Tomáš Plekanec, Ladislav Vlček, Lukáš Havel, Marek Tomica, Ivan Rachůnek

tu mas tu zostavu,to ze ma hrac v juniorskom veku potencial a predpoklady ziarit mu do buducna nepomozu pokial na sebe nebude pracovat,hudler ten talent mal a dotiahol to do 3.patky v detroite...

Reagovat
smazaný uživatel

Hertl je právě výbornej..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržel jsem koukat 12 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

pic.twitter.com/gwzzmL34 Fantíku koukej.

Reagovat
JIMMY-PO

to čo za zjav komentuje na Slovaksporte??

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
Godwinson

Dnes to vidím bledě, Norwich je vyškolí.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Godwinson

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani jako !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky,ale jak vyškolí?

Reagovat
Maresma

Reagovat
PhilipS

Teda to je vopruz, že nehraje Arsenal...to si mohli taky vybrat na stávku jinej den... Kouknu se na Čechína teda...v Norwichi to bude složitý..Rafovi bych poradil stejnou sestavu, akorát místo Lampy, Ramirese...A místo Hazarda, Oscara...ať si taky odpočine...

Reagovat
smazaný uživatel

Billy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Sharp je proste skvelej, skoda, ze nehraje PL. Ale tak zase vyhoda pro Forest.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, škoda jen že ta záloha je dost nevýrazná , mohl by z toho vytěžit víc

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nehraje Lansbury, v zápase s Wolves hrál slibně a od tý doby nic ...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, taky bych ho častěji uvítal v základu

Reagovat
Godwinson

Taky mohli dát Slováci nějaký zápas Championshipu od 16h.

Reagovat
kissak

Škoda, že dnes nemohu sledovat zápas Magpies na Old Trafordu ikdyž to pro ně bude nejspíš prohra.

Reagovat
Miguel19

Tak vyhrabal jsem toto, ale je to s velkým otazníkem.

Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Bertrand, Mikel, Ramires, Oscar, Hazard, Marin, Torres

Reagovat
Godwinson

Ta bude fanouškovská.

Reagovat
smazaný uživatel

Forreeest

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečná kanonáda

Reagovat
Nikikrew

Tak teraz aky zapas si mam pozriet o 16:00? Pravdepodobne United vs Straky

Reagovat
C0br

300. proti selektivnímu mazání OT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The WBA coach is still quite far away. A Police Escort is being sought to get it through the traffic but real chance of a delay to KO @ QPR

WBA jde na výhru s QPR zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Maicon, Kompany (c), Kolo Toure, Zabaleta, Garcia, Milner, Yaya Toure, Silva, Aguero, Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: Hart, Nastasic, Kompany (c), Kolo Toure, Zabaleta, Garcia, Milner, Yaya Toure, Silva, Aguero, Tevez

Reagovat
Tomekcz

toopravili a mel by hrat nastasic misto Maicona

Reagovat
smazaný uživatel

Krul; Simpson, Williamson, Coloccini (c), Santon; Anita, Perch, Bigirimana; Cisse, Ba, Marveaux.

Reagovat
kissak

Kluci chtěl jsem se zeptat, jak drahý je webhosting stránek. Laicky, když si udělám stránky kolik ročně zaplatím za jejich provoz?

Reagovat
smazaný uživatel

SOT: K. Davis, Clyne, Fonte (c), Yoshida, Shaw, Schneiderlin, Cork, S. Davis, Puncheon, Ramírez, Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

RDG: Federici, Gunter, Pearce, Mariappa, Harte, McAnuff, Kebe, Guthrie, Leigertwood, Karacan, Pogrebnyak

Reagovat
havrys99

Danny

Reagovat
I am Mancunian

No Wayne Rooney for #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nehraje Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Smalling, Evra, Evans, Ferdinand, Valencia, Carrick, Giggs, Scholes, Hernandez, van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
nani92

no zbohom

Reagovat
kiwwi

nesranduj

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to oficialne, ale kurva

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

haha, tak neviem, či si radšej pozrieť túto "mega zostavu" v akcii, alebo Norwich.

Reagovat
I am Mancunian

confirmed

Reagovat
smazaný uživatel

mám na tiketě 3 a víc gólů v zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší to snad bejt nemohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jetě Carrick na stoperovi a Macheda v základu, ale tohle je přesně ty dva stupně nad absolutním dnem.

Reagovat
smazaný uživatel

subs: Lindegaard Vidic Cleverley Fletcher Buttner Wooton Tunnicliffe.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Wazzu a Ashlyho jenom šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? To vymýšlel vladis? Vždyť je to hrůza. Sestava typu "Máme plán A, který má všecky předpoklady nefungovat" a lavička "když nebude fungovat plán A, tak náš plán B je, že nemáme plán B". To smrdí prokaučovaným zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

preco radsej nenecha oddychnut Valenciu, Fergie to vazne nevidi, jak sa trapi?

Reagovat
C0br

to snad radeji vynecham

Reagovat
smazaný uživatel

NOR: Bunn; R. Martin, Bassong, Turner, Garrido; Pilkington, Johnson, Tettey, Snodgrass, Hoolahan; Holt (c)

Reagovat
smazaný uživatel

SUN: Mignolet, Gardner, Rose, Kilgallon, Cuellar (c), Larsson, Colback, Johnson, McClean, Sessegnon, Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Smalling, Evra, Evans, Ferdinand, Valencia, Carrick, Giggs, Scholes, Hernandez, van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

EVE: Howard, Baines, Gibson, Jagielka, Jelavic, Distin, Hitzlsperger, Neville, Osman, Pienaar, Anichebe.

Reagovat
nani92

MUFC starting XI vs Newcastle: De Gea, Jones, Vidic, Ferdinand, Evra, Carrick, Cleverley, Young, Valencia, Rooney, V.Persie

Reagovat
smazaný uživatel

ta je z nedele

Reagovat
nani92

viem viem,tiež si nemyslím,že by hrala tá istá zostava

Reagovat
smazaný uživatel

tka sa dohodnite, toto mi nestojí za pozeranie.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vitasrp
Reagovat
smazaný uživatel

WBA: Foster; Jones, McAuley, Olsson, Popov; Mulumbu, Morrison; Fortune, Gera, Brunt; Lukaku

Lukaku

Reagovat
Kaze

333. pro Mass Effect, nejlepší trilogii všech dob

Reagovat
kiwwi

#MUFC Bench: Lindegaard, Vidic, Cleverley, Fletcher, Buttner, Wootton, Tunnicliffe.

Reagovat
I am Mancunian

co je s Dannym ?

Reagovat
smazaný uživatel

a co Welbz, dnes to snad ani nebereme vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Ze nebude hrat Wazza som cakal, ale ze tam da od zaciatku Giggsa, Scholesa a necha este aj Valenciu, tak toto som vazne necakal

Reagovat
smazaný uživatel

No Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Yes Marin?

Reagovat
smazaný uživatel

Cech (c), Ivanovic, Cole, Luiz, Torres, Mata, Oscar, Mikel, Moses, Cahill, Azpilicueta

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz DM? Tak teda Chelsea si pozriem.

Reagovat
Arbiter

Luiz bude asi spíš hrát toho ofenzivnějšího z té dvojky, páč na to Mikel nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte lepšie, som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm, Tiendalli, Davies, Flores, Williams; Britton, Ki, Michu; Dyer, Routledge, MOORE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Michu v zálozeeeeeeeeeeeeeee. Tak to si je pustim.

Reagovat
cristiano.K.

a já vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

Píči, já to vlastně neuvidim, budu rád když uvidim LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

33% - Since the start of last season Man Utd have lost two of the six Premier League games that Giggs & Scholes have both started. Veterans.

Reagovat
cristiano.K.

De Gea, Smalling, Evra, Evans, Ferdinand, Valencia, Carrick, Giggs, Scholes, Hernandez, van Persie

tahle je ta pravá? Že bych dal první poločas 0

Reagovat
I am Mancunian

jo

Reagovat
iamek

No to si delas prdel ne ? Carrick - Scholes - Giggs ? Tak na to se odmitam divat

Reagovat
cristiano.K.

já né, váš žvejkal a žvatlal

Reagovat
iamek

Subs: Lindegaard, Wootton, Tunnicliffe, Vidic, Cleverley, Fletcher, Buttner WTF ??? Rooney ? Welbeck ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: “I do not think it would be good for Henry to play with us again. He should relax and prepare for the next season.”

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

z toho vychádza, že Wenger sa bude ohliadať po permanentnej posile do útoku, snáď.

Reagovat
herbage

Demba, snad. A snad nám ho dneska hráči MU nezprasí

Reagovat
afc

Bude to iba specialna posila.

Reagovat
smazaný uživatel

190cm Senegalčan je dosť špeciálny.

Reagovat
Lacko_Boh

nečakám zázraky,vzhľadom k finančným možnostiam by som radšej úvital po ročné hosťovanie Titiho ako prícho Ba.

Reagovat
afc

K financnym moznostiam?Ved ma vyse 30m teraz na posily.

Reagovat
Lacko_Boh

jasné...odkiaľ to máš?

Reagovat
afc

Napr BBC a Wenger sam povedal,ze ma dostatok financii,ci veris bachorkam,ze nie su love?

Reagovat
Lacko_Boh

skôr sa spýtam takto: ty veríš že Wenger radšej kupuje priemernákov a naťahuje sa s klubmi o pol miliona ?

Reagovat
afc

To je uplne jedno co ma ju verim.Mne slo o to,ze peniaze ma a nie malo,ale ak nechce minat a chce sa stale motat okolo 4 fleku a pozerat sa na tragicku hru,tak nech sa paci.

Reagovat
Lacko_Boh

to je iba ignorancia

Reagovat
smazaný uživatel

veď každoročne Gazidis hlása, že Wenger môže míňať, koľko chce. Peniaze podľa mňa sú.

Reagovat
Lacko_Boh

peniaze sú,len nemyslím že wenger ich ma kdispozicii...ale verím že 2 hráčov kúpime v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupej ten Wenger. Loni vás příchod Henryho neskutečně nakopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím, že je hlúpy. Henry bude mať prínos aj tak, trénuje s tímom, jeho prítomnosť už tak nakopne tím a jeho rozprávka je momentálne úplne bezchybná, podľa mňa by si ju akurát pokazil. Príchod Dembu napr. by bolo pre ten tím oveľa lepšie, naviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Dembu jsem taky chtěl do LFC, ale když vidím jak hraje poslední dobou. Ale zase by měl novou motivaci no.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
r.mrazik

Ta sestava MU je silene prekvapiva

Starici prekvapi...chybi mi tam welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie čeká, že Newcastle bude mít dost slušnosti a porazí se sám.

Reagovat
r.mrazik

Je fakt,ze v zaloze tri chodici a tragicky valencia

Reagovat
iamek

Demence. Cely den se tesim na zapas a ted jak ctu sestavu a lavku tak . Stejny pripad jako proti Spurs . Jdu dat dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

..take zle to nebude

Reagovat
Swarley

začnete dostávat po hubě jestli budete pořád hanět dědky

Reagovat
iamek

Stav se . Snad to je jejich posledni sezona . Jsou to top legendy, ale hre nemaji co dat. Tecka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale smajle " " nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsem je chválil, ale letos už hře nic nedávajou. Scholes podrží balón, občas rozehraje, ale Giggs už je úplně mimo. Nechápu proč hraje na úkor Younga. Vždyť jsme takhle bez křídel.

Reagovat
kiwwi

Giggs na kridle > Giggs v strede pola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bezpochyby. Ale pořád tam mohl být Young. Alespoň místo Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Mnuly zapas hral giggs za tech par minut skvele...dneska snad prekvapi

Reagovat
PhilipS

co to mektáš? Giggs by výbornej minulej zápas proti Swansea...

Reagovat
kiwwi

ale predtym 10 zapasov hral zle

Reagovat
smazaný uživatel

Těch deset minut co hrál? Proti Swansea co předvedla akorát kopu štěstí? To není moc měřítko.

Reagovat
PhilipS

Já sem zvědavej jak zahraje...mám rád hrající legendy...proč by to nebylo měřítko, prostě zahrál dobře...pořád na to má!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si na něho zvědavý jak hraje, tak ses měl dívat na jeho zápasy. Rychle by tě to přešlo. Neříkám že nemá týmu nic dát. Ale teďka rozhodně formu nemá. To radši ať hrajou mladíci.

Reagovat
PhilipS

Pravda...mockrát sem ho vidět nehrál....takže hádat se nebudu...jenom sem rád, že ho uvidim...

Reagovat
Swarley

tím neříkám, že s tou sestavou souhlasím, ale poslední dobou jsem se tady už o nich z naší strany dočetl sem tam dost věcí, které byly za hranou...s tím, že ty jejich výkony nejsou optimální jednoznačně souhlasím, ale pořád je to Scholes a Giggs a na to se nesmí zapomínat...klidně můžeme kritizovat, ale nepřekračovat mez jakoby to byl Macheda s Youngem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos nevybral zrovna dobrý příklad, protože Young hraje parádně. Giggs a Scholes si zasloužíjou úctu, ale hrát by měl ten, kdo má formu a je prospěšný pro tým. Kdyby ju měl ten Macheda, tak ho tam taky uvidím rád.

Reagovat
Swarley

myšleno charakterově ten Macheda s Youngem...

já bych taky radši viděl úplně jinou sestavu, ale prostě SAF jim chce dát šanci a najít pro ně uplatnění...uvidíme, nenadávejme předem

Reagovat
Swarley

ale jo, na to se rád podívám

Reagovat
cristiano.K.

Hart, Nastasic, Kompany (c), Kolo Toure, Zabaleta, Garcia, Milner, Yaya Toure, Silva, Aguero, Tevez

Tohle je jako co? Kolo na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš 3-5-2 se Zabou a Milnerem na krajích

Reagovat
cristiano.K.

ten Maicon mi tam stejně chybí

Reagovat
Trand

Zrovna na toho Wingbacka mohl Maicona dát místo Milnera.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

To jsem nasranej...

Reagovat
Miguel19

Ale nevím proč..

Reagovat
Arbiter

tak proč teda?

Reagovat
cristiano.K.

jaká je ta vaše?

Reagovat
Miguel19

‎[OFICIÁLNA ZOSTAVA] 4-2-3-1: Čech (c) - Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Cole - Mikel, David Luiz - Mata, Oscar, Moses - Torres.

Náhradníci: Turnbull, Ake, Ferreira, Lampard, Marin, Hazard, Piazon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jednou udělám včas fantu a pravděpodobně dopadne ještě hůř, než kdybych se na ní jako obvykle vysral.

Reagovat
Trand

Já mám na střídačce 3 nehrající hráče a nestartuje Hazard. A to jsem ještě prodal Nolana.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v základu Santiho, Hazarda, Pablita a Rangela. Na střídačce ale Koného a Daviese ještě, snad to nějak vyjde.

Reagovat
kiwwi

4 kurz na X2? no nehraj to

Reagovat
Miguel19

Zase to nějak uhaluzíte..

Reagovat
kiwwi

win win situation pre mna

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

tak Rooney se prý na tréninku včera zranil...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

a ocami nekrutim nad tym zranenim, ale nad tym kde si nasiel taku hovadinu

Reagovat
Miguel19

Tak zakruť i nad Palikem

Reagovat
smazaný uživatel

tak i ja som nieco nasiel, ale ked je to hovadina, tak to mi odlahlo

Reagovat
Arbiter

ESPNFC: Wayne Rooney is not in Manchester United's squad for their game against Newcastle.

Reagovat
Arbiter

špatná kopie: Matt Dickinson ‏@DickinsonTimes

MUFC saying Rooney injured in training yesterday

Reagovat
kiwwi

tak je to pravda nakoniec asi podla vsetkeho...len som nasiel predtym spravu, ze Fergie potvrdil ze to nie je zranenie, ale len oddych

Reagovat
I am Mancunian

ja ajtak neverim tomu, ze je zraneny

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

takže čekám omluvu

Reagovat
kiwwi

prepac

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa hadam ospravedlnim nie.

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry nerefreshol som to chvilku. Ale je smutne, ze to automaticky nespravis sam.

Reagovat
kiwwi

jj, vsetci smutime

Reagovat
Infi

Který zápas má předpoklady být nejlepším? Man Utd vs Newcastle?

Reagovat
Trand

Kromě Stoke budou všechny zajímavý. Já váhám mezi Evertonem a Fulhamem.

Reagovat
Trand

Ale na Toffees kašlu, bez Mirallase mě to moc nebaví, tak si pustím na chvíli City. United bude nuda.

Reagovat
herbage

největší předpoklady měl Arsenal proti West Hamu, ale když byl zápas odložen, tak je to výběr mezi blátem nebo louží

Reagovat
smazaný uživatel

ja si pozriem norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Boxing day teda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska těžkej výběr na co koukat. Ale vidím to na black cats - citizens

Reagovat
kiwwi

tam bude veselo, spriatelene kluby a cely stadion bude robit Poznan ked da City gol

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney and Young injured in training yesterday #MUFC

Reagovat
PhilipS

ježiš nebreč! máš tam hráška...

Reagovat
madridcan

Rusku sa pekne pripiskava, united ma zostavu aku ma.....no a teraz co? Aspon, ze tu maju dobre pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zatial sa celkom drzia a skoda, ze dostali taky blby gol

Reagovat
madridcan

Ofsajd jak nikdy

Reagovat
Miguel19

Nugetka hned 5 bodů, slušný start

Reagovat
niflheim

Tak jsem to stihnul a jsem tady

Ashley ... sestava je drsná, to bude humor

Reagovat
PhilipS

RVP bude man of the match, to už je teď jasný...dvě asistence si připíše ve formě hrající Giggs...

Reagovat
13

Ach jo večer to neuvidim.. Ale možná je to dobře. Proti Stoke je to vždycky o nervy

Reagovat
cristiano.K.

mufani nadávaj,že hrajou jejich legendy,žádná úcta

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Hazard na lavičce, pff ... Norwiiiich

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Komu ty vůbec fandíš tvl? Jenom hráčům co přijdou z L1?

Reagovat
Godwinson

... a Cahillovi s Matou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Ten kluk má vkus no, smiřte se s tim modráci..

Reagovat
PhilipS

Rafa mě vyslechl...potřebuje rest...vlítne tam v 70. minutě a bude dělat průvan v unavený obraně...

Reagovat
Miguel19

Dělá to dobře, že nechává vždy jednoho z té trojice nechává sedět a pak je tam pošle...hra se pak dost zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Moses

Reagovat
Deywid

???

Reagovat
miky10

Komentuju tu šanci, kterou za zhruba 7 minut zadrbe.

Reagovat
Fairplay

Alespoň s někým se na tomhle shodnu, snad všichni, když hráli špatně, tak si poseděli. Jenom Moses tam může zahazovat jednu šanci za druhou a nic se neděje

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
PhilipS

hé? ty seš ten úchyl s Piazonkem ne...

Reagovat
miky10

Radši by moh hrávat on no...

Reagovat
Tomekcz

vysila sky sport? nebo jen espn a fox?

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme do nich..Giggsy snad da gol

Reagovat
Godwinson

Už se toho dalšího špičkového defenzivního výkonu Luize ani nemůžu dočkat.

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

zvlášť, když bude tím ofenzivnějším z dvojky

Reagovat
Godwinson

Vždyť je vedle něj ještě Mikel, to je jasný, že defenzivnějším nebude. Ale na tuhle patmatovskou dvojku jsem zvědavej.

Reagovat
fantomas

Rooney, Young both injured in training yesterday, Welbeck fell ill overnight.

Asi dobrý Vánoce v Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, ci by nebolo vhodne priniest v zime nejake kridlo

Reagovat
pajamu

Sports HD [EN] vysílá hokej, sakra. Wiziwig

Reagovat
pajamu

Jo, teď si tam doplní "uncertain"

Reagovat
Ligter

Chicharito se modlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle připraveno v Sunderlandu. Čekání na výkop, bez míče.

Reagovat
niflheim

Já zapomněl na fantu

Reagovat
Miguel19

Oscar na křídle ?

Reagovat
Pinturicchio

Forza NUFC !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu forzu.

Reagovat
miky10

Aha, uf.

Reagovat
Pinturicchio

Šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Ligter

Aspoň jsme ušetřili čas.

Reagovat
niflheim

Perch

Reagovat
kiwwi

DDG

Reagovat
Tomekcz

kokoti

Reagovat
Trand

Zabaleta na LWB.

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
miky10

PERCHINHO!

Reagovat
Trand

Perch gól.

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi kriste...Chicha ...to jaku prihravku dal Carrickovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co Fergie, tohle je na tebe.

Reagovat
Tomekcz

tohle bude zase prokauc jak pr.se

Reagovat
afc

Obaja gol pri MU to su proste tutovice za barak

Reagovat
niflheim

YES !!! 6816

Reagovat
supervizor

nejde

Reagovat
pajamu

Pěkný.

Reagovat
Godwinson

Za to bych dal hrbáčovi žlutou, takový prasácký skluz :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s těma španělskýma gólmanama letos je?

Reagovat
jenage

nekdo anglicky sopcast na united?

Reagovat
Ligter

''two different radiostations''

Reagovat
Trand

Mignolet.

Reagovat
Arbiter

tak mikymu se Sibyla říkat asi nebude

Reagovat
miky10

Díkybohu.

Reagovat
fantomas

Tettey neskutečnej borec!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Teda - sop://broker.sopcast.com:3912/6816 - YES šlape. Jen já jsem si to musel vyhodit přes VLC.

Reagovat
Tomekcz

dzt vubec nemam sanci je prehrat takhle pomalu kdyz jsou zformovany, zlatej Andy a jeho pruniky, scholes jen stoji a prihrava

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
Godwinson

Kurva, má někdo slušnej stream na Chelsea?

Reagovat
Sali5
Reagovat
Arbiter
Reagovat
Miguel19

Nezapínej to.

Reagovat
smazaný uživatel

why?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hra everton? Vyhraju dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia, konečně se alespoň snaží.

Reagovat
stas87

preco vlastne hra luiz DM? to je ako keby hral DM v bvb subotic...

Reagovat
Godwinson

Subotić umí bránit.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Tě jen škádlim.

Reagovat
stas87

to sice ano ale technicky na tom bude rovnako ako luiz..mimochodom,fantasticka strela od neho teraz v rugby by bola za bodov

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner: Krásnej přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

*novej koment

Reagovat
Trand

Sexy Mick. Zdá se, že mu to tam docela jde.

Reagovat
Swarley

De Gea dneska nějak blbne ne? dost nebezpečně s tím couval do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska?

Reagovat
Swarley

včera?

Reagovat
Ligter

Určitě i v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Wolves.

Reagovat
kiwwi

Newcastle fans with own form of goalline technology

Reagovat
Arbiter

strašná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

bude remiza cez polčas? Mám stavené

Reagovat
Sali5

Pokud nedá Norwich, tak asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

s tymto tazko aj vyrovname a nie este otocit to

Reagovat
supervizor

Jak dlouho má být ještě zraněný Kagawa?

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner: Krásnej přímák.

Reagovat
Tomekcz

Ferdinand si snad nevytvorime ani jednu sanci

Reagovat
madridcan

Matis goool, rusko marne. Doraz pozrem United tak naj ma nejebu

Reagovat
stas87

luiz uz sa zastreluje,teraz to bolo tak o 4 metre nizsia strela

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz už skoro trafil.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz se zaměřuje

Reagovat
smazaný uživatel

taková haluz

Reagovat
Ligter

Jonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Ligter

*Lionel Evans.

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Evaaaaaans

Reagovat
Godwinson

Ta Chelsea hraje takovou bídu. Přestávám si myslet, že by jim Fellaini, Falcao a podobní pomohli.

Reagovat
Tomekcz

kdo jinej lionel evans

Reagovat
kiwwi

Lionel Evaaaaaaaaaaaans

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac sezony

Reagovat
smazaný uživatel

To vubec neměl bejt přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet zatím drží mackems.

Reagovat
Trand

Haart! Fletcher unlucky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tú chelsea vypnem, s dvoma DM sú bezzubí a Norwichu sa dopredu tiež nechce.

Reagovat
Arbiter

tohle svázání na jednu určitou pozici Oscarovi jednoduše nesedí, on potřebuje volnost, pak to bude šlapat...

Reagovat
herbage

to jsou luckeři

Reagovat
supervizor

Takovej šmudla.

Reagovat
niflheim

Lionel Evans

Reagovat
smazaný uživatel

ale klasika, proste kazdy utok na nasu branu je proste nebezpecny, to je hrozne

Reagovat
miky10

Čekal bych teda od Matičky něco lepšího, než že to při situaci 1v1 bez rozmyslu nakouří do toho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, prepínam na MU.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

ale Giggsa je vidiet ovela viac ako Valenciu, stale sa snazi, nieco vymysla, pre mna ziadne sklamanie od Giggsyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak děkuju za přiblíženej záběr toho jak Zabaletovi stříká z čela krev.

Reagovat
herbage

Evaaaaaans

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

jasne mu branil ve hre a byl v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Fůůůůů, naštěstí ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to neuznal?

Reagovat
smazaný uživatel

veď sa nedotkol a brankárovi nekryl výhľad.

Reagovat
db18

ale fixoval na sebe obránce

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je jedno, nie? Tak ho ten obranca mal nechať v offside.

Reagovat
db18

Ne, tím, že na sebe upoutal pozornost obránců zasáhl aktivně do hry a jedná se o ofsajd (navíc byl v dráze balonu, takže se nedá říct, že si ho obránci všimli naschvál, aby to byl ofsajd)

Reagovat
smazaný uživatel

Evaaaaans

Reagovat
kiwwi

ofsajd

Reagovat
J0EL

ani ne

Reagovat
supervizor

Co řikaš?

Reagovat
Ligter

Reagovat
13

Reagovat
Tomekcz

wtf on to uznal

Reagovat
fantomas

Wow, pěkně NUFC..

Reagovat
supervizor

Měl platit ne? když si ho tam Lionel fouknul sám.

Reagovat
db18

Neměl - Cissé na sebe upoutal obránce, takže aktivně zasáhl do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Správně udělenej gol, Papiss neovlivňoval hru zas tolik, to si Dean obhájí

Reagovat
kiwwi

takze keby tam nebol Cisse tak to Evans takto isto brani hej?

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel, ne? Když je útočník ve vápně v okamžiku přihrávky, tak ovlivňuje hru, páč na sebe stáhne pozornost všech. Špatně uznaný gól.

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, tanhle neměl platit.

Reagovat
db18

Tady bych spíš pochopil, kdyby ten gól neuznal, protože nebýt tam Cissého, tak do toho Evans nejspíš ani nejde (ale zápas teď bude zajímavější )

Reagovat
smazaný uživatel

co vam jebe kurva

Reagovat
Godwinson

Mato, ty vole

Reagovat
kiwwi

coze????

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uznal?

Reagovat
smazaný uživatel

haha, krása.

Reagovat
herbage

yes, yes

Reagovat
smazaný uživatel

Evans to je hráčik

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Evaaaaaaaaans

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

ale neměl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajeme?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi26.12.2012 16:25

Jasnovidec koukám

Reagovat
Arbiter

chjo, pomalé, bez myšlenky, snad jen Luiz tam něco vymýšlí dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže hrajem piču.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Wow, to sis z toho fakt vydedukoval?

Reagovat
Godwinson

Logicky, když vymýšlí Luiz, musí to stát za píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

pravda vítězí

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

som velmi zvedavy jak si toto budu chciet obhajit

Reagovat
Swarley

christmas present for Newcastle

Reagovat
Miguel19

Matís

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kaze

Jonny dneska uděluje dárky oboum stranám

Reagovat
pajamu

Simpson

Reagovat
Godwinson

Chybí Hazard, jasná věc.

Reagovat
Arbiter

kdyby hráči uměli naložit s tím, co jím nabídne Luiz, tak by nebyl potřeba...

Reagovat
miky10

A Moses taky!

Reagovat
Godwinson

Tolik jim toho nenabízí, byť je dnes nejlepší na hřišti. Ale ta trojka je na hovno.

Reagovat
Arbiter

Nabídl Matovi loženku, Coleovi to tam poslal jako na podnose. Možná jsem to trochu přehnal, ale s tohle by klukům mělo absolutně stačit...

Reagovat
supervizor

Obejde tři hráče a pak to nacentruje do 25. řady.

Reagovat
herbage

Simpson dneska válí. Už dvakrát klička, za kterou by se nestyděl ani C.Ronaldo a pak zazdí jednoduchý centr nebo střelu

Reagovat
smazaný uživatel

To je skôr Jamie Evans

Reagovat
kissak

Jsem jen na mobilu, chlapci delate mi s komenty o nufc jen radost

Reagovat
niflheim

Reagovat
stas87

no na to kolko som luiza kiritzoval tak bol u dvoch sanci z troch ktore si chelsea vypracovala

Reagovat
Ligter

Kde sledujete United? Nutjob jde trapně.

Reagovat
miky10

Jááááj, Mikel.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to Mikel vůbec zkouší?

Reagovat
Arbiter

I don't score too much vystřelil...

Reagovat
supervizor

Jeho problém je, že často neví co s míčem...

Reagovat
Arbiter

tak tady není co vymýšlet, že jo

Reagovat
Miguel19

Ouuuu Mikel

Reagovat
Miguel19

To by byla díra v síti tvl

Reagovat
smazaný uživatel

nie, s totuto zostavou to vazne nepojde, toto je nic proste

Reagovat
niflheim

http://www.youtube.com/watch?v=AurMwlaQlrk no já bych ten offside písknul...ale co už.

Reagovat
supervizor

Jsi fanoušek MU, samozřejmě že by jsi ho písknul .

Reagovat
Ligter

Pokud bude platit logická řada, tak dá Jonny góla nebo nedohraje zápas.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Evans nejlepší hráč na obě strany

Reagovat
miky10

Wow, Viktorek.

Reagovat
Godwinson

Moses Ten se mi hodně líbí, v celkovém měřítku. Matu bych o poločase stáhnul.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

to je snad poprvé dneska, co jsem ho viděl u balónu

Reagovat
Godwinson

To na to musíš pozorně koukat. Ale myslel jsem celkové měřítko, tedy jeho působení v Chelsea. Spolu s Azpilicuetou výrazně předčili má očekávání.

Reagovat
miky10

Tos od něj musel čekat fakt naprostý nic.

Reagovat
Godwinson

V podstatě ano, což nesnižuje fakt, že většinou hraje dobře a svoje si tam odvede. Narozdíl od toho zbytku.

Reagovat
miky10

S tím rozhodně nesouhlasím, naopak je tam dost často zdaleka nejslabší, k dobru mu dou v podstatě jen dvě náhodný gólový hlavičky, který nám ale vlastně ve výsledku stejně nic nepřinesly.

Reagovat
Godwinson

Často to tam větrá jediný a to hraje s Hazardem a Matou. Je přímočarej, mně se líbí. První poločas proti AV byl jediný, kdo tam dopředu něco hrál ... já to beru tak, že místo, aby byl nosič vody Hazardovi, jeho působení v Chelsea je zatím pro mě osobně povedenější.

Reagovat
miky10

První půli s Villans sem neviděl, takže to posoudit neumim, jestli hrál dobře, tak...aspoň něco. Rychlost a přímočarost tomu určitě trochu dodává, ale kolikrát toho využil k něčemu kloudnýmu? Mně se teda rozhodně nelíbí, jak hraje, a dost dobře nechápu, proč hrává on základ a ta trojice se kolem něj točí.

Reagovat
Arbiter

Protože se to nehodí Rafovi, on rád přesně určuje pozice hráčů a sám vidíš, jak to dopadá třeba s Oscarem, který je de facto neviditelný.

Reagovat
miky10

No to je další věc, proč nehraje Oscar veprostřed, Mata napravo a Moses nalevo, když už. Takhle (s těma pozicema Oscara a Maty) to už fungovalo mockrát...

Reagovat
Arbiter

protože Benítez a ne Di Matteo

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

tak nemůžeš mu upírat jeho snahu něco předvést a jeho drzost, kterou občas postrádáme. Škoda, že toho tolik spálí. Každopádně na úplný provar rozhodně nevypadá

Reagovat
Arbiter

však stejně jako ty, ty se musíš nad Mosese rozplývat blahem

Reagovat
miky10

Proč, když to "nic" i předvádí?

Reagovat
Arbiter

dnes jo, no

Reagovat
miky10

Pokaždý.

Reagovat
Miguel19

Juan je slabý.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Ach, geniální první dotek Maty, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaletovi odstřelil z hlavy obvaz.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea

Reagovat
Tomekcz

co to hrajou ani jednoduchy prihravky na 2 metry si nedaj a zase ztrata mice a zas sance newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Gól kola minimálně

Reagovat
miky10

Klidně i století.

Reagovat
Ligter

Dějin vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

tovížejoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, já mám nejrychlejší přenos.

Reagovat
fantomas

Kunda

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
miky10

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Arbiter

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa V suchém triku. Navíc 7 gól zpoza 16. v této sezóně A Oscar asistence

Reagovat
13

No jako Chicharito se ho sice dotkl, ale Marveaux spadl až pozdějc. nevim nevim

Reagovat
herbage

v plným sprintu tě to rozhodí a spadneš až po chvilce. Jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Colo

Reagovat
Nikikrew

Ved ten Manchester nic nehra

Reagovat
EL Gringo

Marveoux tycka

Reagovat
smazaný uživatel

berme si time out, alebo co

Reagovat
13

Hezký břevno

Reagovat
Miguel19

Mata alá Lionel Messi

Reagovat
Arbiter

nene, Messi kope alá Mata

Reagovat
smazaný uživatel

WBA

Reagovat
Tomekcz

tohle bude vybuch jako s blackburnem, jak pres kopirak a zase to posere sestavou

Reagovat
miky10

Bruuunt!

Reagovat
Trand

Owls! Antonio!

Reagovat
niflheim

Sranda je, že Dean vlastně pískal i ten poslední ligový zápas doma s Magpies

Reagovat
Trand

Sunderland zatím hraje dobře, zdá se, že Sess a McClean našli formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajou špatně no. Ale taky je podržel Mignolet dost těma 2 zákrokama.

Reagovat
kiwwi

och boze, co to ti hraci stvaraju na tom ihrisku...ono to ani nie je o tom ze starousi nestihaju, nie je to o tom ze je to staticke, ale oni si proste nevedia nahrat!!!

Reagovat
Godwinson

Dnes mohl být místo Torrese klidně ... i Bamford

Reagovat
Arbiter

14 - Juan Mata has now scored or assisted 14 goals in 16 Premier League appearances this season. Conductor.

Reagovat
pajamu

Reading - Swans, nějaké góly by to chtělo.

Reagovat
Swarley

Wazza chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím si,že dneska zase MU nevyhraje . Ať žije Boxing day

Reagovat
smazaný uživatel

Demba by měl odejít. Charakter se fakt pozná až v krizových situacích.

Reagovat
herbage

co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je neskutečný technik.

Reagovat
Arbiter

jinak odpískat takovouhle ruku Luizovi, to je absolutní nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Mně ten rozhodčí přijde celkově mimo..

Reagovat
Ligter

Tak to byl jeden z těch slabších poločasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt strašně rád, že k nám adam johnson v létě nešel. Aby zabíral pak místo Susovi, Sterlingovi nebo těmhle mladejm. Za to by fakt nestál.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

nevím,jak hraje dnes,ale proti CFC byl nejlepší na place

Reagovat
fantomas

Ty vole, cože, on fakt hraje Torres??

Reagovat
Godwinson

Je to k nevíře, ale fakt jo

Reagovat
Tomekcz

takhle se nasr.t na vanoce uplnej humus ten 1. polocas, zadna sance, gol jenom po odrazu a zadna znamka zlepseni... Newcatsle si nas dava s prehledem

Reagovat
iamek

A co jsi cekal s touhle sestavou ? Jak jsem videl sestavu hned jsem dal dvojku na polocas a dvojku na cely zapas. Sice jen po kilcu, ale par stovecek bude doma. Tvrdohlavost Alexe je neuveritelne.

Reagovat
Sali5

Kéž by ty poločasové stavy zůstaly až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

do druuheho polcasu Clev, alebo Fletch nutne..potrebujeme to nutne rozbehat...ale nemame koho poslat do ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

Bída a děs. Jestli se nic nezmění, tak prohrajeme a je to Fergieho chyba.

Reagovat
iamek

Co chces menit, kdyz na lavce mame jen Cleva, ktery sam nezmuze nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Clvea za Scholesa. A pak Fletch za Giggsa. Křídla stejně nemáme, tak co. Ti dva jsou schopní alespoň něčeho kreativního, Clev se umí uvolnit a uvolnit ostatní.

Reagovat
Dawon

To je prave to nejhorsi, ze jindy kdyz prohravame a hrajem sracku tak je tam aspon ta nadeje, ze se neco zmeni treba o polocase, ale pri pohledu na lavku fakt prestavam verit, ze jsme schopni newcastle zacit tlacit a vytvaret si sance.

Reagovat
Arbiter

6 - @JuanMata10 has scored in six of his last eight appearances in all competitions for Chelsea. Selection.

Reagovat
niflheim

Já nevím, jestli brečet nebo se smát.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez to mam podobne, ale zo zaciatku mi to este prislo smiesne, ale teraz po prvom polcase uz je mi skor do placu

Reagovat
Arbiter

Nejlepší na hřišti Luiz, neviditelní pak Oscar (kterému to na křídle nesvědčí), až na jeden moment (průnik) Moses a invisible man Torres. Jestli takhle vypadá probuzení střelce, tak to potěš koště

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
herbage

keep co?

Reagovat
herbage

calm?

Reagovat
smazaný uživatel

calm

Reagovat
smazaný uživatel

calm

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

red flag flying high

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní mají "Move Berba!"

Reagovat
db18

A neni to na dvě žlutý?

Reagovat
Miguel19

Nic moc výkon. Podprůměr. Díky Bohu za tu nechytatelnou střelu nejlepšího hráče PL. Torres ani jednou u míče, to je fakt komedie. První střídání musí být Hazard. Jde o to za koho. Buď Moses, nebo Torres. Juana bych tam nechal, může se hodit. Jinak Luiz opět velmi solidní výkon na CM.

Reagovat
Swarley

špatný, jak už psal kiwwi, strašně tomu chybí přesnost...mi ten balon i dokážeme v poho podržet (a to z dost velké části zrovna kvůli Scholesovi), ale u vápna konec..tam nejsme nic schopni vymyslet a když jo, tak je to prostě totálně nepřesné...Valencia se dnes snaží, je to lepší než poslední dva zápasy, Giggs hraje taky dobře, pár nebezpečných centrů tam bylo, ale chce to opět zpřesnit...

ten střed docela funguje, ale chybí z tama moment překvapení...co si budeme říkat, nahrávku mají oba svkělou, ale nějaký průnik se od nich očekávat nedá a tomu středu to chybí...Wazza se tam dokáže stáhnout a ze středu to rozběhnout...Andy taky, Clev zase rychlým pohybem to na středu rozběhat...střed Carrick-Scholes sice umí dávat skvělé pasy, ale dnes by to z tama chtělo spíš nějaký překvapivý průnik...suma sumárum, tomu středu hlavně chybí Wazza, ale ne ten z minulého týdne

útok nic extra...Peršan standard, ale Kulihrach slabota...snaha obrovská, ale jinak nic extra...co se týče gólů, tak obrovské chyby...poprvé De Gea, podruhé sudí...

obrana tradičně prostě slabota, pořád moc zmatků...nevim no, těžko říct, kdy se to tam dá konečně dohromady...

Reagovat
miky10

Mi

Reagovat
Swarley

zasranej život

Reagovat
miky10

:-*

Reagovat
herbage

na sudího bych to nesváděl, Simpson nastřeloval míč, který nebyl určen pro Cissého, takže ofsajd bych taky nepískal. A řekl bych, že vám chybí i nasazení, protože hráči Newcastlu jdou do každého souboje na 100%

Reagovat
Swarley

je to sporná situace, ale teď jak to opakují, jasně je vidět, na koho ten balon jde...Evans se snaží zabránit tomu, aby se k němu balon dostal...já ty pravidla naštudovaný nějak extra nemám, ale dle zdravého rozumu bych to pískal

Reagovat
herbage

no, byla to střela, kterou si tam Evans srazil, za to Cissé nemůže. Kdyby se dotkl míče nebo před ním uskočil, tak ok, ale on se ho ani nedotkl, ani neclonil. To že vázal hráče se podle mě k tomu pravidlu nevztahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tím ovlivňuje hru, že na něho obrana musí reagovat. Jinak by to Evans nechal pro De Geu. Ten by si pro to došel.

Reagovat
r.mrazik

Dyt ten mic sel primo na cisseho

Reagovat
Tomekcz

me strasne vytaci jak Carrick Giggs nebo Rio uplne lehky mice prihrajou protihraci a hned je nebezpecnej protiutok, to bylo snad 4x za polocas

Reagovat
iamek

A pak se plazi diky sve rychlosti zpet. Hrat muzou max dva duchodci spolu, ale ne 4

Reagovat
Trand

Já to fakt nechápu, QPR má na post brankáře Greena a Julia a na LB jim pořád straší Traoré.

Reagovat
herbage

náhodou, Traorého bych bral zpět

Reagovat
Trand

Tak to jsi ho asi neviděl v QPR. Schválně, zapni si to na chvíli. Málem už zařídil gol WBA teď. Santos je oproti němu zlatej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

minulý rok byl tak akorát na QPR.

Reagovat
Trand

Nj, ale tak maj určitý ambice a Traore je vážně hroznej. Teď chtěl kopnout do obránce míč, aby měl aut a netrefil obránce a vystřelil na tribunu.

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že nezranil žádného fanouška na tribuně, to už by mohl být druhý mrtví tento týden

Reagovat
13

Tuší někdo co je s Nelsenem?

Reagovat
vitasrp

Líbí se mi Luiz, který do té zálohy skutečně přinesl myšlenku a trochu tvořivosti, Mata krásná střela a jinak není, co hodnotit.. Ničím zajímavý zápas, ale nemám vysoké nároky, takže mi to tak nějak stačí, pokud budou tři body. Nutno podotknout, že Norwich za celý poločas v podstatě neměl šanci a naše defenziva pracuje spolehlivě, to jsou jistě pozitiva.. I když ta útočná hra do plných.. Ta je stále strašná..

Reagovat
jenage

Nani je zraneny nebo proc nehraje?

Reagovat
Trand

James! Traoré a Hill.

Reagovat
Trand

A Brunt krásnej gól.

Reagovat
cristiano.K.

tikety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

pokud netrefím přesný výsledk Fulham vs Soton 1:1,tak jsem v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas potrebujem vyhru Evertonu

Reagovat
cristiano.K.

Vzhledem k tomu, že Evans neměl nejmenší tušení, že je Cisse v ofsajdu,tak je gol regulérní

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Ligter

Reagovat
miky10

Neviděl sem to, ale to zní logicky.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

aspon někdo ten troll pochopil

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

vsak ho Cisse drzel i za ruku tak to bylo uplne jasny zasahovani do hry, to proste nemuze uznat...

Reagovat
Dawon

jestli mi nekdo chce tvrdit, ze neovlivnoval hru, tak musi byt neuveritelne zaslepeny

Reagovat
Tomekcz

Fergii by mel byt nasranej hlavne na sebe a ne na rozhodciho, si za to muze sam

Reagovat
Nikikrew

Norwich no tak !

Reagovat
niflheim

Dej jim, Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Sir někomu natáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

SAF to trochu neunáší..

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie ich tam pobije

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mam tušak, že dneska LFC bude kopať penaltu. #sibyla

Reagovat
niflheim

Hashtag na EF v diskuzi...genius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

#genius

Reagovat
smazaný uživatel

#respect

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

tak dufam, ze vyrovname, City prehra - mne vyjde tiket a navysime naskok o bod

Reagovat
Tomekcz

tohle neotocime ani ho.no vzdyt sme nemeli zadnou poradnou sanci

Reagovat
Swarley

zpřesnit hru, začít pořádně makat a v pohodě to otočíme...

Reagovat
Tomekcz

a hraci newcastlu se jen tak vypari

Reagovat
Swarley

no že by zrovna něco předváděli, to se rozhodně říct nedá...ti taky bojují sami se sebou

Reagovat
C0br

Tak první poločas jsem prospal Jak dal kurva evans dva góly a ještě jeden do špatný brány

Reagovat
herbage

oba góly z jednoduchých pozic, pokaždé s přehledem uklidil

Reagovat
C0br

Koukám, že nás opět ojebal rozhodčí...Stejně jako loni píská pro Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

mimo témy,ale sledoval dnes niekto nottingham s leedsom?

Reagovat
kiwwi

mimochodom, dalsia rana do Counterovej konspiracie

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
Trand

Prohrávat s Peterborough 0:2 doma je na pováženou už.

Reagovat
Ligter

Peterborough jsou už typičtí kaziči tiketů.

Reagovat
niflheim

Tak aspoň už je Jamie na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Neriešilo sa tu minule, že to, čo delí Suáreza od špičkových útočníkov (RvP included), sú takéto voleje?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jsem se vsema vysledkama nadmiru stastnej, snad to Newcastle udrzi a porazi MU a budu mit ty nejkrasnejsi svatky jaky jsem mohl mit (jeste vyhra Chelsea v sobotu nad Evertonem, ta by taky bodla)

Reagovat
Tomekcz

aspon prihrat by si mohli to se nekde nalejvali

Reagovat
Zaschrona

OSSSSSSSSIEEEEE

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch a Clev na plac. Ale hned.

Reagovat
smazaný uživatel

inak nemozme ani pomyslat na otocenie

Reagovat
niflheim

Toto je fakt utrpení

Reagovat
niflheim

Takže šup dva haluz góly, ať můžu jít v klidu pít.

Reagovat
miky10

Gary je perfektní. ♥

Reagovat
niflheim

Neville

Reagovat
kiwwi

Sunderlaaaaaaand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Johnson. Takovej gol. Jestli to chtěl, tak.

Reagovat
Trand

Aha, tak to chtěl. Hartův gól, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Popis prosim.

Reagovat
Trand

Zprava si dal míč na střed, tak 25 metrů od brány a vystřelil na bližší tyč. Hart byl úplně u druhý tyče, asi počítal s centrem. A on se stihl vrátit a skočit po míči, ale ten pod ním proletěl.

Reagovat
Trand

Nebo spíš Hart na ten míč skočil a on se dokutálel do brány.

Reagovat
FUnk

sunderland

Reagovat
Nikikrew

City

Reagovat
fantomas

Wow, já věděl, že to tam City posere..

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky, alespoň že tak.

Reagovat
Tomekcz

super jestli City ztrati a my taky, asi me jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Pískejte konééééc ! Zkáza města Manchester

Reagovat
niflheim

Kočky

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky mojhl Valencia odpustit

Reagovat
kiwwi

nic vazne ani zakerne tam nebolo...mal uplne pokrcene nohy

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zbytecny souboj, kde mu bylo jasne, ze mic nestihne

Reagovat
smazaný uživatel

A Chicharito taky.. fuj.

Reagovat
kiwwi

a zrovna Adam

Reagovat
C0br

Ještě, že ta Chelsea ztrácí tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Tonyyyyy do pici, nech ide dole prec

Reagovat
jenage

Kdyby hráli v černých trenkách, tak by teď neprohrávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Hart A Johnson dal gola a nevěděl, že ho dal.

Reagovat
Trand

To nevěděl asi nikdo. Ani fanoušci.

Reagovat
Swarley

btw Giggs zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
fantomas

Mata rafinovaně odevzdal balon

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Adaaam!

Reagovat
smazaný uživatel

tak si rikam, na co tam ten Torres vubec je?

Reagovat
miky10

Bránění rohů.

Reagovat
Arbiter

obrana celkově

Reagovat
Arbiter

tak tohle rozehrávání přimáků se mi fakt nelíbí

Reagovat
Zaschrona

Zase je tam Jelavic skoro k nicemu, Anichebe dneska jednoznacne lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Já to řikal loni na jaře, že to jeho střílení gólů je jen počáteční efekt a pak bude stát za hovno.

Reagovat
Zaschrona

Tak pokud dava goly nekdo jiny, tak to zase tolik nevadi.. Porad mnohem lepsi jak Saha vloni touhle dobou..

Reagovat
smazaný uživatel

Adam, pekná pomsta.

Reagovat
C0br

Přijde mi, jak kdyby můj přenos natáčeli v tom Jacksonovým HFR Ten obraz je nějakej zrychlenej a přitom to je RT

Reagovat
miky10

Nádherný výsledky, jen by moh Soton vyrovnat a pak už pískat konec všude.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Michu 2 góly aspoň a môže byť koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že z boltonu sa pomaly ale isto stáva typické druholigové mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool...vyrovnali sme proti rusom v poslednej minute

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V jakym sportu?

Reagovat
smazaný uživatel

petanque

Reagovat
smazaný uživatel

hokej ms20

Reagovat
smazaný uživatel

škodá ale toho gólu rusov na konci

Reagovat
niflheim

Takové špeky

Reagovat
Tomekcz

co to hrajou to je k smichu ani 3 prihravky v rade si nedaj, at uz strida

Reagovat
Swarley

Clev za Scholese, už je fakt na čase

Reagovat
Arbiter

slavil Johnson?

Reagovat
kiwwi

jezisi maria ja som tolko nepresnosti snad nevidel ani v okresnej lige

Reagovat
smazaný uživatel

hezká střela

Reagovat
Tomekcz

Evraaaaa

Reagovat
C0br

Patrice holy shit

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho, takový gól od Evry.

Reagovat
Swarley

jedeeeeeeeeeeem, Evra sympaťák

Reagovat
madridcan

Kokotsky rusi tam mate

Reagovat
niflheim

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Reagovat
Zaschrona

Maloney

Reagovat
smazaný uživatel

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
fantomas

Pilksi dej tooo..

Reagovat
smazaný uživatel

vždy, keď pozerám MU, tak tento kokot dá gól.

Reagovat
kiwwi

uz som ti dnes raz povedal...

Reagovat
smazaný uživatel

to, že sa ťa to dotýka osobne, keď tým myslím teba, to chápem, ale toto je moja osobná prezývka preňho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Evra kanonýr.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ale nééé ,Evra néé

Reagovat
kiwwi

Evra a Evans budu mat o chvilu viac golov ako Persie a Rooney

Reagovat
Ligter

Nevedeme náhodou tabulku střelců pokud by se počítaly jen góly obránců?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic 4 goly v BPL

Reagovat
jenage

Patriceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
pajamu

Evra, goal machine.

Reagovat
herbage

gól Evry neměl platit, centr van Persieho směřoval zcela jistě na hráče v ofsidu

Reagovat
Swarley

a Ryan to rozhodne, tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

4. gól, není možný

Reagovat
C0br

Ne tohle prostě není normální sezóna Vždyť Patrice dal před touhle sezónou možná 3 góly v United, teď už má 4, Jonny to samé

Reagovat
FUnk

pojdme norwich, ten jeden gol date, Hoolahan, Holt

Reagovat
smazaný uživatel

Zpíčené streamy

Reagovat
smazaný uživatel

Pico my vedeme a já peču lososa.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem místo koukání na fotbal vařil a my dali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
miky10

Brečim z tebe, neuvěřitelný, co sem píšeš za sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

šlapák na rameno, pěkný

Reagovat
LAM

Šíleně se připískává Sunderlendu asi někdo nechce aby united měly problémy

Reagovat
Swarley

to je fajn, že se pošéfoval sudí na Sunderlandu, ale měl se pošéfit i ten na OT

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Baggieeeeeeeeeees

Reagovat
Godwinson

Ty vole, on ještě nevystřídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil jsem gól tak vášnivě, že jsem si rozerval trenky.

Reagovat
FUnk

tvuj pritel na tebe skocil?

Reagovat
Swarley

beztak YungGooner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Jako Hulk?

Reagovat
sintha

To mi připomnělo scénu u kulečníku z Community.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Trand

Nevíte někdo, jestli Harry počítá s Greenem jako 1. brankářem? Protože Julione je dnes na lavicče.

Reagovat
jenage

Ba

Reagovat
Tomekcz

dej jim cervenou Deane

Reagovat
sintha

Chelsea je nudnáá!

Reagovat
FUnk

norwich tam jeden soupne...

Reagovat
Swarley

Oberta zpátky na OT, vítej legendo !!!

Reagovat
herbage

Obertan zdraví

Reagovat
Swarley

hajzl jeden

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, Cissé

Reagovat
Godwinson

Snodgrass skvěle, jen ten dive si mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Greeen lol. Jaky vlastny gol

Reagovat
smazaný uživatel

neake info o cracku na football managr 2013 ??

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, kup si originál...

Reagovat
smazaný uživatel

určite bude len otazka je kedy

Reagovat
jenage

Obertan

Reagovat
Miguel19

Lol, ten pičus bez žlutý?

Reagovat
fantomas

Jakej pičus? Však ani penaltu nechtěl..sebral se a šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses ala kalou poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

yesssssss

Reagovat
Arbiter

4 - "No defender has scored more" means no defender has scored five. Ivanovic, like Evra, has also scored four. Explanation.

Reagovat
Tomekcz

curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cisseeeeeeeee - Obertan..krasa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
C0br

obrana kde?

Reagovat
C0br

Ty vole Obertan, kterej u nás nebyl schopnej ani nacentrovat do správnýho vápna pošle takovou libovku

Reagovat
miky10

MAGPIEEEEEEEEEES

Reagovat
miky10

MAGPIEEEEEEEEEES

Reagovat
afc

Pekne straky

Reagovat
smazaný uživatel

Klid Fergie, hlavně nestřídej, všecko je v pohodě.

Reagovat
FUnk

jj vsechno je na dobre ceste

Reagovat
niflheim

Blbečci.

Reagovat
smazaný uživatel

obertaaaaaaaaaaan

Reagovat
Ligter

Obrana stylově.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Pa Pisssss

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale chodte vazne do pici, preco kurva nestriedame

Reagovat
jenage

do prdele uz fakt

Reagovat
niflheim

Kurva kde byl Rio?

Reagovat
Godwinson

Nechápu na co Benítez čeká ...

Reagovat
pajamu

Obertan, ty voe.

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé druhá dobrá vec, čo spravil v zápase po tom, čo nakopol Evru.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, odkedy pozerám.

Reagovat
Swarley

ach jo, tohle vole já už fakt nevím...kolik stojí ten Garay?

Reagovat
fantomas

To ti řekne miky.

Reagovat
miky10

Neprodám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dawon

Toto proste neni normalni...tam je jeden jediny hrac ve vapne, a oni nejsou schopni s tim nic udelat

Reagovat
Trand

Mignolet je letos neskutečnej.

Reagovat
supervizor

Malem tu branku urval.

Reagovat
fantomas

GO GO CANARIES!

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana nie je normalne, to proste som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling na to nemá

Reagovat
C0br

Robiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Swarley

Peršan Peršan a Peršan

Reagovat
Tomekcz

KURVA TO musite vzdycky dostat gol aby neco zacali hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne..

Reagovat
pajamu

AAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Peršááááááán

Reagovat
smazaný uživatel

Trenky v řiti.

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
kiwwi

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro pstruha kterýho jsem právě dojedl.

Reagovat
miky10

To už je fakt smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z toho tady delate facebook.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty a fantomas to neděláte.

Reagovat
smazaný uživatel

A miky taky ne samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si to asi vubec nepochopil

Reagovat
miky10

Ještě nikdy sem jubileum nevěnoval pstruhovi, a není to jen proto, že je nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší ryba vole. Když se umí udělat.

Reagovat
miky10

Nojo, já nemám rád vlastně žádnou rybu, ale to sem tu fakt řešit nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky nežeru, mám strach z kostí, ale když je to vykoštěný a dobře dochucený, tak je to ok.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

www.facebook.com

Tady to treba bude nekoho zajimat

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliž mi prdel.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To tady taky nikoho nezajima

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelame.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tady nepiseme, co jsme meli prave k jidlu, jako si to ted udelal ty nebo nedavno Rssa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, příště napíšu 1000. pro pstruha.

Reagovat
miky10

Fakts to nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co jsem měl pochopit. Ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Poposedni si

Reagovat
fantomas

No to fakt neděláme. Já sem nenapsal snad vůbec nic vánočního.

Reagovat
smazaný uživatel

On je pstruh vánoční? Já to měl poprvé v životě takhle o svátky. A vůbec pstruha jsem jedl snad podruhý v životě a ryby normálně nejím.

Reagovat
fantomas

Omg...

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Ligter

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
jenage

yeeeeeeeeeeeeeees konecne Tony dobra nahravka

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
herbage

haluzáci

Reagovat
kiwwi

my to nakoniec este vyhrame a mne ujde tiket

Reagovat
smazaný uživatel

mne asi tiež

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele, to to nemuze Necastle udrzet?!!!

Reagovat
Swarley

je to krásný souboj marností s marností

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea nejaký nervozny dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Man U 4 - Everton 4 22 April 2012

Reagovat
kiwwi

David

Reagovat
smazaný uživatel

ty svině manchesterský to nakonec vážně otočí jak vidím

Reagovat
Tomekcz

kudla Chico strilejjjjjjjjjjjjj

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea nevie chytiť jednu loptu do ruky?

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan je fantastickej. Tahle příhravka měla oči.

Reagovat
niflheim

Javiere do prdele

Reagovat
kiwwi

Javieeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Ligter

Bože můj, hrášku.

Reagovat
supervizor

To je vul ten Hernandez.

Reagovat
niflheim

Tony

Reagovat
kiwwi

ja som to vedel uz ked sa pripravoval

Reagovat
Swarley

dneska je Fergie zmlátí

Reagovat
smazaný uživatel

What a game

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam už kurva neposlal Hazarda misto Mojžíše

Reagovat
Godwinson

Nepamatuju si zápas, kde by byl jeden hráč tak zbytečný a tak neviditelný jako dnes Torres.

Reagovat
niflheim

Giggsy je skvělý dneska.

Reagovat
Zaschrona

JAGSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

JAGS!

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
kiwwi

nech mi nikto nehovori, ze sa na Vianoce nenajebali vsetci...to je neuveritelne

Reagovat
miky10

Tak co ten Hazard, nastoupí?

Reagovat
miky10

Sláva.

Reagovat
Miguel19

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je tam chvilku a už toho udělal víc než Torres za celý zápas..

Reagovat
Tomekcz

pi.oooo jasna rukaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se smeju tomu, jak se z toho malem posral, pritom si ten zapas opet kurvi MU sami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Jasná ruka, nejasná penalta.

Reagovat
niflheim

Deane jdi do pyče

Reagovat
C0br

Fergiemu spadla žvejka

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Johnson

Reagovat
kiwwi

lol ruka ty Dean jeden dementny

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejvetsi zmrd, uz druha jasna pencle dneska

Reagovat
Swarley

do nich Fergie, zdrbej tu rozhodcovskou chásku !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je penalta ale..

Reagovat
Ligter

Před vápnem?

Reagovat
Trand

Sess.

Reagovat
C0br

UUUU škoda

Reagovat
C0br

omgggg

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra. Alespoň něco sme z toho měli dat.

Reagovat
Tomekcz

zas takovy sance zahodit

Reagovat
niflheim

Do prdele, škoda....

Reagovat
Ligter

Fuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

co dělá Ser Ferguson?

Reagovat
pajamu

AAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá penalta, kterou nám Dean neodpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

PŘED pokutovým ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořiď si brejle

Reagovat
smazaný uživatel

za ruku před vápnem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořiď si brejle

Reagovat
Swarley

kurva kdo to hraje v drese Chicharita?

Reagovat
niflheim

Proč má do prdele Dean tu tendenci nás zařezávat s Newcastlem?

Reagovat
Tomekcz

bozeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Zaschrona

Proboha, co to melo bejt?

Reagovat
FUnk

QPR jeste jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, tohle měl být gól.

Reagovat
pajamu

Ty voe, to není možné.

Reagovat
kiwwi

CO DO PICI UZ NESAME!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
kiwwi

nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies brani jako za starych casu Na co branit, kdyz drzime remizu na NUFC, radsi pojdme hrat nahoru dolu, kdyz uz hraci nejsou schopni ani sprintovat

Reagovat
niflheim

Mě už jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz Newcastle gol z offsajidu prosim

Reagovat
jenage

tyvoleee

Reagovat
C0br

Dean to píská pěkně tendenčně, nepískal i ten loňskej zápas?

Reagovat
niflheim

Jop.

Reagovat
C0br

Tak ať jde do píči

Reagovat
smazaný uživatel

ale Dean je dnes mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze dostane stopku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To je kokot ten Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Everton čo robite sakra Udržte tu vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Michu prej nejspíš zraněnej.

Reagovat
Thoomas

VanPussymu by mohly rupnout nervy a mohl by dostat redku,ale spis da na 4:3

Reagovat
Side

Díváte se někdo na QPR? Co dělal Green, že si dal vlastňák?

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan otočit

Reagovat
fantomas

Sotooon

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

RICKIEEEE

Reagovat
Godwinson

Romelu by rozhodně měl být od West Bromwiche stáhnutý ... pokud Benítez nehodlá posadit na lavičku alespoň toho Bamforda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamberttttt

Reagovat
Tomekcz

proc nemohli dat ty sance

Reagovat
rickroll

ach jo,my budem rádi za to 17.místo....

Reagovat
C0br

Reagovat
FUnk

Lloris, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Adebayor & Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

gallas

Reagovat
smazaný uživatel

AVB je v tomhle fakt mimo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
FUnk

musim souhlasit

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Ty vole, může v klidu postavit tři kvalitní anglický obránce...a sere tam tohohle páprdu.

Reagovat
FUnk

mozna se mu dva nebo tri zapasy povedly a porad ho tam sere, radeji at hraje caulker

Reagovat
kiwwi

David s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vtipný

Reagovat
herbage

oh, no

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Ligter

Ty vole, nehorázný štěstí.

Reagovat
pajamu

Ty voe, to je maras.

Reagovat
supervizor

ouuu jaká škoda

Reagovat
Arbiter

Lamps úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

sakráá

Reagovat
miky10

Lampard jaký napadání!

Reagovat
smazaný uživatel

David v suchým

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to... vždy si tú fantu dojebem v poslednej desaťminútovke. Baines, Schwarzer, Riise...

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Tomekcz

Javierrrr co delassssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajeme na dva obrance a jeste k tomu takovy polena

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste ale ti cerveni

Reagovat
supervizor

Super fotbal ale.

Reagovat
C0br

Carrick je génius prostě

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

McClean.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Hrášek.

Reagovat
Swarley

ty vole to je jak silvestrovská estráda na Nově

Reagovat
niflheim

Do piči už

Reagovat
supervizor

Ten kluk je dnes zakletý.

Reagovat
Ligter

Ne, Chicharitovi prostě není přáno.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Ligter

Pche, po bitvě je každý generál.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Swarley

Evans na hrot, Chicharito na stopera !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě nikdo tu neopěvuje výhru Sunderlandu nad ropáky

Reagovat
Tomekcz

proc sakra nevystrida jeste fletchera aby branil

Reagovat
Nikikrew

Man U vs Newcastle je paradny futbal

Reagovat
Kily

koukám, Mancini má neskutečný cit pro načasování střídání

Reagovat
Trand

Borec pošle tam Lescotta na hrot a stáhne Garcíu.

Reagovat
Trand

*podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Aké, supr

Reagovat
C0br

To si dělaj prdel s tím, co všechno zase nedaj

Reagovat
Arbiter

Akéééééé!!!

Reagovat
miky10

Ashley

Reagovat
smazaný uživatel

Bude gól na 4:3 v 93.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

joooooooooooooooooooooooooooo picoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je proste buh

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

kto iny mohol rozhodnut

Reagovat
pajamu

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
C0br

Chicharitooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

konečněěěěěěěěěěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Upachtěný UNITED

Reagovat
miky10

Nečekaně...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jen otazka casu

Reagovat
smazaný uživatel

BEZTE DO PICE UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO BOŽE JOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

MU

Reagovat
smazaný uživatel

paráda!

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

it has to be him

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

kurvy rudé

Reagovat
smazaný uživatel

HE IS DONE IT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Greatest match in history of Chelsea Football Club! Europian Champions.

Reagovat
smazaný uživatel

english big

Reagovat
nemamvasrad

Ale zní to podobně, dobrý pokus.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
rickroll

Trolling is a art.

Reagovat
Tolstobik

*an

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

You have been trolled....

Reagovat
smazaný uživatel

master

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Chicharitoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
pajamu

Reagovat
Tomekcz

carrick je buh

Reagovat
miky10

Yes, důležitý tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

chuj ten hrách

Reagovat
jenage

ty pico jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

rudy stetkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
niflheim

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Až mi kurva málem praskly trenky jako prosperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám posledních 10 minut...tomu říkám fotbal.

Reagovat
C0br

Carrick geniálně Zlatý míč za příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

carrick naprosto fantastický!!!!

Reagovat
herbage

Fergie time

Reagovat
Tolstobik

Carrick Motm za druhou pulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý futbal ale. Diky Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Williamson a Simpson dneska vrchni komici

Reagovat
Zaschrona

!Ten zaver uplne zbytecna komplikace.. Ale zaslouzene 3 body z toho jsou a to je nejdulezitejsi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ještě někdo pochybuje o tom, že PL je nejlepší liga, tak je to velký omezenec.

Reagovat
herbage

Fletcher má přesnou přihrávku koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Ode dneska sazim na kazdej zapas Manchesteru volbu : Gol padne v poslednich 15 minutach

Reagovat
Trapper

Budeš mít malej kurz.

Reagovat
Swarley

no minulý zápas se bohužel nekonalo, ne že by šance na to nebyly...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš vsaď live v případě, že budou prohrávat.

Reagovat
supervizor

Smůla pro Newcatle odjíždět po takovém výkonu bez bodu.

Reagovat
C0br

Teda viděl jsem jen druhej poločas, ale dostali se asi tak 2x do vápna, přičemž jednou dali gól. Jinak stíhali jen hořet v obraně a můžou být rádi, že v tý druhý půlce nedostali 6 gólů.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

rovnou 10 ...

Reagovat
Svatej

Tuhle schopnost obracet zápasy MUfanům závidím

Reagovat
smazaný uživatel

Bez žluté ?

Reagovat
miky10

Sme bod za City.

Reagovat
Arbiter

To asi ne

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

asi špatně vidíš

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
Arbiter

Jo...

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

nemyslím si, že z té dohrávky máme jistý bod a nejsem si úplně jistý, že sis té dohrávky byl vědom...

Reagovat
miky10

Vždyť hrajem doma se Sotonem, proboha! A samozřejmě, že byl, na co jinýho bych asi tak narážel?

Reagovat
Arbiter

či já vím, třeba máš problémy s počty

Reagovat
miky10

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

YOU ARE DONE IT !!!

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To beres v potaz i dalsi vzajemnej zapas?

PS: Jak hral Torres?

Reagovat
Arbiter

Sibyla herbage ti na to jistě rád odpoví...

Reagovat
Godwinson

* nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre. A proc? Zraneni?

Reagovat
Godwinson

Zranění v tom asi nebude. Prišel se proběhnout, nadýchat čerstvý vzduch, prohodit pár slov se stopery Norwiche, klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taaaaaaaaaaaaaaak.

Reagovat
Miguel19

Byl asi 3krát u balonu..

Reagovat
FUnk

fernando invisible torres

Reagovat
miky10

Slabá provokace. A ne, nepočítam.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla provokace, ja uz zacinam byt nervozni kvuli svy sazce. Nesmi dat vic jak 17 golu v PL.

Reagovat
Arbiter

hehe, tak to může klidně dát, i když bude hrát hovno

Reagovat
miky10

Neuvěřitelný, že to ani jeden z vás nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas k dobru? Nebo co?

Reagovat
miky10

Joo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci je zmrd, misto zlutyho faulu je necha vesele dat gol, u kteryho se Hartinho zase jednou vytahl. A Kun je proste posranej palic. V druhym polocase minimalne dve skvely pozice, ze kterych by dal Messi 4 goly, takhle lacinne zahodi. Oh boze..

Reagovat
Trand

Skoro nic jste si nevytvořili, zas tolik šancí neměl. Tevez byl dneska ještě horší.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

"dve skvely pozice, ze kterych by dal Messi 4 goly"

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tam ted lezel z NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim, Anita To Valencia nemusel.

Reagovat
jenage

"dve skvely pozice, ze kterych by dal Messi 4 goly"

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Antonio sel tam ako kkt

Reagovat
niflheim

Wow...nehorázně se divím, že Tony nedostal druhou kartu

Reagovat
Swarley

jn

Reagovat
Azazelo RD

United prostě umí vyhrávat! Ale Valencia je úplně plonkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencio, vždyť si ho mohl zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Nohou? Jsi blázen, ne? Ve fotbale vraždí jedině míče!

Reagovat
smazaný uživatel

prase

Reagovat
C0br

Simpson zkusil Tiotého

Reagovat
Tomekcz

Deane bez do prd.ele neumis piskat

Reagovat
nani92

98. minúta..opäť tem Fergie time

Reagovat
smazaný uživatel

Simpsonove strely

Reagovat
stiflerovamama

Skurveny Ferguson so svojimi plackami ktori niesu zvyknuti na to, ze im rozhodcovia nepomahaju nakoniec docielili . ze sa rozhodcovia posrali. Ten Valenciou zakrok akoze vtip ? bez karty ? ved keby to bolo opacne tak by to Syr povazoval za takmer smrtelny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

ty si komik

Reagovat
C0br

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Moralisté z Liverpoolu přicházejí brečet. Neklamná známka toho, že se nám daří.

Reagovat
stiflerovamama

Pozri sa na vasich hracov, syra, pri spornych situaciach a uvidis kto place, ved to bolo nasmiech ako za vsetko plakali

Reagovat
jenage

syra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádně se do toho opři, ať po vašem zápase můžeš navázat.

Reagovat
stiflerovamama

Neklamna znamka toho, ze ste najnesypatickejsi klub v Anglicku, a kazdy vie preco, okrem vas.

Reagovat
smazaný uživatel

však víme proč. Úspěch se neodpouští nikde.

Reagovat
stiflerovamama

Takze si potvrdil, ze neviete.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my víme je to přesně tak, vy zamindrákovaní hateři si to holt musíte ve svých mozečcích nějak zdůvodnit to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Valencia mel jit ven.

Reagovat
Free_player

Reagovat
C0br

Reagovat
m.sali

Reagovat
kiwwi

nebola by to ziadna skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nam zranil nejlepsiho hrace poslednich tydnu, jako kdyby nestacilo, v jake jsme sracce uz ted

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Fosteeeeeeeer! Nádhera.

Reagovat
C0br

YES! Každopádně moje nervy jsou zase v hajzlu a jestli to SAF takhle povede dál, tak asi globálně přijde ve věkové kategorii 65+ o hodně fanoušků.

Reagovat
kissak

Dneska si kurvy červený nezasloužili vyhrát

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Torres is back !

Reagovat
niflheim

WE DO WHAT WE WANT

Reagovat
Tomekcz

a Fergii ma radost doufam ze ty rozhodci jeste poradne vyfuckuje

Reagovat
smazaný uživatel

No hnus od Valencii to byl. Měl dostat druhou žlutou, alespoň. A to neříkám jako člověk co by ho nejradši viděl na tribuně.

Reagovat
fantomas

Bolton škoda slov..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Sexy Mick jede.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

On i TC stojí za to, jak tam na začátku žvejká a kouká.

Reagovat
niflheim

Co teprve Wolves

Reagovat
cristiano.K.

copak to,ale všichni tři týmy,které sestoupili z PL jsou v dolní polovině tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

nehovoriac o Blackburne

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
Swarley

Fergie jak se umí rozpálit, tohle prostě miluju...to stojí hlavně za tím jeho úspěchem, ta vášeň s jakou to dělá, to je něco neskutečného

Reagovat
stiflerovamama

Myslis to ked je neustale pri stvrtom alebo ciarovom rozhodcovi a picuje do nich ? ano to stoji za jeho uspechom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Breč. Breč.

Reagovat
stiflerovamama

pozri sa co dnes robil Ferguson a potom uvidis kto plakal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a že to samé po tom Valenciově faulu dělala celá lavička Newcastlu, to ti navadí, ty pokrytče. Napiš mi nějakou urážku ať ukážeš svoju morální převahu a táhni se užírat někde jinde.

Reagovat
stiflerovamama

Ja sa tu teraz nebavim o Newcastli. Ty vravis, ze placem, ale ak je plakanie to ked hovorim pravdu, tak ano placem.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu

Reagovat
stiflerovamama

tak mi prosimta vysvetli, co robil Ferguson pri ciarovom a stvrtom rozhodcovi ? Mne sa nezdalo ze by ich chvalil.

Reagovat
smazaný uživatel

to co tam dělá každý manažer, komunikoval, on tam od toho ten 4. rozhodčí je a že ti nevadí to brečení lavičky Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že se nebavíš o Newcastlu, proto ti říkám, že jsi pokrytec.

Reagovat
stiflerovamama

Ale ja nechapem preco tu tahas Newcastle. Ja som napisal, ze ked veci nejdu tak ako maju Ferguson je okamzite pri stvrtom a ciarovom rozhodcovi, vyhraza sa im, picuje do nich. Ty si mi napisal, ze placem.

Ak to dnes tak nebolo, tak sa ti ospravedlnujem a ano placem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si stěžuješ na to udělal Fergie, ale že to samé dělala aji lavička Newcastlu, tak to ti navadí, čili jsi pokrytec. A chlapče, jestli porovnáváš emoce trenéra co je přímo na hřišťu a zakomplexovaného smrada co se užírá nenávistí, tak se nemáme o čem bavit.

Reagovat
niflheim

Oh yeah

Reagovat
stiflerovamama

Nie, u mna je len nepochopitelne, ze vy (najma fanusikovia United) najma po zapasoch Liverpoolu s oblubou pisete, ze placeme nad rozhodnutiami sudich atd.. Ale to, ze to robi vas manazer a hraci vas uz netrapi, a to plakanie nie je . Tak kto je tu pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tady pokrytec. Protože emoce aktérů jsou úplně něco jiného, než když naběhneš po každém našem zápasu a začneš kolem sebe plivat.

Reagovat
niflheim

FA

Reagovat
niflheim

Jak se do nich opřel před druhou půlí...to bylo krásné

Reagovat
Ligter

LAV bez karty.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to newcastle hezky nalomí a v sobotu na emirates budou bezradní

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zase drama. Za tu druhou půli a moře šancí sme si tři body zasloužili, ale hra byla bídná. Normálně bysme jim měli dát alespoň šestku. Alespoň náskok je zpátky a je větší než dřív.

Reagovat
Trand

Ridgewell. Tak teď bylo QPR okradeno o penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
fantomas

Jinak NCFC s CFC fakt zklamání, nedivil bych se, kdyby šlo o nejhorší zápas dneška.

Reagovat
kissak

At jdou do haje tomu zapasu slusela remiza

Reagovat
havrys99

Teď mluv Fegusone, ať potrestají Valenciu ...

Reagovat
JM

Co udělal ten Valencia?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřelil Anitu a asi měl dostat druhou žlutou za to.

Reagovat
Svatej

Fernandon't Scorres

Reagovat
smazaný uživatel

prajem si aby z championshipu postúpili Millwall,Nottingham a Leeds aspoň jeden by mohol

Reagovat
smazaný uživatel

skvely vykon Giggsa a ze vraj to neubeha a nevladze, dnes bol fakt dobry...ale Carrick je proste nieco uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

JSME ZASE ZPĚT

TO ČUMÍTE VY ŠULINI ZE ŠPANĚLSKA NA TEN FOTBAL, ŽE?

DĚKUJI HRÁČŮM NEWCASTLU ZA JEJICH DOBROU HRU, BEZ NICH BY TO VYLA NUDA.

ANGLIE = MANCHESTER UNITED = THE BEST TEAM IN THE UNIVERSE

Reagovat
smazaný uživatel

španělové teď viděli fotbal, tak je nech trochu vydechnout

Reagovat
smazaný uživatel

možná v jiném vesmíru...

Reagovat
miky10

Tak teď by moh Benťák rozstřílet Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentak neni ani na lavicce

Reagovat
fantomas

On tak řiká Bentekemu.. snažil sem se mu to rozmluvit už.

Reagovat
smazaný uživatel

S laikama je to tezky

Proc proboha zase hraje Delph?

Reagovat
miky10

Haha...

Reagovat
fantomas

Ty vole, tři CDM vedle sebe, na pět beků zase nejspíš..to bude.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Benťák je Benteke!

Reagovat
fantomas

http://cadfael.tv/image/src/1356541081997.gif - co víc je na druhou žlutou?

Reagovat
miky10

Fuj.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Dean ten zápas prostě nezvládnul a tohle byl vrchol jeho špatného výkonu

Reagovat
Godwinson

Snad to doprovodí manažer zase nějakým vtipným výrokem.

Reagovat
jenage

to mohlo asi aj bolet...jasna zluta

Reagovat
stiflerovamama

Cosi, neodpiskal penaltu, atd ..... tym si uz dost zavaril. Vies si predstavit ze by este vylucil hraca United ? uz bol dosraty

Reagovat
niflheim

Všichni jsme se shodli, že to měla být druhá žlutá karta...jen teď to budou zpětně všichni vytahovat, i když to bylo až v nastaveném čase.

Reagovat
fantomas

Já tim nic nesleduju, maximálně stvrzenku, že absolutně mimo Valencia už dávno nemá hrát základ.

Reagovat
niflheim

Tak je to jenom stín toho hráče, co hrál na konci minulé sezóny. To už tady padalo několikrát. Jen teď si tady přijde horda haterů navíc kopnout do Tonyho a do nás. Ale jo, už jsme zvyklí.

Reagovat
r.mrazik

bohuzel,ale koho misto neho? myslim dneska...

takove hrace bez formy jsem dlouho nevidel...tak tragicky nehral ani po tom dlouhodobem zraneni

Reagovat
Placebo

To měla být rovnou červená, ne druhá žlutá

Reagovat
herbage

no kdybyste dneska nevyhráli, tak tady Ferguson a půlka mufanů ještě měsíc blije, že druhý gól neměl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně jako sme ještě měsíc blili po Tottenhamu, že nám neuznali regulérní gól a my sme prohráli. Vaříš z vody.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF: "There was no ball whatsoever, so...I have nothing more to say"

Reagovat
13

cristiano.K.

26.12.2012 17:00

pokud netrefím přesný výsledk Fulham vs Soton 1:1,tak jsem v píči.

Lolkac

26.12.2012 17:02

ja zas potrebujem vyhru Evertonu

Reagovat
cristiano.K.

jediné co jsem trefil jsem kilo mínus

Reagovat
r.mrazik

pekny zapas,skvele tri body,newcastlu tam padlo vsechno...at mi nekdo nerika,ze to de gea nemuze vyrazet lepe...to je hruza,to melo jit na roh a ne na nohu protihrace...

stejne jak to pak dost zbytecne boxoval...no...vykon nic moc...

tragedi dne valencia,ktery mel dostat mozna rudou primo za ten faul a bohuzel i scholes...a nebyt golu,tak hrasek za to,co vse nedal...

ale body jsou kazdopadne zlate...

Reagovat
r.mrazik

a jeste...ten rozhodci byl nejaky divny...

Reagovat
smazaný uživatel

SAF: "Wayne Rooney out for two to three weeks with knee injury."

Shit. Snad se vrátí Shinji.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tři zápasy a pohár. Snad se stihne vrátit na Liverpool.

Reagovat
niflheim

fuck...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Villa nezměněná?

Reagovat
fantomas

No neblbni.

Reagovat
fantomas

Tři bývalí beci Blades na place, krásný.

Reagovat
miky10

Guzan

Reagovat
Side

nuda

Reagovat
Placebo

Johnson Kdo jinej je měl potopit?

Reagovat
FUnk

El Ahmadi muslimska verze Louis De Funes

Reagovat
miky10

Bože, to je podobná nuda jak CFC.

Reagovat
niflheim

Ono se to dalo předpokládat...Spurs jsou celkově nudní letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej fakt nenudnej zápas byl proti vám

Reagovat
miky10

...a proti nám.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
FUnk

letos chybi nejaka prekvapiva nahravka, porad to solichame po zemi, doufam ze prijde ten sneider, snim by to byla jina kava....

Reagovat
smazaný uživatel

to teda, nic jinýho si nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

dajte uz gola Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

10 rohu a z toho 2 dobre

Reagovat
FUnk

0:14 na rohy

Reagovat
smazaný uživatel

The Villa Blog ‏@AVFCBlog

Corners #AVFC 0-14 #thfc

NP

Reagovat
FUnk

1-15 za polocas, tohle jsem uz dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs hrajou bezvadně, ale zatím tomu chybí branky. Jejich napádání je skvělý a takřka Villu nepustili k ničemu což potvrzuje 1 střela Villy za poločas. Kombinace Spurs má hlavu i patu. Nejvíc se mi líbí Bale, to je neskutečný hráč a doufám, že se brzo bude stěhovat do top klubu.

Reagovat
I am Mancunian

pojde k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to Real Madrid nebo Man United.

Reagovat
cristiano.K.

jedinou zajímavostí zápasu je, že brankářské dvojky obou týmu dohromady dají téměř 80let sešly se někdy starší brankářské dvojky?

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez has scored 4 goals vs Stoke in 6 app in all competition. Only vs Norwich (6) he has more. #LFC

Reagovat
13
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

dneska dá gol, teda ještě nevím,jestli na něj vsadím

Reagovat
13

Takže tomu nevěříš no

Já bych si na to zas tak nevsadil teda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rumoured sestava je prý uplně stejná jako minule, takže Sterling s Allenem na lavičce a Downing se Susem na krajích. To se docela divím, že by BR nechal Allena sedět dva zápasy za sebou..

Reagovat
13

Allen má problemy s pánví, spíš se divím, že nechá hrát Susa.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Susem se můžem rozloučit na pár měsíců jestli bude dneska hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma s panvi? Pripalil kapra?

Reagovat
miky10

Pstruha.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to jsem nevěděl. No Suso nejdřív 5 zápasů v řadě v lize nehraje a teď zase má hrát už druhej zápas v základu.. nevím no. Uvidíme za chvilku.

Reagovat
fantomas

Bentekemu by měl někdo říct, co je to ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC team to face Stoke: Reina, Johnson, Enrique, Skrtel, Agger, Lucas, Gerrard, Shelvey, Suso, Downing, Suarez.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaný no..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Jones, Carragher, Coates, Henderson, Allen, Cole, Sterling.

Reagovat
miky10

Lloris To nebyxlo vubec špatný zakončení Benťáka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

JD

Reagovat
FUnk

raztahni nohy a ja ti tam strcim kotouc, defoe <3

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní příhra. Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

#scfc Starting XI vs Liverpool: Begovic; Cameron, Shawcross (c), Huth, Wilkinson; Kightly, Nzonzi, Whelan, Etherington; Walters, Jones

Reagovat
fantomas

Benteke

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
FUnk

baleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobre mu to nechal defoe

Reagovat
miky10

Reagovat
Free_player

výborně Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale

parádička

Reagovat
miky10

Benteke příšerně, Clark příšerně, Herd (?) příšerně. Achjo

Reagovat
stiflerovamama

Tragedia AV.

Reagovat
JozkokozleJ

Absolutna.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

akurat vyjdem so psom a hned dva gol..ale SPURS

Reagovat
fantomas

Albrighton kope rohy

Reagovat
r.mrazik

slusna kosa od delpha

Reagovat
fantomas

Šílený bránění..oh god..

Reagovat
miky10

Co to je za bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Owen ani na lavičce.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Freund

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Godwinson

Ta Aston Villa, to je strašná bída. Snad se zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
Miguel19

Dyť tu furt někdo píše, jak se zvedají atd.

Reagovat
fantomas

Však se do Chelsea zvedali. Godwin samozřejmě myslí po těhlech dvou debaklech..

Reagovat
Miguel19

Dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý ako si Suso poradí s obrancami Stoke. Snáď nám ho nedolámu...

Reagovat
FUnk

fanousek na stadionu se sloganem "All I want for Hanukkah is Sneijder"

Reagovat
FUnk

tak to byla parada ted

Reagovat
smazaný uživatel

super akcia

Reagovat
miky10

Kunda ty vole, sem si chtěl dát včera Bejla i do druhý fanty, ale nakonec sem se rozhod pro Hazarda.

Reagovat
miky10

Doufam, že v tý australský bude mít aspoň 200 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Kapitán

Reagovat
miky10

Jj, zrovna na tebe koukam, kdes vzal tolik bodů.

Reagovat
Maresma

Umění.

Reagovat
Maresma

Musím začít vyhrávat, nemám zrovna formu.

Reagovat
fantomas

Ty seš prase.

Reagovat
Maresma

A zrovna proti Polar Bearovi, to je pěkný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akce. Gareth si za dnešek hattrick zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se neházej čepice

Reagovat
FUnk

walker ten sprint

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zas s Weimannem pici.

Reagovat
fantomas

Nebyl ani na lávce, takže tipuju nákou kost z pstruha.

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc nechápu tu výhru na Anfiledu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Dneska to byla povinost, proto jsem rad, ze jsme to zvladli, ale jinak doufam, ze se villa zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nejhorší možný zápas musí být až večer. Proč nás FA takhle trestá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš ale chytrolín.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to byla narážka na herní pojetí Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas zápasu neurčuje FA.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim jestli se na ten dneší zápas mam těšit Stoke fakt nesnášim

Reagovat
cristiano.K.

Stoke ještě doma neprohrálo každá serie jednou končí Je reálnější,že dá Suarez gol nebo že vyhrajeme?

Reagovat
miky10

Suarez.

Reagovat
cristiano.K.

kurz 2,6,poslal jsem to tam za 200

Reagovat
smazaný uživatel

Tak loni jsme tam odehráli dobrej zápas. Když to zoopakujem, tak věřím, že neprohrajem a něco urvem.

Reagovat
fantomas

Když dá Suárez góla, tak i vyhrajete.

Reagovat
cristiano.K.

že skončí zápas 0:1 a gol dá Suarez je kurs 23

Reagovat
fantomas

To bych klidně zkusil, at je legrace. Uplně nereálný mi to nepřijde.

Reagovat
cristiano.K.

pustil jsem to za kilo

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

a 0:2 kdyby náhodou, kurs 34, Suarez musí dát první gol, druhý gol může dát kdokoliv jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, nadeje zila dlouho

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O kolik si dneska přišel?

Reagovat
cristiano.K.

když jde o peníze,tak to není k smíchu

Reagovat
madridcan

Hmmm ako tak porovnavam seba a supera v H2H, tak asi najlepsia by bola vyhra Liverpoolu na nulu, ktoru by vsak nesmel zariadit Suarez.....takze svoju vyhru nevidim velmi realne

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám šanci bloodzeedovi dneska. Doufám, že nespadne.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

furt přes 90, naprosto bez problémů dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jsem na navsteve jeste a kvuli zrovna tomuhle zapasu domu nejdu asi no. Tak snad to zvladnem, sestava se mi libi, Jonjo proti Stoke je lepsi volba nez Allen. Palec pro BR.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že tá piča Huth nebude zas Suáreza prasiť

Reagovat
smazaný uživatel

PARÁDA! Jasná byla.

Reagovat
fantomas

Jasná, jasná..ted to hlavně dej!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nespadnul, tak to prostě nepískne...

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
mickey mouse

Super začátek

Reagovat
smazaný uživatel

STEVENKO

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pencle, co si budem povídat. Stevie suprově

Reagovat
miky10

Ještě 8 gólů dá Gerrard a prohraju s vodkou.

Reagovat
madridcan

ja som s nou prehral vcera

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. Podle BBC taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez se dostal před Shawcrosse ten ho držel za dres viditelně. Není o čem.

Reagovat
miky10

Jo.

Reagovat
Tomoro

byla!

Reagovat
smazaný uživatel

Nervi na me!

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

@clairerourke

We are all gonna have a party!!! #whensuarezgetsapen

Reagovat
Tomoro

my jsme meli penaltu kurde tak letos neudelame sezony bez penalty jak jsem predpovidal

Reagovat
smazaný uživatel

držení jasný

Reagovat
Tomoro

pico no to byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra pro LFC bude, když všichni hráči odejdou po svých.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

to je v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Stokieeees!!

Reagovat
Miguel19

Něco vám tam spadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Se neumí obouvat. Kolikrát už nejen letos takhle podklouznul.

Reagovat
Side

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

omg škrtel

Reagovat
fantomas

A Škrtel má na triku další gol..trololo..

Reagovat
smazaný uživatel

trapák si

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si neskutočný

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Už zase sem zaslepenej jo? Hlavně že já můžu snášet daleko zoufalejší a častější útoky na Ramseyho/Walcotta, ale sám se do nikoho občas trefovat nemůžu...legrace fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty po každej chybičke prídeš a rýpneš si, to už je diagnóza

Reagovat
fantomas

Co je tohle za "chybičku", když je z toho gol? Naopak právě, já kritizuju jen po velkých chybách, který něco znamenaj...a je výmluvný, že vám potom přijde, že rejpu moc často.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som teraz konkrétne túto situáciu.

Reagovat
fantomas

Já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to utrápenejšie ako kiwwi s Rosom...

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

No jo, hlavně že já vždy psal o tom, jak je slabý v soubojích a podobně...a všichni jen flame na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved sa len pošmykol, čo to má spoločné s tým ako je silný v súbojoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebol súboj, šmykol sa=smola.(pred tým prehral Agger hlavu s Jonesom)

Reagovat
smazaný uživatel

V súbojoch ej top, bol by u mans naj stopér

Reagovat
smazaný uživatel

*mancs

Reagovat
fantomas

Oh come on!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady fakt podklouznul ale, to bych za prohranej souboj moc nebral.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

má no, podklouzl zrovna věc těžko ovlivnitelná

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo rychlý, no

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers se předhání s Lambertem o nejhorší obranu?

Reagovat
niflheim

Záškrt ... Reina taky mohl nějak víc vyběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty som bol šťastný

Reagovat
smazaný uživatel

Někomu stačí i méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To si to stará asi moc neužívá v posteli

Reagovat
madridcan

Shawcross assist. Skoda, ze aj Suarez.

Reagovat
Miguel19

No a další

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza ty vole.. to je fakt tragédie tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jones!

Reagovat
smazaný uživatel

To je špíl

Reagovat
niflheim

Jonesy

Reagovat
smazaný uživatel

Kenwynek!!! ♥

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Ah, sem si ho splet s Jeromem asi, myslel sem, že ho normálně nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu to přeju ale. Mám ho rád. Nechápal jsem tu ignoraci od Pulise.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už tam Crouche nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim tomu, ale bylo by to skvely, mam ho strasne rad

Reagovat
smazaný uživatel

I dont dislike Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

No, zatím hrajeme přesně to, co jim vyhovuje. Jsme s nima v soubojích, oni mají hodně centrů. Na to my hrát nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Agger nie?

Reagovat
madridcan

Jones

Reagovat
Side

RO bylo teda bránění

Reagovat
fantomas

Jonese (JONESE!!) nikdo nehlídá na tělo??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Do piče to nemohl nikdo stát u tyčky!?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl Johnson, ale Gerrard se vyloženě na to vysral. Nemůže takhle hlavičkovat sám.

Reagovat
miky10

To vážně Jonese hlídal Gerrard?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysral se na to. Stál na přední tyči kam si Jones naběhl a on jen povyskočil aby se neřeklo.

Reagovat
fantomas

Nejvíc se na to ale vysral Agger, kterej s nim stál celou dobu před nákopem.

Reagovat
miky10

Sem si myslel.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja si myslím, dnes ho má on a prehral dva súboje z ktorých boli góly(ale ten prvý samozrejme veľká smola Škrela)...

Reagovat
Maresma

Otočíme. 2-4

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zrovna LFC jim da vic golu, nez letos zatim doma dostali.

Reagovat
Maresma

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso prostě nemůže hrát proti takovýmu soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

teď ale vyhrál souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze na to nemusim koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Střelba kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas pekný pas, Jonjo je proste priemerák, nemôže ísť na AM Steven?

Reagovat
miky10

Akorát * Suso

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nehc zostane na krídle, SG vie byť gólový...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe I za to jak je zjebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DM DM DM

Reagovat
fantomas

Hezky Pepe..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to nakopávaj no

Reagovat
smazaný uživatel

José zatím hraje příšerně dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho první dotyku. Předtím Jonjo, ted Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso krásne

Reagovat
Maresma

Suso si to dává s prstem v nose.

Reagovat
miky10

Reagovat
Maresma

?

Reagovat
miky10

Nic, souhlasim, mam radost.

Reagovat
Maresma

A Downing hraje taky dobře, snad si udrží formu.

Reagovat
tomasinho

Dneska zrovna nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne stoke nas prehrava ale suso teraz pekna myslienka

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nešmýka sa im

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Stoke je stejně hrozná jak ta naše. Nějaký góly ještě padnou.

Reagovat
miky10

Shelvey je fakt naprosto nezajímavej průměrák.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
miky10

Tyhle příspěvky sou nejlepší.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálne áno, hádam ale vyrastie na lepšieho hráča.

Reagovat
tomasinho

Tak oproti úvodu sezony je těžce z formy. Jeho silnou stránkou je rozdělování míčů, má skvělý cit pro přihrávku, měl by hrát staženěji a dirigovat tempo hry, celý poločas to tak dělal na hřišti Machačkaly a ani si neprdli Rusáci. Nechápu, co si slibuej BR od toho stavět ho tak vysoko, když nemá výbušnost, techniku.

Reagovat
fantomas

Johnson jak ho napral.

Reagovat
Maresma

Trošku výš a mohl ho zabít.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mu to sedlo na hrotu s WHU. Navíc my si nepomůžem, hrajem daleko od sebe. Na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrote s WHU hral houno, akurát dal šťastne gól.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Měla se na něj kopat penalta, dokázal tam podržet míč. Zády k bráně mu to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zády k bráně je taky útočník týmu k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda. Se podívej na Jonese.

Reagovat
smazaný uživatel

No, na xf to proberem kdyžtak

Reagovat
fantomas

Senzační presink od Potters ted.

Reagovat
Maresma

Omg, Enrique.

Reagovat
Pettirosso

Liverpool dneska hraje fakt parádně, takhle se bojuje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

zmizni

Reagovat
Pettirosso

nenervi, v champu jsou taky zajímavý soupeři

Reagovat
fenixLFC

jj o nizsich ligach vie juventus svoje ze?

Reagovat
smazaný uživatel

haha, lame.

Reagovat
smazaný uživatel

premýšlam, či by nebolo lepšie dať Aggera na LB a stopéra Coatesa ako to robili King Kenny a Clarke...

Reagovat
smazaný uživatel

Agger vyhrál souboj s Jonesem První člověk dneska co s ním vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

hendo by bol uzitocnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

hendo by bol uzitocnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

nepatri sem

Reagovat
cubazi

Enrique a Shelvey dole

Reagovat
smazaný uživatel

Suso 65% času na trávniku, ten musí byť horšie obutý ako Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Určitě 50kilovej Suso fauluje takovýho řezníka Webbe.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni co to bylo za faul teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Se od něj Suso odrazil, sednul si na prdel a faul prot Stoke.

Reagovat
miky10

No naběh do něj jak blbec, pískat se to určitě mohlo. Hlavně se ale divim tomu tvýmu uvažování, že hubenej prcek nemůže faulovat řezníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak může, akorát to bude stát nějakou práci, která bude vidět a ne tohle.

Reagovat
miky10

Úsilí podle mě celkem vyvinul tím, jak do toho naběh. Ale whatever...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fanúšikovia Stokies sú skvelí...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrardovi rádoby technický střely. Od tý doby co to zkouší, tak nikdy z toho nedal gola. Ať si pustí svoje góly z před 8-10 let. Zlatej nárt.

Reagovat
Side

hmmm, vzduchem chlazená Jonjo

Reagovat
cubazi

skôr vzduchom vychladená

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi na blití z toho, jak dneska rozhodčí nadržuje LOSERPOOLU.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdšie strieľajú aj v Corgoň lige Jonjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zo Shelveym to je ako keby hrame desiati

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
tomasinho

Ještěže napravil ten svůj špatný výkop. Ale i předtím krásný save proti Etheringtonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jak řemen teda ale. Kdybych nefandil LFC, tak si to užívám.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

LOSERPOOL = druholigový fotbal

Reagovat
tomasinho

Parádní zápas, v té obraně ale hrajem hrozně, nejsme schopni se s tou silou Stoke srovnat. Danny u obou gólů, Skerts u prvního taky zaspal. José na svůj standard z nedávné doby špatný, pochválil bych Lucase a Susa, ti se snažili tvořit, Gerrard až na ty střely ok. A Suarez? Krásně zařídil první gól, pak ještě jednou super akce a pak? Minimálně 5 ztrát jako žák zase. 6 hráčů přede ním a co udělá? Kopne to jednomu do nohy a je to v piči.

Celkově jsme šli ke konci poločasu nahoru, máme na to minimálně srovnat. Poslal bych tam tak kolem 60. minuty Sterlinga za Downinga a hlavně Downinga vlevo a Susa vpravo, oba dneska ukázali, že tam jsou lepší.

Reagovat
fantomas

Silou silou..paradoxně se ale o zdaleka největší nebezpečí staraj dva štírci na křídlech. Kraje vám nepochopitelně hrozej dozadu, dokonce až tak, že bych do nich klidně o pauze sáhnul (viz Oliver - Agger doleva).

Reagovat
fantomas

*hořej místo hrozej

Reagovat
tomasinho

To jo, ale hlavní problém byl Jones podle mě, ten je neskutečný dneska. Ale máš pravdu, však píšu, že Enrique je špatný dneska, Johnson dozadu klasika. Coatesem by to nevyřešil, ten podskakuej v soubojích. A Enrique je schopný vymyslet něco dopředu alespoň.

A ještě třeba pochválti ten pressing Potters.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas + Škrtel dla pekný pas na Suáreza,kt. vyrobil pentlu a taktiež nechápem, prečo stráži Agger Jonesa, keď Škrtel je lepší hlavičkár ako Agger - Danny by mal mať skôr výbušného Waltersa...

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídat by měl v první řadě Jonja a hned teď o poločas.

Reagovat
cristiano.K.

Susa na střed,Sterling na svoje.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Jo, ale koho místo něj? Allen i Hendo jsou defenzivnější, jedině Sterlinga a Susa na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že STOKE se posune na 8. místo a Loserpool vyfasuje -20 bodů od FA za korupci

Reagovat
smazaný uživatel

normálně tě lituju

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já zas lituju fanoušky loserpoolu jak odpornému týmu fandí

Reagovat
R22

Shelvey nejhorší výkon jakej jsem za poslední dobu u kohokoliv viděl, na ručník..

snad s tim ještě něco uděláme

Reagovat
tomasinho

Proti Ville hrál teda hůře. Dneska není tak hrozný. On by měl v první řadě hrát CM prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

je to proste traged, nechapem co robi v zaklade

Reagovat
tomasinho

Sám jsi tragéd.

Reagovat
cristiano.K.

tak to určitě ne, dneska do čeho kopnul....

Reagovat
tomasinho

Ale prd, proti Ville byl daleko horší.

Reagovat
cristiano.K.

jednoduše řečeno, hůř než dneska hrát už ani nejde.

Reagovat
tomasinho

Jde, už to ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

az teraz som videl prvy gol Stoke..Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Oba stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt na ty si sa ešte nepošmykol

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ked mam trojku v krvi a nie ked som posledny v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak ty musíš mať stabilitu aspoň ako Messi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný hráč liverpoolu kterého uznávám byl MO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Nejlepší od nás dneska zatím Suso. Suarez dobré dvě akce,jinak ztrácí.Downing krom nalití Gerrardovi neviditelnej. Goly obou stoperů,Agger nepohlída Jonese,Škrtěl podklouzne,Enrique měl příšerný začátek,ted se trochu zvednul. Jednoznačně nejhorší na hřišti je Shelvey, ten musí dolů. 2x jsme mohli jít do golů a díky špatnému zpracování z toho nebylo nic (Shlevey,Suarez). Rozhodně na ně máme.

btw: dneska už nesázím,-500 stačí

Reagovat
celeb

ku koncu nejak odisiel. Spociatku vyborny, ale poslednych 8 min. uz len stracal loptu. Enrique tiez, ale ten sa viac snazil nieco aj vymysliet.

Shelvey da dnes este gola

Reagovat
miky10

Suso dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

dělá si už prdel

Reagovat
tomasinho

Tak tohle BR posral. Dneska zrovna nejlepší hráč. To fakt nevidí, co dokáže přinést té hře? Proč, proč Jonjo, který je hrozný dneska?

Reagovat
tomasinho

proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso nejlepší hráč Jonjo je tragickej, s tím souhlasím, ale nejlepší hráč Suso teda fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je teda fakt, že když se na to dívám, tak nejlepšího hráče LFC bych dneska asi ani nejmenoval

Reagovat
tomasinho

Kdo byl od nás lepší? Stopeři chybují, Jonjo marný, Suarez ztrácí, Downig taky neviditelný. Možná Lucas a Gerrard max.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hraje dobře celkem. Akorát asi dvakrát si neodpustil přihrávku, kterou docela zavařil spoluhráčům, ale jinak se mi líbí. Bral jsem to ale spíš tak, za co vyzdvihnout Susa. Krásně našel ve vápně Suáreze a tím bych skončil teda. Nevím, takhle jsem to viděl já prostě.

Reagovat
tomasinho

Tak dobře rozdával míče, podržel ho, dostal se do šance. Aspoň neztrácel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PODME STOKE PODME!!!!! NAJEBEM JIM TAM PÁR KOUSKŮ.

Reagovat
smazaný uživatel

díky Luisi další zápas kterej jde na tvůj "vrub"

Reagovat
fantomas

WHAT A GOAL! Kenwyneeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Walteeeeers

Reagovat
Miguel19

Golaso

Reagovat
miky10

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

to až uvidí herb toto :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasně bráníme. Fakt.

Reagovat
JarousFCB

škoda, že to Pepek nevytáhl... moc nechybělo

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
tomasinho

To máš za to BR

Reagovat
fantomas

Přesně, Suso by do toho vletěl a zblokoval by to.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

To snad říkám. Spíš za tu trvdohlavost a nesmyslné uvažování si tuhle facku zasloužil. Začíná mě fakt srát při těch střídáních. To by se ani Rafa s Kennyym nestyděli.

Reagovat
fantomas

Nj, já si dělal srandu.

Reagovat
tomasinho

To nedělej, já jsem vážně nechutně nasraný z toho bránění našeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Walters.

Reagovat
Side

sack in the morning

Reagovat
smazaný uživatel

ten pečienkový bazén zas prehráva a ja mu vždy tak verím....

Reagovat
fantomas

Z Johnsonovy strany ještě příde čtvrtej.

Reagovat
tomasinho

A prej nejlepší RB.

Reagovat
fantomas

*bek, kam spadá i RWB; ale dneska to tak jako tak nenaplňuje no.

Reagovat
tomasinho

Tak to nenaplňuje pořád. I při svém nejlepší ofenzivním zápase s WHU byl dozadu tragický.

Reagovat
fantomas

No tim chci říct, že ani v tý ofenzívě mu to dneska nejde tolik jako dřív.

Reagovat
miky10

Kenwyne

Reagovat
smazaný uživatel

valím čau ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

večerka do deseti co?

Reagovat
fantomas

Kightly školácky Nzonzi

Reagovat
smazaný uživatel

@OptaJoe

44 - Stoke have scored more than twice in a Premier League game for the first time in 44 matches. Unusual.

Reagovat
I am Mancunian

wow

Reagovat
smazaný uživatel

hendo

Reagovat
smazaný uživatel

hendo

Reagovat
Tomekcz

Suarez jak dela ze je zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Jonjo dneska dohraje.

Reagovat
miky10

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze Suarez nieco boli

Reagovat
smazaný uživatel

Match Order. ManU v New, Sun v ManC, Vil v Tot, Sto v Liv, QPR v WBA, Eve v Wig, Nor v Che, Ful v Sot, Read v Swa - Don't miss MOTD @ 10.25

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac 26.12.2012 17:04

Dneska mam tušak, že dneska LFC bude kopať penaltu. #sibyla

nehovorím nič

Ale hráme strašne naivne. Dáme gól v prvej minute a my začneme betonovať. Jak keby sme z vyšne spadli. A to striedanie Susa tiež nechápem. Najlepší hráč so far a ide o polčase dole

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
minoLFC

to som mohol ist na stefansku....

Reagovat
I am Mancunian

ved stale mozes

Reagovat
smazaný uživatel

lucas sa zranil alebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hádajte koho mi Brendan pripomína?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgerse? Toho manažera LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ne že by tohle taky nebylo na kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa ten Nzonziho styl proste paci

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hraje senzačně.

Reagovat
smazaný uživatel

penaltaaaaaaa, jasny faul na Hendersona

Reagovat
Tolstobik

Pool sice hraje picu, ale ty cerny dresy sou super...

Reagovat
fantomas

Tři čtvrtiny záložní řady Stoke dneska popíraj všechny ty nesmysly, který by tu furt šířil herb. Mimo Jonese právě Matty, Kightly a Nzonzi dělaj tuhletu "dominanci" Potters.

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Gerrard neví kde má balon

Reagovat
fantomas

Zato Shawcs je dneska pozoruhodně slabej..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle na žlutou bylo

Reagovat
Maresma

To je nasazení Ještě gól by to chtělo.

Reagovat
fantomas

Bělohlav

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, Cole za Downinga. To určitě vytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

*novej koment

Reagovat
fantomas

Ježiši, a co byste si furt představovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vyndat Jonja.

Reagovat
smazaný uživatel

cole

Reagovat
smazaný uživatel

uz sme to zabalili

Reagovat
fantomas

A kdo jinej?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey to nejakým zázrakom dohrá

Reagovat
smazaný uživatel

asi aby byl plnohodnotně ohodnocen jako tragéd zápasu a neměl šanci na výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis vedle Crouche

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem prostě nikdy neviděl tým, kterej by prohrával o 2 goly a útočil ve 3 lidech.

Reagovat
JarousFCB

asi nekoukáš na českou ligu co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám no.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To já sice jo, ale tohle je liverpoolská prostě klasika už. Nejvíc mě vždycky udivuje, jak se prohrává, do konce zbejvá chvilka, získá se na vlastní půlce míč a jedinej, kdo je v pohybu, je hráč co má míč.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

To ma štve tiež. Nikto si nenabieha. Spoliehame sa len na Suareza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

plesoun z liverpoolu uz zase nervi

Reagovat
smazaný uživatel

zacat si do hutha hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u Jonja mě to vůbec nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

jonjo je blazon

Reagovat
smazaný uživatel

jonjo je blazon

Reagovat
Maresma

Oni se snaží... ale problém je, že se snaží jenom ten, kdo má míč a ostatní stojí.

Reagovat
Darren Fletcher

tak a máme tu pozitívny ešte aj koniec boxing day, pekne potters, splnili ste ocakavania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pato za 12 do Corinthians?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele