ME do 21 let - první hrací den

05.06.2013, 20:13, aktualizováno 05.06.2013, 22:49
Komentáře a souhrny
Mistrovství Evropy hráčů do jednadvaceti let začalo, máme za sebou oba zápasy skupiny A. Zahajovací utkání turnaje skončilo nerozhodně, Izrael remizoval s Norskem 2:2. To Itálie se již s Anglií o body dělit nehodlala a do dvou papírově lehčích utkání tím pádem půjde s vitálním náskokem...

Izrael - Norsko 2:2

05.06.2013 18:00

Góly: 16. Nir Bitton (pen.), 71. Alon Turgeman - 24. Marcus Pedersen, 90+1. Harmeet Singh

Mistrovství Evropy hráčů do jednadvaceti let začalo remízou, se kterou zřejmě nebude spokojen ani jeden tým. Norsko nejprve utkání jednoznačně dominovalo, po vyloučení však inkasovalo a už už to vypadalo, že Izrael uzme historické vítězství. V nastaveném čase však udeřil Singh a na úvod se zrodila plichta 2:2.

Norové začali výrazně aktivněji, ovládali střed pole a byli to oni, kdo držel míč na svých kopačkách a určoval tempo hry. To domácí výběr v úvodu nestíhal, působil pořádně ustrašeným dojmem a navrch snadno odevzdával balón soupeři. Proto není divu, že se do ohrožení soupeřovy klece jako první ve třetí minutě dostali Skandinávci, ovšem ze standardní situace nakonec ani nedokázali zakončit, přestože gólman Kleyman centr podběhl.

Většina útočných akcí Norska šla přes kopačky Anderse Konradsena, jenž se také ocitl v první opravdu zajímavé střelecké pozici zahajovacího utkání šampionátu, jenže byl zřejmě sám tak překvapen tím, kolik volného prostoru dostal, že hlavou výrazně minul. Jen o malý moment později přišlo také úvodní zakončení na branku, které obstaral Berget, jeho umístěný pokus ovšem postrádal razanci a Kleyman ho dokázal vyrazit.

Šestnáctá minuta přinesla první zajímavý moment také na opačné straně hřiště, a hned z toho bylo k radosti domácích příznivců vedení Izraele. Po kontaktu s El Abdellaouim upadl v šestnáctce na zem Ben Harush a sudí Gil nařídil poměrně sporný pokutový kop. K jeho exekuci se následně postavil domácí kapitán Biton, poslal brankáře Nylanda k opačné tyči a s přehledem otevřel střelecké konto letošního mistrovství Evropy jednadvacítek.

S odpovědí se velmi rychle snažil krásnou individuální akcí přiskočit Eikrem, po kličkované kolem trojice protihráčů ale nedokázal odpovídajícím způsobem vystřelit. I tak však Norové prohrávali jen osm minut. Pak se totiž rozeběhl podél levé postranní čáry Johansen, jeho centr si v šestnáctce se štěstím našel Marcus Pedersen a přesnou ranou k pravé tyči srovnal krok.

A hosté mohli jen krátce nato dokonce vést, když zpoza velkého čtverce krásně technicky vypálil Konradsen, proti Norům se však v tu chvíli postavilo břevno. Nejlepší hráč na trávníku pak vykouzlil geniální pas za izraelskou obranu na Bergeta, také po jeho střele z prvního dotyku ale zazvonila za Kleymanem branková konstrukce - tentokrát levá tyč.

Krátce před přestávkou přišla pro Nory výrazná komplikace. Po dobré práci Dabbura si za hostující obránce zabíhal Kalibat, Hedenstad ho zezadu jednoznačně stáhl k zemi a po červené kartě se zaslouženě pakoval do sprch. Přesto se do kabin mohlo jít za stavu 2:1 z pohledu oslabeného celku, jenže de Lanlay svou obrovskou příležitost, kdy se ocitl úplně sám před strážcem domácí svatyně, trestuhodně zahodil.

S nástupem do druhého poločasu se s chybějícím mužem na hřišti pozměnil rovněž obraz hry. Norové i v deseti dokázali v poklidu kombinovat, už to ale nebyla taková dominance a Izrael pomalu vytahoval růžky. Aktivní Konradsen však mohl Skandinávce znovu dostat do vedení, jeho tečovaný centr ovšem opět zastavila tyč. Izrael zahrozil zásluhou dvojice Dabbur - Kalibat, druhého jmenovaného však bez větších potíží vychytal Nyland. Pak zase útočili borci v červeném, hlavička Pedersena po centru ze standardní situace ale nenadělala domácím výraznější problémy, protože letěla nad branku.

Uběhlo jen několik desítek sekund a Pedersenovi se nabídla další příležitost, tentokrát už čistě gólová, jenže souboj jeden na jednoho s Kleymanem skončil osobním vítězstvím izraelského gólmana. V sedmdesáté minutě měl takřka stoprocentní možnost strhnout vedení na svou stranu také Izrael. Golasa nacentroval do ohně, tam dobrým zpracováním zmátl Strandberga i Nylanda Dabbur, v podstatě odkrytou branku však nepochopitelně přestřelil.

O minutu později už to ale Izraeli vyšlo. Krieffův pokus ještě zvládli hosté zblokovat, dobře postavený Turgeman už ovšem procpal míč do sítě. Norové to nezabalili a jen Pedersen mohl během minuty sám otočit vývoj zápasu, přičemž hlavně jeho druhá příležitost byla z kategorie obrovských, Kleyman však skvělými zákroky udržel Izrael o krok napřed. Jenže Norsko nakonec zaslouženě vydolovalo ze zápasu alespoň bod. V první nastavené minutě poslal míč dopředu Eikrem, Nielsen ho ideálně sklepl pod nohy Singha a ten levačkou bez přípravy nádherně zavěsil. Velice zajímavý zahajovací duel evropského šampionátu jednadvacetiletých mezi Izraelem a Norskem tak skončil remízou 2:2 a oba týmy budou muset o svou případnou šanci protlačit se do semifinále bojovat v dalších zápasech.

Více informací k zápasu

Anglie - Itálie 0:1

05.06.2013 20:30

Góly: 79. Lorenzo Insigne

Pozdravy dosti zvláštního rázu si vyměnily oba výběry na Bloomfield Stadium. Jak na jedné, tak na druhé straně se totiž během úvodní čtvrthodiny stihla narodit chybka v rozehrávce, přičemž jednu trestal Wickham jen slabou koncovkou a tu druhou ještě sám stihl napravit viník Clyne. Mezitím snad už akorát Immobile nepřesně zakončoval bleskový italský tah vpřed; jinak nešlo o bůhvíjak záživné entrée dvou sledovaných týmů.

Tak jako tak nicméně platilo, že se fotbalověji jevili modří; což zůstalo pravidlem až do závěrečného hvizdu. Pro názornou demonstraci brzy Donati z pravé strany vyslal do vápna jedovatý centr, který po nepatrné prodlužce doputoval až pod kopačky nepřesně pálícího Insigneho. A neposedný křídelník Neapole se znovu předvedl hned záhy, když si umně narazil s Verrattim a pak mu jen těsně nevyšel obstřel Butlanda.

Angličané mezitím neomylně zalézali níž a níž, postupem času nechali hrát prakticky jenom soupeře. A přitom vzadu ukazovali pěkné dírky, to ne že ne; jako kupříkladu ve 39. minutě, kdy se po Robinsonových nůžkách na Florenziho jistě dala pískat penalta.

Italské dílo zklamání potom Angličané hodlali dokonat ihned po přestávce, také oni ale narazili u pána s píšťalkou. Ve 48. minutě oba stopeři Albionu rozpačitě, ale funkčně zakombinovali po Shelveyho rohovém kopu a teprve po chvilce radování postřehli, že jejich snaha byla přísně anulována kvůli Caulkerově faulu. Dawson tak na gólově bohatý kvalifikační cyklus prozatím nenavázal.

A tudíž v honbě za góly mohli dále pokračovat obecně aktivnější, ale také zbrklejší Italové. Borini potom z úhlu po Butlandově zpackané rozehrávce netrefil, přičemž krátce před ním rovněž v těžké pozici neuspěl Florenzi.

Squadra Azzurra se tím pádem dočkala až deset minut před koncem a po další "křivdě". Tentokrát každopádně rozhodčí Gautier správně vyhnal Clyneův žlutý faul na hranu vápna - a navíc sami Italové nemuseli dlouho naříkat. Nezadržitelný Insigne se totiž přeci jen dočkal odměny za svou aktivitu, když překrásně zakroutil míč k bližší tyči.

O to samé se v poslední vteřině nastavení pokoušel na druhé straně také Henderson, na něm si už ale smlsl brankář Bardi. Italové tak zcela po zásluze urvali důležité tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Itálie11001:03
2.Izrael10102:21
 Norsko10102:21
4.Anglie10010:10
Tři hvězdy dne: Anders Konradsen (Norsko), Marco Verratti, Lorenzo Insigne (oba Itálie)

Odpadlík dne: rozhodčí druhého zápasu Anthony Gautier

Na co se těšit zítra?

Druhý hrací den bude divácky jistě atraktivnější. Načnou ho koneckonců obhájci zlatých medailí ze Španělska. A to nejen papírově: v případě dvou brankářů (de Gey a Mariña), obránce Montoyi, záložníka Thiaga Alcántary a útočníka Ikera Muniaina půjde i o skutečné obhájce. Co je dál zajímavé, je pak ten kontrast se soupeřem: Španělům se totiž staví rovnou debutující Rusko, alespoň tedy na ME "21" tohoto střihu. Rusové hned třikrát v tomto tisíciletí neuspěli v baráži, tentokrát se ale mezi evropskou mládežnickou elitu protlačili na úkor našich lvíčat.

Španělská soupiska je opětovně nabitá k prasknutí, i proto se zejména v obraně a záložní řadě můžeme dočkat pár překvapivějších změn. Kouč Julen Lopetegui má totiž k dispozici 23 zdravých jedinců a dle svých relativně čerstvých slov se ještě stále nerozhodl, koho vlastně do bitvy s Rusy hodlá vyslat.

Sborná je potom - jak známo - bez hvězdného křídelníka Kokorina, na jehož místě si alespoň jeden trénink odbyl lehce zraněný Panjukov. Zbytek kádru je v pořádku, potvrdil trenér Pisarev.

Teprve na závěr prvního hracího kola je přichystán ten největší šlágr. Pozoruhodně se přitom potkávají země, které svou poslední vzpomínku na Euro jednadvacetiletých svorně spojují s mohutnou euforií. Nizozemci na tomto turnaji (podruhé za sebou) triumfovali roku 2007 a od té doby až dodnes absentovali; Němci pak byli jejich následovníky na trůnu, přičemž rovněž vynechali minulý ročník.

Oranjes jsou v Izraeli vůbec nejdéle ze všech účastníků, už od 28. května, a v neděli si tak mohli užívat v Haifě na pláži. Nizozemci naposledy zvolna trénovali v pondělí, a to v plné polní - včetně 12 borců se zkušenostmi z áčka.

To Němci mají za sebou hektičtější přípravy. Antonio Rüdiger hrál ještě v sobotu finále domácího poháru a k týmu se připojil teprve předevčírem. Toho samého dne si pak navíc při tréninku menší ošetření vyžádal záložník Patrick Herrmann. "Pořád to bolí, ale to zvládnu," poznamenal ke svému bolavému boku jediný marod v německém výběru.
Tabulka skupiny B
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Německo00000:00
 Rusko00000:00
 Nizozemsko00000:00
 Španělsko00000:00
Zápasy prvního kola
06.06. 18:00Španělsko - Rusko
06.06. 20:30Nizozemsko - Německo

Autor: Michal Hruška, Tomáš Daníček

Komentáře (305)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak pojďme chlapci

Bardi - Donati, Bianchetti, Caldirola (C), Biraghi - Florenzi, Verratti, Marrone, Insigne L. - Immobile, Borini.

A disp.: Colombi, Leali, Capuano, Gabbiadini, Destro, Sansone, Bertolacci, Paloschi, Saponara, Regini, Rossi, Crimi.

FORZA AZZURRI

Reagovat
GEGE

tahle sestava se mi moc nelíbí doufám,že ještě dojde k pár úpravám v další fázi turnaje...

Reagovat
smazaný uživatel

taky tam mám pár pochybností a hlavně jediný, kdo Itálii může poslat dolů je Mangia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kornovec

ten trener anglie je asi magor ne?sedi zaha a wisdom

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Il Architetto

Na našlapaná lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Poradte pls nejaku vybornu detektivku. Moze byt aj starsieho datumu.

Reagovat
homeles8

Columbo

Reagovat
smazaný uživatel

To byl detektiv, detektivka asi Julie Lescautová

Reagovat
ryzskej

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Gangster squad: Lovci mafie

Reagovat
Side

strašná sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

podla videi to vyzeralo super ale je to o nicom

Reagovat
smazaný uživatel

Elan, Detektivka, 1986..najpredavanejsia detektivka v Cesku a Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

četnické humoresky

Reagovat
Side
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

boží seriál

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem ti jich pár chtěl poradit, and then i saw the nickname ..

Reagovat
smazaný uživatel

Memento s Guyem Pearcem, nejlepší detektivka na planetě.

Reagovat
Y.N.W.A

penalty s Psycho Pearcem, detektivka se špatným koncem

Reagovat
smazaný uživatel

L.A. Přísně tajné

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Obvyklí podezřelí, to sem viděl díky článku o Chiellinim, protože je to jeho nejoblíbenější film

Reagovat
Reggie

Tak to je haluz, u me patri do TOP 5

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední adresa, Z pekla, Jack Rozparovač.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

COME ON ENGLAND

Reagovat
tweek

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

kluci nahajpovaný ani nezpracujou míč

Reagovat
fantomas

Nahajpovaný. Nejslabší výběr za poslední léta s železnym pošukem na lávce, tomuhle nevěřim ani v nejmenšim.

Reagovat
10

možná ty...Clyne, Butland, Henderson, Shelvey, Wickham a spol. snad nejsou vyhajpovaný až někam doprdele?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
tweek

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec.

Reagovat
fantomas

Nijak zvlášť.

Reagovat
10

to byla řečnická otázka, reakce mě nepřekvapily...

Reagovat
fantomas

No řečnická neřečnická..může bejt fakt, že na takovýho Shelveyho s Wickhamem se čeká už příliš dlouho a nejspíš se brzo dočeká, s ohledem na tenhle aktuální šampionát je prostě nikdo hajpovat nemohl. Však ani ve svých klubech nehrajou. Stejně tak Clyne má za sebou celkem rozpačitej debut v PL, Butland ani to ne...Hendo měl skvělý náznaky, ale logicky se pořád nebude rovnat Italum nebo Španělum, co maj ve svých výběrech regulérní hvězdy ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey

Reagovat
Side

Shelvey Takhle si balón nepřebírají ani v okrese

Reagovat
Kongo

FANTASY

Na každé kolo si můžu udělat novou základní sestavu?

Reagovat
Counter

ne

Reagovat
Kongo

Nebo těch 15 hráčů už mám pro celý turnaj?

Reagovat
fantomas

Omg, tak Shelvey kope standardky.

Reagovat
10

Verratti s Marronem se akorát navzájem mažou ze hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 4-4-2 tam jsou jak Pat a Mat. Nechal bych to plynule přejít na 4-3-3, hráči na na hřišti jsou.

Reagovat
GEGE

4-3-1-2 klasický Italský chytrý styl...4-4-2 je katastrofa nechápu proč to hraje...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Třeba to, co rád hraje Cesare. Plynulý přechod z 4-3-1-2 na 4-3-3, kde se ofenzivní trio točí jak na kolotoči.

Reagovat
10

vždyť 433 hrajou, aspoň je to tomu nejblíž

Reagovat
smazaný uživatel

celé se mi to nelíbí. postavil bych útok Sansone, Saponara, Insigne - Paloschi. Vedle Verrattiho spíš Crimi, no. Mangia je ale diletant, ten minule hrál s Rossim ve středu 2 čelnné zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Štajner do boleslavi? Teď to říkali v rádiu

Reagovat
smazaný uživatel

tak už je tu článek, nereagujte na mě

Reagovat
olis

rozhodca by mohol zacat piskat trocha spravodlivejsie.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jasná penalta

Reagovat
Side

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey se zacina dostavat do sveho obvykleho tempa

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Shelvey

Reagovat
10

co to je za rozhodčího??

Reagovat
GEGE

tvle ten sudí

Reagovat
tweek

tohle na žlutou bylo, šel tam jak lamač nártů..

Reagovat
10

spíš oranžová

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey je dobrá čůráčí hlava

Reagovat
GEGE

Na to jaký má ten tým Italie potenciál je to slabota...Jenže proti marným Anglánům může vypadat,že je vše v pořádku a tak moc nečekám nějaké změny....škoda.

Reagovat
fantomas

Njn, Pearce je prostě zlo. Jediná cesta do čtvrtfinále při tomhle výběru a stylu vede leda přes tři bezbrankový remízy; respektive jedno 0:3 (který bych si doved představit už po tomhle poločase) a dvě 1:0 díky příznivýmu losu. Ten mančaft absolutně nemá útok, jen jednoho rádobyšikovnýho Redmonda a další dva tři.. no škoda slov. Hendo bohužel zrovna teď, když je nejvíc potřeba, neviditelnej, jak to umí snad akorát on.

Jak sem očekával, musim si během turnaje opětovně najít jinýho favorita. Cokoliv anglickýho, na co by se tady dalo koukat, už bohužel hraje v áčku..

Reagovat
DelPiero137

Skus Squadru, to nie je take okukne

Reagovat
fantomas

Hm, Squadra mě taky neuchvátila. Vidim to na Nizozemce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nebo na hraně nebo zraněný, no prostě nějakym způsobem v hajzlu..

Reagovat
miky10

Čtvrtfinále nedaj.

Reagovat
fantomas

Ne že bych snad psal, že ho daj..

Reagovat
miky10

Ale oni ho fakt nedaj, i kdyby vyhrávali.

Reagovat
fantomas

Ježiš, no omg.

Reagovat
vlastik

nedaj, rozumiš, nedaj prostě

Reagovat
DelPiero137

Anglicania su riadne urostly

Ale nie je to ono, technicky hraci do kombinacie, rychle kridla ale vsetko sa nakopava ala Pirlo. Nie je to ono. Ciro neviditelny aj Fabio. Videl som to cca od 30min.

Ale 11jasna a ten slapak by si tiez zasluzil kartu.

Btw, Veratti a Saponara hraju cca to iste nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti je spíš regista, Saponara trequarista.

Reagovat
DelPiero137

Po dlhej dobe mam pocit ze tam ma Squadra az moc tvorivych hracov ktory by si zavadzali a zaroven je skoda nechat na lavicke.

Reagovat
fantomas

Mohli by pučit Anglánum.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím byl nejlepším momentem večera ruská reklama na Sealex

Reagovat
fantomas

Btw. další anglická tragédie: s devítkou LB, s desítkou RB/DM..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super náhodou, když se to nepřehání.

Reagovat
fantomas

Nepřehání s čim jako? Já nechci, aby místo toho měli 92 a 94..

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za čas obránce s devítkou/desítkou nevadí, no. Jen sedmička by fakt hrozně bila do očí, 9 se dá, na 10 mě nechal zvyknout Gallas.

Reagovat
fantomas

Devítka se právě nedá, absolutně. A u Gallase sem si na to třeba taky nezvyk nikdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezký, sice nezvyklý, ale hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem byl na zápase HFK - Vlašim a devítku měl stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám.

Reagovat
fantomas

Aha, tak proto.

Reagovat
smazaný uživatel

10 má RB/DM? ...a to sme se pozastávali nad 10kou u Giovinca

Reagovat
fantomas

Lowe no. Šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Vágner...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jen zasraní angláni můžou mít takové štěstí.

Reagovat
olis

nevadi, to otocia, Forza Azzurri

Reagovat
fantomas

Wtf, proč to neuznali?

Reagovat
smazaný uživatel

super mega vyber Talianska zatial nic moc

Reagovat
Kowe

gooooool ale fanta

Reagovat
Kowe

sakra, proč se mě to sekne zrovna, když to neuznávají

Reagovat
smazaný uživatel

neplatil?

Reagovat
10

proč ho neuznal?

Reagovat
smazaný uživatel

cez polcas som si podal na Taliansko

Reagovat
smazaný uživatel

aha nebol

Reagovat
smazaný uživatel

co to piska za exota ?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to fakt piska nejaky kokot, preco to neuznal

Reagovat
smazaný uživatel

tie majstrovstvá sú nejaké pofiderné

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva je neskutečný

Reagovat
Counter

To mi udělali schválně za to, že mám Dawsona ve fantě (-.-)

Reagovat
Side

wtf, ví o tom vůbec hráči, že ho neuznali:

Reagovat
tweek

těžká nechápačka.. ví tu někdo proč gól nebyl uznán?

Reagovat
Counter

Asi nějaký faul, ale nechápeme to nikdo

Reagovat
fantomas

Sudí si to představoval hezčí asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíme, proč není Viky v Holandskym výběru?

Reagovat
fantomas

Protože se trenér snažil co možná nejvíc omezit přítomnost dánských fotbalistů?

Reagovat
smazaný uživatel

Dopíče. Smaž tooo.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš co děláte, sem si spletl Fishera s Lukokim no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, on jsou si docela podobní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 50 takovejch zatmění a doženu tvý překliky.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jsme oba děsně napřed, přemýšlíme moc rychle, já dělám překlepy, ty si pleteš blonďáka s černochem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale né, prostě koukám na soupisku Holanďanů, hledám tam ty hvězdičky z Ajaxu a v tý rychlosti mi nedojde ten detail, že Fischer s nima nemá nic společnýho.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

uefa ma na stranakach, ze Caulker mel faulovat Bianchettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sordell to hrá takto vždy ? to je úplná tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

to ho vytiahli niekde pred zapasom, nech si pride zapiskat, alebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo.. nechápu jak takovej rozhodčí může pískat ME..

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara na plac.

Reagovat
10

Ciro si pěkně narazil s anglickým obráncem...a pak že nejsou fotbalový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Manolo pojď

Reagovat
DelPiero137

Florenzi a Insigne tak strasne chcu ze to vsetko kazia, velmi zbrkli su.

Reagovat
Pettirosso

Butland

Reagovat
10

Boriniho rovnou měli zadarmo prodat i do anglický repre...

Reagovat
smazaný uživatel

jeho nemám rád od itálie U-19, kdy nosil 10 a byl kapitán, tehdy hráč juniorky Chelsea..., neskutečný průměr a kvůli takovému se tam nedostal Zaza. Mangia vafff

Reagovat
10

to, že ho koupil Liverpool mluví samo o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

se musím smát těm lednovým spekulacím, jak Mangia nahradí Allegriho

Reagovat
Pettirosso

náhodou, klub si vybral přesně pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
fantomas

Chalobah za Sordella ještě jednoho obránce a klidně tam už můžou stát v šesti.

Reagovat
smazaný uživatel

este, ze je vpredu Taliansko tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

Pearce vsetko do utoku

Reagovat
Kowe

Ten Anglickej výběr neni nic moc, ale Pearce ho snižuje ještě o úroveň níž

Reagovat
10

Anglie tam vzala výběr kulturistů? to je neuvěřitelnej rozdíl oproti Italům

Reagovat
Kowe

ale přitom jsou to všichni normálně rostlí chlapi

Reagovat
Counter

Oni obecně v lize moc nehrajou, tak asi tráví volný čas v posilce.

Reagovat
10

asi jo...takhle většinou vypadaly výběry USA

Reagovat
Radin

v USA se není čemu divit,zkus dokument bigger-stronger-faster,je aji na ulozto,neskutečný jak to tam mají ve sportu v tomhle ohledu,pěknej hnus :-)

Reagovat
Pettirosso

co osobní souboj, to Ital na zemi a faul Angličanů

Reagovat
tweek

Shelvey je dnes fakt trága..

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom čekám, až někdo napíše, že je pořád. Tak a nemusíte už.

Reagovat
tweek

njn, kdyby tam byl Wilshere, tak by to vypadalo líp.. škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

To já přece netvrdím. Jen jsem si chtěl odbýt klasickou hru kopněte si do Shelveyho, když ho 90% ani nezná, ale ví, že je tragéd.

Reagovat
kiwwi

to ale fakt je

Reagovat
smazaný uživatel

A další.

Reagovat
kiwwi

jj, Shelveyho vobec nepoznam

Reagovat
smazaný uživatel

No zřejmě ne. Jinak bys takovou kravinu nemohl napsat.

Reagovat
kiwwi

ale samozrejme ze ho poznam, len ty zijes v tom, ze akykolvek iny nazor ako mas ty je kravina

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě nežiju. Jen prostě vím, že tady je kravina názor tebe a další sráčů.

Reagovat
kiwwi

mas na neho strasne skresleny pohlad a nerozumiem kvoli comu...

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně nemám, já sám jsem ho nesštněkrát kritizoval, i když jsem asi jeho největší obhájce tady. Ale v žádném případě to není tragéd a průměrák prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mozno zda, lebo je jeden z mala, co chcu nieco hrat aj dopredu a tym padom vela kazi, ale inak mi dnes nepride tragicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten anglickej vyber je nejak omezenej zranenima nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vůbec nehraje Zaha? Únava po play-off? A kdo hrál druhé křídlo, Sordell? Nebo co to Pearce jako vymýšlí. A ještě další DM, to mají tedka 2 DM, 2 CM a dva útočníky jo? Ještěže se nedívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha zraneny kotnik

Reagovat
fantomas

Redmond-Wickham-Shelvey, pod nima Hendo a Šalouba...šílenost, jakou svět neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši. Takže teď takhle a pod nima ještě Lowe jo? A na lavičce není Ince? Wtf, radši jdu k bedně.

Reagovat
fantomas

Jj, ještě je jistí Lowe, kdyby náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ince, nebo Sterling, nebo Rose proste nebyli vybrany?

Reagovat
smazaný uživatel

Ince a Rose jsou v nominaci, Sterling zraněný.

Reagovat
Dawon

podle livesportu ale neni ani jeden na lavce, nevi nekdo proc?

Reagovat
Kowe

i ve fantě u sebe mají červenou

Reagovat
smazaný uživatel

No jóó, oni mají trest kvůli incidentu v Srbsku v baráži. Proto nehrajou. Příští zápas snad Ince bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A Barkley s Hughesem jsou ve vyberu taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti budou na MS U20.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Sordell byl na křídle no...

Reagovat
Miguel19

Pěknej signál..

Reagovat
Pettirosso

Nj, Lorenzo, chtělo by to pár cenťáků

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne

Reagovat
olis

keby mu to vyslo uz by sa tolko nesmial

Reagovat
olis

skoda

Reagovat
DelPiero137

Fakt sa zle nato pozera, dlhocizne rozohravky nikam realizovane z vlastnej polky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vazne chu ten Pearce, smutne, ze mladi hraci musia hrat tento jeho humus

Reagovat
Pettirosso

krásně se uvolnil Gabbi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Borini out konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ještě Saponaru, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

krásně

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

teraz bude musieť Pearce upustiť od tej sračky

Reagovat
fantomas

Insigne po zásluze no.

Reagovat
olis

Lorenzo

Reagovat
Side

faul, zruš ho

Reagovat
smazaný uživatel

Pearce

Reagovat
DelPiero137

Anglicania ani nevyskocili v mure, keby to spravili vyrazili by strelu.

Konecne, udrzat a pridat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

komentator: Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Former Tottenham manager David Pleat on BBC Radio 5 liveEngland U21 0-0 Italy U21

"Jordan Henderson has been quiet but has some presence in that midfield. Maybe at this moment in time - he is a bit of everything and a master of nothing. The top midfielders have all got a specific role like Frank Lampard, Jack Wilshere etc. Henderson is a good worker and a good foil for more creative players."

S tím se dá i souhlasit, on prostě bojuje, má přehled, skvěle brání, odjezdí to vždycky narozdíl od Jonja, ale rozdílový hráč z něj asi nikdy nebude. To už i ten momentálně zabržděný Jonjo je v tomhle lepší.

Reagovat
miky10

"Momentálně"...?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o tm píšu výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Wow, tak to je spot on.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, výstižně řečeno, od každého něco, ale vlastně top krom pohybu v ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Delfouneso

Reagovat
Miguel19

Ten kašpar si to sundá a vyhodí to na hřišti. Nemůže to odnést těch 5 metrů na střídačku.

Reagovat
smazaný uživatel

vymeni Delfounesa za Wickhama a vrhnu sa do utoku, Pearce

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti vs Henderson, to je točo

Reagovat
Pettirosso

asi si u Marca koupil před zápasem permicu

Reagovat
Pettirosso

Verratti je úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hnus od Mangii, jen proto že Rossi je z Juve, tak ho tam dá před lepším Crimim z Grosseta

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš, proč nehraje Saponara? Jen kvůli rozhodnutí trenéra, či je zraněný/unavený po playoff? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mu nepasuje do "systému", přehlíží ho celou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, on hraje to svoje 4-4-2. Škoda, no.

Ale dobrá zpráva k Rickymu:

Galliani: "We decided to switch from 4-3-3 to 4-3-1-2 when we signed Saponara." @rickysaponara

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak máš ho trochu nasledovanýho? Já ho můžu bohužel soudit jen podle videí, jelikož Béčko letos šlo uplně mimo mě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj mám, klasický italský trequartista s dobrou vizí hry a technikou, taky výbušnost má slušnou, protože sezóny předtím hrál spíše jako křídlo. Letos ho dali definitivně po útok Maccarone-Tavano a on jim tam sypal jednu finální přihrávku za druhou. Často se ocitne i na křídle, kam si zbíhá, ale na pozici pod útočníkama mu to jde nejlíp. Hodně mu fandím, taková naděje, že se rodí nový 3/4ista světových kvalit, už je taky na čase, hlavně pro repre by to byla spása.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, tak snad v AC naplní svůj potenciál. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, ale ten skok mezi tím, kde hrál teď a základ v AC je enormní. Věřím mu, ale může mu to ještě trochu trvat. Chce to trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš

Reagovat
fantomas

Kdo ted kopal ten FK?

Reagovat
Kowe

Hendo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson..

Reagovat
Votas

hmmm....čistý konto...dobře obrana...FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

neznášam talianský herný štýl a všetko to divadlo okolo toho (Mamma Mia)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas radsej ostrovnu atletiku, co? inak na poslednom Eure hrali Taliani najkrajsi futbal

Reagovat
smazaný uživatel

taliani sú prvý (alebo medzi prvými) , ktorí prišli do futbalu s hádzanou + tie ich pravidelné divadlá u rozhodcu - premňa sú krajne nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

smutne, skoda, ze neuznali jasny gol, inak smerom dopredu vazna tragedia..Pearce

Reagovat
10

neuznaný gól kompenzoval jasnou penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
10

B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bardi klasika

Reagovat
Votas

Reagovat
Kowe

škoda toho neuznanýho gólu, každopádně otřesnej výkon... na fandění si najdu někoho jinýho, pravděpodobně Nizozemí, Itálie je otřesně nesympatická.

Reagovat
DelPiero137

Hra nic moc, strasna nakopavana ala Juvez pred 4 sezon. Nepacila sa mi ani obrana v zavere.

Nech si hovori kto chce co, Marrone je dobry. Uz tera by mohol byt 3-4 zaloznik v poradi v Juve. Prehlad, nastraca lopty, vacsinou vymysli dobru prihravku ak nie ide na istotu. Mohol by zapracovat na ziskavani lopty, ide do tych subojov, je pri lopta ale malokedy ju vybojuje.

FORZA Azzurrini!!!

Reagovat
smazaný uživatel

na konci to posral, když hodil k Verrattimu křídelního hráče Rossiho, ten pak propadl a hned z toho vznikla ta standartka angličanů. Vůbec z toho nemám dobrý pocit.

Reagovat
Yanek

Insigne vypadá zajímavě, snad před něj příští sezonu Benitez nebude cpát Panděva.

Reagovat
olis

hehe snad nie, ten by na kridle vyzeral dost vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Corgoň Ligu vysílá na Slovensku Digi Sport? A kolik zápasů za víkend?

Reagovat
stas87

jasne ze digi,sem tam v piatok vecer a potom v nedelu o 12:30 ale v nedelu vyberaju vacsinou slagre ako myjava-presov ale treba na zaciatku sezony davali v sobotu o 17 trencin-nitra 5.0(depetris 4 goly )preco sa pytas?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jsem si oblíbil Slovak Sport a tím, že koupili PL na příští sezonu se mi líbí ještě víc. Tak nějak sonduju možnosti, jak rozšířit už tak zábavný trh pro příští sezonu (Argentina, Rusko, Belgie, PL, Champ a League One)

Reagovat
stas87

zasa PL tak ja sa tesim na rusko iba,ta argentina ma ake vysielace casy? ty fakt planujes pozerat nasu ligu?

Reagovat
slovaňáák

Blázen, co?

Reagovat
stas87

tak ja fandim trencinu ktory hra kombinacny futbal s vela prihravkami cize v tomto smere obdivujem taky maly slovensky dortmund ale je fakt ze priat presovu alebo ruzomberku chce odvahu pretoze nasa liga nie je ofenzivna,skor kazdy kto ide von brani nulu a divakov chodi minimum preto to z tv vyzera zle,vyber zapasov v nedelu je ale od nich tragikomedia,to je ako by v cesku vysielali slagre ako pribram-cb

Reagovat
smazaný uživatel

U argentinské Primera Division si Slovak Sport.TV vybere každý týden jeden z pěti zápasů: buď v pátek od 22:00 hod., v sobotu od 21:00 nebo 01:10 hod. nebo v neděli od 21:00 či 23:10 hod. V tomto případě je smlouva uzavřena na 38 týdnů.

Já jsem dlouho neviděl zápas Corgoň ligy, tak jsem chtěl vidět jakou kvalitu to má, případně nějaké talenty aspoň. Jinak 100% zájem zůstane u Bundesligy, jen si chci zaplnit zbylej čas.

Reagovat
stas87

slovan,zilina,trencin,senica a kosice nejaku kvalitu maju,snazia sa hrat atrakitvny futbal,zvysok ligy nie..a to je problem,problemom je aj slaba divacka kulisa preto sa to fakt moze zdat ako prales s antifutbalom ale ja si k nasej lige cestu nasiel a nepotrebujem ju nasilu zhadzovat a citit sa ako frajer

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou pre oči nezainteresovaného diváka je obrana Spartaku solídna komédia

Reagovat
stas87

no videl som v trencine...tam naozaj prehrat chceli a asi si podali aj na handicap ty si ich fanusik?

Reagovat
smazaný uživatel

už od nepamäti som spartakovec, akurát okolie je belasé, takže je veselo

Reagovat
DelPiero137

Argentinska PD na Digi Sport? To je super

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinská bude na Slovak Sportu, nebo aspoň o tom jsem se bavil já.

Reagovat
DelPiero137

Uz to citam ale pise sa ze zatial nie je vyriesene vysielanie cez satelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že se domluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani could try to sign Pastore on loan or buy Diamanti, according to Sky. @Javi_Pastore

Galliani: "We decided to switch from 4-3-3 to 4-3-1-2 when we signed Saponara." @rickysaponara

Hmm... Saponara/Pastore/Diamanti-El Shaarawy,Balotelli vypadá víc než slušně. Ale pastýř je asi jenom sen.

Reagovat
Ragazzo d'oro

/Honda

Toho bych chtěl nejraději ze vsech

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišel Pastorka do AC, tak se asi pochčiju štěstím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore/Honda, to by byl sen, strašně sympaticky to tam dělají. ale fandům by nevadil asi ani ten Kaká

Reagovat
Ragazzo d'oro

To sice nevadil, ale je to jeste větší utopie než Pastore

Reagovat
Jajinek

Obrana kompletně složená s Interistů zahrála poměrně dobře...škody, že práva ze všech těch hráčů už nám zbyla jen na Bianchettiho.

Mohla být dobrá paralela s Tassotti Costacurta Baresi Maldini

Reagovat
Pipo123

Caldirola a Donati by to mohli niekam dotiahnuť nie ?

Reagovat
Jajinek

No...nemyslím si, že to dotáhnou do velkokubu, jako třeba Bonucci. Spíše bych to viděl na základ ve středu tabulky Série A

Reagovat
smazaný uživatel

! ! ! ITALIA ! ! !

Reagovat
kiwwi

opat podvodom

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jako na Mistrovství Evropy herně převálcovali ostrovní kopáče

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase? Ty jsi vážně idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Že si toho blba všímáš, o něčem svědčí i to, že se mu smějou i fanoušci PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
DelPiero137

Ako inak, podvadza sa lepsou hrou, sancami a snahou ist za vitazstvom

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pre Henda

Reagovat
CubONE

Luca Marrone si pravděpodobně už nezahraje na letošním evropském šampionátu hráčů do 21 let, italský záložník má zraněný stehenní sval

Reagovat
DelPiero137

to je skoda, jeho som chcel mat co najviac na ociach...

Reagovat
smazaný uživatel

Moratatatata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele