ME do 21 let - semifinále

16.06.2013, 10:54
Komentáře a souhrny
O zlato z evropského šampionátu si to v úterý rozdají dva z největších favoritů - Španělsko a Itálie. Španělé v semifinále přehráli Norsko 3:0, přestože se natrápili určitě více, než by sami čekali. Ve večerním klání pak Italové Boriniho gólem nejtěsnějším možným rozdílem přehráli Nizozemsko.

Španělsko - Norsko 3:0

15.06.2013 17:30

Góly: 45+1. Rodrigo, 87. Isco, 90+3. Álvaro Morata

Španělsko přehrálo Norsko, zvítězilo 3:0 a zahraje si o titul z evropského šampionátu jednadvacetiletých. Nakonec rozhodující trefu dal krátce před odchodem do kabin Rodrigo, v závěru pak navíc vše definitivně rozsekl Isco a třetí a poslední hřebíček do norské rakve přidal Morata.

Španělé šli do zápasu v pozici obrovských favoritů, které o postup připraví jen shoda naprosto neočekávaných náhod. A od samotného začátku byli borci z Pyrenejského poloostrova jasně lepší, Isco ale v první dobré příležitosti utkání levačkou minul. Stejně se o chvilku později vedlo také Tellovi, která šikovně zasekl míč kolem Hedenstada, zakončení mu ale nevyšlo úplně podle přestav a byl z toho jen odkop od norské branky.

Isco pak už trefil vymezený prostor, gólman Nyland však míč do sítě nepustil. Španělský záložník přitom předvedl famózní akci a dokonce i zakončil výborně, Nyland ale vytáhl zákrok z kategorie fantastických a udržel prozatímní čisté konto. Jinak ale gólových příležitostí tolik k vidění nebylo, Španělé měli více ze hry, diktovali tempo, přes důkladnou norskou obranu se ovšem příliš nedostávali.

Strážce hostující svatyně pak mohl zůstat o něco více v klidu po ráně Rodriga, která skončila mimo tři tyče. A když ve čtyřiačtyřicáté minutě dalším úžasným zákrokem vyrazil Nyland míč tečovaný Illarramendim a následně ještě Tellem, vypadalo to, že si Norové budou moci odfouknout za bezbrankového stavu. Jenže v nastaveném čase úvodního dějství dostal míč z nepřehledné skrumáže vyhraným soubojem Bartra, Rodrigo se najednou ocitl osamocen před Nylandem a pohotovým zakončením ho konečně překonal.

Krátce po návratu ze šaten hledal Thiago svým dobrým centrem Bartru, ten ale na balón o malý kousek nedosáhl, jinak už by zakončoval rovněž z jasné gólové pozice. Norové měli svou jedinečnou šanci vyrovnat a vrátit se do zápasu v pětapadesáté minutě, kdy z hranice šestnáctky pálil Henriksen, do rány mu však na poslední chvíli vlétl Moreno a dokázal jí tečovat nad branku. Pak zahrozili oba kapitáni, na jedné straně Thiago a na druhé Strandberg, oběma se ovšem vedlo stejně - byla z toho nepřesná střela.

Čtvrt hodiny před koncem přišel na trávník Muniain, a byl na hřišti jen několik sekund, když vymyslel nádhernou akci a přihrál do šance Illarramendimu, ten ale neproměnil. Vše se ale nakonec rozhodlo v osmdesáté sedmé minutě. To nejprve Strandberg odmítl obrovskou nabídku na vyrovnání, když zblízka v jasné tutovce minul. A jen o malý moment později pláchl na druhou stranu Morata, předal Iscovi, ten se rychlou kličkou uvolnil a pak dokonale přesnou střelou nedal Nylandovi šanci.

V tu chvíli bylo o španělském postupu jasno, přesto ale ještě favorit jednu trefu přidal. Morata dostal pas za obranu, napoprvé Nylanda nepřekonal, z úhlu ale dokázal míč dorazit do sítě a upravil na konečných 3:0. Pro útočníka Realu Madrid to byl na turnaji už čtvrtý zásah ve čtvrtém utkání. Španělsko se tak proti skvělému Nylandovi natrápilo, nakonec ale dokázalo třikrát skórovat a může se těšit na finále.

Více informací k zápasu

Itálie - Nizozemsko 1:0

15.06.2013 20:30

Góly: 79. Fabio Borini

Španěly ve finále vyzve v boji o zlato Itálie. Ta v dramatickém utkání nakonec přehrála Nizozemsko 1:0, když jedinou a tedy i rozhodující trefu zaznamenat v sedmdesáté osmé minutě Fabio Borini. Italové pak přežili závěrečný tlak Oranjes, udrželi čisté konto a mohli se radovat z postupu.

Všechno přitom začalo výrazně lépe pro Nizozemce, kteří byli už v páté minutě velmi blízko úvodnímu gólu. Jeden z Italů totiž těsně za hranicí pokutového území zahrál rukou, za což Oranjes dostali příležitost zahrávat volný přímý kop z velice výhodné pozice. K míči se postavil Adam Maher, krásně ho zakroutil kolem zdi, naneštěstí pro Nizozemsko však trefil jen levou tyč.

Potom pálil po nabídce Johna z dobré pozice kapitán Strootman, levačkou ale netrefil míč ideálně a nikdo z dobíhajících Nizozemců navíc nedokázal balón usměrnit na bránu. John a Borini pak neměli správně seřízená mířidla, a tak si Zoet na první zákrok v zápase musel počkat až do jednatřicáté minuty. To předvedli Italové velice povedený protiútok, který střelou z úhlu zakončoval Immobile, nizozemský brankář však byl připraven a nohou zasáhl.

Italové se s přibývajícím časem zlepšovali, Insigne vyhrál důležitý souboj proti Strootmanovi a pálil z dobré pozice, ovšem netrefil. Na druhé straně to zase z dálky zkoušel Blind, s jeho dělovkou si ale Barci dokázal poradit. Borini pak opět nepřinutil Zoeta k zákroku, a první poločas zakončil svým dalším přímým kopem, tentokrát o něco málo méně nadějným, Maher.

Také nástup do druhého dějství vyšel lépe výběru Oranjes, de Vrij nádhernou kolmou přihrávkou našel rozběhnutého Van Ginkela, ten ale tváří v tvář Bardimu selhal. Jinak se ale i nadále hrálo poměrně opatrně, oba týmy se bály udělat chybu, a tak bylo víceméně jisté, že první gól rozhodne. Nedal ho ještě Borini v šedesáté páté minutě, kdy zase mířil mimo, nedal ho ani Gabbiadini patnáct minut před koncem, když Zoet vytáhl výborný zákrok.

V sedmdesáté osmé minutě už to ale Italům, kteří byli v těch chvílích o něco lepším týmem, vyšlo. Na rohu šestnáctky kouzlil s míčem Insigne, následnou přihrávkou našel Boriniho, ten si šikovně prvním dotykem obhodil van der Hoorna, jenž byl v tu chvíli na hřišti jen tři minuty, a dotykem druhým bezpečně překonal Zoeta.

Nizozemci toužili po vyrovnání, které se mohlo dostavit vlastně tak trochu náhodným způsobem. Dlouhý aut Van Rhijna dolétl až před italskou branku, tam byl několikrát tečován, aby nakonec mířil do sítě, Bardi ale stačil včas zareagovat a zachránil svůj tým. Italský gólman pak ještě musel zasahovat proti hlavičce Fera, ta ale nebyla příliš umístěná a Bardi v klidu zasáhl. A když pak v sedmé nastavené minutě ukončil obrovský závar nepřesnou střelou z gólové pozice Depay, mohla se Itálie začít radovat, v úterý si zahraje o zlato.

Více informací k zápasu
Tři hvězdy dne: Isco (Španělsko), Ørjan Nyland (Norsko), Fabio Borini (Itálie)

Odpadlík dne: Za poraženého semifinálového dne tentokrát vybíráme nizozemského stopera Mika van der Hoorna. Vyrovnané klání s Itálií rozhodl jediný gól, a ten padl právě po chybě dvacetiletého fotbalisty z Utrechtu, když v tu chvíli byl van der Hoorn na trávníku jen tři minuty.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (138)

Přidat komentář
oli9

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Dobry nick

Reagovat
Logan

Morata je skvělej, nevím proč nehraje základ

Reagovat
kiwwi

niektori hraci su lepsi z lavicky ako ked hraju zaklad...Dzeko, Chicharito atd.

Reagovat
smazaný uživatel

On hral dobre a dal gol i kdyz hral proti Holandsku zaklad ale. Ma 4 goly na 170 minut asi..

Reagovat
exse

Španělé neskutečnej hunt, vyhrajou to celý bez ztráty bodu a obdrženého gólu.

Reagovat
andycek1

Forza Italy!! zlato bude doma

Reagovat
smazaný uživatel

Trenérovi i jemu vyhovuje když nastoupí v průběhu a rozhodne, tak co?

Reagovat
misinho7

Isco=Zidanoiniesta musime ho dostat do realu :) je to buducnost spanielska

a Morata hadam dostane viac sanci , potencial ma velky ale ked pride Cavani/Suarez ta je s nim amen

Reagovat
Ed_Hazard

Cavani ani Suarez neprídu

Reagovat
misinho7

no neveim Suarez sa vylozene tlaci k nam , a Cavaniho otec povedal ze jeho syn by tu rad prisiel , osobne by som s tejto dvojky najradsej prijal Suareza a Moratu popripadne by som poslal na rocne hostovanie

Reagovat
Ed_Hazard

tak kto by sa netlačil do Realu? Cavani bol u mňa vždy mierne preceňovaný, celkovo si ho u nás neviem vobec predstaviť, Suaréz je skvelý striker ale tie jeho excesy by na sympatiách Realu moc nepridali, potrebujeme hráčov ako Isco, Martínez, Lewa alebo Bale proste skromných chlapíkov, najlepšie Španielov

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani se mi zdá, že dost pálí šance. Nemám ho moc nasledovaného, ale z pár zápasů co sem viděl jsem získal ten dojem. Má o něm někdo lepší info?

Reagovat
smazaný uživatel

Morata, Nacho a Carvajal na tom prej z jeho strany pracuji, z te druhe zase Zidane.

Reagovat
misinho7

tak snad sa im to podari :D ale teoreticky ked pride Isco , neznamenalo by to the end pre prestup Bale ne ? ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam spis bude zajimavy a rozhodujici, jak to nakonec s Di Mariou.

Reagovat
smazaný uživatel

* dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

nie Isco neni kridelnik znamenalo by to The end pre Di mariu

Reagovat
misinho7

viem ze neni kridelnik ale vie zahrat aj tam :) a neveim si predstavit mat na lavke Ozila bo Isca :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tam Ozila umim predstavit uplne s klidem.

Reagovat
misinho7

ja nie , ked ma formu je to najlepsie AM na svete :) tuto sezonu mal slabsiu no

Reagovat
smazaný uživatel

------------Benzema/Morata-------------

--Bale/Isco----Ozil/Isco--------CR/Jese

Kazdy by si zahral az az az a myslim si ze Isco vytlaci Ozila

lenze takto to zrejme nebude lebo kanibal sa k nam tlaci

Reagovat
misinho7

Cr na pravo? v ziadnom pripade , skor ked pride Bale tak on tam pojde

Reagovat
smazaný uživatel

pardon prehodil som strany to malo byt CR na lavo

Reagovat
misinho7

ok :)

Reagovat
misinho7

ale zas neviem ci sa Jese bude dostavat cez CR , preca on chce hrat vzdy , nikdy nestrieda atd a myslim ze to tak aj vyhovuje , Jese skor na hostovacku abo popripadne by striedal na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

viem viem ale ako prvu sezonu v reale by mohol dat tych 1000 minut to by mu bohate stacilo

Reagovat
misinho7

ale kanibal je pan hrac :) urcite patri do Top 3 najlepsich utocnikov

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale ked pride on morata odide ..

Reagovat
smazaný uživatel

-------------------Illaramendi/Xabi-----------

----------Modric/Khedira---------------------

---Nani/Di Maria---Isco/Ozil----CR/Jese---

-----------------Benzema/Morata------------

Reagovat
misinho7

Nani nikdy , musi prist Bale buduci najlepsi hrac sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ale nemam pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale + CR v jednom tymu = spatnej a drahej napad.

Reagovat
smazaný uživatel

6 ofenzivnych hracov je prilis moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, Jeseho bych videl asi na hostovacku zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

len to nie on musi hrat tolko co tento rok Callejon aspon zatial

Reagovat
Ed_Hazard

moja snová zostava škoda že sa o Illaramendiho zatial nezaujímame....a príchod Naniho si to vyslovene žiada, pojde dosť pod cenu

Reagovat
smazaný uživatel

konečně nějaká smysluplná sestava, pokud je pravda to že, MU chtěli za Naniho po Galatasarayi něco kolem 8 mil. euro, tak by to mohl být zlatý důl...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se, ze tohle neni dost silný, co se tý zdvojenosti počtů týče. Pouze to AM a jedno DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Silny je to az dost. A hlavne ten potencial..

Reagovat
Kyrill

Takhle by se mi to taky líbilo.

Reagovat
vocasisko

rovnou

Illaramendi-Veratti

Bale-Isco-Nani

Cavani

Reagovat
RMCF

A co tak toto?

-------Khedira/Modrič---Xabi(Casemiro)---

-----Ozil(ADM)------------Isco(Modrič)----

-----------------Ronaldo(Jese)---------

------Karim(Morata)--------------------

S tím, že by měl ještě dojít jeden záložník a asi i útočník na úkor jednoho z mladíků...

Reagovat
RMCF

Do zálohy třeba Illaramendi, i když nevěřím, že by zrovna on byl cíl pro Pereze...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim to rozestaveni. Na kridlech musi byt rychlost, primocarost, tah na branu. Genialita zase ze stredu, nejlip tak, ze od vsech tri hracu. Ale jestli to beres podle Ancelottiho, tak ok, ale stejne se mi to nelibi..

Reagovat
RMCF

je to podle Carla a našeho kádru... Krajní beci Carvajal,Marcelo hrají hodně dopředu, navíc ti útočníci by do stran taky dost pomohli a i Isco s Ozilem se často stahují na strany... v případě Modriče místo jednoho z dvojky Isco, Ozil by to byl spíš 4-3-1-2 než 4-2-2-2... Jinak 4-2-2-2 by byl ekvivalent Realu se Zidanem,Makou,Helguerou a Figem, i s tou typologii krajních beků. řekl bych že ta záloha by byla hodně flexibilní a hlavně bychom se přiblížili zase zpět Španělskýmu stylu...

Reagovat
Dominator

Utocnejsie mozu hrat krajni obrancovia

Reagovat
smazaný uživatel

musime hrat na typickych kridelnikov

Reagovat
RMCF

Nemusíme... navíc s Carlem...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to zrejem budeme muset hrat dominantny futbal a to neviem ci zvladne Carlo .. PSG mi niak dominantne nepripadalo

Reagovat
RMCF

Tak dominantní fotbal by šel spíše s tou mou sestavou než s Balem a Ronaldem na křídlech.... to by byl fotbal založenej na rychlím přechodu ještě víc než pod Josem...

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se mi nelíbí to vytlačení Angéla, to vážně Isco bude alternovat 2 posty, když tam v pohodě můžeme mít Angéla?

Reagovat
smazaný uživatel

6 ofenzivnych hracov je prilis moc velky luxus a nebudu mat zrejme ani dobry progres

Reagovat
smazaný uživatel

8 hráčů na 4 pozice, tudíž každý post zdvojený. Podle mě je to tak naprosto přirozený.

Když už.. tak by pustil Jesého, buďto na hostování nebo prodat s odkupem zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu ale ked je v time CR alebo Messi oni nestriedaju hraju skoro kazdy zapas okrem tych prvych kvol pohara .. ktory hrac by chcel taku poziciu ? na niakych 500 minut ?

Reagovat
Ed_Hazard

pravdu? najlepším riešením Ronaldo out - Isco a Bale in aj keď si to bez CR neviem predstaviť no, takto by to bolo asi ideálne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, bez nejlepsiho hrace poslednich 4 sezon by to bylo nejlepsi reseni.

Reagovat
Ed_Hazard

ja to všetko beriem, ale je to rozumenšie ako jeho odchod budúcu sezónu (rok pred koncom zmluvy) za 40-50M € ak by chcel ozaj predĺžiť tak by to urobil už na jeseň, od novembra/listopadu sa vedenie o to snaží len zatiaľ bez výsledkov

Reagovat
misinho7

chces predat najlepsieho hraca na svete? nasu uz skoro legendu , nas zakaldny kamen? to snad nikdy , ja si to predstavujem tak ze ked CR bude mat nejakych 32 rokov a strati rychlost tak sa kludne moze presunut na hrot a dalej sukat goly superom a mozno sa stat aj nasim historicky najlepsim strelcom

Reagovat
Ed_Hazard

dúfam že ho spracujú

Reagovat
smazaný uživatel

Španielsko má naozaj skvelý káder, tí sa o budúcnosť nemusia obávať. Tá záloha je proste dokonalá, radosť sa pozerať. Za pár rokov verím, že títo hráči budú kostrou áčka. Thiago, Ilaramendi, Isco

Reagovat
smazaný uživatel

ale neuveritelne ma ten idiot trener vytaca ... Tello drevak drevakov kazdy zapas zaklad a muniaina tam necha sedet ... Rodrigo hrozne a hra stale Morata sedi ... Carvajal ani nehovorim

Reagovat
misinho7

cipana to Carvalaj nehral? to si robi prdel trener ?! Montoya v barce ani poriadne nehra kdez to Carvalaj bol najlepsi pravy obranca Budesligi a on jeho posadi na semifinale

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je to katalenec

Reagovat
smazaný uživatel

Tello je drevák ? Najrýchlejší hráč spomedzo španielov a má skvelý pohyb a strelu. Aj proti Nórom bol veľmi nebezpečný. DOsť veľa akcií nedotiahne do konca ale herný prínos má veľký. Rozhodne to nieje drevák. Skôr mi hlava nebere, že hráva základ Rodrigo na úkor Moratu.

Reagovat
Ed_Hazard

také drevo ako je Tello som v Španielskom drese už dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

OK, nebudem sa zbytočne hádať. Tello určite nieje drevo, je to platný hráč. Nemá takú skvelú techniku ako Isco alebo Thiago ale je priamočiary rýchly a má vynikajúcu strelu. Všimni si koľko nábehov urobil proti Nórsku. O to je platnejší keď vedľa neho nastupujú hráči ako Isco, Thiago, Koke, ktorí mu to vedia poslať za obranu. Vôbec sa nečudujem, že hrá základ. Ten káder je podľa mna výborne vyvážený a k tomu značne prispieva aj Tello. Ale tak tvrď si svoje. Ja ti tvoj názor neberiem.

Reagovat
Ed_Hazard

len jedna vec, hráč ktorý 5 krát netrafí bránu z vnútra šestnástky (2 krá stál možno 5-6 metrov z uhla od brány) sa u teba zapíše ako vynikajúci strelec? tak to klobúčik dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdiel od teba som videl viac zápasov v ktorých hral. Strelu má nazoaj dobrú ! Možno mal pár zápasov, kde sklamal v koncovke ale ten hate, ktorý tu fans Realu vytvárajú je úplne mimo. Nechápem prečo máte potrebu kopať do všetkého, čo nieje z Madridu. Raz je problém, že nehrá Carvajal, potom je problém, že Tello je najväčší drevák. Potom zase by si šancu zaslúžil Nacho. Pritom veci sa majú tak, že Španieli hrajú vynikajúco aj bez nich, tak prečo to meniť. Tello, Montoya si svoje miesto zaslúžia. Ale ďalej zhadzujte trénera atď. Na niektoých sa neoplatí regovať

Reagovat
Ed_Hazard

tak si poplač teda, tu ide o to že na ten post sú hráči ktorý tam zahrajú lepšie ako Tello, to že je rýchly je sice pekné ale čo sa týka kreativity...

hate Barcelony? Montoya je podľa mňa skvelý bek, Carvajal si to ale zaslúži viac kedže odohral v sezóne oveľa viac zápasov a v jednej z najlepších líg na svete patril k top hráčom sezóny......ďalšia vec, Thiaga tu vynášam do nebies ako sa len dá......za tým bude asi ten hate

a Lopetegi je divný taktik, postaví Tella a posadí Muniaina ktorý tam odbehá asi najviac zo všetkých, postaví Rodriga ktorý je v repre totálne stratený a zase nechá sedieť Moratu.....jedniné šťastie je že Morata dokáže rozhodnúť zápasy aj za krátky čas, včera opäť gól + asistencia Iscovi.......niekto to tu už písal, raz na tieto ťahy Španielsko doplatí

Reagovat
fenixLFC

pokial viem, futbal sa nehra za zasluhy. Ked mu tam lepsie pasuje montoya ci kto to am je namiesto carvajala tak da tam jeho. Ked sa morata ukazuje ako ten co tie zapasy dokaze strhnut z lavicky tak to tak bude robit. Nech je ten rodrigo hocijaky drevak, aspon nejak unavi obrancov a tych morata dorazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Morata není lepší jako střídající hráč, Džeko nebo Chicarito jsou podobní v tady tomto.

Reagovat
Ed_Hazard

práveže nie, s Holandskom hral odzačiatku a taktiež dal gól + gól na 3:0 bol tiež jeho kedže poslal kolmicu na hráča ktorý už len prihral pred prázdnu bránu.....a Vásquez z metra už nemal problém zasunúť

Reagovat
smazaný uživatel

kukni si zapas proti holansku a rusku to bolo neuviretlne co tam stvaral

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tie zápasy som nevidel. Videl som ten posledný a v tom podľa mna nesklamal ani náhodou. A to, že dostal šancu v každom zápase nemôže byť náhoda. Proste trénerovi zapadá do koncepcie, do štýlu akým chcú hrať.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhrávaj, tak nemá cenu nic měnit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

raz spanielsko doplati na rodrigovu nemohucnost ... osobny nazor ze ak dostanu prvy gol sa poskladaju

Reagovat
madridcan

Ak ideme po Iscovi, tak snad uz je dohoda na svete a caka sa len na oficialne potvrdenie. Ak nie, tak riadne Perez priplati po tychto ME...

Reagovat
smazaný uživatel

Vykupka je furt stejna a protoze je to jejich zlatej dul, tak by pod ni stejne nesli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on by pod výkupku stejně nešel ne?

Reagovat
madridcan

Mate pravdu, na to som nepomyslel. A kolko je?

Reagovat
smazaný uživatel

35

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Isco je Golden Boy ... za neho sa bude priplácať tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

20 M e + Callejon to je sen

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.abc.es/realmadrid/noticias/20130616/abci-isco-realmadrid-traspaso-201306161048.html

Abc není vyloženě tragickej zdroj, vždycky k tomu dávají hezký povídání .

Reagovat
smazaný uživatel

Isco jokes about signing for Real Madrid. When asked whether Morata and Nacho had been trying to persuade him to move to Real, he laughed, claiming that they "keep going on about it".

Reagovat
smazaný uživatel

Na španěly bych to rád viděl takto:

Bardi - Donati, Bianchetti, Caldirola, Regini - Florenzi, Verratti, Crimi - Saponara - Paloschi, Insigne..

Nejlepší možné finále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že to ten jantar takhle nepostaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Gabbiadini má nejlepší formu z těch všech útočníků, kvalitativně bych ho dal taky nejvýš...včera tam za tu chvíli ukázal super krytí míče, založil tam asi 3 nebezpečný akce, takovýhle mezihry nebyl Immobile vůbec schopnej a Paloschi by na tom nebyl líp, proti Španělům tohle bude klíčový...jinak se mi to líbí, pokud bude hrát to samý co včera, skončí to podobným průserem jak áčko

Reagovat
smazaný uživatel

já si právě myslím, že Paloschiho zkušenost by tam vepředu byla cítit a stačil by jeden povedený centr, přihrávka a on by to ztrestal. Gabbiadini ale může být taky, toho mám hned za nimi, no. A taky se bojím průseru, tady už taktika, "vše přes Insigneho" nebude dostačující

Reagovat
GEGE

tohle by vypadalo hodne dobre.Skoda ze to tak nepostavi....

Reagovat
smazaný uživatel

Isco hovoril, že jeho túžbou je si zahrať za Barcelonu. Najlepšie vzťahy má z Thiagom, ktorý ho taktiež láka na Nou Camp. Isco fandí Barcelone a ich hra mu imponuje. Dokonca svojho psa pomenoval Leo, podľa argentínskeho kúzelníka Lionela Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
RMCF

njn, ale kam by ho Barcelona dala? Má Iniestu, Cesca, Thiaga.....

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je odchovanec Valencie jemu jedno ci bude hrat za Barcelonu alebo Real iba chce Zaklad a sance dostat sa do zakladu ... ak ma vsetkych 5 pohromade musi si zratat ze cez Iniestu Messiho Neymara ta cesta nevedie ... a do anglicka samu nechce

Reagovat
X-bano-X

Nj Isco je Messim a Neymarom hlavne rovnaký post

Reagovat
alcantara

To je zname Snad nepojde do Anglie, radsej ho uvidim u bielych, to by som blil. U nas nie je miesto, bohuzial.

Reagovat
kiwwi

Thiago ho moze lakat akurat tak do United

Reagovat
exse

Nejen že by ho tam Barca nepustila, ale ani on sám tam nemá důvod chodit.

Reagovat
Dawon

Jelikoz ma ve smlouve vykupku, tak by se v barce mohli treba stavet na hlavu a nemohli by s jeho odchodem nic delat

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nemal dovod?

Reagovat
exse

Tak očekávám že má nějakej vztah k Barce a dokud dostává docela dost prostoru, tak nemá důvod to vzdát a jít pryč jen aby hrál základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostor měl dostat už v této sezóně, jestli odejde tak je to demence vedení. Celkem bych mu ten United i přál.

Reagovat
Rssa

Prostor dostal, ale byl 2x zraněný, proto nehrál více. Stačí si najít informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta klauzule je prostě nastavená blbě. On potřebuje hrát a ne doufat, že se občas probije do základu.

Reagovat
fenixLFC

ako hovoria klasici, preco by chodil do horsieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádky z katalánska.

Reagovat
misinho7

vzdy som chcel Iniestu v Reale :) a tento raz mame sancu ziskat Iniestu c.2 proste musime za kazdu cenu

Reagovat
FC Porto

nerozhodl Isco a nebuďte z něj tak posraný všici

Reagovat
misinho7

OT: tak Suarez sa zacina k nam tlacit stale viac a viac :D tie jeho rozhovry , typu ze real je jeho sen , vyda za nas dusu su zaujiamve je to paradny hrac to je jasne , ale mne pride skor ako taky drible podobny Benzemovi cize nieje typecky silovy hrot , a my potrebujeme skor hraca typu Cavani/lLewa atd

Reagovat
smazaný uživatel

Real potřebuje hlavně někoho kdo umí dát gol a to Suarez splňuje.

Reagovat
kiwwi

jeden z najvacsich palicov v PL

Reagovat
misinho7

skor jeden s najlepsich utocnikov v PL a na svete celkovo

Reagovat
kiwwi

ked si ho nesledoval v Liverpoole a zil si len na zostrihoch, tak budes dost nemilo prekvapeny, co zubaty dokaze zahodit...3-4 tutovky za zapas nie je nic vynimocne...on potom sice urobi sam dalsi zapas, prejde cez 28 hracov a da hattrick, ale potom zasa dotrtka zapas tym, ze nepodava tutovky

Reagovat
misinho7

pravdu povediac Liverpool sledujem len niekedy , cize nemam az taky prehlad ale predsa urcite patri do Top 3 hracov v Premier league :) sak sam tahal Liverpool , aj ked je pravda ze palicov nemusim jedneho sa ideme zbavit

Reagovat
Godwinson

Finále v úterý od 18h? Já nevim, ale poslední dobou mně přijde, že napříč zeměmi a soutěžemi dělají rozvrh zápasů systémem gorily a barevných terčíků symbolizujících dny v týdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten čas vyhovuje.

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
vladis271

Morata + 40 mega za Luisa a plácneme si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis + 40 mega za Moratu a budeme přemýšlet

Reagovat
RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
Logan

Reagovat
Kyrill

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele