LOS OSMIFINÁLE LIGY MISTRŮ

17.12.2004, 13:20, aktualizováno 17.12.2004, 13:56
Aktuality
V Nyonu byly v pátek rozlosovány osmifinálové dvojice letošního ročníku Ligy mistrů a fotbaloví fanoušci se mají na co těšit. Vyřazovací část totiž bude servírovat vynikající menu. Největším tahákem rozhodně bude duel vedoucího celku Premier League s lídrem Primera Division, tedy Chelsea s Barcelonou. Ani další dvojice však nebudou postrádat zajímavý náboj…

Real Madrid – Juventus Turín
Jedním z největších magnetů bude souboj obrany Juventusu s útokem Realu. Španělský klub má svému soupeři co vracet, před dvěma lety to byl totiž právě turínský klub, který ho připravil o postup do manchesterského finále. Jako malou odvetu může souboj brát Pavel Nedvěd. Ten si ono finále kvůli zákroku na Solariho a následné žluté kartě nezahrál. Italskému celku se letos daří a základní skupinou proplul zásluhou vynikající obrany bez větších problémů. To Real měl velké potíže a postup zachraňoval až v posledním zápase na půdě římského AS.
Tip na postupujícího: Juventus

FC Porto – Inter Milán
Inter neměl s postupem do vyřazovacích bojů potíže a ani v nich před sebou nebude mít ne zrovna nepřekonatelnou překážku. Portu to oproti loňské sezoně příliš nejde, postup zachraňovalo až vynikajícím finišem a ani na portugalské scéně to již není to co v posledních letech. Milánský celek ho však v žádném případě nesmí podcenit, vždyť je to stále ještě úředující šampion.
Tip na postupujícího: Inter

FC Barcelona – FC Chelsea
A tohle bude určitě nejostřeji sledovaný duel. Proti sobě suverén španělské ligy s vedoucím celkem anglické. Oba týmy zatím v letošní sezoně své soupeře válcují a na veřejnosti se již začíná mluvit o předčasném finále dvou v současnosti nejkvalitnějších klubů v Evropě. Hráči a vedení obou celků z losu příliš velkou radost nemají, jeden se mezi nimi ale přece jenom najde. Trenér Chelsea Jose Mourinho si totiž pro vyřazovací část přál test v podobě Barcelony. V této dvojici je těžké hledat favorita a o postupujícím mohou rozhodnout i ty nejmenší detaily.
Tip na postupujícího: Chelsea

Werder Brémy – Olympique Lyon
Německý mistr letos vyřadil ze soutěže Valencii a svou pouť evropskými poháry rozhodně nebude chtít ukončit již v osmifinále. Favoritem ale rozhodně není. Lyon dokázal v tabulce základní skupiny předčit Manchester United, vede franvouzskou ligu a má mnohem více zkušeností s těžkámi zápasy.
Tip na postupujícího: Lyon

FC Liverpool – Bayer Leverkusen
Milana Baroše a jeho Liverpool čeká nepříjemný soupeř v podobě Leverkusenu. Oba týmy zachraňovaly postup až na poslední chvíli a nepatří k těm největším favoritům soutěže. Vzpomeňme ale na loňské tažení Porta a Monaka.
Tip na postupujícího: Liverpool

PSV Eindhoven – AS Monako
Co se zvčnosti jmen týče je tento souboj tím nejméně lákavým. To ovšem naznamená, že nebude zajímavý. Vždyť Monako je loňským finalistou a Eindhoven zatím jasným králem nizozemské ligy, který je hladový po úspěších na evropské scéně.
Tip na postupujícího: Monako

Manchester United – AC Milán
Italský celek se vrátí na místo, kde před rokem a půl dobyl Evropu. Tento souboj se bez jakéhokoliv otálení dá co se zvučnosti jmen přirovnat k duelům Realu s Juventusem nebo Chelsea s Barcelonou. Manchester se po ne příliš vydařeném startu do sezony dostává do své bývalé formy. Milán jako úřadující italský šampion rozhodně nebude chtít opakovat loňskou čtvrtfinálovou blamáž s Deportivem a do dvojutkání s Manchesterem půjde jako lehký favorit.
Tip na postupujícího: AC Milán

Bayern Mnichov – Arsenal Londýn
A ani poslední dvojice nebude postrádat náboj. Souboje německých týmů s anglickými jsou vždy plné napětí a ani tentokráte to nebude jinak. O to více zajímavé to bude, že se jedná o takovéto celky. Arsenalu se na evropské scéně nedaří a toto své prokletí bude chtít protrhnout proti Bayernu. Snadné to ale mít rozhodně nebude. Ten totiž podobně jako londýnský celek touží po úspěchu v pohárové Evropě.
Tip na postupujícího: Arsenal

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (110)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Hm, jenom koukám na první dvojici ... Doufám že slavný balet rozsekáme, musíme !

Reagovat
exmafie

nikdy nebo navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu to musíme každopádně oplatit máme hodně času se připravit oni jsou teď dobrý ale to jim nevydrží věčně prostě musíme postopit a podle mě je na hovno že hrajem 1. zápas doma Juve bude mít výhodu.A doufám že nám zase Nedvěd nedá gola pěkně mě nasral Real : Juve 3:1 a 1:1

::lo

Reagovat
Mr.Jindros

Vítej na Zemi, 3 góly nedáte ani náhodou . 0:0 , 1:0 a Juve postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle neni moc k smíchu, Real je ve sračkách a jestli se z nich nevyhrabe, pěkně to od nás schytá.

Reagovat
HOST*sansiro

to by bylo super

Reagovat
HOST*

Di do hajzlu Šenkýřu

Reagovat
HOST*sansiro

ty ses ale vtipnej

Reagovat
HOST*tifosi

Je jednoznacne, ze Real skoncil v osemfinale!!! Na nas nikto nema!!! FORZA Juve!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Barca - Chelsea HMMMMMM Naproti tomu FC Liverpool – Bayer Leverkusen a nebo PSV Eindhoven – AS Monako jsou vyloženě slabé dvojice. Los jak má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, je škoda že los vyšel tak, že sou jenom silný a slabý dvojice. Jediná s celkem jasnym favoritem mi příde Porto - Inter a doufám že to dopadne podle předpokladů! No, hlavně aby postoupil Real!

Reagovat
Mr.Jindros

Mě příde jako nejasnější Lyon - Werder, Inter moc neumí odvést určitý "standart", Porto přes něj klidně může přejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Němci taky uměj zahrát co potřebujou, viz Valencia-Brémy...

Reagovat
Mr.Jindros

Lyon je rozloží ... doufám.

Reagovat
exmafie

Už se těším,ať už je únor,doufám,že někde budou vysílat aspoň jeden zápas Realu,původně jsem si přál Monako,abychom jim vrátili to vyřazení z loňského ročníku,ale není tomu tak dlouho,co nás vyřadil i Juventus....Do února dost času,tak snad se už dáme pořádně do kupy a začneme předvádět pořádnej fotbal,ať už taky těm barceloňákům zavřeme ústa...

Reagovat
HOST*

vy a postup???

Reagovat
exmafie

Tak mi napiš rozumný důvod proč ne nebo sis jen tak přišel rýpnout???

Reagovat
Mr.Jindros

Abyste přešli přes Juve, potřebujete podle mě provést dost změn v sestavě. Pan Perez se letos neukázal moc rozumný v nakupování tak nevim proč by s tim měl začínat. Samozřejmě že můžete postoupit i tak, ale budete to mít moc těžké. Capellova parta vás nepustí k ničemu. Doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dostali jsme to nejhorší, co jsme mohli Ale třeba nebude pánbůh doma a stane se zázrak, ale na ty já nevěřím. Aspoň zbude více sil a času na ligu. Na Juve prostě jaksi neumíme...

Jinak los zajímavý, culos se omlouvám, že jsem jim přivolal Chelsea , ale pokud si všimnete, tak všichni "mackové" z druhých míst se střetnou s "macky" s prvních. Takže to vidím na italsko-anglické čtvrtfinále, ale ani nevíte, jak RÁD bych se pletl!

Reagovat
exmafie

Fascinující,tvůj pesimismus ve mně vždycky probouzí optimistické myšlenky...Už jsem psal nahoře,času na to,aby se Real probudil je dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, my budeme asi dva protipóly, páč ve mně zase tvůj optimismus vždy zažehne jiskérku naděje

Reagovat
Mr.Jindros

Zhasne.

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám že se naplní tvá slova, jsme favority, věřím že postoupíme, ale exmafie má pravdu - času je ještě dost, otázka je jestli Real udělá konečně něco správného aby se probudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, času je mraky. Loni vyřadila Juventus celkem s přehledem La Coruňa a po skupinách to taky tak nevypadalo. Můžou přijít zranění (i když to samozřejmě nikomu nepřeju), ztráta formy a spousta dalších věcí, který to můžou zásadně ovlivnit. Kdyby se to hrálo teď, tak by to asi byla konečná, ale v únoru nebo v březnu nebo kdy se to hraje... Je to snad poprvé za pět let, kdy nejdem do dvojzápasu jako favoriti, třeba to bude lepší!

Reagovat
HOST*sansiro

Dostali jste tezkeho soupere, ale Real je proste Real a vidim to tak 55:45 pro Turin.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady mluvíte o realu,máme stejnou šanci postoupit jako Barca proti Chelsea.

Reagovat
Mr.Jindros

Jméno herní výkon nezlepší.

Reagovat
PJ

Co že si to napsal v tom nadpisu? Jediný, co vim (nebo myslim že vim), je, že "ahora" znamená "teď" :-)

Reagovat
HOST*yarda

Volný překlad by zněl "Teď jsme pěkně v prdeli", což byl i stav mé mysli, poté co jsem si rozlosování přečetl

Reagovat
HOST*nawri

co to vidim yarda cestinar udelal chybu

"macky" Z prvnich.

Reagovat
HOST*yarda

A kurva! ale já byl tak rozrušený, že jsem ztratil znělost

Reagovat
HOST*nawri

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul nespáchal Nedvěd na Solariho, nýbrž na "Maccu" McManamana

Reagovat
HOST*sansiro

Ja vim, ze Chelsea nakoupila, ma velke penize a taky cile, ale jako NEJ souboj vidim zapas nejvetsich velkoklubu svych zemi cili Manchester - AC Doufam, ze je udelame a taky jsem hodne zvedavy, kdo postoupi dal, jestli Barca nebo Chelsea...

Reagovat
exmafie

Jojo,rozlosování nemá chybu,tak to teda aspoň vidím já,až na nějaké malé vyjímky,můj tip je,že postoupí ManU...Ale bude to mít těžký...

Reagovat
HOST*sansiro

no, anglicany jsem si vubec nepral, vidim to 50:50! jinak ten los je fakt perfektni, jsou tam 4 super dvojice!!! je skoda, ze se ty tymy potkaji tak brzo a nektere se budou s LM loucit... snad to nebude AC FORZA MILAN

Reagovat
PJ

Tak doufam, že vás moji kluci pořádně vypráskaji... Go UNITED go!

Reagovat
smazaný uživatel

Verim ze AC Milán vyhraje ale uznavam....Manchester je taky dobry klub....

Reagovat
Mr.Jindros

"Jedním z největších magnetů bude souboj obrany Juventusu s útokem Realu." On ten útok momentálně není až zas tak slavný, tuhle větu bych použil kdybysme hráli dejme tomu s Barcou ... ale s Realem ? Směšné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze to stejne vyhraje Ligu mistru Chelsea. Ma vynikajici kadr a trenera. Moc ji fandim.

Reagovat
jenage

A manchester to stejne vyhraje a ostatni ať dou do prdele a Real a Arsenal zvlaste!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

manchester a vyhrát? nebude ani ve čtvrtfinále AC jim dá na prdel.Real doufám,že se dá do té doby dohromady a Arsenal už někdy musí protrhnout tu smůlu v lize mistrů

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, AC asi postoupí ... i když doufám že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty di do prdele

Reagovat
exmafie

Na eurosportu,dávají teď takovou sérii,ve které dávají porovnání klubů jednotlivých zemí,dneska dávali italské proti španělským...Zatím v LM španělské kluby porazily taliány 19krát,16krát remizovaly a 20krát prohrály,tak doufám,že po souboji Realu s Juve to bude 20-17-20...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný Chelsea : Barcelona to je předčasný finále a Real AC i Junventus se můžou snažit sebevíc ale na tyhle dva týmy prostě nemaj možná by moch překvapit Lyon ale to je asi tak všechno.

Chelsea forever

Reagovat
HOST*

hoven tomu rozumis juve ma vyzralej tym cos se o barcelone

a chelsea rict moc nedá forza juve.........

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsme komu udělali, že se na nás letos lepí taková smůla?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ještě zatipuju:

Barca 50,01%-49,99% Chelsea

Real 38%-62% Juventus

Porto 51%-49% Inter

Lyon 80%-20% Werder

Liverpool 60%-40% Leverkusen

PSV 55%-45% Monaco

Manchester 40%-60% AC Milán

Bayern 51%-49% Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jenom nevím, čemu se směješ? Nebo to už jen tak, když už nejseš schopen napsat normální příspěvek? A byl bych moc rád, kdyby si šetřil smajlíky, vypadá to pěkně debilně, 1 smajlík vyjádří stejně jak dva a víc.

Reagovat
antimadrista

To on nepochopí

Reagovat
HOST*Martin

Vyhrajou ligu mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Tvýmu typu jak můžeš dát na Real 38% Inter taky postoupí a Leverlusen taky nebude špatnej když postoupil z 1. místa a ty ostatní typy by docela šli a ještě sem zapomněl na Barcu

Barca : Chelsea 1% : 99% a neřikej kolik tam mám dát smajlíku

Reagovat
smazaný uživatel

je to moje věc, jak tipuju, ty se ani neozývej, komentoval jsem snad já tobě tvé tipy jako třeba"12:0"? Ne, tak se klidni. Navíc, ať chceš nebo ne, je v tomto zápase outsider, Juve je skvělý a jeho styl je proti Realu jak dělaný.

Sice nechápu, jak můžeš tipovat zápasy podle toho, z kolikátého postoupí místa, ale to jseš celý ty- nevíš o tom ani slovo, jen se furt naivně směješ.

a pokud sis nevšiml, tak já nikomu neříkám, kdo postoupí, ale jaké JÁ OSOBNĚ dávám šance. Takže zkus nejdřív pochopit myšlenku, než opět něco vybluješ.

Zkus se podívat na své příspěvky a na ostatní, v těch smajlících něco bude.

Reagovat
Mr.Jindros

Už tady kdosi psal pořekadlo - čim víc smajlíků tím větší debil ... toto pravidlo platí v jakkékoli internetové diskusi

Reagovat
HOST*nawri

no ja bych rekl ze pocet treba tehlech smajliku vyjadruhe jak moc se tomu smejes:

Reagovat
HOST*nawri

vyjadruje...

nepletu se ???

Reagovat
HOST*

. .

Reagovat
smazaný uživatel

VYSER SI VOKO KYSLÍKU

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl by to někdo smazat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky možná jak moc velký jseš magor.

Reagovat
smazaný uživatel

tY PITOMEČKU ty že si nezareagoval na 12:0 to si děláš prdel a neřek sem že Leverkusen postoupí řek sem že NEBUDE ŠPATNEJ VOLE když postoupil z 1. místa TO NEZNAMENÁ ŽE POSTOUPÍ CHÁPEŠ ASI NE CO HM NEVADÍ TAK SE NAD TÍM ALESPOŇ ZAMYSLI

a neřikej že o tom nevim ani slovo ty nevíš co je to pokutový území tak zalez VOLE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nadávkami nic nedokážěš, možná jen to, že už nevíš co by.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono když 99% tvých příspěvků jsou nadávky a smajlíci, tak to ani jinak, než že tomu nerozumíš, vypadat nemůže. Ještě jsem tě neviděl třeba zhodnotit, nějaký zápas nebo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, všiml sis: "typ" je něco jiného než "tip"

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej chytrýho

Reagovat
smazaný uživatel

je to pro té dobro, pač to vypadá divně, když napíšeš, že se směješ mému typu a ostatní typy by nějak šli. Jak nějaká buzna.

Reagovat
smazaný uživatel

...šly, s tvrdým...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole hraješ si na učitele

Reagovat
HOST*deco

Inter je podle mě favorit-proti portu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale já si myslím, že postoupí Porto.

Reagovat
HOST*xy

Inter vyhraje i celou ligu mistrů!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ja to taky zkusím:

Barca 49,00%-51,00% Chelsea

Real 43%-57% Juventus

Porto 48%-52% Inter

Lyon 52%-48% Werder

Liverpool 50%-50% Leverkusen

PSV 53%-47% Monaco

Manchester 40%-60% AC Milán

Bayern 50%-50% Arsenal

Reagovat
Mr.Jindros

Barca 50,00%-50,00% Chelsea

Real 0%-100% Juventus neřešte

Porto 45%-55% Inter

Lyon 70%-30% Werder

Liverpool 50%-50% Leverkusen

PSV 45%-55% Monaco

Manchester 45%-55% AC Milán

Bayern 60%-40% Arsenal

Reagovat
HOST*nawri

rypnout sis musel ja vim

Reagovat
HOST*

Prostě debil z Barcelony

Reagovat
Mr.Jindros

Nefandim Barceloně hovězí hlavo .....

Reagovat
HOST*arsenal

munich-arsenal 51- 49 sa zobud, arsenal ide jasne dalej vsetci si tu hudiete svoje ac ,real juve, chlapci arsenal je vitaz

Reagovat
Mr.Jindros

Mám obavy, že Arsenal dodrží svojí "tradici" a vypadne hned.

Reagovat
antimadrista

Já se nebojim Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už seš teda nejspíš velkej kluk ( ale stejně vim že lžeš )

Máš totiž proč se bát Chelsea ta nebude zalezlá jako Milán ani tak naivní jako Real takže to nejspíš budou vyrovnaný zápasy a mě nezbývá než věřit že to Chelsea zvládne.

I když šance sou asi 50 : 50

Reagovat
smazaný uživatel

Takto vypadnú skvelé tými už v osemfinále a ďalej pôjdu aj "trpaslíci". Je to nedomyslené. A myslím, že tvrdenia eurofotbalu, že nepostúpi ani jeden nemecký a španielský tým sú trochu odvážne

Reagovat
exmafie

kdo to bude mít lehčí,jestli my v současné formě s Juventusem nebo Barca s Chelsea,přeju postup oběma španělským klubům a doufám,že to vyjde a střetneme se s Barcelonou v LM...

Reagovat
Mr.Jindros

Za současného stavu by to měla určitě lehčí Barca. Ne lehké, ale lehčí jo ... měla by větší šanci na postup.

Reagovat
antimadrista

Já stebou souhlasím

Reagovat
HOST*mara

real ma hvezdy ktery hraji jen na sebe a treba beckham je tam uplne nahovno,hraje tam defenzivniho zaloznika a to mus nesedi..maji dva spickovi hrace na jednoop misto(FIGO,BECKHAM) ale obrana je hrozna a defenzivni zaloznik tam taky neni,takovej co by delal tu cernou praci co uz dedkove Figo a Zidane nezvladaji a proc taky ze?nejsou tam pro to..proto JUVE FOREWER 3:1 a 1:1 pro Juve....pokud nesztrati formu nebo neprijdou zraneni tak real nema sanci

Reagovat
HOST*Ronaldinho Gaucho

ten los me dost sere protoze takove zapasy by nemely byt v osmifinale,podle nynejsi formy a kdyz tak na to koukam je to cele na hovno,o to bude chudsi ctvrtfinale a semifinale kdyz kluby ktere by jinak postoupili budou chybet.....verim BARCE jeji letosni hra Chelsea rozvalcuje, i kdyz stat se muze cokoliv Chelsea je taky vinikajici muzstvo a urcite je to predcasnbe finale, Juventus to taky zvladne a ManU-Milan...to fakt nevim....jak rikam zapasy ktere muzou skoncit jakkoliv.....

Reagovat
Mr.Jindros

Nevim co všichni máte s tim předčasnym finále. Možná se budete divit. Sezóna je teprve v půlce.

Reagovat
antimadrista

Kdyby šla tak jak doteď, tak bych se vůbec nezlobil

Reagovat
Mr.Jindros

Já též ne.

Reagovat
HOST*Hrabo

Tak to je teda mazec!!! Los se tedy opravdu s největšími favority nemazlil!!! Takto napínavá osmifinále jsem ještě nezažil!!! Přesto bych si dokázal tipnout kdo postoupí!!! Podle mého názoru je to zcela jasné!!! Zaručeně postoupí Real Madrid,FC Barcelona,Manchester,Inter,PSV,Lyon,Leverkusen a Bayern!!! CO VY NA TO??????

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to, že bych byl moc rád, kdyby to tak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky až na Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Barca-Chelsea 52%-48%

Real-Juventus 45%-55% ale byl bych radši kdyby postoupil Real

Porto-Inter M 43%-57%

Lyon-Werder 55%-45%

Liverpool-Bayer 49%-51%

PSV-Monako 52%-48%

United-ACM 48%-52%

Bayern-Arsenal 49%-51%

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten Bayern se s tím dá souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som mu tiež viac dôveroval

Reagovat
exmafie

Bayern je teď dost silnej,připomíná mi ten tým,co před zhruba čtyřmi,pěti lety vyřadil Real 2:1 a 4:1 Myslím,že je větším favoritem a rozhodne už v prvním zápase...

Reagovat
HOST*Ronaldinho Gaucho

Jojo Arsenal to opet nezvladne, nedokazou vyhrat ani proti prumernym tymum a Bayern je na ne v poharove evrope dost silnym oriskem, a letos ma docela formu

Reagovat
HOST*PavlisFilip

HaHa Real nejaky kokoti bili pujdou do pici i stim zizukem plesatym proste na juventus nemaj tak nevim co tady pisete ze roseka doma Real Juve to ale tohle se nikdy sestane Proste Real:Juve-2:2a Juve:Real-2:0 jsouto trubky Realsky viteco????? Juventus Barcelona Finale anebo Juventus Chelsea ten Nnedved je tam rostrili z 37m takovou Bombu zese casias PCHCIJE:))))))))))))Trubky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*PavlisFilip

JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..JUVENTUS.................Nedved..................................JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..................JUVENTUS.................Nedved..................

Reagovat
smazaný uživatel

Debile.

Reagovat
Mr.Jindros

Jak takovej kretén může fandit Juventusu. Stydim se.

Reagovat
exmafie

Takhle jsem se dlouho nepobavil,napiš ještě něco,prosím...

Reagovat
HOST*

DEEEEEBBBBBBBBIIIIIIIILLLLLLLLLLEEEEEEEEE

Reagovat
HOST*yarda

Hm, nedal by se zredukovat počet vložených ksichtíků za sebou? Popřípadě i přístup individuí, jako je PavlisFilip na tenhle server? Člověk se sice zasměje, ale pak ho mrazí Zřejmě se v jeho případě jedná o typické křížení v rámci jedné rodiny a výsledkem je klasický syndrom genetické degenerace, která se projevuje takovými výblitky

Reagovat
HOST*Maniac

Chelsea nemá šanci.Barca vyhraje doma 3:1 a na stadiónu v Chelsea bude remíza 1:1.Juventus a Lyon postoupí v pohodě.Možná že i Liverpool a Monaco.Zajímavý budou zápasy Porta s Interem Milán a Man.Utd. s AC.Bayern-Arsenal rozhodne 1.zápas, Bayern potřebuje vyhrát aspoň o 2branky jestli nechtějí na Highburry prodloužení.I když Kahn umí penalty.to už předved jednou ve Finále LM proti Man.Utd.Jestli teda Bayern bude hrát s Arsenalem penalty ,Bayern postoupí.Ballack umí penalty nejlíp ze všech.

Reagovat
HOST*

MANCHESTER JE NELEPSI JE TO JASNY

Reagovat
HOST*xy

jasne ze inter postoupi ma prece nejlepsiho fotbalistu na svete: ADRIANA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele