Ligue 1 - souhrn 33. kola: PSG padlo s Lorientem

28.04.2023, 22:55, aktualizováno 30.04.2023, 22:37
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Lorientu (© AFP)

Vedoucí Paris Saint-Germain, možná i kvůli početnímu oslabení, prohrálo s Lorientem. Jeho úhlavní rival z Marseille si naopak pojistil druhou pozici. Selhání si na své konto připsalo AS Monaco, od Montpellieru doma inkasovalo čtyři branky. Lille přehrálo Ajaccio a upevnilo si pátou příčku, z níž by postupovalo do Evropské konferenční ligy, ve hře stále zůstává Lyon. Rennes zdolalo Angers a drží se na dohled pohárových příček...

Olympique Marseille - AJ Auxerre 2:1

30.04.2023 20:45

Góly: 75. Cengiz Ünder, 77. Alexis Sánchez - 33. Birama Touré

Nebyla to vůbec jednoduchá pořízená pro favorita tohoto střetnutí. Marseille dlouhou dobu tahala za kratší konec proti Auxerre, pro něhož je prvořadá ligová záchrana, nakonec ovšem dvěma rychlými góly ze druhého poločasu strhnula vítězství na svou stranu. Po tomto kole tak zůstane na druhé příčce, ať už úterní dohrávka třetího Lens v Toulouse dopadne jakkoliv.

Domácí byli zprvu rozhodně tím aktivnějším celkem, nicméně hlavička Kolašinace se mezi tři tyče nevešla, ostatně stejně jako přízemní pokus Vítinhy. Přičemž Portugalec se následně zjevil v ještě jedné možnosti, ale z moc dobré pozice poté, co si neposedný míč zpracoval na svou levačku, nakonec vypálil jen vysoko nad bránu gólmana Radua.

A když nakonec hlavou neuspěl ani marseillský forvard Sánchez v 19. minutě, ukázalo na opačné straně hřiště Auxerre, jak že se mají gólové příležitosti využívat. Hein u levé lajny zahrál standardku dlouhým nákopem do vápna, brankář Pau López vyboxoval balón za vápno, a B. Touré odtud dlouho nad ničím nepřemýšlel a z voleje usměrnil merunu placírkou prudkým obloukem parádně pod břevno.

Po přestávce se OM pochopitelně snažilo najít cestu za vyrovnáním. Burgundský klub na každý pád působil v defenzivních činnostech dlouhou dobu prakticky neomylně, budiž možná výjimkou 55. minuta, kdy se na zadní tyči ocitnul nehlídaný Nuno Tavares, avšak příliš dlouho váhal se zakončením, až jeho pokus na poslední chvíli vyblokoval obránce Jeanvier.

Nakonec obrana AJA povolila v 75. minutě. Clauss prostrčil míč k hranici pokutového území na Ündera, toho neudržel na uzdě bránící Pellenard, a Turek následně zacílil na vzdálenější tyčku. A o pár chvil později Olympique skóroval podruhé, to když Sánchez po ukázkové kolmici od Guendouziho zamířil mezi nohy Radua.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - FC Lorient 1:3

30.04.2023 17:05

Góly: 29. Kylian Mbappé - 15. Enzo Le Fée, 39. Darline Yongwa, 88. Bamba Dieng

Boj o titul není ve francouzské nejvyšší soutěži ještě zdaleka rozhodnutý. PSG totiž doma nečekaně klopýtlo a přenechalo všechny body Lorientu. Les Merlus přitom využili brzkého vyloučení Hakimiho a italského brankáře Donnarummu třikrát pokořili. Zároveň po pěti zápasech bez výhry zastavili svůj pád tabulkou.

Samozřejmě PSG má na čele Ligue 1 nadále nadějný náskok a pořád je považováno za hlavního favorita, nicméně Olympique Marseille i RC Lens mají příležitost z náskoku ukrojit a boj o titul udělat zajímavějším.

Cože se to v Parku princů vlastně událo? V 11. minutě pohrdlo PSG první šancí a nutno podotknout, že brankář Mvogo předvedl proti Mbappému výtečný zákrok. O čtyři minuty později pak Lorient nečekaně udeřil. Faivré už v šestnáctce prostrčil balón na volného Enza Le Féeho a ten překonal italského dlouhána v brance Pařížanů. Další pohroma stihla domácí celek o pět minut později. Hakimi šlapákem fauloval Brissarda a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch.

Hrát proti PSG v početní převaze je sice výhoda a zodpovědnost zároveň. Že Lorient nečeká nic snadného se ukázalo ve 29. minutě, když Kylian Mbappé přišel k vyrovnávacímu gólu jako slepý k houslím. Mvogo se rozhodl rozehrát a hodil si balón na zem, vůbec však nezaregistroval Mbappého, který stál jen kousek od něj a jednoduše balón poslal do prázdné branky. Kuriózní branka znamenala vyrovnání.

Lorient si ale vzal vedení ještě v prvním poločase zpátky. Darlin Yongwa zakončil závar před brankou Donnarummy a z malého vápna prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Oslabení Pařížané ještě neřekli poslední slovo a ve druhém poločase měli šance na vyrovnání. Tu největší po hodině hry hlavičkující Sergio Ramos. O pár minut později selhal i Perrerira, když fantastický zákrok vytáhl Mvogo. Na druhé straně zase Enzo Le Fée technický obstřelem těsně minul. V Parku princů se brankové příležitosti kupily a čím více PSG otevíralo hru, tím více se naskytovaly Lorientu protiútoky. Branka Bamby Dienga pět minut před koncem kvůli ofsajdu neplatila, ale Les Merlus to nemuselo mrzet. Stejný hráč za chvíli postupoval v brejku sám na branku a Donnarummu už podle pravidel nadvakrát překonal. S Paříží bylo definitivně ámen a Lorient poněkud nečekaně zastavil svůj pád tabulkou.

Více informací k zápasu

Clermont Foot - Stade Reims 1:0

30.04.2023 15:00

Góly: 4. Grejohn Kyei

Oba dva nedělní protivníci se v tomto ročníku nemusejí strachovat o záchranu a nyní ve vzájemném utkání usilovali o horní polovinu tabulky. O něco úspěšnější nakonec byl domácí výběr, jelikož zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0 a rázem se vyhoupl na osmé místo tabulky se ziskem devětačtyřiceti bodů. Hosté naopak klesli až na jedenáctou pozici a v tuto chvíli mají na kontě o dva body méně než právě Clermont.

Svěřenci trenéra Pascala Gastiena vsítili jediný gól tohoto utkání už po necelých čtyřech odehraných minutách. Po parádní přízemní kombinaci na jeden dotek se ocitl u brankové čáry Cham a ukázkovou zpětnou nahrávkou našel zcela osamoceného Grejohna Kyeiho, jenž z deset metrů překonal naprosto bezmocného brankáře Dioufa. Hosté se v následujícím průběhu rozhodně nevzdávali a vyrovnat mohli přesně v polovině úvodního dějství.

Ve velmi slibné pozici se totiž zjevil Balogun, který z mírného úhlu pálil o decimetry nad horní tyčku. Zhruba po půlhodině hry chtěl na opačné straně přidat svůj druhý gól zápasu aktivní Kyei, avšak tentokráte po rohovém kopu nezachoval chladnou hlavu a z hranice brankového území trestuhodně pálil mimo. Ještě do přestávky se pokusil vyrovnat důrazný Munetsi, jenže ani jeho razantní hlavička se do prostoru tří tyčí nevešla.

Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil. Největší šance byla k vidění v 58. minutě, kdy Zeffane svou bombou z první orazítkoval levou konstrukci. Clermont si zkomplikoval svou situaci v 80. minutě, neboť polský obránce Mateusz Wieteska v přerušené hře nakopl svého protihráče do hrudníku a nemohlo následovat nic jiného než okamžité vyloučení. Domácí však i v oslabení svého soupeře vůbec k ničemu nepustili až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Angers SCO 4:2

30.04.2023 15:00

Góly: 25. Amine Gouiri, 35. Cédric Hountondji (vl.), 54. Jérémy Doku, 84. Jérémy Doku - 19. Nabil Bentaleb (pen.), 42. Ibrahima Niane

Angers před tímto utkáním mělo jistý sestup do Ligue 2, protože v dosavadním průběhu získalo pouhých čtrnáct bodů a na šestnácté Nantes ztrácelo již nedostižných osmnáct bodů, ovšem na půdě jasného favorita předvedlo sympatický výkon a k bodovému zisku nemělo až tak daleko. Na půdě Rennes totiž vedlo a těsně před přestávkou srovnalo na 2:2, ale po změně stran rozhodl dvěma trefami o výhře favorita Jérémy Doku.

Domácí tak po nedávné porážce na půdě Montpellieru oživili naděje na pohárovou Evropu, neboť se v tabulce nacházejí na šestém místě s šestapadesáti body a za pátým Lille stále zaostávají o body tři. Naopak Angers už poslední dvacátou pozici jen těžko opustí, pět kol před koncem totiž má manko osmi bodů na Ajaccio s Troyes. Úvodní čtvrthodina nic zásadního nepřinesla, potě se z ničeho nic dostali do vedení hosté.

Brankář Mandanda ve vlastní šestnáctce evidentně podrazil unikajícího Hunoua a rozhodčí Batta po konzultaci s VAR nařídil pokutový kop. K němu se postavil Nabil Bentaleb a nezaváhal, jelikož nekompromisně zavěsil pod břevno do protipohybu Mandanday. Stade však od této chvíle přidalo a za dalších šest minut vyrovnalo, neboť kanonýr Amine Gouiri si seběhl na hranici brankového území a přízemní centr Bourigeauda šikovně usměrnil do levého spodního růžku.

Rennes pak pálilo jednu velkou šanci za druhou, avšak zhruba deset minut před přestávkou otočilo vývoj. Obrovskou hrubku totiž vyrobil Cédric Hountondji, jenž chtěl vrátit míč zpět brankáři Bernardoni, nicméně si nevšiml, že ten je až příliš daleko od své branky, a prudkou střelou ho smolně překonal. Angers se však nevzdalo a ve 42. minutě vyrovnalo, nýbrž po fantastickém pasu Thiouba z pravého křídla hlavičkoval z bezprostřední blízko přímo pod horní tyčku důrazný Ibrahima Niane.

Svěřenci trenéra Bruna Génésia po změně stran kontrolovali průběh, a i když při defenzivní práci nebyli úplně stoprocentní, tak další branku již neinkasovali. Naopak v 54. minutě se podruhé dostali do vedení - Doku se po famózním křížném centru Gouiriho opřel do balónu z voleje a poslal ho k protější konstrukci. Stejný hráč pečetil výhru svého celku necelých deset minut před závěrečným hvizdem, protože se krásně uvolnil z pravé strany a z dvanácti metrů nekompromisně zamířil do bližšího spodního růžku.

Více informací k zápasu

ES Troyes - OGC Nice 0:1

30.04.2023 15:00

Góly: 2. Hicham Boudaoui

Hráči Troyes nezvládli ani utkání s tápajícím Nice, jelikož inkasovali již po necelých dvou odehraných minutách, a na jedinou trefu nedělního utkání už odpověď nenašli. Kvůli devatenácté porážce v této ligové sezóně tedy zůstávají na osmnáctém místě tabulky s dvaadvaceti body a za šestnáctým Nantes zaostávají o téměř nedostižných deset bodů. Naopak hosté ještě oživili své šance na pohárovou Evropu.

OGCN totiž přerušilo sedmizápasovou šňůru bez vítězství a s osmačtyřiceti body mu patří devátá pozice, přičemž za sedmým Lyonem zaostává o bodů pět. Svěřenci trenéra Didiera Digarda začali naprosto fantasticky a již ve 2. minutě skórovali, navíc tato brzká trefa byla i vítězná. Prosadit se dokázal alžírský záložník Hicham Boudaoui, jenž se opřel do odraženého míče z hranice šestnáctky a jeho tečovaná střela zapadla za brankáře Gallona.

Stejný hráč mohl srazit protivníka ještě více na kolena za dalších sedm minut, ale tentokráte neměl potřebné štěstí a z mírného úhlu vůbec netrefil domácí branku. Hosté měli tlak i nadále a přesně v polovině první půle nebezpečně hlavičkoval Lotomba, ale ten hlavičkoval nepřesně, následně se vytáhl skvělý Gallon proti razantní hlavičce Moffiho z sedmi metrů. Troyes se i po změně stran prakticky jen bránilo a k ničemu nebezpečnému se nedostávalo.

Nice naopak ve druhém dějství přidalo a nebýt několika naprosto famózních zákroků Gallona, tak by bezbranné ES utrpělo obrovský debakl. Nicméně domácí přitom mohli "nezaslouženě" vyrovnat v nastaveném čase, když gólman Schmeichel brilantně zneškodnil obrovské možnosti Chavalerina se střídajícím Baldém.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Montpellier HSC 0:4

30.04.2023 13:00

Góly: 28. Arnaud Nordin, 65. Faitout Maouassa, 72. Arnaud Nordin, 79. Stephy Mavididi

Monako nedokázalo odčinit nedávný ligový neúspěch na půdě konkurenčního RC Lens (0:3), teď podruhé za sebou nedokázalo skórovat a s dobře hrajícím Montpellierem utrpělo vysokou porážku 0:4. AS si tak po druhé porážce v řadě za sebou zkomplikovalo boj o Ligu mistrů, neboť se stále nachází na čtvrtém místě tabulky se ziskem devětapadesáti bodů a právě na třetí Lens momentálně ztrácí pět bodů.

Hosté vyškolili svého nedělního protivníka z produktivity a navíc předvedli kompaktní týmový výkon. Na rozdíl od svého rivala potvrdili zlepšenou formu po výhře nad Rennes (1:0) a se třiačtyřiceti body se udrželi na dvanácté příčce. Domácí favorit přitom vstoupil do tohoto střetnutí o něco aktivněji a první možnost si vypracoval již po necelých deseti odehraných minutách, avšak po zpětné přihrávce Ben Yeddera a razantní střele Diopa skvěle zasáhl brankář Lecomte.

MHSC však v následujícím průběhu přidalo a ve 14. minutě chtělo otevřít gólový účet, nicméně Arnaud Nordin po perfektní kolmici do běhu nevyzrál tváří v tvář na pozorného gólmana Nübela. Neuběhlo však ani dalších čtrnáct minut a stejný hráč přeci jen skóroval, jelikož vsítil úvodní gól tohoto zápasu po vynikajícím sólu téměř z poloviny hřiště, kdy se zbavil hned tří bránících protihráčů, a z patnácti metrů se trefil přímo k levé tyči.

Montpellier mohl navýšit náskok v poslední minutě základní hrací doby první půle, ale rychlonohý Wahi po brilantní nahrávce mezi dva hráče zamířil šajtlí o pár decimetrů vedle pravé konstrukce. Krátce po změně stran neproměnili dobré možnosti Ben Yeddera s Nordinem a v 65. minutě nevyzrál na skvělého Lecomteho zcela osamocený Matsima.

Svěřenci trenéra Michela Der Zakariana pojistili náskok ještě v téže minutě. Po rychlém brejku vymyslel geniální patičku Wahi a našel rozběhnutého Faitouta Maouassu, který z mírného úhlu zamířil k bližší tyči. Za dalších sedm minut definitivně rozhodl svou druhou brankou v utkání Nordin, neboť se ze středu šestnáctky trefil do protějšího spodního růžku - 0:3.

Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem přidal čtvrtý a poslední zásah MHSC střídající Stephy Mavididi po další vynikající nahrávce nejlepšího muže na trávníku Nordin a z deseti metrů chladnokrevně obstřelil naprosto bezmocného Nübela. V samém závěru ještě skóroval hostující Germain, ovšem jeho trefa nakonec neplatila kvůli nedovolenému zákroku.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AC Ajaccio 3:0

29.04.2023 17:00

Góly: 22. André Gomes, 33. André Gomes, 37. Rémy Cabella

LOSC se tedy nadále můžou ucházet o celkovou čtvrtou příčku, jelikož zaváhání u prvních tří celků se nedá příliš předpokládat. Stejně tak už to vypadá, že korsický tým doprovodí Ajaccio do Ligue 2.

Domácím stačila k vybudování tříbrankového náskoku jedna čtvrthodinka. Nicméně pod první šanci utkání se už po necelých 180 sekundách podepsal Jonathan Bamba, jenže na Benjamina Leroye nevyzrál. V 16. minutě se osmělil Angel Gomes, když se k němu balon odrazil na hranici pokutového území. Netrefil však podle svých představ, čímž muži v rukavicích výrazně usnadnil práci.

Skóre se tedy měnilo až ve 22. minutě. Balon se odrazil mimo vápna k Andrému Gomesovi, jenž placírkou své pravé nohy v podstatě vymetl pravou šibenici - 1:0. Edon Zhegrova chtěl nedlouho po rozehrávce náskok zvýšit. A snad by se mu to i povedlo, kdyby nepřestřelil zařízení. V každém případě příznivci a příznivkyně klubu ze Stade Pierre Mauroy nemuseli smutnit.

Třiatřicátá minuta jim totiž přinesla další radost, když Rémy Cabella patičkou výborně přiťuknul Andrému Gomesovi, jenž tentokrát cílil k levé tyči - 2:0. A zkáza byla dokonána za nějakých 200 sekund, jelikož Zhegrova našel svým centrem na zadní (levé) tyči Bambu, který vrátil před bránu, kde Rémymu Cabellovi stačilo jediné: zacílil ze čtyř metrů po zemi do prakticky odkryté klece - 3:0.

Hosté se po takové spršce jen velmi těžce zvedali. A dvanáct minut po startu druhé půle mohli prohrávat už o čtyři zářezy, kdyby si Cabella před svou dorážkou pohlídal ofsajdovou hranu. Do listiny střelců se toužil zapsat i střídající Timothy Weah, leč v rámci této partie mu nebylo přáno, takže na první trefu v tomto ročníku nadále čeká.

Snížit mohl v 76. minutě Kevin Spadanuda, kdyby neorazítkoval břevno. Jonathan David o sobě dal výrazněji vědět až v samotném závěru. K jeho dvaadvacátému gólu to ale nevedlo, a tak v aktuální tabulce kanonýrů o jeden za Kylianem Mbappém dál zaostává. Vyrovnat jej bude moct za týden proti Remeši, zatímco na ostrov ve Středozemním moři dorazí Toulouse.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Olympique Lyon 1:2

28.04.2023 21:00

Góly: 15. Morgan Sanson - 32. Castello Lukeba, 36. Maxence Caqueret

Nejspolehlivější kanonii na obou stranách barikády, tj. Habib Diallo a Alexandre Lacazette, sice vyšli tentokrát střelecky naprázdno, nicméně druhému jmenovanému to vadit nemuselo, protože jeho tým dokázal i tak popatnácté v sezoně vyhrát a nadále živí naději na evropské poháry. Naopak Racing musí čekat, jak dopadne vzájemné střetnutí dvou konkurentů v boji o udržení, totiž Brestu a Nantes.

V 8. minutě zahrozil Jean Bellegarde, avšak Dejan Lovren si stoupnul míči do cesty. Zmíněný domácí hráč se záhy osmělil znovu, načež se za Lopesovými zády zachvěla horní síť. V dresu klubu z Groupama Stadionu předvádí velice dobré výkony Bradley Barcola. V 10. minutě se mu povedlo krásně o břevno skórovat, jenže videorozhodčí upozornil hlavního Buqueta, že se jednalo o ofsajd.

Za pět minutek už bylo všechno v pořádku. Habib Diallo v soupeřově vápně vyhrál hlavičkový souboj, Bellegarde míč naplno nezasáhnul, což se ukázalo býti nejlepší pro Morgana Sansona, který zblízka prostřelil muže v rukavicích - 1:0. Nedlouho po uplynutí půl hodiny hry bylo na Stade de la Meinau vyrovnáno.

Centr od rohového praporku směřoval na bliží tyč, kde hlavičkoval Corentin Tolisso. Matz Sels výborně vyrážel, nicméně k dorážce se dostal Castello Lukeba, který na tento zápas nezapomene nejen díky této trefě, ač pro něj byla druhou v probíhajícím ročníku - 1:1. Za necelých 240 sekund se Laurent Blanc na lavičce radoval znovu. Henrique našel svoji přihrávkou Maxence Caquereta, jehož volej doputoval do sítě - 1:2.

Po změně stran se jako první dostal do šance Tolisso a bohužel pro Les Gones přestřelil. Prakticky až v 65. minutě o sobě dal vědět Lacazette. A to tak, že za Selsem zvonila tyčka. Útočník ve službách hostujícího výběru se za pár desítek sekund dostal do zakončení zase, ale ani v tomto případě náskok nenavýšil.

V minutě osmdesáté se prezentoval se svými efektními, nikoli však efektivními nůžkami Alexander Djiku. Bellegardeho pokus nepatřil k nebezpečným, a tak nemuselo vadit, že Castello Lukeba inkasoval červenou kartu. Poprvé fauloval za žlutou už v 68. minutě, když udeřil do obličeje Frédérica Guilberta, zatímco podruhé byl potrestán za držení Bellegardeho.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
33
24
3
6
76 : 34
75
2
Olympique Marseille
33
21
7
5
61 : 32
70
3
RC Lens
32
19
9
4
54 : 25
66
4
AS Monaco
33
18
7
8
66 : 50
61
5
Lille OSC
33
17
8
8
60 : 40
59
6
Stade Rennes
33
17
5
11
55 : 36
56
7
Olympique Lyon
33
15
8
10
52 : 37
53
8
Clermont Foot
33
14
7
12
36 : 43
49
9
OGC Nice
33
12
12
9
40 : 31
48
10
FC Lorient
33
13
9
11
46 : 45
48
11
Stade Reims
33
11
14
8
40 : 35
47
12
Montpellier HSC
33
13
4
16
52 : 52
43
13
Toulouse FC
32
12
5
15
48 : 54
41
14
AJ Auxerre
33
8
9
16
31 : 55
33
15
Racing Strasbourg
33
7
11
15
44 : 55
32
16
FC Nantes
32
6
14
12
35 : 46
32
17
Stade Brestois
32
7
11
14
35 : 48
32
18
ES Troyes
33
4
10
19
41 : 70
22
19
AC Ajaccio
33
6
4
23
22 : 61
22
20
Angers SCO
33
3
5
25
27 : 72
14

Zbývající zápasy

02.05. 21:00
Toulouse FC - RC Lens
03.05. 21:00
Stade Brestois - FC Nantes

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
Langi

Monaco twl a los do konce uplne na hovno…skoda ze zbyva uz jen par kol…

Reagovat
fabec1222

Marseille vy čůrácí omg. Já to v 70. minutě vybral,že to neotočíte vy hovada

Reagovat
Rothbard

Svět neúspěchu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mandanda_30

Jak tam dal Guendouziho a Payeta, tak to byly ty 2 varlata který OM chyběly, Čengiz zachraňuje konec sezony, Alexis musí hrát na hrotu dokud se Vitinha nenaučí zakončovat, protože proboha to už zase vypadalo jako další domácí potupa... ale job done ALLEZ L'OM !!!!

Reagovat
fabec1222

Jdi do hajzlu

Reagovat
Seydou Doumbia

stačilo se podívat pod preview co jsem psal a nevybíral by si

Reagovat
Israha

Vitinha potřebuje pravidelně hrávat a to když ne v základu, tak alespoň od cca 60. - 65. minuty, aby se do zápasů stihl zapojit. Pohyb super, výběr místa super, uvolnění super, ale nevěří si v koncovce a finální přihrávce. A pak je teda problém, že nejlepším RWB v týmu je Clauss, nejlepším LWB je Clauss a Clauss má poslední týdny ne úplně ideální formu . Nuna a Kaborého poslat zpátky do PL a bude se tedy muset někdo koupit, pokud snad Tudor (který btw snad při vítězném gólu pochopil, na co má v týmu Guenda) neplánuje nějaké bizarní experimenty s Lirolou, Henriquem, Radonjićem a dalšíma, co běhaj po hostovačkách. Jinak ale opět super přístup k zápasu, letos ten tým z hlediska psychické síly místy nepoznávám...je to vůbec Marseille?

Reagovat
Mandanda_30

Tavarese už mám dost, nemá smysl mu přihrávat balón, akorát vždycky přijdeme o minutu, než se dostane do prostoru, jen proto, aby mohl vystřelit doprdele

Reagovat
Israha

Jsme se těma pár gólama nechali hezky zmást, co se týče jeho kvalit

Reagovat
Mandanda_30

Všechno štěstí co měl si vyplýtval na začátku, co se dá dělat

Reagovat
Israha

Buď to, a nebo už ví, že nezůstane, Tudor ho skrz to ani moc nestaví a on na to v důsledku toho vědomě či podvědomě kašle.

Reagovat
Gedofrey

Přesně

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rothbard

PSG Byla by prdel, když by to projeli

Reagovat
Mandanda_30

Kéžby agent a rodák z Marseille Galtier se nám to snažil letos vyhrát, ale OM jsme si to letos dobře posrali bohužel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele