Jarabinský už není trenérem Sparty

04.12.2002, 15:12
Aktuality
Vedení fotbalové Sparty Praha včera ve večerních hodinách odvolalo z pozice hlavního kouče Jozefa Jarabinského a s ním celý realizační tým. Ještě minulý týden média spekulovala o tom, že novým trenérem Sparty bude Jozef Chovanec. Dnes už je ale situace jiná, na 95% se novým trenérem stane Jiří Kotrba.

"Fotbalovému trenérovi Jiřímu Kotrbovi nic nebrání přijmout nabídku angažmá ve Spartě. Líbí se mu podmínky a dnes ráno předběžně vyjádřil prezidentu Košťálovi souhlas se svým odchodem na Letnou." Tato informace se včera krátce po jedenácté hodině ráno objevila na oficiální webové stránce Sparty. Dnes zhruba ve stejnou dobu se na témže webu objevila zpráva, že šéf klubu Pelta dnes dolaďuje s Kotrbou detaily kolem mužstva.

Více bude prý sděleno na dnešní tiskové konferenci. Jestli bude Kotrba pro Spartu tím pravým, ukáže až čas. Kotrba proslul svými občasnými vtípky a srandičkami. Pověstná je především ta z dob, kdy trénoval tým Příbrami. "Trenér Kotrba zhubl, asi má novou ženskou." Na tuto žertovnou větu, kterou obránce Příbrami Marcel Mácha přenesl do tisku, jen tak nezapomene. Když si ženatý Kotrba zprávu v novinách přečetl, vtrhl do šatny a s rozzuřeným výrazem promluvil na Máchu: "Mácha, spakuj se a ven! Máš padáka!" Fotbalista se ze šoku nemohl vůbec probrat, Kotrba své rozhodnutí nechtěl změnit ani poté, co se za Máchu přimlouvali jeho spoluhráči. Teprve když Mácha se sbalenými věcmi opouštěl stadion, Kotrba si na něj před vchodem počkal a řekl: "Když ty umíš dělat srandičky, já taky." Drsná scénka tedy bylo pouhé divadlo. Jestli podobné srandičky čekají i Sparťany, ukáže až čas.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele