FORTUNA:LIGA - preview 5. kola nadstavby: Tři adepti na dvě pohárová místa

25.05., 08:52, aktualizováno 26.05., 08:52
Previews
Veljko Birmančevič (© AC Sparta Praha)

Nedělní odpoledne zodpoví všechny zbývající dotazy pro základní část, ve hře budou koruna pro krále střelců a také je třeba rozdělit pohárové pozice. Na ty si brousí zuby Baník, Mladá Boleslav a Slovácko.

O titul

Sparta Praha - Viktoria Plzeň

neděle 16:00

Sparta si v minulém kole zajistila mistrovský titul a ve středu i pohár, nyní se ale poprvé coby držitel těchto trofejí představí doma. Alespoň trochu zhoršit náladu jí bude chtít plzeňská Viktoria, která touží po malé odplatě za pohárové finále.

Ve středečním utkání ve Štruncových sadech se na gól dlouho čekalo, až po necelých osmdesáti minutách poslal Pražany do vedení vlastenec Dweha. Po Šulcově vyloučení to vypadalo, že Spartu už nic nezastaví, přesto dokázal ještě srovnat Chorý. Bláznivý závěr nakonec rozhodl Birmančević, kaňkou na atraktivním zápase byly následné divácké nepokoje.

Letenští od poloviny března sehráli celkem dvanáct soutěžních zápasů, ve kterých ztratili pouze za dvě remízy s Mladou Boleslaví a Slavií. Tato skvostná forma jim nakonec vynesla domácí double, ligový titul nakonec oslavili právě ve městě automobilů. Čtyřmi góly během padesáti minut se na tom podílel Kuchta, na konečných 0:5 upravil Vydra.

"Jsem přesvědčený o tom, že to bude úžasné. Stát na Letné po zisku dvou trofejí, užívat si to s fanoušky a celým klubem... Moje největší obava k neděli se týká složení sestavy. Bude problém najít 11 kluků. Bohužel náš kustod Luděk Stracený dostal červenou kartu, takže ten hrát nemůže. Promluvím si ještě s (vedoucím mužstva) Mírou Baránkem. A poté, i když to není mým zvykem, si sednu na střídačku a půjdu trochu do pozadí. Chci si to užít, protože je úžasné, co jsme dokázali," těší se trenér Brian Priske.

Naopak viktoriáni v nejlepší formě nejsou. Nadstavbová porážka na Slavii a remíza s Baníkem je vzhledem k jistotě třetího místa mrzet nemusí, promarněná středeční šance na trofej už ano. I tak ale bude Koubkova družina v příští sezoně hrát předkolo Evropské ligy a má tak jedinečnou šanci zopakovat letošní tažení na mezinárodním kolbišti.

Miroslav Koubek nezastíral zklamání z pohárového nezdaru. "Vrcholem sezony teď pro nás jednoznačně bylo finále domácího poháru. Porážka samozřejmě bolí, vyhrál šťastnější tým. Ale fotbal tohle přináší, nebudeme naříkat. Chceme důstojně zakončit sezonu, musíme do toho jít stoprocentně. Dáváme velký zřetel na to, aby nedošlo k nějakému podvědomému neprofesionálnímu přístupu," ujišťuje zkušený kouč.

Bilance vzájemných zápasů mezi Spartou a Plzní je vzácně vyrovnaná, z posledních devíti utkání vyhrál každý z týmů čtyři. V této sezoně Sparta uspěla na svém hřišti, když na góly Laciho s Kuchtou zareagoval jen Durosinmi. Ligová odveta na západě Čech přinesla jasné vítězství Plzně. Dvěma trefami se na tom podílel Chorý, další zásahy přidali Souaré se Šulcem. Hosté navíc v průběhu utkání přišli o vyloučeného Krejčího.

Priskeho družina bude v utkání postrádat zraněné Kairinena s Pavelkou, Plzeňští vedle zdravotně indisponovaných Baiera, Durosinmiho, Jemelky, Kopice, Metsoka, Palusky, Sýkory a Valenty nastoupí i bez potrestaného Šulce.

To může mladého křídelníka mrzet vzhledem k bitvě o titul nejlepšího střelce. Situace na čele tabulky, kterou vede právě Šulc s osmnácti trefami, je totiž vzácně vyrovnaná. Jen o jeden gól pozadu je sparťan Kuchta spolu se slávistou Jurečkou, další zástupci "S" Birmančević s Chytilem mají na kontě šestnáct zásahů.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Preciado, Laci, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hejda, Hranáč, Dweh - Cadu, Kalvach, Červ, Souaré - Vydra, Mosquera - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.52 - 4.88

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav

neděle 16:00

Především o zdařilou rozlučku s fanoušky budou slávisté usilovat v utkání s Mladou Boleslaví. K tomu může druhý celek ligy pomoct svým útočným esům. Středočechy zase bude vstříc dobrému výsledků hnát vidina pohárové Evropy.

Důležitější zápas nežli A-tým odehraje v neděli slávistické béčko. To v utkání třetí ligy přivítá konkurenční Domažlice a v případě vítězství se přiblíží vytouženému postupu do druhé ligy. Není tedy divu, že vršovický klub na svém webu láká na návštěvu obou špílů.

Ti nejvěrnější příznivci sešívaných se však jisté těší i na odpolední návštěvu milovaného Edenu. Slavia už sice přišla o šanci na zisk mistrovského titulu a třetí sezónu v řadě zakončí "až" na druhém místě. Fanoušci ale svůj oblíbený klub jistě rádi uvidí. Obzvlášť v posledním zápase ročníku.

Na rozlučkové utkání se těší i samotné mužstvo. "Chceme podat co nejlepší výkon, je to poslední domácí zápas. Chceme se s fanoušky rozloučit co nejlepším výkonem, poděkovat jim za podporu na domácích i venkovních zápasech, než se tým rozjede na dovolenou," uvedl trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

To hosté mají ještě pořádný důvod se snažit. Okupují totiž čtvrté místo zaručující postup do Evropské konferenční ligy. O tuto pozici ale ještě mohou přijít. Stane se tak, pokud ostravský Baník v souběžně hraném duelu se Slováckem úhradě lepší výsledek nežli Boleslavští v Edenu. V takovém případě by Středočeši o pohárovou Evropu ještě museli zapojovat v dodatečném souboji s vítězem dvojzápasu Hradec Králové-Teplice.

Jelikož web mladoboleslavského FK je tradičně skupý na citace, můžeme se jen domnívat, jak se ve městě škodovek před nedělním výletem do Prahy cítí. Díky informacím ČTK však alespoň víme, že Středočeši do Edenu zřejmě dorazí v kompletním složení.

Slavia naopak pár absencí eviduje. Náhradní brankář Jan Sirotník a krajní beci Jan Bořil s Michalem Tomičem okupují marodku, starty obránce Tomáše Vlčka a záložníka jsou zase nejisté. V základní sestavě lze každopádně očekávat útočníky Václava Jurečku s Mojmírem Chytilem. Oba se ještě mohou stát nejlepšími střelci soutěže. Jurečka na dosavadního lídra tabulky kanonýrů Pavla Šulce z Plzně ztrácí jeden přesný zásah, Chytil pak ještě o jeden víc.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holeš, Ogbu, Zima - Douděra, Zafeiris, Oscar, Zmrzlý - Provod, Jurečka - Chytil

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Král, Suchý, Karafiát - Kadlec, Sakala, Kubista, Fulnek - Ladra, Kušej - Hilál

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.17 - 10.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko

neděle 16:00

Nejdůležitější zápas posledního kola skupiny o titul se neodehraje v Praze, nýbrž v Ostravě. Zde se totiž budou muset pořádně snažit oba týmy. Baník i Slovácko bojují o pohárovou Evropu a ve vzájemném klání se poženou za vítězstvím.

Tříbodový zisk potřebuji zejména hosté z Uherského Hradiště. Pouze výhra je dostane ze současného šestého místa před Baník na páté. Na přímý postup do Evropské konferenční ligy to už sice stačit nebude, Slovácko si tím ale zajistí alespoň účast v bitvě o poslední vstupenku do mezinárodních pohárů, o kterou by se porvalo s vítězem nadstavbové skupiny o sedmou příčku.

Baník se na čtvrté místo zaručující předkolo EKL ještě může vyšvihnout. A dokonce mu k tomu stačí remíza. V takovém případě by ale dosud čtvrtá Mladá Boleslav musela podlehnout Slavii. Což je pravděpodobné, nicméně Slezané na něco takového nechtějí spoléhat. Raději hodlají Slovácko porazit a zároveň doufat, že Boleslavští překvapivě nevyloupí slávistický Eden. Nedělní plichta udrží Ostravany zcela jistě alespoň na páté pozici, z níž by putovali do rozhodujícího duelu se sedmým nejlepším mančaftem soutěže. Porážka je odsune mimo dosah Evropy.

Slezané jsou nicméně odhodláni v neděli uspět. "Všichni víme, jak moc důležité utkání to je. Nálada v týmu je bojovná a věřím, že to bude poznat na našem výkonu. Hrát třeba na remízu a spoléhat na to, že Slavia doma porazí Boleslav, to rozhodně nebudeme, to by bylo obrovsky ošidné. Jdeme do toho soustředění sami na sebe a s tím, že chceme vyhrát a získat tři body, které by nám za určitých okolností mohly zajistit čtvrté místo. Až pak se budeme zajímat o výsledek Slavie. Strašně bych si přál, aby přišlo co nejvíce lidí na stadion a pomohli nám k vítězství," vzkázal trenér Slezanů Pavel Hapal.

Motivovaně však zní též protistrana. "Už to nebude o žádných kecech, řečích, ale o výkonu na hřišti. Buď to dáme, nebo ne. Věřím tomu, že máme dostatek zkušených a hladových borců, kteří budou mít správně nastavené hlavy a budou chtít uspět," uvedl asistent hlavního kouče Slovácka Jan Baránek, jenž drive působil též v v Baníku jako hráč i člen trenérského týmu.

Uherskohradišťským v Ostravě nepomůže jak vykartovaný záložník Michal Kohút, tak taky čtyři marodi - stopeři Michal Kadlec s Tomášem Břečkou, levý bek Merchas Doski a středopolař Vlastimil Daníček. Baníku kvůli zratovním potížím budou scházet střední obránci David Lischka s Filipem Blažkem, po vypršení disciplinárního trestu za udělené karty se naopak do sestavy mohou vrátit levý zadák Patrick Kpozo a záložník Jiří Boula.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Frydrych, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Šín, Ewerton - Tanko

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Blahút, Hofmann, Kalabiška, Holzer - Havlík, Trávník - Petržela, Kim Sung-pin, Juroška - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.18 - 4.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
34
27
5
2
81 : 29
86
2
Slavia Praha
34
25
7
2
72 : 24
82
3
Viktoria Plzeň
34
21
6
7
75 : 39
69
4
FK Mladá Boleslav
34
13
8
13
51 : 55
47
5
Baník Ostrava
34
13
7
14
50 : 48
46
6
1. FC Slovácko
34
12
8
14
45 : 50
44

O udržení

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice

sobota 18:00

Ačkoliv ani Bohemians, ani Pardubice již nehrají o záchranu, určitě je pro každého z nich lákavější skončit jedenáctý než třináctý. Přímý souboj o pozice sehrají v nedělí v Ďolíčku, půjde zároveň o derniéru pro Radoslava Kováče na lavičce Východočechů.

Ten ujišťuje, že hráči i on zůstávají plně motivováni. "Chtěli bychom se se sezonou rozloučit výhrou. Pořád je to ligový zápas, který má svoji váhu, tak k tomu přistupujeme. Stále je o co hrát, jde minimálně o prestiž. Každý hráč by se měl chtít v každém utkání ukázat. Věřím, že budeme mít správně nastavené hlavy. Moc se na to (poslední) utkání těším, protože jsem v Pardubicích zažil krásné dva roky, na které budu vzpomínat," říká trenér, který pravděpodobně zamíří do Liberce.

Pardubice letos zachránil zejména díky povedené nadstavbě. Tým totiž zvládl všechny tři domácí zápasy s níže umístěnými celky, po úspěších se Zlínem a Českými Budějovicemi dal definitivní razítko na záchraně proti Karviné, které nasázel čtyři góly. Hattrick přitom zaznamenal Ladislav Krobot.

To Klokani měli již po základní části záchranu prakticky jistou, což se na výsledcích v nadstavbě zřejmě i projevilo. Získali pouhé čtyři body, naposledy však uspěli ve Zlíně, který přitom nadále hraje o vše. Oba zásahy si přitom připsal s osmi góly nejlepší střelec týmu Erik Prekop.

Ten bude týmu k dispozici i v neděli, ne však zranění Jánoš, Smrž a Valeš. K těm se mohou připojit i Hála, Jindřišek, Petrák a Vondra. Na straně hostí se nepředstaví vykartovaní Patrák s Vackem, nejistý je i start Darmovzala a Tischlera.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - A. Kadlec, Křapka, Hybš - Dostál, Hůlka, Beran, Shejbal - Matoušek, Ristovski - Prekop

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Icha, Halinský, Ortiz, Surzyn - Kissiedou, Donát, Hlavatý - Daněk, Krobot, Zlatohlávek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.28 - 4.63

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Zlín

sobota 18:00

Navzdory mizerné formě a propadu na poslední místo má Zlín záchranu v nejvyšší soutěži pořád ve svých rukou. Má to ale háček. "Ševci" musí porazit Jablonec, což se jim 15 let nepodařilo. Pokud to nezvládnou, spadnou do druhé ligy.

Vysokou porážkou 6:1 na konci sezóny 2008/09 započala dodnes trvající šňůra nezdarů Zlínských proti Jablonci. Tento výsledek tehdy stál Moravany prvoligovou příslušnost. A nyní se tentýž scénář může opakovat. Ševci se totiž na jaře aktuálního ročníku vůbec nepotkali s formou. Před posledním kolem ztrácí na Karvinou i České Budějovice dva body, což znamená, že je při životě udrží pouze zisk tří bodů ze severočeské Střelnice.

V takovém případě by Zlín bez ohledu na výsledek utkání mezi Karvinou a Budějovicemi zamířil alespoň do baráže, neboť pokud by duel konkurentů dopadl smírně a došlo by v tabulce k bodové rovnosti, vyšlo by ze vzájemného srovnání nejhůř jihočeské Dynamo, neboť po základní části skončilo poslední. "Musíme tam (v Jablonci) vyhrát a jsem přesvědčen, že tam vyhrajeme. Musíme tam jít prostě položit život. Společně to zvládneme," vzkázal trenér Ševců Bronislav Červenka.

Severočechům už v sobotu o nic nepůjde. Pouze o čest. "Nic nepodceníme. Budeme stejně jako (před týdnem) v Budějovicích hrát i doma. Víme, že sezona to nebyla z naší strany dobrá a našim fanouškům něco dlužíme. K zápasu se Zlínem přistoupíme stejně," řekl kouč Jablonce Radoslav Látal. Jeho svěřenci si setrvání v první lize pojistili již před pár týdny. Rozhodně ale pomýšleli na víc než pouze na boje v nadstavbové skupině o udržení.

Na straně Severočechů se proti Zlínu nepředstaví zraněný útočník Jan Chramosta. Záložníci Michal Černák s Dominikem Hollým zase řeší menší zdravotní trable a o jejich případných startech se ještě rozhodne. Moravanům na Střelnici nepomůže forvard Tomáš Schánělec, jenž si odpykává disciplinární trest za nedávné obdržení červené karty.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Štěpánek, Tekijaški, Hurtado - Čanturišvili, Nebyla, Kratochvíl, Polidar - Alégué, Martinec - Náprstek

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Bartošák - Bužek, Tkáč - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Žák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.67 - 2.40

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00

Přímý souboj o záchranu nabídne poslední kolo nadstavbové skupiny. Karviná i České Budějovice si to rozdají o jistotu baráže bez ohledu na výsledek Zlína, v příznivější pozici jsou totiž Slezané.

Ti totiž při aktuálně platné shodě bodů skončí nad Jihočechy i Ševci, případná remíza by jim tak zajistila čtrnáctou pozici. Zato Dynamo jakožto nejhorší tým základní části musí své soupeře bodově předstihnout a remíza tak z jeho pohledu vůbec nic neřeší.

V nadstavbě jsou přitom České Budějovice z trojice bojujících týmů nejúspěšnější, ve čtyřech zápasech získaly pět bodů. Cennými jsou zejména domácí vítězství nad Bohemians a remíza ve Zlíně, mrzet je navíc může fakt, že v minulém kole proti Jablonci promarnily dvougólový náskok.

Rovněž Karvinští si vyšlápli na Klokany, v Ďolíčku po nepříznivé první půli třemi góly otočili průběh utkání. Naposledy v Pardubicích se ještě mohli přiblížit přímé záchraně, ovšem tvrdě narazili a schytali debakl 4:0.

Chybět jim stále bude brankář Holec i křídelník Iván, u hostů je v ohrožení start Laziće.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Bergqvist, Svozil, Fleišman - Mikuš, Boháč, Moses, Ražnatovič - Budínský - Ezeh, Regáli

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Nikl, Poulolo, Králik, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Tranziska, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.47 - 2.97

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Bohemians Praha 1905
34
9
12
13
34 : 47
39
12
FK Jablonec
34
8
14
12
44 : 50
38
13
FK Pardubice
34
10
7
17
38 : 47
37
14
MFK Karviná
34
7
8
19
37 : 62
29
15
Dynamo České Budějovice
34
7
8
19
41 : 69
29
16
FC Zlín
34
5
12
17
40 : 68
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (300)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Kua proč Baník hraje až zítra? Chtěl jsem oslavit postup do Evropy což je pro nás historicky úspěch po 14 letech víceméně utrpení

Reagovat
$dolar$

Zlín a Budejice výhra

Reagovat
Zdechlina

Gottwaldov dolů. Snad to peltonec nepustí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zdechlina

Podle kurzů by člověk řekl, že jsou v zákulisí nějaké nekalosti

Reagovat
Imos

to bylo jasný přece

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
oli9

Já si myslím že tam dneska vyhrají

Reagovat
mayday

Tak nevyhráli tam 10 nebo 12 let a najednou špil o všechno a kurz 2.12, na Jablonec 3.20

Samozřejmě každej oddíl potřebuje peníze.

Reagovat
PISTOLERO

Zase na druhou stranu, kdyby to bylo tak jasně domluvené, tak ten kurz je někde kolem 1,50 a níž

Reagovat
mayday

To je tak trochu v nadsázce, samozřejmě Jablonci jde o naprosté hovno. No uvidíme

Reagovat
Cotton

Nejde o peníze, spíš jde o to, že Jablonec nemusí hrát na výsledek, ale třeba bude zkoušet nové věci.

Reagovat
oli9

No právě Zlinu jde o všechno, Janka nasadí nějakou sestavu, protoci hráče a borci co nastoupí tak pojedou mód hlavně se nezranit.. Viahxbi na dovolené během týdne

Reagovat
Salfovic

Souhlasím s autorem článku. Zlín musí zvítězit.

Reagovat
ratusek

Zlíneček

Reagovat
PISTOLERO

Dneska jsem velkým fanouškem Jablonce! Gottwaldov už musí vyletět!

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
oli9

Dneska výhra Zlína.. A Karviná pošle dolů budejice

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Cotton

Jak jako musí zvítězit? Ať klidně prohraje.

Reagovat
thewall

Buď to bude Zlín, nebo Koubkovo Dynamo nebo zbytečná Karviná.

Za mne win-win-win situace a budu sledovat s klidem.

Více "fandit" budu v souboji na dálku mezi Prostějovem a Příbramí. Sestup Starky by mi udělal hódně velkou radost.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
podnebný

Zlín dokáže zabrat, až když mu hoří kouDEL za p.DELí. A to se děje zrovna teď. Takže dolů sestoupí Budějky. Taky mají z těch tří nejslabší soupisku. u.

Reagovat
Figi

Zakulisni info rika, ze Zlin bere v Jablonci tri body. Domaci nemaji snahu jim v tom branit. Na to reaguji ubrecene Budejovice, ze chcou fer zapas ze strany Jablonce, ale neni jim vyhoveno... Takove nejake tajne hlasovani doslo k tomu, ze dolu pudjou Budějovice.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

úplně tomu nevěřím, že to Jablonec vypustí a i kurzy mluví jasně, že na Jablonec jde teď kurz dost dolů...z nějakých 3,20 už je 2,80 a na Zlín z 2,20 na 2,40

Reagovat
Figi

Jablonec celeh tyden ani netrenoval. Jen ve ctvrtek si sel dat bago. V zakulisi uz je rozhodnuto o sestupu.

Reagovat
$dolar$

To nějak nechápu, jako že Budejice si dobrovolně řekli o sestup?

Reagovat
fabec1222

Zaplatili nejmíň

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Nedávno tu někdo naopak psal, že bylo rozhodnuto o sestupu Karviné.

Reagovat
Kily

v únoru, jenže dneska už je konec května, asi nová doba

Reagovat
thewall

Takže si Budějky odhlasovaly, že v Karviné nevyhrajou?

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
andrew96

Reagovat
PISTOLERO

Jabloneeeeeeec !!!

Reagovat
C-M@ster

Má někdo zaplou tu vyprcanou Příbram? Jak to vypadá? Já sleduju FA Cup.

Kéžby Příbram spadla.

Reagovat
Kepy_FCB

Afrika prohrává

Reagovat
C-M@ster

Vysledek jsem viděl, myslel jsem na hřišti...

Je nějaká šance, že ti vyprcanci půjdou dneska spát jako třetiligoví?

Reagovat
FCSL

Však padaj i ted ne? Stejný vzájemný, i skore, ale Prostějov má víc vstřelených golů, jestli ted rozhoduje to

Reagovat
C-M@ster

2:0 příbram 1:0 Prostějov....

pokud by Prostějov dostal, Příbram záchrana

Reagovat
C-M@ster

Příbram už kope vymyšlenou penaltu.

Reagovat
Martin10

Přitom bylo jasně vidět, že Matoušek do Kayonda strčil

Reagovat
fabec1222

Šokující prohry obou týmů, o kterým nic nejde

Reagovat
fabec1222

OT: Franz GOAT

Reagovat
ACSeRw!n

Budejky zabrat kurva!

Reagovat
srandamač

Příbram ČFL

Reagovat
fabec1222

*Příbram zánik klubu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mönchengladbach

Příbram v pralese.

Reagovat
thewall

Reagovat
Neon

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pride

Příbram v prdeli, super. Akorát toho Hušbyho je mi líto.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Firkraag

Toho nemají rádi Sparťani, ani Slávisti ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Proč bych ho jako Slávista měl nesnášet?

Reagovat
Sosi

Protoze to je Huskurva

Reagovat
Uwe háže buly

A proč já jako sparťan? U nás na to neměl, odešel v dobrým, nijak se vůči klubu nevymezoval. Mimo angažmá ve Slavii mu přeju jen to nej

Reagovat
Sosi

Protoze je to Huskurva

Reagovat
Sosi

Je to arogantni zmrd, kteryho kdyz poslouchas, dal bys mu delo.... nic vic

Reagovat
Bakary3

To není pravda, když odcházel ze Sparty, byl top hráč ligy

Reagovat
Uwe háže buly

Ale až ve Slavii, u nás na to neměl a výpad hrozně, do toho týmu se nehodil.

Reagovat
Bakary3

To se mi nezdá, vždyť s Daridou to byli tehdy nejnadějnější záložníci a byl snad ve Spartě jeden z něj střelců ligy.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, ale já myslím to po návratu ze zahraničí. Předtím hrál dobře.

Reagovat
Bakary3

Takhle.. no tak tady bych trošku polemizoval, jestli to byla jen jeho chyba ve Slavii dostal roli, kterou potřeboval a byl hned opora.

A výrazně Slavii pomohl v jejím rozletu, trošku po Hotvathovsku

Reagovat
fabec1222

Jsem zvědavej, co třeba Hušbauer, jestli už profi teda zabaí, nebo to ještě někde zkusí.

Reagovat
C-M@ster

Moh by do Brna.

Reagovat
Uwe háže buly

Určitě nebude chtít přes celou republiku kvůli druhý lize. Možná Žižkov nebo něco kolem středočeského kraje.

Reagovat
Cotton

RIP Příbram, návrat bude extrémně těžký.

A vypadá to na baráž Tábor-ČB

Reagovat
Pride

Nádherné oslavy Dukly Praha před prázdnými tribunami <3

Reagovat
Mönchengladbach

*tribunou

Reagovat
Cotton

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

To je šílenost ten klub... Na co to dělat kurva, když nemám fanoušky nikoho..

Reagovat
JarousFCB

Před týdnem jsem byl mrknout v Gdańsku na oslavy cca 37 tis. kibiců, dvě obří chorea, pyro, předávání poháru, jak ve finále LM... Říkal jsem si jestli něco podobného bude na Julisce

Reagovat
ratusek

Hradec

Reagovat
Mönchengladbach

Jak je to s FC Silon Táborsko? Oni hrají vždy podzim v Sezimově Ústí a jaro v Táboře, přičemž oba stadionky jsou na ligu nevyhovující? Čili pokud by v baráži vyřadili Budějce, budou hrát v azylu nejspíš stejně v ČB?

Reagovat
Cotton

Mají předem domluvený azyl v ČB

Reagovat
Nadržený šimpanz

V Sezimáku nehraju už x let....a máš pravdu, hráli by v CB

Reagovat
C-M@ster

A Berka aby to nebylo málo, tak teď řeže Zlín? Proč je zase v nominaci?

Reagovat
C-M@ster

Při jakýmkoliv míči do vána Jablonce to Berka přeruší.

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes NÁVRAT KRÁLE do Evropy slavný to den

Reagovat
exse

Nejsem si jistej, ale podle mě, když Bolka naposled hrála evropu, tak tam Král ještě nebyl.

Reagovat
John Obi Mikel

Teclátor řádí v ČFL.

Reagovat
Coutinho10

sleduju a zatím super, moc je do šancí nepouštíme zhruba od poloviny toho poločasu a Teclík naštěstí u gólu nemusel nic vymejšlet

Reagovat
Coutinho10

dnes ještě důležitější než výsledek proti Bolce bude na dálku sledovat od 18:00, jak si vede Atalanta

na 4. místo, tím nám garanci 3. předkola LM, tak Atalanta potřebuje z posledních 2 zápasů získat alespoň 2 body, takže pokud dnes doma proti FC Turín vyhraje, tak nám 3. předkolo LM už nikdo nevezme

Reagovat
KingMaster13

Ale zároveň chci ať dnes vyhrajeme a pomůžeme snad Baníku do pohárů. Doufám, že oni si pro tu remízku taky dojdou

Reagovat
braveheart

Reagovat
Coutinho10

mně by se celkem líbil ten Hradec do pohárů, takže asi na hřišti Bolky budou mít větší šanci než na Baníku, ale ten je doma často nespolehlivej, takže možná pro Hradec lepší volba, ale moc % tomu nedávám no, že by Baník měl skončit 5.

Reagovat
KingMaster13

Já tam chci Hradec na úkor Bolky. V Boleslavi dlouhá léta hráli v azylu, takže to pro ně není až tak venkovní zápas Navíc domácí prostředí Bolky vůbec není domácí prostředí. Tam si domácí prostředí udělá i dvacetičlenný kotel hostů

Reagovat
Coutinho10

j, Hradec > Bolka, ale k tomu Baníku nebo obecně těm týmům mimo top 3, tak pravděpodobně díky žádnýmu koeficientu hned vyletí, ale i ten jeden dvojzápas je pro ty týmy a jejich fans super

Reagovat
KingMaster13

Lepší než Boleslav. Na tom Baníku se může alespoň nějakej labilnější tým z té atmosféry posrat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icemike

Reagovat
HorajzmAmmann

ač bych to Hraadci fakt přál, tak mě irituje to, že z 9. místa postoupí do pohárů. Takže ne, ať tam hraje někdo z té první šestky. Hradec si to prostě za celou sezonu nezaslouží.

Baník by naopak díky poharům mohl mít navrch při jednání třeba s Hlavatým oproti Liberci. Na ty předkola třeba (konečně) můžou pár hráčů utáhnout. Brabec by do toho třeba fakt něco narval, takže i pro koeficient věřím, že to je lepší varianta. Že se letos nedařilo doma ještě neznamená, že v pohárech to přes vyprodaným stadionem bude stejně, pak můžeme nějak haluzově klidně postoupit do skupiny konferenční ligy, zase tak top týmy tam v těch předkolech nejsou... (ale samozřejmě taky můžeme vypadnout hned s prrvníma žerákama, že jo...)

Hradci v pohárech nevěřím vůbec...

Reagovat
Coutinho10

jako chápu tu myšlenku, že 9. tým by neměl hrát předkola, ale svým způsobem to je i o načasování tý formy a pokud jí mají dobrou třeba teď v závěru sezony, tak pokud nerozprodají tým, tak jí můžou mít dobrou i na začátku sezóny a zrovna u nich, tak jasný, půl sezóny asi nic moc, ale teď mají nového trenéra a šlape jim to a je za mě fajn, že mají tu šanci o ty předkola hrát...normálně by nemohli a sezóna by po půlce byla pro ně o ničem

a jako jo, asi budete časem lepší a lepší, takže bude to zajímavý i pro nás sledovat, jak budete vypadat na začátku nové sezóny a bude to o losu no....zase bych neřekl, že tam nejsou top týmy....nebo takto top možná ne, ale s velkou kvalitou jo, jako např. Bohemka loni schytala Bødo

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobně mi tam fakt nejví vadí to, že z 4-6 se tam můžou dostat jenom 2 a z 7-10 se tam dostane jeden. Ve výsledku je sice hrozně hezký, jak Hradec všechny porazil, ale ke vší úctě, hrát proti Teplicícm a Liberci není to stejný jako proti to, bolce, baníku, slovácku. Budou rozhodně v laufu a v tom jendom zápase se může stát cokoliv. Prostě mi to vadí a příjde nefér vůči tomu 6. týmu. Takže pokud se tam nedostane Slovácko a Hradec jo, bude to špatně.

Reagovat
Coutinho10

j, za mě to je ale v poho, samozřejmě i klíčový, kolik těch míst máme, když to bylo loni, tak ta prostřední skupina za mě správně byla mimo tu šanci hrát o ty předkola....takto, tak máme top 3 jasný + 4. tým jasný a to je za mě vpoho vůči týmům mimo top 3 a ten 5. tým, tak prostě jestli, ať je to kdokoliv, tak už ho neberu jako nějaký válec nebo něco....od toho 5. třeba do 10. místa se to dá brát tak, že jsou ty týmy +- na podobný úrovni, takže je fér, že jestli chce hrát předkola, tak to musí doma potvrdit proti tomu nejlepší ze střední skupiny

jako v tom novým systému ligy, tak je určitě několik věcí, co mě štvou, ale zrovna toto ne, ale třeba bejt fanouškem týmu, který to musí podstupovat, tak bych na to koukal jinak, ale nekoukám a tyto zápasy mě baví sledovat, když je jasný, o co se hraje

Reagovat
meno

Slovácko už je bez šance? Že by porazili Baník a 47 spolu s Bolkou? Vzájemný tuším mluví pro Slovácko a rozdíl by měli lepší

Reagovat
KingMaster13

Slovácku vůbec nevěřím to už je fakt vyšťavené. Možná můžou uspět dnes ale proti Hradci jim nevěřím a Bolku přeskočit nemohou.

Reagovat
Mönchengladbach

O pořadí při rovnosti nerozhodují vzájemné zápasy ani skóre, ale vyšší umístění po základní části. Čili Slovácko už čtvrté být nemůže.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
meno

Díkec

Reagovat
icemike

Reagovat
Shevchenko

Na základě čeho se to posuzuje?

Reagovat
Coutinho10

vzájemný zápasy, takže musí mít víc, jak píšeš níž

Reagovat
Shevchenko

Dva body jim fakt nestačí, když mají horší vzájemný zápas s Bolognou.

Reagovat
Coutinho10

máš pravdu, bral jsem skóre, ale jsou tam taky vzájemný zápasy jako u nás v základní části, takže to bude o něco těžší

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže dneska se to sešlo dost neskutečně.

Baník B postup do 2. ligy

Baník A postup do pohárů

Česko zlato na MS

Gieksa postup do Ekstraklasy

Piastri výhra v Monacu

Reagovat
KingMaster13

Až na ten poslední bod souhlas Dneska to i ten největší fanda Mclarenu musí přát Charlesovi Piastriho chvíle ještě přijde

Reagovat
HorajzmAmmann

ne, nepřeju Já totiž tak nějak tajně doufám, že se McLaren zlepší natolik, že by teoreticky mohl bojovat s Maxem a Leclercem o titul. Jestli někdo dokáže udělat upgrade závod od závodu, který funguje a přeskočí úplně všechny, je to právě McLaren.

Reagovat
KingMaster13

Já vím ale tohle je pro Leclerca možná i životní závod Kdy už ne dnes tak kdy jindy tam má vyhrát a domácí závod a vítězství.....já ti říkám že bychom poté viděli úplně jiného Leclerca Titul věřím že můžete udělat, zlepšujete se mnohem rychleji než Ferrari a naopak RB dost vadne. Věřím že titul uděláte, přeju možná i víc Landovi aby se dostal před Sainze a Piastriho v boxech, protože ten body potřebuje ať stahuje Maxe spolu s Charliem Dneska za mě ideál podium by byl 1) Leclerc 2) Norris 3) Piastri a Max s Hamiltonem ať se ťuknou

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako jo no, ale já osobně myslím, že Ferrari + Newey bude za 3 roky hegemon místo RB, takže to Monaco vyhraje ještě několikrát. Hamilton vyhraje jeden titul a pak to vyhraje několikrát Charles.

McLaren prostě není tovární tým. Ten bude hrát druhé housle asi vždycky. Teď má moment překvapení, Ferrari se moc nedaří, RB se asi budou zhoršovat, Mercedes úplně v hajzlu

Reagovat
KingMaster13

U toho Mercedesu se nedá čekat zlepšení, tam kromě Wolfa s Russellem za chvíli nikdo nezůstane U Ferrari těžko říct protože v tom roce 2026 bude změna pravidel ohledně motoru, to nevím jestli s tím Adrian něco udělá A podívej jak se v Monaku trápí dominantní RB, většinou ty nejrychlejší auta se v Monaku vždy trápí, takže jako Charles další šanci dostat nemusí. Mclaren je pro mě velkým favoritem na titul v roce 2025 a věřím že můžete i letos. Ferrari jde nahoru postupně ale jde ale ten vývoj mají pomalejší než Mclaren

Reagovat
HorajzmAmmann

jako ono to stejně stejně zbytečná debata. V Monacu fakt není jak předjet. Tak si to Leclerl na 99% pohlídá. A ve výsledku máš pravdu. Je to sympaťák a pokud se tak stane, rozhodně mu nemám problém pogratulovat a popřát, protože si to zalouží.

Reagovat
KingMaster13

Tak furt není to jenom o něm ale co vymyslí strategici Ferrari Nicméně letos to zaklepu už se těch failů moc nestává ale třeba na Imole ta strategie nebyla moc dobrá.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Ferrari jsou uz leta takovi prekotne chaoticti mimoni, ze Tve predikci teda ani za mak neverim.

Reagovat
ratusek

a příští rok s tím pičuskem Hamiltonem. Tomu už fandit prostě nepůjde

Reagovat
KingMaster13

Půjde ale ne už týmu ale Charlesově straně garáže

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
HorajzmAmmann

V pořádku. Jsem fanoušek McL Vůbec by mi to nevadilo…

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
thewall

F1 nesleduju

Je to sice včerejší, ale přidal bych za sebe:

Hlubina postup do MSFL

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlubina Tam to trénuje ten týpek z toho podcastu Baníkblog ne?

A včera ještě United výhra FA cup, ale ... stejně z toho nemám moc radost, protože United tam to je prostě všechno úplně špatně.

Reagovat
braveheart

Hlubina Akorát škoda, že Baňky spadly

Reagovat
thewall

Šílené, jak probíhala skupina o udržení. Před měsícem vyhrály 5:0 v Pardubicích a pak ve čtyřech zápasech 2 body a Pardubice 4 výhry (a to za celou sezónu do té doby výhraly jen jednou! z 16 zápasů).

Možná by nám monty vysvětlil, co se tam vlastně dělo.

Já to tedy moc nechápu.

Reagovat
thewall

Jo, teď se dívám, že trénuje U17 Hlubiny a současně je videoanalytik A-týmu a skaut.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník postup do 2. ligy ✓

Oslavy můžou pomalu začít

Reagovat
Salfovic

Další béčko v lize, ta liga je totálně vo hovně

Reagovat
meno

Není, jenom je vidět, jakej je obrovskej rozdíl mezi profi týmy a zbytkem. Když máš prachy, tak i ta druhá, třetí větev tvýho zájmu drtí kluby, co fungujou +- svépomocí a z nadšení

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
thewall

GKS jde výš.

Reagovat
KingMaster13

Yeeeeeeeeeees je to tam, Charlieeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Atalanta vyhraje alespon jeden ze dvou poslednich zapasu, tak ma Slavia jistou skupinu EL

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

neni to nahodou uz jisty od minulyho vikendu ?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

Tomuhle moc nerozumím. Poražený ve 4. předkole LM jde do skupiny EL, tak jak by tam mohl jít poražený už ze 3. předola. Ty přeci vždy šly do 4. předkola EL.

Reagovat
Coutinho10

u tý nemistrovský části to je jinak než v mistrovský

Reagovat
Salfovic

A třeba poražený ve 2. předkole jde kam ?

Reagovat
Coutinho10

tam si myslím to je stejný, jak u mistrovský, tak nemistrovský, že do 3. předkola té soutěže o patro níž, takže 3. předkolo EL

Reagovat
oli9

Prosím ať Slovácko vyhraje.. Číst tu týden ty kecy Baníku jak se už vidí v Evropě to už je moc

Reagovat
HorajzmAmmann

máme zakázáno slavit nebo co...? Ať vím do budoucna...

Reagovat
oli9

No týden před zápasem můžete být za kokoty ale jak chcete

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska už ale postup padne, takže klídek Vzhledem k tmu co jsi napsal jsi za kokota akorát ty, ožná by jsi měl fandit Slovácku aby postoupilo Slovácko a ne aby nepostoupil Baník, ale co už

Reagovat
oli9

Ty to fakt nechápeš? Já píšu o tom, že už tu týden vypisujete sračky s Baníkem v Evropě a slavíte, přitom ještě musíte porazit Slovácko, nebo možná při nějakých výsledcích i Hradec.. Rpsote dopředu..

Já samozřejmě budu fandit Slovácku ať vyhraje

Reagovat
Kepy_FCB

V UH už poháry hooooodně dlouho nebudou,zato v OV od letošního pravidelně

Reagovat
Uwe háže buly

Jste zas nějak nabrali rychle sebevědomí

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
bobis21

Snad nebereš kepyho výlevy vážně?

Reagovat
Uwe háže buly

Já nevím, banikovci se mi pletou.

Reagovat
oli9

Jo a to jsem ještě zapomněl prozradit že by jste museli porazit soupeře v predkole z Evropy ..

Ale já pokud Slovácko nevyhraje tak vám to samozřejmě budu přát.. Jako každému v Evropě

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

6:0, easy ! Nikdy jsem nebyl klidnější…

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
meno

Reagovat
pingla

Reagovat
Salfovic

Horší už by byl jen titul Arsenalu.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
$dolar$

3 neuznany goly Domažlic.. tak to jo..

Reagovat
Coutinho10

2x offside, 1x faul

Reagovat
$dolar$

Což v lize bez VARu může bejt cokoliv. Sám to vím z druhý ligy.

Reagovat
Coutinho10

jo, nevylučuju, že to muselo bejt spravně vyhodnocený...koukal jsem na streamu a ta kamera je jedna, opakovačky moc taky ne, takže těžko říct

Reagovat
ACSeRw!n

znam lidi z Lokady a ti rikali. ze v zakulisi je domluven postup Slavie B. byli si tim stopro jisti

Reagovat
Uwe háže buly

taky jsem to slyšel, ale i odjinud.

Reagovat
St. Pauli

No tak to mate priste psat, kluci, sazkovky nas budou nenavidet.

Reagovat
Uwe háže buly

Čím míň lidí tohle ví, tím líp se pak sází

Reagovat
Coutinho10

Dukla, hezký video po postupu a navázání na to úvodní, když představovali Radu

https://x.com/FKDuklaPraha/status/1794429639269470509

Reagovat
oli9

Škoda, že to nikoho nezajímá... A dělají to maximálně pro rodiny hráčů

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Grupma

Přemýšlel jsem, do čeho investovat a z této diskuze už mám jasno. Jdu si koupit menší rybník a chovat kapříky

Reagovat
Firkraag

Posere to dnes Baník?

Reagovat
Greny

neni to jedno jestli dneska nebo za tyden?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
icemike

Spíše je otázka, zda se Slavii bude chtít vyhrát. Ale doufám, že doma se hudou chtít rozloučit výhrou

Reagovat
Firkraag

Minule rozsekali Slovácko, když jim o nic nešlo. Díky tomu jsme si my mohli dovolit to doma prosrat s Olomoucí. Myslím, že Slavie Bolku smete.

Reagovat
JarousFCB

Nedivil bych se ...

Reagovat
Coutinho10

tak žádný výrazný protočení se nekoná, jenom Staněk je prý po nemoci

Sestava: Mandous – Holeš, Ogbu, Zima – Douděra, Oscar, Ševčík, Zmrzlý – Jurečka, Jurásek – Chytil

Lavička: Kolář – Sinyan, Wallem, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Provod, Vlček

Reagovat
ACSeRw!n

cesi bojuji o Euro.. Holes, Zima, Sevcik, Zmrzly.. mozna Jurasek-- vsichni na hrane nominace, ti musi hrat.. jeste sem cekal Vlcka teda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, Trpis to sam rikal, ze chce postavit ty, kteri budou jeste o neco hrat. Zaroven Chytil s Jureckou i boj o krale strelcu.

Reagovat
Greny

aby si nedali na hristi mezi sebou do drzky

Reagovat
Mass

Reagovat
Grupma

Pak je zajímavé, že Plzeň naopak Chorýho a Hranáče šetří.

Reagovat
ACSeRw!n

ti uz jsou in

Reagovat
ACSeRw!n

u nas me prekvapilo, ze nehraje Panak, ale asi vi, ze uz to ma jisty

Reagovat
Grupma

Reagovat
St. Pauli

Standa Vlcek sampion

Reagovat
Grupma

pusu pusu pusu

Reagovat
ACSeRw!n

Kuchta tohle neni poprvy, kdy z podobny situace jen nastavil nohu a kopnul to po zemi doprostred.. tohle musi promenovat do strany nebo nahoru

Reagovat
C-M@ster

Co je toto za penaltu?

Reagovat
Kincl

Nevím, zda to tu už dneska nebylo ale tady generál Rada https://www.youtube.com/watch?v=Z2ArWvQEQ4Y

Reagovat
guzman

Si dělá prdel ne neskutečný co dokáže nedat

Reagovat
ACSeRw!n

penalty 0:5

Reagovat
guzman

Šílený i to proměňování tutovek, s jeho šancema by mohl atakovat i 30 gólů za sezónu

Reagovat
kilobyte

Zas kdyby i dával góly, tak dávno není v české lize.

Reagovat
guzman

To sice ano, ale stejně mi hlava kolikrát nebere co dokáže zahodit, ale hlavně že se do těch šancí dostane

Reagovat
kilobyte

Je to palič, no. Nedat 5 penalt v lize je fakt hodně. Penalty by nemohl kopat ani v divizi.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Nevim, jestli ty záběry zkreslovaly, ale do penalty to mělo za mě hodně daleko

Reagovat
C-M@ster

Faul, za kterej to bylo nařízený i ta následná exekuce.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
bobis21

Zatažení za dres tam bylo, ale že by to nešlo ustát se mi taky nezdálo...

Na závěru to teda nic nemění, ale stejně bych radši viděl Buchtu jít do zakončení "přes mrtvoly", než tohle

Reagovat
veikko

Tak to nebylo o ustání, si myslím, se prostě nohou natahoval do zakončení. Ale červenou? Proč, tvl...

Reagovat
bobis21

Zmaření jasné šance bez snahy hrát míč. Tam podle pravidel asi musí, když to pískne ...

Reagovat
exse

Baníček mrdá. Jak to schválně ani neukazují z opakovačky.

Reagovat
ACSeRw!n

prosimte uklidni se, Slovacko na to nema

Reagovat
exse

Tak pořád si evropu zaslouží milionkrát víc než Baník. Tím spíše, když se jim pískaj takové penalty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Cry more

Reagovat
ACSeRw!n

mas pravdu, promin

Reagovat
C-M@ster

Za sebereflexi

Reagovat
kilobyte

Za co? Slovácko na to celý jaro sere a do Evropy snad ani nechtějí.

Reagovat
Uwe háže buly

za to jaro si to zaslouží

Reagovat
bobis21

https://i.ibb.co/yhFJPVn/fcbpen.png

"takové penalty"

čisté bránění pyčo

Reagovat
Shevchenko

Zaslouží za co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Je nervni, myslel si, ze tam teď bude hrát Slovan no…

Reagovat
bobis21

jakože zatažení za dres jsi neviděl jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pojezny teda nehraje proč?

Reagovat
C-M@ster

Prase Krejčí pokračuje v tom, co načal v týdnu, kde mu odpustili červenou

Reagovat
ACSeRw!n

krasnej cistej skluz a tvuj brekot na tom nic nezmeni

Reagovat
doshcz

Reagovat
guzman

Reagovat
joshua

Ty jsi zamindrakovanej chudák, že to není možný. Kdybys aspoň fandil Zbrojovce a nenalepil se na Plzeň při Vrbove éře

Reagovat
dinss

Tlačit Spartu i v zápase, kde o nic nejde je fakt k smíchu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ratusek

Baník v Evropě a navíc s Hapalem jazda.

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball to drtí

Reagovat
HorajzmAmmann

Chachari, už mužu, uz mužu????

Reagovat
Greny

Jeste ne , je to fotbal, je to Banik a Hapal

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Grupma

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Grupma

Reagovat
fabec1222

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
oli9

můžeš

Reagovat
meno

A teď co s tím Hapalem? Vyhodí ho, když je dostal do Evropy? Každopádně minimálně skupinu!

Reagovat
Mönchengladbach

Ve druhém předkole budete nasazení, ve třetím moc těžkých soupeřů není a ve čtvrtém si to rozdáte s Chelsea na férovku.

Reagovat
Miguel19

Aby tam Chelsea vůbec šla

Reagovat
ratusek

Nevyhodí. Stejně není náhrada. Tak snad moc nedokurví další sezonu, protože vyhrát jeden domácí zápas snad za půl roku a i přesto se posunout tabulkou, to už se nebude opakovat. Ostatní už nebudou takoví kriplové

Reagovat
bobis21

Kdyby byla nějaká super náhrada k dispozici, dalo by se o tom uvažovat.

Takhle to prostě smysl nedává, když nás konečně dostane do předkol.

Reagovat
meno

Byl by to trochu nesmysl, když vás dostal do předkol, ale na druhou stranu udělat jeden krok zpět, abys udělal 2 dopředu mi nepřijde blbý.

Reagovat
bobis21

A ty vidíš nějakého trenéra k dispozici, se kterým by ty 2 dopředu byly? Kdyby takový byl, už tu Hapal není dávno (a možná se trenérem ani nikdy nestal). Jenže někdo takový se nehledá úplně snadno ...

Reagovat
meno

Mourek bude volnej Ne, bez legrace. Volnej je Bílek, Kulič a Gula z těch, kteří jsou lepší než Hapal. I Jílek, kdyby do něj nejebal ten hňup Minář, by hrál víc v klidu a líp.

Akorát teda nevím, jak byste se v Baníku koukali na to, že prošli Spartou.

Reagovat
meno

I když Hapal, tam byl taky, že jo

Reagovat
bobis21

Kulič mi lepší zatím nepřijde, Gulu moc neznám.

Bílek by myslím úspěch mít mohl, ale byla by to zase úplně změna herního stylu, což je právě to co nás s těmi změnami trenéra vždy položilo, protože většině kádru najednou ten nový styl neseděl, protože si je předchozí trenér přivedl na něco úplně jiného.

Takže ze zmíněných za mě asi jedině Jílek. S ním bych problém neměl, myslím že by se mohlo i zlepšit zapojení mladých.

Reagovat
meno

Bílek mi přijde jako extrémně chytrej trenér. On by na Hapala navázal v tom kreativním a rychlostním útoku, ale myslím si, že by brutálně vylepšil obranu. Mohl by vás etablovat na vrchu, tak jako to udělal Svědík se Slováckem. U nich mě mrzí, že nejsou bohatší no

Reagovat
bobis21

Já si právě nedovedu představit, že by s Bílkem byl Baník 3. v počtu přihrávek (jen o pár za Spartou), podobný počet střel na bránu jako Plzeň, 53,9% držení míče během sezony (opět jen za S+S). To je prostě úplný opak Bílka.

Ale jo, já jsem jeden z těch kdo bránil Bílka i když byl u repre, takže bych s ním problém neměl, ale obavu bych z tohoto měl.

Reagovat
KingMaster13

My tohle udělali tenkrát se Šilhavým a taky to byl risk. Ačkoliv teď Baník asi nemá šanci ulovit někoho lepšího leda Svědíka překecat

Reagovat
bobis21

Svědík je jediný, kdo mě na to napadá. Ale pokud se ho prostě nepovede přemluvit tak bych Hapala nechal.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

taky mám strach, aby to setrvání nebylo kontraproduktivní. Zvlášt když si jede svoje koně Blažka s Lischkou. Dnes by totiž hráli, zaplatpánbůh, že se zranili

Reagovat
Uwe háže buly

A kdo by tam přišel? Smetana? Vrba? Nebo Kozel je volný.

Reagovat
exse

Tak zrovna Smetana by jakš takš smysl dával. S Baníkem hrál nejlepší fotbal za poslední roky. Teď má navíc mnohem více zkušeností a i lepší kádr, se kterým by pracoval.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
HorajzmAmmann

Smetana hrál úplně jiný typ fotbalu. Almasi trefil snad všechno co mu letělo na hlavu. Fleišman měl 9 asistencí, jenom mu to tam čepoval.

Hapal hraje hezčí fotbal, víc do kombinace. Akorát doma třeba ten Laco ve formě nebo podobný typ útočníka chybí no.

Reagovat
Grupma

Jak to, že Zelený střílel a nehledal Kuchtu?

Reagovat
C-M@ster

Druhej poločas, dvě za mě totožné situace a pískalo se jen na jedné straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ekl asi Hradec ne, vzhledem k tomu co Holoubek udelal z Bolky

Reagovat
bobis21

Doufám v Hradec Tam na předkolo stadion aspoň zaplní a bude to pro ně svátek.

Reagovat
C-M@ster

Jako sorry, zas neodpískanej faul na Plzeňáka, radši přepínám na hokej.

Reagovat
Grupma

Ti tam z tebe budou mít radost.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten Souček je fakt srdcař. On odehraje 60 zápasů za sezónu, pak má 2 týdny volno před eurem, tak vyrazí pro změnu na fotbal

Reagovat
Grupma

Zrovna koukám na pohyb Plzně a našich - Plzeňáci u všeho první. Gól hezkej

Reagovat
Greny

a už můžeš, už mužeš HorajzmAmmanne

Reagovat
ACSeRw!n

aha tak proto Panak sedel.. symbolicky stridani kapitanu..

Reagovat
bobis21

Panák je u vás tak vysoko na seznamu kapitánů?

Reagovat
Ross Geller

Ano, je zástupcem Krejčího v roli kapitána.

Reagovat
ACSeRw!n

uz ted byl prvni zastupce. nikdo jinej tam smysl nedava

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nechte už toho Svedika...

Reagovat
ratusek

Hapal je kouzelnej. Takovej stav, soupeř -2, a Grygar dostane pár minut a stoper z rezervy pro jistotu nic

Reagovat
Han střelil první

Drž piču. Vyhraje se 6:0, po 14 letech se postoupí do evropských pohárů a ty si musíš stěžovat.

Reagovat
bobis21

Baník může vyhrát LM a on bude pořád vyhazovat trenéra.

Reagovat
ratusek

No a? Odejde Rigo a budeme koukat na to, že Grygar je nerozehraný.

To jak dnes hrál Pojezný mi opět dalo zapravdu. Ale to se Pat s Matem museli zranit

Reagovat
Coutinho10

tak Zaf se konečně dočkal

Reagovat
ACSeRw!n

setril si to celou sezonu na klicovej zapas

Reagovat
Ross Geller

Jsem si měl vsadit, že Jurečka bude zase nejlepším střelcem.

Reagovat
oli9

Slovácko 3 fauly v zapase a 2 redky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
thewall

Když už, tak pořádně.

Reagovat
Grupma

Všechno dělat pořádně a důsledně. Něco vás ten Svědík naučil

Reagovat
Sasha

Reagovat
kilobyte

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tak Jurecka zase kral střelců.

U druhého golu bych se i bez ofside lajny přiklonil k ofsajdu...

Reagovat
kilobyte

Až to uvidí Šulc, tak se posere.

Reagovat
wwwx

Po nominaci na euro ho to přebolí.

Reagovat
kilobyte

Až tam uvidí Jurečku a sebe ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele