FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola nadstavby: Kuchta odšpuntoval mistrovské oslavy

18.05., 18:56, aktualizováno 19.05., 19:01
Komentáře a souhrny
Jan Kuchta (© AFP)

Hráči Sparty vyhráli díky čtyřem gólům Jana Kuchty v předposledním kole ligové nadstavbové skupiny o titul v Mladé Boleslavi a poprvé od roku 2001 obhájili trofej. Pražané udrželi před městským rivalem Slavií, která třetí sezonu po sobě obsadila druhé místo, čtyřbodový náskok. Vršovickým v souběžně hraném utkání nepomohlo ani vítězství 2:1 na Slovácku.

O titul

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 0:5

18.05.2024 17:00

Góly: 20. Jan Kuchta, 23. Jan Kuchta, 35. Jan Kuchta, 51. Jan Kuchta, 78. Patrik Vydra

Hráči pražské Sparty suverénně zvítězili ve čtvrtém kole skupiny o titul Fortuna ligy na hřišti Mladé Boleslavi 5:0 a odstartovali oslavy zisku trofeje. Hned o čtyři trefy se postaral útočník Jan Kuchta, pro něhož se jednalo o první hattrick v dresu Rudých. Pod dva góly se výrazně podepsal Lukáš Haraslín, nicméně největší parádu předvedl Ladislav Krejčí, když zpracováním napodobil Neymara a přichystal čtvrtou branku. Zatímco Letenští tak zvládli obhájit titul, klub z města automobilů si zkomplikoval boj o pohárovou Evropu.

Dobrý rozmar v kabině Sparty potvrdila i nedávná účast hráčů a trenérů na hokejovém mistrovství světa, kde Češi předčili Dánsko. Na fotbalových stadionech měl dánský trenér Brian Priske důvody k radosti o poznání větší, když jeho svěřence dělil jen krůček od obhajoby titulu. Mladá Boleslav ovšem v tomto ročníku patřila k poměrně neoblíbeným sokům Letenských, jelikož ze vzájemných duelů získala čtyři body.

Jako první výrazněji zahrozili domácí, když po přihrávce Patrika Žitného zakončoval Benson Sakala, zambijský záložník ovšem napálil míč pouze do boční sítě. Do vedení tak šli Pražané. Střela Angela Preciada se odrazila od tyče přímo ke Kuchtovi, jenž jednoduchou úlohu splnil na jedničku a vyslal Spartu vstříc druhému titulu v řadě. Útočník, který bude už navždy spojený se skandálem během reprezentační pauzy, o chvíli později skóroval znovu poté, co k jeho nohám vyrazil střelu Haraslína brankář Boleslavi. Útočník týmu z Letné navíc před odchodem do šaten zkompletoval hattrick, když ho přesným centrem našel Haraslín. Na konci poločasu mohla být propast mezi týmy ještě hlubší, jenže Preciado hlavou jen orazítkoval břevno.

Hned po změně stran se mezi přesné střelce zapsal Kuchta znovu, tentokrát mu míč před odkrytou část branky naservíroval po fantastickém zpracování kapitán Krejčí. Popáté mohl bývalý útočník Slavie rozjásat početný hostující kotel po protiútoku vedeném Haraslínem, neúnavného běžce ale skvěle vychytal Petr Mikulec. Kosmetickou úpravu skóre zařídil necelou čtvrthodinu před koncem střídající Patrik Vydra, jenž předvedl parádní náběh ze druhé vlny a završil nepopulárního "bůra".

Mladá Boleslav na svém stadionu prohrála potřetí v řadě, což zároveň spustilo mohutné titulové oslavy v táboře Sparty. Tu ještě čeká dvojboj s Plzní, kterou kromě ligové soutěže vyzve i ve finále MOL Cupu. Středočeši sehrají příští kolo 26. května na hřišti Slavie.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 1:2

18.05.2024 17:00

Góly: 65. David Zima (vl.) - 62. Tomáš Holeš, 71. Mojmír Chytil

Hráči Slavie zvítězili ve čtvrtém kole skupiny o titul Fortuna ligy na stadionu Slovácka 2:1, vzhledem k tříbodovému zisku Sparty v souběžně hraném utkání však definitivně přišli o naději na zisk trofeje. Informace o jednoznačném průběhu střetnutí v Mladé Boleslavi jako by z kopaček hostů postupně setřásly nervozitu, protože po první půli plné neproměněných šancí se prosadil Tomáš Holeš a rozhodující trefou se následně blýskl Mojmír Chytil.

Svěřenci Martina Svědíka v týdnu zvítězili, čímž se zapojili do boje o čtvrté místo zajišťující účast v Konferenční lize, na které ztráceli už jen tři body. Tentokrát však před nimi stál neoblíbený soupeř, jelikož sešívané porazili naposledy před více než čtyřmi lety. Slavia hodlala v Uherském Hradišti uspět za tři body a zároveň doufala v další oddálení korunovace Sparty ligovým mistrem, pokud by zároveň Rudí jakkoli zaváhali v Boleslavi.

Sešívaní se naděje na titul vzdávat nechtěli, což dokázal bývalý útočník Slovácka Václav Jurečka, pokus přehodit Milana Heču mu však nevyšel. Bývalý brankář Sparty se předvedl i o několik minut později, kdy centr Davida Zimy našel Ivana Schranze. Slovenský univerzál se ocitl v centru dění i při další větší příležitosti, nicméně místo střely volil přihrávku pod sebe, kterou si vzal do parády Heča. Chuť na otevření skóre měl také Holeš, jeho střela však prosvištěla vedle tyče. Další gólovku měl na noze Matěj Jurásek, jenže ten trestuhodně zblízka přestřelil bránu domácích.

Smůlu v koncovce prolomil až krátce po odehrané hodině Holeš, jenž si po přihrávce Lukáše Provoda napřed navedl balon na střed, načež slabší levačkou obstřelil Heču. Vedení ale Pražanům nevydrželo dlouho. Poté, co Patrik Blahút nasadil Jurečkovi jesle, nacentroval přímo na Zimu, jenž smolně překonal vlastního brankáře. Jenže ani radost z vyrovnání neměla dlouhého trvání, když pas Davida Douděry prostrčil do brány Chytil. Na jeho 16. trefu v ročníku už celek z Uherského Hradiště zareagovat nedokázal.

Slavia tedy sice na jihu Moravy zvítězila, nicméně výhra Sparty znamenala ztrátu poslední naděje na zisk titulu. V příštím kole se modrobílí 26. května představí na hřišti Baníku, Pražané ve stejný den přivítají Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 1:1

18.05.2024 17:00

Góly: 49. Matěj Vydra - 67. David Buchta

Hráči Plzně remizovali ve čtvrtém kole skupiny o titul Fortuna ligy v domácím duelu s Baníkem 1:1. Střetnutí v první fázi kontrolovali Slezané, krátce po změně stran se však třetí tým tabulky, v jehož sestavě chybělo hned několik klíčových hráčů, po gólu Matěje Vydry přece jen ujal vedení. Ostravané nicméně dál pokračovali v aktivním výkonu, jenž jim nakonec vynesl trefu Davida Buchty, která znamenala bod. Ten může být pro hosty potenciálně důležitý v závěrečném boji na dálku o čtvrté místo s Mladou Boleslaví.

Viktoriáni ve středu podlehli pražské Slavii, což znamenalo, že už nemohli ani hypoteticky pomýšlet na druhou příčku v lize a skončí třetí. V zápase s Baníkem tak Plzeň již neměla o co hrát, navíc ji čekalo finále MOL Cupu proti Spartě, a tak šetřila největší opory týmu. Pro Slezany však šlo o důležité utkání, jelikož souboj o čtvrtou příčku byl stále otevřený. Ostravě na západě Čech chyběl kvůli vyloučení stabilní člen obrany Patrick Kpozo.

Od začátku utkání měli hráči hostujícího Baníku více ze hry, nedokázali ale využít svých dobrých příležitostí ke vstřelení vedoucí branky. V 17. minutě se po nenápadné akci na druhé straně naopak prosadil bývalý hráč ostravského celku Vydra, kterému ovšem radost z jeho čtvrtého gólu v sezoně překazil ofsajd. Ani zbytek poločasu přesný zásah nenabídl a obě mužstva mířila do kabin za stavu 0:0.

Obraz hry se po pauze obrátil a viktoriáni převzali otěže pevně do svých rukou. Již zkraje poločasu si Vydra spravil chuť po neuznané brance z prvního dějství a po přihrávce Jana Klimenta zakončoval pohodlně za záda bezmocného Jiřího Letáčka. Svěřenci Miroslava Koubka nedokázali převahu po vstřelení vedoucího gólu přetavit v pojistku, a tak museli přihlížet tomu, jak se do jejich sítě prosadil přízemní střelou Buchta. Videorozhodčí byl i nadále udržován v permanenci, když se v 78. minutě prosadil střídající Filip Kubala, ale ani jeho gól kvůli ofsajdovému postavení neplatil.

Baník tak mírně zabral v boji o čtvrtou příčku a polepšil si alespoň jedním bodem. V příštím kole se střetne 26. května se Slováckem, Plzeň se tentýž den představí na hřišti Sparty.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
34
27
5
2
81 : 29
86
2
Slavia Praha
34
25
7
2
72 : 24
82
3
Viktoria Plzeň
34
21
6
7
75 : 39
69
4
FK Mladá Boleslav
34
13
8
13
51 : 55
47
5
Baník Ostrava
34
13
7
14
50 : 48
46
6
1. FC Slovácko
34
12
8
14
45 : 50
44

O udržení

FC Zlín - Bohemians Praha 1905 1:2

19.05.2024 17:00

Góly: 17. Jakub Černín (pen.) - 13. Erik Prekop (pen.), 74. Erik Prekop

Fotbalisté Zlína prohráli ve čtvrtém kole skupiny o udržení ve Fortuna lize 1:2 s Bohemians. Oba celky se v první půli nejdříve prosadily z penaltového puntíku, přičemž za vítěznou trefou se následně tlačili především Ševci. Filip Žák si však v klíčových momentech nedokázal pohlídat ofsajdovou linii, a videorozhodčí tak jeho dva góly odvolal. Litovat toho žlutomodří mohli tím spíše, že v 74. minutě vystřelil z brejku výhru Klokanů Erik Prekop.

Domácí prohra s Karvinou sice pro Bohemians z pohledu tabulky neznamenala potíže, přesto pořádně rozhněvala trenéra Jaroslava Veselého. Ten se na tiskové konferenci omluvil fanouškům a pohrozil, že si někteří hráči svým výkonem zavřeli dveře do sestavy. Spokojený nebyl ani kouč Ševců Bronislav Červenka, jehož svěřenci doma remizovali s Českými Budějovicemi. Postrádat navíc tentokrát musel Toma Slončíka, Antonína Fantiše a Tomáše Schánělce.

Další vrásky na čele mu přibyly již ve 13. minutě, kdy hosté z nevinně vyhlížející akce vybojovali penaltu. K její exekuci se postavil sám faulovaný Prekop a střelou po zemi k levé tyči otevřel skóre. Vzápětí se však po nešetrném zákroku brankáře Lukáše Soukupa dočkali pokutového kopu i Ševci. Jakub Černín se z penaltového puntíku rovněž nemýlil, a v 17. minutě se tak začínalo nanovo. Klokany mohl poslat do vedení znovu Prekop, jenž zblízka napálil pouze břevno, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru. Sudí nejprve chybně uznali gól, a chaotickou situaci tak pomohl rozřešit až VAR. Po jeho zásahu se pokračovalo za nerozhodného stavu. Videorozhodčí musel do akce i ve 45. minutě, kdy odhalil ofsajdové postavení Žáka, jehož trefa tak neplatila.

Žlutomodří věděli, že v boji o záchranu potřebovali všechny body, a vrhli se po změně stran do útoku. Zviad Natchkebia ale z úhlu poslal balon pouze do boční sítě, dalekonosný pokus Lukáše Bartošáka zase vyboxoval Soukup. Moravané ale měli i štěstí, když se po skrumáži ve vápně a následné střele Milana Ristovskiho odrazil míč těsně vedle pravé tyče. Výbuch radosti na zlínské Letné přišel v 69. minutě, kdy Žák dorazil do sítě ránu Martina Cedidly. I tentokrát však správně zasáhl VAR a gól znovu neplatil kvůli ofsajdu. Neproměněných šancí mohli domácí litovat po rychlém brejku Klokanů ze 74. minuty, který zakončil povedeným lobem Prekop.

Bohemians tak na čtvrtý pokus v nadstavbě vyhráli, čímž poslali Ševce na hranu sestupu. Na závěr ligového ročníku přivítají 25. května Pardubice, Zlín se představí tentýž den v Jablonci.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec 2:2

19.05.2024 17:00

Góly: 33. Zdeněk Ondrášek, 36. Jakob Tranziska - 38. Matěj Náprstek, 43. Miloš Kratochvíl

České Budějovice ztratily výborně rozehraný duel čtvrtého kola nadstavbové části Fortuna ligy a s Jabloncem pouze remizovaly 2:2. Jihočeši vedli po trefě Jakoba Tranzisky už o dvě branky, hosté si však připravili bleskové odpovědi, a ještě před pauzou tak potvrdili svůj vzestup formy. Tu naopak marně hledají domácí, které v závěrečném kole sezony čeká v případě úspěchu Zlína v Jablonci zápas o všechno s Karvinou.

Budějovice zažily v záchranářské skupině už všechny druhy výsledků a ve vyrovnané spodní části tabulky se usadily na barážové 15. příčce. Nejen trenéra Jiřího Lercha mrzelo především nedávné střetnutí se Zlínem, ve kterém Dynamo nevyužilo početní převahu. Jablonec měl zase jistě na paměti poslední tři utkání na Střeleckém ostrově, v nichž nezískal ani bod a utržil dohromady devět branek.

Respekt Severočechů vůči domácímu soupeři šel znát od prvních minut, v nichž bylo Dynamo aktivnější. Svou převahu Jihočeši využili až po půlhodině hry, kdy se po klidnější pasáži roztrhl pytel s góly. Nejprve Zdeněk Ondrášek využil perfektní přihrávku Patrika Hellebranda a střelou podél hostujícího brankáře otevřel skóre. Za chvíli na něj po velmi podobné akci navázal Tranziska a zvýšil budějovický náskok. Krátce nato ale přišla odpověď, když si Matěj Náprstek našel přihrávku v malém vápně a chladnokrevně poslal míč do sítě. Jablonec ještě před odchodem do šaten srovnal účty. Po centru z volného kopu nejprve vypálil Matěj Polidar. Jeho střelu vyrazil Dávid Šípoš pouze k nabíhajícímu Miloši Kratochvílovi, který bez problémů srovnal stav utkání.

Po pauze měli Jihočeši obrovskou příležitost, když se Vilém Fendrich srazil s jedním z obránců, a domácí tak před sebou měli prázdnou bránu. Tu však trestuhodně přestřelil Trenziska. V 66. minutě se dostal po rohovém kopu k hlavičce Nemanja Tekijaški, kterého skokem vychytal pozorný Šípoš. O chvíli později dostal balon do sítě Náprstek, jenže po konzultaci se systémem VAR rozhodčí gól neuznal. V závěru Budějovice tlačily a snažily se skóre znovu přetáhnout na svou stranu, ale defenziva Severočechů nakonec vydržela.

České Budějovice tak uhrály nic neřešící remízu. V posledním kole se představí 25. května na hřišti Karviné. Jablonec ve stejný den změří síly se Zlínem.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná 4:0

19.05.2024 17:00

Góly: 33. Ladislav Krobot, 43. Kryštof Daněk, 51. Ladislav Krobot, 54. Ladislav Krobot

Fotbalisté Pardubic porazili ve čtvrtém kole skupiny o udržení Fortuna ligy Karvinou 4:0 a definitivně si zajistili setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští sezonu. Jasné a třetí po sobě jdoucí domácí vítězství zařídil Východočechům především Ladislav Krobot, jenž do soupeřovy sítě nasázel hattrick. Tím bezpochyby potěšil loučícího se Radoslava Kováče, jenž své svěřence znovu dovedl k záchraně a po konci ročníku s velkou pravděpodobností usedne na lavičku Liberce. Naději na definitivní jistotu setrvání v nejvyšší soutěži naopak ztratili Slezané, kteří si zahrají přinejlepším baráž.

Karviná předvedla v minulém kole rychlou otočku skóre na hřišti Bohemians, a potvrdila tak vzrůstající formu od začátku nadstavbové části. Naopak Pardubice po dvou úvodních výhrách vyhořely 0:3 v Jablonci. Domácí celek ovšem motivovaly tři vítězství z posledních vzájemných duelů a také vidina jisté záchrany ligové příslušnosti v případě bodového zisku.

A právě Východočeši se již ve třetí minutě probojovali do nadějné pozice, kterou ovšem Vojtěch Patrák zužitkovat nedokázal. Vzápětí se do šance dostali i hosté, když se o akrobatické zakončení pokusil Lucky Ezeh. Antonín Kinský však předvedl skvělý reflex a střelu vyrazil na břevno. Na začátku druhé třicetiminutovky otevřeli Pardubičtí skóre. Michal Hlavatý dobře načasoval svůj náběh za obranu, po kterém míč ještě předložil osamocenému Krobotovi, který jej uklidil do prázdné brány. V závěru prvního poločasu navýšil vedení Kryštof Daněk, když dokázal potrestat zaváhání v hostující obraně.

Domácí po pouhých šesti minutách druhého dějství přidali další trefu. Sražený centr si na hranici vápna našel Krobot a podruhé v zápase překonal Jiřího Ciupu. Opařená obrana Slezanů musela vzápětí snést další těžký okamžik, když se po parádní přihrávce Hlavatého znovu prosadil Krobot, a završil tak hattrick. Následující minuty byly jednoznačně v režii domácích. V 81. minutě mohl pátou trefu přidat střídající Vojtěch Sychra, tentokrát si ale brankář Ciupa poradil. V závěru mohli hosté snížit, Kinský však střelu Amara Memiče dokázal zneškodnit.

Pardubice tak výhrou definitivně potvrdily setrvání v nejvyšší lize. V posledním kole se představí 25. května na půdě Bohemians, Karviná změří ve stejný den síly s Českými Budějovicemi.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Bohemians Praha 1905
34
9
12
13
34 : 47
39
12
FK Jablonec
34
8
14
12
44 : 50
38
13
FK Pardubice
34
10
7
17
38 : 47
37
14
MFK Karviná
34
7
8
19
37 : 62
29
15
Dynamo České Budějovice
34
7
8
19
41 : 69
29
16
FC Zlín
34
5
12
17
40 : 68
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (224)

Přidat komentář
Grupma

Čekal jsem nervy a byla to nádherná exhibice. Titul je doma

Reagovat
guzman

Reagovat
Mr.Mike

taky sem mel lehky obavy

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Líbí se mi, že na konci zápasu nikdo neprchnul do kabiny, hráči se přátelsky objali nebo vyfotili s fanoušky. Je v tom vidět velká symbolika. Že jak dlouho byla Sparta rozhádaná - hráči mezi sebou nebo tým a fandové, teď je to jedna rodina. Fanoušci si váží hráčů a tým fanoušků. Možná proto jsou už dva roky nejlepší tým v Česku. Každopádně moc se mi líbilo, jak se hráči i realizační tým zachovali. Prostě jedna velká rodina. A to říkám jako někdo, kdo nemá oblíbený tým u nás. Gratulace. A ať žije nejlepší klub ve Španělsku - FC Sevilla!

Jo, a Priske je borec. Trenér, který sjednotil klub a dokázal, že hráči za ním jdou a naprosto mu věří. Na konci skromně prošel mezi fandy a ukázal jim vděk i respekt. Top trenér. Už teď legenda Sparty.

Reagovat
Nieuwendyk

Až na tu Sevillu to píšeš krásně

Reagovat
FotbalJeNáhodný

FC Sevilla klub našeho srdce <3

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sevillou di dohajzlu, dědku.

Reagovat
Nieuwendyk

Betisek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Beči

Reagovat
Salfovic

Jedno oko nezůstalo suché.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Si neviděl asi oslavy loni na Slovácku,tam to byla pecka

Reagovat
Elliasson

Ale joo, hymnu máte krásnou.

Reagovat
monty25
Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to na mne taky vyskakuje všude

Reagovat
ZB 07

Ta policie na hřišti, to je zas ostuda

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Grupma

Já si říkal, co tam ta holka bulí, a on za ni policajt rozprašoval slzák a děsně důležitě odháněl fans z trávníku.

Těžko říct, jaký byly pokyny pro policii, ale ten jeden vypadal svou iniciativností právě jako trochu "odkočenej".

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Grupma

Děsivá demonstrace krvelačných bestií se nesmí v ničem podcenit Ty kluci dostali pokyny, spíš bych řešil, kdo a proč to takhle organizoval.

Reagovat
kilobyte

Tohle bych řekl, že je na hraně a zbytečný.

Ale tohle už je hodně přes čáru: https://x.com/vsechnoofotbale/status/1791887434562650280

A pak se při protizákonných demonstrací schovávají, protože nechtějí eskalovat situaci.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cotton

hnus

Reagovat
Mass

Asi mu doma jeho stará nechce dát, tak aspoň musí stříkat na holky na fotbale.

Reagovat
Salfovic

Neschovávají, monitorují.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Moshe Dajan

Policie v akci

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Beči

Je to tam!

Reagovat
Beči

Skvělé. Tým, který dokázal za ty pouhé dva roky Brian vybudovat je naprosto skvělý po všech stránkách a podruhé za sebou jsme to všem ukázali. Teď ještě výhra v poháru a úspěch našich na MS v hokeji a bude to dokonalý měsíc! ACS

Reagovat
wjillm

Velkou zásluhu na tom má i Rosa, který vybral Priskeho a spoustu hráčů.

Reagovat
Beči

To každopádně.

Reagovat
hematop

Na letné se bude rysovat jedna báseň

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Y.Cabaye

Spartička nejlepší u nás Těším se na příští sezónu a boj o místenku ve skupině LM.

Reagovat
Shevchenko

Se vážně poseru, jestli nám bude stačit k čtvrtému místu remíza se Slováckem

Reagovat
Grupma

Tak vyhrajte To je lepší

Reagovat
thewall

Buď 4.místo nebo bez Evropy.

Reagovat
oli9

No pro nás taky super že to máme ve svých rukou, bude to boj

Reagovat
Shevchenko

jako snad se na to Slavia nevysere

Reagovat
oli9

Doma si to nedovolí. Před plným edenem

Reagovat
exse

Po té loňské prasárně je potřeba říct, že to letos mají naprosto zaslouženě. Navíc to ani nebylo o tom, že by Slavia měla propad výkonnosti. Každopádně nás čeká super léto. Sparta může zcela realisticky pustit hráče za 20-30 mega a předpokládám, že vše nalijou hned do náhrad. Slavia s Tykačem v zádech bude zase po letech určitě net spender, a tak se dá taky čekat pár příchodů na úrovni Zimy.

Reagovat
Grupma

Slavia má bodů, že snad v každé jiné sezóně by to byl suverénně titul.

Reagovat
Mass

O 7 bodů víc než loni.

Reagovat
kilobyte

Tak se nakonec Zima vyplatil. Dokonce ne o 5, ale o 7 bodů.

Reagovat
delfin

Zima je ok.

Reagovat
Sosi

Reagovat
delfin

Gratuluju Sparte k titulu, za celou sezonu asi zaslouženě, o chlup lepší. Doufám, že příští sezónu to budeme zase my.

Reagovat
Beči

Reagovat
PL28

Ještě jednoho Zimu s dalšími pěti body navíc, a nebude příště Spartě stačit ani letošní bodový zisk

Reagovat
delfin

Ok, za Zimu.

Reagovat
ratusek

Jelikož se jde přímo do LM, tak tutově vyhraje ligu Plzeň

Reagovat
delfin

Proč ne, Já to mám jednoduchý, fandím všem, Plzni, Slavii i Spartě. Takže klidně.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Puskas

Nevím no, Kania cosi mlel o pohárech...

Reagovat
wjillm

Nemyslel Mol Cup?

Reagovat
Manik...

Audi Cup

Reagovat
Cotton

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pablos

Nedalo se jim to nepřát, hrajou prostě nejlepší fotbal u nás momentálně a celkově se na ten tým (i individuality) kouká prostě lépe jak na Slavii. Vlastně u Slavie teď přemyšlím, že jediní co mě zajímají na ně koukat je Jurásek (kterej moc nehrál ) a pak Chytil. A ještě teda jsem měl vždy rád Burena, ale ten na Slávku prostě nemá no

Reagovat
delfin

Chytil, Zafeiris a Jurasek, ve Sparte zase Birma, Preciado, a Kuchta .

Reagovat
Puskas

Mají asi větší vnitřní sílu, já teda viděl minimum zápasů, ale navenek tak na mne působí.

Reagovat
delfin

A kterou stranu síly mají, světlou nebo temnou?

Reagovat
Mass

Pokud tě nezajímají třeba Oscar, Zafeiris, Ševčík , Wallem nebo Provod, tak asi nemusíš technický hráče, ta povídačka o tom, že Trpišovský staví jenom běžce, už dávno neplatí.

Reagovat
Pablos

Neříkám, že mě nedokážou zaujmout, ale né fakt se na ně vyloženě netěším, že je uvidím sorry. Dřív jsem tam těch hráčů měl daleko víc. Ale tak Spartu to bude čekat taky, nahrazovat prodané, třeba takhle za 2-3 roky budu mluvit o ní.

Reagovat
John Obi Mikel

Však Sparta ten tým nemá ani náhodou techničtěji postavenej než my. To jsou zas hlouposti tady.

Reagovat
Pablos

A kde to píšu ? Říkám, že mě baví víc… takže mi chceš vyvrátit můj osobní dojem jako hloupost ? Zajímavé

Reagovat
PL28

Liga šla poslední dva roky celkově nahoru a sledovat souboj o titul mezi Skama je super! Stejně tak král střelců, ještě není vůbec rozhodnuto. To je prostě paráda. Ne jak sezóna, kdy vyhrál Ordoš s dvanácti góly

Fakt mě to baví poslední dva roky a těším se co vymyslí ve Slavii, aby to příští rok Spartě ukradli.

Reagovat
John Obi Mikel

Potřebujem neztrácet se slabšíma, ty plichty se Zlínem, Sigmou, Teplicema apod... Sparta nás ani jednou nepřehrála, ztratili jsme to jinde.

Reagovat
PL28

Jasně, tak ona sezóna není o tom dvojzápasu, ale o konzistenci celou sezónu. Trpiš je dost dobrej trenér na to, aby to zlomil. Jen si to přiznat a vyhodnotit správně. Mám obavu aby to zas nebylo, i ze strany Tvrdíka, ve stylu jsme na sebe pyšní, dokázali jsme toho dost, Sparta byla o chlup lepší,..jako na veřejnost klidně, ale v baráku se to musí říct narovinu a nechlacholit se. Uvidíme co Tykač, jak do toho bude vstupovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano. Vyhodnotit správně, taky by nepomohlo zpanikařit,vyměnit 15 hráčů a trenéry. Hlavně vybírat správně.

Reagovat
ratusek

No jestli Trpiš reálně uvažuje o Vašulínovi a jemu podobných hráčů, tak vám už nepomůže nic. Zafeiris, hráč jak hovado s potenciálem přínosu jako má Birmančevič tak sedí. Jurásek s talentem na hvězdu taky sedí. Totální omyl Zima hraje. Holeš jde taky jen dolů, ale jak známe Trpiše, tak Holeš je kámoš a ten bude hrát taky až do důchodu.

Reagovat
Pablos

Zafeiris tohle nemá, je technicky zdatnej, ale málokdy pro tým. Střelu prakticky nemá, finálovky sporadicky… dělat kličky v u půlky to mu jde no nebo vybojovat faul na něj. Ale teď se na mě zase sletěj no

Reagovat
Pablos

Plus ještě na jeho obranu dodám, že ho Trpiš začal pak hrát hrozně odzadu.

Reagovat
John Obi Mikel

Nemá na jaře formu, proto ho zaslouženě posadil Ševčík. Ale potřebujeme ho a on nám ještě ukáže. Mne spíš chybí nějaká pořádná křídla, dal bych šanci třeba i tomu Evertonovi. Plus šel s formou dolů Ogbu i Zima a děsí mne, že u celkem slušně a stabilně hrajícího Vlčka se spekuluje, že by se poslal pryč.

Reagovat
Mass

Matěj Jurásek hrál v každym zápase, ve kterym hrát mohl a z toho necelou polovinu v základní sestavě. Asi si zapomněl, že byl skoro tři měsíce zraněnej. Přesto ten jeho bodovej přínost není takovej jako v minulý sezoně, kde těch minut měl ještě míň. Zafeiris hrál do zranění v základu, ale taky neměl zrovna moc bodů, zdravej Ševčík se ukázal lepší. Nevim podle čeho poměřuješ, že jde Holeš dolů, obrana dostala míň gólů a byla výborná i Evropský lize a to podle tebe hraje s kopytem Zimou a splašenym Ogbem, kterej právě letos není tak jistej jako loni. Celkově Slavia udělala o 7 bodů víc než loni, ale na titul to prostě zase nestačí, Sparta má víc, protože narozdíl od Slavie dokázala ty dva zápasy, ve kterých se úplně nedařilo, dotlačit a vyhrát o gól a nejenom remizovat.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Mass

Jo a k tomu Zimovi, to zatim vypadá jako omyl, to souhlasim, ale asi by byl jen na laviččce, kdyby byl fit Vlček. Snad se rozehraje, pořád je mu jen 23 a má kariéru před sebou.

Reagovat
Marisic

sparta nemusela slavii přehrát, v podzimním derby se hrálo v edenu a plichta byla dostatečná, na jaře s tím náskokem se neměla kam cpát. Když o něco šlo, vyhrála (pohárový derby)

Reagovat
John Obi Mikel

Po prodloužení.

Reagovat
Marisic

ano, doslova Slavia v prodloužení prohrála domácí derby a nezvládla Spartu porazit v lize ani jednou i když ji nutně porazit potřebovala, zatímco Spartě stačila plichta. To poslední ligový derby ještě Sparta odehrála 30 minut v deseti. Nic moc výsledky pro útok na titul

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
7kaka7

To se Vám letos právě dost dařilo... co si z hlavy vybavím, těch ztrát mohlo být daleko víc, často jste lámali zápasy až ke konci a drželi se nás jako klíšťata. Nějaké ztráty zákonitě přijít musely ale vaz Vám zlomil až 2. zápas s Plzní. Nicméně držet se téhle Sparty (která měla regulérně akorát jeden slabší měsíc a ani v něm tolik neztrácela) skoro až do samotného konce, byl letos od téhle Slavie overachievement, ačkoliv chápu, že to tak nevnímáte.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

V čem šla liga konkrétně nahoru? Ještě více se rozevřely nůžky mezi Top3 a zbytkem. Vždyt čtvrtý tým ztrácí na třetího 22 bodů a na prvního dokonce 39. To je ostudná vizitka ligy nebo teda zbytku týmů, liga jako taková za to nemůže.

Reagovat
St. Pauli

Kvalita. Na ligu se da divat. Uz to neni jen nase kolektivni uchylka, sledovat ceske tymy, ale prvni dva tri maji i nejake evropske parametry.

Navic se fotbal veze na vlne popularity. Podcasty, nova media, marketing, propojovani napric oblastma, to tu (logicky) nikdy nebylo a moc to pomaha.

Reagovat
ratusek

jo top3 má i kvalitu do Evropy, to souhlas. Ale zbytek ligy na tom se za poslední dobu nic nemění. Na top3 se hecnout, abych další kolo ztratil. Když na to nemám, tak je hlavně pokopat, aby je to bolelo.

Podcasty mě nezajímají

A s marketingem souhlas. Videa klubů bývají dost povedená

Reagovat
mistr129

No ty dva tři týmy mají evropské parametry, ale jakmile hrají s někým jiným (a většinou i mezi sebou) tak je z toho holomajzna.

Reagovat
mayday

Reagovat
PL28

Ty Ska budou vždy jinde, mají nejlepší podmínky a pokud každý klub nekoupí nějaký ambiciózní Kania, co do toho bude schopen nasypat hromadu peněz, což v našich podmínkách těžko, nejsme PL, tak to tak vždy bude. Pak je tu ještě Plzeň, to se musí sejít, aby jim mohla konkurovat.

I na zbytek se ale dá dívat, chodí na fotbal více lidí než dříve, máme tady nové stadióny, většina týmů se snaží hrát fotbal, žádnou kopanou..nechce se mi hledat statistiky kolik který tým vstřelil branek tak tři čtyři roky zpátky, jaká byla návštěvnost, ale takhle na první dobrou bych si tipl že poslední dva roky určitě lepší.

Reagovat
Imos

všechny srovnatelné ligy mají stejný problém

Reagovat
Kang & Kodos

Což je ale kolikrát daný tim, že Sparta a Slavie si na půlce stadionů udělají domácí atmosféru sami. Ostatní se snad posunou s větším obnosem, kterej dostanou od příští sezóny

Reagovat
Cotton

Ale mezi 4. a 10. zas tak velký rozdíl není

Reagovat
Pablos

Hele ono to nebude moc daleko od těch 12 gólech před nadstavbou né ?

Reagovat
Moshe Dajan

Milan Ivana měl snad 10 nebo 11

Reagovat
Pablos

Spíš mi teď šlo o to kolik měl po 30.kole letos někdo ? 13-15 ? Nemám čas to hledat

Reagovat
Losinho

15 (Šulc a Jurečka)

Reagovat
Pablos

Díky

Reagovat
John Obi Mikel

Já vám teda gratuluju, ale moc vám to nepřeju. Příští sezóna je naše.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Bakary3

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Reagovat
Grupma

Vaše sezóna, náš třetí titul v řadě

Reagovat
Coutinho10

mylná informace, ale i tak věřím, że to 3. předkolo LM vyjde

20:12

Slavia se posunula do třetího předkola

Atalanta Bergamo vyhrála v předposledním kole italské ligy v Lecce 2:0 a definitivně si po dvou letech znovu zajistila účast v Lize mistrů. Připsala si pátou výhru v řadě, šestému AS Řím odskočila na šest bodů a má s ním lepší vzájemnou bilanci. Zároveň pomohla pražské Slavii do 3. předkola elitní soutěže. Před středečním finále Evropské ligy proti Bayeru Leverkusen je už jisté, že jeho vítěz si zajistí účast v Lize mistrů i v domácí lize. To posune Slavii do 3. předkola elitní soutěže, protože má z týmů, které se kvalifikovaly do druhého předkola, nejlepší koeficient.

viz

https://twitter.com/fc_koeficient/status/1788675070077932020?t=8pWbxk1VQjZSSJMg97A2vA&s=19

Reagovat
kilobyte

A je to už jistý? Může mít druhý tým lepší pozici než mistr?

Reagovat
Coutinho10

jj, je to tak...rozhoduje koeficient za poslední roky a ten nemáte tak dobrý jako my, takže budete opět ve 2. předkole LM

https://twitter.com/fc_koeficient/status/1788676428365541677?t=ZhOCEhBtVrdke2bsDm8Ugw&s=19

Reagovat
Mass

Tohle bych udělal pokaždý, aby druhý tým v lize nebyl smutný.

Reagovat
mistr129

No lepší pozici nemá, jelikož je v nemistrovské části

Reagovat
kilobyte

Tak je ve vyšším předkole. Navíc při vypadnutí ze 3. předkola nemistrovské části se jde rovnou už do EL, ne?

Reagovat
Coutinho10

přesně tak, v případě neúspěchu ve 3. předkole nemistrovský části jdeme přímo do základní skupiny EL

nicméně mistr129 má pravdu...sice pravděpodobně budeme hrát o předkolo vejš, nicméně sorta těch potencionálních soupeřů bude mít vyšší kvalitu než ti, kterým budete čelit vy

Reagovat
mistr129

Jako teď jak na to koukám, tak v příští sezoně i díky rozšíření a hratelným soupeřům z velkých lig (Twente, Brest) není ta nemistrovská část nijak nezvladatelná, zvlášť pokud by byla ta varianta s posunem do 3. předkola, tak tam jsou hratelní soupeři a ve 4. případně Salzburg/Fenerbahce

Reagovat
Salfovic

Jenže ta se hraje jen na tři předkola a v prvním hrají čtyři týmy. To není žádní záhada.

Reagovat
Sosi

Reagovat
ratusek

Vždyt to si neodporuje ne? Nechápu Na livesportu je že pátý tým jde přímo do LM a to je Atalanta

Reagovat
Coutinho10

viz moje doplnění (reakce pod tebou na můj koment)

Reagovat
Coutinho10

pro doplnění, aby Slavia hrála 2. předkolo LM, tak by finále EL musela vyhrát Atalanta a zároveň nebýt v top 4 Seria A, 5. místo v lize jim sice zajistí LM skupinu, ale jde o bonusové místo a v těchto případech není splněná podmínka, že se kvalifikují do LM z těch pevně stanovených míst pro LM (1. - 4. místo v Itálii)

Reagovat
delfin

Reagovat
Coutinho10

na sport.cz tu chybu v článku naštěstí už opravili (v linku nadpisu zůstává), ale stejně vtipný, že si to ti autoři, když to vypouštějí neověří a zkrátka to někde vidí, tak to hned pustí ven taky

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-serie-a-atalanta-si-zajistila-ligu-mistru-a-slavii-pomohla-do-3-predkola-5028577

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
icemike

Gratulace do Prahy, Baník teda až příští rok, no

Reagovat
Kang & Kodos

Letos daleko cennější titul než loni. Loni nám ho Slavie v podstatě darovala, letos jsme si pro něj došli sami. Po těch letech, kdy jsme byli vyloženě k smíchu, hodně příjemná změna

Reagovat
Selänne

Až se tomu těžko věří. Člověk si už na tu naší banter éru tak nějak rezignovaně zvykl.

Bylo by fajn odbourat i další letitou noční můru - neúspěchy v předkole Ligy Mistrů.

Reagovat
monty25

Tak pořád bylo pro Spartu vrcholem ponížení 5. místo, zatímco snad všechny ostatní týmy si za posledních 20 let vyzkoušely boj o záchranu.

Reagovat
Selänne

Ostatní týmy ale neměly milardovej rozpočet.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
insane

Tak zrovna tohle platí až od roku 2017.

Reagovat
Selänne

Před tím byl poloviční, ale pořád to byla raketa oproti zbytku ligy.

Reagovat
insane

Slavia měla taky docela slušnej rozpočet, teda až do doby, kdy ho najednou neměla... A o tu záchranu najednou hrála. A že něco takovýho Spartu nepotkalo, to je samozřejmě štěstí, jenže to přece nemění nic na tom, že její největší "ponížení" bylo to 5. místo v sezóně 2005/2006, zatímco Slavie si o tu záchranu zahrála – a mohla si za to úplně sama, protože po těch 2 titulech v letech 08 a 09 měla našlápnuto slušně, nicméně se tam pak zbabralo snad úplně nemožný množství věcí.

Reagovat
mistr129

Snad zítra kluci slávističtí v Manchesteru pomohou ukonči i další banter éru

Reagovat
John Obi Mikel

Nic tomu nenasvědčuje, ale stát se může cokoli

Reagovat
Beči

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Gratulace na Letnou

Reagovat
Bakary3

No, nemám z toho radost ale gratulace, zaslouženě

Teď jsem zvědavý, sparta je v komfortní pozicí, může si jet v klidu svou a Slavia je na tahu... Což mě vzhledem k trendu posledních sezón a příchodu bohatyho Tykače absolutně děsí.

Reagovat
ACSMan

Jakože se bojíš, že příjdou nějaký šílenosti jako třeba podepsat Coufala za absurdní smlouvu?

Reagovat
FCSL

Nevim jestli v klidu svou, když Krejčí odchází a Haraslín a hlavně Birma už chtěj taky jít. Sice za ně dostanou velký prachy, ale nahradit v našich podmínkách takový hráče nebude jednoduchý

Reagovat
Bakary3

Já myslím, že to zvládnou, mají zajety systém, jasně že nějak oslabi, ale hráče dokáží najít slušný.

Reagovat
r.mrazik

Odejít chtějí vsichni ve všech klubech.

To neznamená ale, že odejdou, když mají podepsané smlouvy.

Reagovat
dest1l

Kde jsi přišel na to, že Birma chce jít? Sice to podle čísel tak může vypadat, hype kolem něho bude, ale zrovna on do podzimu na 99% zůstane.

Reagovat
Bakary3

To konkrétně mě nenapadlo, ale Jindra bude mít asi zase volny ruce a dost peněz, tak se bojím, že v létě přijde zas 10 hráčů

Reagovat
ACSMan

Takže se vrátí Souček, Coufal,Král, Jurásek, Stanciu a Sor

Reagovat
Blasphemer

Už je Trpišovský specialist in failure nebo až za rok touto dobou?

Reagovat
dest1l

Tak udělal s ní velký historický úspěch a vrátil ji na její místo. Říkat, že je specialista na selhání, to jsou ošklivá a zlá slůvka.

Reagovat
Witcher

Zkušeně pohlídaný po celou sezonu

Reagovat
Marisic

https://x.com/FSSrbije/status/1791794303599047073

Birma v předběžný nominaci Srbska na euru. Kdy naposled měla česká liga na euru někoho z tak dobrý fotbalový země a ne z Česka či Slovenska?

Reagovat
Witcher

To sou kamarádi Ruska jaktoze hrají euro

Reagovat
Marisic

wtf absolutně tě nechápu

Reagovat
Kepy_FCB

Srbsko ❤️

Reagovat
St. Pauli

Srbsko

Kosovo

Pri srbske fixaci na Rusko uz tam neni komu.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak jeste aby se vesel do te konecne, uplne to nevypada.

Reagovat
Marisic

jak to že ne?

Reagovat
7kaka7

Srbsko zase o tolik fotbalovější země než my není :D vždyť samostatně jsou na euru asi podruhý

Reagovat
Marisic

já to nemyslel ve srovnání vůči nám, spíš jestli liga měla vyjma logicky Čechů a Slováků na euru někoho z dobrý fotbalový země.

Srbsko je dobrá fotbalová země, eura jim sice nejdou, ale tak zas vyloženě samostatný jsou od roku 2006. Na druhou stranu na MS byli od tý doby třikrát, když se koukneš na jejich soupisku, tak dlouhodobě za ně hrajou dobrý hráči.

Moc nechápu zmínit ve srovnání eura a selektivně zapomenout na MS

Reagovat
7kaka7

jasný, z nějakýho důvodu ho zatím opomíjeli... u nás by takovej hráč byl jasná volba do základu (i když u Franca kdo ví ), tzn ta kvalita je tam prostě vyšší, (to samý Dánsko, Asger a Peter se ani nominaci nepřibližují). Nicméně když se řekne "fotbalová země" tak mě Srbsko fakt nenapadne mezi prvními ale chápu jak si to myslel.

Reagovat
insane

No zrovna individuálně nás dlouhodobě o kus převyšujou, ale je to právě tim, že proti nám mnohem víc sázejí na individuální kvalitu, což jim, pravda, ve výsledku zas tak moc úspěchů nepřineslo. Každopádně je to podle mě fakt hezká vizitka, že by tým s tak silným fokusem na technický dovednosti vzal někoho z naší ligy.

Reagovat
7kaka7

to 100%

Reagovat
HorajzmAmmann

VAR zkurvil fotbal. 3 minuty se radujes na sektoru a přitom u každého gólu nemůže propuknout taková ta čistá euforie, protože víš, ze se každá branka zkoumá.

Absolutně nechápu, proč rozhodčí automaticky nezvedne praporek třeba při brance Kubaly. Jenom slepý neviděl z toho úhlu ofsajd…

Každopádně včerejší výkon Plzně odchozeny a naprostá ostuda a nekvalita Baníku ze to skončilo remízou. Kdy jindy mel Banik v Plzni vyhrát. Slo nám o všechno. Ach jo…

Reagovat
ACSeRw!n

VAR je peklo.. dobry jen pro gaucaky

Reagovat
monty25

Určitě nejsem pro úplné zrušení VARu, aby zase padaly góly rukou nebo z dvoumetrového ofsajdu. Ale nejlepší by podle mě bylo, kdyby to fungovalo jako trenérská výzva v hokeji. Prostě každý tým si může nechat přezkoumat jednu situaci a pokud nebude mít pravdu, tak o tu možnost přijde. Takhle se zkoumá pomalu všechno, furt se něco hledá a někdy to přináší víc škody než užitku.

Reagovat
kilobyte

A pak si někdo vezme výzvu a přijde o ní kvůli nějaké píčovině. Třeba jak loni rozhodčí nemohl najít záběr, že Čvančara rukou nezahrál.

Reagovat
monty25

Nikdy to nebude úplně ideální a vždycky tam bude hrát roli lidský faktor. Ale za mě to je prostě nejschůdnější řešení.

Reagovat
lampas

Reagovat
Grupma

Já tedy pro úplné zrušení VARu klidně jsem, ale to co říkáš, bych jim jako mezistupeň tedy ještě povolil.

Reagovat
Freedo

Pokud existují rozhodčí, co uznají gól rukou nebo z dvoumetrového ofsajdu, tak je velká šance, že ani nebudou umět ovládat VAR ku prospěchu věci.

Reagovat
HorajzmAmmann

A Priske je legenda. Naprostý bůh. Gratulace do Sparty. A pro dobro všech a jde Priske a realizační tým třeba do United, kdyz už neklapne Banik

Zasloužený titul

Reagovat
Kepy_FCB

Letos jsem co se pohárů týče rozpolcený. Strašně moc je přeji fanouškům ti si je zaslouží už dávno ale vedení,trenérovi a mnohým hráčům vůbec. Hapal musí skončit i když tam postoupime jakože na 98% postoupime Pak to chce i vyměnit komplet obranu, poslat pryč Kubalu a pár dalších.

Včera nám to chtěl Koubek nechat ale zase vlastní zoufalost účinkovala

Reagovat
BaggioRoberto

Na 98%? Uz vidim, jak prohrajete doma se Slovackem, protoze takovych zapasu uz jste doma predvedli nekolik a budete za sasky.

Reagovat
Imos

však jsou v podstatě čtvrtí znova

Reagovat
oli9

Sparta letos naprosto zaslouženě. Ten její fotbal navíc baví, je golova.. Prostě o pár ik jinde než zbytek ligy..

Slavie, má teď prostě horší kádr.. Ty její prestupy mají také poslední sezóny horší než měli dřív..

Prsiti sezónu jsem zvědav to dotoho asi S a Plzeň šlápnou kvuki té LM..

No my si to ještě s Baníkem v posledním kole rozdame o Evropu a i když většina favorizuje Baník, výhra není nereálná

Reagovat
ratusek

Jaká většina favorizuje Baník? Většina je právě smířená s vaší výhrou

Reagovat
oli9

Většina ostatních fanoušků..

Ale já už jsem pesimista... Co jsem slyšel včera tak kluci chtějí dovolenou a ne hrát ještě nějaké play off o Evropu a nedejbože vyhrát i to

Reagovat
ratusek

No to né. To by totiž znamenalo, že tam zůstane Hapal

Reagovat
r.mrazik

Letošní sezóna byla boží a tak silný kádr Sparta měla naposledy..hm..možná když hrál ještě Rosa.

Jestli ale Krejčí bohužel odejde, tak to bude šílená ztráta a bude extrémně chybět.

A pokud se k němu přidá i Kuchta, tak ten titul neobhajime. Bohužel.

Kéž by ještě jeden rok dali, když je přímý postup do LM.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jakožto nestranný fanoušek jsem absolutně spokojený, liga je top! Jak už tady někdo psal, zájem o ní, podcasty, ale hlavně kvalita BAVÍ!

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
monty25

V pátek Roda, včera Man City Women, dneska Teplice. Co jsem komu udělal?

Reagovat
John Obi Mikel

Nemáš fandit Man City Women ale Chelsea

Na řadě je Žižkov

Reagovat
monty25

Chelsea má tak nesympatické hráčky typu James nebo Kerr, že jim se dalo přát jedině tehdy, když tam byla Svitková, která stejně většinou nehrála. Jinak ještě v pátek vlastně i ženy PSG prohrály zápas o titul (finále play-off proti Lyonu), ale tam se to dalo čekat. U Žižkova strach nemám, maximálně že v Jihlavě zase vypadne signál ze stadionu a nepůjde mi stream.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Jestli tohle Zlín přežije, tak už nesestoupi nikdy.

Reagovat
PavlíčeQ

ofsajd o kterym mel var jasno asi za pul minuty

laik se divi, odbornik zasne

https://gcdnb.pbrd.co/images/53C2MRVkWdJw.jpg?o=1

Reagovat
Firkraag

No takhle to i v tom dvoupixelovým rozlišení vypadá jako jasnej ofsajd. Co tam řešili?

Reagovat
PavlíčeQ

chtelo by to lepsi zaber, ktery samozrejme neukazali a nakreslit caru, kterou samozrejme nemaji ale rekl bych ze obrance ktery stoji nejblize penaltovymu puntiku je na stejne urovni jako hrac na ktereho sla prihravka

Reagovat
Firkraag

Na mě to působí tak, že ten jablonečák je jediný v tom novým střihu trávníku, zbytek je poměrně jasně v tom starým. Jako být to celé o 30cm posunuté, tak poznáš úplný hovno, ale takhle mi to přijde jasné.

Reagovat
inferno08

Lepší záběr nebyl?

Hráč č.14 by mohl mít levou nohu v pozici před útočníkem, ale to z tohohle záběru nikdo nepozná...

Reagovat
PavlíčeQ

zadny jiny zaber neukazali, ale jak pisu vyse, jde o obrance u penaltoveho puntiku diky kterymu to ofsajd podle me temer urcite neni

Reagovat
inferno08

To se vážně nedá určit. Mně spíš přijde, že tam ten jablonečák je, ale ruku do ohně bych za to fakt nedal.

Reagovat
Firkraag

Chtělo by to lepší kvalitu, takhle ani není poznat, které nohy patří kterým hráčům

Reagovat
BaggioRoberto

Pric to za stavu 0:2 nevypustite? Vzdyt vam o nic neslo. Tak ne, ze proti Zlinu budete hrat tuzku. Zlin je tak spatnej, ze vam bude stacit nastoupit.

Reagovat
ednkfdzkgfd

zaprve ten obrazek neni ani zastaveny v momentu kdy hrac prihrava a zadruhe zeleny hrac jasne stoji v tmavsim pruhu hriste zatimco obrance na penalte ve svetlejsim. jasna situace

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
zorz767

Jablonec by to Zlínu mohl pustit. A věřím, že Karviná doma vyhraje, takže ještě by to mohlo všechno dobře dopadnout.

Reagovat
inferno08

Nutno říct, že skupina o udržení má celkem grády.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Uwe háže buly

letos je to napínavý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Bude stačit plichta Budějovicím i Karviné v posledním zápase?

Reagovat
Imos

ne, spadly by budějky

Reagovat
John Obi Mikel

Vše vypadá na sestup Příbrami. To bude definitivní konec tohohle klubu.

Reagovat
KingMaster13

Já bych nejásal, Vyškov je schopnej jim to pustit

Reagovat
fabec1222

To i Žižkov Prostějovu. Nevim teda, jak je na tom Příbram s Jihlavou v rámci vzájemných. Ale myslim, že ani Opava by nemusela dělat caviky.

Reagovat
eleven11

Reagovat
Cotton

Jihlava už sestoupit nemůže

Reagovat
ACSeRw!n

urcite ne

Reagovat
pingla

co se týká profesionálního fotbalu, tak asijo

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, tak jsem to myslel.

Reagovat
Salfovic

Což by byla škoda, produkovali tam slušné fotbalisty.

Reagovat
fabec1222

Když Zlín vyhraje a Karvína - Budějky bude remíza, tak sestupuje kdo?

Reagovat
Zdechlina

Zlín?

Reagovat
lampas

Budějovice, byli v nejhorším postavení po základní části. Nebo ne?

Reagovat
monty25
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JeséRodriguez

Není to tak. Správně je: Budějovice, byly v nejhorším postavení po základní části.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PISTOLERO

ČB

Reagovat
Cotton

Padá Příbram, něco si přej!

Reagovat
Greny

Kéž by

Reagovat
Salfovic

A to snad byli devátí, když nesmyslně vyhodili Krejčího.

Reagovat
Manik...

Ať spadnou zase?

Reagovat
Pablos

Kčapek by byl hrdý, Krobot Krobot Krobot

Reagovat
kecipep

Zlín snad půjde konečně dolů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele