FORTUNA:LIGA - preview 4. kola nadstavby

05.07.2020, 08:38, aktualizováno 05.07.2020, 08:38
Previews
Sparta v týdnu získala pohár a nyní chce stvrdit své konečné třetí místo v tabulce, stačí k tomu porazit Jablonec, případně čekat na ztrátu Liberce v souboji se Slavií. Baník Ostrava ještě může pomýšlet na pátou příčku a dnes potřebuje porazit Plzeň...
O titul
Slovan Liberec - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Fotbalisté Slavie již tři kola před koncem nadstavbové části obhájili ligový titul a zbývající průběh si určitě chtějí užít. Nyní zavítají na půdu Liberce, kterému jde naopak stále o hodně. Severočeši se potýkají s nesmírně náročným programem, neboť ve středu sehráli finálový zápas národního poháru se Spartou a po smolné porážce 1:2 tak ještě nemají evropské poháry jisté. V tuto chvíli se nacházejí na čtvrtém místě tabulky s jednapadesáti body.

Svěřenci kouče Pavla Hoftycha zaostávají za třetí Spartou o pět bodů, před pátým Jabloncem mají náskok jediného bodů. V tuto chvíli je nemine případné play-off o 2. předkolo EL, nicméně cílem je obsadit čtvrté místo, které stoprocentně zaručuje 3. předkolo. "Pohárová cesta skončila. Musíme zregenerovat a dát do závěru sezony všechno. Blíží se konec, vidíme cíl. Doufám, že najdeme poslední zbytky síl a budeme úspěšní," řekl Jakub Pešek.

Sedmadvacetiletý záložník se ještě krátce vrátil k pohárovému duelu se Spartou, ve kterém dostal svůj tým do vedení pět minut po změně stran. "Musíme pogratulovat soupeři. Chci pochválit hlavně kluky, finále jsme odmakali. Je to ale hořké, hořké, hořké," dodal Pešek zklamaně. Slovan na ligové scéně neprohrál dvakrát za sebou, po remíze 1:1 v Jablonci dokázal naposledy zvládnout klíčové střetnutí s ostravským Baníkem a zdolal ho 2:1. Pokud Slavii porazí a Jablonec zároveň prohraje na Spartě, tak už o kýžené čtvrté místo nepřijde.

Slavia v podstatě nemá o co hrát, na druhou stranu se ještě o jeden individuální úspěch může postarat. O krále střelců totiž bojuje chorvatský útočník Petar Musa, jenž má na kontě 13 ligových zásahů stejně jako Lukáš Budínský z Mladé Boleslavi. Tento nedělní duel navíc pro něj bude mít speciální náboj, jelikož právě v dresu Liberce odehrál podzimní část sezóny. Pražané naposledy přivítali Jablonec a uštědřili mu debakl po výsledku 4:0.

Domácí postrádají Chaluše s Hybšem, po dohodě s klubem se na trávník nepodívá duo Hromada - Băluţă. Trest za vyloučení se Spartou bude odpykávat Rondić a kvůli dvěma žlutým kartám nejsou k dispozici ani Koscelník s Kuchtou. Jindřich Trpišovský se dlouhodobě musí obejít bez Hovorky, Kúdely a Olayinky, jistotu startu dále nemají Holeš s Oscarem. V obou letošních vzájemných kláních vyhrála Slavia (3:0 a 1:0).

"Atmosféra v týmu je znatelně uvolněnější. I přes to, v jaké jsme pozici, víme, o co hrajeme a pro koho hrajeme. To je pro nás zásadní. Šanci asi dostanou hráči, kteří toho v sezoně tolik neodehráli. Stejně jako proti Jablonci ale nechceme složení týmu úplně rozbít. Do Liberce se vždy těšíme, protože to není jednoduché prostředí. Soupeř má před sebou dvě klíčová kola, ve kterých může zabojovat o Evropu a určitě na nás bude připraven," řekl pro klubové stránky asistent trenéra Jaroslav Köstl.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Malinský, Alibekov, Mara, Beran, Pešek - Mashike Sukisa.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Frydrych, Takács, Bořil - Traoré, Ševčík - Hellebrand, Stanciu, Hilál - Musa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.53 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Nejhůře postavený celek ve skupině o titul z Ostravy se v posledním domácím utkání sezóny utká s druhou Plzní. Baníku již v podstatě o nic nejde a tak se veškerá pozornost bude soustředit na konec kariéry Milana Baroše. Zvlášť z toho důvodu, že ani hostující Viktoria již nemá o co hrát.

Ještě dva zápasy - a pak už utrpení Baníku skončí. Kouč Luboš Kozel sice staví mužstvo podle vlastních představ, avšak otázkou zůstává, jak má budovaný tým vlastně vypadat. Doposud totiž byly k vidění jen minimální náznaky změn, u kterých lze navíc spekulovat, zda jsou krokem k lepšímu. Mnohými proklínaná nadstavba pak alespoň nastaví Kozlovi zrcadlo, aby viděl, v čem Slezané zaostávají za ligovou elitou, načež by v nové sezóně konečně mohl ukázat pokrok.

Naposledy Baník klopýtl v Liberci a jeho čekání na výhru se protáhlo na pět zápasů. "Bylo to pro nás zklamání. Čekali jsme o sto procent lepší výkon. Byli jsme málo odvážní a průbojní v poslední třetině hřiště. Nevytvořili jsme si šanci. Kombinovali jsme možná ve středu pole, ale tím nikoho přehrajete. Soupeř nás předčil v rychlosti přímočarosti, nasazení a rychlosti. Musí to být podstatně lepší, musí tam být vidět touha po vítězství," uznal Kozlův asistent Ivan Kopecký.

Proti Plzni by měli Slezané zabrat už jen pro to, aby osladili rozlučku ostravské legendy Milana Baroše s kariérou. Osmatřicetiletý kapitán Baníku oznámil své rozhodnutí v pátek a v neděli jej čeká poslední představení na domácí půdě.

Hostující Viktoria už může pojmout závěr nadstavby vyloženě rekreačně. Západočeši již ztratili šanci na titul a z druhého místa je již také nikdo nesesadí. I přes nakonec neúspěšnou honbou za první Slavií si družina lodivoda Adriána Guľy zaslouží obdiv. Plzeň za celé jaro prohrála jen ve dvou soutěžních utkáních a ukázala, že v příštích letech se klidně může vrátit na ligový trůn.

I bez nutnosti bodovat chtějí Západočeši ve Vítkovicích uspět. "Je to náš poslední venkovní zápas a těšíme se na něj. Na jaře jsme vyhráli spoustu utkání a rádi bychom v tom pokračovali. Chceme sezonu dohrát dobře a pohodu si odnést na dovolenou a pak i na začátek přípravy. Rozhodně to jen nedohráváme. Uděláme maximum, abychom přivezli tři body," ujistil zkušený obránce David Limberský, jenž před nedávnem prodloužil s Viktorií smlouvu.

Do Slezska s plzeňskou výpravou neodcestuje záložník Jan Kopic, který v minulém kole proti Spartě uviděl červenou kartu a kvůli disciplinárnímu trestu pro nějž sezóna již skončila. Zdravotní problémy sužují dalšího středopolaře Pavla Buchu i útočníka Jeana-Davida Beauguela a o jejich nasazení se teprve rozhodne. Baníku bude scházet vykartovaný forvard Tomáš Smola a marodi Martin Fillo s Danielem Holzerem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Reiter, Procházka, Svozil, Stronati, Fleišman - Potočný, Jirásek, Jánoš, Kuzmanovič - Baroš
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Čermák, Hořava - Kayamba, Chorý, Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.49 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Sparta, která je ještě plna dojmů z vítězství v národním poháru, přivítá na svém hřišti Jablonec. Zatímco domácím už takřka o nic nejde, hosté musí ještě zápasit o místenku v evropských pohárech, kterou dost možná nebudou mít jistou ani po konci bitev ve skupině o titul.

Těžko lze pro hráče Sparty najít nějakou speciální motivaci v dohrávce nejvyšší soutěže. Letenští na svoji jarní metu dosáhli ve středu, kdy ovládli MOL Cup, díky čemuž jim na ligovém umístění až tolik nezáleží. Navíc třetí místo mají prakticky jisté - nedělní soupeř z Jablonce už Pražany kvůli horšímu postavení po základní části určitě nepředběhne a nepravděpodobný je takový scénář i v podání čtvrtého Liberce. Severočeši totiž ztrácí na Spartu pět bodů, navíc mají před sebou těžké duely proti Slavii a Plzni.

Letenští si navíc na Jablonec mohou v klidu věřit. Poslední výhra zeleno-bílých v nejvyšší soutěži na ulici Milady Horákové je již hodně vousatá a datuje se do roku 2007. Také v probíhajícím ročníku dopadl první duel na Letné dle očekávání, přesně řečeno poměrem 2:0 ve prospěch Pražanů. Vzpomínaný zápas okořenil na straně Severočechů stoper Jiří Váňa, jenž tehdy ve třiceti letech zažil ligový debut. Listopadová odveta na jablonecké Střelnici již přinesla napínavější podívanou a nakonec skončila remízou 2:2.

To však bylo ještě v době, kdy Sparta pod vedením dnes již bývalého kouče Václava Jílka strádala a Severočeši zase pravidelně brali body. V současnosti je situace zcela opačná. Zatímco letenští se pod vedením Václava Kotala rozjeli, Jablonec trenéra Petra Rady stagnuje a v době "pokoronavirové" se trápí. Zeleno-bílí doplácí na marodku i bídnou formu tahounů a hrozí, že jim účast v předkolech Evropské ligy proklouzne mezi prsty.

Aktuálně sídlí Severočeši na páté pozici, a pokud na ní setrvají, čeká je nepříjemné finále s vítězem dvojzápasu Bohemians-Mladá Boleslav. "Sparta se v současnosti zvedla. Její vítězná série svědčí o tom, že se to tam stabilizovalo. Vyhráli trofej, nějaká euforie to je, ale hraje se až v neděli a jsou to profíci. Na tohle se nemůžeme ohlížet. Oproti Slavii tam musí být větší nasazení, míň strachu," burcuje Rada před seancí na Letné.

Na marodce Jablonce momentálně figurují stoper Jakub Jugas a trio záložníku Vladimir Jovović, Vojtěch Kubista a Dominik Pleštil. Proti Spartě navíc nemůže nastoupit její kmenový obránce Dominik Plechatý, jenž na Střelnici hostuje. Nejisté jsou navíc starty gólmanské jedničky Vlastimila Hrubého s pravým bekem Lukášem Holíkem.

Sparta má v tomto směru menší starosti, nicméně ani Kotal nepracuje se zcela kompletním kádrem. Zranění nepustí do hry zadáky Davida Lischku se Semihem Kayou a mimo hru je nadále také křídelník Srdjan Plavšić, který už alespoň začal trénovat.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Vindheim, Štetina, Costa, Hanousek - Karlsson, Kanga, Trávník, Karabec, Hložek - Tetteh
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Macháček, Štěpánek, Jeřábek, Krob - Hübschman - Matoušek, Považanec, Kratochvíl, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.55 - 6.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33256266:1181
2.Viktoria Plzeň33226564:2472
3.Sparta Praha33168963:4056
4.Slovan Liberec331561254:4451
5.FK Jablonec331481147:4850
6.Baník Ostrava331291246:4245

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (358)

Přidat komentář
Krony

Baník není z Vítkovic ty šašku Vaculíku. Baník není z Vítkovic, ty nejsi novinář.

Reagovat
Kepy_FCB

skupina o titul je z Vítkovic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono celkove moc nedává smysl to, co vyplodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Horší preview jsem ještě nečetl, příště by to mohl sepsat někdo, kdo tomu ví alespoň trochu o čem píše.

Reagovat
Zephyr

No příštích minimálně 15-20 let bude ve Vítkovicích, tak je třeba si zvykat na takové slovní obraty Ale jasně, chápu... pro Baníkovce to vždy byl, je, a bude "slezský" klub

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník má ale sídlo na Bazalech. Tak příště než něco napíšeš zjisti si o tom informace.

Reagovat
Zephyr

Oficiální sídlo chápu, ale reálně to pro tvář klubu neznamená moc. Spousta firem má taky oficiální sídlo na nějakém kokosovém ostrově. Petra Kvitová má taky sídlo v Monaku (pokud to teda nedávno nezměnila), a přitom hezky mává vlajkou jako "Češka". Taky mě to spojení vítkovický Baník trhá uši, ale sídlo jim je prd platné. Na Bazalech ani jinde ve Slezské Ostravě nehrajou a v dohledné době ani hrát nebudou (a kdoví jestli někdy ještě...).

Mediální obraz Baníku (rozhodně mimo Ostravu) bude teď vždycky ve stylu "utkání ve Vítkovicích, kde hraje domácí Baník", "fanoušci ve Vítkovicích", "dobré odpoledne z baníkovských Vítkovic". Reálně nikdo nebude zmiňovat sídlo na Bazalech, leda tak jako perličku z historie.

Hrozně bych vám přál brzký návrat domů, ale bude se to muset stát rychle, jinak to povědomí ochabne a vítkovické spojení začne být ten "normální stav"

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Salfovic

Tak pro lidi mimo Ostravu je úplně u prdele ve které části Ostravy Baník hraje

Reagovat
ACSeRw!n

ale je, casy se meni

Reagovat
andrew96

Joj, to vůbec nevím, jak se tam dostalo. Za to se omlouvám.

Reagovat
HorajzmAmmann

Do píce jak o nic nejde? Mají ti novináři úplně vymleto? Všude čtu, že Baniku o nic nejde. Já teda nevím, ale porazit Plzen, která tam může dát mladíky/náhradníky a Jablonec prohrát na Spartě půjde v podstatě o všechno. (Pokud samozřejmě chceme do Evropy)

Reagovat
smazaný uživatel

- Baník z Vítkovic.

- O nic Baníku nejde (lež),

- Kozel staví mužstvo podle vlastních představ (nebo o nic nejde?),

- minimální náznaky změn (takže nestaví podle vlastních představ? Navíc lež o minimálních změnách),

- nadstavba nastaví alespoň zrcadlo Kozlovi (takže už zase o něco jde?)

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně o tom zrcadlu říkal Kozel v rozhovoru týden zpátky. Aspoň si mohl někde vymyslet něco svého...

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná by udělal lépe, kdyby napsal jen co řekl Kozel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96

"V podstatě o nic nejde" ve smyslu pohybu v tabulce a možného postupu do Evropy. Opravdu nevěřím, že se Baník ještě může z šestého fleku hnout. Změny zase myšleny nejen v sestavě, ale i v hernímu pohybu. Něco tam je, stejně tak i Kozlův rukopis, ale pořád málo.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě o nic nejde ve smyslu pohybu v tabulce - jakože pokud bychom vyhráli s Plzní a Jablonec dopadl tak, jak dopadl, tak by ve vzájemném zápase v Jablonci o nic nešlo? Když bychom byli dva body za Jabloncem? Neříkám, že bychom tam vyhráli, ale rozhodně by o něco šlo.

K tomu zbytku, změn je tam dost, on mluví jen o nějakých náznacích změn...

Reagovat
andrew96

Proto je tam "v podstatě".

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě je ten článek pro fanoušky, kteří znají jeden z těch týmů zbytečný. A ti ostatní, ti tomu budou věřit a budou spokojení, takže OK, "kvalitní novinařina"

Reagovat
andrew96

Nevím, kde jsi na takový pohled přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

05.07.2020 12:13#

Reagovat
andrew96

Pořád nerozumím, bohužel.

Reagovat
Greny

Dle mě se ukazuje teď že vás kádr nemá na to co chce hrát Kozel.. tvrdil jsem to zde jak jste ho privedli že to bude chtít obměnu a někteří mě to dávali sežrat od vás..

Ono máte tam zajímavé hráče mix zkušených a mladších ale nesedí mi typologicky do té hry

Reagovat
HorajzmAmmann

?? o tom ale vůbec nepíšu

Reagovat
Greny

Já vím že ne.. ale že prostě jak zde někteří kritizují Kozla nebo Baník a narážky na Panika tak dle mě je to blbost ten tým byl úplně zvyklý na něco jiného

Novináři jsou ..... Ti ať si píší co chtějí na to kasli... Ale co mě zajímá bude hrát ten kluk co hrál proti Slavii z lávky a dal ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale narážky na Panika v poslední době vytahují spíše jeho příznivci a vocasove, co chtějí provokovat.

Jinak už se ba Panika víceméně ani nevzpomíná.

Reagovat
Greny

Tak to sorry

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli za to Kozel může nebo nemůže to uvidíme asi až časem, ale že v Liberci Baník zahrál 2x hroznou sracku oproti Spartě nebo Slavii je prostě fakt...

Reagovat
oli9

Což tady měsíc nečtu nic jiného že do Evropy nechcete

Reagovat
HorajzmAmmann

cože zase? To snad nemění nic na tom (i kdyby se do evropy nechtělo) že o něco jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Já některé lidi nechápu, chvílemi nevnímají svět kolem sebe. A dnes na zápase taky, Potočný už tam nějakou dobu nebyl, ale stejně se tam nějaký kokot rozčiluje a řve "Potočný hýbej se ty hovado!"

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jak na ef :)))

Reagovat
smazaný uživatel

No právě! Alespoň na jedno místě bych čekal, že to bude lepší Konkrétně na Baníku. Když už se udrží na nohách a je schopný mluvit - vlastně vypadal úplně v pořádku, dokud neotevřel hubu...

Reagovat
HorajzmAmmann

třeba myslel asi na lavičce. Nám vždycky trenér říkal, že po zátěži musí člověk aspoň chodit ať mu neztuhnou nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Na nás po vystřídání řvali "valte se mýt, ať nezabíráte místo ve sprchách"

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič - Coufal, Tijany, Takács, Kosek - Červ, Ševčík - Oscar, Stanciu, Hellebrandt - Musa

Reagovat
John Obi Mikel

Kovář - Coufal, Zima, Frydrych, Bořil - Traoré, Ševčík - Oscar, Hellebrandt, Masopust - Musa

Reagovat
skat

Liberec: Nguyen - Fukala, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Mara, Michal - Malinský, Beran, Zeman - Pešek

Reagovat
John Obi Mikel

Mašinkeho nechcete?

Reagovat
skat

Tak bojím se, aby mu hrdost nedovolila skórovat proti pouhé slávii Jinak toho nechce snad nikdo :

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska bude chytat Nita, když se jedná o jeho poslední domácí zápas.

Reagovat
rufus

To stejné i Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba chytat nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pište to trochu normálně...Preview Baníku a tam mluví Fillo a vy ho máte za maroda

Reagovat
smazaný uživatel

A Baroš se samozřejmě rozloučí maximálně 20 minutami v zápase, když někoho vystřídá...Všichni víme (i on) jakou má kondici

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dneska hrál 90 minut?

Reagovat
andrew96

Jo takhle...to si vyřiď s četkou no.

Reagovat
ManUnited

Elvis na hrotu, to zas bude podívaná

Reagovat
Fabregas@ole

Kuchta stále out, nebo se ještě neví?

Reagovat
skat

Do konce sezony. A na hrotu určitě Pešek.

Reagovat
FCSL

Snad tam dá Peška a na křídlo Zemana

Reagovat
ManUnited

Taky mě to napadlo jako možnost, uvidíme

Reagovat
skat

Nedovedu si představit jinou variantu než s Peškem v útoku a Zemanem na křídle. Navíc Alibekov zraněný, takže Krikri poprvé od začátku s Marou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký novinky ohledně Karviný, baráže atd?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si čtu preview Sparta - Jablonec, tam píše Vaculík, že "Aktuálně sídlí Severočeši na páté pozici, a pokud na ní setrvají, čeká je...."

Takže pokud setrvají na páté pozici, jenže kdo by je předběhl, když podle stejného Vaculíka (pokud takoví rádoby pisálci nejsou dva) Baníku v zápase s Plzní o nic nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba myslel Bolku ve finále o Evropu

Reagovat
andrew96

Ještě může Jablonec poskočit nahoru.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PavlíčeQ

5.7., to nemůže dopadnout jinak než debaklem 5-7:0. Pojďme se zase o jeden zápas přiblížit konci plukovníka na lavičce Jablonce

Reagovat
bobis21

Kdo by ho měl podle tebe nahradit? Napadají mě Hašek nebo Jílek?

Reagovat
PavlíčeQ

Hašek nebo Holoubek.

Reagovat
Salfovic

Vidím to na Haška.

Reagovat
PavlíčeQ

Já bych byl pro, ale někde jsem četl, že má Hašek vést ten kemp pro hráče bez angažmá, tak nevim.

Reagovat
John Obi Mikel

Kotal do Jablonce, do Sparty ňákej Giovanni Maccaroni.

Reagovat
Salfovic

Kotal už v Jablonci pohořel.

Reagovat
HorajzmAmmann

někdo by měl autorovi článku říct, že sám napsal dost rasistický článek...

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně je na tom rasistického?

Reagovat
Pokahontas

Striktně technicky vzato formálně zdánlivě nic,

ale je potřeba znát kontext,KDO ho vyvěsil a CO tím chtěl říct.

Ono to může totiž znamenat jednak ,,na bílých životech záleží TAKÉ",ale také ,,JENOM na bílých životech záleží".

Jestliže to vyvěsí idioti z řad fanoušků Sparty v pohárovém finále v Liberci spolu s vlajkou jižanské Konfederace,což je oblíbený symbol amerických rasistů,pak není nejmenších pochyb o tom,že je to myšleno v tom negativním,diskriminační smyslu.

Narozdíl od hesla Black Lives Matter, které je ANTIDISKRIMINAČNÍ, požadující rovné zacházení se všemi stejně - z čehož se rasistický extrémisti můžou pos*at.

Stejně jako není pochyb o diskriminačním charakteru hesla White lives Matter,pokud jej vyvěsí liberecká skupina Chaotix-což je ta banda holohlavých násilníků,co fyzicky napadá normální fandy soupeře a co se oddělila od hlavního kotle Slovanu poté,co se tento vedle Moderního fotbalu začal jasně vymezovat právě i vůči rasismu.

Jestli je tedy na původně zmiňovaném článku něco zavádějího, pak je to označování těchto extrémistů coby ,,libereckých fanoušků"- čímž se s nimi do jednoho pytle neférově dávají i jejich odpůrci např.ze skupin Death Boys Slovan,Supras Unisono apod.

Reagovat
vestinustarychdubu

Vlajka konfederace byla bezvadná v tom kotli, společně s White Lives Matter, hlavně že jim pak mohl prasknout čurák, když jim Tettech zařídil penaltu a Kanga proměnil strašný idoti. O Chaotix ani nemluvě, to je kapitola sama o sobě.

Reagovat
Salfovic

Aha, takže zatímco u WLM to může znamenat ,,na bílých životech záleží TAKÉ" ale i ,,JENOM na bílých životech záleží". Tak u BLM to může znamenat jen jednu variantu. Oni totiž černoši nemůžou být rasisti, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou. Ale BLM je podpora černých, ne rasismus proti bílým.

Reagovat
vestinustarychdubu

Protože tady jde i o vznik. Samotný BLM vzniklo právě z toho důvodu, aby to poukázalo na rasovou nerovnost, a tudíž, že i na černých životech záleží. WLM vedle toho vzniklo jen jako "ublížená" reakce na BLM, kdy i na rozdíl od BLM to není žádná organize/hnutí, ale jen hloupý plácnutí do větru. Plus k tomu pro jistotu dát vlajku konfederace, tak to už prostě dáváš jasně najevo, co tím myslíš.

Jinak rasista samozřejmě může být kdokoli, nikdo tu netvrdí opak, ale jde o myšlenku vzniku obou věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to není rasismus, ale mohl by být!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom nápisu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v čem je problém?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ten byl jen ten nápis, tak by neměl být. Ale v článku se píše, že ti fanoušci nějak oslavovali Hitlera atd, tak možná proto jsou označeni jako rasisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak to pak jo.

Reagovat
Pokahontas

Myslel jsem prve,že jde o Slovan liberecký, nikoliv ten bratislavský-což ovšem na podstatě obsahu příspěvku nic nemění.

Reagovat
Pokahontas

V tomto kole se nádherně ukazuje,jak moc draho přišel Jablonec bezkrevný výkon ve 30.kole na Bohemce.

V případě výhry v Ďolíčku by celá nadstavba pro něj byla jinak stejná,, s tím ,,drobným"rozdílem,že:

- by se Spartou dneska nehrál venku,ale doma.

-by na ní neztrácet šest bodů,ale jen tři

-by při bodové rovnosti po nadstavbě skončil před ní,a ne za ní.

Jinými slovy,aby se nyní bodově dotáhl na Spartu,musí ji dneska porazit venku (což se mu povedlo jen 1x z 27 ligových zápasů)+doufat v její porážku na Slávii+porazit doma Baník.

A ani v takovém případě ji v závěřečném hodnocení už nemůže přeskočit!

Zato při výhře na Bohemce by mu stačilo ji dneska doma porazit(což se mu v lize povedlo už 9x) a pak už jen uhrát doma alespoň stejný výsledek s Baníkem jako Sparta na Slávii a skončil by před ní!

Nezbývá než doufat,že Slávie i Viktorka odehraje poslední dvě kola stejně zodpovědně jako to minulé, i když jim v nich taky už o nic nešlo.V opačném případě to bude nezasloužený dáreček pro Slovan,který hraje s oběma nejlepšími týmy až v situaci, kdy nemůžou už být ani horší,ani lepší.

Pokud se špička nenechá zahanbit a Slovan porazí,nebo s ním alespoň neprohraje, pak stačí Jablonci k jistotě pohárů jedno vítězství.Ze statistického hlediska je to 12x pravděpodobnější doma proti Baníku než venku proti Spartě.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Rišan

Opakuji: Prvfní tři místa jsou už déle jasná (navíc pro Spartu je důležitější zisk poháru),totéž 6. místo Ostravy. Takže jde jen o to, jak si dva blíženciLiberec s Jabloncem rfozdělí 4. a 5. místo.Ač má J papírově silnější sestavu momentálně je výkonnostně a výsledkově ve srabu. Ve střední skupině patrně zopakuje Boleslav loňskou jízdu a může zdolat i toho pátého. Teď jde ještě o to co naše kluby dokážou v EL, o LM bych vůbec neuvažoval. Skupina o sestup by se měla rozhodně dohrát a proběhnout baráž, jež je jedna z mála pozitivních částí zbytečné nadstavby.Horečné úvahy, že možná nikdo nesestoupí.čpí Starkovým zájmem za každou cenu zachránit Příbram, jež by možná propadla i v baráži. Úvaha, že by pak ligu hrálo 17 týmů je už naprosto choromyslná!

Reagovat
Coutinho10

aha, tak az dneska jsme do toho riznuli

Sestava: Kovář – Holeš, Frydrych, Zima – Coufal, Traoré, Hellebrand, Oscar, Kosek – Júsuf, Musa

Lavička: Markovič, Stanciu, Tecl, Provod, Bořil, Červ, Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Losinho

Kosek

Reagovat
Coutinho10

na toho jsem hodne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Kovarovi ten zapas da potrebny zkusenosti do budoucna

Reagovat
Coutinho10

jojo ale tak v Liberci to pro nej bude specialni a aspon 1 zapas odchytat musel, tak aspon jistota, ze nebude opet chytat derby

Reagovat
Kaspar

jenze on je v ty brane naprosto trapny, kazdy rok dostane zapas na konci sezony a vzdy je tam pro smich

Reagovat
smazaný uživatel

Letos i v Opavě...

Reagovat
Coutinho10

j, to je druha vec no

Reagovat
Liquid

už chytal v Opavě a podělal to

Reagovat
Coutinho10

j, pravda vlastne

Reagovat
Liquid

je škoda, že nedal šanci Tijanimu místo Zimy

Reagovat
smazaný uživatel

prý je zraněný

Reagovat
Coutinho10

ja si myslim, ze uz i tak je odepsany, ale jak pise Mumloch, tak je zraneny i tak

Reagovat
Liquid

ale teda kurz na Slovan 3,3 při této sestavě je dost WTF, za mě tak nanejvejš 1,8 měl mít

Reagovat
Coutinho10

1,80 zase ne, ale jako lakavy to je....porad tam mame Musu a urcite tato sestava neodehraje 90 minut, takze lavicka to taky muze zvratit na nasi stranu

Reagovat
smazaný uživatel

S Kovářem v brance bude muset Musa dát minimálně hat-trick a ani tak to nemusí stačit.

Reagovat
db18

Staněk - Řezník, Hejda, Pernica, Kovařík - Kalvach, Čermák, Hořava - Kayamba, Chorý, Mihálik

lavička: Hruška, Limba, Bucha, Brabec, Havel, Herc, Alvir

že jsem naivně doufal, že se něco změní, když odejde Vrba...

Reagovat
db18

Baník: Laštůvka - Fillo, Zio, Pokorný, Flaška - Lalkovič, Jánoš, Kuzma, Jirásek, Potočný - Šašinka

...Bary na lavičce.

Reagovat
HorajzmAmmann

celkem fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Bary byl domluvený už před zápasem, že půjde na posledních deset, patnáct minut. Už by podle mě těžko zvládal i poločas, zvlášť, když jsme se snažili napadat.

Reagovat
HorajzmAmmann

taky jsou čekal více změn.

Reagovat
Salfovic

Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

To Trpiš tam sází víc mladíků

Reagovat
martin1

Snad aspoň Herc a Alvir dostanou půl hodiny.

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Hložek na hrotu to už mam pomalu větší chuť koukat na Spartu...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Alan_Shearer

Premet Kovar v brane tak snad nam to Slavia proda

Reagovat
DieFohlenBMG

Přéma

Reagovat
Rolf

Vypadá to,že všichni 3 to prodávají!

Reagovat
smazaný uživatel

Přéma

Toho jsem čekal až na derby, ale Trpiš ho chce asi pojmout vážně a vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

V 3-5-2 to bude hlavně o těch 2 wingbecích. Jsem zvědavý zejména na Koska.

Nicméně může bez jediné změny přejít zpět do 4-2-3-1.

Kovář - Coufal, Frydrych, Zima, Kosek - Holeš, Traoré - Oscar, Jusuf, Hellebrandt - Musa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin1

Souček A zas z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

a ten komentator nic a porad jen mele o tom hlavickujicim a Dubravkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten uživatel, co nadával, že je to náš nejhorší hráč? Už má ban?

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Landooooo. McLaren fantasticky, i když trošku haluz

Reagovat
bobis21

Neskutečný závod o čas v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to mělo šťávu, ale penalizace pro Hama velice přísná. To mi ale vůbec nevadí. Ferrari na bedně po katastrofálním víkendu.

Reagovat
HorajzmAmmann

velice přísná, ale i tak jako fanoušek McLarenu jsem tohle naposledy zažil snad 1. závod 2014, kdy byl Magnussen 2. a Button 3.

3. + 5. místo je famozní. Sainz + Norris asi největší sympatáci s Ricciardem a Bottasem na startovním roštu Přeju jim to

Reagovat
andrew96

Ocon.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Greny

Ham se odvolá že je jiné barvy pleti a bude na bedne

Reagovat
HorajzmAmmann

toho se taky trošku bojím.

Reagovat
MagpeCZ

To zase nepřeháněj. Něco podobného se stalo i v Brazílii a Hamilton tam svou chybu uznal

Reagovat
bobis21

"I’ll take whatever penalty they feel I deserve and move forward”... Ale proč nenapsat nějakou hovadinu kvůli jeho barvě pleti že?

Reagovat
ratusek

Za to jak je vymletej mu to přeju

Reagovat
Kaspar

no kurva,fanousek mclarenu, konecne zacla sezona, vidim vsechny treninky, kvaldu a pak zapomenu na zavod

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

A Williams má už teď víc bodů než za celou leňskou sezonu, ne?

Reagovat
fabec1222

Nemá žádný bod, Laffita dojel jedenáctý

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní závod. Jen se celkem divím, že na konci nedal Mercedes instrukci Bottasovi, aby uhnul Hamiltonovi a nechal ho jet naplno, protože to, že ho v posledním kole "brzdil", ho prakticky stálo 3. flek + dost možná i bod za nejrychlejší kolo, které mohl při tom agresivním nastavení motoru zajet.

Jsem zvědavý za týden, hlavně Verstappen si bude chtít spravit chuť. U Vettela naopak čekám další pokles motivace a nedivil bych se, kdyby to zabalil ještě v průběhu sezóny, ten rozdíl mezi ním a Leclercem pomalu začíná být podobný jako mezi Verstappenem a Albonem.

Reagovat
fabec1222

Vettel už to má na párku, nepředjel za celý závod snad ani jednoho jezdce.

Reagovat
bobis21

Už se ví co bude s Vettelem příští rok? Nejlepší tým který má místo je snad Renault ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky Mercedes, ale to by se museli zbláznit

Reagovat
bobis21

Botasovi končí smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

Oběma pilotům. Zatím by teda mělo být volno i v Red Bullu vedle Verstappena. Ale myslím, že Vettel už bude chtít pokračovat jedině v top týmu, kde bude mít zaručenou pozici jedničky a to mu nedají nikde. I když kdo ví, jak by se zachoval Mercedes, kdyby se nedohodli s Hamiltonem.

Reagovat
bobis21

O Red Bullu vím, ale tam nečekám že by brali staré, takže když Ocon vyhoří tak vezmou jiného mladíka. Mercedes by teda mohl, ale asi by nedělali Vettel s Hamiltonem v jednom týmu dobrotu.

Reagovat
Kaspar

skoda dneska, mohlo se hodit jeden zapas od 3, druhy od 5 a posledni od 7

Reagovat
John Obi Mikel

Zrušit nadstavbu.

Reagovat
Greny

Tak legendy končit nemají... Snad dostane jinou šanci .. s prominutim k všem Brnakum Svancara měl rozlučku super ale nesahal mu ani po kotnik

Reagovat
bobis21

Třeba bude ještě nějaký zápas jako měl Jankul až budou moct vypeodat stadion

Reagovat
Greny

Bylo by to vhodné a nejlíp na Bazalech

Reagovat
bobis21

Tam asi ne, ta kapacita je tam teď hrozně nízká...

Reagovat
smazaný uživatel

Bary má mít epickou rozlučku, na které se pracuje, avšak nebude to hned hlásit do světa.

Tipuji, že to bude zápas EURO 04-vyber hvězd, kde bude v zastoupení Liverpool, Lyon, Galatasaray.

Bude to něco mezi rozluckou Jankula, kdy tomu dali grady chachari na tribunach a Rosickym, jenž měl zas kvalitní sestavu hráčů.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tiskovce Bary říkal, že nějaké varianty rozluček v hlavě má, ale že se nedá nic plánovat v koronadobě takhle dopředu. Takže se bude loučit možná za rok, možná za dva.

Já doufám, že Bary to bude mít ještě "lepší" než Jankul, ale hlavně že tam bude větší rozdíl v poměru Baníkovců oproti svátečním, nebo dokonce i repre fanoušků, kteří hodně chorálů pochopitelně neznali a nebylo to ono...bylo tam hodně těch bájných rodin s dětmi, které atmosféru moc nevytvářely (nemyslím ty, co chodí běžně). Ale za to jsme si mohli i sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Adam + Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek už jen 6 gólů na čelo tabulky střelců, to je hratelný.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Adam zkušeně

Reagovat
Firkraag

Karabec , Hložek .. na těch jednou bude stát repre

Reagovat
RadekVonCZE

Doufejme

Reagovat
HorajzmAmmann

co to Baník zase zkouší místo těch rohů?

Reagovat
smazaný uživatel

Co? To jsem moc nevnímal, jen ten jeden, kdy rozehrávající zvedal strašně dlouho ruku a pak to dal klasicky do ruk brankářovi (ale na to jsem zvyklý už deset let)

Reagovat
Selänne

Trávník klasicky úplně zoufalej.

Reagovat
KnoxXx

akurat som chcel napisat nieco podobne; vykonnost ledva na 1.ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Karabec a Hložek

Reagovat
bobis21

Choreo komunistům zase praskne cévka

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam máte?

Reagovat
bobis21

Horákovou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to je potřeba....po Praze visí na několika místech obrovské plachty s její fotkou a nápisem zabita komunisty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný, foto?

Reagovat
Shottack

To je krása. A to jsme prý ten komunistický region...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo?

Reagovat
HorajzmAmmann

a já chvilku myslel, že to je Baroš...

Reagovat
Liquid

Baníku nikdy nefandila

Reagovat
Salfovic

A jak dopadla.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
8lampard8

Reagovat
SIRBRANIKE

dpč

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať jim praskají.

Reagovat
Banikovec7

Uz se tu na tribune ozyvaji, proc tam nedaji neco o Lidicich nebo Osvetimi

Reagovat
Kepy_FCB

nebo Osvětimanech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

myslel jsem nejdřív že to je ten prymulolog Maďar, ten nápis dole by byl k němu dobrá ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vystřelte už někdo, vždyť je to k zblití...

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbené kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré

Reagovat
db18

Ti co tam jsou už to taky mrdaj... klidně tam mohl hodit víc nových, ne jen Staňka a hůř by to nevypadalo. Příště rozlučka s Hubníkem, tak zas hovno, leda by bylo symbolické střídání generací za Gábu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké máte vlastně nadějné mladíky kromě mladého Gabriela? Moc to nesleduju.

Reagovat
db18

Kája Žilák (ten je teď ale asi zraněný, protože nehrával ani za B), Hezoučký, do formy se zase dostal Kepl (který by se hodil, když je Bogy mimo...), k tomu máme furt na hostování Herce...

Pak na hostování Matějka, Hlavatý, Šulc, Pfeifer.

Reagovat
havrys99

Ještě bych přidal Pepu Koželuha a Martina Šimka, oba byli loni na ME sedmnáctek

Reagovat
hefy

Reagovat
Coutinho10

Ibraaaaa

Reagovat
KnoxXx

Nita

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda Jirka

Reagovat
Raylan

Nita>Heča

Reagovat
rufus

Jednoznačně. Velká škoda, že odejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Jusuf

Na tohle jsme čekali

Reagovat
Coutinho10

Yusuf Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si říkal, snad ten blázen nechce střílet.

Reagovat
Coutinho10

je to dobrej typek proste

Reagovat
John Obi Mikel

Traoré

Bahrajnec

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň hlavou už na dovolený Tohle musíme dát nějakým haluzákem jako naposledy Zeher.

tak snad Kuzma 1:0

Reagovat
db18

Udělejte čtyřku a Viktorka bude mít po Edenu komplex z dalšího stadionu.

Reagovat
bobis21

Ten Zeherův gól je snad nejhezčí gól Baníku co pamatuji

https://youtu.be/zNpeBEgTWpk

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jakej Henry

Reagovat
HorajzmAmmann

Zeher se trefil v Baníku asi 7x, ale většinou fakt hezky.. viz:

https://youtu.be/UnJOz-K-dsk?t=7

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak teda osobně nejhezčí gol je tohle:

https://youtu.be/zuUtWAL3MsY?t=205

2 nejoblíbenější hráči a ta patička prostě luxus. Navíc atmosfera v topu, Sparta nepřelezla skoro půlku. Nejlepší zápas Baníku ever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Produktivní sice úplně nebyl, ale bavilo mě jeho hru sledovat

Reagovat
Kepy_FCB

jenže nelze zapomenout že na každej světlej moment bylo dalších 50 zadrbanejch balonů

Reagovat
smazaný uživatel

Co Byzi proti Boro? https://youtu.be/KZVtuMXQyJ0?t=11

Nebo Šindelář nedávno proti Spartě doma, vlastně i Bary v tom samém zápase, ale tomu dost pomohlo to, že to byl právě Bary Nedávno Jánoš. Dále Azevedo na Sigmě. Zeher z trestňáku na Slavii, nebo i třeba takový Heinz v Liberci - ta euforie jak skočil na síť...ty jo, já mám tolik nejhezčích gólů! Nebo Tomáš Marek (snad jsem mu nezkazil jméno) ve Zlíně, myslím, že to skončilo nakonec 2:2. Dále "iks" stejných gólů od Lukeše, kdy to kroutil z tresťnáku na zadní tyč tak, že pokud to nikdo z našich netečoval, tak to skončilo v brance, protože brankáři byli připraveni právě na tu teč.

Reagovat
bobis21

Jasně, možná spíš jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Fantasticky fotbalek

Reagovat
martin1

No jo klasika, v situaci, kdy o nic nejde není nad to tam vrazit 30+ hráče, který si to jdou "odchodit"

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu jste se někteří snažili, Lašty se zapotil teda hodně, ale dozadu takový pohoda fotbal. Mi to připadá, že pokud vám o něco jde, tak nemá smysl na ten zápas chodit kvůli rozhodčím a pokud už vám nejde o nic, tak to máte až moc na háku.

Reagovat
martin1

Tak vepředu byli mladší , ale obrana s průměrem 31 let

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Super Přémo, ještě zraň spoluhrace

Reagovat
smazaný uživatel

To se stává i lepším gólmanům

Reagovat
smazaný uživatel

Musa

Reagovat
Coutinho10

Muuusaaaaaa je buuuh

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kozáááááááááááááááááááák ........ale chyba gólmana jak sviňa

Reagovat
Salfovic

Kdo z Baníkovců to po rozehrání napálil ze dvou metrů spoluhráči do hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

COŽE?

Reagovat
smazaný uživatel

To není tím, Řepka už se takový narodil

Reagovat
lichna.

Lalkovič

Reagovat
db18

Pokorný s nejlepší šancí pro Viktorku.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Míšovi zakončování

Reagovat
Losinho

Musovo

Reagovat
Stannis Baratheon

Yusuf 1+1, to je panečku hráč.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To už má na jaře stejný kanadský body jako nepostradatelný Teclík, viď.

Reagovat
mayday

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Po roce hledání máte konečně jedničku do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hellebrandt i Jusuf dobré výkony.

Reagovat
Mates_Matesović

Karabec

Reagovat
Coutinho10

hromadne stridani...rip Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď tam toho Červa, vedem 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Baník vyhraje, ať je příští kolo aspoň trochu zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho slunka, Bary málem osobně doručil třesničku v posledních vteřinách

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty Karabcovi přihrávky dneska před pár dny mu bylo 17

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Typičo ten Hancko

Reagovat
KnoxXx

Hanckoooooooo

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kozáááááááááááááák Ale Hancko

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák si jde pro střeleckou korunu.

Reagovat
Greny

Přál bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Berana koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muso, ještě góla, dohnal tě Kozák.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jak je to momentálně?

Reagovat
smazaný uživatel

14:14 podle Livesportu.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jo dík, už jsem si to taky našel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

já to nesleduju tyhle věci...našel nějakou jinou tabulku, tak jsem z toho byl volaký zmetený

Reagovat
OTASi

Kozákovi góly jsou špatně pro repre, už teď má beztak u šilhavýho místo jasný

Reagovat
Selänne

Jako trojka je teda stokrát lepší varianta než Doležal.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick, Ondrášek, Vydra (+Hložek, pokud se bere jako hroťák)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ne Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně žádného Doležala, Kozáka, Chorého a další kopyta...

Reagovat
Greny

A která varianta je lepší ? Doležal? Škoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

1. Schick

2. Ondrášek

3. Vydra

4. Škoda

5. Krmenčík, Kozák, Doležal, to už je jedno

Reagovat
db18

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná debilita lidí.

Reagovat
Losinho

Proč ne on a Kozák jo? Však to vyjde úplně nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Kozák dává všechny góly ze hry, to poleno namyšlený Škoda většinou jen z penalt.Tak třeba proto,Škoda je línej na krok a vůbec nepresuje, to je další věc.jen čeká, kdo mu to posadí na hlavu, kdežto Kozák si spoustu míčů vybojuje sám

Reagovat
Losinho

Dík za názor

Reagovat
Losinho

(a to jsem myslím přísnější na Škodu)

Reagovat
fabec1222

A kdy hrál naposled Ondrášek zápas? A kdy bude hrát tak další?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Euro je až za rok. Je pravda, že do startu LN se v USA hrát nebude no.

Reagovat
fabec1222

jj, tak jsem to myslel. V USA je situace jaká je, a pro LN nejspíš nebude Ondrášek rozehraný. Jak na tom bude před Eurem, a jak se na něm projeví případná dlouhá pauza, to se uvidí. Snad ty kluby v USA případně dovolí hráčům hostování v Evropě, aby se rozehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho do Evropy vůbec pustí přes ty zákazy

Reagovat
OTASi

Krom Schicka Ondrášek, Krmenčík, Vydra...pak až někde Kozák, Škoda, Doležal...

Reagovat
bobis21

ale je fakt že z toho zbytku bych asi jako prvního vzal Kozáka

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co napsal OTASi jedině výměnou za Krmenčíka, ale jen aby zahříval na repre svazu postel třeba Masopustovi nebo tomu plešatému masérovi co vymýšlí dětské rýmovačky po výhře a všichni se tomu smějou

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

než Doležal tak to už radši ten Kuchta...

Reagovat
OTASi

nebráním se novým jménům, Doležal je taková znouzectnost na to 5.místo

Reagovat
Losinho

Krmenčík taky bude muset dost zabojovat.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel dnes nestřídá?

Reagovat
db18

No, tak ještě, že to mrdaj, jinak by to byla penalta...

Aspoň Alvir se dostane na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Musa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stando ty vole, to jdi fakt už do prdele. To je neskutečný.

Reagovat
db18

Piša 20 vteřin na hrotu a už měl dvě gólovky.

Reagovat
db18

*Pišta

Reagovat
KnoxXx

Liborko

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kurva Kozák, už mohl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Musa se vykartoval na derby, takže Kozák "má na noze mečbol". I když Budínský má možná ještě 2 zápasy.

Reagovat
veikko

Ještě je reálně ve hře Řezníček.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
mayday

Já bych to tomu křupanovi i přál.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Aj, tak to je pro něho teda rána........to jsem chtěl přesně napsat, že Budínský bude mít asi o zápas navíc

Reagovat
Kaspar

stejne je to picovina, pocitat strelci i nadstavbu, muzou v predkolech taky pocitat goly v lm a el

Reagovat
smazaný uživatel

Králíček z Liberce dnes debut a po minutě gól

Reagovat
smazaný uživatel

Má zážitek ma celý život

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust je taky hráč typu "čím horší pozice tím větší šance na gól"

Reagovat
KnoxXx

Kanga top trolling Jablonca

Reagovat
Coutinho10

to byl Musa vedla Masa, jak bezel sam a neprihral ze ?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Musa už dávno na hřišti není.

Reagovat
Coutinho10

jak tech stridani bylo tolik, tak jsem veril, ze ho necha, kdyz se vykartoval

Reagovat
smazaný uživatel

Musu střídal Červ, takže asi Provod.

Reagovat
Coutinho10

j, skoda...i tak mu to mel davat ale

Reagovat
Han střelil první

Lalkovič nemá ani na divizi.

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť tam jako jediný s Kuzmou má nějakou techniku a fotbalové myšlení, narážečky a podobně...

Reagovat
Han střelil první

Nemá fyzičku. Jakože fakt vůbec žádnou, hrozně nepřipravený. Z toho pak plynou i chyby, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bral Kuzma hodně na sebe, jakoby se snažil hrát toho hráče co nám chybí (Otepka, Lukeš), Lalkovič taky hodně makal, Jirásek kupodivu taky, jakoby ho nakoplo vynechání Hrubého, často marně hecoval k napadání a snažil se dirigovat (do Jiráska bych tohle nikdy neřekl). Jánoš taky dřel, Fleišman a Fillo taky. Lašty to držel, Zio spolehlivý. Mladí to hodně osvěžili. Škoda, že soupeř zrovna nehrál o nic...určitě je lepší ta prostřední skupina, kdy nenarazíš na soupeře, kde o nic nejde (byť nejsou tak papírově silní, jako v první skupině). Ale Baryho rozlučku jsem přežil ( ) a těším se na další sezonu!

Reagovat
lichna.

Jediný z mála kdo tam dneska byl schopen udržet balón..

Reagovat
lichna.

*jeden z mála.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogy

Reagovat
smazaný uživatel

V kontextu cele sezony to vyzni blbe, ale monentalne je to jedine kridlo co je schopne plnit Kozlovy pokyny.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Však si to včera viděl sám. Hrál přesně to, co chce Kozel od krideonic

Reagovat
Han střelil první

Tak jestli chce Kozel od křídel takový výkon, tak to se moc neposuneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou má Lalkovič výkony dobré - nevím teda, do kdy má smlouvu, ale u předchozího trenéra nedostal moc šancí, teď když ho vidím, tak pohybem i snahou se vždy řadí k těm nejlepším, byť občas si to zkazí řešením dané situace. Ale i tak mi to nepřipadá, že by propásl tolik šancí, abychom ho hned odstřelili. Jediné, co ve mě vzbuzuje nedůvěru, je jeho střídání klubů...

Reagovat
veikko

Ne, že bych Barymu takovou pořádnou rozlučku nepřál, ale neříkal náhodou, že už přes bolesti nemůže ani pořádně hrát? No a ten náš kouzelník ho tam pošle na 20 minut. Jako asi to zkusil, no, ale evidentně už to fakt dál nešlo. Díky za vše, Milane.

Reagovat
db18

Vždyť se stejně už předtím 70 minut nehrálo...

Reagovat
bobis21

Šel tam samozřejmě proto, že je to rozlučka. Nakonec málem rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo symbolické.

Reagovat
veikko

Jo, nakonec jo. Jsem to i trochu chtěl zakřiknout, ale bohužel to se stává jen když to člověk nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních pět minut to i vypadalo, jako by Milan neměl u nohy míč dva měsíce, ale nakonec se do toho na naše Baníkovské poměry dostal, nebyl žádným oslabením a věřím, že jak říkal, chyběl místo slunce mrak a dal by to

Reagovat
smazaný uživatel

I ten Zio....kdyby si vyměnili pozice a v první šanci byl Bary, v té Baryho zase Zio, tak by "nebylo třeba rybníka"....ale představa je to krásná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleee, Milaaan. Škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, mohlo to tam padnout

Reagovat
ACSeRw!n

Rada

Reagovat
Jackmaker1989

Však má pravdu. Povedal to presne ako to je.

Reagovat
ACSeRw!n

ale me slo o to, jak to podal.. a pak nakonci bylo videt, jak chtel rict "pruser" a na posledcni chvili to zmenil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele