Eredivisie - preview 8. kola

01.10.2010, 08:40, aktualizováno 03.10.2010, 08:29
Previews
Ajax na úvod nedělního programu musí porazit Utrecht, aby se udržel na čele, druhé PSV totiž v podvečer přivítá outsidera Venlo. Feyenoord se představí na hřišti De Graafschapu, Alkmaar přivítá Heracles, Heerenveen Den Haag a v zajímavém souboji se střetne Twente s Groningenem...
AFC Ajax - FC Utrecht  (neděle 12:30)
Nahánění Ajaxu zatím jeho pronásledovatelům příliš nevychází. Amsterdamští hráči hrají ve velké pohodě a dokazují, že to s útokem na titul myslí skutečně vážně. Přesvědčit o tom mohou i v tomto kole, kdy přivítají Utrecht.

Svěřenci trenéra Tona du Chatiniera vybojovali doposud devět bodů. Všechny si ovšem připsali po zápasech na vlastním trávníku, venku je to totiž v jejich případě zatím jen bída a utrpení. Ve čtyřech zápasech hned čtyřikrát prohráli. Jedinou omluvou jim může být fakt, že skutečně neměli zrovna přívětivý los. Na svém kontě už mají například zápasy s Twente nebo Feyenoordem. Naposledy naopak nestačili na zvedající se Alkmaar.

Jenže ani tentokrát nečeká Utrecht zrovna jednoduchý úkol. Porazit Ajax na jeho půdě dokázal ve své historii pouze ve dvou případech (naposledy v roce 2006, kdy zvítězil 4:1), na místo toho ale sbírá ve vzájemných zápasech jednu porážku za druhou. Současná cifra se zastavila na čísle 34, čtyřikrát zápas vítěze nepoznal. Utrecht ještě nikdy navíc nebyl schopný udržet v Amsterdam Aréně čisté konto.

Toho si je ale Ajax ale pochopitelně vědom a bude to chtít zúročit ve svůj prospěch. Bodová ztráta by jej totiž mohla připravit o první místo, což nechce v klubu nikdo připustit. "Utrecht je silný především doma. Jeho výsledky jsou i proto častokrát rozdílné jako den a noc," zhodnotil ve zkratce svého soupeře trenér Martin Jol.

Ten se svými svěřenci vybojoval v posledních dnech hned dvě velmi cenné remízy. Minulý víkend se vracel Ajax s výsledkem 2:2 z Twente, během týdne naopak vybojoval doma bod s AC Milán v rámci Ligy mistrů.

Právě v tomto klání se ovšem zranil levonohý obránce Vurnon Anita, což Martina Jola velmi mrzelo. "Hodně ho to bolelo, ale má tam jenom modřinu, není to zlomené, takže by se mohl celkem brzy vrátit," dodal Jol. Kromě Anity bude chybět také dlouhodobě zraněný Atouba a také náhradní brankář Vermeer. Fit je už alespoň finský univerzál Teemu Tainio.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.00 - 11.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
BV De Graafschap - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Fotbalisté Feyenoordu prozatím neprožívají nejšťastnější období, avšak ještě mají dost času všechno napravit a dostat se do optimální pohody. Z národního poháru i evropské ligy sice předčasně vypadli, avšak v Holandsku se hledí hlavně na ligové výsledky. Feyenoord se prozatím nachází až na čtrnácté pozici se ziskem pouhých sedmi bodů, nyní ale může proti nováčkovi soutěže chytnout druhý dech. Ten se ale určitě předem nevzdá.

De Graafschap totiž posbíral také jen sedm bodů a je pouze o skóre za Feyenoordem na patnácté pozici. De Graafschapu se povedlo úvodní kolo, kde zdolal druhého nováčka Excelsior, poté překvapil Heerenveen, když si s ním v domácím prostředí poradil těsně 3:2. Jenže už vypadl z národního poháru po neúspěšném penaltovém rozstřelu s Utrechtem, v minulém kole navíc v lize podlehl konkurentovi z Venlo 0:1.

Feyenoord prohrál tři ligová kola za sebou. Nejvíce jistě mrzí minulý neúspěch na půdě Nijmegenu, kde Feyenoord třikrát inkasoval a proto zaslouženě prohrál v poměru 0:3. Předtím nestačil doma na Ajax (1:2) a o týden dříve nedokázal uspět ani v Bredě (0:2). Oba nedělní protivníci se naposledy spolu potkali loni v únoru a Feyenoord jasně zvítězil 2:0. O rok dříve dominoval poměrem 3:1 a v roce 2005 si ze stánku De Vijverberg Doetinchem odvezl těžko uvěřitelný výsledek 7:2!

Kouči domácích Dariu Kalzičovi bude chybět v sestavě Vito Wormgoor, který byl právě v duelu s Venlem vyloučen. Nicméně větší ztrátou by byla případná absence hvězdného útočníka Rydella Poepona, který má problémy se stehenním svalem. Nahradit by ho logicky mohl Steve Knight. Naopak po svalovém zranění se do sestavy vrací Purrel Fränkel. "Musíme brát De Graafschap jako rovnocenného soupeře, v současné situaci nemůžeme konkurovat Twente nebo Ajaxu," drží se při zemi kouč Feyenoordu Mario Been.

Ten musí zkousnout velkou marodku, na ní se nacházejí Jon Dahl Tomasson, Ron Vlaar, Erwin Mulder, Sekou Cisse, Dani Fernandez a Bart Schenkeveld. Po karetním trestu se vrací Bruno Martins. "Musíme bojovat se soupeři, které jsme měli snadno porážet. Situace se tak výrazně změnila. V kabině je sice dobrá atmosféra, ovšem chce to nějaké ty body," hodnotí současnou situaci týmu Been. "Musíme se prostě dostat na vítěznou vlnu," nevidí Been jiné východisko.
BV De Graafschap - pravděpodobná sestava:
Waterman - Nalbantoglu, Saeijs, J. Buijs, Fränkel - Bargas, Jungschläger, Meijer, Rose, Hersi - Poepon (Knight).
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Van Dijk - Leerdam, De Vrij, Bahia, De Cler - Mokotjo, Bruins, Fer - Schaken, Castaignos, Wijnaldum.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Twente - FC Groningen  (neděle 14:30)
Toto kolo svede proti sobě opravdu velmi zajímavé protivníky, největší šlágr však asi sehrají právě tyto dva mančafty. Groningen zatím letos zřejmě překvapuje i sám sebe a dokáže obírat o cenné body i ty největší favority, v letošním ročníku doposud ještě neprohrál a po sedmi kolech má na kontě úctyhodných patnáct bodů. Třetí příčka mu tak náleží právem. A navíc v úvodu sezóny zatím nemá úplně nejšťastnější los.

Po sedmi kolech už má za sebou dva největší favority PSV i Ajax, dokázal si poradit s účastníkem Evropské ligy Utrechtem a potkal se také s předloňským mistrem z Alkmaaru. A nyní ho čeká obhájce ligové trofeje, který bud mít obrovskou chuť napravit nepovedené vystoupení z Ligy mistrů. Twente je v lize čtvrté a ztrácí čtyři body na konkurenční Ajax, se kterým v posledním zápase remizovalo 2:2.

Jenže na evropské scéně bohužel holandský celek vyhořel, po slušné remíze s italským Interem musel zkousnout hořkou porážku na půdě anglického Tottenhamu, kterému jasně podlehl 1:4. Oba výběry se v lize potkaly na stánku De Grolsch Veste loni v říjnu a domácí Twente deklasovalo protivníka 4:0. Vyhrálo proti němu před vlastními fandy čtyřikrát za sebou, v roce 2006 si Groningen odvezl neskutečnou prohru 1:7!

Kouč Michel Preud'homme však nyní tak snadnou lahůdku nečeká. "Není žádnou náhodou, že Groningen je v tabulce takhle vysoko. Proti Tottenhamu nám to nevyšlo po psychické stránce. Samotná hra až zase tak špatná nebyla, i když chyby tam samozřejmě byly. Teď už to je ale za námi a už se plně soustředíme na Groningen," uvedl Preud'homme. Do zápasu může nasadit téměř kompletní sestavu, ovšem otazník visí nad startem dua Dwight Tiendalli - Emir Bajrami. O jejich účasti či neúčasti by se mělo rozhodnout na poslední chvíli.

Kouč hostů Pieter Huistra má s marodkou tak stejné starosti. Kvůli vymknutému kotníku bude mimo delší dobu Leandro Bacuna, jistotu startu zatím nemá Oluwafemi Ajilore, rozhodne o tom až jeho zdravotní stav těsně před duelem. "Oproti loňské sezóně hraje Twente více do hloubky pole, což ho dělá mnohem nepředvídatelným. Může totiž udeřit kdykoliv, proto my se budeme muset koncentrovat po celých devadesát minut," má smělé plány Huistra.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Heerenveen - ADO Den Haag  (neděle 14:30)
Forma Haagu šla v posledních kolech ohromně nahoru. To pochopitelně ale dělá Heerenveenu pořádné starosti, jelikož se počítá s jeho snadným vítězstvím.

V úvodních dvou kolech ADO prohrálo, od té doby ale začalo udivovat celé Nizozemsko. V lecčems napodobilo loňskou sezónu, kdy také z dobrého startu nakonec těžilo celý ročník.

Současná série bez prohry trvá v případě Haagu už dlouhých pět kol. Během ní svěřenci trenéra van den Broma vytěžili jedenáct bodů, a proto jim nyní patří báječná sedmá příčka. Nejvíce na sebe zatím upozorňuje zkušený Dmitrij Bulykin, který patří se šesti přesnými zásahy mezi nejlepší střelce soutěže. Velmi zdatně mu však sekunduje mladý útočník František Kubík, výborné výkony předvádí také ofenzivně laděný záložník Verhoek.

Nebýt vynikající formy Haagu, dozajista by byl Heerenveen jasným favoritem. I tak mu ale sázkové kanceláře věří o poznání více, přesto by nikoho nepřekvapilo možné vítězství soupeře. Heerenveen se totiž dosud spíše jen hledá, jeho výkony mají k ideálu daleko. Se současnými devíti body rozhodně nemůže být vedení klubu příliš spokojeno, jelikož jasným letošním cílem je návrat do pohárové Evropy.

To by si ale Srdíčka musely odpustit hloupé ztráty bodů, jako se jim to povedlo v minulém kole. Nad Rodou vedly ještě dvacet minut před koncem o dvě branky, nakonec ale braly jen bod. Týden před tím naopak nečekaně podlehly na půdě nováčka z De Graafschapu. Nyní by tak potřebovaly konečně nějaký úspěch, který by jim psychicky opět výrazně pomohl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.52 - 4.00 - 5.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - Heracles Almelo  (neděle 14:30)
Alkmaar už začal stoupat vzhůru a jeho sebevědomí začalo nabírat na otáčkách, ovšem poslední zápas v Evropské lize může jeho psychiku pořádně nahlodat. Alkmaar totiž na půdě běloruského BATE Borisov prohrál jasně 1:4, což se opravdu nečekalo. Nyní bude mít šanci na reparát proti Heraclesu, který se krčí na předposlední pozici s pouhými pěti body. A ztráta by mohla Alkmaar hodně bolet.

Nicméně v Evropské lize nemusí zatím Alkmaar smutnit, stále má reálnou naději na postup a patří mezi favority skupiny. Heracles byl největším překvapením loňského roku, kdy se dokonce rval o účast v Evropské lize, nicméně nyní se mu vůbec nedaří. Získal sice velmi cenný a překvapivý bod proti Enschede a postoupil dále v národním poháru, avšak naposledy prohrál na půdě konkurenčního Den Haagu.

I předchozí duely byly jako na houpačce, Heracles sice remizoval se silným Feyenoordem, pak ale nestačil na nováčka z Excelsioru. Heralces je totiž silný především na domácí půdě a zatím slabšího protivníka kromě Tilburgu nepotkal. Na půdě Alkmaaru se hostům vůbec nedaří. Naposledy s Alkmaarem prohráli 2:3 a celkově zde nebodovali již pětkrát po sobě. Alkmaar se díky minulé výhře proti Utrechtu (1:0) vyšplhal tabulkou až na jedenácté místo.

Kouč Heraclesu Peter Bosz se potýká s celkem velkou marodkou a proto to nemá na lavičce svého týmu lehké. Mimo hru jsou Simon Poulsen a Celso Ortiz (oba zranění kolena), Gill Swerts (zápěstí), Erik Heijblok (noha), Maarten Martens (kotník) a Charlison Benschop (karetní trest). Naopak do sestavy se už vrací Mark-Jan Fledderus. Svého kolegu na opačné straně Gertjana Verbeeka hodně chválí.

"V Alkmaaru se hodně věcí změnilo po příchodu Gertjana. Přišli noví hráči. Je vidět, že se soupeř zlepšuje zápas od zápasu a v tuto chvíli vyhrává. A podle mého názoru bude ještě silnější," uvedl na začátek. Pak už se přesunul s pochvalnými slovy na samotného trenéra. "Gertjan je vynikající kouč, který udělal velký krok tady u nás. Viděl jsem nespočet analýz po jeho odchodu a musím uznat, že má skvělou koncepci."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.20 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - VVV Venlo  (neděle 16:30)
Tak tohle by měla být jasná záležitost. Eindhoven a Venlo jsou týmy z naprosto rozdílných pólů tabulky, a proto fanoušci očekávají jednoznačný výsledek. Potvrdí se všechny tyto zvěsti?

Poslední výkony nemohly nikoho, komu záleží na osudu PSV, potěšit. Nizozemský velkoklub se totiž začal poněkud trápit. Z posledních čtyř duelů bral hned třikrát pouze bod za remízu, přičemž ta poslední jej musela mrzet skutečně hodně. Eindhoven totiž přišel o vedení až v samotném závěru zápasu s Groningenem. Na konečných 1:1 vyrovnal García-García až v 88. minutě.

Kouč Fred Rutten tak měl určitě hodně důvodů k přemýšlení. Alespoň ve čtvrtečním pohárovém zápase s ukrajinským Metalistem Charkov si spravil náladu, když jeho svěřenci nakonec vyhráli 2:0. I proto věří, že na tento výkon navážou i tentokrát. "Rádi bychom zakončili týden ve velkém stylu," prohlásil nizozemský trenér, který si hlavně přeje zbytečně neinkasovat a pokusit se udržet čisté konto.

Podobný problém ale řeší také Venlo. Všem jeho hráčům je totiž jasné, že k úspěchu může vést jedině bezchybná práce defenzívy, jelikož střelecké závody s Eindhovenem nepříliš silné Venlo rozhodně vést nemůže. Za úspěch bude v podstatě považováno, když neodjede s nějakým hrůzostrašným debaklem, jelikož srovnávat kvality obou celků by bylo pochopitelně zcela zbytečné.

VVV se stále drží v pásmu sestupu. Na svém kontě má sice už pět proher, zatím ale v žádném zápase nedostalo jednoznačnou lekci, a tak kouč van Dijk doufá, že se na tom nebude nic měnit ani pro tentokrát. Jeho tým v posledních letech dokázal Eindhoven hned dvakrát zaskočit. Ten nejvíce překvapivý výsledek se zrodil na úvod loňského ročníku, kdy Venlo vybojovalo na Philips Stadion remízu 3:3. Tenkrát však mělo v týmu ještě hvězdného Japonce Keisukeho Hondu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.12 - 6.75 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
NAC Breda - NEC Nijmegen  (sobota 18:45)
Na výborně hrající Bredu tentokrát čeká poměrně těžký úkol. Pokud bude chtít rozšířit svou sbírku tříbodových výsledků, musí porazit nepříjemný a těžko předvídatelný Nijmegen.

Fotbalisté hájící barvy NAC to začínají skutečně rozjíždět ve velkém stylu. Z kraje sezóny se příliš nepředvedli, když v úvodních třech zápasech vybojovali jen jediný bod, od té doby ale šli výrazně nahoru, což nám dokazuje pohled do tabulky.

Nyní s jedenácti body na kontě drží velmi dobrou šestou pozici, na kterou se vyšplhali především díky výborným výsledkům z domácího trávníku, kde dosud ze čtyř případů ani jednou neprohráli. Naopak, hned třikrát slavili výhru a jednou brali bod. Pod výbornými výsledky jsou podepsáni hlavně trenéři Karelse a Aandewiel, kteří se týmu ujali po odchodu Roberta Maaskanta do Polska a okamžitě začali se svými svěřenci sklízet kýžené úspěchy.

To ale pochopitelně Nijmegen moc těšit nemůže. Na půdě Bredy jej podle očekávání nebude opět čekat žádný snadný úkol. K zápasu ale přicestuje s hodně cenným skalpem. Předchozí zápasy mu sice příliš nevyšly, minulý týden si ale skutečně spravil náladu. Před vlastními fanoušky totiž uštědřil potupnou porážku 0:3 ambicióznímu Feyenoordu.

Všichni tak věří, že právě tento výsledek pomůže Nijmegenu ukončit jejich výkonnostní krizi, která se táhne už od srpna. Hlavně díky výbornému startu do sezóny ovšem nyní patří NEC osmá příčka, což pro něj není vůbec špatné. Stačí ale pár nepříliš povedených výsledků a Nijmegen může bojovat o záchranu. Tomu se chce ale pochopitelně trenér Wiljan Vloet vyhnout, a proto by rád v Bredě uspěl.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SBV Excelsior - Roda JC  (sobota 20:45)
Nováček z Excelsioru měl výtečný start do sezóny, ovšem v poslední době začíná skvělou formu ztrácet a propadat se podle mnohých tam, kam patří. Excelsior získal v úvodních pěti kolech deset bodů a držel se dokonce na příčkách zaručující na konci sezóny evropské poháry. Následující dvě kola ale prohrál, a proto je na rozhraní mezi horní a dolní polovinou tabulky. Nyní přivítá v domácím prostředí těžkého protivníka. Roda totiž okupuje pátou pozici.

Po sedmi kolech získali hosté úctyhodných 12 bodů a rádi by se i letos poprali alespoň o Evropskou ligu. Roda totiž na úvod narazila na velmi těžký los a uhrála maximum. Naposledy si odvezla velmi cenný bod ze hřiště Heerenveenu, předtím urvala bod také doma s favoritem z PSV a o týden dříve si poradila též s Alkmaarem na jeho hřišti. Slabší protivníci proto budou přicházet a nyní má Roda šanci prosunout se v tabulce ještě výše.

Excelsior totiž v minulém kole prohrál doma s Arnhemem, který se nacházel na sestupových pozicích. Navíc nedokázal vsítit ani branku a musel tedy zkousnout těžkou porážku 0:2. A cenné korálky proti Feyenoordu ze začátku sezóny tak mávnutím kouzelného proutku vyzněly do ztracena. Prohra v předchozím kole v Groningenu tak bolestivá nebyla. Oba protivníci se naposledy potkali v prosinci roku 2007 a Roda dokázala vyhrát 2:1. Těsné vítězství hostů se dá předpokládat i nyní.

Domácí budou moci využít téměř kompletní kádr, mimo hru bude akorát Guyon Fernandez, který si musí odpykat karetní trest. Zranění podkolení šlachy do hry nepustí též Rolanda Bergkampa. "Prohru v Groningenu bych tak černě rozhodně neviděl, určitě nejsme ani první, ani poslední tým, který s ním prohrál," vyzdvihl gólman Cees Paauwe největší překvapení sezóny. "Nepříjemná byla poslední porážka, musíme ovšem jet dál," uvedl dodatkem Paauwe.

Kouč hostů Harm van Veldhoven má stejný cíl, na rozdíl od Excelsioru ale nemusí nic napravovat, "Naším úkolem v tuto chvíli je udržet stejnou bodovou linii. Pokud nyní udržíme dobrou formu proti relativně slabším protivníkům, mohli bychom po podzimní části hrát kolem pátého místa. A to by bylo fantastické," zasnil se zkušený trenér Rody. "Soupeř je silný po fyzické stránce, musíme vydržet," klade na srdce svým spoluhráčům gólman Excelsioru Paauwe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.45 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Vitesse - Willem II  (pátek 20:45)
Hned na úvod kola diváci uvidí zápas celků ze spodních pater tabulky. Jasně poslední Willem se už sice zřejmě začíná pomalu zvedat, přesto mu nikdo ani tentokrát nevěří. Cestuje však na půdu hratelného Vitesse.

Fotbalisté z Arnhemu se po úvodní výhře nad Heraclesem dlouhou dobu trápili a připsali si hned čtyři porážky v řadě. Příznivci tak okamžitě dostali obavy, aby jejich oblíbenci nakonec letos nebojovali pouze o záchranu. Za špatné výsledky Vitesse ale mohl především velmi složitý los. Nyní jdou fotbalisté Thea Bose totiž opět rychle nahoru.

V předminulém kole vybojovali velmi cennou remízu s Bredou, minulý týden naopak vyhráli na půdě dosavadního zázraku z Excelsioru. Právě v tomto zápase na sebe výrazně upozornil Ismail Aissati, který je v týmu na hostování z Ajaxu. I když se ve svém minulém působišti trápil, tak zatím ukazuje, že pro Vitesse by mohl být přínosem a přispět ke klidné jízdě sezónou.

U Willemu je to pořád ta stejná ohraná písnička. Svěřenci trenéra Heerkese prohrávají vše, co mohou. Jejich letošní putování Eredivisie podle všeho skončí pořádnou ostudou. Současným tým už žádné zázraky nepředvede, i proto se vedení klubu skutečně těší na zimní přestávku, během níž se dozajista pokusí přivést řadu hráčů na hostování.

Každopádně po sedmi kolech má Willem na svém kontě jednu velkou nulu. Dosud nebyl schopný vybojovat ani jednu remízu, o vítězství si zatím mohl nechat ve všech zápasech jen zdát. V minulém kole s Bredou ale předvedl na jeho poměry velmi dobrý výkon. Dlouhou dobu dokonce vedl, po změně stran ale o své vedení přišel a nakonec opět odjel s prázdnou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.30 - 6.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AFC Ajax752020:717
2.PSV Eindhoven743018:615
3.FC Groningen743012:515
4.FC Twente734011:313
5.Roda JC733111:912
6.NAC Breda73229:811
7.ADO Den Haag732216:1611
8.NEC Nijmegen731314:1310
9.SBV Excelsior731310:1310
10.SC Heerenveen723212:129
11.AZ Alkmaar72327:89
12.FC Utrecht730410:129
13.Feyenoord Rotterdam721411:127
14.SBV Vitesse72148:147
15.BV De Graafschap72149:187
16.VVV Venlo72057:116
17.Heracles Almelo71249:115
18.Willem II70076:220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli se Willem II NEPOSE!!E tak něco získají věřím jim neprohra hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Willem II NEPOSE!!E tak něco získají věřím jim neprohra hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Willem II NEPOSE!!E tak něco získají věřím jim neprohra hostů

Reagovat
smazaný uživatel

sorry že to je 2krát trochu mi to ujelo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole vono je to 3krát

Reagovat
smazaný uživatel

já mám 1 Aissati tam něco šupne..

Reagovat
Stiksxx

Tak si tak myslím,že by ten Utrecht moh zaskočit Ajax.Z celého srdce v to tajně doufám. plichtička 0:0 by tomu hodně slušela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax si nastuduje zapas Celtic - Utrecht ...a vyhra 2:0, ci 3:1

Reagovat
Stiksxx

mě bude stačit když budou hrát jak proti Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty proti Ajaxu za 15 minut? Rozhodčí je Ghaňan?

Reagovat
AjaxFans

Děs

Reagovat
Stiksxx

Peckaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele