Berlusconi: Prodal jsem Ibrahimoviće a Thiaga Silvu do PSG

12.07.2012, 21:45
Aktuality
O pořádný rozruch se postaral italský deník Gazzetta dello Sport. Ten dnes večer citoval slova šéfa milánského AC Silvia Berlusconiho, který údajně prodal do francouzského PSG dvě klíčové postavy týmu - švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviće a brazilského obránce Thiaga Silvu...

"Ano, prodal jsem Zlatana Ibrahimoviće a Thiaga Silvu do PSG. Na další dva roky jsme zachránili 150 milionů eur," řekl údajně Berlusconi.

Italská média spekulují i nad přestupovou částkou, která není až tak vysoká - do Milána podle nich má putovat celkem 62 milionů eur.

V posledních měsících se hodně spekulovalo především o odchodu Thiaga Silvy. Ten s AC podepsal nový kontrakt, jenž mu zaručoval základní roční příjem šest milionů eur. Sportovní ředitel PSG Leonardo pak nedávno prozradil, že se na čtvrtek chystá schůzka s Ibrahimovićovým agentem Minem Raiolou.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1383)

Přidat komentář
Alf da Gama

Reagovat
hradec

total brutal hovadina, kde to uedl

Reagovat
smazaný uživatel

jj totální kachna. tenhle nesmysl snad nemůže brát ani nikdo vážně. ten trejd postrádá logiku jak pro AC Milán, tak pro dvojici Ibra+Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Čti níže je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

níže je přes 1300 komentů, můžeš to upřesnit ?

podle mě je to kachna, protože jednak ten přestup nedává smysl z logickýho hlediska a jednak agent Ibrahimoviče prohlásil, že Zlatan je přestupu do PSG asi tak daleko jako Čína Americe

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel furt všichni píšou jiné věci než o čem je článek už nevím kde to je včera to bylo jinde.

Proč myslíš že je to kachna nejsou peníze a jejich platy jsou pro ně astronomické.

Reagovat
terry

To nechápu. I 80 mega by dneska bylo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Kily, das mi prosim milosrdny ban?

Reagovat
Pinturicchio

Pust to ven, neser se s tím.

Reagovat
domingo

To nema cenu, at si delaji co chcou, stejne titul nevyhrajou. Akorat predtim, nez budu psat jejich predsezonni profil, si asi dam par panaku

Reagovat
Jajinek

s těmahle dvěma vyhrajou...to se klidně vsadím...

Reagovat
domingo

Tak pokud budou mit na kazde pozici nejkvalitnejsiho hrace cele ligy a na lavicce za nim jednoho z 10 nejkvalitnejsich hracu cele ligy, tak samozrejme ze vyhrajou. A snad se tim KOUPENYM titulem udavi.

Reagovat
Jajinek

o tom se nepřu...

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova..

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc jim to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní týmy taky kupují hráče, aby vyhráli titul. Jak jinak chceš vyhrávat ? Samo se to nevyhraje.

Reagovat
domingo

Ostatni tymy kupujou hrace, tihle kupujou titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupování titulu je protiprávní, pár týmům za to už byl titul odebrán. A nejsem si jist, že by tímto způsobem byl odebrán titul i PSG, pokud by ho vyhráli.

Reagovat
domingo

Nebyl no, skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

.. tím pádem si nekupují titul, ale jen hráče, kteří jim ho pomůžou vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz muze zbytek Francie akorat tak do péčka...je mi to strasne lito, pritom PSG mi nikdy nebyly nesympaticti..ja vidim jako jedineho pronasledovatele Lille, Montpellieru moc neverim-snad se vejdou do prvni trojky. Je tu jeste prosim nejaky odbornik an L1/L2 kdo by mi priblizil situaci kolem Monaka? Kdyby postoupily bylo by to +- stejne jako PSG? Diky.

Reagovat
domingo

S Monakem tezko rict, toho Rybolovleva nikdo poradne nezna, ale tak evidentne se mu nakupovat chce, prachy ma, mesto je luxusni, tym ma zvuk.. jestli postoupi, bude kolotoc, tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem si prave taky rikal ze kdyz postoupi tak by to mohl byt docela humus...ale myslim si, ze prvni sezona bude v ramci kvalitnich posil z L1, jakoze hned nepujdou po nejakych extremech, takove tymy mi nevadi co si vyberou neco dobryho z ligy a casem dokupuji lepsi hrace po troskach, ale co dela PSG je na facku..

Reagovat
Godwinson

Montpellieru moc nevěřím ani na první desítku, podle mě by byl zázrak, kdyby to čeřili nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne se bojim jak to cele dopadne, nicmene tomu Montpellieru drzim palce od jejich prvni sezony v L1 a proto doufam v umisteni zajistujici LM, pak uz ve Francii drzim palce jen OL a ASSE, OL doufam ze seberou nejaky pohar a ASSE treba EL..

Reagovat
domingo

Ty prejes zaroven Lyonu a Stepanum jo? :))

Reagovat
smazaný uživatel

Jako oni jsou se Saint Étienne nejaci rivalove? Nevedel jsem zeby tak velci, ale jako slysel jsem o tom neco kdyz odchazel Bafe k OL. Ja to jako neresim, me jsou ASSE hrozne sympaticti, proto jim drzim palce. L1 sleduji prilezitostne, takze se moc nevyznam

Reagovat
domingo

Tak jasne, ze kdyz neprozivas tu ligu jako takovou, tak je to prakticky fuk.. ale ASSE a Lyon jsou snad nejvetsi rivalove v zemi, je to boj o nadvladu nad Rhonou Oba maji rekordni pocty titulu, ASSE melo slavny obdobi tusim v 70. letech, Lyon nedavno. Nejaky prezident Stepanu, jehoz jmeno jsem zapomnel, v tech 70. letech hrozne provokoval, Lyon jim to pak pripomnel, a proste se nemaji radi.. na Gomise se na Geoffroy Guichard hodne piska. Skoda, ze to prozivaji uz spis jenom fanousci nez hraci, v ASSE je posledni skutecnej srdcar Janot, a Galtier (trener) se je prave tou historii klubu snazi motivovat, pousti jim videa a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To vim no ze ASSE ziskalo hodne titulu, vubec se mi tomu nechtelo verit kdyz jsem to nekde zaslechl, v tech dobach kdy jsem jim zacinal prat, tak patrili dokonce mezi sestupivsi (to myslim odchazel Gomis a proto se na nej nasrali), od te doby se jen zlepsuji, snad by mohli obsadit 5-6 pricku, uvidime. Jinak me jako jeste mi tak v te Francii nevadi Auxerre, ale dopadli hrozne..

Reagovat
smazaný uživatel

posledni veta strasne napsana

Reagovat
domingo

5-6 pricka je pro ne minimum, musi zautocit na LM

A Auxerre sice spadlo, ale skodna je pryc a zatim to s klubem vypada celkem dobre, rozhodne lip nez s nejakyma Grenoblama, Boulogne a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

No snad tam to ASSE uvidime, ale byla by to asi dost velka haluz, prece jen si na ty pricky dela pred kazdou sezonou zalusk 7-8 celku, at uz ambiciozni, nebo ty ktere chteji oprasit evropske uspechy.

Reagovat
valloire

Za AS hrál Platini,než šel do Juve.

Reagovat
Godwinson

Těžko říct, jsem zvědav, jak bude konkurence posilovat. Zatím se mi co se týče nějakého doplnění/posílení/kádru líbí snad jen nováčci

Reagovat
smazaný uživatel

O novaccich nevim takrka nic, ale myslim si, ze se neudrzi jak Troyes tak Bastia a prida se k nim bud Brest nebo Évian.

Reagovat
domingo

Tohle:

Novaes – Cioni, Choplin, Sans, Harek – Cahuzac, Yatabaré – Rothen, Khazri, Palmieri – Maoulida

a tohle:

Agassa – Tacalfred, Fofana, Weber, Mandi – Ca, Krychowiak, Devaux – Fortes, Ghilas, Ayite

proste na sestup nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice pekne ze maji mlade tymy (ostatne jako vetsina druholigovych francouzskych tymu), ale novackum L1 jsem nikdy neveril, krom toho Montpellieru a Évianu, ale Évian to podle tuto sezonu uz neda..hrali dosti defenzivne.

Reagovat
domingo

Tys veril Evianu pred sezonou? To bys byl asi jediny.. tem by po postupu neverili ani jejich vlastni fanousci, kdyby nejake meli..

Ale letosni sezonu nesestoupi, uvidis. Respektive je to nepravdepodobny, maji genia na lavicce..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja jim to veril, a jsem rad ze to tak i zvladli, hrozne me prekvapil Sammaritano, skvelej hrac. Ja jim to pral i proto ze tam sel Govou takze to byla spis takova vira skolaka v to udrzeni, zadny profesionalni pohled. Ten Sammaritano by ale klidanko mohl jit za lepsim.

Reagovat
domingo

Sammaritano by te neprekvapil, kdybys ho videl ten pulrok predtim v Auxerre Skvele kridlo, rychle, mrstne, strasne spatne se brani, jak ma asi 60 kilo, tak nejde zastavit bez faulu.. toho jsem malem obrecel, kdyz ho od nas vystval ten zmrd Kossoko

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim ze hral v Auxerre, me se strasne libil je fakt suprackej

Reagovat
Godwinson

Vypadá to výborně. Ani u Troyes to není o moc horší, ta je jich obrana se mi hodně líbí, dopředu je to horší. A třeba spekulace Bastiu poměrně konkrétně spojujou třeba s Armandem, Apamem, kterého se chce zbavit, nebo s Montanem. Sice si přivedli Ilana, což mi ty sympatie trochu pokazilo, ale nemůže být vše dokonalé.

Nad Remeší jsem si lámal hlavu, Glombard hrál skvěle, toho posadit by byla škoda, Weber je nejlepší stoper L2, Tacalfred kapitán a zkušenost :)) Zatím jsem to nerozlouskl.

Reagovat
domingo

Tacalfred na RB, jinak to nevidim.. a Troyes by mohlo byt nejak takhle?

Thuram-Ulien – Sidibe, Rincon, Enza Yamissi, Nsakala – Thiago, Obbadi, Ngoyi – Psaume, Marcos, Nivet

Obrana vypada dobre, zaloha klasicky bouracska, ale ten utok Psaume ani sam nevi, jak je mozne, ze se zase prohaluzil az do L1..

Reagovat
Godwinson

To ti nevim. U nich je podle mě nejreálnějš 4-4-2, s tím, že hrát by měl určitě Faussurier, ten by hrál napravo, nalevo Yamissi, střed pak Thiago s Obbadim. Dokonce jsem si i říkal jestli Ngoyi nejde na stopera, eventuelně by mi tam seděl z těch 'záložníků' nejvíc. V zápase s Brestem to třeba vypadalo takhle:

Dreyer - Faussurier, Outrebon, Saunier, Nsakala - Thiago, K.Camara, Darbion - Bettiol, Nivet - Marcos.

Reagovat
domingo

Tak jestli hodlaji hrat 4-4-2 s bekem na kraji zalohy, dvema DM uprostred a dvema mantakama v utoku, tak to bude nejhnusnejsi fotbal, co L1 kdy zazila

Reagovat
Godwinson

Nevím :) Jsou pro mě velkým otazníkem, jak se budou přizpůsobovat L1. Évian hrál taky často v podstatě se čtyřma střeďákama A je teda fakt, že Troyes má DM snad víc než PSG na vrcholu sil :)) Ale sice mně ta sestava přijde nejreálnější, tak jí moc nevěřim, minimálně Nivet asi sedět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis jestli by nakonec Nene preci jen nemohl nekam odejit? Kdyz jeste resi i Modriće , me by se treba hodne libil jeho navrat do Monaca, to by bylo hodne fajn

Reagovat
Godwinson

Myslím, že každý fanoušek L1 doufá, že nepřestoupí a bude pak dělat v týmu bordel, až bude dostávat přednost Lavezzi :) Ale reálně jsem četl, že se o něj zajímá Málaga a nějaké kluby z Itálie. Leonardo sice říkal, že zůstává, ale .. nevím nevím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě nechci aby se tam trapil, hlavne proto ze uz neni nejmladsi a je v zivotni forme. "až" Lavezzi :)), Lavezzi prisel jako hvezda do zakladu, tam uz se s Nenem pocita jne na lavicku..a u Sakha doufam ze ten prestup prijde co nejryhleji, ten to potrebuje jako sul, jinak se sesype co jsem o nem cetl, tak nevzlada dobre.

Reagovat
kiwwi

a la Man City

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
One-Real

Z hlavy, jak vidis sestavu + nahrady za posty? Nejrealnejs.

Reagovat
domingo

Za predpokladu, ze tihle dva fakt prijdou a nikdo dalsi uz ne? Treba tohle..

Sirigu (Douchez) - Jallet (Bisevac), Silva (Camara, Sakho?), Alex (Lugano, Armand), Maxwell (Tiene, Armand) - Matuidi (Bodmer, Chantome), Motta (Sissoko) - Menez (Gameiro, Luyindula), Pastore (Menez), Lavezzi (Nene) - Ibrahimovic (Gameiro, Hoarau)

Od oka tomu jasne chybi Maicon..

Reagovat
smazaný uživatel

Jééé.. Tuhle skvadru by klidně mohl trénovat Mourinho

Reagovat
Mr.Jindros

V soutěži "příští Mourinhova štace" právě předehnali City.

Reagovat
One-Real

Pastore, Lavezzi, Ibra...kurva to je sila

Reagovat
smazaný uživatel

...a pak Maxwell Vcelku kontrast.

Reagovat
domingo

Tam ani nebude vadit ten nebranici ctverzubec vepredu, proste to tam rozstrili no..

Reagovat
herbage

proč, aby byla ryze brazilská obrana? A neříkal náhodou Ancelotti že chce, aby tým měl francouzskou duši a stavěl na hráčích jako Sakho, Jallet, Bodmer a Hoarau?

Reagovat
domingo

Jj rikal, zatim se drzi zuby nehty akorat Jallet, ale vypada v ty sestave jak pest na oko, proto rikam, ze tomu do dokonalosti chybi jeste ten Maicon, pripadne Bosingwa, Dani Alves nebo neco podobneho

Reagovat
One-Real

Altintop

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa

Reagovat
terry

Ve Francii by byl král.

Reagovat
domingo

Vsak ja pocitam, ze po nem sahne Lille, pokud odejde Debuchy..

Reagovat
terry

Reagovat
Godwinson

Snad ho urychleně koupí.

Reagovat
Trand

Reagovat
Kenneth

Můžeš mi říct jak je možný že ten manták Alex dostane přednost před Sakhem?

Reagovat
Godwinson

Protože ten odejde.

Reagovat
Rarášek

Chantome snad odejde ne?

Reagovat
domingo

7 hracu z 11 z Italie, na lavicce jeden dalsi..

Reagovat
domingo

A na Verrattiho jsem zapomnel, pokud tam teda fakt jde..

Reagovat
cresposuper

Ibru je škoda v jednočlennom útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi tomu TOP DM a TOP RB. De Rossi a Maicon

Reagovat
Filipow

De Rossi snad neodejde. Z něj se rýsuje další legenda AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zatracenej luxus aby tym L1 nechal sedet hrace Gameiro a Nene..

Reagovat
Kily

na kolik a za kolik?

Reagovat
domingo

Ty chces penize? Jsem snad z Parize nebo co?

Reagovat
Kily

je pravda, že Sanchovi jsem ho dal zadarmo, když se potřeboval učit, tak u toho zůstanu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

blbost, to se nestane...a jestli jo, tak ošu*ám Filipa

Reagovat
Y.Cabaye

Pamatuju si.

Reagovat
smazaný uživatel

ted sis dal gol do vlastní sítě :D

Reagovat
popltak

toto se nestane, jen špatný vtip

Reagovat
smazaný uživatel

filip se múže tešit

Reagovat
Y.Cabaye

Múže, nemúže...

Reagovat
smazaný uživatel

hnusný pedofilní hovado,zprznit takhle lacině dítě

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdy k tomu dojde ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

robi si p&cu z novinarov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to je pravda tak mi to příjde celkem málo.... asi dostali skupinovou slevu..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je v tom kompenzace, třeba Sakho.

Reagovat
Maresma

To je zajmavý, když odmítli 50 mega jenom za Silvu. Každopádně PSG to rozjíždí ve velkým stylu, titul je nemine.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG jedine Marseille

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super, teraz čo najviac vyťažiť za Carrolla.. aspoň tých 20-25

Reagovat
k0udy

za 20+ at jde, jinak ne

Reagovat
penepi

Seruuuuuus.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nebude oficiální, neuvěřím.

Reagovat
Jerichoo

Snad bol Silvio len opäť našňupaný, inak sa mi tomu nechce veriť

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekané!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

řekl údajně Berlusconi. .. už len to slovo údajne znie podivne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

ty mi niekoho pripomínaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

takže som sa trafil si to ty

Reagovat
teenz

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jerichoo

no lebo wikipedia je vážne seriozny zdroj

Reagovat
brenk

Tak to je potom hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je skoro oficiální!

Reagovat
Maresma

Když ho tam teď napíšu zpátky, uvěříš, že nakonec zůstává?

Reagovat
smazaný uživatel

nwm

Reagovat
Kily

z toho bych drama nedělal, pár roků zpátky tam měli i Van Persieho ve Valencii

Reagovat
rossoneri89

ak to bude oficialne tak prajem tym dvom (Galliani & Berlusconi) dementom nocne mory po dobu 50. rokov wrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto fakt ne...acm nemuze rozprodat...vole jeste rok a mohli hrat v lize mistru minimalne semifinale...ale ne on proda 2 ze 3 nejdulezitejsich hracu :/

Reagovat
Jajinek

I když je PSG umělý klub plný přeplacených nesehraných hvězd, který by za normálních okolností neměl šanci, tak s těmihle dvě se ta francouzská liga nedá nevyhrát...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Na kterém postu ještě nehraje hráč, který přišel ze Serie A?

Reagovat
CubONE

LB, CB, RB, DM a RW (v pripade, ze bude hrat Nene)

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle anglický zkratky mi fakt lezou krkem..

Reagovat
smazaný uživatel

ok ĽO, SO, PO, DZ a PK

Reagovat
Infi

Tyhle slovenské zkratky mi fakt lezou krkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

No ak je pravda Verratti, tak aj to DM je asi passe nie?

Reagovat
CubONE

nie je on skor do ofenzivy platny?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze je, ak sa nemylim, je to skor take CM, ale mozno trepem a niekto ma opravi. Myslel som to tak, ze by hrali na jedno DM, skor mi islo o to podtrhnutie tej absurdity zberu vsetkeho, co v SA vie lepsie kopnut do lopty.

Reagovat
Kenneth

Nevěřím... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakožto fandovy Interu se na to díve celkem dobře

Reagovat
Godwinson

Snad jen žertuje. Četl jsem, že kapitánem pro příští sezónu bude Ménez, takže naděje pro ostatní kluby je pořád velká.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

stačí řict jen jediné nahrabejte si co nejvic prachů

Reagovat
mesyas

trefí mě šlák Silvio Berlusconi měl zatmění Ibra má už asi fakt malou cenu když si ho cenějí cca na 18mega(počítám že dříve odmítli 45 za silvu). Rozhodně si myslím že z toho mohli vytřískat 70mega

Reagovat
herbage

zajímalo by mě, co budou fanoušci AC na družbu s PSG říkat nyní

Reagovat
smazaný uživatel

bude to družba s fanoušky bez klubu

Reagovat
smazaný uživatel

A to Zlatan říkal že se nechce stěhovat z Milana.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to prej ten idiot Raiola letěl domů přemlouvat.

Reagovat
dantetomas

a teraz, Silvio, vypni FIFU a späť do reality

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi to takové jakési ... ironické.

Reagovat
smazaný uživatel

to prohlášení

Reagovat
smazaný uživatel

Asi do toho počítá i jejich kontrakty.

Reagovat
domingo

Ja spis cekam, jestli je to teda pravda, ze jim poslali Sakha..

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Pettirosso

píše se o tom?

Reagovat
domingo

Ne, to me jenom napadlo jako prvni .. pise se akorat o tom, ze Sakha (spolecne s Chantomem) chce Lyon. S platama to dava smysl uz, trojciferna castka mi k PSG hned sedi o neco vic..

Reagovat
Pettirosso

pokud je to pravda, mohli je vyždímat trošku víc, hm Sakho by se Lyonu hodil, stejně jsou to kreténi, že si takovýho hráče nechají ujít jen kvůli ropě

Reagovat
Pinturicchio

Jsou tam i platy ( a má to být tuším 170 )

Reagovat
Jajinek

Pinturicchio12.07.2012 14:58

No vypadá to, že 170 za oba. Šílená pálka.

Reagovat
Pinturicchio

Spletl jsem se, no, těch 65 je čistě za přestup, 170 je kolik AC "ušetří" celkově.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Silva bere 6 mega a Ibra nějak 9 - 11 mega

Reagovat
Tsigi

A palivo do letadel, protože na poháry si do budoucna nezalétá......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tomu teda nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být kec!:) Je to kec prostě! To by byl Berlusconi cigán kdyby to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

ako neni to vela 150 000 000 za dvoch hracov ? oni su horsi ako Manchester City

Reagovat
mesyas

" Na další dva roky jsme zachránili 150 milionů eur," řekl údajně Berlusconi."

pravděpodobně do toho počítá i plat.

do Milána podle nich má putovat celkem 62 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

62M za ně dali 150 ušetřilo AC, protože si tam počítá i jejich platy do vypršení smlouvy... A nevím, proč je hit nadávat na City, když od roku 2011 utrácí nejvíc Chelsea a ještě hraje nechutnej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je celkem jedno, kdo aktuálně nejvíc utrácí. Všechno jsou to tupani, kteří sami roztáčejí kolo, které všechny kluby nutí utrácet víc a víc. Jestli kdysi nejvíc utrácela třeba Chelsea, před pár lety City, a dneska zase Chelsea, bude to příště ten, komu se sezona méně povede (a kdo na to má). A nejhorší je, že ukazují ostatním bohatým klubům, že tudy cesta vede. Všichni si zaslouží blití

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad překvapí třeba Bastia a skončí před PSG

...a už aby začalo naplno platit FFP

Reagovat
smazaný uživatel

Konec jednoho velkoklubu... čekám, že ho za chvíli budou následovat další a přežijou jenom šejkovský umělý kluby... fotbal jde do kytek

Reagovat
Tsigi

Aneb jak mi sklaplo po retardovaných krocích Interu

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dúfam, že Carroll nepôjde do AC.

Reagovat
Maresma

Když vysolí 30 mega, tak s tím nemám problém.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jedem na titul.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Juve nebo šejci?

Reagovat
smazaný uživatel

mna zaujíma, že po rokoch biedy sa bližia lepšie časy..Ninis, Fideleff, Pabon, Parolo, Biabiany, Belfodil, Amauri....Parma 2012/2013

Reagovat
smazaný uživatel

...a vraj by k Vám ešte mohol Di Michele ...

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, víme s jakými hráči skončily Janov, viola, Palermo... odešel hlavní tahoun Giovinco, přišli nějací noví, ale s tím lonským finišem ste mě zaskočili, stejně tak i ten Donadoni.

Reagovat
smazaný uživatel

verím, že to bude lepšie..sila sa rozloží na viacerých aj ked neskúsených..ked vidím ako sa iní oslabujú mimo Juve a Inter tak ma to naplňa nádejou, že po rokoch budeme hrať aspoň EL

Reagovat
smazaný uživatel

Kachna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Ať jdou šejci do hajzlu a nekurvěj ligu

Reagovat
smazaný uživatel

*fotbal

Reagovat
Hubna

Tak to už je od nich pěkně trapný

Reagovat
rossoneri89

Leonardo je tiez pekny zmrd ..... aj v anglickej, spanielskej a nemeckej lige su hraci nie len v talianskej hajzel spinavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čítal chýry už od včera. Dúfal som, že to blbosť. Vraj sa včera pýtali Ibru a on súhlasil. Potom jeho agent letel do Paríža dohodnúť detaily..a dnes..je to tu. Zas ako keď Kaká odišiel. Nahrabali si nejaké prašule a "nakúpia" zas hráčov zadarmo, ktorí aj tak budú hrať. shit! Vyhráme c.h.u.j.a, aj keď síce nádej zomiera posledná..

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 1,44 na to, ze PSG vyhraje titul

Reagovat
smazaný uživatel

To je ešte práveže celkom slušný ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pro investory, ne pro sazkare, cekat na to celej rok se nikomu moc nechce, ale takovej investor na tom slusne zhodnoti sve penize

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já si kľudne počkám ...ak mi do výplaty neklesne kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Dával jsem t týden zpátky s 1,58 a myslím, že až tohle bude oficiální, tak to půjde ještě víc dolů Nedivím se tomu... Lille prodalo Hazarda, Sowa (v zimě) a odešel Cole. Montpellier už to taky rozprodává. Lyon s OM prý moc měnit kádr nebudou a dál už tam asi nikdo není...

Reagovat
Godwinson

U OM bych si vsadil spíše na sestup než na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď chtěli z AC Mesbaha, ale AC nepovolilo, takže to možná zachrání... S ním by to měli těžší

Reagovat
smazaný uživatel

to by teda byl kauf.. takovej plasan!

Reagovat
smazaný uživatel

to by teda byl kauf.. takovej plasan!

Reagovat
domingo

Cetls to Baupovo vyjadreni?

Ambiciozni klub postoupi do Ligy mistru, ale sezonu nato skonci po prisernem startu ve stredu tabulky. Vedeni propusti trenera a angazuje noveho, ktery dlouho nikde poradne netrenoval a nikdy nemel velke uspechy. Novy trener vyhlasi utahovani opasku a ze bude sazet na mlady hrace. Barvy tymu jsou modra a bila. Na konci sezony tym sestoupi.

Reagovat
Godwinson

Nečetl.

Reagovat
domingo

Deja vu jak prase. Nebo spis deja lu.. Bude srandy kopec.

Reagovat
Godwinson

To bude. Na druhou stranu zatím mají docela 'štěstí', že je nikdo neopouští. V průběhu jara snad vyhlásil každý druhý hráč Marseille, že chce za lepším. V jejich situaci přijít ještě o nějaké dva z klíčových hráčů, tak by fakt letěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ty barvy by to mohlo sedět i na AC

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Paris_Saint-Germain_F.C.

Pozrite na ich zostavu nerobia si picu

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, víš jak fugnuje wikipedie? Je to databáze, kterou upravují sami uživatelé, i proto třeba z toho nesmíš citovat při torbě akademických textů apod.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. Doufám že AC Milan nakoupi taky nějaké kvalitní hráče když odešli 2 hodně dobří

Reagovat
rossoneri89

AC klasicky najde nejakych hracov bez zmluvy z 3. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kec:) Někdo to vyvolal všichni kopírujou..

Reagovat
herbage

zajímalo by mě, jestli odpovědný člověk by šel zažalovat za šíření poplašné zprávy

Reagovat
smazaný uživatel

za Silvu ponukali 40 M a obaja idu za 62 Iba ma hodnotu 22 ? Ten Zlatam mi tam nepride nerealny ale Thiago urcite nie on urcite neodide ved teraz podpisal novu zmluvu

Reagovat
CubONE

za Thiaga 46...

Reagovat
Woods

Ibra ma realne hodnotu okolo 20-25 ale nie preto ze by nebol kvalitny ale preto, ze ma 31 rokov tusim ... nebyt veku tak realna cena je minimalne 2nasobok... pre PSG dobry podpis, od neho mozu cakat okamzite vysledky a 3 roky nemusia riesit jednotku na hrot ...

Reagovat
Pettirosso

kolikátý, že to je hráč z Calcia za rok působení Leonarda coby sp. ředitele?

Reagovat
CubONE

neviem kolko tam posobi Leonardo, ale zo SA: Sirigu, Pastore, Menez, Motta, Lavezzi, Verrati a mozno tito dvaja

Reagovat
rufus

Je to nějaké divné.. A snad to tedy není pravda.

Reagovat
panca

ale ma to maly pozitivu. Konecne nejaka diskuze o ac a ne zase o juve

Reagovat
smazaný uživatel

Negativum je, že možná poslední větší diskuze o AC... možná na hodně dlouhou dobu

Reagovat
DelPiero137

Uz bolo na case , ale ked vy nepridete s takou diskusiou ja urcite nie. Nemam odkial cerpat informacie z vasho tabora.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Berlusconiho a PSG!

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiální weby AC a PSG zatím mlčí, taktéž idnes ( ).

Reagovat
smazaný uživatel

zas niekto potrebuje predat noviny v Milane, alebo sa to zvrho na facebooku ja si myslim ze je to blbost a slovo "udajne" mi pride blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenost, ale pořád se mi tomu nechce moc věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako Matuidi, Motta, Sissoko je celkem slaby. Co takhle De Rossi, kdyz uz se vykupuje Italie?

Reagovat
Pettirosso

prosím tě, nedělej si z toho prdel, to už bych si vážně tu fotbalovou mašli hodil

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi je srdcař, ten zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to čítam?? dajte mi facku

Reagovat
smazaný uživatel

aj na francuzskych portaloch to potvrdili ze sa Berlusconi a Leonardo dohodli ale tam sa nepíse o presnej sume ale o sume okolo 62 az 70 ME Ibra by mal v PSG poberat plat 12,5 ME

Reagovat
herbage

to aby si Berlusconi za ty prachy postavil desetimetrou ohradu kolem své vilky

Reagovat
Kokesh

Inter i AC - letní výprodej.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita za pakatel

Reagovat
RC

Andy Carroll to AM Milan

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem si přečetl nadpis tak sem se díval na datum jestli není april :D

Reagovat
smazaný uživatel

Todle je fakt vysmech fotbalu!

Reagovat
Godwinson

Každopádně se příští léto strašně těším na Monaco, to budou vzrušující závody, kdo vykoupí víc hvězd z Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Toto je možná poslední vzrušující přestupové období

Reagovat
smazaný uživatel

Ani prd... ty rádoby tvrďáci tam nenechaj X týmů bez LM, když by měli horší peníze už jenom za prodej televizních práv a nebojím se toho, že by ty lidi s penězma si to neuměli zařídit, aby tam jejich tým byl

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Má to vůbec cenu? Asi se na to po cca 25 letech vyseru. Asi poslední kapka, hnus tenhleten novodobej fotbal.

Reagovat
herbage

taky přemýšlím. Odchod Robina mě taky hodně nahlodal. Člověk se ani nemůže těšit, že klub přivede zajímavé hráče a jen se strachuje, aby udržel alespoň ty stávající

Reagovat
Kokesh

Ty sis ještě za ty léta nezvykl?

Reagovat
herbage

bohužel zvykl, ale o tom více mě to mrzí když vím, co ten kádr mohl dosáhnout

Reagovat
Kokesh

Určitě ano, jenže je to jedno z mála pro, kterým se můžete utěšovat. Brakování kádru bude rok co rok pokračovat a úspěchy opět v nedohlednu...bohužel.

Reagovat
JozkokozleJ

Na druhej strane toto bolo vzdy, i v minulosti. Len to tak nekricalo do oci. Vzdy totiz fungovala ista hierarchia, ze hraci sli za lepsim. A v tvojom pripade ti nezbyva ineho, nez si priznat, ze Arsenal nepatri do toho vrcholneho baliku klubov.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kokesh

Za lepším sice ano, ale dnes hrají peníze daleko větší roli než tomu bývávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
božský John

Proto mužem bejt rádi za tu naší krásnou Gambáč ligu, kde se sice sem tam fixluje s výsledkama, fotbal občas stává za prd, ale netočej se tady takový prachy, žádný čůro s turbanem na hlavě a má to svoje kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom snad Sparta se vysere na Lafatu jinak bych docela litoval tý permice

Reagovat
božský John

To by bylo prima, protože by u nás v Jablonci měl kdo dávat goly...

Jinak Lafi by tu měl zustat....

Já se na tu ligu tak těšim, na klobás a pivko, ty nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a kotel bude prej taky jiná uroven, už maj novou vlajku za 6 000 tak snad jim to hned neukradnou, bude stupínek pro kapa, 30 mávaček s bílím a zeleným křížem a každej zápas výjezd tak snad jim to dlouho zůstane ten elán

Reagovat
božský John

Kdes to čet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Znám lidi z kotle mmnt pošlu info.. zkusim to najít

Reagovat
smazaný uživatel

Znám lidi z kotle mmnt pošlu info.. zkusim to najít

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonečtí Fanoušci

Požadavky na kotel:

- sjednocení kotle ( jeden

velký chumel )

- menší chorea na každý

zápas.

- stejnokroj kotle ( zelená,

bílá trika)

- mávačky, vlajky na

tyčích, obouručky

- před zápasem rozdavání

letáku každému

příchozímu do kotle

Obsah letáku:

- udávání směru kotle

- Info o výjezdech,

novinkách v kotli,

připravovaných akcích

Reagovat
Jajinek

hlavně KURVA pořád neskandujte to

Jablonec, hrk hrk hrk, Jablonec, hrk, hrk, hrk

to je největší smrt českého fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

To už nebude, oni mikrofony tv jsou u důchodcu s rachtačkou nebo u kotle hostů Prej se vedení dohodlo že ten mikrofon bude u domácího kotle

Reagovat
božský John

Kolikrát jsem seděl před tou řechtačkou, ta má tak metr na vejšku a frajer s tim točí, jak kdyby startoval nějaký starý letadlo....to je hroznej mor, ještě druhej den nic neslyšíš

Reagovat
smazaný uživatel

A prej na derby se Slovanem přijedou KS Karkonosze se ketrýma se obvnovila družba

Reagovat
božský John

To je Jelení Hora nebo co ???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Fairplay

To mě tak neuvěřitelně vytáčí vždycky u televize

Reagovat
božský John

Jo, to zni fajne

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně lidí tam bude kamoši jdou taky do kotle chvíli mě i sralo že mám permici na jih ale stejně bych tam jako Milanista nešel max na výjezd do kotle

Reagovat
božský John

Já do kotle už nepáchnu, ta skvadra mi tam moc nesedla. Všichni se moc cejtěj, že "jsou kotelníci".

Já chodim na západ, většinou někam pod komentátorský stanoviště

Reagovat
smazaný uživatel

Na západu to je útulný a taky jsem tam chodil když neměl permici, ale snad všichni co znám jsou na jihu. Jediný mínus na západu je ten kár s rachtačkou

Reagovat
božský John

Ten je strašnej

Na jihu je docela málo lidí ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy takovej mix rodinky,důchodci, a žáci FKJ Ale líbí se mi tam

Reagovat
rufus

Reagovat
Kily

nezakřikni to, podobné experimenty už v ligách s podobnou kvalitou k vidění byly

Reagovat
božský John

Iranci (nebo kdo) v Dunajsky Stredě a dal?

možná Red Bull v Rakousku, ale tak to je fabrika od Salzburgu...

Reagovat
Kily

ten trouba v Xamaxu, který začal stahovat hráče z kvalitních lig a zapomněl jim platit. Ještě mě napadl Gajdamak v Beitaru, ale je fakt, že tam to o takovéhle taktice snad nebylo

Reagovat
božský John

Jo, to byl nějakej Čečenec. Tam to odsrali docela fest, koncem roku je zařízli a byli do konce roku bez ligy. Pro fanoušky docela peklo

Reagovat
domingo

Kdyby teoreticky slo zalozit nejakou evropskou superligu pro 10 muzstev, ktere slozi obrovsky balik a budou si hrat ctyrikrat kazdy s kazdym celou sezonu, tak by to bylo uplne super. Skoda ze to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

dockej casu...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

no už dnešní La Gazzetta psala, že je střelej za 170 mega...

Reagovat
Pettirosso

La Gazzetta neexistuje a za druhý si přečti článek, než zase něco moudrýho napíšeš

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
olis

ale najviac sa budem aj tak smiat ja na konci ked psg nevybojuje titul a vypadne v LM uz v skupine

Reagovat
smazaný uživatel

2 hodiny ráno, zvoní telefon.

Novinář: Je pravda, že jste prodal Ibrahimoviče a Silvu do PSG?

Berluscoi: No jasně, že jo ty kreténe... (pokládá telefon)

Titulky fotbalových deníků:

Berlusconi: Prodal jsem Zlatana Ibrahimoviče...

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vite co ne nejtrapnejsi hlaska Eurofotbalu? "toho hrace bych bral za tolik a tolik" copak vy to platite ze svyho nebo co :D vam to muze byt uplne u rite :D

Reagovat
Kokesh

Tohle asi nikdy nepochopíš, to je to nejtrapnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. A teď bych prosil Messiho do Machačkaly, Ronalda do City a Lahma se Schweinsteigerem třeba do Chelsea, ať je legrace. Když už ze sebe dělat de*ila a koukat se v televizi na tento byznys a namlouvat si, že to má ještě něco společného se sportem, tak ať je to alespoň byznys pořádný.

Reagovat
Kenneth

Ronalda nech kde je. Zbytek

Reagovat
Pettirosso

nechce ještě třeba QPR Iniestu s Xavim?

Reagovat
smazaný uživatel

a vas troch do plynu

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Sila. Aj keď 16m € za Ibrahimovića je málo, mohli z nich dokopy vytrieskať aspoň 80m € . Každopádne zatiaľ parádne prestupové okno . Som zvedavý ako ACM tie peniaze investuje, snáď nepôjde všetko na Silviove bunga-bunga

Reagovat
smazaný uživatel

tak stavim sa ze kupia Teveza

Reagovat
Woods

len ci tam Tevez pojde ked tie tymy viac myslia ekonomicky ....

Reagovat
One-Real

Reagovat
Al Capone

Snad mi nechcete tvrdit, že tomuto věříte

Reagovat
smazaný uživatel

By bylo dobrý kdyby i tak vyhral Ligu zas Montpellier:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, tohle by mohla vyřešit asi nějaká super propracovaná obdoba FFP, která by platila pro všechny kluby pod FIFA.

Ale to by možná tak vedlo k založení nový, šejkovský fotbalový organizaci, sídlící někde v Čukotce.

Reagovat
herbage

já jen doufám, že to bude řešit ta stávající podoba a dost razantně. Já bych PSG, Chelsea a Mancity vyloučil nejen z LM, ale i z domácích ligových soutěží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Reagovat
Miguel19

Machačkalu bys nechal jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bych nechal vyhrát Ligu mistrů, aby byla celá tahle absurdita jak se patří dokonána. Byla by to legrace sledovat, jak děti v přípravce nosí dresy Machačkaly a přibývají nový fanoušci bijící se do prsou, že Anži je odjakživa jejich srdeční záležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímá Rusko? Aspoň nějaký prachy pro kluby z ČR

Reagovat
Pettirosso

vyloučil by si je proto, že mají peníze a touhu vyhrávat trofeje?

Reagovat
domingo

Ze utraci penize, ktere si nevydelali.

Reagovat
Pettirosso

ano, ale to dělá i Juventus, má být proto vyloučen také?

Reagovat
domingo

A do Juventusu snad nekdo leje doslova nekonecne mnozstvi prachu, takze pokud by ten nekdo najednou prestal, tak je klub uplne v hajzlu?

Reagovat
Jajinek

uplně ne...ale v hajzlu je...

Reagovat
Pettirosso

nebýt Exoru, tak tu vládu Secca nepřežijem.. ale né, chápu co tím myslíš, taky jsme názoru toho, že je to hnus, ale v podstatě chtějí to co všichni ostatní - trofeje, akorát to chtějí hned, proto tam lijou peníze ve velkým

Reagovat
domingo

U me je to hlavne ovlivneny ligou, ve ktere si ten sejk rozhodl rozehrat svyho manazera..

Reagovat
Pettirosso

mě je jedno liga, sere mě to i v Anglii, kterou nesnáším, ale je pravda, že ve Francii mě to štve tuplem. Do teď to byla liga, jak si psal výš, hráči se vychovávali a za rozumný peníz se pak posílali do větších klubů, finančně byli zdravé (teda myslím). Teď je všechno to snažení v háji, čeká nás Lyon 2 aneb sedmiletá vláda jednoho klubu, bohužel Lyon toho dosáhl alespoň sympaticky

Reagovat
domingo

To jsem nepsal vys, ale vedle, a uz je to smazany

Tak doufame v dalsi Montpellier. Zatim to vypada, ze si to o titul rozdaji Pariz a Lille, za nima se tvori slusna dira.

Reagovat
Pettirosso

Jojo, Lille by mohli ty hnusáky potrápit, ale bez Hazarda jim zase tak moc nevěřím. Co ten Lyon? dochází peníze? protože kvalitu mají, stačilo by vhodně doplnit a mohli by zase jet na titul ne? Jinak tam nikoho nevidím no, Marseille bude otazník, ale spíš to vypadá, že se budou trápit sami se sebou, Bordeaux, Saint-Étienne průměr...

Reagovat
domingo

Lyon jednak prachy nema a jednak se jim ta sestava prakticky rozpada, s tema nepocitej vubec.. Lille prislo o Hazarda no, ale je tam Kalou, porad je to ohromne kvalitni sestava, trojzubec Kalou - Roux - Payet muze nadelat slusny brajgl..

Reagovat
Pettirosso

ať koupí ještě Gameira a natrhnou Pařížanům zadky Škoda Lyonu, kdyby byli peníze koupím Martina, Sakha, třeba i toho Bodmera, nebo Capoueho, líbí se mi i Corchia a ten Catherine, nebo jak se píše. Ale bez peněz do obchodu nelez... To jsou na tom tak špatně? dokážeš mi napsat stručně proč? ještě nedávno si kupovali Lisandra, Cissokha, Gourcuffa...

Reagovat
domingo

Martin je v Lille prave..

..a proc.. no, prave proto, ze si nedavno takhle nakupovali , + splaci stadion a maji, respektive meli, silenou platovou politiku. Maji hroznou obranu, kde je Lloris mozna na odchodu, potom Cissokho, ktery na to kasle, a jeho nahradu (odchovance) pustili snad zadarmo do Nice, na pravym beku je starnouci Rev a na stoperu skleneny Lovren a hromada prumeraku. Nefunkcni stred zalohy (taky prumeraci), nadupany utok a kridla, ktera jsou sice kvalitni, ale naladova a s kolisavou formou. Potrebujou nutne posily, jenze kde nic, tu nic..

Reagovat
Pettirosso

juj, to mi ušlo, Matrin je super, snad se mu společně s Kalouem podaří nahradit Hazadra. Co ten Boudebrouz, ten by byl drahý? a co Mbiwa z Montpellieru, sice jsem myslím nedávno četl, že chce zůstat, ale za takových 6 by mohl jít ne? Ty fandíš Lyonu?

Reagovat
domingo

Yanga podle me tu LM hrat chce, i kdyz pokud z Lille odejde Debuchy, tak nelze vyloucit, ze po nem Seydoux pujde, motal se kolem nej uz loni.. Boudebouz by podle hesla "co ma nohy, zdrha ze Sochaux" byl levny, otazka je, kdo ho potrebuje..

A fandim Auxerre, Lyonu je mi posledni dobou spis lito

Reagovat
Pettirosso

Mě je jich taky líto, ale posrali si to sami, jednou nevyhráli titul po té skvělé sérii a hned se to snažili napravit velkými obchody, bohužel nemají za sebou nikoho, kdo by je podržel jako nás EXOR. Dík za info

Reagovat
Godwinson

Yanga za Debuchyho, to by byl sen, s tím bych i vnitřně souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že třeba Real si na Ronalda, Kaká a spol. vydělal.

Reagovat
Kokesh

Achjo, zase ten Real...

Reagovat
CHONG

Slušný komplex

Reagovat
Miguel19

Z čeho komplex? To slovo už tu dlouho nebylo..

Reagovat
CHONG

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
CHONG

Závist je smrtelný hřích.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Pettirosso

Prosím, ať do Calcia nikdy nepříjdou ti blbci s šátkama na hlavách

Reagovat
Jajinek

tak Itálie taky měla své období...dobu Lazia, Parmy a spol asi nepamatuješ, ale taky do toho solidně itlaské kluby tenkrát sypaly...

Reagovat
Pettirosso

asi né no, jsem mlaďas, ale teď je to relativně dobrý, někomu se sice může zdát, že to přehání i Juventus, ale ti alespoň dávají za hráče normální sumy, mohlo by to tak pokračovat i v budoucnu. Četl jsem, že Moratti hledá "injekci"

Reagovat
domingo

Parmu pamatuju akorat z Pro Footballu, kde o ni byl serial, a bylo mi jich lito, ze je to maly mesto a top hraci tam pry kvuli toho nechteli chodit

Reagovat
Jajinek

tak uplny top to nebylo...ale jejich rozpocet tehda naprosto presahoval moznosti regionu a život to bylo děsný. Je pravda, že Lazio byla úplně jiná liga a pak začali dělat ty šílenosti s Mendietou...a na rovinu. Inter byl ještě horší než Chelsea ve své době...

Reagovat
DelPiero137

Ale Lazio a Inter nikdy nevykupovali hracov z absolutnej spicky a nikdy netrhali rekordy v prestupoch (tusim ze len raz Inter za Ronalda ale nie som si isty). Parma si zopar spickovych hracov vychovala alebo kupila za lacny peniaz. Lazio bolo trochu extrem ale rychlo nato doplatilo. A ruku na srdce, Lazio v ramci Talianaska je tradicnejsi klub s vacsou podporou fanusikov, medii atd ako PSG, City alebo Chelsea. Lazio vzdy patrilo v ramci ligy ku spicke.

Reagovat
DelPiero137

Lazio/Parma nevycnievali nad zbytkom ligy. Urcite nie vyrazne a hned za 1/2 sezony. Juve, Inter a AC boli na rovnakej az vyssej fin/hracskej urovni. Toto u sejk klubov nehrozi. Dokonca aj v mega silnej, bohatej PL City a Chelsea vycnieva ako Taipei...

Reagovat
Mindas

Prosím? Dyť zrovna Lazio tehdy vytvořilo přestupní rekord s příchodem Crespa. Serie A byla na přelomu tisíciletí nejlepší soutěží, proto největší transfery se tehdy konaly zde, nebo alespoň za účasti italských klubů, viz. Zidane.

Reagovat
eibe

neboj, stejně by to úroveň ligy nezvedlo

Reagovat
smazaný uživatel

jak já jsem rád za to pravidlo 50+1 v BL

měla by si z toho UEFA/FIFA vzít příklad a zařídit to tak všude

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to je za pravidlo?

Reagovat
CubONE

ake pravidlo?

Reagovat
smazaný uživatel

investor nesmí vlastnit více jak 49% LC, takže ani sami nemůžou rozhodovat co s těmi penězmi udělají...

...dá se to jen složitě obejít (a v Rakouské BL je to pravidlo v jiné podobě, ale tam se RB povedlo...)

Reagovat
smazaný uživatel

omg celej svet je jen o penezich a vy tady brecite kvuli dvoum cutalistum. trapááááás, doufam ze vyhrajou vsechno co pude, aby ste si tady pak mohli kolektivne pobrecet

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nechce nějákej bohatej šejk koupit taky nějáky klub v ČR, ať je sranda...

menší anketa

PSG titul : ano ne

já si myslím, že ano

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Miguel19

Dáš na výběr nebo a pak dáš ...

Reagovat
smazaný uživatel

bonus :) Tak chápeš, ne

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

kazi to francouzskou ligu, ale aspon pribude "superklub" k tem anglickejm a spanelskejm

Reagovat
smazaný uživatel

ropa nebude navždy... kdysi jsem PSG přál (tehdy ještě bojovali o udržení), teď se mě chce akorát tak zvracet...

Reagovat
domingo

Jenze tohle je jenom posunuti PSG standardu na galakticky level, oni byli vzdycky prachama vyhonena umelotina..

Reagovat
smazaný uživatel

to uznávám, ale tehdy šlo aspoň přát, teď už rozhodně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna psg je umelotina od zalozeni, nejvic mi je "lito" city, na druhou stranu fanouskum preju chvilku na slunci ze stinu rivalu, at si ji uzijou

Reagovat
smazaný uživatel

mám v lásce Paříž A přeci jenom rok 1970 je už dávno Odborníci na Francii, kde je vlastně Monaco ? Někde jsem četl, že sestoupili, co je s něma teď ?

Reagovat
smazaný uživatel

me se loni libilo, ze v jejich zapasech padalo dost golu, snad jich letos bude jeste vic

Reagovat
.13

su v L2 a dlho to s nimi vyzeralo na zostup, potom ich kupil rus. magnat Rybolev a chce ich dostat na vyslnie Europy znova a to aj za pomoci penazi

Reagovat
domingo

Ted si Rybolovlev hazi kostkama s sejkem o to, kdo jako prvni zabodne kruzitko do mapy Italie a nazhavi svuj diamantovy telefon. Skoda, ze hrajou tutez ligu s Auxerre, budou to mit tezky

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže poslední můj oblíbený klub ve Francii koupilo další hovado... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Marseille!!!

Reagovat
Woods

Reagovat
CHONG

PSG

Reagovat
panca

a co tu vsude vidim tu stupiditu, ze carroll do ac? To jako fakt na tom muze byt neco pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

přání fanoušků Liverpoolu

Reagovat
božský John

Velkej, s culikem. Vedení sází na to, že to fans na tu dálku nepoznaj

Reagovat
domingo

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

JJ než se poněkud dřevěnější Caroll dotkne balonu, možná si toho fakt nikdo nevšimne..

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
herbage

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

pred par tydnama jsem o nem psal, ze je nejhorsi hrac eura, tak me asi buh vyslysel a sup s nim do ac bych se posral smichy

Reagovat
smazaný uživatel

HERBAGE, takze diskriminace bohatych? to fakt zavidis kazdymu kdo ma penize??? WTF??? nekdo ma nekdo ne, takovej je zivot tak nebul

Reagovat
domingo

vportuwerderu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti je.e

Reagovat
.13

Ak toto je pravda a znamena to odchod Sakha, tak sa asi rozplacem. Ne aby poslali do riti Bisevaca alebo Camaru(alebo aj oboch), oni musia dat prec nasho buduceho kapitana, milacika fanusikov(aj ked poslednym vyrokom si to vraj posramotil celkom), ochovanca. Je mi z toho zle.

Prichod Ibri celkom vitam, Silva mam pocit ze je zbytocny ak nik z CB neodide(okrem Sakha, ten nikam nemoze odisit!). Aj tak sa mi zda dost blba tato cesta, kt. sa vydali a prijde mi, ze idu sami proti sebe a ak poslu prec toho Sakha, to uz bude definitivny klinec pre vsetkych fanusikov PSG

Reagovat
Josifek

To snad ani není možné toto, já tomu nějak nechci věřit. PSG byla vždy taková nesympatická namistrovaná banda, ale tohle, co se tam děje poslední dobou, překonává vše. Smrt tomuhle humusu....nemůžu věřit, že by dva absolutně top hráči na svých postech šli do PSG, to snad není možné.

Reagovat
CubONE

Ja navrhujem - Ibra+Mesbah do PSG a sem nech poslu 30 mil

Reagovat
CHONG

Závist je smrtelný hřích.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cela tato diskuze se da shrnout jednim citoslovcem Béééééééééééééééééé btw nevite jak si zmenim nick?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
FORZAMILAN

To se mi nějak nezdá, tomu nevěřím, to snad nemůže udělat

Reagovat
Miguel19

Hlavně že jsou tady názory, jak peníze kazí fotbal ze strany fandů Realu a Barcy. Kdyby ve Španělsku byly TV práva rozděleny spravedlivě jako v PL, tak by jak Barca i Real byly taky slušně v řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by ses tam taky na chvilku mohl podívat.

Reagovat
Miguel19

By jsme se tam dva nevešli.

Reagovat
smazaný uživatel

*bychom

Reagovat
Miguel19

*Bychom

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmm, ne

Reagovat
CHONG

Nežiješ náhodou v Mumulandu?

Reagovat
smazaný uživatel

a nejsou rozdeleny spravedlive

Reagovat
smazaný uživatel

Co kurva no to snad néééé? Ale podle mě jde o vtip, tohle by nikdy neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

za teke peniaze by to preco nemal urobit?

Reagovat
dantetomas

pri tom, aké prachy lietajú aktuálne za hráčov a aké finančné možnosti PSG má, to naozaj nie je ohromujúca suma...

Reagovat
Miguel19

Tak nemá to moc logiku, když před pár týdny tam Silva nešel za 45M a najednou prodá SIlvu s Ibrou za 65M..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kulb pujde do hajzlu a nebudou příjmy z LM a nebudou takový příjmy z vysílacích práv. Sakra a musí přece myslet i na fandy, dyt ty by ho ukamenovali za to snad... a jak říkají týci, tohle nemá logiku když jen za Silvu chtělí dát 45, Ibra má cenu možná ještě vyšší... ale jestli ušetří 150

Reagovat
-Pato-

za take penize ? a ty si asi dobre.. dyt jenom jejich trzni je dohromady 75...

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi znicil velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím musím zaklepat. Zlatí amíci

Reagovat
Woods

zachranili 150 mil. na 2 roky:

- prestup 62

- plat Zlatana na 2 roky - 18 mil.

- plat Silvu na 2 roky - 12 mil.

Spolu: 92 mil ... kde mi zmizol zvysok :) ? ci bonusy? Ibra si v PSG slusne zarobi, tipujem za 14 mega bude mat ...

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně není nic jistého..

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti remaining tight-lipped on bid for Tottenham star Modric.

Reagovat
blaugrana

Je to srandista.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Woods

ti chcu minut 150 mega za prestupove 26 Lavezzi, 62 Ibra, Thiago ... Modric 40? a este urcite nekoho chcu :D

Reagovat
CHONG

To, že je Berlusconi mizerný politik, to je známá věc, ale teď ukázal, že je i mizerný obchodník, palec nahoru pro PSG za výborný obchod a za to, jak tu starou slizkou vykopávku oškubali.

Reagovat
Miguel19

Jestli je to pravda, tak

Reagovat
Shevchenko

Největší hovadina na světě.

Reagovat
herbage

už je to dementovaný? Já furt čekám, kdy Berlusconi řekne "Bazinga" a jede se dál

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Shevchenko

Já na to taky čekám, něco takového prostě nemůže být pravda.

Reagovat
Talker

BJi, jak to vypadá s tím Vukanovičem nebo jak se jmenuje (srb s dlouhým jménem, kterej dával goly v přípravě) - je kvalitní nebo je to jen nějaká malá hvězdička? Kdo by případně hrával v útoku v případě odchodu Lafatiče? Třešnák doufám je odepsanej

Reagovat
božský John

No, já ho ještě neviděl, ale co vim, tak je to hrozně rychlej kluk s potenciálem, ale zbrklej, ale asi se už zlepšil, když dává branky...

Hele, ono se to střídá, jednou hrajem 451, pak 442 (na hrotu hrál i Zoubele, co přišel, docela hraje v přípravě) nebo 343, vypadá to zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Vuki dřív hrával za nás, za Sezimák, v druhý lize, znám se s nim osobně. Má to v hlavě ohromně srovnaný, ví co chce, a stanovuje si poměrně reálný cíle. Má vynikající zrychlení, vůbec rychlostně je na tom skvěle. Přímočarej, má dobrej tah na bránu, takový moderní křídlo či hrot. Slušná technika a gólovej instinkt. Jeho slabina je, že když se nedaří týmu, tak se s tim sveze a je poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

já jen doufám, že to bude řešit ta stávající podoba a dost razantně. Já bych PSG, Chelsea a Mancity vyloučil nejen z LM, ale i z domácích ligových soutěží jak je mozny ze tadle hovadina ma tolik palcu nahoru ? :D :D to je tady herbage naka nedotknutelna modla nebo co. vysvetlit bitte

Reagovat
Miguel19

3 palce...vamos

Reagovat
CHONG

Nic hloupějšího jsem nečetl už řadu let.

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi je šašek a jen si dělá prdel a média se toho chytla, tohle by prostě nikdy neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

zmiešané pocity , pre talianský futbal je to zle ale zas pre juve je to super , nech zhnije ac milano

Reagovat
M11

kam to smeruje

Reagovat
smazaný uživatel

A vsak nevadi. Pride Astori, Destro.. Galliani vyhlasi ze Milan je kompletny ale ze moze prist Mr. X...V poslednych hodinach prestupoveho obdobie pride hviezda europskeho formatu Andy Carrol a mozme ist dobyjat Europu... ale iba jednu sezonu, kedze potom sa do ziadnej LM nedostaneme. Grazie Silvio

Reagovat
Woods

neverim, ze by prisiel ten captavy Carroll ... to by bola parodia na hrote AC ...

Reagovat
smazaný uživatel

Poděkujme panu Bosmanovi a soudcům za zkurvení fotbalu.

Reagovat
JozkokozleJ

Co ma s tym Bosman?

Reagovat
valloire

Zjisti si to.

Reagovat
smazaný uživatel

... ale co taka chelsea ??? ... ved kupila KDB , marin , hazard + mata,malouda,sturidge + nove posily oscar , hulk , modric , schullre , modric , witsel , maicon kurwa kedy to skonci ???? ... o com je ta kktina FFP ?? .. ved kazdo rocne je chelsea v minuse ! teraz urcite po vyhre LM je pluse

Reagovat
Kovi81

On prisel Oscar, Hulk, Modric, Schürrle, Witsel i Maicon? A letos nebo loni prisel Malouda se Sturridgem?

Reagovat
smazaný uživatel

oscar uz vypada ako vybavena vec ... hulk tam pojde o tom som proste presvedceny on zaciatku , modrica tiez chcu , schurrle toho tiez maju zaujem a maicon uz je zrejme tiez hotova vec ...

Reagovat
Miguel19

Za prvý, Oscar není nikde "vybavený" a za druhý, když přijde Oscar, nepřijde Hulk.

Reagovat
smazaný uživatel

ty odkial si prisiel , Hulk ostava v Porte, Schurleho nepusti Leverkusen lebo odmietli ponuku 20 ME, Modric ide do Realu za 36 me, a naco by kupovali 30 rocneho obrancu Maicona? Ked Di Matteo omladzuje cely kader??...mozno tak jediny je Oscar mozny...

Reagovat
Kovi81

Maicon vypadal uz celkem realne, ale je ticho po pesine. Navic i celkem dava smysl, pry akorat potrebuje novou motivaci a byl by idealni dvojka za Ivanovice.

Reagovat
Miguel19

Maicon je hodně reálný

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno proste chelsea chce RB ... bud maicon , wiel , debuchy a maicon je snich najlacnejsi ,,, chelsea hulka proste potrebuje nemaju prave kridlo a uz absulutne nechapem naco im je oscar ked je to AM a prave kridlo nevie hrat , tiez potrebuju 2 hrotoveho hraca nedaju sancu lukakovi , a tiez chcu stredoveho hraca

Reagovat
Miguel19

Neměl bys fandit Chelsea, když tolik o ní "víš"?

Reagovat
Kovi81

Hrotaka tu nikdo nechce, pocita se Sturridgem/Lukakuem jako zaskokem za Nanda. Pokud prijde Oscar, tak by behal nekde po CM/AM/RW. (Mohl by hrat falesne kridlo, zaskocit za Matu a pomalu se predelavat na CM). Lidi, co ho maji trochu nasledovaneho rikali, ze na CM klidne hrat casem muze.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to nedokazem predstavit ako bude rotovat s marinom a mozno s KDB , naviac hrac ako lucas piazon uz ma tim padom na niekolko rokov zavrete dvere , plus oscar je brazilcan neviem ako zvladne PL ,

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ma na post AM Matu aj Hazarda a este by tam aj kupovala Oscara, Modrica aj Schurleho

Reagovat
Woods

Marin 8 milionov, KDB tiez 8 ... akurat Hazard stal 40 ....

Reagovat
raduinho

No to snad ne, fanoušek Realu káže o penězích a FFP

Reagovat
smazaný uživatel

nas nikdo nedopuje peniazmy iba banky ako vetsina spanielskych muzstiev

Reagovat
raduinho

Takže si žijete na dluh, tak to omluva jako blázen, to pardón.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste neplatite dane :)

Reagovat
Woods

nie nie, len kradnete spolu s Uefacelonou 140 mega z balika tv prav, kym zvysok dostava 8-10 ako napr. Valencia...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kenneth

Kradete? Pokud se v Číně nemají zájem koukat na Valencii, tak nedostane za to Valencia taky zaplaceno. Nevím co je na tom nepochopitelný.

Reagovat
Miguel19

Jasně že nemají, když nemají na nejlepší hráče, navíc svoje musí prodávat, protože Realek a Barcelonka musí dostávat 10krát více než ostatní. Pak se všichni diví, že je to liga o 2 týmech.

Reagovat
Kily

my si za tu potřebu prodávat můžeme sami

Reagovat
Miguel19

Njn. Ale víš co. Je to fakt rozdíl ty TV práva ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

nohodou... vis jak chodej lidi v malaze na fotbal, nekdy v rijnu se tam chystame na dovolenou, jestli s novym vlastnikem bejva vyprodano?

Reagovat
Kily

vyprodáno je jen na ty větší zápasy, několik tisíc sedaček tam volných je, ale pokud se jim povede start do sezony, tak ten hlad po fotbale vzroste. Ale v říjnu by se ještě mělo dát sehnat lístky normálně v pokladnách

Reagovat
Kily

co koukám, tak ten průměr na zápas měli loni o cca 2300 míst nižší, než je kapacita

Reagovat
smazaný uživatel

dik moc

jinak andaluzie: letenka malaga a zpet 3,5 puceni auta na 14dni 3,5 ubytovani v byte pro 4 na 14dni 10 +benzin jidlo etc

Reagovat
Woods

keby dostane tych 40 z tv prav, tak mozno by nebolo treba predat VIllu do Barcelony ..... tak sa na to musis pozret, to by stacilo na hradenie dlhu pri dobrom hospodareni ......

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kily

to je zhruba dvojnásobek současné sumy, vedle toho by pak muselo miliony navíc dostat i dalších 17 klubů, první dva, díky nimž španělská liga táhne, by pak najednou neměli nic

Reagovat
Kily

neměly

Reagovat
Miguel19

Jde to v PL, proč to nejde v PD? Dyť Barcelona je přece tak dokonalá, že by jí to nevadilo.

Reagovat
Kily

ve Španělsku se rozdělují menší peníze, než v Anglii, v případě toho přerozdělení by si osmnáct týmů ve Španělsku přilepšilo jenom o "pár" milionů. Počítej s tím, že co sebereš dvěma, to musíš rozdělit mezi dalších osmnáct s tím, že ti dva končí sezonu na čele tabulky a musí mít pořád nejvíc

Reagovat
Kily

no, těch pár jsem přetáhl, sebrat prvním dvěma třeba po 90 (aby se to lépe počítalo), tak se mezi zbytek rozdělí průměrně deset mega, což už je dost

Reagovat
FC Porto FC

Proto ta liga je taková nuda když chcou čumět jen na real a barcelonu když Vale atd nedostanou peníze. Tak at už nikde nevidim že PD je nejlepší liga světa. V nejlepší lize světa není nuda a taky se stane že Chelsea je šestá Newcastle pátej Everton je sedmej Liverpool osmej a furt se tam pořadí mění

Reagovat
Kily

osm mají týmy ze spodku tabulky, třetí má nějakých šestnáct nebo osmnáct

Reagovat
smazaný uživatel

potom ze Barca a Real beru pozicky od bank a tak maju pol miliardove dlhy voči bankam...

Reagovat
smazaný uživatel

uz to nehul :)

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

https://p.twimg.com/AxoGnwYCAAA7qqM.jpg

Vypadá v tom drese hrozně.

Snad to není pravda.

Reagovat
M11

tak na fotomontazi vypada kazdy desne

Reagovat
Filipow

Něco na odlehčenou, abyste nebyli z tohohle nasraní.

Mohli byste poradit třeba top 10-20 seriálů? (nemusíte vypisovat min. 10, budu rád za každej názor)

Reagovat
-Carles-

1. Dva a pol chlapa

2. Simpsonovci

3. Frasier

Reagovat
Kaze

Na oddych nebo na delší dobu?

Oddych:

1. Big Bang Theory

2. Scrubs

3. Futurama

Na delší dobu:

1. Dexter

2. Boardwalk Empire

3. Game of Thrones.

Reagovat
smazaný uživatel

Dexter, GoT

Reagovat
Woods

1. Alf

2. Addams Family

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter , LA heat , Airwolf , A-team , Hardcastle and Mccormick , Lost, Spartakus , Knight rider , Lucky Louie , Okresni prebor

Reagovat
Godwinson

Smallville

Reagovat
smazaný uživatel

Hustle,HIMYM,TBBT,Dexter,Game of Thrones,IT Crowd

Reagovat
Miguel19

1. Friends

2. Dva a půl chlapa

3. Myšlenky zločince

4. Sběratelé kostí

5. Joey

Reagovat
CHONG

Jen tak namátkou něco z těch novějších: Boardwalk Empire, Game of Thrones, Homeland, Walking Dead, The Killing, Luther, Sherlock, Justified, Dexter, Hatfields and McCoys....

Reagovat
Kaze

Koukám, že jsem jediný, který doporučuje Boardwalk Empire

Reagovat
CHONG

Mýlíš se.

Reagovat
domingo

Tech jsou tuny, ale brano podle poslednich serii jednoznacne Futurama, ty posledni dily jsou uzasne vtipne, inteligentni, citlive..

Reagovat
Filipow

No, tu jsem taky viděl. Sakra, já viděl snad všechno.

Reagovat
domingo

Tak z min znamych sitcomu zkus genialni It's Always Sunny In Philadeplhia, moji srdcovku American Dad!, nebo treba britsky FM

Reagovat
domingo

A samozrejme South Park (!!!!!!!!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...jinak SP se má vrátit do české tv - do programu by ho měl zařadit "Fanda" (tv h@vna)

Reagovat
smazaný uživatel

poslední je 8. série, nebo je něco novějšího?

Reagovat
domingo

Ja nevim, ty serie pocita kazdy jinak, podle toho, jestli tam pocitas ty rozstrihane filmy a jestli tu posledni kompletni serii pocitas jako dve po 13 dilech nebo jednu po 26 Ja ji mam jako sedmou, ale muze byt klidne osma, devata, co ja vim. Proste ta nova, venku jsou zatim ctyri dily a jeden z nich (A Farewell To Arms) je snad v top 3 uplne ze vsech..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude něco jinýho, já viděl poslední díl, kdy se Bender přetaktoval (což je jakoby 12. díl 8. série)

Reagovat
C0br

Já teda dneska viděl 5. díl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle toho druhýho počítání to je 9. série (tzn. když se tam počítají i ty filmy)

Reagovat
domingo

Ohoho, jde se zhavit torrent

Reagovat
Pettirosso

BLUE MOUNTAIN STATE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Dva a pol chlapa, Prison Break, Lucky Louie, O.C., Californication, Lost

Reagovat
dantetomas

Esmeralda, Manuela, Jednoducho Mária

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Alberto Aquilani

Manuelu si nepametám , inak ešte odporúčam sladká lucía , právo na šťastie , divoký anjel , kačora , rany z lásky , sladká valentína , kassandra , mariana dcéra noci , labyrinti vášne , ked budes moja , skrytá vášeň , yago , macocha , daniela ...

Reagovat
smazaný uživatel

Yago

Reagovat
culé

Reagovat
culé

Reagovat
Filipow

Jinak viděl jsem

Griffinovi, Simpsonovi, Dva a půl chlapa, HIMYM, Rodinná válka, Průměrňákovi, BSG, Comeback, My name is Earl, Gilmore Girl, Okresní přebor, BBT, Weeds, Ženatý se závazky, SG-1, SG Atlantis, Misfits.

Sleduji teď Věřte, nevěřte a Top Gear.

Pokud možno pište ty, které tu nejsou, děkuji. Všechny vás miluji.

Reagovat
Miguel19

Přátelé ne?

Jinak za GG a Věřte nevěřte

Reagovat
Filipow

Na ty jsem se chtěl vrhnout o prázdninách. Ale jaksi nestíhám tak si jen po večerech pustím Top Gear, pak Věřte, nevěřte a jdu chrápat.

Reagovat
Miguel19

Já se u Věřte nevěřte večer i bojím někdy Teďka to dávají asi ve středu, ve stejnou dobu jako Den D

Reagovat
Filipow

Já se trošku bál u jednoho dílu, ale přijde mi až strašidelné, že pokaždé 4 tipnu a 1 ne. Za tím něco bude.

Reagovat
Miguel19

Taky jsme vždy hádali

Reagovat
terry

Zlatej Den D. Ve Věřte, nevěřte mě vždycky iritovalo, že všechny chlapi daboval stejnej hlas.

Reagovat
Miguel19

Škoda že už není Tomio

Ale zase je jich tam teďka 5, větší šance na úspěch

Reagovat
Filipow

+Futurama, Red Dwarf, Zlatá sedmdesátá..

Dívám se, že jsem seriálokoholik.

Reagovat
maras93

Californication

Reagovat
smazaný uživatel

Hustle,Game of Thrones

Reagovat
smazaný uživatel

Určite Californication. Potom Walking Dead, OC California.

Reagovat
Pettirosso

Californication

Reagovat
Biozdenda

zkus Black Books, IT crowd, Father Ted, The young ones, Extras, Monty Python's flying circus, Trailer park boys. Z vážných jednoznačně Riget od Larse Von Triera!

Reagovat
smazaný uživatel

1. Community

2. Misifits

3. Breaking Bad

4. Suits

5. Big Bang Theory

6. Two and a Half men

7. Modern Family

8. Walking Dead

9. How I Met Your Mother

10. Anger Management

Reagovat
smazaný uživatel

+ Sherlock sakra, toho bych dal do první 5 určitě

Reagovat
smazaný uživatel

+ Californication a ještě si 100% na něco vzpomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Futurama, Simpsonovci, Family Guy, American Dad, TBBT, HIMYM

Sherlock, Dexter, Game of Thrones, Misfits, Boardwalk Empire, Sopranos

je toho tona

Reagovat
smazaný uživatel

HIMYM, GoT, South Park, The Simpsons (snad jediný seriál s dabingem), Futurama, Blue Mountain State, TBBT, NCIS (a pak občas Criminal Minds)

Reagovat
smazaný uživatel

+Top Gear

Reagovat
dantetomas
Reagovat
smazaný uživatel

Simpsonovi, True Blood, Akta X, Californication, HIMYM, Big Bang Theory, Dexter, My z Kačerova , Dva a pul chlapa, Sherlock, Black Books, IT Crowd, The Inbetweeners, Červený trpaslík, Futurama, Vraždy v Midsomeru

Reagovat
terry

Když to tu řešíte, kouká tu někdo na Newsroom?

Reagovat
smazaný uživatel

Na oddych u mě jednoznačně IT Crowd

Reagovat
minoLFC

Red dwarf

Simpsons

Futurama

Band of brothers

Scrubs

My name is Earl

Step by step

Friends

Outer limits

Heroes prva seria

Bol raz jeden zivot

Reagovat
minoLFC

OMG samo aj 70s show

Reagovat
Filipow

Díky všem, rozhodně zkusím IT Crowd, South Park, Game of thrones a třeba ty maníky, co vedou tu Irskou hospodu.

Reagovat
domingo

Philadelphiaaa

Reagovat
Filipow

Jop popisek na csfd se mi docela líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

IT Ale inak CALIFORNICATION určite

Reagovat
Filipow

Taky.. snad jednou bude všechno. Ale na to je život asi až moc krátký.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa toho koľko si toho už videl ani nie

Reagovat
Filipow

Ale zase na druhou stranu, skoro nehraji hry. Na filmy se taky skoro nedívám.

A tohle je zhlédnuto asi za 6let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja som na tom takisto.

Reagovat
Maresma

Friends, Futurama, Prison Break...

Reagovat
FC Porto FC

1. The Big Bang Theory

2. The IT Crowd

3. How I met your mother

Reagovat
Maresma

Dát tam HIMYM namísto Přátel je zločin!

Reagovat
smazaný uživatel

Priatelia sú klasika, alen a HIMYM to nemá.

Reagovat
Maresma

Vždyť HIMYM je od 4-5 serie uplně trapný a nevtipný...

Reagovat
FC Porto FC

máš pravdu Přátelé sou klasika na kterou koukám už ani nevím jak dlouho a každé ráno bylo díky nim lepší

Reagovat
minoLFC

teda Big Bang ma prestal bavit uz po prvej serii, v podstate sa to stale tocilo okolo toho isteho a poriadny geek vtip sa tam objavil raz za 3 diely....rovnako HIMYM som nikdy na chut neprisiel

Reagovat
FC Porto FC

tak to tě nechápu TBBT je nejlepší seriál jakej sem kdy viděl a už ho nic u mě nepřekoná. Všechny serii sem viděl snad 3x a stále mě to bavý. HYMYM je oproti TBBT sračka :) nepochopim nikdy lidi co nej rádi TBBT

Reagovat
minoLFC

tak to neviem cim je najlepsi, mam napozeranych sitcomov do aleluja a humorom je to priemer....bud musi mat sitcom kvalitny neopakujuci sa humor alebo aspon vyborne postavy(v BBT bol len Sheldon)

Reagovat
Maresma

Za ty postavy

Reagovat
Chygro25

Community je stokrát lepší jak TBBT

Reagovat
smazaný uživatel

Californication a Rodina Sopránů, má zábava na léto.

Reagovat
CubONE

neverim, ze este nikto nespomenul Band of Brothers

Reagovat
CubONE

tak mino hej

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ešte, pozná tu niekto Boston Legal resp. Kauzy z bostonu ?

Reagovat
minoLFC

jo James Spader a kapitan Kirk

Reagovat
.13

Simpsonovci, Family Guy, HIMYM, BBT, Kosti, Lie to Me, Friends, Futurama, Californication, Dva a Pol chlapa, South park

Reagovat
aither

1. That 70s show (nejlepší seriál co sem kdy viděl)

2. Red dwarf

3...

Reagovat
SaianSupaCrew

UGLY AMERICANS ! Největší motocross ! kam se hrabe futurama

- http://www.csfd.cz/film/275535-ugly-americans/

Jinak z poslední doby mě nejvíc uchváltilo tohle, není tomu co vytknout, bomba

- http://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo-narodni-hymna/

Reagovat
SaianSupaCrew

A zapomněl jsem na Game of Thrones Což je pro mě (a určitě nejen pro mě) momentálně naprostý vrchol..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
domingo

Joooo Konecne. Futurama se sice nikam hrabat nemusi, ale Ugly Americans jsou naprosto bozi. Callie mam na facebookove profilovce

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak mám samozřejmě rád i futuramu, ale v rámci animovaných seriálů u mě prostě UA (spolu se South Parkem) nemá konkurenci..

Hodně opomíjený a přehlížený seriál, který nemusí být každému po chuti, ale podle mě je naprosto brilantní .. Hlavně z Leonarda chčiju solidně občas

Reagovat
domingo

Jj, skoda, ze jsou jenom dve serie. Treba z toho dilu s ejakulujicim stromem se vzdycky malem poseru a Callie je sexsymbol, kam se hrabou blondate sestnactky v hotpants v hranych sitcomech!!

Reagovat
SaianSupaCrew

z toho jsem taky málem brečel... Jinak Callie rajcuje i moji mladou

Reagovat
smazaný uživatel

Som si myslel, že Ugly Americans pozerávam len ja luxusný seriál (Randall ftw ), ktorý v jednej sérii tromfol posledných X sérií South Parku A inak nepostrehol som tu spomenutie Bob's Burgers ( http://www.csfd.cz/film/290559 ) kde platí to isté s otrasnými novými Simpsonovcami. Treba dať šancu aspoň pilotu, postavu Louise milujem

Reagovat
domingo

O tom slysim poprve, pisu si

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď teraz keď čítam tie komentáre na ČSFD tak som asi jeden z mála kto ten seriál tak žerie. Každopádne horšie ako posledné 3-4 série Simpsonovcov to určite NIE JE

Reagovat
smazaný uživatel

Its Always Sunny In Philadelphia - nejlepší ty hádky vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Game of thrones, the walking dead, californication, blue mountain state

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Kenan a Kell. Kluci s oranžádou

Reagovat
smazaný uživatel

To tu nikdo neznáte How not to live your life?? Pecka největší..

Reagovat
66pepo66

House, Heroes, 2 a pol chlapa, NCIS, Spartacus, TBBT, Simpsonovci, Smallville :D, Monk :D, Anger Management - ale zatial vysli len 3 casti.

Reagovat
66pepo66

Ako som mohol zabudnut na Californication, ach...

Reagovat
smazaný uživatel

Walking Dead žádný seriál mě tak dlouho nechytnul

Game of Thrones skončil jsem u 3. dílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Garth Marenghi's Darkplace

Reagovat
Tomekcz

2 Broke Girls

Reagovat
C-M@ster

Gilmore girls

Friends

Greys Anathomy

Lucky Louie

The big bang theory

Castle

Prvni 3 serie HIMYM

Pak zkusit Louieho

atd atd

Reagovat
Diego2

Dexter!!!

Big Bang Theory, HIMYM

a neskutecne se bavim na Top Gearu, pokud mas rad auta doporucuju

Reagovat
mul

1.Game of Thrones

2.TBBT

3.Dva a pol chlapa

Reagovat
smazaný uživatel

Bratrstvo neohrožených, červený trpaslík, TBBT, přátelé

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A

Premier League

Bundesliga

Primera Division

Ligue 1

Campeonato Brasileiro

Primera División (Argentina)

UEFA Champions League

FIFA World Cup

EURO

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 30 let, plat ma velky jak krava, takze to byl asi duvod, proc se ho zbavili. Ted si muzou koupit levnejsiho a co se tyka platu mene narocneho Dzeka. A ManC si zas udela misto na RvP :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud to je pravda, tak že by mě to nějak extra mrzelo, to se říct nedá.

http://1url.cz/XuNy

Reagovat
smazaný uživatel

nejakej ftipalek napsal na wiki ze Ibra hraje za Senici :D

Reagovat
FC Porto FC

nic nevidim

Reagovat
minoLFC

pre AC dobry obchod, ale celkovo je to hnus, kde sato vdaka ropakom a ich umelym klubom dostava

Reagovat
CHONG

Pro AC je to špatný obchod, pro PSG je to výborný obchod.

Reagovat
CubONE

spatny obchod, mohli sme dostat ovela viac za nich, ked uz museli ist...jedine, zeby v tom bol Sakho

Reagovat
minoLFC

Nahodou je to dobra suma...Ibra uz lepsi nebude a za Silvu nahradu najdete a lacnejsiu

Reagovat
CubONE

no neviem...ked si porovnam, ze sme za Thiaga mohli dostat 46 mio a za oboch 62 ? Ibra ma vacsiu cenu, o to viac, ked ide k ropakom...

Ja mam praveze mensiu obavu o post utocnika - Pato, Cassano, El Shaarawy a pravdepodobne dotiahneme jedneho z MC.

Ale Thiaga len tak lahko nenahradime plus ked si zoberies, ze sa bude musiet zohrat cela obrana s dvoma novymi stopermi.. (ideal Sakho+Dede)

Reagovat
Shevchenko

Jinak jestli tohle je opravdu pravda, tak budu čekat ještě odchod Boatenga, který tu nebude chtít zůstat. Místo Ibry beztak fakt přijde Carroll, aby tomu nasadili korunu. Na stoperech by nám zůstala jako hlavní dvojka Acerbi-Mexes. Kdyby v lednu prodali Pata, vůbec nic by se nemuselo dít.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze jestli je tohle pravda tak doufam ze ty cubci syne prodas i sam sebe ted uz budes moct mrdat ty tvoje mladistvy devky , curacku radsi to prodej nekomu loajalnimu , chces vyhravat a zacnes prodavat hrace jako je T.Silva u Ibry bych to mozna jeste prekousl ale T.S? ses uplne posral ty zkurvysyne jak bych si pral aby sis to precetli curacku doufam ze ti z toho bude hucet dost v kalhotech ty kokote vymrda , klidne mi dejte ban ale chci aspon 10 palcu pod timhle komentare..je to Z.M.R.D.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je úroveň toto a tým nemyslím Berlusconiho.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

ale ulevil jsem si

Reagovat
racet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

taký boom táto správa vyvolala, že AC padla aj oficiálna stránka...

Reagovat
teenz

Mě jde.

Reagovat
dantetomas

hej, ojebabral som sa... dal som to bez www a vyhadzovalo mi to nejakú chybu, hoci predtým to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fakt nevim čemu věřit a čemu ne. Každopádně Ibrahimovice Silvio klidně prodej, Thiaga prostě nesmíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanoušek Realu Madrid, ale myslím, že by nebylo od věci, aby si téměř všechny svazy napříč Evropou (a vlastně i světem) začali brát příklad z Německa. Možná by pochopili, jak ve své zemi zavést vyrovnanou soutěž, která patří mezi absolutně nejkvalitnější a nejnavštěvovanější (Bundesliga je vůbec nejnavštěvovanější) na světě, nezná pojem dluhy a všechny profesionální kluby v ní i nižších soutěžích jsou excelentně fungující a vydělávající firmy. Možná si to většina lidí neuvědomuje, ale ligový fotbal ve většině zemí světa si momentálně kope hrob (a je úplně jedno, jestli je údajný přestup těch dvou kachna, nepochopení slov Berlusconiho nebo k němu opravdu dojde)...

Reagovat
j_mrazik

Ty pí*o... Nic jinýho mě prostě nenapadá. Tohle jsem fakt nečekal. Silvio se chce vrátit do politiky, hlas od fandů AC asi nezíská.

Reagovat
herbage

bohužel, fotbal se dostává poslední dobou někam, odkud není úniku. Podobná situace byla 10 let zpátky fotbalová bublina splaskla a mnoho klubů, které mělo velké oči, tak zkrachovalo nebo výrazně snížilo rozpočet a rozprodalo kádry. Dotklo se to i velkých klubů, takže nebylo to léto k vidění mnoho velký přestupů. Naopak vzrůstaly na oblibě různé hostovačky či výměny hráčů, namátkou třeba Seedorf - Coco mezi milánskými giganty. Protože tehdy krachlo hned několik velkých evropských TV společností, krize postihla všechny rovnoměrně a uskromnit se museli všichni. Nyní jsme ve velmi podobné situaci. Evropu zasáhla tentokrát ekonomická krize a opět to dolehlo na celý evropský fotbal. Rozdíl je ten, že nyní se pohybují ve fotbale subjekty, které narozdíl od ostatních žádné výkyvy nepoznamenají a je jedno, jak si klub vee finančně či sportovně, zkrátka tam bohatí majitelé lijou bez ustání prachy jako do bezedné jámy. To velmi ovlivňuje konkurenceschopnost soupeřů a celé ligy. Ve Španělsku je třeba problém přerozdělení TV práv, kde většinu zisků shrábnou Real s Barcelonou a zbytek ligy trpí. Pak není divu, že oba kluby atakují rok co rok magickou hranici 100 bodů a hráči nastřílí v lize až 50 gólů. Ono aby ne, když polovina klubů balancuje na hraně mezi amatérským a profesionálním fotbalem. Je to snad jediná liga světa, kde hodnota kádrů dvou celků převyšuje hodnotu zbytku celé ligy. Opravdu tristní a vcelku bezvýchodná situace. Jiná situace je v Serii A, kde chudnou všichni společně a liga je brakována zahraničními kluby. Dolehlo to nejen na menší kluby, ale i giganti typu AC a Inter jsou na tom po finanční stránce špatně a nejsou scohpni udržet své nejlepší hráče. Jen Juve díky silnému majitele a jeho podpoře v čase dobrých i zlých je jistou jiskrou naděje pro italský fotbal. V Německu je situace podobná, všechny kluby šetří a utratí maximálně to, co vydělají. Žádné velké přestupy, rok co rok odchod největších hvězd do zahraničí, ale silná generace domácích hráčů a výborná práce s mládeží spolu s příjmy ze vstupného to dokáží kompenzovat. Ligue 1, zde došlo ke zkreslení právě díky novým majitelům v PSG. Došlo rovněž k zchudnutí ligy, která slouží celé roky jako zásobárna kvalitních hráčů pro PL, ale nyní i klasické celky jako Lyon, Marseille či Bordeaux jsou na tom finačně špatně a konkurovat PSG asi nebude schopen nikdo. A nakonec stará dobrá PL, kde došlo k vpádu silných zahraničních subjektů nejdříve. Silné tradiční celky jako Arsenal, Liverpool a Tottenham zažívají ústup ze slávy. I menší kluby jako Everton, AV či Newcastle šetří každou penci a tak jediný, kdo hrdě dokáže vzdorovat ropnému tandemu Chelsea - Mancity je Manchester United, který má silného vlasntíka a silnou finanční pozici díky skvělému marketingu. Z této zapeklité situace není mnoho východisek, přesto pár světélek naděje existuje:

1. koncepční práce, dobrý scouting a výchova talentů

asi nejschůdnější cesta pro menší kluby a kluby, které si chtějí zachovat tvář. Protože ekonomicky konkurovat těm klubům, které si na sebe neumí vydělat je nemožné, nezbývá než usilovně pracovat a doufat, že po dosažené dílčích úspěchů někdo nepřijde, nevykoupí vám nejlepší hráče a nerozdupe něco, co jste léta budovali

2. FFP - Platini a celá UEFA by už neměli jen tiše přihléžet, jak pár ropných skvrn dusí celý evropský fotbal a měli by tvrdě zasáhnout. Tvrdé regulace, tvrdé podmínky a trvrdé postihy, to je jediná cesta, jak očistit fotbal jako takový. Pokud prokáži benevolenci a pravidla půjdou obcházet, nemá toto pravidlo prakticky žádný smysl a bude jen šikanovat ty poctivé kluby, které nebudou mít možnost je obejít

3. zavedení platových stropů jak na hráče, tak na kluby. Dále by kluby nesměli investovat do přestupů více, než si vydělají + sazba řekněme 50 milionů euro jako nadstandart, které klub může utratit během období 3 let. To by mělo efektivně zamezit podobných čachrům, které sledujeme nyní

Reagovat
Miguel19

Ten platový strop by nebyl špatný. Funguje to v NHL, v NBA, tak proč ne tady. Postupně by se třeba i zvyšovalo jako v NHL. Ale to asi nehrozí.

Reagovat
FC Porto FC

myslím že by uplně stačil platovej strop

Reagovat
JozkokozleJ

Platovy strop si vo futbale, ktory je mnohonasobne roznorodejsi, nez jednoliata, podla rovnakych pravidiel hrana NHL absolutne nedokazem predstavit.

Trosku mi pridu niektore reakcie hystericke...

Reagovat
FC Porto FC

Proč ??? Všechny týmy budou moct za platy všech hráčů dát maximálně nějakou částku a tu by pak týmy jako PSG a City nepřekročili a týmy jako Lyon a Newcastle to zajímat nebude protože ty těžko to přesáhnou. Udělal bych to tak plat hráčům minimálně kolik chceš ale maximálně to bude do určitý částky

Reagovat
JozkokozleJ

No prave, pravidlo by sa dotklo dajme tomu 8 klubov na svete. Preto je zbytonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš na to úplně špatně. Zaveď pravidlo 6+5, nejlíp 8+3, minimální počet odchovanců + mladých odchovanců a ono se to vyčistí samo.

Reagovat
herbage

jenže na to ti nikdy nikdo nepřistoupí, protože tohle zavést v Anglii, tak půjde kvality ligy někam pod Bundesligu, PD, Ligue1 i Serii A. Navíc co s kluby jako Inter Milán, když tam je vysoký počet zahraničních hráčů tradice? Navíc pro klub jako Newcastle je jedinou schůdnou cestou nákup levných zahraničních hráčů. Ale já bych byl pro, Bundesligu by to prakticky nepoznamenalo, PD taky ne a Serii A myslím rovněž. Jen PL by měla obří problémy a to je ci celkem fuk, kdyby to vedlo k návratu Mancity a Chelsea tam, kam patří

Reagovat
Kenneth

PD taky ne. Barcelona by dominovala a Real by spadl 10 bodů za ní. Takže by se nic nezměnilo.

Reagovat
RMCF

Tak pokud by se zavedlo 6+5, tak by to zas taková hruza pro Real nebyla. Momentálně jsou v ideální základní sestavě 4 španělé, což by během dvou let nebyl problém zlepšit, koupit Silvu nebo Matu a Javimara + na lavičce mít Granera, Canalese,Albiola,Carvajala + nějaký doplnění španěly tak by to zas o tolik horší nebylo, navíc třeba Marcelo má taky Španělský občanství a pro Pipitu by taky asi nebyl problem ho získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to bereš strašně povrchně. Já chci, aby LM vyhrávala Steaua Bukurešť nebo CZ Bělehrad. Do roku 1996 (?) platilo pravidlo o třech cizincích na hřišti a i Inter hrál.

Reagovat
herbage

to by nevyhráli ani tak, ale jistě by tam nebyli pro srandu jako teď

Reagovat
JozkokozleJ

Regule europskeho prava de facto zakazuju brat v tomto smere obcana EU ako cudzinca. Ohladom hracov mimo EU kvantitativne obmedzenia (v roznej podobe) platia i teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

A ono by mělo FIFU a UEFU zajímat, co se bude dít s klubama jako je City, Chelsea nebo PSG?

Reagovat
herbage

on i Arsenal jde prakticky touto cestou. Jenkinson, Bartley, Gibbs, Frimpong, Wilshere, Lansbury, Ramsey, Aneke, Walcott, Chamberlain, Afobe a k tomu Szczesny, Djourou, Coquelin, Diaby, Song, to by nebyl problém dát dohromady ani teď. Jen těch 6 Anglánů v základu by chtělo asi 2 roky předchodné období, pokud nemyslíš teddy 6 odchovanců

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanci třeba dva a po vzoru Ruska aspoň jeden junior na lavičce.

Reagovat
herbage

to by šlo. Jenže to se mělo zavést pár let zpátky, když se o tom veřejně diskutovalo. Nyní je to asi už mrtvé. Proto bych se alespoň snažil vyříznout ty největší nádory, když na prevenci už je pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

1.Cesta sice dobrá,ale pak ti přijde jiný klub,nabídne pár bankovek navíc a hráče nemáš.

2.S FFP už je asi bohužel pozdě,protože s těma platama co hráči dostávají by spousta klubů bez podpory vlastníků okamžitě přešla do stamilionových ztrát (v eurech).

3.Pokud se má fotbal očistit,tak se musí začít právě tímto.Snížit náklady všech klubů tak,aby pumpovači peněz v podobě vlastníků mohli odejít posupně bez rizika úpadku klubu.

Reagovat
j_mrazik

Silný majitel v ManUtd.... to nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On je Gunner jak vyšitej, tohle je první pozitivní věc kterou vidím o United. Ale jinak máš pravdu, Glazerovci vysávaj a modlím se aby další Ronaldo (ze kterého se žije) nebyl Wazza nebo Valencia.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mesyas

krásně jsi to napsal ale trochu mi vrtá hlavou ta část o manutd nemají náhodou 300milionovej dluh? třeba se pletu prootže o to nějak nestarám(jen něco od poslechu)

Reagovat
smazaný uživatel

Platini je narozdíl od tebe a podobných příliš chytrý a nedívá se na věc z pohledu fanouška velkoklubu který brečí, protože přijde o trofeje.

Napsat FFP tak, aby fungovalo po celé Evropě a bylo v souladu s legislativou všech zemí je velmi, velmi těžké, ne li nemožné. Uvědomuješ si třeba, že většina klubů prodělává a musí je dotovat majitel i v té Anglii? Vydělá si na sebe pár velkoklubů kterým všichni ti zastánci podobných nařízení fandí (proto je to tak populární tady na fóru, kde 99 procent uživatelů fandí klubům, kterým šejkové vadí), nikdo jiný ne. Navíc ty pravidla by musely dodržovat i kluby v ČR, které prodělávají všechny. Chápeš, že musíš napsat pravidla co budou platit jak pro Real a Barču, tak pro Příbram, Budějovice a Kostanaj. Navíc většině klubů je to absolutně jedno. Pro Lecce není rozdíl v tom, zda prodá hráče do AC nebo ropoklubu, jejich šance na titul jsou v obou případech nula nula prd.

Fanouškovi fotbalu jako takového bude za 5 let taky jedno, že Neymar a Messi na sobě nemají dresy Barcy a United ale Machačkaly a Malagy.

Reagovat
smazaný uživatel

tip pre Berlusconiho: Za Boatengov prestup by sa dalo ziskat 20 milionov. To usetris osemstokvadrilionov eur a bude viac na bunga bunga party. Nevadi.. vsak zostava Milana je kompletna!

Reagovat
domingo

Tak kdyz se tu resi ty serialy, tak se taky pridam ..

Doporucite neco, co neznam? Sitcom, delka kolem 20 minut, u zahranicnich staci anglicke titulky, u anglickych na ceske titulky kaslu. Jestli kresleny nebo hrany je fuk..

Videl jsem zatim:

The Oblongs, Daria, Ugly Americans, Yes Minister, Yes Prime Minister, vsechny serie Black Addera, Young Ones, IT Crowd, Red Dwarf, Friends, Fawlty Towers, Two And a Half Men, Frasier, Scrubs, My Name Is Earl, Family Guy, American Dad!, Spaced, TBBT, HIMYM, It's Always Sunny In Philadelphia, Californication, Community, How Not To Live Your Life, Big Train, Monty Python's Flying Circus, Father Ted, Futurama, Simpsons, Alf, South Park, Mr. Bean, Black Books, FM

diky

Reagovat
Miguel19

Myšlenky zločince a Sběratelé kostí

Reagovat
Maresma

Zkus novej seriál Anger Management v hlavní roli s Sheenem. Pak mi můžeš říct jestli to stojí za to.

Reagovat
domingo

Ech, to bude sheenovina .. ideal by byl nejaky tezce ironicky vtipny animak, treba ti Ugly Americans me strasne bavili, tak neco takovyho. Nasel jsem cosi nazvane Wlatcy Móch, ale neexistuji na to anglicke titulky a je to polsky, takze jsem tomu rozumnel tak ze 70% a prestoze to vypada dobre, neni to ono..

Reagovat
smazaný uživatel

Archer

Reagovat
domingo

+ Only Fools And Horses a mozna jsem jeste neco zapomnel..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa pacili Game of Thrones a Lost Room {miniserial}

Reagovat
CubONE

nie som si isty ako sa to vola, ale je to o 4-5 ufonoch co pristali na zemi a snazia sa spravat ako ludia z USA to je

Reagovat
domingo

Super, a jak si to mam jako vygooglit

Reagovat
domingo

Aha, tak stacilo "serial mimozemstani".

Toto? http://www.csfd.cz/film/75021-takovi-normalni-mimozemstane/

Reagovat
CubONE

hej

Reagovat
terry

To jde na Coolu a přijde mi to jako ohromná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Blue Mountain State, ak to tam nahodou nemas

Reagovat
domingo

To vypada jako brutalni oddechovka, proc ne, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

nejlepčí vypalovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Dost chvalili My Little Pony

Reagovat
Trand

Fantomas mi nedávno doporučoval Two Broke Girls, to je celkem fajn seriál, myslím, že by se ti mohl líbit. http://www.csfd.cz/film/297538-2-broke-girls/

Reagovat
domingo

To vypada strasne dobre

Reagovat
terry

No jo, já to odstartoval.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Blue Mountain State - sitcom ve stylu prciček, povedený

Homeland - špionážní thriller seriál

Luther - něco jako britský Sherlock

State of Play - výborná minisérie o skandále v britské politice

Life on Mars - seriál o poldovi, který se po nehodě probudí v 70.tých letech

That 70´s Show - sitcom o 70tých letech a partě mladých lidí v USA¨

Robot Chicken - šílenost, dadaismus....

Life - seriál o poldovi, co byl několik let zavřený ve vězení a teď ho propustili, meditativní, super

Všichni starostovi muži - chytrý sitcom o politice

The Inbetweeners - britské prcičky

Reagovat
domingo

Rikam sitcom, ty spionazni thrillere Dik za pripomenuti Inbetweeners a That 70's Show, na oboje jsem se chystal a pak jsem to zapomnel. I kdyz u tech sedmdesatek me uprimne desi to herecke obsazeni..

Reagovat
Rssa

Kutcher je tam výborný, pokud jde o něho

Jinak jsem nečetl předešlé OT, tak jsem něco zmínil, co se opakuje, ale pár neznámých seriálů ještě existuje

A pokud máš rád animované sitcomy typu Family Guy, tak zkus fakt ten Robot Chicken, to je naprostý guláš scének s ujetým humorem

Reagovat
domingo

Nejenom (brr) Kutcher, ale i dalsi pokemoni jako Lindsay Lohan, Mila Kunis a jeste cosi jsem tam videl.. a Robot Chicken vypada fajn, navic Seth Green to bude dobra ptakovina

Reagovat
terry

Já ti dám Milu jako pokemona.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

http://www.youtube.com/watch?v=G_Z3lmidmrY

(Naprosto geniální) ochutnávka z Robot Chicken.

Reagovat
domingo

Ten konec

To je takovyhle furt, jo?

Reagovat
Rssa

Jo a ještě šílenější

Reagovat
fantomas

Takhle kvalitní určitě ne, já toho teda tolik neviděl, ale nic moc mě nebavilo. Když Robot Chicken, pravidelně lidi odkazuju jen na tenhle "skeč".

Reagovat
Rssa

Kutcher tam hraje naprostého hlupáka a je neskutečně zábavný. Lohan tam hraje sotva v jednom díle, neboj. Kunis hraje furt, moc mě nebavila, ale taky se dá přežít. Problémem je, že časem mě nejvíce sral hlavní hrdina, což je asi chyba

Ale ten seriál vážně stojí za to - postavy Kelsa (Kutcher), Mastersona (Hyde oportunista proti všemu, hláškař), Fez (švihlý cizinec) jsou výborné, další taky fajn. Hlavně se tam hodně hulí u kulatého stolu, není to ani sitcomově trapné...

Reagovat
minoLFC

a hlavne ta atmosfera 70 rokov

Reagovat
minoLFC

no najlepsi je tam MamVpazi Hyde

Reagovat
SaianSupaCrew

A viděli jste Paniku v městečku ? Když už jste u těch ujetých animáčů.. Na to ale aspoň joint, to na čistou hlavu člověk nepobere

Reagovat
Rssa

Tak to byla ale kardinální pičovina, to jsem asi nepochopil nebo jsem suchar, ale to byla hrozné...

Reagovat
fantomas

Jo, Inbetweeners můžu taky doporučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Skins

Reagovat
domingo

Skins jsou pro me absolutni dokonalost a nejlepsi vec vseho ve vsech vesmirech i mimo ne

Reagovat
SaianSupaCrew

Daria, cha chaa, ty máš chlapče výborný vkus

Reagovat
domingo

Reagovat
fantomas

Modern Family - vtipná rodinná oddychovka. 2 Broke Girls - ironická, odkazová oddychovka. Z delších ještě Suits - takovej buddy stuff z právnickýho prostředí, dokonale napsaná jedna ze dvou hlavních postav.

Reagovat
fantomas

...a Suits teda neni sitcom no, to jen tak na okraj doporučení s velkym D.

Reagovat
SaianSupaCrew

http://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo-narodni-hymna/galerie/

Až budeš mít čas, tak zkus tohle, má to jen tři díly, ale všechny jsou úžasné. Zkus alespoň ten první díl, zaručeně si nic podobného ještě neviděl a budeš se královsky bavit

Reagovat
SaianSupaCrew

bad location..

Reagovat
domingo

Diky, pisu si vsechno O Modern Family uz jsem taky slysel..

Reagovat
Rssa

Jinak viděl jsem snad každý britský sitcom z posledních dvaceti-třiceti let a nejvýše si řadím How Not To Live Your Life...a klidně mi říkejte Dickhead, ale názor nezměním

Reagovat
fantomas

Viděls tu extended rozlučku? (asi zbytečná otázka - spíš rovnou připoj, co na to řikáš)

Reagovat
Rssa

Viděl. Je trochu slabší, Don už není takový kokot, což je škoda. Ale aspoň to má nějaké ukončení...

Reagovat
fantomas

Jo, a kde je za kokota, tak je to už docela drsná křeč, případně netakuplněHNTLYL humor...ale taky sem si to po čase rád připomněl.

Reagovat
Rssa

To já si radši pustím první dvě dokonalé série a třetí velmi dobrou...

Reagovat
domingo

na tebe poslu Bernarda Blacka asi

(blbe se to hodnoti no, Father Ted mam asi vubec nejradsi z tech britskych, ale tam se to proste neda rozseknout, je tam Red Dwarf, HNTLYL, uíí)

Reagovat
Rssa

Toho mám bohužel až za Edmundem Blackadderem, Atkinson je můj velký oblíbenec. Teď jsem si vzpomněl na sitcom Tenká modrá linie, taky fajn

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Black Adder, Black Books, Father Ted, Simpsonovi, Flying Circus - svatá pětka, mezi kterou se asi nikdy v životě nerozhodnu.

Reagovat
domingo

Black Adder jak co. Nektery dily (jako treba ten s popravou, nebo jak se ozerou a prijede mu ta nabozna teticka nebo co to je) jsou uplne genialni, nektery (jako treba ten s tou svatbou nebo prakticky cela prvni serie krome asi 3 foru) stoji uplne za hovno, navic pokazde je tam nejaka divna afektovana postava. 4. serie je asi nejlepsi, navic ma brutalni konec..

Reagovat
fantomas

3. a 4. sou top, holt to s časem zrálo - neni to první takovej sitcom, a naopak si myslim, že takových bysme si v dnešní době HIMYM měli náležitě vážit. Navíc mám stejně jako Rssa slabost pro Atkinsona; a postavu Baldricka sem si zamiloval ještě víc než Černý zmije, to taky o lecčems vypovídá. Každopádně Black Adder tam mám i kvůli těm "filmovym" speciálum, hlavně ten vánoční na způsob Christmas Carol je fantastickej...

Reagovat
herbage

tak Baldricka zrovna nemusím, i když je méně vlezlý než Persie/George. U Father Ted zase nemusím Dougala. Nejspíš proto, že ty postavy nejsou uvěřitelné. A jo, zcela jste zapomněli na Fawlty towers

Reagovat
fantomas

Fawlty Towers je fajn, ale top seriál? To né...zajímavý, Dougal a Baldrick sou naopak moji oblíbenci no.

Reagovat
Rssa

Nuuuuda

Reagovat
domingo

To si snad Britove nekde zvolili jako nejlepsi serial stoleti nebo tak, ne? Ja nevim no, sjel jsem to cele a zaujal me jenom dil s psychiatrama.. a jeste s nemcama, ale to jenom diky te slavne scence.. (no, you started it, you invaded Poland! )

Reagovat
fantomas

Já s tim mám problém takovej, že je to prostě one-man show no...takový seriály třeba můžou bejt vtipný, ale top pro mě nikdy nebudou. Neni to takový umění jako vytvořit 3-4 supr charaktery.

Reagovat
domingo

Mne nesedi ani Cleese jako komik.

Reagovat
herbage

Nejlepší britský komik po Atkinsonovi

Reagovat
domingo

Nezpochybnuju jeho kvality, jenom rikam, ze mi nesedi jeho styl..

Reagovat
herbage

to se divím, protože je dost originální a jeho humor vtipný. Třeba Dennis Moore v jeho podání, to je klasa

Reagovat
herbage

A Black Adder snad není one-man show? Dokonce bych řekl, že charaktery Mauela, Polly a Basilovo ženy jsou lépe napsány, než Baldricka s Persiem/Georgem

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že neni, omg.

Reagovat
herbage

Baldrick a Persie/George jsou jen nahravači, ve Fawlty Towers mají postavy i svoje vlastní vtipy a rozum

Reagovat
fantomas

Baldrick je všechno jen ne nahravač, ty vole. Percy mě taky irituje většinu času, ale nahravač jako všechno kolem Fawltyho to taky neni. Nahravači odpovídá leda král/generál, ale to neni tak podstatná role; takovej Baldrick si krásně vystačí sám (jen ty ho zrovna nemáš rád no).

Reagovat
fantomas

Nebo teda jinak..Baldrick často nahrává, ale tim, že je sám vtipnej...ve Fawlty Towers bych to nenazval nahrávač jako spíš přicmrndávač. Ty postavy si prostě nezapamatuješ, zato Baldrickových věcí bych ti vyjmenoval na deset A4.

Reagovat
herbage

to jo, jenže většina jsou hrozný hlouposti a jediná pointa je ta, že ho pak Edmund setře

Reagovat
herbage

Baldricka mam rád, ale řekni mi, v čem se tahle postava liší od Manuela ve Fawlty Towers? Já tam žádný rozdíl nevidím. Dobrosrdečný blbeček, který je hlavní postavou neustále šikanován a baví lidi svojí hloupostí

Reagovat
fantomas

V zásadě třeba ne, když to řekneš takle ploše. Ale Baldrick má tu výhodu, že se nikdy nemůže omrzet, a to hlavně proto, že je jeho šablona neustále zasazována do jinýho prostředí s každou jednotlivou sérií o pár dílech. Potom je velkej rozdíl v tom, když si Baldrick s Manuelem jedou tu svou. Navíc Curtis je dost možná největší sitcomovej scénárista, i to se do toho pochopitelně muselo promítnout.

Reagovat
herbage

to jo, scénář je dobrý, ale většina gagů je podle jednoho mustru. Ve Fawalty Towers máš možná jedno prostředí, ale každý vtip a každá pointa jsou originální a v průběhu seriálu se neopakuje

Reagovat
fantomas

Heh, takže si nakonec z BA udělal "na jedno brdo" sitcom? Really?

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

Červený trpaslík a Jistě pan ministře/premiéry místo Father Ted a máme to stejný

Reagovat
fantomas

Trpaslík u mě neboduje tolik, protože na rozdíl od ostatních sem ho viděl jednou, bavil sem se a napodruhý už to nebylo ani zdaleka ono. To cokoliv ostatního můžu vidět s libovolnýma pauzama kdykoliv...a Jistě pane ministře je supr, ten prohrál těsně (a asi i kvůli tomu, že se točil ještě "premiér").

Reagovat
herbage

to já mam to samé zase s Father ted, které stačí vidět jednou a konec. Červený trpaslík má konverzace o parník propracovanější a vtipy lépe vypointované, navíc výborný český dabing. Je fakt, že teď už jsem to dlouho neviděl, ale to je dáno tím, že to znám odmala a znám to asi nejlíp

Reagovat
domingo

Premier je lepsi

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

Nevim no, proste ty dily mam radsi, prijdou mi vtipnejsi a nektere epizody jsou naprosto top. Jinak ale mezi tim prakticky nedelam rozdil..

Reagovat
domingo

Treba Biskupske sachy, Klic, Patron umeni, to jsou legendarni dily.. v Ministrovi je snad jenom jeden takovy (Moralni rozmer)..

..nebo to s tim francouzskym stenetem

Reagovat
fantomas

Jako nejseš první, kdo mi to řiká no..ale k ministrovi mám prostě dost odlišnej vztah, i kvůli úžasnýmu divadelnímu představení se všema důležitýma dabérama (tj. Preiss+Štastný).

Reagovat
Tsigi

Třeba u mě opakovaným sledováním hrozně vylítla Office od Gervaise. Když jsem to viděl poprvý, tak v 15 naprosto jsem to nedocenil, teď je to pro mě hrozně vysoko

Reagovat
Rssa

Simpsoni nemám vůbec rád, ale jinak dobrý výběr. A jak říká domingo, první série BA je trochu slabší, ale pak se to rozjede a nezná to konce!! Nebo taky speciální díl, kdy Edmund byl dobrák a každý ho ojebával

Reagovat
herbage

cože, jaký speciál?

Reagovat
fantomas

http://www.csfd.cz/film/18360-bestian-kupredu-zpatky-jen-krok/ - s velkym odstupem natočená rozlučka

http://www.csfd.cz/film/18361-cerna-zmije-vanocni-koleda-u-cernezmije/ - podle mě top

http://www.csfd.cz/film/18362-blackadder-the-cavalier-years/ - a ještě hodně fajn krátkometrážní sranda

Tohle neznat, přicházíš o hodně velkej kus příběhu Black Adder..

Reagovat
fantomas

Přesně, tenhle a vánoční, boží speciály.

Reagovat
domingo

Ono to ma vic specialu nez ten se strojem casu?

Reagovat
Rssa

Taková neznalost zrovna od vás dvou, pánové...

Reagovat
domingo

Ja obecne specialy a filmy neznam skoro vubec..

Reagovat
Rssa

Já když se strašně zažeru do nějakého seriálu, tak si o něm vyhledávám i na netu, to ti pak ty speciály samy naskočí do očí...

Reagovat
fantomas

Reagovat
SaianSupaCrew

Black Books, tady není o čem

Reagovat
Tsigi

Seinfeld - v USA to bylo oblíbenější než Přátelé a tady to nikdo nezná

Reagovat
domingo

To znam!!!

Neco podobnyho je ten Frasier, ne?

Reagovat
Tsigi

Ani ne, Seinfeld je skvělej, pokud máš rád stand-up

Jinak spoluautor Seinfelda dělá Curb your enthusiasm, což je taky naprosto geniální, ale tady to lidi asi nechápou, ale prostě je to o lidech, který neumí přijmat klasický společenský situace.

http://www.youtube.com/watch?v=KTV1xtcUD0o

http://www.youtube.com/watch?v=_MFebZlUJ7E

Reagovat
minoLFC

ale jo poznam

Reagovat
smazaný uživatel

Garth Marenghi's Darkplace

Reagovat
Tomekcz

2 Broke Girls

Reagovat
Melchior

Není seriál jako seriál, ale doporučil bych "Whose Line Is It Anyway?". Je to improvizační show, díl kolem 20 min. Na to teď koukám já a prodloužil jsem si život už tak o deset let. Je teda zapotřebí dost dobrá znalost angličtiny aby člověk pochopil alespoň většinu.

Reagovat
Eric_The_King

Musíš zkusit Parks and Recreation, naprostá pecka, podle mě jeden z nejlepších seriálů. Zezačátku je to spíš ve stylu Office, ale pak od toho upustili. Postava Rona je v Americe kultovní.

Ještě je fajn Eastbound and Down, to by se ti taky mohlo líbit.

Jo a divím se, že nikdo nezmínil Episodes, to je taky docela dobré, hlavně druhá série.

Reagovat
Rssa

Silvio si jen dělá prdel, tomuto nevěřím...

Reagovat
herbage

kdyby vyšel ten Carroll, tak si můžeš pískat Já se spíš bojím, že sáhnou pod Džekovi a tím se uvolní v City místo pro Robina. Obodobně, kdyby sáhli po Mariovi nebo Tévezovi

Reagovat
Rssa

Jako Carroll hostovačka v AC?

Reagovat
13

hostovačka by byla naprostá kravina.

Reagovat
Rssa

Byla, proto se ptám herbageho, na co se ptá

Reagovat
Liquid

chce vybudovat další sídla v Toskánsku

Reagovat
Liquid

u chance kurz 1,5 na titul PSG * 1,3 za Chelsea 1-4 = 1,95, čili takřka dvojnásobek vsazené částky, peníze zadarmo doma

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tak nejak nahazim, jeste dam titul Plzen, Real a Dortmund, za nejaky 2 stovky

Reagovat
Liquid

Dortmund už to nedá, mimochodem proč se nevrátíš k nicku $ ?

Reagovat
Marv

Z bláta do louže

Reagovat
Miguel19

Na Plzeň bacha..

Reagovat
maras93

a k tomu 1. místo Juve a je pěkný kurz.

Reagovat
Alberto Aquilani

Avatar the last airbender nepozerá nikto ? :P :-))

Reagovat
minoLFC

Sakra zabudol som na jeden z naj serialov a naj anime serial vsetkych cias - Cowboy Bebop

Reagovat
smazaný uživatel

uz se nemohu dockat , az zacne platit to pravidlo (kolik videlas tolik muzes utratit za prestupy ) ! ! ! pak kluby jako PSG CITY MALAGA ZDECHNOU :-)

Reagovat
Woods

nezdechnu tie spravia dream za 1-2 prestupove obdobia , akurat kupia mladsich hracov a bude ... jedine co bude problem tak mozno platy hviezd ale to sa tiez bude dat obist ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano , ale pak , až se to šejkum nebude líbit , tak z klubu odejdou a klub co platí hráčům nehorázně sumy prostě na to mít nebude ... :-) co pak ? prodat onu hvězdu ? ano , ale za kolik ? za stejnou cenu za kolik byla koupena ? :-) blbost tolik jim nikdo nikdy už nedá , ale i kdyby se zbavili všech drahých hráčů , klub to nemusí položit po sportovní stránce může zůstat v první lize , ale položí ho to po finanční stránce ..... klub s (trosku ) bohatou minulostí to zahubý !!! ..... a zmizí ve smetišti dějin ! a proč ? protože se chtěl někdo z blízkého východu malinko pobavit ? ! :-) ......... ale co jednoho dne ta ropa uz nebude cislo jedna ... a sejkove zmizí , tak jak se obevili :-D a zakoncím to slovy které by tedkoms mnel kazdý fanousek fotbalu znát AT ŽIJE VODÍK !!!! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zkrachujou... vzdyt tobe to muze bejt jedno /chelsea nebejt abramovice zkrachovala/

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda mně to může bejt šumák ! :-D muj klub v tejhle (sračkách) nefiguruje :-) tak co ...... ! HALA MADRID !

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšeš tie dva haterské príspevky o utrácaní klubov a nakoniec to uzavrieš HALA MADRID?

Reagovat
Kenneth

Ojajaj ta čeština.

Reagovat
Miguel19

Ještě si zapomněl nejvíce nenáviděnou Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

malaga ???? preco ??? .. malaga robi dobre prestupy absolutne nechapem preco tam hadzes malagu

Reagovat
Kily

protože jí přestupy dotuje šejk

Reagovat
smazaný uživatel

aspon sa zdvihne kvalita PD ja som rad a kupuju vetsinou spanielov a na prestupy dal sami zda 60 mega za 12-13 hracov ?? to je dost dobre .. a toto leto este nic nekupili

Reagovat
Kily

ale ten klub funguje na stejném principu, jako ty další zmíněné ta jeho práce je samozřejmě zatím daleko sympatičtější, u přestupů přemýšlí a neutrácejí moc

Reagovat
smazaný uživatel

nevies ako to je s getafe ??? ... ich tiez kupil niaky sejk ktory mal prevziat 1.7.2012 len niekde na marca sa objavil clanok ze to bol niaky podvod ?

Reagovat
Kily

Katalánská policie zatkla sedm mužů, kteří španělským firmám včetně prvoligového klubu Getafe nabízeli falešné štědré investice z Dubaje a Egypta. Podvod, k němuž skupina využila i brazilského číšníka, vydávajícího se za bohatého arabského šejka, prozradily až falešné šeky. Podvodníci požadovali od společností ještě před začátkem spolupráce, aby jim poslaly na účet peníze jako záruku. Nespecifikovanou částku vylákali i z Getafe, jehož prezident Ángel Torres podepsal s šesti Španěly a jedním Dominikáncem dohodu celkem v hodnotě 10 milionů eur (258 milionů korun).

ale finančně na tom Getafe určitě nebude špatně, poslední dobou tam hráči celkem chodí

Reagovat
smazaný uživatel

dik moc

Reagovat
bobis21

to se mi nějak nezdá ...

dokud neuvidím oba v dresu PSG, neuvěřím

Reagovat
minoLFC

Sakra zabudol som na jeden z naj serialov a naj anime serial vsetkych cias - Cowboy Bebop

Reagovat
smazaný uživatel

Na jedný straně se to zdá jako blbost, protože by Silvio AC tímhle sportově podříznul krk ...

... na straně druhé - 62 mega není nijak špatná cena. Thiago 40 možná. A Zlatanovi táhne na 31. 22 mega mi za něj momentálně připadá poměrně reálných.

Já si na konec tohohle počkám. Jestli je to pravda, tak jsou na 80 % rozhodnutý dvě ligový soutěže - Serii A vyhraje Juve (nemá prakticky reálnýho konkurenta; jediní, kdo by se jim to mohli pokusit ztížit, by byli Neapolitánci) a L1 si dá asi s prstem v nose PSG.

Reagovat
j_mrazik

Já si myslim, že se to v tom PSG prostě pohádá a pokope. Máš tam spoustu magorů, který prostě dozadu hrát nebudou, jsou náladoví. Takoví znechucení Pastore, Ibra, Nené a Menéz, to bude zajímavý. Stačí, aby se jim na začátku moc nedařilo a bude to lítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé - Carlo ...

Zadruhé - podívej se na City - taky je tam spousta ... osobností (řekněme ) ... a taky to vyhráli. Sic měli v kabině ohromné problémy. A vyhráli možná i obtížnějš ligu.

Můj názor je, že se ta převaha kvality v City (PSG) oproti konkurenci prostě prosadit musí. Tohle už je o parník v případě City, o dva parníky v případě Pařížanů.

Reagovat
domingo

Carlo neni zadna megavyhoda oproti zkusenym manazerum Ligue 1, v Evrope je to neco jinyho..

Reagovat
j_mrazik

Tak Carlo už ty zkušenosti nabral, ne?

Reagovat
domingo

No zatim tam je pul roku a za tu dobu stihl totalne zprehazet fungujici rozestaveni, 5x ho zmenit, vystvat Sakha, prosrat prubezny vedeni a nasbirat par dalsich pokemonu, takze ted ma 20 hracu do zakladu. Zkusenosti asi nabral, ale respekt to zrovna nebudi..

Reagovat
terry

To je škoda, že mu v tomhle týmu nejde přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady šlo o hvězdy a jejich zkrocení. V tomhle zrovna Carlovi věřím. Oproti Mancinimu má v tomhle ohromnou výhodu. Třeba.

Reagovat
Rssa

Carlo není žádná výhra.

A skladba hráčů City je naprosto jiná, než PSG. Tam jsou z podobného těsta jen Tevéz s Balotellim, v PSG jich máš 3x více...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd.. Serii A vyhraje AS Řím!! :)) a PSG si své hvězdičky neukočíruje a skončí zase druhý.

Reagovat
frankiefcb

AS

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to pěkný

Reagovat
terry

22 za Ibrahimoviče je vážně směšných, to se na mě nezlob.

Reagovat
j_mrazik

Ani ne.

Reagovat
terry

Já nevím. Jedinej argument, kterej trochu pro to hovoří, je věk, ale má smlouvu do roku 2015 a pořád je to jeden z nejlepších útočníků na světě. Vždyť za stejné peníze přestoupí i Schürlle.

Reagovat
smazaný uživatel

kterej je o dekádu mladší ...

Reagovat
j_mrazik

Věk, neskutečná smlouva, asi klesající výkonnost + nevyhrál titul, což ho možná i samotnýho nahlodalo. Je to parádní hráč, který dokáže vyhrávat zápasy sám, ale myslím, že mu v AC docházel dech. Někoho ze City by přivést mohli nebo že by sáhli po RvP? Robin by byl ale za podobný peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To by mě zajímalo, k čemu by to Milánu bylo. Výměna Van Persieho za Ibrahimoviče.

Reagovat
Kily

za Ibru to celkem málo je, on s tím jeho neběhavým stylem fotbalu může na téhle úrovni hrát ještě poměrně dlouho, vedle toho má kvalitu, pro AC obrovsky důležitý hráč. Vezmi si, že Villa, kterému v době přestupu k vám bylo o dva roky méně, šel prakticky za dvojnásobek

Reagovat
Kily

navíc PSG nemá problémy s tím přihodit několik milionů nad cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Utok:Pastore,Lavezzi,Hoarau,Gameiro,Ibrah. pěkný ! :))

PSG bude hodně silný a nezapomente se navazet do PSG ze kupují ligu..pak nevím co delalo CIty..

Reagovat
smazaný uživatel

A do City se nikdo navíc ani nenavážel, všichni jim od začátku fandili, ať skoupí to nejlepší na trhu, hlavně fandové Arsenalu s tím byli trapní, jak jim začali, přát. Přesně jsi to vystihl.

Reagovat
smazaný uživatel

já jim pod Sparkym přál, hráli nejhezčí fotbal v zemi..navíc Given, Bellamy, SWP, Benjani, Petrov, to sem si je prostě zapnul sám od sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já je měl rád před tim Korejcem, nebo kdo to byl. Thaksin blablabla.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš Thajce (tuším) Šinavatru?

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je on.

Reagovat
Rssa

Čabalala je jihoafrické levé křídlo, dával branku na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ho rozkrojil na dvě jména.

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=26TWzh1fVLI

goaaaaal bafana bafana, goal for south africa, goal for all africa...jabulila, rejoice!

Reagovat
13

dělalo to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Martinez odmietol spekulacie prestupu do barcelony , to je borec !! on proste musi skoncit u nas !!

Reagovat
Zaschrona

ale blbost.. zustava do konce kariery v Athleticu..

Reagovat
j_mrazik

Není už Ibra náhodou hráč, za kterýho kluby v součtu utratily nejvíc?

Reagovat
blade115

JJ, přestupem do AC překonal Anelku.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je ted, pred prestupem? do psg

Reagovat
smazaný uživatel

taky to postupem času bude (není už?) hráč s nejširší paletou vyhraných trofejí v Evropě.

Reagovat
terry

Má toho dost.

Eredivisie, Serie A, La Liga, poháry. Chybí mu Liga mistrů.

Reagovat
blade115

A na tu má ukázkovou smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem chtěl napsat, že třeba Raiola přihodí i svůj tradiční bonus Maxwella a ani jsem si neuvědomil, že už tam vlastně je . Neskutečná trojka a ti dva budou mít supersmlouvu snad ještě ve čtyřiceti.

Reagovat
herbage

Ajax, Inter, Barca, PSG. Jen v Juve se neshledali

Reagovat
13

hmm pokud celá tahle maškaráda znamená, že Carroll půjde do AC, tak doufám že za něj dostanem pořádně zaplaceno. Kdyby nám za něj dali třeba 25, tak bych asi byl i spokojenej. Sice se za poslední půlrok začal opět dostávat do formy, ale do Rodgersova stylu mi stejně nesedí.

Reagovat
Marv

25 za Carolla vám nikdo nedá

Reagovat
Rssa

Zapomeň. AC šetří, ti ho budou chtít na hostovačku a u Galianiho se bojím, že mu to vyjde....

Reagovat
minoLFC

ja neviem, mne pride ako totalna kravina, ze by AC chcelo Carrolla...u WHU, Fulhamu a dalsich je to pochopitelne

Reagovat
13

Kravina to není, odchází jim útočník, takže koukají po nějakém jiném. Andy se celkem dobře ukázal na ME, takže jejich zájem bych uplně nevylučoval.

Reagovat
Rssa

Je to blbost, ale pokud je to pravda, tak na přestup ho nechcou....

Reagovat
13

Já si taky myslím, že v AC tak hloupí nebudou. Hostování nechci, protože co to přineslo třeba Aquovi? Skorát tam strávil rok a vrátili nám ho, protože se jim nehodí. Myslím ale že ve vedení nejsou takový blbci aby Carrolla poslali na hostování někam do itálie ještě k tomu s výhodnou opcí, jako si ACM umí vyjednat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný. AC prodá Zlatana, aby mohl koupit za 25 mega hráče, proti němuž byl i Vráťa Lokvenc míčovým kouzelníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Carroll může být desetkrát užitečnější než Vráťa v jeho nejlepší formě.

Reagovat
CubONE

Vies si predstavit, ze predame Ibru za cca 22 mio a kupime Carrolla za 25?

Ak pojdeme po utocnikovi tak to bude niekto z trojice Tevez, Dzeko, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas nemas prosim nejaky link na stranku,kde bych se mohl podivat na 2 broke girls a nemusel nic stahovat? Diky

Reagovat
domingo

watchseries.eu? Jeste se mi nestalo, ze bych tam neco nenasel.. pokud ti teda nevadi AJ bez titulku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako anglicky umim,ale ne na tolik,abych si mohl pustit serial a rozumel kazdemu slovu a pochopil kazdy vtip.

Reagovat
domingo

Nj, tak trenuj. Ja na tom byl stejne a rikal jsem si totez, pak jsem na neco nemohl sehnat titulky, tak rikam seru na to a proste koukam. Za par dni budes pochytavat tak 90%, a pak uz uplne vsechno, pokud je to americka anglictina.. v TBBT treba ted rozumim uz fakt kazdymu slovu, amici mluvi vetsinou nadherne, u Britu je to mnohem horsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu,ale neni lehky se odhodlat.TBBT uz ted taky davam kazdy slovo,ale to jen proto,ze uz to cely jedu asi po ctvrty Je taky pravda,ze amikum je snadnejsi rozument,nez britum

Reagovat
domingo

Neni to lehky, prave proto se musis zakoukat do serialu, ktery ma treba 6 serii a prelozene jsou prvni 2

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicky umí opravdu velmi málo z nás

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jako 2 girls 1 cup?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
terry

Mila Kunis, nebo Natalie Portman?

Reagovat
Rssa

Ani jedna, je spoustu jiných, hezčích bab

Reagovat
terry

No jo, já se nějak snažim zabavit od práce. Samozřejmě, že je to subjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kunis !

Reagovat
fantomas

Natalie pro propracovanější vztah k ní.

Reagovat
terry

Reagovat
fajdax

Rozhodně Mila....:)

Reagovat
domingo

Tohle jsou vzdycky hrozne debaty

Spis vyjmenuj, co by podle tebe mela idealni holka mit..

(svetle vlasy, stihlou postavu, male prsa, vyrazne licni kosti, klidne extravagantni vkus na oblikani, svetlou plet, cca o hlavu mensi nez ja)

Reagovat
-Carles-

Čím menšie prsia tým lepšie?

Reagovat
fantomas

Já vždycky (alibisticky) řikám "tak akorát do ruky", abych se tomu vyhnul, páč je to stejně dost individuální. Ale taky by asi u mě spíš platilo radši menší než větší.

Reagovat
terry

Já jsem línej ti psát jinde, tak to udělám tady – nepojedeš náhodou taky na ten seznamovák?

Reagovat
fantomas

Nevim, oni už rozhodli, že můžem i my?

Reagovat
terry

To nevim, se právě ptám.

Reagovat
fantomas

Já o tom právě nevim no. Rozhods už termín aspon?

Reagovat
terry

Jedu ten druhej. Sice jsem si tim dokonale rozstřelil září a málem jsem nenaplánoval další dovolenou, ale o tom jsem původně nepřemejšlel.

A zjistil jsem, že totožnej seznamovák má třeba VŠE.

Reagovat
fantomas

Tzn. že tam budou nakýblovaný i blondýny z ekonomky?

Reagovat
terry

Patrně. Nevim, jak moc to bude spojený, ale dostávaj dokonce i stejnej informační papír.

Reagovat
fantomas

Heh...ted nevim, jestli se mi to začíná líbit čím dál víc nebo míň..

Reagovat
terry

Mně míň.

Reagovat
fantomas

To spíš no. Bude to divně masový, to neni HK styl.

Reagovat
terry

Navíc by mohla jet i moje slečna potom.

Ale stejně je mi to divný, že to dělaj takhle dohromady.

Reagovat
Kovi81

Tech blondyn tam zas tolik neni Ale zajimave kusy se tam najdou, Frankie by mohl potvrdit

Reagovat
fantomas

Hehe, asi špatná fakulta.

Reagovat
Kovi81

Ty, tak ono je namixovane dohromady, clovek si vsima, kdyz se jen tak prochazi po skole, protoze ma nejakou mezeru v rozvrhu a nevyplati se jet na Chodov Anebo treba, kdyz skocis na obed, tam to vzdycky Frankie ocumuje

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz to jidlo v mense stoji za hovno, tak aspon neco...

Reagovat
Kovi81

Ale je pravda, ze nejhezci holky zatim znam z Mezinarodnich vztahu

Reagovat
fantomas

Tam přesně šla moje bejvalá spolužačka - blondýna.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
-Carles-

To rozhodne

Reagovat
domingo

Ja proste kozy k zivotu nepotrebuju, no. Nerikam zrovna propadly rachiticky hrudnicek, ale toto je ideal

http://oi48.tinypic.com/2njx4as.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

to si vygoogloval k teto příležitosti, nebo máš po ruce vzorník?

Reagovat
domingo

To je moje slecna

Reagovat
terry

Reagovat
-Carles-

Ja mám u svojej kočky ideál, hlavne v poslednej dobe dala 3 kilá dolu, postava sa ešte viac zdokonalila a prsia majú ideálny tvar a veľkosť

Reagovat
Kenneth

Musí být menší, černé vlasy, být mladší, poprsí do ruky a být milá. Jo a nosit mi pivo a hrát se mnou Fifu.

Reagovat
domingo

Takovychhle je imo asi 680x vic nez tech, co jsem napsal ja

Reagovat
terry

Co bys taky chtěl v půl jedný. Já řikám, že se nudím, respektive se mi nechce pracovat.

Reagovat
terry

Jo a brunetka.

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Menší než já, usměvavá. Bruneta s vlnitýma vlasama, dolíčky, pěkný zadek, prsa jsou jedno, akorát nesmí být příliš velká. Spíš maličko při těle než hubená. Schopná, praktická, ne příliš blbá jako naprostá většina holek z mého okolí.

http://images.wikia.com/himym/images/3/38/Victoria.jpg

Reagovat
fantomas

Hehe, ta se mi zrovna z těch jeho holek líbila asi nejmíň.

Reagovat
terry

No on vůbec má takovej divnej vkus, co pamatuju.

Reagovat
fantomas

Jj, jedině Robin. Naopak Barney když už má holku, stojí za to.

Reagovat
Trand

Nora se mi moc líbila. Ty tedovy byly nic moc, ačkoliv zrovna Victoria celkem ušla. Spíš ta Karen a jí podobné holky, to je hrůza.

Reagovat
Kaze

Nora se mi líbila spíš osobností a šarmem než vzhledem. Taky se mi zamlouvala ta jeho striptérka-přítelkyně.

Reagovat
fantomas

Nora i striptérka sou boží. Striptérka i proto, že ji mám oblíbenou z Love Bites (to sem ti, mám pocit, taky doporučoval); a Nora je jednoduše kouzelná.

Reagovat
Trand

Jj, doporučoval, k tomu jsem se ještě nějak nedostal, ale mám to stažený. Quinn se mi taky moc líbí. Hlavně ten Nory britskej přízvuk působil v tom seriálu jako oživení a hrozně se mi líbil, škoda, že jí tam nenechali déle.

Reagovat
fantomas

Quinn, sem si nemoh vzpomenout! Jj, já už si na ni brousil zuby, jak se ted někdy nedávno načas vrátila (aspon doufám, že si ji s někym nepletu, páč ona by se ráda vracela i ta Victorie)...ale bohužel.

Reagovat
Trand

Jj, já jsem doufal, že se zase vrátí, protože jsem ani nezaregistroval, že se s ní Barney rozešel a byl jsem naštvanej, že jí opomíjej. Kamarád mi to řekl asi až po třech dílech od rozchodu.

Reagovat
One-Real

ta Quinn se v realu jmenuje?

Reagovat
terry

Becki Newton

Reagovat
One-Real

ta je

Reagovat
fantomas

Love Bites!

Reagovat
One-Real

Blue Mountain State, 2 broke girls a pak to teda řadim do fronty, tyhle tři jsem si dal za cíl do následujích dní

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Já Blue Mountain taky přidávám do seznamu. Boardwalk Empire ještě vypadá hodně zajímavě.

Reagovat
fantomas

Pff, tak já teda ještě dneska dám tomu Blue Mountain taky šanci..

Reagovat
terry

Achjo, proč mi to děláš. Už se mi tu zas hromadí seriály, a to ještě nemám dokoukaný ty svoje.

Reagovat
Trand

Viděl jsi poslední dvojdíl HIMYM? Tam se vrátila Victoria, respektvie až v té druhé části. Noru odpískali myslím někdy v půlce série a Quinn tam je asi tak zrhuba od konce Nory, myslím.

Reagovat
fantomas

Viděl, to byl teda ten návrat Victorie, o kterym mluvim no.

Reagovat
Kaze

Škoda, že Victoria nebude jeho manželkou.

Reagovat
One-Real

ta striptérka je naprosto luxusní, prototyp!

Reagovat
Kaze

Mám holt pro takové dívky slabost z jeho holek se mi ještě líbila Robin a hlavně Jennifer Morrison.

Reagovat
Godwinson

Ta v tom seriálu také hraje? Zajímavé.

Reagovat
Kaze

Jo, hrála manželku nějakého kapitána, potom spolu chodí a kazí mu architektonickou kariéru

Reagovat
fantomas

Jo, ta byla vlastně taky dobrá ještě. Takže ta + Robin, jedině.

Reagovat
terry

Robin je hrozně zvláštní. V jednom díle je super, ale v dalšim bych si o ní ani kolo neopřel.

Reagovat
Trand

Taky podle mě hodně záleží na účesu. Teď v té sedmé sérii s těmi kudrnatými vlasy se mi moc nelíbí, ale docela dlouhou dobu jsem jí měl z druhé série na tapetě.

Reagovat
fantomas

Reagovat
One-Real

Zoey mně vadila v tom seriálu.

Reagovat
Trand

Jo, v šesté sérii, docela dost dílů.

Reagovat
Godwinson

Až v šesté? Uf, to už musí hrát ve slušném marastu, vzhledem k tomu sešupu kvality.

Reagovat
Kaze

Z pozdějších řad má cenu kouknout jenom na Glitter. Jediný díl, který se alespoň trochu dá srovnávat s S02E19 (díl s tím vibrátorem).

Reagovat
Trand

Chodí s hlavním hrdinou a zároveň se s ním soudí, protože on chce zbourat její oblíbenou budovu a postavit tam novou...

Reagovat
fantomas

Ani tak nechce.

Reagovat
Trand

No pravda, jen jsem to chtěl Godwinsonovi trochu přiblížit, aby věděl, o co jde.

Reagovat
fantomas

Jasný.

Reagovat
Godwinson

Hm. Já to při přepínání náhodou zapnul na Prima Cool včera, teď koukám, že tam běží akorát šestá řada. Velký šok, když si vzpomenu na svůj pocit po první řadě.

Reagovat
Godwinson

Tedy šok, ten jsem samozřejmě zažil ve třetí řadě, kdy jsem to vzdal. A pak při náhodném dílu asi ve čtvrté, ale teď už je to tedy síla.

Reagovat
Trand

Ta kvalita klesá, ale stejně občas narazíš na super díly i v těch horších sériích. Nebo třeba jen super scénky, třeba parodie na armádní rozhovor mezi Barneym a majitelem lasertagový herny se mi neskutečně líbila, pro mě jeden z TOP momentů celýho seriálu.

Reagovat
Godwinson

To je možné, ale zase prodírat se tou sračkou k takovému momentu, no ... zase si ho pak více užiješ a ceníš si ho :) Je pravda, že jsem se u té televizi až cítil trapně, těch pár minut, co mi to běželo. Když to porovnám s Třeskem, který jsem začal sledovat zhruba současně, smutný příběh. Jeden ze dvou seriálů, které jsem za posledních pět let viděl a takové zklamání.

Reagovat
Trand

http://www.youtube.com/watch?v=UgkQNK3xSwQ Asi jejich lovestory ve zkratce. A byla tam I Katy Perry.

Reagovat
Godwinson

Chtěl jsem napsat, že u House jí to slušelo více, ale pak jsem si pustil zvuk a ... to pak selhává každá :)

Reagovat
Kaze

www.stream.cz/uservideo/646445-himym-bobri

Reagovat
smazaný uživatel

Ta mi je tak hrozne nesympaticka, ze jsem ty dily kvuli ni pretacel..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kaze

Reagovat
Kaze

Tak holt jiná seriálová dívka:

http://blog.ajchristian.org/wp-content/uploads/2010/02/liz-lemon-160-riverside-drive.jpg

Ta už moc dívka není, ale svoje kouzlo má stejně

Reagovat
smazaný uživatel

som sa zlakol, ze tam bude Victoria Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, obě jsou pěkné a jsou židovky

ale kdybych si měl vybrat, je to Natálka.

a po herecké stránce je Natálka jasná, ale to bude asi tím, že už má svoje odehrané v TOP filmech, zatímco Mila hraje většinou v pro mě totálních p*čovinách.

Reagovat
fantomas

...a jen tak se to asi nezmění. Mila je pro mě zajímavá převážně vzhledově, Natálka komplexně.

Reagovat
smazaný uživatel

co by taky měnila, hollywood ji a MacFarlana za ty jejich plytké seroše platí přímo královsky

Reagovat
fantomas

Tak, samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

z tychto dvoch volim Nataliu...vzdy si predstavim tu zenu, ako by to bola moja frajerka a vtedy mam na to iny pohlad ako ten prvy - pudovy

Reagovat
smazaný uživatel

Jennifer Aniston !!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

Ja mam treba strasnou slabost pro Kate Winslet, i kdyz jakakoliv jina holka s jejima atributama by me proste nepritahovala, tak ona je uzasna.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já to mám to samý s Maggie Gyllenhaal, nevím proč. Protože sám uznám že je milion hezčích hereček ale někdo na to na ČSFD napsal hezky: "Maggie nemusí být žebříčcích aby s chlapem zacloumala" Její role v Sekretářce je jen příjemný bonus.

Reagovat
domingo

Ta mi prijde oskliva no

Reagovat
Shevchenko

Super film.

Reagovat
Trand

Je úžasná, pro ěm jedna ze 3 nejhezčích hereček.

Reagovat
Trand

Patří tam ještě Natalie a Eva Green. A v závěsu Tereza Voříšková a Robin z prvních sérií HIMYM.

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIN KURVA !!!!!!!!!!! Přesně můj šálek čaje

Reagovat
Kaze

Jennifer Morrison

Reagovat
smazaný uživatel

Quills!

Reagovat
rufus

Reagovat
Infi

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Mercury

Natalie.

Reagovat
Pettirosso

těžká volba, ale asi Portman, hlavně ze snímku hlavně nezávazně

Reagovat
CubONE

Tu as Mila...ale celkovo Kate Beckinsale

Reagovat
herbage

zrovna jsi dokoukal Black Swan, že? Za mě Natálka

Reagovat
terry

To ne, to už mám za sebou dlouho, a radši to snad ani nebudu komentovat.

Reagovat
Trand

♥Natalie♥

Reagovat
smazaný uživatel

Scarlett Johansson..

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně někdo!

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Eva Mendes...

Reagovat
Kaze

Natalie Mila se mi jevá jako taková kurvička, stejně jako Megan Fox.

Reagovat
smazaný uživatel

Ana Ivanovič.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Ze te inspiroval ten muj film co jsem pridal na facebook? :))

Reagovat
terry

Trochu jo. Mně stačí málo.

Reagovat
One-Real

je pravda že ta holka má něco do sebe

Reagovat
tomasinho

Emma Watson.

Reagovat
Pinturicchio

Skarletka Johansonová ♥ ♥ ♥ Cate Blanchett, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Scarlett

Reagovat
Kovi81

Tady budu mainstreamovy a reknu Megan Fox. Ale bez plastik, presne takova, jaka byla v prvnich Transformers i s krivym nosem

Reagovat
smazaný uživatel

Emily Vancamp, Kate Beckinsale, Blake Lively

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nezdá... Nepodepisoval náhodou před dvěma týdny Thiago Silva novou smlouvu do 2017?

Reagovat
CubONE

on dostal len novy plat, dlzka sa nezmenila

Reagovat
kiwwi

a to je akoze naco dobre

Reagovat
CubONE

tak zmluvu predlzil rok predtym do 2017...ale mal plat tusim len okolo 3 mil...po novom mal 6 mil...snaha zvysit mu plat, aby ho nelakala ropa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak, díky za opravu. :) Stejnak to ale moc nemění na věci, že to jaksi postrádá smysl. :) Odmítnou pade a změní mu smlouvu aby ho pak za 65 prodali s Ibrou? No moc tomu teda nevěřím, i když už se udělali horší přestupy... :))

Reagovat
Yanek

Jebat to.

Reagovat
Godwinson

Thébaux oficiálně v Brestu ....

Reagovat
domingo

Nepreju mu to, ale presto doufam, ze bude mit podobnou sezonu jako loni a i pres heroicke vykony sestoupi..

Reagovat
Godwinson

A Aulas přišel o nejlepšího koně.

Reagovat
66pepo66

To je sialene. Ale na druhej strane. Mohli by siahnut po Berbovi, ktory si zasluzi hrat, Pretoze ten si uz nezahra v MU podla mna ani keby Ferguson neviem co povedal.

Reagovat
CubONE

skor pojdeme po jednom z trojice Tevez, Dzeko, Balotelli, mozno RvP (dufam, ze nie)

Reagovat
66pepo66

TIez si myslim. Ale niekto hore pisal, ze Ibra uz ma 30 a AC moze siahnut po lacnejsom a kvalitnom hracovi. Sice by si vekom velmi nepomohli , ale Berba je skvely hrac. Okrem toho, mozu zabit 2 muchy jednou ranou. A najviac by som osobne pocital s odchodom Dzeka. Ale toho nesympataka by som sympatakom z AC neprial.

Reagovat
kiwwi

ty si akoze fanusik PSG?

Reagovat
kiwwi

teda AC?

Reagovat
CubONE

jj, AC a MU Inzaghi a Becks - moji dvaja najoblubenejsi hraci ma k nim dotiahli

Reagovat
CubONE

a PSG som fandil...teda aj minulu sezonu, aj ked uz trochu menej...a teraz uz urcite nie aj ked skoda Neneho a Meneza, jedni z mojich oblubenych

Reagovat
smazaný uživatel

PSG - PIVO SI GLOGNEM..........@▼♠3ಎ♦☺☻♣♠○◘•

Reagovat
fantomas

900. pro Black Adder.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to je ?

Reagovat
fantomas

Geniální sitcom.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

http://www.youtube.com/watch?v=xJX8coNc2J8&feature=related - 1:45!! Jedna z mých nejoblíbenějších scén vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=JRx90mOXS7Q

tohle zas moje... Deny everything, Baldrick....Are you Private Baldrick? NO!

Reagovat
domingo

Prvni dil 2 Broke Girls? Ty pico To je fakt skvely..

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

A nepadne to ani o chloupek...

Reagovat
domingo

Reagovat
terry

Já když na to začal koukat, tak jsem vážně koukal, co jsem to neskutečnou náhodou objevil za skvost. A jak řiká Tom, prvních 22 dílů to neztratilo ani jednou dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se nad tím tak rozplíváte zejtra kouknu na pilot.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta mládež.Kulturní povědomí je nulové a ještě to pravopisné ....... sakra, jak se to píše? Prostě "fó pá"

Reagovat
Godwinson

Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle výrazem na mě nechoď. Původně jsem si chtěl dát nick "Giordano Bruno ".............

Reagovat
smazaný uživatel

Cože???????????

Reagovat
smazaný uživatel

Nepátrej. Jsou dvě večer a to se těžko vysvětluje,prostě dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, sám si teď dvakrát porušil pravopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s tebou a i kdyby, tak co má být ? Nejsme na hodině českého jazyka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to že když někoho začneš opravovat a kritizovat, nejdřív se musíš kouknout k sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Suits

Zejtra mám trénink brzo, takže teď to zkouknout zase nestíhám. To je prokletí už

Reagovat
fantomas

Si mi někdy před dvěma dny nechával vzkaz, že na to máš konečně dost času ne? Co ti do toho vlezlo tentokrát??

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň mami

Reagovat
smazaný uživatel

jasne a hraj len s dorastencami silvio, to setris dalsie chechtaky

Ten berlusconi je tak neschopny clovek ze ani tunelovat krajinu ktorej vladol nevie ze nema peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

šokující přestup. Holt AC Milan prostě není tak bohatý.

Reagovat
Mercury

977. pro odchovance a proti rozmarům šejků

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fotbalového fanouška mě tahle zpráva rozladila...

Reagovat
One-Real

1000. pro Milu Kunis a Becki Newton ♥

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Vysmajlíkované, hanba.

Reagovat
One-Real

nechtělo se mi čekat, koukám na ten sitcom

Reagovat
fantomas

Kerej?

Reagovat
One-Real

První díl Blue Mountain jsem akorát dokoukal, teď s nostalgií koukám na videa z posledního kola ligy proti Mallorce a večer budu pokračovat s BM.

Reagovat
smazaný uživatel

Katy Perry

Reagovat
smazaný uživatel

1001. pro Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

1002 pre Frasiera a Warrior

Reagovat
smazaný uživatel

Tom Hardy

Reagovat
smazaný uživatel

a Nick Nolte Az mi do placu bolo v niektorych scenach z vyrazu v jeho tvari a ako sa k nemu spravali

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzil si to..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kiwwi

Frasier je s prehladom najlepsi sitkom aky kedy bol a bude

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

presne tak sa pri nom tvarim a mozem ho pozerat aj milionkrat

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentný humor často zalozeny na vzajomnom nepochopeni sa a dvojzmysloch Tuzba Frasiera a Nilesa, aby boli vzdy tip-top, pili veci tip-top, stravovali sa tip-top a hoci aj postelnu bielizen mali tip-top Vsetko sa mi paci na ten seriali. Kazdy jeden herec, uzasny pes aj prostredie

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho s mamou pozerávam každý víkend

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tak tomu jen tak neuvěřím . Počkám, až to bude oficiální. Jinak to by byl velký gól a dost velká chyba pro Ac

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz píšem dobré opitý....ale skurvení buzeranti PSG, krach a mor na tie mrdky....čuráci zasraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka zmena nalady

Najprv ,,Krupy13.07.2012 03:04

Teraz píšem dobré opitý....ale skurvení buzeranti PSG, krach a mor na tie mrdky....čuráci zasraní..." hudba k tomu minimalne http://www.youtube.com/watch?v=bg92QpjRcJk jakí si nasratý

a potom ,,Krupy13.07.2012 03:05

Ja ho s mamou pozerávam každý víkend" a hned sa hudba zmeni na http://www.youtube.com/watch?v=_mVW8tgGY_w

Reagovat
Josifek

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi TY JSI SE POSRAL NÉ!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čím ten Berlusconi přemýšlel?? Ptákem?? Nebo čím?? Takhle mě nasrat!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě jo, víš kolik kurev si za tohle může koupit, ten čuňák starej

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před měsícem byl Berlusconi zachránce a dnes si tak trošku naběhl . Přitom si myslím podobně jak Jirka že tohle jsou logické odchody . Silva je sice nejlepší obránce ligy , ale v poslední době je dost zraněný a nejde na něj spoléhat . Ibra samozřejmě je jen jeden ale ten plat je astronomický . Obránců kteří mají kvalitu a jsou ve svých klubech nechtění pár je , jsou za dobré prachy a budou brát menší plat např. Burdisso a Kjaer . Nahradit Ibru samozřejmě nejde , teoreticky by to mohl být Mario , Berbatov , Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Prej přijde Tevéz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš dlouho se o něm nepsalo a já na něho úplně zapomněl . To by byla výborná náhrada asi nejlepší , platově ale asi nejdražší .

Reagovat
10

co by jako řešil Tevéz panebože?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak já doufal, že o tomto přestupu jsem měl jen zlý sen, ale dnes vidím, že tj realita...

Reagovat
smazaný uživatel

To nové AČ bude stát za starou bačkoru :D taky myslíš? Palec nahoru pod koment.

Reagovat
CubONE

to si odkukal z YouTube alebo z Facebooku taketo komentare?

Reagovat
smetos

tak podle transfermarkt jsou pořád hráči AC ale šance na přestup už se pohybuje kolem 7o% Kdyby odešli za 75mil. eur tak to ještě zkousnu ale takhle to (zkurvysyn) Berlusconi podělal

Reagovat
mike.84

u ibry to není zas až tak, ale thiago ? baaad move

Reagovat
smazaný uživatel

NEPRIJATELNE !!!!!! Thiago se mel stat do budoucna vudcem a kapitanem ACM, Ibru jsem si moc oblibil, neskutecnej a hlavne rozdilovej hrac!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Z prvního pohledu zuřivost. Z druhého pohledu se to dá pochopit. Ac potřebuje ušetřit, zbavuje se starých hráčů a velkých platů a ještě vydělá. Tenhle přestup bych uskutečnil, ale věřím, že duo G+B z toho vydupe ještě Sakha. Pak bych se na celou situaci hned dívalo jinak. Sakho by mohl být novým generálem. Dále dobře vynaložit s penězma. Žádné přehnáné smlouvy a drahé nákupy.

Posily: Brankař, Levý bek, střední obránce, střední záložník,útočník

Do branky z Lyonu LIoris, levý bek možná také z Lyonu Cissokho, střední obrance, jen kdyby nepřišel Sakho, záložník hlavně ne Kaká, Ac má Prince, do útoku Džeka, ne Tevéze(velký plat, náladovost) a v celku máme útok kvalitní Cassano,Robinho,El, Pato-předvším Patovi věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tedy myslím (a jako fanoušek Kaká a Realu v to doufám), že si Silvio připravil půdu právě pro návrat Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, že Silvio ho bude chtít zpátky. Ale já už bych ho zpátky nekupoval.Ale je to jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, jednoho drahýho třicátníka se zbavil a dalšího koupí...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad né, jděte někam s takovýma kecema, takhle po ránu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:" United close in on £25m swoop for Brazilian ace to make hat-trick of arrivals for Fergie" Achjo,dnesek asi celej probliju,uz kvuli tomu Silvovi s Ibrou a tohle je jen tresnicka...Proc zrovna k United... Doufal jsem,ze skonci v Italii a ne u jednoho z nasich nejvetsich rivalu.

Reagovat
kiwwi

neverim

Reagovat
Miguel19

O koho jde?

Reagovat
smazaný uživatel

£25m a do Itálie...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim,mel by jit do Italie.Libil by se mi v Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl sem tím říct, že tolik by za něj nikdo nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si...Pro me je to nejvetsi brazilsky talent soucasnosti...Je u me i pred Neymarem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já myslel, že řešíme jeho pravděpodobnost odchodu do Itálie, kde prostě nemá šanci... Inter nekupuje za balík, Udinese už vůbec ne, Neapol nepotřebuje, pro AC drahý, Juventus nepotřebuje, pro Lazio a AS zbytečný a drahý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to resime.Asi jsem to spatne napsal,myslel jsem to tak,ze je to natolik kvalitni hrac,ze se Inter nebude bat vysolit balik.Kazdopadne,kdyz ne do Italie,tak jedine do PL,hlavne ne ke spanelakum,tam je to uz stereotypni Barca/Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,sorry uplne jsem zapomel napsat,ze jde o Lucase Mouru.

Reagovat
Miguel19

Dík

Reagovat
Pigeon

Moura?

Reagovat
Pigeon

ok, už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, aspoň bude na co koukat a je to další nová motivace pro ty, kteří Ligue 1 příliš nesledují...

Reagovat
Pinturicchio

Přes tisíc přispěvků, hojná účast prakticky ze všech lig, pěkně, chlapci.

Reagovat
Miguel19

Z toho 800 se točí kolem seriálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

doesn't Mata

Reagovat
Melchior

for Schürrle

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

A dost. Tohle nemám zapotřebí. Berlusconi je hned po Leonardovi ten největší zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to nějak oficiálně potvrzené?

Reagovat
oli9

Doufám, že se tma Ibra zahrabe. Od odchodu z Juve ho nemám v oblibě, ale je to pořád kvalita to musím uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje taka moznost, ze ak je prestup Silva, Ibra pravdivy, tak AC zaostri na V. Persieho?? nieco som pokukal ze vraj aj kvoli tomu, aby sa nahodou nedostal do Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

ja se panove silne bojim, ze jak Galiani furt mluvi o rozpocut, ze skoro nikoho jako nahradu neprivede.

Reagovat
FORZAMILAN

Buzeranti arabský, ti nám tady v evropě (fotbalové) chyběli, na koho si ukážou, toho budou mít, za jakoukoliv cenu. Přeplatí všechny. Myslel jsem si včera, že to je nějaká kachna, ale asi není.

Snad Berlusconi s Gallianim vědí, co dělají. Za ty peníze se dá tým přebudovat s cílem do budoucna a i zkvalitnit. Uff, no uvidíme, co bude dál. Ale stejně FORZA ROSSONERI

Reagovat
smazaný uživatel

...a už o tom informoval i Kicker jako o hotové věci

Reagovat
Pinturicchio

OT : Conte bude dnes vypovídat ohledně té sázkařské aféry.

Reagovat
10

Kolik mají provizi agenti? 15-20% z přestupu, 10% z kontraktu? Jsem si vybral špatnej obor, když vidím, kolik let už dostává Ibra desítku ročně a že už přestoupil skoro za 150 mega. A to je pro Raiolu jen Ibra...

Reagovat
Tomanatura

Jak kdy. Nekdy treba agent domluvi prestup dobreho hrace jen za 5 mega, ale z toho 2,5 jde k nemu. Byt agentem je ve fotbale asi nejlepsi povolani, lzes, klames, beres prachy a hrajes si pritom na duleziteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Raiola je opravdu extrém, jeden z největších magorů ve svym oboru, ne-li největší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Njn, asi proto je nejlepší. Něco jako Ari Gold z Entourage.

Reagovat
Woods

zaroven jeden z najlepsich .... bezpochyby

Reagovat
Pettirosso

Mendes je jeste vetsi svine

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nesnáším právo

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Silva račej k nam

Reagovat
smazaný uživatel

už by mělo být pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

1100. proti modernímu fotbalu

Reagovat
Maritazzi

OT: Borini už je na lékařské prohlídce v Liverpoolu. Částka milionů euro + bonusy. Fakt mě zajímá, co s těmi penězi Sabatini vymyslí. Ale v rámci možností si myslím, že to je pro nás dobrý obchod.

Reagovat
Pinturicchio

Kolik milionů? Těch 8?

Reagovat
Maritazzi

Sakra, vypadl mi num. 14 milionů.

Reagovat
Pinturicchio

14 milionů + bonusy?

Reagovat
Maritazzi

Jojo, má to tak být, vytáhli jsme z toho hodně.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to je paráda, pro vás vynikající obchod. Ted nejspíš ten Destro, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Nebo třeba Matri?

Reagovat
Maritazzi

Hezky si k němu vložil už římský barvy. Ale to snad ne, snad má v rukávu, kdyby Destro nevyšel, lepší možnost.

Reagovat
Pinturicchio

( Ještě jednou AS ). Píše se o někom? Koho bys chtěl?

Reagovat
Maritazzi

Poslední dny už jen ten Destro, tam už by to asi bylo v pohodě, kdyby teď zas nevyvstal čas pro Preziosiho s Gallianim.. Já osobně maximálně toho Destra, my máme v útoku teoreticky lidí dost, je potřeba nutně posílit obranu. Jinak teď koukám na Řím - Juve 2002/2003 a když vidím, co se nám prohánělo v obraně za jména a naší aktuální soupisku...

Reagovat
Pinturicchio

Ještě nedávno jsem prožíval něco podobného. Ale mnohem horší bylo to, když člověk viděl tu degradaci u jmen, která nastupovala s Alexem v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pozeral na Juve, že hráči ako Del Piero alebo Trezeguét museli sedieť alebo striedať, pretože to tam mali fakt narváno ...

Reagovat
Maritazzi

Na lajny tam máme hráče jako Candela, Panucci, Cafu nebo i ten Zebina a na soustředění je Dodo, Angel a Rosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší v PES 5 ten útok Juve: Del Piero, Trezeguet, Mutu, Miccoli, Ibrahimovic, Zalayeta, Sculli

Reagovat
M11

presne.. to bylo smrtici.. miloval jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

...Já som si teraz stiahol licencované všetky ligy čo tam sú, tak to drtím jak za mlada

Reagovat
10

tolik? Vy už jste ho vykoupili z Parmy?

Reagovat
Maritazzi

Na obálky šel k nám. Ale když jsem viděl vlastně ten nezájem o něj, tak jsem si říkal, že odejde. Akorát mě zajímá, koho bude Sabatini hledat jako náhrada, když nám Milán vyfoukne Destra.

Reagovat
10

Teď to asi bude zajímavý. Čekám nějakou kulišárnu ohledně Verrattiho, že by ho PSG mohlo takhle koupit pro AC, třeba s nějakou opcí pro příští sezonu. Pořád je ještě k dispozici Beppe Rossi, po tom taky půjde hodně týmů.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, ten Verratti by dával smysl, pokud je pravdivý ten zájem o Modrice.

Reagovat
Maritazzi

Rossi je moc velký risk v aktuální situaci, přeci jen ta jeho cena, i když se uzdraví nebude tak vysoko a kluby už budou vědět víc. PSG nám ten trh pěkně rozhýbává.

Reagovat
10

Jasně, risk velkej, ale vzhledem k tý jeho současný ceně by se to mělo zkusit. Jo-Jo měl stejný zranění, sice jen jednou, ale taky jsou týmy ochotný dát za něj 30 mega...a Rossi by teď podle mě nestál ani polovinu.

Reagovat
10

tím chci říct, že bych se nedivil, kdyby to Galliani zkusil, odpovídalo by to jeho stylu...

Reagovat
Maritazzi

Jo, to asi jo, ale tím by AC vstupovalo do podzimní sezony v dost nejistym rozpoložení. Rossi určitě je 15 strop, druhá liga, druhé vážné zranění, Villareal bez peněz...

Reagovat
smazaný uživatel

14 mega za Boriniho to je podle me slusny risk pro Liverpool za ty prachy nebo o neco malo vice mohli mit urcite lepsiho(odzkousenejsiho) hrace.

Reagovat
Maritazzi

No chování Liverpoolu na trhu opravdu nechápu, ale tenhle přestup je celý práce Rodgerse, který s Fabiem pracoval ve Swensea.

Reagovat
smazaný uživatel

To ste na ňom slušne zarobili nie? Za koľko ste ho vlastne kúpili... ale za 14mil. sa nájde kvalitnejší útočník ako Borini...

btw. Borini za 14 a Ibra za nejakých 20?!

Reagovat
smazaný uživatel

Do Parmy prisel zdarma , do AS prestoupil za nejakych 8 mega a ted do Liverpoolu zdarma takze jak AS tak Parma docela solidni vydelek skoro za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

do Live samozrejme ne zdarma.

Reagovat
Maritazzi

Já myslím, že celkově na něm vyděláme tak 5 milionů. Na neděli už má Sabatini domluvené jednání se Sienou a Janovem, takže tady vypadá, že to vsadíme na jednu kartu. Jinak ten rozdíl je opravdu neuvěřitelný.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo hovoríš Borini X Destro ? Já radšej určite Boriniho , podla mna sa Destro k Nám ani nehodí , jedine na pozíciu Osvalda ...

Reagovat
Maritazzi

Já si myslím, že děláme dobře, Destro je komplexnější podle mě a Borini se taky na jinou pozici nehodil. Navíc tím, že se dostal do repre jsme z něj mohli vytřískat víc peněz. Destro k nám chce, chce ho i Zeman. Borini by se taky maximálně střídal s Osvaldem. Fabio není špatný fotbalista, ale podle mě nemá cenu 14 milionů, to je pro nás dobrý obchod.

Reagovat
Alberto Aquilani

Já si myslím , že Borini doplatil teraz nato , že bol na ME a nevidel ho Zeman v príprave , lebo keby tam bol , tak by videl že je to o parník najlepší atlét v tíme a to by sa mu asi páčilo :D

Reagovat
Maritazzi

Akorát teda doufám, že Sabatini tím, že má teď peníze na Destra odjinud koupí někoho dražšího na lajnu, začínám fakt mít obavy, když už se ani nespekulují žádní obránci.

Reagovat
Pettirosso

ice work Sabatini! Uz tohle vam zaplati 1000x lepsiho Destra, forza Litrpul

Reagovat
10

Všichni tady řešíte náhradu do útoku za Ibru, ale kdo nahradí Nestu s Thiagem? AC asi těžko půjde do sezony se stoperskou dvojicí Mexés-Acerbi...

Reagovat
Maritazzi

Co ten Rolando, jak o něm píše Gazzetta? Ono moc kvalitních stoperů k mání není.

Reagovat
10

právě, kvalitní stopeři jsou hrubě nedostatkový zboží...když už je kvalitní, tak stojí balík, třeba Astori

Reagovat
Maritazzi

No, proto se Sabatinimu moc nedá divit, že zkouší Castana a podobné varianty, ale obavy z toho mám velké. Ale za tyhle peníze by AC Astoriho zkusit mělo.

Reagovat
Pinturicchio

V tom přestupu bude nějak zakomponovaný Sakho, k mání prý bude i Lugano.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten Lugano odejde , Italie by mu urcite sedla mel tam jit uz pred rokem.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

Presne tak, v utoku to az take trable nie su...ako som pisal tusim pod Gilardinom, ak pride Sakho, treba sa zameriat este na jedneho - Ogbonna, Dede, Astori, pripadne kupit niekoho starsieho a kvalitneho (ako Pintu hovori - Lugano)...

Reagovat
smazaný uživatel

Rolando, Dedé, Astori, Ogbonna, nejvíc v kurzu momentálně Astori..., třeba o Sakhovi ještě nepadlo ani slovo. poslední jméno do zálohy De Jong a do útoku Destro s Tévezem, za kterého už jsme prý podali oficiální nabídku (Sky Sports News). ten se nicméně každou chvíli předhání s Džekem...

Reagovat
Maritazzi

Nechcete aspoň toho Destra nechat nám? Nerad bych šel do sezony s Okakou a Borriellem na lavici.

Reagovat
GEGE

De Jong Radši bych někoho kreativnějšího...

Reagovat
10

Hodil by se k vám Dedé jako pokračovatel, akorát asi ne k Mexesovi...Astori je vynikajicí, chtěl jsem ho do Juve celou dobu, ale Cellino asi nepůjde pod těch 15 mega, co měl na stole od Rusáků. I když ve vašem případě...

Reagovat
smazaný uživatel

Rolando a Dedé jsou extracomunitario, do toho se klubu moc nechce, Dedé má navíc čerstvou smlouvu..., ten je z těch 4 momentálně asi poslední.

Astori jako odchovanec a Cellino v rámci dobrých vztahů, to by bylo určitě nejsnažší..., kdykoliv mu tam navíc můžem poslat jiného mlaďase z Primavery. Ogbonna je taky drahej, na druhou stranu s Cairem prý Galliani rovněž vychází, zrovna jim tam navíc pouští Mesbaha.

Reagovat
CubONE

Aky mas vlastne nazor na tento predaj? Teba povazujem za takeho top znalca AC na EF....

Reagovat
smazaný uživatel

za normálních okolností bych si je rád nechal oba, ale normální okolnosti v Miláně od Lodo Mondadori nepanujou...

Ibru bych v tomhle případě prodal..., podle posledních zpráv z Francie dělá ta částka dokonce 74 mega, což by znamenalo (pokud přisoudíme 2 třetiny Thiagovi), že nám PSG takřka zaplatí Ibrovu přestupní částku z Barcy a zbaví nás jeho platu, který je v rámci ligy (i v rámci AC) astronomický. na trhu jsou dobré náhradní varianty..., žádná z nich není tak dobrá jako Zlatan, ale já vždycky tvrdil, že se dá Ibra společnými silami nahradit, což už se koneckonců párkrát potvrdilo (i v AC). nemluvě o tom, že to definitivně otevírá novou šanci Patovi, v jehož kvalitní spolupráci s Ibrou jsem upřímně přestal věřit. jeho "ligová aura" navíc loni opadla (né, že bych byl pověrčivý).

Thiaga bych samozřejmě rád udržel..., to měl být Il futuro capitano, symbol nového Milána, nástupce Baresiho a Maldiniho, jeho číslo měli fandové transparovat na Curva Sud stejně jako Baresiho šestku :). pro mě je to nejlepší obránce planety a někdo takový se "společnými silami" nahradit nedá..., abych nepřeháněl, tak kurva těžce. nejen to, někdo jako Thiago je schopný zvednout svého parťáka o level, viz. Mexés..., podle mě by to předvedl i s Acerbim. pokud ho chceme nahradit, potřebujeme 2 nové stopery (nebo jednoho s Acerbim), kteří mezi sebou najdou perfektní chemii a dají tomu řád, ruku v ruce s centrocampem a útokem..., zapojit co nejvíc lidí do toho, aby Thiago nechyběl..., což stejně pocítíme (pokud odejde !)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

tak vidim, ze mame podobny nazor

Reagovat
brenk

Nebojíš sa, že ten tím bude možno okrem Ambrosiniho bez lídrov, ktorí by v kabíne tímu pomohli? Viem, že možno Ibra nie je ten typ hráča (človeka), ale predsa už len jeho prítomnosť tímu pomáha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je lídr jednoznačně taky, alespoň na hřišti..., Thiago samozřejmě. nicméně bude tady Abbiati, Ambro, Abate se do toho každým rokem dostává, on se nebojí vzít zodpovědnost, Prince by se stal po odchodu těch dvou možná největší hvězdou kádru, je rád vidět v popředí, tifosi ho milujou. Noce už si bude moct druhým rokem taky více troufnout..., další velký oblíbenec fanoušků. v šatně pomůže Yepes, Antonini už je inventář...

Reagovat
brenk

No uvidíme, ako sa so zvýšenou zodpovednosťou títo hráči vysporiadajú. Najväčšia škoda asi je, že keby sa tento rok namiesto predaja ešte posilnilo 1-2 fakt kvalitnými hráčmi do základu, tak už by AC v Európe naozaj mohlo pomýšľať na najvyššie priečky. Takto opäť nastáva prestavba a ciele asi budú miernejšie...

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: abych mohl jistě říct, jestli se dá tenhle obchod schválit, nebo odsoudit, musel bych vědět, jakou částku vedení potřebuje, aby klub začal znovu šlapat, chytil druhý dech..., a to se v žádném případě nedozvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na Ogbonnu, ale ten taky nebude nejlevnější, navíc s ním v Toru hodně počítají, staví si na něm jako na kapitánovi(po Bianchim)... i tak je to ale komické s těmi stopery, navíc Ogbonna je pořád super hráč, ale JEN ze Serie B a TS považován za jednoho z nej. stoperů vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

A Astori... toho prodat Cellino chtěl, ale Astori sám nechtěl do Ruska, jenže AC by se určitě bránit nemusel, myslím i odchovanec Milána... Jen v Cagliari už prodali Caniniho(logicky, když Astori nechtěl pryč) a s prodejem Astorim by ztratili celou stoperskou dvojici... to nevím jestli se jim do toho bude chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se v PSG nedivili....ukočírovat tolik skvělích hračů..každý chce hrat. V minule sezoně utekl PSG titul o kousek ,stačilo přitahnout max. 2 hrače. Dulezita je sehranost(můj názor). Kazdopadne vidim max 2 pronasledovatele PSG... Lille a zkusim prekvapeni Bordeux,na jaře hrali skvěle. Marseille mela minulou sezonu prapodivnou,nedokazali se koncentrovat na Ligu mistru a L1.

Reagovat
GEGE

Pěknou piču si dělají s fanoušků...Nejdřív si Berlusconi zahraje na hrdinu,když řekne,že Thiaga a neproda a těd jim k tomu zabalí ještě Ibru za tak směšné peníze...Krmí nas nesmyslama jak ta Berlusconiho pokuta klub nezasáhne a klčový hráči zůstanou a těd tohle...Dobře Ibru bych ještě pochopil jeho astronomický plat asi není lehké utáhnout když nejsou prachy...Navíc ten útok při vhodném doplnění a dobré zdravotní formě Pata s Cassanem bude pořád Top.Ale obrana pokud se nechytne Acerbi nebo Galliani nevytáhne nějaký trumf bude dobře v hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože a na čo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Gianluca Sansone novou posilou Torina

Reagovat
olis

aj mario santana s neapolu tam ide hostovat

Reagovat
Dejwa

konečně bude v SA

Reagovat
smazaný uživatel

nothing to do here

Reagovat
teenz

OT: Přestup Altintopa potvrdil na svých oficiálních stránkách turecký klub Galatasaray S.K. Do pokladny Realu Madrid z východu Evropy připlují tři miliony eur.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Pinturicchio

OT : Ve středu bychom se údajně mohli notně priblížit Armerovi, cena 10 milionů.

Reagovat
olis

zase

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš, že těmahle reakcema nějak přitáhneš Armera do Neapole? Možná vám ho vyfoukneme, get over it.

Reagovat
olis

nie ale napisat mozem co chcem, ci ?

Reagovat
Pinturicchio

To můžeš, ale nevidím důvod proč nad tím kroutit očima. Prostě máme zájem o stejného hráče, je možné, že skončí tam i tam.

Reagovat
olis

inak vraj tu je aj zaujem interu

Reagovat
Pinturicchio

Těm by se hodil z těch tří klubů asi nejvíc. Nejradši bych ho viděl samozřejmě u nás, ale pokud to nevyjde, tak Balza nebo Kolarov by byli taky fajn.

Reagovat
olis

tak Kolarova by som bral ja jednoznacne najviac, a ked by nevysiel Armero tak potom Balzaretti keby sa nahodou podaril tak by som bol aj spokojny

Reagovat
olis

Chelsea si v cestě za vítězstvím v Lize mistrů vydělala 59,9 milionu eur (1,52 miliardy korun). Evropská fotbalová unie UEFA mezi 32 účastníků základních skupin rozdělila 754 milionů eur (19,1 miliardy). Druhou největší částku vydělal poražený finalista Bayern Mnichov, kterému přijde na účet 41,7 milionu eur za účast v základní skupině a navíc ještě 2,1 milionu za předkolo. Barcelona proměnila semifinálovou účast ve 40,6 milionu eur. V žebříčku za Katalánci následuje jejich čtvrtfinálový sok AC Milán, který si vydělal 39,9 milionu.

neviete kde najdem kolko zarobili aj ostatne kluby?

Reagovat
olis
Reagovat
olis

pre porovnanie Europska liga:

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/84/05/88/1840588_DOWNLOAD.pdf

ty kokos myslel som ze tam daju ovela viac, ved vitaz iba 10 mega

uz sa necudujem ze to vetsina tal.klubov vypusta

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezlobil bych se

Reagovat
Pettirosso

Ja to psal, jasny treble letos

Reagovat
BrainBlender

Do piče, dneska neni apríl ne? Tak to je v kelu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je teda opravdu prodají, tak doufám, že to nebude podobný scénář Peterova Baníku a přestupu Řezníka do Plzně

Reagovat
10

OT: Nejprodávanější dres Juve na novou sezonu je i bez Alexe právě ten jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

legendááá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
DelPiero137

Rozluckovy/Beneficny zapas sa nechsta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli to dopadne podle toho co se píše a vyhlašuje tak to je tedy přestup, respektive přestupy.

PSG jede nahoru a zajímalo by mě jak moc se tam Z. Ibrahimoviči, T. Sliva chce?

To je peněz teda.

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pro Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

o to víc teď budu držet palce Montpellieru, Lille a ostatním klubům

Reagovat
smazaný uživatel

A uz je to oficialne potvrzeny??

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ne

Reagovat
smazaný uživatel

HULK pry taky asi do PSG

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nabidli větši častku za něj než Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych se nedivil kdyby se AC potkalo s PSG ve skupině LM.

Reagovat
CubONE

"We are far away or, to put it better, we are as close (to agreeing terms) as America and China.

"Today I will meet (PSG sporting director) Leonardo but I have no great desire to do it.

"PSG have to convince themselves that with Zlatan they are acquiring the best."

Ibrahimovic was Serie A's top scorer last season, netting 28 goals as the Rossoneri finished runners-up to Juventus.

According to reports in Italy, PSG have offered a four-year deal matching Ibrahimovic's salary at the San Siro but Raiola is seeking a salary worth as much as €15million (c.£12m) per season.

toto som videl na jednom fore, neviem ale zdroj

Reagovat
Darren Fletcher

hm amerika a cina, niekto ma doma zjavne iba mapu a nepozna globus :)

Reagovat
CubONE

ja som to skor pochopil, ze su tak blizko k nejakej dohode ako Amerika a Cina (dohoda o niecom...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

aha, tak to je o inom

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zkundyxicht Berlusconi radši šetřil an svých 15tiletých kurvách, tak nemusí prodat 2 klíčové hráče Stejně ty prachy zas promrdá a bude nakupovat tak maximálně v Serii B. Ať to radši prodá někomu, kdo Milán opět dostane na vrchol!

Reagovat
Pinturicchio

Podle agenta Pazienzy o něj mají zájem Torino a Viola, ... u Fialek bych ho viděl rád. Navíc s ohledem na Stevana je dobře, že má Fiorentina zájem o některé naše hráče.

Reagovat
olis

ta fiore moze byt dost pravdepodobna kedze behrami ide prec

Reagovat
Jajinek

Tak pokud ten přestup už leží jen na Raiolovi, tak je myslím hotovo...prohlašovat si o Americe a Číně může co chce, ale je jasné, že to podepíšou. Přeci jen dostane prachy z přestupu tak ho asi těžko zhatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Taky si myslím, že už není o čem.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Pettirosso

Tak Gabbiadini by prý mohl být klíčem k Ramirézovi, to fakt nevím k čemu nám ten hráč bude

Reagovat
Pinturicchio

On je spíš pojistka, kdyby nevyšel Jo-Jo.

Reagovat
Pettirosso

pokud by nevyšel Stevan, tak bych to zabalil a nechal současný stav, kupovat Ramiho jen proto, aby někdo přišel je blbost, navíc víc než Jo-Jo on je typ na pozici kde máme Mirka a Sebu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Elliasson

Tomu se mi nechce věřit. Kdyby šli do Monaka, tak bych se snad i radoval, i když sezonu by museli přetrpět v L2, ale do PSG? Fuj tajbl!

Reagovat
smazaný uživatel

Prý je prakticky hotovo, Ibra údajně podepsal tříletou smlouvu...

Santos má znovu zájem o Robinha, nabízí se výměna za Rafaela (golman). Robsonův odchod by znamenal příchod Destra...

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten má momentálně blíže AS ne ? Po odchodu Boriniho jsem to měl za hotovku

Reagovat
Maritazzi

Ne, právě, že pokud se do toho vloží AC, tak nejspíš ostrouháme.

Reagovat
SaianSupaCrew

Čím dál lepší to mercato...

Reagovat
Maritazzi

Hrůza no, dneska se na to fakt koukám ještě hůř, když jsem koukal na ten deset let starej zápas... Jinak Zeman dneska zas perlil. Četl jsi?

Reagovat
SaianSupaCrew

Nečetl a nevím jestli si chci před odjezdem na Coloursy kazit náladu... Ale tak pojď do mě

Reagovat
Maritazzi

Moggi said that I get distracted and lose the essence of football? If the essence is to buy the referees I'm away. /// Jenom z translatoru, Colours samozřejmě užívej. Já ty Mighty nakonec nedám, budu doufat, že Irie dojedou do Prahy v průběhu roku.

Reagovat
Pettirosso

Irie Révoltés? Dneska jsem četl že se chystají do Prahy na konci listopadu

Reagovat
Maritazzi

Paráda, Inspector cluzo i Irie revoltes, tak na listopad parádní program.

Reagovat
Pettirosso

kecám, už někdy v září, asi před hodinou to říkali na Evropě 2

Reagovat
Maritazzi

Na Evropě se hlásí tenhle typ hudby? Tak doufám, že i kvůli tomu schovávám ten pásek z RfP.

Reagovat
Pettirosso

taky mě to překvapilo, tuším Lucka Šilhánová to řekla

Reagovat
SaianSupaCrew

Zvrácená forma narcismu, asi tuší, že tohle je jeho poslední velké angažmá a musí si to prostě užít na plno kkt. Snad ten křupan brzo poletí...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SaianSupaCrew

Jinak pokud přijedou, tak se tam určitě potkáme

Reagovat
Maritazzi

Tak paráda, klidně bych udělal pár piv nebo něco před koncertem.

Reagovat
herbage

co je na tom prohlášení zvláštního? Narozdíl od Moggiho má Zeman čisté svědomí, tak proč by měl komentáře svojí práce od člověka jako Moggi jen tiše přecházet?

Reagovat
Maritazzi

Já prostě od něj chci, aby se věnoval práci, zatím to jsou zas jen prohlášení. Až v sezoně zavře hubu Moggimu výsledkama, bude to mnohem prospěšnější než podobný typ keců.

Reagovat
Pinturicchio

Hrozně se na ty zápasy s váma těším.

Reagovat
herbage

to jistě, ale já zase chápu Zemana, že když se o něj otírá člověk s tak pochybným charakterem, tak že nemlčí

Reagovat
Maritazzi

Tak zase Zeman se taky otírá jen tak o všechny, viz Mourinho. Musí s něčím takovým počítat.

Reagovat
herbage

Mourinho si to taky zaslouží. Na toho jsou ti slušní lidé hodní a on si stejně na ně pouští hubu, takže je dobře, že to Mourinhovi někdo vrací. A Zeman s tím myslím počítá, jen opětuje salvy, nic víc

Reagovat
Pinturicchio

Moggi narozdíl od Zemana něco dokázal.

Reagovat
herbage

jj, dostat svůj klub do druhé ligy a sám sebe do vězení

Reagovat
Pinturicchio

.... třeba vybudovat tým, který 3x po sobě došel do finále CHL.

Reagovat
10

Zeman si ho bere do huby denně, Moggi se mu směje a neřeší ho...

Reagovat
herbage

Moggimu se zase směje celý svět. Rozdíl je ten, že Zeman má morální kredit k tomu, aby se o něj otíral

Reagovat
Pinturicchio

"Moggimu se zase směje celý svět."

Tomuhle se směju já.

Reagovat
herbage

mimo Itálii, pochopitelně

Reagovat
Pinturicchio

Mimo Itálii je Moggi většina lidem jaksi volný, tak laskavě zase svůj názor nevztahuj na "všichni".

Reagovat
herbage

myslel jsem lidi, co se zajímají o fotbal. Zkus rychlý průzkum v jiných ligách a uvidíš sám

Reagovat
Pinturicchio

Takže EF = celý svět, ...

Reagovat
herbage

řekl bych, že tohle si myslí i v Německu nebo Anglii. Zkrátka Moggi má světě pověst jako Ivan Horník u nás

Reagovat
Pinturicchio

No právě, "řekl bych"

Reagovat
Maritazzi

Na Ivana mi nešahej, u nás teď odvádí skvělou práci!

Reagovat
10

aspoň ho celý svět zná...Zemanovi se smějou jen v Itálii, protože ho jinde neznaj

Reagovat
Pinturicchio

Touché.

Reagovat
herbage

no, na tom se i shodneme

Reagovat
Yanek

Já jsem to četl, on je strašně mimo.

Reagovat
Pinturicchio

Co říkal?

Reagovat
Yanek

Něco ve smyslu, že Ibra a Thiago jdou jenom po penězích...

Reagovat
Pinturicchio

Šašek.

Reagovat
Pettirosso

sakra kupte toho Destra vy (když ne Juve)

Reagovat
Pettirosso

navíc dneska jsem četl, že Janov je údajně připraven prodat vám jejich půlku, dokonce bych našel i článek o tom.

Reagovat
Yanek

Destro má potenciál, ale náhradou za Robsona? V kombinaci s Tevezem bych to bral, ale to už by bylo asi moc drahé vzhledem k tomu, co všechno se ještě musí řešit.

Reagovat
Maritazzi

Destro je hlavně úplně jiný typ hráče.

Reagovat
Yanek

No právě proto s Tevezem, který by mohl hrát vedle Pata a zastávat roli Cassana/Robinha. Destra spíš jako náhradníka za Pata s tím, že ten by převzal roli Ibry.

Reagovat
Maritazzi

Na čistý základ to asi nebude u nás ani u vás no.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto po něm jdeme..., máme 4 SS a jednoho hrota (Pato, Robinho, Cassano, Faraon vs. Ibra). devítku by mohl zastat ještě Pato, proto by dával smysl Tévez jakožto další SS.

Reagovat
Maritazzi

To je pravda, já čekal, že i Pata budete brát spíš pak jako hrot. No obávám se, že pokud se do Destra opravdu vložíte, jsme bez šance. Navíc ten jeho příchod má opravdu logiku.

Reagovat
Pettirosso

já se spíš divím proč se pořád řeší jen náhrada za Ibru, Tevéz super, Džeko super, Van Persie super, ale máte pořád ještě Cassana, který je zralý na základ, Pata, kterej pokud chytí druhej dech po dobu Antonia může vyrůst do potřebných kvalit, navíc pořád ještě jste neprodali Robsona a máte Shaarawyho. Mnohem závažnější sutuace je v záloze a doslova alarmující v obraně, podle mě.

Reagovat
Yanek

Džeko je strašně super no.

Reagovat
Pettirosso

Tak jak se to vezme, když byl v Německu byl považovanej za super hráče, po příchodu do City se z něho udělala troska a dřevák jako Carroll, podle mě je pravda někde na půl, ale úplný dřevo, jak ho vidí 99% dneska, není. Navíc Cassano a styl AC, by mu mohl sednout

Reagovat
Yanek

Mně teda nepřišel nic extra ani v Německu, prostě věž s výborným zakončením. Do našeho systému a vůbec do Itálie se nehodí.

Reagovat
CubONE

praveze je...v City z neho spravili "mantaka", ktory nic nevie, pritom je na tom aj technicky dobre...

Reagovat
Pinturicchio

OT : Giancarlo Antognoni : Je možné, že Viola prodá Jovetice do Juventusu, dávám tomu šance kolem 50%. Pokud chce být Fiorentina finančně soběstačná, měla by ho prodat. Giovinco, Vucinic, Jovetic by si mohli "překážet", protože jsou to tři podobní hráči na dvě pozice. Možné náhrady z Juventusu? Matri, Quagliarella.

Reagovat
Pettirosso

četl jsi to o tom Bonatinim?

Reagovat
Pinturicchio

Nečetl, copak?

Reagovat
Pettirosso

nějakej talent brazilskej, je blízko Juve, ráno jsem četl, že podle Di Marzia je prakticky hotovo, prý jsme ho vyfoukli Chelsea a City. Nevím ale kdo to je, slyším to jméno poprvé

Reagovat
Pettirosso

Gianluca Di Marzio: "Juve, blitz per Bonatini: è fatta"

Secondo indiscrezioni di ieri, la Juventus sarebbe vicinissima a Leo Bonatini (classe 1994), giovane e forte attaccante del Cruzeiro. Un colpo per il futuro della prima squadra e il presente della Primavera.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud je to on, tak 18-ti letý mladíček z Cruzeira, hrot, hraje i v mládežnických repre ( 12 / 5 ). Jsem zvědavý, tyhle mladé hráče Paratici a Marotta hodně umí.

Reagovat
Pettirosso

jojo, to by měl být on no statistiky má slušný, jinak ty mladíčci jsou podle mě hlavně zásluha Paraticiho, jsem rád, že ho máme, je šikovnej

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, tihle mladíci jdou přes něj, borec.

Reagovat
Pettirosso

jínak, když už je o něm řeč, dneska má 40, buon compleanno amico

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Ja som ho vždy mal za staršieho, asi v podobnom veku ako Marotta. Až teraz som si pozrel fotky.

Reagovat
Pinturicchio

OT : Estigaribbia nejspíš odejde, podle jeho agenta je blízko River Plate.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda čekal jsem od něho víc ale je to sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre zahral jeden fantastický zápas proti Neapolu a potom nič, navyše v zálohe máme plno...

Reagovat
SqueeZy

Může pozdravovat Trezu. Jsem za to rád, nepřesvědčil mě natolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Kaka do AC?

Reagovat
smazaný uživatel

malo pravdepodobne...vysoky plat a uz pokrocily vek

Reagovat
Maritazzi

OT: Z Říma najisto odchází Juan, má dvě nabídky, mezi kterými se rozhoduje.

Reagovat
Pinturicchio

Konkrétní nabídky nebo tají?

Reagovat
Maritazzi

Tají.

Reagovat
Maritazzi

Tak už, ukončená smlouva a jde domů, do Bahie.

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Zlatana Ibrahimoviča:"Média v Taliansku vymýšľajú blbosti. V skutočnosti sme daleko od dohody s PSG"

Reagovat
Pettirosso

Toro posiluje, přišel Santana, Sansone, teď nově i Gazzi těším se na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin + slušné peníze na druhou stranu za Gazziho, který už má skoro 30(a měl sem tam kiksy) není špatné. Ale teď to chce nějakou záplatu, bojovníka Gazziho typu, Acquah nebo Pazienza na hostování b byl super.

Toro pod Venturou, to může být solidní vichřice, jako nedávno Bari.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perspektivní krok pro Berlusconiho, na prvním místě jsou vždycky peníze a pak je velká mezera - havěť, vši a pak je někde fotbal pro lidi. Berlusconi je pan Prezident.

Reagovat
Pinturicchio

OT : Video o Bonatinim : http://www.youtube.com/watch?v=oOojlPtZ-zo

Nevypadá špatně, z toho videa mi přijde jako taková kombinace Mirka a Damiaa.

Reagovat
SqueeZy

"Welcome to juve!" - něco mi uniklo?

Reagovat
SqueeZy

Už to vidím výše

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt psg rikali ze ibracu nechteji ze je prej starej

Reagovat
Pinturicchio

OT : Cherubini a Paratici momentálně v milánském ATA hotelu jednají o Armerovi. Pogba bude oficiálně představen po ME 19.

Reagovat
SqueeZy

Cena kolem 10 mega jo? To by nebylo špatné.. Bude se tam jednat i o nějaké kompenzaci v podobě hráče? Nečetl jsem o žádném zájmu Udine o našeho hráče

Reagovat
Pinturicchio

O ničem nevím, vypadá to bez kompenzace. Chtěli bychom to udělat stejně jako v případě Mauricia a Kwadwa, něco dát ted ( těch 10 ) a příští rok doplatit zbytek ( takových 5, tipuju )

Reagovat
Godwinson

Je to hlupák se špatným agentem. Velmi smutné.

Reagovat
Pinturicchio

No, spíš agentem, který myslí jen na sebe a svůj profit. Jinak taky nevím, co si od toho slibuje, v MU by dostával víc příležitostí.

Reagovat
Godwinson

Když se kouknu na střední zálohu, dostával by více příležitostí snad úplně všude jinde, kromě Barcelony. Docela by mě zajímalo, jak fungují vztahy hráč-agent, protože nechápu, jak se do tohohle může nechat hráč zaplést.

Reagovat
Pinturicchio

Máme to tam ted hodně našlapané. V tom je právě to Raiolovo kouzlo, on by snad dokázal ukecat Zlatan i k tomu, aby šel do GL, kdyby z toho koukala hezká provize.

Reagovat
Godwinson

Hm, tak to je blbý, no. Ale tak, třeba ho Juventus obratem využije k nějakému jinému transferu, tedy budu v to doufat :)

Reagovat
Pinturicchio

Buď to, ale spíš ho pošlem ještě někam hostovat.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

od ted me bude zajimat i francie ve france mi vadi marseille a lyon ktery hodne poklesli nevyhrat CHL s Apoelem Nikosie i kdyz meli formu

Reagovat
juveforever

Ibra chce znova vyhrávať ligu keď v Serii už to bude ťažké

Reagovat
Pinturicchio

OT : Tuttosport : Altro colpo Juve : arriva Armero

Hostování s právem vykoupit Armera příští rok.

Tak snad, paráda, ... tím bychom měli zálohu vyřešenou.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pinturicchio

Criscitiello už to stihl vyvrátit, o tenhle typ obchodu údajně nemá Udinese zájem a zvažovat bude jen prodej.

Reagovat
brenk

Tak by nakoniec prišlo celé trio z Udine... Bolo by to ale v zálohe strašne našlapané.

De Ceglie / Armero, Marchisio / Asamoah, Pirlo / Marrone, Vidal / Isla, Lichtsteiner / Caceres

a to stále ostávajú Pogba, Padoin a hlavne Giaccherini, ktorého sme podľa mňa úplne zakopali.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, co s Pogbou, Padoin podle mě odejde a Giacc si díky té své univerzálnosti zahraje dost, může nastoupit na kterékoliv pozici v té záloze.

Reagovat
brenk

Tiež si myslím, že Padoin poputuje, dnes som aj pozeral video, v ktorom predstavoval hotel, v ktorom teraz bývajú... je to sympaťák, škoda, že v zálohe nie je miesto.

Pogbovi podľa mňa sľúbili miesto v tíme, pretože inak by ho asi ťažko presviedčali o odchode z United, kde pomaly dostával šance aj v A-tíme.

Čo sa týka Giaccheriniho tak uňho to využitie naozaj vidím jedine keby sme mali nejakú vlnu zranení, čo je podľa mňa po jeho dobrej sezóne škoda. Maximálne by si mohol zahrať pri občasnom prechode na 4-3-3. Na krídla v 3-5-2 sa pretlačí ťažko, o strede nehovoriac.

Reagovat
Pinturicchio

Tak on ho do toho nejspíš natlačil Raiola a ten mu nasiboval bůhví co, uvidíme, já tipuju, že půjde hostovat. Giacc bude díky té univerzálnosti super žolík, ale na základ to nevidím.

Reagovat
brenk

Na základ samozrejme ani ja nie, ale zaslúžil by si byť na niektorom z postov aspoň dvojka...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na registovi asi těžko

Reagovat
Pinturicchio

Tak ok, no, na čtyřech pozicích.

Reagovat
Pinturicchio

ATA Hotel : Armero vypadá nadějně, pokud se nám ho nepovede získat, přivedeme místo něj uruguayského reprezentanta Mathiase Arbera.

Reagovat
Pinturicchio

* Abera

Reagovat
10

Aberovi končí kontrakt v zimě, má italský občanství...Armero je zvíře, ale podle mě Udine po 15 nepůjde, navíc by se tím zabil Paolo, tahle pozice je navíc asi jediná, kde si může kopnout Giak a Pepe

Reagovat
10

takže bych vzal asi radši Uruguayce a peníze investoval jinam...

Reagovat
Pinturicchio

Na druhou stranu, už jsme skoro kompletní a to budeme ještě prodávat. Zatím jsme utratili necelých 40 milionů. Ideální by bylo domluvit to jako s Islou a Asamoahem, půlku ted, půlku příští rok. Armero, Jovetic, Van Persie ( nechci ho, ale myslím, že přijde ) a hotovo.

Reagovat
Pinturicchio

O Aberovi slyším prvně , ale už má jedno bezvýznamné plus, je to Uruguayec. Já bych asi Armerma bral, Paolo se může zase zranit, bude hodně zápasů, Pepe se mi tam nehodí a Giacca bych nechal jako třetího náhradníka na kteroukoliv pozici v záloze.

Reagovat
Pinturicchio

Conte : "Sono sereno, ho chiarito tutto felice di aver potuto finalmente dire la verità. Ora torno a fare l'allenatore e a vincere"

Reagovat
SqueeZy

Snad už bude klid...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

obávám se, že to bude ještě dlouhý

Reagovat
stas87

OT:alexis thebaux prestupuje z caen do brestu,nie je to malo pre jeho kvality?lepise ako chytat L2,to uz mohol vyskusat zahranicie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli má pravdu gazzeta, tak by měl odejít Zlatan za 60 mega, plat v Paříži bude mít údajně 12 mega ročně, to je pořádná sumička. Thiago prodanej neni. Doufám že ani nebude. Ibrahimovice ať si sežerou. To je hráč, kterej je sice skoro v každým zápase vidět dvěma třema momentama, ale neprospívá týmu. Když bude zdravej Pato a Cassano, tak jsme v klidu. Ale ten Thiago ten prostě odejít nesmí.

Reagovat
olis

to my pride aj na PSG prilis sialene davat za 30-rocneho hraca 60 mega

Reagovat
Yanek

Tos asi špatně pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nezůstane a jde k takovým sračkám......když mluvil o tom, že chce ukončit kariéru v AC...je vidět, že prachy jsou strašně mocný...ale je to škoda, kvůli pár cikánskejm miliardářům žoldačit do donedávna provinčního klubu.....

Reagovat
Il Principino

"Provinční klub"

Reagovat
smazaný uživatel

Na me tak pusobi, prakticky bez historie i nejakych fotbalovych uspechu :)

Reagovat
Langi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele