Thiago Silva přestoupil z AC Milán do PSG

14.07.2012, 19:31
Aktuality
Thiago Silva se stěhuje z AC Milán do PSG. O tomto přestupu brazilského obránce se spekulovalo už delší dobu a po prodloužení smlouvy a navýšení platu v Itálii to vypadalo, že hráč zůstane u Rossoneri. Slavný klub ovšem dnes večer potvrdil dva dny stará slova svého majitele Silvia Berlusconiho. Silva v hlavním městě Francie podepsal pětiletý kontrakt.

"AC Milán oznamuje, že prodal Thiaga Silvu do PSG," stojí v prohlášení klubu.

27letý Brazilec nedávno podepsal v Miláně novou smlouvu, díky níž mu byl zvýšen plat na šest milionů eur ročně. Už to vypadalo, že přes předchozí spekulace zůstane v AC, ve čtvrtek večer ovšem překvapil Berlusconi svým prohlášením pro Gazzetta dello Sport, v němž oznámil, že prodal do Paříže Silvu a Zlatana Ibrahimoviće.

Pokud se PSG dokáže dohodnout na smlouvě i se švédským útočníkem, měli by Rossoneri podle tamních médií za oba hráče dostat 65 milionů eur.

A právě přestup Ibrahimoviće by mohl být velkou bombou klidně už zítřejšího dne. "Není v Paříži kvůli tomu, aby se podrobil zdravotní prohlídce. Budeme na tom i nadále pracovat a až vše doladíme, svoláme tiskovou konferenci," sdělil agent Mino Raiola.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (792)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele