Ibrahimović se dohodl s PSG, přestup bude dokončen zítra

17.07.2012, 19:31
Aktuality
Zlatan Ibrahimović bude podle očekávání následovat Thiaga Silvu a stane se další velkou posilou Paris Saint-Germain. Přestup švédského kanonýra z AC Milán se v posledních dnech začal táhnout kvůli platovým podmínkám, dnes ale obě strany dospěly k dohodě a zítra by měl být transfer uzavřen...

"Ano, mohu potvrdit, že jsme se s Ibrahimovićem domluvili. Zítra podstoupí zdravotní prohlídku," řekl sportovní ředitel francouzského celku Leonardo, bývalý záložník a krátce také trenér AC Milán.

Jeho slova potvrdil také agent švédského reprezentanta Mino Raiola. "Všechny strany jsou spokojeny, takže Zlatan také. Příchodem Ibry přibude další důvod, proč Paříž považovat za město krásy," prohlásil.

Rossoneri by podle neoficiálních informací měli za třicetiletého útočníka vyinkasovat pětadvacet milionů eur, Ibrahimović pak bude v novém působišti pobírat roční gáži ve výši třinácti milionů. PSG již potvrdilo na zítřek tiskovou konferenci, na níž by mělo představit vedle bývalého hráče Ajaxu, Juventusu, Interu a Barcelony také mladíka Marca Verrattiho přicházejícího z Pescary.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (681)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele