Thiago Silva zůstává, oznámilo AC Milán

15.06.2012, 08:52
Aktuality
AC Milán o svojí největší defenzivní oporu nakonec nepřijde. V uplynulých dnech vypadal velice reálně odchod Thiaga Silvy do Paris Saint-Germain, prezident italského klubu Silvio Berlusconi ovšem rozhodl, že brazilský obránce navzdory takřka padesátimilionové sumě zůstane...

”Prezident Berlusconi rozhodl: Thiago Silva zůstává v Miláně,” uvedli Rossoneri včera večer v oficiálním prohlášení. Informaci stejnou cestou potvrdilo také Paris Saint-Germain.

Francouzský klub a především jeho sportovní manažer Leonardo moc o Silvu stáli a do Lombardie za něj byli ochotni uvolnit sedmačtyřicet milionů eur. Po jednáních s viceprezidentem Gallianim ale klubové špičky Milána nakonec rozhodly jinak.

”Díky Berlusconimu se teď cítím mnohem lépe, byl to od něj akt hrdinství. Ty peníze, které vzhledem k tomu nyní Milánu chybí, budou Berlusconim napumpovány zpět do klubu. Srdce zvítězilo nad rozumem,” prohlásil Adriano Galliani, který nepochybuje i o setrvání dalšího klíčového hráče. ”Zlatan Ibrahimović samozřejmě také zůstane,” uvedl.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (168)

Přidat komentář
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se dohodnou už blbečci

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu ligy ta nejlepší možná zpráva. Věřím, že se AC povede najít cesta ven z nepříznivé finanční situace. Ač úhlavní nepřítel, ta zpráva mě hodně potěšila.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle jsem chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

tak s ohledem na diskuzi, kterou jsme vedli v minulém článku o tomto potenciálním přestupu, mi řekněte, proč tedy neodchází?

Nemám moc čas se probrat italskými články.

Je to tak, že PSG nakonec cuklo a ty peníze nedalo, nebo se Berlusconi přiklonil k mé teorii a prostě to stopl sám? V tom druhém případě by odmítl ze strany AC dle některých neodmítnutelné...

...ale jak říkám, nedělám soudy, sám nevím proč to krachlo, a proto se ptám.

Reagovat
Arbiter

mohl by sis aspoň přečíst článek

Reagovat
Jajinek

přečetl....ale nic ve zlém, to, že je to napsáno v článku je jedna věc, ale co se píše v renomovaných itlaských zdrojích je věc druhá. Přeci jen to, že je v článku napsáno, že klubové špičky prostě tu nabídku odmítli ještě neznamená, že to tak bylo a rád bych se na to právě zeptal lidí, kteří dění v Itálii sledují, jaké o tom mají info. Bylo by totiž jednoduché na základě tohoto napsat "vidíte, já to říkal"...ale na to mám prostě kusé informace a to nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to multifaktoriální záležitost, ale v zásadě to ovlivnili fanoušci, sebereflexe, kdy sám Galliani uvedl, že se jim nepodařilo nalézt nikde na trhu vhodného nástupce a v neposlední řadě relativní tlak ostatních hráčů AC, kteří to (až překvapivě ostře) odsuzovali i v médiích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z možností je i hra na fanoušky.

Reagovat
sansiro

Pokud by ta přestupová částka byla pravdivá, už by si balil kufry. Každý má svou hodnotu a byl by to i rekord mezi obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Ac milán je tým s historii a srdcem. U nás hrály pěníze vždy až vedlejší roli

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká, Shevchenko...

Reagovat
Pinturicchio

Sice to bude znít u takového obchodu banálně, ale podle mě Berlusconi dostal strach z reakce fanoušků a překecala ho Barbara.

Reagovat
smazaný uživatel

sport.sky.it, milannews, tuttosport, gazzeta, calciomercato,...

Všude čtu, že je to tak jak se píše výše, Berlusconni nakonec asi opravdu zatáhl sám za "záchrannou brzdu". Dohoda zněla 42 mega + bonusy, byla dojednána smlouva na 7,5 mega, ale nakonec Silvio řekl ne. Gallianiho modlitby byly vyslyšeny

Reagovat
10

Spíš bych podle těch článků a vývoje řekl, že PSG vycouvalo a Silvio těd dělá machry

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo, proč by PSG utíkalo. Měli na háčku tu největším rybu v rybníku. Nic lepšího sehnat nemůžou a peníze jim problém evidentně nedělají.

Reagovat
Jajinek

hmm, takže se pravdu asi nedozvíme...každý jiný názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se rozhodovali rozumem, tak by ho prodali. 50 mega jsou obrovské prachy, za to můžou koupit klidně 2 špičkové stopery jako náhrady za Nestu, Thiaga a ještě jim zbude na další posílení /financování něčeho jiného.

Spíš se rozhodovali i srdcem, kdy si řekli, že ho prostě neprodají, že si nenechají uloupit budoucího kapitána a potenciální legendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím tedy nesouhlasím..stoper, kterej je schopnej vynikat v takticky náročné Serii A a kterej by byl alespoň potenciálních kvalit jako Thiago, prostě není. V Anglii či Španělsku nemá smysl lovit, ve Fr není nikdo tak kvalitní a v Německu o nikom též nevím. Jedině to zkusit v LA a to všichni víme, jakým způsobem se tam momentálně nakupuje. Za Thiaga by v úvahu připadali pouze hráči ze SA a tam se momentálně stopeři takových kvalit nenacházejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 50 mil můžeš nakupovat špičkové zboží ve velkém. Ano, museli by se přizpůsobit, ano, trvalo by to třeba sezonu, ale rozhodně by v nich byla budoucnost. Třeba Sakho by vás nestál víc než 10 mil, Hummels by vás vyšel na 25, Verthogen na 12. A máš špičkovou stoperskou trojici, která má obrovský potenciál do budoucna.

Podle mě hodně přecenujete ten význam italské výchovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty počítáš s tím, že ti hráči budou chtít odejít (což není vůbec jisté) a za další naprosto opomíjíš fakt, že stoper pozice, která je mnohem více vázaná na herní styl a mentalitu dané oblasti.

Navíc přivést 3 stopery, když máme další 3 na lavičce, je zbytečnej luxus už vzhledem k platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho v případě odchodu bude volný, těžko se smíří s pozicí 4. stopera. Verthogen taky půjde v případě dobré nabídky. Jedinou otázkou je Humels, ale vy můžete najít i jiného - Silvestre, řeckej Papa, kterej se jeví slušně...

Reagovat
GEGE

To jsou teda stopeři přesně pro ACM

Reagovat
smazaný uživatel

Máte vedle Thiaga někoho srovnatelného?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipl bych, že Pato přitlačil na Paní B., ta přitlačila na tatu, a ten to vše odpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu si nemal. Tie peniaze AC potrebovalo, a racionalne bolo pre nich najvyhodnejsie ho predat.(preto vravi ze nakoniec nezvitazil rozum)

Ale Silvio sa rozhodol, ze bude mat radsej o 4 bunga bunga party rocne menej a tie peniaze napumpuje do AC a tym vynahradi stratu a Thiago sa nemusi predat.

Stale ma Silvio majetok 5-10 mld eur, len sa mu to uz nechce do futbalu davat.

Reagovat
Jajinek

neříkám, že jsem měl pravdu...

...ale narovinu říkám, že jsi zakomplexovaný chudák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akoze len kvoli tomu ze si dovolim s panom velkym jajinkom nesuhlasit?(od teba som necakal styl, dojdu mi argumenty, zacnem urazat)

Ale mysli si co chces, tymto si u mna skoncil

Reagovat
Jajinek

a) Já jsem u Tebe ani nazačal

b) Tady jde o to, že já jsem nikdy nenapsal, že mám pravdu, v tom příspěvku jsem asi 3x zdůraznil, že nevím jak to je a že bych z toho nechtěl vyvozovat nějaké závěry...a ty jsi opět přišel s větou "nemáš pravdu"...to je to hlavní, oč ti tu jde, abych prostě neměl pravdu!

c) Argumentů jsme v minulé diskuzi předložil dost. Nehádám se o to, jestli rozhodnutí Thiaga prodat či neprodat je špatné či dobré. Na to nejsem způsobilý to rozhodnout. Stále si myslím, že tvrzení, že se ta nabídka přijmout prostě musela a že se nedala odmítnout, je mylné. Leč nikomu to netlačím, i když některé zdroje opravdu uvádí, že tomu tak bylo.

Pokud chceš místo toho, abychom se bavili o problému, jen úzkostlivě světu dokázat, že jsem neměl pravdu, tak jsi u mě zakomplexovaný.

Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd, v 2 bodoch spominas ze ti vycitam ze nemas pravdu, to ti teda najviac vadi a kvoli tomu sa uchylujes k urazkam? Pritom je to tam len tak mimochodom a vobec to nie je dolezite, ale ako vidim si uzkostlivy a ked ti niekto vytkne ze nemusis byt prioritne ten najmudrejsi na svete, hned vyletis ako certik z krabicky a kopes okolo seba nozickami.

Som urazeny a asi ta zacnem hejtovat

Reagovat
Jajinek

to není jenom o tomto příspěvku. Povětšinou v diskuzi reaguješ jen na mě a snažíš se právě říci, že pravdu nemám. Tady, kde jsem ještě neschvál ten příspěvek tak stavěl, aby mě nikdo nemohl osočit, to bylo pak už do očí bijící.

Mě nevadí, když mi někdo řekne, že nemám pravdu, sám víš, že se to stává v podstatě denně a já trpělivě své názory obhajuju, takže ty tvé věty (které taky používáš poměrně často), jak se urážím, když někdo s velkým Jajinkem nesouhlasí, jsou mimo. Jen v diskuzi pod Buffonem se mnou nesouhlasí asi 30 lidí.

Jen mi vadí, když někdo chce prvoplánově říct, že nemám pravdu, aniž někde tvrdím, že ji mám.

Reagovat
smazaný uživatel

ved reagujem v diskusiach na x milion ludi a casto nesuhlasim s dalsim x milionom

Svet sa netoci len okolo teba pan jajinek

Stale cakam ospravedlnenie.

Reagovat
Jajinek

no vidíš...a je to tu zase. Zase točení se světa a podobné invektivy. Upřímně, stojím si za vším, co jsem v tomto vlákně napsal a omlouvat se by se mi poměrně příčilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si vsetko automaticky vztahujes vsetko na seba(aj ked sa ta to netyka) a ja ti napisem ze sa svet netoci len okolo teba je to invektivum?

btw dobry song

http://www.youtube.com/watch?v=vwF89g1BM8I

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tady si nedovolím nereagovat. Bod a) jsem naprosto čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

OT : Asamoah a Isla právě podstupují lékařské prohlídky.

Reagovat
panca

serete me asamoah by se mi v ac libil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

zalohu budete mit nadupanou a pokud koupite nejakyho top utocnika, tak uz vam budu pomalu prat nejakej novej skandal a sesup o ligu niz

Reagovat
Pinturicchio

Bude to síla, no. Ale tak u vás to bude taky OK, hlavně, že zůstane Thiago a Zlatan. Největší "posila" pro vás bude to, když vaši hráči vydrží zdraví celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

celková cena?

Reagovat
smazaný uživatel

14 nyní - což tvoří 50% práv, druhá polovina splatná příští rok v létě + 2 miliony v podobě Cristiana Pasquata, což činí jeho 50% práv

14+14+2 = 30

Reagovat
herbage

Asamoaha chápu, ale proč zároveň s Islou? Nebo má alespoň jeden z nich šanci na základ?

Reagovat
Pinturicchio

To je hlavně kvůli Lize mistrů, možnosti střídat kus za kus a zvýšení konkurence v týmu ( čtyři vyrovnaní hráči na dva posty )

Reagovat
herbage

no ale pokud přivedete i Verrattiho, tak budete mít všechny posty ve středu zálohy zdvojené. Možná trochu zbytečný luxus

Reagovat
Mr.Jindros

Jednoho bych nechal v Udinese na rok hostovat.

Reagovat
Pinturicchio

Spíš nutnost. Verratti asi bude hostovat, vice-Pirlo bude nejspíš Marrone.

Reagovat
herbage

takže s Giaccherinim budete teď počítat na levou zálohu, jako hraje v repre? No, jestli budete podávat podobné výkony v LM jako Itálie na Euru, tak se na vás budu těšit

Reagovat
Pinturicchio

Hrajeme prakticky to samé jako Itálie na Euru. Giacc je super žolík, může hrát na té levé záloze jak říkáš, případně na středu, kde tomu dodá víc kreativity.

Reagovat
Pinturicchio

( A v pohodě zvládne i pravou stranu hřiště )

Reagovat
smazaný uživatel

som rád že ťa zaujal

Pred EUROM som tu niekoho vehementne presviedčal, že ešte všetkým vytrie zrak a na majstrovstvách sa predvedie.

Btw. Juventini, aká bude jeho prípadná cena po vykúpení ?

Reagovat
smazaný uživatel

4 miliony tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

To není luxus, ale nejvyšší potřeba. Pokud chceme myslet na obhajobu titulu a úspěch v Champions league, tak není čas na hrdinství a ti hráči musejí přijít. Navíc Verratti, i když se koupí, tak zůstane rok ještě jinde. Tím šestým do party bude Marrone.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak Isla může pokud vím hrát i jinde, než ve středu zálohy.

Reagovat
herbage

to vím, proto jsem doufal, že skončí v AS nebo v Interu, kde by hrál základ na CM či RB

Reagovat
Maritazzi

Hm, to jo, my si střed zálohy pokryjeme Vivianim a Florenzim (kterýho se nám zatím ani nedaří dostat zpátky z Crotone).

Reagovat
herbage

no koukám, že zatím žádné posily

Reagovat
Maritazzi

Nene, jsem klidný, Sabatini už má zajištěného Doda, Castana (čeká se až skončí Copa Libertadores) + má přijít Bruno Uvini. Opravdu jsem čekal něco úplně jiného, teď i doufám, aby bylo něco na spekulacích o Kadlecovi nebo Gebrem, tohle je vážně hrůza.

Reagovat
herbage

možná že Zeman dostal před Montellou přednost proto, že nechtěl žádné posily

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Maritazzi

Zeman posily chtít určitě bude, s tím Dodem souhlasil, Castan se mu tolik nelíbí. Já to ale nechápu, peníze by být měly, akorát zas ty Sabatiniho low budget nákupy.. měl by si uvědomit, že není v Palermu.

Reagovat
rossoneri89

jedno velke ♥ pre Barbaru Berlusconi

Reagovat
Alberto Aquilani

ona už šuká aj s Thiagom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

u kaka to bylo uplne stejne a za pul roku byl v realu, takze az u nas vydrzi dalsi dve sezony, tak to bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelá správa

Reagovat
smazaný uživatel

Yesss, doufám, že o Thiagovi ve spojitosti s přestupem dlouho neuslyšíme.

Reagovat
terry

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zkusí PSG z AC nalákat teď? Pato nevyšel, Thiago Silva jim taky nevyjde...teď nabídnou 50 mega za Ibru

Reagovat
r.mrazik

dobre AC...slusne plivnuti do ksichtu arabacu...

Reagovat
r.mrazik

*jen doufam,ze zitra tu nebude titulek,ze thiago prestoupil za 55 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silvio je největší populista, kterého znám a strašně mě tím rozčiluje. Nesmíme si myslet, že by to udělal pro dobro klubu či pro zkvalitnění hráčského kvádru (resp. udržení její současné výše), nýbrž hlavním motivem byl jen a pouze jeho obraz v očích veřejnosti.

Thiago je nepostradatelná opora a základní kámen budoucího AC, ale jeho udržení je jen dorovnání situace do nuly. Stále platí, že mu musíme koupit vhodného parťáka jak do středu obrany, tak na levý kraj.

Pro současné AC je základním cílem především pořádně prozkoumat zdravotní potenciál Prince a Pata, protože od toho se bude vše odvíjet. S nimi v sestavě nám bude stačit i ta relativně slabá záloha, kterou momentálně disponujeme, jelikož ta přechodová a útočná fáze bude ošetřena. Pokud jeden (či oba) z nich na delší dobu vypadne, tak se nám to rozsype jako domeček z karet a nebude nikdo, kdy by to hasil. Zlatan sám stačí na Chieva, Sieny či Plzně, ale kvalitnější soupeři vyžadují větší míru kooperace, kterou však naše relativně dynamická, ale nekonstruktivní záloha nenabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najlepších názorov, aké som tu na EF čítal. Súhlasím do bodky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo nikoho nepotřebujeme, vrací se Dídac. Na stopera chci vedle Thiaga Silvestreho nebo Astoriho.

Reagovat
smazaný uživatel

tam bych chtěl spíš toho Dedého

Reagovat
Pettirosso

ten stojí 20 míčů, nevím jestli to AC je schopno vysolit

Reagovat
smazaný uživatel

Než Evropou nepolíbeného, předraženého Brazilce, to raději někoho, kdo už se osvědčil v Serii A a vyjde klub levněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, jestli se chcete někam posunout nebo ne. Průměrnej Ital nebo kvalitní Brazilec, který se může stát v budoucnosti hvězdou.

Reagovat
DelPiero137

Radsej skusat priemernych Talianov ako priemernych Brazilcanov. Posledny Brazilcan ktory stal v SA zato a nebol obranca bol Kaka. Pato je specificky pripad. Taliansko potrebuje noveho Pirla, Alexa, Tottiho atd nie Diegovcov a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

pokud je pravda to co se píše, že Berlusconi odolal, tak má ode mě velký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne. Ale nasralo mě to, že se vubec o jeho odchodu uvažovalo a jednou nohou už byl v PSG po tom neustálym uklidňování, že zustane, že se fanoušci můžou spolehnout a takový kecy...Přijde první (i když teda skvělá) nabídka a vedení AC už se může posrat a přestup je na spadnutí. Další důkaz, že sliby vedení nic neznamenaj a fanoušek AC prostě musí žít v nejistotě co přijde zejtra. Prodej TS by byla hrozná hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem čo sa čuduješ vo takom futbalovom svete aký existuje dnes. Kluby ako PSG, City, Real, by som najradšej vo futbale ani nevidel. Ja som fanúšik AC, ale táto ponuka sa jednoducho veľmi ťažko odmieta a pochopil by som to keby to prijali a o to viac mám tento klub rád po tom čo dokázali že im nejde len o prachy a vedenie AC , svoj klub naozaj miluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prodej by byla absolutní rezignace na ty nejvyšší cíle (výhra v LM a SA). AC potřebuje posilovat a ne se zbavovat svých nejlepších hráčů. Jde mi hlavně o ten princip, že se o prodeji takovýho hráče vubec uvažovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

*víc než uvažovalo, jak už jsem psal, jednou nohou už byl v Paříži

Reagovat
cristiano.K.

Zajímalo by mě,jak by se zachoval,kdyby Nesta neskončil. Nyní odmítnul neodmítnutelné, co se částky týče,ale dle mě v tom hrálo roli více faktorů a hlavně odchod Nesty. V očích si vededení u fanoušků hodně stouplo

Reagovat
smazaný uživatel

Mé modlitby byly vyslyšeny, nejlepší stoper světa zůstává v Miláně. Ještě bychom mu mohli dát tu kapitánskou pásku, abychom si ho pojistili.

Reagovat
johan14

To už je story ako Pato a Tevez v zime. Také peniaze už za neho nikto neponúkne, tak som zvedavý na budúcu sezónu AC.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Benesse

pre Calcio dobrá správa

Ja osobne som potešený hlavne z Asamoaha v Juve, myslím že je to veľmi dobrý ťah Marrotu čo sa týka Islu tam si nie som celkom istý, ale je to hráč ktorý pokryje viacero postov pre to sa nečudujem jeho príchodu. Dúfam ale že jednanie s Čorlukom je len výmysel médii dvojmetrové hovado do obrany nepotrebujeme. Taktiež som zvedavý na Pogbu či sa tá sága okolo neho skončí do konca mesiaca + kúpa Verratiho s tým že by zostal v Pescare a Marrone pekne krásne v Juve.

Reagovat
Benesse

a zabudol som na Lealiho snáď konečne Gigiho nástupcu

Reagovat
CubONE

Ja som si myslel, ze to pise Bennes a bol som sokovany takym inteligentnym prispevkom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no je to dost rarita, 2 ludia s podonymi nickmi fandia uhlavnym rivalom

Reagovat
Benesse

nuž, to je asi moje prekliatie podobný nick s fanúšikom Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se týče tý částky, zase tak neodmítnutelný to neni. Když se vezme v potaz, že Thiagova cena je podle TM 38 mega (což odpovídá), je přeplacení o 8 mega málo i vzhledem k tomu, jakou pozici v klubu má a hlavně bude mít.

Reagovat
r.mrazik

ten vas TM je s tema castkama ale dost srandovni...to se snad neda brat vazne,nemluve o nejakem "preplaceni"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, že tam jsou i nereálný hodnoty, ale většina je ok, Thiagových 38 odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Kdyby Thiaga prodal, tak by to vyslalo hroznou zprávu

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to celé bolo iba divadlo na to, aby sme my, fanúšikovia Milána, nešomrali na to, že sa v podstate nikto "veľký" v lete nekúpi a budeme šťastní, že aj keď sa nikto nekúpil, aspoň zostali Ibra a Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda len, že s takýmto týmom (i keď aj s Ibrou a Thiagom) nemáme na to vyhrať ligu majstrov. Možno so šťastím (ako Chealsea) áno, ale nie hrou ako takou. Budeme radi aj za titul v lige, ale obávam sa, že aj tam nás vytlačí opäť Juve

Reagovat
smazaný uživatel

vytlaci vas Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

A zajtra tu bude, že je v PSG Tieto stopercentné správy, ktoré sa každý deň menia mi už pomaly začínajú liezť na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté staré časy, človek mal len teletext ktorý informoval len o tom najdôležitejšom, resp. si otvoril Pro Football, videl veľký prestup a skoro odpadol. Takto je už fanúšik presýtený informáciami, všetko sa dvestokrát mení aby to napokon skončilo zase inak....nenávidím prestupové obdobie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak lepší než kdyby nepsali nic. Byla by tu nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

mercato je fajn, len keby stale vsetky hviezdy neodchadzali kade-tade a prisli by nove talenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem na teletextu četl, že Toldo přestoupil do Barcelony a týden jsem z toho nespal. Když jsem po dvou týdnech zjistil, že to není pravda, tak jsem byl strašně nasranej, jak si vůbec něco takovýho můžou dovolit a napsat to. Kdybych jen věděl, co se bude dít za dalších 10 let...

Reagovat
herbage

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Ferguson6

presne tak... ja mám na prestupovom období rád len posledný deň, kedy je to vážne husté... Ale zlatý teletext, kde som počas prestupov aj niekoľkokrát denne preklikával stránky športu, aby som vedel niečo nové... Teraz je toho nového oveľa viac a 90% z toho aj tak len výmysly...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. A hlavne sa tam stráca ten moment prekvapenia. Ak by povedzme teraz prestúpil Cavani či Van Persie do Juve, nebol by som príliš prekvapený lebo človek otvorí chladničku, a aj tam vidí prestupové špekulácie. Sú jednoducho všade. Ale raz som zapol teletext, a videl som že Patrick Viera prestúpil do Juventusu....som skoro vypľul večeru vtedy

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Benesse

zlatý teletext na tom som "surfoval" denne, každé ráno predtým ako som išiel do školy som si pozrel výsledky NHL a slovenské goly na stránke 261

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vtedy hralo este 30 svk hracov a tie stranky boli cele modre(vyznacne goly a asistencie slovakov)

Teraz to uz tak nie je. co je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uf :)

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych se zeptat, co má AC za problém že i při své relativně stabilní účasti v LM je na tom finančně tak, jak na tom je. Poud Silvio doplácí ročně x desítek mega na provoz (bez nákupů posil) tak je klub na nejlepší cestě k bankorotu. Přece je nestojí provoz klubu 300 mil . ročně.

Reagovat
smazaný uživatel

štadión je problém. milano ho nevlastní. to znamená musia platiť nájom + nejamú takisto 100%ný zisk z predaja lístkov. Takisto tým, že štadión nevlastnia, nemôžu ho prenajímať napríklad na iné aktivita atď. Samozrejme to je len jedná z vecí..Takisto Ibrov plat..

Reagovat
smazaný uživatel

"Provoz" stoji okolo 300, a ked su prijmy len 240, vznika tam kazdorocne diera ktora sa musi niecim vyrovnat.

A hraci maju obrovske platy, tam sa minaju velke mnozstva penazi. Tu si mozes pozriet platy hracov AC http://img813.imageshack.us/img813/1130/platycalcio1112.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komédia

Reagovat
cervo

preboha... co si ty za vysmech prirody

Reagovat
Langi

OT: Gourcuffova cena by měla být 13-15 mega ...a Cissokha se nejspíš nezbavíme pokud někdo těch 11 mega nezplatí, Italové jsou škrti

Reagovat
Pinturicchio

Italové nejsou škrti, ale umí chytře nakupovat. A Cissokho za 11 milionů je šílenost, ne chytrý nákup.

Reagovat
olis

ja uz si toho cisokha ani moc neprajem, teraz je mojim snom kolarov

Reagovat
Langi

to že sme ho koupili za draho uznávám...ale pořád je mladej, perspektivní, a pořádný jméno si udělal hlavně výkonama u nás...takže těch 7 je vubec šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to škrti. Nabízet za Bastuse směšných 9 mega (myslím, že to byl Juventus) je fakt výsměch.

Reagovat
Pinturicchio

Nejsou, umí chytře nakupovat. Cena u Bastose byla nakonec mezi 13-15, nechtěl ho Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Gourcuffa to je celkem odpovídající.

Reagovat
Langi

to asi jo...ale sem zvědavej jesi někdo tolik dá

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych si přál, aby to nabídnul NU. It's only just a dream

Reagovat
smazaný uživatel

K tej tragédii, ktorú hrá, už pomaly bude aj táto cena privysoká. A Cisoko vyššiu cenu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Italové umí nakupovat a být na trhu šikovní, až dojde ropa budou zase TOP.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Ropa jen tak nedojde.

Reagovat
olis

nemusi dojst, staci ked uz nebude mat hodnotnu

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane.

Reagovat
olis

fu nejaky isty si si, ludia pred 30 rokmy by kazdeho vysmiali keby sme vraveli ze budu take mobily, tablety a pod...., stale vyvoj ide rychlejsie a rychlejsie, o 10 rokkov uz mozno budeme jazdit na nieco uplne ine

Reagovat
smazaný uživatel

Auta jezděj na pohonný hmoty z ropy už od roku 1886 a nic nenasvědčuje tomu, že by se to v dohledný době mělo měnit. Lidi co vlastněj ropný vrty maj v dnešním světě takovou moc, že to prostě nepřipustěj. Elektromobil by se ti nabíjel celou noc a pak vydrží jen pár hodin, navíc je jeho provoz nákladnější než u motorovýho vozidla o pořizovací ceně a výkonu nemluvě. Navíc tvrdit, že by se vozovej park světa, kterej činí přibližně miliardu aut změnil do 10ti let je velice odvážné.

Reagovat
olis

ja netvrdim ze to tak bude, som toho nazoru ze auta pojdu na benzin a naftu este dlho ja len trvrdim ze pri dnesnom rychlom raste technologi si radsej ani nepredstavujem co bude o 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme roboty

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale dovolím si nesúhlasiť. Autá na alternatívne zdroje energie dokážu byť oveľa ekonomickejšie ako na benzín. Dokonca autá na vodík dokážu s o niečo menším výkonom prejsť vzdialenosti už niekoľko stovák kilometrov. A ak si zoberieš že ti do auta stačí načapovať len obyčajné H2O, tak sú pre mňa takéto autá jednoznačným víťazom. S jedným ale s tebou súhlasím. Ropný magnáti majú taký vplyv že takéto niečo nedopustia, ale keby bola vôľa, tak už teraz autá benzín nemusíme využívať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně by ty auta na alternativní zdroje byly tak drahý, že by si je koupilo max 1% lidí na Zemi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele