Ibrahimović: Přišel jsem vyhrávat, nic jiného mě ani nezajímá

18.07.2012, 20:01
Aktuality
Zlatan Ibrahimović se dnes podle očekávání stal další velkou rybou v síti Paris Saint-Germain. Švédský útočník se už včera dohodl na podmínkách smlouvy, dnes pak prošel zdravotní prohlídkou, po níž podepsal tříletý kontrakt a byl představen na tiskové konferenci. AC Milán za něho má dostat dvacet milionů eur...

"Chci poděkovat Paris Saint-Germain a sportovnímu řediteli Leonardovi za skvělou práci, kterou odvedli. Postarali se o to, že možným se stalo něco, co vypadalo nemožně. Mám velkou radost, že zde mohu sedět, po spoustě jednání jsem konečně hráčem PSG. Je to velký krok v mé kariéře, splnil se mi další sen," řekl na dnešní tiskové konferenci hráč, který by měl ročně pobírat 14 milionů eur.

"Podle mého názoru jde o velmi zajímavý projekt, o němž já sám nepochybuji. Já sám jsem moc dobře věděl, co chci. Chci být součástí historie tohoto klubu a jsem si jistý, že do historie se opravdu zapíšeme. Přišel jsem vyhrávat, nic jiného mě ani nezajímá," dodal.

PSG dnes potvrdilo podpis smlouvy i s Marcem Verrattim. Mladý italský záložník přichází za dvanáct milionů eur z Pescary, smlouvu s Paříži podepsal na pět let.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (467)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele