Anglická Premier League - preview 9. kola

23.10.2010, 09:49, aktualizováno 24.10.2010, 08:41
Previews
Šlágram anglického víkendu je souboj Manchesteru City s Arsenalem, v němž se bude bojovat o druhé místo. Na to se může za jistých okolností posunout Manchester United, ten hraje ve Stoke. Trápící se Liverpool přivítá Blackburn...
Stoke City - Manchester United  (neděle 14:30)
Všechny ryze sportovní záležitosti šly v týdnu stranou. Řešil se akorát Wayne Rooney a otázka jeho údajně chystaného odchodu z Old Trafford. Vše se nakonec vyřešilo a pihovatý forvard podepsal nový kontrakt. Teď se tedy v Manchesteru opět mohou soustředit na svůj ligový výkaz, který teď v neděli potřebují opravdu urgentně vylepšit.

Už tři kola čeká Manchester na vítězství. Takový mizerný fakt možná může mírně zkrášlovat stále se prodlužující série letošní neporazitelnosti, ovšem na druhou stranu daleko silněji působí efekt naprosto zbytečných ztrát se soupeři z druhé, či spíše třetí výkonností třídy. Bolton, Sunderland a naposledy i West Bromwich přímo na Old Trafford zvládly s Red Devils uhrát nesmírně cenný bod. Takový rytmus se musí přerušit a Sir Alex Ferguson, pod nímž Ďáblové na venkovní výhru ještě nikdy nečekali tak dlouho, to také moc dobře ví. Proti bude ovšem Stoke, který má obzvlášť v soubojích s loňskou nejlepší trojkou co napravovat. Minulou sezonu s nimi totiž ze šesti pokusů neuhrál ani bod, přičemž se nakonec mohl pochlubit velmi nelichotivým skóre 2:20. V konfrontaci s United pak Potters rovněž plavou, když alespoň na remízu čekají už čtyři zápasy v řadě.

Stoke, který by si nyní nebýt pozdního zásahu Klasniče užíval pětizápasovou šňůru bez porážky, se bude muset v neděli obejít bez Deana Whiteheada, jenž už za tak krátkou dobu stihl posbírat pět žlutých karet, takže si odbude stop na jedno utkání. Na lavičce by však alespoň mohl trůnit Ricardo Fuller, přestože si minulý víkend obnovil zranění ramene.

Předmět mnoha nedávných diskuzí Wayne Rooney měl popravdě hodně času na zvážení své situace, neboť si teď po úterním klání v Lize mistrů zhruba tři týdny od fotbalu odpočine. O něco lépe je na tom Giggs, který je mimo hru ještě spolu s Owenem, Evansem či Hargreavesem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.70 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Blackburn Rovers  (neděle 16:00)
Pomalu se už v médiích začínají skloňovat možná jména Hodgsonovova potencionálního nástupce. A to je přesně situace, kdy potřebuje manažer nejvíce podržet. Situace v kabině Liverpoolu holt není ani zdaleka růžová, ovšem je teď třeba zahodit za hlavu a s čistou hlavou vyrazit vstříc Blackburnu. To by i koneckonců mohl být vhodný soupeř, vždyť Anfield naposledy vyloupil před nějakými 17 lety.

Pouze jedinkrát vyšli Reds poraženi z posledních 23 vzájemných střetnutí s Rovers. O to se mimo jiné Hodgsonovy ovečky budou chtít v neděli opřít. Druhá věc je našetřená energie opor v čele s Torresem a Gerrardem. Ti byli strategicky necháni stranou pro utkání v Neapoli, které přesto Liverpoolští zvládli alespoň zremizovat. Nedělní souboj je holt otázkou bytí či nebytí. Červení jsou momentálně až na 18. místě, jejich očekávaný nejlepší střelec Fernando Torres se zatím trefil jen jednou v minulých deseti duelech a na chlup stejnou bilancí se chlubí i sám klub, pídíme-li se po jeho nedávných triumfech. Letos odhalíme jen jediný - ten hubený nad West Bromwichem ze třetího ligového kola.

Blackburn, který podle statistiků nejčastěji volí strategii dlouhých nakopávaných míčů, by však nemusel, nebo spíš neměl být tvrdým oříškem. Na Anfieldu již sice letos zvládly zvítězit ještě podceňovanější týmy Blackpoolu a Northamptonu, ovšem i přesto se od Blackburnu nečekají žádné zázraky. Koneckonců oproti Liverpoolu má k dobru akorát jedno vítězství, jinak se patlá v podobně hustém bahnisku jako jeho příští sok.

Vedle kvarteta Lucas, Gerrard, Torres, Meireles, které bylo ve čtvrtek velkoryse šetřeno, se na seznam dostupných a využitelných hráčů vrací také dva klíčoví obránci - Daniel Agger a Glen Johnson. Reds tak nejspíš budou pro toto utkání v téměř nejsilnější možné sestavě, chybět by za příznivé konstelace hvězd mohl akorát Dirk Kuyt.

Na druhé straně se chystá výměna stráží před Paulem Robinsonem. Suspendovaného vůdce defenzivní linie Sambu by totiž mohl nahradit vracející se kapitán Ryan Nelsen. Oživení hlásí také útočná vozba, v pořádku patrně bude jak Benjani, tak Roberts.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Na City of Manchester Stadium se v neděli rozhoří boj o druhé místo tabulky.

Manchester City bude v tomto utkání zcela jistě chtít stáhnout pětibodový náskok vedoucí Chelsea. Zároveň by se mu vítězstvím proti Arsenalu podařilo dovršit těžký týden třetí výhrou v řadě. V obzvlášť dobré formě se proti Blackpoolu a Lechu Poznaň ukázali oba útočníci Manciniho výběru. Carlos Tévez se díky dvěma brankám do sítě Blackpoolu stal nejlepším jihoamerickým střecem v historii Premier League, když se dokázal dostat přes současného manažera Brightonu Guse Poyeta. Emannuel Adebayor zase gólově řídil vítězství svého celku hattrickem do sítě Poznaně. Italský lodivod ale ví, že nic není samozřejmé.

"Musíme si velmi rychle uvědomit, že Arsenal bude oproti Pozňani zcela odlišný soupeř. Hrají velmi dobře, pravděpodobně mají nejlepší mužstvo, které hraje Premier League, navíc jsou úchvatní v Champions League. My ale chceme v neděli vše poctivě odpracovat. Je to zápas mezi dvěma top týmy a my musíme pro Arsenal být více než dobrým soupeřem," řekl sám Mancini.

Rodák z Ancony se v tomto utkání bude muset obejít bez služeb Kolarova a Nimelyho, nejisté jsou pak starty Joa, Kola Tourého a Balotelliho. "Mario by mohl naskočit do utkání. My si ale počkáme do soboty a pak se až rozhodneme, zda bude mít alespoň na lavičku," pokračoval manažer Citizens, jenž hořkost porážky okusil naposled na konci srpna. "Je to jen začátek sezony. Mám z něj dobrý pocit, ale musíme stále pokračovat v poctivé práci. Zápas je důležitý pro oba týmy. My jej máme dobrý, ale Arsenal spolu hraje několik let. Nám tyto roky chybí, přesto máme dobrou šanci. Záleží jen a jen na nás," zakončil Mancini, jehož družina s Gunners neprohrála tři zápasy v řadě.

Téměř jistý osmifinalista Ligy mistrů se musí mít v Premier League na pozoru. Po prohrách s West Bromwichem a Chelsea s velkou námahou dokázal zdolat Birmingham a dát tak zapomenout na jediné dva letošní neúspěchy. Manažer Arséne Wenger bude jako již víceméně tradičně postrádat van Persieho, Vermaelen, Almuniu, Ramseyho a Frimponga. Nejistý je navíc i start Koscielnyho a na tři zápasy má stopku Wilshere.

Jedním ze základů úspěchu v Manchesteru bude pro londýnský celek zajisté i obrana. Té se ale už patnáct zápasů v řadě v Premier League nepodařilo udržet čisté konto, navíc Gunners vyhráli jen jedno ze svých posledních osmi venkovních utkání. Proti aktuálně druhému celku tabulky se tak budou mít co ohánět, což dobře ví i manažer týmu z Emirates Stadium. "City je určitě týmem, který bude bojovat o titul. Pro nás je toto utkání velkou výzvou. O tom přesně fotbal je," řekl Wenger.

Nezapomněl se také sám pochválit. "Také jsem mohl utrácet miliony jako Mancini, ale neudělal jsem to, protože upřednostňuji vlastní výchovu mladých hráčů. Navíc takové prostředky jako Citizens nemáme. Nicméně si myslím, že jsme lepším týmem a v neděli máme větší šanci na vítězství," zakončil Wenger.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Boateng, Kompany, Lescott, Bridge - De Jong, Barry - Y. Touré - Tevez, Milner - Adebayor
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Sagna, Djourou, Squillaci, Clichy - Song, Denílson - Fabregas - Nasri, Arshavin - Chamakh
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.30 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Everton FC  (sobota 13:45)
Bezpochyby největší sobotní tahák odstartuje celé deváté kolo. Ambiciózní Tottenham totiž hostí oživlý Everton. Oba týmy za sebou mají namáhavé poslední zápasy, které do značné míry prověřily jejich schopnosti. Zatímco Spurs zvládli na San Siru ze skóre 0:4 udělat alespoň 3:4, Toffees o pár dní dříve po delší době opanovali populární Merseyside derby.

Jubilejní 160. utkání těchto dvou mužstev nicméně oba aktéry zastihlo v podobném rozpoložení. V lize Tottenham naposledy dvakrát vyhrál, stejně jako Everton. Soupeře přitom potkal podobného ražení jako kolegové z města Beatles - Aston Villu směle můžeme srovnat s Liverpoolem a také Fulham se nachází zhruba na stejné výkonnostní úrovni jako Birmingham. Rozdíl tedy může být snad jen v tom, že Spurs vítězili i dříve, zatímco Everton se své premiérové výhry dočkal právě až před třemi týdny, na začátku října. O to více v pohodě však teď může být. Moyesovi svěřenci tuhle situaci moc dobře znají, takže je těžko mohla na nějakou delší dobu poznamenat. Koneckonců jsou na tom po osmi kolech ještě o bod lépe než před dvěma roky, kdy nakonec finišovali na skvělé páté příčce.

Společným problémem obou soupeřů je ofenzíva. Takový Tottenham měl loni v tomto období na kontě již 19 vstřelených branek, kdežto letos se musí spokojit s počtem pouhých deseti. Toffees zase dokázali rozvlnit síť jen ve čtyřech z osmi případů, přičemž původním povoláním záložník Tim Cahill se postaral o rovnou polovinu gólového přídělů svého zaměstnavatele. Na druhou stranu pouze vedoucí dvojka Chelsea-ManCity se pyšní lepším defenzivním výkazem než Tottenham s Evertonem.

Pro výlet do Milána nebyl Rafael Van der Vaart Harrymu Redknappovi k dispozici vinou karetního trestu, v lize nicméně jeho startu vůbec nic nebrání. Ba naopak - fandové Kohoutů se těší na další jeho zářez, který by byl letos už jeho pátým před novým domácím publikem. Kromě nizozemského středopolaře hlásí možnost návratu do sestavy také vyléčený lazar Kaboul.

Ani nový dlouhodobý kontrakt Leonu Osmanovi plnohodnotně nevynahradí šest týdnů bez fotbalu. O něj ho připravil bolavý kotník. Naopak duo Saha-Pienaar je na dobré cestě za uzdravením a klidně může příjemně překvapit tím, že si nějaké ty minutky odkroutí již v sobotu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Po hrozném startu do sezony je třeba potvrdit vzestupné tendence ve vývoji své formy - s tím jde do devátého kola Wigan, který se zároveň bude pokoušet o přeskočení svého lancashireského rivala. Ten je tak od Latics vzdálen přesně osm příček, přesto však nemá nic v kapse. Na druhou stranu rovněž Trotters se poslední dobou nacházejí ve velké herní pohodě.

Momentální třízápasová neporazitelnost atletů opravdu dokonale kontrastuje s úvodními debakly od Blackpoolu a Chelsea. Zároveň ale může signalizovat určité ustálení výkonů Martinezových svěřenců, kteří ačkoliv obecně produkují líbivý ofenzivní fotbal, mohou letos sázet zejména na pevnou defenzívu. Ta je sice zklamala v úplném závěru předchozího klání s Newcastlem, kdy v 90. minutě umožnila vyrovnat Coloccinimu, ale pořád, nebereme-li v úvahu první dvě kola, Wigan úspěšně tlačí průměr obdržených branek na zápas pod jedničku.

Problém by mohl být z pohledu Wiganu v prostředí, kde se sobotní regionální derby odehraje. Latics totiž letos působí o poznání jistěji venku. Doma prohráli třikrát z pěti pokusů, přičemž inkasovali hned 13krát. Bolton naproti tomu venku pálí ostrými ještě častěji než Arsenal, Tottenham nebo Manchester City. Na mysl tak někomu může okamžitě vytanout vzpomínka na poslední měření sil obou soupeřů, kdy Trotters deklasovali svého souseda 4:0. Dějištěm tohoto debaklu však byl Reebok Stadium. Na půdě Wiganu v minulých dvou případech pro změnu nepadl ani gól.

Do domácí svatyně se po delší době vrací Chris Kirkland, a to i díky klauzuli, která neumožňuje brankáři Habsimu startovat proti svému kmenovému týmu. Na hrotu útoku by se snad mohl objevit Franco Di Santo, který po tréninkové kolizi musel podstoupit náročné sešití rtu.

Nejprve v poslední minutě zařídil pro svůj klub vítězství, pak se nechal hloupě vyloučit. Takový je nedávný příběh Ivana Klasniče, který tedy po inkasování dvou žlutých karet stráví sobotní klání pouze na tribuně. Tam mají své místo rezervované i marodi v čele s bratry O’ Brienovými a Seanem Davisem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Fulham FC  (sobota 16:00)
Kdo by to byl před sezónou čekal, že se na šesté místě bude po osmi kolech vyhřívat West Bromwich Albion, nováček vedený Robertem Di Matteem. Klíč k úspěchu však mají Baggies jednoduchý, neprohrávají na domácí půdě a k tomu přidávají slušné výsledky z venku.

Své letošní kvality West Brom předvedl i v minulém kole, kdy prohrával na Old Trafford už 2:0, ale nakonec všechny překvapil a Manchester United po remíze 2:2 obral o dva body. Po porážce Arsenalu si tak Baggies připsali další cenný výsledek.

Nyní je v The Hawthorns čeká Fulham a také manažer Mark Hughes, jenž s Di Matteem sedával ve společné šatně při společném působení v Chelsea. Kormidelník Cottagers se bude snažit napravit špatnou venkovní bilanci svého klubu, jenž venku nevyhrál už dlouhých 22 zápasů. Jelikož ale Baggies doma ještě neprohráli, bude to hodně těžké.

Fulham navíc minulý týden přišel o dosavadní neporazitelnost, když padl s Tottenhamem, a tak jediným neporaženým letos zůstává Manchester United. A ještě jedno negativum pro hosty, Hughes nemá na Hawthorns dobré vzpomínky. Prohrál tady totiž jak s Blackburnem tak s Manchesterem City, které dříve vedl.

Nicméně to bude muset hodit v sobotu za hlavu a pokusit se jít za vítězstvím. Konečně by mohl mít Hughes k dispozici Andyho Johnsona, po více než deseti měsících. Mimo hru je však společně s Daviesem, Duffem, Kellym, Senderosem, Etuhuem a Zamorou také Danny Murphy.

V útoku ale možná bude mít problém i West Brom, protože nejlepší střelec Peter Odemwingie bojuje se zraněným kolenem. Do základní sestavy by se mohl vrátit Jerome Thomas. Chybí Čech, Mattock a Miller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.30 - 3.90
více informací
Sunderland AFC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Nekorunovanému remízovému králi, londýnskému Fulhamu, se rýsuje nový vážný konkurent v této disciplíně. Sunderland totiž v sobotu může zaznamenat už sedmou plichtu v sezoně, dokonce šestou v řadě. Tím by pak vyrovnal svůj více než 60 let starý rekord. Jenže Black Cats by namísto toho nejraději sérii zpřelámaly a konečně po pěti neúspěšných pokusech na vlastní půdě Aston Villu přemohly.

To, že na domácím hřišti Mackems neprohrají, to se zdá být pomalu nad slunce jasnější. Letos přece jen na Stadium of Light zůstávají neporažení, přičemž právě od prosincové prohry s Villou (0:2) na svém panství padli pouze jedinkrát ze čtrnácti pokusů. To je úctyhodná vizitka, stejně jako třeba ta Bentova, která mu přisuzuje autorství 53% všech gólů, které Sunderland nastřílel od jeho příchodu v srpnu 2009.

Villans se naproti tomu obzvláště venku nemají čím chlubit, když dokázali hned třikrát ze čtyř pokusů na cestách vyhořet. Navíc letos z vedoucích pozic prohospodařili celkem osm bodů, což nedávno Gerarda Houlliera dovedlo k zavedení nové tréninkové jednotky zaměřené vysloveně na zlepšování kondičky.

Richardsonova rekonvalescence se zpožďuje, takže v sobotním klání ještě figurovat nebude. Steve Bruce však výměnou za to alespoň může napevno počítat s Darrenem Bentem, kterého už konečně přestaly pronásledovat problémy s třísly.

Aston Villa je zase posílena návraty Emila Heskeyho a Marca Albrightona, přičemž pochroumaný kotník zároveň už není na pořadu dne u Richarda Dunnea. Mimo hru ovšem zůstávají Gabriel Agbonlahor, který tak vinou operace třísel zažívá obzvlášť smolný úvod sezony, spolu s Lukem Youngem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Birmingham City - Blackpool FC  (sobota 16:00)
St. Andrew's už asi pomalu zapomněl, jaké to je, když se na jeho hřišti představí v rámci nejvyšší anglické soutěže Birmingham proti Blackpoolu. Vždyť od této události uběhlo takřka půlstoletí, přesně 46 let. Co tedy můžeme od sobotního vzájemného duelu čekat?

Před těmi šestačtyřiceti lety to byli Brums, kdo se radoval z vítězství. Jenže ačkoliv tehdy porazili Blackpool 3:0, sestoupili. Zato Tangerines skončili sedmnáctí a sestupu se vyhnuli. A věřte, že se stejnou pozicí by se rozhodně spokojili i letos, ačkoliv se po osmi kolech pohybují v horní polovině tabulky.

Blackpool byl totiž před letošní sezónou považován za jasného outsidera soutěže a jen málo lidí mluvilo o záchraně, někteří dokonce hovořili a atakování rekordu v nejnižším počtu získaných bodů. Jenže Blackpool všechny překvapil, po osmi kolech mu patří pěkná desátá příčka.

"Vždycky se najde jeden tým, který po postupu vylétne do popředí i v Premier League, ale že to bude Blackpool, skutečně mnoho lidí nečekalo," přiznává záložník Birminghamu Seb Larsson, jenž má před se svými svěřenci jeden úkol - vyhnout se novému rekordu čtyř domácích zápasů bez vstřelené branky. Už tři zápasy se totiž Brums na St. Andrew's nedaří vsítit gól a pokud se to nepovede ani v sobotu, bude z toho nový rekord ligy.

Naposledy navíc Birmingham přišel také o roční šňůru domácí neporazitelnosti, St. Andrew's kompletně vyloupil Everton. Brums mohou spoléhat na to, že v zápasech Blackpoolu těch gólů padá hodně, po osmi kolech je 31 nejvyšší číslo v celé soutěži.

Při pohledu na marodku obou soupeřů zjistíme, že domácí nejspíš znovu nemohou počítat s Cameronem Jeromem, kterého zastoupí Nikola Žigič. Problém s kyčlí má Martin Jiránek, fit není ani Jean Beausejour a Craig Gardner je v trestu. Ian Holloway, manažer Tangerines, nové problémy řešit nemusí. Se zraněným kolenem zůstávají mimo Baptiste, Clark a Rachubka. Vykloubené rameno má Almond.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.50 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Po úspěšné moskevské misi se musí Chelsea opět soustředit na domácí soutěž, v níž jí čeká Wolverhampton. Blues znovu mají jednoduchý cíl - zvítězit. Jednak, aby si udrželi první pozici v tabulce a zároveň napravili poslední remízu na Aston Ville.

Jen pár vzájemných střetnutí má v Premier League tak jednostranné průběhy. Chelsea totiž porazila Wolves ve všech čtyřech zápasech Premier League a nastřílela dohromady 16 branek. Wolves na Stamford Bridge nevyhráli od roku 1979.

Proti výběru Micka McCarthyho však nestojí jen historie, ale také los. Wolverhampton od prvního dne čeká na druhé vítězství a do Londýna míří ze sestupové pozice. A že by se něco mělo lepšit, to příliš nevypadá. Po obhájci titulu totiž na Wanderers čekají obě mužstva z Manchesteru a Arsenal, tedy ti nejsilnější. "Kdo říká, že nemůžeme porazit někoho z nich? Je to snad někde předem napsáno? To si určitě nemyslím. Uvědomuji si výzvu, kterou před sebou máme, stejně tak hráči. Pojďme to zkusit a získat nějaké body," nevěší hlavu před těžkými týdny Mick McCarthy, který bude možná muset řešit absenci obránce Jodyho Craddocka, protože ten má problémy s kyčlí. K dispozici není ani další defenzivní hráč Michael Mancienne, jenž je v klubu na hostování právě z Chelsea a pravidla mu neumožňují nastoupit. Debutu by se mohl konečně dočkat Stephen Hunt, z hostování ve Walsallu byl stažen David Davis.

Ale zpátky k domácím. Chelsea si v úterý snadno dokráčela pro vítězství 2:0 nad Spartakem Moskva a bez ztráty kytičky vévodí své skupině Ligy mistrů. Ani v Premier League to není o tolik horší, zatím svěřenci manažera Carla Ancelottiho ztratili pouhé čtyři body a mohou se pochlubit nejlepším útokem a obranou.

V sobotu by se měl navíc vrátit do akce Didier Drogba, jenž poslední dva zápasy kvůli viróze zmeškal, a tak bude Chelsea ještě silnější. O další týden však odkládá svůj očekávaný návrat Frank Lampard. Mimo zůstává Alex i Benayoun.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.08 - 8.75 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 18:30)
Ačkoliv West Ham už čtyři zápasy nepoznal hořkost porážky, sestupové vody ho stále obklopují. Vše se může změnit po sobotním duelu s Newcastlem. Remíza Hammers posouvá mimo sestupové pozice, výhra dokonce před Newcastle. Pokud se po devátém kole West Ham skutečně dostane alespoň na čtvrté místo od konce, bude to vůbec poprvé v sezóně.

Hammers sice už čtyřikrát v řadě neprohráli, jenže tři z těch zápasů remizovali. Manažer Avram Grant stále nemůže najít tu správnou vítěznou taktiku, a tak zůstává těsná výhra nad Tottenham prozatím jedinou. Důvodem neúspěchů je bezesporu gólová potence, protože West Ham ještě nedokázal v žádném zápase vstřelit víc než jeden gól.

I Newcastle, jenž letos v Premier League figuruje jako nováček, nastřílel dvakrát tolik branek. Jenže už je to více než měsíc, co naposledy Magpies zvítězili, a tak klesli až na 16. místo. Během týdne se udála změna na lavičce Newcastlu, kterou opustil asistent Colin Calderwood, jenž převzal otěže skotského Hibernianu. K soudu musel Andy Carroll, jenž byl obviněn z útoku na bývalou přítelkyni.

Manažer Chris Hughton ho však přesto zahrnul do nominace, věří totiž, že se Carroll dokáže soustředit na fotbal a doufá, že ho jeho svěřenec odmění prvním gólem od měsíce srpna.

V nominaci hostů už je také Kevin Nolan, kapitán se vrací po zranění kotníku. První start v sezóně by si mohl připsat Danny Simpson, jenž rovněž laboroval s kotníkem. West Hamu se pro změnu vrací Matthew Upson. Zraněná kolena však ještě nepustí do akce Hinese s Collisonem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 3.00
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC861123:219
2.Manchester City852112:517
3.Arsenal FC842218:1014
4.Manchester United835018:1114
5.Tottenham Hotspur842210:714
6.West Bromwich Albion833211:1412
7.Bolton Wanderers825112:1211
8.Aston Villa83239:1211
9.Stoke City83149:1110
10.Blackpool FC831413:1810
11.Everton FC82338:79
12.Fulham FC81619:99
13.Sunderland AFC81617:79
14.Blackburn Rovers82337:89
15.Wigan Athletic82336:159
16.Newcastle United822412:128
17.Birmingham City81438:127
18.Wolverhampton Wanderers81348:136
19.Liverpool FC81347:136
20.West Ham United81346:156

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (989)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojďme Chelsea, zvýšíme náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no je to těžké chápu. Přijmout takovou krizi a propad. Herní i výsledkový.... ale vy už jste si užili ne?

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

.... hádej?

Reagovat
smazaný uživatel

fc čelzí london?

Reagovat
smazaný uživatel

100 bodů putuje do.......?

Reagovat
smazaný uživatel

pekla

Reagovat
Rssa

Manchester United?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Rssa

to nebylo těžké

Reagovat
smazaný uživatel

XD

Reagovat
smazaný uživatel

tam už bohužel dávno peklo není.

Reagovat
smazaný uživatel

je a ještě dlouho bude

Reagovat
smazaný uživatel

neznáš mapu synku. Na vlastní oči vím,že není .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

tak co, poserie to znova united nejaku remizkou? britannia je nevyspytatelna, ale asi udriem dvojku, kazda kriza raz konci

Reagovat
smazaný uživatel

M´U ? Ti sou v p..i....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Kolik máte zatím bodů ve FPL?:)

Já 418.

Reagovat
Mimalu

441

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Boban

455

Reagovat
smazaný uživatel

227

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mě mají Wolves tak rádi jako já je, tak dneska zaberou a urvou bod.

Reagovat
smazaný uživatel

No to urcite vyhra Chelsea minimalne o 2 goly .

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří fanoušci Gunners a Manutudu by se měli soustředit na výsledky svého týmu, a ne jen pořád doufat, ať někdo obere Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to je už schíza.

Reagovat
smazaný uživatel

děláš, jako kdyby to soustředění něčemu pomohlo

Reagovat
Swarley

tady se zase po pár kolech někdo cít

Reagovat
Swarley

*cítí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné,že po pár kolech je blbost někoho a něco posuzovat. Ale zatím napovídá to,že Arsenal a LFC jsou , M´U zatím bída,ale je odepisovat je Stupidita,City zatím s CFC na titul....a zbytek je nuda. ................... sem zvědav jak budu reagovat za 10-15 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Citi zatím....Čekají je ještě těžké zápasy, navíc se budou chtít předvést v Evropě...LFC se zvedne, Arsenal bude zase někde ve předu, o tom není pochyb...

Reagovat
smazaný uživatel

... no však nic nenamítám. Arsenal vpředu bude dycky! 2-5 . Ale spíš 4.

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím, že jasní favoriti jsme my, důležitý bude neztratit moc bodů o Vánocích. Na to druhý místo se nejspíš vyhoupne MU a o třetí flek si to rozdaj City a Arsenal. Židi pátí.

Ale já už radši netipuju

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si uvědomit, že jsme měli zpočátku fakt lehký los, i když je pravda, že s WBA ztratil ManU body. A jak jsi správně poznamenal, důležité bude neztratit body kolem Vánoc...

Reagovat
smazaný uživatel

Těm co říkají, že máme lehkej los se směju. Pořád tady hodně lidi říká, jak je PL kvalitní v tom, že může každej porazit každýho a pak má CFC soupeře z dolní poloviny tabulky a na jednou máme lehkej los.

Reagovat
smazaný uživatel

já to nepřeceňuju Jen jsem chtěl poukázat na to, že Ivanovič napsal trochu nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, až teď jsem si všiml, že WBA hraje o pohárovou Evropu

Reagovat
smazaný uživatel

No po dnesku budou na poharovejch prickach

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš si, že získají plný počet proti remízovému králi?

Reagovat
smazaný uživatel

plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No proti toffees to dnes nebude žádný med, navíc Bale asi bude odpočívat,tak snad Rafa potvrdí formu a natrhne jim prdel! Come on you Spurs! Jinak remiza gunners a citizens by nebyla k zahození...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se dneska nic nepodcení, tak aspoň ty tři fíky tam dneska kluci dají. Už začínám bejt z těch domácích zápasů nějak moc namlsanej

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham po víkendu na třetím místě

Reagovat
smazaný uživatel

Je skoda, ze takovy sympaticky muzstvo jako Hammers bude po dnesku na poslednim miste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslis, posadi konecne Perche? Z dostupnych zdroju mam pocit, ze bude hrat Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

Z blata do louze

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak. Mam pocit, ze silnejsi jsme v 10 nez s Perchem. Ale aspon mam na koho nadavat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton to stejne nikdy nepostavi tak, jak chci ja, takze se budu moct dnes zase rozcilovat Hlavne at hraje Sol a modlim se za oziveni Lovenkrandse, ale pocitam, ze jestli Andy vubec dostane partaka, bude to Shola.

Reagovat
tomasinho

Já to dneska vidím na jednoho hrota. Teda pokud už se vrací Nolan.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, melo by to byt klasicky 451. Otazka je jak to bude vypadat v zaloze. Predpokladam:

Krul - Simpson, Colo, Williamson, Enrique - Jonas, Nolan, Tiote, Barton, Guthrie - Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitam s tim, ta lexessova sestava je dost pravdepodobna.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at je dobrej stream, posledne to bylo otresny. A at je Shola sebevetsi kopytak, tak ma z poslednich 27zapasu 14 golu. Priblizne teda, nepamatuju si to presne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze tohle je Premier League, nenech se zmast tim, ze se hraje na Boleyn Ground...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja radsi nic neocekavam. Hlavne doufam, ze nebude zadnej zarez od rozhodciho, na ten zapas se tesim celej tejden.

Reagovat
smazaný uživatel

Domluvili ste se na tom rozhovoru vlastne? Tento tyden je ten rozhovor strasne nudnej Ale na derby to bude urcite lepsi Netusis, kdo bude za Mackems? Guetta, kancik?

Reagovat
smazaný uživatel

domluvili a netusim :-) jsem zvedavej s cim se na me vytasi... ale rozhodne budu odpovidat srdcem ne mozkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ked nebude ozraty tak mozno

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych tam hodil určitě dvojku, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - Everton 1

Wigan - Bolton 1

WBA - Fulham 02

Sunderland - Aston Villa 0

Birmingham - Blackpool 1

Chelsea - Wolves 1

West Ham - Newcastle 0

Stoke - MU 02

Liverpool - Blackburn 1

Man C - Arsenal 0

Reagovat
Bayern +

West Ham win.

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl dobrej

Reagovat
Bayern +

kto sa smeje naposledy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono uz se hraje?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham tohle vyhraje..

Reagovat
2miguel1

Tottenham - Everton 2

Wigan - Bolton 02

WBA - Fulham 1

Sunderland - Aston Villa 0

Birmingham - Blackpool 0

Chelsea - Wolves 1

West Ham - Newcastle 0

Stoke - MU 02

Liverpool - Blackburn 1

Man C - Arsenal 0

Reagovat
smazaný uživatel

slípky-0, sunderland-1, arsenal-2 jinak bych s těma tipama souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-2 ??? Hmmm tak to sem zvědavý. Ale to bych bral,bo bysme se vzdálili City! Arsenal nás neohrozí snad nikdy(letos).

Reagovat
afc

5 bodov to je strasne manko,ti poviem

Reagovat
smazaný uživatel

Není,jistě že není,ale bude pořád takové,ne-li horší.

Reagovat
afc

to sa uvidi hlavne v decembri,tam moze Chelsea aj 10 bodov stratit.

Reagovat
afc

Dnes to opat vypada na kolo plne remiz a Tottenham - Everton tam moze byt uplne vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, Coleman, Jagielka, Distin, Baines, Neville, Heitinga, Bilyaletdinov, Pienaar, Cahill, Yakubu

Proc hraje Heitinga zas na DM Navic mam pocit, ze tam bude hrat sam, protoze Neville bude na RB a Seamus na prave zaloze.

Reagovat
tomasinho

Počítám, že s ním na CM bude Pienaar. Taky to nechápu, má hrát stoper místo Distina.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, jestli Moyes roztrhne dvojici Baines-Pienaar, je mozny, ze da na CM Bilyu, uz ho tam hral hodnekrat.

Reagovat
tomasinho

Jo, nebo takhle no. Neville je na RB ale divný, nerad ho tam vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Fellaini? Myslím, že už jsem ho viděl v nějakým sestřihu za repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes, Hutton, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Modric, Bale, Van der Vaart, Crouch.

Taky dost ofenzivni, to vypada na skvelej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

slipky dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce je tam osobne (prej)

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovej zapas bych si taky zasel. Jako nezainteresovanymu by mi ani nevadila prohra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by dokonce potěšila

Reagovat
hefy

Drožkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mohli by, aj ked mam stavenu 1

Reagovat
vladis271

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney uzavřel novou pětiletou smlouvu, která by mu měla vynést 250 tis. liber týdně. (Daily Mirror)

Výborne Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Totalni.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

To je pakárna, tolik by mu nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma 150 tisic s tim, ze tam ma bonusy za vlastni a tymovy uspechy.

Reagovat
vladis271

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

ESPN

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

No je to prvá správa o jeho plate. Všetci v klube mlčia a asi vedia prečo.

Reagovat
kiwwi

ty mi niekedy pripadas jak decko

Reagovat
smazaný uživatel

Mne jak debil zas

Reagovat
vladis271

Nerešpektujem ani jedného z Vás, takže Váš názor je mi ukradnutý.

Reagovat
kiwwi

ty respektujes daily mirror

Reagovat
vladis271

Ja som sem dal len odkaz, takže si vrav čo chceš. A vôbec klub sa oficiálne pokiaľ viem nevyjadril koľko mu dali. Ale vy veríte, že je to 150 000. Na druhej strane ak by ste boli aspoň trochu inteligentní došlo by Vám, že tu niečo smrdí. Ide mu o prachy a mal silnú vyjednávaciu pozíciu, pretože mal za zadkom City. Ale v pohode verte si, že podpísal kvôli strachu zo smrti, pretože niekde sa objavil až jeden transparent, ak do City, tak zomrieš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt zijes v jinym vesmiru.

Reagovat
vladis271

Nikde som nenapísal, že viem koľko mu dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se furt nedomnivej.

Reagovat
vladis271

Zaujimavé, že Anglické médiá preberajú húfne dailymirror. Všade sa píše o 250tisícoch.

Reagovat
smazaný uživatel

A vsude dodavaji According to Daily Mirror. Uz toho nech prosim te.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je na YES komentar z golfu?

Reagovat
tomasinho

Aha, on je to golf a já přemýšle nad tím, co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvili tam o McDowellovi a Ryder Cupu

Reagovat
tomasinho

Já to neposlouchal úplně a golfu stejně nerozumím. I když Ryder Cup ví, co je.

Reagovat
kiwwi

ja som zachytil 90 meters to the hole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co to mají na YES za jeblý zvuk? Komentář fotbalu a do toho zvuk z nějaké show asi.

Reagovat
kiwwi

co to je za prenos na tom YES

niekto mi tam tlieska a nejaky sedlak tam cosi keca furt

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

no uz to prepol typek

Reagovat
kiwwi

po nemecky...a zas to prepol na toho curaka

Reagovat
tomasinho

Když si to dáš hlasitěji, tak jde slyšet i fotbal. Akorát přes něj hlasitěji mluví ten golfista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no nic, prepol som to na Channel - 82153

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tote pěkně tlačí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Totte

Reagovat
tomasinho

Teď ho tam Baines pověsí.

Reagovat
tomasinho

Jsem borec.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nádherná

Reagovat
kiwwi

Jooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

co?

Reagovat
Side

Nádhernej gól

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A je tam Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

Eště jeden a je klid.

Reagovat
vodka

ten Vaart bude za ty prachy fakt přestup roku...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

zacinam si to tiez mysliet

Reagovat
tomasinho

Peter je prostě v tomhle génius.

Reagovat
smazaný uživatel

No a je tu!

Reagovat
mithro

mucha mucha

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikal, ze to bude skvelej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je fotbal, na kterej se týden těším

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

Mucha na plac!!!

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kusuj

Reagovat
smazaný uživatel

ne vole, ještě nás vychytá

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Polský koment se mi začíná líbit

Reagovat
kiwwi

OT: na zapas Crvena Zvezda vs. Partizan bolo nasadenych 10 000 policajtov!!!

tak tam to musi byt ina divocina

Reagovat
smazaný uživatel

tolik nepřijde ani fanoušků na zápas Sparta - Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal do toho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ted jako Crouch chtel?

Reagovat
kiwwi

tiez som ziral jak puk ze co ako chce

ale there was a little push by Neville

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTU!

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, ze smetl Jagse?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole to je rozhodci... Takhle darovat dvě zadarmo darovat dve standartky hned za vápnem, to se jen tak nevidi.

Reagovat
kiwwi

obral ich o roh

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
kiwwi

sa nesmej, pre niektore timy v PL je to skoro ako penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ten yakubu je silny jak bujak

Reagovat
C-M@ster

S jeho hrou telem maji obranci problem jak svina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, hlavně když jeho tělo padá.

Reagovat
kiwwi

Jags

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Škoda Peter

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem viděl v tv na Eurosportu reklamu v letadle na Turkish airlaines s hráči M´U . super práce!!! A ten konec s Bobbym ....

Reagovat
14titi

Zdarec.Nevíte někdo o nějakym pubu v ČB,kde mají digisport?

Reagovat
fantomas

Tak co? Jak to zatim vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal skvělý, remízový, zatím naše mírná převaha na vítězství nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to pls sledujete? na atdhe.net to je zas nejake posrane...:-(

Reagovat
smazaný uživatel

Přepínám oba linky na atdhe, když jeden vypadne, dám druhý. Na ten jeden musíš mít Veetle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis dik! zachranils mi den! Come on U spurs!

Reagovat
tomasinho

sopcast- channel 82153

Reagovat
C-M@ster

Díky, ja se doted musel divat na Shanghai TV

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Docela riskantni stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem uvažoval, co je vic riskantni, jestli vystřidat nebo ho tam nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Huddle odpociva?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rooneyho plat 250 000 liber/týden

Reagovat
smazaný uživatel

Bollocks

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"Podle britských médií"...ty to máš od koho, od Alexe?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to o kousek vys.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík, přece jen to asi bude víc odpovídat realitě...jinak Yes už jede perfektně

Reagovat
kiwwi

no bohovo, buffering sa mi nedostane nad 15%

Reagovat
smazaný uživatel

mě stabilně kolem 90

Reagovat
Boban

spis z bulvaru, navic by bylo hodne divny, kdyby si ti americti skrblici takhle nadelali do gati z jednoho hrace, jehoz letosni forma je oproti lonske hrozna a zdravotni stav taky... to bych spis veril, ze se chteli pojistit, ze se v lete nevykoupi a pripadne ho prodaj za poradnej balik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle cisla jsou stylove z Mirroru a The Sun. Navic tam maji spatne Yayuv plat, Rooneyho predchozi plat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasný, že titulek s takovou neuvěřitelnou částkou se bude prodávat mnohem líp...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nečet jsem diskusi, tak se nezblázni

Reagovat
fantomas

Tak ono stačí si vzpomenout na něco jako selskej rozum a diskuze se ani číst nemusí, abys pochopil, že je to nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve světě vrcholového sportu, kde miliony lítají vzduchem mi to zas tak nereálné nepřijde, navíc podporuju teorii, že Sir chtěl se Shrekem tu smlouvu za každou cenu podepsat, aby mu pak neodešel za pakatel....

Reagovat
fantomas

Hm, tak na to už nemám co říct. Když ti to na první pohled nepřijde ani trochu divné, podezřelé a zkrátka bulvární...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že mi to přijde divné, tohle jsem taky vyjádřil tímhle smajlem

Reagovat
smazaný uživatel

podme!

Reagovat
smazaný uživatel

Visí...

Reagovat
supervizor

Mojí nevisí

Reagovat
tomasinho

Už by si mohl Moyes uvědomit, že Distin nemá v základu co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co se divíš? Naprosto školácky poslal Crouche do šance. Chybuje poměrně často. Ideál by byla dvojak Jagileka-Heitinga, toho ale cpe zatím na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

proc ma everton smutecni pasky?

Reagovat
smazaný uživatel

Oh when the spurs go marching in!

Reagovat
fantomas

Sahaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Paráda, Saha se chystá.

Reagovat
supervizor

Rozdílový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

come on roman!

Reagovat
tomasinho

Crouchie, Crouchie, co ty střely?

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro umí přiostřit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zbytečná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

kua ten peter je tam akorat aby to sklepaval hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl nevidět, ted se ani RvV nedivím

Reagovat
tomasinho

Já tam právě kontakt neviděl, podle mě to šlo od Vaarta a sudí měl pravdu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

ok, no tak já ho tam viděl (možná je to i tím streamem) a tuším že i komentátoři to podpořili...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Romčo

Reagovat
smazaný uživatel

BAE a jeho střely

Reagovat
fantomas

Já si teda myslim, že s tou tečí předem počítal a bylo to od něj vlastně hrozně chytré a vypočítavé.

Reagovat
smazaný uživatel

On tohleto dělá pořád, prostě z druhé vlny nabombí balon z voleje někam do pryč...ale proti Poolu se mu to povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

A zase

Reagovat
smazaný uživatel

Proč maj někteří hráči černý pásky a trenéři nějakej zelenej znak na saku ?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis!

Reagovat
tomasinho

Konečně Neville na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl neco prez 10 min tak podme!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted!

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza jak Brno... absolutně nežkodný Tott.

Reagovat
smazaný uživatel

kua VdV by se mel krotit nebo zase pujde ven

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford - Gomés by se měl mít na pozoru...

Reagovat
terry

Už se těším na Bosingwu

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti hrajou fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to sou nervy!

Reagovat
fantomas

No, a Tony málem rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale říkal jsem si aby to tam nepadlo, nám dá vždycky nějakej haluzák góla

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Krásnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Do kurev... ale hezky sme hrali, everton se spokojil s bodem uz po 1. puli...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas a asi zasloužená remíza. Aspoň že ten gól byl dárek.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak v druhé půli byli toffees marní a bylo vidět že bod jim stačí a proto si myslím že body měly zůstat na white hart lane :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvené Slepice! Vzali mi tiket. Hold zase klasika tým "nicmoc" .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Amatére

Reagovat
smazaný uživatel

No hold sem jim dnes věřil,ale už naposled.Jsou marní. Do UEFY dobří...

Reagovat
smazaný uživatel

checheche

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď nasraný,snad nechceš více?

Reagovat
kiwwi

Everton ide hore

Reagovat
smazaný uživatel

ani Leverpool je neporazil !!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool? to je jen průměrný klub už

Reagovat
smazaný uživatel

kohouti kohouti tiket v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky slusny stream na Wigan/West Brom?

Reagovat
smazaný uživatel

na wba je docela v poho pres sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

Channel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dík, nějak blbne myp2p a nezobrazilo mi to, že to je na YES

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak nakonec na YES je Villa...mají v tom bordel

Reagovat
smazaný uživatel

jn ale je to skoda ... docela sem se chtel podivat po dlouhy dobe na wba

Reagovat
smazaný uživatel

jj .. ale ted je to naky sahly me se to nak jeblo a ted natom mam zapas sunderland - aston villa... coz je divny

Reagovat
Chazy
Reagovat
kiwwi

doprdele aj s Martinezom...chcel som sa pozriet na Cleva

Reagovat
smazaný uživatel

tjo komu fandit: arsenalu nebo city? asi by byla nejlepsi plichta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj nevite jestli se daj neaky zapasy Premier League sledovat na netu diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

na netu newim ale pres sopcast jo

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie... Bud naladiť rádio alebo ísť osobne na stadion.

Reagovat
kiwwi

ktory zapas si mam pozriet?...neviem si vybrat

Reagovat
tomasinho

Nottingham-Ipswich, sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing škoda

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pouhý týden před vypršením devítiměsíčního trestu za doping se Adrian Mutu dostal opět do potíží. Podle agentury ANSA jednatřicetiletý útočník Fiorentiny ve Florencii napadl a zranil barmana. Mutu se podle svědků dostal s barmanem do hádky v pět hodin ráno při placení účtu. Nejprve osmadvacetiletého muže dvakrát udeřil pěstí a pak do něj na zemi kopal. Barman musel být se zlomeným nosem převezen do nemocnice.

Chudáček Mutu

Reagovat
smazaný uživatel

Bulvár

Reagovat
terry

Snad to není pravda.

Reagovat
tomasinho

Krásná akce Forest.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Blackpool vyhraje

Reagovat
Godwinson

Výbornej zákrok Guntera.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
terry

Malouda má stejně neskutečnou formu. Tady ale to hlavně udělali výtečně Anelka se Žirkovem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zhirkov to udelal hodne sikovne s anelkou ... malouda uz mel lehkou pozici

Reagovat
terry

Četl si ten můj příspěvek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cetl a sry ... me se nak sekl net a zobrazilo se mi to jenom s tou formou maloudy .. mam to naky posrany

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mindas

Kecy!

Reagovat
smazaný uživatel

to je ne ja to mam celkove naky posrany ... treba kdyz pisu komentar tak tam nemam zobrazeno co pisu ,,, je to naky podelany a nwm co stim

Reagovat
kiwwi

vacsinou pomoze tlacitko switch off

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to jde?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Krom golu hraje priserne. Vsechny balony zadrbal.

Reagovat
terry

Se díváš na nás, jo?

Já spíš myslel formu i střeleckou, že mu to tam prostě padá, i když tohle nebylo těžký. Jinak dneska mu to zas tolik nejde, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, golovou ma paradni A koukam, protoze me za chvili ceka nervak a u Chelsea doma nepredpokladam jakykoli vzruseni, takze budu psychicku pripravenej

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně ted je dorazit

Reagovat
Mindas

Dunne si zase jede to "své!" Každopádně zakončení s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

To umí jen on

Reagovat
Mindas

To jo no, Carra má o trochu horší výběr místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka je kopyto!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Dva obránci Trotters už maj žlutý. Snad se začervená.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se v PL strašně moc plichtí, až to dobrý neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajj Hugo

Reagovat
terry

Čech teď vyhodil víc než kdejaký brankář vykopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

WBA ide

Reagovat
Chazy

Hugo

Reagovat
hefy

Hugo za poločas 5 střel a 4 na bránu.

Reagovat
fantomas

A všechny doprostřed.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

Mě jen fascinuje, že tu bránu trefuje.

Reagovat
Chazy

Bolton je slabej, ale Di Santo je bohužel něco jako Berbatov v MU ze začátku a Hugo.. no ono mu to tam spadne jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to nekdo tecuje tak urcite

Reagovat
hefy

Až překvapivě slabej, čekal jsem od nich víc. Byla by škoda neziskat tři body.

Reagovat
Chazy

Vedou ve statistice faulů ale, pozor

Reagovat
hefy

No aby ne s Muambou a Daviesem.

Reagovat
fantomas

S Muambou. Vy dva s Chazym ste úúplně stejní, vidíte (chazy ho ani neviděl) jeden faul, kterej zraní vašeho hráče, a hned je Muamba prase. Neskutečný.

Reagovat
hefy

Kdo řiká, že je prase?

Reagovat
Chazy

Jáá, neviděl sem ho hrát ani nepamatuju a hned jak ho vidím, tak prasí

Reagovat
fantomas

Prasí? Konstantně? Nevšiml sem si.

Reagovat
Chazy

Nic takovýho jsem neřek :)

Reagovat
fantomas

No tak co si teda chtěl tim "no aby ne s muambou..." říct?

Reagovat
hefy

Že dnes fauluje, to s McCarthym nebyl jeho jediný faul. Dokud máme my na hřišti Thomase, neodvážil bych se někomu jinýmu řikat prase.

Reagovat
fantomas

Byl to jeho jediný "neobyčejný" faul. Kdybych pak měl zmínit každýho, kdo fauluje, mohl bych jmenovat všechny hráče PL taky.

Reagovat
hefy

Ale vždyt nejde o to jakej ten faul je. A ano mohl bys to říct o všech hráčích, ale je rozdíl udělat jeden faul a nebo 5 faulu za zápas.

Reagovat
fantomas

Tolik jich neudělal.

Reagovat
hefy

Uvidíme, zápas ještě neskončil.

Reagovat
Chazy

Já ale říkal, že kvůli tomu, že jako prase stoprocentně dřív hrával, nejnatvrdlejší arsenálisto.

Reagovat
fantomas

A co já s tim, že tak dřív (možná někdy u Brums ještě) hrával?

Reagovat
Chazy

Ty s tím nic, jen bys neměl tvrdit, že to říkám kvůli jednomu zákroku, když jsem dokonce výslovně tobě říkal, že kvůli tomu co hrál dřív.

Reagovat
fantomas

Furt mi uchází, proč se tu řídíme tim, co bylo dřív. Ale dělej si, co chceš, nemám chuť tu o něčem přesvědčovat někoho, kdo ho beztak vidí po dvou letech.

Reagovat
Chazy

Ničím se neřídíme, já jen upřesňuju, proč ten názor mám (jsem měl) a byl bych rád, kdyby sis nevymýšlel nějakou svojí verzi a řídil se tím, co jsem ti psal.

Reagovat
fantomas

Tak tys mi vlastně nic moc nenapsal. Jednou dneska "významně" fauloval -> cituji - prasácky založenej - je podle tebe stále (z toho omylu sem tě musel vyvést až já)...no pak si teda zázračně obrátil, že v minulosti takovej určitě býval, což je ale absolutně irelevantní.

Reagovat
Chazy

Jen na základě minulosti ten názor mám a dneska mi ho potvrdil, ale nejde jen o to, že fauloval dneska .. třeba si na něj udělám jinej obrázek za půl roku, až budou hrát s Wiganem zas.

Reagovat
fantomas

No, to se radši ani nesnaž. Stejně vidíš radši jen to, co chceš.

Reagovat
Chazy

Robinsonem a Steinssonem

Reagovat
Godwinson

McGugan

Reagovat
tomasinho

Taky se díváš jo?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

McGugan top trefil kársně, i Slepička se u mikrofonu probral a přestal jen funět a chrchlat. Nádherný gól z přímáku, letos hraje zatím výborně a úplně jasně válcuje Tysona nebo McClearyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ipswich musi.

Reagovat
tomasinho

Tak já mám rád celkem oba týmy, takže fandím hezkému fotbalu. Forest dvě krásné gólové akce, Ipswich má smůlu, zatím jim největší tutovku chytl Camp a dorážku dostal do zad Chambers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ipswich do třetí ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kšá

Reagovat
tomasinho

Ne, tam jen Barnsley, Millwall a Scunthopre.

Reagovat
smazaný uživatel

Scunthorpe? Ani náhodou, chytaj se dobře! A Marty Woolford se konečně zastřeluje

Reagovat
tomasinho

Jsou to mrdky, postrach sázkařů, něco jako Wigan v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dneska bych tipnul střelce i výsledek správně

Reagovat
fantomas

Ale ty seš taky m*dka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Aby ses neupalcoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký kvalitní stream na sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast ... Channel - 6816 ... da se nato koukat

Reagovat
kiwwi

ale tebe ukazuje len polovicu ihriska nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ze sem napsal ze mi to predtim neukazalo zbytek a ze to mam posrany neznamena ze to mam porad

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdybys nahodou vedel cim to muze bejt krom prohlizece a dal mi vedet tak ti budu vdecnej

Reagovat
smazaný uživatel

na YES běží, sice mají v programu napsaný WBA, ale je tam Sunderland

Reagovat
Mindas

Yes

Reagovat
Bayern +

Ja som sa predovšetkým dnes tešil na WHU - Newcastle a ono na DigiSport je o 18:30

Slovan - Žilina Škoda, jedničku si pozrem cez net.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Bayern +

co ?

Reagovat
hefy

Kdo by se díval na WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

kubys

Reagovat
smazaný uživatel

na WHU nikdo, ale Newcastle hraje nejlepší fotbal v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Radši mít Bruce a nespadnout

Reagovat
Bayern +

tak mňa WHU zaujíma a verím, že dnes sa podívaš aj ty, čiže nikdo ako nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hunt je takový šmejd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co kulíš očima, je to šmejd...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho prejel?

Reagovat
smazaný uživatel

přeskočil Bosingwu, chytil ho za ksicht a po dopadu mu dál ťavku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady ti dva kreténi si fakt můžou maximálně podat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou formou za chvíli bude dostávat přednost před Maloudou Jura

Reagovat
vitasrp

Určitě nebude..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Nááádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugísek

Reagovat
hefy

Oooo, kráásná akce. N'zogbia krásně. Byl to sice ofsajd, ale krásná akce.

Reagovat
hefy

Krásná, krásně, krásná.. Ježiš, to vypadá hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

To se dalo odmávat no, ale stejně tak strašnej výkon si zasloužil sprchu.

Reagovat
Chazy

Caldwell je fakt neuvěřitelně příšernej CB.

Reagovat
hefy

*Steven.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jak teď nenechal balón Kirkovi a nakop to do Alcaraze, to sem fakt nepochopil...

Reagovat
hefy

A teď jak to neodkopl.

Reagovat
Chazy

Supermega sráč, vedle něj je Gary Caldwell top

Reagovat
hefy

Gary je top.

Reagovat
Chazy

V Hefyho přeceňování.

Reagovat
hefy

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Znovu - vyhodit Caldwella.

Reagovat
Bayern +

OT: neviete niekto, ako sa volá tá skladba, ktorú spievajú anglickí fans ?? Beží to ako upútavka na DigiSport

Reagovat
fantomas

Já to řikal...dneska je prostě den dřeváků. Žigič 1+1, Elmander taky gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To by semohl Perch zařadit po bok kapacit jako Dunne a Carragher ...

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander!!

Reagovat
supervizor

Wolves zatím sympaticky, snad jim to tam spadne, Chelsea lepší není.

Reagovat
Chazy

Wigan - Bolton krásnej zápas.

Reagovat
hefy

Ten dnešní čárovej je nejspíš fanda Latics.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Respektive oba.

Reagovat
hefy

Jo, oni jsou vlastně dvá.

Reagovat
fantomas

Mávaj jako jeden muž no, mate to...

Reagovat
mithro

ferreira chcelo by to nejaku chybu spravit

Reagovat
smazaný uživatel

chudáku.

Reagovat
mithro

nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Ajjjjj, už sem ho tam viděl

Reagovat
hefy

O muj bože! Proč Cleverley? Proč tam nejde Watson? Achjo Bobe..

Reagovat
fantomas

Bolton bez DM, hmmm, to nechci vidět.

Reagovat
Chazy

Doufám, že už nikdy neuvidím Caldwella hrát za Wigan.

Reagovat
mithro

tak to som uz dlho nevidel aby si takto spouhraci dali, pekne

Reagovat
Rssa

Tak, a kdo je lepší levé křídlo - Bale nebo Skácel?

Reagovat
hefy

Škoda, Bolton byl k poražení. Tohle jsou určitě ztracený body.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul - Simpson, Williamson, Coloccini, Enrique - Barton, Nolan, Tiote, Gutierrez - Ameobi,Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na sestavu West Ham Olympic nas uklidni...

Reagovat
smazaný uživatel

to doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Green, Jacobsen, Da Costa, Upson, Gabbidon, Behrami, Parker, Noble, Obinna, Piquionne, Cole

Tohle nemuze vyhrat proste

Reagovat
smazaný uživatel

(pamatuj na moji predikci, ze Pikujon se trefi)

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si pamatuj, ze Green se obcas netrefi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hele hrubas,nebyls předtím v diskuzích jako "hrubinho"?Dík

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

dík..sem si četl diskuze 3 roky a víc starý a ten borec tu byl opravdu aktivní.Jen měl rýpavý,nedospělý názory a snažil se poučovat

Ale jinak.......velmi zajímavý diskuze v roce 04 RealxBarca .

PJ diskutující......k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

a efcébéčko chce rozbíjet hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

neni to nahodou hudynho?

Reagovat
smazaný uživatel

hudynho pouze začal psát česky

Reagovat
kiwwi

nah skoro

Reagovat
Bayern +

Obinna pred Boa Mortem ? To fakt dnes prohrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Barton me ale dojal

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole...co to zas CHrise napadlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

dík za varování a né rovnou za BAN......Už budu slušnej

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo kvůli tobě

Reagovat
vicinda07

dnes bol Kaboul skvely. vyhral vsetky hlavickove suboje a vsetko riesil s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl jsi hrubasi "hrubinho"?

Reagovat
fantomas

Místo minuty ticha minuta aplausu? Co to je za zvláštnosti, Hammers?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro koho to bylo? Mne osobne se to libi vic, nez minuta ticha, pokud nejde o nejaky tragicky umrti.

Reagovat
fantomas

Tady to byl taky Bailey a Allison.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Allison by mel mit minutu ticha zitra na Eastlands, pokud jsem to pochopil dobre. To je jedno, minutu aplausu ti aspon nikdo nenarusi

Reagovat
fantomas

To je zase fakt, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dnes meli taky pro dvojici zesnulych Eddie Baily - Mel Hopkins minutu aplausu.

Reagovat
tomasinho

Minuta aplausu byla tuším i po úmrtí Robsona ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já to ještě nikdy neviděl zatim. Přijde mi to zvláštní, vždycky se přece tleskalo po vypršení tý minuty ticha, ne? To mi přišlo optimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se to libi takhle. Chapu minutu ticha v pripadech jako je Puerta nebo Feher, ale u legend, ktere umrou kvuli stari, se mi libi i ta minuta potlesku

Reagovat
fantomas

Dobře no, asi je to jen o zvyku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky mi to prijde velkolepejsi

Reagovat
fantomas

Tak jde o to, jestli se něco takovýho má slvit "velkolepě". Mně ta komornější forma vyhovovala.

Reagovat
fantomas

* ne slavit, připomínat

Reagovat
vladis271

Ale to nie je pripomínanie si smrti, ale človeka. Skôr je to oslava jeho celoživotného diela.

Reagovat
fantomas

Já to chápu, na druhou stranu leckdo v tu chvíli nemusí mít náladu na nějaké slavení. Jde to brát z toho i z toho konce.

Reagovat
vodka

minulou sezonu to taky proběhlo asi 3x, mně se to taky hodně líbí. Ticho je na prd, aplaus je to, pro co většinou ten člověk žil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky receno

Reagovat
fantomas

Pěkně řečeno. Ale nevim, já si třeba v tom tichu líp promítnu všechny okamžiky s nim spojený (když sou), mám to pořád za adekvátnější formu uctění jeho památky a vždycky mi přišlo dostačující, že se zatleská po vypršení tý minuty ticha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je děsně nervózní

Reagovat
smazaný uživatel

co se děje s mejma příspěvkama Kily nebo kdo tam sedí?

Reagovat
kiwwi

Caroll

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju Bahník+Čelzí.Jsou to 3 klubi na svjetě,kterí sou TOB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Nikikrew

Verim v nase vitaztvo.

MC 1:2 AFC

Reagovat
Boban

Stoke MU 2

Liverpool BB 0

City Gunners 1

Reagovat
kiwwi

aj pool dnes 1

Reagovat
tomasinho

Snad se postaví pořádná sestava. Ale podle toho, co řekl Roy to bude bída s Carrou na RB.

it would be wrong to put young Kelly into the team and leave someone like Kyrgiakos or Skrtel out. We need the experience

Reakce na to, kdyby nehrál Glen, tak se postaví na RB Carra, úžasné.

Reagovat
vladis271

aaale. Začínaš mať strach, žeby si o rok prišiel o Severoanglické derby. To je zlaté

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna plichta

Reagovat
kiwwi

keby hral pool vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidis, ze zas nevyhraji

Reagovat
kiwwi

len aby sme vyhrali my

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne v pohode

Reagovat
kiwwi

pre istotu to poistim 5 eurami na 1x

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrajes

Reagovat
kiwwi

to dufam

Reagovat
tomasinho

Jo, Stoke neprohraje.

Reagovat
tomasinho

Tak dneska doufám konečně ve výhru, i když s Carrou na Rb to nebude žádný med. Taky doufám ve střed Gerrard-Meireles, nebál bych se dát k Torresovi dneska Ngoga a na kraje Joeyho s Jovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč se bojí tam postavit Klelyho

Reagovat
smazaný uživatel

*Kellyho

Reagovat
vladis271

s prepáčením srať na Kellyho. Viac ma sere zúfale nekreatívny stred poľa. A Pacheco, ktorý nehrá asi len preto, že by ho nebavilo to, o čo sa s nami Roy pokúša.

Reagovat
tomasinho

Nesrat. Kelly zatím letos mírně za očekáváním, ale na rozdíl od Carry se rozběhne a umí i odcentrovat. A Pacheco dostal šanci v CC a byl tragický, navíc nemá, kde hrát.

Reagovat
vladis271

Tak Kelly je mierne za očakávaním a Pacheco po jednom zápase je tragický?? ee. Práveže v konkurencii našich krídel by som sa presadil aj ja. A hrať môže kdekoľvek okrem obrany. Aj keď podhrot by mu svedčal asi najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

vy si to před každým zápasem tak krásně vybavujete, ale stejně zase nastoupí Lucas, Gerrard bude hrát "podhrota" a Torres tam bude zmateně pobíhat sám

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen, Lucas - Maxi, Gerrard, Jovanovic - Torres

Reagovat
smazaný uživatel

no já třeba absolutně nechápu, co v takovým týmu dělaj hráči jako Poulsen nebo Kyrgiakos, to tam fakt už může postavit svojí starou a odkope to stejně jak tihle dva blbečci

Reagovat
kiwwi

ten Poulsen to bol teda nakup

Reagovat
smazaný uživatel

A smutny je, ze Kyrgiakos stejne podava lepsi vykony nez trojice Agger-Skrtel-Carragher dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevim, viděl jsem je hrát asi třikrát..a stačilo mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Soto je kvalitní stoper

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je v posledných zápasoch lepší.

Reagovat
tomasinho

Derby jsem neviděl, ale zatím jediný zápas, kdy byl lepší, bylo čtvrteční utkání v Neapoli.

Reagovat
Rssa

To protože Soto nastoupil až později

Reagovat
vladis271

tá predstava je lepšia ako sódabikarbóna

Reagovat
Rssa

fuj

Reagovat
tomasinho

Gerrard podhrota hrál letos nsad jen 2x nebo 3x.

Reagovat
tomasinho

Jinač vy si taky krásně vždycky vybavujete, jak máte silný tým, jaké máte ambice a další kolo prohrajete doma s Wiganem.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak to stačí na třetí místo

Reagovat
tomasinho

To vám nikdo nebere. Šlo jen o fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Musel jsem ho nechat hrát, věřte mi. Když jsme byli s manželkou ve městě na nákupech, potkali jsme Wilsona s matkou," citoval Redknappa server eurosport.com. "Sice neumí ani slovo anglicky, ale přes tlumočníka mi řekla, že do Anglie přijela, aby viděla syna hrát, a já ho přitom nestavím," přidal třiašedesátiletý kouč.

"Je to opravdu velká žena a mám takový pocit, že by mě sundala jednou ranou," uvedl Redknapp. "Takže jsem si to u ní nechtěl rozházet, a proto jsem jí řekl: Nebojte se, paní Palaciosová, váš syn bude hrát," dodal.

Reagovat
kiwwi

milujem tie Harryho vtipky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

luxusni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Potters utrhnou bodík

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

podľa mňa je to viac ako pravdepodobné. Stoke to doma dokážu uhaluziť so silnejšími tímami ako je teraz mancs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi zdá, že jediní kdo věří ve výhru Guns, jsme my, fans Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě ne všichni...byl bych rád za výhru, ale tam se bude vyhrávat horko těžko

Reagovat
tomasinho

Tak buvlár už zase pracuje na plné obrátky Nejdříve vylétla zpráva, že Hodgson chce A.Younga v zimě utratí 30 mega. A pak další "oficiálně zaručená" zpráva o možných Royových nástupcích(Riijkard, Dalglish, O´Neill, Guus).

Reagovat
tomasinho

A ještě, že v zimě přivede Roy 5 hráčů, z toho 2 mají být mladí britší talenti. A na závěr se spekuluje o trojici Pav, SWP a Phil Jones.

Reagovat
Darren Fletcher

mozno sa vrati michael owen, co vies

Reagovat
smazaný uživatel

Treti golman Newcastlu dneska chyta derby proti Rangers, lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Šlágram anglického víkendu je souboj Manchesteru City s Arsenalem, v němž se bude bojovat o druhé místo. Na to se může za jistých okolností posunout Manchester United, ten hraje ve Stoke. Trápící se Liverpool přivítá Blackburn...

hladaj chybu. a nehladaj dlho :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne je to Stoke-on-Trent

Reagovat
Darren Fletcher

nebudme detailisti

Reagovat
Rssa

šlágrEm

Reagovat
Darren Fletcher

ano a po slovensky "o" :)

Reagovat
mithro

hm, tak dnes som na nas zvedavy, ako ta zostava bude hrat realne, ci to naozaj bude 4-3-3 alebo nakoniec 4-5-1 s javierom na kridle

Reagovat
mithro

a tiez som zvedavy na garyho, ci to este ustiha

Reagovat
vodka

4-3-3 a 4-5-1 jsou prakticky totožné styly...

Reagovat
vodka

podle mě bude hrát Nani zprava a levé křídlo bude muset stíhat oběhat Evra... Hernandez s Berbatovem útok...

Reagovat
mithro

su podobne, ale skoda by bolo keby musel hernandez zbytocne stale na kridle, predsa len tam sa dost zabijaju jeho prednosti

Reagovat
tomasinho

Tak je možné, že Evra bude hrát prakticky záložníka a levého beka bude hrát O´Shea.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Co se divíš? Nebylo by to poprvé. Bylo by to určitě praktičtější, než dávat Sheasyho do středu hřiště, kde působí neobratně.

Reagovat
tomasinho

Co se divíš? Nebylo by to poprvé. Bylo by to určitě praktičtější, než dávat Sheasyho do středu hřiště, kde působí neobratně.

Reagovat
kiwwi

divim sa ze napises nemoznu vec a k tomu napises ze je to mozne

Reagovat
tomasinho

Viděls třeba loňský zápas na Fulhamu? K vodkovi ano, hrál taky jen ve vyjímečných situacích, ale hrál.

Reagovat
kiwwi

fuha tak sa ospravedlnujem, mal si pravdu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

tak nakonec fakt Evra v záloze, to sem nečekal...

Reagovat
vodka

no, kromě pár totálních nouzovek Evra v záloze v MU nikdy nehrál... to už hrál častějš na stoperu...

Reagovat
vodka

teoreticky ano, ale nebude to tak...

Reagovat
kiwwi

co to? ved ideme hrat klasicke 4-4-2

Reagovat
mithro

no na united match trackeri su rozostaveny ako 4-3-3 s tym ze zaloha scholesy, fletcher a oshea a utok nani berba a chicharito

Reagovat
mithro

*rozostaveni

Reagovat
kiwwi

nech si tam budu rozostaveny ako chcu...zaloha Nani - Scholes - Fletcher - O'Shea, utok Berba - Chicha

Reagovat
kiwwi

rozostaveni

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

O'Shea jako krajní záložník? To už spíš teda Fletcher - O'Shea - Scholes - Nani...

Reagovat
kiwwi

aj to je moznost ale pochybujem, skor to bude tak ako som napisal ja...uvidime

Reagovat
vodka

ta tvoje možnost se mně zdá krajně nepravděpodobná... ono to bude takové zmutované, 2 útočníci, jedno křídlo a Evra na celou levou stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu, co tady vsichni vymysli, hlavne s tim Sheasym. Na DM uz hral mockrat.

Reagovat
kiwwi

jasne ale kazdopadne to bude 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Jak neobvykle...

Reagovat
kiwwi

ale to nehovor mne

Reagovat
smazaný uživatel

Z Fantomase si nic nedelej, on tomu nerozumi

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

del mě:

Neville - Ferdinand - Vidič - E

---------------O'Shea---------V

--------Fletcher - Scholes - R

Nani --------------------------A

--------Berba - Hernandez

Stím, že O'Shea se bude zatahovat pomáhat stoperom, s centrama...

Reagovat
vodka

nebo záloha s tím Fletcherem na RM...

Reagovat
vodka

tak nakonec hovno, on Evra fakt hraje zálohu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Ale já bych stejně spíš vsadil na to 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Oshea tam bude pred obranou podla mna, nieco ako DM, Stoke to budu nakopavat a na to tam dal Alex Johna, ale nechame sa prekvapit no

Reagovat
smazaný uživatel

O'Shea na kraji? Ten to bude větrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, Gary dnes nastupuje k 600. zapasu v dresu United

Reagovat
Mindas

Tomu už říkám pořádná porce.

Reagovat
smazaný uživatel

A Fergie proti Burse odkoucoval svuj 2000. zapas

Reagovat
Mindas

To je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bob ma co dohanet

Reagovat
Mindas

Když Bob knows, tedy Silva za Tévezem, tak by třeba na takových 20% z toho, co odkoučoval Alex, by se dostat mohl. Pokud ne, tak to bude mít šanci dotáhnout někde v Cagliari.

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

600. celkem nebo v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem.

Reagovat
tomasinho

Skvělé číslo, za chvíli ho dosáhne i Carra, i když bych byl radši, kdyby ho nedosáhl.

Reagovat
kiwwi

tak nakoniec mal pravdu tomasinho

Reagovat
fantomas

No, celkem trapas.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

? Jako pro kiwwiho vzhledem k tomu, co tam předváděl s tebou.

Reagovat
tomasinho

Jo takhle, já už se lekl, že je trapas, že mám někdy pravdu. Ani bych se takové narážce nedivil.

Reagovat
tomasinho

Hm, i když některé stránky neuvádí ani 500, já měl ale pocit, že odehrál 500. zápas proti Lutonu v Carlingu asi dva rok a půl zpět.

Reagovat
tomasinho

Mělo být výš

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já taky ne.

Reagovat
Chazy

ono to ale tak divné není, už dřív ju měl Evra hrávat. Jen nejdřív se Heinze zranil, pak odešel.

Reagovat
fantomas

Tak Sheasy na LB, to vám SAF docela vypálil rybník, co?

Reagovat
vodka

jn, ale ani ne tak s O'Shea, jako spíš s Evrou... to tak postavil tak potřetí, za celou dobu Evrova působení...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej funkcni sopcast?

Reagovat
mithro

sop://broker.sopcast.com:3912/90521

Reagovat
vodka

3 na 2, to měl byt gól... nani měl vrátit Berbovi, ne centrovat na Hernandeze...

Reagovat
mithro

skoda, snad to nebudeme lutovat na konci este viac

Reagovat
fantomas

Anebo Hernandez měl už zakončovat, taky bez problémů mohl. Nevim, co z toho jako chtěli vytlouct.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně dojebaný brejk

Reagovat
vodka

a Berbův sestřih

Reagovat
Mindas

Jako náctíletí na fb: "Sluší :-*"

Reagovat
SunFells

VdS začíná na stará kolena tropit kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

She stood there laughing, hahahaha

I felt my dick in her hand and she laughed no more

Whoooaaaah

why, why, why Delilah

Reagovat
smazaný uživatel

Ajj, Kenwyne, co chybělo

Reagovat
fantomas

Dost bohorovní United. Takle tu první výhru těžko udělaj.

Reagovat
Boban

Reagovat
fantomas

Co se křeníš? Jestli se takle bude pokračovat, k tomu vítězství to těžko dotáhnete.

Reagovat
Boban

jen ze ti na to hernandez krasne odpovedel. A souhlasim, ze oproti predchozim zapasum je to horsi, pripomina mi to nektere lonske zapasy, prt hra, ale 3 body byly...

Reagovat
fantomas

Tim haluzem z ničeho mi Hernandez těžko nějak odpověděl.

Reagovat
Boban

haluz by byla, kdyby ten odrazenej odkop zadama spadl do branky, tohle byla povedena akce...

Reagovat
fantomas

Jo, akorát že Hernandez to trefil snad temenem nebo čim.

Reagovat
vodka

v té situaci ani jinak nemohl, kdyby to chtěl do brány...

Reagovat
fantomas

Já vim, od něj to bylo suprově vyřešený. Ale gól temenem? Prostě haluz. Gól z ničeho.

Reagovat
mithro

bohuzial, toto sa nam dost stavalo aj minuly rok, hrozni profesori a polovica lopt v strede pola odovzdana superovi zadarmo

Reagovat
mithro

stracame hrozne vela jednoduchych lopt

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Čičaaaaa

Reagovat
kiwwi

ale jake haluzne goly on dava ja nemozem z neho

Reagovat
Mindas

To právě ukazuje jeho velikost. Dát z hovna góla dokáží opravdu jen ti nejlepší.

Reagovat
supervizor

To, že si při dorážení balonu do prazdne branky kopne balon do hlavy a že ted dal gol zátylkem z něko dělá velkého hráče?

Reagovat
mithro

toto podla mna tak naozaj chcel, ma proste instinkt

Reagovat
mithro

chicharito joooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mindas

Dobře Mexikánec.

Reagovat
Tomanatura

ČIČARITOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Javča

Reagovat
smazaný uživatel

amazing goal !

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Wilson?

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Hernandez, viva Hernandez

Call him Little Pea,

Shits on Wayne Rooney,

Viva Hernandez!

Reagovat
mithro

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Who's that money grabbing whore?

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju nase away fans

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

celkovo uplne uzasna atmosfera, aj domaci aj united away,

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se hraje proti tymu s nejlepsima domacima fanouskama v PL

Reagovat
kiwwi

presne tak...a aj tak ich nasi fans dokazu prespievat

Reagovat
Tomekcz

Neville ciste rozhodci

Reagovat
mithro

zvlastne to piska dnes ale tak s tym nic nenarobime, treba hrat

Reagovat
vodka

omg, ty žluté karty nemusely vůbec byt...

Reagovat
smazaný uživatel

na OT by je taky nedal, imho

Reagovat
vodka

toto měla byt první žlutá pro Nevillea...

Reagovat
Tomekcz

rozhodci si to pekne sere, zluty dava kdyz nema a pak kdyz ma dat tak nemuze, mysto Nevilla by mel jit Rafael, vubec na strane nestiha.

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit

Reagovat
Rssa

mysto tak to je kvalitní

Reagovat
vodka

Hernandez kdyby se mu to odrazilo do zad a byl by z toho gól, tak bych se fakt musel smát...

Reagovat
mithro

ale o tom to je konecne niekto kto riadne pressuje

Reagovat
supervizor

Ted měl dostat Neville kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ji měl dát, ne předtím...

Reagovat
fantomas

Může mi někdo vysvětlit, proč teď ten sráč nedostal žlutou?

Reagovat
vodka

protože tu první dostal za čistý zákrok....

Reagovat
smazaný uživatel

Navic Faye za to samo ani kartu nedostal. A Delap ted taky ne.

Reagovat
vodka

to taky... celkově to dneska posuzuje nějak divně... přitom z poslední doby sem byl s rozhodčíma dost spokojený...

Reagovat
mithro

ale aj tak by som dal garyho na druhy polcas dole, nemozeme si dovolit ist do 10 ludia on tu zltu skor ci neskor dostane

Reagovat
kiwwi

no su dve moznosti, bud tam pojde Brown co velmi nepredpokladam alebo sa to popresuva - O'Shea miesto Nevilla a Evra sa stiahne na LB

Reagovat
mithro

to druhe by bolo lepsie predsa len mi pride evra na tom kraji zalohy neiisty

Reagovat
kiwwi

tak prve

Reagovat
smazaný uživatel

Marriner to kurvi uz tak rok, jak jsem ho mel kdysi rad, tak uz se mi ted delsi dobu moc nepozdava.

Reagovat
smazaný uživatel

zhýčkanci

Reagovat
fantomas

A k tomu se obyčejně přihlíží, jo? Dokážu si představit jen málo faulů, který by si tu žlutou zasloužily víc než tenhle, bez legrace. Prostě se sudí akorát lekl, že by musel vyloučit takovou "osobnost".

Reagovat
kiwwi

uz toho nechaj omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Tak už to prostě překousni, je to do očí bijící.

Reagovat
fantomas

Jako co??? Co je do očí bijící? Že jednoznačně fauloval na žlutou? Vždyť v tu chvíli přece musí bejt úplně jedno, jestli si předtim tu žlutou zasloužil nebo ne, už prostě byla udělená, tečka.

Reagovat
Tomanatura

Přejít by jsi měl to, že ne každý na něj má podobný názor jako ty, což tě zřejmě velmi deptá. Na minulé diskuzi o tom se na tom shodlo víc lidí a ty sis teďka zřejmě dal nové předsevzetí a to jest, abys všechny dokázal přimět, že Neville je vlastně malé škaredé faulující prase.

Ne. Vyloučit ho sice mohl, ale moc dobře věděl, že mu nemůže dát 2 žluté za "nic" a v tomto zápase by pak musel vyloučit dalších 10 hráčů. Když udělá ještě jednou něco podobného, pak ho vyloučí.

Reagovat
fantomas

Co to meleš? Nemám potřebu někoho přesvědčovat. Od tý debaty sem se vyjádřil jedinkrát a to teď, kdy k tomu byla příležitost. Nevim, co tě žere.

Jo, takže dvě žlutý za nic - i tahle by byla za nic. To snad nemyslíš vážně...

Reagovat
vodka

pokud si je rozhodčí vědomý, že se při prví kartě kapánek ukvapil, tak k tomu chtě nechtě přihlédne...

Reagovat
vodka

navíc, úplně stejný zákrok Delapa byl taky bez žluté...

Reagovat
vodka

na toho naniho, aby to bylo jasné, který...

Reagovat
fantomas

Nesleduju to tak pozorně, tohle sem nezaznamenal. Posuzuju jen závažnost Nevilleova faulu.

Reagovat
vodka

dneska to Marriner prostě kazí, karty dává za zákroky, které jsou možná tak na napomenutí (Nevilleova první, Scholesova), jasné žluté zákroky přejde (Delap, Neville, Faye, tuším Collins (?))...

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to tušil a chtěl Garyho postrašit

Reagovat
Tomekcz

to je chuj ted sestreli Naniho mic nikde a jen cumi ten....

Reagovat
Darren Fletcher

aj ked dnes hra kridlo, len chcem povedat, ze evra je najlepsi lavy bek planety... ci?

Reagovat
Usty

to říkáš teď, po tom, co předvádí v posledních týdnech..? respektive předváděl..

Reagovat
mithro

proti bursasporu uz sa dostaval spat do fomry najlepsieho LB

Reagovat
Boban

proste je z formy, od MS... to se snad stane, obdobne je na tom rooney, ale ten je nanestesti zranenej...

Reagovat
kiwwi

som zvedavy ci Neville dohra

Reagovat
Boban

nedohra, otazka je, zda ho stahne SAF nebo rozhodci....

Reagovat
vodka

ale ta rychlost reakce Hernandeze na tu hlavičku Vidiče, to se jenom tak nevidí...

Reagovat
mithro

hlavne este ta razancia kt tej hlavicke bol schopny dat

Reagovat
Tomanatura

Strašné oživení United, strašně srandovní hráč. Někdo takový chyběl

Reagovat
mithro

a naviac je to hrozny sympatak

Reagovat
tomasinho

Royi, Royi, ty darebáku, co nám to provádíš?

Reagovat
fantomas

Jinak Nani dneska hraje jako zkraje angažmá u MU. Krom toho centru pro Vidiče to je jedna lehkomyslná ztráta na druhé, jedna zbytečná klička navíc za druhou.

Reagovat
mithro

zobral si mi z klavesnice, snad mu ta slava moc nestupla do hlavy a zas sa dostane na zem

Reagovat
smazaný uživatel

To Hodgsonový připosraný 4-2-3-1 mě začíná pít krev. Proč není Pacheco ani na lávce místo tragéda Babela, proč zase hraje příšernej Maxi, proč není Kelly na pravym beku. Aspoň, že ten Kyrgi je v základu.

Reagovat
vladis271

neviem, láka ma to ani nepozerať. Keď si predstavím tú bezradnosť.

Reagovat
Rssa

Maxi, Lucas, Carra Roy opravdu chce být do Vánoc nezaměstnaný

Reagovat
Usty

OT: vím, že je na to FA moc konzervativní, ale co říkáte na myšlenku, že by se PL stáhla na 16 klubů a v březnu by začalo Play-Off mezi prvními osmi jako je to třeba v MLS nebo kdekoli v hokeji? přecijen, ty zápasy po základní hrací dově jsou ve všech sportech o 100% lepší, vyhecovanější a sledovanější.. vím, že by to pak ztratilo na objektivitě a o mistru by místo 7 měsíců by rozhodovaly jen vzájemný utkání v posledním měsíci, ale mě by se to docela líbilo..

Reagovat
vodka

mně ne... už na té slovenské lize to bylo o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj

Reagovat
smazaný uživatel

1. PL a 16 klubu? Proboha! Aspon 22!

2. tenhle format funguje vic nez dobre, neni duvod ho menit

Reagovat
vodka

ani tu zimní přestávku bych nechtěl....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

vianoce bez PL? nestras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych radši zrušil MS, než mít zimni přestavku. Stejně je to nuda, laicka veřejnost nad tim onanuje, odbornici hrajou MS fantu a hrači nemají sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

PL mě zachraňuje v zimě od fotbalové diety

Reagovat
fantomas

Vždyť Vánoce jsou nejlepší část sezony.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se hraje 3. kolo FA Cupu, to už je prostě tradice, že kolem Vánoc se zapojí i ty nejlepší celky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

dakujem, neprosim

Reagovat
fantomas

No to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke maji na hristi 5 stoperu, my mame 3 + Evru a Sheasyho

Reagovat
vodka

Nani, nevim proč ( ), ale když sem viděl svíjet se jeho, tak sem nepochyboval o tom, že za 2 minuty bude na hřišti...

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Evro, Evro ta ryba byla jako co?

Reagovat
mithro

videl ze to nestihne tak sa nechal postrcit no

Reagovat
vodka

a Berba naschvál zalehl Shawcrosse toho z nezájmu o hru tuto sezonu obvinit nejde...

Reagovat
Side

United si koleduje o vyrovnání

Reagovat
supervizor

Nemyslím, Stoke to tam spadne jedině z nějaké standartky, po zemi jsou marní proti dobré obraně.

Reagovat
Tomekcz

od 60 minuty zacit betonovat 1:0, to zas dostanou gol

Reagovat
mithro

ak nie dva

Reagovat
kiwwi

co do prdele robi to YES

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Walters dolů. On se mi prostě nelíbí, co sem ho viděl, tak je tam jakoby nadbytečný. Fuller je uplně jiný kafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Evra je prisernej

Reagovat
vodka

ok, Evra na beka, Fletch doprava a Nani doleva, konečně

Reagovat
mithro

tak nani sa neprebral ani na druhy polcas, dnes naozaj nie je jeho den

Reagovat
Tomekcz

Chicha mohl pojistit

Reagovat
mithro

aky offsajd boze ten rozhodca je uplne mimo dnes

Reagovat
kiwwi

Viva Ronaldo

Reagovat
mithro

uz dlho som nevidel zapas kde by sme robili take obrovske mnozstvo chyb

Reagovat
kiwwi

Ten Carrick jak zaspal pred rokom a pol tak sa este doteraz nezobudil ... skoda reci, ten chalan je mimo

Reagovat
vodka

alibistický, až to bolí... dopředu snad nenahraje...

Reagovat
vodka

kurva, to už ani neni možné...

Reagovat
vodka

a Macheta doufám dojde "podpořit" útok...

Reagovat
fantomas

TUNCAAAY! Nádhera!

Reagovat
Usty

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL FANTAZIE Tuncay! Ja to citil v kostech!

Reagovat
kiwwi

to je KUS KOKOTA ten Carrick

Reagovat
Tomekcz

co mas s Carrickem to byl gol Scholesa

Reagovat
kiwwi

sa pozri jak ta akcia zacala

Reagovat
fantomas

Snad Scholesovou ztrátou, ne?

Reagovat
kiwwi

prisahal by som ze lopta isla na Carricka a ten ju prenechaval lenze za nim stal len Jones...musim si to pozriet este raz

Reagovat
smazaný uživatel

vidno, ze si z manutd.cz

Reagovat
kiwwi

coze som?

Reagovat
smazaný uživatel

Casty prispievac do "plodnych" diskusii na portali manutd.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz hraje hovno tak co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

je dobré vedieť, že LFC má najdementnejších fanúšikov na EF

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

kkt jeden turecky..

Reagovat
vladis271

je dobré vedieť, že LFC má najdementnejších fanúšikov na EF

Reagovat
Tomekcz

Scholes a zas je to v ....

Reagovat
ACSMan

Jak můžou vždicky dostat ke konci gola to není ani možný

Reagovat
fantomas

Zajímalo by mě, jestli se Boban pořád tak kření.

Reagovat
Boban

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuncay je fantastickej fotbalista

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Carrick pokud se do Vánoc neprobere by měl jít hned out...

Reagovat
kiwwi

jo pice chichaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

Letos prý jedem na titul

Začínám se bát toho bruceova názoru, aby vůbec letos ukopali LM...

Reagovat
fantomas

Bejt tebou bych se radši neozýval s tim svym "nemá tam kdo střílet góly", přičemž máte druhou nejlepší ofenzívu v lize.

Reagovat
Tomanatura

Hlavní je to tvoje "nejlepší výkony v Anglii a tým zralý na titul" Navíc, já se mýlil v jedné jediné věci. A to ani tak ne, když prohráváme zápasy tím,že se nedávají tutovky v zápasech jako WBA, Sunderland.

Reagovat
fantomas

Žádný ani tak ne, prostě ses mýlil, gólů dáváte tak akorát, jen jich moc dostáváte. A že doma ste v tu chvíli, kdy sem to psal, předváděli nejlepší fotbal v Anglii, byla normální pravda. Takže klídek. Nehledě na to, že na titul klidně jet můžete, kór když ste dneska vyhráli, že jo.

Reagovat
Tomanatura

Ok, povíme si za 10 kol, jak jedeme na titul. Pořád si stojím za letošním Oil titulem, čili City nebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nato uz nemam nervy, aby sme nevedli vyhrat s priemernymi timami... skoncim za city v tabulke a bude ...

Reagovat
mithro

to je tak popelime co to da a super z jednej strely gol..uz ma to neprekvapuje tuto sezonu

Reagovat
vodka

HERNÁNDEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
ACSMan

EL Chicharitoóóó

Reagovat
smazaný uživatel

Phelan aký výraz, ale ani sa mu nečudujem.

Reagovat
smazaný uživatel

chicharito buduca hviezdy PL

Reagovat
smazaný uživatel

Fail

Reagovat
Tomanatura

ČIČARITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tomekcz

Kua jeste ze ho mame

Reagovat
smazaný uživatel

CHICHAAA bože

Reagovat
SunFells

Ten fanoušek

Reagovat
ACSMan

Fanoušek to je správnej fanda proč se nejít radovat s hráčema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

jo anglicky futbal

Reagovat
mithro

jo anglicky futbal

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzak Ja ho zeru

Reagovat
mithro

Ja si asi po dlhej dobe asi kupim plagat futbalistu, cmon CHICHARITOOOOOO

Reagovat
Usty

ten fanoušek..

Reagovat
vodka

ale jeden gol eště asi padne... mám také tušení...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to vidim na hattrick

Reagovat
Tomekcz

Rooney si nekopne

Reagovat
mithro

lave kridlo, to potrebujeme, snad si zvykne za tie prachy

Reagovat
Boban

rooney at nepospicha s uzdravenim, hezky v klidu dolecit

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas zatím hlavně, aby mu to vydrželo, konečně hraje dopředu.

Reagovat
mithro

4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brno - Slovácko 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: PSV - Feyenoord 10:0...kedysi remizovy zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser holý záda

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se mi nechce, promin...

Reagovat
Chazy

PSV 10-0 Feynoord

Zigic dal gól

Elmander dal gól

Holenda dal v Rusku gól

mimořádnej víkend zkazil to Di Santo :(

Reagovat
SunFells

Třeba bude ještě dnes Clichy asistovat Rosovi na gól

Reagovat
Chazy

Chtělo by to přestřelku LFC a Rovers, Carrův gól do správný brány a ještě by se moh trefit Salgado.

Reagovat
smazaný uživatel

A Fabianski chytit aspon jeden centr

Reagovat
SunFells

To už se mu podařilo asi ve čtyřech předchozích zápasech

Reagovat
Boban

PSV-Feyenoord 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 střely na bránu proti slabučkému Stoke! Jste pro smích a doufám že vás Chelsea i City přejedou!

Reagovat
mithro

urcite, kazdy nam da tak 10

Reagovat
SunFells

Chelsea, City, Sparta? Ty si umíš vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Sparta . Ale Chelsea a City jsou jediný vaši soupeři..Možná ještě Arsenal a Totenham

Reagovat
SunFells

Pff, prej "vaši"

Reagovat
vodka

tak co víš, třeba se bavil o AFC...

Reagovat
SunFells

že by Arsenal dělal sám sobě soupeře?

Reagovat
vodka

a jo, to sem přehlédl...

Reagovat
kiwwi

no niekedy to tak vyzera

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

já teda vidím ve statistikách ř střel na bránu a 7 mimo...

Reagovat
Tomekcz

+4 minutky ted prichazi ta chvile, kdy si to pohnojit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase jednou zaslouzeny vitezstvi..

Reagovat
smazaný uživatel

Robinson už 3 skvělý zákroky..

Reagovat
vladis271

Ako to zatiaľ vyzerá? Nenašiel som odvahu pustiť si to

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně dobře, rovers přehráváme. Robinson je drží zatím. Nelíbí se mi maxi, ale i raul, kterej kazí přihrávky. Steve hraje na podhrotu zatím jak před 2 rokama a velmi dobře hraje Lucas. Nando zatím neviditelnej. Jsme ale bez krajů, protože maxi bída a joey stahuje zase do středu.

Reagovat
vladis271

To je dlhodobo známe, že nemáme krídla

Reagovat
smazaný uživatel

Dost bezzubý výkon od Potters proti nemastnýmu neslanýmu týmu. Dneska se z toho dal vydolovat bod, to by ale nemohli hrát takhle. Snad doma už nebudou tak rozdávat. Jediný pořádný záblesk obstaral Tuncay, pěkný okamžik, ale to bylo tak všechno. Jones neměl ani trochu prostoru, dobrá práce MU při bránění standartek. Marriner dost zmatený.

Reagovat
vitasrp

Hlavně se Stoke nemělo po gólu Tuncaye takhle posrat a neskutečně vyklidit hřiště, MU se vlastně ani nenadřelo a zadarmo na posledních deset minut získalo střed hřiště.. Celý defenzivní blok se nesmyslně zatáhl, hráči přestali vystupovat, dostávat soupeře pod tlak a toho tým jako MUFC prostě využil.. Kdyby se nepodělali a zůstali alespoň z půlky tak aktivní jako do toho gólu, MU by nemělo šanci ten druhý gól vstřelit.. Škoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, za to je Pulis zdupe. Sami si to zkazili, taková příležitost nepřichází každou sobotu. Navíc mohli potěšit fanoušky, obrat MU o body...to by pro ně dost znamenalo.

Reagovat
vitasrp

Ale tak na druhou stranu zlomili prokletí a konečně dali Manchesteru gól v Premier League.. Aspoň tohle pozitivum si Pulis může vzít z toho zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale hodně malý pozitivum, no Sem zvědavý, jak to Pulis poskládá, kam nacpe Eidura, až se trochu rozehraje. Pak tam má Fullera, který hraje moc dobře, akorát teď vůbec nevím, jak to je s tím jeho loktem a kdy se vrátí. A Tuncay byl nejlepším mužem Stoku už v zápase proti Spurs, ten má taky na základ. Nevím, proč ho Pulis přehlíží

Reagovat
vodka

hlavně, že místo něho hraje Pennant

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani Pennant se nejeví úplně zle, ale Tuncay je momentálně prostě lepší.

Jones-Fuller

Matty-Delap-???-Tuncay

A pujde to

Reagovat
vitasrp

Hlavně doufám, že Pulis začne skládat normální sestavy, protože když vidím Gudjohnsena na lávce a místo něj v základu Waltersa, kterej drtivou většinu akcí maximálně zadrbe, otevírá se mi kudla v kapse.. Fakt nechápu, proč Pulis naplno nevyužije potenciál toho mančaftu.. S Tuncayem musí mít osobní problémy, jinak si jeho vytrvalou ignoraci vysvětlit neumím, fotbalově je o třídu výše než většina hráčů Stoke.. Postavit útok Jones, Tuncay(Fuller), na křídla Pennant s Etheringtonem a do zálohy využít Gudjohnsena, který by do hry mohl vnést trochu té tvořivosti, tak je to rázem úplně jiný mančaft.. Snad sestavu Pulis někdy takhle(nebo aspoň dost podobně) poskládá, rád bych se na to koukl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to teď s Whelanem?

Reagovat
vodka

ono je dneka neděla

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil bych, že to někdy řeknu, ale pojďme Gunners, aspoň remízku

Reagovat
kiwwi

dnes si zasluzi pochvalu len Chicharito a VdS za tie rozohravky rukou na polku ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

Nase sestava: Hart, Richards, Boyata, Kompany, Boateng, De Jong, Yaya, Barry, MIlner, Silva, Tevez

Subs: Given, Lescott, Bridge, Vieira, ADAM, Adebayor, Balotelli

Kurva to je zas sestava

Reagovat
SunFells

Alespoň Robča potěšil

Reagovat
kiwwi

Johnson ani na lavicke?...jebem nato, taky hrac a ja ho budem musiet vyhodit z fanty

Reagovat
Usty

a kdo je ADAM?

Reagovat
kiwwi

sustredil som sa na Johnson tak som to prehliadol

ale aj tak, na lavicke...

Reagovat
smazaný uživatel

Bob nezklamal, Silva zpatky na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel..

Reagovat
smazaný uživatel

uz me tim fakt sere..

Reagovat
vodka

třeba bude vlevo pobíhat Barry

Reagovat
SunFells

Mno, Arséne mě bohužel nepřekvapil

Reagovat
Side

Já už nevím co by Rosa měl předvést aby ho konečně hodil do zákládu místo tragickýho Arshavina....pro mě tohle není normální

Reagovat
fantomas

Jak to vypadá?? On tam je Šava namísto Rosy?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
SunFells

klasika.

Reagovat
fantomas

A jak to teda je? Clichy na beku předpokládám, Denilson vedle Cesca a Aršavin místo Rosy? Ještě náká blbost?

Reagovat
fantomas

Hm, tak už to vidim. To je katastrofa.

Reagovat
SunFells

Fabianski, Sagna, Djourou, Squillaci, Clichy, Nasri, Fabregas, Song, Denilson, Arshavin, Chamakh

Reagovat
SunFells

Raději bych na tom beku viděl ještě Emana než Sagnu po zranění.

Reagovat
fantomas

Úplně zbabraná sestava. A to sem se na dnešní zápas docela těšil.

Reagovat
SunFells

Já jsem zhruba takovou čekal. Mezi stopery si Wenger nemohl vybírat, o Sagnovi už se zmiňoval že má velkou šanci nastoupit ...Shavu teď obhajoval statistikama, jediné malé překvapení je ten Denilson. Ale pokud není mimo Jacka k dispozici ani Abou, tak se tomu taky nedá divit ..Rosického s Cescem vedle sebe nepostaví.

Reagovat
fantomas

Já jeho vyjádření nečetl, nic. Se stopery sem i docela spokojenej. Ale Sagna, Clichy i Šava mě zklamali hodně, Denilson holt asi musel no.

Reagovat
SunFells

To to jsou prostě jeho koně. Ať už loni chyběla na pravém beku kreativita sebevíc a Eman se zrovna chytnul, tak byl upřednostňovaný Bac. Ať už to Clichy se Shavou kurví sebevíc, stejně jsou pro Wengeraj jasnou volbou i když to Gibbsovi s Rosou šlape jak chce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
justcall

oba dva jste byli mimo.. komenty typu:"takle to zbabrat,na zápas jsem se těšil"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky z toho nemam radost, ale Rosa neviniká v bránění a proto si zřejmě proti silnému soupeři na jeho hřišti v základu nezahraje i kdyby hrál sebevíc dobře. Na plac pujde podle mě jedině když budou prohrávat...

Reagovat
SunFells

Aha, Shava Rosovi vyfoukl místo kvůli defenzivní činnosti ...To dej do novin.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Jestli ho tam nedal kvůli tomu, že Rosa neviniká v bránění tak je asi retardovanej protože Arshavin ani neví co to bránění je

Reagovat
smazaný uživatel

Tím sem nechtěl říct že je Aršavin lepší a jsou i jiní hráči ze základu místo kterých by mohl Rosický hrát, to že je z nich Aršavin nejtragičtější je věc druhá.

Reagovat
fantomas

Tak Rosa v bránění vyniká nejvíc z našich křídel, takže to je fakt zcestnej argument.

Reagovat
SunFells

Až na toho Denilsona místo Diabyho, uh.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby není ani na lávce...wtf

Reagovat
SunFells

No koukám, asi zranění.

Reagovat
Side

Fabianski, Sagna - Squillaci - Djourou - Clichy, Song - Denilson -Cesc, Nasri - Arshavin - Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski, Clichy, SOng, Denilson, Squillaci, Fabregas, Djourou, Nasri, Arsavin, Samakh

Subs: Sczesny, Koscielny, Rosicky, Walcott, Ebou, Gibbs, Bendtner

Reagovat
Usty

Torres je od tý doby co se nechal ostříhat hroznej..

Reagovat
kiwwi

a Berba naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad Arsenal vyhraje

Reagovat
tomasinho

Dneska to zatím vůbec není špatný, týmový výkon, Lucas k nepoznání, Gerrard pan nahrávač, škoda. Zatím MOTM Robinson, nebýt jeho, už je to 3:0. Chybí tomu ten gól, ale dá se říct, že je to asi nejlepší výkon v sezoně.

Reagovat
papos182

Lucas, Gerrard, Maxi

Reagovat
tomasinho

Mxiho jsem zapomněl zmínit, dneska zatím dobrý. A Lucas dneska asi nejlepší zápas za poslední půlrok, tímhle strčí Poulsena do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta sestava je dneska hrozna, nasazeni denilsona bych jeste chapal kvuli zhusteni stredu ale ze bude hrat tragickej arshavin misto rosy, to uz mi opravdu sere

Reagovat
smazaný uživatel

Huh

Reagovat
Side

To je teda pěknej začátek fab

Reagovat
smazaný uživatel

fabianski

djurou, clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
Usty

Wow, Liveprool gól ale zas Kyrgiakos..

Reagovat
vladis271

mal by hrávať základ stále. Lpešieho hlavičkára pri Torresovej forme nemáme.

Reagovat
Usty

1-1

Reagovat
vodka

má to tempúo jak kráva a já musím na vlak...

Reagovat
vodka

červená???

Reagovat
Boban

vzdyt byl posledni, za nim jen brankar, bud cervena nebo nic....

Reagovat
vodka

to mělo vyznít jako překvapení, že tak rychle se něco semlelo...

Reagovat
Boban

v prvni minute byl skoro gol, holt v city se s tim nijak neparaj

Reagovat
smazaný uživatel

co s tou levou stranou sakra je, behem 4 minut se tam 2x dostali velmi nebezpecne

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se nám to vyvíjí

Reagovat
lnterista

kua a to jsem se chtel po dlouhe dobe divat na anglickou

Reagovat
smazaný uživatel

ten boyata se teda na tom hristi moc neohral,

jinak cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, takhle zahodit přímák

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, to byl prisernej signal

Reagovat
Usty

No tak to je velkej zásah do utkání tentokrát Marouane nesimuloval Jsem nesmírně zvědavej, jak se bude zápas vyvíjet dál, každopádně Clattenburg si u mě znovu šplhl, je to výbornej sudí a už to, že se nebojí dát rudou ve 4.minutě.. smekám

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam mu snad nic jinyho nez dat cervenou ani nezbyvalo

Reagovat
kiwwi

verim tomu ze vela rozhodcov by nemalo gule nato v takomto slagri v 4. minute dat cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

EL HADJI:D

Reagovat
Mindas

Boyata se tam zbytečně zapoměl, byl by to offside. Pak to řešil, jak řešil...

Reagovat
Bayern +

karta oprávnená. Len nechápem dnešnú obranu

Reagovat
kiwwi

Clattenburg najlepsi rozhodca

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

CARRAGHER VLASTNÍ???

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ta červená byla??

Reagovat
Side

Komentář na livesportu k vyrovnání Blackburnu

"Hosté vyrovnali! Střelcem branky je Jamie Carragher. Stav utkání je 1 - 1."

Reagovat
mithro

tiez sa na tom smejem

Reagovat
smazaný uživatel

Carra vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

a co měl dělat?

Reagovat
vladis271

čo sa to deje na Anfielde? link, rýchlo......

Reagovat
smazaný uživatel

Carra, Dunne, Žigič, Elmo, Feyenoord 10, Číča 2 kousky, docela atraktivní víkend

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jatka

Reagovat
smazaný uživatel

Jatka? Kde?

Reagovat
Mindas

Stejný metr?

Reagovat
Counter

Ale tak... Songův faul nebyl stejně žlutý jako Barryho

Reagovat
Counter

Ale tak... Songův faul nebyl stejně žlutý jako Barryho a předchozí situace nešly vyřešit jinak

Reagovat
Mindas

Barryho faul byl "oranžový", o tom žádná, ale podrážkou napřed na půlce. Taky se dala dát žlutá.

Reagovat
Bayern +

karta oprávnená... Nechápem, prečo furt Mancini cpe Boatenga na kraj, keď je primárne stoper. Dnes ho mal hrať s Kompanym, Lescott naľavo. Nechápem túto obranu...

Reagovat
Mindas

Jo jo, a proto Boateng odehrál celé MS na kraji.

Reagovat
Bayern +

a co ? Jogi Low totižto s Boatengom do základu ani nepočítal, keby neodflákne proti Srbom zápas Badstuber na LB. Stopérska dvojica Arne, Merte bola jasná. Následne sa Boateng výborne chytil na LB a tam aj dohral, lebo bol v danom momente lepší než Aogo.

Btw., ani Gerrard nehrá v Poole ľavého záložníka, takže repre je repre !

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jiného, Gerrard hraje nalevo kvůli Fabiovým malým koulím

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Jseš vokurka, nebo nechápeš? Boateng je typickým ukázem univerzála, který ti zahraje stejně na CB i krajních bekách, a to o stejné kvalitě. Že ho Bob staví na beku, tak to fakt není žádný problém.

Reagovat
Bayern +

Dobre, ale keď na lavičke sedia Bridge a Lescott, Jerome hrá beka a ono ešte v základe Boyata, to sa mi zdalo divné, podobne ako Silva na krídle a Adam na lávke

Reagovat
Mindas

Jistě, variant bylo více a i lepších. V takovém zápase měl být v základu rozhodně někdo zkušenější, třeba Lescott a nebo právě ten Boateng s tím, že na kraji by byl Bridge. Zase mi ale ukaž manažera, který by měl na to koule, aby postavil takhle mladého hráče do základu a ještě v takovém zápase. Za tohle si zaslouží Bob palec, i když Boyata dostal redku.

Reagovat
Bayern +

Jasné, nič v zlom, ale mne pripadala obrana: Micah, Boateng, Kompany, Lescott proti Arsenalu ďaleko zmysluplnejšie. Taktiež oceňujem, že Boyatu zapája do zostavy, ale možno až príliš odvážne proti súperom ako Arsenal, Chelsea, vlani United.

A i preto vznikajú takéto momenty ako teď Vincent, ešte že to Hart vystihol.

Reagovat
Mindas

Měl postavit Lescotta vedle Kompanyho a Bridge na kraj a hotovo...

Reagovat
ernyyyy

Kde se prosím díváte? a neříákejte digi tv .link na atdhe nejde

Reagovat
kiwwi

sopcast 90521

Reagovat
Side

Ta nasše obrana, to je něvo tak strašnýho. Takovej chaos se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tenhle "přiteplenej" simulant gola dat nemusel

Reagovat
Counter

Lennon dneska nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SAMIR NASRI

Reagovat
Mindas

Těžko se hraje s jedním středním obráncem a druhým středním záložníkem na stejné pozici. Při zbytečném vystoupením YaYi se to krásně ukázalo.

Reagovat
mithro

tam bude este viac ako jedna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci hodla davat karty za kazdej kontakt?

Reagovat
Mindas

Za káždý? Zatím všechno jednoznačné karty.

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni 3 nasi stredni zaloznici se zlutou po pul hodine hry, to nemusi dopadnout dobre

Reagovat
Mindas

Tempo je ale ovšem neskutečný.

Reagovat
mithro

Reagovat
Bayern +

Joe Hart

Reagovat
Pinturicchio

Krásně Fabregas, diver jeden ušatá.

Reagovat
Counter

Reagovat
Pinturicchio

Nj, nedá se.

Reagovat
smazaný uživatel

Diver?

Reagovat
Pinturicchio

Ale tak občas si člověk musí rýpnout ( Na tenhle zákrok jsem to zrovna nemyslel )

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenalu mas tolik obeti pro tady ten "vtip" a vyberes si zrovna Cesca

Reagovat
Counter

Reagovat
Pinturicchio

Tak penaltu nedal on ( Navíc já Cesca nijak zvlást nemusím ). Ale tak jo, řekněme, že ten diver ušatá bude tedy Šamakchchch

Reagovat
smazaný uživatel

ne bude to Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles dyt mu kompany slap na kotnik,

Reagovat
Mindas

Big Joe!

Reagovat
smazaný uživatel

jako by mi hart predcet myslenky, uplne sem cekal ze to fabre kopne presne na to misto

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně můj nejoblíbenější útočník ukázal co v něm je.. Snad mu ten gol pomůže.. Fernando

Reagovat
smazaný uživatel

"Davis Silva" aspoň opravit byste to mohli .))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele