Anglická Premier League - preview 8. kola

03.10.2009, 09:37, aktualizováno 05.10.2009, 08:10
Previews
Jeden ze šlágrů kola má na programu pondělní dohrávka 8. kola anglické Premier League. Aston Villa hostí Manchester City. Oba celky se netají vysokými ambicemi a zažívají poměrně úspěšný start do sezony. Domácí okupují osmou příčku, Citizens jsou dokonce šestí.
Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenham se po bolestivých porážkách od Manchesteru United a Chelsea vrátil na vítěznou notu po vysoké výhře nad Burnley a v rámci osmého kola zavítá na Reebok Stadium. Tamní Bolton už tři zápasy neprohrál a nebude to chtít měnit.

Trotters se všeobecně proti Tottenhamu daří. Sice s ním prohráli první vzájemný zápas v Premier League na bývalém stadioně Burnden Parku, ale poté v dalších devíti neprohráli. Navíc jim hraje do karet fakt, že ze dvaceti vzájemných duelů se jen třikrát radovali hosté. A aby toho nebylo málo, Spurs se na severozápadě Anglie nedaří, v posledních 15 zápasech v této oblasti vyhrál jen jednou.

Bolton bude postrádat útočníka Johana Elmandera, nad jeho startem se v posledních dnech spekulovalo, ale po dalším zranění v rezervě je jasné, že nenastoupí. Do základní sestavy by se mohl probojovat Korejec Lee Chung-Yong, který v minulém zápase rozhodl brankou o vítězství nad Birminghamem. Nastoupí i Kevin Davies, který se do sítě Tottenhamu trefil hned čtyřikrát v posledních pěti zápasech na domácí půdě.

Také Tottenham ještě neví, zda bude moci využít služeb útočníka Jermaina Defoeho, který si zlomil ruku a jeho start je nejistý. Pokud nenastoupí, bude to šance pro Petera Crouche, který si stěžoval na nedostatek prostoru. V útoku by se případně objevil po boku Robbieho Keana, který si proti Burnley připsal obdivuhodné branky.

Zápas na Reebok Stadium, který loni skončil 3:2 ve prospěch domácích, bude řídit Mike Jones.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.45 - 1.90
více informací
Burnley FC - Birmingham City  (sobota 16:00)
Společně postoupili z League Championship a těsně u sebe se teď drží i o patro výše. Burnley má na Birmingham náskok pouhých dvou bodů. Vloni se oba kluby rozešly pokaždé smírně v poměru 1:1, jak asi jejich vzájemné střetnutí ovlivní atmosféra Premier League?

Turfites si zatím coby nováčci docela vyskakují. Alespoň na vlastní půdě všechny udivují svou stoprocentní bilancí a takřka vodotěsnou obrannou hrází. Skrz ni jen jedinkrát pronikl nezastavitelný Darren Bent, zatímco hvězdy jako Rooney, Owen či Saha si na ní vylámaly zuby. I když by nás to teoreticky nemuselo zajímat, venku hrají Clarets jako vyměnění. Svá selhání při tom pěkně stupňují, postupně na hřištích soupeřů inkasovali třikrát, čtyřikrát i pětkrát, aniž by vstřelili jedinou branku. Co je však nyní daleko důležitější, je fakt, že na Turf Moor domácí neprohráli od konce února, kdy tu triumfoval Sheffield Wednesday.

To na potenci útočníků Birminghamu nemá nějaké prostředí žádný vliv, góly nevyrábí ani doma ani venku. Doteď svým protivníkům nasázeli jen kvarteto "banánů", což by jim mohlo na takřka nedobytné půdě lehce zlomit vaz. Není divu, že fandové Brums volají po změně rozestavení, že jim varianta s osamoceným Benitezem na hrotu nepřipadá vyhovující a fungující. Alex McLeish nicméně od opatrné strategie asi jen těžko upustí, vždyť namísto žádného ovoce nese alespoň nějaké - málo inkasovaných branek. Těch byste zatím napočítali šest. To všechno dohromady dělá vůbec nejchudší skóre, neboť v zápasech Birminghamu prozatím padlo pouhopouhých deset gólů.

Burnley v týdnu zasáhla smutná zpráva, když se manažer Coyle dozvěděl, že se bude muset bez svého útočníka Jaye Rodrigueze obejít dlouhé tři měsíce. Daleko horší novina se však donesla k již zmíněnému Benitezovi z birminghamských řad. Ten se totiž před nedávnem akutně dostavil k letadlu směr rodný Ekvádor, kde je nyní po ruce otci zraněnému v autohavárii.

Co se týče dalších absencí, na straně Burnley budou zřejmě chybět McDonald s Guerrerem, naopak kapitán Steven Caldwell se hlásí zpět do služby. Brums mohou opět počítat se zkušeným triem McFadden-Queudrue-Parnaby.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Wigan v minulém kole uštědřil senzační porážku Chelsea a v nastoleném trendu by chtěl pokračovat i na KC Stadium, kde se střetne s trápícím se Hullem. Ten prohrál už čtyři zápasy v řadě, ve kterých má hrůzostrašné skóre 3:15.

Výhra nad Chelsea znamenala pro Wigan první tři body ze zápasu s celkem Big Four v historii. Latics porazili favorizovaného soupeře po skvělém týmovém výkonu 3:1 a jsou aktuálně desátí. I Hull měl v minulém kole soupeře z Big Four, jenže totálně vyhořel. Od Liverpoolu si nechal nasázet šest branek. To se pochopitelně nelíbí manažerovi Philu Brownovi, který na neděli týmu naplánoval speciální trénink. 15 inkasovaných branek v posledních čtyřech zápasech totiž není vůbec dobrá vizitka.

Tigers by ale mohli teoreticky na nevydařený vstup do sezony zapomenout, kdyby se jim vydařil říjen. Právě v nadcházejícím měsíci totiž Hull čekají nejdůležitější utkání se soupeři jako Wigan, Portsmouth, Fulham, nebo Burnley. Na KC Stadium doufali v něco podobného jako loňskou sezonu, kdy se v této době pohybovali kolem šesté pozice. Jenže letos už tak sladký start nebyl a boj o záchranu bude nesmírně těžký. Obrannou linii Tigers by měl po čtyřech vynechaných zápasech konečně posílit Anthony Gardner, kterého trápilo koleno. Vrací se i Steven Mouyokolo, nejistý start je u Liama Coopera. Z těžkého zranění se zotavuje Jimmy Bullard, ale na plnou zápasovou zátěž to ještě nevypadá.

Co se týče Wiganu, v otázce absentérů můžeme zmínit jen jediné jméno. Chybět bude kvůli poraněným kolenním vazům Olivier Kapo. Očekává se, že manažer Roberto Martinez nasadí stejnou sestavu jako proti Chelsea. Právě ona jedenáctka byla vychvalována v médiích, že dokázala porazit do té doby suverénní Chelsea. Martinez však chce zůstat nohama na zemi a odhalil, že tréninkový plán se nijak nezměnil a hráči na sobě neustále tvrdě pracují. Podle jeho slov v jeho svěřencích dříme velký potenciál, který je potřeba naplnit.

Utkání na KC Stadium úderem čtvrté hodiny zahájí hlavní sudí Mark Clattenburg, jenž bude sledovat, zda se podaří Wiganu teprve podruhé v roce 2009 vyhrát dva zápasy v řadě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.25 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wolverhampton Wanderers - Portsmouth FC  (sobota 16:00)
V tomto ročníku Premier League se zatím plichtilo jen čtyřikrát. To je pozoruhodná statistika. Když se však na Molineux Stadium setká Wolverhampton s Portsmouthem, proti takovému trendu vždy prudce revoltují. Shodný výsledek přineslo hned pět jejich posledních vzájemných střetnutí tady. V sobotu ovšem oba celky potřebují tři body, s jedním se jen těžko spokojí.

Hlavně v případě Portsmouthu je vítězství nutností. I když i ten bod by pro ně mohl představovat hojivou náplast. Vždyť Pompey prohráli všechny z úvodních sedmi duelů a musí mít na paměti, že jediným týmem, který do sezony odstartoval takhle bledě a nakonec se zvládl zachránit, byl Liverpool zpřed 110 let. Blues sice vyhlíží lepší zítřky se slíbenou finanční injekcí, ta se však dostaví nejdříve v zimě, do té doby si musí na Fratton Parku vystačit s omezenými prostředky. Tak omezenými, že se hráči dokonce nedočkali své poslední výplaty. Pak se nemůžeme divit, že kupříkladu venku nezvítězili po dobu necelého jednoho roku a nezvládli skórovat v desíti z posledních třinácti zápasů.

Wolverhampton si v tabulce sice nestojí nejlépe, ale pořád má stejně bodů jako třináctý Bolton, takže je relativně v suchu. Jakožto nováček se navíc prezentuje sympaticky ofenzivním pojetím hry, a třebaže zrovna minulou neděli na takovou taktiku doplatil (od Sunderlandu inkasoval hned pět gólů), na rozdíl od Portmouthu alespoň dvakrát vyhráli. Jenže v poslední době je jim vítězství poměrně vzdálené, šestkrát ve všech soutěžích nebodovali naplno z minulých sedmi střetnutí.

Uzdravenému Stevu Finnanovi je debut v modrém dresu slibován už celkem dlouho, konečně by se měl dočkat až tuto sobotu. Bývalý bek věhlasného Liverpoolu se od svého příchodu na Fratton Park potýkal s problémy v oblasti kolene. Stejný typ zranění kupříkladu nepustí do hry jeho kolegy Diopa a Hreidarssona.

V řadách Wolverhamptonu se chystá vynucená rošáda. Zraněného Castilla patrně na křídle vystřídá Kightly, který vyhlíží svůj první start v nejvyšší soutěži. Pozorujeme také další střídání stráží na marodce - útočník Iwelumo ven, Dave Jones dovnitř.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Sunderland AFC  (sobota 18:30)
Už ne Roy Keane, ale Steve Bruce, jiný odrostlý Rudý ďábel, usiluje z křesla manažera Sunderlandu o populární skalp svého bývalého zaměstnavatele. A nemá k tomu úplně marné předpoklady. Jeho svěřenci novou sezonu načali ve velkém stylu a nyní mají stejně bodů jako Arsenal či Aston Villa.

O favoritovi přesto nemůže být pochyb, ten se opět rekrutuje zpoza řeky Irwell. Nejen proto, že Manchester naposledy dovolil Black Cats přivézt z Old Trafford tři body před více než čtyřiceti lety. Také proto, že momentálně vévodí tabulce Premier League, získal 70 bodů z možných 81 (tj. ze všech letošních zápasů - sedmadvaceti) a pyšní se druhou nejlepší obranou v lize. Za takovou vizitkou pochopitelně stojí i chvályhodná aktuální forma čítající osm zápasů bez jediné ztráty. Naposledy to odnesl Wolfsburg, v lize pak Stoke.

Jakkoliv to Sunderlandu momentálně šlape, venku je to stále ta samá písnička. Jediné ligové vítězství ze třinácti pokusů, a víc dodávat ani nemusím. Černé kočky mají rovněž velký problém s udržením čistého štítu, na něj čekají od prvního kola. Na druhou stranu vpředu to není vůbec špatné, i když takové tvrzení se zase týká spíš jen představení před vlastním publikem. Tam naposledy Sunderland vypráskal Wolverhampton v poměru 5:2, o čtrnáct dní dříve to byl pro změnu Hull, kdo si z kraje Tyne and Wear vezl pořádný nášup. Největší respekt zpravidla soupeři mají z Darrena Benta, a není divu - osm gólů za devět startů je vskutku excelentní vizitka.

Michael Owen nečekaně zasáhl již do utkání s Wolfsburgem a zle se mu takový risk vymstil. Teď si s nataženými třísly poleží nejméně tři týdny. Ben Foster nejspíš opět zaujme místo mezi třemi tyčemi, i když v týdnu již chytal zotavený Kuszczak.

Steve Bruce na tiskové konferenci předeslal, že jeho mužstvo nezasáhla žádná nová vlna zranění. Naopak - sunderlandská marodka by se mohla klidně úplně vylidnit, neboť Cattermoleův start zatím nelze zcela vyloučit. Jeho bolavá pata se pomalu, ale jistě umoudřuje.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.17 - 6.15 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Blackburn Rovers  (neděle 14:30)
Minulý týden se v táboře leccos změnilo a přece zůstalo vše při starém. Přepisovaly se totiž dějiny - Arsene Wenger se stal nejdéle sloužícím manažerem Arsenalu všech dob. A proč takovou událost zmiňuji především? Neboť tehdy, roku 1996, kdy prvně usedl na lavičku Kanonýrů, mu byl za soupeře právě Blackburn.

Dva góly Iana Wrighta tenkrát zajistily Arsenalu relativně poklidné vítězství 2:0. Dějištěm uvedení francouzského "Profesora" do nové funkce byl Ewood Park, teď se bude hrát na Emirates Stadium, kde zatím Rovers nikdy nevyhráli. Na druhou stranu, když už jsme u těch historických faktů, měli bychom brát v úvahu, že jestli se dosud Wenger někomu nedostal na kobylku, je tím mužem právě Sam Allardyce, nynější manažer Blackburnu. S ním se totiž střetl celkem 19krát a jen z osmi soubojů vzešel jako vítěz.

Co se týče letošní sezony obecně, také v ní je Arsenal doma vynikající. Triumfoval zde třikrát v řadě, přičemž pokaždé zaznamenal čtyři branky! Z toho pramení i statistika, že obě jediné letošní prohry Gunners pocházejí z venkovních prostor, respektive z Manchesteru. Zbytek, tedy devět zápasů ve všech soutěžích strhli Londýňané na svou stranu, což znamená, že se obešli bez remízy. Obdivuhodná je rovněž jejich střelecká potence, neboť skórovali ve všech, i těch prohraných duelech a dohromady těch branek nastřádali 30. Nyní jsou v lize neporaženi ve dvou po sobě jdoucích utkáních, což samo o sobě není žádná uchvacující vizitka. Zato skóre 5:0 už nějaký strach nahání.

Paradoxně, jakkoliv Allardyce na Wengera umí, nejhorší porážku pod jeho vedení utržil Blackburn loni právě na Arsenalu (0:4). Byl u toho i Paul Robinson, který má na Gunners zpravidla ty nejčernější vzpomínky. Inkasuje od nich častěji než od kohokoliv jiného (celkem 41 gólů v patnácti zápasech). Co se týče letošní sezony, modrobílí jsou opět na cizích stadionech poloviční. Oba venkovní duely Rovers nezvládli, nutno však podotknout, že v rámci Carling Cupu pro ně ani neznámé prostředí nebylo dostatečnou překážkou v postupu.

Theo Walcott a Nicklas Bendtner se pokusí opět rozhýbat křídelní prostory Arsenalu, přestože jsou oba původním povoláním klasičtí útočníci. Prvně jmenovaný konečně překonal problémy se zády, dánský fotbalista se prostě oklepal z menších zdravotních lapálií po autonehodě. Branku Gunners by mohl i nadále hájit Vito Mannone, přičemž Eduardo je stále mimo hru.

Bolavá záda pronásledují dva elitní stopery Rovers, Sambu s Nelsenem, jejich rekonvalescence se však dostala do takového stádia, kdy se jen čeká, až naberou patřičnou fyzickou kondici. V trestu je po týden starém vyloučení Grella, jediný opravdu zraněný hráč Blackburnu má jméno Gael Givet.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.05 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Stoke City  (neděle 16:00)
Tři body ze čtyř úvodních zápasů, na štítě ostudný debakl od Arsenalu a přece se zvedli a opět atakují elitní šestku, jak je v poslední době jejich dobrým zvykem. Stoke je na tom podobně, jen jeho bilance má dosti střídavou a nevypočitatelnou tendenci.

Nakonec to oklepávání z Lescottova úprku netrvalo tak dlouho. Sic šest ran z kopaček Kanonýrů zabolelo, od té doby Everton inkasoval jen čtyřikrát. Vězte, že podobnou vizitkou se může pyšnit jen málokdo. Hlavně z minulých dvou kol pokaždé Karamelky vyvázly s čistým štítem. A takový zvyk je provází i nedávnými vzájemnými souboji se Stokem. V loňské sezoně proti nim uválčily šest bodů a vstřelily jim stejný počet gólů, vzhledem k nejistému startu Potters do tohoto ročníku navíc tak trochu počítají s prodloužením soukromé devítizápasové série neporazitelnosti. Toffees však rozhodně nemusejí spoléhat pouze na labilitu soupeře, vždyť oni sami mají po posledních pěti duelech v rámci všech soutěží úctyhodné skóre 14:1. Doma navíc ze třinácti pokusů hned devětkrát vyhráli, přičemž jen dvakrát bodovat nedokázali.

Góly, to je hlavní nepřítel Pulisových svěřenců. Leč přes léto Potters mohutně posilovali, na zápas si v průměru vypracují jen 9,4 střel, přičemž výsledkem takového nedostatku palebných příležitostí je pouhých pět přesných ligových zásahů. Na druhou stranu, útěchou jim může být fakt, že již třikrát změřili síly se členy neohrožené Big Four. Bez zajímavosti není skutečnost, že Stoke ze všeho nejvíce sráží nepřesnosti v rozehrávce. Přesné přihrávky značí jen 53 procent všech pasů, což je vůbec nejslabší statistika z celé Premier league. S takovou hoši z regionu West Midlands na Everton jen těžko konečně, prvně od prosince 1982, vyzrají.

Joseph Yobo, po odchodu Joleona Lescotta ještě více nepostradatelný zadák Evertonu, byl sice nucen vynechat čtvrteční souboj v Evropské lize, ale v neděli by měl být již připraven. Tonymu Hibbertovi by tak mohl být umožněn opětovný přesun na jeho tradiční post pravého beka.

Velkou psychickou vzpruhou by pro Potters měl být návrat Ricarda Fullera, veskrze spolehlivého útočníka. Ten už s týmem absolvoval kompletní páteční trénink a koncem víkendu mu tak nebude nic bránit ve startu. O něco méně růžová je situace okolo jiného forvarda, Jamese Beattieho, kterého v poslední době značně limitovaly potíže s kotníkem. Everton tak možná nakonec bude ušetřen konfrontace se svým někdejším zaměstnancem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.65 - 6.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Fulham FC  (neděle 16:00)
Možná trochu nečekaně, avšak zápase mezi West Hamem a Fulhamem se ponese v duchu souboje dvou týmu ze sestupové zóny. Za vše mluví slova manažer Hammers Gianfranca Zoly, který prohlásil, že se jedná o 'pohárové finále', ačkoliv je teprve osmé kolo. Nutno však podotknout, že obě mužstva mají zápas k dobru.

Situace ale rozhodně není ideální. West Ham dokázal v šesti zápasech jen jednou vyhrát a jednou remizovat a zažívá nejhorší start od sezony 2002/2003, která skončila neslavným sestupem. Podobně je na tom i Fulham, který marně hledá loňskou fazónu a se šesti body je hned nad Kladiváři.

Cottagers může k lepším výkonům postrčit vítězství nad Basilejí v Evropské lize, které ukončilo třízápasovou šňůru bez vítězství. V zápase na Upton Parku ale nebudou svěřenci Roye Hodgsona bojovat pouze proti West Hamu, ale také proti historickým statistikám, protože londýnského soupeře Cottagers porazili jen jedinkrát ve 12 pokusech v rámci Premier League. Manažer Hodgson udělal v zápase s Basilejí hned pět změn v základní sestavě a věří, že podobný krok může pomoci i proti West Hamu. Do sestavy by se měli vrátit Brede Hangeland s Dicksonem Etuhuem, zatímco chybí zranění Damien Duff a Simon Davies.

Dva hráče bude postrádat také West Ham, zraněné Jacka Collisona a Guillerma Franca. Naopak se po dvou vynechaných zápasech kvůli poraněnému lýtku vrací Matthew Upson. Příznivci Hammers doufají, že po třech porážkách v řadě by se mohla karta konečně obrátit. Pravdou je, že West Ham z dosavadních šesti zápasů hrál hned čtyřikrát venku a doma s Tottenhamem a Liverpoolem. Pokud by ale ani nyní nepřišel bodový zisk, s Kladiváři by to nevypadalo dobře.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.35
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Největší šlágr fotbalového víkendu bezesporu obstará nedělní duel na západě Londýna, kde bude o návrat na první příčku bojovat Chelsea, jíž bude v cestě stát Liverpool.

Chelsea měla úžasný vstup do sezony, když až do minulého kola Premier League neztratila ani bod. Jenže pak přišel zápas na Wiganu a zároveň první porážka Ancelottiho oveček v sezoně. To zapříčinilo také opuštění prvního místa tabulky, které však nemusí klub z Manchesteru okupovat dlouho. I United totiž zaváhali, včera pouze remizovali se Sunderlandem a první místo nabídli Blues na zlatém podnose.

K přijmutí této velkorysé nabídky bude muset Chelsea zvítězit a že by se mělo jednat o nějaké jednoznačné utkání, to rozhodně ne! Mužstvo ze Stamford Bridge navíc nehraje v posledních zápasech v ideální poloze a pokud se svými výkony něco neudělá (viz. zápasy s Wiganem a APOELem v Lize mistrů), může proti svěřencům Rafy Beníteze tvrdě narazit.

Na druhou stranu ani Reds nebudou do hlavního města Anglie přijíždět s čistým svědomím, protože po měsíci utrpěli další porážku. Po Aston Ville našli přemožitele ve Florencie, kde v rámci Ligy mistrů podlehli tamní Fiorentině. Vedle Aston Villy už v domácí soutěži Liverpool porazil i Tottenham, a proto současná situace v tabulce ukazuje tříbodovou ztrátu Reds na Chelsea.

Vše však může změnit neuvěřitelné 25. vzájemné střetnutí v posledních pěti letech. Chelsea se s Liverpoolem utkala za poslední sezony už tolikrát, že se snad nemůže ani ničím překvapit. Jenže Blues mají v záloze jeden velký trumf - Carla Ancelottiho. Právě on by mohl být rozhodujícím faktorem nadcházející velké bitvy. Zkušeného italského kouče čeká na lavičce Chelsea první zápas s týmem Big Four, ačkoliv proti Liverpoolu se již dvakrát utkal. V době svého působení v AC Milán se s ním hned v obou případech střetl až v samotném finále Ligy mistrů, jednou byl úspěšný, jednou se radovali Reds.

Nicméně nyní Ancelottiho čeká střetnutí na jiném levelu, avšak podobně důležité a prestižního rázu. V posledních dvou zápasech jeho svěřenci nepodávali úplně optimální výkony a Carletto slíbil, že v zápase s Liverpoolem přijde zlepšení. Co se týče sestavy, mají nejspíše na Stamford Bridge jasno, až na jeden post. A tím je ten nejchoulostivější. Minulý týden totiž dostal červenou kartu Petr Čech a mezi třemi tyčemi bude ve vypjatém zápase chybět. Nahradí ho jeden z dvojice Henrique Hilário, Ross Turnbull, ale na ostrovech favorizují spíše portugalského borce. Naopak počítat již Chelsea může s Michalem Ballackem.

Podobné prohlášení jako jeho kolega uvedl i Rafa Benítez, manažer Liverpoolu. Jeho ovečky totiž mají po prohře v Itálii co napravovat a španělský lodivod prohlásil, že na Stamford Bridge uvidíme úplně jiný Liverpool. Ten by již měl mít v záloze Javiera Mascherana, který vyléčil svalové zranění.

Na závěr se ještě podíváme na poslední vzájemné měření sil, které se uskutečnilo v rámci čtvrtfinále Ligy mistrů. Tehdy oba celky předvedly báječný fotbal a k vidění bylo na Stamford Bridge osm branek. Po výhře v prvním duelu se ale po remíze 4:4 radovala Chelsea a v Liverpoolu raději vzpomínají na jiné utkání. Na to před 11 měsíci, kdy Reds uťali několikaletou nedobytnost Stamford Bridge, když zde dokázali vyhrát 1:0.

Očekávané utkání se poprvé zapíše do historických úvodním hvizdem hlavního sudího Martina Atkinsona, který je naplánován pátou hodinu odpolední.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Manchester City  (pondělí 21:00)
To bude pikantní souboj! Dva celky, které se přetahují o právo narušit léty otuženou Big Four, Manchester City a Aston Villa, si to rozdají v ostře sledované pondělní dohrávce. V jednom ze dvou šlágrů kola půjde Villans o dotažení svého soupeře, naopak výhra City bude znamenat jejich nejlepší start do prvoligové sezony vůbec.

Domácí Aston Villa o minulém víkendu prodělala nepříjemnou zkušenost - gólem ze závěrečné minuty a prohrou s Blackburnem totiž přišla o jedinečnou sérii vítězství, která se tak zastavila na čísle 6. Očekává se však, že nejlépe bránící mužstvo soutěže to nijak nepovalí a Villans se z této porážky oklepou raz dva. Bude usilovat o třetí čisté konto v řadě na domácí půdě, takový husarský kousek se birminghamským nepovedl již dva roky. Zároveň tu máme i jednu individuální výzvu. Gabriel Agbonlahor se může stát prvním hráčem od dob Paula Rideouta, který vsítí branku v pěti po sobě jdoucích ligových utkáních.

Zajímavé je, že i sebelepší start do nového ročníku nemusí u Citizens nic moc znamenat. Když totiž roku 1961 rovněž vyhráli pět z úvodních šesti klání, nakonec finišovali na dvanácté pozici. Tomu by se teď určitě rádi vyvarovali, vždyť také mají v plánu atakovat ty nejpřednější příčky. A předpoklady, jak už jsem naznačil, k tomu mají výborné. Zůstávají posledním týmem, jenž dovedl zápas do vítězného konce pokaždé, když otevřel jeho skóre. A kdybychom nedovoleně přetvořili smolnou prohru s konkurenčními United alespoň v remízu, City navíc letos nenašlo přemožitele. Krom toho se může opřít i o historii vzájemných střetnutí na Villa Parku. Loňský první hrací víkend je výjimkou potvrzující pravidlo, že modří v Birminghamu neprohrávají. Tehdy Agbonlahor zaznamenal druhý nejrychlejší hattrick v historii Premier League a Villans zvítězili 4:2, jenže to byl jediný takový případ za posledních sedm let.

Steve Sidwell a natažená podkolenní šlacha, to už je minulost. Zrzavý záložník teď usiluje o návrat do sestavy Villy. Luke Young si patrně na premiérový start v sezoně bude muset počkat až po reprezentační přestávce.

Že by Roque Santa Cruz měl znovu najít svou cestu alespoň na lavičku náhradníků, není až tak důležité. Trefou do černého by spíš mohl a také měl být návrat Emmanuela Adebayora poté, co si odpykal třízápasový trest za nesportovní chování. Tožský forvard se totiž trefil v každém ze čtyř ligových utkání, do kterých stihl zasáhnout. Birminghamští si ho asi nebudou pouštět moc daleko od těla, ještě pekelnějších devadesát minut by však měl na Villa Parku prožít Gareth Barry. Ten tu strávil rovných deset let, počet odehraných utkání také pěkně zaokrouhlil - na 440 - a pak za podivných okolností přeběhl k Citizens.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United760117:618
2.Chelsea FC760116:618
3.Liverpool FC750222:1015
4.Tottenham Hotspur750217:1015
5.Manchester City650114:715
6.Arsenal FC640218:812
7.Aston Villa64029:512
8.Sunderland AFC740314:1112
9.Everton FC63038:109
10.Wigan Athletic73047:139
11.Burnley FC73045:159
12.Stoke City72235:98
13.Bolton Wanderers62138:97
14.Birmingham City72144:67
15.Blackburn Rovers62136:97
16.Wolverhampton Wanderers72147:137
17.Fulham FC62044:86
18.West Ham United61146:94
19.Hull City71156:194
20.Portsmouth FC70073:130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (520)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jasne, United 0

Reagovat
M0rb1D4S

I když jako fanda Chelsea bych si to přál, taky jsem se tomu musel zasmát. Sunderland může odporovat United jedině jeden poločas, potom odpadnou a zkončí to tak 3:0 nebo 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jojo United 0

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to je borec toto !!!!

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nevěřím Sunderlandu, že zrovna oni o body oberou MU... Na to musí být kvalitní obrana, být to u nich doma, tak si na to možná vsadím...

Reagovat
smazaný uživatel

Vše o Liverpoolu zde: http://lfc4ever.blog.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu na co to je, když je toto: http://www.liverpoolsky.net/

Reagovat
vodka

spíš toto: www.lfcway.com

Reagovat
Tomekcz

Sunderland ma silny utok ale obranu deravou, z OT si zadny body neodvezou.

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo sledujete NHl a fandíte Calgary, zajděte na - www.cgy.webnode.cz

Reagovat
smazaný uživatel

děláte si srandu? United-Sunderland 0??

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička na Bolton...při formě Sp*rs sice trochu risk, ale jak znám Bolton, tak na ně zahrát umí.

Reagovat
diastan

je to mozne ja mam ze obe muzstva daji gol...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej tip, Boltonu věřim a fandim určitě si s kohoutama doma poraděj

Reagovat
tomasinho

Myslím, že dneska vyhrajou domácí až na zápas hull-wigan, tam bych to viděl na plichtu nebo výhru hostí, Sunderland sice doma vyhrává, ale obranu nemá nejlepší a s takovou obranou nemůžou na OT uspět, můžou možná potrápit, ale body uhrát určitě ne, můj tip, united vyhrajou 3-1 a doufám, že se opět prosadí Darren Bent

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, podľa mňa Hull doma vyhrá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes pani Man Utd -Sunderland si pozriem nazivo na Old Trafford a dufam ze to bude pekny zapas a hlavne vyhra United.Uz sa tesiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to uži a poriadne fandi!!!! Už aj ja musím ísť na Olg Trafford kuknúť.Hlavne nech vyhráme a udržíme si prvé miesto. MANCHESTER UNITED FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Diky .Ved uz aj pomaly budem musiet vyrazit lebo ma caka 4 hodinova cesta autom.Urcite doporucujem ist tam pozriet lebo je to naozaj super zazitok.Man Utd 4ever

Reagovat
božský John

Co dneska dátg na tiket? PoraĎte..

Reagovat
tomasinho

Burnley birmingham 1, newcastle bristol 1

Reagovat
smazaný uživatel

zkus nějaký tipy

Reagovat
hefy

Tottenham 2, Burnley 1, Wolves 1, United 1, Arsenal 1... to je můj tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že minimálně jedna remízka bude...

Reagovat
hefy

Snad nem, ale je fakt že 5 zápasů je hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spurs wolves jsou jasný nesázkový zápasy, tam to může dopadnout fakt jakkoliv... Tam bych spíš podal na to oba dají gol u Spurs a u Wolves asi under...

Reagovat
hefy

No a Bolton už vede. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vyhrajou spurs - ale nesázel bych na to... To samé pompeys, u Burnley čekám nejhůř 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jaké máš kurzy? Nebo spíš celkovej kurz?

Reagovat
hefy

11,75 případná výhra 4,6k.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto súhlas s Talkym, to sú na stávkovanie rizikové zápasy. To potom ani ten kurz nestojí za to i keď samozrejme ani stávkovať na 1.10 nie je normálne.

Reagovat
hefy

No já se bál jedině Spurs a zatim asi oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, Arsenal a MU asi vyhrajou, tam nepochybuju, ale ten zbytek bude maso... Já zítra podám na Liverpool, Arsenal a asi under na WHU..

Reagovat
smazaný uživatel

A měl jsem dneska hodit si ještě něco na Hull... Celkem slušnej kurz na výhru na to, že hrajou doma...

Reagovat
hefy

na to mi srdce zakázalo sázet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vsadit jen na Bolton a Hull(+MU), tak máš prakticky stejnej kurzkurz a riziko podobný jako u těch tvých pěti zápasů... Chápu, že je to srdcovka...

Reagovat
hefy

Ale já zase Boltonu nevěřil, proto sem vsadil na Spurs a oni to otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves alebo Burnley najskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Burnley mi přišlo ještě celkem OK...

Reagovat
smazaný uživatel

To aj mne, doma sú silní, ale neprišlo mi to ako nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistota to určitě není, ale pravděpodobnost je vysoká na výhru, 50% výhra,40% remíza,10% prohra Burnley...

Reagovat
smazaný uživatel

To je stále dosť na to aby som to s istotou na výhru nedal Btw. skutočne na Bolton je najlepśí ten náš tip, na Wolves radšej nepodať, under je reálny a možno aj risk, že Doyle dá gól. Ostatné je viacmenej jasné. A v pondelok by som to tipol na 2.5+ gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem měl fakt vsadit to, co jsme říkali - goly pro oba, under Wolves, výhra Hullu a Burnley...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak páčil sa mi tip, že Bolton-Spurs oba tímy dajú gól a potom to, čo má hefy + ten Newcastle.

Reagovat
Tomanatura

Já tam mám Hibs, Newcastle, Bari, Brescia a zkusil jsem štěstí v podobě Montpellieru. Moc tomu nevěřím, jen jsem to zkusil, no.Dneska nejsou dobré zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Brescia

Reagovat
Tomanatura

Když se daří, tak se daří..

Reagovat
kubys

Dneska čekám překvapení v podobě Pompey

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne, možno márne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ben Haim, to je takovej tragéd, to snad neni možný. Nechápu, proč nehraje radši Mokoena.

Reagovat
smazaný uživatel

Apropo, nesúvisiac s dnešným zápasom, kde sú tí, ktorí ma presviedčali, že Jensen úlohu jedničky celku PL (Burnley) nezvládne? Žiadne vážnejšie chyby, skvelé zákroky nehľadiac na súpera a aj vďaka tomu sú Clarets tam, kde sú...

Reagovat
fantomas

Koukáš? Reportér Eurosportu označil Bowyera za "osla" za to, co nedal. Co se tam stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastřelenej balon trefil před prázdnou bránou Bowyera do nohy a odrazil se úplně mimo, ale Bowyer neměl moc času postavit se k tomu líp.

Reagovat
fantomas

Ok, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, nebol som tu, sorry. Ale Bowyer to mal na placírku a ten pohyb nohou i keď nepatrný urobil. Jeho by som za to ale fakt nevinil, to bol skôr nehorázny luck, že mus spoluhráć netrafil bránu a lopta prešla až k nemu. Veď koniec koncov, uvidíš zaručene v highlightoch.

Reagovat
soukup

nevím jestli tebe, ale přiznávám, že já sem mu teda nevěřil a dost mě překvapil

Dánským golmanům se v PL prostě daří

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link na live přenos na Tottenham?

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Díííkas

Reagovat
hefy

Co to Hart provedl? Vždyt to mohl krásně chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spadl trošku naivně, taky mi to tak přišlo. Kdyby zůstal stát a reagoval až na střelu, mohlo se mu podařit to vykopnout.

Reagovat
hefy

Přesně kdyby reagoval na střelu má to, ale on šel doleva aniž by fletcher vystřelil, podle mě jeho gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Len dodám pre hrubasa, že keby zostal stáť, tak by ju stopro mal, na to stavím gate...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem o tom přesvědčen

Reagovat
smazaný uživatel

Každý gólman toto musí do posledného okamihu čakať. Toto nevydalo, ale aj tak ich od začiatku sezóny drží nad vodou.

Reagovat
hefy

To jo, o tom žádná.

Reagovat
tomasinho

Góóól!!!!!! Ještě Newcastle a pro dnešek mi tiket žije

Reagovat
fantomas

To je tempo! Zápas Wolves-Pompey vážně příjemně překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapuje Kto videl ako hrali posledné zápasy vlci a ako Pompey proti karamelkám doma nebude s tomu čudovať, navyśe ak si zráta tú nulu na konte a už doslova nevyhnutnosť bodovať o motiváciu je postarané.

Reagovat
fantomas

Spíš de o to, že Pompey jsou fotbalovější (resp. v první půli byli) a takřka ve všech ohledech lepší...skoro jak kdyby to nebyl Portsmouth z uvodu sezony (zápas s Toffees sem neviděl).

Reagovat
smazaný uživatel

(zápas s Toffees sem neviděl).To tvoje prekvapenie vysvetľuje celkom jasne. Wolves rozhodne "futbalovejším" tímom nebývajú, čo nahrádzajú bojovnosťou a tá im častokrát nestačí. Ale tak ako vravím, kto videl výkon Pompey proti karamelkám, nemá pochybnosti. A kto nie, tomu ich zdá sa (nepozerám) vyvracajú až dnes.

Reagovat
fantomas

No tak teď má víc ze hry Wolverhampton a Pompey docela přehrává právě i tou fotbalovostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší z dôvodov, prečo sme s Talkersom hovorili hefymu, že dal na tiket rizikovku.

Reagovat
fantomas

Co dal?

Reagovat
hefy

Tottenham 2, Burnley 1, Wolves 1, United 1, Arsenal 1

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, bežne ako strhaný Bikey je fakt na DM o polovicu lepší než na stopérovi. To si Coyle snáď zapamätá.

Reagovat
hefy

Kevin Phillips na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo vlastne nestavia Benitéza? (v podstate aj Jeroma)

Reagovat
hefy

Benitez prej pořád nemá fyzičku aby odehrál celý zápas a myslim že měl i náké problémy s kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je podľa mňa tak trochu somarina, ale budiž o skutočnosti viac nezistíme. A čo Jerome? To je presne typ, ktorý im tam zatiaľ chýba, taký čo na tom hrote aj loptu podrží, tobôž, keď hrajú (dosť nezmyselne) stále len na jedného hrota s McFaddenom voľne...

Reagovat
hefy

Jo to nevim, ale jiný vysvětlení než zranění mi taky nesedí, protože proti MU a proti Portsmouthu hrál od začátku a od tý doby ani zápas.

Reagovat
fantomas

Kdybyste četli preview, hoši...

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla....

Reagovat
fantomas

No právěže to neni bla bla...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeroma tam nemáš (alebo Honajzer alebo kto to písal) a také plánované riešenie absencie spomínaných hráčov by nebolo odveci

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Je zraněný chazy ho tam na pl.cz má.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerob reklamu...

Reagovat
hefy

Reagovat
fantomas

Tak z Getza se nakonec vyklubal komplexní ignorant..

Reagovat
smazaný uživatel

Pre dnešok rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benítezův otec měl nehodu, proto mu klub dovolil odcestoval do rodné země

Reagovat
hefy

Jojo, my bad.

Reagovat
fantomas

Nestaví? Dyť celou sezonu hrají na jednoho útočníka, kterym byl vlastně pokaždý právě Benitez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno... Kompletné zápasy odohral asi tak 2. Proti MU iba stiedal, proti Pompey iba striedal. Celý hral v minulom alebo predminulom kole a hneď bol zaradený do top zostavy.

Reagovat
fantomas

No, zezačátku střídal a poslední dobou hraje základ (ne nestaví, nestavěl, a to jen co se všech 90 minut týče)...teď neni ani na lavičce, protože je v Ekvádoru u svýho táty bourajícího v autě.

Reagovat
smazaný uživatel

S hefym sme sa vyjadrili jasne ale to, čo sa týka jeho cesty domov som nevedel, dík. Aj tak pre mňa zostáva záhadou Jerome.

Reagovat
hefy

Od začátku hrál Benitez jen dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Benitez odledět domů kvůli rodinným záležitostem myslím

Reagovat
fantomas

Proč je jen Webb takovej tragéd?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo zas (s)pískal?

Reagovat
fantomas

Větší ruku ve vápně přehlídnout nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž v poslednom čase, čo zápas to hrúbka...

Reagovat
fantomas

Tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nelseduješ wanderers ? Lee hrá výborne a Cohen asi najväčšie prekvapenie v EPL...

Pekný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si dobre spomínam Cohen zahral slušne aj v závere tej predošlej v zápasoch kde ho Megson poslal na trávnik, ale samozrejme príjemné prekvapenie to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu som ho skoro vôbec nevidel hrať. Väčšinou bol stred Muamba-McCann a na krídlach Taylor a Gardner... Túto sezónu sa mi veľmi páči jeho hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď som to, že nastúpil len na zopár desiatok minút tak pekne zaobalil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí...

Reagovat
fantomas

Protože nepíšu jejich report...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Vidím, že motivace na Humber Bridge pomohla.

Reagovat
fantomas

Ebanks-Blake se v Premier League zatim vubec nechytá...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ťažko povedať či je to "veľké" prekvapko.

Reagovat
fantomas

Teď pro změnu spálí tutovku...ach jo.

Reagovat
kubys

Jak hrají Pompey? Alespoň slušně?

Reagovat
fantomas

První poločas nadmíru slušně, pak psotupně uplně odešli fyzicky.

Reagovat
kubys

Ale, tak vedou, to mě velice těší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Tak už netěší Já místo nich dal na tiket Everton

Reagovat
fantomas

Seš jak já s Torresem a FPL..

Reagovat
smazaný uživatel

A celý čas tu za nich tak bojuješ...

Reagovat
kubys

Ano, protože toto byl tip dne a já si ten krásný kurz nechám utéct Ale tak jsem rád, že instinkt nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si nestavil, ale tip som mal rovnaký, takže podobne

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku alebo celkovo? Vpredu sa to dá očakávať.

Reagovat
fantomas

Spíš všude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

já sem to říkal, že na PL nemá už loni...

Reagovat
smazaný uživatel

100:pre LFc.

Reagovat
fantomas

Ty bláho, Halford pěkně.

Reagovat
hefy

Rizikovka nevyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem byť sprostý, ale vieš ako sa hovorí: "Já ti to říkal,..."

Reagovat
hefy

Jo vždyť jo, je vidět že sem nad tim přemejšlel asi 4 minuty a výsledek se dostavil.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate sa všetko, čo sme vraveli splnilo a to do bodky Že som si nepodal, ja debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Laaaaarsssooon! Ten chlapec v PL vždy poteší i keď len ako záblesk...

Reagovat
kubys

Dneska dá Berbatov hattric, zítra RvP taky a k tomu 2 asistence a já se budu bít do hlavy, že jsem je nahradil Bentem a Keanem

Reagovat
kubys

*hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by pěkné, kdyby Rosický dal gól na své narozeniny...

Reagovat
vodka

a vzápětí by hattrick vsítil Dunn

Reagovat
smazaný uživatel

to už by bylo pěkný sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavej na dnešek, přesněji řečeno na sestavy...

Reagovat
tomasinho

Taky jsem dost zvědavý, v té naší už snad bude Masch a podle mě to bude zase klascikeé 4-2-3-1 ve středu s Maschem a Lucasem, na křídlech yossi a dirk, steven podhrot a vepředu nando, ale radši bych viděl ve středu masche s gerrardem, protože bez alonsa je gerrard na podhrotu ztracený a stejně si musí chodit pro balony, takže kdyby bylo po moje tak střed gerrard,masch a před něma na křídelch yossi s rierou a vepředu dirk a nandem, dirk takový staženější. no a u vás nevím, hlavně ta záloha je otazník, rád bych viděl už joe colea, ale nevím, jak na tom je fyzicky

Reagovat
Arbiter

ale nepředpokládam žádné překvápko ach Bože, jak rád bych se mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Big OT: Prosím vás, jde na satelitu v ČR program STV3? Zdarma?

Reagovat
Arbiter

co máš za satelit? Přes kterou firmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že nejsem doma a chtěl bych se dnes jet dívat ke známým na CFC-Liverpool... Jaký typ a od koho nevím...

Reagovat
Arbiter

tak asi to nepůjde, myslím zdarma...

Reagovat
Arbiter

i když mmnt, jak se dívám na skylink, tak mají v nabídce zdarma i stv3...podívej se sem: http://www.skylink.cz/web/structure/26.html

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za radu, mohlo by to vyjít Kdyžtak půjdu koukat k babičce, ta má NovuSport

Reagovat
Arbiter

doufám, že proti Arsenalu nastoupí di Santo a pořádně se předvede

Reagovat
homeles8

Live to proti nám umí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim všechny

Nejlepší fanblog Liverpoolu na netu najdete zde:

http://lfc4ever.blog.cz/

Reagovat
homeles8

A Anelka dá dneska gól, protože Live budou bránit jen Didiho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Anelka dostane aspon jeden slušný míč, tak je to možný... Jenže všechny míče normálně jdou přes Drogbu, který má na sobě 2 obránce...

Reagovat
tomasinho

Přesně, ale s tou naši obranou letos určitě nějaký ten gól dáte, Škrtel zatím zaostává za svým maximem a Carra tež

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se na Drogbu nalepí osobkou nějakej váš obránce a nepustí ho k ničemu, tak je dost pravděpodobná vaše výhra - on je jediný, kdo střílí goly když zrovna je na hřišti... Když tam není, tak se to dělí mezi ostatní hráče...

Reagovat
tomasinho

Tak na Drognu jedině Škrtel, ten jediný mu může v důrazu konkurovat, a pokud nastoupí Malouda, tak by mohl mít Glen celkem prostor k útočení, no bude to zajímavý zápas, ja doufám alespoň v bod, kdyby byly 3, byla by to paráda, ale jsem realista, můj tip: 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nastoupí Malouda, tak má Glen smůlu, protože Malouda maká i dozadu... Právě že goly vždycky přichází ze strany, kde není záložník/křídelník - a to je pravá strana.

A Drogba se musí zdvojovat, nepustit mu centimetr prostoru...

Reagovat
tomasinho

Aha, já neviděl až tolik vašich zápasů letos, ale Insúa je taky celkem aktivní dopředu, uvidíme, jak se popasujem s Drogbou a jsem vzědavý, jak si zase poradí vaši stopeři s rychlostí Torres, ta by jim mohla dělat probelémy

Reagovat
Godwinson

Carragher taky, výsledek 2:0 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Rosa je na svoje dnešní narozeniny v základu, aspoň jeden gól by mu tam spadnout mohl

Reagovat
$dolar$

Tak Blackburn jedeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Vermaelen prohranej hlavičkovej souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak má na svoju výšku slušne výskoky Inak je to prvýkrát, čo ho môžeš za to, čosi vravel pri nákupe, kritizovať, že?

Reagovat
fantomas

Nevim...vidim ho letos podruhé. A poprvé nebyl vůbec prověřen.

Reagovat
$dolar$

Skvelej zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaeleeeeeeen

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapoš.

Reagovat
$dolar$

Trapcis ty v

Reagovat
fantomas

Proč by trapčil? Pochvalu si za takovou bombu zaslouží, o tom se nemuže přít ani ten největší blbec.

Reagovat
fantomas

Páni..

Reagovat
fantomas

Jinak Robinson nejlepší výkopy v celé PL? Takřka neoddiskutovatelně.

Reagovat
fantomas

Však jo, Dunne, neudělal si nic špatnýho...jen sis zahrál na karatistu.

Reagovat
$dolar$

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool DUUUUUUUUUUUNN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooool

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Vy ste komedianti.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Cesc-Van Persie...po dlouhý době povedená spolupráce.

Reagovat
$dolar$

Ale zatim skvelej zapas

Reagovat
herbage

FC Arsenal - FC Doublehaluz 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Aníi Triplehaluz by nevadila. Haluzovu však nenazývam góly po individuálnych chybách súpera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Opravim: FC Nemohoucí a stereotypní - FC Doublehaluz 2:2

Reagovat
herbage

Nemohoucí a sterotypní dali zatím 3 góly po dechberoucích kombinačních akcích

Reagovat
fantomas

Ani tři vlaštovky jaro nedělají. Zatim je to herně stejná mizérie jako proti Olympiakosu.

Reagovat
herbage

A co má Arsenal jako hrát, když Blackburn hrát fotbal očividně nechce? Arsenal ten zápas zcela kontroluje, ovládá hřiště, nápaditě kombinuje a i kdžy vše není ideální, tak si zaslouží za tento výkon pochvalu. Já jsem tedy spokojen. Druhou půlku Theo a dodělat je

Reagovat
fantomas

Napadité kombinace si bohužel představuju asi jinak než ty. Jen občasné záblesky Rosy a Fabregase nesly ten nápad, to je tak všechno. Jinak je to furt to samé dokolečka. Nehledě na to, že kontrolování hry si představuju trošku jinak, než že každý sporadický protiútok Rovers smrdí gólem.

Reagovat
herbage

No to máš pravdu, ale teprve se sehrávají, nemůžeš čekat přes noc zázraky. musíš unat, že oproti té bídě na konci jara je tohle 4-3-3 pokrok

Reagovat
fantomas

Neni to nejhorší, to zas ne. Aspon že ta koncovka je vlastně bezchybná. To je velký pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne ako Barca, dokolečka dokola...

Reagovat
herbage

oprava 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Persie to je proste sniper, to ako tam na tú loptu čakal, ako sup krúžiaci nad zdochlinou Som sa čudoval kubysovi, že ho dal von z Fanty, keď proti Rovers to bol ten najjasnejší typ, že Peršan dá gól. Inak Robinson za zákrok spoza obrancu To dnes bude 4-4?

Reagovat
fantomas

Já ho tam mám...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tento koment nebyl o tobě

Reagovat
fantomas

Ale notak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Di Santo ma budoucnost

Reagovat
fantomas

Srdce mistra Thierryho Henryho musí plesat...

Reagovat
fantomas

Nikdo neumí šajtlí centrovat tak přesně jako Rosický.

Reagovat
$dolar$

Quaresma

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

Ani náhodou.

Reagovat
$dolar$

Tak to urcite

Reagovat
herbage

Jenže narozdíl od Rosy se s tím může chlubit jen spoluhráčům na tréninku

Reagovat
$dolar$

Nj ale otazka byla kdo ma lepsi centry sajtli a to ma Ricardo urcite

Reagovat
herbage

Nemohou posoudit, když ty Quaresmovo nevídám

Reagovat
smazaný uživatel

Si ho nevidel hrať nikdy za Porto?

Reagovat
herbage

Viděl, ale tam spíš šajtlí střílel, než centroval. Pak ještě zkoušel nějaký patičky, centrovat rabonou a pak už se jen válel pozemi

Reagovat
smazaný uživatel

To si potom nesledoval moc často

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Chazy

Dneska je to skvela odpoved pro nektery zdejsi "odborniky", co pasovali Blackburn na sestup a oznacovali za jeden z nejslabsich tymu PL. Staci zdravy Dunn a Emerton a uz porazi doma Villu, Wolves, daji dva goly na Arsenalu. Ten to ma samozrejme nechutne ulehceny, kdyz proti nim nastupuji 4 krajni obranci, chybi stale Reid, jakykoliv poradny utocnik, kdyz je McCarthy po zraneni a Kalinic tragicky.

Zadny tym nema dlouhodobe vetsi marodku jak Rovers, jim staci udrzet kadr zdravy a budou zas hrat o Evropu, tak jako za Hughese.

Reagovat
herbage

Vždyť hrajou tragicky a nesváděj to na marodku. Jim by dneska nepomohlo nic. Jinak Dunn je blbec, co zbytečně narazil do Mannoneho a Diouf totál bezmozek

Reagovat
Chazy

Ale prosimte, vzdyt ty si rad, ze vis, jak se Blackburn pise. Fakt me tvuj pohled desne zajima. Jinak Dunn je jeden z nejlepsich hracu mimo tech nejlepsich 8 tymu PL, vyborne vybaveny. Duraz v soubojich z jeho strany paradni, takovy souboje do fotbalu patri. I kdyz byl zbytecny, u nej je hlavni to 6 zapasu 4 goly

Reagovat
herbage

4x mu protihráči ten balón tečovali do protipohybu brankáře?

Reagovat
Chazy

On je tvurce hry, hlavne goly vymysli, ale kdyz se trefuje, tak vetsinou paradne. Dneska mel luck, ale to k nejlepsim hracum patri, on si to zaslouzi. Perfektni player, skoda ze se o nem musim bavit s nekym, kdo vidi 38 zapasu PL v sezone

Reagovat
fantomas

Zas teda - takový souboje do fotbalu nepatří. Kdyby do něj šel tělem, ani neceknu, ale takle nohama...uf uf uf.

Reagovat
Chazy

On byl rozhozeny, protoze se tam tlacil pres dalsiho hrace, nesel do toho nijak zakerne Normalni souboj, kterej shodou okolnosti vysel trosku tvrdsi.

Reagovat
fantomas

Vždyť musel vědět, že ten balon nemohl mít, ani kdyby se v tu chvíli převětělil do Supermana.

Reagovat
Chazy

Samozrejme, ale proc by se zastavoval, je to fotbalista a ne baletka To moc hrotite, az bude ten PL sraz, tak musime hrat spolu, at mi za podobny blbosti nenadavas.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Ale však víš, že já sem taky pro tvrdý fotbal. Zas nešil. Já jen že do něj moh vlítnout jak utrženej ze řetězu a přesto nemusel mít ty nohy tak vysoko. Jde mi jen o zdraví Mannoneho (a ne o nákej škrábanec, nemuselo to dopadnout tak dobře), o nic jinýho.

Reagovat
Chazy

Ja sem v klidu, mel sem dat na konec prispevku " ".. :))

Reagovat
Counter

to byl ale parádní skok skrčmo, kterým jednoznačně chtěl zasáhnout míč kutálející se po zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

sice dali dva góly Arsenalu, ale měli jenom 1.5 šance.. inak je Arsenal přehrává.. Na evropu toto podle mě určitě nestačí.. ani se stoperama, jak říkáš.. .)

Reagovat
Chazy

Podle me to taky nestaci. Vzdyt jim prvni kola obcas chybelo az 7 hracu zakladni sestavy. Ale kvalitu na to maji, jen se musi udrzet zdravi. Ja bych chtel videt, jak by ostatni tymy vypadaly, kdyby nemely ani jednoho stopera zdraveho

Reagovat
$dolar$

A co rikas na Portsmouth

Reagovat
Chazy

Prekvapeni, ale Doyle tam zabil vylozeny sance podle me to stacit stejne nebude, ale aspon to bude dramatictejsi, kdyz budou o neco hrat

Reagovat
$dolar$

Snad bude

Reagovat
Chazy

Kvuli tobe jim to snad budu i prat i kdyz spis ne, ale uz jen to zamysleni nad tim je dost... zatim to preju nejvic jim, Birminghamu a WHU Ale jeste to behem sezony tak 5x zmenim.

Reagovat
$dolar$

Ja bych to nejvic pral Arsenalu, ale asi nakonec skoncim s mym pranim jako ty

Reagovat
Chazy

Nebud tak nenasytny, prozatim staci, ze nebudou hrat CHL :)

Reagovat
smazaný uživatel

kto vymyslel rozohravanie rohov na kratko a aky to ma mat efekt ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že kdyby byla nouze na DM, tak to može ladně zahrát aj Vermalen.. Rychlost, výskok, přihrávku, střelu, razanci na to má.. Podle mě by se mu tam vedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

a kedze v obrane by potom nastupoval Silvestre bolo by to vsetko hovno platne

Reagovat
smazaný uživatel

tak já sem to myslel, jako poslední alternativu.. samozřejmě by tam nebyl Silvestre, ale Djourou nebo Phill.. A byla by to možnost, až kdyby byl zraněný Song a Denilson.

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson chvalabohu zraneny je a Djourou si v tejto sezone pravdepodobne nekopne. A kedze Silvestre je teraz 3. stoper dostal by tam prednost pred nechcenym Senderosom

Reagovat
hefy

Vysvětlete mi někdo, prosim vás, proč když sem si minulý kolo na FF kupoval Vermaelena ho nechal na lavičce?

Reagovat
Counter

a proto jsi tam, kde jsi...

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej poločas, pri takomto zápase sa rýchlejšie vyliečim z chrípky

Reagovat
Counter

Obrana hrozivá, na Clichyho lajdáctví jsem si zvykl, ale že to bude ochcávat i Sagna... Vermalen aspoň svoje zaváhání napravil dalším úchvatným gólem (ještě nějaké spory o jeho útočných kvalitách? ;)

A Cesc je nejlepší špatně hlavičkující hráč na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Boli nejaké o útočných? Ja viem len o obranných.

Reagovat
fantomas

Byly. Já ho z Ajaxu viděl utočit jen po krajích, netušil sem, že umí i tak dobře vystřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom áno.

Reagovat
fantomas

Zase to postavení proti útoku soupeře. Jak přípravka, kdyby to dal Dunn vlevo, střílí jako dneska už střílel Persie s Aršavinem.

Reagovat
fantomas

Jinak to se mohlo pískat dle mého.

Reagovat
$dolar$

Co treba penalta pane rozhodci?

Reagovat
Tomekcz

jasna pencle

Reagovat
Chazy

Takovy je fotbal, mela byt penalta, misto toho 4:2 Ale krasny zapas. Nicmene bude asi lepsi si pustit za par minut Stoke

Reagovat
tomasinho

Blackburn Dunn

Reagovat
herbage

Cesc

Reagovat
Chazy

A zase vyborny Dunn. Priste nesud hrace, ktery vidis hrat poprvy v zivote, nebudes pak za vola

Reagovat
fantomas

Tak kdo má Cesca ve FPL, musí skákat radostí do stropu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříká se mi to lehko, ale přeju si, ať to Arsenal udrží, mám je poslední na tiketu...

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól cesca a ještě hezčí oslava pro srdce fanouška arsenalu

Reagovat
vitasrp

Hmm, Fabregas lahůdka, zatím je to jasně jeho zápas, ty jeho nahrávky do ulic, paráda..

Jenom škoda, že se rozhodčí neodhodlal odpískat tu jasnou penaltu, pravděpodobně to byl zlom v utkání.. Sice věřím, že AFC by i tak vyhrál, ale aspoň by to bylo dramatický až do konce a ve svý podstatě i spravedlivý na obě strany

Reagovat
tomasinho

Reagovat
$dolar$

Rosa

Reagovat
$dolar$

Rosa

Reagovat
fantomas

Diaby by měl vystřídat, nejslabší článek.

Reagovat
fantomas

Ramsey místo něj.

Reagovat
Chazy

Tak Vermaelen sice dal krasny gol, ale jinak asi nejhorsi obrance na hristi.

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Tohle si Blackburn nezaslouzil mela byt penalta na 3:3 misto toho je to 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Gunneri sú často zranení. Mal by som z nich hry veľkú radosť... :)

Reagovat
smazaný uživatel

teraz je zraneny prakticky len Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bendtner je fakt neskutečnej. Všichni hráči až na Diabyho a Rosickýho posypáni střeleckym práškem, jen on zas ne. A Persie moh mít další body do Fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

welcome back Mr.Pendolino

Reagovat
tomasinho

Mám sestavy: Chelsea: Hilário-Ivanovič,Carvalho,Terry,Cole-Essien,Lampard,Ballack,Deco-Anelka Drogba. Liverpool: Reina-Johnson,Carra,Škrtel,Insua-masch,Lucas-Dirk,Steve,Riera-Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nesmíte jim dovolit ani ň, mám ve Fantě Carru i Johnsona.

Reagovat
tomasinho

Když se ubrání Drogba,. tak by to mohlo jít na nulu, ale na obou stranách, tvůrcer Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes Lucas tvorca hry, "krásne" bude ofenzíva na čele s Torresom odrezaná..

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner som vedel ze to tam da

Reagovat
fantomas

Třeba pro tohle sou rozehrávky rohu nakrátko.

Reagovat
herbage

Reagovat
hefy

Persie je ke konci vážně neskutečnej.

Reagovat
herbage

Doufám že chazy koukal na Stoke

Reagovat
herbage

Ke konci si je ta kinderbanda vedená strjedou Persiem dávala jak žáčky

Reagovat
Chazy

Skoda, ze neodpiskal jasnou penaltu, mohl to byt zajimavy zapas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Nejdřív brečí na zraněný, pak na nepísklou penaltu, ale že byl Blackburn o parník horším týmem, to již nevidí

Reagovat
Chazy

Reagovat
Counter

ale tak má pravdu, pentle se pískat mohla, bylo by to 3:3 a zas by to bylo o něčem jiném.

Jde o to, že Blackburnu by muselo vyjít úplně vše, aby dokázal být Arsenalu vyrovnaným soupeřem, což tahle (ne)penalta zhatila...

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 3:3 by mohl zápas vypadat úplně jinak.

Reagovat
herbage

Pencle se pískat měla, ale Blackburnu jinak vyšlo vše, do čeho kopnul. Kdybyste pyskovali po zápase s Fulhamem, tak to pochopím, protože Arsenal byl horším týmem a měl prohrát, ale dnes byl po všech stránkách lepším týmem a zasloužil si vyhrát, takže tady neřešte cobykdyby

Reagovat
Chazy

Ale ty jsi fakt uplne na smich. Ja treba vubec nikde nemluvil o tom, kdo byl lepsi. Arsenal je mnou nejmin sledovanej tym cely PL a Blackburn moc nemusim, ten zapas je mi volny. Jen jsem komentoval vyroky mnohych prognostiku, kteri maji o soutezi povrchni prehled asi jako ty a maji Blackburn za sestupovy tym. K tomu sem smeroval ta zraneni. Ze jste to dnes meli usnadneny, kdyz hrala proti vam obrana, ktera v takovym slozeni hrala vubec poprve, to je proste fakt. Hrat proti 0 strednim obrancum je usnadnena prace. Rovers ale jinak jsou klub do prvni desitky, vyborne poskladany, s individualitama, ktere ale maji vecne zranene. Vy mate oproti nim jeste marodku ok.

No a k ty penalte - zase, nemluvim o tom, kdo je lepsi. Ja jen rek "skoda, ze nebyla, mohl to byt zajimavy zapas".

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu závěru: já napsal vlastně úplně to samo

Reagovat
Chazy

Davydenko

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí to byla jen 250ka, takže se rozestup zas tak moc nezvýší. Škoda že "Iron man" ( ) nevypadl s Robinem, byly by to plusový body pro Nanda a navíc pro mě ideální finále

Reagovat
herbage

K smíchu jsi leda ty. Že Arsenal nemusíš, to je mi známo, že je Blackburn sestupový tým, ot mi podsouváš, stejně jako mi podsouváš, že řikám že Dunn je špatný hráč. Zraěné hráče základu mají momentálně Reida, Sambu, Nelsena a Robertse, jestli tomu řikáš dlouhodobě marodka širší než Arsenalu, tak potom nevím(z nichž dlouhodobě je out jen Nelsen, stav Reida nevím). Givet je pro tvé info stoper a Chimbonda ho již dříve často hrával. Z tohoto pohledu hrálo za Arsenal 0 středních obránců, protože jak Gallas, tak Vermaelen hráli v předchozích klubech levé beky. A k tomu komentáři, tobě nepřijde zápas zajímavý, když padne 8 gólů a 6 dokonce velmi pěkných? Nemůžeš po zápase napsat: Arsenal vyhrál zaslouženě, škoda té nepísklé pencle proti nim, ale stejně by to vyhráli. Neměl by se spíš Blackburn zamyslet nad sebou, proč dává góly jen z haluzí a proč jsou jeho útoky tak marné. A to můžou být rádi, že dnes obránci Arsenalu neměli svůj den. Tys jen zkrátka čekal, že to bude 3:3, ty si budeš moct plivnout na Arsenal, stejně jako dolar, Talkers a řada dalších čeká na jeho klopýtnutí a i po takovémto skvělém výkonu dokážete jen plivat

Reagovat
Chazy

Ja ti nepodsouvam, ze je Blackburn sestupovy tym, jen ti vysvetluju na co jsem ze zacatku reagoval. Nebylo to zadny breceni a omlouvani dnesniho vykonu Rovers, jen jsem poznamenal, ze vam to ulehcilo praci. Chimbonda prakticky CB nehral, u nas hral cely rok RB, u Spurs na CB jen parkrat zaskakoval, kdyz se hraci zranili v zapase. Jinak on zaskakoval spis na LB, na CB ne. Giveta jsem videl hrat jen v PL a v PL hral vzdycky vyhradne RB. K tem zranenim, tam jde prave o to, ze nechapes na co reaguju. Vetsina lidi, ktera soudila, ze je Rovers tym na sestup, tak na zaklade lonsky sezony a zacatku letosni. Problem je v tom, ze vetsinu lonsky sezony byl zraneny Santa Cruz, Dunn, Emerton, Reid, Grella, pak i Nelsen a dalsi. Tam jde akorat o to, ze ty nerozumis tomu, na co ja reaguju a beres to jako omlouvani jejich dnesniho vykonu. Mne je fakt Arsenal ukradeny, ale Rovers potvrzuji, co jsem tu pred sezonou tvrdil. Hlavne tim, ze v desiti lidech otocili zapas proti Ville. Ten dnesni zapas me nezajima, ja se akorat zmnil o tom, ze vam to usnadnilo slozeni jejich obrany, ze Dunn hraje fantasticky a skoda penalty. Nic vic. A ne, zapas na jednu branu me nebavi, kdyz jde o tymy, kterym nefandim

Reagovat
Chazy

Je to proste diskuze o nicem, ja se nesnazim shazovat dnesni vykon AFC jen vyuzivam toho, ze je dneska Blackburn aktualni, tak komentuju neco, co se jich tyka.

Reagovat
herbage

Chimbondu beru ještě z Francie a je to hráč schopný kvalitně zaskočit na RCB. Givet je klasický stoper a za Blackburn hrával většinou LB Santa Cruz, Dunn, Emerton, Reid, Grella, pak i Nelsen je pěkný výčet, ale takový Grella snad ani nejde počítat za hráče základu, když dneska je zdráv a sedí. Stejně tak mohu já pokračovat výčtem hráčů Arsenalu: Walcott, Cesc, Ade, Rosa, Eduardo, nyní Nasri, Vela, Djourou, Fabiansky, Almunia, ale to nikam nevede. Já samozřejmě chápu možnosti Blackburnu a to bylo spíše takové malé rýpnutí, že tu všichn říkaj, jak Arsenal brečí, já jen vracel stejným způsobem a hend jsme za to zprcán Jinak Arsenal dnes dobrý výkon, kéž by tak hrál i Wigan

Reagovat
Chazy

Samozrejme ze hral LB, na RB chodil Andrews Neres furt ten Arsenal proboha. Oni loni hrali vetsinu sezony bez 4 nejdulezitejsich hracu sestavy. To o vas snad neplati a pokud jo, tak se omlouvam, ja se fakt v zadnym tymu PL neorientuju min jak v AFC, taky proto ho vetsinou nijak zvlast nesoudim. Maximalne to, co vidim, ze me jejich fotbal nebavi, Anglicana v kadru nenajdes a na titul to neni.

To bude trvat, nez Wigan bude hrat podle Martineze. Wengeruv AFC takovyhle fotbal asi take nehral hned

Reagovat
Chazy

Ale chapej, ze jsem z toho rozladeny. Vubec jsem nemel v planu se o AFC bavit, chtel sem akorat hodit komentar k Rovers a nakonec co tu musim resit

Reagovat
vodka

To, že Chimbonda občas zaskakoval na stoperu a že ho hrával před 10 lety ve francii z něj stopera nedělá ani náhodou... Grella zase nehrál proto, protože minule dostal červenou... Givet v Anglii hrál taky téměř výlučně na LB, párkrát naskočil i na stoperu, párkrát dokonce i na DMF, ael na stoperu vůbec nestíhal...

Obrana takto složená hrála spolu opravdu poprvé, takže se těm trapným chybám a laciným průnikům divit nejde... Zvlášť, když Olsson hrál v PL snad po roce, jinak hraje za rezervu a Chimbonda přišel na poslední chvíli přestupového období a když hrál, tak hrával LB...

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že jste nebyli lepší, ale penalta to měla být určitě a stav 3:3 by vrátil Blackburn do hry a hlavně by je to podle mě i hodně nakoplo. Blackburn mě potěšil tím, že nepřijel na ES jen bránit a takový příděl si nezasloužil.

Reagovat
Chazy

Muzou si za to, nemeli poustet na hostovani Khizanishvili

Reagovat
Counter

Tak útočná fáze výtečná, a hlavně i dost efektivní, dopředu hráli všichni skvěle (kromě Diabyho), ale v defenzivě to byl zmatek... Vermaelen dneska nic moc, ale první chybu napravil gólem a pak ještě (gólovou) střelu vyhlavičkoval na tyč, pořád zahrál líp jak krajní beci.

Cesc je génius, netřeba cokoli dodávat (Cpt. v FPL ), Ramsey na konci ukázal, že mu v budoucnu dokáže konkurovat, Bendtnerovi jsem už chtěl nadávat za spálenou šanci a on dá nádherný gól :)

A welcome back, Theo, přesně jsi naznačil své možnosti

Reagovat
herbage

Ramsey bude dobrý hráč, ale zatím to ukázal jen proti rozhozené obraně Rovers. Až bude potřeba, aby vzal odpovědnost na sebe a zavelil k obratu, to bude trvat ještě hodně dlouho. Bendtner mi dnes na křídle nevadil, ale zdá se mi mnohem lepší od levé lajny, kde to má přes nohu pěkně na střelu a on když nastartuje ty svoje pavoučí nohy, tak je hned před vápnem a může pálit

Reagovat
afc

ofenziva je momentalne famozna a to sa nam tu scumovia v lete chechtali ako nam bude chybat Adebayor,ale dnes obrana jedna katastrofa.

Reagovat
herbage

Oni se chechtaj pořád. Obrana hořela, ale to se spraví, protože většinou obrana drží a útok je nemohoucí, dnes přesně naopak. Ale ty góly Blackburnu, s tim nešlo mnoho dělat. První byla špatná koncetrace, druhej se hráči zapoměli vepředu a s tou tečí nešlo tuplem nic dělat

Reagovat
afc

o goly mi nejde,ide mi o to,ze Rovers si az moc sanci vypracovali a lepsie muzstvo by to potrestalo.Uz na Fulhame obrana dost horela.Tak ale o Wengerovi je zname,ze on nie je ziadny taktik,takze som si zvykol,ze defenzivu mame uz niekolko rokov z BIG4 najslabsiu.

Reagovat
herbage

No třeba loňské jaro patřila defenzíva gunners k nejlepším v lize a letošní podzim jsou to opět hráči zadních řad, kteří drží tým nad vodou a dávají i mnoho branek. Spíš by dělá starosti forma krajních beků, to 4-3-3 jim nějak nesedí

Reagovat
Counter

no podle mě se se špatnou koncentrací a zapomenutím vepředu něco dělat dá v obou případech zbytečnost, kterou si nemůžeme dovolit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hajzle, s tým Cescom

Reagovat
tomasinho

300. Pro výhru LFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zatím očekávaný vývoj, za začátku mírně lepší my, pak Chelsea a na konci půle mohla být odpískaná pentle za faul na Maťa, byla by přísná, ale mohla být, musíme si dávat pozor na centry

Reagovat
vitasrp

Tak fotbal zatím nudný, veskrze bez šancí, což se dalo očekávat, typický vyčkávací fotbal mezi týmy Big Four, většinu času se hraje uprostřed hřiště, kde se prostě nic zajímavého vymyslet nedá.. Ovšem experiment Ancelottiho se čtyřmi středovými záložníky ve mně vyvolává hodně rozporuplné pocity.. On sice zesílil střed, takže zamezil jakékoli hře nahoru-dolů, pravděpodobně i chce mít míč co nejdéle na svých kopačkách a chce, aby jeho svěřenci kontrolovali hru. Jenže minimálně první patnáctiminutovku se to Chelsea hrubě nedařilo, tam byl Litr jasně lepší. A navíc v ofenzivní fázi se zase odebrali hráči z křídelních prostor, protože jak Ballack na jedné straně, tak Lampard na druhé straně se stále více stahují do středu hřiště, čili na okrajích hřiště zeje pěkná mezera. Krajní obránci ji dlouhodobě vyplňovat nemohou, to je příliš riskantní, pak by se otevírala příliš velká okénka v defenzivě, proto se to nejspíše řeší stahováním Anelky, jenže tím pádem se pak vytváří o mnoho menší tlak ve vápně, když tam operuje jen samotný Drogba a na odražený míč Deco či Lampard.. Doufám, že časem přijde alespoň jeden z dvojice Cole/Zhirkov a kraje se oživí..

Nicméně obecně je hra děsně nepřesná, Deco snad nenahrál, jako podhrot nic nevymyslel a je tam prakticky jen do počtu.. Zase ten stejný Decovský výkon:)

A Lampard?? Může mi někdo vysvětlit, co s ním Carlo provedl?? On směrem dopředu nedal jeden přesný balón, co mohl, zazdil a ještě dvakrát ztratil míč na vlastní půlce.. Tragédie tuto sezónu.. Je to skutečně ten hráč, který byl nejlepší v loňském roku a ten hráč, který Chelsea již několik let neomylně táhne?? Ta změna je obrovská

Reagovat
Arbiter

Ještě musíš pochválit práci Branislava a Hilaria

Reagovat
Arbiter

ANELKAAAAA a DROGBAAA

Reagovat
Tomanatura

Ocekavam nejlepsi zapas kola. Pome, City

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej, že přeješ Citizens?

Reagovat
fantomas

Já taky občas přeju Spurs, co je na tom tak špatného a nepochopitelného?

Reagovat
smazaný uživatel

No já být fanda ManU, tak bych rozhodně nikdy v takovém zápase nepřál rivalovi, který se v létě zaměřil na získání žoldáků, kterým platí nehorázné prachy, až je to k smíchu....Ono ani tak nejde o rivalství, spíš o sympatiích těchto klubů...Citizens nešlapají Villans v sympatii ani po kotníky...

Reagovat
fantomas

Jak u koho no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jak u koho...proto má taky Chelski nepochopitelně tolik fandů v ČR

Reagovat
fantomas

Já bych byl teda ohledně srovnání Chelsea za Abramoviče a ManCity za Sheikha dost zdrženlivý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem si taky nejdřív říkal. Mě přišel ten šejk rozhodně sympatičtější co se týká rozhodnutí a jeho myšlení než u Abramrda...Ale příchody Toureho, opičáka z Toga, Teveze apod. mě už utvrdili téměř o opaku. Jediný, čeho si vážím, že ten šejk stojí za Hughesem, který ten klub nedokáže tak zku*vit jako například Muríňo u Chelski.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu ti žoldáci už v PL byli, takže nové naplaveniny se nekonají a do kategorie Adebayora a Tevéze bych rozhodně neřadil Tourého. Co se těch posil týče, asi úmyslně zapomínáš i na brity jako Bellamy, Barry, Lescott...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, Barryho a Lescotta tam taky zahrnuji. Ale Bellamyho ne. Už jen z toho důvodu, jak tam dře a bojuje o své místo a nezdrhl, když tam přišli ti tři útočníci....A rozhodně si přestup do tohoto klubu nevybrečel jako ti hvězdní reprezentanti Albionu....Pro mě je ten klub hnus. Za tyhle přestupy doufám, že neuspějí. Aspoň pochopí, jako u Chelski, že si úspěchy za peníze člověk nekoupí, ale musí tvrdě dřít.

Reagovat
fantomas

Mně teď nešlo o to, že si někdo něco vybrečel, spíš o to, že Sheikh nekupuje striktně cizince a žoldáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si ty hráče víceméně vybírá Hugnes...ale žoldáci tam chodí. těch je tem momentálně kupa :)

Reagovat
fantomas

Kupa? Lescotta za "žoldáka" úplně nepovažuju, a pak mě napadají jen čtyři - Barry, Robinho, Adebayor a Touré. Nějaký Garrido mě teď nezajímá, ten si stejně nekopne. Furt je kostra týmu vesměs sympatická...v bráně Given s Taylorem, na beku Richards, Bridge, Kompany, v záloze Ireland, SWP, Petrov De Jong i Johnson, v útoku zmíněný Bellamy, Evans..

Reagovat
smazaný uživatel

Evans už tam nie je Žoldák je skôr Tevéz ako Touré a prave Kolo je jeden z tých sympatickejších, ktorých prestup nebol len o prachoch. Naopak Lescott tým vydupávaním klesol.

Reagovat
fantomas

Pardon, já debil prohodil Tourého s Lescottem...u Tourého věřim spíš právě ve sportovní cíle, koneckonců v Arsenalu měl dělat už nejmíň dvě sezony kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, že som to tak trsku aj tušil?

Reagovat
fantomas

Asi nebylo složité to odtušit no...

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott nepochopil jednu zásadní věc, říká si jí loajalita. Pro mě je to žoldák...ale souhlasím s tebou, Citizens mají jakžtakž ještě sympatický kádr. Teď je ale otázka, na jak dlouho?

Reagovat
fantomas

Já myslim, že minimálně po tu dobu, co tam bude působit Hughes a nezdrhne Cook (a nenechá to jen v moci šejků), to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne. A ak sa budú držať ako zatiaľ tak nemám obavu. Šejk nebude až taký blázon aby obmenil káder len preto, źe nezískajú titul. LM postačí

Reagovat
Chazy

Proc by mel byt nekdo loajalni ke klubu, ve kterym nikdy nic nedokaze a ke kterymu nema zadnej poradnej vztah, kdyz neni jeho odchovanec. Vy nekteri fandove jste v tomto neskutecne naivni a idealisticti. A reknes, ze od nich dostal sanci a mel si ji vazit? On byl supertalent, kdyby mu nedali sanci oni, dal by mu ji nekdo jiny. Vedeni mu nemelo branit, chtel odejit, City za nej nabidlo nehorazny prachy, neni co resit.

Reagovat
Chazy

Je to proste o zdravym rozumu, ne zoldactvi. Vic penez, vetsi ambice, vetsi potencial neco dokazat. Everton je momentalne mensi klub, pro talentovany a kvalitni hrace prestupni stanice. Tak jako vetsina tymu az na par.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ho manažer získal, je součástí týmu, dostal dobrou smlouvu....škoda, že majitelé a manažeři nejsou někdy tvrdí a nevyserou se na ty hráče. Když už kurňa hráč podepíše dlouhodobou smlouvu, tak by mi měl dodržet. Beru výjimky jako že přijde krize, vedení je na hovno, klub klesá a klesá např. Newcastle..Ale Everton? Jediný, co tam není, jsou miliardy. Jinak ten klub hraje o poháry...Ale jak říkám, hráč podepsal dlouhodobou smlouvu. Škoda, že ho nakonec pustili....Poslední dobou mám pocit, že si hráči začínají dělat co chtějí...Zlatá dřívější doba...Tam si každý vážil toho, že může hrát, že má solidní smlouvu...Ne jak teď....

Reagovat
Chazy

Ve zlaty drivejsi dobe byl fotbal o necem uplne jinym, s tim nic nenadelas:)) Ja ti rozumim. Jenze ve fotbale se proste dlouhodoby smlouvy podepisuji, aby nemohl hrac odejit do jinyho klubu bez toho, ze za nej bude zaplaceno. Kdyz ale dokaze za sebe najit nahradu v podobe tech 25 mega liber, tak by mu klub branit proste nemel, tak jako treba Whelan v odchodech nebrani.

Fotbalisti jsou zamestnanci, je prirozeny hledat vyhodnejsi podminky, lepsi prostredi, lepsi ohodnoceni tvych vykonu. Tak to je u 95% hracu. Mas jen tech par vyjimek, ktery pracuji v rodinne firme, tedy ve fotbale jsou odchovanci a treba ani nemaji zajem jit za lepsim a jsou radi za to, kde jsou. Ale vetsina fotbalistu tak proste neuvazuje a ja se jim ani nedivim. Vzdyt si vezmi, jak se zachoval vas umely srdcar Keane, kdyz dostal moznost si zahrat CHL. Nikomu jinymu jak odchovancum moc v tomhle verit nemuzes :)).. Me u Lescotta zklamalo akorat to, ze s tim sel pred media. Ale ono uz je to bezny postup, tim dostanes zamestnavatele pod tlak a on povoli.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je o dohodě. Ale pokud si manažer přeje, aby hráč zůstal, tak by to hráč měl respektovat. V tomhle se mi líbí třeba systém NHL. ..Co se týká Keana, tak je to ten případ, jak jsem říkal. v klubu to stálo za hovno, Ramos ho moc nemusel, nevěřil mu. To je úplně jiný případ Lescotta, který byl hodně oblíbený a pořád hrál a byl klíčovým hráčem. Z Keana se stal pod Ramosem pouhý řadový hráč a bylo jasné, že když dostal nabídku od takového klubu, tak bude chtít odejít.....Lescott to řešil jako magor. Přesně jako třeba Berbatov. Tohle není pro nikoho dobré. Ani pro klub, ani pro něj samotnýho....Pro mě je to hnus, srabáctví, neprofesionalismus...

Reagovat
Chazy

Nejde to samozrejme dokazat, ale ja si myslim, ze by Keane sel i kdyby tam Ramos nebyl. U vas by stejne CHL nehral, o titul nebojoval, Liverpool by mu tu moznost dal. To se proste neodmita. Lescott to resil zoufale, protoze vedeni Evertonu sralo na to, ze ma zajem odejit a chteli ho tam drzet. Stejne jako treba Hargreaves v Bayernu. V klubu, kde ma vedeni rozum, problem s odchodem neni. Tak jako u nas. Nektery tymy se k tomu stavi takhle, nikdy to nekonci dobre, bud ten hrac je oznaceny za zoldaka, nebo hraje pul roku v klubu, kde hrat nechce, hraje spatne a pak odchazi pod cenou stejne pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by třeba Keane zůstal, kdyby tým vedl Redknapp a ne takový magor :). Tuhle pravdu se nikdy nedozvíme a prostě musíme brát v potaz, že pod Ramosem žádný Brit či Ir nemohl být spokojen....Bayern zas je ale o třídu někde jinde než ManUtd....Navíc si přestup nevyplakal..

Reagovat
Chazy

Hargreaves prave brecel o prestup, ze to u nikoho jinyho vic nepamatuju. Tehdy sem tu kauzu sledoval dost, snad dve prestupovy okna se to tahlo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si tohle třeba moc nepamatuju a vůbec jsem to nesledoval :)

Reagovat
smazaný uživatel

Naivní nejsem...jen mě tohle sere, že si hráči myslí, že se každý z nich posere....naivní jsi leda ty, že si myslíš, že jsem naivní....Víš, člověk by si měl vážit toho, co má....tahle banda ufňukanců si neváží ničeho.

Reagovat
Chazy

Podle me by se projevil napriklad Barry tak, ze si niceho nevazi, kdyby lonskou sezonu nechodil na treninky, nehral, nemakal v zapasech. On si prave Villy vazil, proto i kdyz mu zabranili v odchodu, udelal vsechno nejlepsi pro svuj klub. Jakmile dostal dalsi moznost odejit, tak odesel, ale pro klub vzdycky odved maximum.

Lescott hral letos mizerne, to jo, ale to uz k tomu tak nejak patri. Verim tomu, ze kdyby ten prestup nevysel, tak bude odvadet vyborny vykony za Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Barry pak hrál, chtěl se tak trochu omluvit fanouškům. Ale i u něj to šlo řešit jinak...Zvlášť, když chtěl odejít jen kvůli CHL...Nakonec odejde do ManCity, kteří hrají pohár UEFA a podle mě ještě nějaký ten rok budou :)...A sice Citizens mají ambice velké, tak ale AV taky...Nevím no, on mě taky strašně zklamal. Nezklamal by mě, kdyby nakonec šel do Liverpoolu, protože fakt ten rok za AV hrál dobře a určitě litoval toho svého chování v minulém létě

Reagovat
fantomas

"Jen kvuli PL.." To snad neni pravda...LM, titul, pf, to nic neni co? Pochop, že hráči i normální lidé v "našem životě" naprosto běžně hledají novou motivaci, ať už finančí nebo profesní. Je to tak těžké pochopit? Že fotbalisté stejně jako my mají rádi nové výzvy? Že ty si třeba konzervativec, to je sice krásný, ale vůbec nic to neznamená.

Reagovat
fantomas

*"Jen kvuli CHL"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už kvůli CHL, tak samozřejmě i kvůli titulu...to jsi mohl pochopit a nedělat chytráka...A u Man City snad bude bojovat o titul? No, to už mu bude po třícítce a při jeho kvalitách nevím, zda vůbec bude hrát v základu....Ano, nové výzvy má každý. A každý je taky strůjcem svého štěstí. Když se zavážeš dlouhodobě klubu, který živí tvoji rodinu, tak bys měl tu smlouvu dodržet, pokud si to klub přeje....Tak to máš i v životě. Pokud přeběhneš ke konkurenci, staneš se zloduchem. A pro mě ten zloduch Barry je....A že tohle ty nedokážeš pochopit, je mi úplně ukradené

Reagovat
fantomas

Nikdo tady chytráka nedělá. CHL se dá hrát i ze čtvrtýho místa, ale tak co už. Jednak nevim, kde bereš tu jistotu, že ManCity vpředu hrát nebude, a druhak - je to s tebou marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jako třeba pro mě Arsenal, ale pro většinu lidí hraje o titul :)...ManCity ještě nemá takovou kvalitu, aby hráli o titul. Letos budou hrát maximálně o CHL. Ale je to samozřejmě můj pohled, uvidíme na konci sezóny...No s tebou je to taky marný, už si ani nevybavuju, kdy jsme měli stejný pohled na věc

Reagovat
fantomas

To já taky ne...ale s Chazym máme stejnou zkušenost, že o tomhle se s tebou mužem hádat klidně stokrát a furt budem každej na tom samym. Ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám taky s vámi takovou zkušenost :)....přijde mi, že ale ten špatný jsem jen já a pravdu máte jen vy...přitom to tak není :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Tam me zklamalo vedeni Villy, chtelo z Liverpoolu dostat vic penez a nakonec ho za rok prodaji za nizsi cenu City. Barry nemel na vyber, sel by do Liverpoolu, kdyby mohl. Ty toho hrace vinis z veci, za ktery on absolutne nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšel ven a kritizoval manažera. Tyhle věci se mají řešit uvnitř v klubu. Jenže on byl srab a začal žalovat jako dítě mamince

Reagovat
Chazy

Samozrejme, to je ta jedina vec, co udelal spatne, stejne jako spousta jinych, vcetne Lescotta. Jenze to je o tom, ze interni domluva nefunguje, vedi, ze tohle uz driv fungovalo, tak k tomu zoufalae pristoupi. To ale o charakteru nevypovida az tak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu ti to takhle, kdyby šli do velkolubu, který je ve světě pojem, má velkou historii apod., tak bych to pochopil...jenže on šli do Citizens...a nikdy mi nevymluví, že hlavní prioritou nebyly prachy :)

Reagovat
fantomas

Takže je to přesně tak, jak sem si myslel...jde jen o to, že jde jen o ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, o to jen nejde...jde o princip....Pořád jde víc pochopit, když si hráč vybrečí přestup třeba do ManUtd než do ještě nedávno téměř pro mnoho lidí nezajímavý klub Manchester City z klubu jako je AV, Everton, Spurs atd...i když já to třeba narozdíl od vás nikdy nebudu tolerovat, protože pro mě je to srabáctví a neprofesionalismus....

Reagovat
Chazy

Coz je jedinecna prilezitost - klub, ktery ma ambice jako ty velke kluby, ale nema na to zatim hrace, takze kdyz tam pujdes, budes mit moznost se prosadit. Presto budes pak pravdepodobne bojovat o pricky nejvyssi. A kdyz te zadny velkoklub s historii velkoklubu nechce, nebo hrajes za neco jako Arsenal, tak po ty moznosti sahnes.

A k tem penezum, samozrejme. Ale i Terry a Lampard jsou klubisti takovi, ze musi mit nejvetsi plat v cele CFC, aby tam hrali. Tak to chodi, navic je to prirozeny od ty chvile, kdy pro tebe fotbal neni uz jen rekreace a zabava. Ja chapu, ze te to stve, kritiku si to zaslouzi, jenze to bys mohl kritizovat furt dokolecka, toho hrace, tamhletoho hrace, vsechny hrace. Lepsi je to nejak prekousnout, nebo brzo nebudes mit zadny oblibence ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard a Terry si ty prachy oproti ostatním zaslouží. Spíš je chyba, že takový Ballack dostane takové prachy, aby vůbec chtěl do Chelski. To je pro mě úplně k smíchu :)....Proto ten fotbal jde do prdele a nikdy mi to nebude lhostejné a klidně to budu kritizovat dokola, protože já se nikdy nesmířím s faktem, že sport je jen o penězích a nikdy se to nezmění...tak jako se nikdy nesmířím s faktem, že Crouch má takovou kundu :)

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak :)...podle mě kdyby byly platové stropy, tak by to fotbalu jen prospělo. Samozřejmě by to měli mít účel, ne jako v NHL :)

Reagovat
fantomas

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezastávam sa nikoho, ale už kurňa všetci (aj ty) prestante používať slovné spojenie kúpiť si úspech. Kúpiť si úspech znamená priame poskytnutie výhody za finančné prostriedky. Tj. kúpený titul/miestenka do Európy/zápas atp. a to ManCity nerobilo a nerobí. Kúpiť si materiál na to, aby si časom uspel neznamená kúpiť si úspech. To by sme mohli odsudzovať každého bohatšieho stolára(tesaře) za to, že od neho kupujú ľudia viac vlastnoručne vyrobených stoličiek (židlí) len preto, že si dokáže zadovážiť kvalitnejšie (napríklad mäkkšie) drevo a tým má uľahčenú prácu...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz Chelski...utratilo nehorázné prachy, díky tomu byli druzí v lize, v semifinále Money League a i tak to odnesl Ranieri, protože to bylo málo...Víš, Abramrd si ty úspěchy prostě chtělo koupit, bohužel zapomněl na zásadní věci, a to že fotbal je sport...A bůhví, jak to bude s Hughesem, pokud se neprobujuje do Big4...Citizens utratilo hodně penez, platí hráčům nesmyslné částky a pokud z toho nevyjde úspěch, tak se určitě bude něco dít....proto to spojení:"koupit si úspěch"...oni tak totiž uvažují.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je to istá, povedzme, filozofia, to neznamená, že to tak treba pomenovať viď. moje vysvetlenie. Inak si úspech kupuje každý. Každou jednou posilou do klubu. Pre niekoho je úspech aj 12.miesto. Znamená to, že keď sa seonu predtým ledva zachránil a nakúpil pred novou 3-4 hráčov s oficiálnym cieľom klubu priblíženie sa prvej desiatke, že je to kupovanie si úspechu? Tak by si to rozhodne nenazval. To by boli Spurs vtom rovnako tak. A že to robí ManCity vo väčšej miere? Záleží od vytýčeného cieľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec si nerozumíme...Tihle šašci si za dva měsíce nakoupí plno hráčům, vyhodí do světa nehorázné prachy a hned si myslí, že se z nich každý posere a vyhrajou všechno...naštěstí takhle fotbal nefunguje a existují kluby jako například Villans, kteří dlouhodobě budují tým, nemají dluhy a přitom patří mezi nejlepší celky EPL. A jednou se jim to nejen dvakrát vrátí....Já už se nemůžu dočkat, až zakážou Citizens a dalším těmto debilům, kteří ze sportu dělají POUZE byznys, hrát evropské poháry :)...Spurs jako jeden z mála vychází v kladných čísel..

Reagovat
smazaný uživatel

To si fakt nerozumieme :) Ale tak obaja príliš nesúhlasíme s takýmto hŕŕŕ systémom ašak je to len, i keď prehnané a prílišné, využitie dostupných prostriedkov. Každý robí to, na čo má. V tomto prípade je to zlé ale obmedzenie je v podstate aj pozitívnou diskrimináciou tých, ktorí na to nemajú. To je pre nás v poriadku ale zo zásady by nemala byť diskriminácia žiadna, či už negatívna alebo pozitívna. To zas potom bude kecov o totalitných princípoch :)

Reagovat
smazaný uživatel

No sport si musí zachovat určitou identitu a kdyby se nemohlo nijak omezovat, tak by to šlo celý do kelu...Navíc já bych to ani neoznačoval jako omezení, ale jako určitý pravidlo...Jako je například ofside. Nebo je snad ofside omezování útočníka? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Mubarak vyhlásil ambice City na tuto sezonu. Doporučuji ti si je přečíst.

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě, že jim přeji. pro mě kádr City neuvěřitelně sympatický, co se týká hráčských schopností a oblíbenosti hráčů. Snad jenom Robinho (toho jsem měl rád v brazilské lize, poté už ne) a Tevez (po jeho výrocích) mi jsou extra nesympatičtí.

Samozřejmě že mi není lhostejné, jestli jsou Ade s Barrym žoldáci, šli tam pro prachy atd, jenže hráčům Arsenalu se vůbec nedivím, že odtud chcou jít pryč. Chcou větší peníze, které si za své kvality "zaslouží", jelikož když vidíš, kolik dostávají někteří hráči ve špičkových klubech, nemám jim to tolik za zlé. Bývalí hráči Arsenalu prostě chtěli jít v kariéře dál, s Arsenalem by nikdy nic nevyhráli, City ty ambice má.

A co se týče rivality MU a MC. Mě se to tolik netýká. Já vítám, když Citizens se dostávají na určitou kvalitu, kterou jsou už pro nás konkurenceschopní a taky se mi líbí jejich fotbal, narozdíl třeba kdysi od Čukotky, která mi prostě nikdy sympatická být nemůže, jeliokž hrála nepohledně (zato učelně) a chodili tam ti praví žoldáci.

Jinak, otázka pro všechny. Snad nechcete soudit, jestli jsem pravým fanouškem United, když se mi líbí hra City a jsou mi sympatičtí?

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne, veď nejde o Big4.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on City ..... 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Villa- Citizens: 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce Villans. Kvôli Warnockovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa 1:3 Man. city

Agbonlahor Barry 2,Bellamy

Reagovat
Tomanatura

Kurňa, Ireland s Petrovem sedí Snad se dostanou do hry. Jinak, jsem zvědaví na čtyřku Bellamy, SWP, Ade, Tevez

Reagovat
fantomas

To jo, to bude pěknej bordel v obraně Villy.

Reagovat
fantomas

Gabby neviditelnej od první minuty...

Reagovat
herbage

Aspoň že to přiznáš

Reagovat
fantomas

Ale notak...

Reagovat
herbage

Tak nějak jsem si ho zatím nevšiml, ale to může být nízkou kvalitou přenosu. Ty myslíš tu hlavičku zkraje zápasu? Tohle jako neuznávám, nějaké stadardky, až něco předvede ze hry, tak uznám že je dobrej. bohužel mi vypadl zápas a nevím kde to sledovat, takže jsem se asi dodíval. Pvní pětiminutovka klasická oťukávací holomajzna, ale na nějaký extrazápas to nevypadalo

Reagovat
fantomas

To poznáš podle prvních pěti minut? Pak si nemoh dokoukat jedinej zápas Arsenalu. A ano, myslim tu patičku (!) na přední tyči po rohu..

Reagovat
herbage

Řikám, že jsem měl nekvalitní přenos, už ani ten nemám. Ale Tihinen dal po rohu gól AC patičkou z mnohem obtížnější pozice a taky z něj nedělám poloboha

Reagovat
smazaný uživatel

A fantomas snáď z Gabbyho áno?

Reagovat
Tomanatura

Extra zápasy hraje jen supertým z Londýna, který nevyhrává jeden titul za druhým jen díky obrovské smůle a konspiraci. A ještě vlastně Barcelona. Nemám pravdu?

Reagovat
herbage

MU rozdává radost svým fandům trofejemi, Arsenal fotbalem. Myslím že jsou takhle všichni šťastni

Reagovat
Tomanatura

Arsenal hraje pěkně jen pro fanoušky Arsenalu, nebo ty, kteří s mím sympatizují.

Reagovat
herbage

Kdyby Manchester někdy dal tak krásné góly jako Arsenal Blackburnu, tak bys mluvil jinak

Reagovat
Tomanatura

Kdyby Arsenal byl někdy schopný alespoň se Manchesteru v té tabulce přiblížit, hned bys mluvil jinak ty. Mně je Arsenal u prdele, pro mě hraje hnusný fotbal, vidím ho 2x za rok, to když hraje proti United, občas se mi na obrazovku jejich zápas dostane, nikdy jsem při něm nejásal...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Lokeeet.

Reagovat
Tomanatura

Zdá se mi to? Sním? Hraju fifu? Ani jedno, Dunne dal opravdu gól, navíc ho neuhlídal Barry! Tak toto je ironie osudu...

Reagovat
herbage

Pán Bůh má očividně smysl pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

je zápas Villa vs. City někde na internetu?

Reagovat
Lorcan

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=48851&part=sports

tam si najdeš přenos dle možností

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc, už sem myslel, nic neuvidím

Reagovat
fantomas

Tevéz by to moh jednou taky rozdat...

Reagovat
Tomanatura

Tevez musí jít o poločase dolů, nahradil bych ho Petrovem.

Reagovat
herbage

Jak hraje Hughesova parta prostitutek?

Reagovat
Tomanatura

Připravuje se na erotický film...

Reagovat
fantomas

Já bych teda daleko spíš stáhl Bellamyho...Tevéz aspon střílí, když už nic jinýho.

Reagovat
Tomanatura

Strašně kazí, navíc mám k němu antipatie. Na Dunneho prostě musí hrát daleko jinak...

Reagovat
fantomas

Já vim, ty antipatie tam sou zase cejtit. Stěží mi totiž vyjmenuješ někoho, kdo nekazil. Bellamy kazí ještě víc mi přijde a jak sem řikal, Tevézovi tam může aspon spadnout nákej haluz.

Reagovat
tomasinho

No tak já bych nejradši stáhl SWP, bellamy doprava a Petrov doleva, bellamy nebyl tak špatný, aspoň dře a snaží se, kdežto SWP a Adebayor mi přijde, že jsou na procházce, a taky Ireland za de Jonga, teda pokud už je fit

Reagovat
herbage

Ade je vždy jak na procházce, od běhání tam není

Reagovat
tomasinho

Tak jo, ale snažit by se mohl, ale dříč jako tevez neo bellamy to prostě není, aspoň, že je dobrý ve vzduchu

Reagovat
tomasinho

Tak jo, ale snažit by se mohl, ale dříč jako tevez neo bellamy to prostě není, aspoň, že je dobrý ve vzduchu

Reagovat
herbage

Proč by se snažil? Přestup už má za sebou. První zápasy se z povinnosti snažil, fanoušky Citizens si získal svým gestem vůči fandům Arsenalu a teď už se může volně procházet po hřišti, protože plat 170 000 liber týdně mu stále plyne a Hughes nemá koule nato, aby ho nestavěl

Reagovat
smazaný uživatel

A mal ty koule Arzén?

Reagovat
herbage

On hlavně dával góly a tím byl pro tým prospěšný. On nemusel být celý zápas vidět, ale pak zničeho nic zavěsil. Arsén měl koule, že jej prodal, tím bych to uzavřel. Myslím, že všechny tři strany na tom, vydělali. Jak Arsenal, který má prachy a jeho hra je kombinačnější, tak City, které získalo spolehlivého kanonýra, tak Ade, který získal slušný balík peněz

Reagovat
Tomanatura

Z jednoho poločasu, ve kterém nedal gól jen kvůli Friedelovi, chceš soudit, že je špatný v City?

Mimochodem, teď mu chyběl do gólu tak centimetr...

Reagovat
herbage

Kde píši, že je špatný? Řeč je tu o otm, že nikdy snahou při napadání neoplýval a tak jen řikám svůj názor. Naopak ho spíš bráním, když píši že tam od běhání není. On je tam právě od zakončování a to mu zatím jde. I dnes jak pravíš se dokázal do příležitostí dostat. To z něj dělá velkého hráče, ale kdyby víc běhal, dělalo by ještě většího

Reagovat
Tomanatura

První zápasy se z povinnosti snažil, fanoušky Citizens si získal svým gestem vůči fandům Arsenalu a teď už se může volně procházet po hřišti, protože plat 170 000 liber týdně mu stále plyne a Hughes nemá koule nato, aby ho nestavěl

Hughes nemá koule nato, aby ho nestavěl

Vždyť zatím se City výborně vyplácí, tak proč by ho měl nestavět?

Reagovat
herbage

Jestli mu stačí, že se tam prochází, ale pak v klíčový udeří, tak ano, proč by ho nestavěl, že. Ale myslel jsem, že Hughes má rád týmové hráče, ne takové, kteří jen těží z obětavé černé práce pro tým

Reagovat
Tomanatura

Někdo ty góly dávat musí. Pokud dává góly a nic nekazí (narozdíl třeba od C.Ronalda v MU), tak je to naprosto v pořádku, ne?

Reagovat
herbage

Jestli zbytku týmu nevadí, že jen líže smetanu, tak ne

Reagovat
herbage

*tak jo

Reagovat
fantomas

Proč by to zbytku vadilo, když oni pracují za stejným účelem jako on.

Reagovat
herbage

Pokud vím, tys vždycky nejvíc psykoval, že tam Ade jen stojí a je vidět, jen když pomezní mává offside

Reagovat
fantomas

To bylo hlavně v době, kdy ani ty góly nedával, nebo dal jeden, ale dalších pět potencionálních zahodil na tribunu.

Reagovat
herbage

Myslim žes zrovna ty pykoval i po zápase, kdy posunul Arsenal svým gólem dál v LM

Reagovat
fantomas

V kterym zápase? A i kdyby, nejspíš to byla právě ta situace, kdy jeden gól (nezajímá mě jeho důležitost, jde přece o ten konkrétní výkon) kompenzoval půltucet dalších spálených šancí.

Reagovat
Tomanatura

Jinak, ty černá práce, Adebayor právě nahrál na gól

Reagovat
herbage

A?

Reagovat
Tomanatura

Informuju tě o vašem bývalém svěřenci a o zápase, jenž je předmětem diskuze

Reagovat
herbage

No je to pašák ten Ade. Doufám že tančil s Bellamym a Barrym hula hop

Reagovat
fantomas

Nutno dodat, že nezištně!

Reagovat
fantomas

No zas bych nepřeháněl...

Reagovat
fantomas

Adebayor je ve vzduchu zkrátka nebránitelný...

Reagovat
herbage

Outstanding match? Přicházím o hodně? Jak hraje king Gabby?

Reagovat
fantomas

ManCity zprvu dost nervozni, nemohlo se dostat do zápasu, posledních dvacet minut už drželo taktovku pevně v rukou, získalo půdu pod nohama a sem si jist, že v druhý půli to po nákym tom Hughesově větráku roztočí. Proti Adebayorovi se jednou vyznamenal Friedel. Gabby bohužel nemůže být viditelný, když se Villa skoro nepodívá za půlící čáru.

Reagovat
herbage

Volně přeloženo: Nůůůda

Reagovat
smazaný uživatel

AK chceš toto nazvať nudou, neviem ako by sa dal nazvať zápas CFC-Live

Reagovat
fantomas

Obávám se, že nemůže posuzovat z ani jedné strany.

Reagovat
herbage

Tak zápas Chelsea - Livej jsem ve své prozřetelnosti předem ohodnotil jako velkou nudu a neutrpěl jsem tedy boleoč ze sledování zápasu

Reagovat
Tomanatura

Pro mě je záživnější zápas i třeba díky tomu, jestli se musíš chvilkami dívat na zachmuřeného Wengera, nebo sympatického týmového O´Neila.

Reagovat
fantomas

Opravdu jen volně, po herbagovskom...

Reagovat
Lorcan

zatím moc vidět není

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock sa mi veľmi páči, excelentný výkon. Nikto cez neho neprejde...

Reagovat
tomasinho

Jde vidět, kde se to naučil, jen škoda, že to neukazuje doma, ale fanouškům Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Ľavú stranu sme mohli mať krásne zabetónovanú a napravo by útočil Johnson a kryl by ho Masch...Ideál..

Reagovat
vladis271

boze to je snad osud,ze sa mi tak strasne protivia obidva mencestracke timy?

Reagovat
tomasinho

Barry prožívá dobré peklo

Reagovat
vladis271

si vsimni,ked zahraval roh,fanusikovia tam sumia pred nim librami

Reagovat
fantomas

Jojo, to bylo vtipný..

Reagovat
herbage

Dobře Villafans, něco podobného by mohli fanoušci na přívítání udělat na ES pro Adebayora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ireland. Ted to pofrčí.

Reagovat
Tomanatura

nejlepší možný tah na oživení hry City

Reagovat
fantomas

Paráda, aby se mi FPL zhroutila úplně, dostane SWP žlutou...

Reagovat
Tomanatura

Dunne je ve vzduchu nebránitelný...

Reagovat
fantomas

Barry za nim vždycky jenom vlaje...

Reagovat
fantomas

Villans maj ten obrannej val zataženej až nesympaticky moc..

Reagovat
Lorcan

...až na to prostě museli zákonitě doplatit

Reagovat
fantomas

KRÁÁÁÁSA!

Reagovat
Tomanatura

Výborně, nádherně

Reagovat
fantomas

Ade.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy

Reagovat
herbage

Doufám že bude remíza - ztráta pro dva konkurenty

Reagovat
smazaný uživatel

Richardovi sa strelecky darí proti Manchestru City...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Wright-Phillips je dneska jalovééj..

Reagovat
herbage

Někdy neni?

Reagovat
Chazy

Letos hral vyborne vetsinu zapasu

Reagovat
herbage

Proti Arsenalu jsem si ho nějak nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Ani proti WHU...

Reagovat
fantomas

Poslední dobou to neni to pravý ořechový, je nákej přiťáplej.

Reagovat
Chazy

Tam ho zastinil Petrov, ale spatne rozhodne nehral. I kdyz oproti vybornym vykonum proti Wolves, Pompey atp. to trochu zaostavalo nicmene mi se u citizenu hrozne libi, CFC ho zbrzdila.

Reagovat
Chazy

Ja te jen informuju jako cloveka, co to moc nesleduje, zapas s AFC byl jeden ze 7. Navic tam na tom nezalezelo, hlavni byla zaslouzena vyhra citizenu

Reagovat
herbage

Zasloužená? To jsme asi každý koukali na jiný zápas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss na plac.

Reagovat
fantomas

Spíš Petrov..

Reagovat
Chazy

Vidis herbage, tohle je zabavnej fotbal, nahoru dolu, vyhrat muzou oba tymy. Stejne jako Trotters-Spurs a jak jsem koukal ze zaznamu, tak i Clarets - Brums. Zapasy jako Arsenal - Rovers jsou proste nuda, nebavili me ani jako fandu MU, na goly se muzu podivat na youtube nebo si zahrat fifu, ale tohle je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

...Sice jsem viděl jen jeden zápas, ale tohle mi připomínalo zápas Citizens za Stuarta Pearce...myslím si, že takový pěkný zápasy jsou díky britským manažerům.

Reagovat
smazaný uživatel

*jen poločas

Reagovat
Chazy

http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/jak-znate-anglicky-fotbal-iv/?aktualitaId=4476

ze netrefis 9.?:P.. ja bych to v zivote nevedel, kdybych to nedelal :))

Reagovat
fantomas

Heh, já to tipl...ale to jen proto, že mi byl z těch čtyř nejsympatičtější.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů, žádná sláva :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsou dal Houliera, jsem si spletl roky

Reagovat
smazaný uživatel

Každej má jinej vkus. Chápu, že tahle divočina nahoru dolů se spoustě lidem může líbit, ale spoustě lidem taky může vadit, že je skoro každá akce zakončená nepřesnou přihrávkou nebo kličkou na dlouhou nohu a ve výsledku nepřináší skoro žádný šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Já když hraju sám takový zápas nahoru dolů, tak mě to baví...lepší než všechno na jistotu...

Reagovat
smazaný uživatel

no, já zase mám radši zápasy, kdy je čas něco zajímavýho vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

To stačí hrát proti ženským :)

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Takle to ale bylo vlastně jen na konci a na úplném začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já reagoval hlavně na to "nahoru dolů", což bylo přesně tu poslední čtvrthodinu. Předtím se na to dívalo dobře.

Reagovat
fantomas

To je škody, to je škody...

Reagovat
herbage

Remíza - super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele