Anglická Premier League - preview 37. kola

14.05.2011, 08:41, aktualizováno 17.05.2011, 08:45
Previews
Manchester City a Stoke dnes zopakují sobotní finále FA Cupu. Domácí mají jasnou motivaci - pokud zvítězí, nahradí na třetím místě tabulky Arsenal. Potters mají v hlavě myšlenku na pomstu za finálovou prohru.
Manchester City - Stoke City  (úterý 20:45)
Podruhé v krátké době na sebě narazí Manchester City a Stoke. Sobotní finále FA Cupu dopadlo lépe pro Citizens, kteří nakonec získali dlouho očekávanou trofej. Dnes půjde Manchesteru o posun na třetí příčku před Arsenal, i hosté si mohou v případě výhry o jednu příčku polepšit.

Pohárové finále rozhodl jedinou brankou Yaya Touré. Manažer Citizens Roberto Mancini nejspíš obmění sestavu a dnes dá šanci dalším hráčům. Kolo Toure je v trestu a Jerome Boateng má zraněné koleno. "Když získáme ze dvou zbývajících zápasů šest bodů, skončíme třetí. Tím bychom splnili náš úkol," uvedl trenér Manchesteru David Platt.

Stoke prakticky nemá o co hrát. Tým manažera Tonyho Pulise neměl starosti s bojem o záchranu a nyní se nachází ve středu tabulky, konkrétně na devátém místě. Když dnes v Manchesteru uspěje, poskočí na osmou pozici před Fulham.

Hosté ale dnešní zápas nehodlají vypustit, v hlavě mají myšlenky na odvetu za víkendovou prohru ve finále poháru. "Bude to těžké, jsem ale přesvědčen, že jsme schopni se pomstít výhrou. Sobotní zápas byl pro nás všechny obrovskou zkušeností. Všichni chceme hrát další finále a vyhrávat trofeje," uvedl kapitán Potters Ryan Shawcross.

Manažer Pulis se musí vypořádat s řadou zdravotních problémů, které trápí jeho hráče. Starty Matthewa Etheringtona (podkolenní šlacha) a Roberta Hutha (koleno) jsou nejisté, Jermain Pennant má problém s kotníkem. Mimo hru jsou Ricardo Fuller, Danny Higginbotham a Mamady Sidibe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.34 - 4.60 - 8.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (neděle 14:30)
V posledním utkání před domácí diváky přivítá londýnská Chelsea Newcastle United, který je zatím v klidném středu tabulky a nemusí ho tak po návratu do Premier League trápit boj o udržení.

Domácí kouč Carlo Ancelotti bude chtít svým fanouškům předvést pořádné rozloučení se sezónou, jelikož by to mohl být jeho poslední odtrénovaný zápas na Stamford Bridge v barvách "Blues". I když za ním stojí všichni hráči, média spekulují o tom, že s letošní sezónou je hrubě nespokojený majitel klubu Roman Abramovič. "Moje budoucnost se bude řešit až po sezóně, kdy si všichni sedneme a zhodnotíme komplexně celý rok. Teď se k tomu opravdu nechci vyjadřovat," prohlásil italský stratég v anglických médiích.

Navíc Chelsea ještě stále může přijít o své druhé místo v boji s městským rivalem Arsenalem, na toho má náskok tří bodů. Ancelotti by měl mít k dispozici kompletní kádr, v obraně nastoupí vedle Terryho brazilský stoper Alex, útočnou dvojici by pak měli vytvořit Didier Drogba s Fernandem Torresem.

Pro domácí proti Newcastlu hovoří také dlouhodobé statistiky. Z posledních osmnácti utkání dokázala Chelsea dvanáctkrát vyhrát, pětkrát se body dělily a jen jednou zvítězil Newcastlu, to bylo v září minulého roku, kdy hosté uspěli v Carling Cupu 3:4.

Právě na tohle utkání budou chtít hosté určitě navázat. Svěřenci manažera Alana Pardewa si splnili svůj letošní cíl, když si předběžně chtěli zajistit svou příslušnost v Premier League. Stále však mají šance se z aktuálního jedenáctého místa posunout až na osmé, což je určitě motivací.

Hosté se budou muset obejít bez Kevina Nolana, pro kterého vinou zranění kolene předčasně sezóna skončila, mimo jsou také Harper a Ben Arfa. Magpies budou moci hrát v Londýně naprosto uvolněně, dá se očekávat hodně otevřený zápas, ve kterém by mohlo padnout také dost branek.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Alex, Terry, Cole - Essien, Lampard, Ramires, Malouda - Drogba, Torres
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Taylor, Coloccini, José Enrique - Tioté, Barton - Smith, Jonas - Lövenkrands, Ameobi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - West Ham United  (neděle 17:00)
Po sobotní výhře Wolverhamtonu je West Ham skutečně nesmírně blízko sestupu z Premier League. Zdá se, že jeho dny mezi anglickou elitou jsou už sečteny, stále však existuje teoretická naděje, že nepříznivou situaci zvrátí. Nyní každopádně musí bezpodmínečně zvítězit na půdě Wiganu. Podaří se mu to?

Na sedmnáctou pozici, která zajišťuje záchranu, ztrácejí Hammers dvě kola před koncem šest body. Situaci ani zdaleka nemají ve svých rukou, a tak jim s největší pravděpodobností nebudou stačit ani případná dvě vítězství. Pozice tedy skutečně nezáviděníhodná.

West Ham to ale nevzdává a pokusí se o nemožné. Fanoušci už však zůstávají poměrně skeptičtí. Svým oblíbencům nadvakrát moc nevěří a pomalu se začínají smiřovat se skutečností, že v příští sezóně budou na Londýňany čekat pouze druholigové souboje.

Před závěrem sezóny se navíc trenér Grant musí obejít bez řady svých fotbalistů. Zranění na hřiště nepustí Dyera, Kurucze, Nobla, Stanislase a O’Neilla. Aby toho nebylo málo, tak nad starty Tomkinse, Upsona a Parkera visí otazníky.

West Ham tedy ani zdaleka nenastoupí ve svém nejlepším složení, čehož budou chtít ve Wiganu využít. Sami potřebují body jako sůl, jelikož se nacházejí v pásmu sestupu a nějaké bodové zaváhání nepřichází v úvahu. Jenže Latics v posledních týdnech rozhodně příliš nezářili. Kromě prohry se Sunderlandem si totiž na konto připsali už jen remízy s Evertonem a Aston Villou.

Ovšem West Ham dokázali několikrát v rámci Premier League porazit a věřit si budou i nyní. A je dost možné, že kouč Martinez bude moci využít služeb všech svých svěřenců. Drobné zdravotní potíže trápily v posledních dnech jen Diameho a N’Zogbiu, ale jejich starty vyloučeny rozhodně nejsou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
V duelu o Evropskou ligu se střetnou na Anfield domácí Liverpool a londýnský Tottenham. Svěřenci kouče Dalglishe mají na svého soka dva body náskok a jsou momentálně ve skvělé formě, kterou by v posledním utkání před vlastními fanoušky rádi prodloužili.

Domácím to momentálně šlape na jedničku, i proto se v tabulce vyšplhali až na páté místo. Manažer Kenny Dalglish obdržel od vedení novou tříletou smlouvu, kterou podepsal, a fanoušci si už nyní slibují, že Liverpool bude v následujících sezónách jen růst.

Zimní útočná posila Luis Suarez zatím ukazuje, že vedení klubu z města Beatles vsadilo na toho pravého. V jedenácti zápasech už se trefil čtyřikrát a okamžitě se stal miláčkem fanoušků. Mezi zraněnými stále zůstává kapitán "Reds" Steven Gerrard, který své mužstvo nepovede ani proti Tottenhamu.

Hosté se v posledních utkáních dost trápí. Dá se říct, že od vyřazení z Ligy mistrů se nedokázali dostat na tu správnou výherní vlnu, která by jim pomohla v tabulce do pater zaručující královskou soutěž. Od té si tak hráči Tottenhamu budou muset minimálně na rok odpočinout, nyní je před nimi spíše úkol, aby se kvalifikovali do Evropské ligy.

Manažer Harry Redknapp se v týdnu nechal slyšet, že jeho mužstvo je dostatečně silné na to, aby dokázali porazit rozjetý vlak jménem FC Liverpool na jeho půdě. Bude to však velice náročný kus práce, který bude vyžadovat i určitou dávku štěstí.

Historické statistiky v tomto utkání hovoří jasně pro domácí borce, kteří ze sedmnácti střetnutí vyhráli celkem jedenáct zápasů, jen jednou slavil hostující Tottenham. Navíc toto vítězství je již přes sedmnáct let staré a poslední uhrané body si hosté z Anfield Roadu vezli v roce 2007 za remízu 2:2.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Škrťel, Flanagan - Shelvey, Lucas, Spearing, Rodríguez - Suarez, Kuyt
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Cudicini - Corluka, Dawson, King, Rose - Modrić, Sandro - Lennon, van der Vaart, Pienaar - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Aston Villa  (neděle 17:00)
Na Emirates Stadium se dnes vpodvečer představí Arsenal a Aston Villa. Domácí stále mohou teoreticky pomýšlet na druhé místo, ztráta na Chelsea činí jen tři body. Stejný bodový odstup dělí Aston Villu od osmnáctého Blackpoolu, Villans se tedy stále nemohou radovat z jistoty záchrany.

Arsenal může do zápasu jít s dobrým vědomím, ohromně důležitá zpráva totiž přiletěla z klubové ošetřovny. Po devíti měsících se totiž na trávníku objeví stoper Thomas Vermaelen, který Kanonýrům citelně chyběl v boji o titul. Lékař týmu si přesto nemůže odpočinout, pod jeho ochranou momentálně jsou Cesc Fabregas, Samir Nasri, Abou Diaby a Tomáš Rosický. Zpět na zelené trávníky na druhou stranu propustil Gaela Clichyho.

"Bylo to neuvěřitelně dlouhé, strašné časy. Ale je to za mnou, jsem strašně rád, že jsem znovu připraven nastoupit. Pořád jsem si myslel, že budu za pár týdnů fot, ale doba léčby se neustále prodlužovala. Teď jsem ale zdravý a nažhavený," prohlásil Vermaelen.

Aston Villa má menší problémy s marodkou, chybět by měl pouze Ciaran Clarc. Po dvouzápasové pauze zaviněné zraněním se naopak vrací Jean Makoun.

Úvodní duel těchto dvou celků se hrál na konci listopadu loňského roku, Arsenal tehdy ještě z prvního místa kontroloval zbytek týmů pod sebou, ve Villa Parku zvítězil 4:2. Oba góly poraženého týmu vstřelil Clark, za Arsenal se trefili Aršavin, Nasri, Chamakh a Wilshere.

Arsenal pravidelně střídá dobré výsledky se špatnými, z vše hovoří následující příklad. Gunners po fantastickém výkony zaslouženě zdolali Manchester United 1:0, hned v následujícím kole však přišla rána v podobě porážky od Stoke City. Na koho je však stále spoleh, to je nizozemský vicemistr světa Robin Van Persie. Toho na podzim trápily zdravotní problémy, na jaře se však rozehrál k úžasným výkonům a momentálně již má na svém kontě 16 ligových zásahů.

Už už to vypadalo, že Aston Villa nabírá dech a s přehledem se ubrání sestupovým starostem, jenže přišlo pár špatných výsledků v řadě a současné patnácté místo s minimálním náskokem na ostatní. Prohra v derby s WBA budiž příkladem.

"V posledních dvou kolech nás čeká Arsenal a Liverpool, to je hodně těžký los. Nám ale nezbývá než se s tím vypořádat, nesmíme sestoupit," ví zaskakující kouč Villans McAllister.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.75 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Fulham FC  (neděle 17:00)
Fotbalisté Fulhamu už mohou v klidu dohrávat tento ročník Premier League s vědomím, že mají za sebou vcelku úspěšný rok a udrží si prvoligovou příslušnost. Při vyrovnaném počtu bodů ještě sice vůbec není jasné, na které pozici skončí, současná desátá příčka a postavení v horní polovině ale je určitě uspokojivé. A pokud porazí kandidáta sestupu, bude mít velkou možnost dostat se dokonce na osmé místo nejvyšší anglické soutěže, což by byl velký úspěch.

Nicméně domácí Birmingham rozhodně nedá svou kůži zadarmo a rád by si už v tomto kole zajistil záchranu. V opačném případě o ní bude bojovat až do posledního kola. V tuto chvíli patří Birminghamu šestnácté místo a tříbodový náskok na Wigan s Blackpoolem rozhodně není nijak dostatečný. Na druhou stranu výhra na 99 % zajistí druhému největšímu městu v Anglii prvoligovou příslušnost a v tomto případě to není v žádném případě nereálné.

Motivace hostů je totiž o něco větší, Fulham už podvědomě nemusí předvést úplně optimální výkon. Fulham si v poslední době hlavně snaží fotbal užít a pouští se do ofenzivních koncertů. Důkazem toho je minulé kolo s Liverpoolem, kde byl Fulham deklasován favoritem před vlastními fandy v poměru 2:5. Předtím ale dvakrát zářil a zaznamenal dvě přesvědčivá vítězství 3:0 nad Boltonem a Sunderlandem. Birmingham je na tom přeci jen hůře.

V předchozím duelu na půdě Newcastlu United sice předvedl celkem slušný výkon, prohrál ale 1:2. Předtím jen remizoval doma s konkurenčními Wolves a podle předpokladů nestačil na Liverpool ani na Chelsea. Poslední výhra je tak datována na začátek dubna proti Sunderlandu. Oba výběry na sebe narazily před rokem a půl a domácí Birmingham zvítězil 1:0, jeho výhra se dá předpokládat vzhledem k situaci také teď.

Domácí budou v nedělním utkání postrádat vykartované Graiga Gardnera a Liama Ridgewella, otazník visí nad útočníkem Nikolou Žigičem, jenž laboruje s poraněnou kyčlí. Kvůli zranění do hry určitě nezasáhnou obránce Scott Dann (podkolenní šlacha), útočníci Obafemi Martins (tříslo), James McFadden (koleno) a též Taylor (rameno) s Vallesem (noha) Hosté nenasadí Chrise Bairda, jenž si musí odpykat dvouzápasový distanc. Jistotu startu nemají kvůli mírným zdravotním problémům Davies (lýtko), Gera (kotník) a Zamora (tříslo). Na hřiště se zaručeně nepodívají Duff (achillovka) a Halliche.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Everton FC  (sobota 13:45)
Do konce anglické Premier League zbývají už pouze dvě kola a fotbalisté Evertonu nemusejí hodnotit sezónu jako zcela negativní. Zůstanou zřejmě těsně před branou evropských pohárů, ovšem konečné sedmé místo by určitě nebylo špatnou vizitkou. Everton doposud nasbíral jednapadesát korálků a má manko pěti bodů na šestý Tottenham. A to se ve dvou kolech stáhne asi hodně těžko. Nicméně proti W.B.A očekávají fanoušci výhru.

West Bromwichi totiž v tuto chvíli patří třináctá příčka se ziskem třiačtyřiceti bodů, což zaručuje naprosto pohodlnou záchranu. Na osmnáctý Blackpool má náskok sedmi bodů a o patro níže tak definitivně spadnout nemůže. Naopak se ještě může poprat o osmou pozici, na které se nyní nachází Stoke. To má pouze o tři body více a pokud dokáže sobotního soupeře zdolat, jistě se o nějaký ten stupínek vzhůru posune.

Everton už může být relativně v klidu, pětibodový náskok před Stoke by už též měl být dostatečný a liverpoolský celek tak může hrát ve velké pohodě. W.B.A minule prohrálo na půdě zachraňujícího se Wolves, předtím ovšem uhrálo dva velmi cenné výsledky. Dokázalo před vlastními fandy porazit Aston Villu a o týden dříve získalo důležitý korálek na půdě Tottenhamu 2:2. Forma letošního nováčka proto v žádném případě není nijak špatná.

Hosté naposledy zdolali v divokém utkání favorizovaný a finančně mocný Manchester City 2:1, což je rozhodně cenný skalp. Předtím však uhrál pouze bod na půdě Wiganu, který se v tuto chvíli marně pere o záchranu. Nicméně výkon na Old Trafford o týden dříve nebyl vůbec špatný, nejtěsnější prohra 0:1 je důkazem vyrovnaného klání. Oba celky se na stánku The Hawthorns potkaly před dvěma a půl lety v srpnu a hosté zvítězili 2:1.

Nyní se čeká naprosto vyrovnaný souboj, kde zřejmě o vítězi rozhodně jediný moment. Domácí už mohou přivítat po dvouzápasové odmlce Stevena Reida (poraněné koleno) a kapitána Chrise Brunta (problémy s lýtkem), oba už jsou připraveni nastoupit od začátku. Karetní trest si též odpykal Paul Scharner. Jenže otazník visí nad startem Ibaneze (problémy s kolenem), do hry se kvůli potížím s kotníkem určitě nedostane Dorrans. Hosté stále nemohou počítat s hvězdnými Louisem Sahou a Marouanem Fellainim, pro problémech s nohou by už ale měl do hry zasáhnout Tim Cahill.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 13:45)
Wolverhamton v posledních dvou kolech jasně ukázal, že to se záchranou v Premier League myslí vážně. Svou narůstající formu bude chtít tentokrát potvrdit také proti nevyzpytatelnému Sunderlandu, kterému už o nic podstatného nejde.

V dubnu se Wolves skutečně trápili, což nejlépe dokazuje jediný bod ze čtyř kol. Rychle tak spadli až do sestupového pásma a fanoušci už z pochopitelných důvodů ztráceli svůj optimismus. S příchodem května se ale dokázal Wolverhamton opět zvednou. Nejprve se mu povedlo vybojovat remízu na půdě Birminghamu, před týdnem dokonce doma porazil rozjetý West Brom.

V tabulce tak postoupil na sedmnáctou pozici a chce jít ještě výš, což rozhodně není úkol z kategorie nemožných. Ovečky trenéra McCarthyho totiž po Sunderlandu čeká na domácí půdě Blackburn, který v současnosti také není dosud zachráněn. K tomu všemu nemá Wolverhamton v současnosti nikterak rozsáhlou marodku. Chybět bude jen Zubar a Edwards.

Sunderland postrádá v závěru sezóny nějakou výraznou motivaci. Spadnout již nemůže, stejně tak nemá šanci vybojovat si pohárové místo. I proto jen těžko odhadovat, v jakém rozpoložení do zápasu nastoupí. Stále však může reálně atakovat osmou pozici, na kterou nyní ztrácí pouhé dva body.

Jenže výkony Black Cats byly v poslední době poněkud nestálé. Sunderlandu se sice povedlo před třemi týdny přerušit dlouhou sérií bez vítězství v zápase s Wiganem, avšak předminulý víkend doma ostudně prohrál s Fulhamem 0:3. V minulém kole ale zase zabral a vybojoval plný počet bodů na půdě Boltonu. Fanoušci tak s napětím očekávají, co bude následovat nyní.

Jedno je ovšem jisté, nebude při tom hned osm fotbalistů. Z nejrůznějších zdravotních důvodů totiž nemohou hrát Bramble, Campbell, Gordon, Meyler, Turner, Gyan, Richardson a Welbeck. Aby toho nebylo málo, start Cattermola je v ohrožení.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Blackburn Rovers - Manchester United  (sobota 13:45)
Manchester nasbírá méně bodů, než se mu podařilo v předešlých pěti sezónách, přesto po roční přestávce už pomalu slaví ligový titul. Blackburn naopak stále nemá jistou účast v příštím ročníku Premier league a prvně za pět let by potřeboval Rudé ďábly obrat o všechny body.

Ti navíc z posledních deseti setkání hned osmkrát zvítězili. Poslední oslava Rovers se tak datuje do února 2006, kdy se Bentley blýskl na Ewood Parku hattrickem, zatímco Rio Ferdinand musel předčasně do sprch. Fanouškům anglické nejvyšší soutěže určitě utkvěl listopadový debakl, kdy na výhru 7:1 stačilo domácím pouze devět střel na branku a pěti góly se do historie zapsal Berbatov.

Blackburn se navíc v novém roce trápí. V posledních dvanácti kolech vyhrál pouze jedinkrát, po pěti domácích představení bez úspěchu potěšil diváky Olsson, jenž jedinou brankou rozhodl zápas s Boltonem. Značnou míru na problémech má střelecká impotence - v tomto kalendářním roku se Keanovy svěřenci trefili jen šestnáctkrát, nejméně ze všech.

Proti Manchesteru tak hovoří snad jen nejhorší bilance z výjezdů v historii Premier league. Na dosavadní rekordní minimum třiatřiceti bodů totiž kouká z uctivé vzdálenosti. Pokud svou nepříliš libou bilanci nevylepší plným ziskem z Blackburnu, a přesto bude slavit titul, bude mít na svém kontě vítěz ligy nejméně výher na hřištích soupeřů od roku 1977.

Manažer Ferguson nemůže, jako už obvykle, počítat se zraněným Hargreavsem a v sestavě by se neměl objevit ani zkušený Van der Sar, u kterého avizoval odpočinek před finálovým vystoupením v Lize mistrů. Sám pak musí řešit další z problémů ohledně jeho hodnocení rozhodčích. Zatímco doposud asociaci popuzoval nevybíravým slovníkem, tentokrát se bude muset zpovídat paradoxně z pochvaly Howarda Webba.

Na straně domácích bude nepochybně scházet Vince Grella, Ryan Nelsen, Ruben Rochina a Diouf. Návrat pak hlasí trio David Dunn, Michael Salgado a Phil Jones.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Blackpool FC - Bolton Wanderers  (sobota 13:45)
Po poslední výhře Wolverhamtonu se propadl Blackpool na sestupovou osmnáctou pozici a nyní už nemá situaci ve svých rukou. Stále ovšem nemusí házet flintu do žita a může bojovat. Pro začátek ale musí porazit Bolton.

Od Blackpoolu v letošní sezóně nikdo nic výjimečného nečekal, a proto jeho hráči nemusí hrát nyní pod žádným obrovským tlakem. Sestup by se totiž v jejich případě určitě nerovnal nějaké sportovní tragédii. Fanoušci si ale pochopitelně mohou být jistí, že svěřenci trenér Hollowaye půjdou do obou zbývajících duelů naplno.

Jenže všem je jasné, že šance Blackpoolu nejsou příliš velké. Los totiž tomuto skromnému klubu příliš nepřeje. Vždyť po zápase s Boltonem cestují Tangerines na půdu Manchesteru United, který už sice bude mít dost možná titul v kapse, i přesto je velmi nepravděpodobné, že by zápas vypustil. K tomu všemu nebyla forma Blackpoolu v posledních týdnech zrovna optimální.

Podobně jsou na tom ale také hosté. Wanderers se sice stále drží na uspokojivé deváté příčce, avšak ani jim se nedaří zrovna podle představ. Na svém kontě mají nyní tři porážky v řadě. Ve všech případech přitom narazili na týmy nacházející se v dolní polovině tabulky, a tak jsou tyto ztráty ještě citelnější.

Na Bloomfield Road ale každopádně cestuje Bolton s touhou tuto nepříjemnou sérii utnou a pokusit se vyhrát. Jenže narazí na houževnatého protivníka, kterým mu nedá nic zadarmo.

Na hostující straně se musejí obejít bez výpomoci Marka Daviese. Hrát nemohou ani Stuart Holden, Sam Ricketts a Sean Davis. V ohrožení je kvůli osobním problémům také start Marcose Alonsa. To Blackpool je na tom o něco lépe. Postrádat bude akorát Marlona Harewooda, Davida Carneyho a Chrise Bashama.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United362210473:3476
2.Chelsea FC36217867:3070
3.Arsenal FC361910769:3967
4.Manchester City36198955:3365
5.Liverpool FC361771259:4158
6.Tottenham Hotspur361414851:4556
7.Everton FC361215950:4451
8.Stoke City361371646:4446
9.Bolton Wanderers3612101449:5046
10.Fulham FC3610151145:4145
11.Newcastle United3611111451:5244
12.Sunderland AFC3611111441:5344
13.West Bromwich Albion3611101552:6843
14.Aston Villa3610121445:5842
15.Blackburn Rovers361091742:5639
16.Birmingham City368151336:5439
17.Wolverhampton Wanderers361071941:6237
18.Blackpool FC36991849:7136
19.Wigan Athletic367151436:5936
20.West Ham United367121741:6433

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1143)

Přidat komentář
M0rb1D4S

Dneska by mohl Blackburn překvapit a vyhrát. Jejich útok stojí sice trošku za starou belu navíc, když proti United nebude moct nastoupid Diouf, ale mohli by odložit oslavy titulu United až na domácí zápas s Blackpoolem.

Birmingham - Fulham 1

WBA - Everton 10

Sunderland - Wolves 0

Blackburn - United 1 (spíš přání)

Blackpool - Bolton (při těch výkonech co předvádí Bolton poslední kola to je jasná 1)

Reagovat
Langi

podle mě teda Blackpool jasná remíza...Boltonu se sice nedaří, ale podívej se kdy Blackpool naposled vyhrál

Reagovat
M0rb1D4S

Blackpool hraje o záchranu a do tohodle zápasu dají všechno. Bolton má všechno jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se bude slavit!

Reagovat
niflheim

Tak doufám, že mi dneska United spraví náladu ...a ještě Stoke by mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

dneska pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl by mě někdo přeložit o čem zpívají hned ten první chorál když tak děkuju je to mafie

http://video.hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2011040050

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mistriiiiiii !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Wolves zaberou a předskočíjou Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč píšeš tak nenormálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože z toho mám zvrhlé potěšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

kašli na ně, jen si vymrčujou

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se nesmí ani zeptat?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

to takzavané Sedlač stajl

Reagovat
EL Gringo

na tej FOTKE VYZERAJU JAK NA ODSTREL SHREK A KIKS

Reagovat
smazaný uživatel

prečo tak kričíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude rekord v napsání slova dneska.

Reagovat
Minister

Reagovat
Counter

"We are not specially buying on the flank. We have Walcott, we have Nasri, Arshavin and Bendtner."

Být Bendtnerem, tak se na to Wengerovi asi definitivně vybodnu

Reagovat
smazaný uživatel

"We have Walcott, we have Nasri, Arshavin and Bendtner."

Wenger zase útočí na 4 trofeje koukám. No třeba je Bendtner vystřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím, jakýho smajlíka sem mám hodit

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Ten se tam zrovna nehodí ...

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Tak oni ho vskutku berou jako křídlo?

Reagovat
Counter

Jako křídlo ho bere snad jen Wenger... Je mi to hodně líto, ale pro Bendtnerovo dobro bude lepší, když odejde. A doufám, že si to pak Wenger vyžere.

Reagovat
Amos

Je opravdu už senilní..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je jelimááán ...To se ho ani nemusí snažit udržet, hodlá-li takhle šaškařit i nadále.

Reagovat
Counter

A ještě je pecka jeho komentář k obdrženým gólům ze standartek:

"I feel it is more about the size of our whole team in some games like Stoke. When you go out of the back three, after that we are quite short, especially when Abou Diaby wasn't there for big games. When you have the defence plus Diaby and Alex Song, and you go to places like that, you can of course fight. Sometimes we're one or two men short."

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Reagovat
Counter

Jinými slovy se Wenger upíná na nesoustředěnou skleněnku Diabyho jako na klíčového muž bránění standardních situací. No to mě podrž.

Reagovat
Amos

už tam nepočítá ani s Rosou.

Reagovat
herbage

šprýmař

Reagovat
fantomas

I být Theem.

Reagovat
Counter

Theo už si aspoň na svou současnou roli docela přivykl, v kombinaci s Robinem si dokážou skvěle vyhovět a vyměnit si pozici. Naposledy doma proti United si Theo několikrát dobře sbíhal na hrot do vápna a Clichy mu to tam jen servíroval. Bendtner ale nemá takovou akceleraci, aby toho byl schopný, toho je mi líto víc.

Reagovat
SunFells

No-through road

Reagovat
Counter

Nic horšího než SportsDirect.Com @ -jméno stadionu- mít nejde, nemá cenu to řešit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Synot Tip Arena je taky děsný... fakt mě maj autoři těhle názvů stadionů rádi

Reagovat
kiwwi

trapas

Reagovat
vodka

Pepsi Cola Road?

Reagovat
vladis271

zjavne sme sa nepochopili. Myslím po bývalej legende. Aj keď stále by ma najviac potešila rekonštrukcia, a keď už " New Anfield ", pričom The Kop by sa nemenilo vôbec.

Reagovat
M0rb1D4S

Jestli po nějaké bývalé legendě tak se přímo nabízí Ian Rush

Reagovat
vladis271

za prvé je živý, za druhé Kenny je natom rovnako ako on, dokonca možno o trošičku lepšie. A hlavne kandidátom numero uno by bol Shankly. Ale to je jedno, ja chcem Anfield

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Rush je žijící legenda A pokud chcete po někom výjmečném, kdo změnil historické tabulky tak pojmenujte stadion po Torresovi

Reagovat
hefy

Dalglishovy Sady.

Reagovat
13

ach jo, Liverpool hraje s Tottenhamem ve stejnou dobu jako my s Rusákama.

Reagovat
vladis271

teraz sa ukáže, či si pravý scouser

Reagovat
kiwwi

tebe sa to lahko hovori

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Zabednený starý senilný Wenger... keď v lete neprivedie ani jedného hráča, min. krídlo alebo DM, alebo stopéra, tak... tak... tak si ho vymažem zo zoznamu ľudí, ktorí ma inšpirovali na fb... to mu bude veľkým trestom!

Reagovat
vodka

tak tak, je potřeba otvírat Wengerovi oči

Reagovat
kiwwi

a takyto saso mi ide hovorit ze som prepnuty

Reagovat
Counter

jenže on si zjevně dělá legraci...

Reagovat
kiwwi

hmm nevyzera to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jenže to kiwwimu musí napsat do závorky

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ešte mi daj...

Reagovat
kiwwi

na

Reagovat
smazaný uživatel

DM nepřivede - máme tam přece uzdraveného Frimponga - a to je jako nová posila

Křídlo nepřivede - máme Aršavina, Walcotta, Nasriho a Bendtnera

A jeden stoper přichází - Vermaelen, takže taky v klídu.

Reagovat
Counter

To je panečku posil! A nesmíme zapomenout na Jenkinsona

Reagovat
smazaný uživatel

a Afobe s Anekem nám vystrieľajú titul!

Ale nie, seriózne, krídlo potrebujeme, to minimálne, rozlúčiť sa s jedným útočníkom, neviem, na čo by nám bol ešte aj Benzema a asi aj Rosického účinkovanie v AFC je pri konci. Rozhodne som s herbageom v tom, že to chce Hazarda.

Reagovat
SunFells

Už je aspoň jistý?

Reagovat
Counter

ne, Wenger si to nejspíš schovává v záloze jako největší přestupní bombu, když už fans začnou ztrácet naději.

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

zas by som to neprehanal,vraj bude v lete na trhu aktivny,otazka je,co je u neho byt aktivny minimalne dvaja hraci pridu.

Reagovat
herbage

Tak to řiká vždycky, že má tolik a tolik prachů na přestupy. Já bych byl spokojený, i kdyby nikdo nepřišel, ale také nikdo neodešel (krom Denilsona s Almuniou) a Wenger by zapracoval na taktice, bránění standardek a hráče by stavěl na přirozené posty. To by mě potěšilo mnohem více

Reagovat
afc

tak vcera opat zopakoval,ze priorita je udrzat kader pokope,on toho Fabregasa vazne nepusti Hlavne nech sa zameria na obranu,tam je najvacsi problem.

Reagovat
herbage

Asi tak, hlavní je udržet Cesca a taky Samira, který kdyby Cesc odešel, tak by možná taky zdrhnul, což by bylo pro nás fatální. Nad Cahillem jsem taky přemýšlel a možná by pro něj místo bylo, kdyby Vermaelen alternoval i na levém beku či defenzivním záložníkovi, kdyby Song chyběl

Reagovat
afc

tak Nasri stale opakujem,ze zostane a prdlzi,snad to nebude dalsi Flamini.Otazka jedine bude stale s Cescom.Myslim,ze aj Clichy zostane a odidu len hraci ako Denilson,Almunia,Rosicky,aj Velu by som strelil.Po tych poslednych zapasoch ak by som sa mal rozhodnut,kto by mal z dvojice Kos-DJ odist,tak asi DJ,ak by mal prist Cahill.5 stoperov mat Wenger nebude.

Reagovat
herbage

Asi tak. Hlavně i kdyby odešel Squillaci, tak Wenger nebude mít 4 stopy ve věku 24-25 let, kdy dva z nich by připravil o slušnou kariéru. Stoperská dvojka je zkrátka základ, do kterého se nešahá. Ten základ je jasný, Koscielny - Vermaelen, jenže mělo se letos otestovat, jak to bude klapat a prd. Djourou je dobrá trojka, ale je otázkou, jestli poslední zápasy byly nějakým omylem nebo je to dlouhodobější trend. Navíc Cahill by lávku nesnesl a Koscielnyho je tam škoda, když se tak rozehrál. Každopádně stopeři se budou řešit přes léto asi nejvíce

Reagovat
Counter

Zase ale záleží, kdo odejde. Snad se v létě nebudeme nudit.

Reagovat
vladis271

úprimne? ja byť gunner, vytlačím si jeho fotku a hádžem šípky. Koľko on už presral trofejí neni ani normálne. Ten káder má ohromný potenciál, stačí ho jemne doplniť skúsenosťou za prijateľnú cenu. Cahill, Samba nejaké krídlo, či top hrot. Ale jeho tvrdohlavosť mu to nedovolí. S týmto postojom Arsenal nevyhrá nikdy nič.

Reagovat
afc

Cahill 15-20,kridlo mozno Hazard 20-25,top hrot tiez aspon 15 a myslim,ze to bude velky luxus,keby hral zaklad iba pri zraneni Persieho,suma sumarum to je 50-60m.To mi nepride ako prijatelna cena.

Reagovat
Counter

Gameiro by mohl být i levnější, ne?

Reagovat
afc

vraj ma cenu 12..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prý tak 12.

Reagovat
SunFells

Nevěřím, ten bude do těch 15 ....Lorient nás dobře obral už na Koscielnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to možný. Já právě slyšel, že Lorient chce těch dvanáct.

Reagovat
SunFells

To by byli blázni, o něj bude velký zájem.

Reagovat
herbage

Za rok končí smlouva, oni ho musí prodat

Reagovat
SunFells

Áha, to je jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Já si stejně nemyslím, že ho koupíme, kor, kdybychom za něj měli bojovat s jinými týmy.

Reagovat
herbage

Zase, o Ramseyho s Walcottem byl také tuhý boj a přišli k nám. Navíc i toho Jenkinse nejspíš přitáhnem, nebyl bych takový skeptik

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tam šlo o částky značně nižší a navíc - za mladičké talentíky, které si mohl Wenger piplat v kádru. I když je Gameiro mladý, byl by to přestup už v podstatě hráče připraveného k profesionálnímu fotbalu.

Reagovat
herbage

Tak já si dělal srandu, ale my ty zkušené hráče umím přivést, navíc máme dobré jméno. Jestli Wenger bude chtít, tak Gamiera, Cahilla, Bainese či Hazarda přivede, o to nemám strach

Reagovat
smazaný uživatel

No jo... Uvidíme. Já jen doufám, že mě zas z Wengera přes léto neklepne pepka.

Reagovat
herbage

spíš ho klepne fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Kdyby jeden z dvojice Nick-Chamakh odešel, věřím, že by se Wenger zaměřil nejvíce na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, ale mně se to nějak nezdá. Sice by odpovídal hráčům, který Wenger rád loví, ale mám pocit, že kdyby se o něj v létě měla strhnout mela, tak z toho vycouvá.

Reagovat
herbage

otázka je, jestli ho potřebujeme a místo koho. Zahraje i na křídle, ale znamenalo by to Hazard ne a ještě by musel jeden z dvojice Bendtner - Chamakh odejít. Lepší je Nicklas, který je však přehnaněn sebevědomý, ale Chamakh je sice pokorný a týmový, avšak nemá potřebnou kvalitu a ani není gólový

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Bendtnerem očividně počítá jako s křídlem, takže Gameiro za Bendtnera by byl v podstatě post za post.

Reagovat
herbage

Jak očividně? Bendtner řekl jasně, že chce nastupovat na hrotu a bude mít poradu s Wengerem. Když si vydupal Flamini, že nebude nastupovat v obraně, ale radši si zahraje méně, ale v záloze, nevím proč by si to nevydupal Nick, o to bych se nebál. A pokud mu Wenger nevyhoví, tak odejde. Nicklas ví, že nejlepší roky má před sebou a nebude je chtít trávit na lavičce a když se dostane na hřiště, tak na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vidíš. Takže ta možnost, že Bendtner odejde, je veliká. A jestli neodejde a bude tedy hrát hrota, tak pustit Chamakha. Pořád by to byl post za post (Nick by hrál Chamakhovu roli, Gameiro nynéjší Bendtnerovu)

Reagovat
herbage

Tak by se mi to také líbilo

Reagovat
SunFells

O Cahilla s jeho cenou se nemá moc cenu snažit, ale Samba je prudce nedoceněný, za 8 by mohl přijít a zájem o něj byl už v zimě.

Reagovat
herbage

Cahill je naprosto reálný, pokud se nezapojí Mancity. Otázka je, jeslti je potřeba a když ano, tak místo koho?

Reagovat
kiwwi

miesto hocikoho

Reagovat
afc

ja myslim,ze ak nejaky stoper pride,tak to bude zrovna Samba,uz v zime by prisiel,nebyt toho,ze sa stale cakalo,ze sa uzdravi Vermaelen.

Reagovat
herbage

Zrovna ze Samby bych odvařený nebyl, Djourou číslo 2

Reagovat
Counter

Samba je mnohem silovější a lepší hlavičkář, Djourou i při své postavě hraje poměrně dost v rukavičkách.

Reagovat
afc

myslis? vodka,fantomas a mnoho dalsich si myslia nieco ine.Je silny vo vzduchu ,robustny.Ak by nam pomohol pri standartkach,tak ho treba jednoznacne kupit.

Reagovat
herbage

Dneska ho prověří Chicharito s Rooneym, dle mého bude mít problémy i s těmito prcky

Reagovat
vodka

hlavně, po zemi taky neni žádný tragéd... a ty standartky máte nejhorší v celé PL, tam je někdo, kdo si zařve a odhlavičkuje to do prdele potřeba...

Reagovat
afc

Reagovat
herbage

Já z něj nedělám tragéda, to zase vy děláte z Djouroua, který zahrál třeba proti Chelsea či Barceloně famózně a až na závěr sezóny hrál velmi dobře. Jen mi přijdou na tom kvalitou podobně a nevidím tam žádný posun vpřed

Reagovat
vodka

já z Djouroua tragéda nedělám, mám ho docela rád, ale kvalitou je Samba výš... navíc Djourou není žádný organizátor...

Reagovat
herbage

Tak od toho máme Vermaelena

Reagovat
Counter

Samba je kus chlapa, pořádný stoper, který je schopný si defenzivu zkoordinovat, ořvat a eliminovat jakýkoli centr do jeho prostoru. + Kvalitní podpora u útočných standardek. K těm našim panenkám by podle mě sednul dobře, konečně bych měl pocit, že se protihráči mají čeho obávat.

Reagovat
herbage

To už obstará Verminátor. Já chápu to vaše rozčarování, nebyl bych úplně proti, jen to chce promyslet. Přeci jen, naše síla je jinde než v hrubé síle a důrazu. Standardní situace jsou spíše o organizaci než o výšce a taková Barcelona i s těmi svými trapaslíky to zvládá bravurně

Reagovat
vodka

no a kdože to organizuje? nidko... Vermaelen nemůže okřičet a ohlídat všechno, to se teda nezlob... musí na tom spolupracovat golman a minimálně ještě jeden...

Reagovat
vodka

navíc, mít aspoň někoho důrazného v týmu se hodí, i kdyby jenom na těch 15 zápasů ročně proti silovějším týmům....

Reagovat
fantomas

...což je absolutně nepochopitelný.

Reagovat
herbage

abys byl šťastný, tak se podívám chvilku na Sambu, ok?

Reagovat
fantomas

Jojo, a zase ho budeš soudit po jednom zápase. To snad radši buď v létě překvapenej, případně.

Reagovat
herbage

Ty snad stíháš sledovat Arsenal, Bolton a ještě Blackburn?

Reagovat
fantomas

Já běžně o víkendu vídám čtyři až pět zápasů, takže samozřejmě.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

ja stale neviem kedy pises vazne a kedy si robis srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsme si všimli. A ne jenom u Herbageho příspěvcích.

Reagovat
kiwwi

tak ono je niekedy tazke porozumiet internemu humoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ále... Kecy v kleci.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Asi jako píše Fenri to vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

19

Reagovat
herbage

Dneska je nějaký Wengerobijecký den? Teď už nemá cenu lamentovat nad nepovedenou sezónou a chce se to soustředit na příští

Reagovat
smazaný uživatel

ktorá dopadne rovnako ako táto?

Reagovat
Counter

Tak to ani omylem - jestli dneska prohrajem, tak ještě skončíme v lize čtvrtí a zbytečně se budem strachovat v kvalifikaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že se teda dneska snažíme trhnout ten rekord, ale hrajem až zítra, ne?

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

neporazit zajtra tragicku Astonku,tak to uz by bolo moc.

Reagovat
herbage

Neboj, Lansbury dá hattrick

Reagovat
Counter

Nezlobil bych se :)

Reagovat
kiwwi

Ryan Giggs will be the most decorated player in club football history (worldwide). 32 major honours

Paul Scholes will become the most decorated Englishmen, overtaking Liverpool's Phil Neal. Both on 23

and still counting...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

MUFC v Blackburn: Kus, Fabio, Vidic, Rio, Evans, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Chicharito

Reagovat
kiwwi

tak to som sa dobre ojebal vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá že ten Berbatov snad odejde.

Reagovat
mithro

nikam neodide

Reagovat
niflheim

prdlačky

Reagovat
kiwwi

btw Fletch ani na lavicke, to nevyzera dobre prenho s tou LM

Reagovat
niflheim

Fletch měl letos parádní sezónu.

Reagovat
mithro

Gary na Sky

Reagovat
kiwwi

priprava na novu sezonu?

Reagovat
niflheim

přenos?

Reagovat
vodka

btw, taky vám idu na YES nějaké motorky?

Reagovat
niflheim

jo

Reagovat
niflheim

Posledně tam uprostřed zápasu přehodili na tenis

Reagovat
kiwwi

a Alv offline

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
niflheim

fajny dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to dneska bude pohodový zápas a tři body pro nás.

Reagovat
mithro

fans

Reagovat
kiwwi

nasi fans

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
mithro

nani trafi hlavickou brvno

Reagovat
Tomekcz

brevno a ono to spadne

Reagovat
herbage

4. minuta, Samba podskočil centr a Nani hlavičkuje do břevna

Reagovat
fantomas

Mám ti vypsat všechny takový chyby Djouroua?

Reagovat
herbage

A ještě k tomu je palič

Reagovat
herbage

A nůžky, wau

Reagovat
vodka

tak teď to zrovna Samba dost podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ty tyčky se budou chvět ještě 5 minut :)

Reagovat
Tomekcz

Taky mohl SAF zkusit Rooney-Berba-Hernandez kdyz se mu na Blackburn tak dari

Reagovat
niflheim

Tohle trio bylo skvělé při obratu v Upton parku.

Reagovat
mithro

tak dalsi kuzscak moment

Reagovat
Tomekcz

Tom pekne zavaril

Reagovat
niflheim

co se to tam děje

Reagovat
niflheim

omg dejte tam Lindegaarda

Reagovat
Tomekcz

Evans teda moc nepokryl

Reagovat
vodka

Fábio to teď posral, nevim proč od něho odbíhal...

Reagovat
vodka

Evans taky...

Reagovat
niflheim

Evans tam běhal jak ...

Reagovat
herbage

Pěkná gól, ale myslím že ten míč už byl v autu

Reagovat
herbage

tak nakonec nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože

Reagovat
mithro

hlavne ten balon bol uz za ciarou..ale takto zhoriet v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

ted z opakovacky bylo videt ze nebyl

Reagovat
herbage

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bloomfieldu už zas 4 goly

Reagovat
niflheim

Blackpool - Bolton už 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

What a story that could be for the former Black Cat. Wolves won't believe their luck.

Reagovat
niflheim

To je ta naše marodka tak hrozná, že musí hrát Evans na kraji obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by měl MU dnes vyhrát, jinak to bude na Chelsea hrozná ostuda

Reagovat
vodka

to je stejně v prdeli z kama Blackburn už naklusává do vápna

Reagovat
Tomekcz

Javier tak daleko nedokopne

Reagovat
vodka

a Phil Jones bude jednou taky hvězda...

Reagovat
vodka

už 2 žluté za střely po odpískání měly byt

Reagovat
niflheim

Tome jdi do prdele...fakt

Reagovat
Tomekcz

omg co tam dela

Reagovat
Ligter

Kurňa, co to tam teď vymýšlel.

Reagovat
Side

na co čekal?

Reagovat
vodka

Kuszczak se vrátil o 3 roky dozadu? takto se teda nebojuje o šanci... to ať se pak nediví...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle chce být jednička? Ať už se zdekuje zpátky do WBA.

Reagovat
herbage

Když zkřížíte Almuniu s Fabianskim, dostanete Kuszczaka

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš když zkřížíš Kuszczaka s Balotellim, tak dostaneš Almuniu.

Reagovat
niflheim

JInak jak to vidíte na brankářském postu příští rok? Jednička pravděpodobně posila, dvojka Lindegaard a trojka Amos?

Reagovat
Tomekcz

skoda ze Valencia neumi kopat i druhou nohou nez si to srovna na tu dubrou

Reagovat
niflheim

Tak Seasiders už vedou.

Reagovat
vodka

držení balonu za posledních 5 minut - MU 90 %, Rovers 10 %

Reagovat
herbage

A přesto hrajete tužku

Reagovat
mithro

90 per drzanie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

No Chtělo by to trocha víc snahy a možná vystřídat brankářa. Chybí nám kreativita a málo se dostáváme do šancí. Druhý poločas musí vypadat jako hra o titul, ne jako hra na remízu.

Reagovat
kiwwi

hru o titul sme predvietli v zapase s Chelsea, dnes mi to je uplne u prdele, jedine, ze by mohli Rovers este vypadnut keby prehrali

Reagovat
smazaný uživatel

Kuszcak by přeci mohl být vaše nová jednička, na co nového golmana ???

Reagovat
Tomekcz

uz tam posli Berbu on jim to tam zas nasazi, ale bez Evry to Nanimu moc nejde na ty strane, Evans to tak neumi

Reagovat
kiwwi

no dobre, Kus ma presvedcil ze na jednotku nema

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
C-M@ster

Holt je dneska nějakej nervózní. Normálně toto nepředvádí.

Reagovat
herbage

Tak Samba celkem mile překvapil, ale měl tam dvě hrubice a Blackburn brání dobře jako celek. Výborně hraje třeba i Salgado a to zrovna není hráč, kterého bych v Arsenalu uvítal

Reagovat
vodka

kromě té hlavičky jakou? hlavně si všimni, jak tam 2x zbořil Vidiče, jak tam pozičně několikkrát nahrazoval Jonese, který se zapomněl trochu vepředu...

jinak jo, brání dobře, stojí blízko u sebe zhušťují střed...

Reagovat
herbage

U té Chicharitovy šance tam oba stopeři Blackburnu pobíhali od hráče k hráči, místo aby si každej držel jednoho a svůj prostor. Vím, že to hasili, ale vypadalo to dost amatérsky. Takhle tam vniknul obří prostor pro Chicharita, který málem zakončil

Reagovat
vodka

to bych jako hrubku nebral, navíc i když to teda zablokoval jones, tak Samba byl hned za ním a Rooney už pak nenabíhal... ale tak to je detail...

Reagovat
vladis271

http://www.dailystar.co.uk/football/view/190894/Alex-Ferguson-fears-Kenny-Dalglish-s-Liverpool-backlash/

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááno

Reagovat
vodka

čteš jenom nadpis, nebo co?

Reagovat
vladis271

Nie, ale ty čítaš len článok? Ja čítam aj medzi riadkami a redaktor tiež, a preto zvolil tento nadpis, apropo toto presne nadväzuje na debatu s kiwwim pod článkom o jeho menovaní.

Reagovat
vodka

daily mail je bulvár jak prase a to, že budete zpátky v boji o přímou kvalifikaci do LM příští sezonu je prostě fakt... a to, že je to s rostoucí silou Tottenhamu, City i AFC každý rok těžší a těžší je taky fakt, tak WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson v kabine vsetkym hodi Pepsi a len Thomasz ju nechyti

Reagovat
smazaný uživatel

lebo mu ju hodi do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si nato vzpomněl

Reagovat
mithro

to si robi srandu rozhodca

Reagovat
kiwwi

neviem ci to nebolo na zltu pre Rooneyho

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

podla bude nasledovat vysetrovanie FA a nasledny ban

Reagovat
niflheim

Aby si vůbec zahrál příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

replay

Reagovat
Tomekcz

Dean je zfetovanej? , proc piskal faul, kdyz uz tak fauloval Rooneyho

Reagovat
niflheim

Fauloval, tak dostal po hubě.

Reagovat
Tomekcz

Salgado ho ztahne a zas nic a jeste si da do drzky

Reagovat
smazaný uživatel

Blbec, tou kopačkou si zasloužil.

Reagovat
SunFells

Blackpool-Bolton co se to tam děje?

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč není Hammill ani na lavičce.

Reagovat
Tomekcz

oni si tu finalni prihravku snad nedaj

Reagovat
niflheim

Paulie za Fábia...spíše jsem čekal, že půjde Evans...a to spíš za Berbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem chtěl Evanse za Berbatova.

Reagovat
kiwwi

no Scholesy, daj si jednu zltu, 2-3 70 metrove pasy a tak to tam zabi do brany

Reagovat
kiwwi

no naznam tam uz je

Reagovat
kiwwi

*naznak

Reagovat
vodka

takže valencia pravý bek, Nani pravé křídlo, Giggs vlevo a Scholes střed?

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

no jo, už je tam, hned měl dostat žlutou...

Reagovat
Ligter

Wow, to byl let.

Reagovat
Tomekcz

jeste pudem do 10

Reagovat
kiwwi

Blackpool, Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

manutd je urcite dohodnute .. pomozu rovers a oslavy si nechaju na doma

Reagovat
niflheim

Už jsem se lekl.

Reagovat
Tomekcz

No Valencia nejni dobrej bek to je neco

Reagovat
vodka

ufff... Valencia by se měl přezut... jezdí tam jak na bruslách...

Reagovat
niflheim

Co se to děje

Reagovat
mithro

presne vidiet ako je dolezity isty brankar s dobrou rozohravkou pre nasu hru, takto je cela obrana ako na vode a tak to aj vyzera

Reagovat
Arbiter

Vida si s Riem evidentně rozumí

Reagovat
niflheim

To je trápení dneska, to je trápení.

Reagovat
niflheim

Tohle penalta nebyla podle mě...kontakt tam byl, ale míč byl moc předkopnutý.

Reagovat
mithro

bola, chyba brankara javier by ten balon nemal ani nahodou, vobec tam nemal takto ist

Reagovat
niflheim

Máš pravdu. Níž jsem to napsal.

Reagovat
Nikikrew

Blackpool vs Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

no to bude finále LM

Reagovat
Tomekcz

to sou obraty prvne cervenej kruh a pak bilej

Reagovat
niflheim

Ale Robinson tam šel jako debil.

Reagovat
kiwwi

jasnaaa

Reagovat
Arbiter

tak to byla od Robinsona blbost

Reagovat
mithro

presne tak, to bola darovana penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nemám rád takové penalty.

Reagovat
SunFells

Robinson to udělal hloupě, ale toto je vychcané a nepískal bych to, když ten hráč nemá šanci pokračovat ve hře.

Reagovat
SunFells

I kdyby nedošlo ke kontaktu, tak to bylo myšleno

Reagovat
niflheim

Na tom nezáleží. I když třeba míč už letí mimo hřiště a hráč ho zachytí, tak taky je pískáno a dostane za hraní rukou. To je jedno, že by míč byl venku. Byl tam faul a to je hlavní.

Reagovat
SunFells

Já vím, že jsou tak vyložené pravidla ....A je to kravina.

Reagovat
Arbiter

tak penalta se píská hlavně kvůli tomu, že je zmařena příležitost ke vstřelení gólu, to je neporovnatelné

Reagovat
niflheim

Hráč šel za balónem a byl faulován. Za tohle můžou poděkovat Robinsonovi.

Reagovat
Arbiter

hráč kopl balón do autu a nechal se brankařem srazit. Snad si nemyslíš, že Hernandez ten balón chtěl stihnout

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to nepískal, ale píská se to běžně. Navíc to ani není simulace, ale spíš chytrost, takže to rozhodčí musí odpískat aji kdyby se mu to nelíbilo.

Reagovat
Arbiter

ne chytrost, ale vychcanost

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Reagovat
vodka

ale bohužel se to tak skoro vždycky píská...

Reagovat
smazaný uživatel

Chicarito je fakt nechutný..

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomekcz

JAJAJAJA Wayne Robinson tam sel ak vul

Reagovat
Ligter

Je tam, je tam! Fuj, zpotil jsem se až na prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 1:1 a konec mám vsazenou plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším tyto "penalty"

Reagovat
Tomekcz

stridej golmana SAFe

Reagovat
kiwwi

we do what we want, we do what we waaaaaaaaant, we're Man United, we do what we want

Reagovat
mithro

co tam robil Billya? 5 minut a hned redka

Reagovat
kiwwi

are you watching Merseyside

Reagovat
Tomekcz

Skodaaaaaa

Reagovat
mithro

naniiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

WOLVES

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Vypadá to s nima už dobře snad.

Reagovat
niflheim

Jakoby to byl poslední zápas pro Toma, kdy se může ještě ukázat. Proto možná tak chybuje, ale taky i proto je jasné, že důležité zápasy zvládat nebude. Doufal jsem, že příští sezónu ani gólmana přivést nemusíme a zkusíme dát šanci Tomovi, ale ten na to nemá.

Reagovat
Arbiter

to jako dneska je nějaký důležitý zápas

Reagovat
niflheim

Pro Toma...pravděpodobně totiž jeho poslední v dresu United.

Reagovat
Arbiter

Tom jistě věděl dřív, že jedničku dělat nebude, takže kdovíjak důležitý zápas to pro něj není...

Reagovat
Boban

pro Toma urcite....

Reagovat
Tomekcz

Berba teda brzo

Reagovat
minoLFC

Za čo ManU kopal penaltu?(nesledujem to)

Reagovat
niflheim

Robinson fauloval Chicharita...ten ale si trochu víc předkopnul míč a kdyby ho Robinson nefauloval, tak ten míč nestihne.

Reagovat
Tomekcz

si hrajou na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? To už trénujem na Barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypískať

Reagovat
smazaný uživatel

Fúúúj--manchester

Reagovat
Tomekcz

to bude sranda kdyz ted da Blackburn gol

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomekcz

to je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda jak El Clasico.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Jít na pivo na přenos a smát se lidem, který to fakt řešíjou, není nuda.

Reagovat
mithro

njn za nas nato piskaju a barcelone tlieskaju

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vodka

Carrick ale zase výborný, MOTM...

Reagovat
niflheim

To je hnus, velebnosti.

Reagovat
vodka

to už je fakt nechutné...

Reagovat
Nikikrew

Ani sa necudujem,preco fanusikovia uz opustaju stadion.Ved to je nuda jak brono!

Reagovat
vodka

Berbatov se ani nedotkne balonu chudák....

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho, ještě tři minuty.

Reagovat
Nikikrew

brno*

Reagovat
niflheim

To bude procento úspěšných přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

minuta do konce-jako sorry Účkaři,ale vůbec vám to nepřeju.

Ale gratulace

Reagovat
Tomekcz

ale ani Blackburn uz se nikam nezene, to meli ukocit a nehrat to divadlo

Reagovat
Side

Rovers jako body nepotřebujou nebo co? Ani se nesnaží napadat, jenom čumí jak péra....

Reagovat
smazaný uživatel

Bléééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni do Itálie jižanská špíno.

Reagovat
smazaný uživatel

zlato, vieš čo mi môžeš

Reagovat
smazaný uživatel

a špina si ty, odpad zo záchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, fakt že jo. Haha.

Reagovat
mithro

to je fraska toto teda

Reagovat
kiwwi

to je normalna vec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale v PD.

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta

Reagovat
vodka

a pěkně nechutná...

Reagovat
vodka

těch 5 minut života mně nikdo už nevrátí...

Reagovat
kiwwi

paneboze take kokotiny riesite...navyse je to takticky uplne spravne

Reagovat
mithro

ale je to fraska, nevravim ze len z nasej strany aj zo strany rovers..mali sme ist po vitazstvo

Reagovat
kiwwi

hahaha, ja piskaju fans Blackburnu a fans United odpovedaju...we're Man United, we do what we want

Reagovat
vodka

kua měl to písknut už mnohem dřív...

Reagovat
mithro

CHAMP19NS

Reagovat
niflheim

A je to

Reagovat
vodka

Michael Owen má titul Are you watching Merseyside?

Reagovat
minoLFC

a tiez poriadne otlacenu prdel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

to ho ale moc nemrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, že by to byl nějaký zázračný zápas, to teda nebyl. Ale je to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě stále si šílený Chazy myslí, že bude Wiganu stačit porazit WHU?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Chazy

Psal jsem, že to může stačit, šašku.

Reagovat
Ligter

Hoši, děkujeme!

Glory, glory, Man United,

Glory, glory, Man United,

Glory, glory, Man United,

As the reds go marching on, on, on.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jestli už si byl na OT ,když tak oslavuješ nebo si jen gaučový fanoušek

Reagovat
Ligter

Jsem gaučový fanoušek, zpravidla sedící s notebookem u přenosu. Je to důvod proč tu nemohu napsat část hymny?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš jen sem chtěl vědět kam si tě mám zařadit a už vím

Reagovat
Ligter

Tedy fanoušci se stávají pravými až budou na domácím stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo když to říká sám velký Sinclair

Reagovat
smazaný uživatel

Ano měl člověk by na ten fotbal měl chodit takhle jste jen připosraní fanoušci úček,kterým kdyby se dva roky nedařilo tak budete fandit Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každej fandí jinak a na jiné úrovni

Reagovat
Kaze

To je naprostá kravina. To, že někdo třeba nemá peníze/čas, aby jel do Anglie na OT neznamená, že fandí MU jako gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Až jednou budu tak krásný, chytrý, bohatý jako ty, tak budu každý domácí zápas na Old Trafford, slibuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to oprioritach

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a rozumnej fanousek cech nebude platit X tisic, aby se letel podivat na Old Trafford.

Reagovat
mithro

Reagovat
supporter

Je to rádoby důležitý boreček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Gratulujem k titulu.Mozem ale povedat,ze sme to mali v rukach ale neskutocne sme si to posrali ako vzdy na konci sezony

Reagovat
Tomekcz

pohar se jim trosku ponicil

Reagovat
Liquid

A Manchester United se nám zdárně dosimuloval k titulu, Howard Webb dostal taky dnes oblek jako Park a van der Sar ? Nicméně gratulujem té bandě simulantské a webbovské

Reagovat
supporter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Vtiipe :)

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi, kdo dnes nesimuluje? Kdyby se daval titul tem, co nesimuluji, tak se vubec nemusi hrat, jelikoz simuluji vsichni. Ja vim, je tezke videt, kdyz tvuj tym nevyhraje titul, fandim Arsenalu a uz jsem zapomnel jak titul vypada, ale nesvadim to na rozhodci nebo simulaci. Dokazu si priznat, ze proste Man Utd ma neco navic, co Arsenalu chybi. I kdyz nekdy hraji hovno, tak dokazou urvat vitezstvi. Titul zaslouzeny.

Reagovat
supporter

Giggs 12-0 Gerrard

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
niflheim

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevím co to značí, ale ve prospěch Giggse to asi nebude, takže takto - nesrovnávej hráče, kdy jeden chybí kvůli podplacení Webba v FA cupu a pak se ještě na půl sezony zraní, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tituly - omlouvám se za svou předchozí reakci ta byla na něco jiného

Reagovat
kiwwi

CHAMP19NS 1908 1911 1952 1956 1957 1965 1967 1993 1994 1996 1997 1999 2000 2001 2003 2007 2008 2009 2011 - Not arrogan, just better!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to co se dělo mezi roky 67-93 vás čeká po odchodu Fergusona.

Reagovat
iamek

Pan je prorok ... A i kdyby jo mame na co vzpominat ♥ ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

A budete na tom jako teď fanoušci Liverpoolu... jen vzpomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádnej prorok, ale každýmu musí bejt jasný, že odchod SAFa může bejt pro manU pořádnej průser.

Reagovat
M0rb1D4S

Né že může, ale on to pro ně velkej průser bude, protože kdo by ho tak asi mohl nahradit. On je specifický manažer s vlastními postupy a teď když tam příjde někdo nový, bude se to snažit překopat a udělat si tam vlastní režim, tak uběhne pár let a trofeje nikde.

Reagovat
kiwwi

ste si potrepkali? 19 chlapci, 19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kto tu hovrí o súčasnom stave? To, že to bude problém vieš aj ty

Reagovat
Chazy

Ale koho to zajímá?

Reagovat
Swarley

základem je řešit to, co je teď...co bude to bude...až bude problém, tak ho začneme řešit...nemá cenu se teď strachovat něčím, co dost možná ani nepřijde

Reagovat
kiwwi

ale tak neberme im ich zabavku, pre scouserov bolo vzdy najlepsie riesit to co bolo (ich uspechy) a to co bude (vraj nas pad)...hlavne neriesit pritomnost

Reagovat
M0rb1D4S

Dovolím si použít tuto větu: "základem je řešit to, co je teď" a zeptat se, proč teda pořád fanoušci typu kiwwi ohranujou historií Chelsea? Možná proto, že sem si vzal špatný příklad, protože zrovna kiwwi je trošku mimo realitu, ale chci vysvětlení

Reagovat
kiwwi

19 - to je realita chlapce

Reagovat
herbage

Vyhol si to třeba na zadek

Reagovat
kiwwi

to by som musel mat najprv chlpaty zadok

Reagovat
Rssa

Ty nemáš chlupatý zadek? A to jsi chlap?

Reagovat
kiwwi

njn, chlap ma byt chlpaty a smrdiet aj na fotke

Reagovat
Rssa

Tak proč si holíš zadek? Ty jsi metrosexuál?

Reagovat
kiwwi

keby som si ho holil, tak by som si tam mohol vyholit aj tu 19

Reagovat
Rssa

No vidět bych to nechtěl, ale jak bys to zvládl si oholit sám, to by mě teda zajímalo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
M0rb1D4S

Myslíš že mě nějak štve 19 titulů? Ani tak ne, stejně po odchodu Fergusona to bude už jenom: "Pamatuješ tehdá, když jsme vyhráli náš poslední titul? Myslíš ten před 30 lety? Ano, zlatý Ferguson!"

Reagovat
kiwwi

jasne ze ta nestve, lebo si fanusik Chelsea a mozete sa porovnavat akurat tak s QPR alebo Millwallom

Reagovat
Swarley

však historii jste neměli a ani teď nemáte na tom bych neviděl nic nepochopitelnýho...

ale teď vás musíme brát jako soupeře v boji o titul, nedá se nic dělat...

Reagovat
M0rb1D4S

Neplést si pojem historie a úspěchy

Reagovat
kiwwi

kazdemu je jasne ze sa bavime o 'uspesnej historii'

Reagovat
Swarley

tak snad je jasný, jak to bylo myšleno

Reagovat
One-Real

Reagovat
afc

pozeram,ze MU mal iba dve uspesne obdobia,inak asi nic moc a 25rokov cakat na titul,tak to este aj Liverpool, je na tom stale dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

19

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je na tom podobně. 11 titulů během 17 let mezi roky 1972 - 1989. Před válkou čekali na titul přes 20 let, teďka taky před 20 let. Jediné dva rozdíly jsou ty, že tu sérii neměli s jedním manažerem a že je to už delší dobu, čili to má punc historiie.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro 2/3 všech titulů pod Fergiem, neskutečný...

Reagovat
niflheim

Takže WHU definitivně padá?

Reagovat
smazaný uživatel

jo hrášek začíná zastupovat kristýnu na netu už má pár videií se simulacema opravdu šašek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
niflheim

Nevím, co řešíte...faul to byl.

Reagovat
mithro

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Tomekcz

vzdyt Hernandezovi vubec neslo rozumet

Reagovat
niflheim

Tak ten zápas v pět si nenechám ujít.

Reagovat
Filipow

OT: Kdyby United vyhráli LM, půjde 5. tým ligy do LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v LM neznamená automatickou účast v dalším ročníku.

Reagovat
Kaze

Vítěz LM myslím už automaticky nepostupuje do LM. Ale i kdyby ano, stále v tvém případě postupují 4 týmy. To by musel MU být na pátém místě, jako kdysi Liverpool myslím

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc by Man United šel do předkol. Tuším že by začínal hned v tom prvním.

Reagovat
Shevchenko

To už dávno neplatí, to byla výjimka. Kdyby Manchester skončil pátý, tak by šel do LM přímo a čvrtý tým by hrál pouze EL.

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska konečně vyběhneme s novými dresy! Už se nemůžu dočkat až je uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dnes Carlo dat taky vetsi prilezitost hracum z lavicky , Benayoun, Bosinwga a Zhirkov kdyby si zahrali tak si myslim ze na pripadny vysledek by to nemelo az takovy vliv.

Reagovat
minoLFC

dnes konečne poriadný futbal a zápas dvoch sympatických mužstiev o EL

Reagovat
smazaný uživatel

snad padne hodne golov- viac v Gomezovej branke ....inak nechapem preco vzdy hrame v nedelu alebo v pondelok

Reagovat
minoLFC

pretoze sme tento rok hravali EL(stvrtok)?

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale ...ale z tej sme uz vypadli a pokracuje to dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak připravit basu vychlazených Svijan a od začátku zápasu to do sebe lejt, ať nevydim o utrpení.

Jediný přání je aby nastoupil Král Ledley.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Už jsi asi začal s tím pivkem, že? Úplně to vYdím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

negramot opravuje negramota, to jsou mi věci

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi si radši skládat sestavu na Aston Villu a dělat ty svý rozbory.

Reagovat
Rssa

Ha, že to zrovna říkáš ty, negramot stejného stupně

Reagovat
herbage

Já se jen podivuji, ale neopravuji

Reagovat
Rssa

Koukám, že jsi se konečně naučil my/mi

Reagovat
smazaný uživatel

Svijany?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keď ti to chutí...

Reagovat
fantomas

Točený sou skvělý. Lahvový teda taky nemusim.

Reagovat
niflheim

Já jsem měl Svijany točený jednou v životě...a nemohl jsem si je vynachválit. Jenom škoda, že je netočí tady u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej točenej kvasničák.

Reagovat
herbage

Už chybí jen král Laurent a nastoupili bychom poprvé po letech v nejsilnější možné sestavě, tak snad proti Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc skončil kariéru před osmi lety a navíc by k tam provinčnímu klubu nikdy nešel...

Reagovat
herbage

Největší klub v Londýně, to není jak nějaký provinční Lyon

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

dneska snad potvrdime patej flek 3 body...bude to tezkej mac, come on you reds!

Reagovat
vladis271

Nechápem, ako niekto môže fandiť Manchestru? Ja si to fakt neviem vysvetliť

Reagovat
vladis271

"Harry Redknapp prý v lednu zvažoval nákup Luise Suáreze, který je momentálně v Liverpoolu, ale odradily ho nepříliš pozitivní zprávy klubových skautů. (Guardian)"

Reagovat
kiwwi

no co, tak nechcel do timu simulanta no...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Ale Berbatova zniesol

Reagovat
kiwwi

vsak sa bavime o simulantoch, nie o genioch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
hefy

Za Berbu.

Reagovat
minoLFC

pravda mal uviesť Ronneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Vsak ano, nemusis to zduraznovat. Kazdy to pochopil v momente, kdy byl Berbatov zminen

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Carrick

příští sezóna dá Harrymu za pravdu

Reagovat
vladis271

myslím, že nie... Vážne bez nejakých červených okuliarov by ma neprekvapilo, ak by bojoval o najlepšieho hráča roku. A som strašne zvedavý na najnovší Castroll rating

Reagovat
Rssa

V Kastrolu musí být první Maxi, jinak to bude fiasko

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

já mu pro příští sezónu zas tak nevěřím, platný asi bude, to jo, ale nevěřím, že by vás nějak výrazně táhnul

Reagovat
papos182

Ono se sice rika, ze ted uz neni LFC jen o dvou hracich, ale kazdemu, kdo videl jejich posledni zapasy, je jasne, ze bez Suareze by byli polovicni.

Reagovat
Carrick

jo, vždyť to nikde nepopírám

Reagovat
vladis271

Mňa neskutočne dostal. Čakal som góly, ale to čo on dáva tímu, oproti tomu sú góly a Torres ako ryba v mori. Mne to vážne pripadá akoby holandská liga bola silnejšia ako EPL, pretože si nedokážem predstaviť, žeby sa dalo pliesť obrancom hlavy viac ako to robí on v najlepšej lige sveta.

Reagovat
kiwwi

500. pre 19

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

19krát

Reagovat
minoLFC

samozrejme ked to bolo rozlosovane pred sezonou...co keby sme hrali az do finale EL?

Reagovat
kiwwi

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo, dny kdy týmy budou hrát se vybírajou vždycky pár týdnů předen. Wenger si asi měsíc zpátky stěžoval že boj o titul je neregulérní, protože FA určila že Arsenal bude hrát v nedělu a my občas v sobotu.

Reagovat
kiwwi

na toto sa stazoval aj Mourinho v Reale

Reagovat
minoLFC

no vlastne jo

Reagovat
M0rb1D4S

Když už nic, tak aspoň dnes Carlo mile překvapil nasazením McEachrana

Čech - Ivanovič, Alex, Terry (c), Cole - McEachran, Ramires, Lampard - Benayoun, Torres, Anelka.

Reagovat
Godwinson

Páni, tohle se mi líbí. Pěkná sestava.

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska prostě Carlo překvapil Ale zase o nic nejde. Kdybysme minulý týden vyhráli na OT tak je ta sestava dneska uplně jiná

Reagovat
Godwinson

Tak, jde o druhé místo. Dnes by to chtělo vyhrát, aby Chelsea měla jeho jistotu. Ale překvapil, fakt pěkné :)

Reagovat
minoLFC

McLovin, Torres, Lampard, Benyoune...šanca pre Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie dostala pro příští sezonu 8 slotů v evropských pohárech.

(Manchester united, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool, Stoke, Birmingham, Tottenham)

Reagovat
vladis271

super, takže dnes sa nehrá o nič

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5. místo je pořád lepší

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

to je kravina... jde jenom 5. místo...

Reagovat
mithro

za fair play ale mozu dostat dalsie

Reagovat
smazaný uživatel

už ho dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

coen.wz.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ale nic o tom, že by jsme měli hrát EL, není.

Reagovat
vodka

to jo, ale tam měl nejlepší statistiky Fulham, nebo ne? vlastně miule dostali 5 žlutých

Reagovat
fantomas

Neměl. Spurs.

Reagovat
Godwinson

Já teď koukal na oficiální statistiky a tam je před Spurs dokonce i Blackpool :)

Reagovat
vodka
Reagovat
vodka

a jo, tam neni těch 5 žlutých započítaných...

Reagovat
vodka

a tak nakonec: As of 12 April, England were second in the Uefa table, with Fulham (second in the Premier League fair play standings behind Chelsea, who have qualified for the Champions League) in line to take the extra Europa place.

Reagovat
fantomas

Bajo, Chelsea. Věděl sem, že nákej londýnskej tým, ale řek sem ten špatnej. Sorry. A hlavně to pak je divnej celej ten souhrn afa.

Reagovat
Godwinson

Počítám, že myslí dle fair-play, onen Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi to vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté hrát na 90% dnes nebude.

Reagovat
M0rb1D4S

To máš pravdu, protože není ani v sestavě a ani na lavičce

Reagovat
M0rb1D4S

Fanoušci Manchesteru pořádně tento rok oslavujte, protože příští rok z toho bude http://www.youtube.com/watch?v=UidDZdO3USM

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

LiveSport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tam maj to rozestavení skoro vždycky blbě.

Reagovat
M0rb1D4S

Zrovna tomuhle věřit je blbost. Rozestavení je 4-3-2-1 kdy je hrot Torres a podhroty mu dělej Benayoun s Anelkou

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaujimalo by ma, ci bude nakonec hrat Meireles alebo Shelvey/Cole

Reagovat
vladis271

načo riskovať. Ja by som dal šancu Jonjovi

Reagovat
smazaný uživatel

len otazka je ci to zvladne lebo teraz po zraneni to nebolo uplne ono, myslim herne

Reagovat
vladis271

no hádam nenastúpi na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem na lavici sedí dva příbuzný slavnějších hráčů - mladej Ameobi a mladej LuaLua. Snad se aspoň jeden z nich dostane do hry. Mladej Ferguson v základu a Ryan Taylor konečně taky zase. Těšim se, i když to bude výprask.

Reagovat
Godwinson

Pěknej úvod :))

Reagovat
vladis271

Robie Fowler :Stop living in the past man utd fans.... You won the league over an hour ago

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Jonas

Reagovat
Rssa

Takový haluzák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předně to kopl Ryan s potřebnou razancí a to pak jde samo

Reagovat
Rssa

...pak to jde samo od ruky

Reagovat
vladis271

Kenny : " Lucas si zaslúži svoj vlastný chorál ", myslím, že je jasné, že DM nepríde. Zmiešané pocity, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat jak to je s těma slotama do evropských pohárů pro Anglii příští rok? Když United vyhrají LM tak půjde do LM 5. tým ligy? A jak to je s těma fair play slotama?

Reagovat
Rssa

Slota není fair-play...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Jinak ne, 5. tým do LM nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

ten slot za fair play je do 1. předkola EL

Reagovat
Arbiter

mohl by někdo říct, jak vypadal zápas CFC-NUFC? Co Josh? Jinak ty dresy jsou úžasnéééé

Reagovat
smazaný uživatel

Josh měl jednu pěknou kolmici za obranu z půlky, jinak neviditelnej. Rozhodčí často píská ani nevim co, ale pro nás, tak si nestěžuju :-) Jinak, kdybyste hráli naplno, tak nemáme šanci s touhle sestavou, ale flákáte se, tak to možná nebude žádná ostuda nakonec.

Reagovat
kiwwi

Simpson sa uz velmi nesnazi, kedze United si uz vybojovali titul

Reagovat
Arbiter

No Josh je na DM, tak se nediv, že je neviditelný, jinak pasy rozdává úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvyklej na Tiotého na DM a ten je sakra vidět každej zápas

Reagovat
Arbiter

Já jsem zase zvyklý na DM v podání Maky, takže mi to nevadí

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Arbiter

máme na ně ještě práva

Reagovat
Arbiter

takže docela fail od vás...

Reagovat
kiwwi

ziadny fail...tie dresy boli predstavovane ako dresy na buducu sezonu

Reagovat
Arbiter

Ale také měly být představené ještě v letošní sezóně, tudíž fail

Reagovat
sintha

Extrémní nuda, nakopávaná, Josh nic moc, docela kazí. Ale přijde mi, že hraje dost zezadu.

Náš gól jsem neviděl, my jsme dostali góla z přímáku po faulu JT, tečovaná střela, Čech bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem prdlačku a k tomu straky zdržujou co to jde...

JM na to ,že hraje DM tak zas tak špatný není.Škoda,že nehraje vedle Lamparda

Reagovat
mike.84

carlo ze sebe udělal pěkného kreténa. luiz který 99% všech zápasů byl vždy mezi top hračema, udělá jednu chybu (ano sice neprofesionálně "odporoval" kouči) ale za tohle ho posadit ??? malouda, anelka vyloženě hrají pulroku mizerně každy zapas, nehrajou vubec pro tým a klidně hrajou zas a znova...

Reagovat
Arbiter

Jojo, Malouda dneska hraje, to je fakt, a Anelka hraje několikátý zápas v řadě za sebou...Ten tah je úplně správný!

Reagovat
mike.84

napsal sem někde v tom příspěvku že myslím dnešní zápas ? nehraj si furt na chytráka, nikdo ti to tu nežere. každý normální člověk ví že posazení luize je pěkně slabomyslnej a ješitnej tah

Reagovat
Arbiter

Kdo každý?

Reagovat
minoLFC

Luis je ddopredu výborny, ale na stoperu predsa viackrát chyboval

A kto by mal hrať miesto Maloudu a Anelku? Podľa počtu ich golov a asistencií v tekjto sezone...priemerný ˇžirkov?

Reagovat
Arbiter

spíš často zraněný Žirkov...

Reagovat
minoLFC

Ale veď ho pred nedávnou hodil do zostavy a nič nehral

Reagovat
Arbiter

naposledy naskočil strašně dávno...

Reagovat
vodka

CFC už o nic nejde, tak nechává hrát širší kádr...

Reagovat
mike.84

panebože ten benayoun to je materiál

Reagovat
kiwwi

to je take komicke, jak tomu Torresovi obrancovia s lahkostou beru lopty

Reagovat
vladis271

Reagovat
Arbiter

McEachran rozehrává rohy

Reagovat
kiwwi

paaaani, sa cudujem ze nebol nominovany na POTY

Reagovat
Arbiter

Vidím, že umíš číst mezi řádky...Vlastně počkej, ne, neumíš...

Reagovat
minoLFC

A ani tak ho není skoro vidieť v tom zápase

Reagovat
Arbiter

hrál na DM, tak není se čemu divit, že byl docela neviditelný, ale když se k balónu dostal, tak poslal skoro vždy nebezpečný pas...

Reagovat
Godwinson

V první půli taky dvakrát parádně namazal hráčům Newcastlu :)

Reagovat
Arbiter

díval jsem se od 30. minuty a namazání jsem viděl jen jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je zase jeden z těch dnů, kdy bych vystřelil Ameobiho na Měsíc.

Reagovat
Arbiter

rozhodčí je dobrý komik

Reagovat
kiwwi

pekne nechava plynut hru

Reagovat
Arbiter

aha

Reagovat
M0rb1D4S

Ty jsi vyhlášený k***t! Plynout jí nechává tak pro Newcastle, ale když se za nimi objeví hráč Chelsea, už leží na zemi, drží se za všechny končetiny a rozhodčí jim to žere!

Reagovat
smazaný uživatel

To mohla bejt klidně rudá pro Lamparda....

Reagovat
Arbiter

byla by dost přísná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Taky nepíšu měla, ale mohla. Jinak nevim jestlis to směřoval na konkrétní zákrok, ale máš pravdu že rozhodčí je dneska úplně mimo.

Reagovat
Arbiter

ne, rozhodně to nebylo na tento zákrok

Reagovat
Arbiter

Ivanović dobrý ignore

Reagovat
smazaný uživatel

Fergieho žeru, muj novej oblíbnenej hráč. Gillespie hadra.

Reagovat
kiwwi

fajny hracik

Reagovat
smazaný uživatel

Teda chybí mu ta obounohost, ale stylem běhu s míčem jo. Takovej ten krátkej kop a předkopnutí, kdy zrychlí na poslední dva kroky před kontaktem s míčem.

Reagovat
kiwwi

dobre teraz fans NU - you're not champions anymore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je hroznej marňas..

Reagovat
Arbiter

Jak se Drogba divil, že rozhodčí píská faul, takový pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba ať je jakej chce, tak budí na hřišti ohromnej respekt. Bojim

Reagovat
smazaný uživatel

Napis mi pak prosim treba k souhrnu par slov k vykonum jednotlivejch hracu, jestli budes mit chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

Napisu k souhrnu.

Reagovat
Arbiter

Jo, kiwwwwwi, takže nechává plynout hru, že?

Reagovat
kiwwi

no mal tam taku pasaz ked nepiskol na oboch stranach odobratia lopty, ktore by sa dali piskat

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
kiwwi

to Rusi otocia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

ty jsi kretén

Reagovat
vodka

teď jako proč? protože měl pravdu? sice nevim, jestli víc přeje rusom, nebo čechom, ale za to, že mu vyjde tip?

Reagovat
niflheim

Pěkně klucu...přidat druhý nejlépe

Reagovat
M0rb1D4S

Carlo víš co? Běž s takovým "fotbalem" do prdele!

Reagovat
Arbiter

není motivace, se nediv

Reagovat
Kovi81

hrajem naposledy doma tuhle sezonu, mohli se aspon rozloucit vitezstvim (konec jeste neni, ale fotbal nic moc )

Reagovat
Kovi81

tak sem to privolal

Reagovat
vodka

červenka se konečně "trefil"

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to krasne vypustil...

Reagovat
Arbiter

ALEEEEEXXXXXX!!!!!

Reagovat
M0rb1D4S

A je to tady! Všichni naši obránci (až na Ferreiru) už mají více gólů než Torres.. třikrát hurá

Reagovat
minoLFC

Reagovat
mike.84

všichni ne

Reagovat
kiwwi

Krul

Reagovat
niflheim

To je chuj ten Červenka...ho nemohl víc dojet a vystrčit mu to hokejkou

Reagovat
mike.84

červenka je totoalní kokot nejen kvuli jednomu okamžiku

Reagovat
vladis271

The Reds team in full is: Reina, Johnson, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing, Lucas, Maxi, Kuyt, Carroll, Suarez. Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Ngog, Cole, Poulsen, Robinson, Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

Fú ha, dosť ofenzívne. Každopádne som zvedavý...

Reagovat
Rssa

Chyba Krula

Reagovat
smazaný uživatel

Bóže. Rusáci daj dva góly, Ajax dá gól, Chelsea gá gól... asi se na ten sport vyseru.

Reagovat
Arbiter

máme úžasné beky

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, boze...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL PRUUUUCHA

Reagovat
niflheim

Píííčo to je hokej

Reagovat
minoLFC

no este ze tam dal alexa miesto luiza

Reagovat
Arbiter

kvůli tomu gólu?

Reagovat
minoLFC

kvoli tomu ze lepsie brani

Reagovat
Rssa

Teď to předvedl

Reagovat
minoLFC

mno jo, ale aj tak to mohol Čech chytiť

Reagovat
Arbiter

Reagovat
minoLFC

mal to pol metra

Reagovat
Rssa

Reagovat
Arbiter

nebyla to vyloženě jeho chyba

Reagovat
Rssa

To ne, to byla chyba i Terryho, takže tak na 50 %. Čech tohle chytit mohl jen zázrakem

Reagovat
vitasrp

Hodit ten druhej gól zrovna na Alexe, tak to je ale celkem síla..

Reagovat
Arbiter

Luiz se to naučí

Reagovat
mike.84

home made by chelsea.....výmluvný za celou sezonu takovej gól ...

Reagovat
M0rb1D4S

Aby toho ještě nebylo málo tak by mohl dát Ameobi ještě jednoho gola a Newcastle vyhrál 2:3! Ať je to aspoň skoro stejné jako Carling Cup

Reagovat
niflheim

Magpies

Reagovat
kiwwi

Reagovat
sintha

To byl teda výkon...

Reagovat
Rssa

lexessi, hrubasi, byla ta výměna trenérů v Newcastlu vůbec k něčemu? Hrajou pořád stejně vysoko/nízko, změna ve hře není moc patrná...

Reagovat
vodka

Pardew je borec a vezmi si, s kým v útoku je nucený hrát... Navíc, Pardew je schopnější manažer, schopný mít nějakou dlouhodobou vizi a koncepci, má lepší představy o tom, co chce hrát a koho k tomu potřebuje...

Reagovat
Rssa

dík

Reagovat
smazaný uživatel

To se ukáže příští sezonu.

každopádně Pardew vypadá, že ví co děla a snaží se tomu týmu vtisknout formu, zatimco Chris prostě spolíhal na úžasnýho týmovýho ducha, formu a individuální kvality jednotlivých hráčů.

Těžko se to hodnotí, protože třeba by Carroll neodešel, kdyby zůstal Hughton, ale kdyby měl tolik zraněných, tak bychom s nim možná i spadli.

Zatim mě Pardew nepřesvědčil, mě prostě neni sympatickej (krom hlasu, ten jeho bas bych mohl poslouchat pořád ). Ukáže se příští sezonu, jakej si postaví tým přes léto a jakou mu vtiskne tvář. Vypadá to nadějně, ale nechval dne před večerem.

Reagovat
Rssa

No mě se to líbilo za Hughtona, teď mi to připadá takové znuděné a defenzivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos to asi viděl akorát s Liverpoolem? Kdyť naopak třeba s Tottenhamem a Mackems jsme ztratili výhru v posledních minutách, protože jsme útočili do poslední chvíle a pak zůstali díry v obraně...

S Hughtonem to nemělo žádnej systém, ani útok, ani obrana. A že se ti to líbilo bylo způsobený Carrollem, se kterym ten tým měl zkrátka o 80% větší sílu v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezismarja, vzdyt ta hra ma konecne nejakej rad. S tim kadrem, s kterym ted hraje Pards o horni plovinu tabulky, by nehral Hughton ani o 18. misto. Pardew je jako manazer uplne nekde jinde. Navic plati to, co psal vodka.

Reagovat
Rssa

Však proto se ptám, ne?

Reagovat
vitasrp

Jestli hráči chtěli definitivně podříznout větev pod Ancelottim, tak se jim to povedlo.. Ubohý, fakt trapný výkon, loučení s fanouškama přesně podle představ, za takhle odchozený zápas by si dost možná zasloužili i vypískat.. Na druhou stranu to jenom podtrhlo tu letošní tragédii, takže se to i hodilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je vidět jak bojují za trenéra . Hlavně se ukazalo že potřebujume tvořiče hry jinak Torres se nikdy nechytí .

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni mozny...

Reagovat
Arbiter

po góle na 2:3 skvělá znělka "Nas nědogoňat"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kovi81

Reagovat
M0rb1D4S

Výhrou jsme si mohli pojistit druhé místo. Takhle po příštím týdenu poputujeme krááásně na třetí místo, protože Goodison Park je pro nás zakletý stadion! Navíc teď Rusáci dali góla, dnešek je fakt nádherný den!

Reagovat
vladis271

Super, zakopli, je čas dostať sa v Kennyho tabuľke na 1. miesto

Reagovat
minoLFC

celkovej?

Reagovat
vladis271

tabuľka tímov od nástupu Kennyho

Reagovat
minoLFC

všetkých? tak ju sem daj, som zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten zmrd Kovalčuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem s Chelsea máme letos bilanci 1-2-0 Howay the lads!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Průůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůcha

Reagovat
smazaný uživatel

PRUUUUUUUUCHA GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

SKODAA ..

Reagovat
niflheim

už jsem to tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to vypadá na souboj Průcha vs. Kovalčuk ...

Reagovat
herbage

Ty krávo: Szczesny - Sagna, Squillaci, Vermaelen, Gibbs - Song, Ramsey, Wilshere - Walcott, van Persie, Aršavin, lávka: Lehmann, Denilson, Henderson, Eboué, Chamah, Bendtner, Miquel

no, tak to nás AV ještě pěkně prožene

Reagovat
niflheim

Jak hraje tem Gibbs? Každopádně Vermaelen ..mám ho rád jako stopera a jsem rád, že už hraje.

Reagovat
herbage

Gibbs je hlavně furt zraněný, tak nic moc. Na to, na jaký talent vypadal, tak letos hodně zapadl. Ale bude ještě dobrý, jen se potřebuje vyhrát

Reagovat
Counter

Takový anglický Clichy, který neskáče při bránění standardek

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá niekto stream na Sopcast ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale 4 briti

Reagovat
niflheim

700. za 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL KURVAAA JOOOOOO

Reagovat
niflheim

Červenka

Reagovat
smazaný uživatel

Artyuchin nám rozbija štadion

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart

Reagovat
mithro

vaaart nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

omg...Squillaci

Reagovat
SunFells

Komedie.

Reagovat
Counter

Tak to je nejubožejší výkon, jaký jsem letos viděl

Reagovat
afc

Stoke tomuto zdatne konkuruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže du zase na hokej....

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL CERVEEEENKA

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal na to vyloženě sere.

Reagovat
niflheim

Můžete mi někdo popsat, co tam dělá ten Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne priebezne stavy, este WHU 3-4 goly a vsetci mozu piskat koniec

Reagovat
niflheim

Velká škoda....2 hráči před Pavelcem...to se mělo ohlídat do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Lusi

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom nejsmutnější, já Benta nechal sedět

Reagovat
niflheim

Takže první faul dneska?

Reagovat
niflheim

Takže na tyčky vyrovnáno.

Reagovat
Counter

United by se tohle písklo a ještě by byli chválení za to, jak se dostali zpátky do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

ten zákrok na Ramseyho ?

Reagovat
Counter

Jo

Reagovat
SunFells

Divný, že to nepísk ...Dunne se toho míče nedotkl.

Reagovat
herbage

A United by měli i lépe postavené tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna můžete tady přestat komentovat ten hokej tady to nemá co dělat

Reagovat
vodka

neskutečný boj o záchranu Fulham udržet, WHU bojuje, přestože je už asi mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

přes Birmingham by to ještě šlo ne?

Reagovat
vodka

jenomže já si myslím, že Ferguson Hollowayovi nechá bod...

Reagovat
Godwinson

Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Robin Aspoň on za něco stojí v poslední době.

Reagovat
vodka

no jo, Suareza Dalglish ohledně simulování očividně odradill...

Reagovat
smazaný uživatel

To samý jak hrášek to by byla dvojka v útoku,kdyby hráli v jednom týmu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Krut si očima jak chceš,ale asi si slepej

Reagovat
niflheim

Nevím, co ty pořád rešíš...ten faul tento víkend rozhodně byl..žádný dive tam nebyl. A jestli narážíš na zápas s NUFC, tak tam spíše zakopnul či poskočil a chtěl hrát dál.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

No jo no...dive tam je, ale pořád bych ho neviděl jako nějakýho simulanta. Strašně odmaká na hrotu, běhá za balónama atd...ale může se zeptat komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo tomu neberu ,že maká,ale já osobně ho jako simulanta vidím sorry Chelsea...

Reagovat
niflheim

Tak to se nemá cenu spolu bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
niflheim

Tak to jsem myslel celkem ze srandy, protože třeba ještě ze zápasu na SB cítím pořád křivdu

Ale jo, máš pravdu s tím divem...rozhodně jsem nestihl všechno a všechny momenty, ale rozhodně bych ho nějakým simulantem nenazýval...od toho máme v PL Suaréze

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme dám mu šanci jo

Reagovat
minoLFC

od toho máme v PL Naniho a spol.

Reagovat
niflheim

Čekal jsem, že to Suarézovi vydrží dýl, než jen do zápasu s NUFC

Ale každopádně mě překvapil, jak mu PL sedla a ukazuje se parádně už od prvního zápasu.

Ale co Nani? Myslíš ten faul od Carraghera, ze kterého je mi pořád na blití ?

Reagovat
minoLFC

jak mu strhol chrastu a Nani plakal jak by mu zlomil nohu? čo ho museli prosiť, či ho smú odniesť z ihriska? a čo naskočil s tou 3x zlomenou nohou hneď v zápase LM

Reagovat
niflheim

Vždyť to byl prasácký zákrok.

Reagovat
vodka

no Nani je proti Suarezovi pořád svatý muž... nani se ototiž aspoň nechal vystřídat... ta urugayská mrdka eště bezostašně za 20 sekund běhá jak laňka...

Reagovat
minoLFC

tak on nehral važne zraneni ani neplakal, iba klasický faul

Reagovat
vodka

mně se toto řešit nechce, Carra měl jít za to ven, byl to likvidační zákrok, že je nani **** všecí moc dobře víme, ale tehdy bych mu to teda nezazlíval, protože to mohlo bolet dost, navíc Naniho, který má právě se suarezem nejnižší práh bolesti v PL...

Reagovat
minoLFC

No ale písať, že Nani s jeho bohatou simulanstkou karierou v PL je svatý muž oproti Suarezovi, ktorý si odsimuloval tak dva zápasy je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

neni, protože mě nezajímá jenom PL, navíc ty kecy, že jenom přisimulovává po někjakém kontaktu jsou taky pěkně mimo mísu, padá jak se mu to hodí a kontakt tam byt nemusí vůbec žádný... jo, překvapil v prvních pár zápasoch, ale teď je to stará mrdka, co přisimulovává každý pád, je minimálně na úrovni Naniho...

Reagovat
vodka

wow, nasimuloval všehovšudy 2 pády, eště k tomu tak divně, že mu ani jeden nepískli... starej se o Drogbu s Anelkou a Maloudou... větší simulant je i Rooney...

Reagovat
minoLFC

tak to Suarez odmaka oveľa viac, ten tam musí aj tvoriť

Reagovat
smazaný uživatel

A můj brách a má víc angličáků než tvůj brácha

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky je, jak ty na to vylozene cekas..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna na tohle opravdu nemusel čekat dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, pamatuju si jak sme tady hromadně psali že si dává pozor a že simulování nechal za sebou. Ale minulý zápas přihrál penaltu a tenhle nejspíš taky něco zkusil.

Reagovat
vodka

to teda těžko, učím se na zitra na zkoušku, zrovna sem si dal 20 minut pauzu, skončila třetina s rusama, přepnu na fotbal a vidím hned dive jak kráva u brankové čáry, vysloveně doufal, že mu to pískne

Reagovat
smazaný uživatel

stream na arsenal ? z toho co som pozeral ostala asi v 37. minute iba cierna obrazovka :/

Reagovat
Counter

sopcast 111481. Sice ruský komentář, ale aspoň dobrá kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool božee, co tam hraje za mrdky

Reagovat
herbage

Co to kurva Persiemu pískal?

Reagovat
smazaný uživatel

asi pěkné uvolnění se

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sudího ? toho jsem ještě neviděl....

Reagovat
fantomas

Lol, no to sou trapáci.

Reagovat
niflheim

Jak jste dostali ty první dva góly?

Reagovat
fantomas

Nevim, já koukám na hokej samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou se to vyplácí mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
herbage

Začátek byl hrůzostrašný, ale teď už je to dobré a řeže nás klasicky smůla + rozhodčí, který nám vzal dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám fanoušek Herbage,že radši koukáš na fotbal než na hokej já to taky tak praktikuju

Reagovat
herbage

Mě hokej nezajímá, tak to nebyla těžká volba

Reagovat
fantomas

Takže sem jako horší fanoušek, když dám přednost reprezentačnímu zápasu o bronz před duelem svýho týmu, kterej už nic moc neřeší? Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tyčka, přehlédnutá penalta a odpískaný útočný faul, který nebyl. Ale jo, i tak to jsou trapáci, o tom žádná :)

Reagovat
Counter

* který nás připravil o tutovku

Reagovat
herbage

Tak to byl jasný gól, byť Ramsey nastřelil po odpískání tyčku (ze vzteku)

Reagovat
vladis271

Webb je korunovaný kkt

Reagovat
papos182

Kenny to posral tim, ze kvuli marnemu Carrollovi zmenil rozestaveni, Maxi s Kuytem celkem utopeni. Misto Carrolla mel zacit Shelvey A ty simulace Suareze a Maxiho no comment

Reagovat
vladis271

A

Reagovat
vladis271

Andy hrá dobre. Ale tou zadrbanou hlavičkou, čo mu nacentroval Škrtel ma pekne nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre urcite nehra..

Reagovat
minoLFC

hraje mizerhne zatiaľ

Reagovat
Tomanatura

Vždyť je katastrofální, je tam, kde nemá a udělat pár kroků navíc je mu asi dost cizí. Já ho teda vidím podruhé za vás, tak nevím, jak normálně hraje, ale teda nevím, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí mu štýl, nezohratý s tímom, často zranený/áno u nás v LFC. Nedostáva lopty=nehrá dobre. Ale výnimka je napr. zápas s Citizens, ten mu vyšeil a aj jeho spoluhráčom, ktorí ho podporili. Jeho by som hodnotil až v budúcej sezóne, teraz si ešte len zvyká, naňho si zvykajú spoluhráči atp.

Reagovat
Tomanatura

Jj, já ho zatím nehodnotím

Reagovat
minoLFC

ježiš také vyhovorky ajak u Torresa a chhelsea fans, utočník čo stal 35 mil. musí predviesť iný výkon, na vysoké lotpy sme si mohli nechať Croucha

Reagovat
smazaný uživatel

To nie sú žiadne výhovorky. Andy nie je Luis, ktorý má s kým hrať. Keď sleduješ LFC s otvorenými očami, vieš, že Andy sa nedostáva do tých pozícii, v ktorý je dobrý. Nemali by sme byť zbrklí, pamätaj.

Reagovat
niflheim

Podle mě bude celkem zajímavé, až bude hrát Gerrard. To bude zajímavá podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne sa pohybuje často mimo svojich pozícii/hrot, nedostáva poriadny center, ktorý by mu pasoval....

Reagovat
minoLFC

hlavne hraje mizerne, doteraz má nepresvedčil ani o polovice sumy za ktorú bol kúpeny

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrá dobre, tú gólvoku mal dať, ale ja snažím zistiť prečo nehrá dobre, nie či je hodný tej sumy. On má ešte dosť času to splatiť, presne 5 rokov.

Reagovat
vladis271

dobre presvedčili ste ma

Reagovat
smazaný uživatel

dobre nam to slapalo posledne zapasy a v tom najdolezitejsom hrame taketo divne rozostavenie co nam nejde a z nerozohratym Carrollom ..ach

Reagovat
herbage

Jinak, k výkonu. Wojta musí zapracovat hlavně na technice, protože ty jeho nákopy, to je něco. Sagna jistotka, Squillaci děs, toho bych po sezóně přibalil k Almuniovi s Denilsonem, protože na to zkárka nemá. Technika nikde, pozičně špatný, nedůrazný a při standardkách k hovnu. Naopak Vermaelen velký návrat, vůbec ta herní pauza na něm nebyla znát a s ním to bud úplně o něčem jiném. To jeho vyvážění balónů nám hodně chybělo a před prvním gólem skvěle odvrátil v karate poloze při rohovém kopu, ale pak selhal Squillaci při bránění. Gibbs do 25. minuty otřes, pak se zvednul. Song to samé. Ze začátku se staral o rozehrávku a to bylo hodně špatné, ale pak se rozpohybovali Ramsey s Wilsherem a výkon celého týmu se rázem zvednul. Aršavin - další trapný výkon a to po celý poločas. Snad vůbec nic mu dneska nevyšlo, měl by se po sezóně pakovat. Hraje bez zájmu, nevrací se a už v 22. minutě měl obě tváře fialové, jak byl udýchán. Theo to samé, ale je tam vidět snaha. Ramsey + Wilshere - z počátku hodně slabé, nevěděli co mají hrát, ale ke konci poločasu super. Robin super celý první poločas, ale je na vše sám. AV dobře brání a ze dvou střel na branku dala dva góly. My dali tyčku, tlačíme, ale pan rozhodčí nás dvakrát nepochopitelně zařízne. Nemám k tomu slov

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOO

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez mě dneska sklamal místo aby se snažil ještě víc než kdy jindy tak simuluje

Reagovat
minoLFC

no veď sa snaží ako jediny, a keď nemá s kým, tak už mu neostáva nič iné len sebou klasický placnuť o zem

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

což je k poblití...

Reagovat
minoLFC

no viacmenej je, ale keď si tam musí vytvarať sám, tak sa mu nečudujem, že pri jeho povahe sa neudrží a začne si pomáhať takto

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to resite , tak obcas zasimuluje no , nedelejte zas z PL svatou ligu kde se tohle nikdy nestava.

Reagovat
herbage

Chamakh za Squillaciho - nice move Arséne

Reagovat
niflheim

Hangeland - mám ho ve fantě kluka jednoho ušatýho

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
Rssa

Ten Webb je ale opravdu piča

Reagovat
smazaný uživatel

TEN WEBB, neviem čo má proti LFC, hovado hnusné...

Reagovat
Tomanatura

Ten Webb má prostě Liverpool rád Z toho přestupu k nim asi nic nebude.

Reagovat
vladis271

je toto normálne? kokot špinavý mancunianský

Reagovat
smazaný uživatel

ten zakrok bol sice na hranici ale aj tak k***t Web nema najmensi problem pisknut taku penaltu proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Webbe, ty antiscousere zapareny

Reagovat
smazaný uživatel

WEB

Reagovat
smazaný uživatel

Takže po zápase bude mět dres Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

a videl si to vobec?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl. Sleduju Sigmu. Já věřím že vám ublížil, u nás taky minulý zápas pískal podivně a upřel nám penaltu za jasnou ruku. Stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty průběžné stavy jsou perfektní, taková vzpoura hostů.

Reagovat
vodka

jak Scousers na Webba, tak Webb k nim? bohužel sem to teď neviděl, co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

a pak kdo simuluje Webb prese špinavý..

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, že už Webb nebude pískať zápasy LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Kenny by ho mohol poriadne zotrieť, kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

a hura do evropy

Reagovat
Swarley

super bronz, díky hoši...tohle si užívám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na Sigmu? Šultes dal góla.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak nevyužitá tutovka a hned Šultes další.

Reagovat
Rssa

Olomoučák?

Reagovat
smazaný uživatel

Přerovák. Už ses tuším ptal v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, to nebylo na mě. Ale Swarley fandí Sigmě, tuším jestli nebydlí v nějaké dědině u Olmika.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Swarley

co se směješ??je to tak

Reagovat
Rssa

Směju se prosperovi

Jen se poptávám, napadlo mě udělat nějaké společné sledování finále LM mezi fandy MU a Barcy

Reagovat
niflheim

Tak Bykov do Gulagu...a potká tam Reznova

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Viktora Reznova?

Reagovat
niflheim

Jojo

Reagovat
Ligter

A pomůže jim Mason?

Reagovat
smazaný uživatel

Co taky čekat se zálohou v podání Maxi-Lucas-Spearing ?

Reagovat
minoLFC

k tomu kuyt vďak karolkovi na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nam snad nic nevychadza

Reagovat
niflheim

Tak Rusáci si aspoň dneska nemusí sundávat medaile.

Reagovat
Rssa

Jinak Luis se dneska stal mistrem Nizozemska

Reagovat
afc

Bendtner centruje na Walcotta,pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně udivuje, že to Bednu na ten hrot netáhne, kua ať si tam prostě naběhne a vysere se na Wengera.

Reagovat
JIMMY-PO

vo Wigane by mohol pískať koniec..inak 22 000 divákov

Reagovat
Counter

Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Je nezbytné, šoupnout tam ještě jeden.

Reagovat
herbage

To je zase festival zahozených šancí

Reagovat
Ted

"Avram Grant - Millwall legend"

Reagovat
Rssa

Ncock dá hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

A co teď pískal ??

Reagovat
herbage

Kurva, 3. gól ním vzali

Reagovat
Counter

Do hajzlu s tím rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zase trapas.

Reagovat
Counter

Bohužel nemáme svého Atkinsona...

Reagovat
SunFells

To už není možný .....Chamakh dá góla a on pískne Bendtnerovi žduchnutí mimo dění a snad i až po padnutí branky.

Reagovat
herbage

Bendtner dostal snad za protesty tuším

Reagovat
SunFells

Za protesty? Během hry? Někomu tam trochu pomoh do branky, tak snad pískal to ....tak i tak, ten ref z toho vychází stejně jako magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb jak ještě vůbec může pískat

Reagovat
herbage

To je tlak

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný tragéd ten sudí...asi nejmladší v PL, ale těžce to nezvládl. A pak se bude Arséne vymlouvat na rozhodčí a zase bude za plačku.

Reagovat
niflheim

West Ham jedééééééééém

Reagovat
Godwinson

Dnes koukám den rozhodčích :)

Reagovat
SunFells

Theo dej mu rovnou přes držku

Reagovat
t0mmy33MCFC

Arsenal , Tottenham

Reagovat
afc

Koncovka je tragicka

Reagovat
niflheim

Že by ten rozhodčí chtěl protlačit City na třetí místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych proti

Reagovat
herbage

My ten gól nedáme a nedáme....

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan a kladívka šup do 2.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro tam jinak zaparkoval :-)

Reagovat
smazaný uživatel

bodycheck od Shelveyho ....pekne letel

Reagovat
Rssa

Příští rok musíme zainvestovat i do rozhodčích, takhle to dál nejde

Reagovat
Godwinson

Vy do nich investujete velké sumy už nějakou dobu ... ale ty asi mluvíš o Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak o Chelsea a MU nemluvím, tak je jasné, že Liverpool, nět?

Reagovat
SunFells

Ty fandíš i těm?

Reagovat
Rssa

Ne.

Reagovat
herbage

Arsenal by měl také, tohle už není možný

Reagovat
Rssa

Taky dneska zářez?

Reagovat
Counter

Trojitý

Reagovat
smazaný uživatel

Treba sa nato pozriet pozitivne...bude na rok iba PL a FA Cup inak nič ine..treba sa zamerať na tieto dve suťaže...ale v prvom rade musime cez leto nakupovat vo velkom ! YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

osobne mi teda europska liga vobec chybat nebude, mozno to tak bude aj lepsie, len z EL by sa dali vytrieskat nejake financie

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože ho uznal?

Reagovat
herbage

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Counter

On to uznal??? NEvěřím

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

...Že mu nezapískal ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll dneska proste nemal hrat ...bez neho by nam to slo lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu,bohužel Kenny mě dneska taky docela zklamal že tam dal Ngoga,Cole až úplně na konci atd..místo Carrola měl od začátku nastoupit Jonjo a vypadalo by to jinak..ta Jonjova střela byla brutální

Reagovat
smazaný uživatel

skoda dneska to proste nepadalo/neslo ..ani do praznej by sme asi nedali dnes

Reagovat
13

Tottenham vyhrál jak na hřišti, tak v hledišti..

Reagovat
Counter

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že už konečně letos spadnou.

Reagovat
Azza

Reagovat
herbage

Hm, tak nic, ale od 30. minuty už to byl výkon hodný Arsenalu. Díky hoši Rozhodčí nám vzal 3 góly, tyčka další jeden, Fridel další dva a další jsme si vzali naší neschopností lépe zakončit. Nj, nepřekvapuje mě

Reagovat
Usty

Just Incredible ! Nádhera, z tohohle hřeje u srdce.. Insomnia

Reagovat
smazaný uživatel

Insomnia je "nespavost"

Reagovat
smazaný uživatel

Neznalost prostředí anglického fotbalu tě neomlouvá, že neznáš Insomniu

Reagovat
Usty

= N'Zogbia..

Reagovat
Counter

Doplň si znalosti... http://is.gd/Ril8tK

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
niflheim

Tak Wigan to tam dal ... holt tam ten boj o záchranu nikdy neřeší...prostě ví, že se to nějak ukope

Reagovat
stiflerovamama

Webb je nenormalny kokot ktory potrebuje proti Liverpoolu vzdy odpiskat penaltu

Reagovat
vladis271

to vieš, fergie mu fajčí a zato mu to musí nejako vracať.

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

stale vic a vic trapnejsi...zkus toho chvili nechat a prijit na neco lepsiho...

Reagovat
vladis271

Jak ja toho holohlavého buzeranta neznášam. Že najlepší rozhodca na svete?

Zápas blbec, dnes by nám tam nepadlo nič. A aj keby hej ten pičus by to neuznal.

Reagovat
Counter

Pořád mohlo být hůř a váš zápas mohl odřídit Oliver. To byste si teprv zanadávali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool....Wigaaaaaaaaaaan

Reagovat
mithro

United nehra a aj tak moze za vsetko zlo

Reagovat
mithro

a wigaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak mě napadlo: kdo by mohl nahradit sira alexe, protože takových jako on moc není...

Reagovat
smazaný uživatel

napadá mě jen redknapp, ale nevím, jestli by ho slepice k nám pustěj

Reagovat
smazaný uživatel

tohoby som vám prial.

Reagovat
vladis271

Howard Webb

Reagovat
smazaný uživatel

ten by byl druhá ruka trenéra na hřišti, takže ten ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by byl pak 12 hráčem na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Moyes.

Reagovat
smazaný uživatel

či Blanc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparky. Nebo Cantona

Reagovat
kiwwi

aaaaale, to su mi novinky

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

no myslel si vazne to co si napisal?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparkyho jo, Cantonu samozrejme v nadsazce.

Reagovat
kiwwi

no riesim prave toho Cantonu...tak aka velka je ta nadsazka, vedel by si si ho tu predstavit? Ja ano, aj ked prioritne som za niekoho ineho

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt vis, ze chci po SAFovi k MUFC nekoho se vztahem ke klubu. Jestli tam prijde ten srac Mourinho, MUFC u me definitivne konci.

Reagovat
kiwwi

ja chcem uplne najviac Giggsa - pre mna najlepsie riesenie

Reagovat
Kenneth

Dobrý hráč neznamená dobrý trenér.

Reagovat
kiwwi

co nepovies

Reagovat
Arbiter

vždyť má s trénováním nulové zkušenosti...

Reagovat
kiwwi

a ja som myslel ze uz 10 rokov popri hrani trenuje...tak to potom nic

Reagovat
Arbiter

Koho trénuje?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

ironie?

Reagovat
kiwwi

a toho Cantonu som riesiel preto, pretoze raz som ho tu spomenul pri diskusii o nahrade za Fergieho a vsetci ste sa mi vysmiali

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nejsem vsichni a ja se ti urcite nesmal.

Reagovat
kiwwi

minimalne si v tej diskusii bol a nezastal si sa

Reagovat
Arbiter

se mu nedivím...

Reagovat
kiwwi

ja sa nedivim tomu ze si sa tu zasa votrel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se te mel zastavat, tak nic jinyho nedelam, i kdyz s tebou vetsinou spis souhlasim

Reagovat
kiwwi

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, casto vidim, ze mas pravdu, jenze to vzdycky dotahnes do takovych otravnych extremu, ze nemam naladu se te zastavat, zvlast treba proti Mindasovi

Reagovat
mithro

Eric by dotiahol na lavicku najvyssiu moznu davku ega a charizmy, len u neho by bol problem, ze by ho to mohlo po roku dvoch prestat bavit a isiel by hrat niekam do divadla radsej

Reagovat
kiwwi

toho by som sa neobaval

Reagovat
kiwwi

kazdopadne musi to byt legenda United, niekto kto ma absolutny respekt a charizmu, to je 80% uspechu na tejto pozicii

cital si Oleho rozhovor? Jeho najvacsou motivaciou bol strach. Strach ze sklame Fergusona. Nieco podobne teraz povedal aj Evra

Reagovat
Chazy

Charlton naopak říkal, že by ten novej manažer neměl mít nic společnýho s MU, aby do klubu přinesl objektivní pohled, viděl na něm chyby a mohl ho někam pozvednout. Aby nepřišla stagnace a novej manažer se nepokoušel jen kopírovat SAFa.

Reagovat
kiwwi

praveze si myslim, ze hocikto iny by prave len kopiroval (alebo vyhorel)...taky Giggs by najskor dokazal pokracovat presne v jeho slapajach...25 rokov v tomto klube a 20 rokov pod Fergusonom...klub (historiu, tradicie) pozna dokonale a takisto dokonale pozna Fergieho myslenie

Fergie povedal ze sa do toho nebude starat, tak uvidime, ale bojim sa toho velmi

Reagovat
Carrick

bude to Mourinho

Reagovat
kiwwi

ja som bol najprv proti nemu, potom som pripustil, ze az tak by nevadil, ale po tejto sezone, ako zhodil Real, ho to nechcem ani keby s nami kazdy rok vyhraval treble

Reagovat
vodka

potom budu ale strašně moc nasraný, ale všecko na to ukazuje...

Reagovat
mithro

BREAKING NEWS: Steven Gerrard to represent the UK at next year's Eurovision in Azerbaijan, as it's his one chance of a European competition.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

šak on vám to v PL ukaže

Reagovat
smazaný uživatel

To nam ukazuje uz pekne dlouho, a stejne mu Giggs dava 12:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja pevne verim že na rok tam šupne kontaktný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
kiwwi

haha

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Shevchenko

To už dávno neplatí, to byla výjimka. Kdyby Manchester skončil pátý, tak by šel do LM přímo a čvrtý tým by hrál pouze EL.

Reagovat
Shevchenko

Reakce na prospera.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azza

On uznal Robinovi gól? Rozhodčí změkl...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm City hraji posledni dva zapasy s tymy kterym o nic nejde tak ze by preci jen Arsenal hral kvalifikaci LM ?

Reagovat
minoLFC

vyzera to tak, keby bolo ešte pár kol tak by určite Wenger boys dokazali klesnuť až za Tottenham a Liverpool...verím, že by boli toho schopný podľa toho ako im to vo finiši ide

Reagovat
2miguel1

Chalani chcem sa spýtať či je nejaký rozdiel ked skončíte v Premier league tretí alebo štvrtý ? dik

Reagovat
kiwwi

stvrty ide do predkola LM, treti priamo + penazny rozdiel za odmenu za umiestnenie v tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Manchester City:

Hart - Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta - Yaya, De Jong, Milner - Adam, Tevez, Silva

SUBS: Given, Kolarov, Boyata, Barry, SWP, Vieira, Dzeko.

Stoke City:

Sorensen - Wilkinson, Collins, Shawcross, Wilson - Whitehead, Whelan, Diao, Pugh - Carew, Walters

SUBS: Tonge, Delap, Nash, Abdoulaye, Shotton, Jones, Soares.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes vyhrajou a odsunou Arsenal na 4 místo to by byla slat .

Reagovat
One-Real

dneska by je City mohli přejet, po těch festivalech neproměněných šancí

Reagovat
One-Real

1000. pro Real Madrid

Reagovat
kiwwi

to bol 999. takze chdpc

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem byl 1000. ten "wait for it...."

Reagovat
kiwwi

hej, ale bol by to 999. keby on neporusil pravidla, cize moja 1000. plati

Reagovat
One-Real

kdyby kdyby

Reagovat
Arbiter

samotné wait for it je nefér...

Reagovat
Usty

naprostý nesmysl..

Reagovat
kiwwi

wait for it....

Reagovat
kiwwi

1000. pre vitazstvo Manchestru United (dobra) nad Barcelonou (zlom) vo finale Ligy Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Stoke !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

GOOL

Reagovat
Mindas

Ouu, tak ta akce. Klobouček...

Reagovat
smazaný uživatel

popiš neviděl sem

Reagovat
Mindas

Pár narážeček, Tévez pár kliček a gól.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto spis nechcu, aby Tevez odesel..

Reagovat
Usty

Proboha Carlosi, dej ještě dva góly, ať ten neschopnej jižan nedostane korunu pro krále střelců !

Reagovat
smazaný uživatel

Argentina je mnohem severneji, nez Bulharsko, pravda.

Reagovat
Usty

Tévez není neschopnej jižan.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba neni ani jizan, ani neschopnej. Tevez je aspon ten jizan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez dal narozdil od berby asi bambilion golu z penalt...

Reagovat
JIMMY-PO

5 nie je až tak veľa

Reagovat
smazaný uživatel

vic dal akorat Adam ne?

Reagovat
kiwwi

najviac vitaznych golov je najviac vitaznych golov

Reagovat
t0mmy33MCFC

tevez dava briliant finishe :D berba dotukava :D zdarec

Reagovat
smazaný uživatel

I Berba umi dat spousty brilantnich finisu, vzpomen si treba na derby s Liverpoolem...je to fotbalovy elegan, ktery rad dava goly zpoza sestnactky ze stoje. V tomhle se mi libi videa s Le Tissierem

Reagovat
Usty

Ale Berbatov jeden zápas hraje jak bůh a pak 5 zápasů tužku.. Pak sedí, sedí, sedí, jednou zahraje jako bůh a zase tři zápasy tužku. Tévez je aspoň stálej formou, která je i tak vyšší než jakákoli Berbatovova

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zas jiná věc

Reagovat
Usty

Prostě mě neskutečně štve svou leností, žádný geniální kousky to nenapraví. Rooneyho obdivuju, bojuje každý zápas a i když se mu nedaří, dře a rve se za tým a za výsledek, Berbatov jen chodí, máchá rukama, chodí a máchá rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Já vím, že ho nesnášíte a občas prasí, ale řekni mi, co z toho, co jsem napsal, není pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguju na Berbu, a je to k placi. Kdyby na hristi behalo 10 takovych bezmozku, jako je Rooney, a vsichni by rvali na vsechny okolo, litali jak spina v kyblu, tak by sis brzo nasel jinej sport. Tim, ze fotbal hraji i hraci s uzasnym citem pro mic, jako je prave Berba, z nej dela mnohem atraktivnejsi sport. To, ze nemas Berbu rad a ze nam vsem nutne potrebujes rict, ze ses navic jeste slepej a nesoudnej, tady neni moc podstatny.

Reagovat
Usty

Ptal jsem se, co není pravda na tom, že když se mu nedaří, jen líně chodí po hřišti a máchá rukama...

Reagovat
smazaný uživatel

A Rooney, kdyz se mu nedari, tak fauluje, co je horsi? Berba nema dispozice k tomu, aby behal tam a zpatky, jeho role je proste jina.

Reagovat
Usty

Co je horší pro koho? Pro klub? Je lepší bojovník, kterej může aspoň strhnout mužstvo (ne k faulům.. ). K čemu je lenochod, kterej v nouzi připraví tým o jednoho hráče tím, že se vůbec nezapojuje do hry?

Reagovat
smazaný uživatel

A koho by strhavali, kdyby byli na hristi jen hraci jako Rooney? Je dobre, ze fotbal hraji i hraci jako Berba, co na tom furt nechapes?

Reagovat
Usty

Proč bych měl chtít na hřišti všechny jako Rooney? Chcu jednoho Rooneyho, který strhne zbytek týmu a nechci žádnýho Berbatova, který mi v případě nouze otráví už tak špatný zápas a (až na výjimky) předvádí geniality jen v utkáních proti slabým týmům, kdy už je stejně rozhodnuto..

Ty jsi začal o 10 Rooneych, já komentoval jen přínos obou hráčů pro tým, když se mu (a i samotným hráčům) nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Berbu nechtej, vzdyt v Cukotce mate daleko zajimavejsi exemplare. Vetsina fanousku MUFC ma Berbu rada a nic proti nemu nemaji, a uz nekolikrat ukazal, ze umi rozhodovat i velke zapasy. To, ze ho nemas rad, je tvuj problem a z Berbu to horsiho fotbalistu neudela.

Reagovat
Usty

Nemusí, stačí, že je tak špatnej, jako nyní..

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za to ostatni hraci dali, kdyby mohli byt tak spatni, aby vedli tabulku strelcu nejlepsi ligove souteze. Opravdu me presvedcils.

Reagovat
Usty

Ale já nikoho nechtěl přesvědčovat, stejně jako nepotřebuju, aby někdo přesvědčoval mě, o prasákovi Rooneym.. Vyjádřil jsem pouze svůj názor na Berbatova, nepotřebuju, abys mi přitakával.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacals mlet neco o neschopnym jizanovi. Ja ti chtel jen naznacit, ze musis byt kurevsky zaslepenej, kdyz o tak technicky disponovanym hraci reknes, ze je neschopnej. Zemepisny znalosti si dozen jinde, to je mi ukradeny.

Reagovat
Usty

To o něm mám psát v superlativech, když se mi jeho hra nelíbí? Zkrátka ho nemusím a to byla samozřejmě nadsázka.. a jižané se říká i Španělům a Bulharsko je s Pyrenejemi na stejný šířce.

Reagovat
Usty

Aha.. Dík za vysvětlení, chytráku

Reagovat
smazaný uživatel

A tady ty sracky si prosim te nech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to génius. Fotbalový da Vinci

Reagovat
Usty

Ale i v ManUtd jsou dva lepší forvardi..

Reagovat
vodka

technicky je na tom ze všech nejlíp, myšlenku má taky suverénně nejlepší, krytí balonu je na úrovni s Rooneym. možná o něco lepší...

Reagovat
kiwwi

lepsie

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
kiwwi

Dimi da proti Blackpoolu hattrick

Reagovat
Usty

máš pravdu, dej si ho jako kapitána do fanty!

Reagovat
kiwwi

to si pis ze dam

Reagovat
Usty

Reagovat
Shevchenko

Jižan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

OT- včera Forest, dnes pravdepodobne Cardiff..naprd play-off

Reagovat
Godwinson

Reading

Reagovat
Usty

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Side

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

fans Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze tady se o Champu diskutuje mnohem konstruktivneji, nez u Boatenga

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Jsou skvělí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Usty

Velšský tým do PL !

Reagovat
smazaný uživatel

SkySports: Karačan

Slepička: Kereken

Tak co teda?

Reagovat
Usty

Jen to, že Slepička je dement

Je to turecký jméno, takže Sky má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš, jak angláni vyslovujou cizí jména...

Reagovat
Usty

A víš, jakej je Slepička vůl

Reagovat
Chazy

Možná jo, ale angličtí komentátoři jsou fakt největší matláci, co se týče výslovnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

McAnuff škoda

Reagovat
niflheim

v PL jsem chtěl v příští sezóně hlavně Cardiff a Forest...nebudu mít ani jedno

Reagovat
niflheim

ještě vlastně i Leeds...ale to už je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pan me fotbal nebavi

Reagovat
t0mmy33MCFC

what a strike! top class

Reagovat
Usty

Tevéz no. 21 ! Už jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

5 z penalt. Berba ani jednu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsi to minule ty, kterej mi říkal, že penalta je naprosto stejná jako gól ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, naprosto stejná neni, to jsem netvrdil. Ale byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ne dvojí metr, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak. Ronaldo má víc gólu, i když si odečtou penalty oboum. Ale tady Berbovi neni co odečíst, takže Tevéz se na něj dotáhne jenom díky penaltám.

Reagovat
smazaný uživatel

A o to mi principiálně jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když to po sobě čtu a vzpomenu si, že jsem psal o penaltě jako rovnocenym gólu, tak musim uznat že jsem pěknej pokrytec.

Reagovat
t0mmy33MCFC

carlitos strili penalty proti brankarum , berbatov dorazi do prazdne :D

Reagovat
Usty

Berbatov je strašně nevyrovnanej, vždyť měl jednou snad 10zápasovou šňůru bez gólu.. s takovou nemůže bejt král střelců, doufám

Reagovat
smazaný uživatel

No neměl by, ale já Tevéze bytostně nenávidim a proto doufam, že ho nepřekoná.

Reagovat
kiwwi

a aj tak dal viac vitaznych golov, cize je platnejsi pre tim v pozicii forwarda

Reagovat
Usty

To není určující

Reagovat
kiwwi

na taku pracu jak odvadza Tevez, tam mame Rooneyho

Reagovat
Usty

A proto je Rooney o několik tříd nad Berbatovem, stejně jako Tévez.. Alespoň pro mě

Reagovat
Arbiter

po včerejšku mají ten počet stejný, ne?

Reagovat
niflheim

Tak Berba zase 5 příští kolo.

Reagovat
Kaze

Ten Adam na svou postavu docela solidní držení těla, tolik nepadá a slušně kryje míč

Reagovat
smazaný uživatel

Federici

Reagovat
t0mmy33MCFC

Je to mozny ze Zabovi kazdej zapas nekdo rozkopne hlavu do krve?

Reagovat
Chazy

To má za to, že dal gól Wiganu.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reading ve finale, to je nadhera Kdo by to byl pred ctvrt rokem rekl... A finale rozhodne z primaku Ian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

to aby si Peeta bal , ze mu zas prokopnou hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, on totiž Hunt vůbec nehrál proti Čechovi letos v lize

Reagovat
t0mmy33MCFC

neboj vim, zas to tak neprozivejte :D jen si vzdycky vzpomenu na ten okamzik kdy se z nej stal tankista v souvislosti s Readingem...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnejsi narazku sem dlouho necet...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Tabb je mladicek?

Reagovat
Mircu5

Joleon se mi poslední dobou strašně líbí, dnes asi nejlepším mužem zápasu spolu s Carlitem. Minule se mi tady myslím někdo smál, že Carlitos už nemá šanci být králem střelců, tady to máte. Doufám, že dá příští zápas další 2.

Reagovat
Mircu5

Joleon se mi poslední dobou strašně líbí, dnes asi nejlepším mužem zápasu spolu s Carlitem. Minule se mi tady myslím někdo smál, že Carlitos už nemá šanci být králem střelců, tady to máte. Doufám, že dá příští zápas další 2.

Reagovat
Mindas

Tak, tak... Lescott opravdu vynikajicí poslední dobu a dnes pro mě také MOTM. Vždy, když nějakým způsobem vypadl Touré, tak tu šanci Lescott chytil dokonale, tak jen doufat, že se nezraní, protože tato stoperská dvojice se výborně doplňuje a pracuje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Richards hraje taky skvěle, líp než v minulosti. Obrana je vyřešená, ale když odejde Boateng, jestli odejde a ještě nejakou dobu nebude hrát Kolo, tak asi příjdou 2 obránci ne?

Reagovat
Mindas

Min. s jedním stoperem se počítá.

Reagovat
Mircu5

A kdo by to měl být podle spekulací? Něco jsem slyšel o Cahillovi a Vertonghenovi.

Reagovat
Mindas

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Micah je fantastickej ♥ Jinak bych to spis videl (chtel) na jednoho stopera.

Reagovat
Mircu5

A co ten Baines? Je to reálné?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze ne.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Zaba, to je proste smolar, taky uz z toho chytal nerva. Jinak takovej poklidnej zapas na kterej se pekne divalo, vsichni hraci zahrali dobre, takze spokojenost.

Reagovat
Mindas

Dobrý zápas, dobrá sestava a i dobré střídání. Je hlavně ohromně znát, když na postu Barryho nastoupí Milner. Celá hra je potom asi tak o 100% útočnější, protože se hodně cpe k vápnu a je často na balónu. Ani hře to neubere na kvalitě dozadu. Sice proti silnějším týmům je tam Barryho potřeba, ale jinak tahle varianta se mi líbí.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pravda, souhlas, ale stejne bych radsi videl to klasicky 4-3-3 (4-2-3-1).

Reagovat
Mindas

Dyť ta varianta, co máš v závorce se hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny (no i kdyz to neni tak uplne ono), ale proste s De Jongem a Barrym/Yayou na te defenzivni dvojce, Silvou na AM a dvema klasickejma kridlama..

Reagovat
Mindas

Jistě, že je to ono. City hraje 4-5-1, neboli přesněji 4-2-3-1. 4-3-3 v sobě nemá žádného podhrotového hráče a celá hra je založená rychlých křídlech, proto tam by ti byl Silva k prdu, nebo by musel hrát právě to ostré křídlo, což není jeho parketa.

Reagovat
smazaný uživatel

No nerek bych, ze uplne, ale ma to k tomu nejbliz. Furt mi tam chybi ten levej krajni zaloznik, kterej ma byt Silva, jenze ten je mnohem vic ve stredu...ale snad chapes, co myslim..

Reagovat
Mindas

Vím, co myslíš. Levej krajní záložník tam nechybí, Silva ho zastává dobře, i když se pohybuje často více do středu. 4-5-1 není křídelní rozestavení, hra se vede hlavně středem přes playmakera, případně přes tvůrčí kraje. 4-3-3 je ofenzivnější systém, kde se hra vede přes křídla. Rozlišuj křídla a krajní záložníky, není to stejné. 4-3-3 má oboje.

Reagovat
smazaný uživatel

No mne jde prave o to, ze Silva toho krajniho zaloznika moc dobre nezastava, aspon z myho pohledu. To uz spis Kolarov.. To co hrajem vidim spis jako defenzivni dvojka, jakoby dva podhroty, kridlo (Adam) a hrot..

Reagovat
Mindas

Vůbec. Dnes jsem se právě na to soustřeďoval víc, než obvykle, protože jsem chtěl vidět, kde nejvíce času naběhá Yaya, protože ta jeho gólová bilance je skvělá. Silva opravdu pořád nejvíc času se pohybuje na levém kraji. Na střed se stáhne jen když je zajištěný bekem, případně když je jím i podporovaný v útočné fázi. On ten systém není úplně špatný, City na něj mají ofenzivní beky a dobrý střed. Spíš Mancini vymýšlí kraviny a pokaždé ten systém naruší nějakou kravinou. Jinak A. Johnson je samozřejmě přimočařejší, než Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi to byl jenom takovej muj pocit. Ale par zapasu zpatky jsem se na to taky tak trochu soustredil a prislo mi, se Silva je vic na stredu. No co uz. Jako mas pravdu, ten system neni uplne spatnej, ale ono proti slabsim souperum mi to prijde takovy zbytecne defenzivni, malo utocna a ten jeden z dvojice Yaya/Barry mi tam prijde navic, s tim Milnerem je to o dost lepsi. Ale stejne bych chtel fakt videt, jak by to vypadalo, kdyby hral jen jeden z nich s De Jongem, Silva na AM a dve primocara a rychla kridla.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic vlastne dneska tam byl Zaba.

Reagovat
smazaný uživatel

* nebo spis Barry je tam navic.

Reagovat
Mindas

Jak jsem napsal výše, tak Barry tam je proti silným týmům potřeba. Udělá tam hodně práce dozadu, pozičně je na tom skvěle. V tomhle mu Milner fakt konkurovat nemůže. Naopak proti slabším to chce povolit uzdu a těch ofenzivnějších hráčů víc.

Reagovat
Mindas

Yaya hrát CM už nebude, o tom pochybuju. Dnes ho hrál po odchodu Silvy a nebyl to žádný šlágr. Ten podhroťák mu sedí, rozehrál se na něm výborně.

Reagovat
Usty

Jak hrál Adam Johnson?

Reagovat
Mindas

Dobře. Byl často na balónu, moc neztrácel, ale ani moc průniků neprovedl. Spíš hrál pro tým, než na sebe. Překvapivě.

Reagovat
Usty

dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele