Anglická Premier League - preview 36. kola

07.05.2011, 09:07, aktualizováno 09.05.2011, 08:22
Previews
Vlastní probuzení v kombinaci se ztrátami Tottenhamu vrátily Liverpool do boje o evropské poháry a dnes večer se Reds mohou posunout na pátou příčku. Liverpool čeká dohrávka 36. kola na hřišti Fulhamu, který má své jisté a sezonu s velkou pravděpodobností zakončí ve středu tabulky...
Fulham FC - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Jelikož američtí vlastníci stále ještě nepotvrdili, že Kenny Dalglish povede Liverpool i v nadcházející sezoně, lze se domnívat, že čekají na to, jak pod ním Reds dopadnou v lize a především zdali se dostanou do Evropské ligy. Proto bude mít tato dohrávka s Fulhamem, jemuž už o nic nejde, přeci jen o zvláštní náboj postaráno.

Kenny Dalglish si údajně prozatím cestu za pevným jmenováním své osoby do funkce manažera Liverpoolu nekomplikuje na poli sportovním, nýbrž spíš vyjednávacím. Na samotných kolbištích to jeho ovečkám skutečně šlape. Od Dalglishova převzetí červeného kormidla posbírala v lize více bodů akorát Chelsea (35 ku 30 liverpoolským) a Reds teď na přemožitele čekají čtyřikrát v řadě, přičemž za tu dobu hladce skalpovali ManCity, Newcastle a Birmingham (3:0, 3:0 a 5:0). Ovšem živoucí legenda slovutné fotbalové značky zatím u Henryho s Wernerem naráží v otázce přestupů, kde touží po rozhodujícím slovu, které mu Američané zatím ne a ne přisoudit. Pokud ovšem Dalglish dotáhne svou evropskou misi až do konce, a že to je celkem pravděpodobné, bude jeho odchod takřka nemyslitelný. Vždyť ztrátu na pátou příčku stáhl na pouhý bod, příští týden může Tottenham sám tváří v tvář sestřelit, a pokud by ke všemu v FA Cupu triumfovalo ManCity, stačil by Liverpoolu ke vstupence do EL i ten šestý flek.

Starosti Fulhamu jsou oproti těm liverpoolským na pohled vyloženě nicotné. Momentálně desátý celek tabulky může usilovat snad jen o uhájení místa v elitní desítce. Jedna větší motivace by tu však přesto byla - hrát co možná nejčistěji. Cottagers by se totiž klidně ještě mohli skrz statistiky fair play protlačit do Evropské ligy, tak jako předloni. Přesto se nejeví reálně předpověď, že by kvůli tomu Fulham obzvlášť doma zápasy vypouštěl. Vždyť tu v sedmi posledních zápasech šestkrát slavil vítězství, přičemž jeho defenzíva byla překonána pouze Blackburnem. To je vskutku výborná bilance, kterou si teď Hughesova parta těžko bude chtít pokazit.

Kenny Dalglish ujistil před zápasem veřejnost, že na marodku nikdo nepřibyl, takže patrně nebude nucen zasahovat do úspěšné sestavy. Jamie Carragher by proto měl zkompletovat kolekci startů za Liverpool, kterou teď chvíli (nebo napořád) bude charakterizovat Satanovo číslo 666. Tím se osamostatní na druhé příčce mezi historicky nejvytíženějšími hráči Reds.

To v Londýně tak veselí být nemůžou. Duff se totiž podrobil operaci Achillovky a sezona pro něj s definitivní platností skončila. Léčit se bude zhruba měsíc a půl. Naopak nejlepšího střelce týmu Clinta Dempseyho už netahá podkolenní šlacha a stoper Hangeland se vrací po nemoci.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion  (neděle 13:00)
Wolverhamton se sice nyní nachází v pásmu sestupu, i přesto ale vypadá záchrana v jeho případě stále velmi reálně. Pro splnění tohoto cíle by ale každopádně měli Wolves hned na úvod porazit West Brom.

Letošní sezóna sice Wolverhamptonu od začátku příliš nevychází, rozhodně ale není vyloučeno, že si prvoligový status udrží i pro nadcházející ročník. Na sedmnáctou příčku zaručující záchranu totiž aktuálně ztrácí pouze bod.

Do karet mu navíc hraje také poměrně příznivý los. Po zápase s West Bromem čekají na Wolves další dva hratelní soupeři - nejprve zavítají na půdu trápícího se Sunderlandu, v samotném závěru naopak před vlastními fanoušky přivítají Blackburn.

"I kdybychom nevyhráli, tak víme, že tento zápase o všem určitě nerozhodne. Každopádně výhra by nás ohromně nastartovala," prohlásil domácí trenér McCarthy. Ten bude jistojistě postrádat Zubara a Edwardse. K nim se však na tribuně možná přidá ještě také někdo z trojice Kightly, Ebanks-Blake a Doyle, u nichž je start prozatím nejistý.

V táboře West Bromu už sestupové starosti řešit nemusí, a tak si závěr ročníku dozajista plně užijí. Aktuálně se pohybují na výborné jedenácté pozici, bez větších potíží se ale mohou dostat dokonce do horní poloviny tabulky. Při jejich současné formě by to navíc neměl být nepřekonatelný problém.

West Bromu se v poslední době proti Wolverhamtonu vcelku dařilo. V minulých pěti vzájemných duelech ani jednou neprohrál, hned třikrát bral přitom plný počet bodů. Pro tentokrát se ale musí obejít bez výpomoci zraněného Dorranse a suspendovaného Scharnera. Jen u těch dvou borců to ale nemusí skončit, jelikož řada dalších hráčů hlásí drobné zdravotní problémy, a tak se teprve uvidí, zda budou nakonec schopni hrát.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Arsenal FC  (neděle 15:05)
Arsenal si před týdnem vychutnal výhru nad Manchesterem United a po řadě nepříliš přesvědčivých výkonů konečně potěšil své fanoušky. Také v tomto kole hodlá jít za vítězstvím, zvlášť když na něj čeká oblíbený soupeř v podobě Stoke.

Na duely s Potters se většinou svěřenci trenéra Wengera těší. Vždyť v posledních čtyřech vzájemných zápasech pokaždé brali plný počet bodů a i pro tentokrát jsou pochopitelně považováni za jasného favorita.

Rozhodně to ale nebudou mít jednoduché, jelikož Stoke už několikrát dokázalo překvapit a před vlastními fanoušky bývá povětšinou velmi silné. Na svém stadiónu dosud vybojovalo rovných 31 bodů z celkových 43. Není tedy divu, že před nadcházejícím zápasem rozhodně netrpí hráči Stoke nějakou poraženeckou náladou.

Velkým problémem ale může být pro trenéra Tonyho Pulise poměrně rozsáhlá marodka. Zranění na trávník nepustí Matthewa Etheringtona, Ricarda Fullera, Mamady Sidibeho a Dannyho Higginbothama. K tomu všemu zatím není jisté, zda bude moci hrát Andy Wilkinson.

Podobné problémy s absentujícími hráči má však také Arsenal. Ten je na tom možná dokonce ještě hůř. Postrádat totiž bude Cesca Fabregase, Samira Nasriho, Lukasze Fabianskiho, Aboua Diabyho a Vita Mannoneho. Chybět ale možná budou také Gael Clichy a Johan Djourou. Pozitivní zprávou pro všechny fanoušky a kouče Wengera je alespoň návrat stopera Thomase Vermaelena po dlouhém zranění.

Každopádně poslední ligové výsledky Arsenalu rozhodně nebyly příliš úspěšné. Vždyť v minulých osmi duelech vytěžili Gunners pouhých jedenáct bodů, což pochopitelně není na jejich poměry nijak závratné číslo.

Všechny hráče špatná forma mrzí o to více, že nebýt řady zbytečných ztrát, mohli nyní směle bojovat o titul. Aktuálně totiž na vedoucí Manchester United ztrácí už pouhých šest bodů. Na druhou stranu mohou hrát poměrně ve velkém klidu, jelikož před čtvrtými Citizens si stále udržují pohodlný pětibodový náskok.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.50 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (neděle 17:10)
Nejsledovanější zápas sezony, to bude duel Manchesteru United s Chelsea bez debat. Vždyť tři kola před koncem si na sebe brousí zuby dva poslední kandidáti mistrovského titulu, které od sebe v tabulce dělí nicotné tři body. Ty se budou na Old Trafford pokoušet umazat Londýňané.

Pokud United vyhrají, už není o čem pochybovat. Pokud duel zvládne Chelsea, díky příznivějšímu skóre Red Devils přeskočí, takže bude tak mít svůj osud ve vlastních rukou. A pokud se snad oba sokové rozejdou smírně, můžeme se těšit minimálně na ještě jedno napínavé kolo, co se boje o titul týče. Taková je teď realita všedních anglických dnů. Abychom ale mohli odhadovat průběh či výsledek zápasu (pakliže to tedy jde), je třeba znát více souvislostí. Třeba že ManUtd je čerstvým a suverénním finalistou Ligy mistrů, který však zároveň naposledy klopýtl s Arsenalem a zpřetrhal tak svou pětizápasovou šňůru bez porážky. Nebo že Chelsea teprve nedávno, v březnu, Red Devils spolu s jejími městskými rivaly udolala a položila tak základy svého vlastního vzkříšení. Jestliže tedy Blues před prvním měřením sil s MU ztráceli na svého protivníka propastných 15 bodů, díky osmi vítězstvím z posledních devíti kol takové manko pořádně ztenčili a dokonce se dá říct, že právě oni jsou teď v příznivější výchozí pozici.

Jenže nic není tak jednoduché, jak se zdá. Především tu stále je skvělá bilance ManUtd na domácím stadionu, která nás před tímto soubojem bude logicky zajímat spíše než jeho mizivá venkovní forma. Proto vězte, že letos ještě žádný ze soupeřů nedokázal vstřelit na Old Trafford gól v prvním poločase, a pokud United zvládnou i obě zbývající domácí střetnutí v tomto ročníku, vyrovnají rekord patřící zrovna Chelsea ze sezony 2005/06, která tenkrát doma posbírala krásných 55 bodů. Letos na tom Blues nejsou ani zdaleka tak dobře (44 bodů), ale slušnou a stálou výkonnost si naproti tomu udržují venku i doma - v obou rozdělených tabulkách by okupovala druhou příčku se čtyřbodovým, respektive pětibodovým mankem na prvního. Povedené je hlavně jejich skóre reflektující všechna klání na cizích hřištích. To totiž schraňuje druhou nejlepší ofenzívu na cestách a vůbec nejlepší obranu, kterou se mimochodem Chelsea pyšní i všeobecně.

Sir Alex Ferguson si mohl v odvetě semifinále Ligy mistrů dovolit takový luxus, že šetřil mnohé opory v čele s Rooneym a Vidičem, takže oba celky půjdou do rozhodující bitvy zhruba ve stejné kondici. Kromě dvou zmíněných borců se totiž do sestavy zřejmě vrátí i Ferdinand s Giggsem a dlouhé virové onemocnění už nestěžuje život Darrenu Fletcherovi. Menší zdravotní potíže určitě neohrozí ani Evrův start.

Úplně, ale úplně čistý "marodný" rejstřík má londýnská Chelsea. Dokonce ani žádného hříšníka v jejích řadách neregistrujeme. Ancelottiho tak čekají alespoň jedno (ne)příjemné dilema - zda dát k sobě opět Drogbu s Torresem nebo je rozdělit Anelkou či rozjetým Kalouem.

Výkop nezpochybnitelného šlágru 36. kola je naplánován na 17:10 středoevropského času a v Británii ho bude vysílat například první kanál stanice Sky Sports. U nás pochopitelně nebude zahálet DigiSport. Na co vás ale v posledním odstavci chci především upozornit, je osoba hlavního sudího. Tím totiž nebude nikdo jiný než kontroverzní, ale nadmíru uznávaný Howard Webb. Ten je dlouhodobě kritizován za údajné nadržování United (ve třech z minulých čtyř utkání je neváhal obdarovat penaltou), kterému také na Old Trafford přinesl vítězství již sedmkrát v řadě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Ham United - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Zatímco spolumajitel WHU David Gold se už pomalu připravuje na sešup o patro níž a odliv nejlepších hráčů, bude se Parker a spol. stále ještě bít za prvoligovou příslušnost. A to v utkání, které lze bez nadsázky označit za existenční, a to z hlediska obou stran. Po něm totiž klidně můžeme Blackburn z bojů o záchranu škrtnout, ale zároveň si Rovers mohou zadělat také na pořádné patálie.

Situace Hammers momentálně vážně není dobrá. Leč Blackpool čekají dva velmi těžcí soupeři, oni na ně stále ztrácejí tři body, přičemž i jen bodovat v poslední době vůbec nedokážou. Prohráli už totiž pětkrát v řadě, nevyhráli šestkrát. Osud ve svých rukou nicméně na rozdíl od slovenských hokejistů stále ještě aspoň z části mají - po Blackburnu je totiž čeká 18. Wigan. Kladiváři, kteří v nedávných časech obvykle inkasují přinejmenším dvě branky, se tak dvakrát po sobě potkají se svými přímými konkurenty v boji o setrvání v nejvyšší soutěži. Také Rovers totiž nemají nic jistého. I kdyby se na ně nakonec WHU nemělo dotáhnout, jejich náskok na prvního sestupujícího nyní činí pouhé tři body. Také Rovers přitom tápou - ještě minulý pátek živili předlouhou šňůru bez vítězství, až konečně udolali odevzdaný Bolton. Jejich mizérie na venkovních hřištích tím nicméně na své "suverenitě" neztratila. Stále platí, že Blackburn na cizích hřištích nejčastěji inkasuje a ze sedmi posledních výjezdů přivezl na Ewood Park všehovšudy bod.

Pod trvající neschopnost Hammers byť jen částečně bodovat je určitě podepsána i třízápasová absence kapitána Scotta Parkera, který se teď nejspíš k týmu připojí za každou cenu. Poranění nohy by přitom zároveň mohlo vyřadit ze hry jiného klíčového borce, Matta Upsona. Také jeho kondice bude posuzována těsně před výkopem.

Rovněž Steve Kean bude se sestavováním zahajovací jedenáctky čekat do posledního okamžiku. Existuje totiž slušná naděje, že se dají včas do pořádku Hoilett (hamstring), Dunn (lýtko) i Salgado (koleno). Sám manažer prohlásil, že očekává dostupnost minimálně dvou jmen z této trojice.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Birmingham City  (sobota 16:00)
Už teď je jasné, že i po tomto kole bude Birmingham přinejmenším teoreticky namočen do pracných záchranářských bojů. Z těch šesti adeptů je však jeho výchozí pozice zdaleka nejvýhodnější. Zatímco Blackburn se bude prát s WHU, které později vyzve Wigan, on se teď utká s o nic nehrajícím Newcastlem.

Pro Brum je to jistě skvělá příležitost ukázkově zakončit tento památný týden, během něhož byla klubu oficiálně přidělena licence nutná pro účast v příštím ročníku Evropské ligy. Tam se, jak známo, Blues podívají na základě svého triumfu v Carling Cupu. Nicméně i tak mají k nespoutané radosti v klubovém centru daleko. Mužstvo stále dluží 27 milionů liber, takže by se rádo umístilo co nejvýše (a že ještě klidně může finišovat na desáté příčce), aby vyinkasovalo co nejtučnější odměny za ligové umístění. Pro to ale bude třeba letošní květen, do kterého tým vkročil remízou s Wolves, zvládnout na jedničku podtrženou, což zahrnuje i výhru nad Newcastlem. Ten nahání první výhru v pěti zápasech a už posledně bylo znát, že jej nežene kupředu žádná zvláštní motivace. Dlouhodobě se navíc Straky potýkají s domácí bodovou dietou, přestože tu zpravidla často skórují. Birmingham je ovšem výměnou za to tragický venku (od finále CC tu pětkrát po sobě naplno nebodoval), takže si oba celky mohou docela dobře potykat.

Do konce sezony si už nezahraje mladý stoper Mike Williamson, jenž si při tréninku zlomil ruku. Nový směr by však čerstvě mohla nabrat kauza Hatema Ben Arfy, který je dle všeho po zlomenině nohy pomalu schopen začít hrát.

Až závěrečné ligové kolo, v němž už dle papírových předpokladů Brum nebudou muset nic řešit, se bude opět týkat Craiga Gardnera. Nejlepší střelec Blues si totiž v trestu zůstane právě ty dva zápasy. V tom samém úseku ročníku by se mimochodem po delší době mohl vrátit i Nikola Žigič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Manchester City  (sobota 16:00)
Sedmý Everton se střetne s favorizovaným Manchesterem City. Liverpoolský celek nabral solidní formu, byť v minulém kole jenom remizoval na Wiganu, a tu bude chtít v souboji se Citizens potvrdit. Hosté si zase chtějí definitivně zajistit účast v předkole Ligy mistrů.

Everton dokázal zdánlivě ztracenou sezonu zdramatizovat a díky zlepšeným výkonům se dostal až na sedmou pozici. Minulá dvě kola se sice nevyvedla úplně ideálně, ovšem za porážku s vedoucím Manchesterem United 0:1 nebo remízu 1:1 na Wiganu se nemusejí domácí vůbec stydět. Svěřenci manažera Davida Moyese se teď představí doma v Goodison Parku, kde vyzvou jiný manchesterský klub - City. Evertonu se proti tomuto soupeři daří, vždyť v této sezoně dokonce dokázal v Manchesteru vyhrát 2:1. Manciniho hoši ale potřebují body a případné zaváhání by ještě mohlo zdramatizovat boj o čtvrté místo.

Citizens totiž mají Ligu mistrů na dosah a pokud se nestane zázrak, s velkou pravděpodobností si jí na podzim zahrají, tedy alespoň 4. předkolo. Svěřenci italského trenéra Roberta Manciniho dokázali zvítězit třikrát po sobě, a jelikož Tottenham zaváhal, stal se jeho odstup sedmibodovým

Roberto Mancini musí oželet absenci Jeroma Boatenga a Micaha Rochardse, mimo hru je stále i Carlos Tevez. Evertonu budou chybět Louis Saha a Marouane Fellaini.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Hibbert, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Neville, Rodwell, Arteta - Cahill - Beckford
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov - De Jong, Barry, Toure - Johnson, Balotelli, Silva
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
V souboji Aston Villy s hostujícím Wiganem půjde o hodně. Hosté pod vedením manažera Roberta Martineze potřebují body jako sůl, neboť tři kola před koncem stále okupují sestupovou pozici. Na druhou stranu Villians jsou sice třináctí, avšak jestli prohrají, budou se muset i oni strachovat o bytí v nejvyšší soutěži.

Aston Villa by už měla nejraději tuto sezonu za sebou. Týmu slavného trenéra Gerarda Houlliera se prostě nedaří a asi dařit ani nebude. Když už to vypadalo na slibný rozjezd, přišla v minulém kole porážka od WBA a další komplikace. Villians sice mají šestibodový náskok před sestupovými pozicemi, ale pokud nyní s Wiganem prohrají, znovu se onomu sestupu přiblíží. Nicméně Aston Villa bude v domácím prostředí favoritem a neměla by tento zápas ztratit.

To Wigan už hraje prakticky o všechno. I porážka ve Villa Parku by sice ještě nerozhodla, ovšem dvě kola před koncem už by byla situace více než kritická. Pochopitelně záleží i na ostatních výsledcích, neboť v boji o záchranu je namočen jak Birmingham, tak i Sunderland, Blackburn, Blackpool, Wolverhampton a konečně West Ham United.

Latics v minulém kole jenom remizovali doma s Evertonem 1:1 a to je může hodně mrzet, neboť ještě čtvrthodiny před koncem vedli zásluhou branky N’Zogbii.

Domácí už mohou počítat s útočníkem Emilem Heskeym, ten vynechal minulý zápas pro zranění kolene. Naopak fit ještě není záložník Jean Makoun. Hostům budou chybět Charles N'Zogbia a Mohamed Diame. Utkání ve Villa Parku bude řídit sudí Mike Jones.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Friedel - Walker, Collins, Clark, Cuellar - Agbonlahor, Makoun, Petrov, Downing - A Young - Bent
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Boyce, G Caldwell, Alcaraz, Figueroa - McCarthy, Watson, Diame - Cleverley, Rodallega, N'Zogbia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.45 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Tady už, zdá se, o nic moc nepůjde. Sunderland sice ještě teoreticky může spadnout, ve skutečnosti už však jeho šestibodový odstup celky z úplného spodku tabulky vnímají jako nepřekonatelnou vzdálenost. Boltonu naproti tomu může jít tak akorát o uhájení fleku uvnitř elitní desítky, koncovku sezony ovšem zatím dost fláká.

Steve Bruce si možná ještě pamatuje na své první představení na lavičce Sunderlandu - soupeřem mu tehdy byl Gary Megson z Boltonu, který také posléze v souboji padl. Pokud by si teď tedy Bruce a jeho svěřenci dokonale rozpomněli na tuto premiéru, definitivně by se zachránili. Ulevil by si tak i samotný manažer, který má za sebou další turbulentní ročník, během něhož mu nejspíš i párkrát hrozil vyhazov. Přestože tedy Black Cats v posledních 11 kolech naplno bodovaly pouze jednou, nevypadá to s nimi až tak zle. To samé lze říct i o Boltonu, který víceméně vypustil dvě poslední klání a i přesto by mu místo v top10 uniknout nemělo. Tam se přitom posledně umístil roku 2007. Momentálně má oproti duu Stoke-WBA k dobru alespoň tři body, které by teď určitě rád opět vytěžil. Vždyť to není tak dávno, co Coyleova skvadra zaskočila Arsenal a roznesla West Ham.

Že by už konečně? Trotters se patrně modlí za příznivý zdravotní stav Daniela Sturridge, který jim scházel v obou minulých střetnutích, v nichž Bolton ani jednou neskóroval. Umoudřit se tedy možná stihne nejen jeho kotník, ale i Steinssonovo koleno. Nepravděpodobně se ovšem jeví start Marka Daviese.

Sunderlandská krize se veskrze prohlubuje přímo úměrně s bobtnající marodkou. Na tu nově přibyl Turner s Cattermolem, takže nyní Bruce nemá k dispozici nejen všechny tři elitní útočníky (Welbeck, Gyan, Campbell), ale i čtyři opory defenzívy. Stále totiž nejsou v pořádku ani Gordon s Bramblem a to ještě chybí občasný levý bek Richardson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.70 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Blackpool FC  (sobota 18:30)
Tottenham už může na vybojování místa zaručující Ligu mistrů více méně zapomenout, a tak se alespoň pokusí skončit na páté příčce. Pro splnění tohoto cíle ale bude potřebovat v závěru sezóny pravidelně bodovat. Proti Blackpoolu jde tedy pochopitelně za vítězstvím.

Závěr sezóny Spurs vůbec nevychází. V posledních zápasech své fanoušky skutečně vůbec nepotěšili, jelikož na vítězství čekají už téměř měsíc. Jejich propad tabulkou byl proto pochopitelným vyústěním.

Především na domácí půdě se Tottenhamu naprosto přestalo dařit. Nedávno daroval bod například West Bromu, předtím naopak nebyl schopný porazit ani West Ham. Fanoušci tak mají trochu obavy, co jejich oblíbenci předvedou proti Blackpoolu. Londýňané jsou totiž opět jednoznačným favoritem, který by měl bez větších potíží potvrdit svou roli.

Jenže na White Hart Lane počítají zraněné skutečně ve velkém. Mimo hru je totiž hned šest hráčů. Z různých zdravotních důvodů nemůže hrát Jonathan Woodgate, Ledley King, Benoit Assou-Ekotto, Tom Huddlestone, Alan Hutton a Wilson Palacios. K tomu všemu ještě hrozí, že nenastoupí ani Vedran Čorluka, jehož start je zatím nejistý.

V Blackpoolu si moc dobře uvědomují, že jejich nynější soupeř ani náhodou nenastoupí ve svém nejsilnějším složení a této výhody budou chtít využít ve svůj prospěch. Jenže ani svěřenci trenéra Hollowaye v posledních týdnech nikterak nezářili, a tak to budou mít neskutečně těžké.

V letošní sezóně doplácí Blackpool především na děravou obranou. Na svém kontě má již sedmdesát inkasovaných branek, což je suverénně nejvíce ze všech účastníků Premier League.

Právě na tomto nedostatku se tedy určitě snažili v Blackpoolu nejvíce zapracovat a věří, že z hlavního města Anglie si odvezou bodový výsledek. V prvním letošním vzájemném zápase dokázali vyhrát v poměru 3:1. V současnosti navíc postrádají pouze Bashama a Carneyho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.29 - 5.25 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United352110471:3373
2.Chelsea FC35217766:2870
3.Arsenal FC351910668:3667
4.Manchester City34188853:3162
5.Liverpool FC351671254:3955
6.Tottenham Hotspur341413750:4355
7.Everton FC351115948:4348
8.Bolton Wanderers3512101348:4846
9.Fulham FC3510151043:3645
10.Stoke City351271643:4343
11.West Bromwich Albion3511101451:6543
12.Newcastle United3510111449:5141
13.Aston Villa3510111444:5741
14.Sunderland AFC3510111439:5241
15.Birmingham City358151235:5239
16.Blackburn Rovers351081741:5538
17.Blackpool FC35981848:7035
18.Wigan Athletic357141435:5835
19.Wolverhampton Wanderers35971938:6134
20.West Ham United357111740:6332

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1737)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro záchranu Blackpoolu

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
soukup

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Koho jinyho uz bychom meli porazit, kdyz ne Birmingham? NUFC ma doma jen pet vyher, prestoze ma druhy nejlepsi pomer vstrelenych golu na domaci pude po MUFC, tak dnes doufam v sestou vyhru. Je to sance, jak odskocit utrapenemu Sunderlandu, a taky porad existuje nadeje na umisteni v prvni pulce tabulky, coz by byl prijemny bonus po neprilis stastne sezone.

Tak moc jsem si pral, aby Williamson nehral porad v zakladu, az mi to osud splnil a Willi si zlomil ruku Ale aspon konecne naskoci vedle Colocciniho Taylor, to je budouci stoperska dvojice NUFC a Pards by to mel pochopit, i kdyz Willi nehral spatne

Haway the Lads!

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs have won only one of their last nine matches against promoted opposition.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

OT ještě ke včerejšímu hokeji.Tohle se objevilo ještě před zápasem našich se Slovenskem:

Čechov rozbijeme 5-1, Fínom naložíme aspoň 8-0 a Dáni ani nenastupia keď nás uvidia, takí budú posraní. 9 bodov doma a ideme do štvrťfinále, tam rozprášime čajových Švajčiarov, potom v semifinále niekoľkonásobne vrátime Nemcom prehru a vo finále dáme Kanadu tesne 9-5.

Nakoniec vypneme PlayStation, o rok ho zapneme znova, nastavíme obtiažnosť z Beginner na Normal a skúsime to znova :D

Reagovat
smazaný uživatel

a? také kraviny sa objavujú aj pred každým zápasom III. poľnohospodáskej ligy v snookeri. podľa mňa to moc prežívate.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel sem to zle Ale tohle mě fakt rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a?? takích pičovín by som našiel milión aj na vašej strane. A chápem to oveľa viac, než to, že sa nato snaží niekto upozorňovať a hrá sa na svätého za dedinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Proč se hned rozčiluješ? Kdyt je to vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

prebraté od slovákov si neprivlastňujte co ste nevymysleli ..

Reagovat
smazaný uživatel

Me na vcerejsim hokeji zaujala jina vec. Doted nechapu, proc jsme hrali 60 minut presilovku

Reagovat
smazaný uživatel

60min?? a vyťažili ste z toho gol nie dali ste šťastné goly akoze je jasne ze ste zasluzili dať goyl ale nie taketo a už chojte do piči toto je EUROFOTBAL !!!!

Reagovat
fantomas

No tak přesilovky nejsou naše největší zbraň, bohužel, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj na EF nemam pokoj od toho dementneho hokeja

Reagovat
smazaný uživatel

ked už ideš k hokeju tak to su najlepší ceský hráči:Jagr,šťastie,náhoda...Eliasov gol plaťiť nemal a ten 2 ste mali šťastie ale to je jedno mňa hokej moc netrápi ....Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Slovensko se může pochlubit takovou kvalitou, jako jsou hráči Netrefil, Nenahrál, Upadl. Hokej je odjakživa hodně o štěstí, stačí jedna blbá teč... Jde o to, že Česko vás přehrávalo v podstatě celou dobu a mělo tak mnohem víc možností, aby se jim to štěstíčko uchytilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Trepeš kraviny, Česi nás celý zápas držali a robili si s nami, čo chceli.

Reagovat
Kenneth

Štěstí-Klika-Náhoda a stejně máme 6 titulů. Prostě na to nemáte!

Reagovat
smazaný uživatel

mňa hokej nezaujima a tituli vaše vobec nie takže si ich možeš strčiť do riťi

Reagovat
smazaný uživatel

A proč to tu rozebíráš?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze na to mas ty

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, v roce 93 jste strašně chtěli být samostatní a teď můžete jenom litovat, taky jste mohli být letos mistři světa :)

Reagovat
stas87

nj ale my sme sa museli jebat v ceckovej skupine,zatial co vy ste hned po rozpade hrali ackovu...a nesrovnavaj furt cesko a slovensko kde je rozdiel 5 milionov ludi,co nesrovnas slovensko a finsko?

Reagovat
Kenneth

Co má společný počet lidí s kvalitou hokeje? To by byla Čína a Indie velmoc.

Reagovat
stas87

jasne a v cine a indii sa hra hokej kenniku

Reagovat
smazaný uživatel

Čína - Chinese Ice Hockey Federation, do IIHF vstoupili v roce 1963

Indie - Ice Hockey Association of India, di IIHF vstoupili v roce 1987

Reagovat
stas87

a este nezabudni dodat ze na najvyssej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsi se nebavil. Jen jsi ironicky psal, že se tam určitě hokej hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

my sme chceli byť silou mocou samostatní? to by chcel každý, keby bol všade utláčaný a aby sa Slovák dostal do repre, musel byť 3x lepší ako ostatní. A to hovorím iba o športe. Sa preber a netrep kokotiny.

Reagovat
Kenneth

utlačovaní? Nebýt Čechov tak jste dneska část Madarska, tak trošku úcty!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si v tej dobe, prepokladám, ešte určite nežil.

Reagovat
Kenneth

Ty snad ano? Je drzost napsat o tom že jste byli utlačovaní,stačí si vzpomenout na rok 1938 a zrada na Česku. Rok 1945 opět s prosíkem jestli vás nechceme vzít zpět!

Reagovat
vladis271

aach toto zjednodušovanie a prekrucovanie histórie.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ale podotýkám, že z obou stran...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

vies preco chcel benes ceskoslovensko?lebo bol posraty,po vojne zilo len v cesku 3 miliony nemcov,kazdy treti clovek v cesku bol nemec a nemci vzdy tuzili po tom ovladnt cechy,tak rychlo zhanal nejaky stat s ktorym by sa spojil,slovaci usilovali o autonomiu ramci uhorska x rokov a to ze sa naskytla prilezitost s cechmmi tak sme to vzali ako aj vy,s vami nemame moc spolocne okrem jazyka a reci,ja sa cechom ospravedlnujem len za jedinu vec:vtedy ked nam chybali ucitelia,doktori,proste vzdelany ludia v zaciatkoch po rozpadu uher,tak potom sme tych vzdelanych ludi vyhodili,to je mi luto a to je nevdek,a len tak na okraj,len stefanik mal vo svete kontakty,na niketore dolezite jednania benesa ani nepozvali,ten mal holu rit a sedel doma na zadku a tymto koncim tuto debatu

Reagovat
Kenneth

Němci vždy túžili po tom ovládnout Čechy.

Reagovat
stas87

jasne,nikdy si nerobili na ceske uzemie naroky vsak?

Reagovat
Kenneth

Němci túžili i po Polsku,Rakousku,Rusku,Belgii,Francii,Nizozemsku.

Reagovat
stas87

aha a polsku a krajinami ktore si vypisal zilo 3 miliony nemcov vsak?a o akej zrade to hovoris?benes nas po vojne nezradil?

Reagovat
Kenneth

OMG co mi je do toho kde žili,bavíme se o tom po jakých uzemích toužil ne?

Reagovat
stas87

ser na to,tato hadka by bola nekonecna a ja si nemienim zajebavat cas nad niecin co sa stejne nikdy nevyriesi,tu poznamku o zrade si si mohol usetrit,tu zradu mate na svedomi aj vy...

Reagovat
smazaný uživatel

prosím tě,běž ty svoje moudra šeptat do ouška Bárbíně.Ta to ocení

Reagovat
smazaný uživatel

*n

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, utlačovaní... Třeba Štefánik byl před několika důležitými jednání odpraven pryč, aby mohla vyjednávat ryze česká delegace...

Reagovat
smazaný uživatel

jenom jsem píchl do vosího hnízda :)

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Třeba tým který vyhrál EURO v Bělehradě byl skoro komplet slovenský, snad jenom Panenka a ještě další dva byli z Česka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eliáš to povedal dobre, šťastie praje pripraveným, oni si za víťazstvom išli, my sme boli posratí...

Reagovat
smazaný uživatel

Česi boli jednoznacne lepsi to treba uznat,

ale ten jeden gol platit naozaj nemal, ked bol hrac v brankovisku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá křeč, ale tak stačí se podívat na nick

Reagovat
smazaný uživatel

ze hrac stoji v brankovisti nemusi znamenat ze je branka neregulerni zopakuj si pravidla hokeje nez se zacnes strapnovat nulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, takže sme vlastně vyhráli jen kvůli haluzi a vy ste si minimálně bod zasloužili? Aha. Byli ste zralí na debakl, můžete být ještě rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

K hokeju: Slováci včera keby bola štatistika držania puku tak česko 75 % bolí chvíle kedy už visel další český gool ale dajak sme sa z toho vymotali no jednoducho obrana slovenska je nemotorná a pomalá asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba přijede Mezsároš, Flyers totiž vypadli...

Reagovat
vladis271

Ja si neviem predstaviť ako chceme poraziť Ďánov, nieto ešte Fínov. Aký bude na Denmark kurz? by sa oplatilo aspoň za desinu hodiť.

Reagovat
vladis271

že Ď

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si uz zo skusenosti podal za 10 na cechov

Reagovat
Kovi81

meszaros uz to asi nestihne

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad tohle kolo nebudem smutní

Reagovat
smazaný uživatel

to dufam aj ja že nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

remiza by byla vyhovující pro obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

heh ale v počte bodov by nebola

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to skončilo 4-4 my bychom byli spokojeni a vy byste si nemuseli vyčítat že jste pro zisk 3 bodů nic neudělali

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nemozes vedet uvidíme zajtra hlavne nak to je pekný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Bude těžké udržet 5. flek a 4. už je téměř v nedohlednu, ale everton má na to tu sebranku porazit a když je porazíme i v dohrávce tak by mohli znervóznět a aspoň se budou muset snažit až do konce! Takže Spurs a Toffees jedééém!

Reagovat
minoLFC

na 4ti flek už nemá ani Spurs ani LFC, City stačia 3 body

jo a 5te teraz držíme my

Reagovat
smazaný uživatel

zapas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nepsal, že na 4. flek máme, ale psal jsem: pojďme jim to co nejvíc znepříjemnit!

Reagovat
minoLFC

aj keď vlastne Spurs by ešte mohli vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti i ropáci zaváhají a LFC si zvětší šance na EL a přiblíží vidinu LM

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby byla neděla a vrátilo se staré známé nadávání na Man United a na Webba. Nevěřil sem že to řeknu, ale když čtu tuhle diskuzi, tak se mě po tom trocha stýská.

Reagovat
vladis271

mne tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že se na to vyloženě těšíš, když ses do mě posledně tak pustil

Reagovat
kiwwi

cele kolo ani jedna dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

mozna jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jeste ne

Reagovat
smazaný uživatel

Příště bude Rovers taky dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho taky

Reagovat
kiwwi

tam ide byt cista 1

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds bude znova na Sopcastu. Je vůbec nějaká naděje na postup do vyřazovacích bojů? V případě výhry Leedsu a prohry Nottinghamu - jaké jsou vzájemné zápasy?

Reagovat
kiwwi

tam sa rata snad skore nie? Leedsu by malo stacit vitazstvo o 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím jak je to v nižších ligách. Výhra o tři by snad šla, QPR už o nic nepůjde, tak by to mohli odchodit. Aji když by mě mrzelo nepustit do playoff zrovna Nottingham.

Reagovat
kiwwi

teda sorry, Leeds by musel vyhrat o 5 golov s tym ze Forrest by prehrali minimalne o gol...a Leeds uz prehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Forest by museli prohrát o šest gólů, aby nepostoupil do playoff myslim...

Reagovat
kiwwi

QPR sa neodpocitaju ziadne body

Reagovat
herbage

Dneska teda slabota zápasy, ale zítra šlágr kola Stoke - Arsenal. Už se těším, hlavně na návrat Verminátora

Reagovat
smazaný uživatel

šlágr kola

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát?Kolik toho vlastně odkopal v plné síle za tu rezervu?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by, ještě když je zraněný Djourou, odehrál 1 zápas za rezervu na OT a na plno trénuje už delší dobu....

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
soukup

s vaší statistikou průměrného počtu zranění se zápasu se Stoke bych pro jeho návrat rozhodně vybral jiný zápas

ale jo těším se na něj taky, doufám, že na něm ta dlouhá pauza bude znát

Reagovat
herbage

Verminátor jako Temrminátor. Nebo bylo snad na Arnoldovi ve třetím díle znát, že 20 let nehrál?

Reagovat
kiwwi

Wenger: Bendtner has Arsenal future

Wenger rejects Arshavin exit talk

Reagovat
herbage

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: "Football is not a supermarket where you go and say 'I want a good player, give me one please'." už vím jak to u nás bude vypadat v létě

Reagovat
smazaný uživatel

ten " " je ironický?

Reagovat
smazaný uživatel

ked nick odide, a chamakh zostane, napisem wengerovi list, ze to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kamo, musime tomu zabranit, hoc aj vlastnymi telami

Reagovat
smazaný uživatel

A co naše náboženství : "In Arséne, we trust."

Reagovat
smazaný uživatel

asi ma arsene skusa ale som slaby a postavim si zlate tela

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ide o Nicka, tak ide bokom Boh, Ježiš, Alláh, Buddha a dokonca aj Arséne. Nick by ti to sám potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si dělám srandu, samozřejmě, že chci aby šel Chamakh co nejdřív doprd*** a pokud možno Bedna zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ale sleduješ toho Afobeho? Čo zápas, to gól a to mal teraz len 18, fakt borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím no, viděl jsem nějaké jeho góly, tak uvidíme jak se to vyvine. Snad jim vystřílí postup do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

3 krat za sebou motm

Reagovat
smazaný uživatel

nick sa riadi :in nick we(=nick) trust

Reagovat
fantomas

Ať dou oba a přibalí se k nim ještě Chamakh.

Reagovat
kiwwi

som si myslel ze tak to beru vsetci fans Arsenalu, preto ten " " ale nejak som sa asi sekol

Reagovat
fantomas

No tak herbage ten by stabilně kádr vůbec neměnil, jen by vyhodil Denilsona s Almuniou a přivedl Hazarda, ale ostatní mě celkem zklamali no. Fakt nevim, k čemu nám bude otrávenej Bendtner na křídle. Zbytečně ho akorát zabíjíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní počítají s tím, že ho tam Wenger přestane cpat, to je snad jasné, jinak to nemá žádnou budoucnost. Uvidíme co zítra, ale každopádně bych ho postavil od začátku. Snad Arséne není uplný debilek nebo já fakt nevím. Jako jestli zase budem zítra posílat centry na Robina do vápna, tak už nevím co si o tom mám myslet.

Reagovat
fantomas

Jestli ho tam přestane cpát, tak bude střídat na hrot no, což mu stejně na ničem nepřidá. On tak jako tak bude chtít hrát někde základ, ne furt vysedávat.

Reagovat
SunFells

K čemu by nám byl Diaby na beku? To není jeho rozhodnutí nastupovat na křídle a já s ním na hrotu nespokojený nijak nejsem.

Reagovat
fantomas

Já s nim byl spokojenej všehovšudy deset zápasů, když střídal. Pokud nastoupil v základu, tak možná v pěti. To je celkem málo na to jeho působení. On prostě potřebuje změnu, letos je jako žolík platnej asi stejně málo jako Aršavin.

Reagovat
SunFells

Ono je to těžký, když jako žolík je většinou stejně cpán na to křídlo. To mě vždy absolutně fascinuje, když on se svou výškou je nejčastějším centrujícím.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Nicka bych bral do NUFC, i kdyz je to na jeho ego moc malej klub

Reagovat
Counter

Pořád je dost pravděpodobné, že Bendnter odejde. Před odchodem Eduarda tomu taky nic podle Wengerových výroků nenasvědčovalo a stejně se pakoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Do NUFC by stejne nesel

Reagovat
Counter

Asi ne no, museli byste ho nakazit přehnaným optimismem, kterým trpí vaši fans :)

Reagovat
fantomas

Jj, tohle totiž, pokud k tomu dojde, těžko někdy bude Wengerova iniciativa. Odejít spíš bude chtít sám Bendtner.

Reagovat
herbage

No když si vezmu výměnu Eduardo - Chamakh, tak krom těch 7 milionů liber pěkný provar

Reagovat
smazaný uživatel

No, to nezačalo moc šťastně. QPR to očividně vypustit nehodlá.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseasite.cz ooooo

Reagovat
smazaný uživatel

chelseafc.sk chelseafc.cz

Reagovat
M0rb1D4S

A ta ze všech vůbec nejlepší chelsea-fc.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by Blackpool mohl překvapit. Spokojil bych se i s remízou, ale nedávám tomu velkou šanci.

Reagovat
kiwwi

to je dobra analyza...dnes by mohol byt Blackpool 2, uspokojil by som sa aj s X, ale bude 1

Reagovat
smazaný uživatel

První dvě jsou spíš přání

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Už jenom to, že by vůbec někdo přemýšlel ho vybučet by byla totální kokotina. Nevím jako proč by na něj měli bučet, že mu Shawcross zpřelámal nohu? A že nepřijal omluvu, no bože. Kdyby mně někdo vyřadil na rok z fotbalu, došel za mnou a řekl "Promiň, já nechtěl" tak ještě jednu cyhtne.

Reagovat
smazaný uživatel

nj..ja som sa skoro pogrcal na rano, ked som si to cital.. robit zo shawcrossa obet, a z ramseyho zleho, lebo mu "vraj" neprijal ospravedlnenie, je uz teda riadna sila

Reagovat
kiwwi

bol to nestastny zakrok a to ospravedlnenie mal rozhodne prijat

Reagovat
smazaný uživatel

nevies, ci to bol nestastny zakrok, nevies, ci to prijal alebo neprijal...a priat mu to preto este raz? naozaj moralna paradicka

Reagovat
vodka

jak nevies? šak je to všeobecně známé

Reagovat
smazaný uživatel

to prve vie len shawcross niekde vo vnutri, to druhe som nikdy nevidel v hodnovernom clanku s citaciami..vidim ze som sa do toho nemal pustat, nechapem ako ho moze niekto obhajovat

Reagovat
kiwwi

preco by mal povedat ze sa do toho nemal pustat?

bol to suboj 50:50

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa nemal pustat..zase si to potrvdil, lol

Reagovat
kiwwi

tak dalo sa to pochopit aj tak ako som to pochopil ja

ale nic to nemeni na veci ze sa Ryana budem v tomto zastavat

Reagovat
smazaný uživatel

v čom presne sa ho budeš zastávať?

Reagovat
kiwwi

ze neurobil nic zle, ospravedlnil sa a bolo vidno ako ho to uprimne mrzi - odisiel so slzami v ociach z ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu; každý človek je zodpovedný za to, čo robí a za následky svojich činov musí pykať. Keby vodič nechtiac zrazil dieťa, tak za to musí pykať. A nedá sa čakať, že by s tým vodičom široká verejnosť súcitila. Keby sa to stalo hráčovi MU, tak by si toto nepísal, o tom som presvedčený.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to tak, že ak by zlomili nohu hráčovi MU.

Reagovat
kiwwi

a nezlomil LAV na zaciatku sezony nohu hrac Rangers? Ale bol to normalny suboj a vobec ho za to neodsudzujem - to sa pri futbale proste stava

Reagovat
kiwwi

ty tu davas riadne priklady

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej..trochu zvelicene, ale nemozes na to napisat absolutne nic

Reagovat
smazaný uživatel

on plakal to je take krasne..nechapem aarona, ze sa mu neospravedlnil, ale smeroval si to rovno do nemocnice

Reagovat
kiwwi

omg, skoda reci s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna s tebou

Reagovat
kiwwi

vidim, ze nejak sa tu spopularizovala ta hra ktoru hral ten srdieckovy man united s hrubasom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

nojo takže příště, když někomu zlomí nohu, tak ať se tím začne chlubit, protože je vlastně jedno jak se zachová

Reagovat
smazaný uživatel

ako..hej, je pekne, ze ho to potom mrzelo, ...ale to je snad normalne, nebudem preto z neho robit chudaka alebo ho vyzdvihovat

Reagovat
fantomas

Ale 50:50? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre dobre..

ale nechapem to...mne to pripada uplne prirodzene a automaticke, ze to moralny clovek odsudi..minimalne tie zvratky fanusikov

Reagovat
vodka

Reagovat
Side

Bože, dyť v té době mu bylo 19 a on mu málem ukončil kariéru. Ramsey si za ten rok prošel peklem, musel z toho být psychicky totálně na dně. Tohle jenom nějaká omluva nespraví. A co na tom změní, že nechtěl? Vůbec nic, prostě mu to nohu zlomil, kdyby do toho nešel jak idiot tak se to nestane. A vůbec, dělat ze Shawcrosse chudinku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kludne aj dvakrat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
soukup

a měl mu k tomu koupit kytku aby to spravil? Shawcross není žádný hovado a hajzl, kterýho by nezajímalo co udělal, jasně, že ten zákrok už nevrátí...

Reagovat
soukup

a měl mu k tomu koupit kytku aby to spravil? Shawcross není žádný hovado a hajzl, kterýho by nezajímalo co udělal, jasně, že ten zákrok už nevrátí...

Reagovat
soukup

a měl mu k tomu koupit kytku aby to spravil? Shawcross není žádný hovado a hajzl, kterýho by nezajímalo co udělal, jasně, že ten zákrok už nevrátí...

Reagovat
soukup

už fakt potřebuju novou myš, trojklik je už trochu moc

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Shawcross je hovado - v tom smyslu, že si nepřipouští, že udělal něco špatně a nehodlá na svém přístupu k zákrokům nic měnit.

Reagovat
SunFells

Shawcross do toho souboje nešel se zlými úmysly, ale dost neuváženě a to se mu nestalo zdaleka poprvé. Že Rambo nepřijal omluvu se pochopit rozhodně dá a Shawcrosse by to nemělo vůbec zarážet.

Reagovat
SunFells

To jsou hyeny

Reagovat
soukup

oprava - někteří fanoušci Stoke o jeho návratě některý příspěvky jsou tam fakt idiotský, ale holt blbci se najdou všude

Reagovat
Azza

stejně budou bučet na celej Arsenal tak co ...

Reagovat
kiwwi

teraz pekne Gradel

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Boston Bruins a speciálně pro Thomase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm,konstruktivní reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Od srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

co proti nim máš?Fandils snad Flyers?Nechápu,jak jim někdo může fandit-nehledě,že tam není jedinej Čech

Reagovat
Chazy

Náhodou Philla má sympatický týmy napříč všema sportama.

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná v tom tvým baseballu:) Jinak je to banda řezníků (která se kupodivu v PO chovala normálně)

Reagovat
smazaný uživatel

a třeba v sérii proti Bostonu to nějak nehrotili

Reagovat
niflheim

Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Já dlouhodobě platonicky přeju Montrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky nevadí.Je tam spousta sympaťáků-Pleky,Cammalleri,Gionta,letos Subban a tak.Ale miluju hru Krejčího-to je náš novej Džegr ( ) v NHL

Reagovat
Chazy

Zajímavý je, že Američani to Jágr vyslovujou úplně dokonale, stejně jako Krejčí :P

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče,na ESPN ho vyslovujou jako Dejvid Krejči.A dneska v noci byl flashback,kde dával Džegr 600stej gól a vyslovovali ho jako Jaromir Jagr námber sixtyejt

Ale tvá pointa je asi jinde Ale zase na druhou stranu-Jardu takhle zmiňujou (Džegr) i hráči,co s něm v době jeho největší slávy hráli současně NHL (Výborný,Hrdina,) tak bych se nedivil,že ho tak i četli komentátoři

Reagovat
Chazy

Právě z ESPN vycházím, oni si tam komentátoři na výslovnost dávaj hodně pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,to máš pravdu.Mám ESPN asi dva roky a zkomolení nějakýho jména sem se tam snad ani nedočkal

Reagovat
kiwwi

tak asi pochopili ze Jagr a Jagger sa nemoze vyslovovat rovnako

Reagovat
fantomas

Byl tam Čechmánek. Kvůli němu sem jim kdysi fandil já třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

no,byl tam i Eric-to sem jim i fandil

Reagovat
fantomas

Z Ericů sem měl vždycky radši Desjardinse, takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

mě ale Lindrosovo pojetí imponovalo.Škoda,že to nešlo,on byl fakt chabej na tu hlavu

Reagovat
fantomas

Když ji měl furt dole...

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ale hokejista od Boha

Reagovat
Chazy

Taky :))..

Reagovat
smazaný uživatel

alebo od žalúdka.

Reagovat
smazaný uživatel

no,každej to nebere podle Meszároša

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

mi nehovorte ze on na niecom neslape

http://youtu.be/Iz9CD6xjIz0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ivanko, všetci na niečom šlapú.

Reagovat
kiwwi

who are ya?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

On je neuvěřitelnej, pravej šašek týmu... S ním musí bejt v kabině dobrá prdel, a to i přes to, že vůbec neumí jazyk..

Reagovat
smazaný uživatel

ohromná posila jak na hřišti, tak v kabině. někoho takovýho sme potřebovali

Reagovat
M0rb1D4S

Je to šašek. Aspoň přinesl do kabini pozitivní náladu! Fakt skvěle zapadl, teď musí ještě zapracovat na některých aspektech svojí hry A za tohle video

Reagovat
Arbiter

je úžasný

Reagovat
kiwwi

McCormack

Reagovat
Chazy

Stejně je to těm sráčům bohudík k ničemu :)

Reagovat
kiwwi

a to je skoda

Reagovat
Chazy

Kvůli jednomu derby, co by přinesli zpátky?

Reagovat
kiwwi

mne sa pacia

Reagovat
kiwwi

a ked uz ti niesu sympaticki tak aspon pre toto:

Leeds Utd’s games were the most prolific this season in the Championship with 151 goals; an average of 3.3 per game. Entertainers.

Reagovat
Chazy

Další hurá fotbal? Wolves a Blackpool stačí.

Reagovat
kiwwi

Blackpool bavil, ale vypadne - nebolo by zle mat tam za nich nahradu

Reagovat
smazaný uživatel

tak playoff vypadá takhle:

Swansea - Forest

Cardiff - Reading

Reagovat
kiwwi

Sqansea - Cardiff

Reagovat
kiwwi

*Swanse - Cardiff

Reagovat
kiwwi

jebem nato

Reagovat
smazaný uživatel

to je o 3. postupove miesto ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Chazy

Tak snad postoupí jeden z tý první dvojce.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Forest

Reagovat
soukup

spíš jeden z těch týmů napravo, ale tak Cardiff by taky šel, aspoň by přibyl jeden vyhrocenej soupeř pro Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležité, že kanárici sú po dlhej dobe späť

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Cardiff jsem pro Royals nechtel. Ale na druhou stranu, aspon si nejtezsiho soupere vyradi uz v prvnim kole a pak v pohode postoupi

Reagovat
kiwwi

omg jak co to tam Moyes postavil

Reagovat
fantomas

No to je pořádně divná nekreativní záloha...

Reagovat
kiwwi

teraz neviem ako to myslis

Reagovat
fantomas

Tak střed Heitinga-Neville-Rodwell...to ani Arteta nevytrhne.

Reagovat
kiwwi

no, este ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

kopiruje manciniho

Reagovat
fantomas

Sturridge je zpět, tak snad bude výhra. Byla by ostuda nedat SAFC.

Reagovat
kiwwi

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ty karamelky dělajou.

Reagovat
kiwwi

Vieira

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Či tě tak rozesmály ty dvě jeho nepřesnosti...

Reagovat
kiwwi

nie, ta 1000% tutovka co zahodil

Reagovat
SunFells

Paddy

Reagovat
fantomas

Paddyyy...

Reagovat
Bayern +

Silva, Yaya Toure

Reagovat
kiwwi

to je jedna velka bieda Toffees

Reagovat
fantomas

Jako bych to neřikal, že to nebude vypadat k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
mithro

everton

Reagovat
fantomas

Silva je zase famózní.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Counter

Man City supr fotbal, Silva s Yayou byly i za ty prachy perfektní nákupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tito dva jo, ale Džeko - to je uplná marnost.

Reagovat
Counter

Však on se do toho taky dostane, zimní přestupy to mají v druhé půli sezony vždycky těžké, zvlášť při změně ligy. Soudit Džeka budu až v příští sezoně poté, co si odbyje celou přípravu.

Reagovat
kiwwi

Dzeko je slaby, ten sa do toho nema sancu dostat

Reagovat
Counter

Tak to jo, když to říká know-it-all kiwwi, všechny argumenty je třeba smést ze stolu...

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pozriem a vidim

Reagovat
t0mmy33MCFC

Yaya - what a stunner! Uz bych mu konecne pral taky nakou bombu z dalky..

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbec ten Ridgewelll

Reagovat
smazaný uživatel

Bolek

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo pořádnej přenos Newcastlu?

Reagovat
kiwwi

fans City

Reagovat
t0mmy33MCFC

za co? zas tam zpivaj tu skaredou pisnicku? mam to dost potichu..

Reagovat
kiwwi

"Who put the ball in the Munich's net

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak to neni pekny no, zvlaste kdyz prej na palube byli i nekteri odchovanci City

Reagovat
Mindas

Frank Swift! Nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Karamelky dneska hrajou zoufale nenápaditě. Takhle si tam Chelsea odehraje pohodový zápas za tři body a ani se nezpotí.

Reagovat
Counter

Moses krásně to Insomniovi připravil.

Reagovat
fantomas

Omfg, Gardner střídanej zase do středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši on se ten Gladbach fakt zachrání ...

Reagovat
smazaný uživatel

Špatnej článek sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám na YES pustilo do pozadí nějaké country?

Reagovat
fantomas

Jojo. Na deset sekund.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem měl strach že se mě nějak domrvil počítač.

Reagovat
herbage

OT: Mikaël "žárovka" Silvestre dal vítězný gól, který definitivně zachránil Werder v Bundeslize

Reagovat
kiwwi

Evertoooooooooon

Reagovat
mithro

Evertoooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nevim, ale to se asi dalo chytit.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jestli myslis tedka Joe, tak jo chybelo mu asi malo... ale opet klasika Yaya bezel sam, Dzeko to mohl vyresit lip a pak prijde naka standartka takova a gol z niceho..

Reagovat
mithro

jj, to mal brankar jeho kvalit urcite mat, aspon vidis preco je vds najlepsi

Reagovat
fantomas

No tohle na tom fakt nic nezmění, až taková hrubka to nebyla.

Reagovat
mithro

ale bola

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham zabrat :(

Reagovat
mithro

almost Javier Hernandez´s like

Reagovat
t0mmy33MCFC

mancini krouti hlavou, misto aby stridal

Reagovat
vodka

OSMAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
kiwwi

Toffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

LEEEEOOOON!!!

Reagovat
vodka

POOOZDĚĚĚĚ

Reagovat
fantomas

NOO AAA COOO???

Reagovat
kiwwi

co robi kurva ten Bolton...mam ich na tikete

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, jak se vyrali na Fulham a Rovers, nikdy bych si je takle ke konci sezony na tiket nedal.

Reagovat
fantomas

*vysrali

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól

Reagovat
kiwwi

btw oba goly isli cez Kompanyho

Chelsea tam nevyhra!!!!

Reagovat
Arbiter

zbožné přání...

Reagovat
kiwwi

tak my to potrebovat ani nebudeme, to bola uz len taka bezvyznamna uvaha

Reagovat
Arbiter

tak jasné, po prohře s námi a B'burnem už vám to bude opravdu jedno

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

Reagovat
t0mmy33MCFC

To urcite Fergie mu zakazal stridat driv jak v 75minute

Reagovat
kubys

Tak snad za dva roky...

Reagovat
kubys

Hlavně, že se bude hrát na Olympijském stadionu.

Reagovat
kubys

Stačí si poplakat...

Reagovat
Chazy

Mohlo by to WHU za týden pustit Wiganu. On na něj v PL počká a "rivalita" může pokračovat.

Reagovat
vodka

Baines je ale fakt nejlepší levý bek v PL... strašně sympatický herní projev, obětavost, pracovitost, týmovost a hlavně kvalita jak dopředu, tak dozadu

Reagovat
fantomas

Ale Arsenal by stejně nikam neposunul... prej.

Reagovat
herbage

Ale jdi ti brebto. Ne neposunul, ale výrazně neposunul

Reagovat
fantomas

I to je hovadina.

Reagovat
vodka

a který levý bek by vás potom výrazně posunul? i když posunul by vás Samba a potřeba je i útočník místo RvP...

Reagovat
herbage

Prej Samba Nejde o to jaký levý bek, protože to není post, který by hru posouval na novou úroveň. A Clichy není zas takový tragéd, jak z něj fantomas dělá

Reagovat
vodka

takže nakonec sme zase u toho, jak je kádr silný, ale za všechno može jenom smůla...

Reagovat
herbage

Neviděl jsi tu tabulku, kdy by všechny střely do brankové konstrukce skončily v brance? Vedli bychom o 12 bodů

Reagovat
vodka

tak vidiš, minimálně útočníke je potřeba, když ty jelity trefují tyčky místo sítě

Reagovat
fantomas

Na poměry Arsenalu to tragéd určitě je - takovej, jakýho z něj dělám. Mi řekni jeho silný stránky, schválně, který by ocenili i jinde ve klubu bojujícím o titul.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Konečně ten fotbal a atmosféra nevypadá jako že se hraje na City of Manchester Stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na to po první půli vys*al, protože už sem jim vůbec nevěřil a teď to zapnu a toto pěkně toffees

Reagovat
fantomas

Německá média přinesla zprávu, že Borussia Dortmund v pondělí uspořádá tiskovou konferenci, na které oznámí odchod Nuriho Sahina do Realu Madrid. Turecký záložník byl ústřední postavou letošních úspěchů BVB a jelikož má ve smlouvě zahrnutou klauzuli, že může být vykoupen za 10 milionů eur, pravděpodobně ho ve Vestfálsku neudrží.

To kdyby se do toho Wenger pořádně opřel a pak si třeba prodal Cesca za 50 mega, to by byla nádhera.

Reagovat
herbage

Je vidět, že Bundesligu nesleduješ. Nuri není podhrot jako Cesc, je to levák a hraje na Wilsherově pozici. Mimoto, Bundesliga je odlišná liga a nevíš, jaké by byly problémy s adaptací

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin na Wilsherovu pozici, Wilshere na podhrot.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

no, kde by byl problém posunout Sahina vedle songa, jako toho tvořivého a Wilshere by šel na podhrot?

Reagovat
herbage

Že Wilshere není tak gólový a více mu svědčí hra z hloubi pole

Reagovat
vodka

by se naučil střílet, Fabregas taky jednu dobu hrával víc zezadu... navíc byste měli asi nejsympatičtější střední zálohu na ostrovech s Sahinem, Ramseym, Wilsherem a Songem, kdyby si přestal barvit vlasy na blond...

Reagovat
fantomas

On střílet především umí - líp než Cesc - jen je třeba mu to vtlouct do hlavy. Navíc jen slepejš v něm nevidí typově podobného hráče Bergkampovi a ten hrával zhruba tam co Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc on by i letos mohl i z tý defenzivnější úlohy dát těch 6-7 fíků, bohužel je ještě trochu zbrklý (což je asi jediný argument, proč by ještě neměl hrát toho Bergkampa)

Reagovat
herbage

Bergkampa v něm vážně nevidím a myslím že nejsem sám

Reagovat
fantomas

No, zatim se k tobě nikdo nepřidal.

Reagovat
herbage

Dle tvé logiky se k tobě přidal jen Fenri. Jacl má úplně jinou tělesnou konstituci, styl hry i zrachlení. Vidím analogii Robin - Dennis, ale Jack - Dennis mi přijde přitažené za vlasy

Reagovat
fantomas

Přidal se ke mně mimo jiné i Wenger, ale to je jedno. Stylem hry a myšlením si sou právě hrozně podobní - to, že je Wilshere subtilnější, přece při srovnání typologie hráčů nemůže hrát ani zdaleka takovou roli.

Reagovat
herbage

Wenger ale říkal, že by hrál na postu co Bergkamp, ne že je to podobný typ jako on. Bergkamp byl míčový kouzelník, to Jack není, ten má mnohem větší tah na branku a mnohem více se mi líbí, když hraje ze středu pole a zataženěji. On hraje přesně to, co hraje Sahin v Borussii

Reagovat
fantomas

Bergkamp v žádnym případě nebyl v náký první řadě míčový kouzelník.

Reagovat
herbage

http://www.youtube.com/watch?v=rYBUdi7ezHg Si ho pamatuji hlavně takhle

Reagovat
fantomas

A já zase takle:

http://www.youtube.com/watch?v=2-04aAMOYDc

Úplnej Jack, to prostě nepopřeš.

Reagovat
herbage

Spíš tam vidím Robina, ale to bude další z věcí, kde se asi neshodnem Takovej napůl robin, napůl Jack, no

Reagovat
fantomas

Robina??? V těch kolmicích, obloučcích za obranu, přenášeních hry na několik metrů...? To už je křeč, herbage.

Reagovat
herbage

Ano, ty kolmice či patičky či jiné překvapující věci s míčem, které překvapí obranu soupeře. Řikám, spíš kombinace obou hráčů

Reagovat
fantomas

To ale přece neni Robinova doména! Patičky možná, ale z takový hloubi pole on určitě nehraje, ke kolmicim a obloučkům se taky tolikrát nedostane, o přenášení hry ze strany na stranu alá Scholes ani nemluvě...

Reagovat
herbage

Tak Scholes i Jack to provádí více z hloubi pole, Dennis to dělal až někde před vápnem soupeře či při breaku na půlce soupeře. Robin poslední dobou hraje na hrotu, tak už to tolik nedělá, ale kdžy jsme hráli ještě 4-4-2, ale i minulou sezónu, tak hodně nádherných asistencí si připsal nebo hodně kolmic vykouzlil

Reagovat
fantomas

Neřikám, že to neumí, ale jeho přednosti sou teda jinde.

Reagovat
Counter

Robin je stejně tak dobrý zakončovatel jako nahrávač. Ne náhodou byl předloni nejlepší nahrávač v PL, přestože odehrál jen 2200 minut. Právě díky téhle kreativitě je ideální na hrotu v našem současném rozestavení a má prsty téměř ve všech vstřelených gólech. Jen letos to tolik není vidět, protože v posledních měsících není nikdo jiný než Robin schopný střílet góly :)

Reagovat
fantomas

Je ideální na hrotu, kde Bergkamp snad za celý působení v Arsenalu pomalu nenastoupil, to stačí. Robin se nikdy nestahoval takle do hloubi pole, to dělával max. Ade, když už útočník. A dopadalo to, jak to dopadalo. Já nepopírám, že má Robin skvělý fotbalový myšlení, ale v Bergkampovi se prostě snoubila elegance s obdivuhodnym přehledem a takovou tou "rozdavačnou" kopací technikou alá Scholes - a TO je prostě Wilshere!

Reagovat
Counter

Já v prvé řadě netvrdím opak, jen jsem chtěl vyzdvihnout, že Robin je kvalitní nahrávač a rozhodně to je jedna z jeho předních kvalit. Srovnávat s Bergkampem ho nehodlám, tenhle spor rád přenechám herbagovi :)

Jack k tomu má rozhodně nakročeno, má na rozvoj ještě moře času a když Cesc odejde, tak taky prostoru na hřišti. Jen si zase budeme moci nechat zdát o nějakých trofejích, ale to už bych se zase opakoval

Reagovat
fantomas

Tohle ale tvdíš už tak dvě tři sezony? Minimálně dva pokusy od tý doby, cos to začal opakovat, Cesc měl na to, aby teda ukázal, že může bejt tim "trofejovym talismanem". Tim on ale očividně není a dost možná ani nikdy nebude. Takže popravdě nevidim důvod, proč se furt opírat o to, že bez něj trofeje "už vůbec" nevyhrajem. Když jsme se poslední dobou opravdu přiblížili jen jediný - tý nejmíň významný.

Reagovat
Counter

Ale mi jde o to, že bez Cesca to nedokážeme tím tuplem. Že jsme v posledních letech nic nevyhráli nejde vyčítat zrovna Cescovi...

Reagovat
herbage

Ano, ty kolmice či patičky či jiné překvapující věci s míčem, které překvapí obranu soupeře. Řikám, spíš kombinace obou hráčů

Reagovat
Counter

A sympatie vyhrávají hodně trofejí, že :) Jestli pustíme Cesca, můžeme minimálně další rok udělat titulu pápá...

Reagovat
fantomas

Tohle je fakt tvoje jediná velká vada - přehnaná glorifikace Cesca.

Reagovat
Counter

Já to vidím jako přiměřené hodnocení jeho schopností. Dokud k jeho odchodu nedojde, nedozvíme se, kdo má pravdu.

Reagovat
herbage

A tvoje zase underestimace významu Cesca pro Arsenal

Reagovat
Counter

Tohle je z tvého pohledu vážně jediná fantomasova vada? :)

Reagovat
herbage

Já nespal jediná

Reagovat
Counter

To ale vyplývá z kontextu fantíkova komentáře, kdy psal o jediné mé velké vadě ;-)

Reagovat
fantomas

To těžko.

Reagovat
herbage

A on se dává titul za miss sympatie? Není náhodou, že o titul bojují ManU a Chelsea, kde je to jeden křivý charakter vedle druhého

Reagovat
vodka

u vás je stejně problém hlavně ten, že tam nemáte žádné vůdce, Fabregas je jako lídr slabý... navíc mně je to z toho pohledu, jestli by byla ta záloha silnější, nebo slabší, šumák. Jenom bych na ni byl hodně zvědavý...

Reagovat
herbage

Já ani ne. A Cesc není slabý lídr

Reagovat
fantomas

Je.

Reagovat
herbage

Chceš si zahrát na školku? Dobře, tak řikám: nene

Reagovat
Arbiter

jsi v tom sám herbe

Reagovat
herbage

Nevtírej se

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

A kde je prosim tebe psáno, že musíme na Cescovo místo nutně přivést stejný typ hráče? Mimochodem Hazard taky nepřestupuje z PL, pokud vim, taky jde z odlišné ligy, a ty přitom o jeho dokonalém začlenění snad vůbec nepochybuješ.

Reagovat
herbage

Hazarda taky nechci místo Cesca

Reagovat
fantomas

No a? Chceš ho do základu, tak v čem je rozdíl?

Reagovat
herbage

Kde cpu Hazarda do základu?

Reagovat
fantomas

Jo, takže ty chceš jednoho z nejtalentovanějších křídelníků v Evropě na lavičku? Nebo co jako? Zdá se mi, že vaříš z vody docela...

Reagovat
herbage

A kde zase píšu na lavičku proboha? Hrajeme 4 soutěže, zahraje si dost. Vždyť sedává i v Lille. Měli bychom na dva posty 3-4 hráče, točili by se všichni

Reagovat
fantomas

No, takže s nim počítáš do základu, panebože. Nikdy sem neřek, že bude základ neměnnej, ale počítáš tam s nim. Jak s malym děckem. No...a teď mi pověz, v čem je ten fatální rozdíl, že Hazardovi adaptace se očividně nebojíš (protože za jeho přestup bojuješ už století), zatímco tý Sahinový jo.

Reagovat
fantomas

*Hazardovy

Reagovat
herbage

Ok. Sahin by se určitě adaptoval, nespornou kvalitu on určitě má. Možná má lepší předpoklady k adaptaci, než samotný Sahin. Jenže podobný typ hráče už máme ve Wilsherovi, který bude dle mého IMHO lepší a počítat s ním jako s náhradou za Cesca mi přijde riskantní. Nebojím se ani tak adaptace, jako jak by výsledná hra měla vypadat. Přeci jen, Sahin je spíš větší posouvač míčů a hře tolik dynamiky nepřidá. Rozhodně by to byl velký risk a ještě měnit za Cesca, který už je dávno adaptovaný

Reagovat
fantomas

Tak ne měnit, jeho přestup je stejně nevyhnutelný, takže si nemůžeme vybírat. A proč teď teda dejme tomu neinvestovat do Sahina, nezapracovat ho do kádru namísto Rosy dejme tomu (i když ani on neni jeho post), Cesc by si víc odpočinul a třeba by i ve finále byl platnější. Podle mě by se na tomhle nedalo prodělat a v kombinaci s tim, že se o něj Wenger dřív zajímal, pokud vim, sem hodně doufal, že tu klauzuli využije.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No, rozhodně bych se nebránil, ale muselo by se přejít na 4-4-2. Za tu cenu je ten hráč zadarmo. Jenže nám se nehodí do systému a hráč na lávku to není. Točit můžeš hráče na křídlech, ale střed zálohy by měl být pevný, tedy co se týče playmakera určitě

Reagovat
soukup

to je na něj moc příchodů a odchodů naráz

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jste ho chtěli střelit za takový peníz tak jste to měli udělat v létě. Nebo věříš, že by za něj někdo těch 40-50 mega dal? Letos se mi nezdá, že by byl nějaký válec...

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10 mega... To by se do toho ale neměl montovat ten Real.

Reagovat
fantomas

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tolik utocniku snad City jeste na hristu nemelo

Reagovat
fantomas

Klasnič.

Reagovat
vodka

a Muntari aspoň dal gól, když už jinak to hostování stálo za prd...

Reagovat
fantomas

Omg. Další hloupá ztráta...

Reagovat
vodka

Bolton to vypouští no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Budme klidní Spurs doma mandarinky neporazí

Reagovat
Mircu5

Ani bych se nedivil, mohlo by to skončit aspoň remízou.

Reagovat
t0mmy33MCFC

vsak vime

Reagovat
Mindas

Dvě šance hlavou a je hotovo. Opět ty nevyužité šance zamrzí...

Reagovat
Mircu5

Jo hlavně proti Evertonu to už začíná být klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

city sice prehrali ale LFC to uz aj tak nema sancu dat, este si musime kryt chrbat pred sliepkami ..skoda ze neni nejakych 5 kol do konca este

Reagovat
smazaný uživatel

STARTING XI - Gomes; Kaboul, Dawson, Gallas, Rose; Van der Vaart, Modric, Sandro, Bale; Defoe, Pavlyuchenko. SUBS - Cudicini, Bassong, Corluka, Jenas, Kranjcar, Lennon, Crouch.

Wow Danny Rose na LB. Tak snad mu to vyjde jako debut proti Arsenalu. COME ON YOU SPURS!

Reagovat
Arbiter

se divím, že nedostane šanci Cudicini

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Harry se Heulerhovi snaží ukázat že mu věří. On je trochu nervák a až se z toho dostane tak nás zase bude držet.

Reagovat
Bayern +

To jsou mi zase výsledky

Reagovat
mithro

Luka

Reagovat
smazaný uživatel

já to říkal že citizens zaváhají

Reagovat
Counter

Rozhodčí Spurs žere úplně všechno, hrůza. Rose se ani nemusí snažit spadnout, aby vybojoval faul, stačí si v klidu kleknout na kolena. Bale kopne Kornilenka do hlavy, začne se svíjet a zajístí tomu chudákovi ještě žlutou...

Reagovat
Counter

A když pak Rose udělá dive tak očividný, že už to písknout ani nejde, tak žlutou stejně nedostane. Neskutečné toto.

Reagovat
smazaný uživatel

No, je super že Tottenhamu hraje do karet prohra Man City, ale aby je dotáhli, tak pro to taky něco musíjou udělat.

Reagovat
Counter

Rozhodčí to teď zazdil zase, Adam mohl v klidu jít ven a minimálně žlutá by jeho faulu na Balea slušela...

Reagovat
fantomas

Bale na půl příští sezony mimo určitě...

Reagovat
vodka

podezření na zlomený kotník?

Reagovat
fantomas

Jj. V lepšim případě přetrhaný vazy.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

no lol

Reagovat
mithro

a znovu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Kurva co se to tam děje

Reagovat
fantomas

OMG!

Reagovat
Counter

To je úžasná komedie

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

sice jsi napsal, že nemám vtírat, ale co se děje?

Reagovat
fantomas

Jedna penalta po ruce Dawsona - Gomes chytil. Při následnym rohu Gomes "fauloval" a Adam tentokrát proměnil.

Reagovat
Arbiter

"fauloval" takže nefauloval?

Reagovat
fantomas

Přišlo mi to jako dive, ale opakovačky sem neviděl.

Reagovat
SunFells

No pravděpodobně by to tak dopadlo, ale frajer se rozhodl tomu sám pomoct ještě o trochu dřív než k opravdovému kontaktu došlo.

Reagovat
Counter

Tangerines kopali během minuty dvě penalty. První za Dawsonovu volejbalovou smeč po rohu, kterou Adamovi Gomes chytil a vyrazil na roh. Tak se z toho nahecoval, že po rohu šel bezhlavě za míčem, sejmul Talyora-Fletchera a tentokrát už to Adam proměnil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bože v tom severním Londýně jsou ale posrané týmy. Ti by snad prohráli aji s vlastním béčkem. Doufám že to Kohouti ještě otočíjou.

Reagovat
minoLFC

prvá penalta prísna, keď vezmem, že Vidič takto smečuje v pokutovom uzemí často...

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Už sem se lek, že ji ten přeceňovanej fracek nedostane.

Reagovat
Counter

Lennon?

Reagovat
fantomas

Jojo. Za to vzteklý zakopnutí potom, co hrál rukou.

Reagovat
Counter

Gomes - from hero to zero in a minute Nutno pochválit rozhodčího, že měl koule na odpískání obou penalt.

Reagovat
herbage

A proti Chelsea from zero to zero?

Reagovat
Arbiter

tak tam také čaroval než dostal ten negól

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom neměla být ani jedna. Dawsyyho přistrčil, a Adama se nikdo ani nedotkl,jenom viděl, že si to ukop tak spadl

Reagovat
Counter

Podle mě se daly pískat obě oprávněně, prostě jak Dawson tak Gomes udělali neskutečnou blbost a tvrdě za to pykali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu se hádat. Já to vidím tak ty jinak,nemá to smysl...

Reagovat
Godwinson

Tottenham

Reagovat
Counter

teď to vypadá, že jim fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe!!!!!!

Reagovat
mithro

defoe, ake je to jednoduche

Reagovat
Counter

Beattie za Eardleyho, kdo další si takové střídání dovolí

Reagovat
smazaný uživatel

Musi vyhrat, se nediv

Reagovat
vicinda07

zasrany rozhodcovia. to si ich podplatil ten sejk z man city ci co ?? fakt nechapem preco piskaju proti spurs. a adam sa moze hanbit za to co dnes predvadzal. este sa aj tesi z golu z vymyslenej penalty aj ked vie ze uz nemal byt na ihrisku lebo mozno dojebal alebo aspon bribrzdil karieru jednemu z najvacsich talentov futbalu. dufam ze to nie je s garethom nic vazne ale vyzaralo to velmi zle. bojim sa zlomeniny. blackpoolu prajem vypadnutie a to urcite nie len pre dnesny zapas ale celkovo mi strasne nesedia na cele s tym ich šašom na lavicke a s kapitanskou paskou ktorych vsetci zeriete. PS: danny rose dnes vyborny. fakt prekvapil

Reagovat
vitasrp

Jak někdo může Hollowaye nazvat šaškem, to mi vážně hlava nebere...

Reagovat
Arbiter

Ty Mourinha za šaška nepovažuješ?

Reagovat
vitasrp

Šašek to pro mě není, já ho mám docela i rád, líbí se mi, jak dokáže rozvířit emoce, vyvolat různý kontroverze atp.. S ním se člověk nikdy nenudí, i když je na druhou stranu pravda, že v době Clásic jel silně přes čáru, ta jeho teorie o tlačence Barcelony ze strany Uefy byla přinejmenším směšná..

Reagovat
Counter

Podle mě to byl klasický Mourinho, čím větší význam, tím silnější slova... V podstatě se snažil vytvořit tlak na rozhodčí, aby sporné momenty nepřiřkli ve prospěch Barcelony. Já myslím, že to byl dobrý pokus :)

Reagovat
vitasrp

Tak samozřejmě, že to nemyslel vážně, s tím jsem ani trochu nepočítal, přece jenom on moc dobře ví, co na tiskovkách říká a taky proč to říká.. Každopádně už mi to přišlo přes rámec, doteď se pravidelně strefoval jen do klubu, hráče, trenéra, rozhodčího atp., po Clásicu už šel do sporu i s celou Uefou tím, že ji obvinil z tý tlačenky Barcy.. To je už přece jenom krapet přehnaný, nehledě na to, že mi to ani nepřišlo moudrý - na jednu stranu vytvořil tlak na rozhodčího a ten mu v odvetě po x zápasech s kataláncema nevyloučil hráče(Carvalho měl 100% vidět rudou), na stranu druhou si ale proti sobě definitivně poštval Uefu a vystoupilo proti němu dost osobností včetně koučů ostatních týmů.. Aby mu to taky jednou pořádně nezlomilo vaz..

Reagovat
Counter

On pro úspěch svého klubu udělá všechno, bez ohledu na osobní následky. A nechce se mi věřit, že kvůli tomu jej třeba nebudou další špičkové kluby chtít, na to je příliš kvalitní trenér.

Reagovat
Arbiter

co dodat Snad jen to, že SAFa také zatím nevyhodili

Reagovat
Counter

postavit na stejný řádek slova SAF a vyhodit je vážně raritka. Ale jsem vážně zvědavý, jestli tam fakt Mourinho nastoupí.

Reagovat
Arbiter

Jo, já si to jen chtěl ověřit

Reagovat
Mircu5

Haf! Ustekany pse...

Reagovat
smazaný uživatel

Sasom na lavicke Ted ses slusne ztrapnil

Reagovat
M0rb1D4S

Tady je jeden dáreček pro všechny hatery

http://www.youtube.com/watch?v=CTRu7i36vZo&feature=feedf

Reagovat
smazaný uživatel

hudba Peťa

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys k tomu chtěl, nějaký gay disco jako je v 99% videí?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hm, vypsaná fixa by se tam vážně hodila... Mě je jedno co posloucháš, jen si myslim, že hudba v tomhle videu je oproti většině celkem přijatelná (i když na She's like the wind to nemá...), ale je to otázka vkusu, takže to nemá cenu řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný video

Reagovat
Usty

Letos nejlepší v Anglii

Reagovat
niflheim

Snad to dneska stihnu.

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Ferguson bude pokračovat

Sir Alex Ferguson bude podle očekávání stát na lavičce Manchesteru United minimálně další sezónu. "Budu tady i příští rok," řekl legendární manažer pro The Mirror.

Reagovat
niflheim

Nepochyboval jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóóóóóó´

Reagovat
Kenneth

Takže pokračuje i Mourinho u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
Kenneth

Neboj se,jakmile u nás skončí tak směřuje k vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že u vás plánuje vyhrát titul a LM, tak jenom tak neskončí

Reagovat
Kenneth

Přepříští rok je u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si představit co by u nás dělal, koncepce u nás je zabudovávát talenty do týmu a ne kupte mi tamtoho a tamlectoho

Reagovat
Mimalu

V tom případě se modlím aby Carlo dneska vyhrál a zůstal, opravdu Josého ne

Reagovat
Swarley

ještě aby ne

Reagovat
vodka

http://yfrog.com/h8vsqdymj

a pokud to nemá zlomené, tak je tělo fakt úžasně ohybatelné...

Reagovat
smazaný uživatel

no vyzera to dost brutalne ...

Reagovat
smazaný uživatel

brrr

Reagovat
smazaný uživatel

už se něco ví ?? ono to vypadá třeba podobně jako Eduardo

Reagovat
Swarley

ouuu

Reagovat
SunFells

Není to v kotníku, hodně bych se divil, kdyby to nebylo zlomené.

Reagovat
vodka

je to těsně nad kotníkem, takže fakt nevim, ono je otázka, jestli je lepší si tu nohu zlomit, nebo mít přetržené vazy a s tím pak laborovat bůhvíjak dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

já měl zlomenou nohu těsně nad kotníkem /železo a 6 šroubů/ + přetrženej vaz v kotníku a můžu říct, že je to 5 měsíců od operace a ten vaz pořád cejtim, hlavně, když nečistě trefim balon...takže určitě by pro něj paradoxně byla lepší ta zlomenina...

Reagovat
smazaný uživatel

a když si člověk uvědomí,že ta váha na té ohlé noze činí nějakejch +-metrák

Reagovat
FC Porto FC

a Bale je v prd....

Reagovat
smazaný uživatel

Adam je kus kokota

Reagovat
smazaný uživatel

hnus.

Reagovat
Ajven

ufff

Reagovat
Counter

Ještě "lepší" je .gif - http://is.gd/Jvngmr

Reagovat
Chazy

Njn, to může reálně dopadnout jak Smith.

Reagovat
Rssa

Nemusí to být zlomené, úplně stejný byl zákrok Ujfaulušiho na Messiho a ten chyběl nakonec jen ani ne 2 týdny. Podle mě to budou natažené vazy v kotníku, kdyby to byla zlomenina, tak by už by se to vědělo.

Reagovat
fantomas

Ne. První zprávy byly buď zpřetrhané vazy, nebo zlomenina.

Reagovat
Rssa

To právě u Messiho taky. Uvidíme no...

Reagovat
FC Porto FC

CHELSEA !!!!!!!!!! Výhra nad United a Chelsea má titul jasnej !

Reagovat
minoLFC

dnes same dvojky please

Reagovat
Maresma

Co myslíte, bude hrát Malouda?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nebude Carlo nic moc zkoušet a vybere osvědčenou sestavu, tj: Čech-Cole,Luiz,Terry,Ivanovic - Lampard,Mikel,Essien-Malouda,Drogba,Kalou Jedinej otazník vidím na postem Mikela, jestli ho nenahradí Ramires....

Reagovat
vodka

500. pro výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azza

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Hatema Ben Arfu a jeho plné uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro dnešní výhru Bluess

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Rosicky zas ani v nominacii,to je strasne hlavne,ze brazilsky kuzelknik tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROSICKY už jaksi přešel povolený věk v arsenalu, tak ho arsene vyřadil z kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

jsem zvědavej, kam přestoupí...

Reagovat
afc

asi Nemecko,to bude pre neho ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale na Dortmund to už nevidím. Líbila by se mi Sparta. Pomohl by tím obrovsky GL i Spartě a mladým klukům okolo to rozdával.

Reagovat
smazaný uživatel

na spartu je brzo

Reagovat
smazaný uživatel

španělsko nebo turecko... fenerbahce, besiktas, galatasaray, deporativo, malaga, atletico, valencie, espanol...

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund je spíš taková pěkná spekulace, protože by bylo hezký mít takovou reciprokou kariéru(Sparta-Dortmund-Arsenal-Dormund-Sparta), ale v Německu je zatím asi největší možnost Kolín.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu Dortmund bude potřebovat na LM někoho zkušenějšího za málo šupů a to by mohl Rosa být, ikdyž si ho jako prototyp zkušeného hráče moc nikdy nevybavuji. Mne by se líbil v nějakém týmu, kde by mohl navázat spolupráci na někoho z repre. Tj. s Barošem, Necidem, Kozákem nebo s Morávkem a Hlouškem (ti už spolu ale asi nebudou).

Ale fakt by se mi moc líbil v té Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si ho dokázal představit ve Ville. Možná někde ve Španělsku. Sevilla třeba.

Reagovat
Swarley

já bych mu nejvíc přál to Španělsko...dle všeho by na to ještě měl mít a zahrát si ještě další takhle kvalitní ligu pro něj může být určitě zajímavé...

Reagovat
kiwwi

kto by ho chcel...

Reagovat
Swarley

záleží jen na jeho zdravotním stavu...ty kvality pořád má, takže podle mě o něj zájem bude...

Reagovat
Counter

Vždyť je na lavičce a Denílson naopak není ani tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Black Country Derby je tady WOLVES, vyprašte ty žebráky!!!!

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Takový tým sympaťáků, fotbal je skvělý, manažer je sympatický, stadion je krásný, dresy jsou nádherné, historii mají bohatou, jim přece nejde nefandit.

Reagovat
Chazy

Máš pravdu. Jen ať se zachrání a Wigan spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je sympatický hlavně svou přestupovou politikou, přivádí hodně hráčů z Ostrovů, pak fotbalem který se snaží praktikovat. A taky zbytečně nebrblá když Wolves prohrajou - alespoň sem to zatím nezaregistroval.

Reagovat
Chazy

Mně McCarthyho fotbal připadá naprosto hroznej, takovej hurá styl. Jako na manažeru natáhnout útok na maximum, hráče nějak rozházet po trávníku a víc neřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě je sympatický, že hraje fotbal pro diváky. Rozhodně lepší než "postupný útok vycházející ze zajištěný obrany" a zápasy 0:0.

Reagovat
Chazy

To by mě zajímalo, jakýho diváka může bavit fotbal, ve kterým není žádnej řád a taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Diváka, kterej chce vidět hezkej fotbal a nejde mu o výsledky.

Reagovat
fantomas

Ale dyť tohle neni nijak hezkej fotbal. Ten se dá hrát i se skvělou taktikou. Že tam má pár šikovných zápasů typu Hammilla, Doylea a Jarvise, kteří mu udělají zápasy, ještě neznamená, že on hraje zábavnej fotbal. On je taktickej analfabet, jeho systém je tradičně založenej na teorii chaosu, to přece nemůže nikomu vyloženě imponovat.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

* šikovných hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to líbí. Když vidím jejich zápas, tak si u něho odpočinu, je zajímavý a nikdy to není protahovaná nuda. Hrajou útočně, mají přehršle šancí. Na obraně se musí zapracovat, to samozřejmě, ale jinak su spokojený.

Reagovat
fantomas

Ale tak jasně, že na odreagování to neni zlý. Člověk se u toho pobaví, ať už nad těma sympaťákama, nebo legračníma hrubkama v obraně. Ale prostě na tom neni nic k obdivování.

Reagovat
smazaný uživatel

Na obdiv a na emoce mám Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže se mě nezdá že by Wolves prohrávali na taktiku, spíš na neproměňování šancí a dírama v obraně. Co sem viděl zápasy, tak většinu týmů přehrávali a měli brat vítězství, ale jejich produktivita je úděsná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně maj šílený ztráty míčů po osobních chybách. Často pramení z vysokýho tempa jakym se snaží dobýt soupeřovu branku, tak pak některý z hráčů nezvládne jednoduchou přihrávku, kličku a rázem jdou 3 protihráčina na Hennesseyho...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky.

Reagovat
fantomas

Ty díry v obraně dělá právě u Wolves neexistující systém bránění.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jo a... čím přesně je sympatický manažer?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo. Jinak ale souhlasím, až na McCarthyho jim fakt nejde nefandit.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Tohle bránění rohů sem nikdy nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Wolves Snad se zachrání oni aj Blackpool, i když je to málo parvděpodobné.

Reagovat
Counter

Fletcher dal gól, takže Wolves dneska max. bod

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska by se Carlo mohl hecnout, procvičit plíce a udělat proslov (http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs)

Reagovat
fantomas

WOLVEEES! Sotva to zapnu, hned druhej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě krásnější Příště ho můžou dat z rohu nůžkama a hráči WBA u toho budou tleskat.

Reagovat
fantomas

Mancienne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máte důkaz, komu Webb skutečně fandí http://www.youtube.com/watch?v=XkRcCt1Ikag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zrádce...nasral mě stejně jako scousery Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

ale prd, Webb je Říman. Jinak si nelze toto vysvětlit:

http://www.youtube.com/watch?v=glyOaiO-G7E&feature=related

Reagovat
M0rb1D4S

A tohle je prosím "nejlepší" sudí současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž mi jednoho rozhodčího, který nedělá chyby?

Reagovat
M0rb1D4S

A tohle je prosím "nejlepší" sudí současnosti

Reagovat
vladis271

yop, takže dúfam, že mu už je jasné ako má dnes pískať

Reagovat
Tomanatura

To jako s novým vedením přichází i přestupy mezi kluby? By mě fakt zajímalo, co jste mu slíbili a jestli ještě dneska nastoupí za nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Tak aspoň bude chtít zabráni tomu, aby United získali 19. titul a bude pískat pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sme viděli v FA Cupu, tak s vama si vytře prdel aji váš rozhodčí

Reagovat
Counter

"Can't wait for Ryan Babel to see this."

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

nato čo som videl, celkom kvalitne spracovaná " fotomontáž " až sa vynárajú pochybnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, práve preto ma to pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ach 19. titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nás to môže len nakopnúť, konečne sa nebudeme vyhovárať, že sme najlepší, ideme na tituly atp. Ale CHL máme viackrát...

Reagovat
vladis271

Ale my sme najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Keď mancs získajú titul tak nie...

Reagovat
vladis271

Vieš čo povedal Kenny?

Reagovat
smazaný uživatel

že si šulin

Reagovat
smazaný uživatel

Čo?

Reagovat
vladis271

Že Liverpool je aj tak lepší ako Manchester, pretože máme 5 víťazstiev z LM

Reagovat
kiwwi

LM ste vyhrali raz

Reagovat
kiwwi

a PL ani raz

Reagovat
vladis271

takéto slovíčkarenie je chabé aj na teba.

Reagovat
kiwwi

viem, tazko sa to pocuva

Reagovat
vladis271

Akože snažíš sa zdehonestovať tituly získané pred vznikom PL? Snažíš sa ich podsunúť pod úroveň titulov z PL? Snažíš sa zdehonestovať futbal v dobe, keď primárne o úspechoch nerozhodovali peniaze? Vieš o tom, že tým podkopávaš a podceňuješ prácu takích ľudí ako Charlton, Busby a x ďaľších aj z vašej squadry, ktorým tá dnešná sebranka čo nosí váš dres ( s výnimkou Giggsa ) nesahá po členky. Ty si prípad pre psychiatra. PMEZ, či LM, aký je tam rozdiel? Titul vtedy a teraz.

Toto je trápne aj na teba. Viem, že neveríš sám tomu, čo si napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako to bolo vtedy, ale pochybujme, že LFC boli takí pretláčaní ako teraz mancs, ale to len "nahlas" rozmýšlam, takže tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Liverpool vybudoval Shankly, a nie ako Webb v dnešnej dobe niekoho iného

Reagovat
smazaný uživatel

FA, no...

Reagovat
Chazy

Taky jsem s tím dřív provokoval, ale je to fakt trapárna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nevadi, pozri ako sa chytili

Reagovat
Tomanatura

Jedině žeby hráči dneska nastoupili v dresech s AIG

Reagovat
smazaný uživatel

To je detail. Stejně jako ten Webb.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jak kdyby byly Vánoce, třetí darovanej gól. Meité má formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Lol, co to je zas za penaltu??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hennessey moc pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny - Sagna, Koscielny, Djourou, Gibbs - Song, Wilshere - Ramsey, Walcott, Arshavin - Van Persie (c)

Subs: Lehmann, Vermaelen, Rosický, Squillaci, Eboue, Chamakh, Bendtner.

Reagovat
Counter

Tři Angličani a Ramsey v základu

Reagovat
smazaný uživatel

new generation

Reagovat
smazaný uživatel

výborná zostava, len som čakal, že by mohol Robin dostať pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem čekal Nicka v základu, nevím kdo bude vyhrávat hlavičky s těma vysokýma hovádkama

Reagovat
smazaný uživatel

veď aj ja, ale no, my v útoku moc po výške nehráme a na tých pár výskokov je dobrý aj Robin.

Reagovat
fantomas

Juhů, Gibbs!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Kieran

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro dnešní výhru united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

http://therepublikofmancunia.com/view-from-the-enemy-chelsea-fan-on-torres-meltdown-and-webb/

zaujimave interview...najlepsi bloger United vs. najlepsi bloger Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas neuvidim našel by se nikdo ,kdo by mě průběžně o průběhu zápasu informoval přes SMS ? ... Byl bych moc vděčnej :)

Tel : 728580073

Reagovat
fantomas

Chelsea? Já klidně, mám náký volný sms ještě.

Reagovat
herbage

TV Program 15:05: Kriminálka Stoke - návrat na místo činu

dneska čekám odplatu

Reagovat
smazaný uživatel

ja žiadnu odplatu nechcem, stačí, ak sa nikto iný z našich nezraní.

Reagovat
kiwwi

uz prestante plakat

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Nepochopil, ale nevadí

Reagovat
kiwwi

no po tom co ste tu vcera predvadzali tak neviem ako som to mal pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to moze len shawcross

Reagovat
soukup

a já slzy a výmluvy...

Reagovat
herbage

Reagovat
vitasrp

Tak uz se to blizi, zapas o vsechno je skoro tady.. Uprimne teda musim rict, ze to beru jako prijemnej bonus,, titul jsem letos po nepovedeny zime odepsal, daleko spis jsem se bal o ctvrtej flek.. A ono je to najednou vsechno jinak..

Nasi vyhodou je, ze nemame co ztratit, jsou to United, kdo vetsinu casu tahli ligovy peleton, cili pro ne by prohra byla daleko vetsi tragedii nez pro nas.. Samozrejme, touha porazit Ucka a vyrazne se priblizit ziskani titulu po neuveritelnem comebacku je obrovska, nicmene i kdyz se neuspeje, zadna tragedie to nebude.. I tak pred hraci smeknu kloboul za to, jakym zpusobem se dokazali z krize vyhrabat a naplno se jeste zapojit do boje o ligovy primat.. Pred lonskym zapasem s LFC jsem byl daleko nervoznejsi, letos pod takovymtlakem ani zdaleka nejsme.. Snad to tak citi i hraci a pomuze jim to k vykonu na hranici moznosti, ktery bude urcite potreba..

Z hlediska statistik ta vyhra urcite neni nerealna, Carlo na Fergusona ve svy kariere skoro vzdycky umel, v Anglii s nim v ligovych zapasech ma pprozatim 100% uspesnost, navic celkove se nam na Traffordu pomerne dari.. Rozhodne lip nez drtivy vetsine ligovejch tymu..

Z hlediska taktiky od Carla ocekavam, ze se vrati ke 4-3-3, experimwntovat v tomhle zapase se fakt nemuze, tady musi zvitezit sazka na osvedcene veci.. V LM to treba doma riskl a ono nam to prohralo zapas, doufam tedy, ze Carletto neni blazen a stejnou chybu nezopakuje i podruhe...

Come on Chelsea!!

Reagovat
herbage

14. minuta, van Persie zkoušel oblouček za obranu

Reagovat
fantomas

Zkoušel...

Reagovat
herbage

To nevadí, ale tak ne že to nedělá

Reagovat
fantomas

A to sem jako řekl jo? Nemyslíš vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo DIGI SPORT ?? To myslí vážně s tím Slovenským pohárem místo Arsenalu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom divného? Stoke bude hrát o trofej až v týdnu.

Reagovat
Chazy

Bohudík ne.

Reagovat
fantomas

Normální lidi koukaj na anglický streamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl o něco rychlejší net. Ale dneska mně celkem jede YES na Sopcastu, takže paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Zdalo sa mi to, alebo tam bol teraz pred šestnástkou súboj Ramsey - Shawcross, do ktorého išiel Shawcross zas jak prijebaný?

Reagovat
herbage

Wilson

Reagovat
herbage

Tedy vzhledem k účesům hráčů Stoke v zadních řadách se hráči těžko rozpoznávají, ale jako ve vězních je lze dobře identifikovat pomocí čísla na zádech

Reagovat
herbage

Wlacott je na křídle nějakej utopenej. Vermaelen místo něj a Koscielny na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

oni nanho fakt bucia

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byt reakcia..na koscielneho by nebucal nikto

Reagovat
fantomas

Panebože, dyť všichni stojej ! Strašný, ať už je hokej.

Reagovat
fantomas

Přesně jak sem viděl, že Djourou nestíhá a ještě zakopává, tak sem tušil, že je zle.

Reagovat
kiwwi

sorry ale ja sa musim smiat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Klasika, tohle je už fakt směšné.

Reagovat
herbage

To snad není možný, ani nemusel vyskočit a co víc, ani nemusel hlavičkovat Ty rohy bráníme snad nejhůř na světě

Reagovat
fantomas

Tam bylo krásně vidět, jak měl Djourou dva a na poslední chvíli řval na někoho, ať si vezme Jonese (on si hlídal nákýho blonďáka půvondě). Pak se jen zmateně rozhlíd, že se s Jonesem nikdo nerozeběh a už byl samozřejmě pozadu. Tohle fakt neni možný, co oni na těch trénincích jako dělaj, když se nepřipravěj ani na tu jedinou pořádnou zbraň Stoku, nerozeberou si dopředu klíčový hráče, přestože se chystaj nakonec hrát osobku. K nevíře a k zblití zároveň.

Reagovat
kiwwi

fakt akoze na Stoke by som sa tyzden pripravoval len na branenie standardiek...a ono pride prva a bum

Reagovat
fantomas

To je přesně ta taktická příprava, která v Arsenalu minimálně dvě sezony neexistuje prostě.

Reagovat
supervizor

A čí je to chyba?...

Reagovat
fantomas

Já nevim, kdo tam nikoho neměl a čí to měl bejt hráč. Chyba je to Wengera, že na to hráče předevšim vůbec nepřipravil, očividně.

Reagovat
kiwwi

to nic, hlavne ze dvojka Djurou - Kostelnik je najlepsia stoperska dvojka v PL

Reagovat
fantomas

No za tohle zrovna nemohl ani jeden z nich na sto procent.

Reagovat
kiwwi

to je snad jedno nie? s takou obranou v zivote nic nevyhrate a je to uplne jasne kazdemu okrem Wengera a Herbageho

Reagovat
fantomas

Jo, ale nechápu, proč to zmiňuješ zrovna teď.

Reagovat
kiwwi

"Ty rohy bráníme snad nejhůř na světě"

nejde o tuto konkretnu situaciu

Reagovat
fantomas

I tak ale přece bránění rohů neni ani zdaleka práce jenom nákých dvou stoperů.

Reagovat
kiwwi

no povedal by som ze stoperi a brankar su traja najhlavnejsi hraci...musia to byt dominantni hraci ktori pri braneni vycnievaju nad ostatnymi, samozrejme nemozu byt vsade ale je to na nich, aby si zdirigovali obranu...si vezmi ked v United zreve na niekoho Rio alebo Vida, v Chelsea Terry atd. a teraz si vezmi ked na niekoho zreve Koscielny...nepride ti to vtipne?

Reagovat
fantomas

Podle mě je to teda hlavně otázka přípravy, týmové přípravy, ne individuální. Hráči musí vědět nejen, kde oni sami stojí, ale pokud možno, i kdo si hlídá ostatní apod. Musí tam být systém a všechno tohleto. Což nám chybí především, ne někdo, kdo si to ořve. Svým způsobem by to ani nemělo být potřeba, to řvaní, pokud máš nákej systém bránění zažitej nebo nacvičenej z předchozích tréninků...

Reagovat
kiwwi

nemas celkom pravdu...suhlasim ze to musis mat natrenovane timovo, ale nemozes mat natrenovanu kazdu jednu situaciu, stale je to nejak inak rozostavene, standardka z ineho miesta, ine signaly pouzivaju timy atd. a proste v takychto situaciach tam musia byt stoperi ktori to precitaju a zadiriguju ostatnych podla situacie

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbsův gól.

Reagovat
fantomas

Jak si to zjistil? On nikoho neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

Uhnul míči. Regulérně se skrčil, místo aby odhlavičkoval

Reagovat
fantomas

Tak nejspíš počítal s tim, že za ním bude někdo v lepší pozici...což taky měl být, a ne jen Jones a za nim zavěšenej Djourou.

Reagovat
SunFells

Sorry, ale tohle čekat prostě nesmí a když si za ním nikdo nezavře, tak po tom míči musí jít ....Jasně jeho a Johanův gól.

Reagovat
fantomas

Johanův v žádnym případě. Se podívej nahoru, bylo to krásně vidět, jak on měl mít správně úplně jinýho hráče, ne Djouroua. Gibbse sem neviděl, po další opakovačce nejspíš změnim názor.

Reagovat
SunFells

"Se podívej nahoru, bylo to krásně vidět, jak on měl mít správně úplně jinýho hráče, ne Djouroua" nerozumím

Jsem Johana viděl nestíhat z opakovačky, pokud Jones utekl někomu jinému a on se to snažil zachránit, tak to jo.

Reagovat
fantomas

No, jo. Se podívej nahoru, bylo myšleno na muj příspěvek výše:

"Tam bylo krásně vidět, jak měl Djourou dva a na poslední chvíli řval na někoho, ať si vezme Jonese (on si hlídal nákýho blonďáka půvondě). Pak se jen zmateně rozhlíd, že se s Jonesem nikdo nerozeběh a už byl samozřejmě pozadu. Tohle fakt neni možný, co oni na těch trénincích jako dělaj, když se nepřipravěj ani na tu jedinou pořádnou zbraň Stoku, nerozeberou si dopředu klíčový hráče, přestože se chystaj nakonec hrát osobku. K nevíře a k zblití zároveň."

Reagovat
smazaný uživatel

On byl právě naprosto volnej a nikoho nehlídal, mohl v klidu odhlavičkovat. Jones utekl nevím komu, ale kdyby Gibbs hrál balon a neuhybal ještě na poslední chvíli, tak ten gól nepadl. Ale dnes stejně hrajete příšerně, takže by ten gól přišel později...

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu za bránou bylo vidět, že mohl odhlavičkovat krásně a ještě se skrčil lehce.

Reagovat
kiwwi

typical sloppy defensive moment

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Koscielny nás teď zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické, bez nápadu, tlačíme a Stoke stačí jedna štandardka a vyhrávajú. Už vidím, že dnes budem zas nasraný na Wengera.

Reagovat
herbage

Každopádně po sezóně udělám statistiku, protože co se týče obdržených gólů, tak ze standerdek to bude určitě nad 50%

Reagovat
fantomas

Přesně je to 57%.

Reagovat
herbage

Čteš kde? Máš k dispozici, kolik % gólů jsme takto dali a srovnání s ostatními týmy?

Reagovat
fantomas

Čtu na Optě a srovnání s ostatními týmy je jenom takové, že je to největší porce.

Reagovat
herbage

No tak to musíme "vést" na druhým alespoň o 20%, vždyť tohle není normální

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To sú tí fans Stoke fakt až tak jebnutí, aby bučali na Ramseyho?

Reagovat
Chazy

Je to taková partička negramotnejch zabedněnců, ale jsou úžasní ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ano, presne toto by vas malo trapit

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt tak zakomplexovaný? Sa staraj o seba a keď nemáš čo robiť, tak si pusti nejaké porno a pozeraj alebo choď s tatkom na nákup...

Reagovat
kiwwi

wau, si mi nalozil, neviem ci zanesiem

Reagovat
Rssa

pravdou je, že se fakt prezentuješ jako blb Nevím, jestli to máš zapotřebí...

Reagovat
kiwwi

mas nejaku konkretnu vec, ci stale ma mas len zaskatulkovaneho?

Reagovat
Rssa

Myslím teďka, vysmívání se Arsenalu, jakoby kompenzování si prohry s nimi, přitom jste někde jinde a nepotřebuješ toto dělat Tohle bych čekal od dolara.

Reagovat
kiwwi

absolutne ziadna kompenzacia, nebud smiesny...po zapase s Arsenalom som regulerne priznal ze boli lepsi a zasluzili si vyhrat...ja som ale proste taky ze sa potesim ked konkurencia dostava na drzku...som snad preto blbec?

Reagovat
Rssa

Píšu, že se prezentuješ, ne že jsi. Prostě to vysmívání soupeřům, kteří jsou ve sračkách, se mi nelíbí. Taky se nevysmívám Realu

Reagovat
kiwwi

sedim akurat v krcme a je tu asi 15 anglicanov fans United a mal by si vidiet ako sa radovali a vysmievali po gole stoke na 3:1

Reagovat
herbage

Bučí na všechny

Reagovat
smazaný uživatel

som to tu pisal pred chvilou..bucia cely zapas, stale ked ma loptu..len teraz pride kiwi a zacne sa smiat, ze zaseeee placeme

Reagovat
kiwwi

omg vy prvykrat vidite resp. pocujete fans Stoke? Toto robia na kazdom zapase, oni viac bucia na supera ako povzbudzuju svojich

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved tam bola tema na stoke fore, kde ich jeden prosil, aby nanho specialne nebucali..a oni nanho specialne bucia..vraj nemaju radi ramseyho, lebo pokazil shawcrossovi reputaciu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to su proste fans Stoke, ale hovorim, to je to najmenej co by vas malo trapit

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, ze hrame hovno, a opat sa ukazuje nas vecny problem..ale nechapem preco by ma nemal trapit prejav tej najvacsej ubohosti voci mojmu oblubenemu hracovi

Reagovat
kiwwi

najvacsiu ubohost predviedli vcera (a nielen vcera) fans Man City - oproti tomu je nejake bucanie traposina

Reagovat
smazaný uživatel

skandovali, ze najviac fanusikov v manchestri ma city?

Reagovat
kiwwi

to by bolo smiesne, nie trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin nějak začíná bránit nebo se mně to zdá?

Reagovat
fantomas

Škoda že dopředu je furt stejně nulovej no.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdu se dívat na hokej ...

Reagovat
fantomas

Jen kdyby ho už dávali, si snad zapnu i to studio.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no

Reagovat
kiwwi

to je proste parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cejen13

No bylo jasný, že Stoke se nenechá porazit tak lehce jako Manchester

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

To je zase gól. Ramsey napřesdržku, ČAS, kterej dostal Pennant, to je ještě nepochopitelnější. A všechno podtrhne ta hloupá teč. Sme zralý na ručník...

Reagovat
herbage

Tohle už je k pláči. Ramsey pošle svíci nad sebe, Sagna nechá Pennanta se obtočit, Song si někde vyklusává a Djourou to tečuje

Reagovat
smazaný uživatel

jestli chceš plakat, tak klidně plač, já budu taky

Reagovat
Rssa

a Szczszczeszny nechytí docela jasný míč

Reagovat
herbage

No to snad nemyslíš vážně

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky, dyt mu to přizvedl.

Reagovat
Rssa

ale vždyť to mohl mít Teč tam byla, viděl jsem, ale toto nebylo rozhodně nechytatelné

Reagovat
fantomas

Nechytatelných je málo střel, každopádně neni divu, že ho to překvapilo a ROZHODNĚ mu to nejde vyčítat.

Reagovat
Rssa

Počkám na další opakovačku... ale vždyť se toho dotkl a v podstatě to mohl vyrazit

Reagovat
fantomas

No, ten dotyk byl právě maximem.

Reagovat
kiwwi

myslim ze bolo

Reagovat
herbage

S trampolínou možná

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

S tou tečí to zas tak lehké nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

zase trapásek

Reagovat
Amos

haha , musím se nám smát , jsme fakt v tý obraně tak trapní

Reagovat
herbage

Berme to z té lepší stránky, alespoň už to není 57%

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Fakt to dokoukáš?

Reagovat
Counter

viz níže

Reagovat
smazaný uživatel

to je tazky krc

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea v dubnu oživila naděje na anglický titul a odměny se dostalo Carlu Ancelottimu, kormidelník londýnského klubu dostal ocenění pro nejlepšího manažera anglické ligy za měsíc duben.

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Arsenal je na smiech, oni snad chcu byť 4tý

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal nie je povrchny klub, ktoremu ide len o postavenie v tabulke ide tu o viac...o..hm hm..to by ste aj tak nepochopili

Reagovat
minoLFC

bla bla, mal šancu niekoľkokrát dohnať manU a posral to...ak je pre nich ta trofej povrchna, tak nech idu hrať championship medzi nepovrchné kluby

Reagovat
fantomas

Děs běs, zaplaťpanbů za hokej. Ramsey s Wilsherem prošli totální proměnou oproti zápasu s MU, je to šílená nenápaditá křeč. Wengera nechápu, jak mohl tým zase jednou nepřipravit na jedinou zbraň soupeře, druhej gól taky čirej amatérismus, leč tentokrát ne Wengerův. Je to fakt kouzelnej zápas a nejhorší je, že sem něco podobnýho čekal.

Reagovat
herbage

Tak zase na druhou stranu, který zápas něco podobného nečekáš?

Reagovat
fantomas

Hodně zápasů. I před zápasem s MU sem třeba od nás čekal dobrej a pěknej výkon a taky sem se ho dočkal. Já sem právěže po zápasech dost možná tak kritickej (často), protože zrovna čekám pohlednej fotbal.

Reagovat
herbage

Venkovní zápasy a ještě týmy jako Stoke, Birmingham či Sunderland vždycky protrpím, tady snad nešlo čekat ani nic jiného

Reagovat
fantomas

No však řikám, že sem to čekal. Já jen reagoval na tu tvou narážku.

Reagovat
Counter

Přepínám na hokej.

Veškerou Cescovu práci odvádí Robin, což je docela smutné, když právě on má být adresátem finálních přihrávek. A Gibbsovo počínání u prvního třídu je naprosto nepochopitelné, za tohle by ho přizabili i v okresním přeboru. Zlatý Clichy, u toho aspoň podobnou blbost čekám dopředu...

Reagovat
herbage

Gibbs se nám nějak zadrhává, tohle není rozhodně jeho první velká chyba

Reagovat
smazaný uživatel

on hraval lepsie pred dvomi rokmi..hlupe hlupe zranenia

Reagovat
Counter

Já bych od něj čekal, že z nerozehranosti po té spoustě zranění může někdy propadnout v obraně nebo se ukopnout, ale aby se při standartce místo odhlavičkování míče na hranici malého vápna SKRČIL, to je fakt moc.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

*gólu

Reagovat
herbage

Jinak dnes při asbenci Cesca jsme měli vážně zkusit toho Nicklase na hrotu. Je smutné, že Wenger tvrdí, jak ho chce udržet a přitom do zápasu, kdy by se hodil, tak nemá odvahu ho postavit. Takhle musíme koukat, jak van Persie centruje na chybějícího van Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

snad nám tam Webb aspoň jednu penaltu foukne no ,když si ho Fergie nominoval

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh s Bednou tak se budu ještě chvilku dívat

Reagovat
SunFells

Uh, co to teď hrajem? 4-2-4?

Reagovat
Counter

Možná Bendtner na křídle, Robin na Podhrotu a Chamakh vepředu. To jen odhaduju

Reagovat
SunFells

Já bych řekl spíše všichni všude a nikde.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Je to tak, jak jsem říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

záhadný hala-bala systém, v ktorom sa vyzná snáď len Wenger...

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Systém tonoucí se stébla chytá

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Nick sa o niečo snaží.

Reagovat
Counter

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

predator

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv zabudne loptu a potom vystrelí takú, že to vták 3x osere... marocký spasiteľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co to tam ten vyzáblý teď provedl?

Reagovat
herbage

Chamakh No to je zakončení "kanonýra"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

panebože to je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Máme na ihrisku Chamakha, Bendtnera aj van Persieho a predsa je na hrote iba Walcott. Wenger rules!

Reagovat
$dolar$

herbage, uz jsi zacal se zpevem?

Reagovat
Liquid

Reagovat
herbage

Konečně se dá na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

už ide hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

trosku ine nasadenie

Reagovat
Counter

dobrá ironie :)

Reagovat
herbage

Tak trošku se hra rozhýbala, teď už je to zase otřes. Ale tak 5 minut jsme měli dobrých

Reagovat
mithro

#mufc: Van der Sar; Fabio; Ferdinand Vidic; O'Shea; Valencia Carrick GiggsPark; Rooney; Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, aspon to bolo silnejsie ako chamakhove a dokonca to islo na branu..ide to spravnym smerom

Reagovat
$dolar$

A mimochodem, ktery ze 4 trofeje letos Arsenal vyhral?

Reagovat
smazaný uživatel

emirates cup

Reagovat
SunFells

A mimochodem, měl bys zapracovat na své gramotnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
SunFells

Špatně jsi to pochopil. Mně jde o to, že dolar zjevně nezvládl přečíst ten článek z kterého se teď snaží vařit.

Reagovat
vitasrp

Naše sestava : Čech - Ivanovic, Luiz, Terry, A. Cole - Mikel, Essien, Lampard - Kalou, Drogba, Malouda..

Carlo potěšil, Torres jenom na lavičce, návrat ke klasickýmu 4-3-3, s tímhle účka určitě můžeme porazit..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je luxusní ani jedno slabé místo .

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrá Kalou alebo nie?

Reagovat
kiwwi

tak co Arbitre, nejak nevydalo na toho Nanda

Reagovat
herbage

Co provedl Nicklas? Nějak jsem to prošvihnul

Reagovat
smazaný uživatel

podkosil Pennanta, jasná žlutá

Reagovat
SunFells

Podkopl nohy Pennantovi.

Reagovat
herbage

Bendtnerův dloubák za obranu byl skutečně nadýchaný

Reagovat
SunFells

za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mozno to len nespracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj

Reagovat
herbage

na míč

Reagovat
smazaný uživatel

A na červenou.

Reagovat
SunFells

Připomnělo mi to trochu Bartonův zákrok na Diabyho

Reagovat
herbage

Nejspíše ano. Já viděl jen jednou opakovačku a ještě z divného úhlu. Komentátor ale říkal, že to nebylo tak hrozné. To Bartonův zákrok vypadal na první pohled nevině, ale na druhý děsná prasárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevytahuj starý zákrok. Ten se rozebíral už tisíckrát. Jde konkrétně o ten dnešní a o to, že je uplatňován dvojí metr podle toho, kdo ho udělá.

Reagovat
herbage

Pochválil jsem ho snad? Ne, neviděl jsem to, jen opakovačku z kamery, kdy bylo vidět jak nohou trefuje míč a štrejchen mu i nohu. K tomu jsem jen slyšel komentátora jak říká, že z opakovačky to nevypadalo tak hrozně a pak vidím rozhodčí jak se dlouho radí a dají nakonec žlutou. Sorry, ale ten dnešní zhodnotím až po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale odsoudit Joeyho ti nedělalo problém v prvních sekundách. Seš stejnej jak Wenger

Reagovat
herbage

Bartona jsem posoudil po několika opakovačkách, protože po dobu co se nehrálo tak to několikrát zopakovali. Dneska režie zápasu byla tragická a neviděl jsem ani opakovačku toho, co udělal Bendtner

Reagovat
Counter

Bylo to hodně tvrdé, ale Jack měl aspoň tu slušnost a trefil čistě míč a Pennanta jen nabral tělem.

Reagovat
smazaný uživatel

No Jack už potřebuje pauza, žádné Euro

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL JOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Voráček, sympaťák!

Reagovat
smazaný uživatel

herbagae? kdyby tenhle skluz udělal Barton, tak je to kriminálník a největší hajzl pod sluncem, co zázračný dítko Arsenalu Jackie? v pohodě? zákrok na žlutou, obyčejnej skluz?

Reagovat
herbage

Wilshere do toho šel s jasným úmyslem hrát míč a hrál míč. Barton do toho šel jako prase s úmyslem vyprovokovat Diabyho, navíc za to nebyl ani potrestán

Reagovat
SunFells

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

To mi stačí. Tvuj dvojí metr se mi tímhle potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu.

Reagovat
fantomas

Herbageho alterego.

Reagovat
herbage

řikám, počkám si na opakovačku. Jinak naše hráče vážně nemám problém za prasárny odsoudit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

jack s tymto musi prestat,raz niekomu alebo sebe velmi ublizi..prave preto mam radsej aarona

Reagovat
herbage

Oh, noooo

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg, a ja sa tesim, ze mam pomaly stream

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

OT:jak vidíte to finále Rafa-Djoker na antuce?Může ho ten Djoker rozsekat i po 3x po sobě

?Na jeho výsostné antuce?

Reagovat
Chazy

Ale jo, Nadal teď nic mimořádnýho nehraje. Každopádně pokud ho porazí, tak si fakt zaslouží bejt jednička. Teda, zaslouží si to už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,to je asi fakt.Rafa ale zase nastoupil s těma svýma bombama k lajně (forhand/(backhand/mu to je jedno),mě nepřipadá nějak "vadnej" o proti jiným sezónám.Jenom se právě ptám jestli ta megaforma simulanta se vztahuje i na Rafův neposkvrněnej štít na antuce

Reagovat
Chazy

Snad jo, Nadal je strašně nudná jednička. Sem zvědavej, jestli dneska za celej zápas ukáže aspoň jednou nějakej tenisovej cit, kraťas, lob, cokoliv, anebo to zas bude jen plácat od základní čáry a atletit. Proti Federerovi dělal hrozně moc chyb. Jenom je strašidelný, že je schopnej dát klidně 15x v řadě první servis. To vylepšil tak, až tomu nemůžu uvěřit.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za vyčerpávající info.......Semi sem neviděl (byl sem jak dělo ) .

Hele,chtěl sem ti napsat i na TP......tvoje averze vůči Nadalovi ti občas škodí.Podle tebe je on zeď bez techniky(v tvé zkratce),což se mi nějak nepozdává.Minimálně na to,jak to kopyto dokáže zrychlit už tak rychlou výměnu.Nemluvě o tom,že winnery ( ) soupeře dokáže umisťovat do dvorce tak,jak nikdo na světě

Reagovat
Chazy

Já proti Nadalovi nic nemám, o averzi bych nemluvil. Dokonce jsem mu i přál, aby tou jedničkou byl. Jen je strašně nudnej, bez charisma. Oproti Federerovi je to fakt bída. A já ho neberu jako zeď. Tou byl dřív. Momentálně hraje fakt jinej tenis, aby netrávil na kurtu až moc času a nenamáhal se. Takže ty topspiny využívá jako vítězný údery daleko víc a ne jen na zahánění za základní čáru. Mně jde o to, že on je prostě primárně atlet. Nemá žádný velký tenisový myšlení a cit v ruce. Má velkou ránu, má naučený sekvence, jak hrát, aby vyhrál výměnu, ale neumí vymyslet něco extra, něco mimořádnýho. Prostě to oživit. Roger mu v exhibici dá 4x kraťas a Nadal nestihne ani jeden, Nadal takový věci prostě neumí a i v exhibici hraje ten strojovej tenis. A podle toho to pak vypadá v zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

no,že vytáhneš exhibice sem nečekal Jako já mu taky fandil taky (si ho pamatuju,jak dojel ze Španělama sem cca.6 let zpět zpět v DC a sám udělal v 18 rokách 2 body) když naháněl Defexa.

Ale jedno mi zkrátka nevymluvíš no :) Umísťovat tyhle šupy v takovéhle rychlosti-to není jen atlet-to je i chirurg co maká pod tlakem ,kterej nezná žádnej tenista na světě.

Jenom mě posl. dobou zaráží,že mu zase odchází první podání.

Reagovat
mithro

jo, ten jack fakt bude novy scholes

Reagovat
smazaný uživatel

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGRRRRRRRR KURVAA JOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

68!!!!!

Reagovat
SunFells

Výborně Jardo

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr, ďaší kladenský odchovanec, to Kladno mi promína moju rodnú Nitru.

Reagovat
Chazy

Jupííí.

Reagovat
herbage

Proč na Wilshera bučí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ohoh...

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr

Reagovat
SunFells

No né, Rosa na place

Reagovat
smazaný uživatel

rosa na place a hned gol

Reagovat
SunFells

a hned druhý

Reagovat
smazaný uživatel

zaruka dobreho futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal dneska neskutečná haluz

Reagovat
SunFells

8. v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Robin vylepšuje rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Robin zase gól venku.

Reagovat
herbage

Chtěl jsem napsat Robiiiiiin, ale radost mi nevydržela dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim dobrý 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno - Rusko 2:0

Reagovat
fantomas

3:0 - ještě bych tam klidně počítal tu Pavelcem chycenou tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ty vole Jarda si je tam vodí

Reagovat
smazaný uživatel

Gol s finama ho nakopl, proti slovákům je tam vozil na zádech jak zamlada, rusáci mu dávaj navíc prostor, kterej on umí využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už na to nemám.

Reagovat
fantomas

Pusť si hokej, to je naprostá paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

du na to

Reagovat
smazaný uživatel

*jdu

Reagovat
smazaný uživatel

nick hraje velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

na tom kridle dnes hraje lepsie ako theo

Reagovat
Shevchenko

Neskutečný hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrozně rád, že se zase jednou ukázala spravedlnost a za arogantní chování Wilshera, Fabregase, Wengera, a Bendtnera v celé této sezoně, byl potrestán Arsenal definitivním vyřazením ze souboje o titul. Tento moment je tak lahodný, že jsem se jím úplně naplnil a nemůžu pozřít další sousto té jejich delikátní frustrace. Jsem jím doslova přecpaný :)

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

:-*

Reagovat
SunFells

Jsi asi o tři týdny pozadu, víš o tom?

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy bude potrestané arogantné chovanie Chelsea a MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanouškem ani jednoho z nich, ale musím říct (ačkoli bych rok a dál zpět nevěřil že to řeknu), že se Chelsea nechová arogantně, alespoň poslední dobou ne... A nevím, kdy bude potrestáno chování MUTD, ale doufám, že to také bude brzo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azza

"definitivním vyřazením ze souboje o titul"

Reagovat
Counter

Supr tragédie na závěr sezony, abychom se nakonec ještě báli o třetí místo...

Reagovat
Liquid

škoda že Citizens to nedotáhli na 3 body, už byste byli 3. jen tak tak

Reagovat
mithro

tak Stoke sa pekne rozcvicilo na finale poharu kde musia sfuknut City

Reagovat
kiwwi

banner musi ostat

Reagovat
Swarley

Chicharito love him!!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Chicharitooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
mithro

toto nie je mozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no, tak jdu na hokej zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera, nádhera, nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

poprava začla

Reagovat
herbage

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz olé Nejlepší obránce PL v očích fandů CFC si teď vylepšil reputaci.

Reagovat
terry

To říkal kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vim, chvalozpěvy na něj tu byly.

Reagovat
terry

To jo, ale určitě ne co se jeho defenzivní činnosti týče.

Reagovat
herbage

Tak dopředu je ksvlěý, o tom žádná. Dal třeba víc gólů než Torres

Reagovat
fantomas

Ale jo, i na tu tady byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Si idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani som prepnúť nestihol

Reagovat
smazaný uživatel

chazy?

Reagovat
Chazy

Anoo?

Reagovat
smazaný uživatel

sem slepej...Sem myslel,že nám to smázli vlákno.Nic novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bez titulu? Nevadí Dál protahovat tu vyrovnanost s Liverpoolem už nešlo.

Chelsea za to jak sme se vyhrabali z krize, kvůli které jsme ztratili titul.

Příští sezónu to Carlo pořeší sestavu, vykope líný lemry a pojedeme dáááál

Reagovat
smazaný uživatel

Este je cas 85 min tak co placete ??

Reagovat
mithro

to ma za to ze ho rozhodca nevylucil v prvom zapase na SB

Reagovat
herbage

Ti Arabáši s turbanama v dresech úček za Carlem

Reagovat
smazaný uživatel

To sou sikhové. Na Old Trafford jsou strašně populární, jsou tam každý zápas a mají aji vlastní facebookovou stránku.

Reagovat
Kenneth

Jen počkej až vám to tam vyhodí do vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty nevíš co je to sikhismus.

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
miky10

prosímvás, jakej channel na Sopcastu?

Reagovat
smazaný uživatel

92997

Reagovat
mithro

ronei

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldovka

Reagovat
mithro

presne ma to napadlo ked som videl opakovacku ako isla vzduchom

Reagovat
niflheim

Park zatím famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Samozřejmě to dneska vedle hokeje nic neznamená, ale Kvitová právě vyhrála největší turnaj kariéry v Madridu. Výš už jsou jen Grand slamy. Takže česká stopa dneska zřetelnáá..

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

uz to malo byt aspon dva nula

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi naším přechodem do útoku a přechodem do útoku Chelsea je propastný

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně... Pomaleji to snad už nejde

Na druhou stranu, když vedeš 1:0 a stačí ti remíza, kdežto soupeř potřebuje 3 body, tak se neprosazuje jednoduše...

Reagovat
mithro

a mikel sa asi zabudol niekde v satni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kalou je na hřišti, už zabil 2 brejky...

Reagovat
smazaný uživatel

A teď tam pustil k centru nevím koho ani...

Reagovat
smazaný uživatel

do poločasu ještě jeden a pak beton a spolehat na protiutok

Reagovat
smazaný uživatel

VDS

Reagovat
Kaze

Park dal jesle Webbovi

Reagovat
mithro

to nacvicovali na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to zjednodušit zrychlit ofenzivní fázi... Většinou je v pohybu hráč s míčem a max jeden další (pokud vůbec). Tohle není chytré, čekat na geniální myšlenku jednoho hráče.

Reagovat
mithro

a Ivan uz mohol byt vonku

Reagovat
Kaze

ou jééépíííí

Reagovat
C0br

GOOOL, kokot artuchyn.

Reagovat
Swarley

to je normální zk-rvený vylízaný prase...nic jinýho...

Reagovat
C0br

3 kriplovský zákroky a on dostane 2 minuty... nemá smysl komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já ty zku*vené rusáky nesnáším, arogantní hovada

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
mithro

captains goaaal

Reagovat
niflheim

Nemanjaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tvrdé ale zatím na ManU nemáme . Těžké K.O.

Reagovat
terry

Co k tomu říct. Výkon k zblití, takhle mistr nehraje. Naopak MU to zvládá parádně.

Obrana je dneska směšná, Ivanovič s Luizem by se měli rychle probrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta DRUHÝ a skoro z rohu.

Reagovat
niflheim

One more year, Edwin...one more year

Reagovat
niflheim

Neměla být reakce, ale neva...no z rohu ani nepamatuju, kdy jsme dali posledně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je hotovo , Manchesteru nejde nez pogratulovat je zaslouzeny mistr ten fotbal co predvadi je proste valec to je treba uznat a rozhodne maj velkou sanci i tu Barcu ve finale porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

snad se u vás ten torres chytne pořádně a příští sezonu zase něco vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Dik no, no je potreba kazdopadne ten kadr trochu osvezit , letos se na to temer nedalo koukat.

Reagovat
herbage

Nemohoucí Chelsea vážně není měřítko, zápas s Barcelonou nejde dle dnešního výkonu MU posuzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvim obecne o tom ze MU je letos zaslouzenym mistrem a vetsinu zapasu valcoval vsechny soupere (samozrejme minuly tyden to bylo takova vetsi vyjimka).

Reagovat
Swarley

Edwin

Reagovat
niflheim

Tak doufám, že na obou frontách už budoucí mistři vstřelili dva góly

Reagovat
mithro

dufam ze to tym rusakom nepustite a bez straty az do finale

Reagovat
CubONE

pevne verim, ze toto sa nestane...Cechov mam rad, ale ich hokejistov na cele s Jagrom a jeho trvalou nie

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs zase Neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda vedel som že toto nedopadne dobre preto som nepisal ze vyhráme....to už neotočia aj keby sa pokakali ale treba veriť

Reagovat
fantomas

Neskutečný jak jeden vypatlanej Rusák dokáže pokazit jinak hodně pěknej zápas. Takle sme my rozhozený, Rusáci by se akorát prali...a už to stojí za nic.

Reagovat
C0br

kripl to je, nic jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

co sa stalo? pozeram united ale zatial vetci pisu aky uzasny hokej

Reagovat
fantomas

Arťuchin nám úderem ramenem do hlavy úplně mimo hru vyřadil M. Michálka, teď úplně zbytečně najel do Rachůnka, kterej si pak rozbil hlavu a taky je zatim mimo. Pak ještě strčil na manťák Havláta, jednou čistě sestřelil Rachůnka...sme teď totálně mimo, nekoncentrovaní. Dohromady měl dostat 4+10, místo toho má jen 2.

Reagovat
Rssa

Já hlavně nechápu, jaktože ho rozhodčí nevyloučil - bylo to napadení, navíc s krvavým zraněním, to měly být další 2 minuty. Navíc takový naprostý kokot ten Rus

Reagovat
fantomas

Tak ta krev je víceméně Rachůnkova vina, protože mu nemůže takle snadno spadnout helma - on ji má standardně připlou jenom tak zjemna. Teď se mu to vymstilo - přímej následek faulu to nebyl, takže nic. Ale 2+10 za to určitě měl dostat.

Reagovat
Rssa

Tak ta krev je diskutabilní, je to přímý následek jeho napadení. Ale vyloučený měl být bez debat, navíc dneska už po několikáté. Nejhorší je, že mu nemá od nás nikdo mu nemlátit v závěru zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě více mě nasrali rozhodčí, co víc chtěj než krvácejícího Rachůnka, aby vylučovali !

Reagovat
smazaný uživatel

tam je průser, že on je 120 kilový a vysoký prase, který umí navíc hodně rychle bruslit. Bejt tam jakejkolik jinej rusák, tak ty hity nejsou tak strašný. Ale za ten zákrok na Rachůnka měli bejt jasný 2 minuty, za Michálka měl bejt vyšší trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zákroky sú krásne a čisté, až na Michálka.. Nezaujatému divákovi sa to páči, mne je de facto jedno ako to skončí, sympatické prvky sa nájdu aj v českom aj ruskom tíme...

Reagovat
Kenneth

Tohle ti přijde čistý zákrok?

Reagovat
niflheim

Co bys od něj chtěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca ho posadil len za zákrok an Michálka, rozhodca rozhodol správne...

Reagovat
smazaný uživatel

*vylúčil

Reagovat
Kenneth

Co dodat,snad jen že bys měl radši sledovat jen fotbal.

Reagovat
fantomas

Wtf? Pokud tohle neni "napadení" nebo "nepřiměřená tvrdost", tak za co bys potom tenhle trest jako udělil, ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Čistej byl první hit na Rachůnka, ten druhej ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No seš totálně mimo, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa to snažím vnímať pragamticky, s vami lomcujú emócie. Ja teda neviem.

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky, i v emocích sem většinou objektivní. Ale tohle prostě nejde omluvit.

Reagovat
stas87

ouu slovak pise nieco o objektivite ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

sleduj kuželky, tomu budeš možná rozumět...

Reagovat
smazaný uživatel

:))

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka se už veze. United ten titul vážně chtějí

Reagovat
mithro

cukotka nevedela co hrat ani doma proti vam

Reagovat
smazaný uživatel

nevedela aj si videl zápas ??

Reagovat
mithro

a vedela? dali ste dva zlepene goly, kt by vobec nemuseli platit a vpredu ste boli marny..neviem ak sa ti to pacilo tak prosim, ja som uz v podani modrakov teda videl ovela lepsie zapasy

Reagovat
vitasrp

Nepřeháněj to prosímtě zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Co chtějí slípky, pryč z top5?

Reagovat
herbage

Účka s přehledem, Chelsea naprosto marná. Webb zatím na jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

VDS a rooney perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba kope ty trestňáky krásně tou placírou, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a zaciname branit

Reagovat
CubONE

preco nehrava zaklad Nani? mne to osobne moc nevadi, Valencia mi pride dopredu rovnako dobry, ale jeho branenie je na ovela vyssej urovni,

Reagovat
niflheim

antonio mi přijde silnější na balónu

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 proti silnému soupeři, to je jasná dvojka Park-Valencia...

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro united

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

za toto zlta? vsak tam nebol ziadny umysel

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš Webb píska Chelsea

Reagovat
Boban

no kdyby tu nohu nestah, tak by to byla redka... ta zluta je OK, a aspon je videt, ze piska rovinu...

Reagovat
niflheim

Řezník pojebaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je dneska na ranu vic nez obvykle , neustaly breceni rozhodcimu a kdyz on fauloval na kartu tak se divi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Waynee, dám mu žlutou nebo mu jí dávat nemám?

Reagovat
mithro

to si robi srandu ze ho nevyluci este nech sem niekto napise, ze webb piska pre united

Reagovat
Kenneth

Webb píská pro United.

Reagovat
mithro

jasne

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nebylo , vzdyt o nej skrtnul nohou , a Rooney se tam svijel jak po tvrdym skluzu .

A kvuli jednomu zakroku je najednou Webb proti vam ci co si vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sleduješ? Na YES mají jasno v tom že to bylo na žlutou. A jestli máš anglický komentář, tak tos musel slyšet taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mu ji nedal, pro tu hereckou etudu Rooneyho. Kdyby se neválel, tak ji Ivanovic dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam anglicky , ale mam to ztisene . No proste to jeho svijeni po malem skobrtnuti o nohu bylo smesny a bylo to s jasnym cilem vykoledovat zlutou pro Ivana tak proto ji asi nedal . Navic za minutu dal hodne prisnou Essienovi tak to vykompenzoval.

Reagovat
mithro

uz mu jeden zakrok bez lopty odpustil, toto bol druhy, jednoznacne mal ist von

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

sú mimo a to by sme mali byť mi po 2 goloch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne neni do plaču ja Chelsea fandím dlho mňa 2 goly nezložia

Reagovat
minoLFC

keď bude treba tak zapíska, dnes zatiaľ na vyhru ManU stačí aj neschopnosť Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci LFC budou brečet pořád, uvidíš že si na dnešním zápase něco najdou.

Reagovat
niflheim

Ty vole...tomu Ivanovičovi furt promíjejí...posledně na SB celý zápas okopával Naniho a nedostal ani blbou žlutou.

Reagovat
mithro

este jeden faul a uz musi ist von

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Webb nadržuje United jo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je oblíbená věta některých haterů

Reagovat
herbage

Abra nechtěl nechat nic náhodě a koupil pro jistotu i Webba

Reagovat
niflheim

Vždyť přestupy jsou uzavřený

Reagovat
herbage

Ho draftovali spolu s Atkinsonem uprostřed sezóny, no. Bych poslal stížnosti na anglický svaz

Reagovat
smazaný uživatel

si sa s koňom zrazil ?

Reagovat
Kaze

Achjo, co se stalo s loni nejlepší pravým bekem na světě

Reagovat
mike.84

no nic, co by ? zustal v interu

Reagovat
niflheim

Ukončil kariéru v půlce letošní sezóny.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Kaze

loni nebyl Gary nejlepší ani náhodou

Reagovat
mike.84

to je ten ancelotiho retardovaný "pohodový" přístup. to je pak vidět jak si hráči dělají co cchou.. debil...zas nikdo neví co ma hrat viz kalou. essien, lamps total na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Webb píska Chelsea videli ste to "fanúšikovia" ??

Reagovat
smazaný uživatel

To musi byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fantomas

JOOOOOO! A ARŤUCHIN AŤ SE DE ZAHRABAT!

Reagovat
C0br

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první poločas byl parádní. Dali sme dva góly, Čech nám další dva chytil, nějaké šance byly. Chelsea zezačátku snad zůstala v šatně, chytla se až kolem 30. minuty, ale moc dlouho jí to nevydrželo. Když bude druhý poločas kopie prvního, tak bude titul hodně blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

chce to udržet daný tempo a může se slavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

hlavne nezacat nejak urputne branit, to mozme robit ak pridame este jeden aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Židle skvěle!!!!!!!!! Arthyukin poznal tvrdost taky, a byl z toho hotovej, jak padal.

Reagovat
vitasrp

Luiz je každopádně naprostý idiot, a to nemyslím kvůli té chybě, kterou udělat může každý hráč.. Nicméně jeho reakce byla neuvěřitelně nedisciplinovaná a divím se Ancelottimu, že ho okamžitě nestáhl(taky rovnou poslal Alexe rozcvičovat).. Jako aby se začal s trenérem hádat, když mu tu chybu vyčte, to jsem na profesionální úrovni vážně neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Víto to mě uniklo on vyjel po Carlovi?

Reagovat
vitasrp

Carletto tam na něj začal z lavičky pořvávat, že se nejspíš měl zastavit a nechat Hernandeze v ofsajdu, načež se Luiz koukal směrem k lavičce a s pohrdavým výrazem několikrát zopakoval NOT ME.. Na Sky Sportech to opakovali už v zápase, teď to taky rozebírali ve studiu, Wilkins říkal, že Luiz může být hodně rád, že je vůbec na hřišti, protože Ancelotti měl fajnově našlápnuto ho sundat a nasadit Alexe...

Reagovat
mithro

myslis tu opakovacku ked asi 7x povedal ze Not me, not me?

Reagovat
C-M@ster

Tak Rusové z Londýna a Rusové z Ruska zatím dostávají.

Snad to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je ideální čas, aby Torres začal splácet těch 50mil svými goly... Snad naskočí v poločase a střelí tam hattrick

Reagovat
minoLFC

aj jeden gól proti ManU uňho by bol zázrak

Reagovat
Tomanatura

Zatím paráda, díky hoši Myslím, že takto týmový výkon by dokázal i Barsu por...

Reagovat
mithro

evans na miesto Sheasyho na LB, uch, tak to bude este drama

Reagovat
mithro

ronei

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nepochopil. Na dive se málo snažil upozornit na sebe rozhodčího. Jestli to byl faul, tak jedině paranormální.

Reagovat
mike.84

když sem zjistil že stoke pokřapalo ty tragedky tak už mi je jasne proč se lampard a spol. nikam nehrnou

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas, tak už chápem prečo nemáš rád Radulova.

Reagovat
Kenneth

A kdo ho má rád? Je to namachrované,arogantní ruské pra.se.

Reagovat
stas87

radulov sa dost skludnil a posledne 3 sezony dokazuje ze je to skvely hrac..ale ano ty si kennik vytiahni nejaky 5 rokov stary zakrok

Reagovat
Kenneth

Radulova může obhajovat bud Rusák a nebo de.ment.

Reagovat
stas87

radulov je ako barton a barton konecne dokazuje ze je skvely futbalista,tak ako radulov dokazuje ze je skvely hokejista,ale zakomplexovany kkti vzdy vytiahnu minulost

Reagovat
Kenneth

Co mi je do toho jak je skvělej? Je to namachrovanej kryp.l a je to neskutečný pra.se a už na mě nereaguj.

Reagovat
stas87

ok,bola by dalsia bezvynamna hadka,staci ze sa strapnujes u realu a sparty...

Reagovat
Kenneth

ztrapnuješ se leda tak ty panáčku a to tím že obhajuješ toho z.mrda ale to už je tvoje věc.

Reagovat
fantomas

Narážíš na Voráčka (to bylo celkem v pohodě) nebo na to jak si se smíchem plácal s Arťuchinem, že "to tomu čecháčkovi pěkně nandal" (to mě nasralo stokrát víc)?

Reagovat
smazaný uživatel

Byls' rychlejší.

Reagovat
Godwinson

To dělá i ten posranej Bykov, byť tentokrát ho nezabrali, od tohohle kreténa to začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten smiech, ale inak je v pohode aj na konci zápasu prišiel potlapkať Voráčka po ramene...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nejenom to, jak se pustil do Voráčka (to by se dalo ještě pochopit, Voráček ho tam zezadu nepřiměřeně odtáhl), ale jak se po tom krvavym zranění Rachůnka chlámal a ťukal si pěstí s Artyukhinem...

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEE, TO SI DELA PRDEL ZIDLA...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty polocasovy stridani moc nechapu , ted uz je bez sance ze se do hry dostane soucasne Anelka i Torres a mi by sme je zrovna dnes potrebovali . Anelka je lempl , ale obcas prinese do hry nejaky oziveni a dnes misto Kaloua by ho prinesl urcite.

Reagovat
stas87

to je traged ten zaruba,ze 2:1 voracek zobere radulova do kravaty okolo ide jeden rus ktory lahko buchne do voracka,radulov sa mu postavi a on zajebe ze 2 na 1

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...piskej tu ruku kurna!

Reagovat
Swarley

děláš, jak kdyby Webb pro nás někdy něco písknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ruka a nepiskana penalta, este ze je webb cely v drese united

Reagovat
mike.84

dělaš jako kdybysme dneska měli šanci na vyrovnání. dyt podle mě do konce zápasu vystřelíme na vds max 2x z toho jednouu vedle

Reagovat
mithro

ja sa len smejem tomu ako vsetci povazuju webba za nasho rozhodcu to je vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

To je hajzl ten Webb, fikaně nám pomáhá tím, že nám nepísknul penaltu aby dal Chelsea falešnou naděju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on neni tak hloupy a nema duvod vam pripiskavat , kdyz Chelsea hraje hovno a vedete 2:0 . Kdyby to bylo 0:0 tak vam pomuze se neboj. Zkus nekdy premyslet.

Reagovat
mithro

ale mna nezaujima, ci je 10:0 alebo 0:0, chcete aby piskal rovinu nie? a dnes teda zatial pripiskava trochu chelsea

Reagovat
r.mrazik

ruka je ruka,zakrok je zakrok..je u prdele,kolik to je...premyslej nekdy hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ja si delam srandu , jen mi prijde vtipne jak vsichni Mufani tu ted budou psat jak je Webb zarizl a ty predchozi zapasy jakoby nebyly.

Reagovat
r.mrazik

predchozi me nezajima...to,ze Webb piskat proste neumi,je znamy fakt...pokazde se najde nejaka chyba,dneska uz ma webb dve...

Reagovat
mike.84

ano za tohle dostaneš penaltu, vole

Reagovat
mithro

nikto nevravi ze tam bol umysel ale takto hore nema co ruku davat

Reagovat
Swarley

jistě, jasná penalta...ale nechme to tak

Reagovat
smazaný uživatel

jak Vidičom voleybalový zákrok

Reagovat
r.mrazik

jasna...

Reagovat
mike.84

moment !!!!!! ale ja sem to psal na Kaloua, volové ! u nas to byla jasna ruka a penalta to být měla . ja sem reagoval na Kalouův nevěřicný pohled že se nepískal faul na něho

Reagovat
r.mrazik

ahaa,no koukal divoce chlapec

Reagovat
mike.84

Reagovat
stas87

1100. pro michalka a rachunka

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOO PARAAAAAAAAADA

Reagovat
C-M@ster

JOOOOOOOOOO

Reagovat
herbage

Češi vyhráli, 3x gurá

Reagovat
Rssa

Hurááááááááááááá, Češi opět zvítězili zaslouženě, doufám, že ta ruská svině dostane nějaký dodatečný trest. Lener dobře zaúřadoval v zákulisí

Reagovat
Godwinson

SUPER! Podělaný Rusáci ... snad je Švédové pošlou domu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Penaaaaaalta Alex trafil sklzom loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dostal proboha Kalou přednost před Torresem i Anelkou? Kdyť on za celej zápas nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je tam od haluzáckejch golů... Ale taky nechápu základ, jako střídající je ještě celkem logický žolík, ale od začátku zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

On dal gol snad akorat nám

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vychovalo tolik skvělých hokejistů, přesto má nejasnou budoucnost, docela škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát začínám mět blbý pocit, aby jsme poprvé nenarazili ve 1/4finále. Ale zatím procházíme jak nůž máslem.

Reagovat
r.mrazik

a dalsi nepiskla pentle?

Reagovat
mithro

nevidel som opakovacku, bol tam kontakt?

Reagovat
r.mrazik

normalne mu dal slozku jak na detskym hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale byla by hodně přísná a já bych ju nepískal. Ale ještě jedna taková situace a už by to mohl nasčítat.

Reagovat
r.mrazik

to byl idiotsky zakrok...hloupost obrance,ale penalta jasna

Reagovat
niflheim

wtf co tam blbne na tom sopcastu s tim tenisem

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě nepísklý JASNÝ pentle na Old Trafford? To tu nebylo hooooooodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka a ktera druha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlápnutí Valencii Terrym. Hloupej zákrok přímo na nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem videl jen live, opakovacku pak moc ne ale to nebyla tak JASNA jak pises. Samozrejme Chelsea ti asi lezi v zaludku takze ac nejsi Mufan tak byla pro tebe na 1000%

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok při kterym obránce trefí protihráče a ten na základě toho spadne neni jasná penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Nerekl bych na zaklade jen tohoto . Kazdopadne ac je v pravidlech ze penalta by se mela piskat za kazdy faul ve vapne tak to tak samozrejme nechodi a musi to byt opravdu evidentni zakroky u kterych neni pochyb coz byla podle jen ta ruka Lamparda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Červenka se mi prozatím moc nelíbí, kolik on má šancí ... takhle ta 1. řada trochu strádá

Reagovat
13

a takle to bylo i loni, Červenka v lize vynikajcí a jak přijel hrát za repre tak byl nemastný neslaný..

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem si jistej jeho spoluprácí s Jágrem, jasně hrajou spolu v Omsku, ale tady na turnaji je vidět, že se Jágra snaží najít za každou cenu, i když je zrovna obsazenej. Ještě, že se rozehráli Havlát, Michálek (doufám, že bude OK), Eliáš

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo naprd, kdyby Michálek nebyl schopný pokračovat. Naše nejlepší řada by se rozpadla (i když Průcha se mi tam dneska líbil).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten v tý první lajně fakt vyčnívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps

Reagovat
sintha

No Valencia to hodně přihrál, ale kontakt tam byl.

Reagovat
r.mrazik

dyt dostal normalni slozku

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ouu

Reagovat
niflheim

Ty vole takový gól z hovna...

Reagovat
mithro

klasicka chelsea no..presne toho som sa bal, ze im tam nieco prepadne a budu nas mrziet tie zahodene sance

Reagovat
mithro

tak a teraz rozhodnu tie nepisknute penalty

Reagovat
Kenneth

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Lamaprd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

doprdele...a tady to je! misto abychom naskok navysili tou pentli,tak je to jen o gol...

Reagovat
Swarley

to bude ještě zajímavý...ale ta akce Chicharito a Wazza měla vyjít, to je škoda...

Reagovat
Tomekcz

mel by tam dat Berbu uz

Reagovat
niflheim

Ať už vyhrajem nebo ne, zase si budu myslet, že Čukotka byla zase trochu protlačovaná dneska

Reagovat
mithro

trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Alex

Reagovat
mithro

to nieje mozne taka smola

Reagovat
Rssa

Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Alex

Reagovat
terry

Co proved? Jsem zrovna poslouchal Lojzu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Český tím má vždy tú štipku šťastia", komentuje redaktor STV. Kua šak keď idú naprieč tomu šťastiu, hrajú dobre, idú po víťazstve, tak je jasné, že lepšie hrajúci tím má šťastie...

Reagovat
terry

Rusové to aspoň uznají.

"чехи заслужили эту победу."

Reagovat
smazaný uživatel

"plyn stop ropa stop"?

Reagovat
terry

Česi si to zasloužili.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, tahle nesnášenlivost mezi Čechy a Slováky mě fakt sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Majú to v povahe, oba národy, bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dřív to nebylo takhle intenzivní. Teď je to nějaký intenzivní, pořád se hledají záminky do toho druhýho rýpnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že to je od toho postupu Slovenska na MS a za tu mediální vyhrocenost Rosický vs. Slovenský nároďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

neřek bych že čeští komentatoři, když čr už v turnaji není, slovákům nepřeje. naopak ! zaruba vždycky a i dusík otevřeně komentujou stylem, pojdme slováci.. VIZ poslední zoh sr-šve. slováci mají kompex menšího bratra. vždy jen sr uměle vyhrocuje naše vzajemné zapasy řečma "teraz to vyjde" apod. navíc nesnaším to vaše ČESI........to je na zgrcaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem o národe, u vás sa tiež nájdu takí idioti, u nás tiež. Komentátorov máte clekom v pohode, len škoda, že sa mi pokazil satelit a nemôžem sledovať čt...

Reagovat
mike.84

jojo ja se bavil čistě o komentatorech... narody jako takove samozřejmě jdou z obou stra. ale pouze obyčejní lide jako my. sportovci a medi, nezlob se na mě, ale z 85% pouze z vaši strany na naši

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Lebo ste úspešnejší a my sme závistlivci, to isté by ste robili aj vy... Inak Slováci asi zabudli na "šťastie" z roku 2002, šťastie z Vancouvru. Nie nadarmo sa hovorí: šťastie praje pripraveným... Končím s toutou tvojou "preťahovačkou".

Reagovat
smazaný uživatel

*"šťastie"

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle ty konflikty nabývaj na síle

Reagovat
stas87

oliver vies preco sme taky voci cechom?lebo my si vsetko viac bereme,to je ta nasa tzv. hrdost v tomto smere su cesi lepsi,su zavistivy tak ako aj my ale vzajomne neuspechy neriesi narozdiel od nas,rosicky vie ako to je medzi slovenskom a ceskom a opat si neodpusti podpichnutie a potom sa cuduje ze su slovaci taky...my sme viac priatelsky ako cesi,viac otvoreny,zavistlivost mame rovnaku a v objektivite sme na tom horsie,to je cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

ale šak ja se stebou nehádám. nebo to tak vyznělo ???? jen sem stebou souhlasil že ta vzajemná "nevražiivost" opravdu je tak jak píšeš mezi našimi národy. jen u čr komentatorů to není ale u slovenských trochu jo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Slovenský média jsou nasměrovaná vůči Česku víc, než Česká vůči Slovensku. Ale ten konflikt rozhodně nepramení jen ze strany Slováků, my do nich taky dost rejem(ovšem ne média).

Reagovat
mithro

aj mna, hlavne ked som pol na pol

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky na Slovensko hodně vázanej rodinou i výchovou a fakt mě to štve. Místo toho, abychom se navzájem podporovali, tak akorát kolem sebe furt slyšim rýpance do Slováků a ze Slovenska zase ublížený kidy.

Reagovat
fantomas

Dneska při prvnim gólu Rusáků si táta všim mávající slovenský vlajky a byl z toho úplně odvařenej. Nedokázal si to vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokázal si vysvětlit, že nám někteří Slováci dokáží fandit?

Reagovat
fantomas

Při gólu RUSÁKŮ!

Reagovat
stas87

vies,oni slovaci su zamindrakovany a tym ze sa hra na sk tak si nepraju aby ste vy vyhrali zrovna v bratislave a popravde,ja si to tiez neprajem aby ste to u nas vyhrali,neni v tom nic osobne,cesko mam rad ale ak vyhrate bude to ako keby argentina vyhrala v brazilii ms vo futbale z tohto dovodu vam letos neprajem,kebyze je to vo finsku tak si to vyhrajte

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je pravda, popravde Česi by nám titul v Prahe neodpriali, teraz zovšeobecňujem, ale je to tak. A to sme na ten titul mali, keby nás ten idiotský americký rozhodca nepoškodí...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

skurvenec,a americania vyradili cesko

Reagovat
smazaný uživatel

A nás porazili v zápase o bronz

Reagovat
fantomas

To sem byl neskutečně nasranej tenkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To malo byť zlato vtedy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, sakra, fakt neumim číst

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle taky nechápu a už jsem takový lidi potkal. Dokonce přítelkyně mýho kamaráda (který je ze Slovenska), minulý týden proti Lotyšsku v hospodě dušovala, že kdyby hypoteticky ve vyřazovací části na sebe narazili Slováci s Rusama, tak bude fandit Rusům. Kamarád na ni vejral jak puk, nevěda co na to říct, zatímco se já snažil vypáčit, proč jako. Nakonec z ní vypadlo akorát tak, že Slováci jsou náš zamindrákovanej stín a jsou to tragédi. Být tim kamarádem, tak mě z ní asi klepne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

zakomplexovaní sú práveže ľudia čo si toto myslia. mňa tieto kecy vedia vždy pobaviť a ten človek čo ich šíri umňa vždy neuveriteľne klesne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já totiž četl "rusákům".

Reagovat
Kenneth

Opět zamindrákovaní nepřející slovenští komentátoři,od nic už nic pozitivního nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zapamätaj, že zlo plodí zlo. Kušuj.

Reagovat
terry

Jarda teda celkem zdrcenej..

Reagovat
Godwinson

Proč?

Reagovat
Swarley

a divíš se??k čemu ti je ta výhra, která toho tolik ani neřeší a ztratíš dva důležitý hráče, protože nechají na ledě jezdít takovýho s prominutím pič-se...

Reagovat
terry

Však já se nedivim, jen se na to blbě kouká.

Reagovat
Swarley

já vím, jen prostě mi to hlava nebere a jsem neskutečně nasranej...

Reagovat
Kenneth

Jaký dva hráče?

Reagovat
terry

Michálka s Rachůnkem.

Reagovat
Kenneth

Michálka? Co se mu stalo dopiče?

Reagovat
terry
Reagovat
C0br

M. Michálek, Rachůnek, ale měli by být v pohodě. Ale Jarda respekt, nádhernej člověk .

Reagovat
Godwinson

Kvůli takovým zápasům bych v kádru uvítal i Kočího.

Reagovat
terry

Já už to říkal, že nám tam prostě někdo takovej (ne třeba zrovna Kočí) chybí. Prostě někdo, kdo by hlídal Jágra a mohl oplácet.

Reagovat
niflheim

No pamaytuju, jak tenkráýt Ruutu narazil Jardu na mantinel...a přijel Straka a pustil se do něj.

Reagovat
terry

Tak Straka zrovna ten typ není. Ale třeba takovej Šlégr..

Reagovat
niflheim

není no...ale Jardu bránit musel

Reagovat
Godwinson

Však ano. Já bych tedy speciálně na Rusy povolával Kočího, ale to už je věc druhá. Takovej hráč by tam prostě byl třeba.

Reagovat
Rssa

Vyhrál vůbec někdy Kočí bitku? Ten vždy dostal do držky.

Nejlepší na takové zápasy byl Jirka Šlégr, v pověstném zápase s Kanadou tam mlátil 3 hráče najednou , a Michal Sýkora, to byl golem

Reagovat
Godwinson

Co já vim, je to gorila, bitkař, já tyhle hráče opravdu nemám rád a nesleduju jejich počiny. Jen bych ho vypustil na začátku z řetězu se slovy "trhej" a vidělo by se. :))

Reagovat
Rssa

Je to bitkař, ale hodně neúspěšný

Reagovat
C0br

Co si pamatuju tak 3 bitky ze 4 prohraje, jednou si zlomil ruku o soupeřovu helmu.

Reagovat
Godwinson

Koukám na youtube, ona je to asi skutečně pravda. Ten kluk je špatnej.

Reagovat
Rssa

No vidíš, a tady ten Archujin by si ho dal ke snidani

Reagovat
Godwinson

Taky jsem nikde nepsal, že by ho měl vyzývat k boji ... víc to nebudeme rozepisovat, už jsem trochu vychladl. :))

Reagovat
Rssa

Jasný, ale pokud bys ho nechtěl na bitku, tak by byl tím tuplem zbytečný, protože že by si ho nějak podával v rámci tvrdé hry, to těžko, na to nemá bruslařské ani jiné schopnosti.

Reagovat
Godwinson

Tak, to já nevim, ale bruslit snad umí, Arťyuchin je taky předpokládám veden jako bitkař, přesto se rozjet a likvidovat hráče umí. Takže bych od něj nežádal příliš, jednou se rychle rozjet, dát lokty nahoru a povyskočit ..

Reagovat
Rssa

To už by byl faul, vyloučení a hned by to zkomplikovalo zápas. Navíc ten Rusák není bitkař, jen je to silový hráč - takový přerostlejší a zákeřnější Varaďa. Navíc je hodně rychlý...

Reagovat
Godwinson

Já bych ho takhle nenazval, silový, je to zákeřné prase, slušně řečeno. Tohle byl pro nás, co se týče vývoje šampionátu zápas navíc, takže bych i ten trest pokorně přijal, pokud by si onen Rus už na mistrovství do puku nešťouchl. Ale to je jedno, mám moc rád hokej tak, jak ho praktikujeme, bez zákeřností, ale když vidim, jak nás takhle občas někdo řeže, tak to dlouho rozdejchávám :)

Reagovat
Rssa

Právě, to není náš styl. Radši to volné místo obsadíme hráčem, který může naskočit a předvést něco hokejově. Nakonec to tak funguje několik let, tvrdou hru musíme buď snést, nebo se musí přizpůsobit hráči, kteří na to mají postavu a v NHL tak hrají běžně (Michálek)

Reagovat
smazaný uživatel

Artyukhin bitkař je... rozhodně se jim nevyhýbá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Stačil by Guma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhánek?

Reagovat
supervizor

vyhra je to důležitá, vyhráli jsme skupinu

Reagovat
Swarley

je to v těch nejsprávnějších rukou

Reagovat
fantomas

Však oni budou v pořádku. Rachůnek potřeboval jen stehy a kdyby jó hořelo, tak by podle mě klidně ještě mohl hrát. Hadamczik to už jen nechtěl riskovat. A lehkej otřes mozku u Michálka taky neni nic strašnýho. Zejtra si odpočinou, stejně nebudou potřeba, první už sme natuty, a pro čtvrtfinále budou zase fit stoprocentně.

Reagovat
mike.84

už sem myslel že píská penaltu Boltovým stylem

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaa

Reagovat
niflheim

Wazzo kurvááááááááá

Reagovat
mithro

tak toto uz snad nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jasná penalta ....

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je lepší než celá Chelsea a góla nedá.

Reagovat
Tomekcz

takovy sance, to muze mrzet

Reagovat
niflheim

snad ne

Reagovat
mithro

omg javier, toto davas aj zadkom

Reagovat
smazaný uživatel

Co chces vic Torresi ?

Reagovat
Rssa

Stejně to bude ohromný konec jedné epochy, až jednou Jágr skončí. Tak výborného a přitom chytrého hráče dlouho nebudeme mít

Reagovat
terry

Tak o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej se rodí jednou za....jak dlouho se hraje po světě hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Spíš mě udivuje, že my jako takovej malej národ máme tak chytré hráče, kteří navíc mají i charakter. Nelíbí se mi, jak vždycky Kanaďani či Rusové když se nedaří, tak psychicky selžou a začnou prasit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

Kanaďanov chápem to je ich štýl no Rusov nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to je taky tím, že my jsme právě malý národ (i když v hokeji určitě ne). Rusové a Kanaďani ví, že jsou nejlepší a neberou nic jinýho než úspěchy. To se pak váže s tím, že neumí prohrávat. Kdežto my, i když máme vysoké ambice, pořád hrajeme celkem vklidu a když nevyhrajem, tak se zas tak nic neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi jsou snad ještě větší charakteři. Bojovníci kteří nejsou zaprdění a kteří nepropadajou melancholii a poraženectví když se náhodou nedaří. A taky jsou pořádně úspěšní.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vůbec Švédové i Norové jsou příjemný lidi.

Reagovat
Rssa

Jo, Kanaďani mají zcela čitelnou hru. Prohrávají/prohráli, tak zmlátí soupeře. Je to ubohost, není to hra.

Reagovat
fantomas

No takle to opravdu neni vždycky. Se mi líbí, jak si lidi vždycky vybavěj jenom Smithe jak v poslední minutě osekává našeho obránce, maj černo před očima a pak ploděj takovýhle nesmysly. Kanaďani maj právě obvykle, nečest výjimkám, ohromnou vůli po obratu a snažej se soupeře obyčejně přehrát (něco jako Švédové ve florbale), ne jako dneska Rusáci. Takovym stylem Kanada snad vůbec nikdy nehrála.

Reagovat
Rssa

Promiň, ale Kanaďani hrávají takhle furt. Nejen osekávání obránce, stačí si vzpomenout na jejich ostudu v 97 (semizdá), kdy celý jejich tým se zbláznil. Hrají tvrdě, ale často i zákeřně. Každý jejich zápas končí rvačkou, často neférovou. Prostě Rusáci mají 2 blbce v týmu, Kanaďani pomalu všechny.

Reagovat
fantomas

Hovadina. Takle to bylo dřív - to finále s náma už je kolik let zpátky? Pět? A o 97 ani nemluvim. Teď tam maj buď mladý kluky, nebo charaktery. Tohle je dávno přežitej stereotyp, ta Kanada na olympiádě například, ani na minulym MS si nic nevybavuju, to byli normálně féroví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Loňskej nájezd idiota Perryho do Vokouna a bitku na konci zápasu si nevybavuješ?

Reagovat
fantomas

To fakt bylo loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
fantomas

No, tak to je v tom případě výjimka na posledních turnajích.

Reagovat
Rssa

Tak to ses asi nedíval poslední roky na MS. Kanada hraje pořád to svoje, to své zákeřné. Hovadina je to tvoje, že se zklidnili. Pokud vše půjde jako doteď, tak sám uvidíš při vzájemném souboji.

Reagovat
fantomas

Ok, tak teda uvidim.

Reagovat
Rssa

Snad, to by znamenalo finále

Reagovat
Godwinson

Rusáky tedy podceňuješ, spíš bych to napsal tak, že Rusové mají "pouze" dva naprosto extrémní blbce. :)

Reagovat
Rssa

Tak ti dva jsou extrémní, pravda. Ale třeba hra Ovečkina je výborná - hodně tvrdě hraje, ale ne zákeřně jak Radulov. Navíc když sám schytá, tak pak nemá myšlenky na odvetu, ale prostě radši se odmění brankou. Třeba ten hit na Jágra byl z jeho strany výborný, sám Jágr přiznal, že je to jeho chyba, že nekoukal na hráče a pak dostal takhle naloženo.

Reagovat
mithro

a terry dalsia ruka nech uz sa webb ale zacne pozerat okolo seba

Reagovat
mithro

tak ma stastie

Reagovat
C0br

Naše produktivita mě jednou zničí, chelsea měla dostat pětku.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina vec ktera mi dnes udelala radost ze Čuník nedal gola .

Reagovat
mithro

ako rooney dnes zahodil minimalne hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, dneska byla obrana Chelsea marná jak obrana Sparty pod Hřebíkem. Alespoň jednoho tam měl dat, bylo mě ho skoro líto.

Reagovat
mithro

Chicharito headed that like he was worth £50million

Reagovat
mike.84

malouda malem zakopne o míč a právě díky tomu udělá kličku a obejde hráče :D . fakt vidět že ta naše sezona je prostě uklopýtaná a uhaluzená. druhe místo pro takovej tým...... ja nevím, připadá mi jako kdyby ancelottiho styl byl druhý nejchaotičtější

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd na vlastní půlce, panebože, nechceš nám pískat aji kroky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

GLORY GLORY MAN UNITED

Reagovat
mithro

BEL19VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Bože díky. Jedna remíza, stačí nám jediná remíza.

Reagovat
terry

To nedáte.

Reagovat
mithro

aj ja sa bojim

Reagovat
Swarley

je to tam, tohle už je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

united rulez

Reagovat
mike.84

chicharitovi to strašně přeju. to je prostě největší sympaták v lize

Reagovat
13

OT: koho chcete nejvíc jako soupeře pro čtrtfinále( z trojice USA Norsko Švýcarsko)

Reagovat
terry

Norsko.

Reagovat
niflheim

všichni budou těžcí

Reagovat
smazaný uživatel

USA, protože Švýcaři na nás umí, stejně jako třeba Německo jsou pro nás nepříjemní soupeři, Norsko nás taky minulý rok porazilo a letos potrápilo i Kanadu...

Reagovat
fantomas

Amíky.

Reagovat
mithro

berba s javierom

Reagovat
SunFells

Pěkné vidět, když mu "takový holobrádek" jako nejlepšímu střelci ligy ukrad flek.

Reagovat
mithro

a je krasne vidiet ze po sebe nezazeraju ako drogba s torresom futbal je tymova hra, raz to taha jeden raz druhy

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

No tak aspoň, že to leros zvednou United. Z těch na špici nejlepší volba... Congrats you red bastards!

Reagovat
smazaný uživatel

K zápasu se vyjadřovat nebudu, ale upozorňuju že jestli někdo někdy zmíní, že vyhráváme zápasy jenom díky štěstí a že nám rozhodčí připískávajou a že hrajem hnusný fotbal, tak si ho najdu a pak mu těžce ublížím na zdraví.

Reagovat
r.mrazik

alex a jeho tym jsou proste bozi...ty nase silne konce sezon...to je neco neskutecneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Prosímtě, Webb chtěl ze sebe oprášit tu reputaci, co měl, tak kvůli tomu neobracej i zbytek sezóny

Reagovat
Swarley

nech to plavat, ať si plácají, co chcou...titul bude ve správných rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v pohodě jo? Di se léčit

Reagovat
Counter

Tohle mě vždycky pobaví, že když po všech těch x sporných verdiktech v prospěch United se pak párkrát povede vyhrát zápas kvalitním výkonem, hned to tady začnete obracet

Reagovat
smazaný uživatel

A mě pobaví že si najdete jeden sporný výrok a pak ho omíláte pořád dokola, a dokola, a dokola, a dokola až dokud se konečně nevyhnutelně nedojde k dalšímu spornému výroku. A to že mezitím všechny ostatní týmy takové sporné výroky postihly taky neřešíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Co čekat od fanouška ManU

Reagovat
Rssa

To neřeš, u Barcy je to to samé, jeden sporný výrok a milión poškození proti ní, ale to lidi nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to neřeším, Liverpoolští budou brečet pořád, je to jediné v čem jsou lepší, tak na tom pracují. A zbytek je víceméně tolerovatelný.

Reagovat
Rssa

Já jsem taky liverpoolský a nemyslím si, že brečíme. To zas ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, myslel sem hlavně ty tři co mě ležíjou v žaludku, Ol!iver, vlasdis cosi cosi a LFC.Ti tady píšou z fanoušků Liverpoolu asi nejvíc.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Webboci ste už zaplatili? Raz začas vám musí prpísknuť, aby to nebolo podozrivé

Drahovce Hlávna 485/ 155 922 41 Slovensko.....už sa teším

Reagovat
r.mrazik

skvely zapas...s krasnym koncem,ale hlavne...to utkani bylo proste skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace MU k titulu Více se už udělat pro ten titul nedalo, přes léto se musí definovat styl, jakým se bude hrát, přivést 2 kvalitní hráče na kraje zálohy, zbavit se plevele (Kalou, Ferreira) a možná i nějakých jiných hráčů, kvůli kterým se hraje takovým stylem, jakým se hraje (Malouda).

Reagovat
mike.84

jakože souhlasím ale když zustane ancelotti tak na kraje žádní hráči nepřijdou a bude se stale hrat jakysi paskvil systemu 4132 tzn bez křídelních hráčů, tzn že žádní krajní založníci bohužel nepřijdou. podle mě to není ani tak v hračích jao spíš v přístupu a stylu v přecházení do utoku. ale to je na dlouh oa napsano toho už bylo dost. ale hráčů několik je potřeba ne kvůli zkvalitnění ale rozšíření kádru. na papíře sme silní

Reagovat
sintha

Gratulace Manchesteru, dneska to na hřišti patřilo jim a titul vyhrávají naprosto zaslouženě.

Jinak doufám, že se Carlo nebude bát trošku zaexperimentovat ve zbývajicích dvou zápasech, když už teď víceméně o nic nejde. A taky chudák Roman, dneska mu nevyšel ani jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme byli marný a zaslouženě jsme prohráli...

Jinak Shrek ve finále LM se bude prát s Pedrem o oskara za herecký výkony.

Reagovat
Kaze

Máte někdo video na Arťuchina?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

tie prve dva hity faul neboli,zvysne 2 ano,tu to rozhodca nezvladli

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zákrok na Michálka.. Měl bejt vyšší trest, úder na hlavu, hra uplně jinde.. Zákrok na Rachůnka bylo napadení, krásně to rozebrali ve studiu jak se ještě rozjel a přidal vyloženě s úmyslem napadnout.

Reagovat
stas87

to bolo strasne,ako sa hadali na modrej a on na neho pockal a trafil ho z plnej jazdy na rachunka faul bol ale zcasti si za to mohol aj rachunek ze nemal napevno helmu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, může za tu krev, ale napadení to prostě bylo.

Reagovat
stas87

ale ja nikde nepisem ze to nebolo napadenie artuchin tusim hral v nashville a ma tvrdost v krvi,len si neuvedomuje nasledkov na olympiade ak trafil oveckin jagra to bolo ciste a navyse sa hralo v kanade podla pravidiel nhl,tu je to v europe a o to je to horsie,cudujem sa ze bykov nezasiahol a nesnazil sa rusov ukludnit,v halifaxe sa mu to podarilo a rusko vyhralo zlato

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo.

Reagovat
stas87

co ale jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen jsem uznal, že ta moje reakce byla zbytečná, protože jsem řekl to samý co ty.

Reagovat
stas87

tak ako ruutu trafil jagra myslim na olympiade,jagr si za to tiez mohol zcasti sam ked mal staru a slabu helmu,na fakte ze to bol faul to nic nemeni,ale asi je to taka specialita cechov ci slovakov hrat s vystrojou ktora im moze ublizit

Reagovat
fantomas

Hrál za Anaheim, Atlantu a Tampu.

Reagovat
stas87

aha diky tak radulov hral za nashville,esteze nehral za philadelphiu

Reagovat
fantomas

Jojo, ten hrál za Nashville.

Reagovat
stas87

2006–07 Nashville Predators NHL 64 18 19 37 26 PIM

2007–08 Nashville Predators NHL 81 26 32 58 44 PIM

statistiky radulova v nhl,bodov na bezmozga a primitiva celkom dost nie? a trestnych minut nema tolko,ako som pisal vyssie,dost sa skludnil a hra excelentne

Reagovat
fantomas

Tak on to byl po Ovečkinovi tou dobou největší ruskej talent, ne? Akorát to pořád neuměl tak prodávat, jak byl šílenej, a nakonec se radši uklidil do KHL. Co já vim, tak se od něj tou dobou v NHL čekalo ještě víc.

Reagovat
stas87

asi ano,na junorskych majstrovstvach ma 2 striebra za acko 2 zlata a jeden bronz,v juniroke vyhral bodovanie,mal 152 bodov a vyhral to v rocniku 2005-2006,mimochodom,2roky pred tym vyhral to bodovanie crosby,ktory mal 135 bodov...

Reagovat
Rssa

V NHL se od něj čekalo víc bodů nebo se čekalo ještě víc než od Ovečkina?

Reagovat
fantomas

Víc bodů, víc přínosu pro tým, víc celkově. Ne víc než od Ovečkina ale.

Reagovat
SunFells

Co Malkin?

Reagovat
fantomas

No dobře, tak tahle trojka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Virtuos

to iste sa stalo Bartečkovi na OH a vtedy bol Nór, ktorý ten zákrok vytvoril vylúčený

Reagovat
vodka

měl sem chuť mu tam hodit pivo do xichtu zmrdovi ruskému

Reagovat
vodka

a Radulov je úplně stejný mamlas...

Reagovat
Counter

jinak hezký zážitek? :)

Reagovat
vodka

jo, byl sem překvapený hlavně z toho velice dobrého výhledu na to, jak nahoře sme už seděli. a navíc sme byli u brány, do které padly všechny góly kromě toho druhého ruského. nejvíc mrzí, že sem nechal foťák v autě a mám jenom pár fotek z mobilu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Lotyšsko i Bělorusko se nakonec zachraňují (už ani nepíšu, že je to OT)

Reagovat
fantomas

Ti by mi stejně chyběli nejvíc. I když Rakušáci se Slovincema zasloužej absolutorium, jak úplně bez hvězd zabojovali. Hlavně teda Slovinsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí, Lotyši by mi neskutečně chyběli

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně, Slovinsko mě překvapilo hlavně zápasem s Ruskem, kde mnoho nechybělo ( i když rusové jim to místy docela ulehčili + ty neuvěřitelný góly)

Reagovat
smazaný uživatel

(reakce na fantomase)

Reagovat
fantomas

Jj, celej turnaj měli haluz jako kráva, ale i tak. Vedli i nad Slovákama, poprali se i s Němcema...ta skupina byla vůbec snad nejvyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

byla... Stejnak se Slovinci vrátí zpátky, ta I. divize je víceméně vždy stejná - Kazachstán, Japonsko, Rakousko, Slovinsko, Itálie možná i Ukrajina - tyhle týmy pořád sestupujou a postupujou

Reagovat
cristiano.K.

dnes šlágr kola

Reagovat
vladis271

A vieš, že aj hej?Arsenal podľa očakávania nestačil na fyzický štýl Stoke. Chelsea prehrávala v hlavách už v šatni. Takže vo forme hrajúci Liverpool s nevyspitateľným Fulhamom môže byť najlepší zápas kola. Nečakám, že opäť udržíme nulu, ale 3 body chcem.

Reagovat
cristiano.K.

něco mi říkalo,že budeš souhlasit ale máš pravdu,podle předpokladů by to měl být zajímavý zápas

Reagovat
vodka

dostanete naložené fulham teď hraje dobře, su aj zvědavý na Kakutu zase, když Duff je mimo...

Reagovat
cristiano.K.

Kakutu Flanagan vymaže,nemám obavy

Reagovat
13

on má hrát Flannagan? já myslel že se Glen vrátí do prava a na levo začne uzdravený Aurélio..

Reagovat
kiwwi

uzdraveny Aurelio - to je nejaky oxymoron ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

1X jal lusk

Reagovat
kiwwi

*jak

Reagovat
stas87

OT:deda cigan spomina-kdyz jsem byl maly,dala mi maminka 20Kcs a poslala me do obchodu,prinesl jsem dva chleby,dve mleka,balicek bonbonu,cokoladu,deset vajicek,3 masla,koblihu,1l rumu a jeste mi zbylo na kolotoc,dnes uz to neni mozne,maji tam plno tech zkurvenych kamer...

Reagovat
Chandy

Ovšem živoucí legenda slovutné fotbalové značky zatím u Hickse s Gilletem naráží v otázce přestupů, kde touží po rozhodujícím slovu, které mu Američané zatím ne a ne přisoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti dva nás budou strašit i po smrti

Reagovat
vladis271

ale toto by si Henry u fanúšikov neuveriteľne posral. Nvm čo rieši, manažér musí mať posledné slovo a nie Commoli.

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si to znova

Reagovat
vladis271

ja som to pochopil, ale riešim podstatu, nie preklep s patom a matom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sorry, ta jména si furt pletu. Opraveno.

Reagovat
kiwwi

vraj je uz potvrdeny prestup Sahina do Realu

Reagovat
kiwwi

*za 10 mil. eur

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
kiwwi

Real urobil po Ozilovi dalsi paradny obchod, ale toho hraca je mi luto...mal ostat v Borusii

Reagovat
fantomas

Ne, měl jít k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

to boli fakt parádne nákupy za malé peniaze. Až sa mi nechc everiť, že ich urobil Real...

Reagovat
mithro

som zvedavy ci si aspon trochu zahra

Reagovat
kiwwi

vraj to ma byt long term nahrada za Xabiho

Reagovat
mithro

vravim, uvidime, som zvedavy..a za tu cenu, parada

Reagovat
smazaný uživatel

Takže včerejší debata byla stejnak k ničemu.

No, neměl se do toho ten Real motat.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dost ubohy na druhy nejlepsi evropsky tym

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co by ne, to se k nim hodí

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej úlet

Reagovat
mithro

otrasny futbal, otrasny dres

Reagovat
vocasisko

taky si piča

Reagovat
mithro

auc

Reagovat
fantomas

To bych lepší dres navrhl i v malování...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To MU teda moc známo není.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře pane "chytám se každýho slova", ofiko odhalenej ještě nebyl, každopádně nějaké náhledy již jsou...

Reagovat
Chazy

Bývaj každoročně a většinou pak s realitou moc společnýho nemaj.

Reagovat
kiwwi

blbost...minuly rok bola realna verzia zverejnena v dobrom predstihu...samozrejme potom este prislo 150 fakeov ale vsetko len akesi kolaze...toto je realna fotka

Reagovat
Chazy

No a o rok předtím všichni věřili tomu, že MU bude hrát v rugbyovejch dresech a nakonec vypadaly úplně jinak ...

Reagovat
kiwwi

ale minimalne tieto domace cervene s tym pruhovanym golierom budu na 99% take ako ich tu vidis

Reagovat
Chazy

Bylo by fajn, ale ty away jsou ošklivý. Od tohodle dresu: http://ecx.images-amazon.com/images/I/416JFuXAcEL._SL500_AA300_.jpg se mi žádný away MU moc nelíbily. I když to je taky tím, že ty černý byly fakt dokonalý.

Reagovat
kiwwi

jj tie cierne su masaker, ale mne sa pacili este aj tieto

http://manchesterunited.footballshirts.com/files/2009/04/man-utd-8.gif

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Já jsem hlavně doufal, že by zas mohlo mít MU away modrý.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Copak? Vždyť to k MU patří.

Reagovat
kiwwi

nemam rad modru no...cim menej, tym lepsie

Reagovat
Chazy

Doufám, že ne kvůli CFC. Přece jen MU mělo modrý dresy už v době, kdy nějaká posraná Chelsea ani neexistovala ...

Reagovat
kiwwi

neee, len proste chcem vidiet co najviac cervene a cierne dresy na nasich hracoch

Reagovat
Chazy

To já právě mám modrý nejradši, protože jak je MU mělo 2002/2003, tak jsem je začínal pořádně sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jakej modrej pruhovanej?

Reagovat
Chazy

Tak to né. Má bejt čistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool away je krasnej A konecne bude mit MUFC cernej treti dres (a snad v nem budou hravat casto, protoze ten away je strasnej ). Stoke City hodne zajimavy, kazdopadne se mi vubec nelibi tohle niceni pruhovanych dresu jako v jejich pripade letos nebo NUFC pro pristi rok A Sunderland ma porad stejne hnusnej dres, to me potesilo

Reagovat
vladis271

málokedy away prekoná home, ale tomu čiernemu sa to asi podarilo. Len mi je ľúto karameliek. Po tom ružovom humuse, ďaľší úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hráčský se ještě daj zvládnout ale voják Howard je k zblití

Reagovat
kiwwi

to je nieco neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jim to pomuze v lize, protoze nikdo nebude vedet, kde stoji maskovany Tim Howard a ten tak bude moct predvadet neocekavany zakroky

Reagovat
mithro

ako ze sa nepozorovane vynori zrazi v superovej 16ke a vsieti gol?

Reagovat
vladis271

" I can't stop looking at this kit. I'm a Manchester United fan and I hate Liverpool and never gave one thought about buying one of their kits. But this is seriously one of the best kits I've seen in a long time and I'm actually sitting here trying to justify buying it. What is wrong with me??

I love silver and black so that is probably why I love it so much but I also love the pinstripes and the little red stripe in the collar. I'm also a Nike by the way but this is a World Class kit. Well done Adidas. Hope Nike can produce something similar for United one day "

No niekto z miestnych mufanov tiež premýšľa, že si náš away kúpi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych dresy sbiral, tak si ho objednam

Reagovat
kiwwi

ta kombinacia ciernej a striebornej sa fakt podarila

Reagovat
Chazy

Tak třeba Stoke bude mít domácí normální.

Jinak 11-1 je moc pěkný a zrovna s porkym.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, jestli Potters zustanou u tech dresu bez pruhu na zadech

Ja nechapu, proc jsem mel tak spatnej tyden, v jednom dni jsem mel dokonce jen jeden run a nic vic 11:1 je ale strasne moc, jsem behem tydne "inkasoval" vickrat, nez behem cele predchozi sezony

Reagovat
Chazy

Jj, ale já to taky schytal, BigOne taky nic moc. Stejně to nic nemění na tom, že jsme jednoznačný favoriti a máme nejlepší týmy.

Ale jak na to koukám, tak si měl jen hroznou smůlu. Gaby Sanchez je takovej shit a měl proti tobě 6-2-10, zatímco milionkrát lepší tvůj Miggy 2-0-4. Ale zasmál sem se tomu výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem se ani moc nesmal. Dostaval jsem sodu uz od pondeli a celej tyden jsem cekal, ze se aspon nekteri proberou Uz aby byl zpatky Hamilton

Reagovat
Chazy

He is hopeful he could return to the roster by the start of June.

Reagovat
Chazy

Jinak Quitova

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ni vybornej vysledek. Asi nejlepsi v kariere A Delpo uz by mel byt na RG nasazeny

Reagovat
Chazy

No nejlepší určitě. A světová desítka. Kam jen to může dotáhnout.

Jenže se zranil Teď nebude hrát v Římě a kdo ví, jak RG stihne. No a Roddick prohrál další turnaj v prvním kole. Podle mě se fakt blíží konec kariéry.

Reagovat
fantomas

Jojo, však už měl svý několikasekundový kameo v tom novym filmu, kde hraje ta jeho modelka.

Reagovat
fantomas

Ty kráso. To je snad nejlepší tweener, jakej sem viděl.

Reagovat
Chazy

Taky. Udělat z toho lob, to je neuvěřitelný. Ani by mě nenapadlo, že je to možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny no, ale ty Rogerovy jsou pusobivejsi

Reagovat
Chazy

Těšíš se na Djokovice jako jedničku?

Reagovat
smazaný uživatel

No strasne

Reagovat
Chazy

Fakt si to nikdo nezaslouží víc ale Včera jsem mu i docela přál.

Reagovat
smazaný uživatel

O zasluhach nic nerikam, ale je to takovy moje soukromy nestesti

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, vzdyt je hraje tesne nad siti a nechytatelne. Tohle bylo tak spatne trefeny, ze se z toho urodil nejakej pololob, ale Roger to ma daleko propracovanejsi

Reagovat
Chazy

Co když to byl úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

To dost pochybuju Ale mozny to je, mne to proste prislo jako spatne a pozde zahranej uder, z kteryho se nakonec vylihnul nechytatelnej.

Reagovat
Chazy

No všechny jeho předchozí pokusy končily podobně, on to prostě prudce zahrát neumí, vždycky to zvedne do vzduchu. Ale ono je to fuk, stejně to bude nudná jednička, i kdyby tohle uměl. Co to je kraťas furt neví

Reagovat
fantomas

Podle mě to tak teda Rafa rozhodně chtěl - ho přehodit. Taky mu nic moc jinýho nezbývalo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

tak o tomto neviem co si mam mysliet

Reagovat
mithro

taky pyzamovy hm

Reagovat
smazaný uživatel

pyzamo skrizene s zupanom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci zpatky k Adidasu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

to snad nie

to je nieco jak ten nas modry...mozno nejake treningove alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza

Reagovat
cristiano.K.

nejhezčí má Aston Villa to musím uznat

Reagovat
niflheim

Už se těším večer na fotbal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
minoLFC

prečo?

Reagovat
kiwwi

lebo ide

Reagovat
minoLFC

no ale ide mu aj hokej

Reagovat
kiwwi

futbal > hokej

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Slovákům se za palec ani nedivím.

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

Rád se dívám na Liverpool.

Reagovat
vladis271

To je pochopiteľné, pod Kennym sa nato nedívať ani nedá. Pod dresmi na budúcu sezónu dokonca jeden mufan avizoval, že si chce náš dres kúpiť Čo už.

Reagovat
smazaný uživatel

chelseasite.cz go chelsea go

Reagovat
terry

Čekal jsem to horší teda.

Ale ten header je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

No changes for Reds

The Reds team is: Reina, Flanagan, Johnson, Carragher, Skrtel, Spearing, Lucas, Meireles, Kuyt, Suarez, Maxi. Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Wilson, Cole, Shelvey, Poulsen, Robinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll ani na lavicke

Reagovat
kiwwi

to su mi najdrahsie posily v PL...jeden vkuse zraneny a druhy dal 1 gol ani sam nevie jak

Reagovat
smazaný uživatel

taka mensia chaba provokacia a Carroll uz je zdravy tak preto nechapem

Reagovat
niflheim

možná šetří na další zápas

Reagovat
mithro

zdravy nie je, zranil sa lahko na treningu zaciatkom tyzdna

Reagovat
smazaný uživatel

takže Maxi gol koulema, nebo odrazem 4 hráčů, pak ještě Suarez projde 5 hráčů a spadne ve vápně, takže Dirk zvýší na 0:2, v závěru bude jenom korigovat Dempsey a vyhrajem 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Maxi

Reagovat
mithro

maxi si vyrazne pyta novy kontrakt

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil ten maxi

Reagovat
kiwwi

Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni mozny

Reagovat
Rssa

Ty vole Maxi

Maxiking oleeeeee, maxiking oleeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi chce ještě zaútočit na korunu krále střelců nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi uz dal kolko golov vacsinou stastnych, i zacinam si mysliet ze to nie je nahoda

Reagovat
papos182

6 golu v poslednich 3 zapasech, ten Maxi se nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že on je v mezihře dost jalovej, ale momentálně mu tam padne snad cokoliv

Reagovat
kiwwi

Maxi Rodriguez's goal v Fulham is the fastest PL goal of the season at 30 secs, beating Javier Hernandez's yesterday (0:36).

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Kto hovoril, že lepšie výsledky s LFC ako mal Roy by nemal ani SAF? Toto by Roy nedokázal...

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer

Reagovat
kiwwi

a uz sa to nieslo Craven Cottage:

Same old Scousers, always cheating

Reagovat
Rssa

To se neslo leda tak v tvé hlavě, nic se tam neneslo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Měl by ses koukat na přenos a nevymýšlet si

Reagovat
kiwwi

mozem ti ja zato, ze si hluchy?

Reagovat
smazaný uživatel

Rofl

Reagovat
REPLIKATOR

Schwarzer

Reagovat
kiwwi

omfg co to je

Reagovat
REPLIKATOR

This is Liverpool!

Reagovat
smazaný uživatel

brankar

Reagovat
Rssa

Hehe

Reagovat
minoLFC

ten Maxi dopuje alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Luis . Inak Schwarzer...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, vydržel to dost dlouho ... a stavu 0-2 by si to už tuplem mohl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

najviac ma serie ze krasny tradicny chant Celticu ukradli fans Liverpoolu a pouzili to na taku mrdku ako Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Maxi takhle dop**ele nehrál celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na statistiku a pokud Pepe i dneska udrží čistý konto, tak bude moct reálně s Čechem, VdS a Hartem soupeřit o zlatou rukavici. Tahle trojice vychytala 15x nulu, Pepe jich měl před zápasem s Fulhamem vychytaných 14. Akorát Hart jako jedinej má za sebou 35 zápasů, ostatní 36.

Reagovat
minoLFC

to by bolo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je Pepe neuvěřitelnej. Prvni 3 sezóny Zlatou rukavici vyhrál, rok na to ji prohrál s VdS o jediný čistý konto a další rok ji dostal Peťan na úkor Reiny jen díky menšímu počtu zápasů.

A to se zrovna Liverpool nějakou skálopevnou obranou (narozdíl od ManU a Chelsea) chlubit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Plekanec, Pavelec, Havlát, Eliáš, Michálek, Průcha - nemohli sme si přát platnější posily z NHL, fakt že ne. I posledně jmenovanému se dá celkem snadno prominout jeho všeobecné "sráčovství". Teď ta kombinace před pátym gólem, to srdce PLESÁ, PLESÁ, PLESÁ!

Reagovat
Rssa

Koukám, po očku na druhý přenos a najednou 5:1 Jinak proč je Průcha sráč?

Reagovat
fantomas

Protože se dřív vysral na reprezentaci. A i jinak na mě působí jako takový namyšlený děcko.

Reagovat
Rssa

Aha, ok. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Prucha misto Cervenky do prvni lajny..

Reagovat
smazaný uživatel

Frolíka

Reagovat
mithro

tak ked o nic nejde, tak to poolu ide..uvidime nabuducu sezonu ked budu vsetci ocakavat boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

práveže nám ide o celkom dost veľa

Reagovat
smazaný uživatel

"vela" jak sa to vezme, europska liga neni zrovna vela, ale je to lepsie ako nic

Reagovat
mithro

ale? a o co konkretne? o Europsku ligu, ktora je viac na skodu?

Reagovat
smazaný uživatel

na škodu?Kdes to slyšel?Nebo tos vymyslel sám? Je na škodu,dokud ji nehraje tvůj oblíbený tým,co?

Reagovat
mithro

no vdaka bohu, ze ju moj oblubeny tym nehra

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde i o prestiž. Kdy naposled Liverpool nehrál v LM/EL ? A navíc ještě před pár měsící byl souboj o pohárovou evropu jen zbožným přáním a teď už tam máme naopak vše ve svých rukách, byla by hrozná škoda to nedotáhnout do konce.

Reagovat
mithro

no co sa tyka prestize je LM predsa len niekde inde..

ale ja budem len rad ked sa tam litrpul dostane, aspon sa nebudu moct plne sustredit na PL a budu musiet hravat vo stvrtok zapasy EL

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

presne o tom hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si idiot.

Reagovat
kiwwi

sak to bol nazor vas scouserov

Reagovat
smazaný uživatel

názor jednoho se rovná názor všech?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si poriadne drzý človek, skopíruj mi, kde som to napísal.

Reagovat
mithro

mne sa tiez zda, ze tu niekto od vas pisal, ked ste boli nedohladne europe, ze lepsie sa sustredit len na PL ako hrat tu "podradnu" EL, kt aj tak niektore timy vypustaju a zbytocne sa tym unavuje kader na domacu sutaz

Reagovat
smazaný uživatel

1)Keď to takto bereš, aj tak to NIE JE NA ŠKODU.

2)Schválne mi nájdi môj príspevok, hehe.

Reagovat
mithro

ja nikde nepisem, ze si to napisal TY ale niekto z fanusikov liverpoolu..

a pardon, nie je to na skodu, videli sme ako Liverpool tuto sezonu tu EL bral vazne, fakt to posobilo tym dojmom, ze vam to viac ublizuje ako pomaha..vsak ja budem len rad, ked sa vam to podari, sliepky mozno otvoria vypredaj a vy budete mat o zapasy naviac

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 16 minutách rozhodnutý zápas. Vzhledem k tomu, jak se dnes Fulham prezentuje. Doufám, že Maxi tam nějak ten hattrick pošolíchá

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že na dnešní zápase se nedívá moc mufanů,měli by depku,že dlouho zas titul nevyhrají

Reagovat
kiwwi

vy ste dnes vsetci vtipnu kasu pojedli ci co?...z kazdej strany nejaky vtipalek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

druhy zprava Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Rssa

To je skvadra

Reagovat
CubONE

vysvetli mi nejaky scouser, co sa stalo s Maxim? z toho dost zleho hraca sa stal v poslednych troch zapasoch taky strelec?

Reagovat
Maresma

On je pořád špatný, akorát mu tam padá všechno a je vždycky na správném místě.

Reagovat
CubONE

aha, ok, takze v buducej sezone sa nemusime bat...

Reagovat
Maresma

Ne, nevydrží mu to dlouho. Jenom mě teď štve, že Pepe přišel o čisté konto.

Reagovat
Maresma

Tak to už je i na mě moc teď Maxi

Reagovat
cubazi

je ešte 4 miesto pre Totenham alebo Liverpool ešte reálne ak zoberieme že hra ešte City-Totenham, Totenham-Live ? každopadne boj o jedno miesto v europskom pohari č2 bude ešte zaujimavý

Reagovat
smazaný uživatel

Jardoooo Takova skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

co

Reagovat
Rssa

Ty vole už i Jonjo má ztetovanou celou ruku. To je nějaká podmínka pro hru v základu?

Reagovat
CubONE

nie je podmienkou vo vacsine pripadov vyholena hlava?

Reagovat
mithro

krasne akcia cottagers

Reagovat
smazaný uživatel

tyjova ja nnevim,ale spis jo nebo nevim no,....nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný......

Reagovat
smazaný uživatel

proc,dyt jinak nemoch

Reagovat
smazaný uživatel

Co co?

Reagovat
fantomas

Asi si myslel, že reaguješ na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je jedno,to predtim

Reagovat
kiwwi

nemoch

Reagovat
kiwwi

For only the 2nd time in PL history (but 2nd time this season), every single PL team has scored over a single weekend

Reagovat
fantomas

Fakt?? To bych ani neřekl...

Reagovat
Maresma

můžeš mi to prosím přeložit?

Reagovat
fantomas

Že teprve podruhý v historii PL (a zároveň podruhý v této sezoně) se za jeden celej víkend trefil každej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr Legenda 68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sory camo ja o mici ty o puku

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle goly si od Maxiho pamatuju

Reagovat
Rssa

Taky. Argentina - Německo semizdá, parádní volej

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle góly byly na youtube když k nám před rokem přicházel

Reagovat
smazaný uživatel

Maxiii

Reagovat
Rssa

Maxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. to je neskutečne

Reagovat
REPLIKATOR

Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

zatial asi najkrajsi maxiho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Maxi hattrick, ale ten třetí byl krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

tohle už snad neni náhoda. takhle krásný branky jsem od něj viděl naposledy na MS 2006 snad, asi to má pořád v sobě..

Reagovat
smazaný uživatel

Luis, Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Suaaaaaaaaaaarez

Reagovat
kiwwi

Maxi sa drzi zubami nechtami

ale pekny banan, to sa musi nechat

Reagovat
mithro

vds alebo cech by to chytil

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez Shelvey nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazia v pohybe

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
Rssa

Shelveeeeeeeeeeeeey

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Krásná akce

Reagovat
kiwwi

Suarez krasne zakoncene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

JONJO a Luis jako mazák

Reagovat
smazaný uživatel

maxi turbulo

Reagovat
minoLFC

to bola nadhera Jonjoov pas a zakončenie Luisa

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez přestup ledna. Neskutečný meisterštych od Poolu, střelit Torrese za 50 a koupit Suareze za 26. Jen na toho Carrola mohli počkat do léta, tolik ho zatím ani nepotřebovali...

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu nikdo nemohl tušit, že se celej tým dostane do tak úžasný formy.

Reagovat
kiwwi

away fans Liverpoolu

paradny support

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháníš to už trochu ?

Reagovat
kiwwi

dobrych fans pochvalim vzdy

a tie goly boli fakt pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak away fans maj dobrý snad všechny týmy. Bohužel home fanoušci celý BIG4 stojej poslední dobou za vyližp*del.

Reagovat
Rssa

Glen Jen co sundal ty hovna z hlavy, hned hraje lépe

Reagovat
Rssa

ee, neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

ty suporte

Reagovat
smazaný uživatel

ten stadion Fulhamu mi strasne pripomina stodolu

Reagovat
smazaný uživatel

mě se hrozně líbí právě!

Reagovat
smazaný uživatel

akoze nejaky ultraskaredy len ma taku inu strechu

Reagovat
Rssa

Další krásný banán. Dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

jasan no...

Reagovat
kiwwi

tak tie goly to zachranili, ale inac to nie je ziadna slava

Reagovat
Rssa

Žádná sláva? Nejlepší zápas tohoto kola

Reagovat
kiwwi

...bol vcera

Reagovat
soukup

...ve Stoke

Reagovat
soukup

...ve Stoke

Reagovat
minoLFC

ten(WW -WBA) bol až druhý

Reagovat
Rssa

Pro tebe možná, ale objektivně to bylo dneska

Reagovat
kiwwi

mozem ti odpovedat tak isto, ale objektivne sa to posudit neda

Reagovat
vladis271

7 g=olov verzus 3, ešte niečo?

Reagovat
mithro

pocet golov = objektivita ?

Reagovat
vladis271

pre nestranného fanúšika? Skôr hej, ako nie?

Reagovat
kiwwi

takze pre nestranneho fanusika bol zapas Manchester United 7:1 Blackburn lepsi ako Tottenham 3:3 Arsenal hej?

Reagovat
mithro

ale len tesne

Reagovat
mithro

tak a maxiho gol je zabudnuty

Reagovat
kiwwi

ty kraaaaaaavo

Reagovat
smazaný uživatel

Ou sidewell

Reagovat
REPLIKATOR

hm Škrťel namazal

Reagovat
vladis271

prvý gól bol jeho, ale toto by som mu na vrub nedal, je stopér a jeho úlohou je odhlavičkovať všetko, čo ide do vápna a nestarať sa o to kam. To, že sa rozostúpila lajna pred ním neni jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis Kuyt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

Ruka, penalta!

Reagovat
vladis271

Že Newcastle nás odžubal pri Andym? Dámi a páni, Luis za tie prachy, to bola bohapustá krádež. Phuj, len pri pomyslení na prvú zamietnutú ponuku, že koľko? 13 mega? Koľko sme zaňho dali? Prínos toho hráča pre hru, a vážne si myslím, že nepreháňam je minimálne 40 miliónov v zlate. Maximu jebe, ale nato sme si už zvykli.

Ja som tú dobu nezažil, Kenny hej, ale pre tích čo nevedia, toto je LIVERPOOL FC

Reagovat
kiwwi

som zvedavy kedy vas to zasa rychlo prejde

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky se náš tým válí ve sračkách, tak nám dopřej alespoň tuhle dílčí radost.

Reagovat
kiwwi

ale sak sa teste, len mi to pride, ze uz zasa idete na titul pomaly ze nie este v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

kur*a když se poolu nedaří,tak je tu plno keců,že sou to sráči.Porazí devils,citizens nebo chelsea a sou stejně sráči,protože to neumí na týmy ze spodku tabulky a když poráží i ty ze spodku,tak se zase najde nějaký retardovaný kok*t,co furt ryje.To je hnus,jak je někdo omezený!Nemáš je rád,fajn,ale najdi si nějaký normální argument.Pro l´pool je úspěch z 19 místa na 5.Taky bych se mohl ohánět Tottenhamem a jejich řečích o LM, nebo Arsenalem a 4 trofejích..ale jsem normální.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

o com tocis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

klídek

Reagovat
Counter

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tý poslední akce. Jinak luxusní fotbal

Poslední 4 zápasy - 12 bodů a skóre 16:2 ou jééé

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, nějak překouknul, že s ManCity jsme hráli ještě před Arsenalem ... nevadí, stejně jsem skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, kdyby tam byl Kenny od zacatku sezony, tak by byli fakt schopni vyhrat i titul

Reagovat
papos182

Dva temer soubezne hrajici zapasy skoncili 5:2

Reagovat
kiwwi

a oba napicu

Reagovat
vladis271

50 percent of true

Reagovat
smazaný uživatel

Oba vynikajúco, nemecký hokej nemám rád...

Reagovat
vladis271

Jo, a pre podrývačov, že Maxi bojuje o zmluvu. Ak bude naďalej takýto gólový, tak ho znesiem budúcu sezónu kľudne aj v základe. A ten chant naňho je fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas vám z takej výhry začalo drbať.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

presne o tomto som hovoril

Reagovat
vladis271

a to ešte nevieš, že v hlave už vymýšľam fantasmagorické scenáre ako vykopnúť City zo 4. fleku

Zajtra fandím Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

slípečky do toho

Reagovat
cristiano.K.

Jsem MAXImálně spokojený.Obrana výborná až na ty goly a některé standartní situace.

První gol nezavinil Škrtěl nýbrž Lucas!Podívejte se jak Lucas stojí 2m za ním a jen stínuje,jinak Lucas hrál opravdu dobře.

Suarez si dělal co chtěl,jen ty pády trochu mrzí ,ale aspon narozdíl od hráčů typu Berbatova,Hernandez je Luis v první fázi zákroku opravdu falouván,kdežto tamtěch dvou se nemusí ani nikdo dotknout a spadnou.

Jak to vypadá s s Meiralesem?

Reagovat
kiwwi

"kdežto tamtěch dvou se nemusí ani nikdo dotknout a spadnou"

Reagovat
cristiano.K.

co se ti na tom nezdá,sám to víš nejlíp sám,když na to musíš koukat

Reagovat
kiwwi

robit z Dimiho simulanta kvoli jednej PRIfilmovanej penalte je smiesne...a na Javiera nesahaj uz ani tolko

Reagovat
cristiano.K.

ono už se pak na lavičce blbě padá hráška vám závidím,byl to kauf,je to sympatak,ale těmi skoky se mi taky začíná příčit

Reagovat
kiwwi

ake skoky prosim ta

Reagovat
cristiano.K.

to fakt mám hledat ty videa?

Reagovat
CubONE

provokujes? zrovna kanibal neni velke neviniatko

Reagovat
cristiano.K.

to nikde netvdím ba naopak bych byl rád,kdyby to ustál

Reagovat
vodka

Suareze se dotknout nemusí taky vůbec nikdo, ten pád byla čistá simulace, když viděl, že si Schwarzer jde pro balon

Reagovat
vladis271

ruka bola rameni. Rozhodca bol blízko, ak by to bol čistý dive, tak by mu kartu dal ( veď v zápase ich dal veľa ), ale nebolo to ani bez kontaktu, lenže na penaltu prísne, navyše keď by v zápetí musel vytiahnuť aj redku. Robíte tu z neho druhého Ronalda, ale predtým sa kuknite do vlastných radov

Reagovat
cristiano.K.

nech ho být, bud požil hodně svého nicku nebo je mufanak a to je vysvětleno vše

Reagovat
cristiano.K.

obojí kombinace si žádá léčení

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

vyber najlepsich twittov zo zapasov:

bit.ly/jdSwKx

just saw Nelson walk past Sideshow Bob and go Ha Ha

Jermaine Pennant: He can never find his car, but he's found the back of the net!

Rory Delap has just put in a great ball WITH HIS FEET

Reagovat
Counter

zvlášť Delap s Pennantem jsou povedení

Reagovat
kiwwi

akoze stare vtipy?

ja som to este nepocul, tak som sa dobre zasmial

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele