Anglická Premier League - preview 34. kola

23.04.2011, 08:25, aktualizováno 25.04.2011, 08:24
Previews
O záchranu a o Ligu mistrů půjde v pondělní dohrávce 34. kola anglické ligy. Blackburn je až šestnáctý a na osmnáctý Wigan má k dobru jenom jeden bod, Manchester City je čtvrtý a vedle šance uniknout Tottenhamu má možnost stáhnout něco z manka na třetí Arsenal...
Blackburn Rovers - Manchester City  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku obstará duel, ve kterém se díky nedělnímu krachu Arsenalu nakonec bude hrát o hodně z pohledu obou stran. O zachraňování Rovers nemusím sáhodlouze hovořit, ovšem skutečnost, že před tímto duelem Citizens ztrácí na Arsenal osm bodů a mají dva zápasy k dobru, budí opravdovou pozornost. Strhnout by se tak ještě klidně mohl i boj o třetí místo. A když ne, tak je tu stále dotěrný Tottenham.

Blackburn jako by si koncem ledna zaplatil seskok padákem, který se mu už tři měsíce ne a ne otevřít. Přesně po tuto dobu totiž Rovers neokusili sladkou příchuť vítězství, vydolovali pouze čtyři body, klesli z osmé příčky na šestnáctou a momentálně se řadí k nejžhavějším adeptům na sestup. Jestliže tedy ambiciózní majitelé z Venky’s ne tak dávno proklamovali, že se příště klub umístí do osmého místa a vyhraje některý z domácích pohárů, dnes jim tato slova musí pěkně hořknout v ústech. Rovers se totiž s nejhorším ligovým výkazem z druhých poločasů a mimořádně špatnou schopností dohánět nabytá gólová manka skutečně nezadržitelně řítí do záhuby. Stejně jako Steve Kean, který převzal kormidlo po oblíbeném, a přesto zbytečně vyhozeném Samovi Allardyceovi.

Také Citizens ovšem na své poměry, lépe řečeno ambice, příliš neválejí. V posledních čtyřech kolech střídají pravidelně výhry s prohrami, a přestože by teď správně měl být na řadě další triumf, takovou formu si bohatí majitelé určitě nevysnili. Stejně tak určitě nepředpokládali, že jejich ovečky nevyhrají ani jeden ze šesti venkovních klání tohoto kalendářního roku nebo že drahá posila jménem Edin Džeko ani v devíti úvodních zápasech nenapne síť. Je toho zkrátka moc, a proto to úplně nevypadá, že by ještě Citizens měli zatlačit na Arsenal a pokusit se postoupit do Ligy mistrů zpříma. Spíš by ještě mohli mít problémy s Tottenhamem, který jím už pěkně zblízka dýchá na záda.

Steve Kean doufá, že ho v pondělí spasí třeba David Hoilett, který vynechal duel s Evertonem vinou natažené kolenní šlachy, ale teď už by mohl být v pořádku. Prvně od měsíce února, kdy právě nastal onen zlom, by rovněž mohl nastoupit Keith Andrews, zatímco chybět bude určitě Santa Cruz, neboť na Ewood Parku hostuje zrovna z ManCity.

Zmínka o střelecké impotenci bosenského forvarda nebyla samoúčelná, na jeho schopnosti totiž bude Mancini opět odkázán, když nadále postrádá zraněného Tevéze. Potíže s hamstringem má navíc také obránce Richards a na marodce zůstává i brankář Given s jiným zadákem Boatengem. Pořád přitom platí zákaz činnosti pro Kola Tourého.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bolton Wanderers - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Události se v uplynulém týdnu pro Bolton i Arsenal vyvíjely tím nejhorším možným směrem. Bolton vybuchl v semifinále FA Cupu a připravil se tak o praktickou naději na účast v evropských pohárech, Arsenal zase zbytečně remizoval s Liverpoolem a Tottenhamem, takže de facto pozbyl šance na titul. Vůbec mu navíc nepomohly sobotní výsledky, díky nimž v neděli nemůže získat, jen ztratit.

Jelikož jak Chelsea, tak Manchester United včera naplno bodovaly, je Arsenal v šachu. V případě nedělní porážky od týmu, jehož na podzim porazil hladce 4:1 a body s ním neztratil už osmkrát v řadě, by už na titul doopravdy mohl zapomenout a ve zbytku sezony by mu nezbylo nic jiného než se soustředit na nahánění Chelsea. Arsena Wengera teď tedy těžko někdo utěší interpretací faktu, že jeho Kanonýři zůstávají jediným neporaženým mužstvem v tomto kalendářním roce. Tak jako tak se totiž dostali do jakési slepé uličky, a aby toho nebylo málo, francouzského lodivoda nedávno rozohnil španělským tiskem údajně překroucený Fabregasův rozhovor, v němž měl kapitán Arsenalu přímo uvést, že trénovat Wenger v La Lize, už by byl dávno vyhozený.

Taky Owenu Coyleovi není příjemně po duši. Ono koho by nenazlobil takový výprask těsně před branami finále nejstarší fotbalové soutěže na světě. Proto se teď určitě někdejší lodivod Burnley ohlíží za nedávnými ligovými výsledky před domácím publikem, kde skutečně v klidu může hledat útěchu. Bolton totiž zvládl všechny čtyři předešlé domácí duely, přičemž hned ve třech z nich dokázal udržet čisté konto. Navíc zatímco Gunners tíží černé svědomí z opětně prohospodařené sezony, Trotters pořád míří za nejlepším umístěním za četná léta. Vždyť jenom v elitní desítce se posledně umístili před čtyřmi lety. Navíc má Coyle zpátky po ruce talisman v podobě Daniela Sturridge, který v poháru chyběl a přitom v lize zaznamenal šest branek v osmi utkáních.

Abou Diaby zase jednou vyztuží marodku Arsenalu, když si v severolondýnském derby poranil lýtkový sval. Wengera také nepřestávají trápit táhlé trable Rosického, kterého pro změnu na trávník nepustí "řadová" nemoc.

Owen Coyle zřejmě bude pořádně míchat sestavou, neboť se předpokládá, že unavené trio Klasnič-Petrov-Elmander dostane volno. Místo nich budou zase k dispozici Sturridge (poté, co kvůli hostovačce z Chelsea nemohl hrát FA Cup) a Mark Davies s Taylorem (po zranění).
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.40 - 4.00 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Everton FC  (sobota 13:45)
Matematika teď hovoří jasnou řečí. Manchesteru stačí vyhrát tři z pěti zbývajících zápasů a rekordní 19. korunu pro mistra ligy mu už nikdo neodpáře. Jenže nic není tak jednoduché, jak se zdá. United teď čelí rozjetému Evertonu a případné zaváhání by pak notně přiživilo naděje dua Chelsea-Arsenal, se kterým se MU utká právě v následujících kolech.

Jelikož Red Devils pravidelně neuchvacují svými výkony na hřištích soupeřů - naposledy kupříkladu neskórovali na St. James Parku - rozhodně si nemohou dovolit ztrácet na Old Trafford. A pro to mají mimochodem ty nejlepší předpoklady, tím spíš vzhledem k příštímu soupeři. Právě Toffees tu totiž naplno nebodovali pomalu 19 let, přičemž samotní Ďáblové v Divadle snů strhli na svou stranu 17 z posledních 18 utkání. Jediné jejich zaváhání během této série navíc má všehovšudy remízový punc (v říjnu tu bod uhrál West Brom). Manchester tedy, zdá se, může klidně hodit za hlavu skutečnost, že v případě ukořistění mistrovské trofeje by se stal šampionem s nejmenším počtem vyhraných venkovních duelů v celé historii PL. I pokud by zvládl oba takové zbývající souboje (s Arsenalem a Blackburnem), pod hranici osmi venkovních skalpů - MU by jich mělo sedm - šel naposledy Liverpool v sezoně 1976/77.

Karamelky "pro změnu" přesvědčily celou fotbalovou Anglii, že jim dotažení mohutného manka po strašidelném startu dlouhodobě nedělá žádné potíže. Dokonce pokud ManCity zvládne finálové střetnutí FA Cupu, popere se s konkurenčním Liverpoolem o šestou pohárovou příčku. Na Reds přitom nyní Everton ztrácí akorát dva body, a to hlavně díky nedávné skvělé formě. Toffees totiž nepoznali přemožitele v sedmi kolech po sobě, přičemž hned pětkrát svého soka porazili. Co se především Moyesovi povedlo, je zefektivnění ofenzivního projevu mužstva. Od Nového roku totiž liverpoolští neskórovali pouze v jediném zápase a jejich specialitou se stalo neztrácení duelů, v nichž otevírali skóre.

Záhadným důvodem, proč se Berbatov pro zápas s Newcastlem neobjevil ani na lavičce náhradníků, byl problém s třísly, který stále ještě není úplně dořešen. Přesto by Bulhar za příznivé konstelace hvězd mohl nastoupit. To se ovšem netýká Fletchera, který bude potřebovat ještě zhruba týden na vypuzení viru z těla, a Scholese, jenž si odpykává poslední díl svého karetního trestu.

Na Goodison Parku si zatím nejsou zcela jisti startem Johnnyho Heitingy, jenž musel odstoupit ze zápasu s Blackburnem kvůli potížím s kolenní šlachou. V pořádku navíc ještě nejsou Arteta s Cahillem, jejichž návrat se každopádně blíží mílovými kroky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Tottenham ještě vůbec nevzdal boj o Ligu mistrů a na domácím stadionu přivítá West Bromwich. Ten se i přes prohru s Chelsea veze na vítězné vlně a rád by udělal další krok k záchraně.

Tottenham musel během středečního večera na domácím stadiónu v londýnském derby s Arsenalem dohánět nepříjemné dvoubrankové manko, díky čemuž dost možná vyplýtval značnou část rezervovaných sil. Remízou 3:3 tak jen potvrdil, že se mu v poslední době nedaří, vždyť z posledních šesti utkání vyhrál jen jedno. Ale i přesto ještě sahá po Lize mistrů, neboť jeho odstup od finalisty FA Cupu Manchesteru City je pouze dvoubodový.

Jak mnoho lidí na White Hart Lane ale ví, Spurs v minulých sezónách často ztráceli v těžkých zápasech se soupeři z dolních pater tabulky. Jejich akcie tak trochu snižuje nejen tento fakt, ale i ten, že z posledních osmi zápasů proti nováčkům soutěže Kohouti zvítězili jen jednou. WBA navíc budou mít soupeři co oplácet, neboť před dvěma lety to byl právě Tottenham, kdo jej brankou Jermaine Jenase poslal zpátky do Championship. Anglický záložník by měl být připraven i tentokrát, to se však nedá říct o Huttonovi, Palaciosovi, Kingovi, Woodgateovi a nejistý je také Baleův start.

Baggies minulý týden utrpěli s Chelsea první porážku pod vedením Roye Hodgsona a budou se tak chtít navrátit na vlnu euforie, na níž se vezou od začátku února. Na stadionu Tottenhamu to ale jednoduché mít nebudou, neboť si tam poslední vítězství připsali v listopadu 1984, krom toho neudrželi čisté konto v posledních jednatřiceti utkáních, což je rekord letošní Premier League.

Speciální to utkání bude také pro Roye Hodgsona, jemuž se Spurs v kariéře podařilo porazit jen jednou z osmi pokusů. Na zlomení tohoto prokletí by se neměl podílet pouze Dorrans, bývalý manažer Fulhamu či Liverpoolu se naopak bude spoléhat na dvojici Brunt - Odemwingie. Oba totiž vstřelili shodně po dvanácti brankách a pokud jeden z nich přidá ještě jeden zásah, stane se nejlepším střelcem West Bromu za jednu sezónu v Premier League.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Těžkou prohrou s Evertonem, navíc před domácím publikem, se Wolves opět přišpendlili na samé dno ligové tabulky. Mají však zápas k dobru, za což ve zkratce může jejich dvoutýdenní pauza. Fulham se řadí k oněm čtyřem klubům s 38 body na kontě, zcela oproštěn od bojů o záchranu tedy ještě také není.

Wolverhampton na první pohled nečeká až tak namáhavý program. Šest kol před koncem se může těšit akorát na souboje s celky z druhé poloviny tabulky. Ovšem po tomto sobotním klání na Vlky čekají hned tři po sobě jdoucí lokální derby - se Stokem, Birminghamem a WBA. Nic jednoduchého to tedy nakonec rozhodně nebude. Wolves se každopádně budou chtít ve zbývajících kolech opírat o svou domácí formu s kluby z horší desítky. V takových utkáních totiž posbírali 13 bodů z 18 možných, přičemž jen Wigan odjížděl domů s plnou nadílkou. Zároveň na domácí půdě Vlci vydolovali 24 ze všech 32 bodů.

Fulham navíc na venkovních hřištích už dvakrát v řadě nebodoval a na vítězství tu čeká celý letošní kalendářní rok (sedm zápasů). I vzhledem k tomu, že oba celky dělí pouhých šest bodů, se proto očekává, že by na Molineux Fulham neměl nijak dominovat. Právě onu dominanci by ovšem případně mohl (a měl) mít na starosti Bobby Zamora, pro kterého bude mít výlet do kraje Midlands zvláštní příchuť. Na podzim mu totiž kapitán Wolverhamptonu Karl Henry zlomil nohu a Zamora se na trávníky vrátil teprve nedávno. Od té doby se už ovšem třikrát trefil, jako by jej tak dlouhá pauza nijak nepoznamenala.

Domácí univerzál Stephen Ward bude v sobotu patrně zaskakovat na levém beku, kde bude chybět zraněný Elokobi. Kvůli potížím s kýlou vynechal dvě předchozí klání také Wardův jmenovec Hunt, pro nadcházející duel už každopádně bude připraven. To se týká i Sama Vokese, navrátilce z hostování v Norwichi.

V Londýně ještě nepočítají s návratem Damiena Duffa, jemuž stále fotbalový život komplikují problémy s Achillovkou a oddalují tak jeho jubilejní 50. gólovou radost v Premier League. Stejný neduh přitom pronásleduje rovněž Senderose. Kromě těchto dvou ovšem bude Fulham kompletní.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Aktuálně nejhorší tým Premier League ze Sunderlandu je bez výhry od ledna a bude konečně muset začít něco dělat, aby se vůbec v soutěži udržel. Wigan je posledním nesestupujícím týmem soutěže a aby se udržel, dá do posledních utkání vše.

Velkou výhodu by na své straně měl mít Steve Bruce. Ten jako bývalý manažer Wigan velmi dobře zná a utkání by měl uzpůsobit taktiku. Jsou tu ale jistá ale, která mají obrovskou váhu. Tím prvním je rozsáhlá marodka Black Cats, vždyť hráč nemohou Bramble, Campbell, Mensah, zřejmě na půl roku vyřazená brankářská jednička Gordon a dost možná ani Muntari, Richardson, Ferdinand a Welbeck.

Druhým a možná ještě podstatnějším ale, je fakt, že Steve Bruce ještě nikdy jako manažer Sunderlandu neporazil klub, na jehož lavičce by předtím nepůsobil. Tyto všechny faktory bude muset tentokrát překonat, aby klub, jenž ještě v prosinci aspiroval na poháry, vůbec udržel v soutěži. Vždyť Mackems v tomto roce ještě ve své kdysi nedobytné tvrzi nevyhráli!

To Roberto Martínez má mnohem větší důvod k optimismu. Jeho tým poslední utkání na hřišti konkurenta v boji o udržení Blackpoolu vyhrál a navíc budou k dispozici skoro všichni hráči. Čistý list Latics kazí pouze vykartovaný obránce Figueroa, o nějž se mimochodem ještě v zimě měl zajímat právě Sunderlandu.

Kdy jindy by si Wigan měl zlepšit svou střeleckou produkci, než proti Sunderlandu. Vždyť Wearsiders v posledních čtyřech zápasech jedenáctkrát inkasovali a ke všemu vstřelili jen dvě branky do sítě West Bromu. Wigan, jehož 32 vstřelených branek je nejhorším počinem v letošní Premier League, tak má šanci udělat další výrazný krok k záchraně.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Birmingham City  (sobota 16:00)
Prakticky lze říct, že v duelu Liverpool-Birmingham - přestože se oba celky nachází na opačných koncích tabulky - se bude na obou stranách tak trochu bojovat o přežití. Zatímco Brum stále ještě nejsou definitivně zachráněni, Kenny Dalglish si na opačném konci barikády může dalšími dobrými výsledky zajistit post manažera i pro příští sezonu.

Dá se říct, že Birminghamu už k záchraně bude stačit i jen jediné vítězství - alespoň v to tedy doufá Alex McLeish. A jelikož Brum mají z adeptů na sestup přeci jen nejlepší formu, leckdo o jejich setrvání v nejvyšší soutěži nepochybuje. Koneckonců před prohrou s Chelsea Blues vytěžili sedm bodů z možných devíti, čímž položili základ dnešnímu pětibodovému odstupu od 18. Blackpoolu. Ony povinné tři body dláždící cestu k záchraně ovšem dle předpokladů v sobotu ještě neuhrají. I středeční dohrávka potvrdila, že Birmingham venku na členy Big Four vůbec neumí - sic naposledy triumfoval právě na Anfield Road, stalo se tak již v listopadu 2004.

Že Kenny Dalglish pozvedl tápající Liverpool o sto procent, to netřeba nijak sáhodlouze zdůrazňovat. Momentálně je ale pro nás důležité, že pod ním Reds na domácí půdě ještě nikdy nepadli (naposledy tu dokonce po sobě připravili o všechny body oba Manchestery) a že si po Meirelesovi s Torresem prožil své "dalglishovské" střelecké procitnutí i Dirk Kuyt, když vsítil šestkrát v minulých pěti kolech. Právě on by teď mohl být klíčem k přetržení remízové série, která se táhne s těmito dvěma celky. Po všech sedmi posledních měřeních sil obou těchto soupeřů totiž nikdo neslavil vítězství.

Martin Jiránek, který je po třízápasové pauze opět zpátky, nejspíš vystrnadí ze sestavy Stuarta Parnabyho. Větší problémy proto McLeish bude mít se skládáním ofenzivní vozby, při němž nebude mít k dispozici Martinse ani Žigiče.

Kenny Dalglish zatím moc neví, na čem je. Na poslední chvíli se bude posuzovat stav tria Carroll-Carragher-Aurelio. Všichni tři si přitom své neduhy přinesli ze zápasu s Arsenalem - prvně jmenovaný má něco s kolenem, Carragher utrpěl otřes mozku a brazilský zadák pro změnu laboruje s bolavým stehnem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.10 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackpool FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Když dříve Blackpool výhra nad Newcastlem katapultovala až na čtvrtou příčku, kdejaký fanoušek Seasiders se vznášel v oblacích. Ovšem od minulého víkendu, po němž se Tangerines prvně v sezoně ocitly v sestupové zóně, situace nabrala zcela opačné zbarvení. Trošku tento příběh připomíná ten Tigers ze sezony 2008/09 - a v britském centru automobilismu stoprocentně doufají v napodobení tohoto tažení Hullu.

Ve finále totiž bylo úspěšné, přes otřesnou formu vprostředku ročníku se Tigers na poslední chvíli (o bod) zachránili. A to i přesto, že v posledních kolech bodovali jen třikrát, a to navíc akorát díky remízám. Přesně takovou fazónu přitom nyní má i Blackpool. Na rozdíl od předloňských Tygrů však nemůže spoléhat na nějaký náskok oproti eventuálně padajícím týmům, naopak zoufale potřebuje bodovat.

To se mu nicméně nedaří, Tangerines teď třikrát v řadě prohrály, dokonce pokaždé inkasovaly po třech brankách a na vítězství dohromady čekají už šest kol. Zvláštní zamyšlení vyžaduje domácí forma Blackpoolu, která je vůbec nejhorší ze všech ligových účastníků, a také tragický výkaz po změně kalendářů. Tangerines navíc v roce 2011 stále ještě neudržely čisté konto, přičemž v těch 16 zápasech obdržely neskutečných 40 gólů (nikdo jiný se přitom nedostal ani přes hranici 28 branek).

Takřka současně se vstupem Číny do OSN Straky naposledy vyloupily Bloomfield Road - stalo se tak roku 1971. Ani tato 40letá pauza nicméně nemusí představovat bůhvíjakého strašáka, od té doby se totiž tyto kluby až tak často nepotkávaly. Nicméně z čeho Magpies respekt mít nejspíš budou, je jejich vlastní forma. Ta obnáší jedinou výhru ze šesti pokusů, poslední bezbranková remíza s vedoucím Manchesterem United ale bude mít na psychiku kabiny taky spíš vitální účinky.

Newcastle se celkově zatím nemusí o nic moc starat, kluby na úplném spodku tabulky mají zpravidla děsné formy, takže on se svým sedmibodovým náskokem na Blackpool nemusí nikterak šílet. Záležet mu už může snad hlavně na zlepšení venkovní střelecké formy (pouze 12 branek!) a udržení některé z příček v horní polovině tabulky.

Blackpool bude určitě notně povzbuzen skutečností, že se již v sobotním klání bude moci opřít o služby kapitána Charlieho Adama. Ten se takhle brzy zotavil z poranění chodidla. Jedna z hvězd letošního ročníku by se měla ve středu pole spárovat s dalším "napraveným" marodem - poslední dvě kola vynechal již zotavený David Vaughan.

Harperova rekonvalescence se neustále protahuje, takže se do branky opět postaví Tim Krul, který podal slušný výkon proti ManUtd. Vyloženě nepříjemnou a zároveň čerstvou zprávou tak pro Pardewa budou problémy Dannyho Guthrieho, který si z minulého duelu odnesl nakopnutou holeň. K dispozici už nicméně bude mít alespoň kapitána Nolana, kterému vypršel trest.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.25 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Stoke City  (sobota 16:00)
Ačkoliv je Stoke finalistou FA Cupu, v lize ještě nemá zdaleka nic jistého. Proto by pro něj vítězství ve Villa Parku bylo jistým skokem do bezpečí. Skoro to samé platí o i o domácí Aston Ville.

Hrozba sestupu přetrvává pro oba kluby. Villans budou mít ale toto utkání znesnadněné o to, že jejich manažer Gérard Houllier ulehl na nemocniční lůžko a jeho zdravotní stav je déle nejistý. Na lavičku se tak podle všeho bude muset postavit asistent francouzského bosse Gary McAllister, jenž by měl birminghamskému klubu pomoci k uchování prvoligové příslušnosti. Z historického pohledu by se pak v tomto utkání mělo jednat o velmi jednoduchý úkol, vždyť Aston Villa na svém stadionu s Potters neprohrála od listopadu roku 1965.

Když už se tedy zdálo, že se ve Villa Parku vše začíná dávat k lepšímu, přišla rána v podobě manažera. Zkušenému gafferovi by tak zřejmě náladu nezlepšilo nic více, než třetí výhra Villans v řadě, což by se někdejšímu aspirantovi na Ligu mistrů podařilo vůbec poprvé v této sezóně. Domácí nemají na marodce jediného hráče.

Stoke se před pár dny postaralo o jednu z největších senzací tohoto fotbalového roku. Po největším triumfu v semifinále FA Cupu za posledních 72 let by si tak jistě jen velmi nerado připsalo další senzaci, kdy by jako případný vítěz národního poháru sestoupilo do druhé ligy. A ono to tak nepravděpodobné není, vždyť od sestupu jsou svěřenci Tonyho Pulise vzdáleni jen pět bodů. Strach z Championship umocňuje i velmi špatná forma ve venkovních zápasech.

Potters totiž prohráli sedm posledních sedm venkovních zápasů a v pěti z nich dokonce ani neskórovali. Důležité tak bude, aby se jim podařilo jako prvním skórovat, neboť v tom momentě se Stoke stává neporazitelným. K úspěchu nedopomohou zranění Higginbotham se Sidibém.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Carlo Ancelotti po vítězném duelu s Birminghamem prohlásil, že stále neztratil naději v titul. Uvědomuje si, že pokud ale chtějí Blues pomýšlet na obhajobu, musí do konce sezóny zvítězit v každém zápase a doufat v zaváhání Manchesteru United. Další překážkou je pro Chelsea West Ham.

Hammers rozhodně nepřijedou jen odevzdat body, ale jejich šance na úspěch jsou malé. K hostům se ale dostaneme později. Jsou to totiž domácí, kteří se v samém závěru sezóny vrátili zpět do boje o ligový triumf, ačkoliv vše nadále pevně v rukou drží Manchester United.

Naposledy však Rudí Ďáblové jen remizovali s Newcastlem a Chelsea stáhla jejich náskok na šest bodů, přičemž obě mužstva ještě čeká vzájemný zápas. Navíc ztratil také Arsenal, a tak už jsou Blues druzí. Ancelottiho družina vyhrála šest z posledních sedmi zápasů a začíná připomínat tým z úvodu sezóny. Formu totiž opět chytlo ofenzivní duo Drogba - Malouda, kteří společně s Kalouem rozhodli například o poslední výhře nad Birminghamem.

To se musí hodně těžce sledovat Fernandovi Torresovi. Španělská hvězda se v Chelsea trápí, dosud nevstřelila v modrém dresu gól a forma jeho spoluhráčů ho odsoudila k místu na lavičce. Společně s Nicolasem Anelkou ovšem Torres doufá, že se v sobotu na Stamford Bridge ukáže v základní sestavě, Ancelotti ostatně změny naznačil. Mimoto bude Chelsea znovu postrádat brazilský pár Alex, Ramires.

West Ham přijíždí ke svému sousedovi v nelichotivé pozici. Je předposlední a pět kol před koncem potřebuje každý bod. Jenže po zápase v západním Londýně ho čeká ještě Manchester City, a tak Avram Grant se svými svěřenci vše směřuje především k posledním třem klíčovým duelům. Body proti Chelsea by určitě byly bonusem.

Hammers nedokázali na Stamford Bridge vyhrát od roku 2002, ale situace nemusí být zas tak zlá, ani pokud v sobotu znovu prohrají. Stačí si vzpomenout na rok 2007. Stejně jako nyní tehdy pět kol před koncem odjížděl West Ham ze Stamford Bridge s prohrou 4:1 a na záchranu ztrácel pět bodů. Kouzelník Alan Curbishley ale tehdy dokázal své ovečky dovést ke čtyřem výhrám v posledních zápasech a mužstvo zachránil. Má Avram Grant na to předvést něco podobného?

Minimálně se o to pokusí. V sobotu i ve zbytku sezóny nemůže počítat se záložníkem Garym O'Neilem, toho vyřadil kotník. Achillovka zase trápí Parkera. Poprvé po 13 měsících by mohl naskočit do zápasu Jack Collison.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.50 - 11.00
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United332010370:3270
2.Chelsea FC33197761:2764
3.Arsenal FC331810566:3464
4.Manchester City32168850:3056
5.Tottenham Hotspur321412647:3954
6.Liverpool FC331471246:3949
7.Everton FC331114847:4147
8.Bolton Wanderers3211101146:4343
9.Newcastle United3310101348:4740
10.Aston Villa3310101342:5440
11.West Bromwich Albion331091447:6239
12.Fulham FC328141036:3538
13.Stoke City321151639:4238
14.Sunderland AFC339111335:4738
15.Birmingham City338141134:4638
16.Blackburn Rovers33981640:5435
17.Wigan Athletic337131332:5334
18.Blackpool FC33961847:6933
19.West Ham United337111539:5832
20.Wolverhampton Wanderers32951836:5632

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1234)

Přidat komentář
Bayern +

Toffees !

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves dneska musíte!!

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon you Reds!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je ten prohram parádní

Reagovat
M0rb1D4S

Vsazeno mám na Liverpool a na nás. Na United proti Evertonu jsem neměl koule vsadit tam čistou jedničku i když to na 99% tak bude a nevím co čekat od Arsenalu s jejich současnou formou, navíc když hrajou venku proti Boltonu.

Reagovat
afc

mal si dat Everton gol za 1,84 a mas pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HAAAAA'WAY THE LADS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude těžký zápas. Everton má fazónu, ale co sem je viděl naposledy proti Wolves, tak mě moc nepřesvědčili. Doma je musíme porazit děj se co děj. A pak fandit sousedům z Boltonu.

Reagovat
smazaný uživatel

snad vyhrajem

Reagovat
niflheim

Bolton se určitě bude chtít ukázat po tom, co prohráli tak vysoko v FA Cupu. Tam bych i klidně dal 10 na ticket

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam Arsenal vyhraje. Na tyhle týmy ze středu tabulky to umí, spíš ztrácí s outsiderama.

Reagovat
M0rb1D4S

A já budu doufat, že Arsenal zničí svými góly Sturridge

Reagovat
mike.84

karamelky !!!!!!!!!!! hecněte se !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je prosím kurz na Torresův gól?

Reagovat
smazaný uživatel

100

Reagovat
afc

2,2 a ze neda 1,51

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký kurz 1,5

Reagovat
niflheim

Glory Glory Man United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

to se nikdo nezmůže na víc než na palec?

Reagovat
Ligter

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete-li se pobavit, otev5te dne3n9 Blesk a nalistuje sportovn9 rubriku. A podivejte se, co "pov9da" Petr %ech. Pak se mrkn2te na Sun: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3541052/Petr-Cech-has-mocked-title-rivals-Arsenal-by-insisting-Youve-bottled-it-again.html?OTC-RSS&ATTR=Football

Reagovat
M0rb1D4S

Chcete-li se pobavit, otevřete si diskuzi na EF, článek Anglická Premier League - preview 34. kola a přečtěte si jak neumí DavidBeckham správě využít klávesnici..

Reagovat
Arbiter

a že si to po sobě ani nepřečetl To musel být skloněný nad klávesnici celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se smějete, ale co když je to doopravdy Beckham Ten přece nemá českou klávesnicu. VRAŤ SE K NÁM DAVIDE !!!!

Reagovat
M0rb1D4S

To by potom byl velký že umí nějaká česká slova

Reagovat
M0rb1D4S

Asi si z klávesnice vydloubnul shift A nezná jiný způsob psaní diakritiky

Reagovat
M0rb1D4S

Je tady velká pravděpodobnost, že ho to naučil Poborák, když ještě hrával za ďáblíky

Reagovat
Arbiter

spíš měl zaplou anglickou klávesnici...

Reagovat
M0rb1D4S

To je pro mě hodně nepříjmné, zvlášť, když píši obchodní dopis a najednou mi to přeskočí z CS do ENG

Reagovat
EL Gringo

YNWA

Reagovat
vladis271

NIL SATIS NISI OPTIMUM

Reagovat
Arbiter

Karamelky by mohly něco proti ManU předvést a obrat je o body

Reagovat
vladis271

btw.... Moyes chce Kuszczaka, ak odíde Howard. Už by sa mohli prestať chovať ako rezerva mancs.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mu to vychází

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na pěkný fotbalový den

Reagovat
smazaný uživatel

13,45 MAN UTD - Everton

16,00 Tottenham - WBA

18,00 Valencia - Real

20,00 Barça - Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

oceňuju, že někdo dokáže sedět celý odpoledne u fotbalu to by mě fakt asi mrdlo

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to bude nemocí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cardiff - QPR

nějaký podrobnosti někdo prosím ?

Reagovat
Liquid

Manchester United - Everton 2:2

Tottenham - WBA 3:1

Wolverhampton - Fulham 1:0

Sunderland - Wigan 1:1

Liverpool - Birmingham 0:0

Blackpool - Newcastle 3:0

Aston Villa - Stoke 1:1

Chelsea - WHU 2:1

Bolton - Arsenal 2:1

Blackburn - Manchester City 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United - Everton 1

Tottenham - WBA 1

Wolverhampton - Fulham 1

Sunderland - Wigan 1

Liverpool - Birmingham 1

Blackpool - Newcastle 2

Aston Villa - Stoke 0

Chelsea - WHU 1

Bolton - Arsenal 2

Blackburn - Manchester City 0

Reagovat
smazaný uživatel

keby si prehodil tip na Villu s tipom na Wolves tak mas take tipy ako ja

Reagovat
Arbiter

s Karamelkama to budete mít dosti těžké...

Reagovat
Swarley

to je pravda, ale nic jinýho jak výhru brát nemůžeme...

Reagovat
Arbiter

já doufám, že klopýtnete, ať je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Villa a Stoke je skoro derby. Podle mě tam Stoke zabojuje a urve bod, což nakonec budou brat oba. A Wolves jsou srdcovka.

Reagovat
Chazy

Jak můžeš věřit týmu, kterej nevyhrál od 22. ledna a hraje proti týmu, co má vespod tabulky v poslední době jeden z nejlepších herních projevů?

Reagovat
fantomas

Kór když se vám venku poslední dobou celkem daří.

Reagovat
Chazy

Celkově hraje Wigan venku daleko líp, viz výkony na CFC a City... ale ono je to nakonec stejně jedno a moc bodů z toho není.

Reagovat
fantomas

City a CFC sou právě ta "poslední doba venku".

Reagovat
Chazy

Já to jen shrnul

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mám rád Kočky Já myslím že to jednou protrhnou a vy ste zrovna tak posraní smůlou, že bych se nedivil kdyby to bylo proti vám.

Reagovat
Chazy

Neee. Fakt dneska mým fandi Kdyby to vyšlo, tak bude závěr sezony o něčem úplně jiným. Sunderland by se stejně měl zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja im tiez verim, dokonca som ich dal na tiket...dnes uz musia

Reagovat
Chazy

Tak to je hodně odvážný. Já to beru tak, že přinejhorším remíza. Ale může to skončit taky 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Leda, že by si Wigan dal čtyři vlastní góly.

Reagovat
Chazy

Wigan je schopnej velkejch věcí. Se Sunderlandem prohraje a za týden porazí EFC ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael Benitez by byl připraven převzít roli manažera u Chelsea. Španělova touha vrátit se ke kormidlu některého z účastníků Premier League by se tak mohla naplnit v případě, že se jej rozhodne oslovit Roman Abramovič po mnoha stránkách očekávaném odvolání současného kouče Carla Ancelottiho.

Kdo takové blbosti vymýšlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

terry

Reagovat
Swarley

Reagovat
Arbiter

je tam moc kdyby, Abra je sice občas fotbalový analfabet, ale Rafu by k nám nedotáhl

Reagovat
M0rb1D4S

No to bysme si fakt pomohli Ancelotti aspoň ty přestupy umí a trenér je to taky lepší Jedna nevydařená sezóna není nic hrozného a snad to začal chápat i Roman, jestli ne, tak by byl čas prodat klub!

Reagovat
Godwinson

No, já bych se vsadil, že Ancelotti skončí :)

Reagovat
Arbiter

Jenže proč? Máme jistého kvalitnějšího nebo stejně kvalitního kouče k dispozici?

Reagovat
Godwinson

Nevím, pravděpodobně ne. Já doufám, že zůstane, ale nějak tomu nevěřim, možná když uhraje druhý flek. Navíc včera jsem četl rozhovor s Kalašem a ten tam taky tuším říkal, že se o tom mluví i v zákulisí ... každopádně by to byla škoda.

Reagovat
Arbiter

tak včera DailyStar Ancelottiho odstřelilo, že prý mu nepomůže ani svěcená voda (čti titul ), možná to je to mluvení v zákulisí

Reagovat
Godwinson

Tím v zákulisí jsem myslel v klubu :) Ale jo, uvidíme, snad bude mít vedení rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší zpráva týdne

Reagovat
minoLFC

no ale konečne by sa hralo na torresa a to je pre Abru a nových Torresových fanušikov podstatné, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

terry

Reagovat
Chazy

Sunderland 1-2 Wigan, tak nějak bych to viděl. V každým případě když to budou 3 body, jsou Latics prakticky zachránění.

Reagovat
smazaný uživatel

piersmorgan

Good luck today @rioferdy5 and @themichaelowen - hope you lose 5-0.

sailo18

@piersmorgan loose some weight fatty

piersmorgan

It's 'lose' RT "@sailo18: @piersmorgan loose some weight fatty"

mrkennysenior

@piersmorgan @sailo18 and you would know plenty about the word "lose" being a gooner

tohle celkem zabil

Reagovat
mithro

#MUFC v Everton: VDS, OShea, Ferdinand, Evans, Fabio, Valencia, Gibson, Anderson, Nani, Rooney, Chicho

uff

Reagovat
fantomas

Smalling??? Scholes??? Ale chválim posazení Evry, ten už tu pauzu vyloženě potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

tu sa jednoznacne setri na Schalke...ale neviem ci je to najlepsi napad

Reagovat
fantomas

Tak Scholes si teď poseděl ažaž, nevěřim, že by se zrovna on teď měl posadit na zadek ze dvou zápasů během čtyř pěti dní. Smallinga teda dejme tomu chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes ma cervenu z FA Cupu

Reagovat
fantomas

Jj, už mě na to upozornil mithro.

Reagovat
mithro

to urcite, evra horel ako papier posledne zapasy..a ostatne asi vzhladom na prvy zapas ligy majstrov v utorok, ja sa len bojim tej zalohy ak andovi nesadne zapas tak to bude utrpenie

Reagovat
fantomas

Já ho mám rád, kluka ušatýho, tak snad zaboduje zase jednou.

Reagovat
mithro

ja tiez, ta jeho energia smerom dopredu, len je to s nim hrozne nestabilne, jeden zapas na facku, druhy skvely..a ked zacne podavat vyrovnane vykony tak sa zrani

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

a scholes ma 3 zapasy ban, nie?

Reagovat
fantomas

Né.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je sestava jak na čtvrtfinále Carling Cupu Pevně doufám že si Sir Alex nemíní dat déjá vu a podcenit Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ofenzivní sestava To by mohlo Boltonu vyhovovat

Reagovat
Arbiter

Boltonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Uaaaa Už blbnu úplně... Včera 8 piv na sluníčku a pak oslava narozenin, to mě omlouvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

pfffff

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním kole

Reagovat
terry

Klidně, to už budem jenom slavit titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton: Howard, Hibbert, Baines, Distin, Jagielka, Osman, Neville, Rodwell, Bilyaletdinov, Coleman, Beckford.

ten Osman s Bilyom by mohli robit problemy

ale Gibbo mal v poslednej dobe celkom dobre zapasy a celkom dobre drzal stred pola...vsetko je o Andym, ak mu sadne zapas tak sme dopredu velmi silny...skoda ze sa nanho neda spolahnut ze odohra dobry zapas...jemu bud ide alebo nejde

Reagovat
terry

Lukaku prej v létě zamíří do Premier League. Půjde asi o Chelsea a Manchester City. Pokud se do toho nezapojí nikdo jinej a on nebude blbej, tak věřim, že ho získáme. Na tyhle mladý talenty sice moc nejsem, ale Lukaku ukazuje, ža na to asi má a když jsem teď zase v posledních zápasech viděl Drogbu, tak lepší náhrada než právě tenhle skrček asi po trávnících neběhá.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
terry

Co konkrétně?

Reagovat
Godwinson

Celý ten eventuální přestup :(

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by obvykle Evertonu obvykle nikdo nefandil, ale dnes jim přibude hodně fanoušků z obou londýnských táborů

Reagovat
terry

Everton to nemá zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
terry

Ale nic. Že Evertonu tady tradičně přeje hodně lidí.

Reagovat
Chazy

No mě třeba už docela přestávají bavit. Rok co rok opakují stejnej průběh sezony, navíc těch geniálních nákupů je tam taky čím dál tím míň.

Reagovat
vodka

ono by se dalo celkově říct, že nákupů je čím dál tím míň... mě ale mrzí, že odešel Yakubu, hraje furt Distin a Saha je furt marod... taky moc nechápu, že hraje na jednoho útočníka, přitom ta potenciální spolupráce Yakubu - Saha by byla skvělá... místo toho je tam Beckford...

Reagovat
Chazy

No to já nechápu dlouhodobě. Nejlíp fungoval útok ve složení Johnson-Yakubu a když začal Moyes hrát na 4-5-1, okamžitě šla hra dolů.

Reagovat
vodka

EFC přejí skoro všichni, až na fandy tý,u, který hraje právě proti nim.,.. nejsympatičtější mužstvo hráčama asi...

Reagovat
vodka

reakce na toho nademnou...

Reagovat
terry

To ti nestojim ani za zmínění, jo?

Reagovat
vodka

no, chtěl sem reagovat na toho s tím luizem v nicku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi dávno byla v podobném postavení Chelsea, než jí koupil Abra, to se na nás začlo plivat...

Reagovat
Tomanatura

To teda určitě nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě si to nepamatuješ...

Reagovat
Tomanatura

Aha a čím teda byla tak oblíbená? Tolika cizinci? Neschopným vedením a velkými platy?

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěchy, sympatickou hrou i hráči. Ale hádám, že lidem co si tuto dobu pamatují akorát z wikipedie to nevysvětlím

Reagovat
Chazy

To nepochybně sedí i na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Na nic chytřejšího se nezmůžeš?

Reagovat
Chazy

Vzhledem k tomu, že to řeklo, co mělo, tak není potřeba.

Reagovat
minoLFC

Chelsea síce vtedy na dlh nakupila veľa hráčov ale sympatických bolo len pár(napr. Zola)

Reagovat
Tomanatura

A to ti příjde sympatické, dostat se neschopností do dluhů? Vždyť Everton je pravý opak, toto je jak srovnávat City s United.

Reagovat
minoLFC

omg to píšem kde? politika Chelsea nebola sympatická ani vtedy? ja píšem, že z tých nakupených hráčov nebolo až toľko sympatických

Reagovat
Tomanatura

ok.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně Ranierim. A útoku Hasselbaink-Eidur snad nešlo nefandit. Já měl CFC rád ještě i ten první rok pod Abrou. A ten první pod Mourinhem taky ušel. Hlavně:

http://www.youtube.com/watch?v=rdSOIHsKUZw

Reagovat
Tomanatura

Mně jde o srovnání s Evertonem

Reagovat
Chazy

No nevím jak obecně, to jsem tehdy nevnímal, ale u sebe bych to klidně srovnávat moh

Reagovat
Tomanatura

Já teda určitě ne. Vždyť měli co 3 roky to nového manažera, kádr prošpicovaný cizincama, přestupy za velké peníze (srovnal bych to třeba s Newcastlem) alá Lampard, Petit, Zenden, Gallas, Hasselbank, nebo třeba Gronkjaer, na které neměli a ty je dostaly tam, kde málem skončily. Platy měli taky jedny z nejvyšších, prostě naprostý protipól Evertonu.

Reagovat
Chazy

Nevím, co ty, ale mně bylo asi 12-13, takže jsem vnímal hezkou, rychlou, kombinační hru, pěkný modrý dresy a sympatickýho útočníka ...

Reagovat
Tomanatura

Tak já taky, ale když si později doplníš informace, tak už to tak sympaticky nevyznívá.

Reagovat
Chazy

No to pochopitelně. Ale opravdu netuším, jaký tehdy měli zastání. Leeds byl taky hodně populární, i když dělal neuvěřitelně špatný tahy.

Reagovat
Tomanatura

Jenomže Leeds na to měl historii a hrál semifinále LM, hrával ji pravidelně. Fanoušků měl tehdy daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš tu naprostý nesmysly, v tý době bylo v pytli s financema víc klubů, stačí se podívat na majetkový poměry. Naopak Chelsea v době, kdy neměla na žádný posily a počítalo se s ní na střed tabulky postoupila do LM s hodně zkrouhnutým rozpočtem, tuším že to byl rok 02 nebo 03, ted už nevim :)

Reagovat
Chazy

Ale CFC prostě krachovala, to byl extrém spolu s Leedsem.

Reagovat
Tomanatura

Promiň, dál už s tebou nehodlám diskutovat.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ono de ale stejně hlavně o to hospodaření, zatímco Chelsea si žila nad poměry a rozhazovala, přestože na to neměla, Everton doslova přežívá ze sezony na sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla geniální dvojka... Škoda, že Robbenovi nedrželo zdraví tak, jak mělo. Ale stejně bych ho uvítal zpátky...

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se tu vyrojilo spousta pitomečků, co ještě před 10ti lety chcali do plínek a nic si nepamatují, ale to se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

to si ty ten, co fandil Chelsea este davno pred Abramovicom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, krleš No.2

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, co je k tomu k nepochopení? Začal jsem jim fandit ještě za Guulita

Reagovat
Kenneth

Je něco špatnýho fandit Chelsea až při příchodu Abramoviče?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám spíš pocit že je hrozně suprový tu napsat , že fandím Barce, Realu nebo United přes 10 let, ale napsat tohle u Chelsea nebo City je zločin

Reagovat
minoLFC

nie pokiaľ budeš fandiť aj po jeho odchode, ved väčšina Mufanov tu tiež začali fandiť, len kvôli dominancii, vidietelnosti a úspechom klubu koncom tisícročia

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně !!!! Spousta lidí to tu schytává za Chelsea , přitom většina těch co jim to vyčítá fandí United, Barce, Realu nebo Live pomalu kratší dobu a všimli si jich jen kvůli úspěchům....

Reagovat
Kenneth

Ale já Chelsea nefandím,jen se směju tady těm co to odsuzují přitom většina Mufanů,Gunnerů atd. začala fandit svým týmům jen kvůli tomu že dominovali.

Reagovat
smazaný uživatel

minoLFC samozvaný expert na psychologii fotbalových fanoušků a klubových srdcařů

Reagovat
Kenneth

A nemá snad pravdu?

Reagovat
Chazy

On má pravdu ale. Podle mě není vůbec podstatný, kvůli čemu začneš klubu fandit, pokud nepřestaneš, až ta věc z klubu zmizí. Třeba koho zajímá, že někdo začal fandit MU kvůli Ronaldovi, když nepřestal po jeho odchodu. Všichni, co fandí MU, tak fandí primárně kvůli tomu, že je ten klub nejůspěšnější. Až odejde SAF, třeba bude nějaká mizérie a pak se zase uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě záleží na člověku. Nepřestal sem fandit Sigmě když odešel Uličný a hrálo se o záchranu, tak nevím proč bych měl přestat fandit Man United.

Reagovat
Chazy

No vždyť nikdo nezpochybňuje úroveň tvýho fanouškovství

Reagovat
smazaný uživatel

Tož právě že zpochybňuje. Pár dní zpátky ze sebe dělal hrdinu a "lepšího člověka" za to jak fandí klubu aji přes jeho mizérii a ze mě gloryhuntera. Jinak bych na něho nereagoval.

Reagovat
Chazy

Každej Mufan musí bejt trochu gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Každý mufan musí chtít vyhrát všecko a vždycky. To neznamená že je gloryhunter.

Reagovat
Chazy

Každej mufan začal fandit kvůli úspěchům, o to jde ... ale to není nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevím proč sem začal fandit. První zápas který si pamatuju sme prohráli. A první dvě sezóny ligy co sem viděl, tak sme skončili 3 a 2 a vypadalo to že Chelsea bude vyhrávat titul za titulem. Možná sem Man Utd začal fandit díky úspěchům, ale spíš kvůli tomu, že sem jiné týmy než co byly v LM ani pořádně neznal. A Man United tam byli nejsympatičtější, tím kádrem plným odchovanců. Proto mám taky rád Leeds, kvůli tomu sympatickému kádru. A LM.

Reagovat
Chazy

No mě si získali ve finále CHL 1999, byl to snad první zápas fotbalu, kterej sem vydržel sledovat celej ... pak sem dostal dres Beckhama a už to jelo. Ale kdyby to finále CHL hrál Bayern a AFC, tak kdo ví, komu fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě nepamatuju. Respektive ten zápas sem snad aji viděl, ale přepnul sem ho, protože mě fotbal nudil.

Reagovat
Chazy

Já jsem hrozně fandil MU, nelíbily se mi ty vyblitý dresy Bayernu a Kahn...

Reagovat
Chazy

A jinak, ten mino, prostě jeho klub je ve všech ohledech, absolutně ve všem, horší, jak MU. Takže dojde až k tomu, že největší trapnost svýho klubu (neschopnosti cokoliv vyhrát) využívá k tomu, aby se povyšoval ... Což je docela legrační, protože sám nic jako úspěšný LFC nezažil (a snad ani nezažije) a tak je to sotva ukázka nějakýho fandění. To je jako kdybych já si zasloužil respekt, že fandím Wiganu, i když v posledních pěti letech nevyhrál CHL.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak. Jako kdybych já si zasloužil metál za to že fandím Sigmě, aji když ta nevyhrála nikdy nic. Přestože občas myslí na titul a v základu má 8 odchovanců.

Reagovat
minoLFC

no pozor zažil som aj pár úspechov(UEFA, LM a FA cup), len ta liga mi chyba(stačila by raz), ale aj keby nebola tak nevadí, ten klub mám proste rád a už som si tak nejak zvykol, že nemám toho až moc čakať

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ja som fandil Anglicku, hneď na to tomu Judašovi čo vám prdí teraz do sedačky a cez neho som sa dostal k LFC

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas Man United který si pamatuju celý bylo čtvrtfinále LM o rok 99-00, ta smolná prohra 3:2 s Realem. Od té doby se dá říct že fandím Man United. PL sem nesledoval, protože sem ju sledovat nemohl a vlastně mě ani moc nezajímala. A v LM sme zas až tak neexcelovali. Manchester sem sledoval občas aji dřív, ale spíš mě byli sympatičtí než cokoliv. Taky si z toho skoro nic nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Říká někdo s nickem hráče který je v Chelsea 2 měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nějaká blokace? Tvůj nick mi například z fotbalového hlediska nic neříká a usuzuji z toho něco?

Reagovat
fantomas

Klidni se, frajírku.

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
fantomas

Hm. Až sem kvůli tobě hledal občanku, jestlis mi ji náhodou neukrad a nečteš z ní teď moje údaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zpitej?

Reagovat
fantomas

Ne, já přece ještě nesmim alkohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nejsi pod vlivem, tak se omlouvám. Cítím se vždy špatně, když si dělám legraci z retardovaných

Reagovat
fantomas

Tak ono z pozice nemenšího retarda ti to zákonitě musí přijít divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Naučíš se alespoň psát? :) No tak, držím ti palečky!

Reagovat
fantomas

Udělal sem snad nákou chybu?

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
fantomas

Ach jaj, zase z cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi tě líto no...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Chazy

To zas ne, i když pojetí hry měla CFC mimořádně zábavný.

Reagovat
minoLFC

skôr trenerom

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To si nechám vyrobit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Evans, Gibson, zacinam se bat o vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

ty si najvacsi pesimista a mrzutec akeho poznam

Reagovat
fantomas

...kdybys fandil Arsenalu...

Reagovat
mithro

je to risk, to urcite ale zas musime holr verit, kolkokrat to Fergiemu takto vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford-Osman útok snů

Reagovat
smazaný uživatel

Osman hraje v zalohe a hraje uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zase holomajzna. LAV má být nalevo páč umí líp bránit než Nani a Nani by měl hrát napravo, páč OShea brání líp než Fabio.

Reagovat
mithro

ale sheasy hra nalavo

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sem se nedíval

Reagovat
Ligter

Nemá někdo náhodou anglicky mluvící Sopcast? YES mi nějak přestal jít.

Reagovat
vladis271

Slušná atmosféra na trafforde.

Reagovat
vodka

to je zatím jediné pozitivum... nani zase zadrbal akci...

Reagovat
Ligter

Sakra, co tam Nani vymýšlel.

Reagovat
mithro

njn zasebcil, mna to moc neprekvapilo

Reagovat
vodka

Baines překvapivě přišel na to, že když si pohlídá Valenciovu pravačku, tak má po práci

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Everton zatial marny dopredu...dufam ze nieco vymyslime skor ako nam daju z protiutoku gol

Reagovat
smazaný uživatel

kurva hned ten roh vyzera inac ked to kopne Andy a nie Nani

Reagovat
niflheim

Pěkná akce...jen škoda, že Sheasy střílel.

Reagovat
fantomas

Úplně normální akce.

Reagovat
niflheim

No mě se líbilo hodně to napadání, co tomu předcházelo. Evertonu nezbylo nic jiného, než odkopnout, kde na půli vyhrál hlavičku Evans.

Reagovat
smazaný uživatel

Sheasy

Reagovat
mithro

strela ako z dela

Reagovat
Rssa

Liverpoolští bratři, ta hláška, že Kenny doma nikdy nevyhrál - to jako letos, nebo úplně celkově?

Reagovat
minoLFC

to je blbosť

Reagovat
niflheim

A to fandíš Liverpoolu?

Reagovat
Rssa

První Kennyho vládu jsem nezažil, nazpaměť všechny rekordy a série taky neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

snad neprehral nemyslis ?

Reagovat
Rssa

Jo, má tam být neprohrál, oprava, zas už jsem myšlenkama u Baníku

Reagovat
fantomas

Tak to určitě jen letos.

Reagovat
Rssa

Škoda

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Fabio!

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza je poslední 2 měsíce neskutečnej

Reagovat
fantomas

Dneska se mi dost líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se na něm líbí ten jeho přehled o všem na hřišti a že i pod tlakem perfektně rozdá balón přesně do nohy

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Anderson finally, to chcu vidět častěji...

Reagovat
mithro

on tieto prihravky vie

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

prave tie jeho kolmice a javierova rychlost moze byt srmtelna, ked si na seba zvyknu

Reagovat
vodka

jo, náznaky tam byly vždycky, ale blbě časované...

Reagovat
niflheim

Darron...bože

Reagovat
fantomas

Jé, on hraje Beckford. Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu je tlak MU tak drtivej? Koukám na hokej :)

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Gibson hergot ser na to už

Reagovat
mithro

gibson, tuto sezonu tie tvoje strely, chjo

Reagovat
niflheim

A teď, kdy to celkem vypadá na střelu, tak blbě přihraje....hergot

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu chybí někdo v útoku, jinak by to bylo pro ně hratelnější Takto tam MU stejně něco foukne....

Reagovat
mithro

chce to zabrat zatial je to hrozne take jalove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Být Rooney o pět metrů dál, tak nádherně zapluje do šibenice.

Reagovat
vodka

že nani trefí hernandeze sem fakt nečekal...

Reagovat
Tomekcz

jezis on ho trefi

Reagovat
niflheim

Do prdele

Reagovat
Ligter

Jááááj

Reagovat
Rssa

Dobrá práce, čočko

Reagovat
fantomas

Chicharito sobec. Jinak všemu předcházel faul Valencii.

Reagovat
Chazy

Jinak jen tak pro zajímavost, Red Sox měli letos nejhorší start klubu v historii, takže se evidentně majtelé něco v LFC naučili ..

Reagovat
Chazy

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už sem zažil včera.

Reagovat
fantomas

Olmík?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
mithro

snad to dnes zas nebude ten den ked ten gol nie a nie dat, na to tu je arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Javier uz dnes 2x naznacil pohyb a nesiel tam, ale loptu tam dostal...nejak sa mi to nepaci

Reagovat
vodka

nani o poločase dole, nejhorší hráč na place...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tiez ma dnes vytaca

Reagovat
smazaný uživatel

ale no...2 akcie pokazil ale inac nehra zle...je to dobre, navyse nema namiesto neho kto prist

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň ať se prohodí s LAV.

Reagovat
smazaný uživatel

to by slo...ale dole nie...nemozme si dovolit stiahnut hraca ktory dokaze sam nieco vymysliet

Reagovat
vodka

pokazil víc akcí, zazdil 2 akce, ze kterých měly byt tutovky... celkově dneska to moc dlouho drží, balony rozdává pozdě a nahrává divně, místo toho, aby roztahl hru, tak radši doběhne ke Gibsonovi a přihraje mu na pul metru

Reagovat
fantomas

Ty jeho stepovačky dneska zoufale nefungujou, akorát zdržuje hru. Tu gólovku, kdy trefil Hernandéze, taky zvoral - tohle musí jít nahoru prostě. Jen rohy už mírně vylepšil, dvakrát z nich i mohlo zapršet.

Reagovat
smazaný uživatel

v posledni dobe uplne ztratil tempo..pritom rychlost byla jeho nejvetsi zbrani pri 1 na 1 zpomali a skoro se az zastavi...kdovi co se to s nim deje

Reagovat
niflheim

Když už si Javier naběhne, tak to tam nedostane. A když si nenaběhne, tak to tam dostane.

Reagovat
niflheim

Nani...takhle se sám obehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

omg Nani

Reagovat
Tomekcz

nejak se nedari ta finalni faze, ale snad to tam spadne. Dneska dost chybi Evra, Oshea kdyz utoci tak je to spatny, vubec nevi co s tym Gibson s tema strelama

Reagovat
fantomas

Nani, Gibson - jasní adepti na střídání. Famózní Rooney a jeho přehled, budu se hodně divit, pokud nebude u případnýho gólu. Anderson se po vlažnym startu celkem chytil, Hernandéz občas trochu jako Alenka v říší divů, ale do šancí se stejně dostane. Pro mě překvapivě Evertonu hoří hlavně levá strana, především teda Distin, kterej je jako obvykle legrační. Beckford měl za celej poločas tak tři dotyky s balonem a pokaždý z toho byl aut pro MU - taky super hráč.

Reagovat
Tomanatura

Rafael na pravého beka a Fabio na křídlo

Reagovat
Tomanatura

*samozřejmě místo Naňeho

Reagovat
fantomas

Hmm, to nezní zle. Když sem před zápasem koukal na jeho statistiky, tak v brazilský sedmnáctce: 13/10.

Reagovat
Tomanatura

Už vás tam potopili spolu s bráchou v FA Cupu, neměl bych z toho strach

Reagovat
Tomanatura

Můžeš mi hodit odkaz na ty statistiky?

Reagovat
fantomas

Normálně wiki.

Reagovat
fantomas

Dal 7 gólů na Jihoamerickym šampionátu U-17 2007. A tři na MS U-17 v tom samym roce.

Reagovat
mithro

everton zatial nevie, treba to vyuzit, dva goly a pokojne dohrat, lena by to nebola drama do 94. minuty

Reagovat
Tomekcz

no tady de prave o ty goly, posledni 3 zapasy se to nejak zaseklo a vubec to nejde, tohle bude jeste hodne tezky to tam nejak dotlacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs namiesto Gobsona a bude to OK

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomanatura

Jinak toto jsou ty zápasy, kdy chybí Berba. V záloze horší kreativita a křídlám se nedaří, tady je zapotřebí on, který dokáže taky něco vymyslet. Strašná škoda.

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

300. za výhru United

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton tak trochu hodně zklamání,čekal sem výš presing.Držení míče snad 75:25-to je na starým traffordě cesta do pekel.Účka klasika co se týče herního projevu.Všechno ve vířivým pohybu,nabízení se a nadplán výkon Wazzy

Reagovat
fantomas

Wow, Tim je v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill a Anichebe on

Reagovat
Tomekcz

ted zacne Everton i utocit, cekam kdy to Evans nezvladne

Reagovat
Ligter

Ti Rumuni mají šílenou výslovnost. Koleman, FergUson...

Reagovat
niflheim

112151 je anglicky

Reagovat
Ligter

Paráda, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Martínek druhej kus Rusákům

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

A ještě Červenka. Ta přesilovková formace je skvělá!

Reagovat
smazaný uživatel

jj Džegr v půlce zápasu 0+3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to jeho přehlížení v posledních letech.

Reagovat
Godwinson

Cardiff

Reagovat
niflheim

Tohle měla být asi i penalta.

Reagovat
niflheim

Ale nebyla...vůbec. Takový kontakt by měl vydržet. Ho ani nechytnul.

Reagovat
fantomas

No stlačil ho k zemi, celou dobu ho nestíhal, rameno na rameno ani náhodou...obyčejně se to píská.

Reagovat
Liquid

navíc když vezmeš co za kontakt nekontakt pískl včera na Letný a neváhal vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

A včera taky neměla být, navíc před vápnem. V PL se sparťanské penalty nepískajou. Alespoň ne tak často.

Reagovat
niflheim

Trošku se tam chytly rukama ke konci, ale byly tam v tom vzájemně a vesměs Anichebe už odpadnul ke konci, kdy si to moc předkopnul.

Reagovat
fantomas

Vzájemně?? Dyt mu Ferdinand položil levačku zezadu na rameno, Anichebe byl celou dobu před nim.

Reagovat
niflheim

Taky mi to tak připadalo, ale vesměs potom v opakovaném to šlo vidět trochu jinak. Tedy aspoň ten moment před pádem. Rio měl spíš ruku v jeho podpaždí. Nebo jsem kvůli té pixelové dietě viděl blbě.

Reagovat
fantomas

Normálně se do něj opřel. Ne tak, aby musel spadnout, to určitě ne, ale prostě byl vzadu, nestíhal, ramenem tam nešel, jenom rukama - a už jen to sudímu stačí, aby si to v pohodě obhájil když tak.

Reagovat
niflheim

Hergot argumentovat něco s tebou nemá cenu pro mě už od prvního příspěvku. Radši nebudu u sporných situací nic psát

Reagovat
mithro

ale mi nevrav ze take hovado ako Anichebe len tak spadne v takom suboji

Reagovat
fantomas

No jasně, ale na to se fakt běžně nekouká.

Reagovat
niflheim

JEstli sis všimnul, tak před momentem, kdy Nani trefil Hernandéze ve vápně, tak podobně utíkal Valencia a byl tak taky stejným způsobem na hraně šestnáctky atakován. Ale ustál to.

Reagovat
fantomas

No to zas rukama odstrčil Bainese, zcela jasně. Tam se naopak měl pískat faul Valencii.

Reagovat
fantomas

To bych pískl.

Reagovat
Liquid

jasná penalta, to snad není možný, vždyť ho sejmul, penalta, červená nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byla penalta, tak Nani zařídí že budem kopat tři. A ani se nezpotí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho a jak? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně aji sám na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarja, ptám se na tu pencli, která se mohla odpískat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, já sem myslel že to sleduješ. Rio tuším na Osmana, souboj tělo na tělo ve vápně.

Reagovat
fantomas

Na Anichebeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Sleduju hokej proti Rusákům a zatim je to podle všeho lepší podívaná, doporučuju :)

Reagovat
niflheim

Čukotka se začíná ozývat.

Reagovat
mithro

pisknut to mohol ale zas taka jasna penalta to urcite nebola

Reagovat
Tomekcz

to sou rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Není jiná cesta než tříbodová,jinak se můžem klouzat. COYS!

Reagovat
niflheim

Gibson dolů už.

Reagovat
Tomekcz

vyhod uz toho Gibsona, se tam jen prochazi a misto aby se nabizel na prihravku tak si stoupne za protihrace

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta sa asi pisknut dala, celkom fajne ho tam drzal

Reagovat
smazaný uživatel

SUNDERLAND:: Mignolet, Elmohamady, Bardsley, Turner, Onuoha, Henderson, Sessegnon, Cattermole (C), Colback, Gyan, Welbeck. SUBS: Carson, Zenden, Malbranque, Riveros, Muntari, Meyler, Ferdinand.

Wigan: Al Habsi, Boyce, Alcaraz, Gohouri, G Caldwell (C), Cleverley, McCarthy, Diame, Watson, Rodallega, N'Zogbia. SUBS: Kirkland, Thomas, Di Santo, Moses, Gomez, Sammon, Stam.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Mignolet v brance vcelku očekávaně, když jiná možnost ani není, krajní beci Elmo s Bardsleym, střed Turner - Onuoha, Colback ve středu zálohy s Cattermolem, kraje Henderson a Sessegnon, útok nejlepší možný Gyan - Welbeck. Jen mě znepokojuje, že Bruce v posledním zápase neviděl "Sessegnonovu" kvalitu a nemá nikoho do útoku na lavičce.

Reagovat
Chazy

V tom případě Wigan nastupuje v nejsilnější sestavě, co má.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš už vytipovaný nějaký stream?

Reagovat
Chazy

Nemám, spíš se obávám, že to nebude vůbec ke sledování. Když pak něco najdeš, tak to sem hoď, taky budu hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
niflheim

Ale hergot začneme hrát.

Reagovat
mithro

gibson divaj sa ako sa striela

Reagovat
fantomas

Hm, tak Rooney teda v druhym poločase o sto procent horší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to taky daný tím materiálem okolo něj.A taky hraje snad ještě víc z hloubky jelikož liverpoolští vystrkávají růžky a nejsou už tak nebojácní

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Reina, Robinson, Flanagan, Skrtel, Carragher, Maxi, Meireles, Lucas, Spearing, Kuyt, Suarez. Subs: Gulacsi, Cole, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen, Shelvey, Coady.

Takže Kenny asi šetří Andyho kvůli tomu kotníku. Jinak zajímavá sestava. 4-5-1 zřejmě. Nebo 4-4-2 s Raulem na kraji. Škoda, že to zase neuvidím.

Reagovat
cristiano.K.

taky mám zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já spokojenost, gol + 5:1 win, LFC 5:0 win

Reagovat
mithro

ale hrame, treba ich zatlacit poriadne a nie vsetko vzduchom

Reagovat
clinger

Everton jdeme na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

good interception

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý počátek?

Reagovat
smazaný uživatel

sry,četl sem inception

Reagovat
Counter

Walton dneska přímo i nepřímo hraje s United

Reagovat
Tomekcz

ach jo tyc

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik ti stoperi Evertonu to tam zbieraju vsetko zaradom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Konečně Gibson dole!

Reagovat
Tomekcz

Andy co to bylo za strelu

Reagovat
Liquid

porovnejte 2 penalty z poslední doby, co pískl za stavu 2:2 na West Hamu za ruku u těla Upsona a co nepískl teď za jasný faul na Anichebeho....

Reagovat
niflheim

A porovnej to se Zhirkovovym divem

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl noo...

Reagovat
smazaný uživatel

neplac

Reagovat
smazaný uživatel

penalta proti manu na OT to je ako dejavu

Reagovat
vodka

Owenovi dneska docela věžím, že by se prosadit mohl... ale EFC teda s 10 hráčama ve vápně

Reagovat
vodka

kua to tam dneska nespadne... Howard

Reagovat
Tomekcz

to uz nejni mozny

Reagovat
niflheim

Howard ještě nevykopnul?

Reagovat
niflheim

Howard jdi do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra já zas mám tep 200

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu dneska vyborne hra obrana a lepsi je Howard( to sa nedivim ze si Mucha nezachyta)

Reagovat
smazaný uživatel

umh zrovna jak to napisem gol

Reagovat
smazaný uživatel

Musím ocenit tlak úček ke konci nechápu jak to pořád dělají v každým zápase

Reagovat
Tomekcz

joooooooooooooo konecneeeeeeeeee LAV

Reagovat
niflheim

jdi do řiti mám opožděný přenos

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
vodka

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES zasloužený...

Reagovat
smazaný uživatel

Anichebe jaky bujak a pri kazdom kontakte na zemi

Reagovat
vodka

stabilita mizerná, simuluje a je furt zraněný... úžasný hráč...

Reagovat
fantomas

Třeba teda simuluje i ta zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

to komediant ten Distin fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

*To je

Reagovat
smazaný uživatel

Bože!!!!!

Reagovat
niflheim

Chicharitoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Alessandro24

Chicharito

Reagovat
KnoxXx

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Javieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Counter

Offside

Reagovat
smazaný uživatel

who cares

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to mohol byt ofsajd ked ta lopta vyrazne zmenila smer po teci hraca Evertonu

Reagovat
Counter

a co jako? Když to napálím do protihráče, tak může být Hernandez klidně na brankové čáře a dorážet, jakoby offside neexistoval nebo co?

Reagovat
fantomas

Stejně byl dost těsný, to nemá smysl řešit.

Reagovat
Counter

V souvislosti s United nemá cenu řešit jakýkoli sporný verdikt...

Reagovat
fantomas

No jako že ani já bych to nemávl.

Reagovat
Counter

Já bych to mávl, i kdyby byl Číča metr mimo ofsajd, jen tak preventivně :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Hlavně pak nemůže bejt ofsajd po zákroku brankáře ...

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter
Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mithro

nebol bol presne na ciare

Reagovat
fantomas

Brankové.

Reagovat
mithro

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Hernandeeeeeeeeeez

Viva Hernandeeeeeeeeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hrášek je kup dekády.A ještě k tomu Mexikán

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli ste si toho borca co měl půlenou šálu Man United - Everton?

Reagovat
niflheim

Ee....ale při rivalitě united - liverpool a liverpool - everton se moc nedivím

Reagovat
mithro

ale to byvaju vzdy tieto zapasove saly, pol na pol, robene na konkretne zapasy

Reagovat
niflheim

áha tak to jsem nevěděl...to dáva víc smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

teda nie ze by som taku mal, ale myslim, ze vzdy pred zapasom sa predavaju pol na pol presne s tymami, ktore hraju a datumom a co za sutaz, take skor pamatne saly

Reagovat
Norman Whiteside

přesně tak. před každym zápasem se takové šály prodávají

Reagovat
vladis271

toto sa tu už tiešilo. Mesto Liverpool je ohľadom vzťahu k United jednotné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak jediné co mě napadlo. Možná ještě že by to byla šála Neville.

Reagovat
mithro

nie a co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeee

Reagovat
t0mmy33MCFC

haluzaaaaci :D

Reagovat
smazaný uživatel

Andy uz ocividne melie z posledneho...ale dnes mal super zapas

Reagovat
mithro

ja som hrozne zvedavy na chalkboard a jeho statistiku

Reagovat
smazaný uživatel

hromadný orgáč úček

Reagovat
niflheim

5 minut? Většinu nazdržoval Howard, tak bych jim to schválně písknul dřív.

Reagovat
mithro

5 minut? to kde vyhrabal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho Rio zvedl.

Reagovat
Ligter

Rio jak hever.

Reagovat
vladis271

Dnes očakávam debut Coadyho

Reagovat
smazaný uživatel

Rio Cahillovi: Stay on your feet

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo už domluvený od 80 minuty protože se ještě nevědělo,že účka dají gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

A co ta penalta kterou sme koupili?

Reagovat
niflheim

Ještě asi 5x zmíní Webba.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ste si zas koupili ,aby se žádná nekopala proti vám ,ale to je klasika nemá cenu řešit

Reagovat
niflheim
Reagovat
Tomekcz

priste bez nervu

Reagovat
niflheim

Paráda

Reagovat
Ligter

Ufffff. Jsem zas starší o pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ten C hicharito nebyl takovej sympaťák

Reagovat
mike.84

utd klasika ale ten everton byl dneska k blití. na nic se nezmohli, seamus baines těžkopádní, marní... bekford nejvtipnější hrot PL... hrašek pěkně to dal ale... no nic musime "odpovědět" a zustat druhzí a fandit trotters

Reagovat
smazaný uživatel

no nic účka si to pohlídaj

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bylo drama. Takovou porcu smůly sem snad u nás ještě neviděl. Nebýt výborného brankářa a naší smůly, tak jim dáme snad pětku. Everton nevěděl kde jim hlava stojí, na bránu střelili snad jednou a polovinu držení míče jim dělal Howard. Díky Bohu je to doma. Teďka du pouštět bublinky.

Reagovat
niflheim

S tím Howardem máš pravdu

Reagovat
mithro

hlavne ze nam to tam po 3 ci 4 hodinach bez golu padlo

Reagovat
mithro

ale Howard ich neskutocne drzal nad vodou aj v nasom prvom zapase u nich, co tam pochytal a ako to bolo neskutocne

Reagovat
Chazy

Takže, Wigan vyhrát, Villa, Blackpool, WBA, WHU, Birmingham a Wolves prohrát... a bude spokojenost ...

Reagovat
niflheim

It's now 13 successive home wins in the Premier League for United, their best run since 1951-52.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká, velká škoda toho WBA.

Reagovat
mithro

a este takym sposobom

Reagovat
mithro

doma sme proste valec, tie mancafty co sem pridu podla mna prehravaju uz skor ako zacne zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho WBA

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS - Two changes from Arsenal. Kaboul and Defoe in for Corluka and Crouch. Bale fit to start. STARTING XI - Gomes; Kaboul, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Huddlestone, Modric, Bale; Defoe, Pavlyuchenko. SUBS - Cudicini, Bassong, Jenas, Lennon, Pienaar, Sandro, Crouch. JD jedéééééééém!

Reagovat
smazaný uživatel

v pozapasovom rozhovore Hernandez prekladal Andersonovi

Hernandez translating questions for Anderson.... Is there fucking anything this kid can't do?

Reagovat
Counter

Lobovat jako Vela

Reagovat
Tomanatura

Hernandez španělsky, Anderson portugalsky. Jak si sakra rozumí?

Reagovat
mithro

ale ando by si tiez mal zobrat priklad a naucit sa anglicky

Reagovat
Tomanatura

U toho Hernandeze to ale zas taková super věc není, hodně mexikánců má jako druhý jazyk angličtinu. I když teda on myslím zrovna moc neuměl.

Reagovat
vodka

Hernandez uměl anglicky velice dobře... domluvil se bez problémů už při přestupu, byl za to aj chválený právě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já viděl jen jedno video s ním a tam mluvil španělsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy: http://realtvsport.com/channel-4.php - toto vypadá nadějně

Reagovat
Chazy

Jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky staci vyhra s Blackburnom a Blackpoolom...bod z dvojzapasu s Chelsea a Arsenalom je isty titul...toto sa uz snad neda pustit

Reagovat
smazaný uživatel

zostava: Reina - Robinson, Flanagan, Škrtel, Carragher - Maxi, Meireles, Lucas, Spearing - Kuyt, Suarez. Lavička: Gulácsi, J. Cole, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen, Shelvey, Coady.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nie je apsoň na lavičke jeden z dvojice Suso/Sterling... Nemáme poriadne krídla...

Reagovat
smazaný uživatel

Suso neni kridlo ...ale ako si povedal skoda ze neni na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Typické krídlo nie je, to je pravda. Dokáže totožné posty ako J.Cole, ale v rezerve hráva často krídlo.

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Džegr 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Poďte kohouti, zničte ty drozdy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění je to poslední co potřebujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Do řiti...

Reagovat
smazaný uživatel

The Scotland international is receiving extensive treatment here, with an oxygen mask in use. Not nice to see. - No to nevypadá vůbec dobře...

Reagovat
Counter

Odemwingie má formu jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

tak trochu nahodny gol ale aj ten sa pocita

Reagovat
smazaný uživatel

ok s tym tecom od hraca Evertonu som sa sekol, musel by tam byt umysel...beriem spat

ale ofsajd to asi aj tak nebol

http://videa.hu/videok/sport/m1-0e-10l9YXvy9vqDeA11

Reagovat
mithro

nebol, a takisto ta akoze penalta na Anichebeho by bola riadne prisna, ten padal pomaly skor ako sa ho rio dotkol, lebo si loptu kopol moc pred seba

Reagovat
soukup

15. minuta rohy 0:7 pro Stoke

Reagovat
fantomas

A to tam počítáš i auty?

Reagovat
soukup

ne jen rohy, aut byl teď první a hned z něj dal Kenwyne gól

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tady nevěřil Stoke?

Reagovat
soukup

no řekněmě, že já teda taky nečekal, že budeme AV od začátku přehrávat a ve 20. minutě půjdeme do vedení a že už to mohlo být i dřív, Friedel tam měl už předtím neskutečněj zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych věděl, na co ten moula na lavičce pořád spoléhá. Máme míč kolem soupeřovi šestnáctky, Elmo centruje, ale tam je z našich jediný Gyan proti pěti černým v černém. No jen díky hráčům Wiganu to skončí rohem. Vůbec nechápu, proč Henderson nehraje pod Welbeckem s Gyanem a nezkouší to z pětadvaceti či třiceti metrů. Když to nepůjde, tak se vrátí zpátky, ale toto je strašné, co momentálně hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck out. To rovnou můžeme poslat hrát Ladies, když vyhrály tu ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ten Steed teda.

Reagovat
soukup

teď říkali zajímavou statistiku, v první sezóně sme dali z autů 9 gólů, loni 5 a letos teď druhej, takže příští rok už bude Delap k ničemu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

superi to uz maju precitane

Reagovat
Bayern +

Ono Citizens by zřejmě ve finále nehrálo s vámi, nebýt Delapa.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Colback

Reagovat
fantomas

"Birmingham with everybody back" ... a Liverpool je tam točí jak na kolotoči. Pod Dalglishem mě fakt baví.

Reagovat
Rssa

S bekama, kteří i dohromady jsou mladší než Giggs

Jinak je zajímavé, že za Hodgsona byl Raul na pravé záloze mrtvý a za Kennyho se dostává do hry a šancí lehce...

Reagovat
fantomas

No tak hraje ze svý pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Watson by měl přestat centrovat ...

Reagovat
soukup

Bent bude teď na Britaniii oblíbený

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy: Co tomu zatím říkáš?

Reagovat
Chazy

Naprostá hrůza. Sunderland neví, že je k fotbalu potřeba balón, Wigan to ví, ale neví, že patří do brány. Takže Wigan si tak pinká kolem poloviny, zatímco SAFC když už je u míče, aspoň to pošle do vápna...

Líbí se mi ten Egypťan. Obě obrany fungujou dobře.... aspoň, že Rodallega trochu vyzkoušel Mignoleta... Ale nečekám, že to začne bejt zajímavý. Jsem hlavně zvědavej na wiganský střídání, Bruce už toho moc vymyslet nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Elmo dnes hraje dobře, konečně už i dobře centruje.

Ten stream mě taky štve.

Reagovat
Chazy

Blbý je, že nám zrušili stream.

Reagovat
13

no tak na AR to vypadá po 1. poločase dobře, ted ještě aby Slepice ztratily s WBA.

Reagovat
vladis271

Kenny naučil hrať Lucasa futbal. Má šnúru 3-4 zápasov po sebe nadpriemerných výkonov.

Za čo iné by mal niekto vstúpiť do rytierskeho stavu ak nie za tento úžasný čin?

Reagovat
smazaný uživatel

S kým sme hrali posledné 4 zápasy?

Reagovat
vladis271

áno, jeho výkon stúpa s kvalitou súpera. Ale on hrá ( zatiaľ ) skvelo aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sa ťa pýtam s kým sme hrali posledné 4 zápasy...

Reagovat
vladis271

neviem

Reagovat
fantomas

Psal sem to Chazymu no...Dalglish hraje se středem Lucas-Spearing, vepředu má Kuyta s Maxim, a přesto je to v první řadě pohlednej, vážně koukatelnej fotbal. To si nedovedu dost dobře vysvětlit!

Nejvíc mě ale dostalo, když se Škrtel asi dvě minuty motal ve vápně Brums a pak tam dokonce i KLIČKOVAL! To už fakt o něčem svědčí.

Reagovat
vladis271

jj to bolo najkrajšie. snažil saq o bycikel

Reagovat
mithro

chysta sa na repre zraze natrhnut weissinhovi prdel

Reagovat
fantomas

Ale náhodou, dva protihráče fakt obešel snad.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz co je ked si tam Skrtel kluckuje v pokutovom uzemi to je jak konec sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odmítám to komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

hlavně, že stream zas funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Kde kde?

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z té stránky neodcházel, že? Mě už se teď znovu nenačte.

Reagovat
Chazy

Ale jo, měj s tím trpělivost. Guettovi to taky chvíli nabíhalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Guetta je lucker.

Reagovat
Chazy

Každopádně se zranil i Gyan :/

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v útoku Malbranque se Sessegnonem. Steed gól nedal snad dva roky a druhý zas neví, jak se gól dává.

Reagovat
Chazy

A i bez útočníka dáte gól

Reagovat
smazaný uživatel

A já ho neviděl. Prý byl pěkný?

Reagovat
Chazy

Ale jo, byl. Pitomý je, že chvíli předtím skoro dal gól Watson, teď měl jasnou šanci Moses. To Sunderland vyhraje, ani neví jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez keby obcas aj prihraval

Reagovat
fantomas

Třeba takle?

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
mithro

Schalke nabera spravnu formu na prichod United

Reagovat
Tomekcz

no u nich to je spis, cim hur v lize, tak tim lip v LM

Reagovat
Azza

Má někdo funkční link na Wolves ?

Reagovat
13

konečně Luis zkusil přihrávku

Reagovat
erwin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Škoda ofsajdu, jinak by to byla fakt pěkná akce se všim všudy.

Reagovat
Rssa

jaký zápas?

Reagovat
fantomas

No Liverpool. Suaréz byl oběma nohama za poslednim, mi přišlo.

Reagovat
Fernando_Torres

No podle pruhů na trávníku mi to přišlo buď v pořádku, nebo vážně milimetrový, tohle bych pouštěl...

Reagovat
Rssa

Nebyl, Carr dole na obrazovce byl zcela jasně o asi 2 metry vzadu

Reagovat
fantomas

Aha, tak já sledoval hlavně stopery. Potom ok - krása.

Reagovat
Rssa

On by to byl ofsajd, ale Carr se zapomněl...krása to byla, Škrtel s přehledem

Reagovat
Rssa

Krásná, krásná akce....Škrtel vysoce technicky a přesně na Luise, Luis s přehledem a Maxi kupodivu taky...přímočará akce tak, jak si to Liverpool má šolíchat pořád

Reagovat
minoLFC

Suarez už urbil dva góly, ešte by mohol aj nejaký dať

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak na truc.

Reagovat
13

Maxi Hattrick?? já nevěřim svým očím..

Reagovat
smazaný uživatel

to uz co je, ked da maxi hattrick

Reagovat
Rssa

Maxi hattrick...já zhebnu

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky

Reagovat
smazaný uživatel

Mají vyhrávat, když to vidím...

Reagovat
fantomas

Aj Dalglish se mu směje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Mackems! Ještě Fulham otočit

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by Kenny uz striedat

Reagovat
Fernando_Torres

Perfektní příležitost pro Coadyho nasbírat taky nějaký ty minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

maxi hattrick, snad mu predlzia konkratk hned po zapase

Reagovat
erwin

To snad ne... Dnešek mu sice vyšel, ale jinak hraje maximálně průměr.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

vsak prave

Reagovat
mithro

vsak prave

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

maximalne lavicka

Reagovat
REPLIKATOR

Shelvey je LB?

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja sa dost divim

Reagovat
erwin

Zatim ale

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson 'over-hyped,' said the Guardian this morning. 'A flop'' said Tony Cascarino. Uh oh.

Reagovat
Chazy

Tak vidíš, 4 góly a žádnej vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Torres asi zase na lavičce.

Reagovat
REPLIKATOR

Jak jinak, správná volba

Reagovat
fantomas

Však on ho tam foukne jako žolík.

Reagovat
terry

On musí bejt strašně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a torres ako zkuseny borec rozhodne o remize 0-0

Reagovat
Godwinson

To snad ne.

Reagovat
Rssa

45 % hráčů Liverpoolu na hřišti je plešatých...má někdo více plešatější mužstvo?

Reagovat
REPLIKATOR

Joe Cole taky gól To je zápas

Reagovat
13

Joe

Reagovat
Rssa

Tak i Joe si dal branku...ten brankář je pěkná díra...

Reagovat
REPLIKATOR

hlavně obrana je samá díra

Reagovat
fantomas

Byla tam teč. Taky sem si řikal, ale měl to dost stížený.

Reagovat
fantomas

ztížený

Reagovat
soukup

ta střela byla tečovaná obráncem a šla mu ke stojné noze, to rozhodně nebylo lehký chytit

Reagovat
Rssa

Stál skoro u tyče, bylo vidět, že Joey bude střílet...tohle měl mít i přes tu nepatrnou teč

Reagovat
fantomas

Teč to nebyla v žádnym případě nepatrná. Původně mířila přesně do Doylea, takle to vychýlila o dobrých dvacet čísel, takže Doyle namísto nohou musel ve zlomku vteřiny reagovat rukou. Už tak se vytasil s obdivuhodnym zákrokem, bych řekl.

Reagovat
soukup

Reagovat
Rssa

No kouknu na to znova, velké vychýlení jsem tam moc neviděl...

Reagovat
fantomas

Ono nebylo velké, ale v týhle situaci fatální!

Reagovat
soukup

tak jasně, že se ta střela nevychýlila o dva metry, ale z téhle vzdálenosti, stačí i těch 20-30 čísel o který se to pohlo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Final change for Wigan. Di Santo replaces Charles N'Zogbia. 'Sign him up,' chimes the SoL.

Reagovat
Chazy

Nebyl bych vůbec proti, mít Nzogbiu je fakt zatrest..

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce je schopný jej opravdu koupit. Tato výhra ho zase na lavičce udrží dva měsíce.

Reagovat
fantomas

To si ten Coady teda fakt moh zahrát.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že inkasovat čtyři góly od momentálně nejhoršího týmu Premier League ještě k tomu bez jakéhokoliv útočníka v situaci, kdy se hraje o udržení a potřebuje se každý bod, je opravdu moc.

Reagovat
hefy

Já se ted probudil, vůbec nevim, jak to probíhalo. Nejhorší je, že Wigan dal dva góly a nic z toho. Dokonce i Santo dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se bát o výsledek.

Reagovat
soukup

moc nechápu ty Kennyho střídání, nevím k čemu bude Shelveymu 15 minut na LB a proč tam dává Cola na 5 minut, Ngoga na 2 minuty...

Reagovat
REPLIKATOR

Shelveyho na LB chápu, je tam jenom mladej Robinson, ostatní náhrady jsou zraněný a hrál tam fakt skvěle dnes. Jinak ty ostatní střídání nechápu, stejně jako jindy jsou ty jeho střídání zvláštní

Reagovat
fantomas

Hlavně Robinson měl žlutou a člověk nikdy neví u takových zajíců.

Reagovat
soukup

když tam mohl zaskočit Shelvey, tak už tam mohl jít kdokoli, klidně se tam mohl někdo posunout, podle mě by prostě ti mladí hráči měli dostávat minuty na svý pozici a ne jako záskok někde, kde v 99% případů hrát nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť, v LFC mladí hráči zaskakujú často. Gerrard, Carra vminulosti. Teraz Jonjo, Kelly, Liverpool od nich vyžaduje všestrannosť. A to je dobre, dobrému hráčovi sa pozícia vždy nájde a Kenny to vyriešil dobre. Namiesto N´Goga tam mohol ísť Coady, ale ten šancu dostane, o to sa nebojím.

Reagovat
fantomas

Přesně, místo N'Goga si mohl ty dvě minutky vyzkoušet atmosféru PL Coady.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Coady je skvelý, srdce i duša rezervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Jonjo Lb nehral, dosť si zaútočil, Brum boli zrelí na uterák.

Reagovat
soukup

Důležitej bodík, moc sem s ním ani nepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fanoušci úček jsou hrozní trágédi.

Jakýkoliv sporný rozhodnutí prostě si obhájí,aby bylo dobře pro ně to je fakt neuvěřitelný dneska,kdyby to bylo obráceně a tak tady budou celej den spamovat,že to měla být penalta.

Trochu soudnosti já vím,že jste na očkovaný od alkoholika,ale snad máte taky někdy vlastní objektivní názor,ale to bych chtěl asi moc

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No počky, ty píšeš o Man United tak často, že už tě počítám tak trochu mezi nás

Reagovat
smazaný uživatel

el nino

chelsea je mi ukradena, torres taky, ale konecne fernandooo

Reagovat
niflheim

Trotters

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že je dneska jenom jeden zápas.

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Ale doufám, že se u Arsenalu pobavím jako posledně

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň bude dobrý přenos, když už je jenom jeden fotbal.

Reagovat
niflheim

No včera jich plno nešlo

Reagovat
FC Porto FC

Dneska Danny Sturridge potopí Arsenal a pomůže Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo fajn. Arsenal

Reagovat
minoLFC

OT: Trenér Tottenhamu Harry Redknapp se nechal slyšet, že pokud se Chelsea rozhodne prodat Didiera Drogbu, stoupne si do fronty na první místo.

Reagovat
FC Porto FC

Dobrý až na to že Drogba neodejde ale Anelka,Malouda,Žirkov asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne bude mit Cukotka sirsi kadr a Carlo se nebude mit na co vymlouvat

Reagovat
FC Porto FC

proč by se vymlouval když budee mit titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemluvim o jeho dalsim angazma

Reagovat
FC Porto FC

já taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ty víš asi všechno,že?

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě jsou aspoň ty první dvě jména o dost pravděpodobnější, než Drogba...

Reagovat
FC Porto FC

Co ti příde divnýho že Anelka a Malouda odejde? Je to úplně normální

Reagovat
smazaný uživatel

Jo možná to tak bude,ale vyznělo to jako bys je prodal ty a na 100%.

Reagovat
minoLFC

no ale bola by to sranda, Drogba u Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

sranda? No nevim asi ne!!!!

Reagovat
minoLFC

no bol by som zvedavý ako by fans Spurs reagovali

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu zvědavý jak budou reagovat mufani až jim bude téct voda do bot až jim budeme šlapat po titulu. Prohrajou třeba s chudákama z AFC a pak...........

Reagovat
FC Porto FC

on by tam Drogba ani nešel víš

Reagovat
smazaný uživatel

podle mně jestli někam pujde tak do OM.

Reagovat
minoLFC

pravdepodobne nie, ale keby sa tak stalo, bolo by to zaujímavé

Reagovat
Arbiter

Drogba by tam nešel

Reagovat
smazaný uživatel

jako proč? Že to říká Arbiter?

Reagovat
Arbiter

Slepice zatím nemají na to bojovat o titul, kdo ví, zda se dostanou do LM a tohle by ctižádostivému Drogbovi prostě scházelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo táák. Sme se nepochopili. Já sem myslel,že reaguješ na mně v souvislosti s OM. Proč by nešel do OM. Ale jinak do Tott. by asi fakt nešel. To stebu souhlasim.

Reagovat
Arbiter

Tak v OM ukončí kariéru... Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Moh´ by. A vyhrát ligu.

Reagovat
Arbiter

Tak to už je mi šumák Ale Drogbovi bych přál, už dospěl, není taková plačka jako kdysi a navíc je děsně týmový hráč

Reagovat
FC Porto FC

ale ještě 2 roky v Chelsea !

Reagovat
Arbiter

no já proti tomu rozhodně nic nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mám taký pocit že nezvládne najbližší zápas proti Sliepkam

Reagovat
smazaný uživatel

Bubáku

Reagovat
niflheim

Fantomas - komu dneska fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak to je snad jasný...

Reagovat
niflheim

Takže na remízu?

Reagovat
papos182

Tomu, kdo vyhraje

Reagovat
Nikikrew

Nuz teraz sme naozaj v sachu.Ked dnes nevyhrame tak s titulom sa mozme na 100 percent rozlucit. Bude to tazky zapas,o tom niet pochyb,bude chybat Diaby,co je celkom skoda na jeho aktualnu formu.Vonku sa nam dari a pevne verim,ze v Boltone vyhrame.Na tomto ihrisku sa nam dari .Go gunners Go!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Sturridge musi tak 2 fiky

Reagovat
Arbiter

minimálně A mohl by i hattrick

Reagovat
FC Porto FC

bud me realisti. 4 stačí

Reagovat
smazaný uživatel

A pak už by byla škoda nedat aji pátý

Reagovat
Arbiter

nebuďme troškáři, ať Arsenal dostane výprask a všech osm gólů ať dá Daniel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zase plichta.

Reagovat
fantomas

Zase?

Reagovat
smazaný uživatel

No ni? Klasika ne?

Reagovat
fantomas

No v tomhle zápase fakt ne...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Counter

Arsenal vyhrál posledních osm vzájemných zápasů.

Reagovat
Arbiter

se vzpamatují z výprasku ve Wembley, nastoupí Studge a rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chlubíš se faulem?

Reagovat
niflheim

Tady spíš šlo vidět, že LAV mohl klidně spadnout a dožadovat se faulu. Místo toho bojoval o míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny - Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy - Song, Wilshere - Walcott, Fabregas, Nasri - Van Persie.

Subs: Lehmann, Ramsey, Squillaci, Arshavin, Eboue, Gibbs, Chamakh.

Sestava ideální, tak uvidíme s čím dneska borci přijdou

Jestli si bude Robin udržovat střeleckou formu, tak by mohl ještě ohrozit Dimitara

Reagovat
Amos

Co je s Rosou?

Reagovat
smazaný uživatel

nemoc

Reagovat
Counter

7 gólů v 5 zápasech už nedá, ale nic to nemění na tom, jak fantasticky letos hraje. Když počítám jen PL, tak má v průměru gól na 94 minut

Reagovat
Counter

Ve všech soutěžích pak gól co rovných 100 minut, neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by jenom zajímalo, jestli někdy odehraje sezonu bez nějakého delšího zranění.

Reagovat
Counter

Mě by to nezajímalo, protože odpověď je jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska psychicky nalomenému Boltonu hattrick a pak stačí ten gól na zápas

Reagovat
herbage

To vypadá dobře, snad vyhrajeme

Reagovat
mithro

Sturridga pustilo City do chelsea? no hlavne ze si tam natahali dzekov a balotelliov

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vůbec s Džekem? Já sem ho poslední měsíc vůbec nezaregistroval.

Reagovat
mithro

no neviem ani ja, uvidime zajtra ci si zahra aspon proti topiacemu sa blackburnu

Reagovat
Counter

Sturridge byl tak rozmazlený fracek, že to bylo moc i na ně :)

Reagovat
herbage

Takovej Balotelli version 0.5

Reagovat
Arbiter

To rozhodně nemůžeš srovnávat. Ten chlapec to má v hlavě dost dobře srovnané podle mě, minimálně co se jeho fotbalového směřování týče. Navíc žádné velkohubé kecy od něj neuslyšíš...

Reagovat
j_mrazik

Sturridge trucoval a řekl si o nehoráznej plat, kterej dostal v Chelsea. V City by si v životě nekopl.

Reagovat
Arbiter

ten plat nedostal v Chelsea, dostal menší, ale pořád dost velký...

Reagovat
vodka

kolik vlastně má? po city chtěl 80, po CFC mám pocit že zezačátku 50, nebo 60... kouzelné, když se vezme, že to bere Scholes...

Reagovat
Arbiter

má 65k

Reagovat
papos182

Jeste aby bral Scholes vic, kdyz jeden zapas odpociva, druhy odehraje z poloviny a dalsi tri nehraje za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik má vlastně Owen? 25 a bonusy za zápasy a góly a nebo 50 a bonusy?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo docela dost.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

A jestli dnes nevyhrajeme, budu fandit příští rok Chelsea

Reagovat
Arbiter

A já si myslel, že hate je vrcholná forma fandy Arsenalu

Reagovat
herbage

To víš, vždycky se mi líbili kombinace trojky Malouda, Mikel, Essien, Kalou, Anelka

Reagovat
herbage

*líbily

Reagovat
Arbiter

trojky?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt si u toho sam byl

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Už kupuj dres Torrese

Reagovat
niflheim

http://veetle.com/index.php/channel/view#4db41a698830f - celkem fajné, anglický komentář.

Reagovat
niflheim

Songa už přestalo bavit barvit si i vousy?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 92997 Anglicky, hodně slušná kvalita

Reagovat
niflheim

Páráda...lepší, než ta pixelová dieta, co jsem našel.

Reagovat
vodka

přes tu bouřku momentálně je všechno ja tak v řiti...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je bouřka? V Hradcu je krásně a tak 25 stupňů.

Reagovat
vodka

jižní morava, hodonín, strážnice, veselí nad moravou, blesky jak prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo v Ostravě. Alespoň se to neposunuje sem.

Reagovat
niflheim

MI řekněte, že za tohle nebyla žlutá.

Reagovat
herbage

taky nechápu

Reagovat
mithro

veru mal to prehodit davis zlta a muamba bez karty..

Reagovat
mithro

veru mal to prehodit davis zlta a muamba bez karty..

Reagovat
mithro

Reagovat
herbage

A to jako proč Muamba bez karty, když zastavil nebezpečný break? Za co jiného by se měla dát žlutá?

Reagovat
j_mrazik

Kosa jako kráva. Bez balonu.

Reagovat
herbage

A teď Taylor, prase jedno

Reagovat
j_mrazik

Tak a tohleto jsou přesně důvody, proč nemám rád Bolton.

Reagovat
mithro

no napr za ten zakrok daviesa

Reagovat
mithro

to mala byt reakcia na herbage

Reagovat
niflheim

To je vůl ...kdyby radši vystřelil. Ale krásný pass na něj od Sturridge.

Reagovat
mithro

jak anderson, miesto strely to radsej bude prihravat aj na brankovej ciare ale bolton sa zacina celkom rozbiehat smerom dopredu

Reagovat
j_mrazik

Ufff, ještě že asiati nemají fotbalový myšlení.

Reagovat
Arbiter

Studge je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si hráči Boltonu chcou hrát na Barcelonu, tak ať si radši hrajou na Busquetse. To mělo jít přímo do brány.

Reagovat
Side

Obrana byla kde při tom pasu Sturridge?

Reagovat
minoLFC

dnes Arsenal zas stratí

Reagovat
herbage

To je zase hra

Reagovat
Kaze

Div si Lee neprotočí krk

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

Ta obrana Arsenalu je vážně tragická

Reagovat
mike.84

a tebe to mrzí ?

Reagovat
Arbiter

tak je to ostuda, když to má být tým, který "bojuje" o titul v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. To bude jak včera s tím West Hamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebude.

Reagovat
Arbiter

STUUUUUUUDGEEEEEEEE

Reagovat
niflheim

Už jsem myslel, že to bylo za lajnou po hlavičce

Reagovat
mike.84

bylo aale asi ne celým V

Reagovat
sintha

Daaaaanny Sturridge!

Reagovat
herbage

Ty rohy bráníme snad nejhůř na světě

Reagovat
niflheim

My zase v poslední době je vůbec neproměňujeme ... včera jsme jich zase měli jak namrdaných a prd z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali sme vůbec nějaký jiný než ten jeden jediný který proměnil Hernandez? A toho co dal Scholes, ale to bylo až po odkopu soupeře.

Reagovat
Godwinson

Sturridge

Reagovat
Arbiter

7/9

Reagovat
mike.84

snad si to ten sturridge přinese zpatky do cfc tu formu. wenger jak čuměl a vymyšlel jakou vymluvu na rozhodčího si vymyslí tentokrát

Reagovat
Arbiter

No mluvilo se o tom, že se nebude prosazovat proti lepším týmům, že se mu daří jen proti těm slabším...Zatím zavírá pusu těm kritikům

Reagovat
mithro

ale zas so vsetkym respektom, obrana arsenalu teda nie je to najtazsie co ho v premier league moze stretnut

Reagovat
Arbiter

není, ale vzhledem k tomu, kde se pohybuje Arsenal (momentálně třetí flek), tak góly proti ním jsou víc než potřebné

Reagovat
mike.84

kldině at se mu daří jen proti těm "slabším" na ty "silnější" bude příšti sezonu torres. ti dva vypadaj že by si mohli rozumět.

Reagovat
M0rb1D4S

Dany dneska hraje výborný zápas.. ten pas na Leeho, který to totálně zazdil tím chopem, ten byl vynikající.. a svůj výkon potvrzuje gólem. Těším se příští rok na jeho spolupráci s Torresem

Reagovat
Arbiter

No právě to nebyl jen ten pas, měl tam hraniční (ne)ofsajdy, pak tam byl ještě jeden průnik. Prostě hraje úžasně

Reagovat
M0rb1D4S

Samozřejmě že to nebyl jenom ten jeden pas Ten roh se zahrával taky díky Danymu. Navíc se dobře vrací a rozdává přesné přihrávky. Právě ten (ne)offside, to mě docela naštvalo že to rozhodčí nepustil, protože to byla taková krajní situace.

Reagovat
vladis271

Ani sa nečudujem. Ale Sturidge. Citizens si môžu jebat hlavu o stenu. Hlavne, že majú najlepšieho hráča na svete. Dvojka St Torres môže potiahnuť Chelsea ďaleko.

Reagovat
mithro

vyzeralo to ze uz cahillova hlavicka bola za ciarou nie?

Reagovat
Arbiter

vypadalo, ale kdo ví, spíš se to zastavilo na lajně nebo balón nebyl úplným objemem za...

Reagovat
vladis271

Hm.... podľa mňa nebola, síce tesne, ale celým objemom nie. Ale to je jedno, je to hraničné, takže ľahšie pripísateľné Danielovi. Ale aj Cahill, v PL nie je tým, pre ktorý ba Cahill nebol v súčasnosti skvelou posilou.

Reagovat
M0rb1D4S

Myslím že my bysme ho nepotřebovali. Momentálně tam máme 4 hráče na stopera

Reagovat
vladis271

Tak je rozdiel potrebovať a, či by bol minimálnym posilneným kádra (čiže, by bol čo i len o trochu lepší ako súčasný stopér Nr. 2 v tíme, nebavme sa o peniazoch )...a ako nato pozerám, zvláštne, že si sa ozval práve ty, pretože Chelsea ( pri dvojke Terry Luiz ) by ho asi ako jediná nepotrebovala. Ak pozrieme na špičku, tak Smalling sa mu nemôže rovnať, Ferdinand už dosluhuje, navyše si myslím, že aj výkonnostne je Cahill ďaleko pred ním. U nás by bol asi najlepší, Carra je dobrý, ale vekom už stráca. A Arsenal, Spurs? detto, tiež by bol jednotkou.

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych ho nejradši taky viděl u vás. Agger je věčně zraněný, Škrtel je sice kvalitní, ale má často výkyvy. Carra zatím na stopera zatím přijatelný věk 33, ale už to bude chtít náhradu a Cahill by byl tím pravým. A Kyrgiakos.. o tom toho nevím moc, zápasy L'poolu nesleduju moc...

Reagovat
minoLFC

hodia sa k sebe Sturridge a Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

V červnu se berou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

dúfam, že nie

Reagovat
Arbiter

Ale jo, Studge dokáže zahrát jak na křídle, tak si myslím, že i jako podhrot, přehled má, pasy rozdává (minimálně dneska) luxusní

Reagovat
minoLFC

tak to bude zajímava dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Do hry na 3 útočníky je to ideální hráč

Reagovat
Arbiter

mě by ho tam bylo strašně líto, jemu ta volnost v útoku náramně sedí

Reagovat
M0rb1D4S

Nejde posoudit. Myslím, že ti dva by si mohli sednout. Sturridge jako podhrot by dával luxusní přihrávky, které by sedly Torresovi jako vyšité, aspoň takové jako rozdává dneska. Zatím se to rýsuje hodně slibně, ale všechno se ukáže v předsezonní přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge!!! A Arsenal je opět k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

tak pane Wengere nashledanou za rok. Zase bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem si aby Wenger odešel, protože mi byl kdysi Arsenal sympatický, ale měl by zůstat

Reagovat
Counter

fakenick, tohle musí být fakenick...

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho soudíš? Opravdu mi byl Arsenal sympatickým týmem za dob Pirese, Henryho, Berkampa atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je paradni dnes

Reagovat
minoLFC

váš byvalý

Reagovat
smazaný uživatel

Fákt?

Reagovat
j_mrazik

Proč to pořád kope ten kretén, kterej se neustále při střele zaklání?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Baines by si s tím poradil Wenger sign him !!

Reagovat
herbage

Já bych to nechal kopat Clichyho

Reagovat
Counter

Protože to je náš nejlepší zakončovatel v týmu

Reagovat
j_mrazik

Všechny akce u něho končí. Já si pořád k nám představuju někoho lepšího.

Reagovat
Counter

pochybuju, že se dočkáš.

Reagovat
herbage

Já si říkal, nač Robine takový rozběh, zase to pošleš na tribunu a taky jo

Reagovat
herbage

Tyč, my snad toho góla nedáme. Ale už chápu fantomase, proč má jako second tým Bolton. Ten kontrast v touze po vítěztsví je do očí bijicí

Reagovat
j_mrazik

Tak si říkám, jestli se Wilshere nenaučil tvrdosti právě v Boltonu. Možná bychom tam měli posílat víc hráčů, aby se vyztužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Cescovi to tam nepadne a nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

No, zatím to není moc pěkné utkání. Bolton je dost pod tlakem, Arsenal je lepší, Bolton nebezpečnější. Ale jestli bude druhý poločas vypadat stejně, tak tam Arsenal něco dá a otočí.

Reagovat
j_mrazik

Arsenal mi přijde dneska neskutečně bezzubej. Já jenom doufám, že bude střídat rozumně a ne, že dá Bendtnera na pravý křídlo. JInak nechápu, proč zrovna proti Boltonu hrajeme do vápna vysoký balony, když tam mají Knighta a Cahilla.

Reagovat
Counter

Bendtner není ani na lavičce, dneska na křídle uvidíš Chamakha

Reagovat
Counter

Dneska je ta obrana ultra-tragická, ale tak, aspoň je sranda. Jediné pozitivum vidím v tom, že Cesc se snaží ze všech sil přesvědčit fantomase, že střílet opravdu umí

Reagovat
j_mrazik

3 střely z hranice vápna 0 gólů.

Reagovat
Counter

Vždyť píšu, že se snaží :)

Reagovat
herbage

No, ta střely do tyčky ušla, ale ta předtím, to mohl zkusit do šibenice a hlavně, ve mezihře je dnes děsně slabý

Reagovat
j_mrazik

Je hrozně pomalej.

Reagovat
fantomas

Bohužel, přišel sem až v 76. minutě.

Reagovat
mithro

no som zvedavy v lete na chelsea, neverim tomu ze tam sturridge zostane ak neodide ani jeden z dvojice drogba anelka, pre neho je uplne zbytocne sediet ako 4ty utocnik na lavicke

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Anelka snad nezůstane a odejde si pěkně do MLS. Snad neuděláme tu totální kravinu a nekoupíme Lukaku nebo Neymara. Sturridge si musíme hlídat. Naštěstí i on řekl, že se těší až se vrátí zpět do Chelsea a až si zahraje po boku Torrese.

Reagovat
vladis271

Obdobná situácia ako u vás s Welbeckom. Tiež si myslíš, že ak Owen, či Berba nedídu, tak zostane? Navyše Welbeck sa už vyjadril, žeby sa zotrvanie pri mačlách veľmi nebránil. Daniel zatiaľ nič také nenaznačil.

Reagovat
mithro

dnes v interview pred zapasom hovoril, ze nebude chciet zostat v tyme v tej ulohe akej bol, ze 15 min sem tam..a co sa tyka dannyho, ano, ratam s tym, ale snad sa to nestane..ale tiez by ho bola skoda na lavicke to je jasne..

Reagovat
M0rb1D4S

Když už sem to tu zmínil, neví někdo, kam jedeme tento rok na přípravu, popřípadě jaké máme soupeře. Buď jsem to nepostřehl, nebo se to ještě nehlásilo.

Reagovat
vitasrp

Hmm... Sturridge pokračuje ve skvělejch výkonech, který v Boltonu podává, dneska je zase úžasný.. Snad se Carlo dívá, protože s ním se v příštím roce může počítat klidně do základu, pokavaď bychom teda občas chtěli hrát 4-4-2. Na toho staženého útočníka se hodí parádně, má výborný průniky, dokáže vyvořit šanci skvělou přihrávkou, přesně tohle by Fernando od svýho parťáka v útoku potřeboval.. Nakonec ani žádného Neymara nebo Agüera nepotřebujeme..

Jinak po úvodní dvacetiminutovce jsem nečekal, že by Bolton mohl nad Arsenalem vést, bylo sice chvalitebné, že se snažili svého soupeře napadat hodně vysoko, nicméně gunnerům nedělalo moc velký potíže se s tím presem vyrovnat a Fabregas pak měl ve finální fázi pro sebe hodně prostoru. Ze začátku mi to tak připadalo, že to je jen otázka času, kdy se AFC ujme vedení. Jenže řešení finální fáze bylo příšerný, Fabregas pak začal na svý poměry až neobvykle dost kazit, k tomu začala zadní čtyřka dělat nesmyslný hrubky a Bolton toho začal dokonale využívat..

Každopádně mi připadá, že tenhle zápas AFC klidně otočit může, už jenom z toho tlaku, který si vypracovali na konci půle, mohli udeřit, jestli podobně budou pokračovat i po přestávce, tak utkání bude ještě hodně dramatické.. Osobně ani dost dobře nevím, jakej výsledek si přát, protože pro zvýšení naší hodně teoretické šance na titul bychom potřebovali, aby se AFC chytnul, když příští týden musí porazit United..

Reagovat
Arbiter

No sice Arsenal má jakýstakýs tlak, ale i Bolton má nebezpečné šance, hlavně teda zásluhou Daniela a mohli vést už mnohem dříve Mi se ten zápas líbí, teda až na tragickou obranu

Reagovat
herbage

Tss, my jsme Arsenal. My nemusíme být ve formě, my zkrátka bohatým bereme a chudým dáváme

Reagovat
j_mrazik

Sturridge chodí do hodně otevřený obrany. Dneska teda extrémně. Chelsea ale hraje pořád do plnejch, to je hodně velkej rozdíl.

Reagovat
Arbiter

Ale jde vidět, že má krásný přehled. On to prostě v sobě má, bude to geniální útočník (nebo už je? ).

Reagovat
FC Porto FC

Sturridgeeee !!!!!!!!!! To je borec bojuje z Bolton a za Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge náš, naša vizitka

Reagovat
M0rb1D4S

Sotva začne poločas a Dany zařídí penaltu. To že ji Davies zazdí už není jeho problém

Reagovat
Counter

Simulant, do Chelsea zapadne hezky

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl jít spíše do Arsenalu nebo United dle tvé logiky ;-)

Reagovat
SunFells

Bravo ref

Reagovat
niflheim

Ty vole to kopl doprostřed dolů a pomalu? Jako by to ani nechtěl dát.

Reagovat
j_mrazik

Pravda se při penaltě ukázala.

Reagovat
Arbiter

jak malé dítě

Reagovat
M0rb1D4S

Nedáš, dostaneš

Reagovat
herbage

Wojtaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je očividně všestranně talentovaný.

Reagovat
mithro

drogba ho nieco predsa len naucil

Reagovat
SunFells

Nice

Reagovat
j_mrazik

Yes, your mother....!!!

Reagovat
Kaze

co s jeho mámou?

Reagovat
mithro

to bola riadne odflaknuta penalta

Reagovat
Counter

HOW... AWESOME... IS...THAT

Reagovat
M0rb1D4S

Ale i kdyby vedl Arsenal 4:1, tak se nebojím toho, že by Bolton ještě dokázal ukopat remízu

Reagovat
niflheim

Teď by se hodilo to staré pořekadlo...jako bych slyšel Čapka.

Reagovat
Arbiter

nedáš dostaneš?

Reagovat
herbage

Roobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Bolton pořádně posral. A nám taky.

Reagovat
Amos

olé, Robin je stejně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

COYG už se veze druhý

Reagovat
herbage

Už jen Laurant a bude to dokonalé

Reagovat
SunFells

Tak ještě další dva, rád bych tam dnes viděl Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

JAAAAAAAAAAAAGR

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom dneska už neplatí to pravidlo ze včera. Co gol, u toho kladeňák. Ale tak zatím jeden ze dvou taky dobrý

Reagovat
Amos

Djourou je příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Marván

Reagovat
justcall

RvP (7 venkovních zápasů/7 gólů) překonal rekord Drogby (6/6)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

co to ten šampon má na hlavě za šedivej hnus z vetřelce

Reagovat
SunFells

Kdo šel dolů? Theo?

Reagovat
niflheim

Song.

Reagovat
smazaný uživatel

Song

Reagovat
SunFells

Nno ty vole ...

Reagovat
smazaný uživatel

ZBROJOVKA!!! Otočte to vy neschopné lemry.

Reagovat
smazaný uživatel

ááá vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Nasriii

Reagovat
vitasrp

Sakra, gunneři, dejte už ten gól, ať je do konce sezóny ještě sranda..

Reagovat
niflheim

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
niflheim

Wenger

Reagovat
fantomas

Tak to byl asi pěknej zápas, co?

Reagovat
SunFells

Ani ne.

Reagovat
fantomas

Já nemyslim jen z pohledu fanouška Arsenalu, s tim ani nepočítám. Ale koukám podle onlajnu Jaaski podržel, kopala se penalta...

Reagovat
niflheim

Penalta něco jako tenkrát kopal mysliím ve finále FA Cupu Portsmouth proti Chelsea. Doprostřed, pomalu, nízko.

Reagovat
fantomas

Dost sem se divil, Davies letos všechny proměnil.

Reagovat
niflheim

Tuhle snad ani nechtěl dát.

Reagovat
niflheim
Reagovat
SunFells

Neberu to z pohledu Arsenalu, nějak unešený z toho fotbalu nejsem ....Bolton měl v první půli pár zajímavých protiútoků, v druhé stojí za prd. A Arsenal řádněji začal až v druhé půlce .....a nad tou penaltou se dobře zasměješ.

Reagovat
Arbiter

první půle byla dobrá

Reagovat
Godwinson

Ještě jeden, Bolton.

Reagovat
fantomas

To je megaidiot ten Chamakh, fakt nákup roku.

Reagovat
fantomas

A dostane jen žlutou.

Reagovat
Godwinson

Co provedl?

Reagovat
fantomas

Kolíkama přímo do kolene Robinsona.

Reagovat
niflheim

Šel na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Seříz u autový čáry Robinsona...

Reagovat
Counter

a Taylor nic?

Reagovat
fantomas

PŘIŠEL SEM AŽ TEĎ, jak sis už mohl všimnout, když sem předtim nic nepsal (a jakože obvykle píšu)...nicméně tak jako tak, je mi fuk co Taylor nic, Chamakh měl jít hnedka ven.

Reagovat
Counter

Ok, to mi v tu chvíli nedošlo. Jde o to, že podobně hnusný zákrok už byl v prvním poločase a Jones mu dal jen žlutou. Červená Chamakhovi by tím pádem nebyla na místě...

Reagovat
fantomas

Njn, tak v tom případě nasadil dost podivnej metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger furt jen brečí..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase plichta co fantomasi ?

Reagovat
fantomas

Omg, jenom sme se nepochopili zas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak my včera s Evertonem. Kde je Vela když ho Arsenal potřebuje.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na GL? Bolka, Jablonec, Teplice, všichni prohráli. To je jak v nějaké zhulenecké představě. Teďka abych zase doufal ve třetí místo.

Reagovat
Swarley

jj taky to právě sleduju...po našem vstupu do jarní části jsem teda ve třetí místo už přestal věřit, ale teď už to zase začíná být nadějné

Reagovat
Counter

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

škoda mluvit

Reagovat
FC Porto FC

Prohra nebo remíza Arsenalu... to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Trotters

Reagovat
smazaný uživatel

loooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere kabrňáku. Skvělá stíhací jízda na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

not in a million years

Reagovat
fantomas

Cohen si to jen za jeho tátu zaslouží. A...čau.

Reagovat
niflheim

Oba góly Boltonu z rohu.

Reagovat
fantomas

Vracíme se do minulých sezon no, kdy to byla naše specialitka.

Reagovat
niflheim

Ten prvni hlavičkoval Cahill a na brankové čáře zachránil Nasri. Hned to ale dorazil Sturridge, který vůbec nebyl hlídaný. Tady si zase nepokryli pořádně náběh, i když to jde kolikrát vskuktu těžko.

Reagovat
mithro

tomu braneniu toho rohu sa da len zasmiat

Reagovat
Arbiter

bránění?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Super Teďka bysme to na ES měli mět snažší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Arsenal kruté...

Reagovat
SunFells

Ty remízy už mě pěkně srali, ale takhle jsem si to nepředstavoval

Reagovat
M0rb1D4S

Dobře no, tak jestli takhle bude hrát Arsenal i příští týden, tak to můžu pogratulovat Manchesteru k titulu

Reagovat
herbage

herbage 24.04.2011 17:41

Ty rohy bráníme snad nejhůř na světě

Reagovat
fantomas

Vida, tenhle neduh sem i posledně zapomněl Wengerovi vyčíst.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Arsenal to su neskutocni chudaci ....som mal remizu na tikete ...myslel som si, ze fanfit LFC je tazke ale fandit ARsenalu to je na sebevrazdu

Reagovat
smazaný uživatel

už jen čekat na wengerovo prohlášení že jsou ve hře pořád tři poháry

Reagovat
terry

To je mi ale probuzeni.

Akorat tezko rict, jestli to je vzhledem k pristimu zapasu Arsenalu s MU dobre, tam by to chtelo konecne vyhru Gunners!

Reagovat
smazaný uživatel

To bude 2 jak vyšitá.

Reagovat
mithro

skor remiza, zalezi ako dopadneme v nemecku, podlamna na emirates prideme branit remizu

Reagovat
vitasrp

Tak já vidím dvě možný varianty, jak se situace v AFC teď vyvine. Buď z hráčů spadne ten tlak, kterej boj o titul provází a kterej je naprosto evidentně v některých situacích svazoval, díky tomu proti United podají uvolněný, kvalitní výkon a třeba je i porazí, nebo zůstanou psychicky úplně na dně, bude na nich znát ohromná frustrace a účka je dorazí.. My samozřejmě potřebujeme tu první variantu, bohužel ale ta druhá je v mých očích mnohem pravděpodobnější..

Reagovat
smazaný uživatel

s Arsénem to asi brzo sekne, ale může si za to z větší části sám

Reagovat
herbage

To snad ne. Když už nás Wojta tak podržel, tak naše obrana takhle dvakrát po rohovém kopu zkolabuje. Hlavně že kopem takových 20 a Jaaskalainen si může vždycky skočit tak na kafe. A přitom druhou půli takový tlak, i naše hra se hodně zvedla. Tohle je moc kruté, jsme si nezasloužili

Reagovat
j_mrazik

Kdybychom prohráli 4:1, tak nemůžeme říct nic.

Reagovat
fantomas

Vsaď se, že herbage by mohl.

Reagovat
herbage

No mohli, ale také jsme mohli vyhrát 4:1. Snad po všech strákách jsme byli lepší

Reagovat
Arbiter

po všech ne

Reagovat
SunFells

zvlášť po té defenzivní.

Reagovat
herbage

To máš recht

Reagovat
Arbiter

Zasloužili, abyste si to nezasloužili, museli byste umět bránit rohy...

Reagovat
Amos

Krutá je naše obrana ale krutě nahovno,hlavně stopeři.

Reagovat
herbage

No dneska byl slabý hlavně Djourou, Laurant hrál víceméně dobře, až na tu gólovku Elmandera

Reagovat
fantomas

Djorou v tom případě tragický už podruhé za sebou, to by možná chtělo zase povolat na pomoc Squillaciho.

Reagovat
fantomas

Djourou

Reagovat
smazaný uživatel

Že to ešte Wengera vôbec baví

Reagovat
smazaný uživatel

1.ManU

2.Chelsea

3.City

4.Arsenal

5.Spurs

Reagovat
niflheim

Hergot že já si nešel vsadit tu 10 na Bolton

Reagovat
fantomas

Aspoň že RvP má ten rekord.

Reagovat
Arbiter

ale je to strašný hňup, jak se chová

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Zrovna dneska na mě svým chováním udělal dojem, kdyby takový přístup měli i jeho spoluhráči, těžko bychom ztratili body...

Reagovat
Arbiter

spíš myslím jeho chování v přerušené hře a také po zápase...

Reagovat
Counter

I to se mi líbilo :-) Narozdíl od (pohříchu většiny) ostatních není Robin introvertní bábovka, na drobných roztržkách se soupeři nevidím nic špatného, to už k vyhecovaným zápasům patří.

Reagovat
fantomas

Ježiši, vy ho taky pronásledujete na každym kroku. To by pak byly nevyhovující snad 2/3 fotbalistů.

Reagovat
mithro

Jack pekne gesto s tym dresom

Reagovat
minoLFC

? nevidel som

Reagovat
mithro

vsetci hraci arsenalu nasrani zdrhli do satne, jack vyzliekol dres preskocil tie reklamy a skoro podal fanusikovi arsenalu svoj dres a este sa isiel lucit s domacimi fanusikmi, vravim,skoda ho v tom arsenale

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se toho, že má Wenger neotřesitelnou pozici v klubu, co peníze jim vydělá, tak proč ho vyhazovat, já si myslim, že by ho nevyhodili ani kdy Arsenal sestoupil do 2. ligy

Reagovat
fantomas

No však to je jasný, že bude muset leda odstoupit sám.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby měl aspoň tu soudnost, jestli hodlá odstoupit po nějakém vyhraném poháru, tak tu bude strašit ještě 100 let

Reagovat
Swarley

no ještěže to takhle dopadlo...snad Arsenalu tahle forma vydrží a na ES budeme schopni nějakým způsobem urvat tři body...Chelsea taky extra nepřesvědčila, takže ta možnost ji porazit je tu samozřejmě také...máme to ve svých rukou, teď to jen neposrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Arbitře, terry, talkersi, vitasrpe, krleši a další řadoví troglodyté a modří nonameové, přecházím k vám. Sice vaše hra stojí za houby, ale alespoň máte hodně peněz, sympatické hráče a majitele a umíte bránit standardní situace. Come Chelsea, KTBFBH či jak to je

Reagovat
fantomas

To je náký modrý COYS?

Reagovat
Arbiter

je to KTBFFH- keep the blue flag flying high

Reagovat
fantomas

Ježiši, to je hrozný.

Reagovat
Arbiter

Zkratka? Mi třeba nevadí, ale některým jo, tak proto to třeba já osobně rozepisuju

Reagovat
fantomas

Zkratka no.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

KGB4EVA to je.

Reagovat
Arbiter

jen to neeeeeee

Reagovat
M0rb1D4S

Máš to špatně KTBFFH

Reagovat
smazaný uživatel

ty si p*ča

Reagovat
Arbiter

a za sympatické hráče

Reagovat
smazaný uživatel

ty knám? Jako vtip Dneska je mi arsenal fans líto.

Reagovat
Arbiter

Už se těším na herbažem nazpívanou hymnu Chelsea Budeš k tomu mít další Goonery?

Reagovat
Counter

Já o tom nic nevím, nic jsem nepodepsal...

Reagovat
Arbiter

Ale přislíbil účast, ne? Je to všechno někde v diskuzi... Tak přece nenecháte v tom herbaže samotného

Reagovat
fantomas

On už to má prej sezpívaný.

Reagovat
Arbiter

no to vím, ale prý je to demáč... Každopádně byla by škoda, kdybyste ho v tom nechali...

Reagovat
Counter

Tak se přidejte vy, jako jeho noví fanouškovští kolegové :-)

Reagovat
Arbiter

tak je to prohraná sázka, že jo

Reagovat
fantomas

Ale já se nesázel, pokud vim.

Reagovat
herbage

Vždyť dobrý, já vaší pomoc nepotřebuji

Reagovat
Arbiter

já vím, že ne Ale myslel jsem, že je mezi vámi, fanoušky, aspoň nějaká solidarita

Reagovat
fantomas

Tohle fakt neni o solidaritě - co si herbage navařil, to ať si sní. Já si druhou příčkou nikdy jistý nebyl, to jen on měl klasické zatmění mozku, když mi jeli a vy ste se trápili. Navíc by to stejně bylo problematický, abysme ty hlasy nák smixovali dohromady...

Reagovat
herbage

Však já si to sním, to se neboj

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

No počkat, to bych se teď nemohl navážet do modré lůzy. Jdu zpátky ke kanonýrům

Reagovat
herbage

... a ani ta částka nesouhlasí

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Maxi nam udelal bodu co?

Reagovat
Counter

jestli Elokobi nastoupí proti Stoke, tak se asi picnu...

Reagovat
Counter

Fakt mi pověz, jak to skládáš, tohle už není možné...

Reagovat
fantomas

Já nic nepodepsal a můj hlas vůbec nesouhlasí...

Reagovat
justcall

3 - 9 na rohy.. a efektivita?

Reagovat
Rssa

1000. pro Liverpool

Reagovat
erwin

1001. take pro Liverpool

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
vladis271

Jim Boardman just wrote:

Under Kenny we have had 26 points from 12 games. That maps out to 82.3 pts over 38 games.

Manchester United have 73 points from 34 games. That maps out to 81.6 pts over 38 games.

Reagovat
Arbiter

takže jste vlastně vyhráli titul, gratulace

Reagovat
vladis271

dík, raz to muselo prísť ( slzy šťastia )

Reagovat
Arbiter

Jinak z posledních 12 zápasů jste opravdu o jeden bod lepší než ManU, jenže o bod horší než Chelsea

Reagovat
mithro

gratulujem

Reagovat
vladis271

ďakujem ale prečo sa smeješ?

Reagovat
mithro

lebo je to taka smiesna statistika na dvihnutie nalady fanusikov liverpoolu

Reagovat
vladis271

Smiešna je len v prípade, ak z nej vyvodzuje niečo, čím nie je. A rozhodne to nie je záväzné tvrdenie a dôkaz toho, že ak by tu nebol Roy brali by sme pohár. Je to len jeden z mnohých ukazovateľov, že by sme boli niekde úplne inde, nebyť epizódy Roy. A tiež je ďaľšia rana do vašich tvárí, konkrétne mufanom, ktorí si tu z nás uťahujú, že robíme z Kennyho spasiteľa. Cause on ním možno naozaj je. Má svoje chyby, ( taktické schopnjosti ) tak angažoval ako asistenta možno najlepšieho taktika v lige.

A ja smelo, rovnako ako hráči ( Kuyt dnes pre goal ), môžem špekulovať o útoku na titul budúci rok.

Reagovat
Arbiter

Jen abyste nepadli na čuňu i příští rok. Být vedením, tak vytyčil bych jako cíl útok na LM a co je navíc, to je navíc. Aspoň pak nebudete zase pro smích, kdyby se něco podělalo

Reagovat
vladis271

Tak ja nie som reprezentantom vedenia, ani netlmočím názor klubu. Ale o odomňa ako fanúšika to nikto ani chcieť nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

spekulujte o útoku na titul... taky už tak spekulujete 20 let a blízko ste byli 3x...

Reagovat
vladis271

áno, takže LFC už nikdy titul nezíska, pretože o ňom fanúšikovia vždy špekulujú.

Reagovat
vodka

skvělá dedukce, učíš se u Columba?

Reagovat
vodka

mě vždycky zaráží to vaše nadšení, ste jak maniodepresivní... chvilku se daří, nad problémama se začnou přivírat oči a smysl pro realitu jde bokem... pak přijde nějaké vystřízlivění, jako ty zápasy s Bragou a zase fáze, kdy je všecko v řiti...

ale tak užij si teď ten vrchol sinusoidy, pokud výrazně neposílíte a nerozšíříte kádr, tak je reálná maximálně B4...

Reagovat
vladis271

No konečne k veci. Poďme argumentovať, tieto narážky z oboch strán ma už prestávajú baviť.

Kde začnem? Mám dôvody na optimizmus. Čo ma vždy fascinovalo na Manchestri United? To vaše: " každý chvíľku ťahá pílku ", toto mi v posledných rokoch v Liverpoole chýbalo, ba čo viac ťažko by som to hľadal aj inde v PL. Lenže zrazu má chvíľu formu a ťahá tím Raul, stratí ju, na rad prichádza Kuyt, Lucas, Spearing, Suarez, Škrtel.

Toto tu nebolo, Liverpool bol závislý na Gerrardovi s Torresom posledné roky, a teraz je schopný vyhrávať s " kreatívnym stredom " Lucas Spearing. Mne je úplne jasné, že s týmto kádrom, ba čo viac s týmto stredom ( bez ohľadu na súčasnú formu ) B4 neukopeme. Ale začínam si pohrávať s myšlienkou, že ak Lucas to čo teraz hrá nie je len výkrik do tmy, a udrží sa, som schopný akceptovať v budúcej sezóne jeho zotrvanie v základe, a Spearing na lavičku. Takže žiadne DM. Ešte K Lucasovi. Škrtel sa dostal do formy, akú som u neho dávno nevidel. Obrana je pevná, napriek mladíkom na krajoch, pýtam sa. Sú naozaj takí dobrí? Iste sú talentovaný, ale..... V dobe, keď sa tu na Maťa niesla ohromná vlna kritiky, ho tu O!iver obhajoval pekným postrehom, parafrázujem: S kvalitným DM bude obrana menej preťažená a teda aj Martin bude schopný hrať v lepšej forme. A teraz k obrane, logicky mi z toho vyplýva, že Lucas v súčasnosti hrá ako DM úrovne B4.

K posilám, určite LB, možno CB. Jedno, dve kvalitné krídla. a?? Dosť. Ako vravím s tým DM je to špecifické, AK udrží trend, nekupovať DM. Vraj sa chystá masívna prestavba, dúfam, že je to blbosť, to by spravilo viac škody ako úžitku. Rozbila by sa chémia, a boli by sme na začiatku.

So, 3 posily do základu, možno, možno 4, Kenny, šťastie, forma, zdravie hráčov.....a tento poupravený káder je schopný zapojiť sa do boja o titul v budúcej sezóne . A teraz namňa vy hyeny.....

Reagovat
smazaný uživatel

...same old scousers, always dreaming...

Reagovat
vladis271

na druhú stranu, či neni Lucasova forma len spojená so Spearingovou výpomocou. Čiže, či by hral dobre aj vtedy, ak by bol na bránenie v zálohe len on.

Reagovat
Rssa

s legendou Newcastlu Carrollem si to můžeme dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Rssa

no snít o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zvlast, kdyz ho ti vasi matlaci zatim vubec neumi vyuzivat. Nikdo mu neni schopny dat balon jako to delal Barton nebo Nolan.

Reagovat
vladis271

to máš pravdu. Zatiaľ to fungovalo len v zápase s Citizens. A ak sa im do štartu budúcej sezóne nepodarí zapojiť ho plnohodnotne do systému, môlžeme naše snenie zabaliť už teraz

Reagovat
Rssa

Zas tolikrát nehrál, oni se to naučí, když to zvládli Nolan s Bartonem, tak by Raul nebo Luis neměli mít vůbec problém

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrrard a Kelly zranení, ktorí majú najlepší center + hrávame bez krídel s nekreatívnym stredom + sa Andy nezapracoval po zranení. Celkom pochopiteľné...

Reagovat
vladis271

twitter, Cahillovho a Adamovho agenta videli v Melwoode

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

no tohle přestupový léto bude každopádně zajímavý

Reagovat
SunFells

Prosímtě.

Reagovat
Rssa

jakého Adama, Charlieho?

Reagovat
Swarley

dosaď si tam Charlieho nebo Johnsona, stejně je to blbost

Reagovat
Rssa

Charlie je blbost, Johnson by nebyl marný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by byl Charlie blbost

Reagovat
minoLFC

no lebo potrebujeme skôr krídlo ako ďalšieho stredaka

Reagovat
minoLFC

jo Cahrlieho keby to bol ten druhý tak by napísali Johnson

Reagovat
mithro

charlieho si berte

Reagovat
smazaný uživatel

3 Zápasy po sebe zahral nadpriemerne a ty ho už vidíš v základe, tak to by sme pomaly aj Flanna mali vidieť.

Reagovat
vladis271

Veď píšem, ak udrží nastolený trend. Premena Lucasa na špičkové DM by bola jedna z naúžasnejšícj situácií v histórii futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas na to nemá ani zďaleka...

Reagovat
vodka

no, pořád má moc prohraných soubojů, i když proti City měl dokonce nadpoloviční úspěšnost...

Reagovat
FC Porto FC

Hlavně aby ti lemplové z Arsenalu porazili United

Reagovat
smazaný uživatel

To jim letos budu poprvé a naposledy držet palce a možná si i zařvu při gólu. Ale tuším remiz nebo dvojku. Už to podle mně zabalili.

Reagovat
Arbiter

jenže jejích vítězství nakonec nemusí řešit nic

Reagovat
smazaný uživatel

To ne,ale byl by to fajn pocit mít jen 3 body za nima a eště zápas snima na OT. Asi by zrovna nebyli v klidu.

Reagovat
Arbiter

Navíc v takovém případě bychom je přece jen mohli porazit na skóre

Reagovat
smazaný uživatel

To už trochu sníš,že? Že by prohráli na ES třeba 1:3 a doma snámi 0:2 po 2 gólech FT a zázračném výkonu Čecha a my pak všecko vyhráli? Opravdu.....to nééé.

Reagovat
Arbiter

tak rozdíl ve skóre jsou dva balóny, v případě naši příští výhry a zaváhání ManU (čti prohra s Arsenalem ) bychom to mohli buď vyrovnat nebo dokonce, v případě, že bychom zvítězili o víc jak gól či ManU by prohrálo o víc jak gól nebo obé, v tomhle ManU přeskočit. No a v případě vítězství nad ManU bychom je v tomhle ukazateli přeskočili stoprocentně. Je to kalkulace, spousta předpokladů, ale jedno je jisté- skóre nakonec může být naší výhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze MUFC muze prejet Blackpool v pohode treba o pet golu

Reagovat
Arbiter

jsem si toho naprosto vědom

Reagovat
mithro

a vy mate posledny zapas vonku s evertonom to tiez nebude prechadzka ruzovym sadom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Chelsea vyhraje nad Sprus a United prohrajou nad Arsenalem 2:0 a United nad Chelsea prohraje 0:1 a bude to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

no len aby to tak bolo

Reagovat
mithro

njn a chelsea prehra posledny den v Evertone a bude po parade

Reagovat
smazaný uživatel

Čo penalta, pre nás je väčšia hrozba roh ako penalta. Som rád, že som ten zápas včera nevidel naživo, zostrih mi bohato stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a příští kolo v PL můžem začít slavit titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

no to teda nemůžete Ještě máte zápas s námi a pak B'pool a B'burn

Reagovat
smazaný uživatel

blackpool porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea s tottenhaem prohraje a titul bude skoro doma

Reagovat
Arbiter

Slepice s jejích formou a u nás doma porazit prostě musíme

Reagovat
smazaný uživatel

jenže vaše forma taky není zrovna moc přesvědčivá

Reagovat
Arbiter

pokud se nebude hrát vodní pólo, tak přesvědčivá bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jestli sis nevšim´ tak tady jen tak sníme s Arbiterem. Je jasné,že Slepice nám všechno můžou překazit. Drogba zas nedá v 93.min gól z pentle a tady se nám vysmějou i fans Wiganu....např.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale pokud si to neposerem sami, tak už nám ho nikdo neveme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu ani nemusíš psát ne. To je naprosto jasné. Stačí plichta na ES a snámi a ste vysmáti. Jenže vy vyhrajete s AFC a je letos The End.

Reagovat
smazaný uživatel

tak titul získáme my, příště třeba zase vy, stejně je liga už jenom o united a chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a to je škoda. AFC dycky vypadne 3-7 kol před koncem,Slepice na to ještě dlouho mít nebudou,LFC uvidíme a MCypi jen koušou. Nejvíce příště věřím LFC. Ti nás 2 můžou zase trápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepřekvapuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj prvni prispevek bez gramaticke chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale já rád "dělám" gramatické chyby. Jinak z češtiny sem měl na průmce dycky 2 nejhůře 3. A z diktátu dycky za 2. Je to sice hrozně dávno,ale přece.

Reagovat
smazaný uživatel

O to je to smutnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

A mimo to jen blb tady sleduje nějakou hloupou gramatiku.

Reagovat
herbage

Není to ten dvojník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? Příjde mi to dost jako mýtus, že se k sobě nehodí. Hráli vedle sebe cca 10 minut a z toho se absolutně nedá nic usuzovat. Drogba umí rozdávat finální přihrávky, což jsme viděli v minulých zápasech vrchovatou měrou. A jsou věci do kterých nevidíme, třeba jim to spolu jde na tréningu. Samozřejmě záleží na tom kdo a jak bude hrát pod nima. Btw pamatuju si jeden zápas Španělska, kde si Torres parádně sednul s Llorentem, kterej hraje ne nepodobně jako Drogba. Pokud by si sedli tak by to byla bomba i obrovskej příslib pro příští sezonu

Reagovat
vitasrp

Hráli spolu 70 minut v utkání proti Liverpolu, potom 15 minut v Kodani, 30 minut v domácím ligovém zápase s MU, 60 minut na Blackpoolu, 25 minut na Stoke a 70 minut v domácím zápase Ligy Mistrů s MU.. Z takový porce minut už se něco ohledně jejich souhry vyčíst rozhodně dá, krom těch pár minut v lize proti MU si nikdy nevyhověli, spíš si překáželi, protože se oba rádi pohybují v podobných prostorech, oba jsou to v první řadě hlavně zakončovatelé, takže ve hře pak chybí jakýsi podhrot, spojka, která bude pendlovat mezi zálohou a útokem, díky čemu je pak naše hra strašně lehce čitelná.

Samozřejmě tu byl i problém formy, protože ze začátku Nandova působení u nás nebyl ve formě ani Drogba, ani on, takže už jenom z toho důvodu jim to fungovat nemohlo.. V poslední době ale hraje Drogba fantasticky, dokonce výborně tvoří hru a Fernando ukončil to svoje trápení, což taky může bejt předzvěst lepších zítřků z jeho strany.. Čili možná by teď, kdy forma obou borců nebude špatná, v jejich souhře mohlo dojít k nějakému zlepšení, kdyby třeba Didier operoval jako poněkud staženější hráč a tvořil hru pro Fernanda.. Otázkou ale zůstává, jestli to dokáže Drogba akceptovat..

Nicméně i tak jsem celkově proti používání 4-4-2 proti silnějším soupeřům (za což teda Tottenham považuju). Záloha nám v tom systému vůbec nešlape, Lamps bývá pravidelně úplně mimo, Malouda vlevo taky neodvede svoje maximum, Žirkov zase není ve formě, snad jedině vpravo Ramires hraje svůj nejlepší fotbal v tomhle rozestavení. Navíc pak máme problém s defenzivou, chybí záložník navíc, který by vykrýval onu nebezpečnou mezeru mezi obranou a zálohou.. A těhle nedostatků kvalitnější soupeři jsou schopni výborně využít, třeba v LM jsme na to dojeli.. A teoreticky stále hrajeme o titul, byla by proto škoda, kdybychom to zabalili kvůli nějakému pitomému experimentu, který prozatím nikdy neslavil úspěch..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově za příspěvek. Měl jsem za to, že spolu hráli kratší dobu, ale už si to blbě pamatuju, ale jak řikáš v tu dobu měli oba mizernou formu. Zálohu máme dost mimo, snad už bude ready Ramires, kterej tam byl jako jedinej poslední dobou něco vymyslet. Lamps se snad probere, vůbec ho nepoznávám Jedinou posilu, co bych v létě přived, tak nějakýho pořádnýho krajního záložníka nalevo a možná nějakou potenciální náhradu za Franka, jestli se neprobere

Reagovat
Arbiter

Na druhou stranu bych ale jejích budoucí spolupráci vůbec neodsuzoval k nezdaru, pokud se letní příprava zaměří na to, jak co nejlépe sehrát Nanda s Didierem, může to klapnout.

Reagovat
vitasrp

Tím ale v rozestavení 4-4-2 odstraníš jen jeden ze tří závažných problémů, který nás provází.. Sehrajem teda Drogbu s Torresem, jenže stále budem mít problém v záloze, která bude mít ohromný problém vůbec k nim dostat míč, protože náš nejofenzivnější záložník Lampard je ve 4-4-2 mrtvej muž.. Další problém je v defenzivní činnosti, tam by byla potřeba, aby jeden z těch dvou výrazně vypomáhal záloze i směrem vzad, opět těžko říct, jestli jsou schopni tohle plnit.. A jinak celkově je naše defenziva ve 4-4-2 nejistá, stačí jeden běhavější podhrot(příklad Rooney) a obrana je z toho celá v prdeli..

Reagovat
Arbiter

Jsem si problémů spjatých s 4-4-2 docela dobře vědom. Co se týče Lampse, má v této formaci povětšinou trochu jiné úkoly než v 4-3-3, hraje více defenzivně. Navíc nikde nepíšu, že bychom měli k 4-4-2 přejít natrvalo. Na druhou stranu si myslím, že i v 4-3-3 můžou Drogba s Torresem hrát, to však záleží na tom, jak spolu budou komunikovat a jak dobře si sednou. A případná trojice útočníků Studge-Drogba-Torres, to by nebylo vůbec od věci. Ale jak říkám, záleželo by tam hodně na komunikaci...

Reagovat
vitasrp

4-3-3 s Torresem, Drogbou a Sturridgem?? Pff, toho se vážně nechci dočkat, nevěřím, že by to vůbec minimálně mohlo fungovat..

Já mám jinak poměrně jasnou představu, jaký rozestavení a v jakých situacích bysme měli příští rok používat.. Osobně bych se na nějaký párování Drogby s Torresem vykašlal, protože dle mě to nikterak velkou šanci na úspěch nemá, zvolil bych jasnou jedničku do útoku a hrál 4-3-3.. Těžko říct, jak by se Didier smířil s rolí méně využívaného hráče(pokavaď ne, jistě po něm v létě zatouží nejeden klub), nicméně díky rotaci by si určitě nezahrál vyloženě málo, no a u Torrese by byla výhoda v tom, že by nehrozilo riziko přetížení a s tím spojenýho svalovýho zranění, ke kterým on nemá daleko.. 4-3-3 bych teda používal v naprostý většině venkovních zápasů a v duelech se silnějšími celky PL v domácích špílech. A ke spolupráci Drogba - Torres bych se odvážil jen v krajních případech, například v situacích, kdy bychom prohrávali, potřebovali otočit výsledek a vytvořit na soupeře pořádný tlak ve vápně.. To vlastně byl i jediný okamžik, kdy letos fungovali - letos doma v lize s MU, jak Drogba nastoupil asi 65. minutě..

Proti slabším soupeřům doma bych se nebál použít 4-4-2 se Sturridgem na podhrotu, my na tenhle post nepotřebujeme žádnou superhvěždu typu Agüera nebo Neymara, protože pravidelně tento systém určitě užívat nebudem, nicméně v pár zápasech předpokládám, že jo, a to by byla přesně parketa pro Daniela.. Soudě podle toho, co jsem ho viděl v Boltonu, věřím, že by jeho spolupráce s Fernandem(popřípadě i Drogbou) opravdu mohla klapat..

Reagovat
Arbiter

Já hlavně vycházím z toho, co jsem viděl proti B'hamu, kdy naše útočná trojice měla absolutní volnost a Drogba se opravdu nepohyboval pořád jen na hrotu, nýbrž se to hodně točilo. Takhle jsme hráli i v jiných zápasech, kdy namísto Maloudy hrál Jura. Jde prostě o tu rotaci. Torres byl ve Španělsku podhrot, toho se dá také využít no a Daniel je podle mého komplexní útočník, co umí jak na hrotu, tak po křídlech a nakonec i jako podhroťak. Ale jinak souhlasím, žádného Kuna a Neymara nepotřebujeme. Jenže vysvětluj to vedení...

Reagovat
Arbiter

mýtus to možná je, ale rozhodně bych neměnil vítězné rozestavení z poslední doby. Sedí nám to, svědčí to naší hře a pořád je o co hrát. Až bude ManU v předposledním kole vést o 6 bodů a Arsenal bude o šest bodů za námi, klidně ať si Carlo zkouší co chce, v tuto chvíli prostě ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelottiho plán je nyní postavit Torrese společně s Drogbou do dalšího utkání, kdy na Stamford Bridge zavítá městský rival Tottenham. „Vzhledem k dnešnímu Didierovu výkonu a Torresově střeleckému probuzení, se musíme snažit je spárovat. Na trénink máme jen týden a před dalším zápasem budeme muset učinit jistá rozhodnutí. Neručím za to (společné nasazení úderné jednotky “Torba“), ale budeme se snažit.“ To bude zajimavé .

Reagovat
vitasrp

Ale Ancelotti taky může klidně kecat, u něj totiž rozhodně neplatí, že co řekne na tiskovce, to taky následně udělá.. Před zápasem s West Hamem tvrdil, že sestavu trošku obmění, dá příležitost hráčům z lavičky a nejspíš Torrese postaví od začátku.. No a podívej, jak to nakonec dopadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale lecos to naznačuje že je chce spolu nechat hrát proti Spurs .

Reagovat
Arbiter

tak může to dopadnout i tak, že Torres nastoupí v základu a postupem času naskočí i Didi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejideálnější by bylo, kdyby to zůstalo tak jak to šlape . Ale preferuji Torrese na hrotu.

Reagovat
Arbiter

no, když si vzpomenu na loňský ročník, kdy klidně dva, tři dny do zápasu vyhlásil sestavu, kterou pustí do hry a opravdu to tak bylo, tak bych byl s tím "rozhodně neplatí" trošku opatrnější

Reagovat
vitasrp

No jo, to jsme byli ve formě a Carletto si dovoloval fakt hodně.. Každopádně co jsem tím chtěl říct, je jasný - to, že řekl, že je chce spárovat dohromady, nemusí rezolutně znamenat, že proti Spurs budem hrát 4-4-2 s oběma v útoku.. Snad Carlo nebude chtít riskovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni už je budou zkoušet oba spolu jenom proto, aby Didier v létě neodešel :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím spoustu problémů v tom, že nám chybí kvalitní krajní záložník - křídlo. Jeho funkci si pak musí rozdělovat Terry s obranou. Věřím, že přívézt někoho fakt kvalitního nalevo by nám obrovsky pomohlo! Ideálně bych si to představoval pro příští sezonu na:

Čech- Ashley,Terry,Luiz (Alex),Ivanovic - Ramires - "posila",Lampard, Essien - Torres (Sturridge), Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

btw na jednom foru jsem se setkal s názorem nechat stoperskou dvojici v režii Brazilců a Terryho vysunout před ně a zálohu pak nechat ve složení Ramires, Lamps a Bizon. Taky zajímavý.

Reagovat
vodka

když už někoho vysunout, tak luize...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz může hrát kdekoliv i v útoku, to je fakt Tam šlo asi o to, že Terry jako DM začínal.

Reagovat
Counter

56% of the goals Arsenal have conceded have come from set pieces

Reagovat
smazaný uživatel

Man C este nakoniec preskočí Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník Manchesteru City Mario Balotelli od svého přestupu na sever Anglie zaplatil téměř 10 tis. liber na pokutách za špatné parkování, podle pravidel silničního provozu nedokázal Balotelli zaparkovat už sedmadvacetkrát.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
minoLFC

ak by prišiel Cahill, tak Agger pôjde...ak príde Adam, tak bude musieť minimálne niekto z dvojky Lucas-Spearing odísť..ale radšej by som klasikého DM ako Adama

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen nak ide zlý nákup..

Reagovat
minoLFC

Poulsen ma kufri už dávno zablené, ten s tým nesuvisí

Reagovat
minoLFC

Cole- 7-8 mil. eur

Poulsen - 3 mil.eur

Aqua - 15 mil. eur

Ngog - 4 mil eur

Insua - 4 mil. eur

Agger - 7 mil. eur

Maxi - 4 mil. eur

Jova - 4 mil eur

+ ešte niekto a mohli by sme sa dostať na 50 mil eur, za to by sa už mohli dať kupiť dve top posily

Reagovat
minoLFC

jo Kyrgiakos -3 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgiakosovi končí smlouva.

Reagovat
minoLFC

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ngog mi to přijde až moc vzhledem k tomu jaký je to dřevo a Cole je přes to že nehraje prodejnej tak za 10. Kdyby mu nevadilo, že by střídal, tak bych ho bral zpátky

Reagovat
soukup

N´Gog je mladý útočník, který má odehráno přes 50 zápasů v klubu velikosti Liverpoolu, myslím, že v Turecku, Řecku, Ukrajině, Rusku za něj klidně 4M euro zaplatí. Navíc zas takovej dřevák to taky není

Reagovat
soukup

no má dokonce 84/15

Reagovat
minoLFC

tak stále je považovaný vo francuzksu za talent 91 zápasov a 19 golov ako nahradník, na to sa niekto už chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Když se kouknou na tabulkové hodnoty a ne na to jak hraje, tak možná :)

Reagovat
SunFells

Jestli se zbavíte aspoň třech z toho seznamu, tak vám pogratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení plánuje revoluci v kádru. Kenny řekl, že čeká "velké léto".

Reagovat
SunFells

Četl jsem a moc nevěřím, že jich odejde víc jak 5 ....Dle mě i ti 3 budou úspěch Zvlášť neočekávám, že by to Dalglish zaplácal dvěma top hráči a zbytek mladíky.

Reagovat
Rssa

3 je hodně málo, odejde jich daleko víc

Reagovat
soukup

no a nebyl by ten kádr pak trochu úzkej?

Reagovat
minoLFC

nie, lebo už teraz dostavaju šancu mladící( v obrane nastupuju Kelly, Simpson, Flanagan, Wilson(pribudne ešte Darby) v zálohe Shelvey, Spearing(pribudne Pacheco a vedu si dobre

Reagovat
minoLFC

samozrejme nebudu hrať základ tam budú iný(opory + 3-4 nové posily)

Reagovat
soukup

ano vedou si dobře, ale pokud by v příští sezóně měli být na lavičce defakto jen tito mladíci, tak by to skončilo troufám si říct hodně zle. Pustit 8-10 hráčů a přivést 2 mi nepřijde jako úplně ideální řešení

Reagovat
minoLFC

2 len za predaj dalších dvoch za nejaké uspery + prispeju majietlia

na Stopera by bol Carra, Škrteľ, Posila Wilson (+ tam môže hrať Kelly

pravý bek - Kelly,Johnson, Flana, Darby

lavý - Posila, Simpson, Darby

Pravý založník- Posila, Johnson, Kuyt, nejaký mladík

Stred - Gerrard, Raul, Spearing, Lucas, Shelvey, asi bude aj nejaká posila a začne sa zapracovavať najväčší talent Suso

ľavý založník - Posila, Pacheco, Morgan?

utok - Suarez, carroll , Kuyt, Sterlling, Pacheco

možnosti je veľa ako to poskaldať

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je slabý káder miňo... Max. na 4 miesto...

Reagovat
smazaný uživatel

A keď si to tak zoberem ani to by nebolo isté...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

jn tohle je kádr tak na 4-6 místo pokud by vše šlapalo tak jak má, pokud by se navíc něco posralo ať už zranění nebo špatná forma některých klíčových hráčů, tak by to potom dopadlo hodně špatně

Reagovat
minoLFC

o to bude aj hrať a budpvať mužstvo na ďalšie sezony, tých čo som napísal, odídu takči tak(skoro nehraju, maju vysoke platy a ked hraju tak hraju skoro prd), top posil viac než 4-5 nebude a že chce kenny pomali zapracovavať odchovancov a mladíkov už je zrejme už teraz

Reagovat
soukup

takže 13 zkušenějších ostřílenějších hráčů (a to už mezi ně počítám i Kellyho, Spearinga a Jonja) 4 posily a mladíčci? no tak to bych teda chtěl vidět, jít do sezóny s 15-17 členým kádrem doplněným o kluky z dorostu, to si ani v GL jen tak někdo nedovolí

Reagovat
smazaný uživatel

Na Darbyho zapomeň. Ten už šanci v áčku dostal a vyhořel.

Reagovat
minoLFC

po jednej šanci? mohol by som tu pár mien menovať, ktorý ich dostali desiatky a aj keď horeli tak ich dostavali ďalej

Reagovat
soukup

aha a proto si budete držet 23 letýho hráče, ze kterýho je jasný, že nikdy nic světobornýho nebo aspoň průměrnýho nebude. Ten už měl dávno hrát někde v League one a ne tvrdnout v Liverpoolu, kde nemá žádnou budoucnost

Reagovat
minoLFC

uvidí sa v príprave na čo ma, teda ak ho predtým niekto nekúpi

Reagovat
soukup

ty seš horší než Herbage ale tak jako jestli si myslíš, že ve třiadvaceti předvede super letní přípravu a pak najednou začne hrát jak bůh a bude platným hráčem když doteď tomu absolutně nic nenasvědčuje, tak prosím, ať je u vás třeba do třiceti s nadějí, že to třeba jednou vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

N a Darbyho sa fakt vyser

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan není levý záložník, Sterling není útočník. Máš to prohozený.

Reagovat
minoLFC

jo ok

Reagovat
smazaný uživatel

Stopér: Carra, POSILA, Škrtel,Wilson,Kelly, NIEKTO z rezervistov, netrúfam si tipovať kto.

Pravý bek: Kelly, Johnson, Flanagan.

Ľavý bek: POSILA, Johnson, Robinson, Wilson.

Defenzívny záložník: POSILA, Lucas.

Stredný záložník:Gerrard, Meireles, Sprearing, Shelvey, POSILA.

Ofenzívny záložník:Gerrard, Meireles, J.Cole/POSILA, Shelvey, Suso.

Krídlo:POSILA, POSILA/Maxi, Kuyt, Sterling, Suso, Johnson.

Útok: Suárez, Carroll, Kuyt, N´Gog.

25 hráčov na 8 postov, brankára nerátam.

Reagovat
minoLFC

až na toho Ngoga máš praktický to isté čo ja

Reagovat
minoLFC

teda beriem to tak, že posila na DM, CM, AM by bola jedna(max. 2 ale to pochybujem), ktoá by mohla alternovať na všetkých troch postoch

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie by bolo 7 kvalitných posíl.+ som Zabudol na Coadyho. To by bol káder, ktorý by bol silný... Ale to je len obyčajná bezvýznamná špekulácia, uvidíme ako to bude...

Reagovat
minoLFC

no nepočítaj s 3 hotovými strednými založnikmi, ktorý by sa snažili vytlačiť Gerrarda s Meirleseom a Lucas so Spearingom by na nich kukali z tibuny(Sedieť by z nich nechcel nikto, všetci by chceli hrať)

Stoper bude asi Cahill, ľavý bek je ešte otázny, do stredu príde asi Adam(aj keď by som asi radšej niekoho definezivnejšieho), jedno top krídlo(kenny bude asi stať najviac o Younga) + krídlo zdarma na krídlo Marveaux je už dosť pravdepodobný

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nepíšem o 3 stredných záložníkoch, ale o 2.

2) Lucas, Spearing nemajú na základ.

3) Ja s ničím nepočítam, píšem, čo by bolo podľa mňa pre klub prospešné...

Reagovat
minoLFC

nemajú ale cez tolkych založníkov by to užmali ťažke a asi by chceli odísť

Reagovat
smazaný uživatel

Keď chce nejaký hráč odísť, nech odíde. Nebudeme tu niekoho držať nasilu....

Reagovat
vladis271

na stopéra Cahil/ Sakha; Flana a jack na hosťovanie.....A

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson?

Reagovat
minoLFC

Robinson sorry

Reagovat
FC Porto FC

jo prodat 12 hráčů koupit 5

Reagovat
minoLFC

Kenny chce dať šancu odchovancom a mladíkom v buducej sezone, títo by boli aj tak nadbytočný asi(okrem Aggera a Aquu)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co s takovýma? Pool tuhle čístku po neúspěšném období vyloženě potřebuje a to, že Kenny dá šanci mladým je super. Ne že bych Litrpůlu nějak fandil ale palec vzhůru pro tohle

Reagovat
Arbiter

Aby vás pak nepotopilo to nové pravidlo o financování...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi vysvětli. To že prodají cca 10 hráčů kteří hrají hovno a berou těžké hrachy jim bude dělat potíže při financování? To se na mě nezlob, ale tohle pravidlo by mělo dělat vrásky hlavně vám a Shity...

Reagovat
fantomas
Reagovat
fantomas

Hm, tak nic.

Reagovat
vladis271

bLACKBURN NESKA VYHRáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers! Aspoň plichtu!

Reagovat
fantomas

QPR snad to zachrání ta kauza Fourlin.

Reagovat
smazaný uživatel

? Něco mi asi uniklo.

Reagovat
fantomas

No QPR si dneska bodem s Hullem zajistili postup do PL, ale hrozí jim odpočet bodů za dosud nerozřešenou kauzu Fourlin.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/qpr-hrozi-odpocet-bodu-142257/

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte proti QPR? Že jsou z Londýna? Mi je to celkem fuk.

Reagovat
fantomas

No to na nich zrovna nesympatický neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.

Reagovat
FC Porto FC

cože? Hull jim to má pustit?

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

mě zas přijde tohle blití na ně za trochu předčasný, pokud z nich bude další čukotka nebo mcfc v menším, tak to bude blbý, ale v současnosti mají až na pár vyjímek sympatický kádr, sympatickýho manažera a jako klub mi nikdy nevadili a konečně už to taky vypadá, že se trochu ustálili, pokud půjdou nějakou rozumnou postupnou cestou, tak mi vadit nebudou

Reagovat
soukup

ale samozřejmě, že pravděpodobnější je ta blbá varianta s dalším vyumělkovaným alásuperklubem

Reagovat
fantomas

To zaprvý. Zadruhý je táhne ultranesympaťák Taarabt. A zatřetí mi i ten Warnock nesedí.

Reagovat
vodka

Warnock je podobný typ manažera, jako je redknapp, pragmatik do posledního vlasu na hlavě...

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

Arsenal; The only team that can finish 3rd in a two horse race.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
niflheim

Rovers

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
fantomas

Rovers to bráněj zle, je jen otázkou času, kdy to tam ManCity spadne.

Reagovat
niflheim

Já bych si i tipnul, že v zápase nepadne ani gól...do poločasu to tak určitě bude.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Pěkná akce od Rovers...škoda, že nepřihrál dřív.

Reagovat
Amos

Sambu bych si dokázal představit v AFC , přesně takovejhle stoper nám chybí.

Reagovat
niflheim

Vám spíš chybí zdravý stoper.

Reagovat
fantomas

Je super. Dneska, jak si ze vzduchu nohou stáhl míč, jako by se neřeklo, pak se ještě uvolnil od protihráče a přesně ho poslal dopředu, to byla nádhera. A u něj to není výjimka.

Reagovat
niflheim

On stahuje Johnsona?

Reagovat
fantomas

Spíš je k smíchu, kym ho nahradil - když potřebuje dát gól.

Reagovat
niflheim

No...co teď?

Reagovat
fantomas

Heh. No tak tohle by na druhou stranu dal snad každej.

Reagovat
niflheim

Myslíš, že se tam dal písknout offside, když stínil brankáři? Ale musím říct, že ten odkop byl hrozný od hráče Rovers...možná pro ně hrozný průběžný stav. Trochu mi to začlo připomínat West Ham v sobotu.

Reagovat
fantomas

To se od něj spíš jen odrazilo, než že odkopával, ne? A ofsajd by byl asi moc přehnanej.

Reagovat
niflheim

No šlo mu to do protipohybu. Celkem smolný gól.

Reagovat
mike.84

prostě si to musel zakřiknout že :D předtím mi to nevadilo když ses seknul u torrese, ale ted ?

Reagovat
fantomas

U Torrese sem se právě nesekl.

Reagovat
mike.84

pokud se pamatuju taks psal něco ve stylu že tomu moc nevěří že se prosadí v tom vodním polu ne ? ale to není samozřejmě duležite ted.

Reagovat
fantomas

Nene...psal sem něco jako "zrovna v tomhle terénu se Torres určitě trefí, až přijde na hřiště". Byl tam lehkej ironickej nádech, to nepopírám, ale nesekl sem se.

Reagovat
mike.84

no ne ale je tam cítět na neduvěra a neduvěru jsem bral jako pozdější sek

Reagovat
mike.84

tihle snrandovní přeplacení zkurveně nesympatičtí šašci jsou na čtvrtem fleku a s vyhlídkou na LM ???? mancini každým vykřikem na hřiště ze sebe dělá většího a většího klauna a ten balotelli snad ještě ani jednou od anglicke kariery neudělal sprint. to je fakt hovadismus.. snad to ten tottenham neposere a došlape tam . fuck city !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Těch některých hráčů je v tom City fakt škoda.

Reagovat
mike.84

každý den se ale ten počet zmenšuje, jak se ti dotyční začínaj měnit

Reagovat
mithro

ako sme mohli prehrat s tymto tymom, to stale nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajú čo potrebujú.

Reagovat
fantomas

No do prvního náhodnýho gólu teda nehráli to, co potřebovali.

Reagovat
mithro

pokojne mohli prehravat keby boli rovers schopny premenit aspon nieco z tych ich sanci, ziadna hitparada to za tie prachy teda nie je

Reagovat
mithro

a balotelli to je figurka

Reagovat
fantomas

Dneska se mi ze všech Citizenů líbil se Silvou nejvíc.

Reagovat
mithro

no neviem, to jeho spravanie pri nom nani vyzera ako sympatak roka

Reagovat
fantomas

Mluvim (evidentně!) jen o fotbalových dovednostech.

Reagovat
vodka

on zase jenom o mimofotbalových, si nevybereš

Reagovat
mithro

ja ked ho vidim tak sa uz nedokazem sustredit na jeho futbalova kvality ale az tak mi to nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš ako pubertiak (možno si), to neustále navážanie do Baloitelliho. Hral dobre, nechápem tvoje neustále navážanie sa do všetkého čo je v spojitosti Citizens

Reagovat
niflheim

Taky nemám rád City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si fanda United , chápem, inak prosím o racionálne vysvetlenie

Reagovat
mike.84

-kouč a jeho vyjadření o poslouchání jeho pokynů (které je nulové)

-balotelli

-odporná hra (za ty prachy jsem čekal že citizens posunou městske derby na jinou uroveň, ale nečekal jsem že ji posunou o 2 urovně níž)

-de jong (jako buldok se hodně změnil k horšímu)

-nákupy (to se ale dalo čekat)

-už musím jiít dělat

Reagovat
mithro

pubertak nie som ale balotelliho proste neznasam, nic viac nic menej a city detto a ano, nic racionalne v tom nie je a vobec mi to nevadi

Reagovat
niflheim

A zbytek zápasu ten Manciniho beton.

Reagovat
niflheim

Hodně krutý výsledek pro Rovers. Dělba by byla spravedlivá v tomhle dnešním klání. Pouze smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla zase bida Krom te tycky a nahodnyho odrazu jsme si za celej zapas nic nevytvorili, nedalo se na to vubec divat. Pochvalil bych mozna tak Balotelliho, SIlvu a De Jonga, jinak hrozny, i Kompanymu se nedarilo. Jedno z mala pozitiv jeste je, ze se trefil konecne Dzeko. Jo a jinak me uz docela sere Hart, protoze nez rozehraje mu vzdycky trva hodinu, fakt hrozny..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa páčil aj Zaba, Silva kup sezóny, nečakal som že sa tak rýchlo uchytí, problémom je však jeho alternatíva.

Reagovat
fantomas

Jj, Zaba taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele