Anglická Premier League - preview 32. kola

09.04.2011, 09:35, aktualizováno 11.04.2011, 10:23
Previews
Liverpool se stále nevzdal naděje na umístění na pohárových příčkách, po nepříjemné prohře s West Bromwichem v minulém kole nyní potřebuje porazit Manchester City. Hosté se mohou v případě úspěchu vrátit na třetí místo před Chelsea.
Liverpool FC - Manchester City  (pondělí 21:00)
Liverpool se stále nevzdal naděje na umístění na pohárových příčkách, po nepříjemné prohře s West Bromwichem v minulém kole nyní potřebuje porazit Manchester City. Hosté se mohou v případě úspěchu vrátit na třetí místo před Chelsea.

Na páté místo, které by zaručilo start v Evropské lize, nyní Reds ztrácejí osm bodů. Do konce sezony zbývá odehrát sedm zápasů. Liverpool ztratil do konce sezony zraněného kapitána Stevena Gerrarda, mimo hru jsou i Johnson, Kelly a Agger.

Fanoušci věří, že se prosadí duo velkých zimních posil Suarez, Carroll, přestože druhý jmenovaný není stále stoprocentně fit. "Zatím se spolu sehrávají. Oba jsou fantastičtí hráči, budou se rozumět. Jsem přesvědčen o tom, že příští sezonu ukáží velké věcí," věří manažer Liverpoolu Kenny Dalglish.

Manchester City dál pokračuje v úspěšném útoku na Ligu mistrů, Citizens si ale nesmějí dovolit příliš ztrácet, protože pátý Tottenham je zpět pouze o tři body. Manažer Roberto Mancini nemůže pro utkání na Anfield Road počítat s obráncem Zabaletou, ten odletěl do Argentiny, aby byl se svým otcem, který se vážně zranil při autonehodě. Zraněni jsou Richards a Boateng.

V minulém kole nechal Mancini odpočívat Barryho, Džeka či Milnera, a tak je dost možné, že se alespoň někdo z nich objeví v základní sestavě. "Ligový finiš je tady, teď je obzvlášť nepříjemné ztrácet body. Čeká nás mimořádně těžké utkání, Liverpool na silné soupeře umí," přiznal respekt Mancini.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.10 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackpool FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Arsenal nečeká v neděli nic vzrušujícího ani záviděníhodného. Případná výhra nad Blackpoolem totiž bude představovat maximálně splněnou povinnost, cokoliv jiného kruté zklamání. Manchester United totiž po chvilce tápání definitivně chytil druhý dech a deset bodů ztráty by se už jevilo jako nesmazatelné manko.

Blackpool mohl dnes klidně vykopávat ze sestupové zóny, vůbec prvně v sezoně. Nakonec mu výsledky konkurentů v bojích o záchranu jenom nahrály, přesto nelze říct, že v neděli nemá co ztratit. S formou nedávných týdnů totiž bude hrát příští rok Premier League jen hodně těžko. Vždyť v novém kalendářním roce poztrácely Tangerines hned deset utkání z celkových 14, přičemž od výhry nad Liverpoolem (12. ledna) dokázaly přemoci akorát Tottenham. Z toho ale zároveň vyplývá, že má Blackpool patent na překvapování papírových favoritů. Zároveň bude těžit z příznivého losu, který jim pro nejbližší dobu nadělil hned čtyři po sobě jdoucí střetnutí před domácím publikem.

To první z nich je na první pohled určitě nejtěžší. Na Bloomfield Road zajíždí druhý Arsenal, který v lize nepoznal přemožitele dlouhých 13 kol. Téměř polovinu této porce zápasů ovšem pouze zremizoval, což ho také stálo slušnou výchozí pozici v boji o titul - za poslední měsíc se s ním rozešly smírně celky Blackburnu, WBA a Sunderlandu. Navíc to ještě není tak dávno, co Arsenal vypadl z Ligy mistrů i FA Cupu, takže je evidentní, že tyto dva slepené krachy zanechaly na Kanonýrech neblahé známky.

Blackpool si asi těžko bude nevěřit. Pořád vlastně nemá co ztratit, Holloway si do konce sezony vytyčil cíl pouze dvakrát vyhrát. K tomu už bude Tangerines opět dopomáhat i napravený hříšník D. J. Campbell a zanedlouho snad i uzdravený brankář Gilks.

Cesc Fabregas je už podle všeho definitivně fit a můžete si být stoprocentně jisti, že Wenger jeho služby okamžitě využije. To však nebude možné například u Vermaelena, Songa či Denilsona, v úplném pořádku navíc zatím nejsou ani Walcott se Sagnou, přestože oni dva by za určité konstelace hvězd nastoupit mohli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 4.40 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Newcastle United  (neděle 17:00)
Zpátky na místo činu. Právě na Villa Parku před necelými dvěma roky Newcastle zpečetil svůj konec v nejvyšší soutěži. Teď je však situace docela opačná. Straky útočí na první desítku, kde se neumístily od roku 2006, zatímco Villans mohou v konečném součtu případné porážky litovat stejně jako před 23 měsíci Magpies.

Pouhých šest bodů z možných 21 nedávno posbírala Aston Villa. To snad ani netřeba více komentovat. Gérard Houllier, který má přitom stále plnou podporu vedení, zkrátka birminghamský celek prozatím z bryndy nevytáhl. Spíš ji ještě více přiblížil historickému sestupu, který bychom v jejím podání sledovali po dlouhých 24 letech. Villans především ve zbytku sezony potřebují, když nic jiného, neztrácet dobře rozjeté zápasy. Z vedoucích pozic už prošustrovali neuvěřitelných 23 bodů, s nimiž by teď přitom mířili do Ligy mistrů. Právě na evropské poháry možná ne zcela nereálně myslí v Newcastlu. Pokud se do Evropské ligy bude postupovat i ze šesté příčky, chybí momentálně Strakám k naplnění kdysi utopického snu akorát šest bodů. Prioritním cílem ovšem pro Magpies přesto zůstává záchrana, jíž pořád nemají celou v kapse. Vždyť Newcastle dvakrát často nevyhrává a sedm bodů náskoku na 18. West Ham v této lize skutečně není moc.

Velké čachry s trestními rejstříky se konají na St. James Parku. Zatímco očištěn už je Ryan Taylor, různé nepravosti do nedělního utkání nepustí hned trio borců, z nichž dva jsou pro chod týmu obzvlášť důležití. Na mysli mám Tiotého s kapitánem Nolanem doplněné obráncem Perchem. Do konce sezony je navíc "out" Leon Best, zatímco se po zranění vrací Enrique.

Také Aston Villa registruje jednoho napraveného hříšníka, po odpykání dvouzápasového distancu se na trávník vrátí mladíček Clark. Také jiný talentovaný fotbalista, Marc Albrighton, by po skvělém výkonu za rezervní družstvo mohl zaujmout místo alespoň na lavičce náhradníků.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Everton FC  (sobota 13:45)
Od památného skalpu Manchesteru United, kdy Wolves letos jako první vystavili věhlasnému soupeři stopku, nezvládl středozemský klub pouze dva ze šesti zápasů. To je na zachraňující se celek poměrně dobrá vizitka. Naposledy ovšem Vlci totálně selhali na St. James Parku (manažer McCarthy onen výkon označil za "nejhorší v sezoně"), před střetnutím s dlouho neporaženým Evertonem je tak znovu pohltila nejistota.

Nicméně i přesto, že Wanderers v boji o záchranu fatálně klopýtli, na Molineux se nejspíš vracejí s velkou nadějí. Vždyť se tu před nimi skláněla i Chelsea s oběma Manchestery. Právě od výsledků v domácím prostředí se patrně bude odvíjet úspěšnost Vlků v boji o záchranu. Čekají je tu ještě čtyři klání, všechna nesmírně důležitá, hlavně poslední dvě, které Wolves sehrají s kolegy trčícími rovněž poblíž sestupové zóny. McCarthyho svěřenci se stoprocentně budou chtít opírat o skutečnost, že před vlastním publikem naplno bodovali v sedmi z devíti pokusů, což je nejlepší domácí vizitka z klubů od 11. příčky níže.

Everton to opět dokázal! Stejně jako v dřívějších letech špatně odstartoval, v krizi se tentokrát máčel snad ještě déle než minule, přesto teď přebývá na pěkné sedmé příčce - jen pět bodů za svými městskými rivaly! Za tímto razantním posunem z velké části může zrovna nedávná forma Toffees, která obnáší především pět posledních kol odehraných bez porážky a jen se dvěma ztrátami. Není tedy divu, že se na Goodison Parku znovu otevřelo téma přeskočení nenáviděného soka z Liverpoolu, před nímž se v tabulce Karamelky neumístily od roku 1987.

Jestliže byl duel s Newcastlem z pohledu Wolves plný negativ, alespoň jedna událost mohla na tváři Micka McCarthyho vykouzlit úsměv. Fotbalově se totiž znovu narodil Michael Kightly, když se na place objevil prvně od října 2009. Zdravotní trable se dlouho táhly i s Guédiourou, jenže je rovněž v pořádku. Chybět ovšem bude Stephen Hunt, který už podstoupil operaci kýly.

David Moyes teď dost možná netrpělivě přešlapuje někde v koutě a očekává výsledky zdravotních testů tria Coleman-Cahill-Rodwell. Všichni tři mají zatím v těchto chvílích podobně blízko ke startu stejně jako k místu na tribuně.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Stoke City  (sobota 16:00)
Londýnský Tottenham nadále bojuje o první čtyřku a ačkoliv k ní má společně s Liverpoolem nejdále, flintu do žita rozhodně nehází. Kohouti po debaklu s Realem přivítají Stoke City a potřebují naplno bodovat.

Tottenhamu se přestalo v domácí soutěži dařit a už čtyři kola v řadě nevyhrál. Tři remízy za sebou jsou v boji o prestižní čtvrté místo málo a jakoby Kohoutům docházel v kombinaci s Ligou mistrů dech. Pravdou je, že proti Realu to měli hodně složité, neboť hráli celý zápas bez vyloučeného Petera Crouche.

Nyní se musejí svěřenci trenéra Harryho Redknappa znovu naladit na domácí soutěž a pokusit se porazit jedenáctý Stoke City. Při posledním střetnutí se z výhry radoval Tottenham, který na Stoke vyhrál 1:2.

Stoke, jak se zdá, chytili dobrou formu. Vše přitom odstartovalo v FA Cupu, kdy si hosté poradili s West Hamem a postoupili dále. Ještě větší překvapení však přinesl zápas s Newcastlem. Svěřenci manažera Tonyho Pulise doma koncertovali a Straky převálcovali v poměru 4:0. Tento výsledek pak dokázali i potvrdit, když doma remizovali s favorizovanou Chelsea 1:1. Rovněž v dalším kole budou čelit velkému favoritovi, Tottenham doma potřebuje zvítězit a jakýkoliv jiný výsledek krom vítězství bude považován za velkou ztrátu.

Kohoutům se vrací do setsavy Lennon, naopak mimo je chorvatská dvojice Vedran Corluka a Niko Kranjčar. Manažer Tony Pulis se musí obejít bez distancovaného Johna Carewa a také zraněného Dannyho Higginbothama.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gomes - Hutton, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto - Lennon, Huddlestone, Modrič, Bale - Van der Vaart - Defoe
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begovič - Wilson, Shawcross, Huth, Pugh - Pennant, Whelan, Delap, Etherington - Jones, Walters
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Fulham FC  (sobota 16:00)
Zdá se, že Manchester United už zase pluje tím správným směrem. Po zdvojeném krachu s kolegy z Big Four následovaly obligátní porážky Boltonu a West Hamu, takže se nyní Ďáblům dýchá opět lépe. Taky Fulham si minule prožil šťastný víkend. Konečně zotavený Bobby Zamora rovnou dvěma brankami sestřelil Blackpool a vnutil fanouškům myšlenku, že otázka sestupu je už opravdu jen teoretická.

Aby se Cottager před týdnem takhle chytli, to bylo přesně to poslední, co si na Old Trafford přáli. S Fulhamem totiž zpravidla mívají potíže, ať si je v jakém chce rozpoložení. United nad ním z posledních čtyř pokusů zvítězili pouze jedinkrát, k tomu navíc sami Londýňané v poslední době rozhodně nejsou zvyklí prohrávat - v jedenácti utkáních vyšli naprázdno jen dvakrát! Manchester, který v týdnu urval cennou výhru na půdě Chelsea a přiblížil se tak semifinále Ligy mistrů, se teď ovšem nemůže na nikoho a na nic ohlížet. Pokud Arsenal zvládne svou dohrávku, bude na něj mít náskok čtyř bodů, což pořád není žádné terno. A právě teď, kdy United přišli o rozjetého hříšníka Rooneyho, by se mohl lámat chleba. Vždyť s Rooneym v sestavě letos MU vyhrálo 70% duelů (14/20), zatímco bez něj akorát 45 (5/11). I to o lecčems vypovídá.

Bez suspendovaného Evanse se kromě dodatečně potrestaného Rooneyho bude muset obejít Alex Ferguson. Zranění Rafaela nakonec není tak strašného rázu, jak se na první pohled zdálo, takže uzdravené duo Brown-O’Shea nebude muset být v pohotovosti nějakou závratnou dobu.

Na marodce Fulhamu se skví akorát dvě jména, a to ze stejného důvodu, kterému říkáme "Achillovka". Damien Duff je však nepoměrně blíže návratu než Philippe Senderos, dokonce by mohl nastoupit už tento víkend. Aaron Hughes měl jenom něco s hlavou, ten je už v pořádku kompletně.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.33 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Sunderland se v posledních týdnech neuvěřitelně trápí a padá v tabulce stále dolů. Tento propad se bude nyní snažit zastavit proti West Bromwichi, který ale také nutně potřebuje body v boji o záchranu.

Na vítězství čekají domácí už předlouhých sedm kol. Během této doby navíc dokázali uhrát pouze jedinou remízu, a tak není divu, že se propadli až na dvanáctou příčku tabulky.

Za nepřesvědčivé výkony Sunderlandu ale může z velké části především velmi těžký los. Vždyť v minulých kolech narazili svěřenci trenéra Bruce na většinu předních týmů Premier League. Své síly poměřili například s Arsenalem, Manchesterem City, Liverpoolem, nebo také Chelsea. Není tedy divu, že se jim nevedlo zrovna podle představ.

Tento víkend si ale budou chtít napravit reputaci a berou jedině tři body. "Bude to pro nás v podstatě něco jako finálový zápas. Jestliže opět prohrajeme, budeme muset v nadcházejících šesti zápasech udělat vše pro to, abychom se vyhnuli bojům o záchranu," uvědomuje si manažer domácích Steve Bruce.

Ten musí opět řešit problémy s řadou absentujících hráčů. Mimo hru jsou totiž stoprocentně Bramble, Campbell a Meyler. Dosud ale není potvrzeno, zda budou moci hrát také Muntari, Richardson a Bardsley, u nichž je start nejistý.

Zatímco Sunderland se trápí, WBA zažívá v posledních týdnech poměrně příjemné období. Konečně se dokázal vcelku výrazně vzdálit sestupové propasti, a tak je jasné, že udělá vše pro to, aby se vyhnul nepříjemným bojům o udržení prvoligové účasti pro příští ročník.

Fanoušci svým oblíbencům věří, protože v poslední době šlapou skutečně na výbornou. Jejich poslední prohra je stará více než dva měsíce a v minulém kole dokonce dokázali porazit slavný Liverpool. Tentokrát ale dres West Brom určitě neobleče Graham Dorrans a Pablo Ibanez, které vyřadily zdravotní problémy. Po zranění se vrací už alespoň záložník James Morrison.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
V Premier League si bude chtít Chelsea v sobotu odpoledne spravit chuť po nevydařeném čtvrtfinálovém klání Ligy mistrů. Carlo Ancelotti po prohraném duelu s Manchesterem United spílal rozhodčím, že se báli udělat v poslední minutě odpískat jeho mužstvu penaltu. To však už nyní musí Blues hodit za hlavu a soustředit se na Wigan, ačkoliv v ligové soutěži to už k titulu mají hodně daleko.

Zatímco Ancelotti si po zápase stěžoval na sudí, všichni nyní čekají, jestli dokáže posadit Fernanda Torrese. Italský manažer totiž v padesátimiliónovou posilu neustále věří, jenže Torresovi se nedaří. Španělský útočník se dosud nedokázal v modrém dresu prosadit a pokud se mu to nepovede ani proti Wiganu, zaokrouhlí svojí nelichotivou bilanci na deset zápasů.

Když se sečtou i dva reprezentační duely a ten poslední v dresu Liverpoolu, čeká odchovanec Atlétika Madrid na gól už více než 13 hodin. Ani to však Ancelottiho nepřimělo, aby ho v duelu s Manchesterem United střídal, raději stáhl Drogbu.

V sobotu budou mít Blues k dispozici po dlouhých měsících kompletní kádr, a tak má Ancelotti z čeho vybírat. Do obranné čtveřice by se měl vrátit David Luiz, jenž v Lize mistrů nastoupit nemohl. Fit už je ale také jeho konkurent Alex, ten by se měl objevit na lavičce a poprvé od září by mohl nastoupit Yossi Benayoun.

Poslední Wigan bude v západním Londýně velkým outsiderem a bojí se, aby se neopakovaly poslední výsledky ze vzájemných zápasů. Ve dvou posledních vystoupeních totiž dostali Latics od Chelsea 14 gólů, z čehož polovinu obstarala ofenzivní dvojka Anelka, Drogba.

Také Wigan přijede k zápasu kompletní. V pořádku je i obránce Gary Caldwell, jenž musel po zápase s Tottenhamem navštívit zubaře.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - West Ham United  (sobota 16:00)
West Ham nečeká žádný lehký los. Za sebou má duel s neoblíbeným Manchesterem United, před sebou klání s Boltonem, kterému podlehl už šestkrát v řadě, Aston Villou, jež ho zpráskala hned na úvod letošní sezony, a sousedskou Chelsea, ke které snad netřeba nic víc dodávat. O záchranu se tak Hammers ještě budou muset pořádně poprat. To naopak neplatí pro Bolton, kterému se možná sice lehce vzdalují poháry, ovšem ligová degradace ho už na 90% nepotká.

Před týdnem byli Kladiváři nedaleko senzace, ke dnu je však srazilo střelecké procitnutí Wayna Rooneyho. Díky němu Londýňané s aktuálně vedoucím celkem Premier League nebodovali již v sedmi posledních zápasech. Nezvládli přitom i stejnou porci výletů na Reebok Stadium, kde dohromady za tu dobu inkasovali rovnou šestnáctkrát. Na Boleyn Ground tak opět nikdy nehýří optimismem. Po kratší pozitivní vsuvce se na něj zase všechno sype - vinou prohry s MU se Hammers znovu začlenili mezi tři nejhorší ligové výběry a ještě na dva zápasy přišli o potrestaného manažera Granta.

Také Wanderers však nejsou v bůhvíjaké výsledkové pohodě. Pokud se nakonec do Evropské ligy půjde i ze šesté příčky (navíc příští neděli je tu semifinále FA Cupu, v němž figurují), nejsou od vstupenky mezi elitní společnost starého kontinentu až tak daleko, nicméně mohli být stále o šest bodů blíže, kdyby lépe zvládli své dva předchozí výjezdy. Mrzet přitom budou Coyleovy svěřence obě ztráty, vždyť v konfrontaci s Red Devils si nepohlídali akorát úplný závěr, zatímco na St. Andrews pro změnu zabrali až moc pozdě. Na druhou stranu s momentálně pěti nejhoršími mužstvy letos Trotters ztráceli body maximálně po remízách a třikrát v řadě by prohráli vůbec prvně v sezoně.

Owen Coyle řeší nepříjemný rébus. S ohledem na blížící se pohárové semifinále jej děsí skutečnost, že se Robinson s Wheaterem nebezpečně přiblížili hranici deseti inkasovaných žlutých karet. Nyní jim k dvouzápasové stopce schází jediný takový prohřešek. Šanci by tak mohl po necelých dvou měsících marodění dostat Zat Knight. V pořádku a připraven zastoupit Holdena je navíc středopolař Mark Davies.

To Avram Grant může být relativně v pohodě, vybírá prakticky z neposkvrněného kádru. Výjimkami jsou akorát Junior Stanislas a Peter Kurucz, kteří však oba nepatří do základu. To značí jediné - zpátky do tréninkového koloběhu se už skutečně vrátil Jack Collison.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Birmingham City  (sobota 16:00)
Sezóna se blíží ke svému konci a boje o udržení se účastní nezvykle velký počet klubů. Na Ewood Parku se střetnou týmy, které mají shodně čtyřiatřicet bodů. To loni po 31. kole stačilo na slušný desetibodový náskok před sestupujícími. Dnes je od osmnácté příčky dělí pouhé dva body.

Statistiky blízké minulosti mluví v důležitém utkání pro Rovers. Posledních devět střetnutí totiž vždy vyhráli hostitelé a hned šestkrát se skóre zastavilo na stavu 2:1. Letos tak například Blues obrátili první vzájemný duel, když na N’Zonziho trefu dvakrát reagoval Gardner.

Hosté se na začátku dubna dočkali první výhry po čtyřech kolech, mezi něž se vměstnalo i vypadnutí z FA Cupu. Blackburn je na tom ale stále hůř. Z posledních sedmi ligových zápasů si připsal pouhé tři body, mírný optimismus však může do krve hráčů vnést bezbranková remíza z Emirates Stadium. Čisté konto navíc není utopií ani tuto sobotu, proti Robinsonovi se totiž postaví mužstvo, které v letošním ročníku vystřelilo na branku 104 pokusů, nejméně z celé Premier League.

Steve Kean ale bude postrádat jak suspendovaného N’Zonziho, tak zraněného Dunna, jenž dvěma zásahy rozhodl poslední setkání v Blackburnu. Nemůže počítat ani s Grellou, pro kterého sezóna skončila, a s Andrewsem. V dresu Blues se neobjeví Jiránek a Bentley, Martins se Źigicem mají svůj start nejistý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 4.00
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United31199368:3266
2.Arsenal FC30178559:2959
3.Manchester City31168750:2756
4.Chelsea FC30167754:2555
5.Tottenham Hotspur301311641:3450
6.Liverpool FC311361242:3845
7.Everton FC31914842:4141
8.Bolton Wanderers3110101143:4340
9.Newcastle United311091248:4639
10.Fulham FC31814936:3338
11.Stoke City311151537:3938
12.Sunderland AFC319111133:4238
13.West Bromwich Albion31991343:5736
14.Blackburn Rovers31971539:5134
15.Birmingham City307131030:4234
16.Aston Villa318101339:5334
17.Blackpool FC31961645:6333
18.West Ham United317111338:5332
19.Wolverhampton Wanderers31951736:5332
20.Wigan Athletic316131229:5131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska to bude těžký zápas. Na Fulham se nám moc nedaří. Můj tip na sestavu

Van der Sar, Evra, Vidič, Ferdinard, OShea, Valencia, Carrick, Scholes, Nani, Berbatow, Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekám žádnou hitparádu, v úterý je už zase LM, takže asi budem hrát na rychlý gól a na šetření sil. Beru jakoukoliv výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

snad toho jednoho gola tam šoupnem a zvítězíme tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze misto Ria bude hrat Smalling A urcite se tam objevi jeste aspon jedno min ocekavany jmeno - Kuszczak/Gibson/Fabio...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.youtube.com/watch?v=Kcjoc3NxL2c

Tešíte sa tak ako ja?

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekny ze se tesis to ja taky ale kvuli "obrovskym" kapacitam stadionu se tam tezko dostanes kdyz uz tet je skoro vsechno vyprodane a vyrazovaci kola jsou taky skoro vsecka vyprodana co jsem videl rozhovor s nekym na DIGIsportu

Reagovat
smazaný uživatel

ne hokejový mistrovství světa by se mělo hrát jednou za 4 roky aby to mělo nějakou prestiž... v hokeji je mistr světa každej vocas

Reagovat
tomasinho

Tak to vůbec ne. Na MS v hokeji se těším každý rok, osobně mám MS radši než Olympiádu v hokeji, kde si každý poskládá, co chce. Takhle mě baví sestavování týmů, objevování nových hvězd. Každý ocas mistr není. Ale celkově jsem zvědavý, jak se s tím Slováci popasují s tou organizací, nevěstí to zatím nic moc dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

To my tam máme stále aj tak priemerných hráčov, okrem Demitru, ktorý je stále na vrchole síl, Stumpel je výborný center, ale trochu prestárnutý a Ružička má celkom formu. Marcel Hossa je po zranení, takže nemôžem objektívne zhodnotiť, ale v repre vždy sklamal. Šatan sa bude hodiť, ale ťahúň nebude. Naša útočná sila je slabá. V obrane je to ešte horšie, máme len Baranku a Graňáka. Keď nepríde niekto poriadny z NHL, nemôžeme bojovať o medialy...

Vy máte aspoň Červenku, Jágra, Blaťáka, ktorí vedia rozhodovať zápasy, skvelého kapitána Rolínka a ešte neviem koho.

Reagovat
tomasinho

Jo, to souhlasím. Já jsem spíš myslel, jak se popasujete s tou organizací, jestli to bude tak dobré mistrovství jako u nás, o čemž ale pochybuju vzhledem i k cenám lístků.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudú to nejaké extra majstrovstvá ako u vás určite nie. Ostatné veci sa uvidia...

Reagovat
tomasinho

Jo, celkem mě dožrala IIHF ale s těmi předměty na stadionu. Jako, že tam nebudou moct být ani bubny. To bude atmosféra jako v NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je chyba IIHF.

Reagovat
smazaný uživatel

MS by se mělo hrát každé 2 roky a v létě, jak navrhovali kápové NHL (aby mohly hrát všechny hvězdy). Fasel to smet ze stolu...

Reagovat
vodka

Šatan to snad zvládne můj suverénně nejoblíbenější hokejista...

Reagovat
smazaný uživatel

Šatan má to najlepšie za sebou...

Reagovat
vodka

já vim, ale furt bude jeden z těch lepších... a narozdíl od demitry má aj něco v hlavě...

Reagovat
minoLFC

myslis? co som ho parkrat v TN stretol tak posobil arogantnym dojmom

Reagovat
smazaný uživatel

Byť jeden z lepších v slovenskom tíme neznamená extra kvalitu, ale tie "tiché" góly by si mohol na MS odložiť . No je to rozumný hráč, to je jasné. Demitra viac hecuje...

Reagovat
Carrick

naprostý souhlas, hokejové MS by mělo být, když už ne jednou za čtyři, tak aspoň jednou za dva roky, aby to získalo nějakou větší prestiž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím...MS každý rok ničí kvaitu a cennost tohto turnaja..ale je to doma, takže hvezdy-nehvezdy, bude to super ale po týchto MS by to fakt mohli zmeniť na každé 2roky

Reagovat
C-M@ster

Ja se těším a dívám každej rok.

Když je Olympiáda jedno za 4 roky, tak je podle mě ideální, aby bylo MS každoročně. Kdyby bylo jednou za 2 roky, tak by NHL měla dělat každej druhej rok přestávku? Nebo by tam stejně hráči bojující o Stanley cup nejezdili?

Reagovat
Darren Fletcher

neviem sa dockat, bude to parada... uz vcera v trencine to bolo fajn a to bude na ms 5 krat lepsie :)

Reagovat
FC Porto FC

Tak dneska už prostě Chelsea musí vyhrát

Reagovat
Kenneth

Jestli se dneska Torres neprosadí tak snad už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

MU a Tottenham musí!

Reagovat
smazaný uživatel

united to daj.. scholes,chicharito

Reagovat
Nikikrew

Ja dufam,ze dneskam Fulham urve aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Javier Hernandez has scored 11 goals from just 15 shots on target in the Premier League this season.

Skoda, ze Carlos Vela nehrava casteji, ten by mel minimalne 16 golu z 15 strel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
hefy

Reagovat
herbage

Reagovat
blaugrana

Dúfam, že to bude kvalitný zápas a výhra United.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, at dnes vyhraje Wolverhampton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton neprehra

Reagovat
Azza

Reagovat
vladis271

Ako som minulé kolo veril, že mancs zaváhajú, tak tomu toto kolo neverím

Reagovat
niflheim

OT: Nehraje tu někdo fifu 11 přes gameranger?

Reagovat
C-M@ster

Ne, ale gameranger je neco jako hamachi, pomoci ceho se da hrat s ke znamyma online, aniz by treba vsichni meli originalky, nebo aniz by nekdo z nikch mel verejnou IP, aby mohl zakladat hry?

A funguje to dobre?

Reagovat
niflheim

Nestezuju si ...vesměs pokud nehraješ s nějakým brazilcem, tak to šlape parádně, bez lagu. Dokonce to má i friendlist, takže to usnadňuje připojování...

Reagovat
vladis271

V médiách sa špekulovalo o tom, že by svoje podiely v našom klube mohla mať aj basketbalová hviezda NBA LeBron James. Aj nato Kenny odpovedal: "Nemyslím si, že bude k dispozícii pre pondelkový zápas,"

Reagovat
smazaný uživatel

To muze byt vtipny jen v tak mrzutym meste, jako je Liverpool

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

suchaři

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

a neni to jedno? liga rozhodnuta

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si to řekl.

Reagovat
SunFells

Hh, připomnělo mi to Forresta Gumpa.

Reagovat
niflheim

Jeden z tvých nejlepších názorů...jsem nevěděl, že to v tobě je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Mam velkeho tusaka, ze dneska to Fernandovi konecne padne Hned idem aj pozriet kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych byl opatrnejsi. Vsad si treba, ze poprve vystreli na branu

Reagovat
Xavi8

dneska vam vsetkym vypali rybnik

Reagovat
vladis271

Zmeňte fotku na titulke

Reagovat
C0br

Proč by tam místo krásného a majestátního svatostánku měli dávat nějakou zaplivanou scouserskou tržnici?

Reagovat
niflheim

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

" Divadlo snov "

Reagovat
Honda

Reagovat
M0rb1D4S

Krásnej to možná je, ale atmosfére je tam ať už se hraje ligový zápas, nebo je tam Stadium tour...

Reagovat
smazaný uživatel

svatostánek

Reagovat
smazaný uživatel

Tržnica je akurát tak "All Trafford".

Reagovat
smazaný uživatel

scouserskou tržnici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tržnici

Reagovat
EL Gringo

C0br si chudak...

Reagovat
EL Gringo

Divadlu snu :D.. to ma dostalo.. asi je to len tvoj sen kkt :)

Reagovat
Kiko12

Reagovat
smazaný uživatel

seš dobrej magor...

Reagovat
smazaný uživatel

Situace s Torressem je pro mě jako fanouška Chels mimořádně nešťastná. Torress podle mě nehraje špatně. Snaží se, lítá tam po prdeli, ale prostě mu to tam nepadá. Rozhodně tam nedostává takový geniální přihrávky jako od Gerrarda. Může to být tím, že by ho stávající hráči ignorovali?

Ale aby ho Carlo stavěl na úkor Drogby, kterej má momentálně lepší formu a tolik toho dokázal? To je příšernost! Chápu, že si musí tuhle investici ospravedlnit, ale ne takhle...

Reagovat
terry

Torres přišel kvůli tomu, aby dával góly. Dobrý výkony nám jsou k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Torress.

Reagovat
minoLFC

Ancelloti ale nechcel Torresa, to Abramovicov nakup ako Sevcenko

Reagovat
smazaný uživatel

No a myslíš, že kdyby ho nestavěl, tak tam dlouho vydrží ? :)

Reagovat
minoLFC

ale neni to jeho investicia

Reagovat
smazaný uživatel

A co to v tomhle kontextu mění sakra?

Reagovat
minoLFC

že to robí z donutenia nie preto aby sebe musel niečo obhajiť

Reagovat
Arbiter

Tady bych si nebyl natolik jistý. Možná to vypadlo z Romanovy hlavy, ale Ancelotti rozhodně nebyl proti. To je to samé jako kdybys měl sbírku aut v garáži a kámoš ti řekl, že ti koupí dalšího sporťáka. No a tys na to kývl...

Reagovat
smazaný uživatel

Problem ale je, ze ho musis parkovat na miste svyho oblibenyho sportaka

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo tam nemá nikoho extra oblíbeného, už jenom kvůli tomu, že chtěl pár přivézt pár posil do ofenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Jsem rád, že občas nezbývá místo pro Anelku

Reagovat
smazaný uživatel

There is no rule in place that says swearing on camera brings you a two-match ban. This week they created one. Now they must make sure they continue that moving forward. Everybody caught swearing on camera will have to be banned for two matches.

---Gary Neville---

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

řekl bych to takhle...jestli si chcou hrát na blbce, tak ať si na ně hrají se vším všudy a trestají to tedy pravidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

uplietli si na seba bic

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, kdys videl nekoho nadavat primo do kamery? podle me to moc casty nebude

Reagovat
smazaný uživatel

tam ide o to ze vyuzili Masona...neviem co je za tym ale Mason po zapase povedal ze keby Rooneyho pocul nadavat tak mu da cervenu kartu, preto ten trest...proti FA sa preto postavili aj samotni rozhodcovia...teraz sa bude vytahovat kazde jedno zachytene nadavanie

Reagovat
smazaný uživatel

no ok, ja tu aferu nesledoval.. dulezity je, ze proti nam Wazza hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nehral...dostal 2 zapasy stop - Fulham, City

Reagovat
smazaný uživatel

tak LM taky hrál-- myslel, jsem že to platí jen pro ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

na zapasy pod taktovkou FA

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, everton vysoce kreativní střed zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

A utok Gueye-Beckford, to snad zvladne ubranit i Elokobi

Reagovat
smazaný uživatel

jaký jsou sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Divny

Reagovat
smazaný uživatel

No zvlášť ty Toffees. Nepamatuju kdy naposled nehrál ani jeden z party Arteta, Fellaini, Cahill, Pienaar

Reagovat
smazaný uživatel

vies o tom ze Pienaar tam uz nie je

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně. Ale právě o to jde. Sestava z prvního zápasu sezony - Fellaini , Osman, Arteta, Pienaar, Cahill

Reagovat
vladis271

a tá lavička

Reagovat
afc

Vyhra Wolves?Este mam 5 min na to dat jednotku.Everton strasna zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra

Reagovat
afc

ok,za 2,45 to stoji vyskusat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je tady expert?

Reagovat
smazaný uživatel

no na Championship sa ta uz nepytam

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to ale nevyzpytatelny porad. Loni v te nasi soukrome tipovacce jsme toho jeste s Aaronem tipnuli spravne zdaleka nejvic ze vsech.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale mne to bolo vtedy prd platne

Reagovat
smazaný uživatel

No tak promin, to si vyrid se Svenem nebo na koho si to tehdy vsazel

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej, na foxies

Reagovat
tomasinho

To by ses musel ptát mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

sak neviem ci taj ty si sa tam nepriplietol vtedy do tej diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy budes mit kiwwi?

Reagovat
smazaný uživatel

vcera som to akurat pozeral...4.5.

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaa moja fantaaaa...ja som uplne zabudol na nu

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

budem verit hrubasovi a jeho tiperskym znalostiam

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, Jamie, Jarvis - Bilya, ma nekdo anglicky sop?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak se lidi můžou smát Čapkovi kvůli jeho výslovnosti. Rusové se s tím vůbec nepářou a komolíjou jména hráčů jak je napadne. Jamý Óchára.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od nich bys nic lepšího ani nemohl chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Angličani se s tím neserou. Tomas Rozycky.

Reagovat
smazaný uživatel

tam ide skor o to ze im sa to strasne zle vyslovuje...oni nevedia poskladat take kombinacie hlasok za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, Angláni si s těmahle jménama jazyk lámat nehodlaj, no

Reagovat
minoLFC

ten hlas na tom ruskom kanale mi pripomína zaver S.T.A.L.K.E.R a

Reagovat
smazaný uživatel

To je tlak, tenhle tým prostě nemůže a nesmí spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ve vzajemnym zapase me uchvatili

Reagovat
smazaný uživatel

No to mě zrovna ne... svym honem na Bartona mě pěkně znechutili, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls už nové návrhy na rekonstrukcu Molineux? Po sezóně se začne stavět.

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1099605&page=4

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle má vypadat stadion ve městě. Výraznej, nepřehlídnutelnej a přesto tam pasuje a nekazí celkovej dojem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

By to nepěkně zošklivělo.

Reagovat
Chazy

Na tom stadionu je zajímavej tvar tribun, ty prázdný rohy vypadaj taky dobře. Po rekonstrukci to bude jeden z mnoha mnoha podobně vypadajících stadionů.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale Woves si zasloužíjou větší kapacitu. A to jinak neuděláš. Aji tak ten stadion bude osobitý. Sice hlavně z venku, ale alespoň že tak.

Reagovat
Chazy

Však jo, ale je to škoda, vždycky se mi Molineux líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky. Je to s přehledem nejkrásnější stadion v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to krasny, kvuli tomu jim taky preju tu zachranu. Maji vizi, potencial, sympaticky tym, nemaji dluhy...

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc majou bohatou historii, krásné dresy a hrajou na svoje poměry krásný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to tiez vyzera pekne

Reagovat
fantomas

Ale to je přesně ono. Oni dokážou hrát strašně pěkně, atraktivně, tlačit, ale takticky sou na tom s Blackpoolem snad nejhůř v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on nehraje Adam

Reagovat
afc

ale do prdele

Reagovat
Amos

Nezasloužený gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako většina... Vlci jsou ve většině zápasů lepší tým, ale zkrátka neproměňujou tlak a šance v góly a pak dostávaj takovýhle ...

Reagovat
Amos

Everton hraje ale děsně... snad to vlci ukopou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem viděl, ale je to neskutečný. Žeru je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nerobte tu zasa z nich chudatka

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne.

Reagovat
Side

Zrovna ten debil

Reagovat
fantomas

Leon. Jinak co to tam ten Hennessey vymejšlel?

Reagovat
smazaný uživatel

juhuuuuuuuu tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tohle me na Hennesseym stve, Hahnemann by sel Beckforda sbourat

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Jak já toho Osmana zbožňuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Osman je paradny hracik

Reagovat
smazaný uživatel

to co spravil teraz Beckford

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci Pochutnejte si na těch Karamelkách.

Reagovat
fantomas

Osman zatim - Asistence, další gólovej centr, jeden blok při hlavičce Fletchera, teď zase zabránil takřka tutový brance.

Reagovat
minoLFC

afc trhaj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

co uz,ani som nezacal zit a uz som odfajceny,to neznasam.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon vies na koho sa nabuduce obratit

Reagovat
afc

tak ono to bol tazky zapas a pred zapasom som favorizoval Everton,ale ked som videl tie zostavy,tak som neveril,ze to takto dopadne.Everton je proste nevyspytatelny a opat to potvrdili.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kraaaaaavo...Neville to trafiiiiil

Reagovat
Usty

Tak to dobrýýý den, pane Neville!

Reagovat
Chazy

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

To otočíjou. Bude to podobné zmrtvýchvstání jako proti Man City, ale tentokrát to dotáhnou do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Tak je potěšující že FA neměří dvojím metrem, ale trestá všecky blbosti, už ze sebe dělajou blbce.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/coleovi-hrozi-trest-za-nevhodne-komentare-o-fanouscich-ghany-144993/

Reagovat
smazaný uživatel

, ale už ze sebe dělajou blbce

Reagovat
Usty

What the STUNNING goal !!!!! Tohohle Rusáka žeru!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezone se vraci dom ne? Bohuzel...

Reagovat
Usty

Ale né.. nebo o tom nevím, že by něco bylo potvrzené, pouze nějaké spekulace.. když bude dostávat šance, tak neočekávám jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no do pici...tak toto bola lavacka!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem preco Osman a Bilyaletdinov nehravaju pravidelne

Reagovat
Usty

Protože Coleman.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to je pravy kridlo a na pravy kridlo Osman ani Bilya nepatri Duvody bych hledal jinde.

Reagovat
fantomas

A přesto tam teď Osman hraje, jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, bohuzel.

Reagovat
Usty

Kdyby Coleman byl fit, tak jeden z nich nehraje, bych řek. No, Bylia, vždyť Osman pravidelně hraje..

Reagovat
fantomas

Tragikomedie v podání celé vlčí defenzívy. Zase. Znovu. Opět. Už dvě sezony se na tom nic nemění, právě proto si přes určitý svý sympatie určitě zasloužej sestoupit. Přece neni možný, aby se před Biljou takle všichni rozestoupili a ještě se mu pomalu klaněli, přece neni možný, aby se Osman u autový čáry zády k brance, v souboji 1 na 1, bez problémů otočil a ještě odcentroval do gólovky. A takových drobností, které na týhle úrovni uměj dělat zápasy, je tam strašná kopa. Hrůza.

Jinak větší faleš tomu Bilja vážně dát nemohl, překrásnej gól.

Reagovat
Azza

Reagovat
Side

http://www.linkon.cz/yuprz

http://www.linkon.cz/l689e

Údajně nový dresy Arsenalu na novou sezónu. Nevím no, ty letošní se mně líbí víc. To cosi kolem toho znaku mně tam taky moc nesedí

Reagovat
fantomas

Viděl sem i horší verze.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Není to "cosi" ke 125. výročí založení klubu ??

Reagovat
Side

Je to možný no. Ale pokud tam chcou dat něco k výročí tak ať radši vymyslí něco jinýho, tohle je hnus.

Reagovat
mithro

MUFC team v Fulham: Kusz, OShea, Smalling, Vidic, Evra, Gibson, Scholes, Ando, Valencia, Berba, Nani

Berba hattrick

Reagovat
mithro

akurat zas paul a ando spolu to bude..

Reagovat
smazaný uživatel

videl si anda za rezervu?...paradicka co tam ten chlapec robil

Reagovat
mithro

videl videl, cely zapas ale tak to je rezerva tam aj Obertan vyzera ako fajn hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda z výkonů v rezervách nic neusuzoval vzhledem k PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Na rezervy koukám docela pravidelně a když se někomu daří tam, vzhledem k nasazení v PL to fakt nic neukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje to to, ze chalan prisiel po dvojmesacnom zraneni, nastupil na druhy polcas a robil si tam co chcel, otocil zapas a isiel domov...proste uplne iny level

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov sám na hrotě

Reagovat
smazaný uživatel

s Nanim a Valenciom na kridlach a pod nim Ando...nemam obavu

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

to je 4-3-3?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Tomanatura

Spíš 4231, ne?

Reagovat
fantomas

Jen přepis 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1, 4-3-3, 4-5-1 stale to iste

Reagovat
C-M@ster

6:0 Už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si dneska věříte, když jste si mohli dovolit nasadit vašeho 12. hráče na Chelsea

Reagovat
Side

Howard

Reagovat
Usty

A doprdele..

Petr Čech

Paulo Ferreira - Branislav Ivanović - David Luiz - Ashley Cole

Ramires - John Mikel Obi - Frank Lampard (c) - Florent Malouda

Nicolas Anelka - Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to potěš Mikel, Malouda, Anelka, Ferreira.... Proč sakra nezkusí aspoň někoho z mladejch?

Reagovat
Usty

No zrovna Mikel a Anelka jsou skvělý zprávy, ti tam museli bejt.. Záhadou mi je trio Ferreira - Lampard - Malouda.. a taky mi nedochází, proč nehraje Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je to psaný na 4-3-3 . Proč to proboha když už neni: Čech- Ivanovič,Luiz,Alex,Cole - Ramires, McEachran, Lampard, Zhirkov - Drogba, Torres ?

Reagovat
fantomas

Protože šetříte pár hráčů na LM!

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, nepovidej? Jenom se podivuju nad tím, že staví nekopy a ne mladší hráče...

Reagovat
fantomas

Jj, takže proto bys vrátil do sestavy Torrese s Alexem a jako jedinýho mlaďase bys tam zařadil McChrchela. No jó, proč mě to jen nenapadlo dřív!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi normální, pod vlivem nebo tak něco?

Reagovat
fantomas

Eh, že by první varianta byla správně?

Reagovat
SunFells

Nic si z toho nedělej, pochopit fandy Chelsea je těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

A čemu fandíš ty? Dle inteligence bych to tipoval na Shity...

Reagovat
SunFells

Já fandím tobě.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

Není to 4-3-3, proboha.

Dávat Drogba s Torresem dohromady může jen pitomec, McEachran nemůže hrát, zejtra je semifinále Youth Cupu, Alex je po zranění, Ancelotti řekl, že bude hrát max 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to není, tak proč to píšou? Alex v klidu hrát může a McEachrana už bych zkoušel v áčku...

Reagovat
Usty

Chelsea are expected to line up in the following 4-4-2 formation.

Alex v klidu hrát nemůže, McEachran hraje Youth Cup!!! Bože!

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

vsak bolo jasne, ze sa budete setrit na utorok, liga je uz pass

Reagovat
Usty

Žirkov je snad nějak příliš využívanej? On se naopak potřebuje rozehrát, chytit se.. To samé Bosingwa. A kdy jindy by se měl Torrda rozstřílet, než dneska..

Reagovat
Arbiter

Žirkov jasně šetřený na zápas s ManU, stejné to bylo i minulý zápas, to je podle mě evidentní...

Reagovat
smazaný uživatel

Zirkov je asi jediny hrac v lize, ktery se setri i na zapasy, do kterych pak nenastoupi

Reagovat
Arbiter

vůbec nenastoupil proti ManU ve středu, máš úplnou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, psal jsem o konkretnim zapase, typicka arbiterovska dedukce

Reagovat
Arbiter

tak jiný příklad máš? Pochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tobe taky chtit, abys neco pochopil

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Usty

Tak Bosingwa je nemocný, v pořádku.

Reagovat
Arbiter

nemocný jako nachlazení nebo tak?

Reagovat
Usty

prostě illnes, co já vím..

Reagovat
Usty

Vždyť ten hráč skoro nehrál letos.. potřebuje se spíš rozehřát, nakopnout sebevědomí.. na co ho šetřit..

Reagovat
Arbiter

no mi to neříkej...

Reagovat
Usty

Tak ty jsi říkal, že je šetřenej..

Reagovat
Arbiter

já ten krok neomlouvám...

Reagovat
Arbiter

co je s Terrym?

Reagovat
Usty

John Terry is rested

Reagovat
Arbiter

jsem zvědav na tu naší stoperskou dvojku dneska

Reagovat
Usty

Já spíš na naše eso na pravém beku

Reagovat
Arbiter

Reagovat
madridcan

Nechapem ten kurz na manchester.Prajem si jednotku,ale na tiket dam remizu...

Reagovat
fantomas

Omg, Coyle se dočista zbláznil! Jakési 4-3-3 se zálohou Lee-Muamba-Petrov, to bude mít Fabrice co dělat. Stejně tak Steinsson za křídlem Elmanderem. Jediný pozitivum Alonso místo Robinsona, ani Davies neni na lavičce.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Coyle dava do hry vsechny tri (Elma, Sturridge, Kev) uz od prichodu Sturridge ne? Jen tam chybi ten Holden, takze se treba vic do stredu posune Lee. Ale nic, co by extremne vybocovalo z Coylova standardu, tam moc nevidim...

Reagovat
fantomas

Z Coyleova standardu to vybočuje už jen tim, že se namísto 4-4-2 hraje 4-3-3. Elmander předtim hrál normální RM (i když s jeho bráněnim to stejně bylo jakési křídlo). Další odbočení pak je, že vedle Muamby nehraje žádnej "holding midfielder", nikdo podobnej Daviesovi nebo Holdenovi, místo toho tam sou dvě čistokrevná křídla - ještě do systému 4-3-3. Jestli ani tohle pro tebe nejsou pořádný zvláštnosti, tak pak už nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

A neni to proste proto, ze tam nikoho takovyho nema? Holden out, Mark Davies ma ten kotnik a nikdo dalsi tam uz neni ne? Takze jedna zmena vynucena zranenim Holdena rovna se blaznovstvi Coyla?

Reagovat
fantomas

Davies už měl bejt v pořádku, ale asi to ještě nechtěl riskovat. Plus je tam Cohen a lepší varianta by snad byl i ten Blake. Bláznovství je právě ta změna rozestavení, ke kterýmu vedlo zranění Holdena, a přitom vůbec nemuselo! Navíc ho teď zápas WHU akorát namlsá a to pak nechci vidět proti schopnějším soupeřům.

Reagovat
Chazy

Vím, že to nic neznamená, ale dneska Wigan (s výjimkou jednoho obránce) nastupuje s tím nejsilnějším, co má. Takže by to snad neměla mít CFC tak snadný. Ale stejně to bude 5-0.

Reagovat
Usty

kamaráde, tohle klidně může dopadnout 1-1

Reagovat
Chazy

To jo, ale dopadne to 1-0 pro CFC, protože Sammon v 93. minutě vykopne míč letící do prázdný brány.

Reagovat
Chazy

Vím, že to nic neznamená, ale dneska Wigan (s výjimkou jednoho obránce) nastupuje s tím nejsilnějším, co má. Takže by to snad neměla mít CFC tak snadný. Ale stejně to bude 5-0.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan,Wolves a WHU do Championship.

Reagovat
terry

Ty vole, tak to jsem teda zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proč?

Reagovat
terry

Se podívej na sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha...tak to jo. Tak podle sestav se to určuje? Aháá....

Reagovat
Arbiter

No já jsem na náš výkon teda také dost zvědavý...

Reagovat
terry

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ted´ sem se koukl na sestavu....

Reagovat
Usty

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

No vyhrát vyhrajem,ale sestava na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

blackpool, wolves a west brom pre mna idealne do Championship

Reagovat
terry

Ale jedno pozitivum tam je, ta lavička je supersilná.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tomekcz

Snad uhlidame Zamoru, ten bude hodne nebezpecnej, uz se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně nechápu proč by nemohl Wigan spadnout. Nebo spíš hloupá reakce terryho.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Tomekcz

no teda zatim nic moc, Fulham uz 3x zahrozil, ty diry sou docela velky

Reagovat
Tomekcz

BERBA, to byla akce Nani ale asi ofsajd

Reagovat
fantomas

Nani. Berba.

Reagovat
SunFells

Offside

Reagovat
Tomanatura

To byla akce jak z 8. španělské...

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

ofsajd hranicny ale take sa maju pustat nie?

inac pekna akcia, ja som sa len bal ze to nani zas posle niekam na divakov

Reagovat
fantomas

Oběma nohama stál za poslednim obráncem, až tak hraniční to nebylo.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mithro

hm no mne sa zdalo ze to bolo tak pol na pol ale nehadam sa, videl som to len raz

Reagovat
fantomas

Ale co, ta akce si stejně gól zasloužila.

Reagovat
terry

Může mi někdo říct, kdy jsme naposledy vážně zahrozili ze standardky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nani + Berba...kde sa tito hrabu na Balea

Reagovat
Ted

Sturridge :( Ale musím uznat že to byl pěkný gól...

Reagovat
terry

Sturridge.

Reagovat
Arbiter

Studge

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Luzi má ve Studgeovi zdatnou konkurenci v boji o titul "nákup zimy".

Reagovat
fantomas

Luiz

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tomekcz

Andy to se dava, Berba

Reagovat
mithro

berba a toto nam sedi na lavicke

Reagovat
SunFells

Bolton už druhý, asi přepnu

Reagovat
fantomas

Škoda, Andy by se už taky mohl chytit - zatim se mi dneska líbí.

Reagovat
fantomas

LEEEE!

Reagovat
Usty

Pěkně se to sype..

Reagovat
Arbiter

ale od nás ne

Reagovat
Usty

Kdo čekal opak?

Reagovat
Arbiter

No já čekal větší nasazení Ale svým přístupem mě fakt serou...

Reagovat
Kaze

Ta kvalita těch SopCast streamů je poslední dobou fakt mizerná

Reagovat
fantomas

Držení míče za poslední pětiminutovku - 80% - 20% pro MU.

Reagovat
mithro

ty nepozeras bolton?

Reagovat
fantomas

Ne, nepíšu jeho report a potřebuju si aspoň jeden předepsat, protože po pátý odcházim.

Reagovat
Tomekcz

Nani ten je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

1 na 1 je Nani s prehladom najlepsi hrac v PL...to je neuveritelna lahkost s akou si obchadza hracov

Reagovat
mithro

Nani si tam z nich robi dobry den

Reagovat
fantomas

Schwarzerovi jenom uzlíček přes rameno a mohl pokračovat na vandr.

Reagovat
mithro

Reagovat
Kaze

f**** yeah!!!

Reagovat
fantomas

To byl gól!

Reagovat
Tomanatura

Nani už 2 asistence, ale ve výběru je Bale

Reagovat
fantomas

Hlavně dohromady jich má už tak 15?

Reagovat
smazaný uživatel

17

Reagovat
fantomas

Wow. FA pěkně ujela.

Reagovat
Kaze

celkově (i dneska) 18, ne?

Reagovat
Usty

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

jaj vlastne ano...9+18...co je to oproti Baleovym 7+3

Reagovat
Tomanatura

Je to pašák. Když si vzpomenu, jak jsem ho před rokem a půl hnal z United...

Reagovat
Kaze

Tak on ještě před dvěma roky byl takovej sobec, že i Ronaldo vypadal vedle něho týmově

Reagovat
mithro

no presne pre taketo veci Tomas holt jednotkou u United nebude

Reagovat
Tomekcz

co vis, VDS udal taky to stejny a byl z toho gol kdyby chytal pravidelne tak bude jeste lepsi

Reagovat
fantomas

Než kdo, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

ako on sam

Reagovat
fantomas

Už sem se lek.

Reagovat
mithro

neviem, on to spravi kazdy zapas a niekedy aj viac krat, ja nevravim, ze je zly brankar ale my potrebujeme istotu a pri nom nikdy neviem kt center mu vypadne pod nohu utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

zasa neprehanaj...Kusz uz nespravil vacsiu chybu ani nepamatam

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mithro

nikto ju nepotrestal, dnes tam byt iny utocnik pokojne z toho mohol byt gol, pre mna on proste nie je istota

tym ale nechcem povedat ze drukujem za llorisa de geu a bohvie koho este, len to bude holt tazke nahradit VDS

Reagovat
Arbiter

Dyť i Luiz toho udělá na kraji víc, než Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

že by se chelsea dostala zpět do krize?

Reagovat
smazaný uživatel

spet? oni uz tu krizu prekonali?

Reagovat
Godwinson

Sturridge, alespoň něco pozitivního.

Reagovat
Arbiter

To je málo

Reagovat
Godwinson

V širším hledisku to není zase tak málo, aktuálně asi jo :) Jak hraje Chelsea?

Reagovat
Arbiter

hádej...To nasazení je špatné, Malouda na houby, Anelka neviditelný, přechod do útoku žádný...

Reagovat
Godwinson

No, hlavně nějak doklepat tuhle sezónu ... a v létě vyřešit problémy.

Reagovat
Arbiter

Nejhorší je, že máme na to skončit před Arsenalem a oni ne...

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že Chelsea má směle i na titul ... a ani to nejspíše neklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Teď už se musim jenom smát.. fakt nemá.

Reagovat
Arbiter

To je jen o nasazení, kvalitu máme...

Reagovat
terry

Na papíře jo, dohromady bych o tom pochyboval.

Reagovat
SunFells

Směle Za 7/8 kol stáhnout 11 bodů, to asi fakt neklapne.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě jsem myslel celkově a ještě jsem to doplnim smajlem, čekal jsem jistou blbovzdornost svého příspěvku .... sorry.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nesoudní puberťáci si především neuvědomují, že čukotka má na to obsadit 5. místo.....

Reagovat
Godwinson

Nesuď podle sebe. Navíc to pochopitelně určitě má .. i když nevím přesně, jaký mají los.

Reagovat
terry

Na hovno.

Reagovat
Xavi8

Lamparda asi Carlo nemoze posadit, ze?

Reagovat
terry

Může.

Reagovat
Arbiter

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad nedal jedinou přihravků....Jde to sním od 10k5., bohužel tam nic lepšího není no

Reagovat
sintha

Nemáte prosím někdo slušněj anglickej SopCast na Chelsea? V lepší kvalitě jsem našel akorát něco italsky.

Reagovat
smazaný uživatel

taky zapas sa uz ani vysielat neoplati

Reagovat
sintha

Když nemáš co říct, tak mlč.

Je vůbec takový channel? Koukal jsem se snad všude.

Reagovat
Arbiter

No díval jsem se a dneska to nevysílá ani ruský kanál přes sopcast...Takže se spokojit s tím, co máš.

Reagovat
sintha

No jo, přijde mi, že jak přestal vysílat SkySports HD na SopCastu, tak je to čím dál tím horší.

Reagovat
Tomekcz

Tak zapas jak se ocekaval, docela nuda, Fulham ma casto mic, pockali sme si na protiutoky a jsou z toho 2 goly. Ale ta zaloha Anderson Gibson Scholes od toho se nedaj cekat zazraky, Scholes je hodne zatazenej Anderson dost kazi a Gibson se moc neukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, ta zaloha je v tomto zlozeni dost slaba :/ ale berba,nani a LAV su skvely

Reagovat
papos182

Anderson kazi? To neni mozne, vzdyt hral uzasne za rezervu

Reagovat
Tomanatura

Je dost možná nejlepší na hřišti...

Reagovat
papos182

No mne se to jeho tvrzeni taky zdalo divne...

Reagovat
r.mrazik

tak me napada...byl nekdy nejaky zapas,kdy Gibson popobehl a rekl si o mic? ten kluk jak kdyby tam vubec nebyl...totalne zbytecny

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
r.mrazik

blbost to neni...jak kdyby tam nebyl,akorat stini pri braneni...ostatne skoro jako kazdy zapas...nema Fletchovo vytrvalost a tackling a ani Scholesovo pasy...nema nic...prumerak...

Reagovat
Tomanatura

Průměrný je, ale svoje si dneska určitě odehrává. Schválně se po zápase podívej na statistiky.

Reagovat
r.mrazik

jen rikam,ze nic neprida...svoje bych si tam dneska odehral snad i ja na jeho miste...

Reagovat
Tomanatura

To určitě ne, pasů přes půlku měl dost, občas se prohodil s Andym, párkrát vysunul Valenciu... Je toho docela dost, jenom to nejde moc vidět, jelikož Andy dnes přehrává celou zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

asi me moc nepresvedcis...Gibson je prumerny hrac,ktery i dnes hraje prumerne...ale jo,na tyhle zapasy at si tam stoupne,aspon si ostatni odpocinou...

Reagovat
Tomanatura

Ideální 4. záložník

Reagovat
r.mrazik

a uplne me toci,jak vzdycky kolem tech hracu skace a nikdy nevybojuje zadny mic...leze mi na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je tvoj boj

Reagovat
r.mrazik

co to je za reci? jakej muj boj? proste ma na MU leda jako nejaky xtý zaloznik a i tak neprida te hre nic,nez ze posunuje mice...je bidnej

Reagovat
Tomanatura

A koho bys jako 4.-5. záložníka chtěl? Já myslím, že odchovanec a hráč, co si odehraje svoje, na tuto pozici bohatě stačí, není potřeba ho vyměňovat za nějaké Rodwelly nebo další supertalenty, co pak budou brečet, že málo hrají. V těch 15-20 zápasech většinou nic nepokazí a body se kvůli němu neztratí.

Reagovat
r.mrazik

cekal bych nekoho jineho...kdyby aspon bojoval,jenze to jeho chozeni...achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj boj v tom ze ti lezie na nervy...ako pise tomanatura takyto hrac je uplne postacujuci ako 4.-5. zaloznik...dnes odohral solidny zapas na poste DM, co od neho vlastne chces, aby behal jak s pes po ihrisku a rozdaval finalne prihravky?

Reagovat
r.mrazik

kdyby to umel,tak proc ne...?

chtel bych aspon jednu cinnost,kterou by obohatil tym,kdyz je na place...bud bojovnost,nebo kvalitu prihravek...nema nic,snad jen strela,ktera se povede jednou za x zapasu a pozicni hra,kdy jen skace a stini...nekomu to treba staci,ale od nahradnika v MU bych cekal aspon neco,nez vlastne poradne nic...

Reagovat
vodka

si moc přísný, on dokáže občas překvapit.... jak pár skvělýma nahrávkama, tak obětavým zákrokem, tak Carrickovou poziční hrou... akorát neni schopný to předvádět pořád... ale pokud se zlepšil jak prase Nani, tak kromě obertana už věřím každému...

Reagovat
smazaný uživatel

Gibson je skvělý na střídačku. Pokud si to uvědomí a přijme tuhle roli v United, tak tam může klidně být dalších patnáct let a odejít jako legenda. A nemyslím si že by byl úplně zbytečný. Má relativně povedené střely z dálky - když na nich zapracuje, tak může být hodně prospěšný.

Reagovat
terry

Takhle se bojuje!

Reagovat
Arbiter

Proč je Ancelotti před odchodem na hřiště nenakopne pořádně do zadku? Někteří jedinci by to potřebovali jako sůl...

Reagovat
terry

Všichni.

Reagovat
Arbiter

Petr? Luiz? Ivanović?

Reagovat
Usty

I ten Luiz měl tři okamžiky, kdy bych ho vyfackoval..

Reagovat
Arbiter

jo, neobešel se bez chyb, jinak pojď na icq

Reagovat
Usty

Je to nutný? Nechce se mi

Reagovat
Arbiter

jo, je

Reagovat
Usty

Poď na facebook.. :D Marek Ustohal..

Reagovat
Arbiter

to si tě mám jako přidat do přátel, jo?

Reagovat
terry

Čech ne a stopeři dneska nevím, jak si vedou, nestíhám to sledovat úplně podrobně, ale to je jedno. Ten tým prostě potřebuje nějakej impuls.

Reagovat
r.mrazik

ted ukazovali sestrih a dneska padaji nadherne goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Etteringthon.

Reagovat
r.mrazik

Jones to pak taky krasne trefil

Reagovat
Counter

A přesto je pro mě zatím nejhezčí vývoj na Stand for Bridge :)

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Teď jsem přišel - jak hrajem?

Reagovat
smazaný uživatel

paradne

Reagovat
Tomanatura

Pomalu.

Reagovat
Tomekcz

nuda ale je to 2:0

Reagovat
vodka

perfektní reakce

Reagovat
terry

Sturridge je neskutečnej.

Reagovat
Usty

Sturridge...

Reagovat
Arbiter

Jaký teď má Studge průměr v Boltonu, gól na zápas?

Reagovat
terry

6 gólů na 8.

Reagovat
Usty

8/6

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
Tomekcz

kde jako byla zluta karta?

Reagovat
Chazy

Martinez by měl střídat, chybí tam nějakej nápad a rychlejší pohyb. Rodallega vůbec nepodrží míč. Nůda.

Reagovat
mithro

jasna zlta

Reagovat
Tomekcz

no uz sem myslel ze to je gol vzdyt je nikdo nenapda, tam maj mista kolik chcou na strelu

Reagovat
Chazy

Omg Sammon, ať jde Martinez do prdele ...

Reagovat
Chazy

To snad není možný, proti City Habsi nechytí přihrávku, tady zas tohle. Jestli se spadne kvůli takovým nesmyslům.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na Cardiff

Reagovat
Chazy

Koukal jsem ...

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola krasna one-two akcia

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Ach jooo

Reagovat
SunFells

a takový debilní gól.

Reagovat
Counter

to určitě zavinil Sammon

Reagovat
Chazy

Ty seš taky kretén.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Určitě jo. Asi jeho příchod na plac Al Habsiho znervózněl.

Reagovat
terry

Jak tohle charakterizuje dnešní "výkon".

Reagovat
Arbiter

Snad ten gól nezajisti tomu Francouzovi základ proti ManU

Reagovat
SunFells

Tož teď to musí Wigan srovnat a když ne, tak by aspoň Torres mohl nastřílet tři tyčky.

Reagovat
Godwinson

Ferda skóruje, to už jinak nejde ...

Reagovat
niflheim

Rafael už má taky snubák...tak to už nepoznáme nikdy

Reagovat
Arbiter

A on Malouda fakt dohraje

Reagovat
Tomekcz

doufam ze si to nechavaj v tydnu na Chelsea, pac z tohodle boli oci , uz aby piskal konec

Reagovat
mithro

cele to pripomina taky lahky vyklus v peknom pocasi

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě ztoho bolí oči. At´ je už po sezóně...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
r.mrazik

jak jsem tomu Smallingovi neveril,tak ten kluk je stale lepsi a lepsi...a kdyz hraje vedle Vidice,tak je skvely...

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

Berba gol, Nani 2 asistence a cisty konto + 3 body ale jinak to byla pekna uspavacka

Reagovat
niflheim

Paráda ... 5 vítězství ještě by to chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím "něco",že Torres letos už nedá gola.

Reagovat
smazaný uživatel

penis?

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres zas nedal gola?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reading fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

oni to nakoniec vyhrali?

Reagovat
vodka

moje nejlepší zápasy v životě odehrál Tottenham s jolem a Reading s Coppellem

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlip proti sobe 6:4 co? To byl jeden z nejuzasnejsich zapasu, co sem kdy videl. A i ted stoji za to Reading obcas videt, McDermott s nima udelal obrovskej kus prace a hodne si preju je videt v PL pristi rok

Reagovat
smazaný uživatel

Millwall,Cardiff.

Reagovat
Godwinson

Scunthorpe

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt porazili nejvetsi shit v Championship, za to by meli dostat nejakou pametni desku aspon

Reagovat
Godwinson

Naopak. Ale tak, hráli bez vrchního sympaťáka Taarabta a pořád mají slušnej náskok, takže v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký shit? Co to tady předvádíš za pózu? QPR je QPR, žádný shit

Reagovat
smazaný uživatel

QPR je nejnesympatičtější tým champu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co tak o něm víš, a co víš o ostatních klubech? Ta vaše přiteplelá hra na sympatické a nesympatické kluby je doceala srandovní ....

Reagovat
smazaný uživatel

To mas pravdu, spouste lidi jsou nekoncepcne se chovajici tymy jako QPR sympaticky, zarnym prikladem je treba Cukotka, ale i presto je jasny, ze vetsine lidi tento pristup moc sympaticky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tigers neprohrali venku uz 15 ligovych zapasu v rade

Reagovat
Chazy

Tak teď mi dlouho trvalo, než mi došlo, že myslíš Hull Mohli by se vrátit do PL, chybí mi rugby derby.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Detroit te poznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

mne teda vobec nechýbajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool - Arsenal, tip 0. Kéž by. Arsenal dokáže ztratit snad cokoliv, ale tým kvality a formy Blacpoolu nejspíš přetlačíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazit Blackpool by už definitivně znamenalo, že to vzdáváme. Dneska se musí vyhrát, prostě musí. Snad to vyjde, zas máme nějaké absence, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

I think it's all over yet.

-- Alan Shearer --

Reagovat
smazaný uživatel

Můj třetí nejoblíbenější hráč z těch kteří nikdy nehráli v Man United a mrzí mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

On totiz vedel, ze mu United nemaji oproti Magpies co nabidnout.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom to myslím nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

No pry ho presvedcil Keegan, ale co ja vim. Bylo mi tehdy celych sest let

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

ja som rad, inac by sme nemali v United Erica

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si vzpomnel na tu podzimni Alanovu radost na tribune s tiketem v ruce prave proti Aston Ville, kdyz Carroll daval posledni gol... Prijde mi to hrozne davno

Reagovat
niflheim

Slabší týmy se dneska hecnou

Reagovat
smazaný uživatel

Prave naopak doufam, ze se Villa nehecne a ztrati

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Arsenal

Reagovat
blade115

a jeho prohru s Blackpoolem

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zachytili jste včera na twitteru, jak se Piers Morgan pustil do Ria Ferdinanda?

Reagovat
smazaný uživatel

o co islo?

Reagovat
SunFells

"@rioferdy5 I thought you were supposed to be good at this Twitter banter - I'm making you look dumber than Rooney"

Reagovat
vodka

a když teda pročítám ty drby, tak:

Sir Alex Ferguson is planning a sensational summer swoop for France legend Zinedine Zidane’s teenage son.

Enzo Zidane, 16, is with his famous father’s old club Real Madrid and earning rave reviews.

But Zidane Sr reckons a move to Manchester United would benefit his boy’s career, and Old Trafford boss Fergie already has Enzo on his radar. Juventus are also tracking Enzo, who – like his Dad – is an attacking midfielder.

A source revealed: “Zinedine may feel that his son’s career aspirations could be better served at Manchester United because of Sir Alex’s reputation for giving young players their chance.

“Enzo is regarded as a star of the future and is most adept in a similar advanced midfield role to that adopted by his father.”

Reagovat
Kaze

no s tím jeho stylem nwm nwm, hodil by se spíše do Arsenalu nebo 4-5-1, ale stejně v koutku duše doufám, že to vyjde a on se prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden to neřval zřetelně do kamery tak, aby si toho každej všim...

Reagovat
vodka

ale když se podíváš na argumentaci FA k Rooneyho trestu, tak to vůbec nevadí...

Reagovat
vodka

je totiž celkově za používání nadávek... navíc, kamery zachytily aj tyto nadávky, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

no tu jsem neviděl, jestli jim jde o celkový vymýcení nadávek ze hřiště, tak pak by měli trestat i tyhle případy... ale je to nesmysl, nadávání do kamery chápu, ale tohle..

Reagovat
vodka

rooney byl trestaný za “offensive, insulting and/or abusive language,” který rozhodčí neslyšel... ve výsledku jsou vinní i tito.. ale s tím ,že nic nebude, su dávno smířený..

Reagovat
smazaný uživatel

lol, cele je to divne..ked z piatich centimetrov fuckuje a prska rozhodcovi do ksichtu kazdy zapas je to v pohodicke, ale ked to rozhodca nepocuje, dostane ban?

Reagovat
niflheim

Ten trest byl směšný od FA. Ale tohle je jen takový výstřel do tmy.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Liverpool prý nabízí 15mil. liber za Enriqueho. AC Milán 13. Mohli by se přebíjet aspoň ke dvacítce, když už bude muset José odejít

Reagovat
vladis271

Reagovat
Yanek

Priorita je Taiwo

Reagovat
smazaný uživatel

Být fanoušek Newcastlu, tak mi teď Liverpool leze na nervy. Ještě, pokud podají nabídku i za toho Tiotého...

Reagovat
Godwinson

AC bude výmysl, ti budou mít skvělého beka zadarmo.

Reagovat
vladis271

http://www.liverpoolsky.net/index.php?option=com_content&view=article&id=4790:steve-gerrard-sa-roztapa&catid=22:a-team&Itemid=13

stojí zato si to prečítať. A ak chce Steeve s LFC titul viac ako čokoľvek iné, tento krok by spraviť mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Steven musí hrávať menšiu porciu zápasov, predal by som ho nerád...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam viacej dôvodov prečo je stále zranený.

-nekvalita kádra, v strede pola je na veľa vecí sám

nedostatočná šírka kádra

frustrácia z toho, čo sa na AR deje

uponáhlané príchody po zranení, hlavne preto, lebo nemáme šírku kádra

chuť hrať celé zápasy, aj keĎ nie je 100% fit

Tomkins má pravdu, ale má to DOSŤ povyhtrháné z kontextu, repspektíve tie veci, ktoré sa mu hodia sú v tom článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak to dnes bude 300. Cescův zápas za Arsenal ve všech soutěžích

Reagovat
Chazy

Chelsea goal was a 'crime' - Martinez

Reagovat
SunFells

Reagovat
Arbiter

no image ManU by to rozhodně prospělo

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel na Twitteri: Was asked what would make Rooney happy. Only suggested a new challenge, would make him happy. Never said he SHOULD move.

media si poprekrucaju vsetko ako sa im paci no

Reagovat
Arbiter

nemění to nic na tom, že by jeho přestup pomohl image ManU

Reagovat
r.mrazik

ale houby...kdo chce psat bit,hul si vzdycky najde...jen at ten trapacek zustane kde je,hraje zase konecne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

United Line up, Johnstone, M. Keane, McGinty, Thorpe, Fornasier, Tunnicliffe, Cole, Pogba, W. Keane, Lingard, van Velzen

Subs, Ekangemene, Coll, Lawrence, Daehli, Rudge

uhrat dobry vysledok na SB, v odvete uz bude Morrison...C'mon United

Reagovat
Arbiter

dávají to někde?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

to jsem našel také otázkou je, zda to tam fakt budou dávat...

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nedavali...navyse je este moznost ze to pojde na Chelsea TV na ktoru ma prava STV3 takze skusim to pozriet este aj v TV

Reagovat
Arbiter

tak třeba ten veetle nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

už se 20 minut dívám

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany dnes slavi 25. narozeniny. Tak vsechno nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

taký mladý a tak dobrý... škoda, že hrá zrovna v City

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Manchester United Youth Cup!! Kalas v základu! http://www.magictv.co/

Reagovat
Arbiter

McEachran kápo

Reagovat
Godwinson

Pogba

Reagovat
mithro

lalkovic je riadny cyklista

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

goooooool!!!

Reagovat
sintha

Podobnej jak včera.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Hh, skoro identický gól jako včera proti Wiganu.

Reagovat
Arbiter

jj, až na to, že tentokrát si to hráči posrali sami

Reagovat
mithro

toto bola chyba brankara, vcera to bol faul torresa

Reagovat
SunFells

Nebol To jde na Habsiho triko.

Reagovat
mithro

tak to ani nahodou, torres ho jasne fauloval

Reagovat
Arbiter

aspoň k něčemu je zatím Torres dobrý

Reagovat
Godwinson

Mně se ten přenos asi po patnácti minutách sledování přetočil do 13.minuty a jel od znova, tak jsem to vzdal :)

Reagovat
Arbiter

tak aspoň přibližně víš, jak ten gól vypadal

Reagovat
Godwinson

Nevim, neviděl jsem ten včerejší.

Reagovat
Arbiter

tak to máš blbé, no

Reagovat
Arbiter

Chalobah druhýýýýý

Reagovat
SunFells

Almunia, Eboue, Koscielny, Squillaci, Clichy, Diaby, Wilshere, Fabregas, Nasri, Arshavin, Van Persie

vs

Lee Mason

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
j_mrazik

Doufám, že ten černej bazén rozsekáme!

Reagovat
Godwinson

Je tam.

Reagovat
Arbiter

opět Chalobah

Reagovat
SunFells

Ten u tyčky, co vyskočil asi 15 čísel, byl dobrý

Reagovat
j_mrazik

Na co sakra koukáte?

Reagovat
Arbiter

Youth Cup Chelsea vs. ManU

Reagovat
SunFells

Youth Cup Chelsea - United http://www.magictv.co/

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

tak zase víš co, stal na místě, to se blbě skáče

Reagovat
smazaný uživatel

Cole, najmensi hrac na ihrisku asi

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial Chelsea o cosi lepsia

Prvy gol dost smolny (brankar to riadne zvrzal) naopak skoda tej 100% tutovky Keana na druhej strane

Z Chelsea vycnieva Lampard, Lalkovic je rychly jak hovado

Z United ma zatial zaujal len Pogba, skvela praca s loptou, na pathalierniku sa dokaze vymotat...samozrejme ze prehanam, ale pripomina mi Zidana

treba dat jeden golik, do odvety na OT bude vysledok 2:1 skvely

Reagovat
Arbiter

Lalković rychlý, ale zbrklý, mohlo to být klidně 3:1

Reagovat
vitasrp

Jojo, v zakonceni je zatim docela slaby, dneska mel dve velky sance plus jednu polosanci, bohuzel to ale vsechno zadrbal.. Kazdopadne ta jeho rychlost je neskutecna, na nej se krasne daji hrat mice za obranu, protoze on vsechno dobehne.. Fakt bych proti takovymu hraci hrat nechtel..

Od nas je jinak jasne nejlepsi McEachran, coz se aledalo naptosto logicky ocekavat.. Kazdopadne techniku a prehled ma opravdu luxusni, jeho nahravky jsou vetsinou lahudkovy.. az na jedno zavahani pri komunikaci je dobry taky Chalobah, dve branky jsou dokonala tresnicka.. Vubec ale celkove se na o utkani paradne kouka, ten tym je doslova nabitej dynamickyma typama fotbalistu, coz je oproti acku hrozny rozdil.. Acko hraje bez pohybu, statiky, kdezto juniori hrajou krasny behavy fotbal.. Jasne, ze je to zpusobeny i absenci nejakych extra taktickych pokynu, ale nic to nemeni na tom, ze je totak trikrat koukatelnejsi jal vcerejsi vykon a tymu

Reagovat
smazaný uživatel

McEachran je hlavne slabucky v subojoch...Pogba sa tam donho raz oprel podla mna cisto, suboj rameno na rameno a chalan odletel jak spinave pradlo...ale inac prehlad a nahravky fakt luxusne

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

prehald a prihravky ma paradne ale mali by ho dat na nejaku specialnu dietu, s takou postavou bude mat hrozne tazke sa presadit

Reagovat
terry

BREAKING: Manuel Almunia has been taken ill and Jens Lehmann will start the game at Blackpool.

Reagovat
Arbiter

to bude komedie, škoda, že to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

hůř jak ten tragéd chytat nemůže, to fakt nejde.....

Reagovat
SunFells

Co jsem viděl jeho výkon proti Wiganu, tak si tím nejsem tak jistý ...ale minulý týden prý zase chytal dobře, tak jsem zvědavý. Nicméně těší mě to, bude to zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po takové pauze a asi bude nejstarším hráčem v historii Arsenalu co hrál PL

Reagovat
SunFells

Jojo, něco takového jsem četl

Reagovat
SunFells

Změna, Jens bude chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne je zle a ešte to ani nezačalo...

Reagovat
smazaný uživatel

beriem si popcorn, toto bude vrchol sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Jensom v bráne. Sa budem smiať cez slzy, predpokladám.

Reagovat
SunFells

DJ vs Jens, to bude maso

Reagovat
smazaný uživatel

Jens v bráně, to si nemůžu nechat ujít

Reagovat
Counter

Jeeens Nudit se dneska nebudeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

a ještě větší sranda bude, když se zraní... To půjde chytat asi Koscielny

Reagovat
Godwinson

Tak pravděpodobně by tam byl lepší jak na stoperu.

Reagovat
Amos

ne asi

Reagovat
herbage

OT: OVM - dneska co předvedl Bárta, hluboce smekám

Reagovat
terry

Povídej, jsem to nestihl, nebyl jsem doma. Aspoň ve zkratce.

Reagovat
herbage

Podívej se na záznam, tady je škoda slov

Reagovat
vodka

+ ohledně škárky jak mu bylo do breku pomalu...

by mě zajímalo, s čím za škárkou přišli, že ho přinutili tak otočit...

Reagovat
herbage

Škárka je klasickej prospěchář, takže mu stačilo zamávat penízky před nosem

Reagovat
vodka

a Nečas ukázal, že je pěkný sráč... Padlo moc silných slov a on se nedokáže nijak obhájit řekl byach, že tím nastartoval svůj pád...

Reagovat
j_mrazik

Neskutečně měkkej. Neumí si to tam srovnat. A přitom je to asi týpek, na kterýho nikdo nemá nic.

Reagovat
vodka

tak on má v ods strašně slabou pozici, on je ve strašném presu, ale nemá na to, aby to unesl...

Reagovat
Arbiter

Tak celá vláda půjde do kytek, řekl bych...

Reagovat
vodka

to bych si tak jistý eště nebyl... záleží, kdo první stáhne ocas... asi holt nečekali, že Bárta se tak dokáže držet, včetně toho, že zatím nebyli schopní sehnat ty 4 další lidi...

ale nečas je momentálně to těžce prokoučoval, pokud nemá nějaké eso v rukávu, tak dozajista velice brzo končí...

a ten kmenta je fakt odpad... strašně se těším na pondělní respekt...

Reagovat
Arbiter

ti si ho v Respektu podávají, že?

Reagovat
vodka

asi tak, pro mě jsou spurný, švehla, tabery nejlepší novináři u nás...

Reagovat
vodka

já právě nevim, co napíšou, ale těším se...

Reagovat
j_mrazik

Hele, v Belgii nemají rekordně dlouho vládu a jde to.

Reagovat
Arbiter

tak tam jsou silné ty vlády regionů, proto to jde

Reagovat
Arbiter

Bártovi snad nejde nefandit v tomhle

Reagovat
j_mrazik

Náhradní golman je asi Bendtner.

Reagovat
Counter

Už perlí

Reagovat
j_mrazik

Jaká by byla asi tak cena, kdybychom prodali van Persieho?

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš snad hypoteticky, že jo? Já bych řekl kolem 25, ale to taky záleží...

Reagovat
SunFells

Za tu částku by se ani nevyplatil prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Ale řekl bych, že jeho cena tak nějak tolik bude.

Reagovat
j_mrazik

Neskutečně mne vytáčí, tak jsem si říkal...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe vytáčí Persie To jako čím?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? Tam měly být jiný smajlíky...

Reagovat
j_mrazik

Brždění breakových situací, kdy se neustále vrací dozadu. Styl jeho zakončování - neustálý záklon, přitom on tu střelu má kvalitní. Nevím, proč to dělá.

Snad se dostane zase do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Ale je zvláštní, že i když dělá tyhle věci, tak mu to stačí na to, aby byl pořád dost produktivní a efektivní...

Reagovat
j_mrazik

Být někdo lepší v útoku, tak je to min 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš o tom, že jsme hrozně, ale hrozně laxní v koncovce. Nejenom Persiem.

Reagovat
j_mrazik

Správně se s tím nemazal Eboue.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska ti musím dát zapravdu. Už měl mít minimálně hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

on väčšinou vytáča len súperov, so what?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

je taaaam...Lingard 2:1

btw Pogba je pan

Reagovat
Usty

To je hrůza jak se to po změně stran otočilo. Mám podezření, že je Stamford Bridge nakloněný o několik stupňů na jednu stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno bol v satni Fergie

Reagovat
Usty

možno i v té naší.. jinak Lalkovič.. nejlepší hráč

Reagovat
mithro

ravel ma trest aj na odvetu alebo uz bude k dispozicii?

Reagovat
smazaný uživatel

moze hrat v odvete...dnes citelne chyba

Reagovat
mithro

tak to je super

Reagovat
SunFells

Nebyl ne?

Reagovat
j_mrazik

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

Abou

Reagovat
SunFells

Dle hry to vypadá trochu na ostudu, ale už jsme měli vést 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Arsenalu sou asi smířený s tim že titul je v háji..... z gólu se radovali jak kdyby snížili na 1:4

Reagovat
Counter

Cesc za 20 minut poslal tři luxusní kolmice za obranu Skvělý gól, jen tak dál.

Reagovat
herbage

Abou Vassiriki.....

Reagovat
smazaný uživatel

s Bendtnerom moji obľúbenci. A keď dá gól aj Emman, tak to musí byť krásne nedelné popoludnie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner může být něčí oblíbenec? Pro mě teda jeden z nejméně sympatických hráčů v našem kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase nechápem, čo na ňom všetci neznášajú. To, že je namyslený? Ale no táák, na tom sa dá iba smiať a neviem, či si aj on nerobí len srandu.

Reagovat
SunFells

Neřekl bych, že to dělá pro srandu, ale taky ho mám rád

Reagovat
Godwinson

Spolu s Persiem o parník před kýmkoliv jiným.

Reagovat
Amos

oléé Ebouemu jsem to přal.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

EMAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

prekrasne goly..manu musi hravat castejsie

Reagovat
herbage

Dva černoši v sestavě a oba gól. Ještě na plac Frimponga

Reagovat
smazaný uživatel

a Clichy je z mliečnej čokolády?

Reagovat
Amos

ten je spíš béžovej,než černej

Reagovat
j_mrazik

Clichy je sunny nigga.

Reagovat
SunFells

Tak tak, má martinické kořeny.

Reagovat
herbage

Taky dal málem gól, kdyby ho Diaby na zadní tyči našel. Ale měl jsem na mysli kvalitní ebon

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Jack dosť veľa chýb na jeho pomery.

Reagovat
smazaný uživatel

Cescove kolmice sú niečo neopísateľne úžasné.

Reagovat
supervizor

škoda, že jediný utočník který je umí zpracovat je Persie

Reagovat
SunFells

Alespoň Nasri je toho taky schopný.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem, preco sa mu rano naobed a vecer neklania kazdy futbalovy fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

joooo Pogba...3:2...skvely vysledok do odvety...Pogba si ten gol zasluzil, v druhom polcase jednoznacne najlepsi hrac na place

Reagovat
mithro

v druhom polcase hlavne mladi modraci vobec nevedia, chcelo by to este pridat aspon gol

Reagovat
smazaný uživatel

bubu chyta formu

Reagovat
smazaný uživatel

666. pre koniec vyhrávania diabla v podobe United.

Reagovat
smazaný uživatel

ved s tym nieco spravte aby sme nevyhravali

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie, z tých adeptov na titul (united, arsenal, city, chelsea) si ten titul zaslúžite asi najviac, aj keď je táto sezóna dosť zvláštna a miestami to vyzeralo, že si ho nezaslúži nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně tohle je to číslo které ďáblům uškodí

Reagovat
mithro

arsenal vzdy vedel ako na nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
SunFells

Samire Samire

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo to je trochu štěstíčka.

Reagovat
Amos

a tataráček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ooooch moja futbalova dusicka

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hrajeme podla futbaovej biblie

Reagovat
smazaný uživatel

Obranná fáze Tangerines je doslova příšerná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie je hanba pochvalit arsenal

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Dneska jsme děsní paliči, už jsme měli vést alespoň 5:0

Reagovat
SunFells

Jojo, hádám že v druhé půli to ještě Blackpool zdramatizuje.

Reagovat
SunFells

ha, skoro už v první

Reagovat
herbage

To měl Jens pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozně laxní, no. Každá akce končí gólovkou, tak jsou hráči ukolébaní.

Reagovat
herbage

Jacku, co to tam proboha vymýšlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

haha..vytlacila to jensova aura

Reagovat
herbage

Je tohle ještě Premier league nebo přátelák dvou sranda týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

posledne tyzdne bol pre mna arsenal trapenie, toto je oproti tomu lahodka...konecne nase akcie, plus necakane dobre s takouto obranou branime..adamove rohy su postrach pre kazdy tym, kopal ich snad 7 a nebol problem

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas My prostě ten 3. gól nemůžeme dat

Reagovat
j_mrazik

Jack je dneska trošku mimo, ale je lepší, když si vybere slabší zápas s Blackpoolem než s ManUtd. Fabregas super, Aršavin nevyužitý, van Persie sice aktivní, ale s balonem špatný. Nemáte v týmu nějakýho rychlíka, kterýmu by stačilo jenom házet balony za obranu?

V těchhle šancích, co nedáme, si říkám... kam se všichni hrabou na Henryho. Být on místo jednoho z útočníků, tak vedeme mnohem silnějším rozdílem.

Reagovat
smazaný uživatel

mať tak v tíme Thierryho, tak máme aj o pár bodíkov viac, no.

Reagovat
herbage

Máme, Walcotta. Nebo pak Velu

Reagovat
j_mrazik

Walcott mne taky napadl. Na tohohle otevřenýho soupeře asi ideální. Jinak nevim, proč nehrajeme víc na levé straně. Aršavin tam pořád mává.

Reagovat
SunFells

Kdyby se hrálo na dva hroty, tak by se to vyřešilo Walcottem, ale takhle ....kdyby se Nick rozhodl pro odchod, hodil by se Gameiro, to je jeho devíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvnich 15 minut si Arsenal nesah na balon, pak dal gol z niceho a Blackpool se opet sesypal. Jestli se ten tym udrzi, tak si oliznu loket.

Reagovat
SunFells

Není to tak těžký, jak se říká

Reagovat
smazaný uživatel

ale jj..skory prvy gol je pre sucasny arsenal vsetko...kebyze ho dame proti blackburnu, tak to skonci sestkou

Reagovat
Counter

Cesc je boží. Boží boží boží Fakt fantomase nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

je, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL

Reagovat
smazaný uživatel

No...tak teď mám strach

Reagovat
smazaný uživatel

No to si děláte prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola jasná chyba Aboua alebo toho, čo má hrať DM. Takéto medzery tam nemôžu byť.

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha, to bola parada zo strany Arsenalu...najprv zlta Wilshera, potom by piskal penaltu, ale nemusel

Reagovat
SunFells

Uhm, je to tu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi stastie ze to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere dobrý hovado

Reagovat
herbage

Že mi to nepřekvapuje Zase tam začneme zmateně pobíhat

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych se smal, kdyby piskl penaltu..

Reagovat
vitasrp

To si ten rozhodčí teď ale ustřík, ne?? Jasná, 100% pentle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Předtím si ustřík pomezní, tak to máme na cipoviny 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaaaa....Tohle mel promenit...OMG..

Reagovat
Counter

No nic, jdu na badminton. Užijte si ty nervy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja chcem ist na badminton

Reagovat
herbage

wake up!

Reagovat
smazaný uživatel

A že Blacpool má spadnúť, určite nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Vzadu je neskutečně děravaj, stim se PL hrát nedá prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, sú sympatickí...

Reagovat
smazaný uživatel

A to zas jo

Reagovat
smazaný uživatel

ked das viac golov ako dostanes tak da

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak tohle ne. Co se to zas děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

ako sorry fans Arsenalu, ale toto je tak komicky tim

Reagovat
supervizor

ještě třikrát si to zasekni ty posero

Reagovat
j_mrazik

Kurva střídej, nebo si pro tebe dojedu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře se Arsenalu nadržuje dnes..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta a Eboue s WIlsherem meli byt venku

Reagovat
supervizor

Reagovat
herbage

Wilshere venku? Na žlutou to bylo, ale na červenou ne

Reagovat
SunFells

Tys to jakože myslel vážně? Eboué měl být venku, penalta se měla pískat ...Ale rozhodčí se několikrát uhmátnul i na druhé straně. Zápas nezvládá, ale dalo by se říct, že v ničí prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt jsem dal na konec "zíváka"

Reagovat
SunFells

Tak jo

Reagovat
herbage

a ten "bliják" u prvního příspěvku?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu si do vás rejpu no. Navíc penaltu Tangerines upřel

Reagovat
herbage

A proto mu odmávali 3 neofsidy, kdy šel hráč sám na bránu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

vsechny ty ofsajdy byly milimetrovy, na to se fakt nemuzes vymlouvat....

Reagovat
herbage

Já se nevymlouvám, ale píšeš tu o nějakém nadržování, tak to uvidím na pravou míru. Navíc opakovačku sražení vna Persieho v jasné šanci ve vápně bych se také rád podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to Persieho sražení mi přišlo jako penaltový. Ale viděl jsem to jenom jednou.

Reagovat
herbage

Ou, tohle bylo od Ebouého hnusný A Robin to tam zase šmrdlá

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini i Williamson za to stáli 3 utkání. Ale tady, protože jde o Arsenal, nedostane ani kartu ani nic.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, nám sa pravidelne a dlhodobo nadržuje, to áno...

Reagovat
herbage

Tak může být za to potrestán po zápase, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale nebude. O to tu jde Těch loktů jsem si od naší prohry na Boltonu všímal a nikdy to dodatečně nepotrestali. FA řeže akorát nás. (s tim trestem samozřejmě souhlasim, ale měl by ho dostat každej...)

Reagovat
smazaný uživatel

Beháme tam, jak splašené ovce a Arséne sedí a pozerá... Toto nepotrebujem vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja uz som si zacinal mysliet, ze to bude bez nervov

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Amos

ještě prohrajem a kurna střídej.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Theo! Foukni ho tam!

Reagovat
smazaný uživatel

do odvety kedy uz bude k dispozicii Ravel Morrison je to velmi dobry vysledok...bol to prudko pozeratelny futbal, prvy polcas lepsia Chelsea, druhy sa to otocilo, dobra atmosfera, pekne goly...futbal jak sa patri

Reagovat
Usty

Oproti LM mnohem lepčí podívaná

Ten Morrison je nějaký zlobivý dítě? Jsem slyšel od kámoše, že se vzpírá i samotnému SAFovi nebo co

Mimochodem, v Youth Cupu se nehraje na "away goal", takže to zas tak dobrej výsledek pro Man Utd není.

Reagovat
smazaný uživatel

Morrison je taky chlapec z ulice no...ma toho na rovasi dost, ale dostal posledne varovanie a od vtedy sa drzi a hra paradne, rozdielovy hrac pomaly v kazdom zapase

Ja som myslel ze je to tak ako v normalnom FA Cupe, tj. ze away goal neplati v riadnom hracom case, tj, keby skoncilo na OT 2:1 tak by bolo vysledne skore 4:4 a hralo by sa predlzenie, a ak by sa tam nerozhodlo, tak potom sa berie ten away goal...

Reagovat
Usty

Takže penalty nehrozí? A finále se taky hraje na odvetu, to je bláznivý turnaj :)

Reagovat
smazaný uživatel

no penalty hrozia v pripade ak by skoncilo na OT 3:2 a v predlzeni by nepadol gol...aspon tak si myslim ze by to malo byt no

pytal som sa na to Lalkovica na twitteri ale zatial mi neodpovedal

Reagovat
smazaný uživatel

tak odpisal mi ze sa nerataju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

toto este bude riadna divocina

Reagovat
smazaný uživatel

kingson je tiez saso

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa vo fante odratavali utocnikom za spalene sance tak si Persieho vzivote nekupim

Reagovat
smazaný uživatel

*body

Reagovat
SunFells

Nechápu proč pálil z první, když tam byl sám ...

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel zdrzovat, ak bol v offside a nepocul

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně úžásné

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak to je hodne nespravedlivy...

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Bééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No aspoň, že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff...

Reagovat
Trand

Abou, Cesc, Theo

Reagovat
smazaný uživatel

DJ

Reagovat
herbage

Uf, konečně A Theo dvorní Robinův nahravač

Reagovat
Amos

Clichyho dny jsou zde sečteny stejně tak Arshavina( )

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Jestli dorazí Baines a Hazard, nebudu si stěžovat

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Vždyť Clichy nikam neodchází.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Vždyť to s ním letos není špatný.

Reagovat
fantomas

Dejme tomu, že se zvedl, ale celej podzim byl příšernej.

Reagovat
Amos

ale měl by

Reagovat
herbage

Ale snad Gaël zůstane

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

s Bainesom by to bolo asi lepšie.

Reagovat
vodka

Baines nemá důvod odcházet, když je v klubu, kterému odmalička fandí a je tam maximálně spokojený...

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann!

Reagovat
SunFells

No ty vole, co to tam teď Gael vyved

Reagovat
smazaný uživatel

Hliník

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to je Lehman...jsem to kvůli streamu nepoznal

Reagovat
SunFells

nechytá

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

clichy ma nejaku kvotu na povinne psychokiksy?

Reagovat
Amos

Lehmann

Reagovat
herbage

No ty krávo, takového prostoru před stopery a nikdo hráče Blackpoolu neatakuje. Song hodně chybí

Reagovat
vitasrp

Stejně je ale neskutečný, že Wenger už 4 roky nedokázal hnout s tím, jak jeho tým ve vedení ztrácí koncentraci.. Arsenal je v tomhle úžasný, on je opravdu jediný TOP tým, kterému se může stát, že doma vede 2:0 a prohraje 2:3, nebo že z výsledku 4:0 udělá 4:4.. Přitom to mnohdy ani není nějak výrazným zlepšením výkonu soupeře, to se jen pouze hráči AFC uspokojí, přestanou napadat, začnou kazit lehké přihrávky a jejich slabá obrana holt pak není schopna trvalejší tlak ubránit.. Při vedení se nechají ukolébat i ostatní týmy, ovšem tam je ten podstatný rozdíl, že jejich obrany tlak soupeře ustojí.. Takhle se trofeje asi fakt vyhrávat nedají, no na druhou stranu je aspoň u zápasů AFC kopa srandy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to prča, fakt.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENE KNOWS..

Reagovat
fantomas

1) Zrovna tohle bude těžko primárně chyba Wengera.

2) Je to děs no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Byť tam ešte Frimpong, tak tá záloha pumpuje potenciálom.

Reagovat
smazaný uživatel

Wallcot,Wilshere,Gibs,Ramsey..styria briti v zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo ale porad to nema na Hart, Richards, Milner, Johnson, Lescott, Barry

Reagovat
smazaný uživatel

a to porad nema na Harper, Simpson, Williamson, Taylor, Barton, Guthrie, Ranger

kde je pointa?

Reagovat
Mindas

Asi nikde, ale je to minimálně chvályhodné. Zvlášť u City.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z těch top týmů máte nejsympatičtější kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

I když City nejsou top tým, ale jinak máš palec.

Reagovat
smazaný uživatel

chvalyhodne je akurat to ze su to ostrovania, inac cu to je to az na Harta lahky nadpriemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Je to tam

Reagovat
cristiano.K.

taky to derby mohli dát třeba od 18-19hod,dva mé oblíbené kluby hrají ve stejnou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani si netroufnu říct jak to dneska kenny postaví.

Reagovat
cristiano.K.

tak oni jsou spekulace jenom ohledně levé strany,jinak je vše jasné

Reagovat
EL Gringo

2-0 pre LFC :)

Reagovat
Filipow

Luís Suárez, mého srdce šampión, za to co udělal na mistrovství světa ho budu milovat až do konce světa.

Reagovat
smazaný uživatel

takových je víc..

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto link na zaznam zapasu Arsenal v Chelsea???

Reagovat
Godwinson

LIVERPOOL Doufám, že zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

cawte , ak mate zaujem hrat fifu 10 alebo nhl 09 pridte na tuto stranku:) este ju len vytvarame ale posnazime sa ju dokoncit co najskor , http://slovakiacup.webnode.sk/hamachi-siete/ STRANKA

Reagovat
smazaný uživatel

City: Hart, Boyata, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Yaya Toure, Barry, Johnson, Tevez, Dzeko ..bez Silvy a De Jonga, no potes panbuh..

Reagovat
Mindas

Celkem dobrá sestava. Lfc mají slabý střed, takže tenhle je celkem dobrý. Kraje výborné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda no, hlavne za ty kraje jsem hrozne rad, konecne to prislo. Ale zase ta utocna faze bez Silvy, aby ten stred nebyl moc suchej. A vzhledem k Suarezovi by bylo mnohem lepsi, kdyby hral i ten De Jong. Vlastne proc ti dva nehraji, nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jsou na lavce. Celkem to nechapu, ale budiz..

Reagovat
Mindas

Barry s Yayou budou dobří při obraných standartkách, což se dnes proti Carrollovi bude hodit. To samé třeba Džeko. Kraje Milner - Adam naposledy zahráli výborně a spolu právě proti Lfc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, proto jsem tak nejak doufal, ze dnes zase po dlooouhe dobe nastoupi oba dva konecne. To ostatni se mi az tak nezda, Suarez je pro me vetsi hrozba (proto De Jong), navic Yaya zadnej excelentni hlavickar neni, kdyz bych to bral takhle, ale jak myslis...

Reagovat
mithro

to ich ako uz v pondelok setrite na sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

cawte , ak mate zaujem hrat fifu 10 alebo nhl 09 pridte na tuto stranku:) este ju len vytvarame ale posnazime sa ju dokoncit co najskor , http://slovakiacup.webnode.sk/hamachi-siete/ STRANKA

Reagovat
smazaný uživatel

Flano starts The Reds team in full is: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Aurelio, Lucas, Spearing, Meireles, Kuyt, Suarez, Carroll. Subs: Gulacsi, Cole, Robinson, Shelvey, Maxi, Wilson, Ngog.

Reagovat
vladis271

no do riti

Reagovat
smazaný uživatel

no sak fajn ..lepsie nez keby sa dostal do zostavy Kyrgiakos

Reagovat
minoLFC

kenny si tu dvojku Lucas-Spearing neodpustí

Reagovat
smazaný uživatel

21years vs. 35years

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off

Reagovat
Mindas

Bez té angličtiny to nešlo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

neslo...original je original

Reagovat
vladis271

pred Fergusonom ste natomj boli podobne. Pred Busbym ešte horšie. Nebyť toho škótskeho alkoholika, teraz si scouser

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako ty si teraz mufan nie?

Reagovat
fantomas

Kdo je Flanagan?

Reagovat
smazaný uživatel

mladej krajní bek, žádnej technik, vyloženě bojovník, hodně agresivní, bojím se aby na to nedoplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JUSTICE FOR THE 96

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool, do toho. Tenhle a příští zápas vám fandím, tak mě nezklamte.

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Škodááá

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaa

Reagovat
fantomas

Hart!

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll > Torres

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

eeeeeeeeeeeeej Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Super dneska nám Liverpool musí pomoct .

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo padaj fakt nádherný góly..

Reagovat
fantomas

Ta laxnost v defenzívě už dlouho volala po gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

krásný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NEKOMPLEXNÝ MATLÁK! Andy ukáž im to :).

Reagovat
minoLFC

35 melonov dalo gol

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez - 22,5 mega. Andy Carroll - 50 mega. Radost Kennyho když dáme gól - k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

35 mega ...

Reagovat
Ranoth

popiste gol rychle kurna akurat sem si odskocil

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll zakopl o balon a Hart zrovna maval divakum

Reagovat
SunFells

V lednu měl ještě nejlepší levačku v lize a teď už zakopává o balón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll napálil tak z 18 - 20 metrů odražený míč,nijak dobře neumístil,ale prudká rána,těžko chytatelná

Reagovat
SunFells

Jens by ji měl

Reagovat
Swarley

facku od Wengera?

Reagovat
mithro

pekne to trafil

Reagovat
mithro

co je s Tevezom?

Reagovat
SunFells

SuperMario přišel místo Carlita?

Reagovat
Marosh16

niesom fanusik liverpoolu ale dnes hra krasne.. a Suarez co dotyk to perla

Reagovat
t0mmy33MCFC

ted jsem prisel a Kdo zranil Carlita kua????????????

Reagovat
REPLIKATOR

balon

Reagovat
Swarley

souboj dvou fakt sympatických týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou. Liverpoolu chybí už akorát kvalitní LB a DM a budou nejsympatičtější v lize.

Reagovat
mithro

ako komu

Reagovat
Swarley

jedinej, kdo mi je z Liverpoolu sympatickej je Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt. Ale bez prdele.

Reagovat
Swarley

bez prdele souhlas, na něj jsem zapoměl

Reagovat
SunFells

zapomněl

Reagovat
Swarley

na tuhle část gramatiky jsem rezignoval už v deváté třídě

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rssa

Reagovat
t0mmy33MCFC

kdo je sympatickej? chelsea nebo united ne?

Reagovat
Swarley

píšu ti, že Liverpool i City mi nejsou sympatičtí...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se naučil Liverpool hrát fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Umíme hrát vždycky jeden poločas, ten druhej většinou pak stojí za hovno.

Reagovat
FuckT

tak to vyzera, ze dnes nam ten 1 polcas bude stacit ;)

Reagovat
fantomas

Ten Kolarov vypadá hrozně staře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, pěkně

Reagovat
t0mmy33MCFC

s timhle at dou do prdele fakt

Reagovat
fantomas

NÁDHERNĚ!

Reagovat
smazaný uživatel

DIRK

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha tak čtvrtej zápas sezony, kterej si užívám

Reagovat
mithro

len im nalozte co sa do nich zmesti

Reagovat
Swarley

cho cho choooooo, to je nakládačka

Reagovat
SunFells

Radost pohledět

Reagovat
smazaný uživatel

jake obliehanie brany city po dlhsom case sa zase da na nas pozerat

Reagovat
SunFells

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

This is how to feels to be.....

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity

Reagovat
Swarley

jj, zatim dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

zase ten pristup ze nechavame kazdymu hraci mic jen se na nej divame, to nechapu ? co jim to oridinuje ??? takovej klepec od tymu co sotva porazi spartu, to je ubohost

Reagovat
FuckT

omg, v Europskej lige ste neboli o nic lepsi, nikdo z vacsich klubov sa nestara o Europsku ligu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým proti Spartě nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, pěkně. Liverpool ztratí matematickou šancu na titul a najednou hraje krásný fotbal. Snad jim to vydrží aji na další zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Harta musi aj trafit slak

Reagovat
Pinturicchio

LFC

Reagovat
Lovec

Neva City, otočíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo. Uskákat Carrolla ve vzduchu je nemožný.

Reagovat
t0mmy33MCFC

naka rolnička

Reagovat
t0mmy33MCFC

teda koleda uz sem zblbej

Reagovat
smazaný uživatel

proč takhle nehrajeme pořád? Carrol už se začíná vyplácet

Reagovat
smazaný uživatel

TAKHLE TO DOPADNE, KDYŽ SE PENÍZE CHCOU POMĚŘOVAT S HISTORIÍ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze jsou Carroll a historie je Dalglish, to chápu. Ale proč by se měli poměřovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze jsou City, historie je Liverpool.

Reagovat
t0mmy33MCFC

aha a caroll prisel kvuli historii

Reagovat
smazaný uživatel

A v Liverpoolu koupili Suáreze a Carrolla za kupu hnoje a staré rozlišováky?

Reagovat
t0mmy33MCFC

za zadnyho hrace jsme tolik penez nedali :D tak mluv neco o penezich

Reagovat
Mindas

A proto City jsou starším klubem, než Lfc. Díky penězům.

Reagovat
Rssa

Jak dlouho budeš na Andýska takhle nepříjemný?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle jsou jeho první góly.... V létě to přejde. Pak budu nepříjemný zas na Josého. No a v zimě 2011/2012 s přestupem Tiotého vám už rovnou začnu fandit.

Reagovat
Rssa

Dobrá, počkám si. Máte tam vůbec ještě někoho, kdo by se nám hodil?

Reagovat
SunFells

Perche

Reagovat
Rssa

Ben Arfu říkáš,jo? Tak ok, necháme ho rozehrát a pak se do něj dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Nenažranče

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan .

Reagovat
t0mmy33MCFC

a kde byla historie v prvnim zapase sezony?

Reagovat
Mindas

Hlavně ten třetí gól padl od hráče, který přišel za historické peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem je to trošku jinak

Reagovat
Mindas

Celá ta tvoje kravina, kterou si napsal je celkem jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji Ti aby ses jednou probudil a rozumněl věcem...

Reagovat
Rssa

Parádá, Liverpool jako vždy proti silnému týmu

Reagovat
Rssa

EF tam má chybu, už jsem ji nahlásil

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Ta šála na krku u Manciniho musí asi zakrývat otlačeniny od nože.

Reagovat
Swarley

jenom ať vydrží co to dá...až se k vašemu týmu dostane někdo aspoň trochu schopnej, tak potom teprve nastane problém...

Reagovat
Mindas

Moc schopných, kteří by dokázali vést tu sebranku není. Jedině Psycho!

Reagovat
FuckT

Let me guess - Jose Mourinho ?

Reagovat
vodka

Stuart Pearce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

bijeme ich

Reagovat
t0mmy33MCFC

je to jasny jak tam neni carlitos tak je to hotovy

Reagovat
smazaný uživatel

uz ked som videl zostavu bez Silvy a DeJonga , tak mi bolo jasne, ze to dobre nedopadne..ale toto prekračuje moje očakávania.... Mancini pri troche súdnosti by už mohol rezignovať

Reagovat
M0rb1D4S

Liverpool umí fakt hrát jenom proti silným soupeřům Vyklepou doma rozdílem třídy oba dva týmy z Manchesteru a potom tam přijede Wolves a vysměje se jim do xichtu

Reagovat
smazaný uživatel

To je Premier League.

Reagovat
REPLIKATOR

omyl, Wolves tam přijel ještě předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dnes Live vidím, začínám mít obavy ohledně víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý, fakt paráda. Jak jsem psal, čtvrtej zápas sezony, kterej si užívám, všichni bojujou, pěkný goly, parádní luis a hlavně FLANO Neskutečně hraje ten kluk i díky podpoře carry, kterej ho diriguje, ale hlavně má super rozehrávku, několikrát krásně přenesl. Obrana celkově super, nejhorší dneska Jay, ztráty balonů, nepřesná rozehrávka několikrát. Výbornej výkon týmově.

Reagovat
smazaný uživatel

V Live se nějak nevyznám. Další nadějný mladík?

Reagovat
smazaný uživatel

Další nadějnej pravek bek po Kellym to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se s talenty v Poolu roztrhl pytel, jak tak koukám

Reagovat
REPLIKATOR

Jo no, všechno začal Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este tak vyskusat niekoho na lavo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Flanagan napravo, Kelly nalevo nebo na stopera, Johnson na křídlo a v létě pomalu nemusíme nikoho kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, mi přijde že zrovna Jay patří mezi nejlepší na place

Reagovat
minoLFC

no mna zatiaľ to štena nezaujalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hodně dobrý výkon od LFC - preciznost v kombinaci, porkytý vzdušný prostor, hodně střelby. Chybí snad akorát častější využívání faktu, že má v Suarézovi mimořádně agresivního útočníka s jednim z nejlepších tahů na bránu v lize (ale to on si s části poradí i sám, to ne že ne).

Naopak ManCity pořádně rozpačitě. Hlavně ta laxnost v defenzívě, která nejprv stála u tyčky Suaréze, pak u gólu Carrolla a svým způsobem se podepsala i pod další branku.Celkově všichni hráči Citizens reagují strašně pozdě, nohy za sebou jen vláčej, několikrát v průběhu poločasu sem nabyl dojmu, že si šli v rámci předzápasového temabuildingu společně přihodit na jedničku...Takového Adama potom vůbec nepoznávám (až na ten jeden průnik), pomalu mám nutkání ho řadit k největším zklamáním ročníku, i když rozumím, že se na něm podepisuje hlavně Manciniho časté opomíjení jeho osoby.

Reagovat
Arbiter

Tak Hart zatím moc nepodržel...Ale co, vadit mi to nevadí

Reagovat
fantomas

Za takovou obranou bych brzo střídal. Navíc minimálně jeden gól odvrátil a za ten Kuytův může akorát z části (ostatní mu za vinu dávat těžko dou), chytá svuj standard.

Reagovat
Arbiter

tak já vím, že mu jeho výška nedovolila vychytat tu první střelu a i tu Carrollovu hlavičku, mrštnost mu tady byla docela k ničemu. Nechci na něj nic házet, jen prostě nepodržel (a jsem za to rád ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jedním slovem: Paráda Flanagan hraje fakt výborně. Dneska si to fakt užívám a jsem naprosto spokojenej

Reagovat
vladis271

Flanagan tie talenty tam boli vždy. Ale Rafa im nedal šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to hovoril vždy, keď väčšina podporovala Rafu, ja som vedel, že ten chlap je zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

pamatam si este Kellyho v jednom zapase za Beniteza , zahral naozaj skvele ale ujo Benitez mu uz nedal sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Lyonu v CHL.

Reagovat
13

mohl by někdo napsat jak hraje LFC?

hlavně že na trápení s týmama typu WBA koukam a když drtíme City, tak nemam čas koukat..

Reagovat
cubazi

Keby hral soto taq už proti nam kopu 2 penalty ....Lucas väčši klud a Martinove rozohravky sa mi dneska celkom pačia

pome Live

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem Kennyho a vyzerá to, že budem aj Carrolla, toho týpka som si oblúbil už v Newcastli, tam som mu držal palce, mal som ho rád a rád ho mám ešte viac.

PS: Vždy som vedelel, že Andy bude hrať za LFC!

PS2: YNWA!

Reagovat
cubazi

sorry ja si niekedy nemožem pomôcť že ten Carrol je teda čo sa tyka techniky riadne poleno...

Reagovat
smazaný uživatel

Riadne poleno nie je správne použité slovné spojenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

stejně mě nejvíc sere, že ten po-ranej nesympatickej simulantskej Suaréz hraje jako obvykle naprosto skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Simuloval vůbec někdy v PL? Přijde mi, že je odolnější, jak hraje jinou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickou simulaci jsem od něj ještě neviděl. Takový to typický jižanský přehánění tam samozřejmě je, ale zatím je jak beránek.

Reagovat
smazaný uživatel

on sa rozbehne, neboj

Reagovat
Rssa

Podle svých hráčů nesuď hráče Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No on byl vždycky spíš vyčůranej hráč, kterej tu něco ustojí, tu spadne. Ale teď to fakt dost omezil a na ty tvrdší zákroky si dle mého normálně zvyknul/zvyká.

Reagovat
Swarley

na tom něco bude...je fakt, že kdyby to dělal tak toho bude plnej eurofotbal, to bych strach neměl...a z toho co jsem viděl Liverpool, tak si fakt už tak často nelehá....o to víc, mě začíná srát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Vést 3:0 po poločase nad city s s 18letým mladíčkem v obraně,s Patem a Matem v záloze (Lucas & Spearing) a Meiralesem na levé záloze? a proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Fotbal nemá logiku

Reagovat
Darren Fletcher

skoda, mal som podanu dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

a to jak hraje Flany je neskutečný jeho debut a takhle v tý obraně valí..

Reagovat
smazaný uživatel

Skertel

Reagovat
cubazi

a ešte taq to čita tvdro jaq chlapec bukukela afrika ale zatial celkom dobrý výkon od Martina

Reagovat
smazaný uživatel

to je ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

hráčik

Reagovat
fantomas

Za to jak nestačil Balotellimu a málem ManCity dovolil kontaktní gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Se divíš?

Reagovat
fantomas

Právěže nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Trikrát mi vypadol prenos, nevidel som to, opíšeš mi to prosím ťa?

Reagovat
fantomas

Kolarov při zemi posílal do vápna střílenej centr, asi dva tři metry před Reinou šel do skluzu Balotelli, za nim visel Škrtel...Balotellimu chybělo jen pár čísel a byl by to jasnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Aháá to som videl, to bola jeho chyba? Každopádne si to pozriem v zostrihu.

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

pre ESPN bolo potvrdene ze zranenie Teveza je vaznejsie

asi nebude hrat proti United v sobotu...fifty fifty

Reagovat
Swarley

zranění nikomu nepřeju, ale tohle je docela podstatná zpráva...

Reagovat
REPLIKATOR

Flanagan už má aktualizovanou stránku na anglické wikipedii, že debutoval v zápase proti Man City 11. dubna 2011

Reagovat
smazaný uživatel

nestracaju cas

Reagovat
vitasrp

Hmm, tak takhle unešenej z hry jinýho celku, než kterýmu fandím, jsem nebyl už hodně dlouho. Z hlediska LFC fantastickej výkon, prakticky bez chyb, v první půli klaplo všechno přesně tak, jak mělo a Citizens místama vůbec nevěděli, kde jim hlava stojí. Jednoznačně zasloužený vedení, vůbec bych se nedivil, kdyby Live v druhý půli z brejku dalo ještě další fík a City z Anfieldu odjeli s pořádným debaklem..

Skvělý byl ale hlavně nástup do utkání, na hráčích Liverpoolu byla znát ohromná motivace, která se v úvodních 25 minutách přetavila v obdivuhodný presink, se kterým si soupeř vůbec nevěděl rady. Na to se fakt parádně koukalo.. Navíc k mému velkému údivu zafungovala i střední záloha, Spearing hraje dobře až čumím, Lucas si taky své dneska s přehledem odehraje. Meireles se pak z kraje často stahuje doprostřed, provádí podobnou věc jako u nás Ramires, zkrátka zpevňuje střed a hlavně v úvodních minutách bylo znát, že oproti City měl LFC v tom středu často o toho jednoho playera více..

Výborně funguje i souhra útočníku, Suarez je v mezihře fantastický, má obdivuhodnou techniku a perfektně vypomáhá v záloze v rozjíždění útoků, prakticky mu stačí dát balón, on udělá kličku, rozhýbe obranu a rozdá míč dalšímu spoluhráči. Na druhou stranu mu to ale taktika City dost umožňuje, nenasazení klasického DMF je hodně znát, před obranou často vůbec nikdo není a právě Suarez toho perfektním způsobem využívá. Ani po přechodu na 4-3-3 se to nezlepšilo, Yaya zkrátka jako DMF nehraje, nenasazení De Jonga se tak jeví jako obrovská chyba..

Nakonec je i pozitivní vidět, že LFC se pomalu, ale jistě učí zapojovat Carrolla do hry, ta hra se mu přece jenom musí trochu uzpůsobit, pak je totiž vynikající. V předešlých zápasech mi přišlo, že se na něj jen nakopávalo, OK, to je pro něj dobrý, míče udrží, má přínos pro mančaft, ale z takových pozic branky nedá.. Dneska už ale místama dochází i k roztažení hry pořádně do lajn, odkud pak létají centry do vápna(viděl jsem asi 3 kvalitní), což je přesně ta parketa, ve který je Andy neubránitelný zabiják.. Jestli takhle bude hrát Liverpool dlouhodobě, tak z něj půjde velkej strach, tohle je prostě ve všech směrech parádní výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana kupodivu zatím hraje parádně,faktor Carra je opět znát..Flanagan zatím naprosto úžasně,doufám,že dostane víc a víc šancí,ten kluk se mi líbí Fábio se mi dneska zase až tak nelíbí,dost dle mě kazí a vůbec hraje podprůměr..Záloha jen průměrná,skoro je nevidím u míče a když už,tak ho Spearing zase ztratí..Možná dáno tím,že si útok sbíhá pro míče a obrana zase nakopává..(Seká se mi stream,tak možná to mám lehce zkreslený) Co se týče útoku,tak ten je úžasnej..pracant Dirk,rychlík Luis a gólostroj Andy Teď se hlavně nenechat ukolébat výsledkem a do druhého poločasu vlétnout stejně aktivně..Musíme ty hnusný psy z Manchesteru vyprášit,aby na nich nezůstal jedinej chlup..YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Aurélio dneska nehraje tak špatně. Alespoň je to můj subjektivní názor, až na jeden průnik Adama mu nic nedovolil a naopak dobře kombinuje i směrem dopředu. Ale jak říkám, můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, celkem komickej zapas z nasi strany. Neni snad jedinej hrac, kteryho bych mohl pochvalit. Obrana laxni, zaloha totalne nulova, diky cemuz doufam, ze prijde co nejdrive Silva, Milner s Yayou neviditelni, Adam kazi co muze, Dzeko opet mimo. Vlastne do 30. min jsme vubec nevedeli, co mame hrat. Mel by prijit ten Silva a De Jong, kterej by snad mel pokryt ty nehorazny diry v nasi obrane...Snad dame gol a s tim zapasem jeste neco zkusime udelat, i kdyz moc neverim....Z LFC se mi nejvic libi Suarez, toho chlapa proste zeru. Jeste bych dodal, ze ten Skrtel je fakt hrozny prase, to jeho vecny drzeni, tahani za dres a zduchani je mi fakt nabliti..

Reagovat
Darren Fletcher

boha ale ste sa vyrojili scouseri co mate dnes statny sviatok? zrazu sama analyza a to je len polcas

Reagovat
Kaze

Z toho streamu ani nejde rozeznat od sebe Kolarova, Milnera a Barryho

Reagovat
Darren Fletcher

chod do zoo a postav vedla seba tri lamy. potom ich premiesaj a skus rozoznat

Reagovat
t0mmy33MCFC

me odjakziva pripada jako nejvetsi llama ten hrac jehoz jmeno mas v nicku

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

sop://broker.sopcast.com:3912/101232

Reagovat
Kaze

Reagovat
fantomas

Suaréz-Carroll bude časem nejlepší útočná dvojka v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

OT:

Kdo je podle vás nejlepší hlavičkář v PL? Napříč všemi posty a hlavně i bez ohledu na fyzickou konstituci. Pro mě osobně Davies

Reagovat
Darren Fletcher

vida :) cisto nezaujato

Reagovat
Kaze

Vida podle mě až moc používá ruce

Reagovat
fantomas

Davies/Carroll, nemůžu se rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

TIm Cahill

Reagovat
Rssa

Carroll

Reagovat
Arbiter

Luiz/Ivanović/Terry/Drogba, nemůžu se rozhodnout

Reagovat
Kenneth

Ramires.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill, pokud jde o goly hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

taky Davies tych golo hlavou vela nedal, ale pre mna je to lepsi hlavickar ako Cahill...ten neprehra suboj a vybojuje obrovske mnozstvo lopt pre spoluhracov...ale je mi strasne nesympaticky

Reagovat
minoLFC

Carroll, Škrteľ a nežnosti vo vápne súpera...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasi zrovna tohodle si měl nakopnout víc.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,to je bojovnost od Liverpoolu

Reagovat
fantomas

Kuyt! Hrozně je všechny pochcal.

Reagovat
mithro

uplne nadherne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rssa

Spearing to teď dobře vybláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny střídej.. Cole, nebo Jonjo do hry.

Reagovat
Arbiter

Co to je za sranda obranu

Reagovat
Arbiter

Mario je vážně hňup

Reagovat
cubazi

neviem či si Martin stráži Džeka alebo Džeko Martina

Reagovat
smazaný uživatel

To je keeper

Reagovat
REPLIKATOR

Ale mohl by střídat

Reagovat
REPLIKATOR

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya taková raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale City potřebuje útočit a Mancini vymění Balotelliho za de Jonga???

Reagovat
smazaný uživatel

to bol jediny dobry tah Manciniho v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že kdokoli místo Balotelliho je lepší, ale aspoň kus za kus bych šekal, nebo tak něco

Reagovat
ernyyyy

Mancini je zkáza City..

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kuyt je neskutocny odkial bere tolko energie

Reagovat
cubazi

Red Bull

Reagovat
minoLFC

doping...ale pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

Výborna noc na Anfielde...bude sa dobre zapasvať vďaka chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Flano super.

Carra ako kýval fans, pravá legenda.

Neskutočný Kuyt.

Génius Suárez.

Zabijak Carroll.

Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Špičkové výkony: Kuyt, Suaréz, Carroll, na svý možnosti i Flanagan

Hořká zklamání: Milner, Džeko, Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Suárez

Reagovat
mithro

a pritom Adam proti Sunderlandu hral super

Reagovat
j_mrazik

Džeko mne zatím trochu zklamává, ale on nemá balony, který potřebuje + jsem čekal, že bude ve vzduchu efektivnější. Od Milnera jsem nic nečekal. To není rozdílovej hráč. Villa byla jeho maximum.

Reagovat
fantomas

S Milnerem souhlas, Džeko je ve všech ohledech těžkopádnej, totálně se neadaptoval a těžko říct, jestli se mu to vůbec někdy povede.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedz mi prosím ťa na otázku, o tom Škrtelovi...

Reagovat
fantomas

Máš to tam, sorry, nevšiml sem si.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

k sklamaniam by som prihodil ešte tých dvoch Maigov v modrom

Reagovat
smazaný uživatel

Milner ma vraj byt kreativny zaloznik podla niektorych, ten sa v tom City zakopal nehorazne a Dzeko je tak overrated player ze koniec...nechapem co od neho kazdy ocakaval...strasne tazkopadny, ani vo vzduchu nedominuje, co by som uz apson od neho cakal...Adam chce tvorit ale nema s kym a aj preto hra velmi na seba...s lepsimi spoluhracmi by bol aj on lepsi, o toho by som sa nebal

Reagovat
Tomanatura

No to snad nemyslis vazne. Vzdyt dosel pred 3 mesicama a potrebuje si zvyknout. Nemel s City ani zadnou pripravu, proste hned naskocil do nove ligy a systemu, ktery je na hovno. Navic ve Wolfsburgu taky potreboval klid na adaptaci a to mel pod Magathem i pripravu. Dzeko je TOP utocnik, v lize mnoho lepsich neni a on to ukaze, z toho vuebc nemam strach.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne mu neverim...a s tym TOP to snad nemyslis vazne ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Milner, Dzeko i Johnson jsou zabity Mancinim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele