Anglická Premier League - preview 30. kola

13.03.2010, 08:41, aktualizováno 15.03.2010, 10:26
Previews
O poslední zápas 30. kola se na Anfield Road postará Liverpool s Portsmouthem. Rozdílné postavení obou týmů v tabulce jasně favorizuje domácí celek. Ten má navíc po včerejší remíze Manchesteru City v Sunderlandu možnost dostat se na pátou příčku.
Liverpool FC - Portsmouth FC  (pondělí 21:00)
V obrovské finanční krizi, v administraci a příští rok v nižší soutěži, taková je situace současného Portsmouthu. Přesto má tento celek paradoxně vyšší šance na zisk trofeje, než jeho pondělní soupeř, Liverpool.

Pompey zažili další bláznivý týden, když nejprve přes Birmingham postoupili do semifinále FA Cupu, ale následně se opět vedení ponořilo do řešení finanční krize, která vyústila v propuštění 85 zaměstnanců. Klub v administraci i nadále hledá kupce.

Pouť nejstarší klubovou soutěží světa je ale pro Portsmouth alespoň malou náplastí za smutnou sezonu. Vždyť v FA Cupu si Pompey připsali více výher než v lize, ačkoliv na jeden skalp budou nyní rádi vzpomínat. V prosinci totiž Grantova družina porazila na domácí půdě Liverpool 2:0 a na Anfield Road tak nejede bez šance.

Reds si navíc prochází další mini krizí. V ligovém duelu podlehli svěřenci Rafy Beníteze 1:0 Wiganu a nevedlo se jim ani v prvním osmifinálovém duelu Evropské ligy. Na horké francouzské půdě podlehli stejným poměrem Lille. Zejména po zápase s Latics byl španělský stratég až nezvykle kritický směrem ke svému týmu, ale není se čemu divit. Liverpool je na pokraji vyřazení z evropské soutěže, kde mají letos poslední šanci získat trofej a pomalu mu uniká i čtvrté místo, které se stalo hlavním cílem. Ve městě Beatles si totiž asi sezonu bez Ligy mistrů neumí představit.

Liverpoolu v honbě za třemi body budou chybět obránci Aurelio se Škrtelem, naopak po absenci v Evropské lize se vrací záložník Maxi Rodriguez. O startu jeho parťáka Yossiho Benayouna se však rozhodne až těsně před zápasem. Také Pompey vítají v sestavě několik navrátilců, Aarona Mokoenu, Anthonyho Vanden Borreho a Tommyho Smithe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Fulham FC  (neděle 14:30)
Fulham jeden na Old Trafford s velkou motivací, poprvé v historii totiž může Rudé Ďábly porazit v obou ligových duelech. Prosincová porážka 3:0 navíc nadále zůstává pro Manchester United tou nejtěžší v sezoně.

United sice mohou chytat v lize formu, ale proti Fulhamu to bude velice těžké potvrdit. Cottagers totiž v posledních šesti zápasech prohráli jen jednou a mají ve svém středu dvě hvězdy minulého měsíce. Manažer měsíce února byl totiž jmenován Roy Hodgson a brankářem jeho svěřenec Mark Schwarzer. Právě zkušený australský gólman by mohl být klíčem k úspěchu.

Fulham se totiž bude snažit zastavit rozjetý gólostroj Rudých Ďáblů, kteří v posledních šesti domácích zápasech svým soupeřům nadělili neuvěřitelných 23 gólů, o deset z nich se postaral Wayne Rooney. Pokud však předvede Schwarzer podobný výkon, který mu vynesl cenu pro nejlepšího hráče února, mají Cottagers naději.

Podobně těžké to ale budou mít hosté i směrem dopředu, protože tam jsou United doma rovněž skvělí. Na Old Trafford už svěřenci Sira Alexe Fergusona neinkasovali více než deset hodin, naposledy se zde trefil Gabriel Agbonlahor. Mušku na Manchester ale má Danny Murphy, který má proti obhájci titulu skvělou bilanci. V posledním vzájemné střetnutí vstřelil Manchesteru už pátý gól v kariéře.

Murphymu by měl dělat parťáka v záloze konečně uzdravený Clint Dempsey, jenž se vrací na trávníky po dvou měsících. Ono tedy vlastně není jisté, zda nastoupí sám Danny Murphy, ale vše nasvědčuje tomu, že ho tříslo nezradí. Také domácí vítají v záloze novou tvář, Michael Carrick se ale vrací po jediném zápase, v němž nemohl hrát pro karty. Nahradit by měl Paula Scholese, jenž odehrál dva zápasy v pěti dnech.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.95 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Manchester City  (neděle 17:00)
Pátý Manchester City se stále pře o čtvrtou pozici, zaručující pro příští sezónu alespoň kvalifikaci Ligy mistrů. V minulém kole Premier League dokázal porazit venku Chelsea 4:2, dá se tedy říci, že čtrnáctý Sunderland by mu neměl stát tolik v cestě? Chyba lávky. Černé kočky doma letos ze čtrnácti utkání jen dvakrát prohrály.

Na Stadium of Light dokázala vyhrát na začátku roku pouze Chelsea a v prosinci také Aston Villa. Arsenal, Liverpool ani třeba Everton si však tři body odtamtud neodvezly. Naposledy Sunderland doma vypráskal Bolton 4:0. "Proti City to bude vyrovnané utkání. Mají vynikající šanci dostat se do Ligy mistrů a to je to, co chtějí," uvedl domácí manažer Steve Bruce.

Předseda klubu Niall Quinn minulý týden intenzivně jednal s americkým podnikatelem Ellisem Shortem, vlastníkem Sunderlandu, jemuž dluží peníze. Bruce se však finančních problémů tolik nebojí. "Viděli jsme, jak Real Madrid vypadl z Ligy mistrů. Není nezbytně nutné vždy nakupovat," prohlásil.

"Právě jsme jednali o tom, jak bude naše mužstvo hrát a co bude mít k dispozici. Útočné schopnosti má, kádr je široký, hráče máme dobré," neplánuje velké posilování. Proti Citizens nebude mí Bruce k dispozici albánského kapitána Lorika Canu, jenž dosáhl počtu deseti žlutých karet, Richardson laboruje s lýtkem, Cattermole a Reid s podkolenní šlachou a Henderson s kotníkem. Nastoupit už ovšem může po suspendaci Meyler.

Hostující útočník Carlos Tévez, který před týdnem vstřelil Chelsea hned dva góly, ví, že senzační tři body ze Stamford Bridge je potřeba potvrdit i proti Sunderlandu. "Hráli jsme skvěle. Proti celkům z čela tabulky máme vynikající výsledky," říkal Argentinec. "Ale s takzvaně slabšími soupeři nejsme tak zadobře. Ne proto, že bychom nehráli dobře, ale výsledek už nebyl prostě takový."

Za Manchester City už může nastoupit znovu Kolo Touré, jeho koleno je už totiž v pořádku. Ačkoli naposledy na Chelsea seděl jen na lavičce, je dost možné, že v Sunderlandu nastoupí od začátku. Útočník Adebayor je stále potrestaný, Martin Petrov je stále zraněný.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.65 - 3.35 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers  (sobota 13:45)
Krátce po poledni přivítá na stadionu White Hart Line čtvrtý Tottenham Hotspur fotbalisty Blackburnu a pochopitelně nic jiného než výhru brát nechce. Kohouti totiž soupeří o čtvrtou příčku, která týmu zaručí předkolo Ligy mistrů.

Tottenham stále bojuje na dvou frontách, krom domácí soutěže, kde patří Kohoutům čtvrtá příčka, usiluje také o zisk prestižního FA Cupu. Spurs v rámci této soutěže zavítali do jisté části Londýna, kde poměřili síly s městským konkurentem Fulhamem. Zápas skončil 0:0, takže se bude hrát odveta, tentokrát na White Hart Line. Zpět však k Premiere league, jak už bylo řečeno, Tottenhamu patří čtvrtá příčka ale do konce soutěže to ještě bude urputný boj. Ve hře o milionářskou soutěž jsou kromě Kohoutů Manchester City, Liverpool i Aston Villa. Nicméně domácí se mohou tomuto snu ještě více přiblížit, když doma zvládnou utkání s Blackburnem.

Blackburn si v posledních kolech vede poměrně solidně, ovšem stále mu dělá problémy získat body ze hřiště soupeře. Modrobílý totiž těží převážně z domácího prostředí, na stadionu Tottenhamu se tedy bude Blackburn pokoušet tuto nelichotivou bilanci prolomit. Rovers minulý týden podlehli Liverpoolu 2:1, ale se slavnějším soupeřem odehráli důstojné utkání.

Sam Allardyce tak trochu překvapil ostrovy, když prohlásil po utkání s Liverpoolem, že nemá rád trenéra Benitéze. Za to od některých sklidil kritiku, ovšem trenér Tottenhamu Harry Redknapp mezi ně nepatří. "Nechci kritizovat Sama, protože on je fantastický manažer. Každý hraje tak, jak hraje, každý má svůj styl. Ať už Sam udělal, to co udělal, stále je to dobrý manažer."

Redknapp se vyjádřil i k situaci kolem čtvrtého místa. "Myslím si, že Manchester City je favorit, jsou tu také Liverpool a Aston Villa ale City mají vše ve svých rukou."

Hostům budou scházet Lars Jacobsen, Ryan Nelsen a Vince Grella, naopak k dispozici by měl být už David Dunn. Kompletní nebudou ani domácí, hrát nebudou klíčoví hráči Ledley King, Tom Huddlestone, Jermaine Jenas, Aaron Lennon a David Bentley.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Everton FC  (sobota 16:00)
Souboj sousedů z tabulky uvidí St. Andrew's Stadium, neboť osmý Birmingham přivítá Everton. Utkání nejspíše favorita mít nebude, jedno je ale jisté - bude se bojovat o Evropskou ligu, oba celky k ní mají velmi blízko.

Alex McLeish zatím s týmem Birminghamu získává skvělé výsledky a je rozhodně příjemným překvapením celé Premiere league. Kdo by to byl před sezonou čekal, že se klub z druhého největšího města Anglie bude prát o pohárovou Evropu. Birmingham je pochopitelně na své osmé pozici zcela zaslouženě, svěřenci McLeishe získávají body jak doma, tak i zvenčí. Naposledy schytal dobrou formu Birminghamu poslední Portsmouth, který před domácím publikem prohrál 2:1 a s téměř jistotou sestoupí do nižší soutěže. Premiere league si v příští sezoně určitě zahraje Birmingham, a jak už bylo výše zmíněno, nemusí to být jediná soutěž ve které bude startovat. Nicméně nepředbíhejme, do konce ligy zbývá dost kol a domácí musí zvládnout nejedno těžké utkání, to první nastává nyní - přijede Everton.

Liverpoolský celek patří k týmům anglické ligy, kteří by měli startovat v evropských pohárech. Koneckonců Everton, až na výjimky, se evropských bitev zúčastňuje. David Moyes a jeho tým se však museli z letošní Evropské ligy pakovat už po prvním vyřazovacím kole. Nad síly anglického mužstva byl portugalský Sporting Lisabon, který doma v odvetě zvítězil 3:0. Evertonu se vůbec letos proti portugalským celkům nedařilo, v základní skupině dokonce obdržel debakl od Benfiky Lisabon 4:0.

V Premiere league jde zatím všechno podle plánu, tedy skoro. Úvod sezony byl přeci jenom z pohledu domácích hodně rozpačitý, ale teď má Everton formu a chce získávat důležité body. Everton v minulém kole smetl Hull City, když mu nasázel do sítě pět branek, dvěma brankami se blýskl Arteta. Celek vyznávající modrou barvu teď čeká těžší úkol, ze St. Andrew's Stadium ze letos body příliš nevozí a domácí Birmingham bude velmi nepříjemným celkem. Oba týmy od sebe dělí dva body - lépe jsou na tom domácí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Další "sousedský boj" v tabulce přinese Bolton s Wiganem. Wanderers budou před domácím publikem odčiňovat potupný čtyřbrankový debakl 4:0 od Sunderlandu, ale v zápase s Wiganem to nebudou mít zas tak jednoduché. Hosté totiž naposledy porazili slavný Liverpool.

Bolton zažil v minulém kole obrovské zklamání. Výprask 4:0 od Sunderlandu byl hodně krutý a Boltonu nezbývá nic jiného, než na něj zapomenout. Manažer Owen Coyle doufá, že takto vysoká porážka nezanechá na hráčích příliš negativ. Wanderers prohrávali už v první minutě 1:0 a prakticky až do 74. minuty bojovali o body, jenže přišla třetí branka a pak čtvrtá a bylo po zápase. Boltonu to celkově v letošní Premiere league příliš nejde, čtrnáctá pozice je zklamáním.

Wigan zlomil dlouhou nelichotivou sérii bez výhry nejlépe, jak mohl. Doma zdolal ambiciózní Liverpool 1:0 a slavnému celku urobil další šrám. Reds přitom mohli klidně vyhrát, ovšem to by musel Torres proměnit jednu ze svých čtyř šancí. Utkání nakonec rozhodla trefa Huga Rodallega ze 35.minuty. Wigan může tato výhra pochopitelně pořádně nakopnut, ale také nemusí. Latics se až do této doby propadali tabulkou a nebýt šokujícího vítězství, byli by jen bod od sestupu, takhle mají k dobru čtyři body. Španělský manažer Roberto Martinez tak bude mít stále co dělat, nyní jeho svěřenci cestují na půdu Boltonu, kde je to vždy složité.

Domácím se po karetním trestu vrací Tamir Cohen, ovšem ten si prakticky vyměnil místo se Samem Rickettsem, jenž v osudném utkání se Sunderlandem obdržel červenou kartu a nyní bude pykat. Jinak je ale tým kompletní, vážné ztráty nemá ani tým Roberta Martineze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Bezzubý vlk? Kdo to kdy viděl, že? Ovšem ve Wolverhamptonu vědí své, v tamním fotbalovém mužstvu byste jich totiž napočítali habaděj. Už zase tři zápasy vycházejí Wolves střelecky naprázdno a v Burnley si teď určitě říkají "kdy jindy, když ne teď?". Sérii čtyř proher minule utnuli pouhou remízou, dojde teď v sobotu k vítané gradaci výkonů Clarets?

Vínoví jsou všeobecně odepisováni, mnoho expertů v nich již vidí jasného sestupujícího. "Každý očekává, že Burnley příští rok už nebude v Premier League," přitakává Brian Laws, manažer tápajícího nováčka. A k takovým soudům opravdu svádí hned několik ukazatelů. Dříve se například Clarets mohli spoléhat alespoň na domácí zápasy, když už ne na ty venkovní, mezi nimiž koneckonců nenajdeme jediný vítězný. I to však už odvál čas. Z posledních osmi utkání před vlastním publikem Burnley triumfovalo pouze jedinkrát, přičemž si zuby vylámalo dokonce i na slabém Portsmouthu. Ke všemu se pyšní nejhorší obranou v lize, takže teď stále ještě trčí v tabulce za Vlky vinou opravdu špatného skóre.

Vskutku těžko říct, kdo z obou nováčků je na tom v tuto chvíli hůře. Vybírat si mezi nejpropustnější defenzívou a naopak nejslabším útokem soutěže, to vážně není nic moc. Wolverhampton nicméně na svůj neduh dojíždí s ne takovou pravidelností jako Burnley. Teď sice třikrát v řadě kapitulovat, a to tak že bez vstřelené branky, předtím ale ze čtyř duelů vytěžil slušných pět bodů. Hlavně ty ho teď drží nad sestupovými vodami - nutno ovšem dodat, že zuby nehty. Jak osmnácté Burnley, tak předposlední Hull totiž mají stejně bodů jako Vlci, jen o něco horší skóre. Pro McCarthyho svěřence je tak tento zápas rovněž životně důležitý. Ne jako ten předvánoční vzájemný souboj, který Wolverhampton zvládl hladce v poměru 2:0.

Zlomená ruka není pro fotbalistu až takovou překážkou, proto by se teď nejlepší střelec Burnley Steven Fletcher mohl vrátit do zápasové praxe po pouhých dvou vynechaných kolech. To jeho jmenovec Caldwell, klíčový to stoper, rozhodně ještě nenastoupí a nepravděpodobný je i start Chrise McCanna.

Lodivod Wolves Mick McCarthy už čtyřikrát po sobě vsadil na stejnou zahajovací jedenáctku a teď může s klidem navázat. Otázkou však je, zdali by se menší výsledková krize neměla řešit nějakými změnami. Třeba povoláním uzdraveného útočníka Maierhofera alespoň mezi náhradníky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Chelsea neustále musí přihlížet obrovskému náporu konkurentů, kteří chtějí bojovat o titul. První Chelsea navíc těsně před důležitou odvetou v Lize mistrů přivá na Stamford Bridge městského rivala West Ham United, který navíc urputně bojuje o záchranu a potřebuje nutně každý bod.

Chelsea je sice druhá o dva body za vedoucím Manchesterem, má ale utkání k dobru a všechno má tak zatím ve svých rukách. Jenže mimo je český gólman Petr Čech a je znát, že jeho nepřítomnost se je někdy znát. Nedávno totiž před vlastními fandy prohrál výběr Carla Ancelottiho s Manchesterm City 2:4, takový příděl opravdu dlouho nepamatuje. K tomu prohrál i úvodní střetnutí v Lize mistrů na půdě italského Interu Milán a jeho úloha v těchto týdnech tak není jednoduchá.

West Ham se nachází na šestnácté pozici pouze tři body nad zónou sestupu a potřebuje proto nutně získávat body navíc. Jeden takový již v sezóně vybojoval, když právě proti Chelsea na konci prosince uhrál nesmírně cennou remízu 1:1. Jenže Kladiváři hodně bodů poztráceli a jsou vůbec rádi, že nejsou v tabulce ještě níže. Z posledních týdnů jsou jistě potěšitelné skalpy Birminghamu či Hullu, domácí prohra s Boltonem se ale rozhodně neočekávala.

Kouč West Hamu Gianfranco Zola se bude muset obejít bez vykartovaného Da Costy, rozsáhlejší je však marodka. Na ní se nacházejí Boa Morte a Hines (oba koleno), Davenport (noha), Faubert (koleno), Ilunga (šlacha) a Noble (ruka). Zola však nechce malovat čerta na zeď předem: "V minulém roce jsme získali v obou utkáních bod, nikdy tedy nevíte, co se může stát. Rozhodně nejsme předem považování za lahůdku, na které si favorit smlsne. Fotbal totiž rád přináší všelijaká překvapení," prohlásil bývalý hráč londýnské Chelsea.

Chelsea nenasadí kromě již zmiňovaného českého gólmana Bosingwu a Essiena (koleno), Carvalha (svalové potíže) a Colea (kotník). Nejvíce se opět bude spoléhat na obživlého kanonýra Didiera Drogbu, který letos nastřílel již 25 branek (z toho 19 ligových) a v těchto dnech byl vyhlášen nejlepším fotbalistou Afriky pro rok 2009: "Budeme se na něj opět spoléhat, on je ten hráč, který může rozhodnout o tom, jestli získáme ligový titul," vyzdvihl jeho důležitost na ještě větší stupínek trenér Ancellotti.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Aston Villa se v neděli přiblížila další exkurzi do svatostánku ve Wembley, když prošla až do semifinále FA Cupu. Nadále tedy může prahnout po nápravě neúspěšné finálové účasti v Ligovém poháru. V Premier League se tak Villans kvůli jiným povinnostem nepředstavili bezmála 14 dní, zatímco Stoke ve středu docela nečekaně nevyloupil Turf Moor.

Bylo by asi zbytečné bavit se o tom, že Villans letos opět míří vysoko. Taky je dost nepravděpodobné, že teď po tak dlouhé pohárové výluce nezvládnou navázat na šňůru šesti ligových utkání bez prohry. Na druhou stranu ale není vůbec jisté, že birminghamští budou pokračovat vítězstvím. Z těch šesti utkání totiž vyhráli jen dva, podruhé navíc pokořili akorát slabé Burnley. Navíc je tu syndrom Stoke City, se kterým mají v kraji Midlands špatné zkušenosti. Když se totiž Villans s Potters setkali loni, v podobné fázi sezony, přišli v závěru o pohodové vedení 2:0 a pak ve zbývajících 11 kolech utržili jen dvě vítězství. Vidina milionářské Ligy mistrů byla rázem fuč. Letos jsou birminghamští v takřka totožné pozici, na čtvrtý Tottenham ztrácejí nicotné čtyři body.

O tom, že Stoke ani letos nebude bojovat jen o holou záchranu prvoligové příslušnosti, je rozhodnuto už poměrně dlouho dopředu. Potters teď jde víceméně jen o vylepšení loňského posezónního výkazu. A k tomu mají nakročeno více než slibně. Nový kalendářní rok načali úchvatně, když prohráli pouze jedinkrát z devíti pokusů, takže jsou na tom teď o šest bodů lépe než loni touto dobou. Stoke se tak může stát pátým celkem Premier League, kterému se povedlo vylepšit nováčkovskou sezonu. Takového kousku před ním dosáhl Blackburn, Derby, Fulham a nejpozději Birmingham.

Gabby Agbonlahor musel kvůli banálnímu onemocnění vynechat nedělní pohárový duel s Readingem, teď už ale bude připraven rozšířit svou úctyhodnou gólovou vizitku. Na druhou stranu se nedá očekávat, že by nahradil svého kolegu Johna Carewa, který vzdorujícího druholigového soka sestřelil hattrickem.

Jestliže se Ville vrací nejlepší střelec, Tony Pulis bude mít opět k dispozici druhého nejproduktivnějšího hráče. A sice Ricarda Fullera, jehož bolest v zádech vyřadila ze středečního klání s Burnley. V nejistotě naproti tomu žije trio Whelan-Beattie-Higginbotham.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Kanonýři cestují na půdu Hull City a po Portu chtějí znemožnit další tým. Domácí bojují o udržení v soutěži, za to Arsenal o titul. Ztráta na vedoucí Chelsea popřípadě druhý Manchester je minimální.

Zatímco Arsenal pět branek nastřílel, Hull pět branek dostal. Svěřenci manažera Phila Browna naprosto nezvládli utkání s Evertonem a po přídělu 5:1 se dostali na předposlední místo ligy, společně s Burnley a Wolverhamptonem mají čtyřiadvacet bodů. Hůře už je na tom jenom Portsmouth. Nicméně zápase s favorizovaným Arsenal se začíná od nuly a vyprodaný Kingston Communications Stadium požene své miláčky kupředu. Hull nemá v souboji s Arsenal co ztratit. Tygři se pokusí překvapit, jednou se jim to povedlo koncem září roku 2008, tehdy dokonce vyhráli na Emirates 2:1.

Pět branek do sítě vítěze Ligy mistrů z roku 2004 a několika násobného šampióna Portugalska je dosti velké zadostiučinění. Arsenalu před sezonou příliš lidí nevěřilo, ale kanonýři stále bojují na dvou frontách a velmi vážně usilují o dvě prestižní trofeje. Gunners jsou ve čtvrtfinále Ligy mistrů a od prvního místa v Premiere league je dělí tři body. Svěřenci trenéra Wengera mají skvělou formu a do karet jim hraje poměrně snazší los než má Manchester nebo Chelsea, kteří mimochodem nastoupí k vzájemnému utkání. Arsenal tedy, ačkoliv se to nezdá, je velmi blízko titulu, ovšem v anglické lize jsou všechny celky kvalitní a Wenger moc dobře ví, že to bude do konce sezony ještě hodně těžké.

Arsenal si v minulém kole připsal tři body za domácí výhru 3:1 nad Burnley. Londýňané byli jasně lepší a mohli vyhrát ještě větším rozdílem, to by však musel například Niclas Bendtner proměnit jednu ze svých tutovek. Mimochodem Bendtner si vše vynahradil v zápase se Portem.

Domácím se vrací do sestavy Andy Dawson a Craig Fagan, naopak chybět budou Stehen Hunt a Antony Gardner. Phil Brown musí krom absence několika hráčů řešit i spor mezi Jimmy Bullardem a Nickem Barmbym. Oba hráči si při tréninku "vjeli do vlasů".
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 4.25 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United29203667:2463
2.Chelsea FC28194565:2661
3.Arsenal FC29194669:3261
4.Tottenham Hotspur28147750:2749
5.Manchester City271310452:3549
6.Liverpool FC29146945:2948
7.Aston Villa26129537:2145
8.Birmingham City28127928:2943
9.Everton FC28118944:4041
10.Fulham FC281081032:2938
11.Stoke City28811928:3335
12.Blackburn Rovers28971230:4534
13.Sunderland AFC28791236:4430
14.Bolton Wanderers29781432:5429
15.Wigan Athletic28771427:5328
16.West Ham United28691336:4527
17.Wolverhampton Wanderers28661621:4624
18.Burnley FC29661730:6124
19.Hull City28591426:5924
20.Portsmouth FC28541924:4719

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (306)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fůha.. Proti Sunderlandu to budeme mít těžké Ale my máme Johnsonna, Tevéze, Adebayora.. Vyhrajeme 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas, co vynechám Každopádně věřím v jasnou výhru a těším se, až se na to zítra podívám...

Reagovat
scholes18

Tottenham - Blackburn 1X

Birmingham - Everton X2

Bolton - Wigan 1

Burnley - Wolverham. 1

Chelsea - West Ham 1 Stoke - Aston V. 2

Hull City - Arsenal 2

Man. Utd - Fulham FC 1X

Sunderland - Man. City X

Liverpool - Portsmouth X

Reagovat
smazaný uživatel

aj bych souhlasil kdyby tam nebylo Sunderland - Man. City X

Reagovat
Honda

No nwm podle me naka remizka tam bude !! podle me...... stoke : aston villa !!

Reagovat
Honda

a c o Live ? :D

Reagovat
Honda

Nedavas jooO ?

Reagovat
smazaný uživatel

já furt přemýšlím jak by blackburn vyhrál. že by?

Reagovat
supervizor

doma možná, venku ne

Reagovat
smazaný uživatel

proti liverpoolu hráli dobře a tak se dá předpokládat i nějaký ten faul

Reagovat
smazaný uživatel

takže penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley 1,Birmingham-Everton oba týmy dají gol,Swansea 1,Liecester 1...za 200

Reagovat
smazaný uživatel

Co rikate na Defoa ??...da dneska branku ?

Reagovat
smazaný uživatel

a také co drogba??..kurz 1,6 ,lakave

Reagovat
supervizor

Dneska Hammers musí! za Mikloška

Reagovat
smazaný uživatel

to mu pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

BURNLEY

Reagovat
smazaný uživatel

Turnbull Time

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to přeju Totenhamu už jenom kvůli Modričovi :*

Reagovat
Chazy

Tak kdo dneska vsadil byt jen na jednobodovy zisk Trotters, muze jit rovnout roztrhat tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, podle studie mnoha prestiznich univerzit jsou Latics nejvetsi nicitele sazkaru. Chtel sem dat under 1.5 golu, ale neco mi rika, ze date lucky goal...nebo dostanete dva

Reagovat
Chazy

Na bolton umime, treba nebude potreba luck (i kdyz Hugo jiny ani neumi )..

Reagovat
fantomas

Umíte? To znamená, že s náma umíte remizovat 0:0 nebo nás porazit max. o gól?

Reagovat
fantomas

* teda s Boltonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Loni 0:1 na Reebok ti nerika nic? 4 zapasy bez prohry s BWFC.

Reagovat
fantomas

Dvakrát v řadě z toho bylo 0:0, předtim dvakrát 0:1 no. Stejně bych to nenazýval nákym uměnim, spíš tim vašim luckem, jak sám píšeš.

Reagovat
Chazy

O lucku psal Sony, ja jen povazuju za luck kdyz Hugo trefi balón.

Reagovat
fantomas

No, shodou okolností Bolton poprvý porážel Heskey a podruhý Zaki z pentle. Prostě luck.

Reagovat
Chazy

A loni dve tycky pri tom 0:0 na strane Boltonu bylo co? Letos byl Wigan taky lepsi. Chapu ze mas chorobnou potrebu se se mnou o tom pohadat aby to vypadalo jakoze ten zapas ma naboj, ale snaz se aspon, snaz..

Reagovat
fantomas

Na straně Boltonu je aspon schopnost když už, tak Wigan pořádně rozníst viz. 4:1 a 3:1 z roku 2007. V těch minulých zápasech to byl čtyřikrát v šanci Matty během pár minut a Daviesova tyč například. Prostě ne, neumíte, jen ste teď proti nám uhráli dvě remízy a dvě těsný výhry. To by pak Arsenal uměl na půlku ligy, panebože.

Reagovat
fantomas

* je jednodušší psát nám

Reagovat
Chazy

Na strane Boltonu byvala schopnost, ted max Championship kvalita :P

Reagovat
fantomas

A ty mi piš něco o snažení.

Reagovat
Chazy

Ja nejsem viprast, takze i kdyz je "snazeni" fakt uzasny tema, asi se slohu nedockas

Reagovat
fantomas

Tak mně šlo spíš o "kvalitu" tvého příspěvku. Začít něco o Championshipu, když mám v týmu Scotlanda, Gomeze a podobně mi fakt nepřijde zrovna šťastný..

Reagovat
Chazy

Hraci z tribuny

Reagovat
fantomas

U vás běžně skáčou hráči z tribuny do osmi (Gomez)/sedmnácti (Scotland) po sobě jdoucích zápasů?

Reagovat
Chazy

Trvalo nez si Bob uvedomil, ze patri na tribunu, nepopiram

Reagovat
fantomas

Scotland furt střídá, ale tak to je jedno..

Reagovat
Chazy

Posledni zapasy spis Moses. U Boba to jde pomalu.

Reagovat
Chazy

aa nás porazit max. o gól?.. no to je fuk, nic nemeni, jo znamena a umime

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si muzes jit zrovna roztrhat pusinku.

Reagovat
Chazy

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal : Hull 4:0,3:0 Chelsea : West Ham 2:0,3:1 jinak same remizy snad mi to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs - Blackburn 2:0

Stokies - Villa 2:2

Brum - Everton 1:1

Chelsea - WHU 3:1

Burnley - Wolves......hmm...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Clarets 3:1

Reagovat
domingo

OT: nedávno jsme se s herbagem bavili o Lily Allen a on se poměrně ostře ozval proti textu Not Fair, že prý je slabý a nevhodný... tak jsem se rozhodl předělat jej podle jeho gusta

http://www.youtube.com/watch?v=Jo77MWBQoW4

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně povedené

Reagovat
herbage

Hned po ránu takováta překvápka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, že sa ti chcelo...

Reagovat
herbage

Ŕíkal, že se nudil

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Neskrývam prekvapenie...

Reagovat
herbage

Lily Allen by byla na něj pyšná

Reagovat
smazaný uživatel

Šance na účast Aarona Lennona účastnit se letošního MS se pozvolna snižuje. Manažer Tottenhamu Harry Redknapp dnes uvedl, že neví, zda se Lennon v letošní sezoně ještě na trávníku objeví. Trenér dodal, že nikdo teď nemůže stanovit termín Lennonova návratu.

NEEEEEEE!!!

KOVÁČ

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Pavljučenko v základu, Modrič na středním záložníkovi, na LM Bale, to bude dnes zajímavý

Reagovat
fantomas

Už sem se lek, že vedle sebe staví Crouche s Pavljučenkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Luku na CM se těším. A na jeho spolupráci s Nikem..

Reagovat
fantomas

Jojo. A sem rád, že nehraje Diouf ani Di Santo, ale Kalinič (možná to tak je už několik zápasů, nechce se mi to hledat, Rovers nesleduju).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to tak poslední dobou pořád, teda myslím s tím Santem. Diouf hrává pravidelně, ale ted se vrací zase do sestavy Dunn.

Reagovat
fantomas

Jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Kalinič zatím dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z nejpříjemnějších překvapení sezony, naštěstí už na to přišel i natvrdlej Allardyce

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je paráda... Jen ať to Chorvatsku pořádně ladí..

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham 1 Swansea 1 Coventry 1

Reagovat
vladis271

Dneska som mal pekný sen o budúcotýždňovom kole . Liverpool vyhrával v pekelnej jame 0:3 do polčasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak verím, že pyžamko si už prepral a prebudil sa do reality

Reagovat
vladis271

No, čo pýtal som si to

Reagovat
fantomas

Pavljučenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley-Wolves bude zajímavé

Reagovat
herbage

Vermaelen prý v hledáčku AS Řím

AS Řím se údajně zajímá o stopera Arsenalu Thomase Vermaelena. Belgického reprezentanta podle serveru Sportal.it v odvetném utkání Ligy mistrů proti Portu na tribuně sledoval ředitel Římanů Daniele Prade

Blázni

Reagovat
supervizor

no podle tech spekulaci už má Juventus Sagnu, AS řim Gallase,Vermealena a Eboueho

takže vlastně máme po obraně

Reagovat
SunFells

že ale spekulace o Clichym už utichly ....sice není divu, ale posledních pár zápasů už hraje slušně

Reagovat
Amos

Naivita... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten červenej míč s kterým se hraje je zajímavej

Reagovat
smazaný uživatel

BAE+Bale

Prava strana uplne nic...uzdrav se Aarone

Reagovat
fantomas

Rovers sou dobrí komici, fakt mančaft zralej na sestup. Ten presing a aktivní hra jim vydržely jak dlouho? Dvacet minut? Do střídání Robinsona asi tak. Přitom Spurs jsou dneska docela dobře marní, ale stačí jeden Salgado a nejmíň deset šancí na zápas máš prostě v kapse. Ten španělskej šášula by měl fakt co nevidět vystřídat, klidně dobrovolně, protože to neni možný, co tam s nima Bale dělá. Nehledě na to, že ani jeho parťáci v obraně nejsou žádný hitparády. S tim bráněnim rohu by klidně mohli na výstavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro - NUFC dneska v TV na bet365 treba, tam se můžem přesvědčit jak velká je ta rivalita

Reagovat
fantomas

Mám v plánu koukat. Ale mužu jen do 17:30 bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

to už bude dávno rozhodnuto ..... na White Hart Lane je poločas? teď jsem to pustil a běží reklama, tak jestli mam správnej link..

Reagovat
fantomas

Jojo, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Boro budu taky koukat

Reagovat
fantomas

Musíte ty matláky přejet.

Reagovat
smazaný uživatel

Přejedem je Lovenkrands dá gol, pak se bude celej zápas bránit, nakonec se Hughton rozhodne stáhnout oba útočníky, protože se bude radši zase bránit a na konci Boro vyrovná dorážkou ze dvou metrů po šestým zákroku Harpera během deseti sekund

Reagovat
fantomas

Tak ten infarktovej závěr už stejně neuvidim...takže na takovou nudu odmítám koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

je zpátky Enrique a prý i Routledge, Barton odehrál 45 minut za rezervu už. Smudge out

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique už hráli i minule, Aanholt je už zpět v Londýně. Routledge nebo Pancrate budou na RM , střed bude Guthrie-Nolan..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, aha. No neni to co bych si představoval, ale aspoň bude pravý RM a ne chudák Danny tam A posledně co jsem tu vychválil Cola, tak zrovna po jeho hrubici padnul ten jedinej gól Barnsley

Reagovat
Tomanatura

Nastoupí Jonás?

Reagovat
smazaný uživatel

Je v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
herbage

Arsenal neuvidíš?

Reagovat
fantomas

Konec snad.

Reagovat
smazaný uživatel

jdeš na Slavku aspon, nebo nejaka vymluva ?

Reagovat
fantomas

Mimořádnej trénink před klíčovou ligou. Ale je fakt, že kdybych ho neměl, sem asi v Edenu no. Takže by Arsenal stejně ostrouhal. Takle budu ale někdy před osmou doma, takže bych měl min. poslední dvacetiminutovku stihnout snad.

Reagovat
herbage

Budu tě po zápase objektivně informovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, Salgado na to už nemá, už vReale bol dlho prehnitý. Nechápem Allardyca, že ťahá do rýchlej súťaže obrancov za zenitom, ešte k tomu zo súťaží pomalších, kde už nestíhali tiež.

Reagovat
fantomas

A ještě k tomu na beka. To fakt dokáže jen Allardyce.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu ešte z Realu, kde obrana je len formalita, čiže šaškáreň.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych k Big Samovi až tak kritický, třeba si ho s někým spletl a při podpisu smlouvy už ze sebe nechtěl dělat blbce, tak to radši zatajil.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vermaelen prý v hledáčku AS Řím

AS Řím se údajně zajímá o stopera Arsenalu Thomase Vermaelena. Belgického reprezentanta podle serveru Sportal.it v odvetném utkání Ligy mistrů proti Portu na tribuně sledoval ředitel Římanů Daniele Prade.

Ten se spíš přijel podívat na pěknej fotbal, než lákat Thomase. Jak by ho tam chtěl dostat??

Reagovat
herbage

Kachna asi jako když Arsenal chtěl Chiellinhio. To má AS větší šanci pochodit i u United a pokusit se získat Vidiće

Reagovat
fantomas

Na něj nemá peníze už vůbec.

Reagovat
herbage

Ale končí mu dřív smlouva a sám říkal, že jeho manželce se v Anglii nelíbí. Sám vím, že je to podobná utopie, ale přeci jen o něco menší

Reagovat
Tomanatura

Vyhodí Tottiho a dají mu jeho plat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Blackburn je fakt tragický. Jediný, čo tam ako tak dokáže niečo vymyslieť, je Kalinič, ale len on im zápasy vyhrávať nebude. Ten Brown je skutočne diera

Reagovat
smazaný uživatel

Se nediv, když chytal asi potřetí v PL

Reagovat
fantomas

Ale bylo vidět, jak je veselej, že si může zachytat, když střídal Robinsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd penalta, Bale ohnul nohu ještě než se ho někdo dotknul

Reagovat
Chazy

Skvele Webb, ja vim, proc se toho rozhodciho furt zastavam. I kdyz mela to byt asi zluta, na druhou stranu vazne tam nejaky kontakt byl. Ale zas jednou hrac padal driv nez prisel kontakt, typicky Rooneyovsky dive.

Reagovat
fantomas

Kontakt tam byl určitě. Ale nebudu soudit, viděl sem akorát jednu opakovačku.

Reagovat
Chazy

Skocil.

Reagovat
smazaný uživatel

.. na druhou stranu se mi nelíbí, že když už rozhodčí posoudí střet v pořádku / dive, tak nedá žlutou

Reagovat
fantomas

Tím spíš, že pak Bale skočí podruhý.

Reagovat
Chazy

To je uz Webb, diving ani nesportovni chovani netresta, vetsinou toho hrace serve tak, ze on do konce zapasu nic neudela.. tady to ale fakt prechazi zbytecne ale stejne Webba rad

Reagovat
fantomas

Vyvracim to někde?

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem docela zvedavej na Chelsea. WHU se musi pekne snazit aby zmizel od sestupu a Blues maj v brane pekelnou diru

Reagovat
fantomas

No, kdyby tam nebyl Di Santo, ještě se o něco hraje.

Reagovat
fantomas

Faul.

Reagovat
smazaný uživatel

NA WHU jsem dost zvedavej. Mam listky za 14 dni na WHU- Stoke. Uz se moooc tesim na ty auty od Delapa. Kdyz hral za Saints tak tse na to koukalo paradne. A kolik z toho davali Crouch a Beattie golu ...

Reagovat
Chazy

No jiste, Sidibe..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že těm sestupujícím dneska naložíme...

Reagovat
smazaný uživatel

ROMAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, mohl bejt hattrick :)

Reagovat
Chazy

Ferreira, Turnbull a Terry... no tak to ma WHU hodne ulehceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Cole a Diamanti na lávce, Mido a Ilan na place. Zola to kompenzuje.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomekcz

sem zvedavej jak chcou ve predu udrzet mic bez Cola

Reagovat
honziss

To ví asi jen Zola. Uf, už aby ten Hughes přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko. Je to dřevo (jako Necid), ale góly dávat umí.

Reagovat
supervizor

ale jenom pravou

Reagovat
fantomas

Když má dost šancí..

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu-Anichebe

Reagovat
smazaný uživatel

Bože...dnes sa fakt tí manažéri predbiehajú...

Reagovat
Chazy

Kirkland, Boyce, Caldwell, Bramble, Figueroa, Scharner, N'Zogbia, Diame, Moses, McCarthy, Rodallega.

Hefy, tys mluvil s Bobem?

Reagovat
smazaný uživatel

Insomnia, Moses, McCarthy

Reagovat
Chazy

Jj, Thomas zase sedi, Jordi a Scotland asi uz ve Wiganu vazne skoncili. Diame DMF, Scharner CMF, tri ofenzivni zaloznici a Hugo pred nima...

Reagovat
Chazy

To by se hodilo na jeden tym Premier League, kterej letos je vzadu totalne tragickej a udrzel jen jedno konto... jak se sakra jmenuje...

Ajo Bolton...

No a s kym to hrajeme.. jo s Boltonem

Reagovat
Chazy

* jen jedno cisty konto

Reagovat
fantomas

Boyce dneska nebude vědět, kde mu hlava stojí, jen počkej.

Reagovat
Chazy

Boyce je totalni vypatlanec, podle me nebude vedet hodne veci :)

Reagovat
herbage

Kdo je nespavec?

Reagovat
fantomas

N'Zogbia.

Reagovat
herbage

Zrovna on bývá nejaktivnější

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím nemá nic společnýho. Je to Kinnearův blábol

Reagovat
herbage

Severoanglický humor?

Reagovat
smazaný uživatel

Kinnerarova vypatlanost a schopnost urážet vlastní hráče...

Reagovat
Tomanatura

Na tiskovce ho tak prostě přejmenoval, asi zapomněl, jak se jmenuje

Reagovat
Chazy

No jeste ke vsemu Charlie a ne Charles... ale vedel, to byla narazka na soustredeni, kde pravidelne zaspaval a chodil pozde na treninky.

Reagovat
herbage

Koukal jsem na skysports na sestavy a náhodou jsme zabrousil i do welšské ligy. Jména klubů jako Airbus UK, Connah's Quay Nomads či Newi Cefn Druids nemají chybu

Reagovat
smazaný uživatel

herbage: A jak se treba na Llaneli nebo TNS bajecne sazi. Docela jisty kacky a kdyz to prolozis handicapem tak je to velka paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton..1:0-Elmander

Reagovat
smazaný uživatel

W.H.U.Docela hovada....

Reagovat
smazaný uživatel

Alex.

Reagovat
Lorcan

dneska žádný poločasový postřehy nebudou?

Reagovat
smazaný uživatel

mufc dnes tak 2:0 rooney forever

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea včera dobře 4-1 rozhodne zápas s mufc

o titul

Reagovat
Lorcan

do toho se ještě zamotá Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

jj to mám strach aby oba nepřeskočil...

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se poděl ten sebevědomý krleš, přesvědčený o tragickém Arsenalu, který se bude zuby nehty rvát o Europa League?

Reagovat
smazaný uživatel

... no jo no,sakra,vím,sem nemyslel,že po trapných porážkách s náma a M´U budou tak zlobit!!! Ku..a drát.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se říká, když se dva perou, třetí se směje:))

Reagovat
terry

Zdaleka nerozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

ted už bude rozhodovat každý zápas.

Reagovat
terry

Tak vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

fšak já nic neříkal... to cun con...

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Fletcher, Nani, Berbatov, Rooney.

Schwarzer, Kelly, Hangeland, Hughes, Shorey, Davies, Murphy, Baird, Dempsey, Gera, Zamora.

Reagovat
Tomanatura

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Come On Cottagers!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Vidič - Zamora)

Reagovat
Tomanatura

Nádhera Strašná škoda, toto se dává Rooney

Reagovat
Tomekcz

bohuzel to nemel na hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt osel..

Reagovat
terry

Obětavost Fulhamu A Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

krom obou krajů United teda, na to se nedá koukat, co tam vyváděj

Reagovat
Boban

kdo by to byl od Naniho cekal, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát,že se zase trefí Shrek v 70.min a bude klid.

Reagovat
mithro

nani

Reagovat
Tomekcz

Berbatov fakt ty goly dava po skromnu vsechno tahaj pres Naniho a ten to pekne kazi, Valencia uplne nevyuzitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotové vyřízené

Reagovat
terry

Na tohle jsem přesně čekal.. Přijdu o chvíli později k přenosu a málem prošvihnu góĺ.

Reagovat
Tomanatura

Díváš se aj na Genou?

Reagovat
terry

Nemůžu najít přenos.

Reagovat
Tomanatura

Skvělá akce By mě zajímalo, jak dlouho trvalo Nanimu naučit se to takto kopnout. Ale dal to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To trénoval celou přestávku..

Reagovat
smazaný uživatel

No a je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro záchranu Tigers

Reagovat
smazaný uživatel

místo koho ale?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves, Sunderland, WHU, to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vyhovuje současná trojka padajících

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nevyhovuje Burnley (spadne) ani Hull (zachrání se).

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať si Edgar v Burnley spadne, když tak zuřivě nechtěl do druhý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Edgar je mi ukradenej

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia to zase zabil

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase bída ty standartky dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Schwarzer paráda.... jak kdybych se viděl.

Reagovat
Tomekcz

Berba Wazza

Reagovat
terry

Hotovo, ten Rooney je ale letos fakt neuvěřitelnej.

Reagovat
Tomekcz

na dva goly Drogby to chce 3 od Rooneyho

Reagovat
Tomanatura

Berba On k tomu Rooneymu poslední dobou prostě sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Konečně mu začínám přicházet na chuť.

Reagovat
Tomekcz

ten gol si zaslouzil

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt zapojenej v každé akci, spoustu toho vymyslí, pokazí minimum, kdyby mu to tam začalo i padat, nemohl by proti němu nikdo nic říct.

Reagovat
terry

Trojku si snad Fulham ani nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil, nezasloužil. Kdyby Zamora proměnil mohlo to být jinak všechno.

Reagovat
terry

Však jo, jen si to prostě mohli United odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

A co si zasloužili za to, že třikrát přelezli půlku? Vždyt hráli hrozně, teda až na Marka.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ciao , nevie niekto , či bude môcť hrať zajtra Gerrard ? Zdá sa mi , že je v treste a celkom by ma potešilo , keby bol .

Reagovat
SunFells

To snad ne, vsadil jsem si na Liverpool a pokud tam nebude ten diver, tak se ani pentle proti Portsmouthu kopat nebude a mám po tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník Tom Huddlestone bude i nadále hrát za Tottenham, s londýnským klubem prodloužil smlouvu do léta 2015.

Tommy

Reagovat
fantomas

Hlupák, takle si ničit kariéru.

Reagovat
SunFells

Mohl toho světu dát víc, než jen par vajec, škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Sedět v "ambiciózním" klubu na lavce mu do repre moc nepomůže

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Navíc zrovna Huddle je jeden z těch hráčů, kterých bylo u Spurs vždycky škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by seděl na lávce?

Reagovat
tomasinho

Tak většinu sezóny hrál v základu, jen je ted zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

vetsinu...on snad odehral nejvic zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

este Corluka

Reagovat
Darren Fletcher

tak co, da dnes lfc aspon prijatelnu remizku?

Reagovat
SunFells

Když Portsmouth dá na Anfield Road alespoň 3 góly, tak určitě

Reagovat
Darren Fletcher

motyka vystrelila.. mozno bude aj sedem

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Liverpool

Reagovat
papos182

Torres stihl v jedne desetiminutovce dat gol, tycku a na dva goly prihrat

Reagovat
smazaný uživatel

Človek pozná, že nehrá Lucas...

Reagovat
smazaný uživatel

=> Rafa není člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

A Kuyt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj. Maxi ťaží zatiaľ z dobrej hry tímu, nekazí, ani nejaký extra výkon nepredviedol. Chce to krídlo cez leto....

Reagovat
papos182

Je pravda, ze hur nez Kuyt v poslednich zapasech hrat nemohl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Však hrá absolutne super dnes , tam lieta jak SuperMan

Reagovat
tomasinho

Chce no, ale dá se říct, že je to Maxiho nejlepší výkon zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Xavi8

Dnes sa mi konecne pozdava Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Za 15 minut nebude moct

Reagovat
tomasinho

Přijde ro rozhýbat Lucas

Reagovat
Alberto Aquilani

Okrem toho , že hrá Aquilani defenzívneho záložníka a vôbec neobraňuje , tak dobrá

Reagovat
tomasinho

Nehraje defenzivního. stačí se dívat a vědět, jak LFC hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo no BoxtoBox či ako to volajú v Anglicku ?

Reagovat
tomasinho

Dneska si konečně říkám, toto je přijatelný Liverpool. Bez Lucase, Kuyta, s Torresem, Johnsonem, Aquilanim. Dokonce i to, čeho jsem se nejvíc bál a to křídla hrajou solidně. Zatím asi nejlepší Maxiho zápas za LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či by sme mohli hrať s takýmto stredom proti lepšiemu tímu, Masch by to vzdu sám nestíhal rozohrať. Aqua je možno tak náhrada za Gerrarda na CM/AM...

Reagovat
tomasinho

To asi ne no, ale dneska si musíme užívat jedinečný výkon v této sezóně žádné minusy slyšet nechci dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

stáhnout Gerrarda, DM už kdysi semtam hrával...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný výkon dneska, přihrávky chodí vesměs tam kam mají...jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Torresův styl hry mi imponuje, on je pro mě nejlepší útočník v lize, škoda (ne pro mě), že ho tak brzdí zranění. Každopádně se už moc těším na derby, Liverpool se probral, MU se probral, oběma týmům jde o hodně v tabulce, to bude skvělej zápas

Reagovat
tomasinho

Už teď jsem celý natěšený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool sa neprebral, to je blbosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově jo. Jste ted největším kandidátem na čtvrtej flek v lize, od prohry ve Fratton Parku vás porazil snad jen Arsenal, vyhráli jste MS derby, vyhráli na Ville, se Spurs.. Ted už je jedno, jak ty zápasy vypadaly, máte zpátky Torrese, Aggera, Johnsona, zvedáte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkovo ani nie. Wigan, Lille... Je pravda, že hráči sa vracajú, ale toto je Pompey, hra vyzerala zle v predošlých zápasoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně Wigan Nehodnotím podle zápasu Pompey, ale podle vývoje v tabulce. Koncem roku vypadalo nemožný, že byste dokázali hrát o LM, říkalo se, že budete rádi za EL, a stejně v LM zas budete

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu nevěřím, podívej se na tabulku citizens, villains i spurs maj nejmin o zápas míň a víc bodů než my.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych si měl vsadit, kdo bude čtvrtej, dám to na LFC. Tím netvrdím, že se nemůžu splést, ale máte lehčí los než ti ostatní, nejvíc zkušeností...

Reagovat
Mircu5

Citizens hrajou 6 zápasů z 10 doma a tam jsme hodně silní + 2 zápasy k dobru oproti LFC.

Já si nemyslím, že by Liverpool hrál příští rok LM, budou bojovat až do konce, ale bude to možná o 1-4 bodů si myslím, možná nakonec bude rozhodovat i skore, uvidíme, bude to hodně vyrovnané až do konce.

Reagovat
Mircu5

Ne,ne to nebudou. Na ně čeká pouze LM.

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle se krásně kouká.. škoda, že to předvedem jenom jednou za čas.

Reagovat
smazaný uživatel

krása Aqua-Gerrad, výborne vpredu kombinujú...

Reagovat
smazaný uživatel

i ta Babelova střela chyběl tomu jenom gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Ta akce zakoncena Babelovym brevnem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a Gerrard, to čo bolo Za toto mal ísť dole a verím, že Brown to zreklamuje úspešne, nielen kvôli derby, takéto zákroky sa musia trestať. Rozhodcovská trojica je v posledných minútach rovnako smiešna ako ofenzíva Pompey páliaca na vlastnú

Reagovat
smazaný uživatel

no na obhajobu Gerrarda, Brown ho trefil loktem první, ale i tak si to mohl odpustit, kort za tohodle stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne, navyše Brown ho netrafil s úmyslom, toto čo spravil hádam ani neúmyselne vykona´t nejde. Lakťom do zátylku, čumím...

Reagovat
smazaný uživatel

ten obrance do toho šel loktem a zapletl se Gerrardovi pod nohy, tak ho Gerrard šupl na zem...tohle nikdo řešit nebude

Reagovat
tomasinho

šupl nma zem? Vždyť ho normálně jebl zezadu do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho v tomto chapu, ten obrance tam šel dost nebezpečně podle mého...

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že toto sa nedá pochopiť... Ak toto chápeš, skúsim len hádať na čo jediné používaš mozog - koordinácia pohybov. To nepochopil ani tomasinho a to je na scousera čo povedať...

Reagovat
tomasinho

Tady nejde o to, komui v tom momentu fandím bylo to zákeřné a hnusné prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď...tak sa pozná normálny súdny človek.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rocha je tragéd až to neni hezký, odehrál vůbec něco za spurs ? já ho vůbec nepamatuju, že tam něco odehrál.

Reagovat
vladis271

Poďme Fernando, ešte jeden, ak máme mat šancu na LM, musí sa všetko vyhrat, teda aj nasledujúce derby, a nato ta musí bavit futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Rochovi Posila roku: 4 zápasy, 2x červená karta, prohra 0:5 na OT a 1:4 na Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Srať na Rochu, len nech FA prešetrí Gerrardov zákrok, to sa môže hodiť

Reagovat
smazaný uživatel

Pak budou mít výmluvy, porazíme je i v plné síle

Reagovat
tomasinho

Stejně jako loni my vás bez Gerrarda a Torrese. Vy nás porazíme, když budeme chtít. Anywhere, anytime.

Reagovat
tomasinho

my

Reagovat
smazaný uživatel

To je hatlanina...

Reagovat
tomasinho

Tak ještě raz. Porazíme vas pokaždé, když budeme chtít. Anywhere, anytime.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy v kleci, ale to víš, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A už to začína

Reagovat
smazaný uživatel

jaký zákrok?

Reagovat
tomasinho

300. pro vybrakování Old Trafford jako v loňské sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak loni no

Reagovat
smazaný uživatel

Blesk dvakrát do stejnýho místa neudeří a dvakrát do téže řeky nevstoupíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele