Anglická Premier League - preview 26. kola

05.02.2011, 10:03, aktualizováno 06.02.2011, 08:10
Previews
West Ham a Birmingham před sebou mají hodně důležitý zápas, oba celky se pohybují v sestupových vodách a nyní změří síly v Upton Parku. Zajímavější zápas se bude hrát na Stamford Bridge, kde Chelsea přivítá Liverpool...
West Ham United - Birmingham City  (neděle 14:30)
West Ham se stále nemůže dostat z pásma sestupu, takže jeho situace má pochopitelně k ideálu hodně daleko. Výrazný krok směrem dopředu má ale šanci udělat v aktuálním 26. kole, kdy doma přivítá Birmingham.

V posledních dvou kolech uhráli Hammers dva velmi nadějné výsledky, které mohou být příslibem lepších zítřků. Nejprve si odvezli remízu z půdy Evertonu, ve středu pro změnu přemohli nováčka z Blackpoolu. Atmosféra v týmu se tedy pochopitelně rapidně zlepšila a hráči jsou opět odhodlání bojovat na víc než sto procent.

"Musíme si uvědomit, že v závěru sezóny bude pro nás každý jednotlivý zápas nesmírně důležitý. V pozici, v jaké se nyní nacházíme, už nemáme moc na výběr," prohlásil středopolař Scott Parker. Londýňané se budou muset vypořádat s řadou absentujících hráčů. Zranění nepustí na trávníky tyto borce - Kurucze, Hitzlspergera, Collisona, Stanislase a Dyera. K tomu všemu je ještě u dvojice Da Costa - Gabbidon start hodně nejistý.

Birmingham sice letos dosud prohrál méněkrát než například sedmý Liverpool, jenže ani tato zajímavá skutečnost mu nijak výrazně nepomáhá, jelikož na svém kontě má stejný počet bodů (24) jako právě osmnáctý West Ham. Do karet mu hraje alespoň fakt, že má výhodu dvou zápasů navíc.

V posledních třech kolech měli Brums hodně těžký los. Postupně je totiž čekalo derby s Aston Villou, poté zavítali na půdu Manchesteru United a posledně naopak přivítali na svém stadiónu jejich úhlavní konkurenty Citizens. I přesto ale vytěžili vcelku uspokojivé dva body.

Z Upton Parku ale touží odjíždět s vítězstvím. Určitě jim ke splnění tohoto cíle ale nepomůže Dann, McFadden a Valles - ti všichni jsou totiž na marodce. To čtveřice Ferguson, Jerome, Johnson a Martins pro změnu doufá, že se stihne dát včas do kupy a nebude utkání sledovat jen z tribuny.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Pikantnější už tento duel snad být nemohl. V nedělním šlágru se na Stamford Bridge představí Chelsea s Liverpoolem a atmosféra před vypjatou bitvou by se už nyní dala krájet. A důvod? Zcela prostý - Fernando Torres!

Je to právě zázračné španělské dítě, kdo přilívá do tradiční bitvy posledních let mnoho dalšího oleje. V Liverpoolu byl považován za modlu, spousta fanoušků k němu vzhlížela. Jenže uběhlo pár dní a všechno je jinak. Fernando Torres v posledních hodinách lednového přestupního termínu za rekordní částku 50 milionů liber přestoupil do nenáviděné Chelsea a může jen sledovat, jak fanoušci Reds pálí jeho dresy. Přitom on sám jejich postoj nechápe.

Podle svých slov do Chelsea odešel kvůli tomu, že zde vidí větší šanci na zisk trofejí, především Ligy mistrů. Po ní ostatně touží také majitel Blues Roman Abramovič, a tak El Nina velice rád přivedl. Vedle něj v poslední přestupový den obhájce titulu dotáhl ještě jeden velký příchod, z Benfiky do západního Londýna putoval skvělý obránce David Luiz. Oba borci budou pro nedělní duel připraveni, avšak start je pravděpodobný pouze u Torrese. Luiz má oproti němu v obraně mnohem větší konkurenci a také mu nějaký čas zabere adaptace na nové prostředí. Brazilský stoper či levý bek ale fanoušky ujistil, že udělá všechno pro to, aby se prosadil. Co se týče zbytku týmu, mimo hru je v posledních týdnech klasická trojice Alex, Benayoun, Žirkov.

Abychom se ale na celý zápas podívali trochu z jiné perspektivy, zabrusme do vod Premier Leauge. Ani jedno mužstvo se kolem nového roku nepotýkalo zrovna s oslnivou formou. Zejména u Chelsea byl k vidění obrovský herní propad oproti úvodu soutěž. I to se ale změnilo a obě mužstva mají nyní na svých kontech tři výhry v řadě, což před nedělní pátou hodinou slibuje skvělou podívanou.

Pro Reds to je nejlepší série právě od posledního duelu s Chelsea, v němž shodou okolností dal dva góly Torres a Liverpool tehdy slavil třetí výhru v řadě. Torresovi se ostatně proti Chelsea vždycky dařilo, z celkových osmi zápasů jí dokázal nastřílet hned sedm branek, a tak nyní bude mít co dělat, aby s nadsázkou vše odčinil. Pokud by se mu ale podařilo vstřelit gól a vybojovat tři body, fanoušci Blues by určitě rychle zapomněli.

To by ale byla pořád samá Chelsea, samý Torres. Ani Liverpool na přestupovém trhu příliš neotálel. Nejprve přivedl z Ajaxu skvělého útočníka Luise Suareze a když se dozvěděl, že Torres prchá do Londýna, v rychlosti se domluvil na pětatřicetimiliónovém příchodu Andyho Carrolla z Newcastlu. A kdo ví, možná na tom po herní stránce Reds vydělali, protože útočná dvojka Suarez - Carroll vypadá víc než nebezpečně. V neděli spolu ale ještě určitě nenastoupí. Carrolla totiž trápí stehno. V základu by měl nicméně figurovat alespoň uruguayský ostrostřelec, kterému v zápase se Stoke stačilo jen 16 minut, aby se poprvé zapsal v dresu Liverpoolu do listiny střelců.

Kromě již zmiňovaného Carrolla a Spearinga by měl mít manažer Kenny Dalglish k dispozici kompletní kádr. Zatím se však neví, v jakém stavu budou záda Christiana Poulsena a koleno Joea Colea. Především druhého jmenovaného by asi absence mrzela, protože by se mohl poprvé od svého letního odchodu představit na Stamford Bridge.

Zápas bude od 17 hodin středoevropského času na Stamford Bridge řídit zkušený sudí Andre Marriner, na čarách mu budou asistovat Scott Ledger a Adam Watts.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.65 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Sunderland AFC  (sobota 13:45)
Byla to Chelsea, která přetrhla Sunderlandu šňůru čtyřech zápasů bez porážky a svěřencům manažera Steva Bruce připomněla rozdíl mezi Sunderlandem a těmi nejlepšími. Na prohru však chtějí Black Cats rychle zapomenout a v sobotu jedou válčit na Britannia Stadium.

Když se ale ještě vrátíme k zápasu s obhájcem titulu, Sunderland do toho zápasu doma inkasoval pouze osmkrát. Chelsea se nakonec podařilo domácí síť zatěžkat hned čtyřmi zásahy. Pokud se chce Sunderland udržet na dostřel evropským pohárům, bude muset v následujících zápasech pořádně zabrat. Po duelu se Stoke City totiž Brucovu družinu čeká přetěžký los. Postupně se Black Cats utkají s Tottenhamem, Evertonem, Arsenalem, Liverpoolem a Manchesterem City a právě v těchto zápasech se ukáže pravá síla týmu.

Pokud do náročného programu vstoupí Sunderland vítězstvím nad Stoke, bude to skvělé. Ve většině zápasů však týmu nepomůže kapitán Lee Cattermole, jenž bude kvůli problémům se zády chybět minimálně další měsíc. Připraven již bude alespoň jiný záložník Sulley Muntari, který přišel z Interu.

Domácí se pohybují v oblíbeném středu tabulky a ačkoliv má Stoke na sestupové pozice k dobru šest bodů, manažer Tony Pulis moc dobře ví, že v dnešní Premier League může stačit jen pár zápasů a rázem se může mužstvo ocitnout úplně někde jinde. Za třemi body budou v sobotu hnát na Britannia Stadium vynikající fanoušci, kteří by se po více než 35 letech určitě rádi dočkali umístění v první desítce.

Do zápasu nenaskočí útočník Ricardo Fuller, kterému klub povolil odcestovat k rodinnému pohřbu na Jamajku. Po dvou zápasech, které zmeškal kvůli trestu, se vrací vyztužit obranu Ryan Shawcross.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wigan Athletic - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Blackburn v posledních týdnech střídal prohru s vítězstvím a aktuálně to stačí na deváté místo. Co by za takovou pozici dali ve Wiganu, kde naposledy vyhráli o Vánocích. Prvním vítězstvím v novém kalendářním roce by Latics rádi nastartovali svou cestu ze sestupových pozic, ale záchrana letos bude hodně těžká.

Pokud by však o víkendu všechno dobře vyšlo, mohl by Wigan z poslední trojky skutečně utéct. West Ham s Birminghamem totiž čeká vzájemný zápas a Wolves hrají s Manchesterem United, takže je ztráta nejbližších konkurentů téměř jistá. A jelikož jsou Rovers k poražení, mohou ve Wiganu doufat.

"Hrajeme doma, budou za námi stát fanoušci a musíme to být my, kdo bude diktovat tempo a rozhodne o tom, jakým směrem se bude hra ubírat," řekl před duelem útočník Franco Di Santo, který stejně jako jeho spoluhráči bude postrádat kapitána Garyho Caldwella, jenž si v posledním duelu zlomil lícní kost. Chybět možná bude také další obránce Maynor Figueroa. V útoku se naopak může objevit nová posila Conor Sammon.

Wiganu hraje do karet také venkovní forma Rovers, která je špatná. Jen poslední Wolves prohráli na hřištích soupeřů víckrát a na DW Stadium se Blackburnu příliš nedaří. Od roku 2007 tu nedokázal zvítězit.

Základní jedenáctku po návratu z Asijského poháru vyztuží záložník Brett Emerton, vrací se také uzdravený Jermaine Jones a mimo zůstává jen Givet se Santa Cruzem a Philem Jonesem. Lednové posily Formica a Rochina zatím nabírají fyzičku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.15 - 2.75
více informací
Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Tottenham s Bolton si v týdnu prožili podobné příběhy. Spurs konečně ukončili třízápasový vítězný půst a revanšovali se za nedávnou pohárovou potupu, Trotters pro změnu triumfovali poté, co se odmlčeli dokonce na pět kol. Dva obrozené celky si to teď rozdají mezi sebou na White Hart Lane.

Tam by měli být Kohouti v relativní výhodě, vždyť na domácí půdě odolávají Boltonu už v pěti utkáních v řadě - naposledy tu Trotters zvítězili roku 2004. Na druhou stranu Wanderers jinak na tohoto soupeře umějí, v celé historii Premier League ho porazili víckrát než on je, navíc se mu povedlo i první letošní vzájemný souboj. Od té doby se toho nicméně změnilo mnoho. Oním vítězstvím 4:2 tehdy Trotters svého soka dotáhli, dnes na něj ovšem ztrácí již sedm bodů. Na lepší časy se mu ovšem rozhodně blýská, už jen proto, že se z Asie vrátil Lee Chung-Yong a úspěšný debut má za sebou útočník Sturridge, který přišel nakopnout spící duo Elmander-Davies. Pro tento trojlístek bude právě bitva na White Hart Lane velkou výzvou, neboť tu domácí neinkasovali už 290 minut.

Jedna ze dvou jihoafrických zimních posil, Khumalův krajan Pienaar, si ještě na svou premiéru v bílém dresu počká - na tréninku si přivodil menší otřes mozku. Vrátit by se ale již mohl Gareth Bale, jehož záda budou testována těsně před výkopem, a stoprocentně Tottenham podpoří aktuální kapitán Dawson.

Sturridge si pozdní trefou do sítě Wolverhamptonu hodně hlasitě řekl o základ, otázkou ale je, zda se Coyleovi bude chtít roztrhnout sehraný, ale zároveň trápící se tandem Elmander-Davies. Jiná nová akvizice, stoper David Wheater, nejspíš opět začne mezi náhradníky, stejně jako možná navrátilec Steinsson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Newcastle se zřejmě ze ztráty Andy Carrolla vážně nebude oklepávat nijak krátce. To dalo tušit první klání v éře po tomto vlasatém útočníkovi, které Straky jednak prohrály 0:1, jednak okamžitě přišly o dalšího forvarda, Sholu Ameobiho. Atmosféra na St. James Parku je teď tedy pochmurná, tím spíš že sem zajíždí nastartovaný Arsenal.

Ironií osudu je, že na podzim Kanonýři s Magpies padli, když je jediným gólem sestřelil právě odešlý Carroll. V Newcastlu se ale zpravidla jede podle jinačího scénáře. Ten nyní praví, že tu domácí obvyklého favorita neskalpovali od roku 2005, přičemž i letos mu už tady v rámci Carling Cupu podlehli vysoko 0:4. Faktem potom je, že si Londýňané na případné zopakování tohoto úspěchu nesmírně věří. Ve všech soutěžích teď neztratili kytičku již v šesti po sobě jdoucích kláních, spolu s MU platí za jediný neporažený soubor v tomto kalendářním roce a minule navíc v lize inkasovali prvně po čtyřech zápasech. To Newcastle na výhru čeká tři kola, v nichž nasázel jen dvě branky (ani jednu neobstaral útočník), což je vskutku nevítaným kontrastem k jinak páté nejlepší ofenzívě v lize, jíž se Straky pyšní.

Až šest týdnů možná bude muset Alan Pardew vydržet bez Ameobiho, který ze střetnutí s Fulhamem odstupoval už po 13 minutách s podezřením na zlomeninu lícní kosti. Mírným povzbuzením tak pro Newcastle bude alespoň návrat záložníka Tiotého z trestu.

Stejný očistný proces dokončuje i Squillaci na druhé straně, vzhledem k uspokojivé formě jeho kolegů Koscielného a Djouroua ale do základu jen těžko nakoukne. To samé lze říct o triu Denilson-Nasri-Song, které se pro změnu vinou zranění nedostane ani na lavičku náhradníků.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.45 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Blackpool FC  (sobota 16:00)
Kdo by to byl před sezónou řekl, že se bude Blackpool po 25 kolech pohybovat v tabulce výše než Everton? Asi jen ti nejodvážnější. Nicméně situace po 24 odehraných zápasech taková skutečně je, Tangerines však mají před Toffees náskok jediného bodu a je dost možné, že o něj v sobotu přijdou. Formu totiž Blackpool nemá ani náhodou a Everton bude mít výhodu domácího prostředí.

Zatímco pro Tangerines je současná třináctá pozice úspěchem, v Liverpoolu určitě 15. místo nenesou příliš dobře. Everton totiž letos narozdíl od loňska nedokázal napravit špatný start a v matných výkonech pokračuje i nadále. Jen tři body dělí Toffees od sestupových vod.

"Tenhle tým je příliš dobrý na to, aby bojoval o záchranu. Už je ale také na čase, abychom to začali ukazovat," prohlásil Tim Cahill, jenž v lednu Evertonu kvůli Asijskému poháru chyběl. V sobotu však již bude v Goodison Parku připraven a to může být pro domácí rozhodující, protože Cahillovy góly citelně chyběly. Do pořádku se dal také Tony Hibbert.

Po třech bodech sice prahne Everton, ale stejně tak i hosté. Vždyť Blackpool se potřebuje okamžitě oklepat ze šesti proher z posledních sedmi zápasů, které zapříčinily poměrně strmý pád tabulkou. Seasiders nepomohla ani série tří domácích zápasů, v nichž svěřenci manažera Iana Hollowaye nezískali ani bod. Ve třech případech z posledních čtyřech zápasů dostal Blackpool tři góly a po WBA má nejhorší obranu v soutěži. Že by přestal ofenzivní fotbal, který v úvodu nesl body, přestal fungovat?

Holloway zatím neví, jestli bude moci v sobotu použít kapitána Charlieho Adama a záložníka Davida Vaughana. Prvního trápí lýtko, druhého koleno. K dispozici ještě stále nebude nová posila Sergej Kornilenko, který pracuje na fyzičce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Už dvakrát po sobě nedokázal Manchester City naplno bodovat a jeho sen o titulu dostal povážlivé trhliny. Bohatí Citizens ztratili v obou případech v Birminghamu, nejprve podlehli Aston Ville, a pak remizovali s Brums. V sobotu tak musí proti West Bromwichi bezpodmínečně vyhrát.

Všechny možné statistiky je staví do role favorita. WBA je totiž až šestnácté, má nejhorší obranu v lize a s formou se zrovna nepotýká. Pokud tedy domácí nebudou brát tři body, půjde o překvapení. A že Citizens tři body potřebují. Vedle Premier League totiž nedokázali zvítězit ani v FA Cupu a čeká je tak repríza duelu s Notts County. To narušuje přípravu na dost možná rozhodující duel sezóny s Manchesterem United, který přijde příští víkend.

"Musíme zůstat klidní, protože ve fotbale se věci rychle mění. Před třemi týdny jsme byli na čele tabulky a nyní nejsme, ale sezóna je ještě dlouhá. Ostatní týmy navíc nyní čeká Liga mistrů," uvedl manažer City Roberto Mancini, který do základní sestavy nemůže zahrnout zraněného Micaha Richardse. Naopak by se do ní mohli vrátit bratři Touréové, kotník trápí Nigela de Jonga.

V útoku hostů by se měl objevit Marc-Antoine Fortune, jenž minule svým teprve druhým gólem v sezóně vystřelil West Bromu důležitou remízu s Wiganem a prohlásil, že Baggies potřebují ještě pět výher, aby měli zajištěnou záchranu. 29letý útočník byl v týmu i před dvěma lety, kdy mužstvo Premier League opustilo a doufá, že letos se něčemu podobnému WBA vyhne. Zároveň věří, že nastřílí minimálně stejný počet branek jako před dvěma lety, tedy pět.

Dobrou zprávu mají hosté ohledně Petera Odemwingieho, nejlepší střelec klubu si sice v duelu s Wiganem poranil kotník, ale měl by být připraven nastoupit. Zranění by do zápasu nemělo pustit trojici Dorrans, Jara, Čech.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.30 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Fulham FC  (sobota 16:00)
Třebaže Villa v rámci Premier League před vlastním publikem ještě Fulhamu nepodlehla, do nadcházejícího klání z pozice favorita ani tak nejde. Její soupeř se totiž dostává do herní pohody a na rozdíl od birminghamského celku bude moci těžit z pár dní starého vítězství. Nicméně rovněž Villans nezažívají úplně těžké časy, před prohrou s Manchesterem United přeci ve všech soutěžích pětkrát po sobě nepoznali přemožitele.

Ještě před měsícem, na začátku nového kalendářního roku, si oba celky, obrazně řečeno, mohly podávat ruce v sestupové zóně. Dnes jsou od ní zdánlivě bezpečně vzdáleni - Villa má náskok čtyř, Fulham dokonce pěti bodů. Ze vzkříšení Houllierovy družiny můžeme podezřívat třeba vydařené zimní nákupy v čele s Bentem, který skóroval v obou utkáních a v sobotu se představí vpředvečer svých 27. narozenin, takže bude mít o zvláštní motivaci postaráno. Fulham se zase tradičně může spolehnout na silnou defenzívu, která dovolila posledním sedmi soupeřům jenom tři góly. O co se ale doteď nemohl opírat, byla venkovní forma. Závěrečný prosincový zápas na půdě Stoku Cottagers přinesl jedinou výhru na cestách od zahajovacího klání minulé sezony! Když pak k tomuto faktu přičteme minulost vzájemných zápasů na Villa Parku, kde naposledy Londýňané naplno bodovali v době, kdy se u nás dotočila pohádka Tři oříšky pro Popelku, nejeví se případný triumf Cottagers příliš reálně.

Tím spíš, že za Aston Villu už nejspíš po vyřízení všech formalit bude moci nastoupit americký středopolař Bradley a do služby se hlásí i Downing, přestože si po utkání s MU stěžoval na bolavou holeň. Po neskutečných trablích s marodkou teď už navíc Houllier nemůže počítat jen s jediným kandidátem základní sestavy - Lukem Youngem.

Fulham na tom ovšem není o moc hůře, ačkoli rekonvalescence Etuhua se nečekaně protahuje a způsobí jeho víkendovou absenci. Blíží se však návrat Zamory, jehož místo by prozatím mohl zastupovat na hostování získaný Eidur Gudjohnsen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester United  (sobota 18:30)
Manchesteru United zbývá poslední krok a přepíše historii. V sobotu bude mít možnost prodloužit svou ligovou neporazitelnost na 30 zápasů, čímž překoná vlastní rekord z roku 1999, kdy nakonec Fergusonova družina uhrála památný treble. Wolves, přestože nově okupují úplný spodek tabulky, se tak mohou klidně stát slavnými.

A stanou se jimi celkem určitě, jen záleží, v jaké souvislosti bude jejich jméno skloňováno. Všeobecně se spíše věří teorii o rekordu United - vždyť porovnáme-li jejich vizitku s tou patřící legendárním "Invincibles" z Arsenalu, zaostávají za nimi jen o čtyři body. Jenže Vlci už na podzim dokázali, že klidně mohou mnohem slavnějšího soka potrápit. Tenkrát Park Ji-Sung zachraňoval pro Manchester vítězství až v poslední minutě. To mimochodem dokonale koresponduje s vývojem nedávného souboje Wolverhamptonu s Boltonem, kdy McCarthyho svěřenci inkasovali rovněž až v nastavení a s 21 body klesli na samé dno tabulky. Pokud teď opět prohrají, již potřetí v sezoně zažijí čtyři slepené porážky. Red Devils zase pro změnu touží po vylepšení venkovní kondice - na cestách zatím z 11 pokusů triumfovali pouze třikrát.

Stephen Hunt se ze zranění lýtka stále ještě nestihl zotavit, takže možná umožní O’Harovi tentokrát nastoupit pěkně od začátku a odbýt si tak plnohodnotný debut v oranžovočerném dresu. Na marodce krom irského bouřliváka setrvávají i Guedioura, Kightly a Mancienne.

V Manchesteru se radují z minimálních následků pro Fletchera, který si v duelu s Aston Villou poranil oko, ale pro sobotní klání bude připraven. Rafaelovi pak podle očekávání bude k rekonvalescenci z otřesu mozku stačit akorát utkání s Blackpoolem, to s Wolves už nevynechá. Ovšem horší zprávy jdou od lékařů ve spojitosti s Park Ji-Sungem, podzimní kat Vlků si z Asie přivezl drobné zdravotní problémy, s nimiž se bude potýkat i přes víkend.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.75 - 4.25 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United24159054:2254
2.Arsenal FC24154550:2349
3.Manchester City25137539:2246
4.Chelsea FC24135646:2144
5.Tottenham Hotspur24118533:2641
6.Sunderland AFC25910630:2837
7.Liverpool FC251051033:3135
8.Bolton Wanderers2589835:3533
9.Blackburn Rovers25941231:3831
10.Newcastle United24861036:3430
11.Stoke City24931228:3030
12.Fulham FC25611826:2629
13.Blackpool FC24841235:4428
14.Aston Villa25771128:4328
15.Everton FC24512728:3127
16.West Bromwich Albion24751231:4526
17.Birmingham City23412723:3324
18.West Ham United25591127:4424
19.Wigan Athletic254111022:4123
20.Wolverhampton Wanderers24631524:4221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1534)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. za prehru United a výhru Arsenalu!

Reagovat
Ajven

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

čím dál víc zoufalejší...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

dobre s tebou arsenal vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

HAAAA'WAY THE LADS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nič by sa nestalo,keby Fulham nejaký bod získal

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec by mi nevadilo,kdyby po dnešku měli Wolves v tabulce 24 bodů

Reagovat
kiwwi

Stoke City - Sunderland AFC 1X

Wigan Athletic - Blackburn Rovers X

Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 1

Newcastle United - Arsenal FC 2

Everton FC - Blackpool FC 1

Manchester City - West Bromwich Albion 1

Aston Villa - Fulham FC 1

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 2

mozete zalozit dom

Reagovat
kiwwi

jedine este poistit ten Arsenal X2

Reagovat
Maresma

dal sem to stejne, jenom Stoke cista 1

Reagovat
afc

Dnes Arsenal na Digi. No neverim.Po dlhej dobe fajn kvalita obrazu,tak verim,ze budu 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Cigi TV a kvalita obrazu ...

Reagovat
afc

vzdy lepsie ako netovy prenos..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy za rovno ...

Reagovat
herbage

Dělostřelci dneska rozstřílí Nové zámky 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Angličtí novináři byli zvědaví, zda se Fernando Torres chystá oslavit případnou vstřelenou branku do sítě Liverpoolu, se kterým jeho nový zaměstnavatel hraje již v neděli a dostali jasnou odpověď. "K fanouškům Liverpoolu chovám obrovský respekt, takže si nemyslím, že bych slavil," uvedl Torres, jenž na Stamford Bridge přestoupil za 50 milionů liber.

Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jenom nepotřebuje další komedii a hysterii kolem toho.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano.

Torres: I want to score against Liverpool

The striker said: “If I have the chance to play, I will do my best for Chelsea and hopefully I can score.”

Reagovat
Azza

Dneska Wolves překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bent góla

Reagovat
smazaný uživatel

to je nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to, ze Geordies uz maji po odchodu Carrolla noveho hrdinu. A i kdyz jsou to vtipy zalozene na principu Chucka Norrise, par se jich fakt povedlo

The Incredible Hulk got Cheick Tiote hands for Christmas.

Cheick Tiote spelled backwards is Cheick Tiote.

When Chuck Norris looks in the mirror he sees Cheick Tiote.

Cheik Tiote can jump start a car by just attaching the cables to his nipples.

Cheik Tiote doesn't eat honey, He chews bees.

Andy Carroll only joined Liverpool because he isn't man enough to be in the same team as Cheik Tiote.

Tiote doesnt turn the light on, he turns the dark off.

Cheick Teote brings a knife to a gunfight...and punches the opposition.

Cheick Tiote once won an underwater breathing contest with a fish.

Cheick Tiote slide-tackled the earth a billion years ago and its still spinning.

Other players get injured dreaming about Chiek Tiote.

Before they met Cheik Tiote, the Black Eyed Peas were formally known as The Peas.

Cheik Tiote is employed by NASA to scare away asteroids.

The Cheick Republic was named as such in honour of the great man after he visited Czechoslovakia for a short break in 1992.

Cheick Tiote doesent flush the toilet....he scares the shit out of it...

Reagovat
čutalista

když se tak dívám na ten první komenta, tak by mohly z těch peněz za carrolla přivést Hulka :) to by byla plnohodnotná náhrada

Reagovat
čutalista

plnohodnotná ne, není to odchovanec

Reagovat
vladis271

Andy Carroll only joined Liverpool because he isn't man enough to be in the same team as Cheik Tiote.

Reagovat
smazaný uživatel

ten poslední

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa ťa spýtať: kto dnes podľa teba bude hrať vo vašom útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

No moznosti jsou jen tri - Best, Ranger, nebo oba Ja bych tam dal Rangera v rozestaveni 4-5-1, ale Pardew tam da spis Besta. Kazdopadne i bod z toho zapasu bude mit cenu zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Aj keď s Carrollom to prehnal, zatiaľ sa javí ako neuveriteľne inteligentný obchodník a človek. Doslova opak pata a mata. A rozšírenie Anfieldu je najlepšie riešenie, pretože The Kop by zrejme stratila zo svojej nedostihnuteľnej prestíže, a ktovie možno by klesla na úroveň takích noname tribún StredfordFake a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že liverpool rozstřílí čukotku

Reagovat
vladis271

pfuj, kedykoľvek mufani prajú Liverpoolu mám pred očami mrákoty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Sice sem váš poslední zápas neviděl, ale pokud si viděl Chelsea v poslednímm zápase tak dáš za pravdu opaku...Jakmile přišel Torres tak útočníci vicítily jistou konkurenci a převážně Anelka se rozjel. Věřím že v tomto zápase má větší šanci na výhru Chelsea

Reagovat
čutalista

ten zápas se jim povedl nejvíc, snad se probrali a ukážou svoji sílu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to byl jeden z nejlepších výkonů sezóny uvidíme

Reagovat
kiwwi

bude X a dobre pre kazdeho

Reagovat
smazaný uživatel

snad prohrajou, jinak tu bude po zápase peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

No Wolves taky žádná výhra zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

bude to boj, ale to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nevěřím ve výhru Wolves, ale co sem se díval chvíli na zápas s Blackpoolem tak nic moc remiza možná padne..

Reagovat
kiwwi

tam Fergie sachoval s formaciou a zostavou ako takou a po zapase si priznal chybu...ako to v druhom polcase zmenil na klasicke 4-4-2 tak si Blackpool ani neskrtol a mali problem sa dostat vobec za polku...Wolves hraju ale naozaj dobre, maju vela smoly, ale aj tak si myslim ze ta vacsia kvalita na kazdom poste proste rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves hrají krásný fotbal, ale ty výsledky jsou podle předvedené hry otřesné měli by na tom zapracovat

Reagovat
smazaný uživatel

dneska UNITED vezou další tři body a doufám,že se zase trefí wayne..že mu tam vyšle nějakej ten masakrozní projektil jinak titul bude doma to je doufám jasný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ještě neradoval

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra musí chelsea prohrát a já se budu jen smát:D

Reagovat
smazaný uživatel

zapas, kterej ukaze jak na tom jsme, come on potters!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Harry chce, aby Gallas prodloužil, Wilík taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

dnes budu fandit NUFC jak nikdy

Reagovat
Liquid

přesně tak, taky je jindy vůbec nemusím, ale dnes udělám vyjímku

Reagovat
mike.84

ja je mužu furt , nejsou u mě nejvíc, ale mam je rád

Reagovat
Liquid

Stoke - Sunderland 2:2

Wigan - Blackburn 1:0

Tottenham - Bolton 2:0

Newcastle - Arsenal 1:0 vlastní Koscielny

Everton - Blackpool 3:1

Man City - WBA 8:0

Aston Villa - Fulham 1:2

Wolves - Man U 1:2

WHU - Birmingham 1:1

Chelsea - Liverpool 4:0 3x Torres, 1x Lampard // Gerrard červená, Torrese kousne do ucha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stoke - Sunderland 2:2 ani omylem.

Reagovat
Liquid

Gyana mám ve fantasy....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to ho určitě stimuluje k lepším výkonům...

Reagovat
Liquid

teď mlčíš co?? ty frajere ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi mu to pomohlo, co já vím...

Reagovat
Kenneth

A nad Shity ses nepozastavil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nečtu, neznám, nekomentuji.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

, jeden ze zápasů by snad mohl dopadnout takhle

Reagovat
mike.84

wba si vzpomenout jak křapli everton a zopakujou to dnes......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Suaréz červená. Ten s tím kousáním má už zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke - Sunderland 1:1 (Jones-Gyan)

Aston Villa - Fulham 3:1 (Albrighton,2x Bent - Hangeland)

Everton - Blackpool 0:1 (Adam)

Manchester City - W.B.A. 2:0 (2x Džeko)

Newcastle - Arsenal 2:1 (Best,Gutierez - Van Persie)

Tottenham - Bolton 0:0

Wigan - Blackburn 1:0 (Sammon)

Wolves - Manchester United 2:0 (Hamill,Jarvis)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Chelsea 3:0 (2x Lampard , Torres)

West Ham - Birmingham 2:0 (Keane , Obinha)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Chelsea 3:0 (2x Lampard , Torres)

West Ham - Birmingham 2:0 (Keane , Obinha)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepsi, kdyby sis zahral nejakou tipovacku a nespamoval tady takovy kraviny?

Reagovat
kiwwi

och ale si arogantny

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mu to vysvetli ty, ze to nikoho nezajima

Reagovat
kiwwi

serem nanho

Reagovat
smazaný uživatel

si vážn super

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke: Begovic, Higginbotham, Wilkinson, Huth, Shawcross, Delap, Pennant, Whitehead, Etherington, Jones, Carew.

Subs: Sorensen, Collins, Whelan, Wilson, Pugh, Walters, Shotton.

Sunderland: Gordon, Onuoha, Bardsley, Ferdinand, Mensah, Bramble (C), Richardson, Henderson, Muntari, Sessegnon, Gyan.

Subs: Mignolet, Zenden, Malbranque, Angeleri, Riveros, Colback, Elmohamady.

Reagovat
smazaný uživatel

Onuoha, Bardsley, Ferdinand, Mensah, Bramble

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

vidím to správně jako 5-4-1 nebo jim hrají stopeři i v půlce zálohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři venku většinou nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme pro bod.

Reagovat
soukup

nejdřív mě hodně znervóznil Higginbotham, ale pak sem uviděl Ferdinanda a hned su klidný

ale teda Walters jako jediný náhradník do ofenzívy, to je kvalitní materiál, když to dopředu nebude ono

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš straší ti dva noví.

Reagovat
soukup

proč? já je naopak vidím jako jedny z nejsilnější částí, ale pravda, že asi ještě nebudou zrovna sehraní

Reagovat
smazaný uživatel

1) I Bruce říkal, že potřebujeme zlepšit defenzivu.

2) Jj, je to těžké, když musí skoro pokaždé hrát jiná dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne..co to je za sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Brucova

Reagovat
kiwwi

na tikete 1X tak pome Stokies

Reagovat
smazaný uživatel

tento víkend: čukotka prohraje, city prohraje a arsenal prohaje a zvýšíme náskok na čele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc si to idealizuješ. Tyto týmy nemájí zas tak těžký los oproti United...V boji o titul jsou ještě pořád min. 4 týmy Jinak k tomuto kolu: Pochybuji, že zaváhají všechny tyto týmy, které jsi vypsal

Reagovat
Counter

Psycholog, který dělal testy s hráči Arsenalu:

"One of the categories is called ‘self perceived competence,’ i.e. how good the player himself thinks he is. On a scale up to 9, Bendtner got 10!"

Reagovat
Counter

*OT

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, to bych vydedukoval taky a ani nejsem psycholog....

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

stokies do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

soukup,nemáš link na sopcast?dík

Reagovat
soukup

nemám na noťasu sopcast, koukám tady http://garthy-tv.webs.com/herdleadertv.htm

ale jak padl gól nevím koukám na to minutu

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/94913

Kvalita tak akorát

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc,hele nevíš proč mi z Myp2p už nejde vjet do sopcastu?Musím to v sopcastu vyhledávat ručně a je to vopruz,nehledě na to,že to kolikrát nenajdu.teda především ty "menší zápasy"

Reagovat
smazaný uživatel

a ten tvůj link mi vyleze až na 100%(dík,je fakt použitelnej),ale stejně mám černou obrazovku v tom sopcastu.nevíš jestli se mi něco nestalo s Media Playerem v kterým to fachčí?Dík

Reagovat
Side

To netuším, možná máš nějakou starší verzi tak se zkus podivat jestli není novější. Ale střílím od boku, ještě sem se sopcastem žádnej problém neměl tak nevím čím to může být.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak spouštíš sopcast?přes myp2p?Já tam vždycky klikl na ten určitej odkaz a sám se z mýho kompu rozjel.a zničehonic na to klepnu a nic se neděje a jenom se mi otevře nový,čistě bílý okno v mým prohlížeču(chrome.btw,nevalí mi to ani v exploreru)

Reagovat
Side

Jo normálně kliknu na play a sopcast si to už přebere a pustí se to normálně. Používam Operu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak fakt nevím.instaloval sem teď asi 3x kvůli tomu nově sopcast,ale dělá mi to furt.každopádně dík za čas a za nervy

Reagovat
mithro

richardson forma

Reagovat
smazaný uživatel

A já vím hovno. Jak prosím padl ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemáš prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno se seká jak na sviňu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten rusáckej stream přes Veetle?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se spokojit s 175 Kbps.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale nebudu to riskovat...

Reagovat
terry

Richardson slides it wide left to Bardsley, his low ball finds Gyan in the box and the Ghanaian tries to shoot but misses the ball AND THE LOOSE ONE FALLS TO RICHARDSON WHO SMASHES IT INTO THE ROOF OF THE NET! Goal Sunderland!!

Reagovat
kiwwi

ten Stoke je zufaly

oni fakt daju gol len zo standardky alebo z vhadzovania

Reagovat
soukup

z vhazování sme nedali v sezóně ještě ani jeden gól, standartky máme skvělý, ale stejně umíme dát gól i normálně

Reagovat
kiwwi

hehe tam ho mas

Reagovat
soukup

někdy to přijít muselo, ale Gordon ten vysokej balón teda hodně podcenil

Reagovat
mithro

no tak uz je tam z vhazovani

Reagovat
supervizor

z vhazování už dávají málo golu, oni to do te branky prostě nějak dotlačí, odraz, dorážka nebo chyba soupeře

Reagovat
soukup

díky žes to zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

he a teď málem ze standartky

Reagovat
Bayern +

Carew

Reagovat
kiwwi

ofsajd

ale mam ich na tikete takze nevadi

Reagovat
soukup

Carew byl v offsidu? já při těch opakovačkáchfurt sledoval jen ten hlavičkovej souboj a tohle mě vůbec nenapadlo

Reagovat
kiwwi

jj bol

Reagovat
soukup

tak teď byla další opakovačka a jeden hráč mackems stál dokonce na brankové čáře, takže ani omylem nebyl

Reagovat
kiwwi

chlapci asi by vam nezaskodilo naucit sa zakladne futbalove pravidla

za utociacim hracom musia byt DVAJA hraci a je jedno ci je to obranca a brankar alebo obranca a obranca...Gordon bol von z brany a za Carewom bol uz len jeden obranca na brankovej ciare...jasny ofsajd

Reagovat
soukup

tak já fotbal už od nějakých svých 11 let nehraju, takže takhle dopodrobna to fakt nevím, prostě vidím hráče na čáře, tak řvu, že to ofsajd není

Reagovat
Bayern +

Jen se mi nezdá, zda za úrovní neležel i Onuoha, ale nejsem si jistý.

Reagovat
tomasinho

To je co za nesmyslné pravidlo?

Reagovat
soukup

Reagovat
kiwwi

vzivote by ma nenapadlo ze ludia na eurofotbale maju take medzery v pravidlach

kazdopadne rozhodcovia tu situaciu tazko nezvladli, pretoze mohol sa uz piskat faul na Gordona a ak nie tak ofsajd bol jednoznacny...ale ako som uz pisal, mam na tikete 1X takze som len rad

Reagovat
soukup

faul na Gordona? ten tam šel úplně trapně jednou rukou, bez důrazu, kdyby to nepodcenil, tak by Hutha zboural a žádný gól by ani nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Byli tam dva, to by nezboural ani buldozer.

Reagovat
soukup

ale že to podcenil popřít nemůžeš, tak jak do toho šel by prohrál souboj i s Iniestou

Reagovat
smazaný uživatel

A co má dělat když je před ním taková zeď?

Reagovat
soukup

dát nohu dopředu, vyskočit a jít do toho jinak než otočený skoro zády k balónu a jednou rukou, v tomhle zápase už musel přežít mnohem horší souboje, který byly skoro určitě faul a zvládl je protože tam šel důrazněji

Reagovat
kiwwi

pisem ze mohol sa piskat

Reagovat
soukup

tak samozřejmě, ono defakto kdykoli letí balón nad malým vápnem a brankář sebou sekne o zem se dá pískat a v PD by to bylo i za kartu

Reagovat
kiwwi

tak vies dobre ze brankar je v patke nedotknutelny...proste sa to dalo piskat a koniec debaty

Reagovat
kiwwi

teda neviem ci vies, ked si sa cudoval nad tym ofsajdom

Reagovat
soukup

není nedotknutelný, je chráněný jako jo písknout se to samozřejmě dalo, ale v tom zápase byly puštěný i mnohem tvrdší souboje mezi Gordonem a Carewem, který nepískl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Útočník A prihráva loptu spoluhráčovi B,

ktorý je v momente prihrávky v rovnakej

vzdialenosti od súperovej bránkovej čiary

ako predposledný brániaci hráč.

Hráč B nie je mimo hry, pretože v okamihu

zahratia lopty hráčom A, nebol bližšie

k súperovej bránkovej čiare ako najmenej

DVAJA hráči súperovho družstva.

Reagovat
Bayern +

No, dal jsem to obráceně ale v podstatě je to jedno, v každém je uvedeno tak alebo tak nejméně DVA hráči soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva tam byli.

Reagovat
Bayern +

Bayern +

05.02.2011 14:34

"Jen se mi nezdá, zda za úrovní neležel i Onuoha, ale nejsem si jistý."

Tak díky za objasnení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nz.

Reagovat
kiwwi

vsak tam ziaden Onuoha nelezal

Reagovat
Bayern +

Netvrdím že to byl Onuoha.

Reagovat
kiwwi

to je jedno, bol tam iba jeden

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
tomasinho

Pak mi pošli video.

Reagovat
Side

Dyť hráč Sunderlandu stál na brankové čáře. Nebo to se nepočítá?

Reagovat
Bayern +

Ne.

Reagovat
tomasinho

Na zápas se nedívám, ale pokud to bylo z autu, tak po autu se na ofsajd nehraje.

Reagovat
kiwwi

nebolo to priamo z autu

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vladis271

neuveritelne luxusná raketa

Reagovat
kiwwi

podoba sa mi na Jesicu Alba

Reagovat
smazaný uživatel

V hlavě ale bude mít asi třetinu toho, co on.

Reagovat
SunFells

koukám, že pláže ji vzrušují

Reagovat
smazaný uživatel

Taky chodi s hracem, kterej hraje v klubu u more, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

mam lepsiu ale neukazem. este by ste si zaslintali monitor

Reagovat
smazaný uživatel

My bychom ale paní Ranger Allyovou chtěli vidět.

Reagovat
kiwwi

btw. pre vsetkych co nemaju kde pozerat www.atdhe.ws alebo www.atdhenet.tv

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez ma dneska 27. narozeniny

Reagovat
smazaný uživatel

I Ronaldo a Getzo

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No to neni sranda, kdyz byl Tevez i Ronaldo jeste v MU, tak jsem machroval, ze mam narozeniny stejne jako Harga, a Getzo me utrel Tevezem a Ronaldem Ale na sympatie jsem to stejne vyhral ja

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

tak k tomu ze mam narodeniny v rovnaky den ako Tevez by som sa ani nepriznaval

Reagovat
Bayern +

Proč ? Já bych rád pofrajeril, že mám narozeniny v den jako jeden z nejlepších útočníků PL.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Je mi jedno, jak se chová a v City se ani nedivím. Prostě je vynikající a tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jinak já mám narozeniny stejně jako Markus Babbel, Gary Speed nebo M.G. Pedersen.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja ako Matka Tereza.

Reagovat
Mindas

Joe Hart, Rivaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cocu, van der Sar, Pires

Reagovat
Bayern +

Huddlestone, Lua Lua, Boulahrouz,

Reagovat
kiwwi

Alexandre Song, Luka Modric

Reagovat
kiwwi

a Napoleon Bonaparte

Reagovat
smazaný uživatel

leden

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi líbí. Dávám si tu druhé kolo obědu a Gyan druhý gól.

Reagovat
kiwwi

vobec ta netrapi moj tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
kiwwi

myslel som si

Reagovat
Bayern +

Jako fanouška Black Cats tedy absolutně ne.

Reagovat
supervizor

Reagovat
kiwwi

njn len skoda pre vas ze je to presne naopak

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krávo, taková bomba do hlavy... Au.

Reagovat
soukup

ale zachránil gól, pěkná obětavost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ponožka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Boateng, Toure, Kompany, Zaba, Milner, Barry, Silva, Yaya, Kolarov, Tevez

Reagovat
Bayern +

Zasa je priposraný ?

Reagovat
supervizor

433? kolarov křídlo? džeko sedí

Reagovat
Bayern +

Nene, vypadá to na 4-4-1-1 s kraji Milner - Kolarov a podhrotom Silvou.

Jen mi přišlo úsměvné, že absenci De Jonga vyřešil nasazením Boatenga a posunutím Kolarova do zálohy. Každopádně jsem zvědavý.

Reagovat
Mindas

A co má dělat, když ze čtyř krajních hráčů jsou dva zranění a Milner se Silvou jsou hráči spíše do středu? Sice u Milnera to vidím jinak, ale je to tak. Moc jiných variant vymyslet nemohl. Maximálně mohl použít na kraj Joa, nebo Silvu, kdy by musel ovšem nastoupit opět Vieira. Tahle varianta je rozhodně nejlepší., protože Kolarov je dopředu vynikajicí.

Reagovat
Bayern +

Jako v pohodě, neodsuzuji, jen připomínám, že vyřešil to zajímavě. Jen osobně jsem čekal jednoznačně kraje obrany Zaba - Kolarov, záloha klasická jen místo De Jonga Vieira a útok také klasika. (vše při 4-3-1-2).

Reagovat
Mindas

Mno proti WBA to mohl postavit klidně mnohem ofenzivněji. Milner, Barry, Yaya - Silva - Džeko, Tévez.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov will play on the left side of a midfield three.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce udelat z Kolarova Garrida?

Reagovat
Mindas

Tak Kolarov hrát na kraji umí a i párkrát to hrál. Tohle není fakt překvapení. Naopak Garrido hrál vždy beka se stejným ofenzivním zápalem, jako křídlo, bez toho aby někdy kraj hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Kolarov bude hrat nekde kolem DM/CM (predpokladam, ze budete hrat 4-3-2-1), jako hraval Garrido, problem je, ze to do konce zapasu nerozlusti ani samotny Kolarov, kde ma vlastne hrat Ale ten zamer v tom vidim

Reagovat
Mindas

Já v tom vidím spíš 4-2-3-1, kdy on by měl hrát se Silvou křídla. Milner ve středu letos hraje celkem pravidelně, takže s ním na kraj nepočítám. Yaya je jasný hráč do ofenzivy. Každopádně uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak ja beru Yayu jako clena te trojky, ale je mi jasny, ze ma ofenzivnejsi ukoly, nez miva Barry nebo NDJ Mysleli jsme to stejne.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

..lavka - Given, Lescott, Vieira, Dzeko, Jo, Wright-Phillips, Abdul Razak

WBA - Myhill, Olsson, Morrison, Brunt, Reid, Thomas, Shorey, Mulumbu, Odemwingie, Fortune, Scharner

Subs - Carson, Tchoyi, Ibanez, Vela, Tamas, Cox, Jara

Reagovat
soukup

Bardsley teď vlastní hlavou zabránil gólu, ten bude mít před očima hvězdičky ještě večer

Reagovat
smazaný uživatel

Happy birthday, Carlos, happy birthday!♥

Reagovat
Side

Team to play Newcastle: Szczesny Sagna Djourou Koscielny Clichy Diaby Wilshere Fabregas Walcott Arshavin Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

očakávaná zostava, len som čakal Squillaciho namiesto Djouroua alebo Laurenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec streamom?

http://atdhe.net/

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.ws

Reagovat
Alessandro24

www.atdhe.ws

Reagovat
kiwwi

atdhenet.tv

Reagovat
smazaný uživatel

A co to teď jako mělo být? Henderson žlutá a Elektrikson za nesportovní chování nedostane nic?

Reagovat
soukup

nevím no, píská to nějak divně, stejný zákroky někdy pískne někdy ne, moc si to nedává

Reagovat
kiwwi

hahaha ten Stoke je neskutocny

kiwwi

05.02.2011 14:01

ten Stoke je zufaly

oni fakt daju gol len zo standardky alebo z vhadzovania

Reagovat
supervizor

nebyl to navíc zase offside?

Reagovat
soukup

jestli se toho Shawcs dotkl tak jo

Reagovat
kiwwi

myslim ze bol opat

Reagovat
soukup

a co mám vsadit zítra prosím?

Reagovat
kiwwi

zaloz dom a vsad na WHU

Reagovat
Bayern +

Ruka, ruka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd+ruka, nebo se pletu ? :D vidim to ve spatne kvalite na netu ..

Reagovat
kiwwi

nevadi, pri prvom bol faul + ofsajd

Reagovat
soukup

kancik05.02.2011 12:37

Tak Stoke - Sunderland 2:2 ani omylem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
soukup

a měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

A mel pravdu

Reagovat
Liquid

ale ani omylem to nebylo

Reagovat
kiwwi

mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože hraje Dawson , když dostal FA cupu červenou ?

Reagovat
kiwwi

ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potters Důležitej win z pohledu LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Beattie

Reagovat
smazaný uživatel

Zase standartka

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser .. oni to otočej .. já chci sunderland v Evropske lize ... škoda, že prodali Darrena

Reagovat
soukup

HUTTY ale Sunderlandu je mi trochu líto, tohle si nezasloužili...

Reagovat
kiwwi

a ja som ho vo fante nechal na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nevadi, v zaklade mam albrightona ktory nehra - uz len dufam ze nenaskoci z lavicky na poslednu minutu

Reagovat
soukup

chyba, jeden z nejlepších hlavičkářů v lize na kterým stojí naše standartky, letos dá hodně gólů, ale zas pravda, že ten druhej gól Sunderlandu docela neubránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Roberth Hu Hu Hu Huth - 2 + 1 dnes

Reagovat
REPLIKATOR

Stoka paráda, dobře pro LFC

Reagovat
Liquid

LFC zajímá West Ham či Birmingham, nevím proč zrovna Sunderland...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevíš tak se podívej na tabulku a nedělej ze sebe blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli bude platit rovnice kolik stoperů, tolik inkasovaných gólů.

Reagovat
herbage

Szczesny - Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy - Wilshere, Fabregas, Diaby - Walcott, van Persie, Aršavin, vypadá to na papíře dobře

Reagovat
Liquid

mohl by vás Newcastle porazit i podruhé...

Reagovat
herbage

To ne, kdo by nám pak dělal na konci sezóny vyvolávačku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes muzete jen ztratit...

Reagovat
herbage

To platí snad o každým zápase, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

S United můžete taky jen ztratit? S nima můžete jen získat.

Reagovat
herbage

Ale prosimtě, jen je kolem nich zbytečná aura. K poražení jsou. Kdyý naposledy hráli spolu Cesc i Robin, tak jsem je porazili

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jak to dopadne, ale podle me bude NU poloviční oproti minulymu zápasu, kde řádil Andy

Reagovat
herbage

Řádil? Myslíš jednou trknul hlavou do balónu?

Reagovat
Amos

Bude to hodně těžkej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

STARTING XI - Gomes; Corluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Jenas, Palacios, Lennon; Crouch, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Hutton, Kranjcar, Pienaar, Sandro, Pavlyuchenko.

Lennon nalevo, to zase bude. To bych tam radši dal Nika nebo i Pienaara, ale Aaron tam hrát prostě nemůže, ten musí bejt napravo. 4-5-1 bylo nakonec lepší než to 4-4-2, jak se zdá. Alespoň by hrál Vaart podhrota, Lennon vpravo a nalevo Kranjčar.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Garethem ?

Reagovat
Azza

záda

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, on je vždy to proč se dívám na kohouty ;p hrozně se mi líbí jeho styl hry..

Reagovat
smazaný uživatel

Podívam se na sestavu citizens a stratil jsem chu't se na to dívat. To zas bude o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosíííííííím, jak je to nový atdhe nebo rojadirecta?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty přenosy jdou? já jen jestli to nejde jenom mě, nebo všem..?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mě jdou

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím link arsenal vs. newcastle nějakej kvalitni stream.. díky

Reagovat
kiwwi

ak potrebujes anglicky koment tak najkvalitnejsie je Channel - 90521

ak nie tak 94913

Reagovat
smazaný uživatel

coze? komentar je mi ukradenej, ale jakej channel .. kde?

Reagovat
smazaný uživatel

to je začátek, Theo

Reagovat
smazaný uživatel

woah! tak to byla rychlovka! perfect.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo rychlý.

Reagovat
kiwwi

hmm

Reagovat
herbage

fňuky, fňuk - kňoury, kňour

Reagovat
smazaný uživatel

fňuky, fňuk - kňoury, kňour

Reagovat
herbage

To bylo rychlý

Reagovat
SunFells

Pískej konec!

Reagovat
Counter

Jupí Aršavinova přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

A je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

nádheraaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No ty vole

Reagovat
kiwwi

no nech vam nejebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tycka

Reagovat
herbage

Udržet tempo a je to 60:0

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

wtf :D:D 2 0 treti minuta

Reagovat
SunFells

Ten odpočinek z autobusu/letadla (viz twitter) je znát

Reagovat
Rssa

Newcastle

Reagovat
kiwwi

ok prepinam na Spurs

Reagovat
Footballer

no ty vole, 3. minuta a 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

prvy gol kariery

Reagovat
herbage

Congrat

Reagovat
Trand

Krásná hlavička.

Reagovat
Lovec

Hoši, tady ale přestává byt prdel ... kolik jsme jim dali?

Reagovat
$dolar$

Co tam do hajzlu dela Newcastle?

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL VAAAAAAAAAAAART

Reagovat
smazaný uživatel

ked to pojde takto dalej, skonci sa 60-0

dufam ze nepolavime

Reagovat
herbage

nějak neplníme normu, už to mělo být 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa setria na barcu

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

že by konečně nějaká pořádná výhra 5,6:0 ??

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin zase 2 asistence

Reagovat
$dolar$

Spurs uz 5 zahozenych penalt z 11

Reagovat
tomasinho

Zase Defoe?

Reagovat
$dolar$

Nn Rafa, prvni dal, druhou ne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROBIN 3 0 !!!:D

Reagovat
SunFells

Tak jo, 3:0, u soupeře na hrotu Best ...už jsem klidný

Reagovat
smazaný uživatel

krááááása

Reagovat
Footballer

Deset, deset, deset !!!

Reagovat
Footballer

říkám, 0:10 neska

Reagovat
herbage

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

MAGPIES to je na ručník ..

Reagovat
mithro

newcastle ale podme uz na travnik

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by chtěli z něj

Reagovat
Counter

to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

To není síla, to je špatná obrana Nufc. Ten třetí gol byla chyba hlavně Enriqueho, k walcottovi musí přistoupit a ne na něj čumět 5 metrů od něj. 2. gol zase Nolan špatnej odhad a ne zrovna dobře bráněnej Djorou.

Reagovat
C0br

Radši sem už dnes nepřijdu, herbage nevystojím...

Reagovat
mithro

tak to zas dnes je skor o nemohucnosti magpies

Reagovat
C0br

to mu ovšem nezabrání ve vyvolávačce, onanii nad LaurAntem a následně diskuzi o ropě...

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Tady se člověk nemůže ani radovat. Soupeři se nijak neposmívám a když se nám po delší době povede vstup do zápasu, člověk si to ani nemůže užít. Hlavně že destíky haterů, kteří čekají na každé klpýtnutí Arsenalu, tady můžou beztrestně fňukat

Reagovat
REPLIKATOR

Championship volá

Reagovat
REPLIKATOR

Pantsil zase vlastenec

Reagovat
Trand

Ranger musí bejt šťastnej, když je Arsenal fan.

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D

Reagovat
Amos

Je mi ale Newcastlu líto ..... Ikdyž minimálně 5ku bychom mohli dát

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rssa

za každou branku jeden?

Reagovat
Pinturicchio

No, tak nějak. ( Doufám, že tenhle nebude znamenat další gol )

Reagovat
Rssa

bohužel si ho přivolal

Reagovat
Lovec

Reagovat
Pinturicchio

Kokot, no ( Vzkaz pro hráče AFC: Tyhle dva jdou pro mě, ne pro NUFC ! ! ! )

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

Buď rád, že jednou za čas vidíš moderní fotbal

Reagovat
Lovec

pak se člověk diví, že nás tu všichni nesnášejí.

Reagovat
Pinturicchio

To rozhodně nevztahuj na všechny fans AFC ( Ani vůči herbagemu se nedá mluvit o nějaké nenávist, z mé strany )

Reagovat
Lovec

Herbage na EF symbolizuje Arsenal, takže si to, věz, leckdo vztáhnout může

Reagovat
Pinturicchio

Já si s AFC, radši, spojuju úplně jiné, mnohem rozumnější a pohodovější fanoušky, než je Mr. H. ( Např. Fantomas, Counter nebo SunFells )

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

Vidíš, a na takového afc zapomeneš

Reagovat
Lovec

Na druhou stranu se tady aspoň ohromně pobavím, když vidím, jak se na jeho očividné provokace nachytají méně prozíraví přispivatelé.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Nufc je absolutně k smíchu. 2 goly Williamsona, 1 gol Enriqueho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je brankostroj :-)

Reagovat
Kenneth

Tvl je doufal že je Straky oberou a ono je v 10. minutě konec zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta...Hlavne ne Tevez, prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff

Reagovat
Kenneth

Kde máte Džeka.?

Reagovat
smazaný uživatel

na lavce..

Reagovat
Kenneth

Už kurvíte dalšího hráče nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Koho City zkurvilo, ty vokurko?

Reagovat
Lovec

Nezlob se na mě, ale v žádném jiném týmu zbytečně nesedí tolik skvělých hráčů. Vem si, co se děje například s Adamem Johnsonem ...

Reagovat
Rssa

Dyť je zraněný! A na donedávna druholigového hráče hrál docela dost.

Reagovat
Mindas

Co to meleš za hovna? Všechny hráče, co si přivedl Mancini, tak hrají spoustu minut a zápasů. Před zraněním hrál A. Johnson 3x v základu ze čtyř zápasů. Ve čtvrtém hrál druhou půlku. Jediný, kdo hraje minimálně a přišel za Manciniho, tak je Vieira, ale u něj se to dalo čekat.

Reagovat
Lovec

Já jsem viděl v letošní sezoně Citizens asi 10x a prakticky v každém tom zápase hrál Barry, De Jong, Touré, Silva a Tévez + plus někdo k nim, ale Johnson byl skoro ve všech případech na lavce. O jeho zranění jsem nevěděl, přiznám se. Každopádně je Adam polivční od minulé sezony.

P. S. Trochu slušnosti by neuškodilo. To si nevidíš do huby?

Reagovat
Lovec

Ve 27 zápasech odehrál 1457 minut. Což dělá něco málo přes 50 minut na zápas. To má být devíza stabilního člena základní sestavy?

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/manchester-city/statistiky/odehrane-minuty/

Ale moje "hovna" tě už asi nudí. A ty mě vlastně taky. Maucta

Reagovat
Mindas

Kdo říká, že je to stabilní člen základní sestavy? Máš tam osu, která hraje vesměs každý zápas, ale pak tam máš hráče, kteří odehrají 2-3 zápasy v řade v základu a pak třeba zápas sedí na lávce. To je stejné u Milnera, nebo Boatenga apod. Tento jev není vidět pouze u City. Že ty si vydedukoval z deseti zápasů něco jiného, tak to není můj problém. Já jsem slušný dost, ale těžko se reaguje na někoho, který dělá chytrého v něčem, kde postrádá více informací. Takže příště raději komentuj něco, kde si budeš jistý a nebudeš za blbce. Howgh...

Reagovat
Lovec

Toto vlákno bylo ale od začátku vedeno v duchu (vaší řečí) "koho City kurví". Johnson hraje na úrovni tak třetiny svého potenciálu, čili mu asi toto rotování rozhodně neprospívá. Opět ale hodnotím pouze z toho, co jsem viděl. Ty mě tu určitě začneš předhazovat, že v ostatních zápasech hraje skvěle, takže to nemá cenu. Poroučím se

Reagovat
Mindas

Proč bych ti měl tohle předhazovat? On není žádným mým oblíbencem. Není už tak výrazný, jako loňskou sezónu, ale to je problém i jiného herního stylu celého týmu. Kádr City je široký a kvalitní, proto je normální, že až na pár hráčů tam nemá nikdo jistou pozici. Ale říct, že City kurví hráče, tak to je neskutečný žvást. Všechny letní přestupy se povedly a hráči patří ke klíčovým postavám týmu, nebo překvapili tím, že si tak rychle zvykli na PL. Viz. Kolarov nebo Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu co psal o stabilnim clenovi zakladni sestavy?

Reagovat
Mindas

Nech ho být. On si plete pojmy s dojmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Given

Reagovat
Mindas

To je úděl golmana, to bych nedával na stejnou úroveň. Kdyby chytal on, tak zase nechytá mladý Hart.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz si vzpomenes na Manciniho kecy a ted vidis, co se deje, tak je to fakt k placi. Ani jeden z nich nejsou golman na lavku a kdyz Mancini uz pred sezonou vedel, ze Hart bude jednicka, tak mel Givena nechat jit a nebo mel chytat Given a Joe mohl jit nekam na dalsi hostovani. A kdyz teda do zimy zustali oba a na Manciniho rozhodnuti se nic nezmenilo, tak mel Shay odejit ted v zime. Takhle se fakt kurvi a je toho strasna skoda..

Reagovat
Mindas

Problém je v tom, že si Mancini zažil loňskou situaci, kdy se zranil Given a on neměl za něj kvalitní náhradu. Tohle bylo pro něj určitě strašákem, proto nechtěl znovu riskovat. Zvlášť když Taylorovo zdraví není úplně pevné. Každopádně po sezóně Given odejde, to je jasné.

Reagovat
tomasinho

Tak co? Nechápu, proč k tomu nepustí někdy Barryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to taky nechapu, kdyz posledni dve nedal.

Reagovat
$dolar$

Jenas hraje dobre

Reagovat
Trand

Jack.

Reagovat
REPLIKATOR

Daniels

Reagovat
Trand

Wilshere.

Reagovat
nani92

Rozparovač

Reagovat
Kenneth

Tevééz nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez Ale mohl nahrat Kompasovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez a prihravka v šestnastke ?

Reagovat
niflheim

Spurs - Bolton zatím pěkný fotbal celkem

Reagovat
smazaný uživatel

do háje, a to jsem chtěl vsadit profika ve fortuně za litr na vyhru arsenalu, ale rikal jsem si ze kdyz prohraju, nebude na kalbu. Takhle jsem jí moh mít zadarmo, shit

Reagovat
smazaný uživatel

do háje, a to jsem chtěl vsadit profika ve fortuně za litr na vyhru arsenalu, ale rikal jsem si ze kdyz prohraju, nebude na kalbu. Takhle jsem jí moh mít zadarmo, shit

Reagovat
SunFells

Jackie

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý fotbalový myšlení jack, roste z něj novej cesc

Reagovat
smazaný uživatel

robííínek 4 0

Reagovat
smazaný uživatel

nuda.

Reagovat
Counter

co bych za takovou nudu dal, kdyby se opakovala častěji...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyt je to skvelej match. nahoru dolu

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ironie.

jasně, že na to čumim s otevřenou pusou.

Reagovat
smazaný uživatel

promin

Reagovat
SunFells

Ale Pardewův výraz se nemění

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

úúúúúúúúúúúúžasné

Reagovat
herbage

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej centr Sanga a Robin

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

DEFOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!

aha tak nic

Reagovat
REPLIKATOR

Jeden hráč ve vápně a oni ho nepohlídají

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cekal s Newcastlem boj do posledni minuty,ale zatim to tak nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

sagna , krásnej centr, van persie spolehlivý zakončení

obrana newcastle , jak někde v přeboru, robin tam kolem sebe neměl na 3 metry hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Nufc je absolutně k smíchu. 2 goly Williamsona, 1 gol Enriqueho

Reagovat
Amos

Dneska je to opravdu válec

Reagovat
herbage

Laurant

Reagovat
SunFells

Že ale přeháněl ten namyšlený frajer.

Reagovat
herbage

Po tomhle zápase těžko hodnotit, naše síla se ukáže později. Nesmíme zbytečně ztrácet a do bojů o titul promluvíme

Reagovat
SunFells

Já narážel spíše na tu druhou pasáž, o zlepšení jeho výkonů.

Reagovat
Mircu5

Kolarov se toho neboji

Reagovat
Nikikrew

Jop Arsenal valci ,Sol Cambell na plac

Reagovat
SunFells

Nasriho song se zpívá i když není na place

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Tevez hattrick na narozky?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vyliz

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě frajer. B-)

Reagovat
smazaný uživatel

..a zaroven hroznej debil

Reagovat
mithro

dve penalty pre citeh?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dvě. O ani jedné není pochyb, byly odpískány správně.

Reagovat
mithro

samozrejme ze boli ja o tom nepochybujem, nespravne sa piskaju len pre united

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

Ty tu snad jenom bleješ.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vladis271

za sebareflexiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Džůra

Reagovat
herbage

nechtěně

Reagovat
Pinturicchio

Jak jinak. Skočil tam s tím kolenem jak debil.

Reagovat
Trand

Co to má Bacary za copánek?

Reagovat
smazaný uživatel

cesc, robin a johan potom cim skor dole, tiote a barton su zatial v pohode, ale predsalen to musi byt hrozna frustracia

Reagovat
smazaný uživatel

s tvym nickem bych se neozyval

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel som to provokacne ani v zlom..ja len ze ak by mali bartonovi este niekedy utiect nervy, dnes su na to asi dost dobre podmienky

Reagovat
smazaný uživatel

me se zatim hrozne libi jak se s tim tym srovnava i fanousci podporujou.. ted se tam priostril Joeyho skluz a pak oplaceni Diabyho... ale rekl bych, ze za takhle rozhodnutyho stavu nebude duvod prasit a zadny zraneni, nic tam nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ani se nedivím Diabymu za to oplácení, když rozhodčí neodpíská jasný faul Bartona....

Reagovat
Lovec

No to vím, n to bych nesázel. Naši pitomí fanoušci začnou s tím "heeey" po každé přihrávce na půlce, což situaci jenom zhorší ...

Reagovat
Swarley

no nic no, takže soupeři o titul nezaváhali

Reagovat
Kenneth

Před zápasem jsem se vsadil že dá Tevez 4 fíky. Takže jedééém.

Reagovat
herbage

přát Citizens a Chelsea, to je zajímavá diagnóza

Reagovat
Kenneth

Já přeju Tevezovi aby dal 4. gol. Bromwich jich pak může klidně 5 dát.

Reagovat
$dolar$

3. penalta pro Spurs

Reagovat
$dolar$

Hm tak zase nic, uz me serou

Reagovat
tomasinho

Defoe?

Reagovat
SunFells

Robin ten hattrick dneska dá .....A bude to už jeho 10 gól od Nového roku

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hrajete v obraně hůř jak Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem to mockrat, ze zapas s AFC bude pruser, ale nevedel jsem, ze az takovej. Willi je proste maslo, jakmile se hraje po zemi, je uplne mimo.

Reagovat
tomasinho

Steven už je zdravý nebo ještě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No po tom dlouhodobym zraneni uz hral, ale ted ma nejaky drobny svalovy problem.

Reagovat
Mindas

Dobrá první půlka. Opět se ukázalo, že City hra na jednoho útočníka sedí, když je podpora ze stran. Kolarov na kraji zatím tak nějak přežívá, není to vyloženě špatné, ale není to úplně ono. Každopádně ty jeho střely ze 20 a více metrů jsou prostě neskutečné. Tévez je bez komentáře, a to nejde jen o ty branky. Nepochopím, proč takový vocas musí mít v sobě tolik talentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to ten Clattenburg na Lane vyváděl s těma penaltama?

Reagovat
kiwwi

vsetky 3 mali byt

Reagovat
Counter

říká Mufan

Reagovat
vodka

jupí! Andy Johnson vyrovnal, sice hnusný gól, ale je tam!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už ten zápas s náma byl nejlepší na hřišti

Reagovat
vodka

a SAHA zpátky ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
terry

SAHA

Reagovat
mithro

co spravil diaby?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytnul Bartona za krkem a srazil ho k zemi.. pak jeste strcil do Nolana.

Reagovat
smazaný uživatel

už předtím jak oplácel tak měl dostat žlutou, ted už to nezvládl. Za tohle by mohl bejt i vyšší trest než 3 zápasy.

Reagovat
Rssa

Vem si ale, že za tuto maličkost by dostal více než 3 zápasy a Chivu z Interu za neskutečnou prasárnu dostal jen 4 zápasy, to je trošku nepoměr

Reagovat
smazaný uživatel

no FA taky zrovan nezáří.. když si vzpomenu na šlapák Bosinwgy na Benayouna.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Latics aspon jednou to konecne dotahnete!

Reagovat
Chazy

Tohle podělat by bylo už fakt nepěkný.

Btw Ipswich konečně vypadá dobře.

Reagovat
Chazy

Aha, tak už to začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mate 3:1, navic hraji obe me krevni skupiny a podili se na golech

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz ne

Reagovat
Chazy

Teď se začne betonovat a posere se to

Reagovat
smazaný uživatel

To az tam Bob posle Stevena

Reagovat
Chazy

Tvl, 4 góly.

Reagovat
SqueeZy

To už si ani nepamatuju kdy se tohle stalo naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

No a ten Ipswitch ( ) - dalo se cekat, ze Jewell to tam trosku srovna, hlavne hraji urcite lip vzadu, navic dotahli Jimmyho... Ale zrovna Blades by se hodil kazdy bodik, s tema uz je to taky v hajzlu.

Reagovat
Chazy

Tak když se vezme ten kádr celkově, Blades to maj taky na postup do PL, podle mě nebudou mít problém. Ipswichi teď budu hrozně fandit. Jen by to chtělo druhýho útočníka ke Scotlandovi, což bude problém, přece jen zrovna na útočníky Jewell nikdy neměl čuch ... a propustit tak půlku toho Keanova odpadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Scotland stejne ted vysedava, co prisel Jewell, hraje v utoku Priskin s Wickhamem. Takze posadit to nemehlo Priskina a Wickhama tam nechat. Na PL tam kadr zatim stejne neni, tak at aspon rozviji talent

Reagovat
Chazy

Scotland prej nemá fyzičku, ale určitě bude hrát on, s ním se počítá. A právě pokud chtěj příští rok hrát o PL, nemůže s ním hrát Wickham.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi rok? To urcite ne

Reagovat
Chazy

Vždyť jsou jak Bristol, to je každoroční ambice. Když maj novýho manažera, určitě dostane šanci to přestavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pristi rok jako takhle, aha

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Těšíš se na Forest? Snad nebude Davies atakovat rekord Derby ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tesim, oni maji tym s velkou budoucnosti. I kdyby postoupili a spadli, tak vyuziji aspon tech financi

Reagovat
Chazy

Přesně. Ale podle mě se udrží nějakým luckem jako Stoke v první sezoně a pak se zařadí do tý sestavy týmů ze středu. Ten tým je rychlej, technickej, stačí jednoho CB s PL zkušenostma. A pak samozřejmě ještě nekoho prověřenýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
soukup

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

s Wickhamem už nepočítáš?

Reagovat
Chazy

Stoprocentně ne do základu.

Reagovat
vodka

tak příští rok by už to mohlo jít... já sem ho viděl sice jenom proti AFC, tam mi ale přišlo, že nemá fyzičku na to, aby vydržel 90 minut...

Reagovat
Chazy

Pokud budou chtít opravdu hrát o PL, potřebujou prostě dva komplexní útočníky, Wickham bude ideální první náhradník a zkušeností z toho posbírá taky dost. Ale minimálně jednoho potřebují. Stejně si Wickam zahraje dost.

Reagovat
tomasinho

Já myslím, že Wickham to se Scotlandem zvládne. Nehraje zatím špatně. Problém mají i s finální přihrávkou.

Reagovat
Chazy

No a ještě jednou, prostě ne ...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Joey

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Udrzel se v klidu Ale totalne. Par let zpatky by Diabyho asi zabil....

Reagovat
smazaný uživatel

A Diaby oplacel nebo za co sel ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytnul Joeyho za krkem, ohnul mu hlavu a ho srazil k zemi a pak jeste strcil rukama do Nolana.

Reagovat
Counter

Ještě aby se neudržel, když do toho šel s cílem Diabyho vyprovokovat...

Reagovat
smazaný uživatel

A povedlo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra to posoudim

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby

Reagovat
Side

Diaby ty seš kokot, stálo ti to za to?

Reagovat
Swarley

dobře se nechal Diaby hecnout

Reagovat
Counter

Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Barton by si zasloužil na rypák no...

Reagovat
REPLIKATOR

Diaby dobrej magor

Reagovat
herbage

Diaby je horká hlava, ale Barton tam šel do toho souboje jako prase

Reagovat
Pinturicchio

Snažil se mu co nejvíc uhnout, stáhnul nohy, Diaby tam šel zrovna tak - ještě přitom stál.

Reagovat
Pinturicchio

místo "ještě" - jenže

Reagovat
herbage

Reagovat
Pinturicchio

Směj se čemu chceš, ty uplakaná londýnská panenko.

Reagovat
herbage

Dneska klesáš na úplné dno, obhajuješ člověka, který típnul cígo spoluhráči do oka. Vážně bych tě chtěl vidět, kdyby to nebyly nohy Diabyho, ale tvoje

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze to cigo netipnul o oko pred chvilkou Diabymu.

Reagovat
herbage

Ten člověk má sedět ve vězení, ne pobíhat mezi normálníma lidma

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem rekl, ze se budu chovat slusne, takze at te posle do prdele misto me nekdo jinej

Reagovat
Pinturicchio

Ty bys měl sedět v blázinci a ne pobíhat mezi normálníma lidam, to si člověk nevybere.

Reagovat
Pinturicchio

*lidma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Herbýsku, a jak to s tím souvisí? Mě zajímá tenhle konkrétní zákrok a ne co udělal Barton kdysi.

Reagovat
herbage

Podívej se na jeho zákrok znova, obě nohy napřed, vzal Diabyho přes nohy, jasná červená

Reagovat
Pinturicchio

Ted se na něj nekouknu, není kde. Tvrdé to bylo, ale Burton rozhodně neměl v úmyslu Diabymu cokoliv udělat - jak říkám, stahoval nohy, co to šlo a snažil se mu naopak "vyhnout", respektive ho trefit co možná nejmín.

Reagovat
herbage

Hlavně že v Djourouvě neohrabaném pohybu jsi viděl jasný úmysl a tuhle prasečinu omlouváš, nemám slov

Reagovat
Pinturicchio

Pro Krista, hlavně neplakej. Djouroův pohyb mi přišel nepřirozený a to koleno mu vyletělo až moc ochotně. Objektivitu od Tebe nečkám, takže asi je lepší, že "nemáš slov"

Reagovat
Counter

Šel do toho s úmyslem Diabyho trefit a vyprovokovat. Ta razance, s jakou ho zasáhl, byla dost velká na pořádné zranění i s pokrčenýma nohama.

Reagovat
Pinturicchio

Diaby do něj taky nešel zrovna v rukavičkách. Prostě obyčejný, tvrdší souboj, který Diaby neustál proto, že je často zraněný ( tuším, že je to on, kdo měl zlomený ten kontík, ne? )

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej si na Barcelonu, když ti vadí ostrejší skluz.

Reagovat
herbage

Nevadí mi ostřejší, vadí mi zákeřné a tenhle zákeřný byl

Reagovat
Pinturicchio

Ještě ke všemu zákeřný.

Reagovat
Mada

jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

šel tam hodně hnusně, ale každopádně Diaby naprosto zbytečně oslabil tým a z toho chycení pod krkem může bejt víc jak 3 zápasy.

Reagovat
Counter

To těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

neomlúvam Diabyho, ale Barton predtým naňho ukázal, že nie je nič viac ako vyjebané prasa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Barton chcípne, tohle zase smrdělo zlomeninou...čurák jeden

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Side

No tak teď když sem viděl opakovačku tak se Diabymu vůbec nedivím, Barton je hovado a zasloužil by ještě víc

Reagovat
herbage

Ty krávo, to měla být jasná redka pro Bartona, kde nechal sudí oči? Řikejte si po Diabym oc chcete, ale kdyby vám psychouš typu Barton takhle přebrousil nohy, možná byste se zachovali stejně

Reagovat
smazaný uživatel

ako vravím, vyjebané prasa... a to som ešte mierny.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej zapas dneska !

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne diabymu tieto zakrkoky konstantne nicia karieru

Reagovat
Counter

Hlavně se tohle stalo Diabymu už tolikrát, že každý normální člověk by z toho byl na prášky... On takové zákroky vyloženě přitahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Neviděl jsem to, ale souhlas, Barton je kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni víme, že Barton je ****, ale Diaby se měl držet... ještě, že už vedem o 4 goly.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge snad takhle skore vydrží..

Reagovat
Amos

Oba na tom nesou vinu,ale Diaby by se měl kontrolovat

Reagovat
smazaný uživatel

a dost pičo, zkurvenci z Newcastlu, vole zpět s nima do druhé ligy, piče jedny...

Reagovat
smazaný uživatel

Burton je normalni ču*rák..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tým z league two čurák ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rozhodně simulování nebylo...

Reagovat
mithro

6 - Arsenal have been given 6 red cards in the PL this term, only once before have they had more in a single campaign (7 in 98/99). Mist.

Reagovat
Nikikrew

Doprdele videli ste ten zakrok?Mohol mu zlomit nohu!Ved to bolo na cervenu!!!

Reagovat
vodka

salcido nějak hoří....

Reagovat
smazaný uživatel

Tangerines

Reagovat
vodka

ale s tím ať jde blackpool do hajzlu.... obírat sympatické týmy by jim šlo...

Reagovat
papos182

Presne, treba Liverpool.

Reagovat
tomasinho

Přesně tak, LFC porazili hned dvakrát.

Reagovat
vodka

to je zrovna vyjímka...

Reagovat
vodka

°výjimka...

Reagovat
$dolar$

Muze mit nekdo vetsi smulu nez Tottenham?

Reagovat
REPLIKATOR

To není smůla ale neschopnost

Reagovat
herbage

Pěkně se tu dneska někteří lidé charakterově vybarvují, jen tak dál...

Reagovat
terry

Tangerines

Reagovat
Pinturicchio

Yes ! ! !

Reagovat
niflheim

Jenas měl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

clichy a sagna hraju posledne zapasy ako v 07/08

Reagovat
vodka

ty krávo Walker

Reagovat
smazaný uživatel

A tady mate gol od Joeyho, poserte se

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ho rad

Reagovat
Mindas

Reagovat
Amos

nepotřebujeme se posrat , stačí nám 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Dobrý no ....Barton se rozbíhá na penaltu a vypadne mi spojení

Reagovat
Counter

Nolan červená? Neeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd dá ešte žltú Szczesnemu za to, že Nolan alebo to prasa vyjebané ho hodí o zem... Ja mám dosť.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

tak malá redukce, no. nevadí.

Reagovat
herbage

Radši bych byl potichu

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nevim jestli je vetsi kokot ten rozhodci nebo Barton

Reagovat
REPLIKATOR

Ten rozhodčí je na ranu

Reagovat
smazaný uživatel

SAHAAA!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Chazy

Klasickej Saha, nejlepší zakončovatel ligy. Teď se zraní v prodloužení při oslavě čtvrtýho gólu a nebude hrát do konce roku.

Reagovat
vodka

Reagovat
Kenneth

Saha hattríček .

Reagovat
Mimalu

Saha

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl Rosa se zapomnel.... skoda.

Reagovat
Pinturicchio

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa hezky držel lajnu , žádnej ofsajd..

Reagovat
vodka

Dempsey

Reagovat
vodka

přehlavičkoval jak Collinse, tak Dunnea

Reagovat
Mimalu

a taky Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

BEEEEEEEEEEST

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bude ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

hm.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě víc jak 15 minut, pomeee

Reagovat
REPLIKATOR

Rosický je taky na ranu, taková špatná nahrávka přes vápno a ještě zůstane stát jako poslední

Reagovat
Counter

Konečně rozhodčí v náš prospěch

Reagovat
SunFells

Tak to už je špatný, když i Best se trefí

Reagovat
smazaný uživatel

On bude dobrej. Žádná hvězda, ale slušnej druhej útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt. Mně se líbí jak hraje. Mimochodem dnes naprosto perfektní výkon Dannyho na pravym beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz jenom zbyva, aby Tiote zacal tocit zemekouli na opacnou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

To on umí

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti jasny, ze tohle nejsou Magpies v League One?

Reagovat
vodka

kdybys řekl 4...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to ešte prehrajú... Ťažko sa hrá 10 proti 12 s Dowdom.

Reagovat
Pipo123

hraj NEwcastle, strašne sympatický ale aj Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zápas za poslední roky...

Reagovat
Pipo123

ty ako fanúšik strák, to ten Aliadere by mal ísť k vám ? to neni moc dobrá náhrada

Reagovat
SunFells

Né že by měli nějak na výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tech free agentu fakt moc na vyber neni, i kdyz je Aliadiere zoufalec. Ale bylo by to stejne jen do konce sezony na lavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví se o něm. Nic oficiálního zatim.

Reagovat
Amos

Reagovat
Rssa

To je zápas, paráda

Reagovat
Mimalu

Sahaaaaa

Reagovat
Mimalu

tak Beckford tomu palec nedam

Reagovat
Amos

Krásnej zápas,Newcastle je na koni , ještě za tu výhru budem rádi , ale takhle si představuju ostrovní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou výsledky dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná reklama na fotbal. Vůbec bych se nedivil zvýšenýmu výskytu infarktů

Reagovat
hefy

Ten N'Zogbia je ale blb. Teď kdyby se otočil k bráně, tam mohl krásně střílet, protože před ním nikdo nebyl, ale on radši nahrává patičkou někomu do běhu.

Reagovat
Chazy

To je tragédie zase. 4 góly pěkný, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Sczezny nebo jak se pise... je skvelej.

Reagovat
Amos

Szczesny ale máš pravdu

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Nevracejí se diváci na stadion?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vodka

kiwwi: Albrighton je na place... a kapitán je Bent

Reagovat
mithro

United's Starting XI (vs Wolves): VDS, Rafael, Rio, Vidic, Evra, Nani, Carrick, Fletcher, Giggs, Rooney, Berbatov

musime

Reagovat
mithro

Kuz, Owen, Anderson, Scholes, O'Shea, Evans, Chicharito

Reagovat
SunFells

Ideální scénář - Barton v 94. minutě za stavu 3:4 zahodí penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

SAAHAAAAA!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Saha

Reagovat
Mimalu

unbelievable

Reagovat
smazaný uživatel

34 golov v 7 zapasoch ...skvele ! a to sa ešte šesť hraju 4,8 na zápas ..wau

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees Saha

Reagovat
smazaný uživatel

omg, Saha.

Reagovat
smazaný uživatel

Saha 4 goly..

Reagovat
smazaný uživatel

SAHA!!! Forgotten man is back!

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

on ked ma formu tak je uzasny

Reagovat
terry

Ty jo, to jsou dneska všechno neskutečný zápasy a já nezvládl koukat ani na jeden. Snad se v tom zejtra bude pokračovat.

Reagovat
Kenneth

Snad neposereme průměr a naložíme Liverpoolu.

Reagovat
Pinturicchio

YEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Sice bejt neměla nejspíš, ale zase neuznanej regulerni gol. Takze vyrovanano.... JESTE JEDEN! PODME

Reagovat
smazaný uživatel

Na sebevedomi do pristich zapasu perfektni

Reagovat
SunFells

darovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To snad není pravda

Reagovat
Amos

cože? :D

Reagovat
Pipo123

to sú rozhodcovia, horšie ako v Calciu

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

WTF? Barton zase?

Reagovat
vodka

a zkurvenec Ashley Young

Reagovat
niflheim

Ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

NEWCASTLE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci je takovej maximalni curak

Reagovat
Counter

No comment.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejde NUFC nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jde. Pokud Arsenal ztratí, tak už to má ManU skoro jistý.

Reagovat
niflheim

Neměli bychom. Pořád nás čeká plno těžkých zápasů.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková PIČA ten Dowd....ZDECHNI

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je vrchol, spravedlnost neexistuje...

Reagovat
patas92

rozhodci co piska Arsenal by uz nikdy nemel piskat

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec

Reagovat
Rssa

No, a prý jsou rozhodčí ve Španělsku špatní Tady ten je teda dává s přehledem

Reagovat
Amos

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Hento je co za rozhodcu!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Swarley

vyrovnáááááát!!!!

Reagovat
Side

Ještě jednu jim foukni ty žebráku

Reagovat
Amos

Jako tohle jestli byla penalta , tak už fakt nevim ..

Reagovat
vladis271

Keď toto prejedú, tak Wenger na tlačovke dostane hysterický záchvat

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je fakt ultimatni zarez od rozhociho vuci arsenalu.. to jsem jeste nezazil toto..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
SunFells

Co to tam Peršan předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátý zápas po sobě už máme takhle jednostranného rozhodčího? To už fakt není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rosa je špatnej

Reagovat
Mimalu

joooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE NADHERA

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Rssa

Reagovat
SunFells

No to je konec.

Reagovat
Side

Poser mě

Reagovat
Amos

Ale co to píská kur*a už.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAAAAAL

Reagovat
Pinturicchio

TIOTEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

pořád si myslíš herbage, že nepotřebujete nikoho, kdo to tam seřve?

Reagovat
vodka

ukázková situace, kdy je někdo takový potřeba...

Reagovat
Counter

jako tím myslíš, kdo seřve rozhodčího?

Reagovat
vodka

rozhodčí může za 4 góly? ne, to by byl někdo, kdo když se sníží na 4:2 to znovu nahecuje...

Reagovat
Pipo123

nááááááááááááááááádheraaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

je to táááááááááááááááááááááááááááááááám

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"One of the greatest comeback all time"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

MAGPIEEEES!

Reagovat
Tomekcz

4:4 AAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

City, aj napriek vyhre...je tá hra strašna bieda...toto 12.2. nebude stačiť ani nahodou

Reagovat
Mindas

Proč? První půle byla kvalitní, teď se opět šetří, jak umějí jen City a jak jen oni, na to umí vždy doplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

nehraju ako jeden tím, je tam kopec individualnych chyb, a to motovidlo Jerome...ked ho vidím,tak až trpnem co zas "vymysli" ... a to ich klasicke šetrenie sa, ked vedu..keby to nebolo marné WBA ,tak by sa to skončilo tesnou vyhrou a nervami v koncoch ...snad sa da aspon Micah do tyzdna do poriadku , co je vlastne s nim ?

Reagovat
Mindas

To není o WBA. První půle byla výborná, mohlo to být klidně 5:0 a nikdo by se nedivil. Druhá půle byla klasická ze strany City, když se vede. Richards měl otřes mozku. O Boatenga nejde. Kdyby hrál Kolarov na své pozici, tak podle mě hraje na druhé straně Zabaleta. Pravidelně se oba točí...

Reagovat
smazaný uživatel

TIOTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
terry

Ty vole, na tohle si za stavu 0:4 vsadit!

Reagovat
niflheim

Za toho stavu si vsadit na remizu by nebylo spatny...skoda, ze mam kristalovou kouli v opravne.

Reagovat
smazaný uživatel

JESTE JEDEN !

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote si premierovy gol nemohl nacasovat lip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jakej... nadherna rana. Jsem na ten tym hrdej...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to tym

Reagovat
smazaný uživatel

Muj tym. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

arsik

Reagovat
Chazy

Fotbal mě už fakt moc nebaví, ale PL + champ nikdy nezklamou ...

Reagovat
mithro

dneska je blaznive kolo tesim na MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

▒▓██ N █ U █ F █ C ██▓▒

Reagovat
smazaný uživatel

At jim rozhodci pomohl nebo ne tak ta snaha se musi ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci neuznal regulerni brankyu na dva ctyry...tak s tim dete nekam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten zapas nesleduju , ale rikam ze i kdyby vam rozhodci trochu pomohl nebo ne tak vyrovnani z 0:4 musi stat stejne obrovskou snahu a tu ocenuju .

Reagovat
Amos

pomohl vám , jako prase , bez něj byste byli totalně v řiti.

Reagovat
Mada

to už je moc a že vám pomohl ke 3 už neřekneš

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Sice se mi to dává těžko, ale přece

Reagovat
smazaný uživatel

jdu se zabít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
hefy

Magpies.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl gol

Reagovat
niflheim

Magpies

Reagovat
Pipo123

Barton neskutočný borec, do repre

Reagovat
SunFells

To rozhodně, takových bezpáteřních hňupů je tam málo.

Reagovat
Pipo123

tak tie zakroky, to jo to neni pekné, ale inak hraje moc dobre

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
kiwwi

dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
hefy

Bude dneska vyvolávačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

jo,: herbageeeeeeeeeeee.............

Reagovat
smazaný uživatel

hm, škoda, že o tom rozhodla ta piča, co měla bejt dávno venku....Dowd je zkurvenej žebrák

Reagovat
smazaný uživatel

Paradá Newcastle

Reagovat
Bayern +

Za každý jeden, remízka je ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl hráč Arsenalu tak po tomto zápase bych rozhodčímu takovou natáhl že bych si už v Anglii nekopl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto si Arsenal pekne posral, tieto dva body budú ešte chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrečte.

Reagovat
Amos

Dobrovolně jsme se vzdali šance na titul

Reagovat
herbage

Carrie

05.02.2011 17:30

tak malá redukce, no. nevadí.

[reagovat]

herbage

05.02.2011 17:33

Radši bych byl potichu

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty máš co říkat, herbage.

nerada, ale - jdi do prdele!

Reagovat
herbage

Bylo jasné, že budou tlačit, tak nechápu, proč se vysmíváš

Reagovat
terry

Že se strefuješ do soupeřů, to chápu, ale že už si začal střílet i do vlastních řad.

Reagovat
SunFells

Jasné ale nebylo to, že mezitím rozhodčí daruje penaltu, trefí se jeden z největších šmatláků v lize a Tioté vstřelí premiérový gól zrovna proti nám. I já se smál, když si tak usilovně šel Barton po prvním gólu pro balón.

Reagovat
Pinturicchio

Neuznali ale regulérní gol NUFC. Sice kompenzace nesnáším, ale i tak.

Reagovat
SunFells

Stejně hned na to Best toho góla dal, ale to je vedlejší. Prostě takový vývoj by nikdo nepředpokládal a že zrovna tohle herbage předhodí ....

Reagovat
herbage

Tak kdo viděl zápasy s Wiganem, srovnání Tottenhamu na 4:4, tak nemůže být překvapen. Po prvním gólu jsem tušil průser a po tom, druhém jsem se v tom jen utvrdil

Reagovat
Mindas

Je docela směšné, že zrovna ty, který má Arsenal skoro za bohy, tak tu zdůrazňuje něčí optimismus.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

santiagoooooooooooooooooooooooooooooo munez

Reagovat
Counter

Bartonovi odteď přeju jen to nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem hosi jeste patej !

Reagovat
Rssa

Konec Rosického v Arsenalu

Reagovat
Amos

hraje příšerně ... poslední dobou

Reagovat
Kenneth

Jak se dostane Rosický na hřište tak Arsenal dostává čočky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje fakt špatně, ale NUFC hlavně nakopli fans a vyloučení Diabyho.

Reagovat
vodka

Nolan škoda...

Reagovat
C0br

Newcastle výhra !

Reagovat
smazaný uživatel

čo chybalo..

Reagovat
niflheim

Krančjar Krásný gól

Reagovat
JIMMY-PO

gooooool SPUUUUURS

Reagovat
Pinturicchio

Whuaaaaa, Nolan

Reagovat
$dolar$

DO PIIIIICI GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL TO BYL GOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOL

PICA KURVA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

KRANJCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Tady ty diskuze jdou do sraček, asi budu chodit jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon nejake plus toho dolarova komentare

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Super Straky, na druhú stranu z toho ale profitujú mancs...

Reagovat
Josifek

Teda, neskutečný kolo, hlavně Arsenal dnes pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jo a vazne zacinam nesnaset Fulham, nikdo mi letos nepokurvil tolik tiketu jako oni

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo čtete diskuze na idnes.cz pod články o Premier League tak víte, že tam jeden imbecil neustále píše, jak nemůže Arsenal vyhrát, když nehraje Rosa. Už se těším, co tam vytvoří dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To neeeeeeeeeeeeeee :D:D:D 4 4 wtf kurva arsenal neudrzi 4 golovej naskok ? ::DD breciiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

chjo, arsik to zase nevydržel

Reagovat
Kenneth

Carolle ty kryso koukáš se?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ale byla by to parádní trefa, to jo.

Reagovat
hefy

Jooo, tři body. McCarthy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
C0br

Každopádně matchem kola bude naše večerní vítězství 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

hmm průměr skoro 5,5 gólů na zápas, supr kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

ještě pořad nechápete proč ti vaši tragedi neumí vyhrat ligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

klídek joo

Reagovat
mike.84

ja klidný jsem, ba přímo nadšený. sem sice nasrany na straky že si to nechali až na konec protože jsem to v 10 minutě překlikl jinam, ale nádhera. takže klidný jsem, ba přímo nadšený :)))))) doufám že wenger v pondělí pronese něco o travníku nebo o červené kartě

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam vůdce.

Reagovat
niflheim

Řekl bych, že Coyle si bude i celkem stěžovat, že Jenas nebyl vyloučen. Tam by se červená měla dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

SPURS Tohle kolo je fakt neuveritelny. Takze jeste prohra United a Cukotky a budu spokojenej

Reagovat
Kenneth

Shiták říká Čukotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak si muzu rikat (psat) co chcu ne?! ty blbce..

Reagovat
Mindas

To je prdel, viď? Jenže Čukotka je zde zažitý pojem už pár let. Jen pár blbečků se tu snaží protlačit alternativu k City. Škoda, že se jim to pořád nedaří.

Reagovat
Kenneth

Je to prdel od fanouška týmu kterej kurví fotbalovej trh a dokázal by ze svého kádru postavit dvě jedenáctky hrající špičku PL.

Reagovat
smazaný uživatel

no keby obje jedenastky viedol Mancini, tak by o špicu nehrali

Reagovat
Mindas

Jo jo, City kurví fotbalový trh. Co ti na to říct? Snad jen to, že kdyby si měl o fotbale šajnu víc, jak dva roky, nebo jak dlouho PL sleduješ, tak by si věděl o postupném růstu cen za hráče, a kde ten problém vznikl. Takže nejdříve si tenhle vědomostní neduh doplň a pak se tu vysmívej.

Reagovat
Pinturicchio

Nádhera

Reagovat
vodka

takže strůjce remízy je Barton, že?

Reagovat
Counter

Jo. Zahrál bych si na něm na Bellamyho, kdybych měl tu příležitost

Reagovat
Mindas

Oni jsou kamarádi.

Reagovat
Counter

Já bych s ním byl kamarád asi jako s Riisem

Reagovat
Tomekcz

piskej konec

Reagovat
JIMMY-PO

dnes je šialený deň..Wolves- Man Utd 3:0

Reagovat
terry

Ve studiu to teď řekli přesně. Arsenalu prostě chybí lídr, kterej by to tam všechno srovnal a tohle by se nestalo. Jenže Wenger určitě přijde s tím, že se vymluví na vyloučení.

Reagovat
Counter

Nebo na neexistující druhou penaltu nebo na ubohou simulaci Bartona, po které padl čtvrtý gól. Momentů na výmluvy je dneska dost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš kapesníky?

Reagovat
Counter

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten pláč. Můžete si za to především sami, tam začni hledat chyby. Ale co, tým to snad nepoloží a sezona bude ještě dlouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Counter nebreci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mi o hledání výmluv.

Reagovat
Counter

Ok, nerozumíš, dodám tedy výklad pro debily - Terry napsal "Jenže Wenger určitě přijde s tím, že se vymluví na vyloučení." A já na to reagoval výčtem dalších momentů, na které se může vymlouvat.

Pokud v tom vidíš brečení, tak je mi tě líto.

Reagovat
Amos

Jenže dneska nám to bůh dal opravdu vyžrat ..

Reagovat
niflheim

No kdyby to nakonec straky vyhráli, tak by mě zajímalo, jak by všichni pak reagovali

Reagovat
Swarley

tak a teď se soustředit na náš výkon a získat důležitý tři body...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Footballer

Ty vole, neskutečné kolo v PL, tolik gólů, obratů, prostě paráda.

Anglická liga nemá konkurenci

Reagovat
Footballer

Ty vole, neskutečné kolo v PL, tolik gólů, obratů, prostě paráda.

Anglická liga nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

COYS!!! Niko!!!

Btw..4:0, and you fucked it up!

Reagovat
Counter

Nezapomeňte si udělat DVD

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj. Z tohoto kola budu mít hned 2.

Reagovat
Amos

Děkujeme Diaby ...

Reagovat
smazaný uživatel

Může za to celej tým.

Reagovat
Amos

Především vše začalo Diabyho vyloučením , Newcastle na nás vlítnul , ale troufám si tvrdit , že v 11 bychom výhru s odřenýma ušima udrželi .

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, ale i tak to musíte ukopat.

Reagovat
Amos

S Tottenhamem jsme to taky měli ukopat a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

ale nech toho, kdyby Barton nezajel do Andreje (klidně se mohla dávat žlutá) a kdyby Barton Diabymu málem nepolámal nohy tak je v klidu.....

Reagovat
Amos

no a co,měl udržet nervy na uzdě a rozbít mu držku někde za stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel

sry, ale v 10tich zrazu fasnut 4 kusy od Novych Zamkov, to je sila

Reagovat
SunFells

Neviděl jsem ten moment a určitě by jsme vyhráli, kdyby se nenechal vyloučit, ale vinit ho z toho nemůžeš. Arsenal se prostě nechal zatlačit, vznikali chyby v obraně a rozhodčí navázal na předešlý výkon toho turbošneka v zápase s toffees

Reagovat
Amos

Neříkám,že to je jen jeho vina,ale tím to všechno začalo , tím jsme dodali strašnou sebedůvěru Newcastlu a nám jí sebrali ... Navíc takhle vyjebané rozhodčí máme vždycky jen my ...

Reagovat
vodka

5 a půl gólu na zápas, těším se na sestřihy

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna si řikam to samý Ani nekoukam na střelce a těšim se.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde budou nějaky sestřihy ? já sledoval jen arsenal newcastle :p díky

Reagovat
smazaný uživatel

bude mít každej tak půlhodiny

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kenneth

Arsene, diváci hlasití,míč kulatej?

Reagovat
Trand

Díval ses? Jestli ano, tak musíš posoudit, že rozhodčí pískal jak idiot.

Reagovat
Kenneth

Proboha málem jste dostali z 0:4 na 5:4. Rozhodčího sem neplet. Už se těším až mi sem přijde herbage říct že tenhle tým vyhraje PL.

Reagovat
Trand

Tak Barton šel do Diabyho dost ostře, ten mu oplácel. Dostal červenou. Navíc barton mohl mít už jednu žlutou předtím, za ten druhý faul na Diabyho by šla v pohodě udělit druhá. Pak druhá penalta bejt neměla a rozhodující gól padl ze standartky, která bejt taky vůbec neměla. Je pravda, že Newcastlu nebyl uznán regulérní gól, ale stejně byl Dowd jak ožralej.

Reagovat
mithro

rozhodca podplateny united

Reagovat
smazaný uživatel

ještě zejtra CFC - Liverpool 8:5 a bude spokojenost

Reagovat
Kaze

Mimochodem, odkdy sem chodíš, Pinturicchio?

Reagovat
Pinturicchio

Ani nevím, začal jsem na NUFC koukat někdy během pozdního podzimu / na začátku zimy. Chodil jsem sem i předtím, jen jsem nepsal do diskuse.

Reagovat
Kaze

Myslel jsem si totiž, že jsi zarytý Ital. Mimochodem, nastoupí dneska Bonucci?

Reagovat
Pinturicchio

Zarytý "Ita" jsem, ale rád kouknu i na jiné ligy. NUFC mám rád už hodně dlouho, tak jsem si říkal, že začnu koukat i na samotné zápasy.

Jo, jo, Bonucci by dnes hrát měl, měl by být na stoperu s Andreou Barzaglim.

Reagovat
Pinturicchio

*Ital

Reagovat
Kaze

A co je s Chiellinim?

Reagovat
Pinturicchio

Nic, dneska bude hrát nalevo

Reagovat
niflheim

van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Giggs - Rooney, Berbatov

Reagovat
Tomekcz

dneska musime

Reagovat
niflheim

Taky bysme nemuseli dostat gól venku po dlouhé době.

Reagovat
mithro

presne dnes musime tri body aj keby co bolo

Reagovat
Swarley

paráda, hlavně ať šlape střed a tři body by nás neměli minout...

Reagovat
mithro

Late change, Rio Ferdinand injured in the warm up, Evans will replace him.

Reagovat
vladis271

a už to začína

Reagovat
mithro

njn dneska je to proste blaznivy den ale aspon je sranda..a s evansom v zaklade to bude urcite sranda

Reagovat
niflheim

Tak takhle odchází můj sen o čistém kontě dneska. Ale dáme mu šanci. I když moc nechápu, proč nehraje spíš Wes.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Síce to nahráva do kariet mancs, ale dnes je tak šialené deň, že Wolves to kľudne môžu urvať

Reagovat
smazaný uživatel

DOTAZ:

Nejsem si teď zcela jistá a proto se zeptám, jaké bylo doposud gólově nejhojnější kolo PL a jaké tehdy byly výsledky. Nějaký dostupný souhr. Díky kucí.

Reagovat
smazaný uživatel

aby ovšem můj dík nevyzněl doprázdna

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze rekord je tech 38, takze jeste jeden gol a bude to prekonane. Ale nevim to jiste.

Reagovat
herbage

Takže, abych to shrnul, po dnešním zápase vydám menší prohlášení. Zaprvé, gratulace Newcastlu k bodu. I když mi to nejde přes prsty, tak už jen kvůli fanouškům a kvůli tomu, co si poslední dobou vytrpěli. První poločas byl perfektní, spadlo nám tam skoro vše, do čeho jsme kopli/trkli, druhej bohužel viděl snad každý. Rozhodující momenty bylo pochopitelně Diabyho vyloučení, Djouroúv odchod ze hřiště a neskutečná bojovnost hráčů Newcastlu. Musím pochválit Wojtu za perfektní výkon, ale více dělat nemohl. Líto je mi Lauranta, který zase musel všechno řešit sám, když Johan nebyl na place, Squillaci nestíhal a Rosa přidělával obraně jen a jen problémy. První pokutový kop hloupé přistrčený, ten druhý vážně nevím, co pískal. Dále před gólem Tiotého simulace Bartona, ale to už je teď fuk. Chtěl bych se zaměřit na něco jiného. Spousta lidí tady nadává na Diabyho, já ho ale chápu. Celou kariéru jej sužují zranění a pak když se konečně vrátí na plac, tak Barton se zachová, tak jak se zachová. Je to něco jako vyloučení Zidana ve finále MS. Itálie sice vyhrála titul, ale Zidane si zachoval tvář a Materazzi bude vždy jen ubožák. Stejně tak Barton bude vždy jen ubožák, nic jiného není. A poslední věc. V průběhu zápasu jsem se Newcastlu neposmíval, nenadával jsem hráčům ani rozhodčím, ale jakmile Newcastle srovnal, nejdnou se tu vyrojilo stádo, jak to říci, ubožáků, kteří se přišli Arsenalu posmívat. Chápu, že je neúspěch Arsenalu pro ně jejich životním úspěchem, že nenávist k Arsenalu je víc, než láska k vlastnímu klubu, já to však dále nechci komentovat. Na hráče Arsenalu jsem hrdý, dneska bych jim nic nezazlíval, všem ukázali, že fotbalově jsou někde jinde a stejně tak charakterově. Naopak jiní dnes ukázali, jaká jsou chátra a to jak na hřišti, tak tady v diskusi

Reagovat
Amos

To nic nemění na tom,že Diaby je profesionál a jak jsem psal , ať mu klidně rozbije držku za stadionem , ale tohle si prostě koledovalo o problémy , Squillaci byl jak Alenka v říši divů a ostatně celej tým nemá pořádnýho lídra . Kdyby byl,tohle by se nestávalo a ty sám víš,že to není poprvé .

Reagovat
panca

tenhle blud ti okopiruju, az prijdes blit na italskou ligu. Ted to mas zpatky i s urokama

Reagovat
Trand

Pěkně si to napsal. Btw toho LaurAnta píšeš naschvál? Neříkej, že sis ještě nevšiml těch narážek na tohle tvý psaní jeho jména.

Reagovat
Pinturicchio

Za většinu souhrnu. ( Jinak za sebe, AFC jsem se neposmíval, těší mě hlavně ten neskutečný obrat NUFC )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jenže to vyrojení by se dělo skoro vždy u takových týmů, stejné by to bylo s Chelsea, ManU, slepicema, ManC a pod...

Reagovat
Pinturicchio

To je všude a vždycky.

Reagovat
herbage

Jo, když MU ztratil v Birminghamu taky sporně, tak se jim dost lidí vysmívalo, ale já mezi nimi nebyl. Nejde mi ani tak o vysmívání, kdybychom to odflákli na hřišti, tak to chápu, jde o způsobe, jakým jsme dneska přišli o dva body a je fakt, že obhajovat hajzla typu Barton snad ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

hehe.. a dalsi golparada zacina ve 3 minute

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, mel bejt novej koment

Reagovat
Arbiter

tak já jsem se tomu výsledku zasmál, ale ono tady jde o to, že ty svou osobnost aplikuješ na ostatní diskutující, což se nedá Ber to prostě s nadhledem a s tím, že máme šanci snížit váš náskok na tři body Což zároveň znamená zvýšení pravděpodobnosti, že budete zpívat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to skor vidim tak,ze Arsenal stratil koncentraciu po tisici krat za sezonu a znova doplatil na svoje reci o honbe za titulom.Arsenal vytvara neskutocnu tragikomediu.Ked si clovek mysli,ze ho uz s nicim nemoze prekvapit a ze horsie to uz nebude ako naprikal prehra s W.B.A tak vynaliezavy Arsenal vzdy vie velmi kreativne prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Szczęsny je výbornej golman. Ani jednomu golu nemohl zabranit a jeste spoustu veci okolo pochytal. Videl jsem ho poprve a v nem mate jednicku na dlouhy leta dopredu.

Reagovat
Amos

On jediný mi dneska udělal radost ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Diaby mal tomu kktovi aspon rozbit nos, aby to stalo zato dpc

Reagovat
mithro

ten travnik Wolves

Reagovat
Azza

A teď Wolves poďme!

Reagovat
niflheim

Kolik fandů Wolves se tu teď objevilo

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
Tomekcz

NANI

Reagovat
niflheim

Berba teď krásně na Wazzu...to by bylo krásný, kdyby to tam padlo

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

rooney

Reagovat
Ligter

Už zase ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že ManU a Wolves nechtěj dělat ostudu

Reagovat
Counter

Dneska je to vážně šílené kolo

Reagovat
Ligter

Fletcher krásný pas

Reagovat
JIMMY-PO

Elokobi

Reagovat
Azza

Krásné kolo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100 bodov!

Reagovat
SunFells

Reagovat
terry

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mindas

Reagovat
Kenneth

Ty nezklameš nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
minoLFC

úplný Derek Zoolander

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

je nějaky zaručeny server kde se dá sledovat PL online?diky

Reagovat
smazaný uživatel

gugel- tam najdeš všetko

Reagovat
smazaný uživatel

jo,milion placenych odkazu

Reagovat
smazaný uživatel

das si zápas a za tým napíšeš online free ;)

Reagovat
smazaný uživatel

zkusim.dik

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas EFC-Blackpool musel byt fantastickej, krasny goly

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas, kdy dává vedoucí gól Beckford, nemůže bejt fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol byl ale po uzasnym pasu od Bainesyho, mrkni se jestli si to nevidel Vetsiho sympataka dat 4 goly za zapas v PL neuvidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. I od Beckforda dobře trefený . A Saha konečně. Včera byl dobrej den. Škoda MU, ale zas Wolves ty body potřebujou víc.

Reagovat
Chazy

Baines to nevylepší, ten skončil, když šel kopat penaltu proti Wiganu, i když normálně penalty nekope a na hřišti byl Saha ...

Reagovat
smazaný uživatel

a dal ji aspoň?

Reagovat
Chazy

Dal, na 2-1 v devadesátý minutě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes o piatej sa budú lámať kosti a padať dištance na veľa zápasov.

Reagovat
Pinturicchio

1000. pro NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To zas bude rok co rok útok na CHL, na titul. Už se nemůžu dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ale no tak.

Reagovat
Chazy

Žádný no tak. NUFC je v tomhle otřesný. Jejich fandové by mysleli, že fandí velkoklubu, i kdyby hráli League Two.

Reagovat
Pinturicchio

O tom já přehled nemám, co v Anglii, kdo a jak. Já se spokojím s tím, že fandím.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Torres v základu?

Reagovat
terry

Pravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Drogba , Lampard,Anelka : Suarez

Torres v 60.minute stridanej .

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=CoH4bJAT7Dg podívejte se na tohle, já se z toho poseru :D:D:D:D:D:D chudák Torres :D

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

1111. pro dnešní vítězství LFC

Reagovat
frankiefcb

ty vole mě poser, už týden se těším na ten mač Live proti Chelsea a já pyčus si na 6 domluvím rande, no to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

To je blby, ze v cukrarne zaviraji tak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Ji pozvi na fotbal, ne?

Reagovat
frankiefcb

no to bude radostí bez sebe. První rande a já ji pozvu na fotbal Ale mám to jasné, tento mač obětuji, ale ve 20:45 jsem doma - Iner s AS si nenechám ujít

Reagovat
smazaný uživatel

tak se dívejte spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Hold, niekto si vie vybrať babu, ktorú futbal baví. A ešte ten viac šikovnejší (ako ja) ju naučí mať rád Arsenal. Ženy sa dajú skrotiť a vychovať, len to chce trpezlivosť a pomalé, jemné zaobchádzanie

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vitezstvi Chelsea a Torres aspon 1 gol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
C-M@ster

Pokud Kometa bude zas prohrávat 4:0 po první třetině, půjdu se radši domů dívat na fotbal.

Reagovat
Arbiter

C'MON YOU CHELS

Reagovat
tomasinho

Dneska nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme i v handicapu 0:1 .

Reagovat
Arbiter

se uvidí Já věřím, že jo

Reagovat
tomasinho

J8 mám dneska tušení, že neprohrajeme, nemívám ho tak často. Naposledy jsem ho měl před zápasem na Anfieldu, kd jsem uhádl i přesný výsledek. Dneska 1:1, při troše štěstí 0:1.

Reagovat
Arbiter

Tak to je čistě pocitová záležitost, na to bych nesázel Navíc se hraje na SB, tam moc často neprohráváme

Reagovat
tomasinho

To sice ne, ale Bosingwa by si tam jednoho mohl zase srazit jako v roce 2008 Já věřím spíš v remízu.

Reagovat
Arbiter

no jelikož máme pořad ambice na titul, bude Carlo chtít vyhrát a myslím, že se tomu podřídí úplně vše

Reagovat
tomasinho

Podřizovat může, ale pokud nasadíme zase 5 obránců, tak víc jak gól nedáte.

Reagovat
Arbiter

uvidíme Možná to nakonec bude stačit

Reagovat
tomasinho

Jo, možná jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám zas zlé tušenie, že to skončí 2:1 pre Chelsea.

Reagovat
Arbiter

A taky to nemíváš často?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=sz3NsR3PPsA&feature=player_embedded#

Dneska Liverpoolu preju. Bylo by krasny, kdyby vyhral...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že vyhrajou.

Reagovat
cristiano.K.

minulý týden jsem se tu ptal, zda vlastní fanoušci AFC věří v titul? Byly samé kladné odpovědi,co by jste my napsali dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Kladné odpovědi byly proto, že odpovídali jen ti, kteří v něj věří. Ti kteří ne (to znamená jen doufají), ti na to neodpověděli.

Reagovat
smazaný uživatel

*a navic se podarilo titulu priblizit o bod, takze katastrofa to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ten naskok stahli o bod takze tahle otazka neni na miste..

Reagovat
cristiano.K.

proč ne? tím spíš,že se náskok stáhl,tak ta otázka je na místě né?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tvuj prispevek pochopil jako ze minule ses ptal a vsichni rikali ze veri titul a ted se ptas jestli v nej veri jeste dneska no nic neres

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím, že je to "real opportunity". Každopádne, v rukách to majú United, nie Arsenal.

Reagovat
Kenneth

Tak snad Carlo nasadí Fernanda. Anelku bych tam asi nestrpěl.

Reagovat
Arbiter

vypadá to, že nasadí všechny tři...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako? Poslední zápasy hraje mnohem líp než Didi. Dal bych Torres - Drogba a Anelka jako podhrot...

Reagovat
Arbiter

jsi chtěl napsat poslední zápas a ne poslední zápasy, protože jinak je Nico téměř vždy na pěst...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně má většinou větší přínos než Drogba..

Reagovat
smazaný uživatel

A Didi?! Neříkám, že by Flanelka hrál něco úžasnýho, ale lepší jak Didi kterej když se mu nepodaří přihrávka se začne vztekat a hrát ještě větší prd, což vede k dalším přihrávkám na nic a tak dála a tak dále...

Reagovat
Arbiter

Herní přínos pro Chelsea je v případě Anelky tuto sezónu konstantní, co se týče Drogby, tak jeho přínos je sice v tuto chvíli menší, než jsme u něj byli zvykli, ale to je vše dáno okolnostmi, prostě se jedná o výpadek formy...Každopádně Drogba už není ten starý ukňouránek, který sobči, naopak je naprosto týmový hráč, když vidí, že má někdo lepší postavení pro střelu, nahraje mu. Navíc je to skvělý exekutor standardních situací...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak jsme se bavili o posledních zápasech... nebo snad ne?! Jinak je samozřejmě lepší hráč Didi

Reagovat
smazaný uživatel

OT(hlavně pro slováky):

Wilshere na twitteru:Chilling watching the old firm game, great game! Want @VladiW7 to come on!!!

pozn.@VladiW7 je Weiss...

Reagovat
mithro

Reagovat
supervizor

však byli spolu v Boltonu, takže se znají

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Azza

Cardiff jedem!

Reagovat
terry

Dneska to bude sranda, Ancelotti totiž nasadí všechny tři - Drogbu, Torrese i Anelku.

Reagovat
tomasinho

A doplatí na to jediné křídlo Malouda jo?

Reagovat
Arbiter

vzhledem k tomu, že Flo neodvádí takovou práci, jako kdysi, tak to nevadí...Na tuto variantu jsme se připravovali v souboji proti Sunderlandu a tam taky nebyl v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevim co po včerejšim bláznivym dnu čekat.

0:3 ?

Reagovat
terry

4:3?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? ... Sice mam spoustu prace dnes, ale asi si to dneska ujit nenecham.

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Pro Birmingham?

Reagovat
REPLIKATOR

WHU - Birmingham remízka jako vyšitá

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo SopCast channel na WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/101232

Reagovat
smazaný uživatel

nejde mi zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Bestiální kolo. Přijdu dom a co nevidím...to je fantazie. Arsenaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

.. čestééééér

Reagovat
Bayern +

West Ham United:

Green, Jacobsen, Reid, Upson, Bridge, O'Neil, Parker, Noble, Obinna, Keane, Piquionne

Subs: Boffin, Faubert, Da Costa, Kovac, Sears, Cole, Ba

Birmingham City:

Foster, Carr, Johnson, Jiranek, Ridgewell, Bentley, Bowyer, Ferguson, Gardner, Jerome, Zigic

Subs: Doyle, Murphy, Davies, Larsson, Fahey, Beasejour, Phillips

Reagovat
vladis271

Dneska je výročie Mníchova? Možno to nakonec Torres prežije bez ujmy. Scouserov bude zaujímať iná vec, než Torres.

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

hrozna sranda

Reagovat
vladis271

vidíš v mojom príspevku nejaký smail, ty trol?

Reagovat
mithro

jaj prepac, ty si urcite myslel ako budu scouseri uctievat pamiatku zosnulych ze?

Reagovat
vladis271

ja som len konštatoval fakt, pričom som ani len nenaznačil, že s touto činnosťou súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

V expreskách mohla být aspoň nějaká zmínka

Reagovat
mithro

Old Firm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

haha ty si ale vtipálek. Jako by to tu už včera nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to nevidel a ako vidíš, ani pár iných ľudí, tak sa skľudni a prejdi to s úsmevom ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hh tys tu byl včera, dneska zase....doufám že zítra už tu nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

aspoň ušetria za nový dres

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Usty

Reina

Carragher, Skrtel, Agger, Kelly

Johnson,Gerrard, Meireles, Lucas, Maxi

Kuyt

Skrtel a Lucas JO !

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to nebude... budem hrát to co s wolves 5-4-1

Reagovat
smazaný uživatel

tzn :

----------Pepe-----------------

----Carra-- Skrtel-- Agger---

Kelly-------------------Johnson

----------Lucas------------------

-------Steve----Raul------------

-----------Maxi------------------

----------Dirk-------------------

Reagovat
Usty

vypadá zajímavě.. uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

teda s Potters

Reagovat
smazaný uživatel

sa dosmeješ

Reagovat
Usty

až dá Nando na 1-0, budu radostí křičet, pravda..

Reagovat
terry

Torres IN, Suarez OUT!

Reagovat
Usty

odkaz ??

Reagovat
terry

Twitter Chelsea.

Reagovat
terry

Luiz na lavičce.

Reagovat
vladis271

zostavy sú ešte neni, vychladnite

Reagovat
Usty

už jsou.. čtvrt hodiny, čolku.. respektive ta Reds..

Reagovat
cristiano.K.

Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Gerrard, Lucas, Maxi, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Aurelio, Suarez, Jovanovic, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen.

minule to byl docela slušnej chaos,doufám,že dnes to bude lepší,jinak souhlas s rozestavení uživatele dEst

Reagovat
Kenneth

Suaréz nebude v základu?

Reagovat
tomasinho

Vidíš ho tam snad?

Reagovat
vladis271

zas ideme hrať ten humus?

Reagovat
cristiano.K.

tak ono by to nebylo špatné,kdyby ty hráči to měli zaběhlé,ale obávám se,že to bude chaos vypadá to možná na 4-6-0 pokud dá Kuyta na zálohu jinak nemáme pravého záložníka,kde bude zřejmě operovat Kelly a škrtěl se bude posouvat doprava,možná Carra.....no nechci to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak posledně bylo Stoke zmatený minimálně stejně, jako naši hráči, třeba to vyjde i tentokrát

Reagovat
cristiano.K.

nám zas může pomoc jenom nějakej "lucky goal" škoda,že Pentsil nepřestoupil do CFC

Reagovat
Usty

myslíš jako, že by hrál ?

Reagovat
cristiano.K.

nemyslím,ale přát si to můžu

Reagovat
tomasinho

Když hraje občas i Ferreira.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

1 Petr Cech

17 Jose Bosingwa

2 Branislav Ivanovic

26 John Terry (c)

3 Ashley Cole

12 John Mikel Obi

5 Michael Essien

8 Frank Lampard

39 Nicolas Anelka

9 Fernando Torres

11 Didier Drogba

Uuuh.. ofenzivní..

Reagovat
tomasinho

Paráda, ofenziva versus beton. A hraje i Bosingwa, by si mohl vzpomenou na svůj nejslavnější gól s LFC.

Reagovat
Usty

Reagovat
tomasinho

Copak, tobě se nelíbil konce série domácí neporazitelnosti?

Reagovat
Usty

naštěstí jsem to neviděl ..

Reagovat
tomasinho

Aha, byla to nuda, gól a pak beton a konec.

Reagovat
M0rb1D4S

A nebo by mohl opět pořádně "nakopnout" některého z vašich hráčů

Reagovat
tomasinho

Zas ten blbý beton, to rozestavění je tak neútočné a tak nemoderní, že je to až hnunsné. To bude vypdat teda, aspoň, že oproti minule hraje Maxi a ne Aurelio.

Reagovat
smazaný uživatel

já se trochu bojím Carry.. přeci jen dlouho nehrál a víme jak neubránil Berbatova.

Reagovat
tomasinho

Carra to zvládne, toho se nebojím. Navíc vnese do obrany klid, nikdo u nás není v defenzivě takový lídr. Ve vzduchu to ošéfuje Škrtel, po zemi Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že tam bude aspon organizátor. To není ani danny, ani hitman.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to bude plus. Carra už sice nepředvádí ideální výkony, před zraněním byl ale stejně nejplatnější stoper. To je smutné.

Reagovat
terry

Cech - Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole - Mikel - Essien, Lampard - Anelka - Drogba, Torres

Subs: Turnbull, Ferreira, Luiz, McEachran, Sala, Malouda, Kalou

Reagovat
Kenneth

Parádní sestava. Carlo nezklamal. Už aby to vypuklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraje Lampard v diamantu?

Reagovat
terry

Musí se to zkusit. Dneska to bude dobrá zkouška, jak si spolu dokáže sednout útočná dvojka, spolu podhrot a ještě k tomu Lampard trochu na kraji. Je toho hodně, ale věřím, že by to mohlo fungovat. Anelka stejně bude pořád alternovat někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto očekávaná sestava

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ide s akou betonarkou

Reagovat
smazaný uživatel

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/9388518.stm

Reina možno obraňuje svoj letný odchod. Tipujem AC Milan alebo Bayern... Španielska kolónia sa rozpadá...

Reagovat
terry

Byste přišli o konstantně nejlepšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, začína nová éra, Benítezov tím sa rozpadá...

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola pre Liverpool skoda, je to genialny brankar, ktoreho by velmi tazko nahradili

Reagovat
smazaný uživatel

V létě by byla ideální chvíle přivést Givena....

Reagovat
Kenneth

Tomu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že majitelia budú hľadať superkvalitu, teda žaidny lavičkový hráč a starý (ja by som ho ale bral)... Given mi do ich koncepcie nezapadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Pepe neodejde.. To by přece nepodepisoval smlouvu na 6 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Veci sa menia, je to tak...

Reagovat
minoLFC

ee Pepe ešte ostane

Reagovat
tomasinho

Já tam v tom nevidím náznak toho, že by to mohlo znamenat jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Pepe neodejde, vlastne ani neni kam jit.

Reagovat
vladis271

No jedna destinácia by tu bola. A presunul by sa len niekoľko kilometrov. Ale v záujeme jeho zdravia, by som na jeho mieste nad týmto ani nerozmýšľal.

Reagovat
REPLIKATOR

Takže Liverpool s 5 obránci a 5 záložníky

Reagovat
tomasinho

Aha a Kuyt je co? Rozhodčí?

Reagovat
REPLIKATOR

Taky záložník

Reagovat
tomasinho

Aha, tak to potom jo. A Gerrard je útočník ne?

Reagovat
minoLFC

už ani utočník ani krídlo, skôr kopač

Reagovat
tomasinho

Nepřeháněj, stal se obětí systému. Kdyby byl využíván tam, kde to umí nejlépe, platný by byl. Techniku nikdy extra neměl, ale platný byl skoro vždy.

Reagovat
minoLFC

je to makač, ale bez techniky a stále pomalší a pomalší v ofenzíve treba aspoň jeden tento atribut

Reagovat
terry

Snad dneska pojede Skysports HD bez problémů!

Reagovat
smazaný uživatel

máš link? já sem našel ale offline

Reagovat
terry

Mám stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

už jede tak snad dobrý

Reagovat
minoLFC

OMG

Reagovat
vladis271

toto je ten totálny futbal o ktorom hovoril Kuyt?

Reagovat
Rssa

OT: Co to proboha prováděl Kubica?

Reagovat
terry

Rallye

Reagovat
mithro

ak dnes chelsea strati budem fakt prekvapeny

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybuju o tom, že jeden ze stoperů, nejspíš Carra Torrese pořádně nakopne

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

"If you cant stop him, sign him " Thats obviously the Chelsea motto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu poprosit o nějaký kvalitní link?

Reagovat
terry

Sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes to mi to nejede..

Reagovat
minoLFC

skus sop://broker.sopcast.com:3912/90521

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem

Reagovat
terry

Roof nearly came off Stamford Bridge when PA announcd team and came to Fernando Torres... #CFC

Reagovat
Godwinson

Ježiš Marriner

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel dobrej začátek

Reagovat
terry

To je v hajzlu.

Reagovat
Usty

Snad půjde o půlce dolů..

Reagovat
Ranoth

pls jaka zestava ?

Reagovat
-Kopy-

Maxi chudák ještě zvyklej že Torres je spoluhráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole maxi.. ještě, že Torres ví, že gola střelit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

podaktorí este si nezvykli, že Torres hrá za iný team...ako mu nahral sila heh

Reagovat
Usty

Maxi si ještě evidentně nezvykl.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor: "Maxi is colorblind"

Reagovat
Usty

Reagovat
mithro

78 - The last time Kenny Dalglish managed Liverpool at Stamford Bridge, Chelsea were a newly promoted side. Veteran

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyhodí 60 milionů liber za útočníky a pak hraje 4-6-0 nebo dokonce 5-5-0...

Ale tak bod ze SB je pro ně každopádně letos dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 35 mio z těch 60 je zraněných a zbytek odehrálo za poslední měsíc jen pár minut. A že Kuyta nepovažuješ za útočníka je už čistě jen tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla samozřejmě narážka na Suareze, ale tak je možný že na celý zápas v PL nemá fyzičku, jinka si nedovedu vysvětlit proč neni v základu

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál v ajaxu 7 zápasů za sebou kvůli trestu. Chybí mu herní praxe.

Reagovat
Rssa

A to že Kuyt je útočník a Carroll je zraněný tě netrápí?

Reagovat
smazaný uživatel

stále hrajou na Torrese

Reagovat
Usty

Nedivím se, že je Liverpool v takovejch sračkách letos.. Takhle pasivně na SB nehrál ani Fulham..

Reagovat
mithro

a co maju hrat s 5-5-0

Reagovat
Usty

To je mi fuk, nemuseli nasazovat tohle..

Reagovat
mithro

kazdy hra to co vie, s tym co tam mate vy by ste nemali problem to zlomit

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co si čekal. Vždycky jsme u vás hráli defenzivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mě někdo prozvonit, až padne gol nebo bude zajímavá situace? Díky.. P.S. ti, kteří mají moje číslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-6-1 prostě nefunguje. Posledně byl naprosto zbytečnej Aurelio, teď je tam k ničemu Maxi

Reagovat
Nikikrew

Naozaj super zapas.Po 20 min 1 nepresna strela .To sa budem radsej kukat stokrat na Arsenal a ich ,,hadzanu" ako na toto.Liverpool to zabetonoval a Chelsea nevie co ma robit

Reagovat
FuckT

zdalo sa mi to alebo fans skandovali Skrtel ?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, první rána přišla od Aggera

Reagovat
mithro

mozno losovali v satni poradie aby sa nanho nevrhli vsetci naraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla jasná žlutá pro dannyho, ale dobře mu tak Krásnej lokýtek.

Reagovat
Usty

Solidní lokejtek..

Reagovat
REPLIKATOR

Agger vyhrál sázkovou příležitost kdo první zfauluje Torrese

Reagovat
Rssa

Aggera bych netipl...

Reagovat
smazaný uživatel

Becksův výraz je vypovídající.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Becks

Reagovat
Godwinson

Mně to snad komentuje Colin Firth.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejaký Poláci nebo co to je :D ale hlavne ze to frci .

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Arbiter...

Reagovat
Godwinson

Škoda, Fernando!

Reagovat
smazaný uživatel

Carra

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas kdo jinej

Reagovat
niflheim

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

má chelsea vůbec náký fanoušky ? že slyším porád jen Liverpool, sem tam Fu*k off Chelsea FC a mezi tím tak slabě come on chelsea

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Raule přitvrď kurva, tohle bych chytnul i já.

Reagovat
FuckT

jak moze niekto z 1 metra dat brvno

Reagovat
SunFells

Ty se moc nedíváš na gambrinus ligu co?

Reagovat
FuckT

ee

Reagovat
smazaný uživatel

OMG MAXI

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Tohle nedat

Reagovat
mithro

to je blb ten maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi .... to je kus vola

Reagovat
Nikikrew

Maxi to nemysli vazne :D

Reagovat
Usty

No doprdele.. Maxi zatím hraje s Chelsea..

Reagovat
Tomekcz

Maxi

Reagovat
REPLIKATOR

Maxi vůl

Reagovat
Pinturicchio

No, jak jsem se na ten zápas těšil, tak zatím docela zklamání.

Reagovat
Rssa

Pravda, Liverpool zatím lepší

Reagovat
mithro

lepsi ani nie skor nebezpecnejsi, inac je to jedna velka nuda

Reagovat
Usty

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono většina zápasů v rámci Big 4 je podobná jako tahle. Málokdy je to parádní hra nahoru dolů.

Reagovat
tomasinho

Zápasy CFC s LFC jsou prakticky vždycky nuda. Kromě odvety LM 09, která skončila 4:4. Věštinou je to under jak vyšitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej zápas big4 no

Reagovat
Pinturicchio

Ok, chlapi. Jasně, já to beru, že jde o hodně, takže se nějaká přestřelka čekat nedá. Alespon to nasazení a tempo je klasicky na vysoké úrovni. Ale škoda té obrovské spousty nepřesností na obou stranách. Chtělo by to gol, je jedno, do které sítě. ( Ale spíš do té Čechovy )

Reagovat
smazaný uživatel

za tu čechovu síť

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo podobné som videl pred 3 rokmi, keď môj vtedajší spoluhráč loptu, ktorá išla beztak do brány, dokázal "vykopnúť" (aj keď nechcel) z 0,5 metra od brány. Chcel dať gól, ale tak by to nezachránil ani najlepší obranca sveta (Terry)

Reagovat
Counter

Dneska je na Anfieldu slušná atmosféra. Oh...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi ma vsazeno ? nejdriv nahraje Torresovi do brejku, ted netrefi prazdnou branu

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra co to je vzdyt musime mit uspesnost prihravek tak 50% strasny

Reagovat
Rssa

Žalobníček

Reagovat
Ranoth

zatim teda dobra nuda

Reagovat
Tomekcz

to je zpracovani a prihravky jak v okresu

Reagovat
FuckT

MAxi sa asi boji pokracovat uz dnes :D

Reagovat
Godwinson

Jéje, snad bude Maxi v pořádku.

Reagovat
supervizor

Běhá vůbec ten lucas někdy? já ho vidím jen stát

Reagovat
REPLIKATOR

On to vynahrazuje svým přehledem, technikou a důrazem

Reagovat
niflheim

Celkem bych i věřil, pokud by ty vlastnosti měl

Reagovat
FuckT

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Maxi OUT, Suárez IN

Reagovat
Usty

To je jedno velký hovno..

Drogba musí dolů, místo něj Malouda a zkusit tradiční hru na křídla.. Tohle je krok šlápnutí do prázda..

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi chcel urobiť technickú eskaládu a nevyšlo, no...

Reagovat
tomasinho

Zatím hrůza z obou stran, chyb v rozehrávce je strašně moc, Chelsea chybí klasické křídlo, Liverpoolu aktéž + chybí útočník. Kuyt nepodrží balon, krajní beci/záložníci kazí. Carra se Škrtelem zatím výborně, tenhle post Škrtelovi sedí. Carra skvělé zablokování střely. A pičus Maxi, tohle nedat. To byl kousek alá Carew ve Valencii.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
tomasinho

A parádně Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Essien je úžasný. Keby sme nemali Billonga, tak by som už dávno zavolal Wengerovi, nech ho kúpi. Skvelý hráč.

Reagovat
Usty

Lame..

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas zase zbytečnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ah, Lucasovo oblíbené místo kde faulovat ...

Reagovat
Usty

Hmm, skvostná standardka..

Reagovat
mithro

kto vam tam toho Maxiho priviedol, to bol kauf

Reagovat
Usty

v Atleticu skvělý..

Reagovat
mithro

ale v liverpoole co pozeram zapas tak to des, koncovka hrozna, kazi kde co, skoro ako rooney tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ku koncu, ty chytrák...

Reagovat
smazaný uživatel

No ...

kolikrát jsi ho tam viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Counter

Doufám, že se domácí fans zmůžou aspoň na bučení

Reagovat
smazaný uživatel

Haha tankista

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se hádejte..

Reagovat
smazaný uživatel

ivanovic

Reagovat
REPLIKATOR

Čech + Ivanovič

Reagovat
terry

Reagovat
niflheim

Do držky si dejte

Reagovat
Tomekcz

Tankista mu mel napalit

Reagovat
smazaný uživatel

dobře peťo! jen se pobíte

Reagovat
tomasinho

Pěkně tankista

Reagovat
Usty

Aspoň, že Čech už dozrál do pozice gólmana, kterej zařve, když se mu cokoli nelíbí..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si nevidel ked Terryho chytil pod krk? :)

Reagovat
Usty

ne :)

Reagovat
REPLIKATOR

Carragher si sundal chrániče, asi už končí

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky normálně sundavám chrániče v poločase. Ty zapařený hnáty potřebujou trochu ulevit.

Reagovat
mithro

Reagovat
Godwinson

Poněkud přehnaná reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct? Obrana pracuje velmi dobře, až na krytí ivanoviče při rozích. Danny ho 2x nechal hlavičkovat. Maxi zahozenou golovkou podtrhl hroznej výkon. Luis musí do hry, v útoku vypadáme docela nebezpečně, chce to dotáhnout ty akce, což se nám kolikrát nedaří.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi dolů - za celou dobu jsem si ho všimnul 3x - jednou namazal Torresovi, podruhý trefil břevno a potřetí potřeboval ošetřit, jinak jako by tam nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ta finálka tomu prostě chybí, škoda, že Kuyt tak hrozně nahrával, když byl Raul sám před bránou.

Reagovat
herbage

Bitka, bitka

Reagovat
smazaný uživatel

Nůůůůůůůůdáááááá. A vzhledem k tomu, že jdu za chvilku pryč, tak v druhým poločase padne tak 5-6 gólů

Reagovat
mithro

3-3 a dve tri cervene nech je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

gloomy sunday...

Reagovat
Rssa

Už se perou, to je jasný znak, jak jsou z Liverpoolu vystrašení a zoufalí

Reagovat
Usty

Dobrej..

Reagovat
herbage

vystrašení asi ne, ale zoufalí dnes jste

Reagovat
Usty

Snad ne tolik jako vy druhou půlku.. dostat čtyřku od Liverpoolu by bylo na blití..

Reagovat
herbage

Tak my hráli v desíti, do té doby to bylo ok. I když vy dnes hrajete dokonce v desíti, nějak jsem na hřišti neviděl Lamparda

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Odporný fodbal , jak sem se těšil tak sem sklamán . at už padne gol at se to rozjede .

Reagovat
tomasinho

Přesně, jak jsem chtěl, držet v poločase 0:0, ještě tak 15-20 minut vydržet, pak tam poslat Suareze a ten rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlý highlighty

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel v první minutě žlutá, tak se bojí chodit do soubojů, Anelka nehraje to, co proti Sunderlandu, Drogba s Torresem zatím marní. Ale aspoň mě rozesmál Maxi a Ivanovič s Peťou

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi Ivanovič + Čech Gerrard fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher hrá neskutočne, bezchybne, zatiaľ na 10...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, RAUL MEIRELES

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas na facku. 2 chyby, z ktorých sme mohli dostať gól, hlavne tá Torresova šanca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt nedokážu pochopit, proč ho nikdo nedal na OZ, tam by byl mnohem platnější, on má dobrou poziční hru, ale samotnýho DZ jako hrál mascherano hrát nemůže, SZ se stevem už třeba jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard, Raul, Shelvey, Cole, Kuyt, všetci tam pôjdu hrať skôr ako Lucas, ale máš pravdu, no. Ideálny hráč na Seriu ten Lucas.

Reagovat
tomasinho

Bohužel musí zůstat, lepší bránící CM nemáme. Jedině, že by tam šel hrát Agger.

Reagovat
herbage

Ten Torrés je pro Chelsea pravým požehnáním. Přišel draze a musí hrát, takže odteď budou 4-1-2-1-2, což je naprosto super. Chelsea za Shevchenka je zpátky Anelka na šplímachrovi, Lampard všude a nikde, to se bude ztrácet body jedna radost. Naopak Liverpool, to je nádhera. Torrés je hňup, že nezůstal, protože v Liverpoolu měl systém šitý na míru, v Chelsea se bude jen trápit, podobně jako v repre. Liverpool když přes léto vhodně posílí na jistých postech, tak o jeho návrat do Big4 nemám nejmenších pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

s tým Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

Hje, kdo to včera vedl o čtyři góly a nevyhrál, si nemůžu vzpomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hadam máš pravdu.

Reagovat
Pinturicchio

No, zatím bych nedělal takové závěry, ale svádí to k tomu, dle té hry. A on ho ještě chtěl Roman, ne? ( Přivede posilu za 50 mega, která mu má vystřílet vysněnou CHL a přitom jim rozjebe celou hru )

Reagovat
herbage

Jj, ta analogie s Shevchenkem se přímo nabízí. Oni jsou si s Torrésm i herně podobní, dle mě Torrés vyhoří nebo budou muset hrát 4-3-3 a vyhodit Drogbu

Reagovat
Usty

Drogba je zoufalej..

Reagovat
tomasinho

Jojo, spolu hrát nemůžou.

Reagovat
herbage

Nemůžou, ale budou aneb jak si za 50 milionů liber nasrat pod sebe

Reagovat
Godwinson

Drogba skončí po sezóně v Marseille.

Reagovat
Pinturicchio

Je to škoda, no. Když už to vypadalo, že bude Roman rozumější, tak udělá tohle. ( Taky jeden z důvodů, proč dnes držím LFC ). Ani by mě moc nepřekvapilo, kdyby Drogba šel a Abra místo nějak koupil Lukakua.

Reagovat
vitasrp

Chtěl ho i Ancelotti, sám to v jednom z rozhovorů potvrdil..

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl rict az kdyz si to zadala situace

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Ano mistre Herby po jednom polocase je naprosto jasne jak bude vypadat hra Chelsea rok dopredu

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Teda...že dovedeš dělat závěry z jednoho zápasu, to všichni moc dobře víme, ale že i z toho prvního... Co ste proboha všichni čekali? Že Torres přijde a hned sestřelí "svůj" Liverpool nebo co? Neskutečný.

Reagovat
minoLFC

Maxi zase zahadzuje čisté šance a ešte k tomu nevie nahrať na dva metry, snaď miesto neho príde Suarez čoskoro

Carra zatiaľ čaruje

Reagovat
herbage

Jinak kdo přijde po přestávce z kabiny Chelsea s monoklem? Čech, Ivanović nebo oba?

Reagovat
Pinturicchio

Carleto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
Amos

Reagovat
Rssa

Mikel, ale nebude to vidět

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

A to si ten tankista nevie zakričať poriadne ....asi ma zalahnuté v ušiach z tej prilby a nevie korigovať hlasitosť.

Reagovat
vladis271

Poviem vám novinku, Torres musí byť v úútoku sám. Snáď to dnes Carlo nezistí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Pššt, věřejné tajemství

Reagovat
ACSMan

Modli se aby si to nečetli ňáký scouti přes sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Pochvala obraně,krom bránění standartek,že pane Agger Kuyt je o polovinu horší než minule,hlavně přihrávku na Meiralese měl řešit vzduchem Lucas taky šílenej k Maximu se nebudu vyjadřovat jinak by to šlo, mám cítění,že Luis v drhé půli něco vymyslí a bude výhra 0:1

Reagovat
tomasinho

Ještě vydržet nějaký čas i s Maxim tak do 60.-65. minuty, pak tam za něj poslat Suareze, tohle bude ideál.

Reagovat
Godwinson

Koukám, ten Diaby je nešetřil :)

Reagovat
smazaný uživatel

vzadu to hrajem dost dobre,,,chelsea tam nema moc mista neco vymyslet...skoda te Maxiho sance, tohle by mel hrac davat i poslepu...a tankista s Ivanovicem - to vypadalo skoro na bitku

Reagovat
Usty

-> Malouda

-> Luiz

<- Drogba

<- Mikel

Vrátit se na 4-3-3..

Reagovat
Kenneth

Nevědět že to je CH-Live tak bych si myslel že koukám na Budějky-Příbram.

Reagovat
Usty

To bys na ně musel koukat aspoň 25x, abys došel do stejnýho počtu fanoušků..

Reagovat
Kenneth

No mluvím o hře. Je to tragické. A hlavně výkon Drogby,takhle tragickej výkon útočníka sem dlouho neviděl.

Reagovat
Usty

já vím

Reagovat
FuckT

Lucas a Maxi - jednoznacne BEST of Liverpool !

Reagovat
tomasinho

Mikel dneska nedohraje.

Reagovat
Usty

Jasně, že ne, bude střídat..

Reagovat
Kenneth

Ten Torres taky vypadá že by měl z hráčů Live strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny mu už dal pocítit svůj loket.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt ><N'Gog

Suarez>< Maxi

tyhle střídání musej přijít.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Torres down , ja to rikal ze proti Live nic nezahraje . A Ivanovic ho tam jednou trefi z rohu a vyhra je nase .

Reagovat
REPLIKATOR

Ivanovič nejnebezpečnější hráč... na obou stranách

Reagovat
tomasinho

Ty rohy bráníme strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Torresova délka vlasů je přímo úměrná počtu vstřelených gólu... Takže NANDO DOHOLA!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Usty

Ale to je fakt pravda.. Sleduju to už dlouho.. Proto mě zklamalo, když jsem viděl fotku s dresem a měl ten krátkej sexy sestřih..

Reagovat
smazaný uživatel

mě zklamalo když sem viděl jeho fotku v modrym dresu...

Reagovat
Rssa

Dopr....proč se rozcvičuje Poulsen???

Reagovat
Usty

Reagovat
Godwinson

Poulsen, šup tam s ním.

Reagovat
tomasinho

OMG, proč Poulsen? Jedině za Lucase, protože lépe brání. Ale musí přijít i Suarez za Maxiho.

Reagovat
Godwinson

Konečně!

Reagovat
Usty

Reagovat
tomasinho

Krásně Fernando, nezklamal.

Reagovat
Kenneth

Drogba totálně nulovej a jde Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

boooooooo! Torres naprosto nic dneska... teda krom toho jak ho bloknul Carra

Reagovat
fantomas

Hm, a bez možnosti sledovat trápení Torrese to teď bude ještě dvakrát tak větší nuda. Ohoh.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ale je fakt, že po tom loktu se bál hrát.

Reagovat
Rssa

spíš ho bývalý tým šetřil

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Pri ty holomajzne bych se nedivil kdyby Kalou rozhod

Reagovat
$dolar$

Zdalo se mi to, nebo divaci vazne vyvolavali jmeno Jose Mourinho?

Reagovat
Usty

Teď má Kalou jedinečnou šanci napravit si u mě reputaci..

Reagovat
tomasinho

Proti silným týmům jde vidět, jak propadáme strašlivě ve středu hřiště. V létě bude třeba přivést kvalitní DM.

Reagovat
Godwinson

Ježiš.

Reagovat
Trand

Jojo už přišel Kalou, ještě ať příde Poulsen. A navíc, jak už psal Counter, atmosféra spíš jak na Anfiledu, než Stanford Bridge.

Reagovat
$dolar$

Co tam delal Ivanovic a Cech?

Reagovat
smazaný uživatel

RAUUUUUL

Reagovat
niflheim

Nice...gratulace scouserům

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOlLLL ...tady to mas Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Tankista sa nalakal.

Reagovat
Pinturicchio

Gooooooooooooooool

Reagovat
FuckT

Liverpool :)

Reagovat
Tomekcz

YES YES

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooool Meireles

Reagovat
fantomas

Ojojoj, Čechíno, Čechíno.

Reagovat
tomasinho

Rauuuuul!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
ACSMan

Mejreleš goooooooolaaazoooo

Reagovat
Rssa

Rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, Rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

Tomasinho, já ti to říkal, Raul je nákup roku

Reagovat
tomasinho

Já ho tež zbožňuju, ale krom gólů by měl hrát i lépe v poli.

Reagovat
Rssa

Tak v tom současném guláši to má těžké... Ale je to dělostřelec, když může, tak bije na bránu a skoro vždy se trefí mezi tyče

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

Reagovat
Godwinson

Když si vezmu, v jaký kvalitě na to koukám, tak bych si tipnul, že si dnes ty týmy vyměnily obrany.

Reagovat
FuckT

skorej obrana Liverpoolu zacina byt v tej forme,v akej bola pred rokom :)

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, RAUL MEIRELES

Reagovat
smazaný uživatel

Steve za přihrávku taky , a kennyho radost

Reagovat
Tomekcz

Tankista zas bezel napalit Ivanovicovi a zapomel na mic nebo co

Reagovat
terry

Zase tihle dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech+Ivanović zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool is back!

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooolll!!!Rauuul

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooolll!!!Rauuul

Reagovat
REPLIKATOR

Meireles 4. gól za sebou

Reagovat
niflheim

Suaréz - £22.8, Carroll - £35...vidět Torresův výraz po obdržené brance - k nezaplacení

Reagovat
niflheim

Suaréz - £22.8, Carroll - £35...vidět Torresův výraz po obdržené brance - k nezaplacení

Reagovat
niflheim

sry za 2x...i master tesař se někdy utne

Reagovat
Usty

a co pak teprv ty..

Reagovat
herbage

Zahraju si chvilku na dolara: Raúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK OFF CHELSEA FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ol!ver, já ti to říkal, poločas 0:0 a po 60. minutě udeříme Raul, 4. gól z posledních pěti zápasů. První hráč LFC od Bruna Cheyroua v 2004, který skóroval na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Kurva drát, když je míč v bezpečí, oba do sebe zajedou jak magoři a když jde o gól, uhnou si.. Do hajzlu teda!

Reagovat
Tomekcz

on se ho bal aby na nej nerval

Reagovat
terry

Luiz to vyhraje no.

Reagovat
smazaný uživatel

WE LOVE YOU MEIRELES, WE DO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čech si s Ivanovičem bude mít po mači hodně co říct

Reagovat
smazaný uživatel

nice!

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz má vlasy jak ten zlý klaun zo Simpsonovcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Sideshow Bob

Reagovat
ACSMan

Levák Bob

Reagovat
ACSMan

Raul si ho zasloušil dneska s Gerrardem nejlepší

Reagovat
tomasinho

A Lucas dolů a Poulsen na plac, už má Lucas žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič se zase vzteká. To dělá často nebo je dneska podrážděnej?

Reagovat
Godwinson

A vypadá to, že "poskytovalé" přenosů si řekli, kdo dá gól vyhrál.

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, ten fousatý Mustapha v hledišti

Reagovat
tomasinho

Aurelio néé, to už i ten Poulsen to odbrání lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

aurelio ???wtf co ma proti coleovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cole není ani na lávce

Reagovat
niflheim

Podobnou ruku nepískl Zubarovi včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk už je zatavenej, musíme ho vystřídat. Kenny nečekej.

Reagovat
REPLIKATOR

Kde je ten Suárez sakra?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel sem jeste hrat Drogbu takhle strasne

Reagovat
Kenneth

To asi nikdo.

Reagovat
Rssa

Kenny, kdy tam dáš Pistolníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojí se o něj

Reagovat
Rssa

Teď je to situace přímo pro něj...Chelsea to otevřela a bude možnost protiútoku

Reagovat
Usty
Reagovat
smazaný uživatel

OHH, fábio škoda

Reagovat
niflheim

Čech

Reagovat
fantomas

No dneska bude fakt výživný statistický okínko...

Reagovat
terry

Bejt to Torres, tak po tý zasekávačce zavěsí. Jeho klasickej gól Chelsea.

Reagovat
niflheim

To, co Kuyt oběhává celý zápas....zaslouží si respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle nemohli chtít penaltu. Ruka u těla a ještě jí schovával za záda. To do úmyslnýho hraní rukou fakt nespadá.

Reagovat
smazaný uživatel

ten lucas uz by vazne mal ist dole

Reagovat
Kenneth

Příští zápas bez Drogby a Bosingwy... a s Maloudou a Luizem.

Reagovat
SunFells

Ten v hledišti, co ho teď zabrali ...Luizův tata?

Reagovat
Yanek

Taky sem si říkal

Reagovat
ACSMan

Taky sem to chtěl napsat

Reagovat
Ranoth

tesil sem se na suareze a suarez nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa,to co fungovalo se překopalo a ted negunguje nic ...hrajeme jak podprůměrný tým .

Reagovat
smazaný uživatel

kruci Kenny tak uz tam posli toho Suareza

Reagovat
SunFells

k čemu na těch 5 minut úporného bránění?

Reagovat
Godwinson

Carlo má rozhodně nad čim přemýšlet :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Live a Carra dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si Modráky v hledišti dávají

Reagovat
smazaný uživatel

Takto dáko si prestavujem šuchať žensku na sucho ako hrá Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle penaltu nemůže chtít. Nervák jeden

Reagovat
sintha

Jdi plácat někam jinam, každej na jeho místě by zvednul ruce a zkusil to. ;o)

Reagovat
smazaný uživatel

a taky by se každej vztekal celej zápas jako tenhle psycho?

Mimochodem mi neříkej, co mám a nemám dělat.

Reagovat
sintha

Nevšiml jsem si, že bych psal něco o celém zápase, reagoval jsem na tu konkrétní situaci.

Promiň, ale za ty tvoje komentáře si to občas zasloužíš.

Reagovat
Kaze

mimochodem, kde je Getzo? Teď u nějakého článku ohledně přestupů se tu objevil, ale už jsem ho od té doby neviděl

Reagovat
fantomas

No, nevim, jestli měl Johnson nákej zájem na tom hrát balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič má hlavu jako míč.

Reagovat
justcall

Komentátor: I see no attempt to play the ball

Reagovat
terry

To se na mě nezlobte, ale pískat se to dalo.

Reagovat
fantomas

Určitě.

Reagovat
herbage

To by musel pískat Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna tiež a to niesom fanušik modrákov....azijsky rozhodca by sa to nebal odpiskať aj v takejto minute....lenže tu sa boja rozhodcovia, tak ako pekne ukázal Webb vo finale ked nedal jasnu redku.

Reagovat
Rssa

A teď krásně od fanoušku YNWA

Reagovat
terry

Johnsonovu hru tělem nepískne, ale Ivanovičovi hned jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, skvěle, skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

velké vítězství pro FC Liverpool, dnešní fotbal jak to jen napsat no nic moc,

Reagovat
herbage

Wasted 50 milions pounds, wasted 50 milions pounds

Reagovat
Kenneth

Dneska si zaslouží poklonu jen Essien. Ostatní by měli dát svoje týdenní platy na charitu. A fanoušci ostuda, nechaj se překřičet pár jedinci z Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne strasnej vykon , a to sem cekal po Sunderlandu ze se chytej....

Akorat tak Luiz , Essie a A.Cole zahrali prumernej vykon .

Zbytek naprosto hrozny a nejhorsi Drogba a Torres-od nej se to ale dalo cekat .

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Ty se radši nevyjadřuj, když jste prohráli s posledním

Reagovat
smazaný uživatel

sereš si pěkně do huby

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

"They've spent 71 milion pounds, they'll probably have to spend another 71 milion pounds."

Reagovat
terry

Gratuluju Liverpoolu, ta taktika jim vyšla skvěle. Stejně si ale nemyslím, že jsme si zasloužili prohrát. Remíza by byla spravedlivá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele