Anglická Premier League - preview 26. kola

09.02.2010, 08:24, aktualizováno 10.02.2010, 08:18
Previews
Premier League dnes nabízí hned několik slibných zápasů, šlágr je ale jednoznačný - Arsenal se střetne s dalším celkem top four, tentokrát hostí Liverpool. Vedoucí Chelsea cestuje do Evertonu. Také United hrají venku, představí se na hřišti Aston Villy. Šanci vylepšit si postavení v tabulce má i Tottenham, který bude hrát na půdě trápícího se Wolverhamptonu.
Arsenal FC - Liverpool FC  (středa 20:45)
Arsenal finišuje přetěžký triatlon, během něhož v krátkém časovém úseku stane proti všem svým kolegům z takzvané Big Four. Teď ho čeká z tohoto výběru papírově nejslabší soupeř, kterého však aspoň oproti Kanonýrům netíží dva po sobě jdoucí jasně prohrané zápasy. Ba naopak - Liverpool v lize nenašel přemožitele dlouhých sedm kol.

Třináct kroků schází k cílové pásce a Arsenal trčí už devět bodů za první Chelsea. Série tří utkání bez vítězství je tak pravděpodobně odsoudila k pouhému boji o třetí, maximálně pak druhou příčku, a to i navzdory Wengerově neutuchajícímu doufání. "Musíte se smířit s tím, že když prohrajete nějaké zápasy, vaše hra je vždy zpochybňována - úžasná kvalita, když vyhrajete, se mění v neskutečný omyl, když prohrajete," stěžuje si na jakousi omezenost veřejnosti manažer Gunners Arsene Wenger. Jenže hra Arsenalu poslední dobou opravdu není ani zdaleka dokonalá. Potřebuje notně vylepšit, aby se Londýňané vyhnuli prvnímu hattricku porážek od dubna 2007. Tím spíš, že zvlášť v soubojích se svými kolegy z Velké čtyřky v nedávné době ztrácí víc, než je zdrávo. Letos nezvládl čtyři z pěti bitev s nimi, přičemž jedenáctkrát inkasoval.

Shodou okolností právě jediné vítězství Arsenalu nad vskutku elitním soupeřem se uskutečnilo na liverpoolském Anfield Road. A shodou náhod zrovna toto prosincové pochybení Reds konečně nakoplo. Od té doby svěřenci Rafy Beníteze klopýtli jen jedinkrát, když senzačně vyhořeli na půdě posledního Portsmouthu. Jinak si užívají sladké neporazitelnosti, přičemž v posledních čtyřech zápasech dokonce bez výjimky udrželi čisté konto. Na druhou stranu ve venkovním prostředí se liverpoolští necítí být úplně ve své kůži. Z minulých pěti případů tam naplno bodovali pouze jednou, hned třikrát se zato rozešli se svým protivníkem smírně.

Nicklas Bendtner se ve středu zřejmě prvně od října loňského roku objeví v zahajovací sestavě Arsenalu. Ofenzíva s Aršavinem na hrotu totiž nefungovala, jak by měla. Vždyť Kanonýři ve třech nedávných zápasech skórovali jen jednou a návrat marodícího Eduarda s Van Persiem se stále ještě nechystá.

Sotioros Kyrgiakos jako jediný odnesl víkendovou řežbu v rámci městského derby, takže teď po zákroku na Fellainiho načíná třízápasový trest. Na jeho místě patrně nastoupí Martin Škrtel. Mimo této absence Beníteze znepokojuje ještě marodka zaplněná samými důležitými hráči. Mezi ně počítáme Torrese, Benayouna, Johnsona či Aquilaniho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Birmingham City  (středa 20:45)
Zápas West Hamu s Birminghamem se bude odehrávat v domácím boji o záchranu, ale zároveň o střetu Davida Sullivana a Davida Golda, současné vlastníky Hammers, s bývalým klubem, který vlastnili.

Brums nyní budou hrát proti majitelům, kteří jim sloužili přes 16 let a mají velký podíl na tom, kde je Birmingham nyní. Něco podobného nyní chtějí Sullivanem s Goldem provést ve West Hamu, který pomalu začínají stavět na nohy. A začínají pěkně od podlahy, kompletně v celém klubu se budou snižovat platy, a to až o čtvrtinu.

Nicméně zpět k fotbalové stránce věci. Hammers letos neprožívají zrovna šťastnou sezonu a bojují na hranici sestupu. O víkendu sehráli svěřenci Gianfranca Zoly důležitý zápas v Burnley, ale přijeli s prázdnou a propadli se do sestupových vod. Ve středu navíc budou domácí bez útočné posily Benniho McCarthyho, který musel kvůli poraněnému kolenu střídat už o víkendu. Do základní sestavy by mohli po prvních minutách v dresu Hammers proniknout další posily Mido a Ilan.

Když se ještě na moment vrátíme k práci Sullivanem s Goldem u Brums, opět musíme konstatovat, že odvedli dobrou práci. V listopadu 2007 totiž jmenovali manažerem Alexe McLeishe a Blues nyní sklízí ovoce. Ve své premiérové sezoně mezi anglickou smetánkou totiž bojují o evropské poháry a svými výkony nepřestávají překvapovat. Hrdinou posledních dnů se stal veterán Kevin Phillips, kterému nechybělo mnoho a mohl v poslední přestupový den odejít. McLeish si ho ale nakonec ponechal a 36letý útočník se mu odměnil dvěma góly v závěru zápasu s Wolves a rozhodl o výhře 3:1.

A Phillips má nyní velkou šanci se dostat do základní sestavy. Ta se bude muset po rekordních 13 zápasech poprvé změnit, protože poraněný kotník zamezí ve startu Christianu Benitezovi. Místo něj nastoupí buď právě Phillips nebo Keith Fahey.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Liverpool čeká těžký zápas s Arsenalem, čehož bude chtít využít za bukem číhající Tottenham. Spurs totiž na pátém místě ztrácejí na Liverpool jediný bod a pokud Reds zaváhají mohou o poslední místo zajišťující Ligu mistrů přijít. Tottenham však musí porazit Wolverhampton.

Wolves se musejí vzpamatovávat z velkého víkendové zklamání. Svěřenci Micka McCarthyho totiž dlouho vedli na St Andrew's 1:0, ale nakonec odjeli s prázdnou. Ptáte se proč? Protože Kevin Phillips. Právě tenhle 36letý veterán dokázal jako střídající hráč v posledních minutách dvakrát udeřit a definitivně otočil výsledek zápasu.

"Na hráčích bylo vidět obrovské zklamání, tohle jsem ještě v šatně neviděl. Celý zápas tvrdě makáte a snažíte se, ale nakonec odjedete s prázdnou, je to těžké. Nyní ale máme před sebou středeční zápas a ten je velkou motivací," posteskl si Mick McCarthy, jenž s týmem zůstává v sestupovém pásmu a proti Spurs možná do základní sestavy nasadí novou posilu Adieneho Guediouru.

Tottenham bude chtít jednak odčinit poslední dva zápasy, z nichž vytěžil pouze dva body a zároveň nechat zapomenout na prosincový šok utrpěný na White Hart Lane, když zde Wolves vyhráli 1:0.

Spurs v posledním zápase remizovali s Aston Villou, když ani jednou nedokázali přejít přes její obranu. Remíza znamená, že Tottenham si ze 13 zápasů proti celkům ze současné první desítky připsal jen čtyři výhry. Souboj proti Wolverhamptonu sice nebude z této škatulky, ale přesto bude důležitý. Harry Redknapp totiž bude chtít své ovečky navrátit na vítěznou vlnu, aby se mohlo dále bojovat o Ligu mistrů.

Citelnou ztrátou se ukazuje absence letos skvělého Aarona Lennona, během jehož absence dokázali Spurs vyhrát jen jednou a vstřelili tři branky. Vedle Lennona bude ve středu chybět i Ledley King, takže vedle Dawsona se na stoperu objeví buď Bassong nebo Kaboul. V útoku by se pak mohl objevit Eidur Gudjohnsen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.30 - 3.40 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Manchester United  (středa 20:45)
Středa je zajímavými zápasy vskutku nabitá. Duel ambiciózní Aston Villy a druhého Manchesteru mezi ně bezpochyby patří. Takovému zařazení nezabrání ani fakt, že birminghamští poslední dobou o svých kvalitách nikoho zrovna nepřesvědčují. Manchester je totiž naproti tomu docela slušně rozjetý.

Přívlastkem "rozjetý" se pak může titulovat především Wayne Rooney, který zatím zažívá bezesporu životní sezonu. Za 24 ligových kol stihl nasázet úctyhodných 21 branek, přičemž jeho sezónním maximem doteď bylo gólů třiadvacet. Není tedy divu, že v čele s takovým útočníkem představuje ofenzíva United nezastavitelný kolos. V posledních čtyřech ligových zápasech, které zároveň obhájce titulu zvládl na jedničku, totiž nikdy nešel pod tři vstřelené branky, stejně jako v dřívějších dvou vyhraných utkáních. Na druhou stranu tím pádem trošku trpí obranná fáze hry Manchesteru. Van der Sar a jeho stráž proto v minulých osmi venkovních zápasech udrželi čisté konto jen jedinkrát.

Villa naopak s defenzivní činností nemá sebemenší problém. Její obrana všeobecně platí za nejpevnější v lize, což ostatně potvrdila i na podzim, když protrhla 26 let čekání a na Old Trafford konečně zvítězila 1:0. Zato birminghamští by si od Manchesteru milerádi vypůjčili onu ofenzivní sílu, o níž jsem výše básnil. Před vlastním publikem totiž naposledy skórovali 19. prosince, což dohromady činí bez minuty pětihodinové čekání! Není tedy divu, že Villans zvítězili tak akorát jednou za minulých šest kol.

Sir Alex Ferguson o víkendu šetřil veterány Scholese s Giggsem, oba však nejspíš pro středeční duel povolá nazpátek. Novopečený kapitán anglické reprezentace Rio Ferdinand pomalu dosluhuje svůj čtyřzápasový trest, teď ho čeká předposlední pauza. Jeho parťák z obrany Nemanja Vidič se dost možná vrátí ve stejnou chvíli jako on.

Emile Heskey vyvázl z remízového klání s Tottenhamem s mírně nataženými třísly, takže je jeho středeční start v ohrožení. Na jeho místo si brousí zuby Carew, jehož případně určitě doplní dvanáctigólový Agbonlahor. Naražená holeň ještě na hřiště nepustí Warnocka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - Hull City  (středa 21:00)
Jak Hull, tak Blackburn se momentálně nacházejí tabulkově v bezpečné vzdálenosti od sestupové propasti, ve skutečnosti to ale s nimi až tak slavné není. Tigers si sice v minulém kole po dlouhé době dopřáli tři body, ovšem na 18. West Ham mají náskok pouhých tří bodů. Blackburn zase jako by se dřívější situací uspokojil a začíná se pomalu vracet do bojů o holé přežití.

Jakmile se Rovers konečně začali blížit tak zvané záchytné plošině, tedy hranici 40 bodů, rázem to s nimi začalo jít opět z kopce. Na dvě pěkné výhry nad Fulhamem a Wiganem tedy navázali utrápenou remízou s Hammers a nedávno i potupnou prohrou na půdě Stoku. V jejich prospěch by však mohl hovořit návrat na Ewood Park, kde letos kapitulovali pouze dvakrát z dvanácti pokusů, a to ještě proti ambicióznímu Tottenhamu a Manchesteru City. Pokud se tedy ve středu vyvarují pro ně docela tradičních střeleckých nedbalek, nemělo by je teoreticky od vítězství nic odradit.

Jenže Tigers nejsou žádnými amatéry, leč na přelomu roku byli zralí na odsouzení. V krátkém intervalu je čekaly souboje s Tottenhamem, Chelsea a oběma celky z Manchesteru, navíc před posledním zápasem roku 2009 okupovali až předposlední příčku. Styl, s jakým se ve finále Brownovi svěřenci s těžkým losem poprali, byl pak přímo dech beroucí. Ze šesti zápasů prohráli jen ten jediný s obhájcem titulu, jinak čtyřikrát remizovali a na závěr dokonce senzačně přehráli Citizens. Nyní se tak nacházejí na 14. příčce, což je jejich nejlepší průběžné postavení od srpna, tedy od samého začátku sezony. A směle mohou mířit i výše.

Christopher Samba zase jednou pyká za svůj prohřešek, když si jeden zápas posedí poté, co byl vyloučen v utkání se Stoke. Na druhou stranu zápasy za rezervu si odbyl Jacobsen s Grellou, takže by oba mohli usednout alespoň mezi náhradníky. Debutovat by mohl Bastürk.

Ačkoli mu bylo dopřáno speciální léčení v Portugalsku, ani ve středu se Geovanni na anglické trávníky nevrátí. Jeho údajně menší zranění si žádá další dny rekonvalescence. Spolu s ním Brownovi stále nejsou k dispozici ani Ghilas a Marney.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (středa 21:00)
Rozjetá Chelsea si o víkendu v klíčovém duelu smlsla na Arsenalu a nyní se chystá na dalšího nepříjemného soka, vydrancovat přijede Goodison Park. Everton se ale nevzdá bez boje, jak už jednou letos proti Chelsea ukázal.

V podzimním duelu si Toffees odvezli ze Stamford Bridge bod za remízu 3:3. O dělbě bodů rozhodly zejména standardní situace, z nichž Chelsea dvakrát inkasovala. Nyní bude chtít vše napravit a udržet se na čele tabulky.

Nicméně pozor si budou muset Blues dát na Tima Cahilla, který chytil formu, v posledních třech zápasech se dvakrát trefil hlavou, a proto bude čekat na každý trestný kop, z kterého bude chtít udeřit. V posledních dvou zápasech proti Chelsea se zas trefil Louis Saha, jemuž nyní chybí jediná branka k dosáhnutí 100. trefy v Premier League.

Ofenzivní sílu má ale asi přeci jenom větší hostující favorit. Ten zatím v roce 2010 jako jediný celek z celé Premier League ještě v žádné soutěži neprohrál a navíc vstřelil v sedmi zápasech skvělých 22 branek, což svědčí o jeho síle.

Everton, jenž v minulém zápase s Liverpoolem ztratil svou desetizápasovou, bude bez důležitého záložníka Stevena Pienaara, jenž byl minule vyloučen. Chybí také další záložník Marouane Fellaini, toho trápí kotník. První letošní start v základní sestavě by si tak mohl připsat uzdravený Mikel Arteta. Chelsea postrádá jen dlouhodobé absentéry Michaela Essiena, Juliana Bellettiho a Josého Bosingwu. Na marodce se k nim možná připojí i Deco, kterého trápí koleno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.75 - 1.60
více informací
Portsmouth FC - Sunderland AFC  (úterý 20:45)
Poslední dobou se zase začíná hovořit o tom, že prvoligové dny minimálně jednoho mužstva jsou už teď sečteny. Pompey se totiž sice nedávno nakrátko vzbouřili, ovšem nyní už je zase vše při starém. Šest kol čekají na vítězství, tři zápasy na bod a k tomu všemu naposledy sehráli dokonalou komedii na Old Trafford. Jestli se Sunderland někdy chystá vzchopit, rozhodně by to mělo být teď.

V podobném duchu však mohou smýšlet i modří. Black Cats totiž čekají na výhru dlouhých jedenáct zápasů, tedy ještě déle než beznadějně poslední Portsmouth. A Avram Grant si je moc dobře vědom, že právě teď je čas na spuštění další revolty. "Pozitivní uvažování je vždycky lepší jak to negativní a my budeme bojovat tak dlouho, jak to jen půjde," prohlásil chvíli před tímto zlomovým zápasem. Pompey vzhledem k historii mohou kalkulovat s tím, že v příštích 14 kolech musejí urvat nejméně 19 bodů, aby se zachránili. A to bude docela složitý úkol pro klub, který okupuje samé dno tabulky nepřetržitě od druhého hracího víkendu.

Patnáct pokusů, jediný skalp - senzační porážka Arsenalu koncem listopadu. Velmi tristní bilance. Pokud se omezíme jen na venkovní zápasy, je na tom navíc Sunderland ještě hůře. Na vítězství čeká od úvodního klání letošního ročníku, přičemž na posledních čtyřech výletech si vykoledoval nepěkných patnáct "banánů". Je tedy otázkou, zda se zrovna teď Černé kočky dokážou sebrat, neboť ani návrat domů je ve dvou minulých kolech nevzkřísil. Remízy se Stoke a Wiganem byly až příliš málo na to, aby ukojily domácí fandy.

Hned dva hráči Portmouthu na Old Trafford o víkendu nedohráli. Jmenovitě jde o Boatenga s Vanden Borrem, nad jejichž starty se teď vznášejí mohutné otazníky. To návrat Utaky vypadá o něco reálněji, zatímco Papa Bouba Diop si ještě určitě nějakou tu chvíli počká.

Na hostování získaný Alan Hutton se okamžitě vecpal do základu před marodícího Bardsleyho a tam by ho teď Bruce měl udržet i navzdory Angličanově definitivnímu uzdravení. Nepříjemně poraněný kotník na pár měsíců vyřadí ze hry Hendersona, na jehož místo si teď brousí zuby Zenden s Malbranquem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Stoke City  (úterý 20:45)
Odhadnout výsledek zápasu mezi Wiganem a Stoke, to bych možná nechal na nějakou vědmu. Latics se totiž v posledních zápasech zrovna nedaří, ale Stoke na druhou stranu venku zrovna nezáří, navíc ta špatná gólová potence.

Začněme u domácího výběru, který nemá zrovna důvod k jásotu. Wigan poslední zápasy tápe, z posledních devíti zápasů vyválčil jen šest bodů a tomu všemu odpovídá i pozice v tabulce. Latics jsou až pátí od konce s pouhým dvoubodývm náskokem na sestupové příčky.

Od Potters se nedají čekat zrovna zázraky, ale přeci jen čtyřzápasová šňůra bez porážky může naznačovat, že právě hosté budou mírným favoritem. Jenže už několikrát jsme letos od Wiganu viděli naprosto nečekaný výsledek. Stoke ale navíc bude pohánět poslední výhra 3:0, která byla největší v nejvyšší soutěži od roku 1984. Když se ale podíváme na venkovní formu, už to tak optimistické není - šest zápasů bez výhry můžou dodat Wiganu sebedůvěru.

Co se týče zranění, není prakticky o čem psát. Jediní, u kterých není účast jistá, jsou domácí Gohouri a hostující kapitán Faye, ale i oni by se měli minimálně na lavičce objevit. V základní sestavě Wiganu pak pravděpodobně poprvé nastoupí nové posily Victor Moses a Marcelo Moreno, kteří si minule připsali jako střídající hráči první minuty v bílomodrém dresu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Bolton Wanderers  (úterý 20:45)
Citizens, kteří pod Robertem Mancinim znovu ožili a neohroženě začali kráčet vstříc Lize mistrů, jsou zase v útlumu. V sobotu zaznamenali už svou druhou prohru ve třech zápasech, čímž tak akorát nakopli své konkurenty. Teď Manchester čeká duel s krajským rivalem z Boltonu.

Kolísavá forma bleděmodrých by však v tomto případě mohla jít stranou. Jednak se Citizens opět vracejí na domácí půdu, kde ne a ne najít přemožitele od dubna roku 2009 (dohromady to dává pěkných 19 utkání ve všech soutěžích), a jednak s Boltonem z posledních sedmi pokusů jen v jediném případě nebodovali. Navíc se City může spolehnout na nedrhnoucí ofenzivní vozbu, jež před vlastním publikem poskvrnila každého z 21 soupeřů, kteří na Eastlands v nedávné době zavítali. To je jeho nejdelší série od roku 1958. Na druhou stranu konkrétně třeba Emmanuel Adebayor na defenzívu Boltonu nevyzrál v osmi po sobě jdoucích zápasech.

Trotters by čistě teoreticky neměli pro svého příštího soupeře představovat až tak velkou hrozbu. Vždyť na cestách netriumfovali od září loňského roku a na minulých 23 výjezdech si zvládli připsat jen jediné čisté konto. Krom toho ani obecně to není žádná sláva. Pod Owenem Coylem už se Wanderers sice jakž takž rozkoukali, když z posledních tří duelů vytěžili aspoň čtyři body, ale pořád visí pouhý jeden bodík nad sestupovou propastí. A to hlavně proto, že teď budou stíhat teprve druhé vítězství v osmi zápasech.

Pár posil Vieira-Johnson docela rozhýbal statickou hru ManCity v nevydařeném souboji s Hullem, takže nyní lze očekávat jejich start od samého začátku. Šturmíř Bellamy musí navštívit specialistu, aby se mu podíval na neustále problematické koleno, takže toto vložené kolo patrně zmešká.

Plány Boltonu na záchranu výrazně nabourala děsivá zpráva týkající se stabilního stopera týmu Garyho Cahilla. Tomu lékaři v paži objevili krevní sraženinu, takže by klidně mohl zmeškat celý zbytek letošní sezony. Úterní střetnutí se navíc netýká Slováka Weisse, který je v Boltonu na hostování právě z Manchesteru. Včasné uzdravení O’Briena a Muamby zatím nelze na sto procent potvrdit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.25 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Burnley FC  (úterý 21:00)
Premier League nikdy nespí a v úterý pokračuje dalším kolem. V něm se střetne Fulham s Burnley a kdybychom se měli dívat jen na statistiky, favorita asi máme jasného. Clarets jsou totiž venku tragičtí.

Nováček soutěže letos získal na hřištích soupeřů pouhopouhý bod, což je žalostné. Burnley drží při životě alespoň domácí Turf Moor, ale to k záchraně nemusí stačit. Po víkendu se ale možná blýská ne lepší časy, když mužstvo poprvé vyhrálo pod manažerem Brianem Lawsem.

Ten se nyní vrací na místu činu, kde v 18 letech vstřelil svůj vůbec první gól právě v dresu Burnley. Laws na Craven Cottage otevřel skóre a zařídil tehdy, v roce 1980, pro Clarets tři body. To ale zdaleka nešlo o zápas nejvyšší soutěže, nýbrž o jeden nepodstatný duel z nižší ligy. Nicméně pro Burnley je to zápas celkem památný, protože to je bylo naposled, kdy zde dokázalo vyhrát.

Nyní Brian Laws doufá, že se mu povede podobný kousek jako před třiceti body, ačkoliv můžeme říci, že i bod by byl bezesporu úspěchem. Navíc když bude hostům chybět zraněná trojice Chris McCann, Graham Alexander a Steven Caldwell. Před zápasem se také rozhodne o účasti Stephena Jordona.

Přesuňme se ale k domácímu výběru, který vede Roy Hodgson. Asi lehce se odhadne, na čem na tréninku Cottagers nejvíc pracují. Musí to být bezesporu střelba a zakončení, protože střelecká bilance Fulhamu je žalostná. Jediná branka v posledních zápasech hovoří za vše. Je pravdou, že sice přinesla tři body, ale to je skutečně málo.

Cottagers navíc nemůžou do konce sezony počítat s útočníkem Andy Johnsonem, takže je o kvalitního forvarda méně. Úplně v pořádku není ani Bobby Zamora, což přidělává Hodgsonovi další vrásky. Nicméně Zamora by již měl v úterý nastoupit, a tak se snad Fulham dočká i nějaké té branky. S ním by se měl do sestavy vrátit i Simon Davies.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC25184360:2058
2.Manchester United25182561:2056
3.Arsenal FC25154660:3049
4.Liverpool FC25135743:2644
5.Tottenham Hotspur25127645:2543
6.Manchester City23118445:3241
7.Aston Villa24118531:1841
8.Birmingham City24107724:2437
9.Everton FC2488833:3532
10.Fulham FC25871027:2831
11.Stoke City2378822:2629
12.Blackburn Rovers25771125:4328
13.Sunderland AFC24671131:4125
14.Hull City25591125:5024
15.Burnley FC24651325:4723
16.Wigan Athletic23651225:4823
17.Bolton Wanderers23571129:4422
18.West Ham United24491130:4021
19.Wolverhampton Wanderers24561320:4221
20.Portsmouth FC24431719:4115

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1038)

Přidat komentář
smazaný uživatel

portsmouth to dneska dá...vyhraje 2:0..Sunderland je v krizi, 4 body ještě na sestupovým pásmem a Porsmouth má podle mě poslední šanci uděřit, když je na tom spoupeř takhle...jinak bude pro mě už jasným sestupujícím

Reagovat
Amos

zajímavé zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

nad sestupovým

Reagovat
risk je zisk

Sunderland vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme večer

Reagovat
risk je zisk

Áno .

Reagovat
risk je zisk

Portsmouth FC - Sunderland AFC 2

Wigan Athletic - Stoke City 0

Manchester City - Bolton Wanderers 1

Fulham FC - Burnley FC 1

Reagovat
smazaný uživatel

i na tiplize na EF mám 1:0, čili u Portsmouthu se není o čem se bavit

Fulham bude překvápko, teď nehrají vůbec nic a je to jasná nula...se zbytkem souhlas

Reagovat
risk je zisk

Uvidíme Fulhamu to přeju musí vyhrát byť by i 1:0 ale musí!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to chápu :) ale já to beru ze sázkařského hlediska :) Ale když tipuju na tiplize, a nevím si rady, tak dám taky na sympatičtější mužstvo...třeba které má dlouhou tradici apod. Třeba fandím v poháru Notts County

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

hele, a nevíš náhodou kdy začne zase tipování s tím expertem ??

Reagovat
risk je zisk

Hou tak to nevím já se sem podívám jednou za uherskej rok vždycky si přečtu co jací uživatele EF napsali a zasměju se a někdy si i zatipuju ale o tom co chceš po mě vědět ty fakt netuším .

Reagovat
Liquid

POM-SUN 0:2

WIG-STK 0:0

MANC-BOL 5:0

FUL-BUR 0:1

AST-MANU 1:0

ARS-LIVE 0:3

WOW-TOT 2:2

WHU-BIR 2:1

EVE-CHEL 0:1

BLB-HULL 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

hochu, co sis dneska dal ? vidím táááám 7 chyb a to jsem nbral v potaz přesné výsledky, ale tipy 1 , 0 , 2

Reagovat
miky10

a podle čeho soudíš, že to jsou chyby? třeba tam máš 7 chyb ty

Reagovat
smazaný uživatel

podle me mas chybu, SUnderland bdue remiza, stejne jakjo Liverpool nevyhraje 0:3 .,ale max 0:1,1:2 pak Fulham doma nezavaha, stejne jako Tottenham na Wolvesu, a Birmbingham neprohraje, jinak bych souhlasil..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra už musíme vyhrát,i kdyby to bylo zase upachtěně 1:0,haluzáckym golem

Jenom vyhrát,aspoň že Bobby je už v pořádku..

Reagovat
kiwwi

POM-SUN 1:0

WIG-STK 1:2

MANC-BOL 3:1

FUL-BUR 2:0

AST-MANU 0:2

ARS-LIVE 1:2

WOW-TOT 0:2

WHU-BIR 0:1

EVE-CHEL 0:2

BLB-HULL 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

to už je o něco lepší, ale i tam je dost chyb

Já to vidím takhle, ať nežeru a jen nekritizuju ;)

POM-SUN 1:0

WIG-STK 1:1

MANC-BOL 2:0

FUL-BUR 1:1

AST-MANU 1:1

ARS-LIVE 2:1

WOW-TOT 0:2

WHU-BIR 0:1

EVE-CHEL 1:1

BLB-HULL 2:1

Reagovat
kiwwi

tak to som teda zvedavy...6 rozdielnych tipov

Reagovat
smazaný uživatel

jj a s kolegem mám dokonce 7 :D bude to boj a hodně zajímavý :D

Reagovat
Liquid

aby tě přejela 1203, Chelsea vyhraje !!!

Reagovat
scholes18

mam to presne ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Pom-Sun 2:1

Wig-Stk 1:1

ManC-Bol 2:0(ráda se budu mýlit)

Ast-MU 1:2

Wow-Tot 0:2

Eve-Chel 2:2

Bla-Hull 1:2

Ful-Bur 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ááá tipující slečna, tobě fandím hele

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ti tam dva tipy chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodstatné Ale ok.

Ars-Live 1:2

WHU-Bir 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

můžu se jenom zeptat ? nejsem blondýnka ?

Reagovat
smazaný uživatel

nejseš !!! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Už sis aji odpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak,jsem brunetka

Reagovat
smazaný uživatel

s modrýma očima?

Reagovat
Shevchenko

Brunetky jsou nejlepší.

Reagovat
fantomas

Hnědovlásky.

Reagovat
Shevchenko

Taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Vila-Manchester United 0:3

Everton-Chelsea 2:0

a zbytek mi je jedno

Reagovat
scholes18

aj mne ale chcem este aby WH aspon zremizoval a Pompeys vyhrali a bude uplne super

Reagovat
Godwinson

parádní zápasy :)

Chelsea, Villa, Arsenal plichta :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes môže Weiss nastúpiť ?

Reagovat
smazaný uživatel

"Úterní střetnutí se navíc netýká Slováka Weisse, který je v Boltonu na hostování právě z Manchesteru." ... treba čítať

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, myslel som si... Inak moja chyba, priznávam...

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, stane sa

Reagovat
smazaný uživatel

Môže, do autobusu hromadnej dopravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke jasná dvojka, Fuller dá dva fíky z lochu, Black Cats plichta jak vyšitá, brány zostanú nepokorené, útočníci ani nemusia nastúpiť, Citizens zvládnu Bolton, Cahillovi pripíšu vlastný gól, bez jeho pričinenia, Fulham konečne vyhrá tradičným výsledkom 0:0

Reagovat
Chazy

Jaka jasna dvojka prosimte?!

Reagovat
smazaný uživatel

MUsíš mať zmysel pre absurditu a odosobniť sa od toho zápasu

Reagovat
Chazy

Co z toho budu mit:))

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý pocit aj po nepotešujúcom výsledku

Reagovat
Chazy

Dnes nemuze prijit, pokud teda neudela Bob zas nejaky mistrovsky tah se sestavou. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Wigan je pre stávkujúcich úplný nočná mora, tie výsledky sú šialené a úplne nepredvídateľné, ale aspoň je zábava

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, prečo nehráva Scharner?

Reagovat
Chazy

Vzdyt hraje pravidelne :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho v posledných zápasoch vídaval len ako striedajúceho hráča. Ale chápem, Robertove rošády so zostavou...

Reagovat
Chazy

Tak nekdy musi dat hracum odpocinout, on cely rok prakticky sestavu nemenil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mea culpa, videl som len zápas s Evertonom, kde striedal,a predtým som ho nevidel na ihrisku ani s Wolverhamptonom...ale už som zistil, zhoda náhod

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ještě neviděl, aby dal někdo vlastní gol z nemocnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď v tom je pointa, ani o tom vedieť nebude. A pripíše sa mu to, už sa myslím stalo, že pripísali vlastný gól hráčovi, ktorý bol od akcie úplne mimo, no nepamätám si už to, bolo to veľmi dávno, aj 15 rokov nazad.

Reagovat
miky10

Fuller je ve vězení

Reagovat
Chazy

Dneska nebude problem Stoke porazit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth - Sunderland 1:0

Wigan - Stoke 0:0

Manchester City - Bolton 3:0

Fulham - Burnley 2:0

Aston Villa - Manchester Utd. 2:1

Arsenal - Liverpool 0:2

Wolverhampton - Tottenham 1:0

West Ham United - Birmingham City 0:1

Everton - Chelsea 1:1

Blackburn - Hull 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal FC - Liverpool FC 10.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 20:45

Fulham FC - Burnley FC 09.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 21:00

Portsmouth FC - Sunderland AFC 09.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 20:45

West Ham United - Birmingham 10.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 20:45

Wigan Athletic - Stoke City 09.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 20:45

Wolverham. - Tottenham Hotspur 10.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 20:45

Aston Villa - Man. Utd 10.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 20:45

Manchester City - Bolton 09.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 20:45

Blackburn Rovers - Hull City 10.02.2010 ? :

Anglie - Premier League 21:00

Everton FC - Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hrá kedy ?

Reagovat
smazaný uživatel

tady se někdo snažil zkopírovat tipy z tipligy, akorát se nepodíval, že to nejde :D Já jsem to zkoušel, ale než jsem to odeslal, zjistil jsem tenhle nedostatek

Reagovat
scholes18

aku tip ligu mas na mysli..diik

Reagovat
smazaný uživatel

nahoře v panelu máš: EuroFotbal.cz - specialista na evropský fotbal specialista na evropský

* EuroFotbal

* Tipliga

* Livescore

* Video

* Sázení

* Fotbal v TV

tak tipliga :D tam se přihlásíš a pak s ostatními seš rozslosovanej do nějaké skupiny a soupeříte ve spoustě lig: itálie, francie, anglie, německo, česko, slovnesko, španělsko, euroliga...a spol...

Reagovat
scholes18

vidis to som nevedel..dik za info..zase o trochu mudrejsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajú Pompey ?

Reagovat
tomasinho

Myslím, že je to možné, minimálně remíza to bude, Sunderland si všechny body rozhodně neodveze.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmýšlam, že by som tipol ostrú jedničku, ale nechám tipovanie tipovaním...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nie...

Reagovat
smazaný uživatel

To dej radši na Wigan, kurz máš skoro stejnej. Nebo zkus remízu na WHU nebo na Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu na Fulham, či ? Fulham by som dal jedničku, tí su doma silní...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmýšlam, že dám:

Wigan-1

Fulham-1

Rovers-1

ManC-1(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham dal v pěti zápasech jen jeden gol a to jim ho ještě museli pompey nachystat. I když se jim vrací Zamora, já tipuju, že Burnley si pro bodík dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, lenže Zamora by ich mohol na druhú stranu aj vykúpiť a čo hovoríš na Rovers ?

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo dám Spurs čistú 2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho bych šel spíš než do jedničky na Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Hull má dobrú formu momentálne. Bude to všetko boj a toto kolo sa celkovo ťažko tipuje...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrají 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham vyhraje .. doma se mu docela daří, zato Burnley to venku hrát nemůže a teď se mu nedaří všeobecně až na výhru nad West Hamem, snad se nestane nějaká velká paráda a Cottagers to vyhrajou...

Reagovat
fantomas

Dneska bych si vsadil dvě překvápka: remízku Boltonu a výhru Pompey.

Reagovat
$dolar$

A co je prekvapiveho na tom druhem?

Reagovat
fantomas

Tak mě by to logicky nepřekvapilo, když tomu věřim. To spíš jak tak koukám na ty tipy tady.

Reagovat
smazaný uživatel

podle em to doma City zvladne, ale nebdue to zas tak zaslouzeny..Nebude hrat Bellamy, ale nastoupit by mel Lescott..

Reagovat
smazaný uživatel

a rad bych videl SWP na hristi..i

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott na hřišti není zrovna výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

co vis..sice na zacatku sezony hrozny, ale zase kvalitu v sobe ma..a pod Italem neni zas tak nepravdepodobny, ze by nezahral dobre..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton vyhra nebo aspon remiza

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No chlapi, bol som podať :

Fulham-Burnley-10

Wigan-Stoke-1

ManC-Bolton-1

WBA-Scunthorpe-1

Boro-Barnsley-1

WHU-Birmingham-1

Wolves-SPurs-02

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tomu nevěřím... jestli to máš naostro-tak nevěřím!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naostro, naostro...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to dal takhle: Slavie-Libe-1, City-1, WHU-02, Fulham-0-2 goly.... za 200.-

Reagovat
smazaný uživatel

Riskatné...

Reagovat
fantomas

ManCity a WHU ti nevyjdou. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Boro

Reagovat
fantomas

To nevim, o Championship nemám přehled.

Reagovat
Chazy

To je ale skoda, nejzajimavejsi liga ktera se hraje :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Čas neni nafukovací.

Reagovat
Chazy

To je jen dobre, cim min casu, tim lip :)

Reagovat
fantomas

To jo, pak se nesmíme divit, že nezbejvá ani na posily.

Reagovat
Chazy

Ne, to musime, musis si spravne urcit priority - takze na prvni misto posilu.

Reagovat
fantomas

Až se vrátěj Addicks a budu mít tim pádem proč ho sledovat, čas si na něj najdu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda letos baví sledovat CCC snad víc než PL

Reagovat
Chazy

Ja nemuzu soudit, protoze me toho fakt bavi minimum, ale stejne to neni zrovna poklona.. PL je letos nesktuecna nuda.

Reagovat
fantomas

Když si umíš vybírat, aspoň jeden pořádnej zápas za vejkend to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU som poistil 10 som dal...

Reagovat
Chazy

WHU je fakt ulet. Boro podle me nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Taky Boro nevěřím, tam to vidím na remízu , přeci jenom na Championship už jsem malinko expert za tu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, dúfajme. Je tam gunner Aliadière a McManus to tam ubráni...

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan ? Teraz skús okomentovať nezaujato...

Reagovat
smazaný uživatel

I já si ale myslím, že Wigan vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua a to Boro to som mohol dať radšej na Straky, o ktorých mám predsalen väčší prehlad...

Reagovat
tomasinho

Měl ses zeptatr experta přes Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to se mnou probírá.

Reagovat
fantomas

Nevytahuj se porád.

Reagovat
smazaný uživatel

To stejně jenom hraje

Reagovat
fantomas

Já si taky myslim, že to má jen z Football Managera, no.

Reagovat
tomasinho

Football managera nehraju, to mám z těch každotýdenních souhrnů championship, sestřihů na sport 1 a občas i z nějakých živých zápasů.

Reagovat
fantomas

Však joo.

Reagovat
Chazy

Ale kdyz ty jeho souhrny ctes, tak fakt uz tomu rozumi vic a vic :)).. sikovnej djokofil.

Reagovat
tomasinho

Jasně, když to děláš delší dobu, tak získáváš větší přehled. První souhrny jsem pořádně nevěděl, o co go. Už jsem se ale dostal na vyšší level, ale stále to může jít výše. Navíc se snažím jeden zápas vidět a když to nevyjde, tak bývají souhrny na Sport TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně musíš jít zápas od zápasu a soustředit se hlavně na sebe, nedívat se na to, jak hraje LFC, protože každej zápas začíná za stavu 0:0.

Reagovat
tomasinho

Já vím.

Reagovat
tomasinho

Jak pořád? Vždyť jsem poprvé zmínil, že jsem letos získal jakýž taký přehled.

Reagovat
fantomas

tomasinho09.02.2010 18:52

Taky Boro nevěřím, tam to vidím na remízu , přeci jenom na Championship už jsem malinko expert za tu dobu.

tomasinho09.02.2010 19:34

Měl ses zeptatr experta přes Championship.

Stihls to zmínit hned dvakrát během necelý třičvrtě hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak poprvé tady na EF no. Pořád je stejně něco jiného. Ale máš pravdu, možná bych to neměl přehánět.

Reagovat
fantomas

Jen popichuju, prde. Nemyslim to zle. Já vám všem můžu ten přehled tak akorát závidět. A vemte jed na to, že bych byl nejradši, aby to nešlo.

Reagovat
tomasinho

Vím, jak to myslíš. To je těžký no, když není čas. Kdyby byla CCC více na očích, bylo by to snažší.

Reagovat
fantomas

Plánuju, že začnu sledovat aspoň ty páteční zápasy.

Reagovat
tomasinho

Často ale bývá problém, že nejsou ani pořádné odkazy, pokud to není v TV. Takže není, co sledovat. Ale pokud máš sport 1, tak bývají v pondělky souhrny, kde většinou ukážou i nějaký ten zápas z league 1.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že nemám. Nemám ani Galaxii, nic. V tomhle sem odkázanej jen na internet, případně na tu Primu no.

Reagovat
tomasinho

Aha, tak to je zlý no. Mi aspoň máma platí baíček za 150 kč mesíčně, mám tam sport 1, sport2, eurosport 1,2 nova sport, espn america a nějaké moto sračky.

Reagovat
fantomas

To se někdo má.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás S2ka ani v balíčku (bežnom športovom) nie je a na prémiový zvysoka...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že na páteční zápas se prakticky nedá sehnat link. Ale ty sestřihy na Sport 1 jsou fakt zajímavý, na to že je to Sport 1. Občas jim ujede nějaká blbost, ale to důležitý tam uvidíš. A skvělý je i to z League One, jak říká Tom, třeba se mi strašně líbilo, že jak Norwich jel na hřiště Colchester s plánem pomsty za prohru z prvního kola 1:7 a vyhráli tam 5:0.

Reagovat
fantomas

A to sem si myslel, že když sou ty zápasy osamostněný, že to bude v pohodě. Fakt na nic tohleto.

Reagovat
tomasinho

Jo, hrubas má pravdu, je těžké sehnat linky na ty páteční zápasy. O něco málo lepší to je v sobotu. Jinač ty souhrny jsou fakt dobře udělané, ten Norwich byl skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Norwich měl před tímto kolem, než prohrál s Lions, sérii 18 zápasů, v nichž 16x vyhrál a 2x remizoval.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Straky na Pride Parku určitě nevyhrají. Boro vyhrát může, ale je to strašná nejistota, mají poslední dobou neskutečny výkyvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, nabudúce sa vás spýtam...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi tykat

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

namiesto boro- barnsley si tam mal radsej hodit swindon-oldham

Reagovat
Liquid

Boro ani Wigan podle mě nevyhrajou a Fulham čekám překvápko prohru

Reagovat
Shevchenko

Fulham 10? Ty teda ryskuješ. Jaký tam je kurz, 1.1?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Holt věru ostrý risk.

Reagovat
Shevchenko

Že mi to ani nedošlo.

Reagovat
Shevchenko

Ale jsem ze slezka, což mě omlouvá.

Reagovat
fantomas

Počkat...ze Slezska, ne?

Reagovat
Shevchenko

Já to mrdám už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

V půl desátý pod Robinhem, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Rande naslepo?

Reagovat
herbage

I vy vtipálci (Netykám ti, ale nejde reagovat na všechny)

Reagovat
fantomas

Spíš nevykám, ne?

Reagovat
herbage

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak tu budem...ale však mal by tu niekde byť aj fantík, ak nie ja, on by ti mal v tom "pomôcť".

Reagovat
fantomas

Já Into The Wild neviděl, jestli myslíte toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No jo no jo.

Reagovat
herbage

Já nechci pomoct, spíš jsem chtěl pokecat o filmu s někým, kdo má širší rozhled a jestli se někdo další připojí, budu jen rád

Reagovat
fantomas

To se hraje. Copak ty nebudeš koukat na Bolton?

Reagovat
smazaný uživatel

V jedenáct u mě v posteli.

Reagovat
fantomas

Ty si z tohohle srandu dělat nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
fantomas

Protože seš Cukroušek.

Reagovat
smazaný uživatel

no a to vadí?

Reagovat
fantomas

Trošičku.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád mi uniká podstata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, taký decentný risk...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Wolves je slabý kurz, inak celkom slušné kurzy tam mám...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi kľud, aspoň zažijem trošku vzrušenia, som chorý...

Reagovat
tomasinho

Kdyžtak potom večer přijď n icq, mám nějaké novinky.

Reagovat
smazaný uživatel

Idem teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth - Sunderland 1

Wigan - Stoke 10

City - Bolton 1

Fulham - Burnley 10

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Proč . vy smajlíkaři, dáte smajlíka, ale už k tomu nic neřeknete, ani, kterej tip se vám nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth - Sunderland 2

Wigan - Stoke 02

City - Bolton 1

Fulham - Burnley 1

Reagovat
smazaný uživatel

POM-SUN 0:2

WIG-STK 0:0

MANC-BOL 5:0

FUL-BUR 1

AST-MANU 2

ARS-LIVE 02

WOW-TOT 2

WHU-BIR 0

EVE-CHEL 0

BLB-HULL 2

Reagovat
smazaný uživatel

POM-SUN 1

WIG-STK 10

MANC-BOL 1

Reagovat
JIMMY-PO

pevne verím že Spurs si idú po 3 body...inak by to mohlo byť kolo samých 1

Reagovat
fantomas

Hezky! Jackie posadil Mattyho. Tak to sem na něj zvědavej. Jinak ManCity jsou zralí na porážku, tak do toho TROTTERS!

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie neposadil Mattyho, proste si už Owen vyskúšal Weissa, prešiel týždeň, tak skúša aj Wilshera. O posadení si budeme hovoriť tak po troch zápasoch v základe

Reagovat
fantomas

Dneska ho posadil, ať chceš nebo ne. Je mi jasný, že to je na chvilku, ale i tak. Sáhnout zrovna na takovýho hráče, v tak důležitym úseku sezony a poslat namísto něj do základu takovýho zajíce - to je pozoruhodný, o to mi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni koho všechno posadil takovej Vieira dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak to je hodně odlišná situace samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k tomu tvojmu teda - čo ak Coyle proste kalkuluje, neráta s plným bodovým ziskom a tak je mu teda jedno, koho nasadí naľavo, ak aj tak najspoľahlivejší je napravo Lee? Koľko zápasov sme uź s podobnou taktikou a "pozoruhodnou" zostavičkou videli?

Reagovat
fantomas

Achjo. Končim. Nemám náladu na slovíčkaření.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro výhru boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja palec radšej nedávam, takéto stovky my spravidla kazia želané výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to napsal poprvý v životě tohle a už asi v životě nenapíšu, boltonu přeju dneska z 2 důvodů, bude to dobře pro LFC a nemám rád Manciniho a jeho systém

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta pro Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

A dvě ČK pro Pompey. Tak doufám, že jste na ně všichni vsadili, když jsem vám to rozmlouval

Reagovat
Chazy

Nadhera Owls!!!.. zadny pad, i kdyz Blackpoolu body preju.

Rocha posila roku pro Pompey redka a penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool byl tipovanej na sestup a k záchraně dojde už v pohodě, výhra Owls je důležitější!

Reagovat
papos182

Prohra s Nottinghamam se dala cekat, snad dnes vyhra

Reagovat
hefy

Bloomfield Road do PL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Holloway

Reagovat
smazaný uživatel

Pompeys to dneska berou zhurta

Reagovat
smazaný uživatel

*pompey

Reagovat
JIMMY-PO

akurát pozerám že sa činia..2 ČK za 2 minúty

Reagovat
Chazy

Scharnieeeee... NZogbia nadherny primak.

Reagovat
smazaný uživatel

Insomnia

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Pompey vyvádí?Čtvrthodinka hry,už doma prohrávají proti trápícímu se Sunderlandu a dva hráči s redkou..

Nejdřív si dají 3 vlastní goly,teď v patnácté minutě jsou už v devíti

Reagovat
Chazy

Oni se snazi byt spravedlivi a spravedlive se odstreli do druhy ligy co nejrychlejs :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,sara a proti Fulhamu jim to tam párkrát spadnout nemohlo

To nás nechali se trápit až do konce,teď,když máme krizi,asi za tu záchranu .

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt?

Reagovat
Chazy

No a nejlepsi je, ze tu prvni redku a penaltu, ze ktery padl gol, zaridil Ricardo Rocha, ktery tam ted prisel jako posila

Reagovat
fantomas

Dyť tu kartu pro Yebdu odvolal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na to koukám,co se stalo?

Reagovat
fantomas

No on ji omylem udělil Yebdovi, přitom fauloval Rocha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tk,díky

Reagovat
smazaný uživatel

j, už i na Livesportu to smazali.

Reagovat
smazaný uživatel

Grantovi z toho ešte hlava viac narastie

Reagovat
JIMMY-PO

pekne Wigan...sympatické mužstvo...nech sa zachránia

Reagovat
Chazy

:))

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Grant, pro dobrotu na žebrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

inak na livescore už svieti len 1 ČK..ta jak to je?

Reagovat
Chazy

Po 25 minutach 5-0 na strely pro Wigan, 3-0 na strely na branu, 1-0 stav :)))

Reagovat
JIMMY-PO

verím že ich dajú..Stoke vonku nič nehrá, tí by dostali aj od SR, ČR klubov vonku

Reagovat
Chazy

To je smesnej nazor, Stoke jen venku nepromenuje prilezitosti. Ale zatim je prehravame suverene.

Reagovat
JIMMY-PO

tak Stoke doma a vonku podľa mňa sa nedajú ani porovnať

Reagovat
Chazy

A rek sem snad, ze jo?

Reagovat
JIMMY-PO

ehm..nie

Reagovat
JIMMY-PO

ale nie je to LEN to že nepremieňa vonku šance...hrajú zakríknuto dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej tým nehraje doma to, co venku, tak tady nemystifikuj něco o Stoke, když jejich hře stejně nerozumíš

Reagovat
JIMMY-PO

jasné šéfe...na váš rozkaz

Reagovat
JIMMY-PO

a ja ich nesúdim len konštatujem fakt..ty mystifikácia

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s mladým Weissem?Ať koukám,jak koukám,není ani na lávce..

Reagovat
fantomas

Hraje se proti ManCity, nemuže nastoupit.

Reagovat
fantomas

Koneckonců - viz. preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,je fakt že jsem četla jenom náš s Burnley,díky

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham teče s Coventry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teče

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl,co je?

Reagovat
smazaný uživatel

radši nic

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,nemáte někdo link na Fulham?

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tom něco překvapivyho?

Reagovat
fantomas

Strašně hloupej zákrok.

Reagovat
FuckT

Wilshere hra od zaciatku??

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
FuckT

thx a kde pls ? myslim post presny

Reagovat
fantomas

Zhruba na místě Mattyho.

Reagovat
fantomas

FUCK! Takovej haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda... už jsem to viděl mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton už teče..

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete niekto Fulham? ako to tam vyzerá?

Reagovat
Chazy

Coventry, Swansea, Coventry, Ipswich, Coventry..

.. ta liga je fakt strelena

Reagovat
tomasinho

S Ipswichem jsem malinko počítal, minimálně na bod no, posílili ze Sunderlandu, Murphy s Healym jsou znát.

Reagovat
Chazy

Je videt, ze se hralo rugby a nebyl cas opravit hriste .. teren rozkopanej, cary jsou znat.. to vidim poprvy snad od roku 2006

Reagovat
smazaný uživatel

v sobotu na KC to bylo taky vidět

Reagovat
Chazy

Tam ale vzdycky, my mame travnik na uplne jiny urovni nez maji na The Circle :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tevezek sice se štestím ale je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Cukroušek Tevézek dal golíček,co?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně a Bolton teče

Reagovat
Chazy

Jste se fakt nasli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi případ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,nemáte někdo link na Fulham?

Reagovat
fantomas

Co to tam Touré vyváděl??

Reagovat
Counter

Dle mě fauloval, škoda že to rozhodčí neodpískal.

Reagovat
fantomas

Nefauloval, to spíš Elmander. Akorát se tam pak divně sápal po balonu a snad se ho i dotknul. A jestlis myslel pak to, jak přes něj Elmander přepadl, to bych taky nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně,Murphy jako správný kapitán

Reagovat
Chazy

pekne Rams... NUFC nic jiste nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere za bojovnosť, Given za zákrok, Lee za kopnutý roh Ricketts a Robinson

Nepochopím ako nejaký BLBEC môže nazvaď Johnsona preceneným hráčom...Ten chlapec hral parádne v každom jednom zápase, čo som sledoval Boro a nebolo ich zas málo. A dnes hrá veľmi dobre opäť. Radosť pozerať na technickosť rýchlonohého krídla z ostrovov. Koho mi to len pripomína...

Reagovat
Chazy

Ze je preceneny neznamena, ze je spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa potom pýtam kým je preceňovaný a nakoľko, zároveň, podľa čoho tak súdiš. Lebo ja o ničom takom neviem.

Reagovat
Chazy

Na anglickou hvezdu, byl spojovanej s tymy jako CFC v dobe, kdy na to absolutne nemel a porad nema. Dela se z nej hrac do CHL. Jednou jsem cetl i blog na bbc, kde mi z nej vysel novy Cristiano Ronaldo :))).. podle me se usadi nekde pod Big Four.

Reagovat
smazaný uživatel

V tej dobe možno...Momentálne už minimálne na lavičku B4 má. To, kde sa usadí, bude záležať od jeho výkonov v City a výkonov City, pravda Síce by som tiež tipoval tím na EL a stabilný základ, ale pokojne na to mať môže. To, že na nejakom blogu ho po dvoch zápasoch ospevovali je preceňovanie? To si nemyslím. A že nový Ronaldo? To ťažko. Britský Ronaldo? Pokojne, taká verzia akú on predstavuje, to sa mi páči. Je lepší než Ronaldo, samozrejme nie v pravom zmysle slova.

Reagovat
tomasinho

Však City v EL budou příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vravím, záleží od výkonov. Možných vyústení to má niekoľko...

Reagovat
tomasinho

Já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš v akom, alebo si sa na to už vy*ral?

Reagovat
smazaný uživatel

mě příde jako kopie Downinga, akorát pravonohej hraje výborně

Reagovat
tomasinho

Je levonohý.

Reagovat
fantomas

...jen teď hraje často přes nohu.

Reagovat
tomasinho

To je pravda no, dneska to zatím bohužel nevidím, někdy mít nova sport nestačí, musí se taky správně odstavit od televize máma.

Reagovat
vitasrp

Taky o nic nepřicházíš, je to děsná nuda...

Reagovat
tomasinho

ok, rainmana si přepnout nenechá. Mi bude stačit zítřejší vyloupení Emirates.

Reagovat
Counter

Furt lepší jak Chelsea v diamantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

To nedokážu objektivně posoudit.. Každopádně Mancini už tak trochu začíná mít ty své manýry, složil to dneska opravdu "zajímavě"

Reagovat
Counter

Už před zápasem Mancini prohlásil, že dá šanci posilám, Bellamy je zraněný, SWP už jsem neviděl ani nepamatuju, že by něco vážnějšího? Jediný, kdo tak přišel zkrátka je Ireland.

Reagovat
Mindas

SWP hrál naposled s United v CC a tam zahrál velice špatně. Minule nehrál a v dnešním rozestavení mohl hrát akorát místo Johnsona, u kterého se ale čekalo, že bude hrát v základu, protože v Hullu to slušně rozhýbal. No a nakonec jeho postavení byla dobrá volba, protože Adam patřil k nejlepším na hřišti. Jak říkáš, dnes akorát mrzí nenasazení Irelanda, kterého nahradil Vieira.

Reagovat
fantomas

Bolton to v druhý půli rozsekne. ManCity zase hraje profesorsky, doufám, že se jim to vymstí.

Reagovat
tomasinho

Mohl by aspoň bod uhrát, body potřebujou jako sůl a navíc by vzali body konkurentovi LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je obounohej aspon co mě příde, + pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne tak rozhodne nepríde. Je vyšší, ľahší, rýchlejší a celkovo technickejší, čo sa práce s loptou týka

Reagovat
fantomas

Ale Ricketts tam jednou vzorově odstavil od balonu Adeho. Minimálně za to u mě jeden palec má. Jinak se to dalo čekat, když je to primárně pravej/levej bek. Čekal sem to ještě horší možná. A Jackovi toho zatim vyšel fakt jen zlomek, odevzdává docela dost balónů a vůbec hledá většinou to nejsložitější řešení. Chtělo by to zjednodušit, jen bojovnost nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vieš, že mne išlo len o to namazanie Ademu resp. penaltový zákrok. Btw. ja osobne nechápem načo si Robinsona Bolton bral. Ok, je to poctivý kopáč, relatívne známa firma, ale pre mňa obranca, ktorý sa dopúšťa chýb, rýchlostne lepším nestačí a hlavne ten deficit nenahradzuje výbornou pozičnou hrou a pod. Nemusel som ho u WBA, nemusím ho ani v Boltone.

Reagovat
fantomas

Já ho tam zase vidim stokrát radši než Samuela. Ten je ještě min. o jeden stupínek níž než Robinson. To je takovej pořízek no, spolíhá na to, že ho od míče odstaví jen málokdo (a dneska se to taky snad nikomu nepodařilo) a že to za něj vyloženě odlítá ten před ním. On je tam hlavně od čištění a takové té černé práce. Není to ideální řešení, ale řikám - lepší jak Samuel a "přeofenzivělý" Gardner.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti verím, to je jasné...pridŕžal som sa len jeho osoby, navyše z pohľadu Boltonu, nemusel byť jediným riešením na trhu atp.

Reagovat
fantomas

Naopak mně se dneska zase krutě nelíbí Elmander. Hned bych mu jednu lísknul za to, jak vyřešil tu situaci asi 4 na 2 (3), když se sklopenou hlavou okamžitě po zemi vystřelil. Asi bych nejpozděj od 60. minuty začal hrát na jedinýho hrota a s Mattym a Jackiem pod Daviesem. Jinak s timhle nemehlem nevim, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nielen dnes a ani mne...

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
FuckT

a jak hra Wilshere 1 polcas??som to zapol tak v 30 minute a moc ho videt nebolo...som zvedavy nanho lebo zevraj je to najvacsi talent mlady

Reagovat
Counter

Bednář další gól Má snad gól na zápas v tomto roce...

Reagovat
tomasinho

Dostal šanci a ukazuje, že druhá liga mu sedne, navíc mu sedl styl na jediného klasického hrota doplňovaného křídly Thomasem a Bruntem, který skvěle řídí ze středu Dorrans.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak ti Olivere to Boro vyjde :))

Reagovat
tomasinho

Já bych ještě neříkal hop, nebylo by to poprvé, kdyby projeli dobře rozjetý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

:-) ešte sa to môže otočiť, len bojím sa Rovers, Hull v poslednom čase hrá so srdcom a darí sa im...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně,David .Dneska jsme to konečně,po dlouhé době,aspoň trochu my.

Reagovat
tomasinho

300. pro zítřejší střet Denilsona s Lucasem.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja aspoň červená karta alebo vzájomné zranenie, to by sa vám páčilo, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nebudu krutý a přát hráčům zranění, naopak Denilsonovi přeju hodně dlouhé zdraví a Wengerovu důvěru a Lucasovi konec vztahu s Rafou a sednutí se na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To predsa nepraješ hráčom...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafovi prajem pohlavnú chorobu a Lucasovi ? Poriandeho burliváka, ktorý by ho prevetral, napadá ma Sol Scumpbell...

Reagovat
tomasinho

Stačil by Thomas Gravesen nebo Stof Tofting

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tí nie sú teplí...

Reagovat
tomasinho

To nevadí, jednou se obětovat můžou.

Reagovat
tomasinho

Pro dobro krajana Aggera

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže Sol je černoch...

Reagovat
smazaný uživatel

pre dobro Lucasa..

Reagovat
tomasinho

když chceš černocha, tak jednoho mám. K čemu máme v týmu Babela? Sportovně přínos, tak aspoň nějak by mohl být prospěšný.

Reagovat
tomasinho

sportovně přínos žádný

Reagovat
smazaný uživatel

Pre estetické vyžitie klubu. Babel je predsa raper...

Reagovat
tomasinho

No jo, ty vlastně rapery rád. Tak další černoch je snad jen David Amoo, ale ten by chudák měl doživotní trauma a pak ztratil talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Čeká nás hotová tropická bouře...

Reagovat
tomasinho

V rytmu brazilské samby.

Reagovat
Counter

Reagovat
papos182

Reagovat
vicinda07

rozhodca v portsmouthe 1. polcas = KATASTROFA

Reagovat
Xavi8

Jak hraje Vieira?...Blbá Ordinácia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

ale zevrah som ajtak skoro o nic neprisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to povedal vrah, niet o čom...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedľa De Jonga je ako neskúsený mladík...

Reagovat
herbage

Jé, on hraje Wilshere? Tak to se podívám an druhou půli, Getzo, diskuse přesunuta po konci zápasu, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý pohyb, rozumie si s loptou, prihrávky obstojné - šikovný mladík...

Reagovat
fantomas

To třetí dneska ale hooodně pokulhává oproti jeho standardu. I když, to obstojné možná sedí no. Ale já sem zvyklej spíš na "vynikající".

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, obstojné je správne vyjadrenie, možno to vylepší, ale šikovný je o tom žádná :-)...

Reagovat
smazaný uživatel

No zatiaľ nič moc, hlavne kazí prihrávky a občas spomalí dobre sa rozvíjajúci protiútok.

Reagovat
fantomas

Bojí se no, jde to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v prvom polčase Bolton lepší, City tradične profesorská hra, a Barry zatiaľ dnes prekvapuje, a hrá dobre

Reagovat
fantomas

No dobře, možná o něco líp. To je tak maximální pochvala, kterou pro něj mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Snaží sa, behá viac než obvykle, a to je teda čo povedať.

Reagovat
fantomas

Mně přijde, že v ManCity běhá snad jen Tevéz...hlavně celá záloha působí dost staticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez behá aj po záverečnom hvizde

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, deJong štandartne nesedi na zadku, Zabaleta nehýri pohybom ako obvykle, ale taktiež, Johnson rovnako tak.

Reagovat
fantomas

Celistvej dojem je ale takovej. Johnsona až tak nepočítám. Ten dneska hraje jako křídlo víceméně.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson má v poslednej dobe prednosť pred Petrovom?

Reagovat
fantomas

V základu hraje prvně.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule proti Hullu striedal? Ja som to videl len posledných 20 minút vtedy.

Reagovat
fantomas

Jojo, ale docela krátce po přestávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak povedané, ako Weiss, len bez skillov...

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss je väčší flegmoš, on bez lopty takmer neexistuje na ihrisku.

Reagovat
FuckT

jj to je pravda..ale zase ked hra cely zapas tak je celkom velka sanca,ze nejaky ten gol vyrovi alebo da... MS je best priklad

Reagovat
smazaný uživatel

MS? To už vidíš do budúcnosti?

Reagovat
FuckT

myslim kvalifikaciu na MS :D ale na MS to moze potvrdit ;) a hodit tam jedneho Talianom xD

Reagovat
smazaný uživatel

Veď mal len jednu nahrávku na gól...

Reagovat
FuckT

no ale hodnotim aj vykon...v BA proti vam...v MC v poharovych zapasoch...neviem kolko dostal sanci...asi 2 ...gol a asistencia...neni to zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Polovtip, časť JE pravdivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, tí hráči sú úplne iní...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Citizens zatím nic moc, na to, ež hrají s tak slabým Boltonem je to vyrovnaná partie, ale důležité sou body a ty zatím City mají, Portsmouth teče jak sem předpokládal, ve Fulhamu ale překvápko nebude a Stoke to ještě určitě zremizuje....

Reagovat
smazaný uživatel

nee....STOKE...jeste vyhraje....

Reagovat
smazaný uživatel

ou ted skoda Tevez..Jinak pokud daji City na 2:0, ocekavam v 60.-70. min. prichod Lescotta za Vieiru s tim, ze se Kompany posune do zalohy..

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz ej tam

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ja se etd zrovna nedival, nevite proc odesel Toure?

Reagovat
smazaný uživatel

Shay štanderdne vynikajúce zákroky, ale občas brnká na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Derby 2 - 0 Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Tevez trefil břevínko

Reagovat
fantomas

Seš v nákym jinym časovym pásmu, ne? To se stalo tak před hodinou.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak ty ale já mám teprve 55. minutu

Reagovat
fantomas

Já 63.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo mě se to totiž pořád seká

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesport běží 65.

Reagovat
fantomas

Tam taky startujou ve stanovenej čas. To se ve skutečnosti povede jen málokdy.

Reagovat
Xavi8

kde byvas?

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

Tevezek,chudáček,jenom břevínko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Steinsson dneska slušnéj. Já čumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby-Newcastle 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lexess sa k tomu ešte nevyjadril?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to čekal. Už když hráli Rams u nás 0:0, tak byli o dost lepší, maj prostě zkušenější kádr a jejich hra Magpies nesedí. Dnes jsem tipoval, že prohrajem 1:3, takže jsem byl nakonec zdá se docela blízko

Reagovat
fantomas

400. pro Wilshera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

........hmmmmmmm tak ne ........

Reagovat
FuckT

no neviem..cakal som nieco viac,ked sa tu psialo,ze je o 3 triedy vissie jako Weiss...

Reagovat
fantomas

To tu nikdo nepsal, panebože.

Reagovat
FuckT

jj vlastne pisali ze o 2 .triedy..som si spomenul xD ale pisal to tu niekto...ale to je jedno...ten Adebayor ma sere

Reagovat
Azza

Reagovat
fantomas

Škoda Cohen.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně ´Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

Hej co všichni máte s tím, že maj Pompeys 2 červené, všude je napsané, že jen jednu a jednu Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

On rozhodčí jednu zrušil,prej .Tak už si to opravili..

Reagovat
Shevchenko

Nesleduje někdo Bury - Macclesfield ?

Reagovat
smazaný uživatel

City začínají mít v obraně škvíry... to se mi nelíbí

Reagovat
fantomas

Hm, a pak že je Vieira na hovno. Jinak prvotřídní koncovka. Je po zápase.

Reagovat
Chazy

*****

Reagovat
hefy

Tak to hřiště je vážně v dezolátnim stavu.

Reagovat
Chazy

Uz nemame ty hrace, kteri z toho tezili.

Reagovat
hefy

Jak to hrajou? Kdo je v útoku proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Jordiiiii

Reagovat
hefy

Teď už i indián díkybohu.

Reagovat
Chazy

Sme milionkrat lepsi a stejne to prokaucuje. No comment.

Reagovat
Chazy

Moreno.

Reagovat
smazaný uživatel

si Wilshere nak vyskakuje, vzhledem k tomu kolik mu je

Reagovat
smazaný uživatel

Ako centimetrov? Tak na Adebayora si vyskočiť musí...

Reagovat
herbage

Arsenal goal

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Robinson

Reagovat
fantomas

Hehe, Robinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jinak situace, kdy si Ade pohlídá ofsajdový postavení, je vážně nevídaná.

Reagovat
FuckT

jjj...a cele City sa nejak rozbehalo..dokonca aj napadaju...seru ma

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora a ten švédsky interracial Elm

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,Bobby je prostě základ

Ten Švéd,snaživý kluk.Původně přišel do rezervy,max:na lavičku ale máme hodně zraněný kádr,tak se dostal na hřiště a vede si celkem dobře

Reagovat
smazaný uživatel

No čaro nechceného

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře je tam Bolton řeže Robinson paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Robinson, to je fakt dement. Ten Mattyho zákrok dobre vidieť nebolo, ale pri ceste do pokutového územia s ním zas utrúsil s vyškerenou tvárou nejakú tradićnú poznámku na sudího, čo bolo evidentne zrejmé, pričom sám fauluje jak hovado a ako penalta, tak žltá za faul na SWP boli jasnejšie než Slnko

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor krásné zpracování a ta přihravka

Reagovat
smazaný uživatel

At už je zítřek....a konečně se v PL bude něco dít,bo dnes to je .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby zápasy Big 4 byly něčím zajimavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AV-M´U a Everton-CFC a Ars-LFC i WHU-Birming. bude rozhodně zajímavější než to co se událo dnes....ale to je věc názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Okaka Tak se ukaž,chlape..

Reagovat
fantomas

...už se ukázal, když ze dvou kroků netrefil bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

No,tak má šanci to napravit

Reagovat
smazaný uživatel

Bednářovi to posledne slušne páli...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že za Wigan nenastoupí Moses jsem na něj zvědavý, jestli je tak dobrý jako na fifě a manažerovi tak má Wigan poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, jak dobrej je ve fifě, ale talent je to obrovskej. V Palace se mi strašně líbil, uvidíme jak s ním naloží Bob, který bude radši stavět produktivního Jasona...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě maj záložníka McCartyho, který přišel z Hamiltonu před sezonou, velký příslib do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se zatím uvedl hodně dobře, navíc dal moc hezkej gol proti Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

jj Wigan má budoucnost, stejně jako Everton-Gosling, Baxter, Rodwell to vypadá slibně

Reagovat
smazaný uživatel

Vo fife je excelentný aj Baxter, reálne v Evertone zatiaľ nula bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

jj šak právě můj útok je Moses-Baxter

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, mladí, vydržia celú kariéru a rýchli sú aj po 30tke ako za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

jj teda aspoň na 2009 na fifa 10 jsou taky největší talenti ti dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Baxter je tam stále, ale Mosesa som v 2010 nepostrehol, alebo nekupoval, momentálne mám v útoku s ním Derdiyoka, z Leverkusenu a Karademiza...

Reagovat
smazaný uživatel

*Karadeniz

Reagovat
smazaný uživatel

jj Karadeniz je aj v 09

Reagovat
smazaný uživatel

V 2009 som mával často aj Feghouliho..teraz je v Grenobli

Reagovat
smazaný uživatel

Mosesa vždy kupujem na začiatku kariéry, a do brány Smithiesa, ale ten chytá za Huddersfield, pred 6 rokmi som tam kupoval Teveza a ten ma nikdy nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

jj a ještě Nordveita

Reagovat
smazaný uživatel

Meyler 85 on 87 ČK

Reagovat
FuckT
Reagovat
smazaný uživatel

x-krát a viac to už nechcem vidieť, pokiaľ nemusím

Reagovat
hefy

Chazy: Tak, ale o ''Zákrok týdne'' máš postaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan sklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

ma tiež

Reagovat
hefy

Lee Camol dostal dnes rudou, to je skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Stokies Zase z toho mohla být i výhra, ale Wiganu jsem prohru nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak angličania ma dnes na tikete nesklamali, Swindon, Bury, WBA, City, Fulham, k tomu Werder, akurát žabožrúti z Rennes ma odpálili u štvrtoligistu....

Reagovat
smazaný uživatel

Hull zas mňa sklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

*Wigan, šibe mi, idem spať, dobrú...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, avšak podávať Wigan je pre sázkara úplné dobrodružstvo. V nich sa ani čert nevyzná.

Reagovat
smazaný uživatel

Všal hrajú až zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt Hull dneska nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Pompeys

Reagovat
fantomas

Hezky Pompey.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans neskutečně

Reagovat
Xavi8

City Fulham moj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

City Fulham Swindon Bury WBA ...Rennes

Reagovat
smazaný uživatel

V Championship je to narvaté , medzi zostupovým pásmom a playoff je len 12 bodov rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

nj Blackpool, Swansea či Cardiff v PL by bylo zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Na tú Swansea som zvedavý, Martineza by mohli za polroka vykonúť z Wiganu a vrátiť sa k nim, ale nemyslím, že by mali ambície sa do Premierleague tak rýchlo dostať.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je vůbec s QPR je to tak dva roky velké anbice nový majitel, "chceme postup" a nějak furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni sú práve ten prípad, že mať peniaze nie je všetko, nemôžu si na každého ukázať a kúpiť ho, musia si vystačiť s druhým rangom či nádejnými futbalistami, ktorí inde nepochodili, zrejme tam chýba futbalové myslenie manažmentu.

Reagovat
Chazy

Ale vubec, oni se proste a jednoduse o ten klub nestaraji, zadny finance do toho nedavaji a jen stridaji manazery. Tam prece nejsou ambice vubec zadny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím do toho, v tom prípade, tam ten klub je len pseudobohatý, a tie peniaze sú tam len akože, aby sa o nich písalo?

Reagovat
Chazy

Tezko rict, ale zadna velka financni stabilizace, obmena kadru, planovana prestavba stadionu neprobehla, neprobiha a ani se o tom nemluvi. Zatim se tam udelalo jen to, ze se zvysilo vstupny a vystridal se nespocet manazeru. Jednou to bylo i proto, ze si stezoval, kdyz mu nejlepsiho strelce bez jakykoliv domluvy pustili na hostovani. To jen tak aby sis udelal obrazek jak to tam vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

A ako na to reagujú fanúšikovia? Briatoreho by som hnal svinským kroko, šlo mu len o medializáciu, aj keď tých hráčov tam majú celkom slušných, a predsa len malý progres urobili, za posledné roky. Ale sú v strede tabuľky, pri narvanosti Championship, môžu ešte aj postúpiť aj vypadnúť.

Reagovat
soukup

tolik sympatických týmů a ty vybereš zrovna tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff nemusím, Blackpool mi netrhá žily, ale Swansea

Reagovat
herbage

Getzo, jsi tu ještě nebo jsi nadobro zmizel?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal FC - Liverpool FC 2:1

West Ham United - Birmingham City 0:1

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 0:2

Aston Villa - Manchester United 1:1

Blackburn Rovers - Hull City 2:1

Everton FC - Chelsea FC 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten West Ham... kéž by

Reagovat
Tomanatura

Zvedajici se forma a zase Aston Villa. Remiza jak vysita. Snad nezklame Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je rozjetá, Čech ve formě a Everton bez Fellainiho a Pienaara.........uvidime

Reagovat
Amos

Chelsea vyhraje o dva goly ..

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you reds!!!YNWA

Reagovat
Tomanatura

NAYWni?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
scholes18

Reagovat
j_mrazik

Jedině YMCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

čaj JEMČA vole :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné, aspoň ten Garry má vkus, keď už nič iné

Reagovat
j_mrazik

Gary je osobnost, ten toho má. Jenom bych viděl problém ve světle.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Chelsea 2, Blackburn - Hull 1, Arsenal - Liverpool X2, Aston Villa - Manchester United 1, Wolverhampton - Tottenham 2, West Ham - Birmingham 1

Reagovat
smazaný uživatel

GLORY,GLORY MAN.UNITED! aston vila:MAN UNITED 0:2,Everton:Chechechelsea2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tebe holenku znám!!!!

Reagovat
Amos

Tak to si už WENGER dělá prdel nebo co? on by se už fakt měl probrat , protože podle prohlášení Hill-Wooda chce Gallas odejít z Arsenalu kvůli tomu,že mu Wenger nabídl smlouvu pouze na rok , kdežto on chtěl na dvě sezony.. Jestli nechá odejít Gallase , zanikne jediná věc , která nám ještě jakžtakž funguje , stoperská dvojice , koupí na jeho místo 15 letýho fracka a myslí si,že je to vyřešeno? .. Když dá Rosovi kontrakt na 2-3 roky , tak proč nedá Gallasovi,kterej podává dobrý výkony? .. Nechápu ho , prostě říkal jsem si AW know's ale teď to vypadá ,že AW doesn't knows ... Místo slibovanýho titulu , rozprodává největší hvězdy , nedokáže kádr udržet pohromadě , s kecama typu : Pokud hráč chce , tak ho nebudu držet .. Takže kdyby Ronaldo řekl , chci zpátky do Realu , tak ho snad pustěj? .. Kurna co to je ? .. Prostě to nedokážu pochopit , jak chce vyhrát titul , když každej rok odejdou nejméně dva důležití hráči .. Jestli tuto politiku ještě někdo chápe,tak budu rád , pokud mi jí vysvětlí , protože v létě podepíšeme fracka Chamakha , kterej za pár let odejde způsobem , jako Adebayor , odejde nám Cesc , protože je na všechno sám , odejde nám Gallas , protože mu nenabídne delší smlouvu , odejde nám Eboue , protože nehraje často a nakonec nám odejde i Arshavin, protože mu dojde,že nic nevyhraje ..? Tento scénář se mu líbí nebo co? .. Nechápu to , Arsenal byl vždycky považovanej , za TOP klub , ale s výchovou "nové generace" se z něj stal nadprůměrný tým , který je o třídu níže , než Chelsea,Manchester United,Real,Barca,Inter...

Ikdyž nám stále fandit budu , tak asi brzo začnu prahnout po změně trenéra .. zatím jsem spokojený , ale pokud nastane úprk hráčů z Arsenalu v létě , tak bych přivítal i úprk AW například do Realu .... Jen ať jim rozprodá hvězdy a začne budovat "novou generaci" .. Je to skvělej ekonom,trenér,ale nezvládá přestupovou politiku a strategii .. Bože hned po ránu mě takhle na**at

Reagovat
Amos

*chci zpátky do Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, hráčom nad 30 ponúka vždy len na 1 rok, jej jedno akú majú výkonnosť.

Reagovat
Amos

Ano je to klasika , ale je to naprostá volovina .. Teď čtu,že se Fabregas už dohodl s Barcelonou , prej zbývá už jen domluvení na výši odstupného Arsenalu ..

Reagovat
j_mrazik

Jdi do prdele s takovejma zprávama.

Reagovat
Amos

Do prdele by mělo jít vedení Arsenalu ... důležitý hráče by měli udržet , ne je prodávat , jak na trhu

Reagovat
j_mrazik

Máš pravdu, že i mne už unavuje argument: Oni dorostou další, nebo máme dostačující alternativu. Tohle nás dopředu neposune. Liga se víc vyrovnala a my jdeme pořád dolů. Ostatní nás dohánějí, naštěstí Liverpool je ve větší pr...., Chelsea je teď válec a ManUtd to vždycky nějak ukope.

Reagovat
Amos

Příští sezonu pokud odejdou tito hráči bude před náma i Liverpool,Man.City,a jeden z trojice Everton/Aston Villa/Tottenham.... Takhle to dál nejde , co se z Arsenalu stává je hrůza.

Reagovat
Chazy

Chelsea je prd valec, relativne jsou to haluzaci, zas tezi z priserny PL sezony :)..

Reagovat
Amos

Zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
Chazy

Nejsem pres Barcu zadny expert, a to ani zdaleka, jen se zajimam. Maji tam pro nej v sestave misto?

Reagovat
Amos

Právě , že nemají , hrál by každý druhý zápas podle mě , překážel by si s Xavim a v Repre má pokud se nemýlím Xavi taky přednost.. Z jeho pohledu naprosto nesmyslnej odchod , alespon v tuhle dobu.

Reagovat
Chazy

Tak uvidime, vis ze podle serioznich zprav uz tam vlastne hraje Mascherano.

Reagovat
Amos

Tak podle mě to taky je kec s tim Cescem,ale jde tu spíš o to , že se ty drby zvětšují a zvětšují,až na ten přestup dojde...

Reagovat
Chazy

Protoze je tohle holt u vas uz brany jako samozrejmost, ze kdyz nejaky hrac doroste, tak odejde do jinyho velkoklubu. Docela vam fandim, aby zustal - kdyz udrzite jeho, treba se bude darit lip hlidat i ostatni hrace. V tom je problem AFC, u vas nemaji zadny vzor, kdyz tam neni zadny Giggs, Scholes, Neville, Terry, Gerrard... jak pak maji dojit k tomu, ze maji v AFC zustat, i kdyz nevyhravaji trofeje a jen o ne bojuji.

Reagovat
Boban

problem je, ze uz ani nebojuji... nebo se to tak aspon uz ani neda rict, v LM je uz po nekolikate za sebou vyradil konkurent z Anglie, PL byva uz v lednu spise teoreticka a FA a CC je spis pro mlade, kde je nasledne, po nekolika zarivych momentech, nekdo vyradi

Reagovat
Chazy

MU nekolik let fungovalo stejne, vypadlo i ze zakladnich skupin CHL a o nejvetsi hvezdy stejne neprislo. LFC takhle funguje take a stale si ty nejdulezitejsi hrace udrzi. Proc AFC ne? :)

Reagovat
Boban

koukni co si vybira AW za hrace, oni berou Arsenal jen jako zamestnavatele (navic je AW docela skrt a nechce preplacet hrace, ktere jinak neudrzi) a prestupku ke svemu vysnenemu klubu (ci pak za vetsima penezma), v Arsenalu jses videt, diky jeho renome, dostanes se diky uzsimu kadru i spise na hriste, udelas 1-2 dobry sezony a uz ti odjinud nabizej vetsi prachy

Reagovat
Boban

MU, Live... koukni co jsou jeho opory, Britove (pro ne byl MU spicka, kdyz vyrustali, prali si byt v tom klubu a hrat za nej)... teda diky Rafovi jich uz v live moc neni, ale momentalne je snad nejvetsi krize od vyhry v LM, tudiz se da proverit jak jsou na tom s loajalitou

Reagovat
Chazy

Joo, ale i Mascherano, Reina se jim drzi, kdyby ho nevyhnali, zustal by urcite i Riise. Oni tam proste maji asi v tomhle smeru trosku lepsi atmosferu v kabine, coz vytvari ti hraci, kteri hraji v klubu dlouho a je na nich znat, ze maji ke klubu poradny vztah. Ono to urcite nejakym zpusobem pusobi. Wigan taky lip udrzuje hrace od ty doby, co prisel jako manazer clovek, ktery je prakticky hracskou legendou klubu a dokaze do hracu vstipit tu vernost a uctu k tymu.. alespon tedy trochu..

Reagovat
Amos

Tak to v Arsenalu odešlo s odchodem Vieiry,Bergkampa,Henryho,Seamana aj.. a zase pěkných pár let to tam nebude.

Reagovat
Chazy

No prave .. byla chyba to takhle nechat rozpadnout, i kdyz s tim treba bylo tezky neco delat.

Reagovat
Chazy

Kazdopadne mi jde o to, ze kdyz treba Fabregas zustane a urcitym zpusobem bude pusobit jako klubista, udrzite dlouhodobe Ramseyho a Wilshera, muze to zas fungovat. Pak budou lip vypadat i hraci jako Almunia, kteri se drzi v tymu dlouho. Jen je dulezity tam mit nejakyho toho vudce, ze kteryho fakt vyzaruje, ze mu ten Arsenal neni ukradenej, coz tam momentalne chybi..

Reagovat
Amos

Fabregas v podstatě dokazuje oddanost Arsenalu každým zápasem .. Stačí se po zápase podívat na Cesca a třeba takového Gallase , kterej se tam směje po prohraném utkání s Evrou .. Cesc zklamanej slzy na krajíčku a radši jde do kabiny.. podle mě on by mohl být ten vůdce,ale musíme ho udržet , pokud to AW zvládne , tak si u mě šplhne , pokud ne , přijde Gorcuff , Hazard nebo někdo takovej a bude to pořád dokola ... Kdyby alespon Henry přišel zpátky.

Reagovat
Amos

Nejsou to Angličani , nejsou to srdcaři , nejsou od mala fanoušky Arsenalu ... Kdybych tam byl já , tak bych kariéru tam zakončil na 100% a to jen kvůli tomu,že jim fandím od 7 let.

Reagovat
Chazy

Jojo, zadny Adams a Parlour uz u vas neni :)

Reagovat
Amos

Přesně ..

Reagovat
Amos

Přesně , takový hráči už u nás nejsou , zlatej Bergkamp .... Chce to Angličany a aby se prosadili .. pokud se prodají tito hráči,tak vidím zase tak 10 let bez titulu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc Fabregas se v létě z Arsenalu do Barcelony stěhovat nebude. Některá média přinesla informace o tom, že se katalánský klub se španělským záložníkem již dohodl, Barcelona to ale nyní popřela na svých internetových stránkách.

no tak vidíš... mě tyhle zpra´vy o Cescovi nechávají chladným...

Reagovat
Amos

Mě to chladným nenechává , dřív nebo později to přijde , ale doufám,že v tu dobu už bude Ramsey schopný ho nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto, že to někdy přijde mi přijde zbytečný u každý "zaručený" zprávy kopat rozhořčením do monitoru. Až to přijde, tak to přijde, nemá cenu se tim nějak zabývat. A já osobně taky doufám, že zůstane do tý doby, než ho Ramsey dokáže nahradit.

Reagovat
Amos

Jj , ale je to pořád dokola , už mě to s**e

Reagovat
j_mrazik

Gallase by podepsat měl. Pak už tam případně moc hráčů, kteří by to hecli, není. Nebo já nikoho nevidím. Není tam žádnej bulldog. Taky mne to hodně štve. Já jenom doufám, že teď porazíme aspoň Liverpool. Zajímalo by mě, jaký má Wenger povely od vedení.

Reagovat
Amos

Wenger má volnou ruku .. potřeboval by od manželky dát facku nebo nevim .. jemu nedochází , že když prodá Gallase a na 99% i Cesca,tak budem rádi za Evropskou Ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby je prodali!A to teprve budou nervy drásajici zápasy s boltnem,stoke atd.

Reagovat
Chazy

V tomhle smeru by to pomohlo.. budou daleko zajimavejsi zapasy s Tottenhamem, kdyz i Spurs budou mit sanci neco uhrat :))

Reagovat
Amos

Ano a miliony fanoušků Arsenalu by dostalo infarkt..

Reagovat
Boban

tak ona se z Arsenalu misto konecne stanice stava prestupni uz docela dlouho, AW styl by se uplatnil tak pred 20 lety, ne ted, kdyz je ve fotbale tolik penez, prestupovou politiku a strategii zvlada, bohuzel ne na urovni velkoklubu jakym Arsenal byl (ano byl, diky Wengerovi a jeho politice upada), s timhle to funguje v takovym Portu, ale pro evropsky velkoklub je takova politika fotbalove destruktivni (ekonomicky je vsak prospesna, otazka je jen, co je pro klub cenejsi, penize, nebo trofeje? u AW to vypada na to prvni)...

Reagovat
Amos

U něj ať to vypadá jak chce , důležití jsou fanoušci,pro ty se ten fotbal hraje a pokud nebudou trofeje,nebudou fanoušci,nebudou prachy z dresů , nebudou hvězdy,nebude LM nebudou peníze , budou finanční problémy a až pak odejde Wenger do důchodu..

Reagovat
Boban

pokud vim, tak v Arsenalu nema majoritni podil nikdo a je to spise jak nejaka akciovka, pro ne je Wengerova politika idealni volba, pravidelny prijem, male naklady... opravdu nevim co je donuti ho vykopnout...

Reagovat
Amos

Já doufám,že nás koupí Kroenke.

Reagovat
Boban

a jak to bere? je fanda? nebo to bere obchodne?

Reagovat
Amos

Fanda.. říkal,že i kdyby nebylo výhodné koupit akcie Arsenalu,tak by je koupil,jelikož fandí od mala .. Myslím,že má ještě nějakej tým v USA basket myslím a taky jim fandil od mala.. Pokud by nás opravdu koupil , tak věřím tomu , že by trofeje přišly .. Usmanov by nás zase chtěl jenom jako hračku , ale trofeje by přišly taky , jenže způsobem alá Chelsea , Man.City

Reagovat
Boban

kazdopadne vykopnout Wengera a nahradit, nejlepe Britem...ma Arsenal nejakeho byvaleho hrace, co trenuje na ostrovech? v tomhle jaksi prehled nemam, z MU jich je slusne, tak snad i vy...

Reagovat
Amos

Moyese/Adams/Bergkamp/Deschamps/Rijkaard - podle mě potenciální nástupci ... ale Adams dělá scouta u nás a Bergkamp pracuje s dětma v Amsterdamu , na ostrovech mám tušení,že netrénuje nikdo od nás..

Reagovat
smazaný uživatel

Pat Rice no, ale zase udělat z asistenta hlavního trenéra nemusí vždy vyjít...

Reagovat
Amos

Už taky neni nejmladší a hlavně , šel by v jeho stopách , to nechci.

Reagovat
Amos

jej s tim věkem srry neuvědomi jsem si , že mluvim o Petovi.. jinak stejně , nechtěl bych ho nějak..

Reagovat
smazaný uživatel

ja to taky nevidim jako ideální a snad ani reálný, jen že splňuje Bobanovy představy...

Reagovat
Amos

Jj to splnuje...

Reagovat
smazaný uživatel

hughese do londyna..ikdyž vlastně radši ne.gunners nesnaším, a on by je eště zvedl na druhého fleka

Reagovat
Amos

To by nebylo špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

aha,takže fanda arsenalu.. co ja se tady stebou zahazuju ... né samozřejmě vtip

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi kříží House s fotbalem naprd tohle

Reagovat
Amos

si house stáhni odkazy a titulky máš na www.doktorhouse.net

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm titulky mam rad ten český dabing a Česky pojaté vtipy

Reagovat
Amos

tak to jsi výjimka .. právě že v originálu je to mnohem , mnoohem lepší .. stejně jako u HIMYM ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak co sem viděl tak house je dabovaný celkem s přehledem..

tak himym BBT lost bratrstvo neohrožených a další a další ten dabing je k blití

Reagovat
Amos

tak to bez debat, ale podle mě i ten house je lepší originál.

Reagovat
smazaný uživatel

každý original je lepší než dabing to je jasné... jak říkam u house nevím ale jde o to že 1% dabingů neurazí a o nic tě nepřipraví a můj subj.nazor je že tam patří i ten muriňovský doktor

Reagovat
Amos

ok :)

Reagovat
smazaný uživatel

ty kašli na house a tam se snaž at je ten výkon u lajny lepší než minule !

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto říkal, že se dívat můžu, že zaskočí Ferreira

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom everton může slavit

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

kdo je podle vás lepší pravej obránce glen johnson nebo maicon???

Reagovat
smazaný uživatel

Hlen Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Glen

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon o třídu

Reagovat
Amos

Maicon .

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne? Schopnosťami? - Ani jeden - zranenie/forma, inak túto sezónu Johnson. Maicon - širšia paleta schopností.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je Richards

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson, bez debat...

Reagovat
smazaný uživatel

ne jinak ja se priznam, ze nemusim ani jednoho, ale proste kdyzs e to tak veme, tak bych v repre videl radsi Richardse, nez Johnsona..a Alvese radsi nez Maicona..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal FC - Liverpool FC - 02 (kdybych si mel vybrat jedno, spis 2)

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně věřim,že to dneska Arsenal zlomí a vyhraje.Jinak doufám v zaváhání Chelsea na Evertonu.Tipuju výsledek 1:1 .

Reagovat
smazaný uživatel

Nej pravej obrance je Rafael Da Silva

Reagovat
smazaný uživatel

"obránce"

Reagovat
fantomas

Dneska remíza 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro výhru Chelsea a Aston Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co bereš za léky?

Reagovat
smazaný uživatel

co bereš za léky?

Reagovat
smazaný uživatel

co bereš za léky?

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁ "děda" je tady... a proč se 3krát opakuješ? Koktáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi byl cely den ty troubo ze stamford bridge?Pro smuteční kvítí a kapesniky?To je dobře.Dneska se ti budou hodit!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si snědl hoodně nepovedenou "vtipnou kaši" co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

603. pro výhru Arsenalu , remízu Chelsea a prohru United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

No,ty jsi taky bavič

Reagovat
smazaný uživatel

To je "místní" kašpar...

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád že si nepoužil hrubější slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak očekávaná sestava: Reina-Carra,Škrtel,Agger,Insua-Masch,Lucas-Dirk, Steve, Maxi- Ngog

škoda, že není v nominaci Aquilani, jinač na lavičce už je konečně po zranění Martin Kelly A místo Maxiho bych postavil Rieru.

Reagovat
Xavi8

Arsenal?

Reagovat
tomasinho

O ty se nezajímám, ti mi stačí až před zápasem, stejně dneska body pocestujou do Liverpoolu.

Reagovat
papos182

Vse se dalo cekat, az na Maxiho. Myslel jsem, ze tam da odpocateho Rieru. Na druhou stranu alespon nezmenil viteznou sestavu.

Reagovat
tomasinho

Akorát Škrtel za Kyrgiakose no.

Reagovat
Counter

Výsledek dnešního zápasu se dá shrnout do jediné otázky: Tak kolik gólů dá Aršavin tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

O čo sa stavíme, že práve preto, že to tentoraz všetci čakáme, nebude tomu tak, z trucu?

Reagovat
tomasinho

Ani jeden, zase se z něho dělá expert, loni měl formu, dal 4 góly. Letos jenom využil psychického zkratu Johnsona. Zas takový player to není, navíc formu má bůhvíjakou a navíc na hrotu je ztracený. Já to dneska vidím na gól Steveho po nadajvované penaltě v poslední minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Kto z trojice Steev, Ngog, Lucas bude hriešnikom tentoraz?

Reagovat
Counter

živě si to dovedu představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak dívám na sestavu Poolu, tak bysme měli tohle utkání zvládnout. Sice se zvedli, ale hráči jako Maxi, Lucas a Ngog se nemůžou rovnat útočné síle chelsea a ManU... věřím že utkání zvládneme, pokud nebude Šava na hrotě, můj tip, stejně jako na podzim: 2:1 pro Arsenal

Reagovat
tomasinho

Sestava Arsenalu mi nepřijde teda nějak kvalitnější, než ta Liverpoolská.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně je podle mě lepší arsenalská obrana..golmana má určitě lepší Pool... záloha by mohla být +- vyrovnaná i když kvalita je podle mě na straně arsenalu... a pokud bude hrát bendtner má arsenal lepšího útočníka... podle mě má arsenal momentálně lepší kádr... ale máme štěstí že nehraje Torres, jinak bych moc nevěřil že vyhrajeme... no uvidíme při zápase, jestli jsem měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde můžu sledovat Everton? předem díky.

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net, rojadirecta.com, myp2p.eu...šak si to zabookuj doprčic

Reagovat
smazaný uživatel

rozkaz ! provedu !

Reagovat
smazaný uživatel

rozchod!

Reagovat
smazaný uživatel

I když se nechal Arsenal jednoduše složit od MU a CFC, tak věřim, že na takový šupáky jako je Liverpool pořád má. Pokud nepřijde nějaká blbá individuální chyba, tak by mohl vyhrát.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Téměř suprová sestava

Almunia - Eboue Gallas Vermaelen Clichy - Song Fabregas Diaby - Nasri Bendtner Arshavin

Jen Clichy tam nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve proti nám, škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

clichy bude zase hořet... ale jinak jsem spokojený... hlavně že denilson a walcott sedí, to sou vážně tragedi

Reagovat
terry

Čech - Ivanovič, Carvalho, Terry, A. Cole - Lampard, Mikel, Žirkov - Anelka, Drogba, Malouda

Je sice pěkné, že Carletto dává šanci Žirkovovi, ale v tomhle systému to prostě nechápu. Jura měl hrát místo Maloudy nebo vůbec, takhle to zas nebude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by byl Ballack místo Žirkova a Joe místo Maloudy

Reagovat
vitasrp

Tak Ballack poslední dobou nic moc nehrál.. Navíc tohle je zase klasická Ancelottiho rotace, on prostě musí v sestavě skoro pokaždý udělat aspoň tu jednu změnu, takže ani nepřekvapuje, že si tu lavičku "vylosoval" Němec..

Reagovat
panca

co to je za rozestaveni?? 4 3 3?? a kdo je pravy kridlo a kdo pravej zaloznik??

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trd makový, to je váš "stromček"

Reagovat
terry

Jaký stromeček? Tohle je jen zas naprostá slátanina, chaos.. nemá to vůbec smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chaos sa nazýva 4321 a je Carlettovým obľúbeným korením...Mal by si konečne začať písať zostavu tak ako je. Malouda spoločne s Drogbom a Anelkom na jednej úrovni takmer nie sú.

Reagovat
terry

No jde o to, že s těmi hráči, co do stromečku nasadil, to chaos bude. Žirkov prostě nemůže hrát ve středu zálohy a něco tvořit. A pokud se posune na kraj, bude si tam překážet s Ashleym a Maloudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...

Reagovat
terry

Došla slova?

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená - á sakra, napísali sme naraz to isté, ja som ťa pochopil ty trúba, hádam to nebudeme musieť opakovať ak aj myslíme to isté...

Reagovat
terry

Já si toho pod tím všiml až potom. Tak se hned nerozčiluj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto tu hovorí o rzčúlení... Si máš všímať skôr, než breptať o dochádzaní slov

Reagovat
smazaný uživatel

Len dopním, že v AC na to aspoň mal Ambrosiniho a Gattusa - tu na to využíva Lamparda s Žirkovom ( ) pričom ten má ešte pred sebou Maloudu, čo vo finále vytvára ten tvoj - chaos.

Reagovat
panca

dobrej chaos!!! zadne hrac na pravou stranu a 2 stejni hraci malouda a zhirkov

Reagovat
smazaný uživatel

S Žirkovem souhlas, ten tam zas bude utopenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Se vážně musím smát, když vidím, kde Ancelotti staví Žirkova, celou kariéru hrál křídlo a teď má tvořit odněkud ze středu zálohy...Ale tak alespoň, že hraje čím dál tím častěji...

Reagovat
terry

Mě to neuvěřitelně sere. Prostě on snad v Chelsea ještě na svém postě nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké snáď, veď nehral...

Reagovat
vitasrp

Holt má to těžký, jeho oblíbenou pozici prostě v současným rozestavení CFC nenajdeš..

Navíc je to dokonalá ukázka toho, jak klidně i TOP hráč může být týmu zbytečný, když byl přiveden na základě doporučení bývalého trenéra a tomu novému naprosto nezapadá do koncepce..

Reagovat
terry

No jo no. Ale tak prostě proč ho tam nehodí místo Maloudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, akurát som to chcel povedať. Veď jeho pozícii vadí jediný hráč Malouda. Ten ale ojektívne momentálne nehrá zle, takže sa Carletto v tomto dá pochopiť. Kiež by však v Chelsea nebol. Lepšieho si ho aj tak pamätáme z Lyonu a tie roky čo v CFC zabil tou hrou, ktorá mu nešla sa mohli investovať inak. Bohužiaľ, momentálne ho proste Jura neposadí...

Reagovat
terry

Jura nedostal prostor ho posadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Viď. visraprt Neviem čo by som ešte dodal.

Reagovat
vitasrp

prsvita když už..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ Malouda je dobrý, hraje zaslouženě, Žirkov, co jsem ho viděl, tak si ještě bude muset zvykat, svoje si odpracuje, je to zatím takový průměr, chybí mu sebevědomí, kterým hýřil v CSKA, časem to do sebe dostane, o tom nepochybuju, ale musí zlepšit v prvé řadě angličtinu...

Reagovat
terry

A v druhé řadě musí hrát, jinak to, co jsi zmínil, nikdy nenabere. Jak už jsem tu řekl, on prostě na tom Maloudově místě ještě nedostal prostor, aby ukázal, zda na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem v čom je problém. Rus by sa anglicky mal naučiť rýchlejšie než makarón, podľa mňa

Reagovat
vitasrp

To já netuším a už vůbec mi neleze do hlavy, proč v rámci rotace je Carletto schopnej v různých zápasech posadit Essiena, Anelku a klidně i J. Colea, ale Francouz hraje prostě neustále.. Jako na jednu stranu se nedivím, letos má výkonnost fakt dobrou a ještě k tomu přidává dobrou produktivitu(oproti většině loňské sezóny ohromný pokrok), ale zase není tak důležitý, aby si prostě nemohl sednout..

Nevím, jak ty, ale mě by dneska výhra totálně překvapila, vzhledem k naší tragické formě venku očekávám ztrátu.. Ale snad se budu mýlit..

Reagovat
terry

Já nevím, ale prostě dneska se toho zápasu zas tolik nebojím. Vím jak umí být Everton silný, ale chybí Fellaini a Pienaar, což by mohlo být znát. Navíc sázím na Drogbu.

Reagovat
vitasrp

Snad máš v tomhle pravdu.. Pamatuju si, jak před venkovním zápasem s AFC jsem říkal, že bych byl rád za bod, zatímco tys valil oči, protože si očekával "jasnou" výhru.. Tak doufám, že budeš znova lepším prorokem..

Reagovat
terry

Přemýšlím, že bych vsadil :))

Reagovat
honziss

Ty vole to si Zola dělá prdel ne? Kováč v základu a Noble s Collisonem na lávce. To je na blití. Zas se celý zápas strachovat, co tam ten krajan vymyslí. Ale teď koukám žádný stream není, takže to vlastně ani neuvidím. Možná že dobře že tak.

Reagovat
terry

Reagovat
Ted

Náhodou mi se ta záloha zamlouvá, už před zápasem jsem si říkal, že by to nemuselo být špatné. Kováč dozadu, Parker volnost pro hru dopředu. Zatím to funguje, dokonce jsem na Kováče snad ani jednou nenadával :) (zato Faubert opět nezklamal)

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa jen na střídačce

Reagovat
terry

Zajímalo by mě, kde je ten Kakuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky, ale asi zraněný jinak si to nedokážu vysvětlit proč je na střídačce Matič a Kakuta ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na obrovskou kritiku Aršavina v posledních diskusích. Je z formy, nejsem s ním spokojen, na druhou stranu poslední zápasy, třeba proti Aston Ville nejlepší hráč kanonýrů a proti Manchesteru jeden z mála z Arsenalu, kdo byl směrem dopředu nebezpečný. Posledně proti Chelsea jsem to neviděl a prý hrůza. no tak snad mu opět přinesu štěstí...

Tipuju dva kousky.

Reagovat
terry

Tak on nebyl podle mě zas tak špatný, ale prostě to tahá moc na sebe, pro tým proti Chelsea prakticky nehrál. Ale je fakt, že to je taky svým způsobem dost těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově se mi v ofenzívě Arsenalu, až na Fabregase a zraněného Van Persieho, nelíbí tuto sezónu vůbec nikdo...

Reagovat
terry

Nikdo jinej tam moc není.

Reagovat
Amos

Liverpool:

Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Lucas, Mascherano, Kuyt, Gerrard, Maxi, NGog

subs: Cavalieri, Aurelio, Riera, Babel, Degen, Spearing, Kelly

Arsenal:

Almunia, Eboue, Gallas, Vermelen, Clichy, Song, Fabregas, Diaby, Arshavin, Nasri, Bendtner

subs: Fabianski, Campbell, Rosicky, Denilson, Traore, Walcott, Sagna

Reagovat
terry

Jinak potom poprosím číslo na Sopcast, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani rojadirecta ani myp2p sopcast nenabízí

Reagovat
terry

A kde se mám koukat?

Reagovat
vitasrp

Má někdo vůbec nějakej link, kde se to dá sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne...

Reagovat
vitasrp

Mám tohle zatím

http://www.freespor.net/

Reagovat
vitasrp

Dík moc..

Reagovat
terry

Zkurvenej justin.tv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To je fakt nádhera, že se na to nemůžu nikde pořádně podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeraj Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. to máte za tie reči voči hrubasovi Asi vás uriekol.

Reagovat
vitasrp

Mě vůbec děsně štve, že tohle kolo je vložený, protože tolik zajímavých zápasů pohromadě se moc často nevidí..

Reagovat
vitasrp

Villa..

Reagovat
Jollae

United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

dokonce i na blackburn - hull je sopcast nez everton - chelsea

Reagovat
FuckT

do je kurva ten rodriguez...???dojebavac breakov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hod sem prosím tě link na MU -AV dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

nani tak snad villa....

Reagovat
vladis271

čo spravil ten nesympatický portugalec, že ho rozhodca vylúčil?

Reagovat
vitasrp

Pěkně ostrý skluz oběma nohama napřed proti protihráči..

Reagovat
vladis271

Niečo ako Kyrgi?

Reagovat
Mimalu

na myp2p pridali sopcast!!!!

Reagovat
Deywid

Chelsea sopcast Channel - 74348

Reagovat
vitasrp

Malouda gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda 1:0

Reagovat
terry

MALOUDAA!! Proto hraje.

Reagovat
terry

A už aspoň jede sopcast. Sice to na blití, ale furt lepší než to ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chelsea? Však som hore hodil link, ide to tam parádne.

Reagovat
fantomas

Clichy už má žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš ako ju dostal? Bežal za Gerrardom, ten zakopol a padol...

Reagovat
fantomas

Musim se na to podívat znova. I když nevim jak. Každopádně ji má, zase je mizerný, takže to byla prostě špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

To bez debat...

Reagovat
vladis271

Tiež sa mi to nezdá, ale vieš čo je zaujímavé? Že ani neprotestoval, dokonca ani uprený pohľad na rozhodcu. Myslím, že tam ku kontaktu doško aj keď v telke to vyzeralo, že Gerrard zakopol

Reagovat
smazaný uživatel

Nech došlo, ale doprdele zakopnutie o nohy za žltú? Takéto zakopnutie aké sme (asi) videli? No neblázni, to môže fakt písknuť len komediant.

Reagovat
vitasrp

A co tě to vůbec překvapuje, vždyť to píská Webb..

Reagovat
tomasinho

Webb komediant je

Reagovat
smazaný uživatel

No veď... vypadlo mi "TEN komediant"

Reagovat
Amos

Jestli kvůli tomu půjde Clichy předčasně do sprch v druhym pol. tak mi může Webb *******

Reagovat
fantomas

Cesc za to, že to ustál.

Reagovat
Counter

ale jinak se mu vůbec nedaří.

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už čoskoro pôjde z mojej Fanty von...len oxiduje.

Reagovat
Counter

jen ho vyhoď a nahraď ho Nanim, je to Rudý ďábel se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jóó Cescovi dneska spousta věcí nevyšla ale stejně bojoval jak mohl, za to

Reagovat
Deywid

A zase z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, prozměnu po rohu 1:1 Saha

Reagovat
vitasrp

Carletto běž se standardkama fakt už doprdele...

Reagovat
vitasrp

Seru na to, já to snad vypnu, já se na tuhle sračku už dívat nemůžu, ať je ten fotbal klidně sebevíc nudnej, to bych toleroval bez problémů, jenže ta neskutečná taktická nevyspělost při rohových kopech je je do očí bijící.. Zase roh a zase prostor první tyčky.. Myslel jsem, že větší tragéd přes standardky než LFS není, bohužel, my si vzali na paškál hnedka dalšího..

Reagovat
smazaný uživatel

to neee.... už zas

Reagovat
Mimalu

zase standartka, to uz neni nahodaaaaa!!!!!!

Reagovat
terry

To už si ale z nás musíte, kluci, dělat prdel.. Kurva, to se neumíte naučit bránit rohy? Jak tam může být Saha takhle sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tam môže byť hráč...nieto Saha.

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju arsenal-liverpool, zatim docela slušnej fotbal, konečně se nebojíme vystřelit, nevíte někdo proč střídal nasri? dívám se od 25 minuty a někdy ve 33 střídal za rosu. schytal nějak skluz nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost hrozný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoríš mi z duše...

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš... ale po posledních 2 vystoupeních arsenalu beru s radostí i tohle... dneska se aspon nebojíme střílet

Reagovat
Amos

pro nezaujatého diváka to musí bejt děsná nuda.. Já tam sedim vynervovanej,ale že by mě ten fotbal nějak bavil,to né.

Reagovat
Amos

vypadal spíš,že nemohl dejchat.

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej fotbal ? sis zapoměl oči ne ?

Reagovat
terry

West Ham vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Bože Gerrard zakopne roztáhne nohy hodí placáka a Clichy za to dostane žlutou

Reagovat
terry

Tohle byla mega šance.

Reagovat
terry

Tak beru zpět, Anelka to měl těžký.

Reagovat
Amos

Jinak Bendtner co nedá tvl..

Reagovat
vitasrp

Tyvole, proč to Anelka Ashleymu vzal?? Mohl střílet čelem do prázdný..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím usínám u zápasu Arsenal - LFC... fakt bída, ani jeden tým není schopnej dát přesnou přihrávku při přechodu do útoku děs oproti Everton - LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chýbajú góly/poriadne šance/súboje a oba tímy sa predbiehajú v tom, kto bezpečnejšie zadrbe vlastný útok. Už to mám pustené len ako kulisu, nemám vôľu na to pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, ale už před zápasem jsem tušil, že pokuď nepadne brzo gol, tak to bude bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi se na křídlo fakt nehodí, je děsně pomalý, výbušnost žádná...

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal niekto niečo iné? Pri tom jeho ksichte dobráčika je mi ho tam akurát tak ľúto, keď ho vidím, ako im to nejde...

Reagovat
fantomas

Tak z tohohle poločasu šlo vytěžit mnohem, ale mnohem víc. Oceňuju, že se naši konečně, hlavně v úvodních pasážích, snažili kombinovat i za běhu, na což pak Reds čuměli jak péra z gauče. Opakovat častěji! Taky kvituju nasazení Ebouého, který se mi zatim dneska líbí snad nejvíc z našich, ukazuje zase, že na pravého beka je to alternativa nadmíru slušná. A dotřetice všeho dobrého mě překvapuje, jak schopnej je dneska Bendtner. Oproti dřívějším výkonům docela změna.

Na druhou stranu nechápu, proč, proboha, PROČ hraje zase Clichy. Nejenže nedokáže využít největší slabiny soupeře, tedy Carraghera, kterej prakticky nebyl prověřen, ale taky svou neschopností docela solidně odbourává Aršavinův potenciál. Ten je pak sice nucen víc pracovat pro tým, ale na druhou stranu vepředu skoro vidět není.

Ale jinak ve hře přavžují pozitiva. Bráníme s relativním přehledem, což je ale ze zdaleka největší části dáno totální bezzubostí protivníka. A útočíme s větší lehkostí než v předešlých třech zápasech. Teď už jen dostávat se do těch šancí, a to myslim po přestávce přijde, i kdybychom nechtěli.

Reagovat
fantomas

Jinak dodám, že v globálu to samozřejmě nuda je, ale já sem po těch dvou zápasech opravdu docela rád, že konečně soupeře v lecčems předčíme a že nás vůbec nepřehrává. Proto tak optimisticky laděnej komentář.

Reagovat
Counter

Bendtner dneska hraje tak, jak jsem od něj očekával, mám z toho kluka radost. Sice klasicky spálil jedinou šanci poločasu, ale jinak mu nemůžu nic vytknout, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak to spálil....kopl to jak nějaký stoper, co je poprvé v životě na útočném výletě.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

pořád radši vidím tohle než zakončení Eduarda (malá domů doprostřed brány), u Bendtnera je aspoň pravděpodobné, že mu časem nějaké takové "ukopnutí" vyjde a bude z toho hezký gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kop po Aršavinovej hm prihrávke bol náhodou zaujímavý. Neletieť to tak meter nad...

Reagovat
fantomas

Krouil se pěkně, ale tohle se musí řešit technicky. Nehledě na to, že moh klidně popoběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Na iné riešenie nemal čas, by ho Vermaelen vykryl. Na vbehnutie medzi beka a stopéra pre zmenu rýchlosť. Ak nechcel nahrávať - myslím, že nemal komu, tak to lepšie ani riešiť nemohol.

Reagovat
Counter

mohl - dát gól ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To je už ale výsledok, nie prostriedok, pravda, ten sa nedostavil, že...

Reagovat
fantomas

A ještě dodatek no.2 - z osobních soubojů, a že jich je ale poskrovnu, vycházíme většinou jako vítězové. To taky nebejvalo. Zatímco scouseři dělaj hlavně všechno proto, aby si našli cestu na zem, Aršavin s Cescem například ustáli skoro nemožné.

Reagovat
Counter

Hrozný fotbal, radost mi dělají jen blitky Chelsea fans na 16. obdržený gól ze standartky v této sezoně a trapčení Tottenhamu AKA "Máme nejlepší kádr v lize" a "Třetí místo je naše". Jo, a ještě Villans, pokud tam šoupnou další tři v druhé půli.

Arsenal jako kdyby se bál hrát fotbal, po těch porážkách jsou hráči parádně nahlodaní. Takový Diaby jen stojí vzadu a plní si defenzivní úkoly, bez jeho typických výpadů je to poloviční hráč A Almunia se svými výkopy mi zas pije krev. Má půl minuty na přípravu, absolutně neatakovaný, a stejně to pošle někam 10 m za půlku na nohu hráče Poolu. Obdivuhodné...

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu ten box skoro až na půlku byl úchvatnej.

Reagovat
terry

Teatrální pád.

Reagovat
smazaný uživatel

koho na té tribuně pořád trefuje ten Maxi?

Reagovat
terry

Další úplně zahozená standartka. Sakra, jak tohle může kopat Drogba a ještě přitom zkouší střílet přímo na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do pí*i... Penalta

Reagovat
terry

Tohle smrdělo už od začátku.

Reagovat
terry

Může mi někdo říct, co dělá naše obrana?

Reagovat
Deywid

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Čeeeeech

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa chytil penaltuuuuuu

Reagovat
terry

Čech chytil penaltu?

Reagovat
Liquid

Už bylo na čase ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kopal Saha krátký rozběh a k levé tyči

Reagovat
terry

Já to vím.. ale divím se, že chytil.

Reagovat
vitasrp

Nevím proč, poslední dobou se v penaltách výrazně zlepšil, vychytal ji už loni v Upton Parku, pak dvě v CC, dneska další.. Tu svou statistiku slušně vylepšil..

Reagovat
smazaný uživatel

Uff... ale stakovou nevim nevim...

Reagovat
Liquid

Škoda že nedávají tu Chelsea nebo Aston Villu, Arsenal s Liverpoolem - hrozná nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Čech...

Reagovat
Counter

Kruci kroťce se trošku, modráci. Ne každý tu musí psát PENALTAAAAAAAAAA a o minutu později ČEEEEEEEEEEEEECH

Reagovat
terry

Jsem nakažen Itálií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Tak bacha, když Petr chytne penaltu, tak to tu budou řvát jak na lesy nejne modráci, ale i všichni Češi. To si pomatuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti

Reagovat
Ted

..a hlavně Parkerův průnik

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

a nečekaně tragéd CLichy

Reagovat
homeles8

800. pro Davida Beckhama

Reagovat
terry

Hele, víš co, běž už s tím do prdele.

Reagovat
homeles8

to už jsi říkal minule

Reagovat
terry

Je to čím dál tím míň vtipný.

Reagovat
homeles8

pro vás, ale pro mě začíná ta pro mě nejzábavnější fáze, kdy vás to všechny začne štvát

Reagovat
terry

Abych to nějak shrnul, i když nevím, jestli budu dostatečně objektivní. Až do prvního gólu jsem měl tuze špatný obraz, pak se to o něco zlepšilo, ale taky nic moc. Nicméně stalo se to, co jsem předpovídal - a to chaos. Třeba takový Žirkov, ten je na hřišti úplně na nic, nic předvedl a prostě v té pozici, co hraje snad ani nemůže. Vždycky když dostane míč úplně na něm vidím, jak by si to hodil před sebe a po lajně to zatáhl. Jenže ve středu má ke každé lajně daleko, musí vymýšlet a to není jeho káva. Ještě že alespoň nalevo máme toho Maloudu, který to tam rozhejbe, hraje dobře. Pravá strana je pak totálně nulová, nikdo tam není, Ivanovič to všechno dopředu stíhat nemůže a Anelka zas hraje bůh ví co. Drogba skvělá gólová asistence.

A taky bych se rád vyjádřil k práci obrany, která se mi dneska několikrát nelíbila. Nejhorší byl asi ten moment, jak Saha běžel sám na Čecha. Od toho to začalo, obrana byla totálně rozhozená a nakonec z toho pramenila i ta penalta. Takhle prostě bránit nemůžeme.

Reagovat
homeles8

kolik to je?

Reagovat
terry

1:1

Reagovat
homeles8

ok dík

Reagovat
Boban

Tak vase obrana posledni dobou docela casto (alespon na vase pomery) chybuje, nastesti pro vas, toho soupere nijak nestaci vyuzit. On tam udelal Carlito nejaky takticky zmeny ci co? Ja mel Chelsea za jeden z nejlepe branicich tymu, ted uz s tim ale dost vaham...

Reagovat
terry

Bejvávalo.. Jak já miloval tu Mourinhovu obranu.

Reagovat
vitasrp

Od něj jde defenziva prakticky neustále výkonnostně dolů..

Reagovat
terry

Reagovat
Boban

to bylo jiny kafco (bizon+maka), braneni standardek byla parada, nadruhou stranu me to i stvalo jsem ale zvedavej na dvojzapas s Interem... nejvic jsem zvedavej prave na standardky, pokud s tim totiz sakra neco rychle neudelate, tak na to dojedete, coz by byla skoda...

Reagovat
vitasrp

Standardky a neschopnost ustát déle trvalejší tlak nás děsně shazují.. I když dneska je to extrém, stopeři v poziční hře hoří jak papír.. Jenže ani proti Arsenalu to nebylo od souhry obrany stoprocentní, no, s Hiddinkovým betonem se to vůbec nedá srovnat.. Tenhle rok pod Ancelottim pozoruji docela markantní zhoršení naší defenzivní činnosti, samotný počet branek mluví prakticky za vše..

Reagovat
terry

V posledních sezónách jsme dostávali za celou sezonu 24 nebo 26 gólů, teď už jich máme na kontě 20, což je obrovské číslo. Už prakticky nemáme žádnou přednost, čím bychom se mohli chlubit a "válcovat" tím soupeře. Jediné, co nám zbylo, je Drogba, bez kterého bychom byli někde jinde.. Už dávno se nemůžeme spolehnout na bezkonkurenční obranu, přes kterou neprošel ani nejtenčí Somálec. Ty časy jsou dávno pryč. Navíc ani v útoku nejsme nijak přesvědčivý a často hrajeme na náhodu.

Reagovat
Boban

souhlas s Hidinkem,ten vas druhej match s Barcou byla parada, nejvetsi smula byla snad jedina chyba za celej zapas, ktera prave skoncila golem (a zaroven to byla snad i jedina strela na vasi branku), jinak to byl z vasi strany bezva zapas...kazdpoadne co se LM tyce, tak bych ji nebral nijak realnou, protoze s takovou obranou... nechapu co se s ni stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ted

Reagovat
smazaný uživatel

mno vida.. začal se hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas Rosický Ešte, že neskočil rybičku ako DiMichele.

Reagovat
fantomas

Gallaaaas! Suprovka.

Reagovat
fantomas

A Aršavin jakbysmet.

Reagovat
vitasrp

Sice jsem ze hry viděl jen malou část, a to ještě v ne zrovna dobré kvalitě, nicméně i to mi stačilo na to, abych byl okouzlen tím, co tam vytváří ta naše čtyřka v zádu.. Měl bych je nazvat obránci, dnes ovšem takové označení není správné, spíš bych to viděl na komedianty nebo solné sloupy.. Inkasovaný gól byl docela podobný jako na Hullu, zase roh a zase na přední tyči neobsazený útočník hostí.. Kde bysme bez těch podělaných standardek byli?? Nechápu, jak se tohle může mužstvu jako CFC stávat.. A s tímhle chceme něco uhrát v LM?? Směšný..!!

Každopádně na druhou stranu standardky jsou obvyklým problémem, co je ale pro mě neobvyklé, jsou obrovské hrubky v poziční hře a v posouvání stoperů.. Jak je možné, že během jedné minuty jde Saha sám na bránu, Čech ho vychytá, míč Terry odkopne na půlku, přijde další kolmá přihrávka, mezi A. Colem a Carvalhem mezera jako kráva a Donovan má uvolněnou dálnici až k našemu vápnu?? Tam Carvalho nepochopitelně svou neopatrností vyrobí faul a nebýt famózního Čecha!!!, bylo by to s námi hodně špatný.. Už proti Arsenalu bylo ve hře na můj vkus v obraně dost mezer, tehdy je soupeř ještě nedokázal naplno odkrýt, to ovšem dnes neplatí o Evertonu.. Jde o to, že máme obrovský problém ustát nějaký trvalejší tlak, na domácím hřišti, kde máme utkání pod kontrolou, tyhle nedostatky tolik nejsou vidět, ovšem jakmile přijedeme na půdu nějakého solidnějšího celku, který má i kvalitní útočníky a tím pádem i finální fázi, máme těžký problém.. Z toho dneska ještě bude průser...

Reagovat
fantomas

Big Dane perfektně! I když tam se asi dalo spadnout, bylo by to tak lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester dal gól zas vlastencem to snad ne

Reagovat
fantomas

Nicku, Nicku...plus pro Webba.

Reagovat
terry

A teď pro změnu bráníme jak?

Reagovat
Ted

Faubert snad poprvé v sezoně pořádně nacentroval l - 2:0

Reagovat
Deywid

Pre živého Boha, to čo tam ten Carvalho s Terrym stvárajú

Reagovat
Deywid

A Ashley sa zranil

Reagovat
Tomekcz

Aston Villa to je na bliti oni se jen brani, za tohle si ani bod nezaslouzi

Reagovat
Boban

pokud si pamatujes, todle jeli i prvni zapas...

Reagovat
vladis271

fňuk, fňuk, fňuk, ak by tak hrali proti komuľvek s výnimkou vašich cirkusanrov vynášal by si ich do neba. Vážne ťa nemám rád

Reagovat
fantomas

DIABYYYYYYYYYY!

Reagovat
smazaný uživatel

výborně osa Bendtner-Rosa-Diaby, super hoši jen tak dál

Reagovat
terry

Jak může Biljaletdinov úplně sám na penaltě zpracovávat centrovaný míč?! Ale to bych se jen opakoval.

Reagovat
terry

Jinak ty bílý dresy jsou parádní.

Reagovat
vitasrp

Jak tam teď Drogba poskakoval a mával na ostatní, aby šli presovat, kouzelný... On je fakt jedinej, kterej maká a na kterým to je vidět..

Reagovat
terry

Jsem si ani nevšiml, že Ashley střídal. Každopádně proč tam dává Balllacka nechápu, ten to vepředu nerozhýbe.

Reagovat
vitasrp

Hlavně že Joe Cole není ani na lavičce..

Reagovat
Boban

neni zranen? nebo carlito knows?

Reagovat
Tomekcz

Za tyhle vykony nemuze Villa skoncit ani do 5. mista

Reagovat
vladis271

fňuk, fňuk

Reagovat
vitasrp

CArvalho je tragický.. Tragický, tragický, tak tragický, že to snad ani není možný.. On do háje nevyhrál jeden jediný osobní souboj se Sahou, co to jako má znamenat??

Reagovat
terry

Ajo a kde je? Já měl za to, že tam je. Aspoň snad na webu jsem ho zahlédl. A kdo je potom Van Homoet J., který je psán na livesportu? Nicméně místo Ballacka tam stejně mohli jít tři jiní, Matič, Sturridge nebo Kalou.

Reagovat
terry

Reakce na Joeyho.

Reagovat
vitasrp

Ale Ancelotti střídá parádně, to se mu musí nechat..

Reagovat
terry

Celkem brzo dneska.

Reagovat
terry

Tak Van Homoet je Bruma.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to říkám dlouho, oproti předchozím sezonám šel neskutečně dolů a lepší to zdá se nebude...Nevím proč tak Ancelotti opomíjí loni výborného Alexe

Reagovat
terry

Já už ho chtěl v létě vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nevyšel ten Inter, tam by minimálně věkově zapadl

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nepozerám, ale tak čudujete sa? Zrazu Carvalha pre jeden zápas odpíšete, deti? Veď v posledných zápasoch sa slovu tragický ani nepriblížil. Saha je v osobných súbojoch a hlavičkách perfektný. Síce to opakujem nepozerám, ale zas mi to pripadá ako veľa kriku pre nič. Navyše Sahu má brať superstopér Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, Carvalho je letos doopravdy tragický, neviděl jsem od něho jediný bezchybný zápas a ve vzduchu jim to s Terrym absolutně neklape...

Reagovat
smazaný uživatel

Bezchybný nie, ale nerob z komára somára, zas tak zle nehral. Asi tak ako píše vitasprs, druhý zápas o ničom. A nebol pri tých góloch Terry? Z opakovačky v horšej kvalite sa mi to len zdalo?

Reagovat
smazaný uživatel

U druhého golu byl Terry, první jsem neviděl...Věř mi, že v tomto případě nepřeháním, Carvalho skutečně produkuje na stopera neuvěřitelné množství minel, akorát má štěstí, že z většiny jeho kiksů nepadli goly a ta utkání se vyhrála, proto ho zřejmě ještě Ancelotti neodepsal. Já už jsem to udělal, pokud nastoupí proti Interu v LM, nedávám Chelsea moc šancí...

Reagovat
vitasrp

Carvalho zas zavinil penaltu.. Tak si vyber, kdo z nich hrál hůř..

Reagovat
vitasrp

Kde ho odepisuju, proboha?? Vyjadřuju se nad jeho dnešním výkonem, který prostě je tragický... Podobně jako třeba na WHU..

Reagovat
smazaný uživatel

Nenazval by som to odpisom, ale si až príliš rozrušený súdiac podľa slov...

Reagovat
vitasrp

Taky během toho zápasu se nedalo zůstat v klidu... Ještě že jsem pak kvůli svému dobru druhou půli v podstatě nesledoval, přednost jsem dal koncovce AFC a pět minut před koncem jsem to vypnul natvrdo.. Ten hnus jsem dnes fakticky neměl zájem vidět..

Reagovat
fantomas

Ještěže Almunia aspoň ty centrovaný balony zvládá na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som zvedavy na Kaloua

Reagovat
smazaný uživatel

Babelovy není přáno, ale pěkná akce

Reagovat
fantomas

Uuh.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Everton 2:1

Reagovat
Boban

everton

Reagovat
Boban

najednou mi ta plichta s villans tolik nevadi

Reagovat
terry

Tak ale tohle už Terry trochu přeháníš, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže tá sebakritika a samomluv.

Reagovat
hefy

Jak hraje Landon?

Reagovat
terry

Dneska není tolik vidět, ale pár povedených akcí tam snad měl. Z jeho rohu navíc padl gól.

Reagovat
hefy

Klasika, ty jeho rohy jsou nejlepší v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná chyba Terryho....

Reagovat
terry

Ta obrana je dneska směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v.... Zasa chyba obrany a prehraný hlavičkový súboj...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je opravdu obrana modráků hlavně ze vzduchu neskutečně tragická, zatím se to vždycky házelo na Čecha...Nicméně Everton zaslouženě

Reagovat
Tomekcz

Skoda United tlaci ale asi to nedaj

Reagovat
hefy

Asi ne, když skončil zápas.

Reagovat
Jollae

Saha ...škoda tej červenej pre Naniho,inak by sme ich asi roztrhali...Villa si bod asbsolútne nezaslúžila

Reagovat
Mimalu

sak dala dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
fantomas

Cesc jak se jim do toho montuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To moc nebolo na smiech, možno tak pre teba, ale robil to vtipne no...

Reagovat
fantomas

No co, je drzej, ale mně to přišlo v pořádku. Tohle se musí.

Reagovat
Amos

přesně nenechat gerrarda soustředit,stejně by si zasloužil za ty jeho držkopády (Gerrard) pár facek..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade, ze mu to nepríde trápne na krajana a spoluhráča z repre

Reagovat
fantomas

Ježiš. A neměli se rovnou celej zápas držet za ruce, když sou to takoví kamarádi. Hrál se důležitej zápas, byla by blbost brát ohledy na náký kamarády.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie predtým, dnes ti to nejak nemyslí. Potom sa tam xichtil jak blbý, až mi tá idylka prišla trápna. Agger je fajn, zobral to športovo. Bendtner nevyzeral, že by sa ospravedlnil.

Reagovat
fantomas

O čem proboha mluvíš? Jak sme se od Cesca dostali k Bendtnerovi a Aggerovi?

Reagovat
Deywid

Aká paralela so zápasmi s Villans a City...tiež vedenie 1:0 a nakoniec prehra 1:2...ale dnes je ten výkon tak úbohý, že by sme si zaslúžili prehrať aj vyšším rozdielom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon 1 vitazstvo dneska, a to na celosvetovom poli...Ktory klub sa moze pochvalit hracom za 30 mega, ktory pride otupit tlak svojho tymu ?

Reagovat
Tomekcz

Villa to nakonec ubetonovala, doufam ze s tymhle hnusem skonci az 7.

Reagovat
vladis271

fňuk, fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

mno, vzhledem k ostatním výsledkům, nám ta prohra moc neuškodí... bod za villains

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester remizoval s Aston Vilou

Reagovat
Liquid

škoda, že Villans nevyhráli

Reagovat
Tomekcz

a jak mohli vyhrat kdyz nemeli sance, jen se branili

Reagovat
Liquid

dávali ARS-LIVE, takže jak to mám vědět, je škoda, že nevyhráli....

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že neprohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Sahaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Liquid

Sakra on je to snad Wenger učí jak hrát rukama. Nejprve Henry, teď Fabregas. Pro fotbalistu by to měla být zakázaná sféra hraní tohle .

Reagovat
fantomas

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentoraz má pravdu, čo na konci predvádzali Gerrard s Fabrem, to si zaslúži Obaja by šli aj cez mŕtvoly, len aby vyhrali, ale nečisto.

Reagovat
fantomas

Právě proto, že to bylo oboustranný, nemá brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale môže, z jeho pohľadu to stačí, sťažovať sa na súpera. Tvoja reakcia bola tiež len jednostranná, nenapísal si oboch, tak ako ja.

Reagovat
fantomas

Moje reakce nebyla vůbecstranná. Moje reakce byla "nebreč", protože sem přesně něco takovýho čekal a vzhledem k tomu, že scouseři byli v každý možný situaci hnedka na zemi, Gerrard pro jistotu xkrát, tak prostě není proč nadávat.

Reagovat
Liquid

ale já nejsem fanda Liverpoolu, v tom zápase pro mě byl každý výsledek dobrý ikdyž nejlepší asi remíza, Gerrard tam přihrál pád, ale to samé bych musel zase vyčítat Bendtnerovi

Reagovat
Amos

Reagovat
Amos

don't cry baby

Reagovat
afc

0:3 nevyslo?

Reagovat
Liquid

ale vyšlo, že nevyhraje MANU ani TOT což se tu dost proklamovalo, že ty výhry mají "jasné" a hlavně, že vyhrál West Ham, to je dnes nejdůležitější pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My si to prostě musíme za každou cenu zkomplikovat...

Reagovat
smazaný uživatel

o to lepšie pre ostatných..Arsenal by som ešte z boja o titul neodpisoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak snima už nepočítám....

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme

Reagovat
Amos

Jsem nadšený.. Už mi to chybělo , po takové době ta radost z výhry , ten skvělý pocit... Manchester remizoval , Chelsea prohrává , dneska se den vyvedl.. Gerrard s těma simulantníma pádama aŤ se jde vycpat , zasloužili jsme si vyhrát , akorát jsem nepochopil střídání Bendtnera před standartkou a Cesc mi přišel nějakej znuděnej , jako by se viděl v Barce , snad ne... Každopádně mám radost , Eboue dneska skvělej výkon , hlasitě si řekl o základ , Šava nepoložil sice Liverpool , ale nahrál dvakrát do 100% golovky , ale Rosa/Bendtner to neproměnili.. Jsem rád,za asistenci Rosy a doufám,že Samir bude ok... Titul třeba nevyhrajem,ale bojovat o druhé místo budem do posledního kola , Arsenal 4ever

Reagovat
vladis271

Každý v PL má svoju achillovku, mi je máme na Emirates

Reagovat
vladis271

bože * my

Reagovat
smazaný uživatel

V momentalnej forme, v ramci europy by ste ju mali asi aj na Tehelnom Poli

Reagovat
fantomas

Oddechl sem si. Výhra je v kapse. Ale palec nahoru mám jen pro Bendtnera.

Reagovat
Liquid

Eboue taky slušný ne?

Reagovat
fantomas

Eboué byl druhej adept, ale Bendtnera nedosáhl. Psal sem to už po prvnim poločase, že mě velmi příjemně překvapil.

Reagovat
Amos

já bych nějak špatně dneska nehodnotil nikoho i Hliník podržel... naopak pro Gerrarda.

Reagovat
fantomas

Nějak špatně asi ne, jen Walcotta, ale nějak vyloženě dobře, aby to bylo na vyzdvihnutí jen Bendtnera.

Reagovat
Amos

Tak samozřejmě Theo jak už jsme zvyklí letos nulovej,Šava by udělal mnohem víc.

Reagovat
Counter

Nick u mě trochu klesl tou simulací, jinak samozřejmě povedený výkon, nechal na hřišti všechno.

Reagovat
fantomas

Jo, to je pravda, to byla nechuť, ale herně byl od nás nejlepší.

Reagovat
afc

co sa stalo,ze chvalis big dana?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Gratulace gunners, my jsme hráli 10 minut a za to si nezasloužíme ani bod. Kucí bysi měli uvědomit, že se fotbal hraje 90 minut a pákrát na to doplatili už loni.

Reagovat
fantomas

Díky.

Reagovat
Counter

Tak druhý poločas už byl jiné kafe, aspoň mně se líbil mnohem víc. Až na závěr, nepochopím, proč po celou dobu dominující tým zbytečně zaleze na konci utkání a dostane se pod tlak. Největší výsměch předváděl Walcott, neudržel ani jeden balon, ani jednou přesně nepřihrál... Na Almuniu jsem chtěl zas nadávat, ale zavřel mi hubu parádním zákrokem při Babelově střele (na druhou stranu, to vyboxování míče na penaltu...).

Liverpool bude beztak brečet kvůli ruce Cesca, už vidím Rafu a Stevieho fu*king divera, jak říkají "Rozhodčí nás připravil o body".

Zasloužené vítězství, i Hull proti nám hrál líp.

Reagovat
Kokesh

Ten dive ke konci byl fakt směšnej...

Reagovat
fantomas

Almunia podržel při centrovaných balonech, vychytal Babela...je to od vás už docela křeč, jak na něj furt plivete. Navíc hlavně kvůli "nějakym" výkopům, který zápas stejně nedělaj.

Reagovat
Counter

Právě že při centrovaných balonech moc nepodržel, vždyť při jedné standartce mu vypadl míč na penaltový puntík! Bylo jen štěstí, že tam nebyl žádný protihráč. A když na druhé straně vidím Reinu, který často chytne i nemožné, je mi s každým takovým zákrokem víc šoufl.

Reagovat
vladis271

Pssssssssssst a kukni sa čo predviedol Bendtner. A plačkono.1 v PL je pokiaľ viuem Wanger

Reagovat
Counter

Gerrard simuloval jen dneska 2x. Což je nejspíš rovno Bendtnerovi v celé jeho kariéře. A mimochodem, taky jsem ho za to o pár komentářů výše odsoudil.

Reagovat
vladis271

Ale nechápem, čo tu ty ideš riešiť? Gerarrd ani zďaleka nepredviedol to, čo Bendtner dneska pri tom páde. Potom tu spomínaš nejaké vyplakávanie Rafy, pričom ak by si pozorne saledoval PL vedel by si, že Rafa sa túto sezónu na rozhodcov vôbec nevyhovára. A pritom máš ešte tú drzosť vyhlásiť to ako fanúšik Arsenalu, pričom váš manážer je s fergiem najväčší plačko v celej súťaži. Teš sa z výhry a ostatné nerieš

Reagovat
Amos

Ne vůbec Mr.Diver nepředvedl ani zdaleka to co Bendtner :D jenom jak běžel do pokutáku , narazil do Diabyho,roztáhl nohy,plácl sebou jak kapřík a koukal vyčítavě na rozhodčího Jinak Lucas od vás dneska

Reagovat
vladis271

Ja ak do niekoho narazím spadnem tiež. Ja Vás nechápem. Ale vlastne aj hej, treba to vyventilovať. Liverpool je jediný koho ste schopný z B4 poraziť a tej zášti po manU a CFC musí byť veľa

Reagovat
smazaný uživatel

V Gerrardovi má pravdu, slepúch. Byť tebou, tak zaleziem do kúta od hanby, čo to mám za kapitána. K Bendtnerovi no comment, tam ani odlišný názor na ten moment mať nemôžme.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, navíc je to neuvěřitelný pokrytec, když vždycky tvrdí jak je diving špatný pro fotbal a jak ho odsuzuje . Vždycky jsem k němu choval respekt, ale od té doby co v rámci fotbalu praktikuje novou disciplínu skok daleký, už ho nemůžu vystát bez ohledu na jeho nesporné kvality. Snad největší nesympaťák mezi kapitány v rámci PL

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ a to som ho fakt uznával za skvelého hráča, takmer bezchybného. Asi to prísť muselo, len škoda, že to mnohí ešte nechcú vidieť.

Reagovat
vladis271

Toto už je moc, chápem, že určitú zásť môžeš v Gerrardovi vidieť a na druhú stranu, možno ja viac prižmúrim oko, ale ty si si viditeľne naňho zasadol. Takže dneska čo také strašné vyviedol?

To narazenie v pokutovom území? spadol, lebo narazil. Niečo strašné? Neni to náhodou tým, že hľadáš každú špinu, ktorú naňho môžeš nájsť, aby si si mohol potvrdiť svoju skvelú neomylnú teóriu o diverovi Gerrardovi? Pritom u Vás je niekto podobný a budúci kjapitán vášho tímu, ktorý sa mu minimálne vyrovná. Tiež si z vášho superstrikera rovnako zhnusený ako z Gerrarda? Asi nie, prečo? Pretože pri ňom si si teóriu superdivera Wazzu nevytvoril. Je mi ľúto, že nenaplnil Steven tvoje ambície o nepadajúcom hráčovi, ale Chuck Norris to neni. Ozaj, čo také mal spraviť, pri tom páde v jedenástke, keď narazil a spadol, kontakt, penalta v žiadnom prípade, ale každý hráč sa snaží vytvoriť šancu pre svoje mužstvu, len mi je ľúto, že podľa tvojho chorého zmýšľania Steve predviedol dnes to isté v šestnástke, čo Dán

Reagovat
Counter

a ten druhý (a mnohem trapnější) dive ti asi unikl, že?

Reagovat
vladis271

Ktorý konkrétne myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nejde o tento konkrétní příklad, zda byl horší Gerrardův či Bendtnerův dive je naprosto irelevantní. Jde o to, jakým způsobem se Gerrard prezentuje v lonské a především letošní sezoně. Jakoby si chtěl slabší formu vykompenzovat používáním nefér prostředků. Jinak Rooney na to má taky docela náběh, ale na Gerrarda zatím nemá...

Reagovat
vladis271

Rooney robí presne to isté, pretože je mladší ako Steven, ten začal eskabádiť v posl. 2?2,5 sezónach? Takže je reálny predpoklad, že Rooney to dotiahne oveľa ďalej. A preto by som rád poznal hlavne názor Getza, či je z Wazzu znechutený.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpoklad je jedna věc, tady zatím hodnotíme reálný stav. Pokud se Wazza v budoucnu dostane na Gerrardův level, či dokonce ještě na vyšší, budu jeden z prvních co ho za to odsoudí, zatím si to nezaslouží tolik jako Gerrard. Navíc k tomu zatím nemá pokrytecké kecy jako kapitán Poolu...

Reagovat
vladis271

1. Je steven diver?

2. Je Rooney diver?

Ak nebude rovnaká odpoveď na obe otázky, nemám sa s tebou o čom baviť. A ono má táto disciplína ešte aj viacero levelov? Predkladám, že navyššia je Krystínka, ktorá svojím " umením " manU vyhrala posledné 3 tituly. Na akom stupni je Ronney a na akom Gerrard ak je je Krystínka na najvyššej úrovni 5?

Samozrejme za predpokladu, ak oboch klasifikujeme ako diverov

Reagovat
smazaný uživatel

1. Už dlhšie yes

2. Už yes.

Veru že má, čudujem sa, že to nevieš. Bohužiaľ v poslednom čase tomu Stevie nasadzuje korunu, dokonca viac než Ronaldo, to hovorím s plnou vážnosťou, navyše s dodatkom, že usmrkanca som nikdy nemusel. Kristínka totiž už posledných 7 mesiacov v MU výrazne obmedzila svoje simulovanie a až na výnimky, keď si občas príde pre penaltu obmedzuje to dodnes. Nebojím sa povedať, že v súčasnosti toho dokonca ustojí viac, než Gerrard, ktorý padá fakt často, navyše fakt sprostým spôsobom, keď sa rozpľaskne na zem ako žaba (už to mi príde nehorázne smiešne, zároveň odporné) vždy, keď cíti stratu lopty, či možnosť písknutia faulu.

Reagovat
vladis271

Sorry na toto nemám, prirovnávať Gerrarda v čomkoľvek k tomu smradovi

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale je to tak a to hovorím nerád i keď nepredpokladám, že mi uveríš, či, že to pochopíš tak, ako to bolo myslené. Bola by potreba ešte rozviesť problematiku divu ako celku, najmä v ofenzívnych zónach. Na to bohužiaľ už nemám čas, de sa do sprchy.

Reagovat
vladis271

Neuverím. Toto je škandalózne vyjadrenie. Bŕŕŕŕŕŕŕŕ. Hanba ti!

U toho južana existovali 2 cesty prejsť cez hráča alebo spadnúť na Zem a k tomuto prirovnávať Gerrarda, toto si vyprosím. Bŕŕŕŕŕ, nočné mory budem mať z tohto, humus fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ľúto, že to nedokážeš pochopiť, ale Gerrard sa na tú úroveň znížil. Nie na tú spred 3 rokov, na tú momentálnu a aj to je preň urážka, v tom máš pravdu. Avšak nezaslúžene to nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Steven poslední 2 sezony určitě ano, u Rooneyho zatím k podobnému tvrzení mám málo "důkazů". Věř nebo ne, ale já skutečně rozlišuju více úrovní divingu od naprosté extrémy (Céčko, taliáni jako Toni či Gilardino..) až po hráče, kteří jednou nebo dvakrát uletí v rámci snahy získat pro svůj tým výhodu v podobě přímáku či pentle...Gerrarda samozřejmě neřadím k extrému, on primárně "diving situace" nevyhledává, ale pokud týmu teče do bot, tak nemá problém s tím aby to tzv. zkoušel a pokud mu soupeř bez problému odebírá míč čistě, je schopen snížit se k tomu, že bezdůvodně upadne a ještě vynadá rozhodčímu, čímž ho svou nespornou autoritou dostává v dalším pokusu o diving pod ještě větší tlak a zvyšuje tím pravděpodobnost, že mu to příště rozhodčí odpíská. Rooney v zápasech nepadá tak často jako Gerrard, naopak se snaží řadu situací ustát. Navíc v souvislosti s ním si vybavuju snad jen 2 nebo 3 projevy divingu, kdy využil nabízené situace a ochotně šel k zemi. Proto ZATÍM podle mě nedosahuje "kvalit" pravého divera a proto ho za něj momentálně označit nemůžu. Samozřejmě pokud fandíš Poolu, je jasný že přemýšlíš ve stylu když Gerrard, tak i Rooney...Já mám na rozdíl od tebe v tomto případě výhodu absolutní nestrannosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tých situácií bolo o dosť viac, t.j. Wazza to už párkrát slušne prehnal V ostatnom máš pravdu, je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejmé to nie je. Existujú aj objektívni fanúšikovia fandiaci klubu, tých je však ako šafránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale mám pocit že se ted na docela dlouhou dobu "odmlčel". Možná si sám uvědomil, že praktikovat něco, co je každému tvrdému anglánovi (k nimž Rooneyho řadím) z duše odporné, není ta správná cesta za úspěchem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, momentálne je to ok, v minulom zápase ale mal aspoň smiešny vyčítavý pohľad po BenHaimovom sprostom, ale nezapískateľnom kontakte. Inak musím zaklopať, keď má formu, ani to nepotrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mi teda pekný magor, ako hovorím slepúch. Nielenže nevidíš, že som sa už mnohokrát Gerrarda (pre mufana nelogicky) zastal, ale snažíš sa nahovoriť si, že ja sa na ňom snažím nájsť škvrny. Sklamem ťa, źiadne hľadať nemusím, už sú viditeľnejšie ako lepra a vidí ich každý. Že má na to Rooney nábeh ma prirodzene mrzí, ale neuchyľuj sa k herbagekecom aby si odvracal pozornosť len od osoby, ktorej kritika ti nie je po vôli. Keď Rooney divoval kde si mal vtedy oči? Á, pamätam si, sústredil si sa na svoje blinky aby si čo najviac rozprúdil nenávisť sa hrnúcu voči nemu. Kde som bol ja? Tam. Normálne som ten čin odsúdil, podobne ako to robím stále a to sa nehrám na hrdinu, tak to je. Nuž a ako tomu bolo minule proti Rovers? Steev diver niečo nasimuloval, no ja som zápas nevidel. Niekto do diskusie napísal čosi o tom, čoho sa chytil minoLFC (na podobné záležitosti fakt expert, to ty máš aspoň štipku racionálneho uvažovania) a povedal, že sa nič také nestalo. Spýtal som sa teda, ako to bolo (kedže som to nevidel) a čo sa nestalo? Afektovaný prchký scouser mi išiel dávať prednášku o Rooneym ako simuluje domnievajúc, že idem na Steeva kydať. Opovážlivosť, zvlášť na to, ako sa v podobných veciach prezentujem nehľadiac na osobu, klub, farbu pleti, bla bla bla. Takže čo scouseri? Vylezte mi s tým na hrb. Ak ste sami zaslepení jednak v nevidení Steevových chýb, v druhom rade vo vytváraní si fatamorgán o tom, ako sa každý úpenlivo snaží toho vášho idola potopiť, tak si v tom svete žite ďalej. To nie je môj boj.

Dúfam, že ťa táto odpoveď uspokojila aj napriek tomu, že sledovať lepšie diskusie, odpoveď na svoju otázku by si vedel aj sám. Ty by si to spomedzi miestnych rudochov mohol vedieť najlepšie, že ja podľa toho nesúdim.

Reagovat
vladis271

Neuspokojila. Ak by niečo podobné napísal niekto iný z temnej strany serem nato, ale nateba reagovať musím. Pekne poporiadku. Hneď na úvod uvediem, že ani Steva ano Shreka za diverov nepovažujem. Toto označenie si podľa mňa zaslúži iba úzka skupina humusu ako Suarez a Krystínka, pretože diver by bol každý druhý hráč na svete. Avšak ak by sme klasifikovali ako divera Stevena, musí ním byť logicky aj Rooney, takže ak niekto bude týmto slovom útočiť na SG ja budem odpovedať. Je to prízemné, pokrytecké a detské, ale nie som dokonalý. Oči si pred ním nezakrývam a sám som už vyhlásil, že po morálne stránke to nie je dokonalý vzor pre deti. A Rovers kapitola sama o sebe. Pamätám sa, zákrok celkom nie, ale viem, že som krútil hlavou, ako to niekto mohol považovať za dive. Dokonca som chcel špeciálne pre teba nájsť video, ale samozrejme nezaujímavá situácia, tesne po zápase? Ale ak chceš, nájdi si ho, po nete kolujú videá ( tie isté ) s jeho divingom, a ak to bol dive ( garantujem ti, že nebol ), tak ho nájdeš. Uznávam, že vystupuješ pragmaticky a nestranne, takže niečo podobné nevychádza z tvojej podstaty ako mufana, ale, že si si naňho vytvoril určitý názor, s ktorým nemôžem súhlasiť. Zaslepený nie som, len mám iný náhľad na posudzovanie tíchto vecí.

Idol aspoň môj to nie je, v tvári mi pripomína niekoho z môjho okolia, koho nemusím, ale pre teba a ostatních EF inkvizítorov, ktorí budú fandiť Anglicku, by som vzhľadom nato, že Steven je teraz zástupca Ria želal, ako to slušne povedať. No aby ste sa museli celý šampionát pozeraž na StevenaDží, captain of England

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nehovorím, že v tom zápase dive bol, ale že opäť raz niekto vybehol s paranoidnou predstavou. Že máš iný náhľad? Ale prosím ťa. Slovo diver si zaslúži každý, kto divuje. To Steven robí momentálne stále, Rooney nie. Rooney sa odsúdi v momente divu, ale tak mu (zatiaľ! - chvalabohu) hovoriť nemusíme. Prečo Gerrard? Lebo ako notorický kleptoman je kleptoman, tak notorický prihrávač súbojov je diver. Tu nejde len o pencle, tých útočníci po celom svete nadivujú milióny. Tu ide o každý druhý súboj pomaly, sakra! To si uvedom. To nie je žiadna moja predstava, to mi potvrdí celé moje priehrštie známych, ktorí sa do futbalu rozumejú. Nehovoriac o tom, že ďakujúc, že uznávaš, ako sa k podobným otázkam staviam, ma aj tento fakt ujisťuje v mojom mienení. Ako už teraz dozaista vidíš vyššie, odpovedal som ti aj tam, pokiaľ 1, tak 2, to platí, ale odlišností tam sú a sú presne také, ako ti ich napísal niekto nezainteresovaný, Padre. Tak to uź konečne pochop. Zhoď zo seba tie ružové okuliare. Ak niekto, tak verím, že ty tebe sa to podarí. U individuí ako Slushney, Puppidyk, Robo37LFC a ani u minoLFC to neočakávam. U dEst-a som presvedčený o opaku podobne ako u tomasinha, u teba verím.

Reagovat
vladis271

To je ten problém. Ja za divera považujem totálny humus a to Gerrard ani Rooney nie sú. A porovnávať ho s Krystínku, toto si naozaj vyprosím. Uznávam, že Gerrard padá aj mimo pokutového územia, Rooney sa väčšinou obmedzuje len naň. Ublížilo mu skôr to vyhlásenie o Ronaldovi a jeho simuláciach. Tam sa ocitol pod žiarou reflektorov, Rooneymu zas ubližuje každý dive samotný, keďže ako prototyp anglického buldoga je dive uňho nežiadúci. Toto treba spomenúť. Uňho s jeho postavou je to doslova nechutné.

Lenže ja by som rozlišoval dive a pád a pýtanie si penalty. 2 rozdielne veci.

Nepomôžem si, ak je čistý diver ( nerozlišujem nejaké skupiny, buď je alebo nie je, rozlišujem len tenkú hranicu kde ešte si a kde už nie) SG, potom aj Rooney ( uňho je blbé to, že je mladší, a relatívne to nepotrebuje LM aj titul má, prečo to potom robí? ) rovnako ako Krystínka.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard má rovnaký predpoklad ustáť súboj ako Rooney, z minulosti poznáme mnoho prípadov, kde sa Steev bil ako blázon, len aby zostal na nohách. V tomto neskutočne klesol. Ale prečo, prečo? Ja osobne to nechápem. Porovnanie s Ronaldom je možno na prvý pohľad choré, do rovnakej kategórie ich zaradím asi ťažko, avšak fakt je ten, že Steev sa v poslednom čase ani nesnaží suboj ustáť a radšej si volí jednoduchšiu cestu, nechať to na sudího a padnúť. Ono spomínam to ešte raz, ale ten štýl akým Steev divuje to je "k nezaplacení". A vravím, rozdiely tam sú. nejde o vek. Ide o pozíciu ak´´u na ihrisku zastáva a situácií samotných. Dive sa odsudzuje tak mimo pokutového území, ako ja mimo neho. V ňom ˇvšak často ide o taktiku útočníka, kdežto mimo je mierne ospravedlniteľné len chránenie sa pred zranením, napr. ako predviedol Downing proti Clichymu. Steev padne prakticky kdekoľvek na súperovej polovici, nielen, keď z toho môže vyťažiť atraktívnu štandartku, to je na tom horšie. V tom je hlavný rozdiel, samozrejme aj v poćte prihrávaných súbojov. Presné čísla samozrejme nie sú, ale ak uź je na prvý pohľad jasné, kto vyhráva a to o dosť, pokojne ho tak nazvať môžme bez toho, aby to u teba muselo vyvolávať negatívne reakcie.

Reagovat
vladis271

Gerrard nemá rovnaký predpoklad ustáť súboj ako Rooney, susedova čivava nemá rovnakú šancu prežiť pod kolesami auta ako môj ovčiak. Áno porovnávanie s Ronaldom je absolútne choré, nakoľko jeho hra bola založená na divingu primárne, Gerrard spadne, ale nie je to jeho primárna funkcia. Problém vidím inde, ako som už povedal, mal si uňho vytvorenú glorifikovanú predstavu Liverpooslkeho kapitána a sklamal ťa, tak teraz hľadáš všetko, čím ju potvrdiť. Nadávaj si koľko chceš, je to tak. A včerajší zápas si hľadal ďalej. Našiel si? Ty áno, ja nie. Prvá situácia, žltá karta, po Stevenovom divnom páde. Máš zapísanú prvú čiarku. Si spokojný, opakovačka, stále je to divné, lenže hráč, čo dostal žltú sa ani nesťažoval, ani nekukol na rozhodcu, u teba čiarka ostáva, u mňa nie. Druhá situácia, pád po narazení v šestnástke. Ustáť sa to nedalo, spadol a kukol na rozhodcu. Za kukanie sa karty nedávajú, ani za pýtanie penalty. Tretia situácia priamy kop, áno tu pridal. To čo robia všetci, a takích by sme aj v manU našli viacerích, takýe Rooney neni jediný diver v tíme. Výsledok. Pre teba, ďaľší oddajvovaní Stevov zápas, pre mňa nie. Ale aspoň ťa chápem, ak každý jeho zápas si naňho takto zameraný a hľadáš to čo neni tam de neni, je jasné, že ti vyjde to čo hľadáš. A s tým, že Seev padne parktickjy kdekoľvek a kedykoľvek. No mysli si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ver, či never, takto to nie je. U Clichyho karty som ani brvou nepohol, to, že so to napísal pod preview bolo len k tomu, že Webb je idiot, ak za to dostal Clichy kartu, to nemalo nič s Gerrardom, ten smajl ( ). Čo sa týka karty za pohľad - ako čo ti mám na to povedať? Žiadnu chybu som nehľadal, ale tak to je taký sprostý, že keď narazí, tak sa vôbec kukne na sudího tým vyčítavým pohľadom? Ako penalta proti Atléticu ma fakt nasrala, toto bol čajíček a ani som ho nijak nevyťahoval, nemusíš to spomínať. Primák uznávaš aj sám, lenže to bol len jeden, divy - rovnaké boli pokiaľ sa nemýlim 3. Suma sumarum, minimálne 4 divy za zápas ti príde málo? Sakra veď si uź uvedom dve veci - žiadnu glorifikovanú predstavu som o Steevovi nemal - to by mi tak chýbalo, glorifikovať scousera len som ho proste uznával. Týmto si to pohoršil nielen u mňa, ale u mnohých, navyše v spojitosti s tými kecmi...ale to nechajme bokom. Prečo si v tom porovnávaní taký obmedzený? Pochop, že sa bavím o stave za posledný rok, to zaprvé. Zadruhé, nemôžeš za toto obdobie argumentovať, źe u Ronalda to bola primárna funkcia, ak tomu tak za ten rok nebolo. Ak to teda bola len sekundárna funkcia, tak sekundárna funkcia to predsa už je, na tom sa všetci zhodneme aj u Gerrarda. A aj keby, čo sa týka princípu, hodnotili sme hráčov len z pohľadu filmárčiny, tak do toho nemusíme pliesť ostatné stránky ich hry, už vôbec ich tým nejak (kohokoľvek) ospravedlňovať, či lepšie povedané zmierňovať účinok ich krokov. Comprende?

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapísal som kedykoľvek a kdekoľvek. Záleží od situácie. Mysli si kľudne opak...začínam nadobúdať pocit, že ani sledovať zápasy s vyznačenými úsekmi hry, kde Steev padá, by na tvojej mienke nič nezmenilo.

Reagovat
vladis271

4? Aj keby som uznal všetky situácie, čo som vymenoval nájdem 3. Vážne mám pocit, že u teba divinguje aj keď sa potkne o stebloi trávy pri nástupe. Každý hráč sa pri páde, zavinenom alebo nezavinenom kukne na rozhodcu. Ak príde ku kontaktu s protihráčom je to tak vždy. Len v prípadoch, keď je aj samotnému hráčovi na 100 percent jasné, že nemá šancu nepozre sa. A to sú prípady čistých jasných skĺzačkových vypichnutí lopty. Koľko penált už bolo odpískaných po tom ako sa obranca púostavil do cesty útočníkovi, dá sa to klasifikovať ako faul a útočník v tomto prípade ťažko klasifikuje, ako to vlastne bolo. Penalta proti Athleticu, jasné bol to čistý, úmyselný penaltový dive, rovnakých mám pán nemenovaný na tričku tiež dosť. K4 divom som sa už vyjadril. Chudák Ronaldo, ako ho len môžeš porovnávať s tým zlým, zlým cheaterom, Stevom. Že sa nehanbíš. OMG Čo sa týka pokrytectva, ja viem prečo to začal robiť, je to trocha silné kafe, ale veľmi túži po titule a keď vidí, ako vám tá južanská smažka vysimulovala 3 tituly, spravil by som to isté, bohužiaľ Krystínke to predsalen žrali viac a k tomu podpora od fergieho, prečo Krystínku viac nechránia rozhodcovia a bolo to vybavené.

Vidíš? Rok, za rok ideš z neho robiť divera a porovnávať ho s Krystínku, sorry to si nehorázne, ale nehorázme prestrelil. A vôbec kto ti dovolil nastavovať nejaké kritéria? Jeden rok? Prečo, prečo nie pol roka? Mesiac, 5 minút. Natavením svojich kritériií spravím divera aj z VdS, nehovoriac o Rooneym, kde by som sa ani nemusel veľmi snažiť. Gerrardova primárna úloha na ihrisku je hlavne vymýšľať prihrávky pre útočníkov, sekundárna dostávať sa do šancí a premienať ich. To znamená, že pri primárnej sa ku kontaktom nemôže dostať, prisekundárnej sa dostáva imho. Primárne diver neni, sekundárne je? Maybe. Smažkina primárna úloha bola dostávať sa 1na1 cez hráčov, kde primárne prichádzalo ku kontaktom a ako som už spomenul 2 možnosti, prešiel alebo spadol, rozhodca odpískal, priamy kop gólo. Aké jednoduché. Ak neodpískal, tlačovka " je to neuveriteľné ako je možné, že rozhodcovia nechránia rozhodcu fňuk " U SG to nikdy primárna funkcia nebola u Krystínky bola. A to čo robí teraz v Reale ma nezaujíma, ani jeho rozhovory o tom, ako je nahnevaný ak niekto na ihrisku podvádza, pretože v Anglicko to on nerobil..............Ostatné stránky do toho nepletiem, niekedy sa divím aký som tolerantný, napr. teraz sa bavím s týpkom, čo sa ma snaží presvedčiť, že SG je nefalšovaný diver a porovnávať ho s Krystínku

Reagovat
smazaný uživatel

vieš čo mi stačí? "Maybe", "Čo robí v Reale ma nezaujíma...", "Prečo ty rozhoduješ o kritériách" (to ako keď bol niekto 5 rokov anjel a jeden je diabol, tak je to momentálne anjel, aha...),

Zdá sa, že si stále ešte upnutý na mená Ronadlo a Gerrard v rôznych polohách a zatemňuje ti to úsudok, ći lepšie povedané, pretáča ti ho na inú líniu, ktorej sa bezhlavo pridŕžaš a nehľadíś na to, čo ti tu píšem. Keď ti raz napíšem, že ak sa bavím o dive tak sa bavím len o dive a ty mi znova vyhadzuješ na oči tie tvoje primárne a sekundárne úlohy na ihrisku, no nenechaj sa vysmiať. V princípe aj keby to robili obaja na bránkovej čiare, ak to robia, je to zlé a je to jedno u koho. A k tým pohľadom. Aršavin (ktorého len tak mimochodom, aby ťa opäť nenapadla nejaká zvratená myšlienka - nemám rád) bol schopný ísť za sudím a povedať mu, že to nebol naň faul a nemá byť penalta. Valencia, pokiaľ spadne vlastným zavinením, postaví sa a ide ďalej. Tak si predstavujem normálnu hru. A že je to už skôr zriedkavosť, minimálne je normálne, ak si hráč zanadáva a padá, ale ak vytasí na sudího ruky v tvare Y a psie oči ako to, že to nepíska tak to odsúdim VŽDY, u KAŽDÉHO HRÁČA, nielen u Steeva. To, že sa bavíme akurát o ňom je "zhoda náhod" plynúca zo zápasu, ktorý sme sledovali, z toho, čo v ňom Steev predvádzal a z nášho postavenia (kritik, kvaziobjektívny scouser). Keď simuluje Drogba, vyjadrujem sa, keď simuluje Rooney podobne. Pochop konečne (ty si mešuge? stále ti to opakujem a ty nie a nie to pochopiť) že to vôbec NIE JE osobné voči Steevovi...

Reagovat
smazaný uživatel

*a akože nepletieš, veď to sú tie tvoje primárne a sekundárne funkcie, breptoš

Reagovat
vladis271

Samozrejme, že mi to zatemňuje úsudok a čo si čakal. Ideš mi tu Stevenka porovnávať s Krystínku, čo si si myslel, že to len tak prejdem. Pri každej argumentácii treba odhaliť najslabší bod protivníkovej obrany a do tohto bodu zaútočiť všetkými prostriedkami.

Ja sa o divingu rád pozerám len z pohľadu, keď je jasný. Tieto prípady bývajú zväčša len v pokutovom území alebo pred ním. Dokonca by som rozlišoval prihrať pád, pričom došlo ku kontaktu a nezavinený pád. Za divera ja považujem iba týpka, ktorý sa sústreďuje na to druhé permanentne. U StevenkaDžího mimo PK skôr vidím zavinené prihraté pády. Alebo fauly, ktoré by dokázal ustáť, ale spadne. Ale stále sú to fauly. A za toto sa mi prieči nazvať ho diverom. Inak považuješ aj za diving to, keď je hráč jasne sfaulovaný, spadne na zem, pretočí sa na chrbát, chytí si nohu a začne revať od bolesti v snahe vymodliť si kartu? Toto robia všetci a podľa m´ňa v 90 percentách prípadov je to všetko hrané. Ja to za diving nepovažujem, ale ty pri svojich nadpozemských, galaktických kritériách to asi považuješ. To čo si vymenoval je poriadna zriedkavosť a schválen s av ďaľšom zápase na nich zamerám, či to budú robiť vždy, ale neverím tomu. Skôr výnimka potvrdz....... Smutný pohľad a plačúce očká? Kritérium diverstva? Ak áno a už sme sa o tom bavili. Steven aj Rooney ( áno opäť sa odvolávam naňho) sú rovnakí diveri, obidvaJA zrovnateľný so smaškou. U teba jednoznačne u mňa nie. Len celá debata je o Stevovi a tvojich snahách presvedčiť ma, že je on aj Rooney pravý nefalšovaný diver. Vyjadrovať sa môžeš, ale škatuľkovanie Stevena do určitej polohy, pričom snaha o to Wazzu zadeliť do o niečo prijateľnejšej škatuľky ti u mňa neprejde.

A hop a aby si nepovedal, navrhnem aj riešenie. Za diving okamžitá červená a je po probléme

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ty, to si domotal...no nič, toto nemá cenu.

Reagovat
vladis271

To nemá. Aspoň to môžeme ukončiť s patovým stavom

Reagovat
smazaný uživatel

Keď myslíš...

Reagovat
vladis271

Nie nemyslím, ja som presvedčený o svojej pravde, ty o svojej, ale ja narozdiel od teba mám pravdu a viem to ale som ochotný v rámci zachovania statusu quo uynať remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, uynávam...

Reagovat
smazaný uživatel

Když si tímto unfair způsobem nepomáhal po většinu kariéry, tak proč to začal praktikovat až od lonské sezony? Je to jen spekulace, ale podle mě k tomu mohla přispět silná vlna jižanských fotbalistů...

Reagovat
Counter

moc dobře si vzpomínám, jak Rafa letos asi 10x v pozápasovém interview (tuším po prohře s Pompey, ale nejsem si jistý) zopakoval "Referee was fantastic, he made absolutely no mistake." Ta ironie z něj čišela na všechny strany. Schválně jsem zvědavý, co poví dneska :)

A fascinuje mě, že ty, Rafův obrovský odpůrce, jej tady naprosto vážně obhajuješ.

Reagovat
Liquid

900. pro West Ham

Reagovat
supervizor

Reagovat
Side

5 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pro spurs a jejich ambice

Reagovat
smazaný uživatel

Však nechceli ísť do intertoto cup?

Reagovat
smazaný uživatel

Saha, skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To sa vie, už dávno!

Reagovat
smazaný uživatel

V MU to asi nevěděli Jen škoda té náchylnosti ke zraněním...

Reagovat
Boban

vedeli, ta zraneni byl vsak velky problem

Reagovat
Tomekcz

Everton Saha

Reagovat
vladis271

Predpokladám, že ak Vás v ďaľšom kole po lepšom výkone porazia z tvojej strany tu budú grcanice na EFC, že len bránili a ako si to mohli dovoliť, nedať si proti mancs vlastný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že si Čukotka udrží svou stávající formu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Evertonu, dneska byli mnohem lepší, my hořeli... Tak snad příští kolo Mizím z diskuze, tady to zas bude vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Tak Skrtel s Aggerem jako stoperi opet dostali gol Ale aspon to prinutilo Rafu hrat na 2 utocniky, konecne sme tedy zacali hrat, jen skoda, ze na poslednich 10 minut. A ten Gerrard byl opravdu vtipnejsi nez obvykle s tema jeho padama

Reagovat
smazaný uživatel

pady mozna trapny, ale rozehravka neuveritelna, ty jeho pasy mi rpipomanaji Beckhama nebo Xaviho

Reagovat
tomasinho

Tak z gólu bych vinil spíš toho pseudo fotbalistu Degena.

Reagovat
papos182

= chybel Carra.

Reagovat
tomasinho

Jo, celá obrana byla dezorientovaná po jeho odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávaná remíza vo Villa parku. Ak by sa Nani nenechal hlúpo vylúčiť, bola by to výhra, takto je to zaslúžená remíza. Kto nepremení šance, nevyhrá. Villa hrala to, čo jej súper dovolil, nie to, čo hrať mohla. Oveľa viac ma môže tešíť víťazstvo Arsenalu a strata Chelsea, obzvlášť pri góloch Sahu. Nečakané víťazstvo WHU rovnako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Utd.

Aston Villa

Everton

LUIS SAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neplač, nič také sa nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

a co má AV dělat? nechat si zadarmo nastřílet 5 golu jako Pompey?

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ale hrát doma proti 10 takovou betonaci je opravdu na blití

Reagovat
vladis271

Chceš kapesník. Bože vy mufani ste neuveriteľní. A to ma tu minule niekto presviedčal, že scouser je diagnóza

Reagovat
Boban

nesud podle par vzorku :) kazdej tym ma takovy fandy

Reagovat
vladis271

Ja viem, ale na EF sa vyprofiloval veľký počet magorov z vašich rád. Samozrejme nájdu sa aj slušní

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves Aston VIlla Everton ..akorat skoda, ze Saha nedal Hattrick...Bendtner za to ze de z uhlu sam na kasu a misto toho aby sel do golu, tak s tim dek praporku, fakt borec, utocnik se vsim vsudy

Reagovat
Amos

950. pro Spurs v Big4

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi rovnou mohl vybrat třeba 947.

Reagovat
terry

Ne, dneska jsme si ani ten bod nezasloužili. Everton bere po právu všechny tři. Saha pro nás začíná být něco jako Drogba pro Arsenal, přestože si dovolil nedat penaltu. Nebudu se tu zas moc rozepisovat, protože ve druhé půli toho stejně moc na probrání není. Mám k zápasu jen jediné: Pokud chceme takhle bránit i nadále, můžeme na jakoukoliv trofej zapomenout.

Reagovat
Liquid

důležitý je, že jsme první a tak to i zůstane, na Everton moc neumíme no, o dost horší by bylo kdybychom prohráli s Arsenalem

Reagovat
vitasrp

Tady nejde o to, že na EFC neumíme, protože podobný výkon jsme předvedli i na Hullu, Burnley, před Vánocema na WHU... A navíc Carletto zase na tiskovce řekne, jak to bylo dobrý z obou stran..

Reagovat
Nikikrew

Myslim si ze zasluzena vyhra Arsenalu.Konecne sme vyhrali a som velmi rad ;))) DIaby super ale cely tym velmi dobre,Wallcot musi zamakat,Cesc nebolo to uplne ono ale to nevadi tiez dobry vykon.Co sa tyka tej rujy ano bola ale myslim si ze bod by ste si nezasluzili Liverpool.Skrtel v pohode ale bolo vidno ako LIve chyba Torres.ManU remizka,Chelski prehrala!!!!!!1Nice aky krasny vecer.KEEP THE FAITH

Reagovat
tomasinho

Dnes jsme si prostě nezasloužili bodovat. Prvních deset a posledních deset minut za něco stálo. Arsena násl hlavně v druhé půli těžce přehrával, hlavně po odchodu Carraghera, který dneska odehrál dobrý zápas. Po příchodu Degena to šlo z kopce, ten chlap nemá v Premier League co dělat. Dopředu zbrklý, dozadu absolutně neschopný. Ngog dneska neudržel pořádně balon, je ještě celkem slabý fyzicky, Kuyt po dobrém začátku se vrátil na tutosezónní level děsných výkonů, Gerrard kromě začátku a nadajvovaného pádu taky spíš nic než moc. U Maxiho snad škoda něco dodávat, takový přehmat, to je děs, Už dlouho se nestalo, aby byl horší jak Lucas. Babel kromě střely taky nic. Jediný fakt skvělý hráč jako vždy v poslední době byl Masch, jestli si ho Rafa nechá utéct, tak to půjde z kopce s celým LFC. Jinač Webb si nezaslouží pískat ani přebor, ale na to se vymlouvat nemůžu, sice v první půli mohla být pentle a nakonci redka pro Cesca + přímák, ale nevadí. Ke Ngogovi ještě přidám zbrklost v zakončení brejku, být tamk Nando. Takež gratulace Arsenalu no.

Reagovat
vitasrp

Gratulace Ancelottimu, nechápu, jak docílil toho, aby náš herní projev doma a venku byl takhle diametrálně rozdílný.. Dál mi pak nejde do hlavy, proč jako blesk z čistého nebe začal používat rozestavení 4-3-2-1, když přitom má na výběr daleko ozkoušenější a lepší varianty, které navíc letos už několikrát používal.. 4-1-2-1-2 sice není nějak úžasný systém, přesto je v něm alespoň vidět určitý řád, jsme třeba schopni ze zápasu udělat bezkonkurenční nudu, ale povětšinou, až na výjimky, nás soupeř nedrtí.. 4-3-3 by bylo asi nejlepší, jenže na to Talián nemá koule.. Tenhle hybrid, co praktikoval dnes, s Hullem a s Burnley, s sebou přináší tu nejhorší Chelsea, kterou jsem za poslední rok viděl.. Je to prostě strašnej chaos.. K tomu všemu ještě ty obraty, jak je ksakru možný, aby si CFC již po 3x v této sezóně nechala projít zápas mezi prsty?? Přece není přípustné, aby soupeř otočil, kór když ještě v zápase nedá penaltu.. Je mi z našeho herního projevu ve venkovních zápasech poslední dobou na blití.. Přitom to s formou mužstva nemá co dočinění, doma je to válec, neztrácíme body, soupeře porážíme s přehledem, jenže ouha, přijede výjezd a všechno je fuč..

Navíc ta střídání.. Ach jo, proč dnes na lavici nebyl J. Cole?? Může mi to někdo vysvětlit.. Pak to dopadá, že oživení naší hry obstará Ballack.. Ancelotti reaguje povětšinou špatně na vývoj zápasu, ta jeho střídání jsou úsměvná, nemají požadovaný efekt a většinou hře vůbec neprospějí.. V tomhle ohledu je jen o malinko lepší jak LFS.. A ke standardkám se vyjadřovat netřeba, vůbec Ancelotti celou defenzivu poslal doprdele, takže z toho plyne, že po 26. kolech máme v kolonce obdržené "parádních" 22 branek..

Dneska prostě katastrofa, co předváděla stoperská dvojice jsem už dlouho neviděl, neuvěřitelný, Carvalho měl zase příšerný den, Terry ještě horší, totálně degradoval svoje předešlé perfektní výkony, tohle od něj byl propadák.. Záloha klasicky nefungovala, Anelka zase nic, Drogba svůj vysoký standard dá se říct udržel.. Žirkov v záloze zas nevěděl, co a kde má dělat, prostě bída a utrpení.. Jenom Čech podal dost dobrý výkon.. Nevím, nevím, jestli si titul zaslouží celek, co pomalu není schopný venku přesvědčivě vyhrát jediné utkání..

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som, kedy stromček vytiahne a vytiahol ho proti Burnley, dúfam, že pri tom aj zostane

Reagovat
Boban

hlavne at s tim vyrukuje na OT

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden blbý zápas, čo ma po ňom. Nech to praktikuje čo najdlhšie, takéto straty sa ešte budú hodiť...

Reagovat
terry

Nebudu to ani číst, protože si myslím, že bych se stejně nic nového nedočetl. Jen dám palec

Reagovat
vladis271

Inak dojal ma Theo, ako v nadstavenom čase utekal k rohovej zástavke a miesto aby tam podržal loptu prihral ju Pepemu. Nuž páni, raz scouser, navždy scouser

Aj keď nemá formu, radšej by som v tíme videl bez formy srdciara ako bez formy žoldáka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumiem, prečo bol pripísaný v Blackburne jediný gól zápasu ako vlastný Myhillovi, veď tam bola len teč...to by museli pripisovať každý 3-4 gól ako vlastný.

Reagovat
Counter

1000. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele