Anglická Premier League - preview 25. kola

01.02.2011, 08:33, aktualizováno 02.02.2011, 09:06
Previews
Tottenham potřebuje tři body z Blackburnu, aby se přiblížil elitní čtyřce. V ní se drží Manchester City, který se dnes představí na půdě Birminghamu. Liverpool začne éru bez Fernanda Torrese proti Stoke, Blackpool přivítá West Ham, Bolton vyzve Wolves a Fulham Newcastle.
Birmingham City - Manchester City  (středa 20:45)
Manchester City se v posledních zápasech může více než nabažit krás středu Anglie, kde již sehrál dva zápasy a na třetí se chystá. Zatím mu to ale ani v Nottinghamu, ani v Birminghamu příliš nešlo. Do Birminghamu se nyní chystá podruhé, aby zde napravil poslední ligovou prohru s Aston Villou. Soupeřem mu bude Birmingham.

V Nottinghamu se Citizens pro změnu utkali s tamním Notts County a v rámci FA Cupu překvapivě jen remizovali 1:1. Vyrovnávat musela lednová posila Edin Džeko, jenž už se nemůže dočkat, až vstřelí první gól i v Premier League. "Musím bojovat celých 90 minut. Je to těžká zkouška, ale jsem ochotný jí podstoupit. Vstřelil jsem svůj první gól a teď chci přidat několik dalších," sdělil po zápase bosenský útočník, jenž přišel za velké peníze z Wolfsburgu.

Na hřišti by se měl bývalý teplický ostrostřelec potkat s Obafemim Martinsem, kterého Brums získali na poslední chvíli z Rubinu Kazaň, kam přišel právě z Wolfsburgu. Jenže se v Rusku neusadil a v Birminghamu nyní doufají, že jim pomůže vysekat se ze sestupových bojů.

V pohárových soutěžích si sice Brums vedou skvěle, v Carling Cupu jsou ve finále, v FA Cupu mezi posledními 16, jenže v lize to skřípe. Jediné místo od sestupových pozic není nic valného. Další novou posilou, která by mohla ve středu na St. Andrews nastoupit je Curtis Davies. Připravena je také trojice Roger Johnson, Cameron Jerome, Craig Gardner, která o víkendu odpočívala.

V brance Manchesteru City by se měl dočkat na St. Andrews vřelého přijetí Joey Hart, jenž loni mezi třemi tyčemi u Brums doslova čaroval. Do základní sestavy by se měli vrátit Kompany, de Jong, Kolo Toure i Silva. Nejistý je start Teveze. Tři měsíce bude mimo hru Adam Johnson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.40 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Newcastle United  (středa 21:00)
Hodně těžkou ránu musejí vstřebávat fanoušci Newcastlu United. Klub totiž včera doslova na poslední chvíli opustila jedna z největších hvězd dosavadního průběhu sezóny Andy Carroll, který se za těžké peníze upsal Liverpoolu. Přestup je zatím zahalen menším tajemstvím, jak k němu vůbec došlo, ale jedno je jasné - pro Magpies začíná další nová éra.

Andy Carroll byl totiž odchovancem klubu a spoustu fanoušků si ho vysnilo jako nového Alana Shearera, který klub nikdy neopustil. I Carrollova vyjádření tomu tak trochu nasvědčovala, ačkoliv bylo jasné, že v následujících sezónách ho udržet, kdyby se stále zlepšoval, by bylo pro Magpies hodně těžké. Nicméně tomu všemu je nyní konec, Carroll za neskutečných 35 milionů liber přestoupil do Liverpoolu a zničil veškeré naděje fanoušků Strak.

Jelikož byl Carrollův přestup uskutečněn na poslední chvíli, nedokázal Newcastle najít žádnou náhradu, a tak v útoku výrazně oslabil. Dobrou zprávu je to, že podle manažera Pardewa majitel Mike Ashley slíbil, že všechny získané peníze v létě investuje do posil. Jedinou posilou Magpies se tak stal Stephen Ireland, který přišel hostovat z Aston Villy. Přivezl si však zranění, a tak ještě alespoň dva týdny nenastoupí. Poslední z třízápasového trestu si odkroutí jiný záložník Cheik Tioté.

Newcastle se ve středu utká s Fulhamem, se kterým má vyrovnanou bilanci. Cottagers jsou sice v lize za Magpies, ale do zápasu jdou posíleni o vysoké vítězství nad Tottenhamem, který v FA Cupu rozstříleli 4:0. Na toto vítězství chce navázat manažer Mark Hughes. Ten si v na závěr přestupního termínu přivedl z Chelsea Gaela Kakutu a zkušeného Eiduru Gudjohnsena a je možné, že se oba ve středu na hřišti objeví. Se zraněním bojuje Etuhu a nenastoupí ještě ani Mark Schwarzer, který se vrátil z Asijského poháru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.10 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (středa 21:00)
O další tři body bude usilovat FC Liverpool. Reds se začínají pomalu zvedat, což by doma proti Stoke měli potvrdit. Všichni jsou zvědaví, jak se teď slavnému celku povede bez Fernanda Torrese. Toho v zápase nahradí uruguayský kanonýr Luis Suarez.

Fernando Torres je fuč, ale tím existence Liverpoolu nekončí. I bez španělského útočníka má Liverpool kvalitní tým a posily, které vedení přivedlo, nejsou ledajaké. Už nějaký ten pátek byl v Evropě velký zájem o Luise Suarez. Kvality tohoto útočníka netřeba připomínat, fanoušci teď mohou doufat, že se Suarez gólově chytí stejně jako v Ajaxu Amsterdam. Další posilou je Andy Carroll z Newcastlu. Liverpool za něj zaplatil nemalou sumu 35 milionů liber, i on by měl Liverpoolu dopomoci k návratu do evropských pohárů, popřípadě příští sezonu do tradiční "Big Four”.

Vraťme se však k průběhu Premiere league. Liverpool dokázal vyhrát dvě utkání po sobě a v tabulce se posunul na sedmé místo. Ovšem ztráta na evropské poháry činí pět bodů. Manažer Kenny Dalglish věří, že by se jeho týmu mohlo podařit proklouznou do Evropské ligy, ovšem cesta k tomuto cíly bude ještě složitá. V prvé řadě je nutné doma neztrácet, a platí to i pro následující utkání se Stoke City.

Stoke cestuje na Anfiled Road s cílem bodovat. Před tímto kolem desátý celek Premier League by se v první polovině rád udržel, ale to bude nesmírně těžké. Složité to bude i v Liverpoolu, ovšem tým si věří, vždyť doma dokázal slavného soupeře porazit 2:0.

"Liverpool teď hraje jistěji, a pod Kennym je ochotnější a schopnější. Určitě obrátí věci k lepšímu. Porazit je u nás byla zvláštní příležitost, myslím si ale, že porazit je v té době dokázalo více týmu. Teď je situace jiná, víme že to bude těžké,” prohlásil na adresu Liverpoolu manažer hostí Tony Pulis.

Liverpoolu se vrací do sestavy jedna z největších opor obránce Jamie Carragher. Narozdíl od Suareze se na hřišti neobjeví Andy Carrol, jenž bojuje se zraněným stehnem. Hosté dorazí na Anfield Road bez Dannyho Higginbothama, Ryana Shawcrosse a Thomase Sorensena. Klub opustili útočníci Tuncay Sanli a Eider Gudjohnsen, naopak přišli Pennant a Carew.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Kelly, Carragher, Agger, Johnson - Lucas - Kuyt, Gerrard, Meireles, Maxi - Suarez
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begovič - Wilkinson, Huth, Faye, Collins - Pennant, Whitehead, Delap, Etherington - Carew, Jones
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur  (středa 21:00)
Do Ewood Parku zavítá o Ligu mistrů bojující Tottenham Hotspurs. Blackburn ale nebude chtít prodat svojí kůži lacino, doma je pochopitelně silnější a proti Kohoutům chce bodovat.

Největšími posilami jsou pro Blackburn jednoznačně Roque Santa Cruz, jenž se de facto z Manchesteru City vrátil, a příchod Jermaineho Jonese z německého Schalke. Blackburn by rád bojoval o pohárová místa, ale o ty je v Anglii obrovský boj, Blackburn je momentálně osmý a například na pátý Tottenham ztrácí sedm bodů, navíc Kohouti mají jeden zápas k dobru.

Blackburn poslední ligové kolo doma proti WBA zvládl a vyhrál 2:0. Nepovedlo se mu ale utkání FA Cupu proti Aston Viile. Ta vyhrála 3:1 a Blackburn byl vyřazen. Domácí se tak mohou plně koncentrovat na ligovou soutěž a pokusit se proniknou na ona vytoužená pohárová místa. V tomto kole bude nejideálnější možnost na přiblížení, v Ewood Parku se totiž představí konkurent v bojích o poháry londýnský Tottenham.

Kohouty už brzy čeká dlouho očekávaná konfrontace s AC Milán v rámci osmifinále Ligy mistrů. Aby si tuto milionářskou soutěž zopakovali v příští sezoně, musejí buď celou soutěž vyhrát, nebo se v Anglii umístit do čtvrtého místa. V současnosti je reálnější druhá varianta. Tottenham je sice pátý, ale na čtvrtou Chelsea ztrácí před tímto kolem jen tři body. Na Spurs ale čeká těžká zkouška, Blackburn je poslední dobou doma velmi silný.

Během FA Cupu přišli domácí o posilu z Manchesteru City Roque Santa Cruze, ten si poranil třísla. Chybět budou také Jermaine Jones a Ryan Nelsen. Tottenhamu budou zase scházet Ledley King a Younes Kaboul, problémy má i William Gallas.
Blackburn Rovers - pravděpodobná sestava:
Robinson - Salgado, Samba, Givet, Olsson - Hoilett, Andrews, Dunn, Pedersen - Kalinic, Roberts
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gomes - Corluka, Gallas, Woodgate, Assou-Ekotto - Lennon, Jenas, Modrič, Kranjčar - Van der Vaart - Pavlyuchenko
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackpool FC - West Ham United  (středa 21:00)
Přestupové okno je definitivně za námi a oddechnout si mohou zejména v Blackpoolu. Velký zájem totiž byl o klíčového záložníka Charlieho Adama, ale Tangerines odolali a přestup Adama zamítili. I to zvyšuje jejich šance na udržení v nejvyšší soutěži, obzvlášť když přivedli zkušeného útočníka Jamese Beattieho.

Stejný plán má však také West Ham, tedy co se udržení týče. Situace Hammers je o poznání horší, londýnské mužstvo je poslední, ačkoliv od záchrany zas tak vzdálené není. Udržení v Premier League přichází do Upton Parku vykopat další zkušený forvard Robbie Keane, kterého po dlouhém vábením Hammers zlákali z Tottenhamu.

"Příští zápas bude hodně důležitý. Proti Blackpoolu odevzdají hráči vše. Důležitý je to zápas sice pro oba týmy, ale pro nás o něco víc," uvědomuje si před zápasem manažer West Hamu Avram Grant, který by v útoku vedle Robbieho Keana mohl použít také další lednovou posilu, Dembu Baa z Hoffenheimu.

Blackpool se s West Hamem střete po 40 letech, v roce 1971 skončila sezóna pro Seasiders sestupem, Hammers mu o jedinou pozici unikli. A situace se letos opakuje. V horší pozici je aktuálně West Ham, který společně s WBA dostal nejvíce gólů v celé soutěži. Tangerines jim však zdatně sekundují.

V sestavě domácích by již mohli být zahrnuti již zmiňovaný James Beattie a také Andy Reid, který na poslední chvíli přišel ze Sunderlandu. Jinak nemá manažer Ian Holloway žádné čerstvé absence.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.40 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bolton Wanderers - Wolverhampton Wanderers  (středa 21:00)
Hodně nevyzpytatelně se poslední dobou choval jak Bolton, tak Wolverhampton. Pro Trotters mají přitom nedávné dny a týdny spíše smutný nádech, pod Coylem čekají pět zápasů na vítězství teprve podruhé. Wolves jsou na tom ale podobně - na štědrých Vánocích stavět nedokázali, takže trčí na 19. pozici.

Jenom za nějakých deset týdnů stihl Bolton ze čtvrté příčky doputovat až do druhé poloviny tabulky. Sen o Evropě se tak pomalu před jeho očima začíná rozplývat. Může za to i sucho v ústech, které při gólové mluvě provází Elmandera s Daviesem, dva neohrožené útočníky základní sestavy. Ti se za tuto dobu trefili dohromady jednou jedinkrát, a také proto Coyle na hostování přivedl Daniela Sturridge z Chelsea. Problémy ale jako tradičně Bolton provázejí i v defenzívě, čisté konto se mu totiž dosud povedlo udržet akorát dvakrát.

Vlci okolo Vánoc z 21 možných bodů posbírali slušných dvanáct, za poslední dvě kola ovšem zaznamenali drtivý pád. Inkasovali hned sedmkrát, přičemž naposledy i na domácí půdě nečekaně jasně vybuchli s Liverpoolem. Teď se přitom mají sbírat zrovna venku, kde zatím v letošním ročníku urvali pouhé čtyři body z 33 možných. Tým, který letos prohrál více utkání než kdokoliv jiný v Premier League (14), tedy rozhodně na Reebok Stadium nečeká nic lehkého. Tam koneckonců netriumfoval už sedmkrát v řadě.

Daniel Sturridge nejspíš už usedne alespoň mezi náhradníky, únava z Asijského pohár by pak měla dovolit Lee Chung-Yongovi také odehrát minimálně pár minutek. Poté, co si během víkendu při pohárovém klání s Wiganem řádně odpočali, se vracejí do sestavy Cahill s Holdenem.

Wolverhampton v lednovém přestupovém období ulovil jenom jednu větší rybu - na hostování získal z Tottenhamu Jamieho O’ Haru. Jiného středopolaře Steva Sidwella získat nedokázal. Krom toho, že se tedy poté rozčiloval nad těžkostmi spojenými s hledáním posil pro Wolves, musí si lámat hlavu rovněž nad absencí Hunta a maroděním klíčového útočníka Kevina Doylea.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Chelsea FC  (úterý 20:45)
Ještě před pár hodinami bych pravděpodobně toto preview začínal jinak, jenže zápas Sunderland - Chelsea bude nyní tak trochu v pozadí. V posledních minutách lednového přestupního termínu se totiž na britských ostrovech udála velká přestupová bomba - Fernando Torres přestoupil z Liverpoolu do Chelsea!

Obhájce titulu za španělskou hvězdu vysázel neuvěřitelných 50 milionů liber, ačkoliv to dlouho vypadalo, že již v zimě nikoho nepřivede. Roman Abramovič, majitel Chelsea, se však nakonec rozhodl, že do kádru přeci jen investuje. Otázkou však je, jak moc se tato obrovská investice Blues vyplatí. Nezdá se totiž, že by Torres úplně zapadal do taktiky Carla Ancelottiho, jenž ostatně celou dobu prohlašoval, že nikoho nového nechce.

Zcela nevyloučil akorát nákup nového obránce. To se mu sice možná splní, protože na cestě do Chelsea je portugalský stoper David Luiz z Benfiky, ale přesto vyvstává otázka, jak velkou kontrolu Ancelotti nad vedením klubu má. Vypadá to totiž, jakoby byl pouhým trenérem a nákupy prováděl někdo jiný.

Ale zpět k zápasu Sunderland - Chelsea. Na 99 % se v něm ještě Fernando Torres v modrém dresu neobjeví, a tak se soustřeďme i na ostatní. Začněme u posledního vzájemného zápasu. Všichni si totiž asi vzpomenete, jak Black Cats šokovaly Stamford Bridge, když odjely po výhře 3:0 se třemi body v kapse.

Sunderland tehdy porazil Chelsea po necelých deseti letech a naznačil, že letos má kvalitní kádr. V lednu to potvrdil, když ze 12 možných získal deset bodů a posunul se na šesté místo. A ačkoliv mužstvo za rekordní sumu upustil Darren Bent, nemají na Stadium of Lights úplně špatné vyhlídky.

"Vím, že máme hráče, kteří dokáží způsobit Chelsea problémy. Jde o to je v hodně použít," poznamenal před duelem manažer domácích Steve Bruce, který se chystá použít novou posilu z PSG Stephaneho Sessegnona. Vedle něj do Sunderlandu zamířil také další záložník, z Interu Milán Sulley Muntari, ale ten ještě připraven nebude. Otazník visí u startu Cattermola.

V táboře Blues doufají, že poslední vysoká výhra nad Boltonem opět nastartuje nezastavitelný stroj, o němž ještě před pár měsíci nikdo nepochyboval. Další zaváhání si už totiž Chelsea dovolit nemůže. Pokud by na Stadium of Lights prohrála, byl by to pravděpodobně definitivní konec nadějí v obhajobu titulu.

Co se týče sestav hostí, měl by se v ní objevit uzdravený Frank Lampard, jenž odehrál většinu pohárového duelu s Evertonem a možná také Salomon Kalou, jenž ve stejném duelu skóroval. Nadále chybí Alex, Benayoun a Žirkov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.45 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (úterý 20:45)
Arsenal doma nečeká snadná úloha, na Emirates Stadium se totiž představí Everton, který vždy dokáže znepříjemnit život jakémukoli celku. Gunners jsou ale na druhém místě a stále věří, že mohou přeskočit vedoucí Manchester United.

Svěřenci Arsena Wengera mají za sebou další pohárové vystoupení, opět úspěšné, ale znovu to stálo mnoho sil. Arsenal se totiž trápil s Huddersfieldem a výhru 2:1 zařídil až v závěru Cesc Fabregas. Nicméně co je doma, to se počítá a Arsenal stále bojuje na všech frontách. Už brzy ho čeká velice náročná konfrontace s Barcelonou, ještě předtím však musejí Kanonýři zvládnout třeba utkání Premiere League proti Evertonu.

Rovněž Everton nastoupil v FA Cupu, ale o postup se ještě bude muset bít, a to sice na Stamford Bridge. Liverpoolský celek totiž doma remizoval s favorizovanou Chelsea 1:1. Everton se ale od úvodu sezony o dost zlepšil a herní vzestup bude chtít potvrdit i v Londýně, kde se mu dlouhodobě nedaří.

Londýňanům budou chybět Samir Nasri, Thomas Vermaelen, Bacary Sagna, Lukasz Fabianski a Sebastian Squillaci, který uviděl v zápase s Huddersfieldem červenou kartu. To s Evertonem to vypadá lépe, fit by měl být Phil Jagielka a manažer David Moyse má k dispozici takřka kompletní kádr.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Djourou, Koscielny Clichy - Fabregas, Song, Wilshere - Arshavin, Walcott, Van Persie
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Neville, Jagielka, Distin, Baines - Coleman, Arteta, Fellaini, Osman - Beckford, Saha
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.40 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Bromwich Albion - Wigan Athletic  (úterý 21:00)
Po víkendovém FA Cupu se uprostřed týdne opět odehraje kompletní kolo Premier League a těžko říct, jak ho přivítají fotbalisté West Bromu a Wiganu. Obě mužstva jsou ve srabu a zejména WBA po nadějném startu rychle klesá tabulkou.

Mužstvo vedené Robertem di Matteem čeká v následujících dnech dost možná rozhodující zápasy sezóny. West Brom totiž hraje se všemi třemi celky z chvostu tabulky a pokud se mezi ně nechce vklínit, musí bezpodmínečně vítězit. V posledních sedmi zápasech získali Baggies pouhé tři body, ale záložník Steven Reid se nevzdává: "Možná potřebujeme nějaké ušmudlané vítězství 1:0, prostě vyhrát. Bude to jeden z největších zápasů sezóny."

V sestavě domácích by se mohl poprvé objevit Carlos Vela, jenž přišel pomoci z Arsenalu. V nečekaný návrat doufá Steven Reid, jenž měl být původně se zraněným kolenem mimo hru ještě tři týdny. Graham Dorrans zápas určitě nestihne.

Body však nutně potřebují také Latics. Od listopadu vyhráli pouze jednou a jsou vážně namočeni v sestupových bojích. Také Wigan pravděpodobně čekají dva zápasy pravdy, protože pokud nezabodují v duelech s West Bromem a Blackburnem, mohou se fanoušci vážně strachovat. Následující los je totiž více než krutý, zápasy s Liverpoolem, Manchesterem United i City, Tottenhamem a Chelsea v krátkém sledu mluví za vše.

Úterní bitva v The Hawthorns asi bude zcela otevřená a zvítězit může každý. Ať už to ale bude kdokoliv, budou to nesmírně důležité tři body. Remíza víceméně nic neřeší. Hosté postrádají jen dvojici Alcaraz, Cleverley.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Aston Villa  (úterý 21:00)
Suverénní Manchester United čeká další zkouška. Dosud neporažený celek Premiere League doma v Divadle snů přivítá Aston Villu. Villians začali katastrofálně, ale v poslední době se zvedli a mají slušnou formu. Na Old Trafford je ale Manchester United jasným favoritem.

Rudí ďáblové prokázali obrovský charakter, když otočili jednak nepříznivý vývoj na Blackpoolu, tak i zápas na Southamptonu. Manchester United byl na Bloomfield Road opravdu velmi blízko první porážce, vždyť domácí vedli dvacet minut před koncem 2:0, ale pak se mašina z Old Trafford naplno rozjela a utkání otočila ve svůj prospěch. Ani na Southamptonu v rámci FA Cupu se neodstartovalo dobře, přesto Manchester United nakonec zvítězil. United nepochybně jsou nejžhavějším kandidátem na mistrovský titul, k dispozici mají už pětibodový náskok před Arsenalem.

Aston Villa měla před sezonou jistě jiné cíle, ovšem tradičně pohárovému mužstvu vůbec nevyšel úvod a až teď se tým z Villa Parku zvedá. Vzrůstající formu Villians naplno pocítili hráči Citizens, Wiganu a naposledy i Blackburnu. Právě vítězství nad Manchesterem City odstartovalo sérii výher a francouzský manažer Houllier věří, že jeho tým dokáže obrat o body i slavnější United.

Sir Alex Ferguson už bude mít k dispozici obránce Rafaela i Evru. Hrát budou i Nemanja Vidič, Rio Ferdinand a Edwin van der Sar. Také do sestavy Aston Villy se vrací klíčoví hráči, jedná se o Darrena Benta, Richarda Dunna a Jamese Collinse.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Giggs - Berbatov, Rooney
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Friedel - Cuellar, Collins, Dunne, Clark - Albrighton, Petrov, Makoun, Downing - Bent, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United23149051:2151
2.Arsenal FC23144548:2246
3.Manchester City24136537:2045
4.Chelsea FC23125642:1941
5.Tottenham Hotspur23108532:2638
6.Sunderland AFC24910528:2437
7.Liverpool FC24951031:3132
8.Blackburn Rovers24941131:3731
9.Newcastle United2386936:3330
10.Stoke City23931128:2830
11.Bolton Wanderers2479834:3530
12.Blackpool FC23841134:4128
13.Aston Villa24771027:4028
14.Everton FC23512627:2927
15.Fulham FC24511825:2626
16.West Bromwich Albion23741229:4325
17.Birmingham City22411721:3123
18.Wigan Athletic244101020:3922
19.Wolverhampton Wanderers23631424:4121
20.West Ham United24491124:4321

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1305)

Přidat komentář
MySch017

Manchester United... dnes treba 3 body určite... udržiavať si potrebný "náskok"..:D

PS: Aj keď som fanúšik MU myslím, že Torres je maximálny žebrák... nikdy nebol tým pravým "srdciarom" ako Gerrard alebo trebars v MU Giggsy... a Chelsea je trafená, že za takmer večne zraneného hráča, ktorý je od MS úplne mimo vyhodila doluftu 50 miliónov... naozaj, na zamyslenie...

Reagovat
Chazy

A proč by měl bejt srdcač jako Giggs nebo Gerrard?

Reagovat
smazaný uživatel

predpoklady k tomu nema, ale nekdo to od nej treba cekal

Reagovat
Chazy

Nepochopitelný. Když jsem tvrdil, že Carroll do dvou let půjde pryč, tak jsem ty reakce ve stylu, že nikam neodejde, docela chápal, ale od Torrese nikdo nemoh čekat, že takovou nabídku nepřijme. Přece přišel do PL vyhrávat trofeje. Už tak vydržel v LFC dost dlouho.

Reagovat
MySch017

Ale to, že ho CFC poriadne "preplatila" musíš uznať... 50 miliónov určite hodný nieje...

Reagovat
Arbiter

Ve světla Carrollova přestupu je to nic

Reagovat
MySch017

:D tak o Carollovi sa radšej vyjadrovať nebudem... 35 mega?... šialenci.:D

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

musíte to, kurva, riešiť aj podpreview? nestačí vám tých 8 článkov, čo tu o tom je?

Reagovat
Chazy

Kilmarnock nakonec nedokázal udržet druhého nejlepšího střelce letošního ročníku skotské Premier League Conora Sammona. 24letý irský útočník přestoupil do Wiganu, kde podepsal smlouvu na tři a půl roku.

Panejo, tak ten Wigan v PL určitě udrží. Ale na druhou stranu zas tak špatný zkušenosti se skotskou ligou nejsou, tak třeba to nebude krok vedle. Dneska se každopádně musí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Park sa uz vratil do kadra?

Reagovat
smazaný uživatel

Park sa uz vratil do kadra?

Reagovat
niflheim

Web manutd - He’ll now make his way back to Manchester to resume action with the Reds, perhaps as early as this weekend at Wolves but more likely the Manchester derby on 12 February.

Reagovat
niflheim

Tohle bude těžký zápas. S Villou jsme se minulou sezónu celkem i trápily. Ale tři body bysme mohli vyválčit.

Reagovat
kiwwi

viem ze s villou to poslednu dobu nemame nikdy lahke ale dnes mam citak ze by to mohlo ist ako po masle...dva nulky by mohli byt

Reagovat
MySch017

nebolo to tak dávno, čo sme im dávali štvorky... ale teraz to nejak nejde... hlavne nech sú z toho 3 body

Reagovat
mithro

presne, dolezite aby sa berba trafil do 10. minuty, potom to bude debakel

Reagovat
vodka

dneska su taky optimista... eště pak Sunderland by mohl zremizovat, nebo porazit CFC... a su zvědavý, jestli už bude hrát Sessegnon...

ale ten přestup reidyho a za tak směšnou částku

Reagovat
smazaný uživatel

Za vším hledej Bruce.

Reagovat
mithro

aj everton by mohol prekvapit, proti chelsea nehrali zle

Reagovat
smazaný uživatel

A o Arsenalu ani zmínka? To máte opravdu větší strach z nás?

Reagovat
vodka

ne, Everton předpokládám, že se opět vytáhne a remízu uhraje. Ale CFC přeju ztrátu bodů víc, navích chcu SAFC před LFC na konci sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dneska nas caka tazky zapas.Everton vzdy potrapia supera z big4.Dufam,ze dnes to bude naopak.Skoda Samira.Hadam sa AA23 dostane do formy a prejavi sa aj golovo.Verim vo vyhru 3:1.

Cmon Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že dnes nebude hrát ten opičák Sulley.

Reagovat
Ajven

OT: Premier League - Chelsea oznámila ztratu 70.9 milionu liber som zvedavy na tento rok, ked kupili dohromady za nejakych 70 GBP 2 hracov... Mozno ten arsenal aj tu ligu majstrov v najblizsej dobe vyhra

Reagovat
Ajven

*70 mio GBP

Reagovat
mithro

vyhra v LM je urcena pre tym kt nie je v strate ci ako?

Reagovat
Arbiter

nová pravidla pro fair play hospodaření

Reagovat
smazaný uživatel

pekna uvaha akorat si zapomnel na FCB,Real,ACM,ManU az tyhle zmizej pak arsenal mozna vyhraje

Reagovat
Arbiter

Chelsea byla loni zisková

Reagovat
Mimalu

to bude i se včerejšími nákupy, jinak Chelsea byla minulá rok zisková

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně doufám že z dnešních zápasů vyhraje vždycky ten tým který sídlí víc na sever. A zítra zase tým který sídlí víc na jih - kromě Fulhamu. A hlavně ať Man Utd bere tři body za KLIDNÝ zápas a nudné vítězství, takové harakiri jako s Blackpoolem bych už nemusel rozdýchat.

Reagovat
mithro

ale nevrav ze to nestalo zato, ten treti gol to bola lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pořád beru prášky na srdce za ty dvě loňské vítězství proti City Když Van der Sar chytil tu penaltu ve finále LM v Moskvě tak sem se polil pivem a minulé úterý sem u toho třetího gólu k smrti vyděsil učící se spolubydlící.

Reagovat
kiwwi

hehe, mna to celkom aj bavi, len keby tie prve polcasy neboli take tragikomicke...privital by som celozapasovy pekny futbal z oboch stran vitaznym golom pre nas v nadstavenom case

Reagovat
MySch017

a darovaný infarkt k tomu neberieš?.:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dneska bych si taky přál klidný a nudný zápas s výsledkem 2:0, kdy se trefí v 8. minutě Berbatov a v 11. Wazza...

Reagovat
Ligter

Ideální scénář.

Reagovat
Tomekcz

kdo jim bude dneska davat goly, kdyz Macheda je pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní utkání Sunderlandu s Chelsea bude zahájeno smutným výročím. Craig Gordon, Simon Mignolet, Petr Čech a trenér brankářů SAFC Nigel Spink si totiž na své paže navléknou černé pásky na připomenutí 75 let od tragické smrti Jimmyho Thorpeho. Thorpe totiž v roce 1936 při zápase s Chelsea utrpěl vážné zranění hlavy, na jehož následky o pár dní později v nemocnici zemřel. Nedožil se tak posledního ligového titulu v historii Sunderlandu a medaili za zesnulého, který v mistrovské sezóně do té doby odchytal všechny zápasy, musela převzít jeho vdova. Tento incident později vedl ke změně pravidel o ochraně brankářů.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Ježiši...

Reagovat
Arbiter

ten byl ukřižován

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by United mohli rozhodnout už v prvním poločase, chce to trochu šetřit síly. Nemáme zrovna nejlehčí zápasy před sebou. Jinak Tipuju 4:0(2xBerba, Giggsy,Chicharito) Glory Glory Man United

Reagovat
j_mrazik

Očekávám gólové hody proti Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych ze za prizniveho stavu dostane Torres svych 15 min . Btw Chelsea je za minuly rok v plusu je to na ofiko strance tak nemelte kraviny. PS : omlouvam se za diakritiku ale pisu z telefonu.

Reagovat
Arbiter

Torres není ani v nominaci Jeho premiéra přijde proti Poolu za týden. A pokud vím, nikdo tu o prodělečností Chelsea nemluví

Reagovat
Arbiter

ach, už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel

V poradku . Dik za info doufam ze da LFC gol neni od fanu LFC pekne jak se k nemu zachovali a paleni dresu ne vazbe moc.

Reagovat
mithro

operating loss je ked si v pluse? sice sa zmensil ale stale to nie je operating profit

Reagovat
Arbiter

je zajímavé, že jsme cash positive...

Reagovat
mithro

njn sugar daddy, inac by to zdaleka na cash positive nebolo

Reagovat
Arbiter

no jenže Abra do toho loni už nezasahoval...

Reagovat
mithro

tomu veris? a odkial by ste tie peniaze zobrali ked mate operation loss skoro 70 milionov..mne sa proste nechce verit ze si tam roman nerobi zakulisne tahy

Reagovat
Arbiter

no je to psáno v rozvaze, takže kdyby do toho Roman zasahoval, bylo by to vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

zitra drzet palce Stoke na Anfieldu, ale co dneska? jakej zapas poradite??

Reagovat
kiwwi

no musis si vybrat podla toho, ci chces vidiet vitazstvo Evertonu, Sunderlandu alebo Manchestru United

Reagovat
smazaný uživatel

jako nezaujaty divak davam prednost pred necim vitezstvi, kvalitni podivany nejlepe z obou stran hriste.... so?

Reagovat
kiwwi

verim ze United - Villa bude dobry futbal z oboch stran a tesny vysledok...ale dobry zapas moze byt aj Arsenal - Everton

Reagovat
smazaný uživatel

MU nepředvedlo hezký fotbal už sakra dlouho.. proto doporučuju Arsenal s Evertonem

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland - Chelsea. A proč? Sunderland hraje letos dobře a Chelsea musí teď prostě vyhrávat, tudíž mi z toho vychází napínavej zápas. Při nejhorším to přepneš někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

okey

Reagovat
afc

Astonka gol za 1.9,tutovecka dna

Reagovat
niflheim

S naší obranou? No nevím, nevím...

Reagovat
afc

mne ten kurz pride krasny,narozdiel od 1,32 co je na vyhru MU a Astonka ma hracov,ktori su schopni strelit gol.

Reagovat
herbage

proti MU bych nevsázel, jinak by se ze mně stal zachvilku bezdomovec. Spíš bych se nedivil, kdyby dneska svůj náskok na nás ještě navýšili

Reagovat
afc

vonku sa proti nim oplati vsadzat,hlavne ze dostanu gol,tuto sezonu inkasuju vonku pravidelne.

Reagovat
herbage

Že AV dostane gól ano, ale že dá gól bych nevsázel. Venku jsou děsně marní

Reagovat
afc

za ten kurz to skusim,uvidime

Reagovat
herbage

Kéž by ti to vyšlo

Reagovat
kiwwi

pockaj teraz trochu nechapem...vies ze MU hra doma vsak?

Reagovat
afc

samozrejme,ze viem,reagoval som na herbageho,ktory tvrdi,ze proti MU sa boji stavkovat,tak som mu poradil nech dava v away zapasoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak tedy gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill asi bude ještě odpočívat, tak snad pohodová výhra, i když žádná procházka to asi nebude

Reagovat
kiwwi

Ryan Giggs is officially the greatest Man Utd player EVER! Fact!

Inside United readers, as well as fans on the official website, have voted for their all time top ten Manchester United players.

1. Ryan Giggs

2. Eric Cantona

3. George Best

4. Sir Bobby Charlton

5. Cristiano Ronaldo

6. Paul Scholes

7. David Beckham

8. Roy Keane

9. Peter Schmeichel

10. Wayne Rooney

Reagovat
mithro

rooney?joke

a celkovo vidiet ze sa na hlasovani podielala mladsia generaciu uz no

Reagovat
Swarley

jsou tam spíš ti z mladších let, což se dá pochopit...

ale tak Wazza a C. Ronaldo vůbec...Solskjaer, Neville a podobní by si to zasloužili víc...

Reagovat
kiwwi

chyba tam viacero hracov...Robson, Law, Nev, Irwin atd. ale jasne ze ked hlasuje mladsia generacia tak taki hraci tam chybat budu...Wazza tam urcite nemal byt ale Ronaldo kludne...bol u nas 6 rokov a nastrielal 120 ci kolko golov...lepsieho hraca sme uz dlho nemali a obavam sa ze ani dlho mat nebudeme

Reagovat
Swarley

jj z té starší generace hráčů tam toho chybí víc, ale to se prostě dá chápat...

s tím C. Ronaldem jsem to přestřelil, je fakt, že těch gólů nasázel spoustu a rozhodl velké množství zápasů...ovšem dle sympatií by tam rozhodně nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer

Reagovat
minoLFC

tolko nesympatakov až na pár výnimiek

Reagovat
kiwwi

okrem Rooneyho ani jeden (aj ked chapem ze Keane moze niektorym lezat v zaludku...a mozno aj Cris, ale zvysok su top legendy a sympataci)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ještě bych přidal ale mezi ty nesympatický Scholese.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale takový Giggse nebo třeba i Garyho Nevilla mám celkem rád, ale Scholes mi prostě nikdy nepadl do oka.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Eric_The_King

Výborně, moje hlasy dostali Giggsy, Cantona a Scholes. JInak bych tam čekal určitě Garyho, Bruce, Ria, McClaira... Z těch starších třeba Bill Foulkes, Law, nebo i Meredith

Reagovat
vladis271

Roonei a Ronaldo to je eľte lepšie...cirkus

Reagovat
kiwwi

po prve je to nie je Roonei ale Ronei a po druhe Ronaldo je tam zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Zaslouženě před Keanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně těžký utkání nás čeká. Věřím ale, že forma jde nahoru a dnes by se to mohlo potvrdit třeba remízou, nebou gólem v 90. minutě. Ne, moc nevěřím, že by jsme bodovali, nejpíš si United 3 body utýct nenechají, ale i přesto věřím.

Come on Villa!

Reagovat
smazaný uživatel

nějak cca před 2 rokama Villa na MU vyhrála, ne ?

Reagovat
afc

minuly rok 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma lety.

Reagovat
afc

mal som na mysli minulu sezonu,no

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v roce 2009, je to skoro přesně 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

:D londýňanům bude chybet ...Sagna...

...Pravděpodobná sestava: ...Sagna,...

Reagovat
Tomanatura

Nééé, Villans néé Snad to ukopem na 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

straaaaaaaaaasny pesimista

Reagovat
Tomanatura

Vzhledem k minulým zápasům s Villou k tomu mám tak nějak oprávnění

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dneska dostane náklep

Reagovat
SunFells

Já čekám obvyklé trápení se v koncovce ....a první gól až někdy v druhé půli. Byl bych rád za každou výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky očekávám podobnej průběh jako v pohárových zápasech, ale tajně doufám, že je vyklepnem jako v loňské sezoně na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne by bolo 6-1, ako minulý rok v 1. kole. To bol krásny zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude hodně těžký, ale věřím, že o ten jeden gól tam CFC vyhraje. Důležitý bude jak si povede klasický trojka Malouda - Drogba - Anelka, pokud to tak opět Carlo postaví.

Reagovat
Swarley

100. pro výhru MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ale bude to hodne tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

2:0

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro jakýkoli bodový zisk AVFC v dnešním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

nene

Reagovat
smazaný uživatel

jakých 200.

Reagovat
kiwwi

zato ze si robis z toho picu dostanete nakladacku

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

3 body.

Reagovat
afc

Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Rosicky, Fabregas, Walcott, Van Persie

Tomášek ,Wenger prekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, čakal som Arshavina, chcel som vedieť, ako by hral v tomto zápase. Dnes by už Tomáš ale mohol dať konečne gól.

Reagovat
SunFells

To by mohl, loni se tuším proti Evertonu trefil.

Reagovat
herbage

Ani ne, když hraje Theo, tak ti gólový hráči už tam jsou a Aršavin říkal už po zápase, že byl hrozně unavený a musel mít masáže

Reagovat
afc

ja som cakal Rusaka po pripade Nicka na kridle..

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec

Reagovat
afc

kombinancne by sme ich mali znicit a nedat im loptu, nech behaju a behaju

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rosa? Jak mu to jde v týhle sezóně? Párkrát jsem se dozvěděl, že byl kapitán, ale jinak je věčně na lavičce, ne? Jsem zvědavej jak dlouho u vás ještě vydrží, snad se na stará kolena vrátí domů do Sparty

Reagovat
afc

V tejto sezone hrava vacsinou vsetky pohare od zakladu,kde je aj kapitan,v Pl je vascinou prvy az druhy nahradnik.Ja myslim,ze este neodide.Arsenal ho potrebuje a stale ma co ponuknut.Skoda,ze nedava ziadne goly,v tom maju jeho konkurenti pred nim velku vyhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, taky mu přeju ať třeba ještě dvě sezóny vydrží na vrcholový úrovni a pak ať se vrátí domů. Kdy dal tedy naposledy gól, jestli to máš v paměti? Nechce se mi to hledat

Reagovat
afc

minuly rok doma proti Boltonu 4:2,uz to bude pomaly rok

Reagovat
afc

pozeram,ze rok uz aj presiel,bolo to 20.1.2010

Reagovat
SunFells

Ona je hlavně škoda, že ho Wenger nenechal dostatečně hrávat zpočátku sezóny, kdy patřil k nejlepším ...Byla na něm vidět ohromná chuť hrát, která se po tom následném nepochopitelném upřednostňování Arshavina postupně vytrácela

Reagovat
Side

Team to play Everton: Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Rosicky, Fabregas, Walcott, Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland: Gordon, Onuoha, Bardsley, Bramble (C), Ferdinand, Malbranque, Henderson, Sessegnon, Elmohamady, Malbranque, Gyan.

Subs: Mignolet, Angeleri, Riveros, Mensah, Colback, Reed, Cook.

Spodina: Cech, Ivanovic, Cole, Bosingwa, Terry (C), Essien, Mikel Obi, Lampard, Kalou, Anelka, Drogba.

Subs: Turnbull, Ramires, Malouda, Ferreira, Bruma, McEachran, Sala.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na to sa kurva těším!

Reagovat
vladis271

de je? nejaký tréning mať už za sebou mohol. Či Roman chce z toho v sobotu spraviť poriadne divadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

S Torresem a Luizem se od začátku počítalo až na zápas proti LFC.

Reagovat
vodka

SAFC bez DM proti CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
vodka

divím se, that's all...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavej. Malouda už si na lavičku opravdu sednout musel. Anelkovi se na vás celkem daří, tak snad v tom bude pokračovat. Co mě straší je, že Ramires chybí v základu (nevím, třeba nějakej taktickej záměr) a další věc - celkově ta lavička, nevidím tam moc variant jak třeba zvrátit nepříznivej stav. Stůj při nás bože už v 1.poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires hraje špatně? Posledních pár zápasů jsem neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že patří podle mě mezi ty nejlepší. Asi ho Carlo šetří, nebo chce dát teď prostor zase Mikelovi, nevím.

Reagovat
terry

Malouda sedí? Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

asi se šetří na liverpool

Reagovat
tomasinho

Steed hraje dvakrát?

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou místo Steeda Richardson.

Reagovat
mithro

United Starting XI (vs Aston Villa): Van Der Sar, O'shea, Rio, Vidic, Evra; Nani, Fletcher, Carrick, Giggs; Rooney, Berbatov

hm tak rafael este asi nie je uplne vporiadku ale sheasy zastupi

Reagovat
mithro

Subs (vs Aston Villa): Lindegaard, Owen, Chicharito, Smalling, Fabio, Anderson, Scholes

Reagovat
Swarley

sestavička postavená dle toho nejlepšího co je k dispozici...snad se teda dá Rafael co nejdřív do kupy, ale Sheasy to v pohodě zvládne...

měl jsem takový tajný tip, že dneska dostane šanci Chicharito v základu, ale SAF věří Wazzovi...já být na jeho místě tak taky stavím Wazzu, ale je fakt, že hrášek by si tu šanci v základu určitě zasloužil...

Reagovat
mithro

ale je dobry pocit mat znovu na lavicke niekoho o kom vies ze dokaze skocit na poslednych 20 minut a strhnut to

Reagovat
kiwwi

sak ze bude Rafa out na Villu sa vedelo

inac ten stred zalohy som cakal Andy Fletch alebo Scholes Carrick...zasa dost nekreativne to tam je ale zvysok paradicka, to musime dat

Reagovat
Swarley

tak Scholes asi potřeboval sednout a proč se rozhodl pro ty dva a Andyho nechal sedět, to už ví jen SAF sám...

Reagovat
vodka

Andy předvedl v poháru katastrofu...

Reagovat
kiwwi

obet systemu a vyberu hracov (nemoze hrat spolu so Scholesom)

Reagovat
vodka

spíš se nemože hrát diamant... anderson se scholesem už párkrát hráli a nebylo to tak hrozné...

Reagovat
Swarley

nejspíš rychle zapomínám

Reagovat
mithro

mal byt out len na Southampton, SAF vravel ze cela back four bude k dispozicii, snad nic vazne

Reagovat
kiwwi

nene vravel ze na southampton naisto, a este mozno na Villu (mozno = urcite)

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, Aston Villa poďme!

Reagovat
smazaný uživatel

chamakh bol na to posledne miesto v zostave rozhodne fyzicky najcerstvejsia varianta, este pred par mesiacmi by ho tam aw strcil nasilu

zostavy su krasne, budu to hody

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky na livesport.cz napsany jako pravy utočnik pro dnešní utkání. .jinak konečně malouda sedí na lavičce ....

Reagovat
SunFells

Bude na levém kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to zdálo divné

Reagovat
afc

ta ich zostava je cela zle.

Reagovat
SunFells

Že hraje zrovna i Cardiff do háje JET s Rambem jsou v základu.

Reagovat
afc

Reagovat
SunFells

I Vela hraje od začátku

Reagovat
fantomas

Rosa nalevo ve 4-3-3 jo?

Reagovat
afc

jo, na mieste Samira.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, aj tak budú rotovať.

Reagovat
fantomas

Já jen aby to nebyl nákej 4-5-1 hybrid.

Reagovat
SunFells

To víš, že bude ....Rosa si bude hrát zase to své LM/LCM, Theo se bude cpát dopředu a Cesc občasně i podhrot.

Reagovat
Usty

Chelsea: Čech - Bosingwa, Ivanović, Terry, Cole - Essien, Mikel, Lampard - Kalou, Drogba, Anelka

..no mohl dát do základu nejlepšího hráče v poli posledních zápasů a posadit Anelku nebo Kaloua.. Zkusil bych Ramiho na pozici takovýho staženýho křídla..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires měl byt jednoznačně v zakladu doufám že mikel nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavej, jak to vyřeší s Torresem, mě by se Ramires hodil na podhrot celkem... Takovej rychlík, kterej bude doplnovat vrahouny vepředu...

Reagovat
smazaný uživatel

A když na to příjde, tak umí Ramires i kvalitně vystřelit

Reagovat
niflheim

Koukám, že veetle má pěkné přenosy některé

Reagovat
Swarley

jj přes ně toho docela dost sleduju...

Reagovat
SunFells

Jojo, tam bývaj hodně kvalitní ....blbý je, že mě to z tama občas vyhazuje.

Reagovat
afc

a vacsinou to byva o niekolko minut pozadu.

Reagovat
Swarley

to je možný, ale tak o to mi nějak nejde

Reagovat
mithro

ale tiez blbnu obcas

Reagovat
Swarley

sem tm to spadne no, ale většinou je zase kvalita v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

AV: Friedel - Walker, Collins, Dunne, Clark - Albrighton, Makoun, Petrov, Downing - Young, Bent

SUBS: Delfuneso, Agbonlahor, Reo-Coker, Cuellar, Marshall, Heskey, Pires

Reagovat
Darren Fletcher

berba da dalsie tri fiky dnes, to bude radosti

Reagovat
niflheim

van der Sar, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Carrick, Giggs, Berbatov and Rooney

Reagovat
niflheim

+ O'Shea

Reagovat
smazaný uživatel

Atdhe nefunguje vubec , na Rojadirecta je nejaky oznameni a zadnej stream z dobrou kvalitou , co se deje ? Ze by nejak proti tem streamum zacli bojovat .

Reagovat
niflheim

než začnou united, tak se dívám na gunners tady http://www.streamhub.tv/channels/V4.php

Reagovat
smazaný uživatel

Shanim chelsea ale dik .

Reagovat
smazaný uživatel

Já to prcám, zapnu to ve čtvrtý minutě a hned dostanem od nich góla

Reagovat
smazaný uživatel

moje rec, jak nabehl obraz, tak Cech spadl na zadek

Reagovat
smazaný uživatel

One Phil Bardsley, there's only one Phil Bardsleyyyy!

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu Čecha, jestli si to špatně spočítal nebo ten míč neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 106723

CFC-SAFC, kvalitní obraz...

Btw nějak to nejde tak, jak jsem čekal...

Reagovat
smazaný uživatel

A na jaky strance to je pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

Není na soupisce pro zápas

Reagovat
terry

Musel by podepsat 24 hodin před výkopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za túto info.

Reagovat
Swarley

Wazza

Reagovat
Swarley

dobře Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne tam režeme toho Artetu

Reagovat
Counter

to má za tu krasobruslařskou vložku po zákroku Jacka

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Nejede atdhe.net, kde jinde se dá koukat na PL zápasy?

Reagovat
sintha

Jaký gól dostala Chelsea prosím? Blbne mi stream.

Reagovat
smazaný uživatel

jůůůůůůůůůůůůůůů čukotka prohrává

Reagovat
SunFells

Koukám, že hráči gunners včera ty počiny Liverpoolu a Chelsea řádně zapíjeli.

Reagovat
smazaný uživatel

yeeesss

Reagovat
smazaný uživatel

Frank !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá piču, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

byla ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná , skočil Na A.Cole jak na koně .

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi snad zdá toto.

Reagovat
Usty

Debil je Elmohammady, ne sudí.. dala se pískat.. jít takhle do souboje ve vápně je vážně na pováženou..

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Naskočil na něj, loket za krk, nevím, v pravidlech se nevyznám, ale faul to rozhodně byl...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě pískatelná, takhle si na frajera nemůže dovolit ve vápně naskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových zákroků v šestnáctce vám najdu pět v každém zápase a penalta nebude ani jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ukaž mi aspon 3 další v tomhle zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud přijdou, klidně...

Reagovat
smazaný uživatel

V každém zápase jich je pět...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že to pochopíš, ale asi jsem se zklamal. No nevadí, snad příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se v 16tce neděje skoro nikdy... Je to pak 50/50, že bude pencle

Reagovat
smazaný uživatel

1) psal jsem, že jich najdu v každém zápase pět

2) tys psal, že jich v každém zápase pět je

tak teď tomu nerozumím a u mě asi chyba nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Najdi mi jich 5. Já podobnej neviděl v tomhle zápase ani jeden. A nepamatuju si, kde by to někdo udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Goool Frank

Reagovat
terry

Achjo, zase nám pomohl rozhodčí, co budeme dělat.

Reagovat
Swarley

Wazza

Reagovat
vitasrp

Výborně, rychlý vyrovnání skutečně bodne.. Teď ještě dokonat obrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Super Frankie Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Romanovi asi po Torresově přestupu ještě něco zbylo.

Reagovat
vodka

ROOONEY

Reagovat
sintha

Co je ku*va do háje s tim streamem dneska? Už mi utekly dva góly.

Reagovat
niflheim

Nádherný gól! Wazza

Reagovat
SunFells

To je čaroděj

Reagovat
mithro

kua nestihol som gol

Reagovat
fantomas

Van Persie's back!

Reagovat
Minister

to bola krasa

Reagovat
kiwwi

Edwin

Ronei

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se koukáš prosimtě????

Reagovat
kiwwi

Channel - 82153

Reagovat
smazaný uživatel

A jak najdu ten channel v tom sopcastu? Jsem lama

Reagovat
kiwwi

proste ho tam napises...len to cislo

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře do address? Tam to píšu, ale nechce se to připojit...

Reagovat
Counter

Wow, krásně Robin

Reagovat
C0br

Ty krávo

Reagovat
Ligter

Jasný, zapnu to o tři minuty dýl a už vedeme.

Reagovat
Swarley

síla v osobních soubojích, výbušnost, rychlost a skvělé zakončení...tohle je Wazza tak jak ho žeru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ale musím říct, že ten výkop od Edwina byl parádní. Celkem sranda, že to chtěl myslím Ferdinand rozehrát po zemi, ale předběhl tam schválně Bent, tak přišel Edwin, že to kopne a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Salomon

Reagovat
sintha

Jooooooo Kalouuu!! Precizní zakončení, ten kluk na sobě snad maká!

Reagovat
vitasrp

That's why we love Salomon Kalou..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
terry

To ho naučil Torres, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky sudí, žes to načal...

Reagovat
Arbiter

Léčba Torresem funguje Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

A Everton vede tak to je fantazie

Reagovat
SunFells

Eh?

Reagovat
smazaný uživatel

To je poprvé, co vidím, že Kalou zakončil mazácky bez toho, aby dal šanci golmanovi

Reagovat
kiwwi

Saha - once a RED, always a RED!!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Saha (i kdyz teda jasnej offside)

Reagovat
Usty

JOO !! Kalouuuu

Reagovat
Counter

jasný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslí vážně

Reagovat
Minister

ofsaaaajd

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Aberdeen sa prekonal.Uz v druhej minute cervena karta

Reagovat
SunFells

Tak buď jsem najebaný já a nebo ti rozhodčí .....Tohle, že kurva nebyl ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

njn děs

Reagovat
herbage

Jasný ofside, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že byl gól Evertonu regulérní ? V okamžiku přihrávky byl Saha v ofsajdu, jenže balón se k němu dostal od obránce Arsenalu.. jinak dnes to vypadá na dost gólů ve všech zápasech

Reagovat
sintha

To je zápas...

Reagovat
fantomas

No dotkl se toho Fabregas prostě no.

Reagovat
fantomas

Teda Koscielny.

Reagovat
supervizor

omg fabregas 30 metru od brany 2 metry před obranci, 15 metru a je 2 metry za obranci

Reagovat
Counter

Podle mě to je jedno, jednal v návaznosti na tu situaci, Saha těžil z ofsajdové pozice...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já neznám přesnej výklad pravidel no. Je to dost divný, ale mám dojem, že si to obhájí..

Reagovat
Amos

V době přihrávky byl v offsidu , dotek obránce na tom nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

co tam ten kokot s praporkem dělá do píči pochopim když to je rychlej náběh a neviděj půl metrovej ofsajd ale toto???

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu si Čech stavěl zeď?

Reagovat
smazaný uživatel

diky za tip

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sranda,ale aspon se bavim a je hodně branek 4 za 30 minut paráda.

Reagovat
Usty

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cechu si neumis postavit zed nebo co tam sakra delali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Má jim říkat, kdo má skákat a jak vysoko?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, mas pravdu pak sem to videl v zaznamu ze nadskocili ..

Reagovat
Side

Jak tohle může být gól? Vždyť byl 2 metry v ifsajdu....ti sudí z toho zas dělajou komedii to není možný

Reagovat
Arbiter

Čech za to nemůže, oni mají vědět, zda skočit nebo ne...

Reagovat
Swarley

pískej všude konec !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teď nepískl faul na Drogbu? Chudák malý, co s ním teď bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě čekej , penalta další bude .

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna penalta a bulíš tu... Navíc celkem spravedlivá

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys neměl brýle postříkané ropou, tak to možná vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš tedy říct, že se to jako penalta nedá posoudit ten zákrok?

Reagovat
Usty

Taky nevím proč..

Reagovat
kiwwi

toto nebola penalta na Naniho?

tak to potom uz neviem co

Reagovat
vitasrp

Tyvole to je úžasnej fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle bych se dival klidne porad .

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic tyc

Reagovat
niflheim

No tohle by se třeba ve středu hřiště písklo. Prostě do něj naběhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s tím Cescem v poslední době v zakončení ?

Reagovat
Amos

Fabregasi , ty voe

Reagovat
fantomas

Ty už nestřílej, Cescu, dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo

Reagovat
smazaný uživatel

Sundurland dneska dostane klepec ...

Reagovat
fantomas

Překrásnej pas, Jacku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

my ten gol nedáme ..

Reagovat
smazaný uživatel

Essien málem, Ivanovič břevno, Drogba to nedokázal stáhnout. Nádherný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Btw dělám si jen pro zajímavost statistiku hry Kaloua

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ji tu o poločase hoď, zajímala by mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokouším se o každej kontakt s míčem, ale bohužel občas se mi to na minutku sekne, takže úplně komplet to nebude asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude, to bude

Reagovat
Mimalu

Reagovat
niflheim

Musíme přidat druhý gól...nejlépe co nejrychleji

Reagovat
smazaný uživatel

A ne a ne to tam spadnout ale krásnej fotbal

Reagovat
fantomas

Mason píská hrozně divně. Nebo mi snad někdo rozumně vysvětlí, proč teď Rodwell nedostal žlutou?

Reagovat
supervizor

"hrozně divně" já bych to teda definoval uplně jinak, zde nepublikovatelně

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

jasná žlutá není co vysvětlovat bohužel

Reagovat
Amos

Rosa dostal skoro za "nic" žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon si jeste v zivote tolik nezabehal

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje celkem sympaticky ,jen neví, kdy se má zbavit míče...

Reagovat
Swarley

škoda Ryan...moc hezky si to pustil...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je dneska marnej

Reagovat
Swarley

na co Drogba, máte Torrese ne?od příště už budete na výsost spokojení

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou... Mě nepřijde až tak marnej Odvádí dobrou práci, minimálně 2x tam vytvořil slušnou šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi dneska nějak bez nálady a zbrklej, ale je pravda, že to taky nesleduju na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa žlutá

Reagovat
supervizor

zahral balon

Reagovat
SunFells

No jo, Fella si zalítal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

No hrajeme krásně , otázka času kdy přidáme vitezný .

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ma vypadat show, 4 branky, nechat pobavit i domaci fanousky a ve druhym polocase to rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouovi momenty - není to všechno, občas se mi to seklo.

11. minuta - míč mu odskakuje od nohy.

13. minuta - Kalou dostává míč a padá bez kontaktu

20. minuta - Kalou sám v šestnáctce dostane přihrávku a sotva strefí rohový praporek

25. minuta - Kalou gol - fakt mazácky! Tohle jsem snad od něj neviděl ještě A nádherná práce od Anelky

31. minuta - opět ztrácí míč po špatné přihrávce

35. minuta - Kalou nezpracuje míč a ztrácí ho, když je tlak

39. minuta - centr do prostoru, kde nikdo není

41. minuta - Kalou u lajny, jeho nádherný lob končí 20 metrů od branky či nejbližšího spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak no .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho vyplývá, že hraje +/- hovno Ale u toho gólu se fakt zachoval jako útočník TOP třídy, fakt s chladnou hlavou btw v tý 13.minutě mě hrozně nasral, vyloženě spadl sám a čekal až to rozhodčí pískne. Místo toho aby šel po míči a nenechal ho zajít až do autu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten gol parádní, ale asi to bude chyba v matrixu... Jinak koukal jsem na youtube and našel jsem jenom tohle pod hledáním Kalou top goals - http://www.youtube.com/watch?v=2oQpS7VBQDU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Fletcher dolů, tak snad to bude jen šití a nic extra vážnýho...aspoň se může Andy ukázat...

Reagovat
niflheim

Tak Fletch může zase psát s náma komenty tady

Reagovat
herbage

Hrajem bídně, ale co předvádí trojice rozhodčích, to nemá obdoby. Pochválil bych nejvíc Jacka a Songa, ještě Robina, ale zbytek nic moc. Hlavně s Rosou je levá záloha zcela zabitá, čekal jsem od něj lepší výkon. Že nebude Everton lehký soupeř, to se dalo čekat. Ostatně vloni u nich jsme vyhráli 6:1 a doma honili remízu v nastavení, letos to bude podobný

Reagovat
fantomas

Jako VŽDYCKY se snažim hledat primární důvody trápení v nás, ne v soupeři nebo rozhodčim, ale dnešek teda bude výjimkou. Trapná one-man show Masona, kterej dá Rosovi žlutou za velký kulový (i kdyby Fellainiho fakt zasáhl, tak dávat za tohle v každym zápase žlutou, dohrávaj oba týmy v osmi), aby Rodwellovi jinou nezpochybnitelnou odpustil a ještě soustavně (dokonce ani!) netrestal, nepískal ty jejich zoufalý brzdy, když se trháme do protiútoku (viz. Walcott jednou). K navýsost spornýmu gólu se nebudu vyjadřovat.

Z našich se mi teda sice pořádně líbil jen Wilshere s Van Persiem a naše efektivita je vážně hodně mizerná, ale mám fakt neodbytnej dojem, že vývoj dnešního zápasu zatim ze 2/3 určuje sudí.

Reagovat
herbage

No, krom faktoru rozhodčího bych přidal i tradiční bolesti Arsenalu jako nemohoucnost v zakončení, pomalý přechod do útoku a nedůraz v osobních soubojích. Když k tomu připočtem únavu hráčů a nepřesnou kombinaci, dostaneme poločasový výsledke 0:1

Reagovat
Counter

Každý rychlý přechod do útoku Everton zabrzdil faulem, který Mason přehlídl, to je pak těžké

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Všechno bych na rozhodčího zase neházel, za tragičnost zakončení RvP a Fabregase nemůže

Reagovat
fantomas

Proč se bavíš o koze, když Counter mluvil o voze?

Reagovat
fantomas

Přesně jak řiká Counter k těm protiútokum, i když by to samozřejmě lepší bejt mohlo. Jako vždycky. Zakončení sem zmínil a nedůraz nás provází veskrze celou sezonu, to neni nic výjimečnýho.

Reagovat
Counter

je to šílené, Masona asi last-minutově vydraftoval Fergie...

Reagovat
niflheim

trapné

Reagovat
Counter

Taky si myslím, vždyť takové jednání nemají United zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Azza

Reagovat
SunFells

Tak tak, přijde mi jako by rozhodčím z těch away kitů někdo akorát odpáral Samsung.

Reagovat
smazaný uživatel

To by jsme byli ale my

Reagovat
Marosh16

Anelka hra snad vsetky posty okrem toho co ma ale inak dnes pekny otvoreny futbal

Reagovat
mithro

friedel dnes zas vyzera ze si vybera svoj den

Reagovat
C0br

dvě ze tří šancí šly přímo do něj, ještě dostane

Reagovat
Counter

Já si nemůžu pomoct, ale tohle by se prostě na OT nestalo

Snad v druhém poločase ukážeme vnitřní sílu a otočíme to, hra není špatná, šance jsme měli, jen na to navázat. Fanoušci nás poženou, Mason je pořádně rozvášnil

Reagovat
herbage

Na OT by se tohle stalo, ale leda po ofsidu Rooneyho

Reagovat
Counter

Samozřejmě, ale nikdy naopak, tak jako dneska u nás :)

Reagovat
Swarley

njn, my už jsme vlastně rozeslali dresy všem rozhodčím...

Reagovat
vodka

na naniho se dalo taky pískat sražení...

Reagovat
kiwwi

dalo?

to bola penalta jak bic

Reagovat
vodka

rafael předvedl o něco lehčí verzi toho zákroku proti blackpoolu na Varneyho...

Reagovat
kiwwi

tak oproti tomu riadne osekanu verziu

Reagovat
vitasrp

Parádní zápas zatím, hrajeme výborně, po většinu času jsme lepší, soupeře přehráváme, ten má ale velmi nebezpečné protiútoky.. Nicméně naše hra se mi vážně líbí, vůbec nám nehapruje přechod do útoku, naopak ten je velmi rychlý, svěží a přispívá k parádnímu tempu zápasu.. Záloha je dostatečně tvořivá, vypracovala několik hodně slušných šancí, křídla hrají docela obstojně dnes, Kalou je nad očekávání dobrý, Anelka vlevo není vůbec špatný, jen Drogba je stále nevýrazný..

Škoda, že jsme nepokryli ty dvě situace v obraně, nicméně opět nešlo o vyložné šance a soupeři do naší branky spadlo každé hovno, do kterého kopli.. První střela na branku = první gól, po kolikáté se nám to letos stalo??

Jinak celkově Sunderland vyslal mezi tři tyče tři střely, jedna šla doprostřed branky na Čecha ten ji vyboxoval, první dvě ale byly gólové..

Reagovat
minoLFC

takže nám Torre$a vrátite?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Čecha zatim dost slozite, potreboval by nejak protahnout....

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si statistiku - Kalou je dobrý? Ok, gol parádní a důležitý, proti Anelkovi útoky nebrzdí, nýbrž rovnou zahazuje... 3x zakopl míč někam do prdele, když šel do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se nám to bude strašně těžce otáčet a už ani nevěřím ve výhru, achjo sudí

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad budem po 2.poločase spokojenější

Reagovat
niflheim

Podle britského komentátora je beranice exotická čepica (jak mluvil o Bobbym)

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
vodka

Rooney se probudil v pravý čas...

Reagovat
Amos

Neříkám to úplně rád,ale poslal bych tam místo Rosy Arshavina ..

Reagovat
Swarley

Wazza is back

Reagovat
C0br

Krásný centr

Reagovat
supervizor

Rooney to měl přímo na lopatu

Reagovat
$dolar$

Arsenal letos bude slavit titul, jo?

Reagovat
Amos

dolare ty si už fakt vyliž oko ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
Amos

Rooney se probudil , letos fakt MU ten titul udělá , akorát douvám , že nebudou Invicibles

Reagovat
Ligter

Gooooooooooooooool Krása od Naniho

Reagovat
nani92

Rooney konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Song dole snad to nebude nic vážnýho

Reagovat
C0br

Jdu si zahrát sitko, podle výsledku určím kolik villa dostane v druhé půlce.

Reagovat
kiwwi

ronei a nani

Reagovat
mithro

ronei dneska zjavne mu berba ukazal ako spracovavat loptu

Reagovat
Amos

Hm ... super , Song se zranil

Reagovat
Counter

A ještě Song zraněný, no výborně

Reagovat
SunFells

....a ještě na Johana jsem zvědavý, taky se tam v první půli válel.

Reagovat
mithro

krasny center

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rodwell už měl jít do sprch

Reagovat
fantomas

A Rodwell už měl bejt venku.

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Reagovat
Counter

Rodwell už měl být venku

Reagovat
$dolar$

Rodwell parada

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Posli mi odkaz na ten zapas, nemuze se mi nacist atdhe

Reagovat
fantomas
Reagovat
Swarley

První poločas přesně tak, jak jsem si ho představoval...2:0, poklidný průběh, žádnej nervák...

doufám, že v druhé půlce budeme pokračovat minimálně ve stejném výkonu a kdyžtak přidáme ještě nějaký ten gól...

jinak jsem moc rád, že se opět chytá Wazza...poslední zápasy hraje opravdu parádně, jen góly tomu chyběly...

Reagovat
mithro

az na ten jeden zapas, proti blackpoolu, to nebol jeho den

Reagovat
hefy

Beeeeeeny Watsoooooon.

Reagovat
Tomekcz

strasne nudna 1. pule asi diky tomu rychlymu golu, aspon ze to zachranili zas na konci, paradni centr Nani Ted to musi odchodit jeste 45 minut necekam ze zacnou behat

Reagovat
kiwwi

sak vsetci tu chceli konecne pohodovy zapas so stavom 2:0

ja som chcel nejaku prestrelku ale prehlasovali ste ma, ta tu mate

Reagovat
Tomekcz

tak ja chcu hlavne 3 body, ale 1:0 bylo nic moc, Villa mohla neco uhaluzit

Reagovat
smazaný uživatel

dej to !!!

Reagovat
$dolar$

CAAAAAAAAAARDIIIIIIIIIIIIIIIIIFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si to odpustit. Oba dnešní góly Rooneyho jak od Shearera.

Reagovat
Amos

už ani Robin neumí kopat přímáky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Faul!

Reagovat
smazaný uživatel

to co za hraca dal 2 goly za United? prisiel v prestupovom obdobi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Blues. To tam proste musite uz dotlacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sintha

Škoda Lamps.

Reagovat
smazaný uživatel

držanie lopty v 2.polcase sunderland chelsea 18-82

Reagovat
kiwwi

6 minut

Reagovat
smazaný uživatel

ano,ale ajtak je to valec ako prasa

Reagovat
kiwwi

dostanete z protiutoku, sklopite usi a i uz bude

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime 1.3.

Reagovat
Oxbow

Mam dotaz prosim jak to vali ten Arsenal, samodrejme stav vim, ale zajima me hra a jestli to otocej

Reagovat
kiwwi

ja ti poviem, ty podas tiket a vyhras nie? no urcite

Reagovat
sintha

Drogba se snaží, ale je teda dost marnej.

Reagovat
sintha

Gyan faul na červenou a sudí pískne faul Essienovi.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zaměřuju na Kaloua, tak ten zápas nějak rychle utíká...

Reagovat
smazaný uživatel

CFC to je valec .

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Lamps dalsia tutovka

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mickey mouse

To tempo je neuvěřitelné

Reagovat
$dolar$

Cervenou pro Van Persieho!!!! (Arteta je takovej simulant )

Reagovat
hefy

Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka nechce na lavicku a zacal se nejak snazit za dnesek zatim

Reagovat
smazaný uživatel

JOHN FANTAZIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Lamps krasna strela

Reagovat
SunFells

No to je vrchol, sudí se dívá jaké má Peršan číslo

Reagovat
$dolar$

A kdo to ma vedet?

Reagovat
fantomas

No co, já bych měl nutkání to furt psát jedenáctce.

Reagovat
SunFells

chudák Vela

Reagovat
fantomas

(desítka se k němu fakt nehodí, nemůžu si pomoct )

Reagovat
smazaný uživatel

už je z toho moc velká komedie hráči nasraní, rozhození....shi*

Reagovat
vodka

kurva terry...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle už byl Gordon krátkej. EL CAPITANO.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ....Užasná naše hra ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle valec nemohli dlouho ustat

Reagovat
sintha

GOOOOOLLLLLL!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas Arsenal - Everton rozhodcuje vystavni praseci hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool

Reagovat
mickey mouse

bůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvená modrá ropa...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

klidni se, v druhé půli jste se pomalu nedostali přes půlku

Reagovat
smazaný uživatel

A co to má společného s komentářem?

Reagovat
Mimalu

Společný cíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer neunáší prozatimní nepříznivej výsledek? Vy prohráváte, takže zkurvenej Sunderland...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvená modrá ropa tvrdím furt, jen jsem si to zopakoval, frajere...

Reagovat
fantomas

Arteta je mimochodem dneska výjimečně napřesdržku s tim válenim se..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Gyan dej jim ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

tie Lampardove strely

Reagovat
$dolar$

500. pro Cardiff a Spurs

Reagovat
vodka

Kalou 2 tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon tam ty modre sasky pekne mota

Reagovat
Arbiter

Takhle funguje léčba Torresem, všichni se snaží se předvést, aby si Nando mohl vybrát, s kým bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Spi Anelka nechce na lavicku to co ted predvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jak hrál Rosa?

Reagovat
$dolar$

Hroznej, nejhorsi na hristi...

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Škoda no, to jsem zrovna slyšet nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa mu to kopne do nohy a může se posrat a Ivanovič tam běží 30 metrů. To je skvadra fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry tam dal krásnýho koníčka připomnělo mi to trošičku jeho gól proti WHU asi tak před 5-6 lety, akorát to bylo z druhý strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je strašný zmrd

Reagovat
SunFells

Abouuu

Reagovat
smazaný uživatel

LOL Kalou co to bylo 2 tyče a z brány

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni to videli, nepotrebujem tady textak...

Reagovat
Arbiter

tyč, tyč, pryč

Reagovat
$dolar$

Do tyce jako do pyce

Reagovat
sintha

Kalou.

Reagovat
smazaný uživatel

Šavaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Amos

Dneska si prostě nezasloužíme prohrát ..

Reagovat
SunFells

Saha uznal, že se při gólu zachoval nesportovně a vrátil míč o 40 minut později.

Reagovat
sintha

Ale Anelka je dneska vážně pan hráč, jak teď přešel přes dva hráče jako kdyby byli namalovaní. :o)

Reagovat
SunFells

SHAVAAAAAAAAAAAA

Reagovat
fantomas

GOOOOOL!!!

Reagovat
$dolar$

Ach jo, zkurvenej Andrej

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsi taky otevřel oči, Andreji?

Reagovat
Counter

joooooooooooooooooooooo

Reagovat
Amos

joooooooooooooo ANDREYYYYYYYYY !!!!!! RUSÁK !!!!

Reagovat
SunFells

Cesc je bůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

ano AA , a ještě jeden

Reagovat
vodka

jinak proč hraje Analka playmakera? lamaprd se pomaly nedostane do hry kromě těch střel...

Reagovat
fantomas

Počkej, on hrál letos někdy něco jinýho?

Reagovat
sintha

DM.

Reagovat
fantomas

Tak i odtamtud se dá tvořit hra.

Reagovat
SunFells

Netvoří-li ji Anelka, tak určitě.

Reagovat
sintha

A stejně je legrace, když hraje hrot a chodí si pro míče až k vlastnímu vápnu.

Reagovat
vodka

to nevim, ale druhý poločas je nejlepší na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mu to sedí? 2x vyslal Kaloua samotného na brankáře a odvedl více práce než Drogba s Kalouem dohromady. Přesně tohle mu sedí. MotM pro mě dneska

Reagovat
vodka

já se dívám na druhý poločas, to je nejlepší na hřišti, zároveň sem ale viděl dost mačů, kde právě kvůli tomu, že se motal všude možně se CFC nemohla dostat do tempa...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na těch hráčích kolem... On musí mít volno, takhle se mu do toho nikdo nemotá, ale trpí tím Lampard. Jindy Lampard válí a Anelka trošku strádá...

Reagovat
vodka

"trošku"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si vždycky odvede hromadu černé práce... Jen není tolik vidět při ofenzivě...

Reagovat
fantomas

To má Rodwell za to, že nedostal červenou!

Reagovat
smazaný uživatel

to umí prostě jenom kalou genialni palič. už ho nudí palit šance normalně nudným stylem, už začne palit šance stylově

Reagovat
Minister

Pekne Sava a teraz este Nicklas

Reagovat
vodka

a eště Bent ty vole, taká obrana jak po obrně... Vidič chyba, jakou tuto sezonu nepamatuju...

Reagovat
Tomekcz

no mozna zacnou behat

Reagovat
niflheim

Sákryš...chtělo by to odpovědět gólem na 3:1

Reagovat
kiwwi

ach Rio, Rio

Reagovat
mithro

tak teraz obrana slusne zaspala

Reagovat
smazaný uživatel

Bent!

Reagovat
$dolar$

Jdete do hajzlu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

26x74 držení míče v druhé půlce

Reagovat
smazaný uživatel

ggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooooooooolll...z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Elmohamady už podruhé loket za krkem...

Reagovat
mithro

a uz sa to vsetko ....

Reagovat
SunFells

YYEAAAHH!!!

Reagovat
fantomas

Ty standardky maj konečně smysl s návratem Robina. Johoooo!

Reagovat
Amos

KOSCIELNYYYYYYYYYY JOOOOOOOOOOO !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Arsenal, za AV posílám palec nahoru.

Reagovat
herbage

LAUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sdjfslkdjfaslkfjasflkj!!! no my prostě...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

LAURÉÉÉÉNT!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley si jednou zařve a píííísk... Na co tam ten Sunderland je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi objektivní asi jako Elmohamedyho matka... 2x ho sejme zezadu loktem a ty se divíš, že mu to pískají?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys neměl problém trošičku s chápáním, tak ti dojde, že reaguji na to: faul - sudí nic - Cashley řve - sudí až potom píská... Faul to asi byl no.

Reagovat
sintha

Měl jsem spíš pocit, že čekal na signál od postranního.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, občas si zapisuju poznámky k zápasu, které budu mailovat Carlovi, takže nevidím všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně faul to byl jasný, takže neřešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny

Reagovat
Counter

Herbagi, dneska vyvoláváčka!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Já bych vyvolal i za to, že v afektu napsal LaurEnt.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

* i jeho

Reagovat
herbage

Až po zápase, ještě není vyhráno

Reagovat
vodka

Vidič napravuje!!!

Reagovat
Amos

Pánové,takhle se bojuje o titul ještě jeden přidat a udržet

Reagovat
smazaný uživatel

DO prdele!! JOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, mohli sme s tymi golmi trochu pockat este to bude peklo

Reagovat
Swarley

Vidic

Reagovat
REPLIKATOR

Fuuj

Reagovat
smazaný uživatel

Lorán Košelny.

Reagovat
mithro

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mithro

to je shooter

Reagovat
Tomekcz

VIDIC

Reagovat
smazaný uživatel

A doprdele....

Reagovat
smazaný uživatel

possession 100-0

Reagovat
niflheim

nemanja

Reagovat
Amos

držení míče posledních 5 minut ARSENAL 100% EVERTON 0%

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Dejte dolarovi někdo ban

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
$dolar$

Za copa praskaci?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Liquid

zase bonzačíš hňupe

Reagovat
$dolar$

A podme Everton, vyrovname!

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

...to akorát tak účty, Bendtner z ofsajdu na 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Co přesně kdy Bent udělal, že je tady obecně považován za lopatu i když pravidelně stříli kopu branek?

Jinak ten střed obrany Arsenalu je hodně průměrný.

Reagovat
vodka

je vygumovaný... hráč je výborný, ale strašně labilní, musí mí fakt naprostou důvěru trenéra a výsadní postavení střelce, aby byl schopný podávat dobré výkony...

Reagovat
Rssa

Díky. Já na týmy, ve kterých hrála/hraje nekoukám, ale statistiky má výborné, tak mne to docela překvapuje ta všeobecná antipatie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, umí, když chce... Jenže je to strašně pohodlný hráč a když se mu někde nelíbí, tak jsou problémy s výkony...

Reagovat
vodka

tak v dobrém odcházel akorát z charltonu, šéfa tottenhamu nazval idiotem, nebo jak.... fanoušky SAFC nasral... prostě jde přes mrtvoly, aby dostal, co chce...

Reagovat
$dolar$

Elita EF si usmyslela, ze on na to proste nema

Reagovat
vodka

jo? tak proč pak v tottenhamu nebyl schopný podávat výkony, když byl pod tlakem? on prostě potřebuje mít klid a být modlou...

Reagovat
$dolar$

Jediny angazma, ktery mu nevyslo a hned ho odepisujete, kdyz vsude jinde daval goly? A to je daval i v Tottenhamu

Reagovat
fantomas

Jj, dával - v přípravě.

Reagovat
vodka

6 gólů z 25 zápasů v první sezoně, kdy přišel jako nejdražší posila v historii klubu a 12 z 33, když byl skoro jediný použitelný útočník? to je teda nějak málo... zvlášť, když v té druhé tam byl akorát zvykající si Pavljučenko...

pravideelně selhával v situacích, kdy o něco šlo... třeba ty 2 zahozené penalty v tom zápase proti THFC...

Reagovat
hefy

Plus přihoď reprezentaci. Tam se mi taky nikdy nelíbil.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

nepodaval vykony, ale stejne tam byl nejlepsim strelcem nez odesel ... a navic tam v te dobe trenoval Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokáže hrát pod tlakem, u nás je to podle mě ideální prostředí pro něj, navíc tím pomůže i Ville.

Reagovat
hefy

Za lopatu ho nikdy nikdo nepovažoval, vždycky to bylo o jeho hlavě, čti labilitě.

Reagovat
fantomas

Jde hlavně o to, že jednak má hroznou psychiku, jak píše vodka, jednak je to prostě koncovej hráč a zpravidla na něj pracuje celej tým, aby se mu dařilo. Jednoduše k sobě potřebuje fungující orchestr za sebou, jinak toho sám moc nezmůže. Proto to nikdy nebude jó ceněnej útočník.

Reagovat
vodka

tak ceněný je právě dost ale prostě na něj nemůžou spoléhat top týmy v rozhodujících situacích... SAFC byl tým přesně pro něj...

Reagovat
fantomas

Nemyslim penězma teď. Jasněže kluby, který na něm dokážou stavět a přizpůsoběj se mu, z jeho umění budou těžit a budou si ho cenit.

Reagovat
Kaze

zajímavý, dneska dali gól už 3 stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi vůbec nelíbí, hrát na 2:3 nemá smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka vs kalou

46. Anelka udržel míč a rozehrál

47. Kalou udržel míč, ale špatně rozehrál, následně ofsajd? Nejsem si jistý, jestli to byl on

48. Anelka s Essienem vybojovali míč

49. Kaloui parádně naběhl a sklepl

50. Kalou se rozmrdal o tyč a zabránil skorovat Anelkovi

51. Kalou nádherná přihrávka

52. Kalou nezpracoval míč na tělo a pomohl si rukou

54. Kalou nepřesně a zahnal Anelku k lajně

56. Kalou se plete do cesty Essienovi při protitoku a ten se málem následně srazí se soupeřem

57. Kalou + Bosingwa něco?

59. minuta - Kalou táhne míč, ale opět nepřesná přihrávka

63. minuta - Kalou přihrál Drogbovi na 2 metry přesně a následně na 2 metry i Essienovi

67. minuta - Kalou ztrácí míč v rohu 1x1

68. minuta - Anelka připraví situaci 2x1 a Kalou netrefí poloodkrytou branku. Slova hlasatele "Cant believe it, Kalou" mi přijdou celkem vtipná, je to u něj klasika.

71. minuta - Kalou dostává přihrávku přesně před branku a netrefuje - i když ofsajd, netrefuje

76. - Kalou ztrácí míč u rohového praporku

Pak jsem na to nějak zapomněl a Kalou se moc neobjevoval...

Reagovat
smazaný uživatel

z tyce do tyce sem dlouho nevidel

Reagovat
fantomas

Už sem to tam viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

dEst

01.02.2011 22:28

Bosingwa mu to kopne do nohy a může se posrat a Ivanovič tam běží 30 metrů. To je skvadra fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

teda Richardson tomu portugalcovi

Reagovat
Arbiter

Ivanović

Reagovat
spider_8

Ten Richardson je vypatlanej až to neni hezký

Reagovat
Kenneth

Kdyby nebyl Kalou poleno tak už vede tabulku střelců. On je v každým zápase schopen zazdít 3 jasné tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Clark nedostal kartu? Coloccini za stejny zakrok proti Boltonu videl cervenou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je utrpení, to je utrpení...

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl abejt reakce. *

Reagovat
niflheim

Kousek...Berba ale hraje skvěle...Giggs paráda taky

Reagovat
Tomekcz

Javier by jim utekl

Reagovat
niflheim

Tak Wazza mohl pálit, kdyby se mu to tam tak blbě nezametlo

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Clichy

Reagovat
SunFells

Jak ho tam pustili

Reagovat
SunFells

a měl pálit baj d vej

Reagovat
Amos

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevystřelil? Stačilo zaseknout na střed a nazdar.

Reagovat
fantomas

To už má za dnešek odbyto. By se přepisovaly dějiny, kdyby za zápas dvakrát střílel.

Reagovat
SunFells

a co teprve kdyby dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

páč pravačku má na opírání...tou skoro ani nepřihraje, natož vystřelí...

Reagovat
smazaný uživatel

ot: chlapci ti co pouzivaji sopcast, neexistuje stranka, kde najdu jen prenosy pres nej?

Reagovat
vodka

www.myp2p.eu

Reagovat
sintha

my22p.eu a rojadirecta.com, ale dneska je jich všude nějak málo. Na rojadirecta píšou, že je zablokovali kvůli autorským právům, nebo něco v tom smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uaaa keby si to dal na pravacku...dnes je motm

Reagovat
Amos

19:4 na střely

Reagovat
spider_8

Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

ANELKA

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka.. Dneska zasloužený 3 body .

Reagovat
niflheim

No ze začátku to vypadalo na další možný úprk, ale jde vidět, že to Gunners i Čukotka myslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

čo presne myslí čukotka vážne?

Reagovat
Counter

Boj o čtvrtý flek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jóó

Reagovat
Arbiter

abyste to náhodou nebyli vy, kdo o ten čtvrtý flek bojuje a my, kdo bude soupeřit s ManU

Reagovat
Counter

Až tam budete, ozvi se říkat to se současnou ztrátou není zrovna na místě.

Reagovat
Arbiter

myslím si, že v tuto chvíli není na místě nás podceňovat

Reagovat
fantomas

V tuhle chvíli, kdy ste zase jednou v klasické pozápasové euforii?

Reagovat
Arbiter

ne, myslím tuhle fázi sezóny...

Reagovat
afc

to je fajn,zoberte MU 6 bodov a vsetci budeme spokojni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já vás nepodceňuju, jen jsem si neodpustil lehké popíchnutí. Ještě abyste po sedmdesáti milionové injekci nemohli bojovat o titul... Klíčový pro vás bude dvojzápas s United, jestli to nezvládnete, tak už vám nepomůže nic.

Reagovat
herbage

I tři body z tohodle dvojzápasu jsou pro Chelsea málo, 10 bodů ztráta je dost velká, zvlášť když MU body neztrácí

Reagovat
Counter

Budou muset oba vyhrát a ještě spoléhat, že Utd. ztratí na Liverpoolu a u nás. Reálné to je, byť spíš v teoretické rovině :)

Reagovat
niflheim

Že se ještě chtějí poprat o čelo

Reagovat
herbage

Lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaant, vítězný gól

Reagovat
smazaný uživatel

začínaš vyvolávačku?

Reagovat
SunFells

.....A už se mu to vrátilo

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Vzruš se, herbage. A pak to napiš znovu.

Reagovat
vodka

to nemělo byt vzmuž?

Reagovat
fantomas

Ne. Předtim to v afektu napsal správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka MotM i bez golu, gol je jen třešnička na dortu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ipswich pod Jewellem další výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Berba

Reagovat
niflheim

Edwine to bylo těsný

Reagovat
vodka

Berbatov si vzpomněl na minulou sezonu nedat do prázdné brány z 5 metrů....

Reagovat
Chazy

A Wigan zase betonoval, i když nemá obranu, takže si Martinez může připsat další zbytečně zabitej zápas.

Reagovat
hefy

Bylo šílený tam poslat v 64. minutě Thomase za Jamese.

Reagovat
Chazy

Klasika.

Reagovat
Tomekcz

Berba

Reagovat
kiwwi

berba ma dnes jeden z tych svojich dni

Reagovat
Tomekcz

ale je na nem videt ze si veri a chce davat goly, driv by nevystrelil ale prihral

Reagovat
Arbiter

Zasloužené

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec bude sediet drogba a nie anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za rok zase na Stand for Bitch!

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Bellamy

Reagovat
Counter

a Lansbury vítězný gól v nastavení proti Millwallu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

"Ánri"

Reagovat
Rssa

Angela

Reagovat
smazaný uživatel

We 've still got Bebééééé....

Reagovat
vodka

O'Shea a Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

O'Shea? Vždyť neví jak to udělal. To 4 metrový přehození a pak poslední možnost hlavičky náhodně na Wazzu. Já jsem se zasmál, bylo to vtipný.

Reagovat
vodka

O'Shea to udělal už víckrát, takže to náhoda neni, ale spíš sem obdivoval tu střelu z voleje na bránu a ještě takovou šupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Rooney to trefil pěkně.

Reagovat
mithro

presne Sheasy taketo veci robi rad, alebo robil ked bol vo forme

Reagovat
SunFells

atdhe.net

Reagovat
Arbiter

zkus rojadirecta.org

Reagovat
SunFells

se dějou věci

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Nani. Ten hráč je hroznej pičus.

Reagovat
afc

Ake sme dali goly?V 60min som to vypol...

Reagovat
Amos

Kosťa hlavou z rohu k pravé tyči , Arshavin po krásném centru za obranu Cesca z první placírou do protipohybu Howarda

Reagovat
afc

dik opat z rohu?no pekne,asi kopal Persie,co?

Reagovat
Counter

Jinak než po jeho centru góly z rohů snad ani nedáváme :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

tie Cescove rohy na prvy tyc,to je tragedia,z toho by sme nedali gol nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin nedávno kopal roh, po němž dal Košelny, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

yop

Reagovat
herbage

Aršavin - Nasri - Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Ano

Reagovat
Counter
Reagovat
afc

Arshavinov gol so stastim,ale treba mat aj to a Persie ukazuje ako sa maju kopat rohy.

Reagovat
fantomas

Předtim navíc málem dal gól z přímáku/resp. aspon trefil bránu. To tu taky dlouho nebylo.

Reagovat
herbage

Proč vypol? První Cesc dloubák za obranu, Distin hlavou prodloužil za sebe na Aršavina do běhu a ten s přehledem na vzdálenější tyč. A Laurent gól z rohu, když Robin to nádehrně zatočil před bránu

Reagovat
afc

dnes mi to neustale sekalo(pojebane netove prenosy) a neveril som,ze to otocime.Som moc prekvapeny.

Reagovat
herbage

Před zápasem bych tomu nevěřil, ale Aršavin o 200% lepší než Tomáš, to Andrej zavelel k obratu. Pak se Everton sesypal jak domeček z karet

Reagovat
afc

takze na Newcastli bude v zaklade.Co je so Songom?

Reagovat
herbage

Nevím, ke konci první půle měl nějaké problémy, ale stalo se to mimo záběry kamer a z ničeho nic byl na zemi. Poločas dohrál, takže snad nic vážného, nejspíš byl jen otřešenej z nějakého souboje

Reagovat
Counter

Komentátoři říkali, že stehno. Uvidíme, co řekne Wenger na tiskovce

Reagovat
afc

zacina sa to pred tou Barcou nejak dojebavat,som zvedavy, s akou zostavou na nich pojdeme.Chcel som ako tak vyrovnany zapas a nie ako minuly rok.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nad tím přemýšlel, ještě Sagna dneska 2x ležel + může se zranit jeden ze stoperů a jsme úplně v pikách

Reagovat
afc

tak Djourou sa tam riadne zvijal od bolesti,na to rameno pekne padol,som myslel,ze uz to nerozchodi.

Reagovat
fantomas

Nasri to snad stihne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"It is a big blow, how big I do not know because the results in the future will tell, but it is a big blow. Put three weeks to today's game and you will know [if he misses the Barcelona game]. I think yes."

Reagovat
afc

vraj nie

Reagovat
Counter

O tom pochybuju, muselo by to být lehké natažení a i tak by to stihl naknap.

Reagovat
fantomas

Grr, já měl totiž za to, že se začíná až v březnu. Tak to bejvalo, ne?

Reagovat
afc

ale kde, uz 16 je Barca.

Reagovat
fantomas

No já už to vidim. Měl sem za to, že se vždycky začínalo až zkraje března.

Reagovat
Counter

Loni jsme s Portem taky hráli první zápas 17., až odveta je na začátku března.

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
herbage

Snad i Frmálen

Reagovat
smazaný uživatel

za 14 dní.těžko

Reagovat
Counter

Přesně, strašně rád bych viděl konfrontaci v naší plné síle. Takhle to vypadá na absenci Vermaelena, Nasriho, možná Songa a Fabianského (i když ten mě moc neznepokojuje:). Snad bude Alex v pořádku a žádné další problémy se neobjeví

Reagovat
Amos

Přesně tak , Vermaelen , Nasri a Fabiansky nebudou určitě , ostatní se doufám dají dokupy..

Reagovat
fantomas

Rodwell.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sila co dnes nepremiename kludne mohlo byt 5 alebo 6:1

Reagovat
smazaný uživatel

V kolikáté minutě jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

91

Reagovat
smazaný uživatel

Uuž?

Reagovat
Tomekcz

Oshea a Wazza konecne pousti na branu

Reagovat
fantomas

Ty Kalouovy dvě tyčky?!

Reagovat
smazaný uživatel

+Ivanovic brevno a Gordon taky chytil nekolik peknych strel .

Reagovat
smazaný uživatel

To může zvládnout jen Kalou... Pak se rozmrdal o tyč při rohu, Anelka střílel k tyči a jak Kalou padal, tak ho trefil do hlavy tuším...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak do souhrnu dám komplet statistiku s Kalouem, momentálně to vypadá, že 15 z 22 situací vyřešil nejhůře co mohl...

Reagovat
kiwwi

jaky je ten Young zufaly oproti Giggsovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Na to FP jsou takové srač.y "Když už chtěla Chelsea Torrese, tak ho mohla přivést na hostování. Neustále se hovoří o Manchesteru City, jak přeplácí hráče a utrácí hrozné částky za hráče, a co nyní udělala Chelsea? To samé. Podle mě je v tomto případě ideální hostování, ta možnost tu je tak proč ji nevyužít. Vedení Blues by vidělo, jestli se Torres chytne a podle toho by se na konci sezóny rozhodli zda by ho koupili" prej hostování

Reagovat
13

no a Liverpool měl určitě velkej zájem zbavovat se Torrese na hostování

Reagovat
Tomekcz

Berba

Reagovat
niflheim

Berbovi to tam prostě dneska nepadne

Reagovat
herbage

Dneska jen minivyvolávačka, takže:

Andreeeeeeeeeeeeej.....

Reagovat
niflheim

Kerič

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Suchááááneeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Džubák.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

on je to hráč IIII. slovenskej ligy hrajúci za PŠC Pezinok,neviem, prečomá zrovna teraz taký obrázok

Reagovat
smazaný uživatel

Diamond

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Arshaviiiiiiiiiiin!!!

Reagovat
herbage

Lauraaaaaaaaaaant....

Reagovat
fantomas

Néhehééééé...

Reagovat
niflheim

Blanc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yippi Aye Eh, Yippi Aye Oh. Holte Enders in the sky...

Reagovat
Swarley

Wazza MOTM - 2 góly a asistence

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ale dnes hral dobre aj Nani musim povedat

Reagovat
Liquid

Chelsea FC ten Torres nás ale nakopl, 4 branky černým mačkám bych nečekal

Reagovat
Kenneth

Hlavně Anelka hrál jako by mu za prdelí hořelo. V neděli ale stejně musí hrát El Nino.

Reagovat
Liquid

Nino + Drogba a z Anelky bude nelepší žolík na světě, přijde a skóruje, tak to má být

Reagovat
mithro

Giggs musi na niecom slapat on je neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, Macca znovu komentuje posratý zápas mancs...

Reagovat
kiwwi

ja neviem ale my ked hrame doma tak to neskutocny rozdiel...proste neskutocne sebavedomie, pohodicka, jednoducho psychicky uz dopredu vyhraty zapas...neskutocny rozdiel oproti vonkajsim zapasom, kde nas superi castokrat valcuju

Reagovat
kiwwi

proste je vsetko neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

taky je rozdil jak hrajou souperi na OT, hlavne brani... Staci kdyz se do nas venku pusti a hned nas prehravaj.

Reagovat
afc

hlavne tie slabsie muzstva su uz pred zapasom posrate a zmierene s prehrou.Vsak to nie je normalne,aby ste neviem kolky zapas v rade dali gol do 5 min a potom uz je to iba pohodovy zapas.

Reagovat
herbage

Nám dneska ten inkasovaný gól parasoxně pomohl, protože Everton byl pak úplně v řiti. Jinak by kousal a nemuselo by to dopadnout dobře

Reagovat
afc

akoze v riti?to podla teba sme mali nejaky drtivy tlak a vypracovali si nejake sance?Neviem ci to bolo tym hroznym prenosom,ale mne sa dnesny vykon vobec nepacil.Viac menej aj preto som to vypol.Som neveril,ze sa to otoci.

Reagovat
herbage

Jo, tlačili jsme je slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedav jak to pristi zapas Carlo posklada , za dnesek by si zaslouzil posadit max. Kalou . A mozna jeste Mikel , sice nic moc nezkazil ale byl totalne neviditelnej .

Reagovat
smazaný uživatel

No nechá to samé a pak příde Torres za Drogbu . Drogba je utahá a Torres dodělá .

Reagovat
Arbiter

První gól byl trochu jeho, neuhlídal si střelce, u dalšího gólu byl taky jakožto faulující...Navíc byl zralý na karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni gol sem nevidel a pak sem si ho na hristi skoro nevsim . Ale kazdopadne doufam ze priste na lavce .

Reagovat
smazaný uživatel

Mikelovi se to nepovedlo, no.. Na druhou stranu, první gol nebyl jen jeho, ten hráč šel do středu a špatně se zastavuje, když je na to sám, ke střele se ten hráč dostane často at proti němu stojí kdo chce. Chyba zároven Čecha.

A u druhého parádně podstřelená zeď...

Reagovat
smazaný uživatel

Coz takhle 4-3-1-2

Cech-Bosingwa,Ivanovic,Terry,Cole-Essien,Ramires,Lampard-Anelka-Drogba,Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka včera hrál výborně, ale předešlé výkony byly z 85% žalostné... každopádně chápu, že jim přišel nový konkurenz do útoku, ale viděl bych to spíš že podhrot bude hrát Malouda... uvidíme

Reagovat
soukup

Forest míří do PL

Reagovat
Liquid

Gump ???

Reagovat
soukup

jj prý do Chelsea, chtějí někoho kdo jim to tam oběhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho je Kalou, ten umí jenom běhat

Reagovat
Liquid

mají tam ještě Nathana Tysona ?

Reagovat
soukup

mají, ale spíš jen střídá

Reagovat
Liquid

si ho pamatuji někde z FIFA 2004 když jsem musel rozjíždět karéru ze 4.ligy a vybral jsem si Wycombe, nicméně z tehdejšího kádru hrají teď Premier League hned 2 hráči, Roger Johson stoper Birminghamu a Mike Williamson z Newcastlu...

Reagovat
soukup

to je na tým z L2 náhodou slušná bilance

Reagovat
soukup

já teď jedu FM10 za Grimsby, tak schválně jestli za 5 let bude někdo odtam hrát PL

Reagovat
fantomas

Tak jenom...

Potěšili: Aršavin, Koscielny, Van Persie, Wilshere

Nepotěšili: Diaby, Fabregas, Song (zraněnim)

Zklamal: Rosický

Reagovat
herbage

Diaby se po zranění hledá, ale o 100% lepší výkon než proti Huddersfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa potešil aj Djourou, ale ten ma potešuje každý zápas, takže to beriem ako samozrejmosť.

Reagovat
afc

hlavne ten kiks co vyrobil v 1 polcase,taky Messi by s tou sancou inak nalozil.Take chyby sa proti silnejsim superom vypomstia.

Reagovat
Liquid

Máš přístup k mrtě zajímavým statistikám, nevíš už kolikátý match Arsenalu to je v sezóně, kdy po vystřídání Rosického Arsenal buď otočil skóre, nebo rozhodl zápas? Dnes to rozhodně nebyl první takový zápas v sezóně.

Reagovat
fantomas

Rozhodlo se takle proti Fulhamu, otočilo se až teď prvně proti Evertonu.

Reagovat
Liquid

myslím, že i Partizan se porazil až když Rosa byl vystřídán, ikdyž si to možná bral jen vrámci PL, nicméně díky, celkově si to těmi statistikami oživil

Reagovat
fantomas

Bral sem jen PL no.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vlastne vypada s Rosou, nepujde po sezone o dum dal?

Reagovat
Counter

Diaby na to, že hrál podruhé po dost dlouhé pauze, nijak špatný nebyl. Měl tam jednu parádní kolmou přihrávku, skoro vůbec nekazil a defenzivně pracoval na 100 %.

Cesc sice spálil dvě šance, ale i tak řídil hru a perfektně přihrál na první gól. Ale jasně, má i na víc...

Reagovat
fantomas

Diaby nevěděl, kdy se zbavit balonu. Furt to hrozně tahal. Jinak pochopitelně žádná katastrofa na to, jak byl dlouho mimo. Cesc se mi nák celkově nelíbil, dneska sem mu vůbec nepřišel na chuť. Tu přihrávku na gól dost zefektivnil Rdowell.

Reagovat
Counter

Tohle dělá Diabymu problémy dlouhodobě, jednou za čas vytáhne skvostnou přihrávku a pak to pětkrát zadrbe... Jestli je Song zraněný, dostane teď hodně prostoru, musí se do toho dostat co nejdřív.

Reagovat
kiwwi

a zabudol som dodat...STILL INVINCIBLES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

dnes sme vyrovnali nas rekord myslim, 29 zapasov

Reagovat
Counter

Dneska jsme porazili soupeře i s rozhodčím - United, BOJTE SE

Reagovat
fantomas

United na nás vytáhnou jinej kalibr, ne jen Masona.

Reagovat
mithro

tesim sa, lena by to s nasou formou vonku neskoncilo debaklom

Reagovat
kiwwi

neboj sa, nehrozi...aj ked vonkajsiu formu mame biednu, nejak to uhaluzime aspon na plichtu uvidis

Reagovat
mithro

ja by som si dal repete ako minuly rok, to sme ich slusne znicili a tiez bolo reci ako dostaneme nadielku a ono ups 1-3

Reagovat
Amos

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň, že United mají Webba

Reagovat
cristiano.K.

hrozná sestava Aston Villy.Agbonlahor nehrál záměrně?

Reagovat
minoLFC

dnes mám narodeniny, tak by som poprosil výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Luis to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

A taky všechno nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší.

Na moje narozeniny SAFC obvykle prohraje zápas před i po. Letos to vyšlo tak, že pár dní po narozeninách jsme projeli derby 1:5.

Reagovat
cristiano.K.

koukám,že fanoušci LFC jsou vesměs vodnáři. My s Vladisem jsme měli koncem ledna.Vidím to na 3:0 2xGerrard a Luis vše nej samozřejmě

Reagovat
tomasinho

Já až v září. Takže jsem panna.

Reagovat
tomasinho

Tak tím pádem jsem ještě lev.

Reagovat
vodka

a já nejsu střelec? WTF?

Reagovat
Arbiter

tohle vůbec neřeš, stejně tak jako nějaké horoskopy

Reagovat
vodka

horoskopy neřeším, ale mně se střelec líbí

Reagovat
Arbiter

Tak jsi střelec

Reagovat
SunFells

....To je neakceptovatelné, udělat ze střelce přizdisráčské váhy, od toho se distancuju

Reagovat
vodka

ze mě je škorpión

Reagovat
kiwwi

ja som bol panna a teraz som lev

Reagovat
Arbiter

ale tohle uznáváš jen ty a pár Slováků

Reagovat
kiwwi

uz keby si prestal trepat

Reagovat
Arbiter

tak dobře, dále to uznává další pár magorů, kterým se to hodí do krámu

Reagovat
Usty

buď si třeba kocour v botách, stejně tě nikdo neposlouchá..

Reagovat
kiwwi

boze ty si decko

Reagovat
$dolar$

Coze Takze ja nejsem byk, ale beran? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

pořád Taurus

Reagovat
cristiano.K.

furt lepší býtt panna než děvka

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja.

Reagovat
sintha

Všechno nejlepší. :o) Já měl včera osmnáctku a Chelsea mi teda nadělila perfektní dárek, přeju ti, aby ti to vyšlo stejně. ;o)

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko najlepšie. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže asi takto (už jsem vyšuměl): Chelsea byla lepší, vyhrát si zasloužila, ale to nic nemění na tom, že mě ta penalta pořád sere a mám potvrzeno i od licencovaného sudího, že nebyla. Nevadí, nic se neděje, prohra od Chelsea s dvěma vstřelenými góly není ostuda (když to neskončí 7:2), přehodit výhybku a jdeme na Stoke, kde by aspoň bod mohl být.

Reagovat
Arbiter

Takže naskočit na někoho ve vápně je normální? Navíc takovým způsobem, že ani netrefil balón? Tak ať ten rozhodčí tu svou licenci roztrhá...

Reagovat
vladis271

No na večer som strašne zvedavý. Suarez je natom technicky podobne ako Torres. Rovnaký zabijak vo vápne. Mohol sa naštartovať hattrickom

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem na něho zvědavý, snad si vás večer pustím, hlavně žádné velké simulace a kanibalismus, ať si to neposere hned na začátku

Reagovat
tomasinho

Doufám, že nastoupí hned od úvodu, aby nemusel hrát nedoléčený Ngog. A snad dneska dostane šanci i Cole a Lucas nahradí Poulsena.

Reagovat
herbage

"Song cannot walk," said Arsène Wenger during his post-match press conference. "I don’t know what he has got.

"He was kicked, I think it was by Koscielny, he knocks out everybody in our team!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Myslel Szczesnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesús Fernández Sáez - AKA suso - and Raheem Sterling have been promoted to the first team squad. Suso will wear 35, Sterling 38.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jak, ze je jmeno toho prvniho?

Jesus Fernandez Saez Akasuso?

Reagovat
smazaný uživatel

"Jesus Fernandez Saez"

Nick: Suso.

Reagovat
$dolar$

Aha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

No ja to vazne nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

Suso je přezdívka vole.

Reagovat
$dolar$

Jak to mam vedet?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bylo napsáno dost jasně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

AKA = Also known as, pro nechápavé

Reagovat
Arbiter

KTBFFH

Reagovat
vladis271

Jeden z nich by sa mohol dnes na lavičku dostať. Tipujem to na Susa

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes pravdepodobne nie...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je to bez romýšlania najtalentovanejší mladík v akadémii (z akadémie sa za pol roka pôsobenia v Liverpoole prepracoval do B-tímu a dnes ho môžeme vidiež už v A-tíme). Dúfam, že to nebude len "youtubeplayer" a že ho správne zapracujeme.

PS: Ďakujeme Rafovmu tímu.

Reagovat
vladis271

ani nemusím to video zapínať...Sterling

Reagovat
vladis271

damned

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling bude něco John Barnes. Věřím v to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Potřebuje ale hodně zesílit. Ale doufat můžeme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso je väčšia hviezda.

Reagovat
vladis271

pche

Reagovat
smazaný uživatel

O trochu ano....

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

Reagovat
kiwwi

ROFL

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

Tělo vašeho hráče

Reagovat
minoLFC

detailisto

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho stínu kolem hlavy tam byl spíš Fellaini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lennonovi dneska operovali slepák, takže hrát opravdu nebude.

Reagovat
mithro

nie Modricovi?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

jjjjjjjjjjjjjj

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem zmatenej, jasně že jo. Pardón

Reagovat
mithro

ja som sa uz zlakol ze to dnes prasklo obom

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se že v Ewoodu prohrajem, a proto pak píšu tohle.

Reagovat
Ajven

super prispevok na jednom forku...

"Am I A £35m Striker ?

I scored 24 goals helping my side win promotion back to the Premier League aged just 22.

Then in my first season in the top flight I had bagged an impressive 15 goals by the end of January. Including a goal against the reigning champions, away at Arsenal and in a home win over Liverpool. My form earned me an England call-up and my debut in an international friendly.

Am a I £35m striker?

No I am Michael Ricketts, February 2002."

Reagovat
vodka

ten byl v Leedsu, ne? si to pamatuju z nějakého manažera...

Reagovat
Ajven
Reagovat
kiwwi

ale rozprava o posobeni v Boltone nie?

Reagovat
vodka

to jo, ale pak hrál za leeds, když šel do kytek...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dobře že to tak dopadlo...v létě se bude dát nakupovat za mnohem přijatelnější peníze. Prostě ten 4. flek nějak vykopem!

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci 4. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, zpátky doprostřed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mluví o středu tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem vsadit velky prachy ze da Suarez gol a Fortuna to nevypsala... Skoda...

Reagovat
minoLFC

je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fakt dilema na co koukat, ňákej jasnovidec ohledně dobrého zápasu??

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn - Tottenham

Reagovat
vodka

buď Fulham - Newcastle, nebo LFC - Stoke... u LFC můžeš být zvědavý na Suaréze, Fulham s Nwcastlem bude celkově asi pohlednější mač...

Reagovat
smazaný uživatel

no pustím Barcelonu první poločas, a snad se rozhodnu zatím lehce vyhrává LFC právě díky zvědavosti na Luise, jinak Spurs sem vyřadil - Bale a Luka jsou out,

Reagovat
smazaný uživatel

a tak jak níže piše tomasinho LFC Luise na lávce tak teď fakt nevím

Reagovat
Bayern +

Blackpool - WHU

Reagovat
tomasinho

The Liverpool team is: Reina, Kyrgiakos, Skrtel, Agger, Kelly, Johnson, Lucas, Aurelio, Gerrard, Meireles, Kuyt. Subs: Gulacsi, Carragher, Poulsen, Shelvey, Suarez, Maxi, Ngog.

Tak Suarez je na lávce. Jinak zajímavá sestava, Agger na LB, Johnson a Aurelio asi na krajích zálohy. Kuyt na hrotu. Uvidíme.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu sestavu nechápu Skoro bych řek, že budem hrát na 3 stopery

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi to vypadá spíš na tu variantu s Dannym na LB

Reagovat
vodka

Kelly, Skrtel, Kyrgi, Agger

Johnson, Gerrard, Meireles, Lucas, Aurelio

Kuyt

Reagovat
vodka

ale je to vtipná sestava 6 obránců, 4 stopeři, 3 střední záložníci, jeden útočník... To se Kenny chce vyrovnat Pulisovi s těma stoperama?

Reagovat
tomasinho

Jo, chce asi přistoupit na jejich hru a podřídil tomu sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to zas tak šílený není. Typický kvalitní LB vlastně nemáme a Agger tam už často zaskakoval. Aurelio je na zálohu zvyklej, pro Johnsona to bude premiéra, ale nikdo nepochybuje o tom, že je spíš křídlo než bek. Steve se opět posune na podhrot, kde hrál několik minulej sezón a Kuyt na hrotu je určitě lepší volba než N'Gog.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak to bude. Glen v záloze, konečně, jsem na něj zvědavej na kluka, snad se tam předvede, on nic jinýho hrát nemůže, protože neumí bránit.

Reagovat
vodka

tak Stoke do toho

Reagovat
Swarley

co to je?

Reagovat
Bayern +

Blackpool:

Kingson, Eardley, Cathcart, Baptiste, Carney, Vaughan, Taylor-Fletcher, Adam, Reid, Varney, Campbell

Subs: Rachubka, Southern, Evatt, Grandin, Puncheon, Harewood, Beattie

West Ham United:

Green, Jacobsen, Tomkins, Gabbidon, Bridge, O'Neil, Parker, Noble, Obinna, Keane, Piquionne

Subs: Boffin, Reid, Kovac, Boa Morte, Sears, Cole, Demba Ba

Reagovat
tomasinho

Fúha, pěkně ofenzivní. Koukám, že můj tip 3:2 není úpně mimo mísu.

Reagovat
vodka

WHU 442?

Reagovat
smazaný uživatel

whu na lávce 4 útočníci

Reagovat
Counter

Ta sestava WHU překvapivě vypadá už ne tolik tragicky, jsem na ně zvědavý :)

Reagovat
Bayern +

Tak to už aspoň 3:3, ať mi tiket vyjde.

No když si to vezmeš, tak nominovaných je 7!! útočníků, na druhé straně hrot bude zřejmě jen Piquionne (případně z lavičky Cole / Demba). Rozestavení nevím, ale myslím že ano, trochu zatažen Keane.

Tak úplně tragicky to už nevypadá, v podstatě už jen Upson místo Gabbidona, Collison místo Obinnu a fo formě hrající Cole místo Piq. a bude to fajn.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

potom sem postnite link na LFC...mama kuká voláku českú sprostosť...telka je obsadená

Reagovat
Swarley

atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

Comeback?

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/gurUJh Sopcast nebo Veetle to jistí

Reagovat
Usty

bez Suaréze se na vás stejně zase nebude moct dát dívat..

Reagovat
tomasinho

Bude, Johnson v záloze Historický okamžik.

Reagovat
Usty

Já vím, že jsi z toho hotovej, ale nebyl náhodou nedávno na beku nejlepším hráčem týmu ?

Reagovat
tomasinho

V jednom zápase proti Fulhamu nalevo hrál dobře. To neznamená, že tam hrát může. On prostě neumí bránit.

Reagovat
Usty

A toho jste si všimli až po roce a půl ? Respektive kouč Poolu ?

Reagovat
cristiano.K.

jenom

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville has announced his retirement from football

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs: Gomes; Corluka, Bassong, Gallas, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Jenas, Palacios, Lennon; Crouch, Defoe. SUBS - Cudicini, Pletikosa, Khumalo, Woodgate, Kranjcar, Sandro, Pavlyuchenko. Tak Crouchy,JD a Rafa snad dohromady ještě nehráli, tak jsem zvědav, snad to dneska výjde...bude to těžké.

Reagovat
tomasinho

Tak to bude zajímavé: Potters: Begovic, Wilkinson, Faye, Huth, Higginbotham, Pennant, Wilson, Diao, Whitehead, Carew, Walters.

Lav: Sorensen, Collins, Whelan, Jones, Fuller, Delap, Etherington.

Diao, Walters CArew Jen na lavičce Matty a Jones. Kdo z manažerů chce vyhrát?

Reagovat
vodka

a záloha Diao Wilson

Reagovat
tomasinho

Diao, Wilson, Whitehead A Walters možná na křídle.

Reagovat
cristiano.K.

Diao volat domů ten je snad horší než Lucas

Reagovat
papos182

To je urazka Lucase.

Reagovat
vodka

a jo, ono to je fakt na křídla Walters Pennant

Reagovat
smazaný uživatel

STARTING XI - Gomes; Corluka, Bassong, Gallas, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Jenas, Palacios, Lennon; Crouch, Defoe. SUBS - Cudicini, Pletikosa, Khumalo, Woodgate, Kranjcar, Sandro, Pavlyuchenko.

Reagovat
Usty

Birmingham - Man City..

Je ode mě moc hloupý věřit spíš Brums ?

Reagovat
cristiano.K.

není

Reagovat
Bayern +

maximálně na remízu.

Reagovat
Usty

Tu mám na tiketu.. ale rozum se přiklání spíš k jedničce.. anebo dá Tévez gól ve 4.minutě a skončí to 1-4 no..

Reagovat
Bayern +

poslední varianta

Reagovat
Usty

neboj se toho, řekni, že jsem bůh..

Reagovat
Bayern +

Tevez otevřel skóre?

Reagovat
Usty

a ve čtvrtý minutě !! :D

Reagovat
Bayern +

No jo, už jsem se podíval.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty umis cestovat casem nebo co?:-D presna minuta i strelce,dobre ty! btw. na posledni chvili jsem stahl z tiketu 10 na Birm,tak snad sem udelal dobre

Reagovat
smazaný uživatel

shit,ty 4.minuty jsou nejaky zaklety,mam 10 na B'burn:-(

Reagovat
Usty

ty to o mně nevíš ?

Liverpool skončí 0-0 a Fulham s Newcastelem 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

na pool mam cistou 1,to nesmi:-D

Reagovat
Usty

Za MC ještě jednou Tévez a poslední dá Silva..

Reagovat
cristiano.K.

není

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

Bolton bez Sturridge.. To abych zase přehodnocoval, na co mám koukat..

Reagovat
Mindas

Konečně slušná sestava Bobe.

Reagovat
Usty

Co je Yayovi, že není ani na lávce ? A proč hraje Boateng a ne Zaba ? To samé u dua Kolo, Micah ?

Reagovat
Bayern +

Boateng je veden jako stoper, čili Nezařazení Zabu a Kola netuším. Jinak v podstatě dobře, že hraje v středu Milner.

Reagovat
Mindas

Richards v poháru zahrál výborně, takže nyní má přednost. Boateng ve středu, takže jsem zvědavý. Jinak jak správně říkáš, tak dobře, že hraje Milner.

Reagovat
Swarley

1000. pro titul MU, Garyho Nevilla a dnešní prohru Liverpoolu

Reagovat
cristiano.K.

nic odpornější si snad nemohl napsat

Reagovat
Swarley

to nejspíš pro tebe, ale jinak je to krásná, čistá a rovná tisícovka...

Reagovat
Usty

Reagovat
Minister

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty vole ty dnes valis

Reagovat
Minister

1000. pre titul Arsenalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

pozděééé

Reagovat
Minister

Reagovat
Swarley

no bohužel takhle dopadne i Arsenal...prostě bohužel druhej

Reagovat
mithro

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Counter

a z té 999ítky se špatným označením si nic nedělej.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Manchester City:

Hart - Richards, Boateng ( ) Kompany, Kolarov - Milner, De Jong, Barry - Silva - Tevez, Dzeko.

Birmingham:

Foster - Carr, Jiránek, Johnson, Ridgewell - Bentley, Ferguson, Gardner, Bowyer - Jerome, Zigic.

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle rozestavenim je to pro me idealni sestava

Reagovat
Bayern +

I mně se líbí.

Reagovat
Bayern +

OT: na DigiSport vykreslená sestava LFC ako 5-3-1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda myslel sem ze se mrknu na Suareze no nic jdu na Neapol .

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooo Crouchyyyyyyy!

Reagovat
$dolar$

Jak padnul gol Crouchieho? Prisel jsem pozde

Reagovat
smazaný uživatel

VDV byl kousek za půlkou a poslal do vápna krásnej pas, kde Crouchy uspěl souboji s obránce a na zádnítyč hlavou.

Reagovat
$dolar$

Parada

Reagovat
tomasinho

Co to je za paskvil? Aurelio uprstřed zálohy s Gerrardem, Raulem, Lucasem, po levé straně lítá Glen, tři stopeři, a vpravo jen Kelly. Vůbec to nechápu.

Reagovat
Tomekcz

zigic

Reagovat
Mindas

Nějaký kvalitní přenos City? Zatím jen samá bída.

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.streamhub.tv/channels/V4.php

luxusní přenos LFC, pro silnější připojení. Doporučuju.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita.......díky

Reagovat
$dolar$

A hele Jiranek si postezoval a hned hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi někdo popsat, v jaký formaci vlastně hrajem ? Za těch 20 minut jsem rozluštil akorát post Kuyta, Reina a Lucase. Všichni ostatní mi přijdou že jsou všude (a nikde).

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi to jako 2-2-5-1

Reagovat
tomasinho

No, tři stopeři, Kelly napravo, nalevo lítá Glen, 4 hráči uprostřed a osamocený Dirk na hrotu. Paskvil.

Reagovat
smazaný uživatel

3 stopeři, z toho dva se zapojujou do útoku

Reagovat
papos182

5-4-1

Reagovat
Bayern +

Obinna

Reagovat
$dolar$

Mama vsazeno na Blackpool

Reagovat
Usty

doma ??

Reagovat
Bayern +

02

Reagovat
$dolar$

Proti WHU...

Reagovat
Usty

to je úplně jedno..

Reagovat
$dolar$

Co je s Pienarem?

Reagovat
r.mrazik

po dvaceti minutach Poolu jsem totalne znechucenej...to nema hlavu ani patu...nehorazna bida...jak Blsany proti Laznim Bohdanec

Reagovat
Counter

Až je mi Suareze líto, že do takové hatla patly v průběhu naskočí...

Reagovat
tomasinho

V druhé půli půjde dolů jeden stoper a hned to bude klasika.

Reagovat
Counter

Pod pojmem klasika si za současného stavu LFC nedokážu představit mnoho pozitivního...

Reagovat
tomasinho

Tak klasika jsem myslel jako rozestavění. Já bych to viděl na Sota a Aurelia dolů a na plac Suarez a Maxi.

Reagovat
r.mrazik

pravda...ta hra je absolutne mimo...opravdu spatny...

Reagovat
minoLFC

informoval už niekto Kennyho, že Johnson je pravák?

Reagovat
Bayern +

Nejakej link na Blackpool - WHU ?

Reagovat
Minister

Kolarov

Reagovat
minoLFC

Kuyt má výborne zrýchlenie som myslel, že mi zamrzol stream

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarooooooooooov

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

A prý, že to není nový Mihajlovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlastovka jaro nedela, ale kdyby jim fakt byl, nezlobil bych se..

Reagovat
Mindas

To není o jedné vlaštovce. On to v noze má, jen to ustálit. Ani Siniša to vždy nekopl výborně. Také mu to někdy slušně létalo do ochraných sítí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, ze to v nem je, ale ze zacatku to kopal fakt blbe, hlavne teda rohy a standartky-centry. Ale hodne se v tom zlepsil a ja jsem za to jedine rad

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevis, co je s Mikou a co se mu vlastne stalo? A taky jak padl vyrovnavajici gol? ..Dost dlouho se mi kurvil prenos..

Reagovat
Usty

Nějakej otřes mozku asi..

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt neni mozny, jakou on ma smulu Jak se mu to stalo vubec?

Reagovat
Mindas

U něj tohle bývá často, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Srazil se s De Jongem....

Reagovat
smazaný uživatel

Diky. No tak nakonec i Nagel out..

Reagovat
Mircu5

2 mouchy jednou ranou, doufam ze apson ten Nigel bude OK.

Reagovat
Mindas

Já to měl stejně. Nevím nic...

Reagovat
Bayern +

Gabbidon a Tomkins sa zranili v stejné minutě a obadva signalizují střídání - Grant překonává infarkt...

Reagovat
Tomekcz

Begovic asi ani nevi jak

Reagovat
smazaný uživatel

Potlesk na otevřené scéně pro rozcvičujícího Luise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dirku to musíš dávat

Reagovat
smazaný uživatel

woda sejf!

Reagovat
$dolar$

To byla hloupost vsadit ten Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze nejsem jedinej kdo na ne vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo, ze by jeste otocili?:D

Reagovat
Tomekcz

West Ham musi spadnout

Reagovat
Bayern +

Robbie Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Best je tak špatnej

Reagovat
vodka

jak to zatím vypadá? chystám se to zapnout na druhý poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Bitva. Ale docela pohledná. Newcastle prochází docela hladce středem, balóny na útočníky, ale u vápna se to zasekne. Fulham to tahá spíš po stranách. Byly tam dvě stažení Hangelanda ve vápně, ale nemyslim, že by se to muselo pískat ale těžko říct, stream mam špatnej a komentátoři řikali, že ta jedna situace jasně penaltová. Tipuju asi 1:0, nebo max 1:1. Na nás leží hrozná deka.

Reagovat
minoLFC

Gerrard dnes hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Johnsona dneska hrajou všichni slušně. Glenovi to na levý straně vůbec nesvědčí.

Reagovat
tomasinho

No, je to takový blázinec, že ani nejde poznat, kde kdo a jak hraje.

Reagovat
tomasinho

Absolutně, absolutně nechápu, k čemu tam je dnes Aureliio. Cpe se do středu, kde už jsou další 3 hráči a narpavo tak hraje sám Kelly, místo Aurelia mělo hrát křídlo. Vždyť to je paskvil, 4 střední záložníci, dva krajní beci, tři stopeři a hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz neviem kde presne kdo hraje :D

Reagovat
smazaný uživatel

to co bylo za kartu pro Hutha??

Reagovat
smazaný uživatel

Šel do skluzu dvěma nohama napřed. Kdyby netrefil balón, tak rovnou dostane redku.

Reagovat
Tomekcz

moderni fotbal

Reagovat
vitasrp

Skluz oběma nohama napřed se tresta proboha musí, to je fakt šíleně nebezpečný a lehce tak může soupeři přivodit zranění.. Žlutá naprosto v pořádku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to asi spatne videl, nebo nevim...zdalo se mi, ze Huth proste nemotorne uklouzl po balonu a pres nej vzal sebou i hrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl opakovačku a bylo to fakt dost nebezpečný. Jednou nohou trefil míč a druhá tak tak minula kotník.

Reagovat
smazaný uživatel

okey

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, chtel bych to videt znova, vim ze je to prkotina, ale jako skluz obema nohama napred se mi to nezdalo, no kdyz ste se takhle shodli, tak vam budu verit.....

Reagovat
kiwwi

ako pise Crab, mal stastie ze zasiahol tu loptu, takze to az tak opticky zle nevyzeralo, inac jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

There is only one Keano!

Reagovat
tomasinho

Co ten Dirk už chce hrát, hraje fakt dobře, hlavičky vyhrává, balony získává, ale bránu pořádně netrefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tou hlavou to měl trefit.. to musí dávat prostě.

Reagovat
Azza

A Jarvis nedal nájezd 1 na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct, i v tom paskvilu 4 šance, 2 golovky... každopádně Luis s Maxim musí na plac.

Reagovat
tomasinho

A dolů Kyrgiakos a Aurelio. Oba jsou zbyteční. Nebo prostě jeden stoper a Aurelio.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgi je ve vzduchu neocenitelnej, zatím mi z těch třech vychází poněkud nadbytečný Agger.

Reagovat
tomasinho

Mi spíš Škrtel, Agger solidně rozehrává aspoň. Ale je to jedno, hlavně dolů stopera Aurelio.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel potřeba říct že obraz hry neodpovídá výsledku. Všichni hrajou více méně dobře ale všem akcím chybí finální přihrávka,takže jsou to jenom takové nebezpečné náznaky,kdežto Blackburn měl pár krásných střel s gólovými parametry a jejich pressing nám ve středu pole dělá velké potíže. Jestli chceme všechny 3 body tak to bude chtít herně trochu víc...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím paráda, Crouch s Keanem dali góla..mám ale pocit, že se něco posere...

Reagovat
smazaný uživatel

No Blackburn si zalouží vyrovnaní, takže je to možný.

Reagovat
Rssa

Jak hrajem? Mám to vůbec zapínat?

Reagovat
Azza

1130. pro výhru Wolves!

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale Luis jeste v teplakovce na stridacce?? ts ts...

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAH, Raul

Reagovat
smazaný uživatel

RAÚL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jejky

Reagovat
minoLFC

Raula mám radšej a radšej

Reagovat
13

ještě aby se ti ošklivil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá prdel Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

1 sekunda výhody musí stačit každýmu ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej funkční link na West ham?

Reagovat
smazaný uživatel

palacios dolů,krančjar do hry!

Reagovat
Mindas

Ty vole, na ty kkty Brums si jezdi všechny týmy jen pro kopance, ne?

Reagovat
kiwwi

su to curaci, aj nam aj Arsenalu rozdali jak sa patri

Reagovat
Mindas

Já na ně vůbec nekoukám, ale dnes si to tedy vychutnávám vrchovatě. To je ještě vetší dřevákov, než holandská vesnice.

Reagovat
kiwwi

hlavne Bowyer...to je neskutocne hovado

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

ten kuyt je ale marny, tak to vsetko spomaluje

Reagovat
tomasinho

Na hortu je sám, často kolem něj nikdo, ale i přesto vybojoval spoustu míčů a vyhrál dost hlaviček. Bojuje statečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt je bojovnik...proto ho mam rad, ten zapas neodflakne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Člověk si jednou za zápas odskočí a hned propásne gól. Jak jsme ho dali pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard rozehrával přímej kop - přízemní střela do vápna a po pár odrazech ve vápně se to dostalo k Raúlovi a ten se levačkou nemýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgys mu ho zasunulu az k noze

Reagovat
smazaný uživatel

Danny svojím typickym průnikem vybojoval standartku, fábio přistrčil stevovi na střelu tečovaná, ke kyrgimu ve vápně, obránce stoke vypíchnul a raul nekompromisně zavěsil

Reagovat
tomasinho

Dík oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Aurelio takovou chybu udělat a hned golovka potters

Reagovat
smazaný uživatel

Aurelio je dneska pátý kolo u vozu, je to naprosto zbytečnej. Doufám že teď jde dolů.

Reagovat
Fernando_Torres

Suarez zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Diao off konecne

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON LUIS

Reagovat
tomasinho

Cítím v kostech, že zavěsí. New number 7

Reagovat
tomasinho

Tak Diao si užil svou chvilku slávy, vrátil se na místo činu, kde se stal snad nejhorším středním záložníkem nového milénia. Zlatý Biščan

Reagovat
smazaný uživatel

Its time for...?

Reagovat
REPLIKATOR

goal?

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL FC SUPPORTERS

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

TO je privítanie To je Anfield a máš svoje poprvé za sebou Lusi

Reagovat
smazaný uživatel

Fulleeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Harry stáhni toho moulu palaciose,pokaždé když se dostane k balonu(a to neni často) tak to posere!

Reagovat
smazaný uživatel

Harper!!! Who the fuck is Given?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot starej

Reagovat
Usty

kdo fauloval, kdo spadl ?

Reagovat
Mindas

Vieira, Kev

Reagovat
Usty

Phillips Legend..

Reagovat
Mindas

Jop, ale konec kariery mohl dohrát někde jinde.

Reagovat
Usty

Birminghamu ale svědčí..

Reagovat
Mindas

Jenže Birmingham nesvědčí PL.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira, kdo jinej?! A ted jim daroval trestnak..

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

mam vas sice na tikete ale aspon nebude ten nevyherny tiket tolko mrziet

Reagovat
Mindas

Mě ta ztráta ani nemrzí, spíš je směšné, co za tým může hrát v PL. Debilní hřiště, debilní hráči, debilná styl, debilní fotbal, debilní výsledek.

Reagovat
kiwwi

hehe

a vies co je na to najlepsie? ze na tikete mam X2

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Za co si zasloužila tahle banda blbečků vyrovnat, tak to teda nevím.

Reagovat
tomasinho

Mohl Suarez zkusit vystřelit a ne přihrávat patičkou tomu nejméně obratnému hráči týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo to pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla na něm vidět nervozita, bude lepší a lepší. Nečekal asi tu reakci fans. Ted už hraje líp a líp.

Reagovat
Fernando_Torres

Ale nechybělo moc a byl tu kandidát na gól měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Harry ne! Palaciose za Sandra! Ach jo,skoda te tutovky jermain

Reagovat
Usty

Jestli někdo sleduje zápasy Bolton - Wolves nebo Fulham - Newcastle (lexxes?), byl bych vděčný za jakýkoli slovo ke dvojici Sturridge, Kakuta.. za těch 20 minut Děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta je na hřišti?

Reagovat
Usty

Zkus ho očkem sledovat prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Ok je. Teď měl střelu přímo do náruče Harpera, předtim pěkný sklepnutí, ze kterýho byl brejk,

Reagovat
smazaný uživatel

OH YEAAAH, WHAT A DEBUT

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude to own goal, nejspíš, ale je mi to uplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

suarez

Reagovat
Fernando_Torres

Noooo Hlavně že je tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez

Reagovat
tomasinho

Škoda, že to nebude připsáno Suarezovi. Ta střela do prázdné měla být tvrdší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak pises

Reagovat
Sarlin

Připsáno to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to slabšou nohouu, ale i tak, musel mať nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo se mi od komentátora, při oslavách Luise.. "Look at smile"

Reagovat
smazaný uživatel

Big smile, big smile on your face...

Reagovat
13

no tvrdší, já udělat takovouhle změnu směru tak se válím v kotrmelcích. udělal to dobře a měl štěstí

Reagovat
13

no tvrdší, já udělat takovouhle změnu směru tak se válím v kotrmelcích. udělal to dobře a měl štěstí

Reagovat
fantomas

Oni mu to ale asi připsali. Na BBC i Eurosportu je vedenej jako střelec on.

Reagovat
tomasinho

To ještě změní. Tohle byl jasný vlastní.

Reagovat
fantomas

Každopádně pokud by mu to nakonec odklepli, je to první váš hráč od Cissého (2002), co se trefil hned při svym debutu.

Reagovat
tomasinho

Pěkně. A Torres se trefil tuším v domácím debutu proti Chelsea.

Reagovat
Usty

To sis spletl s budoucností a i ty týmy máš naopak..

Reagovat
tomasinho

Kdepak. Ben Haim se ještě dnes budí v noci z toho, jak ho Torres v prvním soutěžním zápase na Anfieldu vykoupal.

Reagovat
fantomas

2004, sorry.

Reagovat
minoLFC

no šlo to priamo do brany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Proč by nepřipsali? Ta jeho střela mířila do brány, takže o vlastním gólu nemůže být řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, pokud by to vzali jen jako teč, tak to bude gol Suareze, pokud to vezmou jako nepovedenej odkop, tak to bude vlastňák.

Reagovat
kiwwi

Wilkinson

Reagovat
minoLFC

SUaaareeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
tomasinho

Reina je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon už zapomenou na Nanda a budou uctívat dalšího srdcaře který jim pak pláchne

Reagovat
tomasinho

Chelsea, třes se, El Pistolero se dostává do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud budete hrát takhle tak se to muže rovnou kontumovat pro domací 5:0

Reagovat
tomasinho

Jonjo

Reagovat
tomasinho

Neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

naposled to stačilo na 2:0 si vzpomínám

Reagovat
REPLIKATOR

3:2 (3x Torres - 2x Suárez)

Reagovat
smazaný uživatel

2:3(Suarez 2x : Torres , Drogba Lampard)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ted sem si teprv vsimnul ze tipujes taky vyhru CFC sem na to nejak spatne kouknul

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomekcz

Carroll jak se usmival

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Juchuuuuuu, jak ho Luis dal? Dík

Reagovat
REPLIKATOR

Šel sám na golmana, udělal mu kličku na 16tce doleva a levačkou dal slabší střelu do prázdné brány, obránce Wilkinson dobíhal a ve skluzu míč trefil do tyčky a od ní míč doskákal za čáru

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

joo City

Reagovat
REPLIKATOR

Joo

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl kdyby to Kolarov dal Ale krasna strela Jinak velkej dik Vieirovi

Reagovat
Mindas

Neházel bych to jen na něj. Jistě, že ten zákrok byl klíčový a nakonec znamenal ztrátu. Každopádně se měla dát ještě jedna branka a nespoléhat na těsné vedení. V tomhle máme problém celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nehazim jen na nej, ale proste po dlouhe dobe si zahral polocas a takhle to posral. Toho Phillipse dojel uplne pro me nepochopitelne, bylo to jak strasne zbytecny (protoze balon uz byl pryc), tak i nevhodny vzhledem k casu i vysledku - proste Vieira no, nekdy jak kdyby nepremejslel. Jinak pravda, je to nas nejvetsi problem a taky me to pekne stve, snad se to zlepsi, i kdyz s Mancinim dost pochybuju...

Reagovat
fantomas

Jonjo. Konečně dostává šance.

Reagovat
tomasinho

Pod Kennym hraje každý zápas aspoň 10-15 minut.

Reagovat
Bayern +

ManCity

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me spravne ze mu ho priznali , vzdyt v pravidlech je to tak ze kdyz mic smeruje do brany (coz smeroval) a nekdo ho vychyli tak to neni vlastni gol.

Reagovat
Mircu5

Kolarov tesne minul... Bozee to je zas vysledek...

Reagovat
mithro

Citeh

Reagovat
Mindas

Škoda těchto hloupých ztrát po nesmyslných chybách, už jich je moc. Každopádně pochvala za sestavu, konečně to mělo hlavu i patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo? Toho hráča budem milovať.

Reagovat
tomasinho

Já ho miluju už teď. Na svůj věk ohromně silný a technicky vyspělý.

Reagovat
smazaný uživatel

A bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre CITY

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně at se Liverpool dostane do herni pohody at to může být zase krásný zápas na SB . Gratuluju Liverpoolu za výhru nad Stoke.

Reagovat
herbage

Brums přeji sestup, ale každopádně jsem rád, že jsme s nimi neztratili ani bod a ostatní u nich ztrácej

Reagovat
Mindas

Reagovat
vodka

kua taký přenos sem eště nikdy v životě neměl, 10 sekund stojí a pak všechno, co proběhlo nahustí do asi 3 sekund, načež se znovu stopne

Ale ten zrychlený fotbal je kouzlený...

Reagovat
fantomas

Takový by měly bejt každý přenosy, když chceš naladit PD.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takovej sem měl i já

Reagovat
sintha

Sturridge gól, paráda! Neví někdo, jak ho dal?

Reagovat
fantomas

Zubar mu nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Ani on sám neví jak ho dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí vítězství a i třetí čistý konto v řadě. I když nutno uznat, že Stoke do příchodu Führera bylo naprosto neškodný.

Reagovat
Sarlin

Suarez dá gól a všechna soudnostt je zaslepena fanatismem.

Reagovat
fantomas

STURRRIIIIIIDGEEEE! Výborně. Pokaždý to snad zatim bylo opačně, tentokrát Bolton v závěru góla vsítil. Nádhera.

Reagovat
vitasrp

Tak Sturridge právě poslal Ancelottimu první vzkaz z Boltonu.. Doufám, že jich ještě do konce sezóny pár připojí a ukáže Carlovi, že by s ním do kádru opravdu měl počítat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Sturridge, jen to Carlovi ukaž.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! nevíš prosímtě jak ten gol padl?..

Reagovat
fantomas

Zubar mu nahrál a on už to měl snadný.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky..

Reagovat
cristiano.K.

Sice jsme vyhráli 2:0,ale že bych byl z toho 2x odvařenej to se říct nedá.Přijet těžší soupeř nevím nevím Vypadalo chvílema jako chaos.Johnson s Aurelíem byli naprosto nalevo neviditelní.Všichni jsme se těšili,jak bude hrát konečně pravou zálohu a ono nic.Kuyta bych pochválil za dnešní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš se další zápas jak na tom sme , Blues má ted stoupající formu a Live se taky zvedá , bude to zajimavé .

Reagovat
13

od tý doby co je tu Kenny se daří bodovat i v zápasech ve kterejch nehrajeme nijak elegantně a krásně. to je asi ten největší rozdíl oproti Hodgsonovi

Reagovat
smazaný uživatel

A zůstane teda nebo bude na dýl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neví. Ale pokud dosáhneme nějakejch slušnejch výsledků (LM je bohužel utopie), třeba to 5. místo a nebo úspěch v EL, tak by byla blbost shánět zas někoho dalšího.

Reagovat
cristiano.K.

s tím souhlasím,najednou dokážeme soupeře donutit si dát vlastní goly ještě bych pochválil Kyrgiakose za první gol,příšel mi,že to byl náš nejútočnější hráč navíc skvěle pohlídal Carewa

Reagovat
Arbiter

Tak zatím snad všichni přesunuvší se útočníci ve svém debutovém zápase trefili, teda až na Džeka Takže teď si počkáme na scousery u nás doma Torres bude dalším, který bude skórovat

Reagovat
herbage

Vela vyšel naprázdno

Reagovat
Arbiter

super, tak máme dva

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu to ! Ale moc šancí tomu nedávám ..sestava bude stejná jako proti Sunderlandu a bude střídat ke konci . Težko si dokážu představit že by Carlo ho dal hned do základu proti Live.

Reagovat
Arbiter

Carlo říkal, že pokud bude fit, tak dá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se těšim dvojnásob .

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma,ale kromě té gólové situace jsme toho bohužel moc nepředvedli. Kde je ten Tottenham s explozivníma křídlama a krutopřísnýma centrama? MOTM jednoznačně Gomes který předvedl spoustu vynikajících reflexních zákroků,četl hru a parádně vybíhal,naprosto bezchybný výkon a jen díky němu vezeme na WHL 3 body. Blackburn zasloužil minimálně bod,,ale tak už to na světě chodí.

Reagovat
REPLIKATOR

Meireles se rozstřílel, 3. zápas po sobě gól

Reagovat
Usty

ne-e

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele