Anglická Premier League - preview 18. kola

18.12.2010, 08:09, aktualizováno 20.12.2010, 08:46
Previews
Manchester City by měl v pondělní dohrávce změřit síly s Evertonem, zatím ale není stoprocentně jisté, že se zápas odehraje. Kvůli hustému sněžení bylo odloženo už sedm zápasů osmnáctého kola Premier League.
Manchester City - Everton FC  (pondělí 21:00)
Loni týden před Vánoci opouštěl Manchester City manažer. Letos by se situace mohla opakovat, akorát s tím, že by tentokrát hlavní roli sehrál ještě v minulém kole kapitán a největší hvězda týmu Carlos Tevéz. Mancinimu se tak v klíčové části sezony kádr poněkud rozkládá, třebaže zatím pochopitelně zůstává pohromadě. Jak se asi momentální situace uvnitř týmu promítne na hřiště?

Zatím se tedy samozřejmě nemůžeme zaručit, že se v Manchesteru vůbec bude hrát, neboť předpovědi na pondělí nejsou úplně příznivé a kupříkladu na celou neděli se kolotoč Premier League úplně zastavil. Ovšem pokud výkop bude přeci jen proveden, máme se na co těšit. Citizens totiž s rozpadající se ofenzivní vozbou potřebují narušit evergreen poslední doby, kdy třikrát v řadě na vlastním hřišti Evertonu podlehli, aniž by mu vstřelili jedinou branku. Jenže jestliže je desetigólový Tevéz na odchodu a budoucnost je nejistá i u Adebayora s Balotellim, bude pro ManCity zřejmě hodně těžké potvrdit sedmizápasovou šňůru bez porážky.

Ani v Liverpoolu se ovšem předčasně rachejtle nebouchají, to v žádném případě. Vždyť Toffees už sedm zápasů v řadě čekají na vítězství, a pokud tuhle mizérii neprolomí teď v posledním předvánočním kole, na tříbodový triumf se již stoprocentně načekají vůbec nejdéle pod Moyesem. Za tímto černým obdobím přitom stojí především chabá ofenzíva a také skotského manažera patrně nečekají lehké časy, když Pienaar je spojován s lednovým úprkem a Cahill si bude téměř celý leden plnit reprezentační povinnosti. Právě vánoční období, kdy mužstvo spolyká abnormální porci zápasů, tedy Everton potřebuje zvládnout ze všeho nejvíce.

Přestože před týdnem oficiálně požádal o přestup a před chvílí ho Mancini raději zbavil kapitánské pásky, dá se očekávat, že Tevéz v pondělní dohrávce nastoupí. Vždyť se bezprostředně postaral téměř o polovinu všech ligových gólů City. Hrát ale rozhodně nebude De Jong, jenž si odpyká jednozápasový karetní trest.

Steven Pienaar nadále marodí s třísly, pokud však má skutečně odejít, rozlučku určitě stihne, jelikož tyto problémy nebudou nikterak nadlouho. To samé lze říct i o patáliích Hibberta s Heitingou - všichni tři ještě živí určitou naději na brzké uzdravení.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sunderland AFC - Bolton Wanderers  (sobota 13:45)
Dvě nejpříjemnější překvapení letošního ročníku, Bolton a Sunderland, na sebe narazí krátce po sobotním obědě. Oba momentálně klidně mohou pomýšlet na evropské poháry, vždyť prozatím kotví mezi nejlepšími sedmi. Dá se tedy očekávat pozoruhodný boj dvou mužstev, která zatím docela dobře překvapují celou fotbalovou Anglii.

Steve Bruce nedávno vysekl Trotters hlubokou poklonu a možná trošku vypočítavě je označil za ještě větší a příjemnější překvapení, než jsou jeho Black Cats. Ulevil tak tlaku na Sunderland, který loni Bolton přemohl hned dvakrát (doma dokonce 4:0) a v lize od něj neinkasoval už 305 minut v řadě. Přesto doma zatím neporažený Sunderland nemůže být úplně klidný. Jeho defenzíva, která přitom před vlastními diváky platí za druhou nejpevnější v lize, totiž poslední dobou utržila až nepěkné množství šrámů. Zvláště stoperů má Steve Bruce nedostatek, přestože před sezonou nakupoval pomalu jen je. Nyní bolavé koleno vyřadilo Ferdinanda s Turnerem, kolenní šlacha nepustí do hry Bramblea a záda trápí Turnera. Na stoperu tak vedle Mensaha opět bude zaskakovat Onuoha.

Také Trotters mají s obranou relativně velké problémy, i když v jejich případě to není způsobeno nesčetnými absencemi. Zkrátka a dobře jenom Coyle po Megsonovi zdědil jeden neduh, který jako by Boltonu ani nedovoloval udržet někdy čisté konto. Za posledních 25 kol tak Wanderers neinkasovali pouze jedinkrát, když se v úvodu letošní sezony rozešli bez branek s Fulhamem. Na druhou stranu tenhle fakt zatím Boltonu letos příliš nepřekáží. I tak z minulých sedmi pokusů nebodovali pouze jedinkrát. Může za to i solidní ofenzivní síla v Daviesovi s Elmanderem, tedy v autorech již 14 ligových branek. Zvlášť ze švédského dlouhána by na Stadium of Light mohli mít respekt - když totiž Bolton na Sunderland naposledy vyzrál (v listopadu 2008 - 4:1), základem jeho úspěchu byly i dva přesné zásahy Elmandera.

Jak už bylo zmíněno, alfou a omegou Bruceových starostí je teď obrana. Do té se patrně vinou absence čtyř stoperů opět bude muset zatáhnout spíše křídelník El Mohamady. Místo na pravém beku pro něj uvolní Onuoha. Mimo hru ke všemu zůstávají i dva ofenzivní činitelé - Andy Reid a Frazier Campbell.

Mark Davies se v minulém kole konečně po dlouhé době propracoval do základní sestavy, z té však okamžitě vypadl vinou vyloučení po inkasování dvou žlutých karet. Jeho místo opět zaujme Muamba, který měl proti Blackburnu původně odpočívat, ale nakonec ze známých důvodů přece jen nastoupil a rovnou gólem rozhodl o důležité výhře oslabených Trotters.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Aston Villa  (sobota 16:00)
Minulý týden Aston Villa přetrhla černou sérii a konečně vyhrála. Pokud však nedokáže to samé v sobotu ve Wiganu, rychle se na malý úspěch zapomene a manažer Gerard Houllier opět upadne v nemilost. Francouzskému lodivodovi, který na začátku září Villans převzal, se zatím příliš nedaří.

Aston Villa je aktuálně jen čtyři body nad sestupovými pozicemi, vlastně čtyři body právě nad Wiganem, se kterým na DW Stadium hraje. Proto to bude hodně důležitý duel. Houllier není v jednoduché pozici, navíc se neustále spekuluje o různých rozepřích v tréninku. 63letý kouč si snažil získat autoritu zařazením několika hvězd do zápasu rezervního mužstva, tak uvidíme, jak uspěje. Za "béčko" si zahráli Stephen Ireland, John Carew, Richard Dunne a Habib Beye.

"Mojí práci je dělat rozhodnutí, nebo ne? Nejsem tu od toho, abych dělal radost hráčům, ale abych dělal radost fanouškům a klubu. Tohle je týmová věc, nehrajeme přeci tenis," komentoval poslední spekulace novinářů Houllier, který by mohl konečně použít útočníka Gabriela Agbonlahora. Mimo jsou naopak Ashley Young, Petrov, Delph, Sidwell, Weimann a také Luke Young.

Ve Wiganu moc dobře vědí, jak na tom Villans jsou, vždyť Latics jsou ještě v horší pozici. Wigan za čtyři měsíce vyhrál jen třikrát, nedává góly a manažer Roberto Martinez zatím neví, jak hru zlepšit. Se 13 nastřílenými góly jsou Latics v tomto ohledu nejhorším mužstvem celé Premier League a absence ofenzivních Di Santa, McCarthyho a Mosese jim vůbec nepomáhá. Martinez nemůže počítat ani s vykartovanými Figueroou a Thomasem, zraněný je ještě Boyce.

Pokud bude chtít Wigan pošesté v řadě přečkat ročník bez sestupu, bude muset pořádně zabrat. Záchrana však možná bude těžší než minule.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - West Ham United  (sobota 16:00)
Bláznivý týden za sebou mají fanoušci Blackburnu, kteří museli vstřebávat šokující odvolání manažera Sama Allardyce. Zkušený trenér skončil zcela náhle a noví vlastníci Rovers to okomentovali slovy, že Allardyce nezapadal do jejich představ. Příznivci klubu se s tím ale nechtějí smířit a před sobotním duelem chystají protest.

Venky's Group, nový vlastník Blackburnu, ve svém prohlášení uvedla, že Allardyce nezapadal do jejích plánů a od klubu chce vidět dobrý a zajímavý fotbal. Přitom Allardyce si letos nevedl špatně, s Blackburnem se držel kolem desátého místa a jen těžko se dalo pomýšlet výš. Jiného názoru však jsou noví majitelé.

"Roman Abramovič a šejk Mansour by se museli dát v Blackburnu dohromady, aby se opět mohla vyhrát Premier League," reagoval na situaci bývalý kapitán Rovers Tim Sherwood a připomněl, že právě Blackburn je jediným týmem mimo Manchester United, Liverpool, Arsenal a Chelsea, kdo dokázal nejvyšší anglickou soutěž Premier League vyhrát.

Asi jen těžko může Venky's Group přemýšlet o titulu, ale přeci jen bude chtít něco víc. V sobotu se na lavičku domácích postaví dosavadní kouč prvního mužstva Steve Kean a pozitivní zprávou pro něj je, že nemusí řešit žádné nové zdravotní problémy. Na marodce jsou jen dlouhodobě zranění Andrews, Grella a Nzonzi.

Ačkoliv s rozebíráním domácího celku končíme, u Sama Allardyce ještě zůstaneme. Ten se totiž rázem stal žhavým kandidátem na místo manažera West Hamu United. Něco vám nesedí? Ano, tento post sice prozatím okupuje Avram Grant, jenže ten po špatných výsledcích dostal ultimátum a pokud v následujících třech klíčových duelech neuspěje, skončí. Hammers jsou skoro po polovině soutěže na posledním místě, na předposlední Wolves ztrácejí tři body.

V Ewood Parku možná budou bez Valona Behramiho, určitě však zápas nestihnou Da Costa, Collison, Edgar, Kurucz, Hitzlsperger a Noble.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.60 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Vracení se do čela tabulky by nakonec pro Arsenal nemuselo být tak složité, alespoň dočasně. Po hubené prohře s Manchesterem United totiž jako jediný klub atakující čelo tabulky odehraje své utkání už v sobotu - na vlastním hřišti přivítá Stoke City, který loni přemohl v obou ligových případech.

Píšu ligových, neboť pak je tu ještě jedna hořčejší vzpomínka na čtvrté kolo FA Cupu, kdy se v poměru 3:1 radovali podceňovaní Potters. Navíc ani poslední ligové střetnutí obou celků kromě výhry 2:0 nepřineslo Gunners žádnou radost. Totiž právě v tomto měření sil přišel k ošklivé zlomenině nohy Aaron Ramsey. Viníka jeho pomalu roční pauzy Ryana Shawcrosse teď patrně na Emirates Stadium nečeká jednoduchých 90 minut. Stejně tak ale i jeho protějšky, protože celý kolektiv Arsenalu je obzvlášť před domácím publikem obvykle pod enormním tlakem. Vždyť častěji doma prohrává jen beznadějně poslední West Ham.

Stoke si ještě nedávno užíval vitální pětizápasovou šňůru bez porážky, tu však minulý víkend utnul Blackpool. Nicméně Potters přesto nemusejí smutnit. Na svém kontě mají zatím 21 bodů, tedy přesně tolik, kolika se pyšnili i loni v této fázi soutěže - a tenkrát se nakonec hladce zachránili. Třebaže se tedy letošní sezona zdá být přeci jen o něco vyrovnanější, v případě pokračování v nastaveném rytmu by zřejmě Stoke neměl mít problémy se opět udržet v nejvyšší soutěži. A to i přesto, že dosud měl ze všech týmů snad největší smůlu v zakončení, koneckonců břevno tolikrát jako Pulisovi svěřenci (desetkrát) nikdo jiný neorazítkoval.

Stejně jako nedávno Fernando Torres, tak rovněž Nicklas Bendtner se o víkendu stane otcem. Na rozdíl od Španěla si ale na porodním sále zažije svou premiéru. Co je pro nás ale nejdůležitější - že kvůli tomu podle všeho nezasáhne do utkání se Stokem. Nečekané zdravotní problémy si pak vyžádají delší rekonvalescenci u Fabianského, do branky se tak opět hotoví Szczesny.

Tonymu Pulisovi by mohl šířku marodky kdekdo závidět. Útočníka Jona Walterse totiž trápí "nicotná" chřipka a kromě něj už je mimo hru jen Sidibé. Prvně jmenovaný navíc se značnou pravděpodobností bude moci být připraven.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Loni sice Alex McLeish dovedl Birmingham k nejlepšímu umístění mezi anglickou elitou za posledních 50 let, jenže letos se mu nedaří a když se podívá kolem sebe, musí se obávat o svou pozici. Prozatím má podporu vedení, jenže v posledních týdnech skončili za mnohem lepší výsledky už dva manažeři. Nepříjemný osud potkal Sama Allardyce a Chrise Hughtona. Právě Hughton skončil v Newcastlu, se kterým se v sobotu Birmingham poměří.

Brums leží až na šestnáctém místě, dva body od sestupu, když minulý týden prohráli klíčovou bitvu ve Wolverhamptonu. Wolves jsou totiž nyní jen tři body za Birminghamem, který na Molineux nedokázal jedinkrát vystřelit, což se mu povedlo už podruhé v sezóně.

Kvůli nepříznivé situaci zrušili Brums tradiční vánoční výlet do Dublinu, aby se mohli hráči pečlivě připravovat na příští zápas. S Newcastlem to bude těžké, protože Magpies to na Blues umí. V Premier League prohrál Newcastle z deseti případů jen jednou. McLeishovi nehraje do karet ani série posledních 27 ligových duelů, v nichž tři body bral se svými svěřenci pouze čtyřikrát.

To v Newcastlu již mají odvolání trenéra za sebou. Konec Chrise Hughtona byl nečekaný a všichni byli překvapení. Kontroverzní záložník Joey Barton se však tento týden vyjádřil ve smyslu "král je mrtev, ať žije král", když si nový lodivod Alan Pardew připsal senzační start v podobě vítězství 3:1 nad Liverpoolem. Pokud bude v podobných výkonech pokračovat, určitě si fanoušky rychle získá na svojí stranu.

Lékaři v sobotu vystaví stopku minimálně pěti hráčům, na domácí straně nenastoupí Hleb a McFadden, za hosty zas Ben Arfa, Gosling a Taylor. Pardew musí řešit dilema v brance, zda nechat chytat Tima Krula, nebo mezi tři tyče poslat uzdravenou jedničku Steva Harpera. Po třech zápasech a trestu už jsou k dispozici stopeři Mike Williamson a Fabricio Coloccini. Otazníky visí u Ameobiho s Campbellem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Fulham FC  (sobota 18:30)
Royi Hodgsonovi bylo po Merseyside derby vyčítáno, že není "scouser" tělem ani duší, že derby správně neprocítil a skoro to vypadá, jako by stále žil s Fulhamem. Nakolik byly tyto výtky relevantní, se budeme moci přesvědčit v sobotu, kdy Hodgson prvně po pěti měsících od svého odchodu stane právě proti Cottagers.

Tahle kritická slova přitom nebyla jediná tohoto rázu, která poslední dobou mířila vstříc manažeru se zkušenostmi i z takového Interu. Hodgson naposledy fanoušky namíchl svými čachry se sestavou před duelem v Evropské lize. Jestliže se totiž původně nechal slyšet, že dá možnost vyniknout i Fernandu Torresovi, nakonec ho nechal vysedávat na lavičce a možná i díky tomu nakonec Liverpool s Utrechtem nebavily a remizovaly spolu 0:0. Hodgson tedy nyní má co napravovat - od majitelů se dozvěděl, že dosavadní výsledky Liverpoolu jsou "nepřijatelné", a tak bude potřebovat další tradičně silný výkon před domácím publikem (kde Reds v soutěžních kláních neinkasovali již sedm hodin!), aby si vedení opět o něco víc naklonil na svou stranu.

Fulham zatím na Anfield Road nikdy za celou svou historii nevyhrál, přestože tu pod Hodgsonem dvakrát v řadě uhrál alespoň bezbrankovou remízu. Mark Hughes to tedy bude mít nesmírně těžké. Jeho klub se totiž ocitl pod nechtěným tlakem i z toho důvodu, že je teď prakticky sestupujícím mužstvem. Od osmnáctého Wiganu ho totiž dělí jen o něco lepší skóre, i když v posledních 17 kolech Cottagers utržili jen pět porážek. Tradičně totiž Hughesovo mužstvo ze všeho nejraději remizuje a právě úsek dech beroucí statistiky o 18 remízách z 28 pokusů ho letos zatím nepěkně sráží. Stejně tak potom dlouhotrvající neschopnost přivézt z venku tři body - takový kousek se Fulhamu naposledy povedl na samém rozjezdu ročníku 2009/10!

Zabijácké duo Torres-Gerrard, které ať už zvlášť, nebo dohromady zařídilo drtivou většinu letošních gólů Liverpoolu, se znovu schází. Může za to Gerrardův návrat po zranění, jež ho ze hry vyřadilo na celý měsíc. V pořádku je už i N’Gog, který kvůli problémům s okem vynechal akorát duel s Utrechtem.

Fulham je bez dvou důležitých forvardů - už dlouhou dobu se vypořádává s absencí Bobbyho Zamory, teď je navíc čerstvě ochuzen o služby Dembelého, který před Vánoci odcestoval do Belgie za svým doktorem, aby mu prohlédl problémový kotník. Jeho opětovný start je odhadován na Boxing Day.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United1697036:1634
2.Arsenal FC17102534:1932
3.Manchester City1795324:1332
4.Chelsea FC1794431:1231
5.Tottenham Hotspur1776425:2227
6.Bolton Wanderers1768330:2426
7.Sunderland AFC1759320:1824
8.Newcastle United1764727:2622
9.Liverpool FC1764721:2222
10.West Bromwich Albion1764724:2922
 Blackpool FC1664624:2922
12.Stoke City1763821:2221
13.Blackburn Rovers1763822:2721
14.Aston Villa1755719:2820
15.Everton FC1739518:2018
16.Birmingham City1739517:2018
17.Fulham FC17210516:2016
18.Wigan Athletic1737713:2816
19.Wolverhampton Wanderers17431018:3015
20.West Ham United1726915:3012
Zbývající zápasy
19.12. 13:00West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers (zápas odložen)
19.12. 14:30Blackpool FC - Tottenham Hotspur (zápas odložen)
19.12. 17:00Chelsea FC - Manchester United (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (809)

Přidat komentář
smazaný uživatel

z londýna pojedem se třema bodama

Reagovat
smazaný uživatel

možná z fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
M0rb1D4S

Liverpool přivítá doma Fulham, Aston Villa cestuje do Fulhamu chybička

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
Devil

Straky 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 1 2 Man.utd Drogba- Rooney,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea nedá ani ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra ideálne 0-0 a 90 pretrápených minút ako od Chelsea, tak od United.

Reagovat
Lorcan

buď anebo výhra chelsea - to nám tolik neublíží

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hlavně výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

lfc-ful = 4-0 pohoda a chce to gol torrese a treba meirelese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Zítra Chelsea naštěstí vyhraje myslím 1 nebo 2:0 takže come on blues. Miluju vás Chelsea A ti co vás kritizujou tomu prostě nerozumí. Nemusíte Chelsea fandit abyste věděli že Chelsea patří k top 3 klubům světa. To je prostě fakt a kritika většinou znamená že jim závidíte. Jo a kdo říká že se Chelsea dostala na vrchol jen kvůli penězům! Ano ale kdo ne! Bez peněz neuděláš skvělej tým!! Takže si nejdřív rozmyslete než někoho budete kritizovat(třeba Čecha) Co ten vám udělal? Top 3 nejlepších golmanů pro mě nejlepší Takže Come on Blues. Manchester porazíte!!

Reagovat
smazaný uživatel

budu hádat. pavel novotný?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,snaží se bejt vtipnej jako on

Reagovat
niflheim

Reagovat
RickNash

Reagovat
niflheim

Po tomhle kole 6 bodů na čukotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Cesca ceka uz 250. zapas za AFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

pěkně to letí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
Counter

Reagovat
Side

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Kto mal v 23 toľko štartov? U nás môže urobiť rekord, tak nech nikam nechodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to nejsem pavel novotný jen kluk který tomu fotbalu rozumí a nepíše pi..viny jako vy sakra proberte se Chelsea you are my second life

Reagovat
Bayern +

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi asi pěknej vypatlánek že? užjenom jak se jmenuješ

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by se tomu nahoře nesmál a vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

+ kliknout na hlavní stranu a tam vidět obličej pavla novotnýho a mám dost

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

WAFC-AVFC odlozeno kvuli snehove kalamite, se nam opakuje lonsky rocnik

Reagovat
Bayern +

už naisto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, uz asi pul hodiny Pritom hriste je v poradku a hrat se na nem da, ale to tak bylo i v minule sezone.

Reagovat
Bayern +

Jop, pamatuji si, škoda no. Tak alespoň něco pro WHU, Wigan bude v dohrávce pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan? Bude mit 4 po dnesku 4 body naskok na WHU a o zapas min, to na ne moc tlak nevytvori

Reagovat
Bayern +

Nee. WHU nesmí následující 4 zápasy (včetně toho novoročního) přehrát, navíc Wolves a Cottagers jsou k poražení.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU na Ewoodu ani na CC urcite nevyhraji (naposledy vyhrali venku v prvnim kole minule sezony ), doma s Toffees taky snad ne, takze o vyhru se budou nejspis prat az doma proti Wolves, ale pak je stejne o 4 goly porazi Magpies, takze je to zase srazi zpatky tam, kam patri

Reagovat
Chazy

I kdyby WHU vyhrálo dva ty zápasy, stejně padne, protože zůstane Grant

Reagovat
Bayern +

Jenže teď je konstelace hvězd na Ewoodu i CC víc než dobrá. No a domácí zápasy - tak kdy už chtějí bodovat, pokud ne proti současným Toffees a Wolves.

Já bych, stejně jako Grant, flintu do žita zatím neházel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam pocit, ze WHU uz nepomuze zadna konstelace Moje jedina starost tykajici se WHU je, aby pro pristi rok v PL zustali Collison a Tomkins

Reagovat
Bayern +

Tomkins je můj oblíbený stoper (sympatický je i Gabbidon, ale ne výkony ). No Collisona úplně podrobně neznám, ale takový Noble, možná Behrami a určitě i Parker by si našly uplatnění. CC je nějak z formy, Dyer, to je trága. No a zbytek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Me ti dalsi nezajimaji, klidne at kopou v Champu za 80 tisic tydne jak Dyer, staci mi Tomka a hlavne teda ten Jack, na toho je radost se koukat

Reagovat
Bayern +

Že by oba k vám ? Nevím nakolik je u vás Sol. No a Jacky, uvidíme, jak se vrátí po zranění. A k těm platům, to nechápu. V každém dokumentu nebo reportáži o WHU vždy slyším větu "Koulí a Kieron jsou naprosto vynikající fotbalisté, zaslouží si to."

Reagovat
smazaný uživatel

Collisona bych bral hned, i kdyz to neni post, ktery je zrovna potreba posilit, ale klidne misto Jonase A Tomku bych bral taky klidne, aspon by nahradil S. Taylora, navic je talentovanejsi

Reagovat
Chazy

Dyera je hrozná škoda, byl fakt o level výš jak nějakej Joe Cole. Ale vydržel on od 20 let aspoň rok zdravej? Silně pochybuju, že někdy hrál aspoň 32 zápasů v PL, i když NUFC na něm chtělo postavit celou hru.

Reagovat
Bayern +

Tak tak. Kierona jsem obdivoval dávno, jeho herní projev v PL se mi strašně líbil, ale zničily ho ty zranění, po kterých se už nestihl vzpamatovat ani na základ v současném WHU, škoda ho.

Reagovat
Chazy

Tak komu ne, Lennon a Bale by vedle něj v plným sprintu vypadali jak lenochodi, on měl neskutečný zrychlení s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

V NUFC mel nektery sezony hooodne slusny, ale jeho vykony z posledni doby, to je hruza (a je to urcite zpusobeny klubem )

Reagovat
Chazy

Tak to je jasný, on už musí bejt úplně v prdeli a dobře to ví. Podle mě ani nemůže čekat, že ještě bude hrát PL, jen si dobře vydělává. Nemyslím, že půjde dokončovat kariéru v nižší lize do nějakejch pozdních let.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

prohrát, přehrát je jiný význam

Reagovat
hefy

Minulej rok se odložilo, protože parkoviště před stadionem a věškerý cesty byly šíleně zamrzlý. Byla tam možnost zranění fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

A o cem je tady prave rec?

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

Jenom to rozšiřuju, protože sem si nevšiml, že by to někdo zmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

taky by mě zajímalo o odloženém zápase? Super

Reagovat
smazaný uživatel

To musíš ty vedieť, čo ťa zaujíma...

Reagovat
Chazy

Vynikající. Odloženej zápas = zápas odehranej v týdnu = potenciální šance, že to bude v Tv.

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem se přihlásil a chtěl se zeptat,kde vzal Lulinha7 to,že je Chelsea jeden ze tří top klubů? taková nudná hra a ten co nevyběhne z brány,ani když je poločas,no hrůza. Mancesteru zdar

Reagovat
smazaný uživatel

řeknu ti to vzal jsem to z toho že tomu rozumím a ti jsi úplnej koko. že tady meleš ani nevíš o čem!!!

Čech, kdyby jsi to sledoval je nejlepší golman na světě a chtěl bych znát tvůj přijeblej názor na to kdo je nej a taky ten golman. Zajímá mě to nic jsi nedokázal a kritizuješ jseš prostě ubožák nudíš se a solíš ze sebe sračky! a to je špatný! Chelsea je prostě v top 3 klubů. Nudná hra? tak proč teda minulou sezonu dali rekord premier league v počtu vstřelených branek. To mi zůstává vrtět hlavou. Zajímavé a ten názor rád uslyším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minulej rok CFC vyhrála 5:0 myslím,že to bylo nad Sunderlandem a ta hra byla otřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to teda snižuje hodnotu rekordu myslím že ne jich se všichni báli a to nastane i teď po neděli

Reagovat
Chazy

"To mi zůstává vrtět hlavou"

To je hezký spojení

Reagovat
smazaný uživatel

To je

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych chtěl vědět,co jsi dokázal ty a z jakého titulu tvrdíš,že tomu rozumíš?! takových odborníků jako ty,ti naseru kýbl !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a ked potlacim tak aj tri kyble..

Reagovat
RickNash

Božíčku, to zas bude diskuse. Tucty namachrovanejch ropáků (věk max.14) proti tuctům namachrovanejm ďálbíkům (věk max. 14)

Ať už je tohle kolo za námi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lulinha 7> tvůj komentář mě rozesmál...Chelsea k top třem klubům světa? :-D :-D:...možná tak v Anglii :-D...rozhodně ne mezinárodně :)..klub bez historie nemůžu být dobrý :ú.kromě Drogby tam není nikoho :)jednu chvílu Malouda,ale to jsou hráči dobří jenom na ostrovech...co si myslíš že Chelsea zmože proti Realu nebo Barceloně v nějakém matchy.nakopávané balony nejsou všechno :)..HALA MADRID :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, jsem moc zvedavej na Pardewa, jaka stoperska dvojice a jaky golman pod nim ted budou dostavat prednost...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC-Fulham se taky nehraje

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

Sakra, tim se snižuje pravděpodobnost, že tu dohrávku Wiganu uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

+ dohravka Tang's-MU, je mozny, ze to vsechno bude v jednom terminu

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Pamatuješ, jak jsi tady psal o sebevraždě jednoho angl. fotbalisty z nižší ligy? Nevím jestli se to tu už někde řešilo, ale ten jeho spoluhráč, s kterým ho snoubenka podváděla, se jmenuje Paul Terry. A ne, není to jen shoda jmen, je to fakt Terryho starší brácha!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, jak se jmenuje ten jeho spoluhrac, ale nevedel sem, ze je to bracha toho modryho zmrda

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi to řekl?

Reagovat
Chazy

Podle mě, že nevěděl, že Paul Terry je bratrem Johna Terryho... To bys moh pochopit i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne toho modrýho zmr.. To jseš ale odborník (hrubas)

Reagovat
Chazy

No je fakt, že modrej není, to byla jen narážka na to, v jakým dresu hraje. Ale nevím co jinýho by ti na tom mohlo přijít špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

vadí mi to že tu kritizuje toho nejodhodlanějšího a nejobětavějšího fotbalistu a ještě miluju Chelsea tak se mi to prostě nelíbí. Tak............

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi... uz sa odhlas a chod si s maminkou vybrat vianocne darceky ta diskusia na ktorej sa podielas sa neda citat-stipe to v ociach, taky klasicky zavan primitivnosti, a nikoho nezaujima co mas rad.... daj uz pokoj rozumnym ludom a ak chces provokovat chod na ulicu ne na net

Reagovat
smazaný uživatel

vadí mi to že tu kritizuje toho nejodhodlanějšího a nejobětavějšího fotbalistu a ještě miluju Chelsea tak se mi to prostě nelíbí. Tak............

Reagovat
smazaný uživatel

vadí mi to že tu kritizuje toho nejodhodlanějšího a nejobětavějšího fotbalistu a ještě miluju Chelsea tak se mi to prostě nelíbí. Tak............

Reagovat
Counter

Až mě z toho zamrazilo, když jsem se to dozvěděl... Hrozný póvl, ta Terryho rodina. Otec prodává drogy, matka krade v obchodě a oba synové jsou nevěrní zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo prosim te vyhod Lucase z fanty na lavicku, kdyz LFC dnes nehraji

Reagovat
Chazy

Jejich mámu chytí, jak krade v nějaký samoobsluze a otec prodává drogy.

Rodinka

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice je zvláštní ale je to nejlepší stoper a to je hlavní

Reagovat
Chazy

No, možná v CFC.

Obecně je to nejpřecenější stoper.

Reagovat
Chazy

* nejpřeceněnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste úplně ztracení v tom fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme se ztratili a ty ses našel

Reagovat
RickNash

No když to řikáš zrovna ty

Reagovat
C0br

Zato ty jsi největší génius fotbalu a asi nejlepší stratég v této galaxii. Nechceš jít trénovat Chelsea?

Reagovat
Usty

Jsi upad? V Chelsea je kvalitativně až třetí stoper...

Reagovat
terry

V posledních zápasech určitě ne.

Reagovat
Usty

samozřejmě, Alex je zraněnej, tak druhej ... Né, je možný, že to sral kvůli tomu nervovýmu chronickýmu problému, ale Ivan i Alex byli předtím nad ním.. Proti Spurs hrál dobře, snad se vrátí do svý pět let starý formy

Reagovat
terry

Momentálně je nejlepším stoperem. Jeho návrat nám neuvěřitelně pomohl, navíc podává fakt dobrý výkony. Ivanovičovi to teď tolik nejde.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale přijde mi, že se plácá, jak je Terry přeceňovanej a fanoušci CFC pak aby vypadali jako objektivní z něj dělaj stopera na úrovni Brumy... Nevím, mě stále přijde jako výborný stoper, kterého Alex individuálně nijak zvlášť nepřevyšuje, pokud vůbec.

Přidej si k tomu řízení obrany a defenzivní zálohy (což je hlavní problém posledních zápasů) a vyjde ti najevo, že je fakt nepostradatelný.

Reagovat
Usty

To nepopírám, je nejdůležitější Ale jako stoper čistě kvalitativě mi přijde horší než Alex.. Ivanoviće bych viděl radši na pravým beku

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://adf.ly/DQxE

ten chlap je bozi

Reagovat
Bayern +

OT: Liverpool - Fulham odloženo !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teda sok

Reagovat
Bayern +

No je to v prdeli. Doufám, že nezruší Rovers, pak už nevím, na co se kouknu.

Reagovat
minoLFC

sakra...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že se bude hrát dnes v Birminghamu. Všechno ostatní ať si klidně odložej, nebo rovnou zrušej

Reagovat
Bayern +

A já po týdenní PN jsem se jakože těšil na co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dve nejvetsi angl. mesta by s dopravou mit problemy nemela snad

Reagovat
smazaný uživatel

10. pro výhru united nad chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

*0

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich Albion - Wolverhampton Wanderers - na to se těším snad víc, než na zápas s Chelsea

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu je Asian Cup 2011, kdo vsechno odjede na mesic z PL? 'Jen' Australani a Korejci, nebo je tam jeste nekdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Australani taky, ne?

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fakt jo, sou ve skupině C, s Korejcama, Indama a Bahrajnem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tos me s tou Australii vazne prekvapil, s tim jsem vubec nepocital

Reagovat
smazaný uživatel

Tož teďka sem si všiml žes o tym aji psal. Já bych si měl jít ještě lehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A to seš jako překvapenej, že tam hraje Austrálie

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem nevěděl jestli se tam dostali, občas ke mě prosáknou zprávy ze závěrečného turnaje, ale kvalifikaci nesleduju vůbec. Ale to že Austrálie hraje Asian Cup vím, příští turnaj snad budou dokonca hostit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Lee, Park, Cho Won Hee, Cahill, Carney, Emerton, Schwarzer. Tihle mě napadli.

Reagovat
hefy

Jo nic, přečetl jsem si jen tu první větu.

Reagovat
Chazy

Nishioka, Twins agree to three-year deal

Co to zas ten tvůj retardovanej tým vymýšlí?

Reagovat
hefy

No to nevim, ale tak třeba bude dobrej a navíc je furt mladej.

Reagovat
Chazy

No, upřímně, závidím.

A switch-hitter, Nishioka won the Japanese Pacific League batting title last season after hitting .346 for the Chiba Lotte Marines. He led the league in hits (206), runs (121) and total bases (287), in addition to hitting 11 home runs and delivering 59 RBIs. Nishioka also stole 22 bases in 2010, and he is expected to give the Twins more speed in their lineup, which is something the club has been seeking this offseason.

Třeba když má hráč v Japonsku 50 HR, tak v MLB bude mít 15, ale produkce a průměr prostě značí kvalitní oči a kontakt.

Reagovat
Chazy

(I když pochybuju, že by někdo měl i u nich 50 HR, oni na to nejsou stavení, ještě jsem neviděl nějakýho japonskýho "power hittera"

Reagovat
hefy

Jo, koukal jsem mu na wiki a trochu se divil, proč 'retardovaný tým'. Třeba bude hrát stylem jako Icihiro.

Reagovat
Chazy

Protože jsou to twinkies .. Může bejt výbornej. Ale Detroit je zatím papírově furt silnější.

Mimochodem Greinke si řek o přestup a vyhodil agenta, aby si to domluvil sám (hodně zvláštní člověk to je).. Chtějí ho Rangers (nahrada za Leeho), Twins (za Pavana), Yankees (za Leeho) a Tigers (za Galarragu).. ale dostanou ho zas Phillies

Reagovat
hefy

Ten Pavano mě mrzí, měl skvělej knírek. A Greinkeho bych nechtěl, může být nejlepší z ligy, ale je to náladovej blb, kterej se ti v pulce sezony rozhodně, že na to kašle. :(

Reagovat
Chazy

Tak on je psychicky nemocnej, je potřeba s ním pracovat.

Jinak v Kansasu by se na to vysral každej ..

Reagovat
hefy

Kansas je fakt město na hovno, co se sportu týče. V MLS jsou taky nejhorší v lize snad a maj i nejhorší návštěvy, tým k smíchu.

Reagovat
Chazy

Je to vesnička

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

Pravděpodobně se ještě zbaví Sorii. Nejlepší closer v Americký lize, podle mě půjde klidně k NYY.

A za ty dva zkusí získat pořádný kvantum talentů a vytvořit lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Grella

Reagovat
Chazy

Myslíš, že se udržel v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mate vlastne docela stesti, ze tam nehraje Oman

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že zítra budou 3 body pro CFC... Někde se kurňa chytit musíme...

Reagovat
smazaný uživatel

počkejte prosím ještě jedno kolo

Reagovat
RickNash

spíš ještě jednadvacet kol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni, to by nestačilo ani na záchranu

Reagovat
RickNash

Kdyby spadla Chelsea do Champu, tak by z ní alespoň zdrhnul Abramovič a přeplacený hvězdičky, komický "fans" a po vyřešení finančních problémů by se opět vrátila do PL coby ta stará Chelsea, které jsem jako malý držel palce...

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla brouku

Reagovat
Liquid

Sunderland - Bolton 2:1

Wigan - Aston Villa 0:0

Blackburn - West Ham 1:2

Arsenal - Stoke 3:0

Birmingham - Newcastle 2:2

Liverpool - Fulham 0:0

WBA - Wolves 2:1

Blackpool - Tottenham 2:4

Chelsea - Manchester United 1:0

Manchester City - Everton 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland 2 2 Bolton

Wigan 0 1 A.Villa

Blackburn 1 1 W.Ham

Arsenal 4 1 Stoke

Birmingham 1 1 Newkastle

Liverpool 3 1 Fulham¨

Blackpool 1 5 Totenham

Chelsea 1 2 Man.utd

Man.citi 4 1 Everton

Tohle je podle mne lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nordtveit v lednu odchází

Reagovat
Counter

Vypadá to tak Ale moc překvapivé to není, všichni naši stopeři vyjma Squillaciho jsou ještě mladí a Havardovi se asi nechce dělat 5.-6. volbu.

Působil na mě ohromně sympaticky, snad se mu jinde bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, mám ho rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc od něho jsem si sliboval, že z něho bude parádní defenzivní univerzál, ne jenom stoper...

Reagovat
Counter

Takový odolnější Agger

Reagovat
Chazy

Berem ho

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě

Reagovat
Counter

Vypadá to, že jde do Německa. Zachránit tě už může jen to, že se nedomluví na platu :)

Reagovat
Godwinson

Supr ...

Reagovat
herbage

Žádná velká škoda, alespoň se nemusím učit psát kolečko nad a

Reagovat
smazaný uživatel

Slabá útěcha...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa javil dobre a myslím, že to mohol dotiahnuť dalej ako Bartley resp. Cruise. Ale čo už...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland - Bolton 1:3

Wigan - Aston Villa ---------

Blackburn - West Ham 2:2

Arsenal - Stoke 2:4

Birmingham - Newcastle 1:2

Liverpool - Fulham ---------

WBA - Wolves 0:3

Blackpool - Tottenham 3:4

Chelsea - Manchester United 1:0

Manchester City - Everton 5:3

Reagovat
smazaný uživatel

...*Chelsea - Manchester United 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musíme vyhrát nebo remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

*každopádně věřím ve výhru

Reagovat
smazaný uživatel

hraj a vyhraj darček pod stromček

http://www.eavanoce.cz/invited_by/12629

Reagovat
minoLFC

fakju

Reagovat
kiwwi

no uz aj Birmingham odlozili

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jako odloženej i Birmingham s Newcastlem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rozdrtíme Arsenal 1:0...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
soukup

Reagovat
Azza

Tak si posluš.

Reagovat
minoLFC

boha jeho bude sa niečo hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odložen už i Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Woolwich snad nemá na tom svém betonovém hnusu dostatek asijských odhrnovačů sněhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsude jsou hriste v poradku, ale zapasy se rusi po dohode s policii, protoze nejsou dobre pristupne stadiony kvuli spatne sjizdnym cestam a chodnikum, je to to samo jako loni

Reagovat
minoLFC

v rámci brigády šli pomôcť so stavbou podobného "hnusu" na severe Londýna

Reagovat
smazaný uživatel

To tak v Česku se rušej zápasy kvůli sněhu na hřišti...v Anglii kvůli dopravnímu kolapsu desítek tisíc lidí

Reagovat
soukup

kdyby tam na to nikdo nechodil jak u nás, tak sou v pohodě a my se máme na co dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak v Česku problémy bejt nemůžou, ty dva tisíce lidí velký problémy nezpůsoběj

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, zkus si skočit autem na Spartu, až bude hrát Liverpool při současné situaci na Letné... Parkovat budeš možná v parku naproti..

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham taky odlozenej

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že ten arsenal neodložili ... na livescore ani ofiko strankach nic neni

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Odložili...

Reagovat
Liquid

Premier League se dnes nebude hrát ani na Emirates Stadium, odložen byl i zápas Arsenal - Stoke. cha chá

Reagovat
Usty

To je v pasti dneska..

Reagovat
soukup

bude se vůbec něco hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Na SoL se hraje, Blackburn taky bude.

Reagovat
soukup

tak z toho mi vychází asi SoL, koukat na dva tak zmrvený dřív sympatický kluby bych nezvládl...

Reagovat
smazaný uživatel

V Sunderlandu pry sviti slunicko, holt Stadium of Light no V Champu taky zustanou tak 2-3 zapasy a zbytek se zrusi

Reagovat
soukup

mohl by zůstat Nottingham

Reagovat
soukup

myslím jako tím, že bych se díval, ne že bych věděl jak je to pravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je jako jeden z mala uz potvrzenej, ze se hrat bude

Reagovat
soukup

jen teda na MyP2P nevidím nikde odkaz na stream, to bude asi větší problém

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool odložen Tak na koho já se dneska budu dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na Sunderland vs. Bolton, od 4 na Blackburn vs. West Ham. Jiná možnost není

Reagovat
Usty

snad odloží i rovers

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ipswitch Mohli by ho přesunout na Fox Soccer plus.

Reagovat
vodka

IpsWITCH?

Reagovat
smazaný uživatel

IP switch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

já bych fakt měl jít spat.

Reagovat
Chazy

Já dlouho psal ispwich

Reagovat
Chazy

ale hefy do článku tady na EF jednou napsal Wigan Athletics, takže co.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
hefy

Jasně.

Reagovat
herbage

Správně se píše Notlob

Reagovat
herbage
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

A už to začíná. Dnes uvidíme další díl ze seriálu "Kieranovy pozdravy ze třiceti metrů do horních řad tribuny".

Reagovat
minoLFC

teraz neviem, je to sitcom alebo telenovela?

Reagovat
smazaný uživatel

Reality show.

Reagovat
minoLFC

tým horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce se na to ale zjevně rád dívá.

Reagovat
Chazy

Jak ho hodnotíš po tý delší době strávený v klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to nerad, ale tehdá jsi měl pravdu.

Reagovat
Chazy

Měl by jít zas někam jen zachraňovat no, co se dá dělat .. To mu vážně jde, ale prostě tým nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ať jde třeba do West Hamu a Niall přivede O'Neilla. Od Shorta by měl hodně peněz na přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-Man Utd (Sunday) OFF - according to Sky Sports News

Reagovat
terry

Reagovat
Bayern +

Reagovat
terry

Kde to vidíš? Nikde to nemůžu najít.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

CONFIRMED: Chelsea vs Man Utd Postponed

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to potvrzený,tak nechápu jaktože to rušej už dneska.....

Reagovat
vodka

proč by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře chápu to, prostě mě to se.re

Reagovat
C0br

No forma není, tak proč by se snažili že?

Reagovat
Norman Whiteside

Fakt jo? to neřikejte ani ze srandy....

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Zítra překoná Ferguson rekord Matta Busbyho a bude nejdéle sloužící manažer v historii Man Utd. Pevně věřím že to oslaví třema bodama.

Reagovat
Usty

nepřekoná

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Jediné dva způsoby jak by ho mohl nepřekonat jsou že by ho dneska vedení United vyhodilo a nebo by OSN vyškrtlo zítřejší nedělu z kalendářa. A v tom případě by ho překonal v pondělí.

Reagovat
Chazy

Dneska jsi fakt nejpomalejší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu tak ten rekord není počet odkoučovanejch zápasů,ale celková doba strávená na lavičce. V tom případě je jedno jestli se zejtra bude hrát nebo ne a rekord překoná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož překoná ho aji kdyby se nehrálo, ne? Dneska mě to sice nemyslí, ale tímhle si su skoro jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tentokrat mas vyjimecne pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Super, blýská se na lepší časy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl, že se to nepočítá podle zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ok sem rád že i já mám pravdu, dneska je teda nakonec pomalejší někdo jinej

Reagovat
minoLFC

stavme sa, že zajtra nie

Reagovat
kiwwi

plati

Reagovat
smazaný uživatel

to tam nemaj vyhřejvanej trávník nebo co??....

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas

18.12.2010 13:30

Vsude jsou hriste v poradku, ale zapasy se rusi po dohode s policii, protoze nejsou dobre pristupne stadiony kvuli spatne sjizdnym cestam a chodnikum, je to to samo jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

díky..

Reagovat
vodka

problém je mimo stadionu...

Reagovat
minoLFC

na cestach a parkovisku nie, žebráci, čo?

Reagovat
Bayern +

Na Stadium of Light nám krásně svítí.

Reagovat
Usty

CHELSEA VERSUS MANCHESTER UNITED POSTPONED

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom smiesne trulo...

Reagovat
Usty

byl jsem natěšenej, plánoval výměnný rozhovory, chystal dres, šálu a kdo ví co ještě a teď hovno

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hej

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii chodí Ježíšek nebo Santa?

Reagovat
Bayern +

Oba. A evidentně místo rozdávání dárků vám berou stoperů. Och, museli jste být zlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, Bruce prý od Quinna pod stromeček dostane možnost si udělat A licenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Father, vypadá jako Santa, je to prakticky podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ď.

Reagovat
M0rb1D4S

Chelsea - United.. odloženo

Reagovat
smazaný uživatel

Gyan to teď udělal parádně.

Reagovat
Bayern +

to bylo perfektní. Jinak Bolton zatím docela tvrdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má byt, mě se to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale teď to bylo už trošku moc, to je pravda.

Reagovat
Bayern +

A Lee na OT hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak, blbovi. Na co to dělal?

Reagovat
Tomekcz

DANNYYYYYYYYY

Reagovat
minoLFC

good gool

Reagovat
smazaný uživatel

gooool gooool goool

Reagovat
smazaný uživatel

V Katare sa neda hrat v lete, v Anglicku v zime...

Tak nech sa hraju ligy jar-jesen a MS bude v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole se posunul na další stupeň debility.

Reagovat
Bayern +

Craig

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

přesne.

Reagovat
smazaný uživatel

S kým mám tu čest?

Reagovat
Bayern +

Jako meno ? Jinak ale byl jsem tu už i za tvé předešlé "éry" přispívání.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to promiň, já už si tě moc nepamatuji, přece jen jsem tu od ledna skoro nebyl.

Reagovat
Bayern +

Jasný, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle byl mnohem lepší, ptže to byl double save a navíc ten druhý byl náročnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vždyť já to neporovnávám, jen jsem si vzpomněl na nejhezčí zákrok v historii SAFC.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, chápu...srovnávali to i na ESPN

Reagovat
Usty

WHAT A SAVE !!!

Save of the year, without doubts!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

GORDON !!!

Reagovat
vicinda07

Gordon

Reagovat
fantomas

Magor!

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Now i would walk 500 miles,

But i would rather catch the bus,

Just to see that man who cost 9 million pounds to come and play for us,

Craig Gordon (Craig Gordon),

Craig Gordon (Craig Gordon),

da da la da la da la da da daaaaaaaaa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni, že se ti to nelíbilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten zapas se nedivam, ale stejne netusim, jak si prisel na to, ze se mi to nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se hodně věcí na SAFC nelíbí a nemáš to ničím podložené.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom neni nic divnyho Ale Craiga mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

To tě šlechtí.

Reagovat
Usty

Já ho mám rád, že překonal Petrův rekord v ceně za brankáře.. to by byl o důvod víc ho nenávidět v českých luzích a hájích

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekonal nahodou Barthezuv rekord?

Reagovat
Usty

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spíš nepochopil, proč jsi reagoval tím smajlíkem.

Reagovat
Bayern +

OT: parádní "výber" na Digisport. Black Cats a také ve 16:00 Hammers.

Reagovat
fantomas

Hm, zejtra se asi hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna Baggies

Reagovat
fantomas

Když se dneska nehrálo v Birminghamu, pochybuju, že se tam vůbec vykopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cattermole je totální magor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Catts už zase měl být venku.

Reagovat
vicinda07

ten cattermole je fakt kkt dalsia cervena co mu odpustil rozhodca

Reagovat
fantomas

No, ten blbeček si prostě může prasit, jak chce, viďte pane rozhodčí? Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton taky dost prasí.

Reagovat
fantomas

Ne na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden zákrok tam v prvním poločase na červenou byl.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Já myslím, že ten na Benty nebo koho.

Reagovat
fantomas

Ty máš s tim chápáním smajlíků nák celkově problémy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově bohužel ano.

Reagovat
fantomas

Támhle se na tebe hrubas usměje, ty to bereš jako nesouhlas, teď to samý s mrknutim. Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš mě za to bít?

Reagovat
fantomas

Ani by to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ano, jeden ošklivý zákrok tam byl.

Reagovat
fantomas

Takle prokazatelný? Ale di ty...nehledě na to, že bych se takle nerozčiloval, kdyby mu taková červená byla odpuštěna aspoň poprvý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prokazatelný neprokazatelný, na červenou to bylo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

přitom z pohledu kamery zezadu to měl jak na dlani ten zákrok, nechápu, že to ani neodpískal, taky Coyle byl doběla dopálen

Reagovat
Liquid

Cattermole je dobrý psycho, být Brucem, tak jde okamžitě dolů a Riveros nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys byl Brucem, tak bys ho nestáhl. Cattermole je Brucův oblíbenec, proč myslíš, že má pásku a hraje i po tak mizerných výkonech?

Reagovat
Liquid

nejde o to jestli je oblíbenec nebo ne, prostě máš žlutou po skluzu, uděláš další žlutý faul a sudí tě ochrání = okamžtý pokyn pro rozcvičujícího hráče ať se připraví

Reagovat
Liquid

fantasy bude hodně zajímavý, hlavně ať se hraje na Blackpoolu, Bale captain

Reagovat
fantomas

Nehraje se.

Reagovat
Usty

ne?

Reagovat
fantomas

No, ne. Už se čeká jen na WBA, tomu dávám tak 30%, že to klapne.

Reagovat
Usty

viz. můj příspěvek dole

Reagovat
smazaný uživatel

Richardson.

Reagovat
smazaný uživatel

kua člověk se těší

Reagovat
Godwinson

Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Vypadá, že v neděli se nebude vůbec hrát, Blackpool odložený, CFC odložený a WBA už odložili nějakou party kvůli podmínkám venku.. neočekávám, že by se hrál zápas..

Reagovat
fantomas

Cože, jakou party?

Reagovat
Usty

http://www.wba.co.uk/page/News/0,,10366~2247400,00.html

'Party Night at The Hawthorns', nevim co to má bejt

Reagovat
fantomas

To jakože hráči usoudili, že se v tom počasí ani jít chlastat nedá, takže i na zápas kašlou?

Reagovat
Usty

Spíš to byla nějaká kalba pro představensto klubu a rodiny a přátelíčky bych řek

Reagovat
Usty

Hele, když se nehraje ve Wiganu, tak se nebude hrát ani City - Everton ne?

Reagovat
fantomas

Pondělek je ještě daleko. O tenhle zápas bych fakt nerad přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidit centrum do pondelka urcite zvladnou, nevidim zadnou paralelu s nekolik desitek km vzdalenym DW Stadium...

Reagovat
Usty

Tak vycházím z toho, že může jít i o namrzlý vozovky a tam by takovej rozdíl v 20 kilometrech bejt neměl..

Reagovat
fantomas

Hlavně ještě může něco připadnout samozřejmě. A jak řikáš - co si pamatuju, tak loni se odkládalo hlavně právě kvůli problémech se spojenim, ne ani tak kvůli zasněženym stadionum nebo tak něco.

Reagovat
Usty

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky by mela mit vetsi mesta drive usnadneny pristup do centra nez mesta daleko mensi ne?

Reagovat
fantomas

Tak dneska se odkládá zápas v Londýně, zejtra taky, pokud něco málo připadne a bude pořádně mrazit, nevidim důvod, proč by si měli bejt v Manchesteru něčim jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

No nebudu te dnes nutit premyslet teda

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud nebude sněžit, tak by neměl být problém to, co leží na silnicích odklidit... To je jen otázka času, jestli to bude pozítří nebo o den později...

Reagovat
fantomas

No tak samozřejmě, ale ono je to "pokud nebude sněžit" docela dost podstatný i vzhledem k předpovědím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Anglii neni zas tak brutalni zima, problem je kvuli snehove kalamite a tam je to jen otazka casu, nez se to uklidi Samozrejme by snih mohl pripadnout a treba by se na hralo ani na Wastelands, ale to nema moc spolecnyho s Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Marjapano.

Reagovat
Usty

Tak i kdyby se odehrál z 18.kola jen tenhle zápas, stojí to zato..

Reagovat
fantomas

To WHU platí, ne?

Reagovat
Bayern +

Ano, hraje se, díkybohu.

Reagovat
Usty

Tojo, ale tam fotbal nepředpokládám..

Reagovat
fantomas

Jojo, asi se na to taky vyprdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Mě tam jde o dvojku, ať sa hraje, jak chce.

Reagovat
Tomekcz

Danny jede jak blazen, ale tohle mel dat

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče posledních pěti minut: SAFC 85% - Bolton 15%.

Reagovat
Usty

Mackems hrají suprově

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Mě to nepřijde.

Reagovat
Usty

no kromě posledních 10 minut se mi moc líbili..

Reagovat
smazaný uživatel

Klasické.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Usty

Bolton a nezakopnutí míče při válení se Welbecka

Reagovat
fantomas

Dyt ho Davies pěkně poslušně pustil do zámezí (i když to asi neměl v úmyslu).

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se mu stalo.

Reagovat
Usty

jestli jo, je to problém rozhodčího a ne hráčů!

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
fantomas

Tak Ferdinand má teda hodně velký štěstí, že Elmander nespadl (hlupák, mimochodem)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co je zase? Jasná penalta, kdyby spadl.

Reagovat
Usty

a pak chceš, aby se nesimulovalo

Reagovat
fantomas

Omg, tohle neni o náký simulaci, ale náký přiměřený chytrosti. Na jednu stranu je to obdivuhodné, na stranu druhou je to v týhle situaci docela hloupé. Nehledě na to, že kdyby prostě spadl, nikdo by se nad tim ani nepozastavil, že to nějak nafilmoval...prostě by to byl faul.

Reagovat
Usty

Nechápu, co tím chceš říct.. Padat nemusel, tak nespadl, kdyby spadl, přidal by tomu, což je simulace..

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky. Bylo vidět, že se docela přemáhá, aby nesletěl, prostě by se jen poddal (nijak by nevyskočil, nic takovýho), takže v tom žádnou simulaci, proti který bych měl vystupovat, fakt nevidim.

Reagovat
Usty

Tak simulace by to byla, jen v menším měřítku..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom trendu jakým sudí ten zápas vede by to těžko foukl a Elmander by ze sebe udělal akorát šaška..naopak od něj sympatický, zdá se že si konečně zvyká na PL se vším všudy

Reagovat
fantomas

Šaška by ze sebe daleko spíš udělal sudí, kdyby ani tohle nefoukl.

Reagovat
Usty

Holden a jeho kopačky

Reagovat
fantomas

AAARGH!

Reagovat
Usty

teď se to bude kouskovat

Reagovat
Tomekcz

takovy prase na tribune

Reagovat
Usty

Reagovat
Bayern +

Sunderland pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tadadatatá.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, da se rict, ze mate umisteni na poharech

Reagovat
smazaný uživatel

Raději si nebudu dělat naděje.

Reagovat
Azza

Ramsey jen na lávce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
fantomas

No však já se divim.

Reagovat
fantomas

Viděli ste rozestavení WHU na YESu?? Spector na pravym křídle ve 4-3-3. Tak to se musim aspoň na začátek podívat, jestli to tak opravdu bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je na lavicce ne? Nebo se nekdo zranil pri rozcvicovani?

Reagovat
fantomas

Netušim, já na sestavu nijak dlouho nečekal, neznám dřívější verze. Normálně hraje každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham midfielder Valon Behrami has been injured in the warm-up and will be replaced against Blackburn by Jonathan Spector.

A je to vyjasneno Takze hraji 4-5-1 na stranach s Boa Mortem a Dyerem ne?

Reagovat
fantomas

Nevim, moc na to nekoukám, ale Dyera bych čekal spíš ve středu. Nevim, co by tam dělal Spector.

Reagovat
smazaný uživatel

Spector hral CM posledni 3 zapasy. Nevim, co tam dela, ale kazdopadne tam nastupuje od posledniho Carlingu.

Reagovat
fantomas

Ti tam sou už fakt zoufalý asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz rok a pul zhruba

Reagovat
Bayern +

Jinak Spector hrál poslední dva ligové zápasy v středu, od té doby jako exceloval v CC proti MU. Takže nic nevídaného, víc mě překvapí na křídle.

Reagovat
fantomas

No ale hraje tam, ne?

Reagovat
Bayern +

Ně. Spíše tam běhá Barrera. Spector se točí s Dyerem a Barrera je při Piquionnovi.

Reagovat
Bayern +

Vono ale Spector fakt běhá při kraji.

Reagovat
Liquid

Behrami se zranil

Reagovat
Liquid

mělo by to tak být, čumím, ale tak je to křídelní bek, když mohl KJ dát na kraj obrany Šventa, proč by nedal Grant Spectora na křídlo, jinak taková zajímavost, pokud vyšle Grant do zápasu W.Reida, tak proti sobě nastoupí 2 hráči z reprezentace Nového Zélandu co byli v sestavě NZL

Reagovat
Godwinson

A Arsenal už má svýho Cristiana Ronalda.

Reagovat
Liquid

Chamakha už má dávno

Reagovat
Godwinson

Teď jsem nemyslel objem gelu na hlavě. :)

Reagovat
fantomas

Tak cos myslel?

Reagovat
Godwinson

Příchod Miyaichiho :))

Reagovat
fantomas

Já už myslel, že je u nás. Se to teda dost natahovalo to jeho zkoušení. No ale nevypadal zle, znáš ho nějak blíž?

Reagovat
Godwinson

Neznám, jen jsem to o něm četl. :)

Reagovat
fantomas

Já zas viděl něco na youtube ( ) a četl Wengerovy orgasmický výlevy no...uvidíme.

Reagovat
Godwinson

Co ty víš, bude to třeba takovej váš Kagawa. :)))

Reagovat
fantomas

Však já nejsem nijak skeptickej.

Reagovat
SunFells

Njn když si zlomil nohu ...ale ne u nás, tuším že v Ajaxu na zkoušce.

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
Counter

Základní předpoklad pro členství v AFC má už tedy za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na něho zvědavý, ale vypadá hodně dobře

Reagovat
fantomas

Diouf.

Reagovat
Liquid

Co je vůbec s Greenem?

Reagovat
fantomas

Minulej tejden podsotupil nákou menší operaci ani nevim čeho, dneska podstupoval fyzický testy a nakonec se rozhodlo, že po třech letech bude nucen vynechat ligovej zápas.

Reagovat
Bayern +

WHU (4-3-3)

Boffin - Ben Haim, Tomkins, Upson, Gabbidon - Spector, Parker, Dyer - Barrera, Piquionne, Boa Morte

Jinak Behrami vypadl na poslední chvíli.

Reagovat
Liquid

Barreru se Spectorem měli prohozený v rozpisu

Reagovat
smazaný uživatel

Pikin

Reagovat
fantomas

Ta zima je fakt hovado. Nejprv teda Behrami při rozcvičení, teď takový hloupý zranění Roberts.

Reagovat
smazaný uživatel

ten si to zaslouží

Reagovat
fantomas

No nevim, je mi ho docela líto, sotva se zraní a hned zase svalový zranění.

Reagovat
fantomas

* sotva se vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zprotivil, jak se rozčiloval a odhazoval od sebe spoluhráče, kteří mu přišli pogratulovat v zápase na St. James'.

Reagovat
fantomas

Aha, no to sem neviděl zrovna.

Reagovat
fantomas

Šílenost, tenhle zápas.

Reagovat
vodka

ten Diouf je dobrá sračka, tak stupidně přifilmovávat každý kontakt... přitom v zápasech, co sem viděl předtím to nedělal...

Reagovat
vodka

předtím, to nedělal...

Reagovat
minoLFC

newa, si na pravopis nepotrpím...

Reagovat
Devil

Tak udajne se zapas na Chelsea klidne mohl odehrat.I videa z kamer na ulicich odhalil,ze ulice na ktere se vymlouvalo byly zcela prujezdne a travnik hratelny..Ze by Chelsea cekala,az bude mit zas formu.Pokud je to prevda,tak je to celkem ubohy.....

Reagovat
Chazy

Pěkný

Reagovat
Devil

dik

Reagovat
Ligter

Konspirace jsou tu národním sportem.

Reagovat
kiwwi

tiez som si myslel ze je to len konspiracia ale tie fotky z okolia stadiona jasne dokazuju ze vsetko bolo v norme, metro premavalo, vlaky chodili, ihrisko sposobile, proste nebol dovod...v prvom rade nechapem preco sa to zrusilo uz den dopredu

Reagovat
Devil

Tak kazdopadne je to nesmysl,ale na vybusny fans Cukotky to zabrat mohlo..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Jj a jsou toho plný anglický deníky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Chazy

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Co fakt? Ja nevim, nekoukal jsem se, ale jelikoz to psal Chazy, tak to beru jako jistotu. To "jj" bylo jakoze to beru na vedomi..

Reagovat
Chazy

Mě právě zajímalo jestli to někdo pobere jako fakt jen proto, že to napsal Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to teda fakt?

Reagovat
Chazy

Nedíval jsem se

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké že jsou tak posraní. Škoda, doufám že se ten zápas odehraje někdy v týdnu.

Reagovat
vladis271

Skôr ide o to, aby vám čo najviac nahustila program. A je to celkom šikovné. A keďže o nespôsobilosti zrejme rozhoduje miestna polícia, stačí menší finačný dar zeleným a pekne vám zavaria.

Reagovat
fantomas

Nakonec vyjde najevo, že i my sme se Stoku jenom báli.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad neprehlidls fotku Zasněžená hrací plocha na stadionu Rosického Arsenalu !

Reagovat
fantomas

Viděl sem to na facebooku, promiň.

Reagovat
fantomas

Ale třeba někdo přijde na to, že na ES údržbáři schválně vytáhli sněhová děla a trávník řádně zkropili, protože se už hráčům před Vánoci nechtělo moc dřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pro ne bude snazsi dohrat to behem zimni prestavky

Reagovat
fantomas

Myslíš, že to tak dopadne? To těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Dotahli jsme to do absurdna uz

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

...Ale zariskovali, že to nevypnuli ani v přítomnosti rozhodčího - http://www.arsenal.com/news/news-archive/lee-mason

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Emmanuel Adebayor se neprosadil do základní sestavy Manchesteru City a není vyloučen jeho odchod. Podle anglických médií má zájem o jeho hostování West Ham, je údajně ochoten platit až sto tisíc liber týdně z útočníkovy mzdy. ..to bych mu pral..

Reagovat
Woods

tak mu treba, mal ostat v Arsenale ....

Reagovat
Bayern +

No tak hrubasi, s těmi Dyerovmi 80 tisic v Champu sme nějak zaostali.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zasněžená hrací plocha na stadionu Rosického Arsenalu."

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Riberyho link nahore

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v osmifinále LM na sebe narazí Rosického Arsenal vs. Messiho Barcelona už je to docela trapné, České média dělají jak kdyby mu ten klub patřil...kkti

Reagovat
Lorcan

500. pro výhru Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlím jestli vsadit na City, ale težko říct dáváte někdo na tento zápas ??

Reagovat
smazaný uživatel

Sice doufam ve vyhru domacich, ale vychazi mi to na remizu..

Reagovat
smazaný uživatel

Under.

Reagovat
Usty

mně to dokonce vychází na dvojku s krásným kursem..

Reagovat
smazaný uživatel

co by ne, záleží jak moc budou dneska neschopní dát gol

Reagovat
kiwwi

X jak bic

Reagovat
$dolar$

Jasna 1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jestli dávají Man City - Everton na Digisportu? na livesport.cz u toho není televizka

Reagovat
Bayern +

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Davaj

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Když už si to cikáni zařídili ať to taky vysílaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton XI to face Man City: Howard, Neville, Jagielka, Distin, Baines, Osman, Coleman, Rodwell, Fellaini, Cahill, Anichebe

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill hlavou, jak jinak ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Timothyyyy!

Reagovat
smazaný uživatel

haha žer ho mančini..jak jinak Timmothy hlavou

Reagovat
Usty

*Timothy

Reagovat
smazaný uživatel

zase Cahill no tohle obrana City ale vůbec nezvládla

Reagovat
smazaný uživatel

CAHILL Joooo

Reagovat
mithro

Tim

Reagovat
cejen13

Ten gol neměl padnout teď to bude nuda.... Everton se dopředu nepožene

Reagovat
cejen13

hmmm aha

Reagovat
Lovec

Bainesy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Olalá, krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasie Nejlepsi LB na Ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

A LB nejsou inicialy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolarov ?

Reagovat
Lovec

Reagovat
Lovec

I když řekl bych spíš 1. Evra, 2. Baines (do Evry mu pořád něco chybí) a 3. José Enrique

Reagovat
kiwwi

vaham ale za odvahu to povedat nahlas ti davam

Reagovat
smazaný uživatel

*LB s nejlepší formou na Ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne si vytre prdel se vsema, Cashley nebo Evra by v top forme byli vys, to je mi jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley je momentálně úplně mimo jako celá Chelsea, Evra se pomalu ale jistě vzpamatovává po MS...zbytek LB na ostrovech už taková hitparáda není

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock, Jose a Salcido jsou jeste z tech kvalitnejsich, zbytek tymu obcas ani LB nema Tesim se na Mattocka, az bude dostavat prilezitosti

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

BAE

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nedelame prehled beku, kteri vystreli nejvys a nejdal

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne je to sympatak jak Brno, ale u tech jeho strel z druhy vlny a dorazek padne u nas v dome vic kurev nez za celej tejden

Reagovat
kiwwi

uff tak u Spurs mam vela oblubenych hracov, ale BAE je presne na opacnom konci

Reagovat
smazaný uživatel

King, Dawson, Huddle, Bale, Modrič,Lennon, Defoe

Reagovat
kiwwi

namiesto Kinga tam daj Bassonga a bude to cca moj zoznam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, stačí se podívat jak to mají obsazené další papírově nejsilnější týmy - Clichy, Konchesky, BAE Kolarovi je ještě v období hájení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musim rict, ze BAE se dost zlepsil. I tak to ale neni zadny terno, ale aspon je trosku spolehlivejsi Usmevny jsou hlavne tymy, kde hraji na LB preskoleni hraci jako Gabbidon, Bardsley, Collins, Givet... A pak jsou tady perly typu Figueroa, Konchesky, Robinson, Cech, Elokobi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ve svy nejlepsi forme je to proste takovej ten prumer. Za posledni rok fakt dokaze odehrat slusnej zapas bez kktin typu "10 metru siroko daleko nikdo tak napalim balon 75 metru do protejsiho autu aby z nej mohl dat Inter gol"

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo proti Werderu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vlastne, stydim se

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Salcida mi ani nepripomínaj.

Reagovat
Usty

Mimo mi přijdeš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se snažím být objektivní, a na rozdíl od tebe se mi to často i daří

Reagovat
Usty

"na rozdíl od tebe" mazák

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt založený na metodě prostého pozorování

Reagovat
Usty

Podej příklad :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tady přišel bavit o zápasu a chci si vychutnat finish Citiziens, ne se prohrabávat těma stokama starších diskusí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vlastně jak se na to tak koukám, tak ani nikde hledat nemusím, stačí se podívat na tvou reakci na mě: "Mimo mi přijdeš ty" Tahle tvá reakce má dvě možná východiskaí:

a) naznačuješ že s Cashleyem, potažmo Chelsea nemám pravdu ( )

b) používáš argumentaci ad hominem, tolik typickou pro naši politickou scénu

So, which one?

Reagovat
Usty

Chelsea není mimo a pokud si to myslíš, neviděl jsi poslední dva zápasy v Premier League.. mimo je jenom co se zakončení týče, jinak hraje dobře, především proti Spurs byl solidní..

Reagovat
smazaný uživatel

aha, pak je vše v pořádku, právě si prokázal svoji objektivitu

Reagovat
Usty

Tak pak můžu mluvit o zaslepení vůči Chelsea stejně jako ty.. jen opačně..

Reagovat
smazaný uživatel

Na své poměry Chelsea s Cashleym prostě mimo je, ať chceš nebo ne. To že tam ted byl náznak zlepšení přece nic nemění na tom, že jsou na míle vzdálení něčemu, co by se dalo nazvat formou, neřkuli top formou..Jinak já jsem údajně skrytý modrák, tže s nenávistí vůči Chelsea problém fakt nemám

Reagovat
Usty

Ale ta hra není zas až tak rozdílná, jenom proti WBA a Wiganu tam padlo z 10 střel 6 a proti Birminghamu například z 20 ani jedna.. Je to pochopitelně krize, ale spíše než herní, tak výsledková..

Reagovat
Usty

Nechcu tím CFC omlouvat nedejbože, měsíc zpátky hráli k zblití..

Reagovat
smazaný uživatel

To už zacházíš úplně někam jinam...my se bavili o momentálně nejlepším LB a to by Cashley při své obvyklé formě určitě byl (spolu s Evrou), tže momentálně mimo je...

Reagovat
Usty

Ale já tou reakcí měl na mysli, že nemáš pravdu s CFC, ne s Ashleym..

Reagovat
smazaný uživatel

Už couváš?

Reagovat
Usty

NE ! to byl můj prvotní záměr !

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední rána kapitána - ono to co jsem psal u Colea jde analogicky použít u Chelsea (at už herně nebo jen výsledkově), tže asi tak

Reagovat
Usty

já už se v tom ztrácím..

Reagovat
smazaný uživatel

neměl ses pouštět do něčeho, co nejsi ochotný/schopný dokončit...to ti řekne každá holka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ono na to nejde moc říct, snad jen to, že uznáváš svou mýlku

Reagovat
Usty

to radši zemřu

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si z toho nedělej, chybami se člověk učí..doufám že to pro tebe mělo aspon výchovně vzdělávací důsledek

Reagovat
Usty

pokud to teda myslíš ironicky, jak předpokládám

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi mu jeste sekundoval v dresu Readingu Shorey

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že pondělky sou blbe dny hlavně nepřestat hrát. jen tak dal a třeba i mega mario ukaže nějakou srandu s kartama

Reagovat
Liveral

Krásná akce, Krásnej gól!!! To je Everton, kterej máme rádi....

Reagovat
mithro

Baines uplna fantazia

Reagovat
kiwwi

Baineeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Godwinson

Pane jo, pěkný. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pevnější než Velká čínské zeď

Reagovat
kiwwi

bolo to riadne dobijanie...mam podanu X ale dufam ze Toffees vyhraju, zasluzia si to (a City si nezasluzi ani keby hralo s Wiganom)

Reagovat
Lovec

Tévez je ale herec

Reagovat
smazaný uživatel

City otočí. Zatím je pěkně melou.

Kolečko je dneska mimo.

Reagovat
kiwwi

toto neotocia ani keby sa poskladali do kocky

Reagovat
Mindas

Kolečko? Spíš tedy Kompas. Dlouho jsem neviděl Vincenta, aby hrál tak vyloženě špatně. U prvního gólu nepochopitelně vyběhl, u druhého tam šel také napůl. Celkově to není ten suveréní bek, kterým je minimálně už rok.

Reagovat
Usty

Tim Cahill nejlepší hlavičkář na Ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Speciální trenink

Reagovat
kiwwi

*najlepsi utocny hlavickar

Reagovat
vodka

u EFC jde strašně vidět rozdíl v nasazení mezi celým týmem a Anichebem... ten pokud vysloveněn není v souboji se k němu ani nepohne...

Reagovat
smazaný uživatel

Připravují se na hru v 10

Reagovat
smazaný uživatel

mají zimu dost -6 stupnů

Reagovat
Usty

na ESPN úplně u vytržení: It's minus six degree here !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

už mě vypadl druhej link, můžeš poslat pls

Reagovat
Usty

Já měl 2, na Veetle ESPN a na Sopcast Digi Sport rumunskej.. Jakej chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

už dobrý pustil sem sopcast, měl sem právě veetlee, přesto dík

Reagovat
Side

Proč se díváš na rumunskej Digi Sport když to jede na YESu?

Reagovat
Usty

Yes mi nejede už asi rok a půl záhadně..

Reagovat
smazaný uživatel

kolenem?

Reagovat
Bayern +

No tak Leightone, užil sis gól (doufám), dohraj to, jak máš rozběhnuté a pomalu se začni balit, 2. ledna se odlétá.

Reagovat
Usty

kecy v kleci..

Reagovat
Bayern +

Proč by ? Stopera a brankáře v zimě (doufám) kupovat nebudeme a LB bychom vyřešili. Criscita moc nechci a když si mám vybrat Tremoulinas - Bainens, tak Leighton.

Reagovat
Usty

Ale mně je Bayern docela upřímně .... Baines neopustí PL !

Reagovat
kiwwi

anglicania mimo ostrovy nechodia

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik Anglanu mimo ostrovy v posledni dobe? Webster v Mostu (mel by hrat konferenci, na co ho Vikings brali...), Becks, McManaman, Pennant a dal? Hostovacky Crouche ve Svedsku ( ) a Antverpy nepocitam. Adam Eckersley?

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
kiwwi

boze ja som vo fante zabudol zmenit kapitana http://i28.tinypic.com/b97z20.gif

Reagovat
Usty

koho máš?

Reagovat
kiwwi

Nasriho

teraz mi to uz nikto neuveri ale rozhodoval som sa medzi Tevezom a Bainesom...a kedze Tevez ani nebolo jasne ci nastupi tak som si povedal ze Baines...skoda ze ja si to vzdy len poviem

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se ti to prehodi.

Reagovat
kiwwi

mam podla Form tak ani neviem na koho sa mi to prehodi...asi na Teveza

Reagovat
Usty

Já také Nasriho.. ale buď mi to přehodí na Welbecka (form) nebo na Timmyho (value), takže já si můžu pískat

Reagovat
kiwwi

a to som si uz myslel ze ta idem predbehnut

Reagovat
Usty

A to by se ti snad povedlo, kdybys dal Bainesa kapitánem? Nebo za jakejchkoli jinejch podmínek?

Reagovat
kiwwi

no ak udrzi Everton ciste konto a Baines by bol kapitan tak asi aj hej

Reagovat
Usty

Ale tys zapomněl na Colemana, kterej mi v uvedeným případě dá ještě 9 bodů.. a ani tak by ti to myslím nevyšlo..

Reagovat
kiwwi

jebat, o dve kola ta tak ci tak mam

Reagovat
Usty

... promiň

Reagovat
Usty

No vidíš, mnoho povyku pro nic

Reagovat
kiwwi

tak da este jeden gol, je tam toho

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to já sem fantu tohle kolo uplně zazdil ještě že se tolik zápasů odložilo

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nemilé. Nicméně si to City za tu nepřesnost v koncovce a kiksy Kola zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

kiksy? Jaky? Myslis to, ze misto aby balon zpracoval a rozehral tak ho kopne nekam do pr..

Reagovat
smazaný uživatel

u prvního gólu nechal na pětce volnýho Cahilla. U druhýho tam bruslil jak na ledě - vůbec nevěděl, zda má vyrazit nebo co a neudělal nic.

No a pak přišel ten tvůj okamžik, kdy si to mohl zpracovat a rozehrát a on to odkopne a ještě tak blbě, že tím založil další akci Evertonu ...

No a nevím, zda není nahrávka kolenem malá domů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spolupráce Baines - Cahill. Co k tomu dodat?

Reagovat
Usty

No u tohohle gólu to zas tak famózní nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale celkově je ta spolupráce famózní.

Mě se ten gól moc líbil. Bylo to Hendersonovsky.

Reagovat
Mindas

Tak zápas je hotový. První gól byl hodně komický, takhle se nebrání snad ani v krajském přeboru. Tam snad nechtěl být nikdo moc aktivní, aby ho pak v šatně nepomluvili, že se vytahuje. Druhý gól vyplynul se Zabovi absence. City až na tu ostřelovanou ke konci poločasu nic nemělo. Kromě Zabalety, Milnera a Barryho je ten tým na ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no, kdyby Silva tehdy za stavu 0:1 vyrovnal, vypadalo by to uplne jinak. Skoda druhyho golu, kde chybel ten Zaba no. Kazdopadne kdyby jsme meli trochu stesticka, tak se nam ten gol tam podaril nejak procpat. Snad dame na zacatku rychlej gol a jeste se s tim pokusime neco udelat..

Reagovat
Mindas

Snížení mělo přijít do poločasu, aby se s tím dalo ještě něco dělat, teď už je pozdě, zvlášť pokud budou hráči Toffees obětavě padat do střel, jako právě u té ostřelované.

Reagovat
kiwwi

highlighty na YES

Reagovat
smazaný uživatel

a Marc Overmars

Reagovat
Side

Carrovi vlastňáky

Reagovat
Usty

chtěl jsem to zkusit přepnout a teď už mi nejde ani Digi..

Reagovat
smazaný uživatel

já mám Yes na Channel - 6816 a v klidu jde

Reagovat
Mindas

Ty vole, Bob stáhne Milnera, který jeden z mála měl nějaký pohyb. Co na to říct?!

Reagovat
Usty

Skvěle Bobe

Reagovat
Mindas

Mohl stáhnout dnes mnohem horšího Yayu nebo toho italského čičmondu, ale Bob knows. Nechápu, proč dává některým hráčům pocit, že jsou nepostradatelní.

Reagovat
Usty

Já fandím Evertonu, chápej

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare?

Reagovat
Usty

Dneska ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

Nj Ja mam jen chut nekoho nasrat

Reagovat
Mindas

To je hrubas.

Reagovat
smazaný uživatel

A co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov to tam pěkně pouští

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta to dneska nemá lehký

Reagovat
smazaný uživatel

Já bejt tím Zabaletou, tak už si požádám o vystřídání dneska je to otloukánek

Reagovat
Mindas

Ale také možná nejlepší hráč v City dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Zaba, vyzerá tam ako z vojenského lazaretu

Reagovat
smazaný uživatel

Aby toho Zabaletu nemuseli odnést po částech.

Reagovat
smazaný uživatel

Anichebe je zjevně kamarád s Cattsem.

Reagovat
kiwwi

kriste pane to je KOPYTO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt vybornej moula teda

Reagovat
Side

Takhle se vykartovat, omg

Reagovat
smazaný uživatel

Shit

Reagovat
C-M@ster

Ta zluta (pul cervene) za "nabehnuti" do golmana.

Reagovat
Usty

Néé.. teď už to asi bude jen otázka času..

Reagovat
smazaný uživatel

Anichebe tohle bylo hodně zbytečný

Reagovat
Tomekcz

to je ale ko.... kdyz ma byt stridanej tak udela tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se mi to kouše přicházím o něco?

Reagovat
smazaný uživatel

O Timovo zdrzovani

Reagovat
C-M@ster

Jakej je ted kurz na to, ze Howard dneska dostane kartu?

Reagovat
kiwwi

no chlapi, Presovsky beton a dame to na nulu

Reagovat
niflheim

Si dělají srandu, že za tohle chtěli penaltu?

Reagovat
Usty

Musí udržet vedení 2-0 alespoň do 80.minuty, pak už to klapne..

Reagovat
vodka

OT:

http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?file=zralokWIN.jpg

sice to bude asi bullshit, ale ta představa

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak YES tv asi dojela

Reagovat
Side

pořád jede

Reagovat
niflheim

jede kársně...snad jen 2x se mi to zaseklo, ale nový connect pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

jj už sem taky zpět

Reagovat
smazaný uživatel

vodka

20.12.2010 21:40

u EFC jde strašně vidět rozdíl v nasazení mezi celým týmem a Anichebem... ten pokud vysloveněn není v souboji se k němu ani nepohne...

[reagovat]

Padre

20.12.2010 21:44

Připravují se na hru v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

chcel som ti dat palec hore ale uz som to nevedel najst

Reagovat
smazaný uživatel

Co vůbec to pako udělalo? Zrovna když se má předpoved naplnovala, tak mi to nejelo ...

Reagovat
vodka

2x stupidní faul, jednou na golmana, podruhé naprosto zbytečné sestřelení Zabalety...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, měl hrát Saha...

Reagovat
vodka

Moyes mu o poločase asi řel, ať je agresivnější a tak to dopadá...

Reagovat
Tomekcz

SuperMARIO

Reagovat
smazaný uživatel

super. A ještě dva

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Anichebe nebyl kokot,tak to Everton v klidu dokope

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

to je tempo!

Reagovat
smazaný uživatel

TIIIIM !!!

Reagovat
Usty

Jasná penalta no.. ale Howard famózně proti Tevézovi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Usty

z prvního záběru mi to tak přišlo..

Reagovat
smazaný uživatel

TIM Uff, tohle budou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Tim!

Reagovat
Mindas

Reagovat
niflheim

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

nádhernej míč na Maria wow

Reagovat
vodka

doprdele... bez jagse to bude těžké...

Reagovat
Usty

Jags dolů? přehlídl jsem zranění nebo kvůli vlastňáku?

Reagovat
Usty

nebo byl snad na hřišti nejdál..?

Reagovat
C-M@ster

Neville jeho stridani avizoval nekolik minut dopredu, tak treti moznost pada, ale nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Supr. Doufam, ze ten sulda jen nesimuluje a bude ze hry aspon pul roku

Reagovat
Usty

půl měsíce max

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mi to trošku připomíná lonský zápas Interu na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezda se mi pravdepodobny, ze by Barcelona nekdy vystrelila z vic jak 5 metru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to tam za vápnem pěkně poslal její bývalý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to asi nema zakazany ve smlouve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Bylia !!!

Reagovat
smazaný uživatel

taky rychlej Kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Bylia to udelal fantasticky. Nejdriv obral Teveze a pak vyloucil Kola

Reagovat
kiwwi

nadhera

Reagovat
vodka

uff, eště že tak... EFC

Reagovat
kiwwi

hahaha

pohlad na skrachovanca Manciniho - priceless

Reagovat
Mindas

Promiň, ale jsem čim dál větší vokurka.

Reagovat
Mindas

Tedy ty, ale vlastně co, jsem oba.

Reagovat
kiwwi

hehe, neber to tak vazne, prehra City vzdy potesi a ked je k tomu s Toffees tak to je uplna nadhera a ten Mancini fakt vyzeral ako skrachovanec...neskutocna frustracia

Reagovat
Mindas

Tak sám víš, jakej mám názor na Boba, ale zase tohle se dá pochopit. City dnes zkrátka herně bylo úplně někde jinde, než Everton, ale přes hloupé góly spálilo i dost šancí. Nebo spíš nespálilo, ale Howard pochytal. Každopádně já ty body Toffees moc přeju, za tu bojovnost si to zasloužili. Jinak se tu potvrdilo to, co jsem tu napsal na začátku sezóny, že CoMS dokáže vykrást opravdu jen ten Everton se Spurs. No a United, které musel tehdy hrubas také zmínit.

Reagovat
niflheim

Sice vsazeno na City, ale přál jsem to Toffess

Reagovat
vodka

Howard MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
smazaný uživatel

Žoldáci holt nemají to správné srdce bojovníka...

Reagovat
Mindas

Něco na tom bude, ale dnes to rozhodně nebylo jen o tom srdci. Nebo jo, bylo, ale na straně Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

od vás ho ukázal jen Zabaleta, klobouk dolů

Reagovat
Mindas

Tak ono právě těch srdcařů tam moc není. Zabaleta je jeden z mála a o něm to tvrdím už dost dlouho. K němu Kompany, de Jong, Barry a Richards. Víc ani prd.

Reagovat
vodka

Judas Barry?

spíš to předefinujme na hráče, kteří neradi prohrávají a jsou ochotní se podřídit týmu, takže bych tam přidal i toho Tev°°e

Reagovat
Mindas

Zase to s tím Barrym nepřeháněj. Tohle není jen o nějaké frustraci z proher, ale víc faktorech, jako soudružnost, podpora spoluhráčů nebo i to "blbé" prožívání radování ze vstřelené branky. Takových hráčů tam právě moc není. Pokud jde o tu skupinu, co jsi jmenoval ty, tak to je věc právě spíš tebou jmenovaného Téveze nebo i Yayi.

Reagovat
vodka

tak ono mu Villani ani jinak neřeknou... jeho bych jako srdcaře fakt nepočítal, to, že hraje se zápalem je ale pravda...

Reagovat
Mindas

Tak těžko říct, jak se chová v kabině, ale ta hranice nebude moc větší právě mezi tou kabinou a jak se projevuje na hřišti. Zápal tam je, sympaťák také, v kabině může být slyšet. Je mi každopádně jedno, jaký mají na něho názor fanoušci toho "sympatického anglického" klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Touré tam má občas taky náznaky, ale ho si stejně budu vždycky spojovat s Gunners...Tevéz by byl ideální lídr, kdyby nebyl takové máslo.

Já hráče City řadím do několika kategorií: bojovníci (viz srdcaři), ambiciozní mládí (Hart, Adam), zlatokopky (Adebayor, Tevéz, Silva), vysloužilci (bridge, Given , Vieira, SWP), velká neznámá - spíš ne, než jo (Boateng, Kolarov) a samostatná kategorie Supermario

Reagovat
smazaný uživatel

Silva fakt né

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný důvod proč do PL šel byly lowe...

Reagovat
Mindas

Myslíš, že v Realu by jich neměl stejně? To je nesmysl. City se o něj zajímalo už za Hughese, což mohlo u něj hrát výraznou roli. Já jsem také rád, když jsem u někoho chtěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, zda ho Real vůbec chtěl...je jasný, že City ho s ohledem na čísla chtělo hodně. Neříkám že je to vyložený zlatokop, spíš mi přijde jako takový jouza, který se zajímá jen o fotbal. Ty tlaky ze strany agenta, Vale a City na něj byly určo silné, a on mi nepřijde jako silná osobnost, která by šla v protisměru (to ostatně lze vysledovat i na hřišti, kde občas působí dost zakřiknutě).

Reagovat
Mindas

Myslíš jako takový ten IT masňák, který ale místo PC žere fotbal? Všude samé statistiky, tabulky, zapnutý teletext?! Je těžké dělat nějaké závěry, protože do toho nikdo nevidíme, ale je nutno říct, že zájem o něj ze strany City byl opravdu obrovský, a to minimálně rok, proto je i celkem logické, že s finanční silou a rostoucí hráčskou kvalitou nakonec do City šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on rikal neco ve smyslu, ze kdyz mel odejit z Valencie, tak nechtel pokracovat ve Spanelsku, ale nekde jinde. Navic mu prej Bob rekl, ze ho sleduje uz nekolik let a ze v nem ma plnou duveru. No a City v te dobe uz meli "nejakej" kadr, byli v Evrope a navic o nej meli zajem Real nebo Inter, kde by dostal stejny, nebo jen lehce mensi prachy, takze o zlotakopectvi nemuze byt rec.

Reagovat
vodka

Given vysloužilý neni... sem se nedávno díval na sestřih loňského derby (Owenův gól v 96. minutě a tam chytal jak Bůh)...

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl že se ho někdo dotkne, proto jsem tam dal ten smajl Vysloužilí beru vzhledem k City, přes Harta který drží všechny trumfy se už zkrátka do brány nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je vtipné že připomínáš lonský rok, když ten příspěvek se týká přítomnosti

Reagovat
vodka

tak za rok se z tebe nestane totální lempl, obzvlášť, když předtím byl nejlepší v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je to irelevantní, vzheldem k City jde za vysloužilce označit (svoje si odvedl, ted už přepustil místo jinému)

Reagovat
Mindas

Silva ne. O tom přestupu si můžeme myslet cokoliv a je otázka, jak moc to ovlivnil jeho agent. Ale on je ohromně poctivý a sympatický hráč. Když už nějaký Španěl v PL, tak ať to jsou hráči, jako on nebo Arteta.

Reagovat
kiwwi

presne tak

Reagovat
kiwwi

s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

A je to ! Konečně a ještě v takhle těžkým utkání, senzace

Reagovat
mithro

parada Everton tak na Vianoce sme prvy

Reagovat
kiwwi

Everton to v tazkych zapasoch zvlada...keby nestracal hlupo body tak hra o poharove umiestnenia

Reagovat
Mindas

Rozdíl mezi oběma týmama byl nakonec obrovský, ale Everton bránil dobře a dokázal proměnit vše, co měl. Každopádně Zabaleta dnes zaslouží absolutorium, a to nejen díky té své bojovnosti, ale hlavně výkonu, který předvedl. Takhle hraje moderní obránce. Jinak Howard MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, co Everton predvedl si vyhrat nezaslouzil, remiza by byla spravedliva. Nejvetsi problem byl, ze Everton promenil co mel a my, jako obvykle, z tech strel a sanci, jsme dali jeden usmudlanej gol. Sice jsem byl a porad jsem nasranej, ale zase kdyz nas porazilo Toffees, tak to tolik nestve. Hlavne je skoda te tycky Maria. Jinak Zabaleta byl uzasnej, fakt vynikajici, a jeste bych zminil Barryho, ten byl taky yvbornej. No a Mancini opet nezklamal, tim stridanim Milnera me fakt rozesmal..

Reagovat
Mindas

Tak na CoMS je to už koloritem, že drtíme, drtíme, šancí šest půlek(čti: "tři prdele"), ale nedokážeme dávat branky. K tomu nějaká ta tyč, házenkářské zákroky hostujících obránců ve vápně apod. Ale jak píšeš, u Evertonu ta porážka tolik nebolí, protože to je neskutečná parta sympaťáků. Jinak s tím Barrym souhlas, ale to jsem psal už o poločase. Jeho velikost je právě hrozně znát v takovémto zápase, kdy se moc nedaří, tak on hraje pořád ten svůj vysoký standard. Už několikrát to předvedl, a kdyby měl ještě na ruce tu kapitánskou pásku, kterou bych mu přál, tak by to bylo ještě úplně o něčém jiném. Jinak Zabaleta je bez komentáře, protože se musím přiznat, že dnes jsem ho sledoval s otevřenou papulou.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim promenovanim je to nahovno no. Jinak nemam co dodavat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Zaba bol dneska jako walking dead

Reagovat
smazaný uživatel

Darts A já chtěl jít spát...

Reagovat
Liveral

Blahopřeju Evertonu, a hlavně jeho fanouškům, po těch zápasech v poslední době si tohle zasloužili.. Pocity po tom závěrečnym hvizdu musej bejt krásný... A ty záběry po zápase, Moyes s hráčema na trávníku, radost u Away sektoru

Reagovat
kiwwi

passion - to je to co hraci City nikdy nebudu mat a nikdy nic nevyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa, nepíš bludy

Reagovat
kiwwi

co je na tom blud...na hracoch aj trenerovi Evertonu bolo neskutocne vidno s akym zapalenim to hraju a daju do toho vsetko...stavim sa ze keby Mancini bol dnes vyhral tak sucho poda ruku Moyesovi a odkraca do tunela

Reagovat
Mindas

Hm, také není pravda. Třeba po zápase u Mandarinek Bob ukázal, že dokáže se radovat s týmem a fanoušky.

Reagovat
kiwwi

aha, az tak zasa City nesledujem, proste na mna tak posobi a bojim sa ze ho o chvilu vyhodia

Reagovat
Mindas

Ty se toho bojíš?

Reagovat
kiwwi

tak Spurs su mi sympaticki

Reagovat
Liveral

však proto se na ten Everton vcelku pravidelně koukám, protože mají hráče jako Cahill, Jags a další kteří bojujou do posledních sil a nevypustěj nic... Velmi sympatickej tým a většinou hrajou i (pro mě) pohlednej fotbal...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Liveral

Jinak doufám, že tohle vítězství pro ně bude obrovskou psychisckou vzpruhou a začnou konečně s pravidelností vyhrávat a ukopou nějakou tu evropu...

Reagovat
vladis271

Mne je už z tohto serveru zle. Mufani sa tu radujú, len preto, že ich súpera obral niekto o body. Som pod pariou, takže vysvetluvat budem zajtra, ale, ale, ale....

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to byl souboj dobra (Karamelky) a zla (Taliána Boba)...tak jakápak Mufanská rivalita

Reagovat
Mindas

Děkuji, že si to zlo konkrétizoval přímo na Boba, protože jsem začínal být zase nasranej.

Reagovat
vladis271

na toto so mmoc v prdeli to je na dlhšie vysvetľovanie. De ste kua zebrali, že karamelky sú dobro? Len preto, že vás neohrozujú v boji o pohárové priečky? Ale v pohode, oni sú vlastne nasjympatickejší tím v Anglicku, kurwa, scvel by som ich videt v boji o B44 jak by sa potom zmenilo vašedz mýšlaní

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sou prostě sympatický tým, pokud by s náma měli bojovat o CHL, bylo by to dobře, jednak proto, že by oni mli šanci na CHL, druhak proto, že my bychom měli šanci na CHL

Reagovat
vladis271

Aj hej, ale ja po ničom inom netúžim ( samozrejme LFC boj o titul ) ako Everton si to rozdáva o kráľa Anglicka, akoby tu uuurčite všetci mufani a ostatná sebranka dvíhali hore modré vlajky. Mňa toto neuveriteľne sere, najmä preto, že Everton nato potenciál má, a stačí im mierne poštuchnutie majiteľa, alebo pár posíl ( asi zahraničných, portugalských, španielskych? ) = ale to by už nebol ten sympatický superanglický tím, ale stal by sa nesympatickým ( nejaké povedomé mi to je ) adeptom na trtul

Reagovat
kiwwi

zle ti je z toho krabicoveho vina co si popil...a to "niekto" vam o 5 kol nabije drzky

Reagovat
vladis271

vodka, debil....neska mám ban

Reagovat
vodka

co sem ti udělal

Reagovat
vladis271

reagujem na exoticé ovocie, tuším nejsom jediný mimo.

Reagovat
vodka

já budu mimo až za 20 minut mám rozdívaný ze včera film ,tak se na to chcu dodívat v náladě, na které sem se dívat začal...

Reagovat
kiwwi

daj tip

Reagovat
smazaný uživatel

Anal Connection

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

http://www.csfd.cz/film/239255-pirati-na-vlnach/

zatím to strašně baví, navíc skvělá hudba, je to také free...

pak se chystám na toto:

http://www.csfd.cz/film/179793-bascovansky-a-zat/

Reagovat
kiwwi

to prve nic, take ma nebavi a to druhe daj potom niekedy vediet ci to bolo dobre

ja som vcera pozeral http://www.csfd.cz/film/269883-divka-ktera-si-hrala-s-ohnem/

dalo sa to pozriet

Reagovat
vodka

k tomu prvnímu, mě to nelákalo vůbec, ale kamarád mě k otmu přesvědčil a fakt je to dobré...

spíš to vystihuje toto: "rebelantsky drzá komedie o skupince excentrických dýdžejů, s nimiž by každý rád prožil aspoň kousek života." - to je docela dobrá charakteristika, fakt sem si ty 3/4 filmu užil...

Reagovat
vladis271

oukej, pochopil som to až teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se raduji Mufani ty tajtrliku?

Reagovat
vladis271

kto spomína teba? načo reaguješ? straky som nespomínal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zastavam se kamaradu, protoze zase priletel jeden vypatlanej Slovak

Reagovat
vladis271

Reagovat
Usty

skvělý slovo

Reagovat
smazaný uživatel

snad věta, ne?

Reagovat
Usty

oceňuji pouze slovo tajtrlík

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si skombinuješ jeho ďalšiu reakciu, tak vypatlaný tajtrlík.

Reagovat
Usty

kombinování není my cup of tee

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som narážal na Hrubasov sarkazmus, ktorý je už medzinárodne známy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele