Anglická Premier League - preview 16. kola

04.12.2010, 08:11, aktualizováno 06.12.2010, 08:19
Previews
Hlavním tématem pondělní dohrávky Premier League bude návrat manažera Gerarda Houlliera do Liverpoolu. Někdejší manažer Reds přicestuje na Anfield Road s Aston Villou a bude se snažit odskočit od sestupových příček...
Liverpool FC - Aston Villa  (pondělí 21:00)
Manažer Houllier se vrací na Anfield Road a pokusí se napravit středeční neúspěch v Ligovém poháru na St. Andrew’s, kde jeho tým podlehl úhlavnímu rivalovi. Spolu s ním se na místo činu vrací i Brad Friedel a Stephen Warnock.

Zatímco brankář Villans odchytal v období 1998 až 2000 jednatřicet zápasů, levý bek se ukázal v červeném dresu sedmašedesátkrát během devíti let. Oba dva tak působili pod Houllierem, který se rozloučil s Reds na konci ročníku 2003/2004, kdy přes vleklé zdravotní problémy dotáhl své svěřence na čtvrté místo.

Zlatým písmem se pondělní dohrávka může zapsat do kariéry současného brankáře Liverpoolu, Pepeho Reiny, který čeká na své sté čisté konto. Každý počítá s tím, že překoná rekord Raye Clemence, jenž stejný počet vychytaných nul stihl za 217 zápasů. Španělský gólman má před sebou ještě tři starty, než dovrší hranici dvou set her.

Právě Aston Villa je soupeřem, na kterého se každoročně Liverpool těší. Během předelšých čtyř střetnutí vyvázl Liverpool bez inkasování třikrát. Navíc za posledních sedmnáct duelů brali Villans všechny body jen jedinkrát - loni v srpnu na Anfield Road zvítězili 3:1. To je ale vedl Martin O’Neill, který za sedm výjezdů získal o pět bodů více, než se letos podařilo francouzskému lodivodovi.

Do karet Reds mluví i aktuální forma obou celků. Hodgson sice neveze body z hřiště soupeře tak často, jak by si představoval, na vlastním ale porazil Blackburn, Chelsea i West Ham a bude chtít vyhrát i počtvrté za sebou. Villans zůstávají v této sezóně daleko za předešlými roky. Výhru si přivezli jen z Wolverhamptonu, remízovali ve Fulhamu a pětkrát odjeli poraženi.

Domácí výhra nad nováčkem z Blackpoolu je navíc jedinou za posledních devět kol. V tomto týdnu dokonce padli i v Ligovém poháru na hřišti Birminghamu City. V emotivním derby prohráli poprvé od roku 2005.

Nevalné výsledky a blížící se leden tak nahrávají přestupovým spekulacím. Napříč českými médii proběhla zpráva o možném příchodu Tomáše Rosického, který si stěžuje na malou vytíženost v Arsenalu. Dále se začínají množit zprávy o Houllierovu oku spočívajícím na Owenovi. Anglický útočník prožíval pod jeho taktovkou nejlepší léta své kariéry.

Francouz získal na lavičce svého pondělního soupeře šest trofejí a na návrat se nepochybně těší. "Vím, že mě fanoušci na Anfield Road uvítají. Jsem si tím jistý, protože jsme k sobě měli velmi blízko a pracovali jsme spolu, fanoušci jsou totiž součástí týmu. I oni přispěli k úspěchům, kterých jsme dosáhli," prohlásil manažer prosazující týmovou filosofii.

"Přál bych si, aby proti nám nastoupil Jamie Carragher a Steven Gerrard, líbí se mi na hřišti i mimo něj. Bohužel oba budou chybět," vzpomíná na hráče, kterým značně pomohl v jejich současné pozici v týmu.

A vzpomíná i současný lodivod Liverpoolu, Roy Hodgson. "Jsme s Gerardem přátelé dvacet let a udělali jsme mnoho společné práce pro UEFA. Jsem rád, že se vrátil k anglickému fotbalu a jsem si jist, že ho čeká velmi dobré přivítání na Anfield, protože lidé ocení práci, kterou pro Liverpool vykonal."

Na místo zraněného Carraghera zřejmě znovu pošle Sotiriose Kyrgiakose. Ještě týden se pravděpodobně bude muset obejít i bez kapitána Gerrarda a na marodce zůstává Agger se Spearingem.

Z Birminghamu přijede značně oslabený tým. Ashley Young si odpyká karetní trest a chybět budou zranění Albrighton, Delph, Heskey, Petrov, Reo-Coker a Sidwell. Otazníky visí nad starty Bannana s Beyem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.52 - 3.80 - 6.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Newcastle United  (neděle 14:30)
Loni touhle dobou spolu West Brom a Newcastle vedl Championship a i letos jsou na tom v prosinci stejně. V Premier League mají shodně 19 bodů a solidní start při svých návratech. Magpies nicméně již čtyři zápasy čekají na výhru, Baggies zase minulý týden tuto šňůru přetrhli.

West Brom měl na kontě dokonce pět zápasů bez zisku tří bodů, ale minulý týden překvapil v Liverpoolu, kde roznesl v poměru 4:1 Everton. Newcastle hrál naposledy s Chelsea a bod za remízu se určitě počítá. Teď už by to ale zase jednou chtělo plný počet bodů. Nicméně polovina sezóny se pomalu blíží a skoro 20 bodů na obou stranách se může považovat za úspěch. K záchraně zpravidla stačí magických 40 bodů a oba nováčci jsou na dobré cestě.

V zápase s obhájcem titulu prožili křest ohněm stopeři Sol Campbell a Steven Taylor, kteří poprvé zastupovali za vykartovanou dvojici Coloccini - Williamson a vedli si dobře. Jejich spolupráce bude pokračovat ještě minimálně ve dvou dalších zápasech. Po karetním trestu se vrací alespoň Joey Barton, kapitán Kevin Nolan ještě zůstane v péči lékařů.

Baggies zatím nemají jisté, zda budou moci použít Chrise Brunta, Paula Scharnera, Petera Odemwingieho, Jamese Morrisona a Nickyho Shoreyho. O jejich startech se nejspíše rozhodne až v neděli. Stoprocentní absence čeká jen Mulumbua, který je v trestu.

Hosté budou jednoznačně sázet na Andyho Carrolla, jemuž přechod ze Championship do Premier League neudělal žádné problémy a svými góly táhne Magpies i mezi elitou. V posledních pěti zápasech se trefil čtyřikrát a manažer Chris Hughton si ho nemůže vynachválit. Ve West Bromu doufají, že se podobný tahoun stane z Petera Odemwingieho, jenž přišel jako velká posila z Lokomotivu Moskva, ale v posledních šesti zápasech se trefil jen jednou. Nicméně je stejně nejlepším klubovým střelcem a v Rusku se mu přezdívalo Peter Snow, protože se v zimních podmínkách dokázal pravidelně zapisovat mezi střelce. Potvrdí to i v Anglii, kde je teď sníh všude?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - West Ham United  (neděle 17:00)
West Ham po skvělém týdnu sní o prvním vítězství mimo Upton Park v této sezoně. To Sunderland by zase rád zvítězil kvůli svým fanouškům, který uštědřil nemilé překvapení v posledním zápase ve Wolverhamptonu, kde ztratil vedení a prohrál 2:3.

Kladiváři cestují na nedobytnou tvrz Černých Koček. I tak by se dalo nedělní utkání nazvat. Black Cats jsou totiž doma letos stále neporažení a pyšní se s pěti góly druhou nejlepší domácí obranou v lize. Jediným problémem na jejich straně se tak jeví personální otázka. Steve Bruce do utkání nemůže postavit sehranou stoperskou dvojici Bramble - Turner, neboť oba si v listopadu poranili své kolena a nechali tak svého manažera na holičkách. Ten teď musí experimentovat a do utkání zřejmě pošle ne zcela uzdraveného Johna Mensaha a bývalého hráče West Hamu Antona Ferdinanda.

Právě Ferdinand s dalším kmenovým hráčem Sunderlandu byl u poslední výhry Mackems nad londýnským celkem. Ironií osudu je, že ani jeden ze střelců Wearsiders z 29. března 2008 už v týmu nepůsobí - Kenwyne Jones zakotvil ve Stoke a Andy Reid se zřejmě usadí v Sheffieldu United. Střelecké žezlo by tak měla převzít trojice Bent - Gyan - Welbeck, která v lize nasázela stejný počet branek jako celý West Ham, tedy čtrnáct.

Avram Grant na druhé straně má z týmu hotovou polní nemocnici. Hrát nebudou z různých důvodů Collison, Edgar, Kurucz, Da Costa, Hitzlsperger, Noble a zřejmě ani Dyer s Parkerem. Plány izraelského manažera na prvního výhru nad Stevem Brucem se tak hroutí již před samotným utkáním.

Na Ostrovech nepříliš populární manažer se bude moci opřít alespoň o statistiku posledních duelů Hammers s Black Cats. Tým z hlavního města skóroval ve všech patnácti odehraných utkáních od ledna 2001, navíc poslední výhra seveřanů je už více jak dva a půl roku stará.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Stoke City  (sobota 16:00)
Ligový los poslal Wigan v posledních dvou zápasech mimo domácí prostředí, což Latics nezvládli, dvakrát prohráli a propadli se do pásma sestupu. Zejména prohra s West Hamem je určitě ztrátou, protože právě s Hammers bude Wigan bojovat o udržení. Nyní Martinezův výběr čeká Stoke City, který má dobrou formu.

Asi si říkáte, že sobotní duel na DW Stadium bude lepší z hlediska atraktivnosti vynechat, jenže třeba loni se bylo na co dívat. Gól Maynora Figueroy se totiž stal jednou z nejhezčích branek celé sezóny. Figueroa se tehdy trefil do sítě Potters střelou z trestného kopu z vlastní poloviny hřiště.

Podobný kousek by se Wiganu hodil i nyní, vlastně jakýkoliv gól budou Latics brát všemi deseti. Vždyť jsou nejhorším celkem Premier League co se nastřílených gólů týče a jelikož svěřenci Roberta Martineze v týdnu vypadli z Carling Cupu, mají čas na pořádný trénink.

V sobotu bude domácím chybět útočník Hugo Rodallega, jenž je v trestu a jelikož si Victor Moses vykloubil v pohárovém duelu rameno, mají Latics problém v útoku. Padesátiprocentní šanci na start má další útočník Franco Di Santo a ani Mauro Boselli není zcela fit.

Stoke si vede o poznání lépe. Minulý týden prodloužil svou šňůru neporazitelnosti, remizoval s Manchesterem City a připsal si do tabulky už dvacátý bod. Čtyři zápasy před polovinou sezóny jsou tak svěřenci Tonyho Pulise na dobré cestě k záchraně, kterou již manažer Potters vyhlíží. "Pokud se třetím rokem udržíme v Premier League, položíme další budoucnosti mezi elitou solidní základy."

Právě z Potters, kteří budou postrádat vykartovaného Wilsona a možná i Pennanta s Wilinsonem, by si měl vzít Wigan příklad. Stoke byl ještě před několika týdny těsně nad sestupem, jenže pak se vzepjal, třikrát vyhrál a rázem je v relativním pohodlí v první polovině tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Fanoušci na City of Manchester Stadium čekají dva měsíce na přesnou ligovou trefu domácích hráčů. Ti tentokrát přivítají Trotters, kteří si ze sedmi výjezdů jen jedinkrát nepřivezli žádný bod.

Citizens zprvu podávali na vlastním stadionu očekávané výsledky, nyní však tři zápasy čekají na gól. Po prohře s Arsenalem tak přišly bezbrankové remízy při derby s United a před třemi týdny s Birminghamem.

Během nepříznivého půstu přitom vstřelili v Evropské lize po třech gólech postupujícímu Lechu i tápajícímu Salcburku. Zásahy Balotelliho a Johnsona z prvního prosincového dne by tak mohl tým manažera Manciniho nakopnout i v anglické lize. Vždyť za patnáct kol získal stejný počet bodů jako loni za vedení Marka Hughese.

Bolton si v letech 2005 a 2006 připsal čtyři vítězství nad City. Ta zahrnují i dva poslední úspěchy na hřišti Manchesteru. Za poslední tři sezóny zde vždy slavili hostitelé, v předešlých dvou kláních dokonce neinkasovali.

Trotters však letos neskórovali pouze dvakrát, v obou případech doma. Hůře si vede defenzíva, neinkasovala pouze v prvním kole. Oba týmy tak sice pět ligových duelů v řadě neprohrály, zatímco svěřenci Coylea nastříleli 15 gólů, City pouze sedm.

Zajímavý souboj by mohl svést útočník Elmander, který se tento ročník prosadil už na pěti stadionech soupeře, s brankářem Hartem, jehož sedm čistých kont překonává pouze Petr Čech s osmi vychytanými nulami.

Mancinimu bude jako obvykle chybět M. Johnson a Nimely, návrat naopak hlásí Yaya Touré. Lodivod hostí postrádá Davise, J. O’Briena, Gardnera a Samuela. Nejistý je pak start Holdena.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.15 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Doslova katastrofický scénář měl měsíc listopad v podání Chelsea a Evertonu. Vždyť obhájce mistrovského titulu odehrál sedm zápasů a tři z nich prohrál, v dalším remizoval a v lize přišel o první místo. Stoprocentní zůstává alespoň v Lize mistrů. Nedařilo se ani druhým "modrým", Everton po nadějném vzestupu v listopadu ani jednou nevyhrál a v Premier League mu patří až šestnáctá příčka.

Na nečekaných ztrátách Chelsea se výrazně podepsala absence klíčových hráčů. Bez Terryho, Alexe, Essiena nebo Lamparda zkrátka Ancelottiho tým zásadně ztrácí na kvalitě. Navíc letos Blues nedisponují tak širokým kádrem, takže místo Carvalha, Deca nebo Ballacka zaskakují Ramires či Ferreira a je to znát.

Před sobotním duelem na Stamford Bridge však Chelsea hlásí dobré zprávy. Do akce by se měl vrátit kapitán John Terry a trest již konečně skončil Michaelovi Essienovi. Frank Lampard zůstává v péči lékařů, do které se položil také Alex, jenž se chystá k odkládané operaci kolene.

Everton rovněž zažívá krizi, snad ještě větší než Chelsea. Vše výtečně dokumentuje poslední domácí zápas s West Bromem, v němž Toffees dostali čtyři góly a Arteta se nechal po hodině hry vyloučit, čímž jen korunoval tragické výkony z poslední doby. Evertonu tak bude v nadcházejících třech zápasech chybět. Na Stamford Bridge, kde Toffees nevyhráli už 15 zápasů, možná nenastoupí ani Jagielka a Phil Neville.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.60 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Po posledním výsledku se musel fanouškům Blackburnu Sam Allardyce omlouvat a doufá, že v sobotu v Ewood Parku své příznivce Rovers potěší. Prohra 1:7 s Manchesterem United byla pro Blackburn nejtěžší za posledních 63 let a je pochopitelné, že jí chce rychle vymazat. Wolves však přijíždějí nabuzeni posledním vítězstvím.

Manchester United se nenachází zrovna v dobrém rozpoložení, a tak byla drtivá výhra menším překvapením, o to hůře pro Rovers. Ti však na nepovedené vystoupení na Old Trafford zapomínají a soustředí se na domácí duel, před domácím publikem mohou vyhrát už potřetí v řadě.

V cestě jim budou stát Wolves, kteří minulý týden odehráli parádní zápas se Sunderlandem, v němž sice prohrávali, ale nakonec skóre otočili, vyhráli 3:2 a po čtyřech zápasech zaznamenali první vítězství. Wolverhampton tři body sice stále neposunuly mimo sestupové příčky, ale dávají lepší vyhlídky.

Největším problémem Wanderers je obranná činnost. Mužstvo Micka McCarthyho dostává až moc branek, čisté konto neudrželo od dubna, kdy remizovalo s Fulhamem. "Nemůžeme si dovolit dostávat dva góly, protože málo zápasů dokážeme vyhrát 3:2," uvědomuje si McCarthy, jenž již nemůže počítat s obráncem Jellem van Dammem, který se vrátil do Belgie. Další obránce Jody Craddock si pobude v péči lékařů dalších šest měsíců.

Do sestavy Rovers se po svalových problémech vrací Morten Gamst Pedersen a k dispozici bude také Mame Biram Diouf, jenž proti MU nemohl nastoupit kvůli tomu, že právě z Old Trafford je v Blackburnu na hostování.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Emirates Stadium může poprvé ve své krátké historii zažít tři ligové porážky v řadě. Hostit ovšem bude Fulham, který na tři body ze hřiště soupeře čeká pětadvacet zápasů.

Arsenal by ztrátou zápasu zavzpomínal na rok 1977, kdy ho doma o vše obral postupně West Ham, Ipswich a West Brom, se kterým prohrál před vlastními diváky i letos. Současnou krizi má však na svědomí Newcastle a Tottenham.

Cottagers jsou tak asi tím nejlepším, co může svěřence manažera Wengera potkat. Vždyť jejich poslední výhra z venku je datována na úvodní kolo loňské sezóny v Portsmouthu. I přes báječnou jízdu v evropských pohárech nikoho jiného v lize neokradli. A stejně si vedou i tento ročník, když za sedm zápasů ukořistili pět bodů za pět remíz.

Arsenal je navíc velmi špatným hostitelem Fulhamu. Za celou historii v jakékoliv soutěži nenechal svého hosta zvítězit. Ze čtyřiadvaceti střetnutí nevyhrál pouze třikrát. Předešlých pět setkání v lize se ve čtyřech případech obešlo bez gólu do sítě favorizované části Londýna. Jediný přesný zásah ale v předminulé sezóně stačil na to, aby všechny body zůstaly na Craven Cottage.

Wengerův tým se jako jediný klub, který zasáhl do evropských bojů, dostal do semifinále Ligového poháru. Málem na to doplatil Nasri, který si poranil koleno, nakonec by však měl být do sobotního kola fit.

Chybět bude brankář Almunia kvůli poranění loktu během tréninku a do kupy se pořád dává Fabregas, Vermaelen a Diaby.

Marodka na druhé straně je zaplněná Dembelem, Hallichem, Salcidem, Senderosem, Stoorem, Zamorou. Pozitivní zprávy tak přináší jen Andrew Johnson, který se po vleklém zranění vrátil v zápase s Manchesterem City, aby o minulém víkendu proseděl duel s Birminghamem. Tentokrát by již nastoupit měl a s ním i Mark Schwarzer, jenž podepsal novou smlouvu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.27 - 5.10 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenham se podruhé v sezóně pokusí vyhrát mimo Londýn. V sobotu zajíždí do druhého největšího města Anglie na stadion St. Andrews, na góly nejchudším fotbalovým stánkem letošní Premier league společně se City of Manchester Stadium.

Brums sice vyhráli pouhá dvě z předešlých třinácti ligových kol, během týdne však dostali největší možnou vzpruhu. Z Ligového poháru vyřadili ústředního nepřítele, Aston Villu, což se jim nepodařilo od roku 2005.

Proti celku z White Hart Lane by se jim ale mohla vymstít status nejméně střílejícího mužstva. Jejich soupeř totiž za posledních sedm utkání (pět v Premier league, dvě v Lize mistrů) pouze jedinkrát nevsítil dva a více gólů.

Do karet domácím hraje až překvapivě špatná bilance svěřenců manažera Redknappa mimo hlavní město. Ze všech front, na kterých bojují, si při vycestování za hranice Londýna přivezli pouze jedinkrát všechny body - ve 2. kole ze Stoke, týmu hrajícímu jen pár kilometrů od stadionu City.

Odtud si však Spurs odvezli pouze jediné vítězství ze šesti výjezdů v rámci Premier league. V roce 2006, kdy skončili pouze dva body za místem znamenajícím předkolo Ligy mistrů, zasadili další ránu nakonec sestupujícím Blues Lennon a Keane.

Za Birmingham nenastoupí Hleb, který kvůli lýtku neodehrál ani středeční derby. Zranění se navíc zdá být horší, než se jevilo původně. Stále si nezahraje ani McFadden, jehož trápí koleno.

V dresu hostů si nezahraje King, Kaboul, Woodgate, Huddlestone, Dos Santos, Jenas, O'Hara a také Van der Vaart, který zřejmě citelně oslabí svůj tým kvůli podkolenní šlaše. Otazníky visí nad možným startem Bentleyho a Keanea, naopak na lavičce by se měl od srpna poprvé objevit obránce Michael Dawson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United1587035:1631
2.Chelsea FC1592429:1029
3.Arsenal FC1592432:1729
4.Manchester City1575320:1226
5.Tottenham Hotspur1574423:2025
6.Bolton Wanderers1558228:2223
7.Sunderland AFC1548319:1820
8.Stoke City1562719:1920
9.Newcastle United1554623:2219
10.Liverpool FC1554617:1919
11.Blackpool FC1554623:2919
12.West Bromwich Albion1554620:2619
13.Blackburn Rovers1553718:2518
14.Birmingham City1538416:1817
15.Aston Villa1545617:2417
16.Everton FC1537517:1916
17.Fulham FC1529415:1815
18.Wigan Athletic1535711:2614
19.Wolverhampton Wanderers1533917:2712
20.West Ham United1526714:2612
Zbývající zápasy
04.12. 18:30Blackpool FC - Manchester United (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (958)

Přidat komentář
Tomanatura

No, chtěl bych reagovat na všeobecnou LEŽ, která koluje po českých fans stránkách a kterou vypustil jeden scouser a samozřejmě se jí všichni ti, co nemají rádi United, rychle chytili a už nepustili. A sice že nýnější megalomanské City a dřívější Chelsea dělají nämlich to stejné, co v 90 letech, oněch nejslavnějších letech naší historie, Manchester United. Že Sir Alex začal vodit do týmu strašně moc cizinců, a vydával neuvěřitelné částky na přestupy, kvůli kterým si KUPOVAL TITULY a NIČIL britskou Premier League.

Dal jsem si tu práci a vše pozpátku nastudoval. Z uvedených údajů můžete sami posoudit, či se Sir Alex opravdu choval megalomansky, nebo či jen dělal to stejné, co všichni okolo, ale úspěšněji. Částky jsou uvedeny v librách, a jsou vždy +/- milion, u velkých částek 2. Ono se to dodnes přesně neví, toto jsou pouze částky, které všerůzně kolují. Novináři ty ceny třeba v současné době zvyšují a snižují, jak se jim to hodí. Hráči vypsaní u týmů jsou pochopitelně cizinci, přesněji řečeno hráči mimo Británii + Irsko, abyste se mohli přesvědčit, jak strašně kazil ten ošklivý Ferguson tu krásnou ligu.

92/93

Nenašel jsem soupisky kádrů, čili cizince v první sezoně vyjímečně vynechám.

Největší transfery – Shearer za 3,4 (britský rekord) k Rovers, Rocastle k Leedsu, Sheringham ke Spurs a Saunders k Ville za 2 mega.

93/94

MU (1) - Schmeichel, Cantona, Kanchelskis

Arsenal (4) - Lydersen, Jensen

Leeds (5) - Strandli, Sharp

Liverpool (8) - Jones, Grobbelaar, Molby, Bjornebye, Piechnik

Blackburn (2) – Talia, Berg

Newcastle (3) – Srníček, Papavasiliou,

Největší přestupy – Keane za 3,75 mega k MU, brankář Flowers za 2,5 mega k Rovers

94/95

MU (2) - Schmeichel, Cantona, Kanschelskis

Arsenal (12) - Jensen, Schwarz

Leeds (5) - Yeboah, Sharp, Radebe, Masinga

Liverpool (4) - Jones, Molby, Stensgaard, Bjørnebye

Blackburn (1) – Witschge, Slater, Berg

Nottingham (3) – Bohinen, Haaland, Roy,

Největší přestupy – Blackburn za 5 milionů koupil Suttona. MU 5 za Cole + Gillespie. Scales do Liverpoolu za 3 melouny.

95/96

MU (1) - Schmeichel, Cantona

Arsenal (5) - Schwarz, Bergkamp, Helder, Jensen

Liverpool (3) - Jones, Stensgaard, Bjørnebye

Newcastle (2) - Srníček, Asprilla, Ginola, Albert

Chelsea (11) – Kharine, Guillit, Johnsen, Stein, Kjeldbjerg, Petrescu

Aston Villa (4) – Bosnich, Milošević, Dwight Yorke

Největší přestupy - Liverpool 8,4 milionu za Collymore, NUFC 4 mega za Warrena Bartona a 6 za Lese Ferdinanda, Arsenal 7,5 za Bergkampa. MU nenakupoval.

96/97

MU (1) - Schmeichel, Cantona, Cruyff, Poborský, Gouw, Solskjaer

Arsenal (3) - Vieira, Bergkamp, Anelka, Garde

Newcastle (2) - Srníček, Asprilla, Ginola, Albert

Liverpool (4) - Kvarme, Berger, Bjornebye, Nielsen

Chelsea (6) - Kharine, Petrescu, Gullit, leboeuf, Vialli, Di Matteo, Johnsen, Zola, Grodas,

Aston Villa (5) – Nélson, Bosnich, Milošević, Dwight Yorke, Saša Ćurčić,

Největší přestupy této sezony - Do Villy Collymore za 7 mega, NUFC 15 mega (Světový rekord) za Shearera, Chelsea 4,5 za Di Mattea a 5 za Zolu, Leeds 5 mega za Sharpe. MU nedal za jednoho hráče víc než 2 mega.

97/98

MU (2)- Schmeichel, Johnsen, Berg, Nevland, Cruyff, Gouw

Arsenal (1) - Vieira, Anelka, Bergkamp, Overmars, Manninger, Wreh, Petit, Grimandi, Garde, Boa Morte, Mendez

Liverpool (3) - Kvarme, Leonhardsen, Riedle, Berger, Bjornbye, Nielsen, Rizzo, Gudnason, Friedel

Chelsea (4) - De Goey, Petrescu, Babayaro, LeBoeuf, Lambourde, Poyet, Vialli, Di Matteo, Flo, Kharine, Zola, Charvet

Leeds (5) – Haaland, Radebe, Hasselbaink, Ribeiro, Halle, Kewell, Hiden, Molenaar

Největší přestupy - Arsenal 6 mega za Overmarse, MU 6 za Berga a kolem 5ti za Sheringhama, Le Saux do Chelsea za 9 mega, Newcastle 7 za Speeda, 5 za Pistone, Liverpool 5 za Ince, Tottenham 8 za Ferdinanda

98/99

MU (1) - Schmeichel, Johnsen, Stam, Cruyff, Blomqvist, Gouw, Yorke, Solskjaer, Berg, Nevland

Arsenal (2) - Vieira, Vivas, Ljunberg, Anelka, Bergkamp, Overmars, Wreh, Manninger, Petit, Grimandi, Garde, Boa Morte, Luzhny, Mendez, Kanu, Caballero, Diawara

Liverpool (7) - Kvarme, Song, Leonhardsen, Riedle, Heggem, Berger, Dundee, Ferri, Friedel, Bjornebye, Nielsen, Traore, Gudnason

Chelsea (3) - De Goey, Petrescu, Babayaro, LeBoeuf, Desailly, Goldbaek, Poyet, Vialli, Casaraghi, Dalla Bona, Di Matteo, Ferrer, Lambourde, Kharine, Zola, Percassi, Forssell, Laudrup

Leeds United (4) – Haaland, Radebe, Korsten, Hasselbaink, Wijnhard, Ribeiro, Santos, Halle, Kewell, Hiden, Knarvik, Molenaar

WHU (5) – Keller, Potts, Di Canio, Marc-Vivien Foe, Forrest, Abou, Omoyinmi, Coyne, Berkovic, Margas,

Tottenham (11) - Tramezzani, Freund, Nilsen, Nielsen, Saib, Baardsen, Ginola, Vega, Iverson, Taricco, Dominguez :)))

Největší přestupy - Yorke za 13, Stam za 11 a Blomqvist za 5 k MU, Ferguson za 9 a Hamann za 6 do NUFC, Davies za 10 a Dailly za 6 k Rovers, Laudrup do CFC za 10, Dublin za 7 k Ville.

Chápu, že někteří hráči třeba neodehráli ani jeden zápas, ALE byli na soupisce. Nepsat je by bylo nefér, dneska taky ve spoustě klubů hodně cizinců vůbec nehraje, ale pak když se dělá průměr domácích hráčů, tak se tam bez mrknutí okem připočtou.

Ať se dívám, jak se dívám, tak obvinit United se dá jen a pouze z toho, že objevili Solskjaera se Schmeichelem a ostatná kluby to chtěly zkusit taky a začaly přivádět úplné niemandy. Nebo možná z toho, že se United vyplatil koupit drahý Keane a druhé kluby to chtěli zkusit taky a začaly krachovat, protože byly blbé a neměly mezi sebou žádné Fergusony.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná práce

Reagovat
kiwwi

Same old scousers, always cheating!!!

Reagovat
vladis271

fuck you

Reagovat
kiwwi

go and fuck yourself

Reagovat
niflheim

Yorke sice za 13, ale to byl kup

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný souhrn. thumbsup:: Pro nás zlatý (a zároveň prokletý) časy. Dvakrát druhý v lize, dvakrát ve finále FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to koupit zase nejakeho Speeda

Reagovat
minoLFC

no fajn si si poplakal ale je fakt že MU začiatkom milénia , rozbehli v PL meganákupy(podobne ako real v Spain) na ktoré sa ostatní chytli až za pár rokov. Rio bol snaď najdrahší nákup ešte do príchodu šjkov k City

Reagovat
Tomanatura

Přesně na toto jsem čekal. Když jsi dostal vyvrácené jedno desetiletí, tak proč to nezkusit v druhém, že

Víš, oni tehdy všichni utráceli velké prachy. Juventus, Inter, AC MIlan, Lazio, Real. Proč by měl být pozadu vítěz Ligy Mistrů? To si jako myslíš, že když Juventus koupí Nedvěda za nějakých 35 mega euro, či kolik to bylo, tak Veron přestoupí za pakatel k United, nebo co?

Reagovat
minoLFC

ja som o predošlom destiletí nič nevravel, a to, že to robili aj iní není ospravedlnenie, preto to tak teraz vyzerá ako vyzerá, na vlnu City sa teraz chytia další a další a ten futbal pôjde do ...(a niektoré kluby sa z toho už nepsamätajú - viac Leeds)

Reagovat
Tomanatura

Proč? United i v dobách, kdy za 2 roky koupil Ferdinanda, Nistelroye a Verona vydělal, nezadlužoval se, což se třeba o Realu madrid nebo Laziu říct nedá. navíc prodal Stama za 20 do Milána. Jako když chceš být znovu konkurenceschopný, tak prostě obětovat peníze musíš, navíc s tím nepřišel Manchester, přišly s tím ostatní týmy, kteřé ničily trh. To přece nemůžeš myslet vážně. Vezmi si Barcelonu, jak na tom tehdy byla. V úplné žumpě, jelikož neinvestovala. Jako promiň, ale když si nějaký tým koupí Figa, Zidana atp a potom si dovalí nějaká Čukotka, která v roce 2003 vydala 150 mega na přestupy, tak se divíš United? Fanoušek Liverpoolu by měl vědět, co to je investovat peníze. I když pravda, ty si na to asi těžko vzpomeneš, když Vámi investované peníze se skoro nikdy nevyplatily, takže není na co vzpomínat.

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

ManU to rozputal spolu s realom a talianskými klubmi, na jeho triko ide situácia v Anglicku. Áno LFC malo plno prestupov-omylov, ale neprispelo k nadhontovaniu cien hráčov, väčší nákup malo až v 2004-Cisse-14 mil.(čo bolo omnoho viac čo za jedenho hráča minulý dovtedy) oproti Ferdinadovi a iným nákupom to bolo nič...tento presup prekonal až za pár rokov Torres - LFC nemal inú možnosť pri trhu, ktorý sa vytvoril vďaka ManU a neskôr Cheslea, ale v tej dobe to už žiaden rekord nebol, skôr bežna čiastka

Reagovat
vladis271

ale vysvetľuj im to. Oni sa snažia svoju vinu bagatelizovať. Pretože tá južanská žumpa, čo je v PL teraz ide na ich vrub. A áno, som zaujatý

Reagovat
Tomanatura

paráda, takže z toho, jak za United hrávali cizinci a jak skupoval všechny hvězdy světa jsme se dostali až po to, že za to může Real s Talianama Kolik vydal Liverpool nejvíc za posilu je mi u prdele, já jsem spokojený s tím, že jste se zase něčemu přiučili. Hlavní je to, že tituly z 90. let NEJSOU A NEMOHLY BÝT KOUPENY, jelikož tolik vydával kde kdo. Co je po roku 2000 už mně nezajímá, ta liga už byla plná francouzů, afričanů a všemožných ras, byznys ve světě se rozjel ve velkém a ano, i díky MU, ale ten největší boom v PL přišel až s příchodem Abramoviče.

Reagovat
vladis271

idiot, my sme vládli premierleague, keď to hlavné, čo rozhodovalo neboli peniaze, sponzory ani televízne práva. scums ( vy ) vládnete iba kvôli talentu fergieho a tomu ako ON začal s komercializáciou PL.

Reagovat
vladis271

*anglickej lige, nei PL

Reagovat
Tomanatura

O to tady tak šlo, no.

Reagovat
afc

Preco do toho tahas kluby z Talianska a Spanielska?Som myslel,ze sa bavis o PL.MU bol v Anglicku jediny,ktory nema problem davat za hracov 20 a 30mega.Len si zober, Keane britsky rekord,Yorke prisiel taktiez na tu dobu za velke prachy,Barthez najdrahsi golman v PL,Ferdinand za 30 dalsi britsky rekord.

Reagovat
afc

nemal problem..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na to Man Utd vydělal. Z těch prvních míst, peněz z pohárů a od sponzorů si mohl dovolit zaplatit za klíčové hráče takové částky. Kdežto milionářské City pravidelně končilo ve středu tabulky a najednou BUM a vydá stovky miliónů na posílení kádru. Ferguson kupoval hráče aby udržel United na špici a k tomu peníze prostě potřebuješ. Kostra týmu stála (a vlastně pořád svým způsobem stojí) na odchovancích, ale jenom s nima už se PL bohužel vyhrávat nedá. Co sem četl já, tak Liverpool a Man Utd vynaložily za posledních 20 let na přestupy skoro stejné peníze. Ferguson zalevno vybudoval excelentní tým a pak do něho sem tam dokoupil nějakou hvězdu. Zato Liverpool kupoval hromady nýmandů a sem tam hvězdu která jim to nevytrhla.

Reagovat
Tomanatura

Jaktože byl jediný? V 92 udělal rekord Blackburn s Shearerem, o rok později United s Keanem, tkerý stál o něco víc.

Ano, Yorke přišel za velké prachy, ale podíve se, za kolik v tom stejném roce šel Laudrup, Davies, Ferguson. Toto už vy něvidíte, vy vidíte rekord United, ale nevidíte, že ostatní kluby si taky jely svoje. Zdatně sekundovaly.

Reagovat
Tomanatura

A proč do toho strkám kluby z Evropy? Jelikož se United zařadil po bok Realu a podobných, dneska taky každý srovná, kolik vydává na přestupy barcelona, AC a třeba City. Jakmile se začali do PL tahat hráči z Evropy, tak už nešlo jen o Anglii, ten trh se otevřel a už to nemůžeš brát pouze jako Británii a už nemůžeš porovnávat přestupy jen anglických mužstev, jelikož se mezi nimi začaly otevírat nůžky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde spíš o srovnání tehdejšího MU a dnešního třeba City nebo Chelsea...Manchester nikdy třeba za dvě přestupový období nenakoupil 8 hvězdnejch hráčů za 100-200 mega jen díky tomu že by tým koupil nějakej extrémně bohatej cápek kterej neví co s penězma...

Reagovat
Tomanatura

O to vůbec nejde, tady jde o to, že ostatní týmy dělaly to stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře,ale z pohledu dnešních fans City nebo Čukotky to tak je...oni se cítěj snad ukřivdění když jejich týmy ostatní fanoušci nesnáší právě kvůli tomu, že se na čelo dostaly jen díky obrovskejm sumám utracenejm za posily. Taky kdo jinej mohl přijít s tím mýtem, že United se pár let zpátky chovali stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea byla mezi "na špici" ještě před příchodem Abry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ? Faktům?

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát v eře před abramovičem vyhrála titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o titulech?

Reagovat
smazaný uživatel

a co výkony týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si prohlédni tabulku PL před příchodem Abry...Nejspíš jsi to do této doby neučinil

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný šestý místa

Reagovat
smazaný uživatel

Od roku '96 do Abrova příchodu tři 6. místa, dvě 4. místa, jednou pátí a jednou třetí. Tak si toho vysmatého smajlíka strč víš kam...

Reagovat
smazaný uživatel

přímo pod tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Šaškuj si dál, děláš čest vymaštěným mufanům

Reagovat
Swarley

ale žádnej titul by z toho rozhodně nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že přispěvatel nikde nepsal o titulu, jen o špici, navíc ManC žádný titul zatím nevybojoval (myslím v rámci EPL)

Reagovat
Swarley

však na špici se sem tam objevila, to víme...ale jen dodávám, že tituly by z toho nebyli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Visela nad bankrotem, z toho by vylezlo hodne trofeji

Reagovat
smazaný uživatel

Popírám někde, že visela nad bankrotem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim, jak si na tom se znalostma... Cukotce fandis az od prichodu Abrakadabry, nejlepsi golman sveta je pro tebe Cech, pritom tady verejne propagujes Naniho a Iniestu, clovek pak nevi, co si myslet

Reagovat
smazaný uživatel

o co ti jde?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
afc

Ferguson uz mal to muzstvo od 86 vybudovane,takze nemal ziaden dovod,aby minul 100m za jedno leto,narozdiel od Chelsea ci City,ktori ten kader potrebovali prebudovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A tim jsme se dostali k tomu, o co Tomanaturovi slo, a sice, ze MU nenicili trh tak, jako to pozdeji delali CFC a MCFC. Takze si mu to odsouhlasil a muzeme to slavnostne uzavrit

Reagovat
afc

a kto siri take reci,ze MU nicil trh? Ja iba tvrdim,ze Ferguson v 90 rokoch si mohol kupit koho chcel a na koho ukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to tam napsany, dokonce velkym pismem.

Reagovat
Tomanatura

Mohol, ale nekoupil. Navíc si ty peníze tak nějak vydělal sám koupemi Cantony, Solskjaera, petera atd...

Jak píše hrubas, mně šlo hlavně o to, jak toto období scouseři přirovnávají k dnešnímu City, či Chelsea před 7 lety. To je urážka největšího zrna, kterou strašně moc lidí sežralo.

Reagovat
afc

To,ze MU nicil trh to je fakt nezmysel a to potom to iste plati aj pre Liverpool,kedze uz to bola viackrat ta statistika,ze oba kluby za 20rokov minuli skoro rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

A spočítej si za kolik ho vybudoval, respektive kolik tam bylo odchovanců a nebo hráčů kteří přišli za hubičku. A pak stálo takový Liverpool a nebo Arsenal než dokázal vytvořit mužstvo srovnatelné kvality. Aji když k nákupům United přečteš ty rekordní částky, tak celkové peníze za celou dekádu budou plus mínus stejné u všech třech klubů. Ergo koupit tři hráče za 5 miliónů a nebo jednoho za 15 zatíží rozpočet klubu v podstatě stejně, ale už to nevypadá tak krásně nekomerčně.

Reagovat
afc

prepac,ale porovnavat nakupy Arsenalu a MU je dost mimo.Len si spocitaj hodnoty zakladnych zostav oboch kadrov a prides k velkemu rozdielu.Taky Wenger nikdy nedal za hraca viac ako 16m.To MU stal napr Anderson ci Carrick.Liverpool to je uz ina kapitola.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je zase jiná doba ve které ty částky hodně poskočily. Já sem teďka psal o 90. letech až do 2000. Ale když to vemeš takhle, tak proč ne. Klub se musí chovat ekonomicky, čili hodnota koupených hráčů musí odpovídat jeho možnostem. Nevím, nemám to spočítané, ale řekl bych, že když si vemeš příchody a odchody za posledních deset let a sečteš to, tak bude Man Utd v plusu. Respektive na drahé hráče se dá vydělat prodejem jiných. A to aji přesto, že tím že sem tam někoho vyštve, tak na tom dost tratí. Myslíš že má podobnou statistiku City? A nebo Chelsea, Liverpool? Arsenal možná jo, ale ze špičkových evropských týmů to má málokdo.

Reagovat
Counter

Je vidět, že to opravdu spočítané nemáš, protože za posledních deset let je statistika příchozích/odchozích hráčů Utd krásných - 164 208 000 £ (transfermarkt). Do plusu mají ale sakra daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem dost přestřelil. Ale rozpočítaně 16 v mínusu za rok není zas tak velká částka. Respektive co sem se teďka díval, tak není v plusu snad ani Arsenal.

Reagovat
Counter

Jojo, ale je to podstatně méně drastické, navíc na tam uvádějí cenu Reyese 30,8 mil. £, zatímco ta skutečná nedosáhla ani poloviny.

Reagovat
smazaný uživatel

United si to mohl dovolit protože nestavěl stadion a měl spoustu peněz za tituly a poháry. Ale aji tak mě to docela překvapilo. Hlavně utrácení takového Tottenhamu, Liverpoolu a Newcastlu.

Reagovat
Counter

To zní, jakoby Arsenal žádné tituly a poháry v té době neměl a utrácet si nemohl dovolit

Tottenham by nikoho překvapovat neměl, chce to kumšt dostat se do LM po patnácti sezonách v záporných hodnotách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl, ale já sem vždycky myslel, že všecky peníze šly na stadion. Kádr se měl posílit za peníze ze vstupného na Emirates a z prodeje bytů co vyrostou místo starého Highbury. Ze vstupného má Arsenal nejvyšší příjmy z PL, dokonca vyšší než Man Utd který má větší návštěvnost, ale realitní krize způsobila, že peníze z pozemků pod Higbury nepřitekly a spíš je to zátěž, čili zase žádné utrácení.

Reagovat
Counter

Všechny peníze nešly na stadion, Arsenal na tom není ekonomicky tak, že by ho stavba samotná zruinovala a nezvládal pak splácet půjčku včas. Naopak s tím není žádný problém, dluh se za poslední dva roky snížil neskutečně a v podstatě už se jen čeká, až přijdou na řadu další termíny splátky, peněz je dost.

S byty na Highbury byl problém zpočátku, nakonec se je ale zpeněžit podařilo.

Reagovat
niflheim

Rio byl ale skvělý kup.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokúsim sa do toho prispieť troška môj názor. Najprv, kto to za akým účelom šíri a aká je "jeho" pravda. Keby si fandil chelsea, alebo city a každý Ti Tvoje "fandenie" oplieskaval o hlavu s nakupovaním hráčov, tiež by si rád prijal za svoju, podľa Teba, lož o MU.

Čo sa týka fandov lfc, tam je to ešte zložitejšie. Mnoho z nich kritizuje to, čo sa nepodarilo zrealizovať v Liverpoole. Alebo inak povedané, kritizovanie je ukazovanie na veci, ktoré by som spravil sám, keby som to vedel :) .

Toľko tak troška na úvod, ktorý mal predostrieť, že veci sa majú tak troška zložitejšie.

K MU.

Podľa mna Tvoj rebríček absolutne nič nedokazuje, pretože to podstatné v nom nie je.

Začiatkom 90tych rokov, vlastne v období kedy sa aj zmenil názov sútaže, prichádzalo postupne k obrovskej zmene v spravaní klubov. V ich spravovaní, financovaní, a hlavne v ich úlohách.

A na ostrovoch to ako prví pochopili v MU. Chopili sa príležitostí a ako prví sa začali správať "trhovo" Hovorí sa, že futbal už nie je futbal ale biznis. Ten prerod z futbalového klubu na firmu nastal postupne v každom klube väčšej úrovni. A na ostrovoch tento prerod ako prví dokázali MU.

...

Ale znamená to, že MU kvoli tomu zničil britskú PL? To si zase nemyslím. Nie je jedno, kto to spravil ako prvý? Každý kto tento postup MU kritizuje, viac či menej zavidi, že sa to nepodarilo tomu "jeho" klubu.

Osobitnou kapitolou su snilkovia, ktorí to úprimne odmietajú apriori, a prajú si PL ako nejakú izolovanú horskú ligu. Tym verím, že trend ktory ako prvý nastolil v anglicku MU (a ktory bol NEODVRATNY!), sa im úprimne hnusí. A iste sú takí aj na ostrovoch. Ale tí dávno nefandia nejakým pseudoklubom z PL ale hornym a dolnym lehotam, a uzivaju si svoje ozaj futbalove zapasy. Je proste naivne chciet fandit LFC a chciet aby lfc vyhravalo sposobom akym vyhravalo pred desiatkami rokov. To nejde, bud fandim svetovym klubom a berem ten dnesny futbalovy svet aky je, alebo fandim niekomu v horskej lige.

...

Mu ako jedny z prvych na ostrovoch pochopili, ake su dolezite televizne prenosy, aky je dolezity merchandisign, vlastne promo, aka dolezita je expanzia do menej futbalovych krajin, kde je najvyssi potencial, lebo fanusikovia este nie su "rozparcelovani".

Vypichol si len prestupy, kde s Tvojim dokazom suhlasim. Na prestupovom poli sa MU nechovalo az tak ohromne inak, ako ine kluby. Castokrat MU riskoval a risk mu vysiel. Lfc nemalo gule nato, aby dalo za jedneho hraca 20mega. Radsej kupili 4roch neschopakov po 5mega veriac, ze jeden sa osvedci. Ukazalo sa, že to nebola správna cesta.

Pointa toho, čo MU robilo a nerobilo je vsak troška komplexnejšia.

Vezmi si uz terajšiu dobu a vítazstvo lcf v LM, a to sposobom takym, aky hadam ani nemá obdoby. Co z toho lcf vytazilo? Absolutne nič.

...

Jednym slovom marketing. MU "objavilo" pre PL marketing a novu filozofiu riadenia futbalového klubu. V tom boli prví a najuspesnejsi. Tym ostatnym bud utiekol vlak uplne a spamatali sa neskoro, alebo v tychto novych vodach proste nedokazali plavat vzali to hlavou proti muru a dopadli seredne (vid leeds)

Reagovat
Tomanatura

Já jsem se tu právě o vstupu United k byznysu bavil už předtím, no odpovědí mi byly vysoké částky hráčů a cizinci. Tímto jsem to chtěl popřít. Že United jako první vyjel do Asie, že jako první v Anglii tuším vstoupil na burzu (to si nejsem jistý), jsou mi známé fakty, nebylo třeba je vypisovat znovu, když už byly vyřčeny.

Myslím, že na toto téma by měli mít fanoušci všech klubů v Anglii názor stejný, já taky nemám problém přiznat si tituly Liverpoolu a už vůbec bych o nich nechtěl pochybovat. Mně nevadí že scouseři (nevím jak v Anglii, ale tady v těch naších dvou prdelích určitě) si hledají záminky, aby mohli jakkoliv povýšit své LFC nad United, ale ne zneuctívání naší nejúspěšnější éry. A taky mi vadí, že si potom fanoušci Chelsea a City zvyhají ego tím, že oni nejsou nijak špatní, jelikož v United v 90. taky skupoval co mohl.

Jinak se mi hodně líbí ten tvůj názor na vstup United k byznysu, myslím, že by měl jít přikladem pro ostatní scousery. Z reakcí na mě třeba můžeš vidět, že se přes to ani zdejší jedinci nemůžou přenést a nenávidí celý svět...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak som nieco opakoval, co uz bolo povedané pod inými člankami, tak sa ospravedlnujem. Čítal som len tento.

Zas ma však neber ako veľkého obhajcu MU :). Dal som Ti zapravdu s tými prestupmi, s tým skutočne nemám problém, pretože už skoro všetky mýty o prestupoch padli. Iste vieš, že boli doby, kde sa tunajší scouseri hrdili, že lfc nedalo ani desatinu na prestupy ako MU. Až to raz niekto zrátal a....

Starý pán Fergie mal proste vždy čuch na super kaufy, a tam kde sa iní báli, on neváhal súperiť s AC Milan, Real..atd...Ale v sume neutrácal viac ako ostatní. Len bol viac na očiach.

Toto však nemení nič natom, že tú filozoviu "futbal ako biznis" rozprúdili ako prví v MU. Takže toto maslo "máte" na hlave, aj podľa mna. V tomto sa moc nelíšim od nazoru iných fandov lfc. A osobne by som tiež radšej prijal časy, kedy šlo vo futbale v prvom rade o futbal. No ale doba je aka je, a pre mňa to je hlavné, že keby s tym neprišlo MU, príde s tym niekto iný, takže je to proste jedno. Nebudem to apriori odsudzovať, pretože hovorim, toto odczudovanie verim len ortodoxným, ktorí zanevreli na PL ako takú. Nejde vinit len MU a nedívať sa na ostatné kluby. Každý tak chcel fungovať, lebo to prinášalo úspechy a prachy. Kto by nechcel pre klub len to "najlepšie"? Akurát niekomu to šlo lepšie, niekomu horšie a niekto to totalne prespal.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem teď nějaké zápasy z první sezony PL a mám pocit, že za MU hráli ze začátku jenom dva cizinci (nepočítám cizi hráče, kteří ale pocházeli z ostrovů) - Schmeichel a Kanchelskis... Během první sezony poté přivedl Ferguson do týmu ještě Cantonu, který rok před tím dovedl Leeds k poslednímu titulu v jejich historii..

Jinak opravdu dobrá práce, dal sis záležet

Reagovat
niflheim

Hergot Blackpool - Man UTD odloženo

Jinak člověk ani neví, na co se dneska dívat. Buď Arsenal nebo Chelski.

Reagovat
mithro

njn, tiez sa tesim cely tyzden ze si mrknem futbal a nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Blues už konečně dočkají

Reagovat
niflheim

Everton bez Artety...no ale tipuju remízu

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale hrajou doma takže prostě musí...

Reagovat
mithro

Tim dnes aspon dva goly a Everton min remizku

Reagovat
C0br

Reagovat
Kovi81

dneska uz musi

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím si, ale není to kde jaká jistota

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan 1 Stoke

Birmingham1 3 Totenham

Man .Citi 2 0 Bolton

Chelsea1 0 Everton

Blackburn 0 0 Wolves

Arsenal 3 0 Fulham

W.Berom1 1 Newkastle

Sunderland3 1W.Ham

LIverpool2 1 A.Villa

Reagovat
smazaný uživatel

OPRAVA- Wigan1 1 Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

dnes doufám čukotka remizuje

Reagovat
C-M@ster

Chelsea rupne 1:2

Drogba - Cahill, Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
mithro

Tim

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal remíza a Everton remíza a Man Utd udrží první místo se zápasem k dobru. Mimochodem je to pěkně na nic mět v nabitém prosincu zápas k dobru. Ten se dohraje tak někdy v únoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hracem mesice listopadu je Elmander, manazerem mesice Coyle

Reagovat
Bayern +

tak aby to potvrdily i dnes, že jo ?

Podle mě jim to dnes ale nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se přesunem do top 4!

Reagovat
Usty

Dnes to vidím na 2-1 (Essien, Drogba - Cahill) ..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Bolton 3 body!Poslední dvě sezony vám držím tak pome!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

O něco rušnější byl včerejší trénink Manchesteru City, do vzájemné rozmíšky se dostali Mario Balotelli a Jérome Boateng. Německý reprezentant prý svého italského kolegu chytl pod krkem, než vše uťali ostatní spoluhráči.

to to trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by mě nepřekvapila pátá remíza v řadě s Evertonem doma, ale oni jsou taky špatný, tak aspoň o gól vydřít ty tři body.

Reagovat
terry

Škoda, že to je zrovna Everton, ale dneska jim nesmíme dát čuchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by se konečně mohl probudit Drogba.

Reagovat
terry

Nejen on.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stane s fantou když se nejakej match odloží. Mám 3 hráče z Manutd a 1 z Blackpoolu. Tak mě to zajímá

Reagovat
Chazy

To by sis snad moh sám odvodit, ne.

Reagovat
kiwwi

tvoje rady su na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to ale fakt neni tak tezky

Reagovat
kiwwi

podla mna to vobec nie je jasne...kludne by sa tie body mohli spatne pripocitat k tomuto tyzdnu

Reagovat
Chazy

Co?

Reagovat
kiwwi

comu nerozumies

Reagovat
Chazy

Co je na tom nejasné, jaký body by se ti mohly proboha připočítat. Hráč neodehrál minutu = nahradí ho automaticky hráč zvolenej jako střídající. A je už irelevantní, jestli byl zraněnej, nedostal se do hry, zranil se při ranní rozcvičce v posteli a nebo se zápas odložil. Není na tom nic nejasný, proto je ten dotaz naprosto nesmyslnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Lita

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Mrkneš na čtyřhru?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkam. Allez France!

Reagovat
Chazy

Teď to byla výborná výměna.

Reagovat
Chazy

škoda, že nehraje Djokovic.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz bych se nedival

Reagovat
Chazy

Tak rychle by díky němu Francie zas asi nevyhrála

Reagovat
Chazy

"Koncerty a jiná sportovní klání".. miluju komentář Čt. Čekám zas něco jako "šťastné parametry"..

Reagovat
kiwwi

a preto v tomto bol minuly rok celkom chaos...nevidim nic zle na tom aby sa tie body z neskor dohrateho zapasu spatne pripocitali k tomuto tyzdnu...nejdem sa hadat co je lepsie a co horsie, pointa je ze by to tak mohlo byt a preto to nie je jasne a preto je ta otazka uplne normalna... a ticho uz

Reagovat
Chazy

Žádnej chaos v tom nebyl. Body se počítaj za každej týden jednotlivě = máš body za hráče, co nastoupili. Bude hrát 5 zápasů, máš body za jeho 5 zápasů, hrál 0 zápasů, máš body za 0 zápasů. Když je v týdnu vložený kolo, tak je uzávěrka sestavy někdy v pondělí nebo úterý ráno, když je dohrávanej zápas, tak žádná další uzávěrka sestavy ze začátku týdne není, což logicky znamená, že se ty body počítaj k poslednímu kolu.

Reagovat
kiwwi

preco mi to vysvetlujes ked tomu rozumiem, ja hovorim o dalsej moznej alternative ako by to mohlo byt

Reagovat
Chazy

Protože zdůrazňuju, že v tom nebyl a není chaos, je vyloučený, že by se špatně připisovaly nějaký body, protože to nedává smysl vzhledem k systému FF .. Takže jen obhajuju, že je hloupý se na to ptát a mohlo mu dojít, jak to bude fungovat

Reagovat
Counter

spatne podle mě znamená zpětně.

Reagovat
Chazy

To je fuk

Reagovat
kiwwi

hehe to ma nenapadlo ze to v cestine bez diakritiky moze byt špatne

Reagovat
Chazy

Vem si dvě poučení, piš diakritikou a nezačínej stupidní vlákna

Reagovat
kiwwi

no este na mna to zval

Reagovat
Chazy

Tak cílem snad je, aby se člověk dokázal sám zamyslet a nemusel se kvůli všemu ptát jak blbej. Co čeká? Že dostane za každýho absentujícího hráče náhradní body podle toho, jaký číslo má na dresu, nebo se vypočítá jeho průměrnej počet bodů a tolik obdrží? Nesmyslnej dotaz.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, ale mě se nikdo nezranil, to není jak normalní zápas že se někdo zraní ale hraje se dál, ten zápas se prostě nevyškrtne. Jednou se bude muset odehrát. Není to vůbec jasný. Kdyby bylo tak se asi neptám proboha. Ale ty přece všem musíš ukázat jací jsou lidi idioti a jakej ty jsi vševěda. Příšte přemýšlej jakým způsobem podáš někomu odpověd.

Reagovat
Chazy

Ja rozhodně nepoukazoval na to, že jsi idiot

Reagovat
Chazy

Kdyby se neobjevil kiwwi, kterej mi furt leze za zadkem a něco ode mě z nudy komentuje, tak na mojí odpověď zareaguješ svojí myšlenkou, jak by to mohlo bejt, já ti to bud potvrdím a nebo vysvětlím jak to bude a je klid ..

Reagovat
smazaný uživatel

ok. Hraju fantu prvním rokem takže s tím nemám zkušenosti.

Reagovat
Chazy

Stejně je to nůda

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už celkem jo, to je pravda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

vcera sa to riesilo, budes mat za nich 0 bodov, trebalo ich stiahnut a nasadit tam lavicku...mas citat EF castejsie

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska konečně Arsenal nějaký klidnější zápas doma....rychlý gól a výhra aspoň 4-0 anebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend

Reagovat
mithro

pekny gol

Reagovat
Liveral

Pete?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, vypadne mi net na 5 minut a přijdu o oba goly Swans

Reagovat
smazaný uživatel

HM, tak sestavu jsem trefil, teda az na Micaha, misto kteryho bude prece jen hrat Zaba

Takze: Hart, Zaba, Toure, Kompany, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Mario, Tevez..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky LB by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

heh, Kolarov

Reagovat
smazaný uživatel

L: Given, Lescott, Richards, Vieira, Milner, Johnson, Jo

Bolton:

Z: Jaaskelainen, Ricketts, Knight, Cahill, Robinson, Lee, M.Davies, Muamba, Petrov, K.Davies, Elmander

L: Bogdan, Steinsson, Taylor, Klasnic, Moreno, Blake, Cohen

Reagovat
Chazy

Nechápu, proč Mancini dává do hlavy Balotelimu pocit, že si může dovolit cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to ja taky ne..

Reagovat
Side

Arsenal: Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Rosicky (c), Nasri, Wilshere, Arshavin, Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové ARSENAL je stejně nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký zápas si pozriem?

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff - Preston

Reagovat
smazaný uživatel

Fergieho posledni

Reagovat
smazaný uživatel

Mam handicap na Bluebirds, po tech prohrach se ocekava vyssi vitezstvi..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tak 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už tu dává každej ty sestavy, tak:

Howard - Neville, Jagielka, Distin, Baines - Coleman, Rodwell, Fellaini, Pienaar - Cahill - Saha

Musíme je porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Na lávce: Mucha, Heitinga, Osman, Bilya, Anichebe, Beckford, Yakubu

Minimálně v útoku jsem čekal změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou?

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu nebo i ten Beckford, kterej nakonec vyrovnal. Sahovo poslední výkony stojí za vyližprdel

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford? Nestras

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky nesnáším

Reagovat
vladis271

Závidím vám, že aj keď dosť neskoro, ale nakoniec sa Moyes mrozhodol dať Colemana na krídlo. U nás aj keby vypadli všetky krídla v kádri až po kategóriu U16, aj tak Johnsona na krídlo Roy nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Seamus pry mnohem radsi hrava na RB

Reagovat
Liveral

škoda že dneska hraje Arsenal ve stejnou dobu... Docela rád bych se podíval, jak bude fungovat tenhle "novej" střed zálohy...

Reagovat
Chazy

Al Habsi, Gohouri, Alcaraz, Steven Caldwell, Figueroa, N'Zogbia, Watson, Diame, Thomas, Cleverley, Boselli

Watsoon

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Beattie dneska jede. Parádní gol

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal do toho!!!!!!!

Reagovat
terry

Malouda zase v záloze, jinak dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, sestava, která by měla určitě vyhrát.

Reagovat
Usty

Come On You Chels

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Usty

Ale to ses splet, Bolton hraje se City

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

faux pas.......omlouvám se

Chels

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Pojďme , ARSENAL

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

rusák na křídle,snad jim dáme do půlky 2

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger mě vyslyšel!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin

Reagovat
Amos

Andreyi

Reagovat
Amos

goooool

Reagovat
Counter

Nasriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
SunFells

On je prostě brilantní!

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, že som napísal to isté, nečítal som to

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Arshavin NASRI krásně je vykoupal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Nádhernýýý gooool!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri je proste brilantný, v tejto sezone absolutely unstoppable!

Reagovat
Amos

Henry zase na stadionu , ten nás prostě miluje

Reagovat
herbage

Samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Reagovat
SunFells

Titi si přišel spravit chuť z posledního dojmu

Reagovat
smazaný uživatel

S kým je to tam Ttit?

Reagovat
Amos

Taky by mě zajímalo

Reagovat
Amos

Chamakhu co děláš,střílej! střílej !

Reagovat
Counter

Chamakh on si to prostě nezpracuje dopředu nikdy

Reagovat
herbage

Nevím jak vám, ale mně se Arsenal bez Fabregase líbí víc, než s ním

Reagovat
herbage

měl být nový příspěvek

Reagovat
SunFells

No v této sezóně rozhodně.

Reagovat
Amos

Cesc je brzda , to víme všichni , ale zároveň naše největší hvězda a pokud má formu,tak se mi líbí více Arsenal s ním , jenže teď jí nemá ,takže je to jasné

Reagovat
Counter

Řekl bych, že to bude tím, že Cesc dosud neměl šanci dostat se do formy.

Reagovat
herbage

To je fakt. Já to nemyslel tak, že by měl leštit lávku nebo měl odejít, ale že bez něj se mi ta hra momentálně zamlouvá více

Reagovat
Counter

Chybí tomu Cesc

Reagovat
herbage

neser

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť, spomeň si minulý rok napr. na Aston Villu, tam sa ti prvých 50 minút tiež páčilo viac ako ten úsek, ked prišiel a odiišel?

Reagovat
herbage

Chamakh si ve vápně zpracovává míč zásadně tak, aby stál zády k bráně

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BASSOOOOOOOOOOOOOOOONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že ked už Alex má čierne vlasy a je znova celý čierny, tak bude robiž iba tú svoju čiernu robotu

Reagovat
smazaný uživatel

robiť, nie robiž

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Možná dneska měl dostat šanci od začátku Bendtner.

Reagovat
herbage

ani náhodou

Reagovat
Counter

Fulham nevyhrál venku od prvního zápasu sezony. Loňské sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to s dopredu vypadnutým Portsmouthom

Reagovat
smazaný uživatel

chamakh nema v zaklade co robit, je to neskutocna brzda nasho fluida

Reagovat
smazaný uživatel

Mám podobný názor, ale zatiaľ dáva goly a má super štatstiky, ale pozíciu Robina by nemal ohrozovať.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, len mi to pripada, ze i tak zazdil ovela ovela viac ako dal...do nehostinnych vonkajsich zapasov ako plan b je v poho, ale taky bendtner je podla mna herne o triedu kvalitnejsi, na sancu cakal dlhe roky a nehra len preto, lebo sa podpisal nie uplne potrebny šamko

Reagovat
Amos

Eboue to oblečení

Reagovat
SunFells

Eboué?

Reagovat
herbage

Eboué

Reagovat
terry

Phil Neville

Reagovat
Amos

Ten Nasri je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem to chtěl napsat

Reagovat
cubinho

Nasri je neskutečný

Reagovat
cubinho

Zato Šamach je marný

Reagovat
REPLIKATOR

Chamakh

Reagovat
Mimalu

مروان الشماخ‎

Reagovat
SunFells

To nebyl offside, začínají tam být díry.

Reagovat
Side

Už to mělo být 4:0

Reagovat
herbage

Sami je nezastavitelný

Reagovat
Counter

To je zas spálených šancí Dejte tam už druhého!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt, ten Fulham je uplně marný...aspoň si vylepšíme skóre...snad

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

No, nejhorší je, když vedem doma o pauze 2:0

Reagovat
Usty

1-1 Kamara..

Reagovat
Godwinson

Je taam.

Reagovat
Counter

a už je to 1:1

Reagovat
Usty

vidím assist Clint Jak ?

Reagovat
Amos

Idioti fakt , takhle to podělat v obraně ....

Reagovat
Side

Bože, to není možný

Reagovat
herbage

Ouu

Reagovat
Chazy

Steven Caldwell by už mohl vypadnout konečně

Reagovat
$dolar$

FULHAAAAAAAAAAAAAAAM !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Koscielny je hroznej tragéd, proč ho tam pořád dává

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa...

Reagovat
supervizor

Je, kdykoli nastoupí něco podrbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme sa o Koscielnom, Clichy tu bol preberaný vyššie.

Reagovat
herbage

Zlomený nos?

Reagovat
Amos

asi ..

Reagovat
smazaný uživatel

Matty

Reagovat
soukup

Reagovat
Counter

Tady už mají lidi pomalu větší starost o Arsenal než o své vlastní oblíbené týmy... Vtipné

Reagovat
herbage

lidi ne, spíš opi

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbený tým tohle kolo nehraje, tak proč se nepodívat na konkurenci?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mě to baví, jen škoda těch nepřesnejch přihrávek a JT břevna. Mimochodem, Terry hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je, že mu to udělal Squillaci

Reagovat
herbage

Kamara

Reagovat
smazaný uživatel

Urobte miesto najväčšiemu černochovi medzi sympaťákmi a najväčšiemu sympaťákovi medzi černochmi, Johanovi Djourouovi

Reagovat
smazaný uživatel

dvojmetrovy nigga, ktory sa masti mangovym kremom na plet

Reagovat
SunFells

Kamara začíná umírat v 34. minutě?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle je penalta, jo?

Reagovat
Usty

si děláš prdel, jasný bránění ve hře..

Reagovat
kiwwi

ach boze, tej chelsea furt niekto daruje taku picovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Furt? A nebreč.

Reagovat
mithro

njn, snad ich to nenakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí 1:0.

Reagovat
mithro

ja som myslel tak celkovo nie dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme čeká nás krutej los, ale věřím nám.

Reagovat
Chazy

Wow Cleverley, jen ať zůstane do konce roku, třeba ho MU Wiganu nechá a přestanu na něj nadávat

Reagovat
mithro

ale ale, pekny gol?

Reagovat
kiwwi

je to dost pravdepodobne...dal nejaky pekny banan?

Reagovat
Chazy

Ne to ne, tečovanej gól. Ale o to nejde, hraje dobře, táhne to. Jako kdyby vedle Watsona šíleně vyrost. Evidentně jim to spolu jde.

Reagovat
kiwwi

ja mam dobry odhad na hracov

Reagovat
Chazy

To zcela určitě ne

Reagovat
kiwwi

tomu ver ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si naňho nadával...

Reagovat
Chazy

A naprosto poprávu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

První dobrej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

I tak ziram

Reagovat
Chazy

Tak já prostě čekal, až konečně něco ukáže, dneska ukazuje.

Ale ten Caldwell, jednou ustupoval před útočníkem a upad při tom..... pak mi přenos znechuceně spadnul, teď zase, tak snad uvidím něco z druhýho

Reagovat
soukup

jak hrajeme my?

Reagovat
Chazy

Stoke je nevýrazná součást nezajímavýho zápasu, kterej by mohl bejt 0-0 ..

Reagovat
Chazy

Davis Cup Doufám, že koukáš

Reagovat
Counter

strašná fraška

Reagovat
Chazy

Strašná? Já se bavím

Reagovat
Counter

Tak já se těšil na hezké výměny, ať si o přestávce zvednu náladu, a Srbové uprostřed hry začnou skandovat. Jim asi nedochází, že to není tržiště a že díky tomu můžou domácí přijít o body, neskutečná tupost.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme Jen to skore je trgicky. Ale show v publiku skvela

Reagovat
C-M@ster

Co mel Howard jako delat?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool Drogba

Reagovat
Tomekcz

co to je vzdyt do nej Anelka skocil

Reagovat
smazaný uživatel

To umí Anelka chodit jenom rovně, nebo co?

Reagovat
terry

DROOGBAAA!

Snad ho tohle konečně probudí. Ale co se týče té penalty, rozhodčí to podle mě klidně pískat nemusel. Anelka si nejdřív kopne míč pryč a pak do něj naletí. Nevím, možná se to dalo posoudit i jako faul Anelky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, měl ho obejít zleva, ale tak hlavně, že Drogba proměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak tu desítku mohl fouknout. Vždyť Howard jen stál a Anelka do něj naběhl...to mu má jako uhnout a udělat mu volnou cestu k bráně?

Reagovat
C-M@ster

Tohle nebylo ani braneni ve hre, vzdyt Howard ani nemel moznost uhnout.

Kdyby to byl basketbal, tak to pochopim, ale ve fotbale se tohle nepiska.

Reagovat
smazaný uživatel

V basketbale by tohle bylo prorážení...nechápu, jak to mohl fouknout. Fakt teda je, že Neville, to posjal...ale tohle prostě pencle nebyla, ať se na mě nikdo nezlobí.

Reagovat
$dolar$

Presne tak, v basketu prorazeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudí šmejdi tu zase pláčou, ti kteřím rozhodčí nadržují už několik let.. viz simulace ronalda ve vápnech

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sparťana to zní doopravdy jako zdrcující kritika

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím na co narážíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě se nadržuje?

Reagovat
$dolar$

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

O tobě se tu píše jako o největším hlupákovi takže bych pro příště vyjádření někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaž to.

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi ty blbecku nejakej zapas v letosni sezone kdy se sparte nadrzovalo, ja si tedy na zadny nevzpominam

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba s Palermem? Pastore by mohl vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

tak Phil diky moc Anelka krasny naskok na brankara

Reagovat
kiwwi

raz Neville, raz Gerrard ...

Reagovat
mithro

o toho saska z Anfieldu to este pochopim ale Phil, taku blbost, to proste nechapem

Reagovat
vladis271

Po tom čo vám šampónik pred odchodom do Madridu vysimuloval 3 tituly by ste mali držať ohľadom simulácií hubu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Vám ten váš nevysimuloval vůbec nic a ještě ho máte za legendu:)))

Reagovat
smazaný uživatel

LM nic, uefa nic, FA cup nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten váš anglický chcel ešte aj odísť a budete ho mať na 100% za legendu. Fans mancs sú väčšinou pokrytci, česť výnimkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jistě, oni vlastně fanoušci ostatních týmů jsou úplně normální, jenom ti škaredí mancs ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh <-

van Persie ->

Reagovat
SunFells

CRAP!

Reagovat
herbage

Sagna

Reagovat
supervizor

Má snad Schwarzer terč na dresu?

Reagovat
smazaný uživatel

ten djorou tam pri tom sam. uniku na fabianskeho cumi na rozhodciho misto aby se snazil branit

Reagovat
smazaný uživatel

to zdedil po kolovi

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne, kašli na lojalitu a klubizmus a daj tam Gibbsa!

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, ta neschopnost dat gol je cim dal horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

..TO ej fakt extrem dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea za první půl

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne hele, stále tomu něco chybí, ale snaha tam je!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje druhou půl ještě lépe vždy .

Reagovat
smazaný uživatel

Everton absolutne vyyrovnany zatial cely zapas s Chelsea, jeden gol Everton da...

Reagovat
kiwwi

to dufam kedze mam podane oba timy daju gol

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jim foukne taky nějakou desítku. Za to co předvedl na druhý straně

Reagovat
Usty

Reagovat
spider_8

Toho Rodwela bych bral hned. Třeba místo Ramirese.

Reagovat
Liquid

takhlec by ty výsledky mohli skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds a Everton otočit, Wolves mě můžou políbit a klidně můžou rozhodčí pískat konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at to Eagles udrzi

Reagovat
Tomekcz

tyc kuaa

Reagovat
C-M@ster

Na to se da snad jen rict KURVA

Reagovat
mithro

uz som ho tam videl, taka smola

Reagovat
mithro

Ferreira tak Everton ak uz toto nevyuzijete

Reagovat
terry

Carlo si snad dělá srandu.

Reagovat
SunFells

Chamakh by měl jít dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chamakh je slabý jak 15x zalievaný čaj...

Reagovat
smazaný uživatel

my snad ani nevyhrajem

Reagovat
cubinho

Too byl tah...proč nešel dolů Šamach?

Reagovat
smazaný uživatel

Cahil je curak ....hnusnej ..zabit ho zmrda

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

Ban To by tu nebylo pul EF

Reagovat
smazaný uživatel

klid

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
terry

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

sakra..

Reagovat
Godwinson

Ferreira na place? To bude ještě srandy.

Reagovat
Liquid

Petře reklamuj tu tankistickou helmu

Reagovat
terry

Ten kluk má na hlavu strašnou smůlu.

Reagovat
C-M@ster

Podle me mu vypadla kontaktni cocka.

Reagovat
sintha

John Terry se zachoval výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool samiiiiiiiiir

Reagovat
cubinho

Ty vole!!!! Nasri!!!!

Reagovat
SunFells

KURVA JO!

Reagovat
Amos

NASRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutecny co si ten Samir dovoli

Reagovat
Tomekcz

odneste to ho.no a dejte mu ragbyovou helmu

Reagovat
terry

Běž do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo, ze tady zas vsichni vysiluji?

Reagovat
terry

Čech šel po kolmici do vápna na zem a Cahill ho ve skluzu při souboji s Terrym trefil kopačkou do hlavy, přesněji řečeno do oka, obočí. Nevypadalo to moc pěkně, ale je v pohodě.

Reagovat
spider_8

Ty vole asi ti tam jednu vyšlu

Reagovat
Usty

kryple vymrdanej

Reagovat
herbage

what the fuck. Nasriiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Lovec

Sam

Reagovat
Lovec

Jediný soušasný Kanonýr, jehož dribbling se dá srovnat s tím Hlebovým

Reagovat
vodka

Van Persie v ofsajdu

Reagovat
Side

NAAAAAAAAAAAAAASRIIIIIIIIIIII

Reagovat
SunFells

Už třetí zápas v řadě, co takhle zakončuje

Reagovat
Counter

geniááááááááááááááálníííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

To sou dneska střídání fakt..

Reagovat
spider_8

Carlo, Carlo z těch tvých střídání asi vyrostu

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

nasri is unbelievable

Reagovat
smazaný uživatel

vidím asistenci u van Persieho...jak to padlo??

Reagovat
smazaný uživatel

nasri si povodil klickami 2 obrance a brankare a z uhlu to poslal do brany

Reagovat
smazaný uživatel

díki;)

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin, kolmá asi 5m prihrávka na van Persieho, naznačil strelu, posunul Nasrimu, ten jedného oklamal pohybom, druhého zasekol, Schwarzera tiež a z nejakého 10 stupňového uhlu zakončil podobne ako proti Tottenhamu. So easy!

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
SunFells

A moh by už stáhnout toho Chamakha, on už 15 minut totálně nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

uz neni za koho

Reagovat
SunFells

A jo, zapomněl jsem na Laurenta v první půli

Reagovat
Chazy

To by bylo dost podezřelý

Reagovat
smazaný uživatel

nezvlada cely zapas

Reagovat
SunFells

Fyzicky, ne výkonnostně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak do 60 minuty behal, odvtedy uz ani to

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat
smazaný uživatel

samirovi preplo v hlave

Reagovat
SunFells

No vida ...Chamakh nemá nikoho v druhé vlně a dovolí si dokonce i vystřelit, to je recept

Reagovat
Chazy

Hehe, Boro, to je tragédie. Do League One s nima.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna Marlon, druhy gol v rade

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner

Reagovat
Counter

A zákonitě se musí Samir zranit

Reagovat
smazaný uživatel

to je len prirodzena reakcia pozemskeho tela na mimozemsku genialitu

Reagovat
Godwinson

Koukám, Nasri jede, pěkný ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, letos je skvělej. A ještě nedávno tu bylo pár lidí, kteří ho považovali za přeceňovanýho.

Reagovat
terry

Kalou už mohl dneska v gólovce zakončovat, jenže ne, on to musí vždycky zkazit nějakou kličkou nebo čím..

Reagovat
Tomekcz

co to je Kalou metr v ofsajdu

Reagovat
mithro

toto sa predsa chelsea nepiska, vid Drogba minuly rok na OT

Reagovat
REPLIKATOR

Z toho budete žít ještě 5 let

Reagovat
Usty

chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff

Reagovat
vodka

Gera se zastřeluje málem překopl Emirates....

Reagovat
smazaný uživatel

on mieril na branku v craven cottage

Reagovat
Side

Beckford

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tomekcz

YYESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS betonari neudrzeli

Reagovat
mithro

Everton zasluzeny gol, snad to uz nepustia

Reagovat
smazaný uživatel

Scum Beckford (odchovanec Chelsea) dal doma gól. Krása...

Reagovat
mithro

to som si mohol mysliet ze taky ksicht mohli odchovat len modraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Banes Cahill Beckford

Reagovat
terry

Ferreiro, běž do hajzlu, líp to říct neumim.

Ale za tohle si můžeme sami. Nejsme schopni tam dovést druhej gól a pak takhle bráníme. Jsme si říkal, že nebudu psát vítěznej report, abych to nezakřikl a přesně v momentě, kdy jsem napsal asi první tři slova, tak ho tam fouknul.

Reagovat
Godwinson

Zase Ferreirův? Neuvěřitelný.

Reagovat
terry

Úplně ne, ale Baines kolem něj prošel jak kolem kuželu.

Reagovat
vitasrp

Aha, zase všechno svedeme na obětního beránka, to je fakt vynikající.. Základní problém byl v tom, že naše záloha vůbec nechala Bainese rozeběhnout, není přece možný, aby tak lehce pláchl dvojce Essien - Mikel.. Nejhorší je, že on ani nemusel podstoupit žádnej souboj, prostě mezi nima proběhl.. To, že pak v plné rychlosti dokáže přejít přes stojícího beka, nepovažuji za nějakou obrovskou minelu.. A toho hlavičkujícího Beckforda měl hlídat spíš Mikel, ten byl blíž..

Jinak Ferreira letos odehrál jenom jedno utkání naprosto tragicky - samozřejmě hodnoceno na jeho poměry, a to byl zápas se Sunderlandem.. Ve všech ostatních zahrál to, co se od něj očekává a rozhodně toho nepodělal více jak ostatní hráči.. Jasně, že na základ Chelsea nemá, ale jako třetí volba na RB podle mě odevzdává slušný výkony, ta jeho kritika mi přijde přehnaná..

Reagovat
sintha

No to už je moc. Everton nedostane dvě jasný rudky a nepískne se penalta. Štěstí nám nepřeje.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Vy byste chtěli ještě jednu? Ale to si musíte připlatit

Reagovat
sintha

První byla sporná, uznávám, ale Cahill měl dostat červenou za skluz Čechovi do obličeje. A nevim kdo sestřelil A. Colea na malym vápně samotnýho před brankářem, to měla být druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jediný gól co ste dali byl z penalty která byla sporná, druhý poločas vás Everton mele a dal jenom jeden gól, to mě nepřipadá jako smůla.

Reagovat
mithro

everton pokojne mohol vyhrat dnes aj o dva goly, chelsea mala stastie

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds a Everton krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

evertoooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Beckford ještě by mě mohl potěšil gólem Bolton

Reagovat
vodka

kua, škoda, Fabiansky

Reagovat
SunFells

Reagovat
terry

Co se dá dělat, Ramires je největší průser léta!

Reagovat
Side

Walcott je strašnej

Reagovat
vodka

zatím neudělal dobře nic...

Reagovat
SunFells

A přesto byl v útoku nejplatnější, protože byl nejaktivnější a ušetřil nějaké ty vteřiny.

Reagovat
terry

Until we score!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees pata ligova remiza na Chelsea v rade

Reagovat
smazaný uživatel

7 minut ty krávo Teďka ale nevím, jestli to Chelsea spíš neuškodí, než pomůže

Reagovat
terry

Čemu se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak často se nastavuje 7 minut? Mě to pořád připadá divné. A navíc mám pocit, že Chelsea z té porce času navíc moc šťastná není.

Reagovat
terry

Koukáš se na zápas?

Reagovat
Tomekcz

ruka, penalta

Reagovat
terry

Chceme ještě vůbec vyhrát?

Reagovat
Amos

joooooooooooo jsme prvnííííí NASRI

Reagovat
herbage

Uf, Arsenal opět utrpěl výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, Preston

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Co udělat, aby se vyhrávalo? Uzdravit Lamparda, Maloudu poslat zpátky na křídlo a do sklepa zavřít Ferreiru s Ramiresem!

Reagovat
smazaný uživatel

No ty na to určitě nepřídeš tak přestan co bys udělal a radši čum a čekej co bude .

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

Je vtipný, že vás ztráta jediného hráče tak pošle dolů

Reagovat
terry

Není to jen Lampard. Na začátku nechyběl, tým byl na vítězné vlně, dařilo se všechno, na co se sáhlo. Poslední zápasy už to je ale jen jedna velká křeč, nikdo nemá formu, aby mohl vzít míč, obejít dva hráče a zakončit, případně připravit gól. To je to jediný, co si od Lamparda slibuju.

Reagovat
Kovi81

ja porad nemam u carla takovou tu jistotu jako sem mel u mourinha, ze ten zapas vyhrajem... i kdyz sme byli loni v laufu, tak sem byl nervozni i ze zapasu s nejslabsim moznym souperem... to za mourinha nebylo... uvidime, kdy to prejde... doufam, ze to ale jeste bude carlo na nasi lavicce

Reagovat
terry

Za Mourinha ne, no. Tam jsem se bál, abychom aspoň remizovali, dokud nepřišel v 90. minutě gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Everton taková lůza a dají nám gola

Reagovat
SunFells

Doufám, že se vysmíváš tomu, co si sám napsal.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Everton ztratil 2 body si tam s nema jen hral

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Keogh diletanti Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on to dal Andy, tak to hned meni celou situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
herbage

Hledá se dolar, prý fandí teď Fulhamu

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Tuším, že Tottenhamu ...nebo že by po Londýnu tak rychle přebíhal?

Reagovat
herbage

On je takový dvouhodinový fanoušek kohokoliv, s kým zrovna hraje Arsenal Ale dneska si to neodpustím: DĚKUJEME TOFFIES

Reagovat
terry

Toffies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tofifes*

Reagovat
kiwwi

ja sa nesmejem, vcera som napisal to iste

Reagovat
Chazy

No mezi váma je rozdíl v tom, že herbage si ani nehraje na to, že PL rozumí

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

jak probíhal celý zápas? počítám, že Fulham se snažil tlačit dost dopředu, ale ve finální fázi byli opět totálně neschopní.... momentálně s útočníkama typu Kamara a Johnson můžou hrát tak akorát na brejky...

Reagovat
Counter

Fulham byl po většinu času jen zalezlý na třiceti metrech a bezhlavě odkopával. Jediný pořádný tlak měli až na konci, do té doby hrozili jen ze standartek a několika brejků (Kamara šel na konci poločasu sám, naštěstí nedal).

Reagovat
vodka

tak už ani to... hmm, je na nich dost deka... navíc nemají jediného útočníka, kterým by dokázali změnit taktitku...

Reagovat
Counter

Však oni se zvednou, vrací se Johnson, Duff, snad brzo i Moussa... I dneska mohli urvat body, Etuhu s Kamarou na to šance měli.

Reagovat
herbage

Předpokládáš špatně. Fulham nechtěl hrát celej zápas, jen byly zalezlý a jejich taktikou bylo něco ukopat ze stanadardek nebo z nákopů, popř dát gól z breaku nákopem za obranu, z čehož taky padl jejich jeidný gól. Jenže po odchodu Rosického a Jacka přestal Arsenal úplně hrát a přistoupil na taktiku Fulhami nakopávaných míčů. Ztratili jsme převahu na hřišti a čekali, co Fulham dopředu předevede. Ještě štěstí, že jsou to takový dřeváci

Reagovat
vodka

tak jejich 2 útočníci, kteří momentálně za něco stojí jsou zranění... s Kamarou, nebo Johnsonem se jinak než na brejky hrát nedá... přitom předchozí zápasy to zkoušeli právě i s n ním na hrotu dost tlačit dopředu, jenomže to je skoro nulová šanc ena prosazení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea se svojí 15 výhrou opět přiblížila k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

a ty sis svojím dalším komentářem upevnil pozici "blbec webu".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chechechelsea získala bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

WE ARE TOP OF THE LEAGUE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl Kalou dohrát celej zápas, to asi neví ani on sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza, ke konci jsem čekal, že to i otočíme. Bainesovo sólo? Klobouček Snad nás to odrazí k lepším zítřkům. EFC

Reagovat
terry

Bohužel, za druhou půlku je to zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbený seriál

Reagovat
smazaný uživatel

legen...wait for it.....

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Hehe, když se pokusim vzpomenout na ten seriál, tak on tam byl asi fakt to jediný jakžtakž zajímavý.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Chelsea, tak dneska měla určitě sestavu na to, aby Toffees v pohodě porazila (až teda na toho Maloudu).

Reagovat
terry

To si nám řekl novinku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, myslel jsem to tak, že by se to chtělo přestat vymlouvat na sestavu.

Reagovat
terry

Kdo se vymlouvá na sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

O kousek výše ty?

Reagovat
terry

Co přesně myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

"Co udělat, aby se vyhrávalo? Uzdravit Lamparda, Maloudu poslat zpátky na křídlo a do sklepa zavřít Ferreiru s Ramiresem!"

Prostě ta sestava, střídající hráči i přesto přese všechno měla Everton porazit. Tak jsem to myslel.

Reagovat
terry

Jo tak. Tak základ byl bez Ferreiry a Ramirese, to bylo v pohodě. I toho Maloudu v záloze chápu. A vyhrát se mělo, jenže já nechápu, jak jsme mohli ve druhý půli takhle odejít. Těm hráčům chybí jiskra, šťáva, vítěznej duch je pryč.

Reagovat
minoLFC

no videl som iba Spurs, ale myslím, že to bolo celkovo nudné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte prosimvas kdo je na1 místě??

Reagovat
kiwwi

na jedno kolo Arsenal

Reagovat
niflheim

Jen si to užijte, dokud můžete

Reagovat
smazaný uživatel

já vim ne

Reagovat
Kaze

Kdy se bude dohrávat MU? Příští týden ve všední den? Nebo na konci sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Acko pojede na Bloomfield a becko si da doma LM s Valencii.

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Sol Campbell zitra odehraje 500. ligovy zapas

Reagovat
tomasinho

To měl hrát už minule ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule to meli blbe spocitany, dival sem se a ma mit 500 az dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to momentálně vypadá se stoperama? Chci, aby ten neznaboh nastoupil po Vánocích na WHL, ještě aspoň jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tebou, tak si to nepreju, tou dobou uz bude rozehranej a nepusti ty vase utocny nemehla k mici

Jinak ti nedokazu rict, kdo bude hrat, az bude k dispozici Colo, Willi, Sol i Steven. Moje prani je Sol-Colo, ale Hughton je znamej tim, ze na moje rady nikdy neda

Reagovat
Chazy

Wigan boss Martinez happy with point in Stoke draw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton: I pick the team

Reagovat
Chazy

Martinez 'we Showed Character

Reagovat
Chazy

Martinez encouraged by positive play

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
tomasinho

A dneska Ninja Škrtel 100. zápas za LFC Doufám, že další jubileum nebude třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi jubileum bude 10. vlastni gol

Reagovat
tomasinho

Někdo Carru zastoupit musí no, když si do března nekopne.

Reagovat
13

pořád sympatičtější když tam jde naplno a třeba si i toho vlastňáka dá, než kdyby to vypustil..

Reagovat
mithro

zajtra az, nie?

Reagovat
tomasinho

Jo, samozřejmě.

Reagovat
kiwwi

Pokud Blackpool FC na svůj stadion do příští sezóny nenainstaluje podzemní vyhřívání trávníku, bude mu hrozit pokuta nebo až odečtení ligových bodů. K tomuto rozhodnutí se dospělo poté, co Seasiders kvůli sněhu museli odložit sobotní duel s Manchesterem United. (Sunday People)

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Jak já ho nesnášel když sem MU fandil

Reagovat
kiwwi

to tam vtedy hral? Lebo ja som ho neznasal uz ked hral za nas a ani som poriadne nevedel preco.

Reagovat
Chazy

Tak já ho hlavně ani nechtěl do MU, byl jsem rád, když šel do WHU. Chtěl jsem Mascherana. Volal jsem po Berbovi od jeho první sezony za Spurs .. Nikdy ne Teveze. Působil naprosto neuvěřitelně hloupě a jeden Rooney stačí. A to i herně.

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

ja som bol taky stastny ked Berba ostal a henten magor odisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na me tam pusobil celkem sympaticky, i kdyz jsem pred tim, nez prichazel tak nejak vedel co je zac..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uz cakam kedy vyjde na RoM clanok This Is How It Feels To Be City: Part XIV

Reagovat
mithro

on zjavne asi vie ze si to moze dovolit, lebo bez neho ten cirkus humberto mozu rozpustit a bojovat v pokojnom strede tabulky

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

správný kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Huttonovo oplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to bylo dobrý taky se mi líbilo, jak Gardner hrál tvrďáka, ale když na něj Palacios začal řvát, tak se otočil a utíkal pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa by mohl být zpátky už koncem ledna

Reagovat
kiwwi

tiez NASA?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě líp - The Sun

Reagovat
kiwwi

hh

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne to neuspechat, tesim se na zalohu Arfa-Tiote-Nolan-Gosling

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by bylo:

Jonas-Nolan-Tiote-Gosling-Arfa

To je zaloha, ktera ve forme ma s prehledem na LM

Reagovat
Rssa

Jeden z bratrů Jonášů, režisér, Tioté, herec, Animal Rescue Fund Arkansas (ARFA)....

opravdu světové

Reagovat
smazaný uživatel

Konec hrani na velkoklub, radsi vyhrat na Hawthorns

Reagovat
smazaný uživatel

mě stačí remíza ať přeskočíme Mackems

Reagovat
Chazy

Ani půl roku to netrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Delapova vesta pod dresem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas fotku? jsem se o tom jenom docet, ale fotka nejak nesla zobrazit a nenasel jsem ji jinde

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Neměl jsem do toho co zasahovat, je mi to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis, kde by slo sehnat lonskej dres Magpies? Mam totiz pocit, ze sis ho objednaval nedavno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V červnu Přivezla mi ho sestra z oficiálního shopu v Newcastlu. Na online shopu ale asi budou mít jenom letošní a pak nějaký starší třeba z před 20 let. Takže moc nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Maji lonskej v nabidce, ale vyprodanej

Reagovat
smazaný uživatel

Holt byl povedenej Teda nejdřív se mi nelíbil, ale pak i přes spojitost se sezonou v druhy lize ho ted mam nejradsi z poslednich sezon

Reagovat
smazaný uživatel

Mne doslo, jak byl peknej, az kdyz jsem videl tu letosni Pumu

Reagovat
smazaný uživatel

to taky no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten loňskej má pěkně řešenej znak a límec... letošní má zas pěkný štulpny.. chtěl jsem si je dokoupit, ale nějak nemam dost peněz na to vyhazovat za nějaký fusekle

Reagovat
smazaný uživatel

Fotku sem nenasel, ale pust si http://www.footytube.com/video/wigan-athletic-v-stoke-city-66696 a je to nekde 5:53

Reagovat
Counter

Mě hlavně dostal Thomasův miss Yakubu hadra

Reagovat
hefy

To jsem nevěřil svým očím. :(

Reagovat
Chazy

Horší bylo co předved Alcaraz u toho druhýho gólu :)

Reagovat
vodka

a ty zákroky golmanů to musel byt skvělý zápas...

Reagovat
Chazy

Sranda byla, že góly padaly jen z naprosto náhodnejch pokusů a tečí (krom toho Alcarazova) a z těch hezkejch akcí nebylo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic je hovno. Ale Robbo vcera mel nekolik super zakroku proti Wolves.

Reagovat
vodka

jj, postupně to sjížďám ty sestřihy.... robinson hlavně 9 bodů ve fantě jak vidím... stejně Phil Jones...

Reagovat
vodka

Wolves mají strašnou smůlu....

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz to vsechno zkoukl, Robertsovo zpracovani pro Emertona bylo skvely

Reagovat
vodka

konečně ho Allardyce nasazuje, už před koncem přestupového období (když dokonce bylo info, že ho propustí z klubu) sem se o něm s někým bavil, že pro herní styl Rovers je on jednoznačně nejlepší útočník, co tam mají. Jak se zdá, konečně to pochopil aj Big Sam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim to samo, Kalinic je slabej, tomu vychazela jen koncovka, Benjaniho nema cenu ani zminovat

Reagovat
vodka

a ta šaškárna Mame Dioufa s Pedersenem

Reagovat
niflheim

Na co se jen budu dneska dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, ze dnes hraje nejsympatictejsi tym PL proti WBA, tak je to celkem jasny

Reagovat
smazaný uživatel

ja budem pozerať jednoznačne na WHU <3

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlastni volba

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou. Vidět ty vidláky ztratit body doma s WHU by nemusel bejt špatnej odpolední program

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, jen si nedokazu dost dobre predstavit, jak fanousek Realu bude pristi rok sledovat Champ. Na druhou stranu, pokud Champ sledovat zacne, vtahne ho ta soutez tak, ze si bude vycitat, proc kdy vubec sledoval nejakou Primeru

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám rád obidve ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sledujes Championship?

Reagovat
smazaný uživatel

už dlhšiu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

A oblibeny tym?

Reagovat
smazaný uživatel

to je na mě? ... momentálně Blades samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to bylo na tebe? Ja letos taky jednoznacne fandim Blades, jsou mi sympaticti uz od jejich posledni ucasti v PL, Jagielkovi neslo nefandit Tehdy mel spadnout Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nebylo? Já moc nechápu systém reakcí tady na tom webu

Blades

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se to kvuli tobe nedozvim

Reagovat
Chazy

Ale prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Však víš, že je Champ zábavná jen na sledování výsledků, výkonů hráčů, postupů, sestupů, ale nikdy ne zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není vůbec pravda

Reagovat
Chazy

No, 80% zápasů champu co jsem viděl bylo fakt naprosto příšernejch a nefotbalovejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to platí pro fotbal celkově, že

Reagovat
Chazy

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo Ale zapasy obcas taky, i kdyz pokud nemas komu fandit, vetsinou se nudis. Ale kdyz tam mas oblibenej tym, uzivas si to uplne jinak, brzo poznas

Reagovat
Chazy

Podle mě bohužel ne, nějak se to zas zachrání a bude to furt dokolečka

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to spíš užívám proto, že tam nic moc sympatie a antipatie k jednotlivejm týmům nemám. V PL se furt nervuju, aby ten prohrál, ten vyhrál a ten remizoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle pohledu je to taky vyhoda, vetsina tymu ti je spis sympaticka, jen malokde mam nejakou averzi, snad jen Millwall, Boro, QPR.

Libi se mi diskuze v dny, kdy nehraje CFC, MUFC, AFC nebo nedejboze LFC, je tady takovy klid a sami rozumni lidi

Reagovat
smazaný uživatel

A zapomnel jsem na THFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady dělá neklid z yidos? Občas něco napíše nějakej dement, ale to je v poměru s výše zmiňovanýma furt vzácnost. No a jednou za uherák tady přijde Bruce, a to je tak všechno...

Reagovat
Chazy

S brucem je aspoň občas fajn diskuze, ale třeba Gareth je jeden z nejhloupějších pravidělně přispívajících diskutérů vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To mělo být o příspěvek níž, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Diskuze jsou tu dobrý vždycky, když tu sem :((

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť my jsme hráli včera a už vůbec ne proti WBA...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mate Beckforda, takze uz nejste prvni

Reagovat
smazaný uživatel

WBA - NUFC dává dnesk YES, to je paráda, konečně zas pořádnej stream

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.eavanoce.cz/invited_by/4710 hrejte o ceny s EA :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Manchesteru United zvažuje, že po skončení sezóny ukončí spolupráci s věčně zraněným záložníkem Owenem Hargreavesem. Pokud se tak stane, bude Hargreaves pro United znamenat celkovou ztrátu ve výši 34,5 milionů liber.

Reagovat
Chazy

Správnej krok, hlavně by měl on skončit s fotbalem.

Reagovat
vodka

z mojí strany je to sice dost sobecké, ale já ho na trávníku vidět prostě chcu.... jeho styl hry mám nejradši...

Reagovat
Chazy

Já to chápu, ale stejně. Musí to bejt strašně frustrující rok pracovat na návratu a hned se zas oddělat.

Reagovat
vodka

to nepochybně... já na jeho místě bych byl skončený už 3 roky...

Reagovat
vodka

no, nakonec sem to asi měl přepsat, vypadá to strašně blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to stejne..

Reagovat
mithro

ono to skor bude tak ze owen rovno ukonci karieru

Reagovat
kiwwi

sak kolena by uz mal mat v poriadku nie? Teraz ma problem so stehennym svalom takze jeho navrat pride a ak to vydrzia kolena tak nie je dovod na nieco take pretoze este 3-4 roky by mohol hrat

Reagovat
niflheim

OT: Kdo tady na EF byl ten frajer, co mě nevěřil, že je Birmingham silný doma?

Reagovat
smazaný uživatel

WBA -Carson; Jara, Scharner, Tamas, Cech; Dorrans, Brunt; Tchoyi, Morrison, Thomas; Odemwingie.

Subs: Myhill, S Reid, Barnes, Fortuné, Cox, Ibanez, Shorey.

Newcastle United: Krul; Simpson, S Taylor, Campbell, Enrique; Routledge, Guthrie, Tiote, Gutierrez; Ameobi, Carroll.

Subs: Soderberg Kadar Perch Smith Lovenkrands Ranger Best

Reagovat
smazaný uživatel

Mam si to pustit?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj Dneska je to pojištěný, mam Brunta kapitána ve fantě a Odemwingieho v útoku.

Reagovat
kiwwi

takto odstavit dvoch najlepsich hracov supera, ze sa nehanbis

Reagovat
smazaný uživatel

Tos to teda pojistil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge, Guthrie, Tiote, Gutierrez, tohle minule nebylo schopny prehrat Ramirese s Mikelem, takze nevim, jak si to poradi s hodne silnou zalohou Baggies

Reagovat
smazaný uživatel

Danny byl jenom nerozehranej (navic Barton je zranenej, jinak by hral). Routledge pry hral docela dobre proti CFC. No a Jonas je dlouhodobej problem nalevo, ale holt Arfa zranenej, Lovenkrands z formy, a Ferguson si zaslouzi sanci v zapase, kde mame sanci vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Od Hughtona pěkná sestava. Otázka je Jonas, sice se mu nedaří, ale snaha se mu upřít nedá a maká vždy celých 90 minut, a možná ještě Ameobi místo kterýho by mohl dostat šanci kterýkoli z tří útočníků na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Scharnie se v novem pusobisti konecne dockal ofenzivni role, jak si pral

Reagovat
hefy

Musim dávat rychleji refresh.

Reagovat
Chazy

Vybral si špatně no. Škoda, že se ho Wigan zbavil

Reagovat
hefy

Scharner stoper. Hlavně že má teď blíže k pohárům.

Reagovat
Usty

Jak dneska dopadnou zápasy, znalci?

Reagovat
Chazy

Djokovic to asi dotáhne na 2-2, ale stejně Srbsko rupne :))

Reagovat
Usty

Kdepak, Monfils uhraje třetí bod !

Reagovat
smazaný uživatel

Obe vyhraji domaci (ale snad ne).

Reagovat
Usty

když už i ty říkáš tohle, tak asi na newcastle sázet nemá cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Obe vyhrají hosté.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

kurva zas nic

Reagovat
smazaný uživatel

Shola kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že už tam nehrává Lua Lua

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu zas bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kazenga je marnej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V Brightonu tahoun, v Carlingu za NUFC taky.. jestli má na PL je samozřejmě otázka

Reagovat
Chazy

Wow, tak to jsem měl špatný info Já ho viděl jen asi třikrát střídat, a to neměl moc šanci něco ukázat. Ale Brighton je L1, ne?

Reagovat
Chazy

I když Andrews přišel z L2 a jak mu to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Právě výkony v Brightonu nejsou moc směrodatný. Na druhou stranu má jako konkurenci Routledge a Jonase z formy... jestli je kvalitní, tak lepší šanci se prosadit mít nebude.

Reagovat
Usty

a Shearer..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl Chazy, tak teď odsoudim Scharnera jako hnusný prase

Reagovat
Chazy

Klidně odsuď, on když defenzivně, tak je to často o zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. Obrana je na standard Newcastlu kvalitní, útok průměrný, ale ta záloha je (hlavně dnes zatím) prachmizerná

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro SUNDERLAND AFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Sol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to bída od nás zatim, ale jestli se nepletu tak WBA bránu zatim ani netrefilo.

Reagovat
Usty

teď prej Shola spálil..

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusně Tchoyi

Reagovat
smazaný uživatel

Němela bejt reakce...pálil předtím spíš Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi měl taky šanci po rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to byla taková šance nešance, musel by výše vyskočit a sklonit hlavu. Taylor to měl dát 100%

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj. Dva rohy a dvě nebezpečí... jinak to dnes asi nepujde.

Reagovat
Usty

A zase nahrával Brunt.. ten kluk je prostě postrach

Reagovat
Usty

druhý nejlepší nahravač ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon Magpies v sezoně.

Reagovat
Chazy

Horší jak proti Wiganu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně.

Reagovat
Chazy

A přitom by člověk do tý sestavy řek, že bude hrát dobře. Ale aspoň tam už je Lovenkrands. Ale to je tím, že Hughton narazil na někoho, kdo už ho loni dvakrát potkal, on vyhoří, až se bude hrát druhá půlka ligy.

Reagovat
herbage

Můžeš na icq nachvilku?

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc s WBA jsme i loni dvakrát jen remizovali. Ale Hughton neni podle mě až tak špatnej taktik. Spíš zoufale nezkušenej. Hráči říkají, že pod ním dělají taktiku mnohem víc než pod ..ehm Kiennarem a Allardycem.. ale i než pod Keeganem. Občas dokáže připravit tým naprosto parádně a jindy zas naprosto vyhoří. Nechápu to.

Jinak teď ve druhý půli s Peterem je to mnohem lepší. Třeba se nakonec remizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak, že je to jenom 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre. Zluta pro Enriqueho, ale proc sakra nedostal za to samy Scharner v prvnim polocase?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně starej dobrej Jonasuv prunik a hned to smrdelo golem

Reagovat
Bayern +

Vyřešil to ale nejlepší LB ligy !

Reagovat
smazaný uživatel

Čech? Čo proti nemu?

Reagovat
Bayern +

Vždyť on vykopl z čáry, když bol Carson už prekonaný, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, ja nepozerám, ale myslel som, že to myslíš ironicky, tak sa pýtam prečo. Marek síce vyzerá jak buzna, ale herne sa mi celkom pozdáva. Aj ked, nevidell som ho vo veľa zápasoch.

Reagovat
Bayern +

Dnes hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle hráli od začátku, tak je to teď 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Uhh. Guthrie je dneska příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Teď konečně parádní přímák od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

A hned to tam málem spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas parádní fotbal z obou stran. Má to tempo.

Reagovat
tomasinho

OT: Ten Bogdan je sebevrah. on pošle na rozhodující dvouhru finále labila Troického. To se Srbové takhle trofeje nedočkají. I když Llodra byl včera slabý a povrch je na něj až příliš pomalý. Takže to Viktor musí zkusit. Ajde Srbija!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Peter, krásně si to přovedl.

Reagovat
kiwwi

mate tam v tom NU este slabsieho hraca ako Guthrieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je stará dobrá smůla Newcastlu United. NUFC navždy

Reagovat
kiwwi

ale sak sa cely zapas pozeram na toho hraca a on je normalne slaby, sak totalne nevie co s loptou ked ju ma na nohe

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal spoustu černý práce, bohužel se mu letos vůbec nedaří předvést směrem dopředu to co předváděl celý minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Už proti Čukárně se mu nevedlo centrovat a tak. Ale on to umí.

Reagovat
smazaný uživatel

maju aj slabsieho ... Spidermana

Reagovat
smazaný uživatel

Majstrštyk.

Záloha - Smudge, TIoté, JOnas

Utok - Ranger, Carroll, Lovenkrands

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge?

Reagovat
vodka

Alan Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

neni to spíš takto:

Carroll, Ranger

Lovenkrands - Smith- Tioté - Jonas?

Reagovat
vodka

videl sem teda asi 3 minuty, než znovu vypadl přenos, ale jonas v tu chvílu vpravo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Je to směšný hrát tyhle hráče najednou.

Reagovat
vodka

hlavně ta záloha je zoufalá, ta nepodrží balon ani kdyby si Brunt s Dorransem odskočili na hamburger...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pred tim jsem varoval

Reagovat
smazaný uživatel

Smith

Reagovat
smazaný uživatel

WBA este jeden

Reagovat
vodka

Steven Reid eště žije? moc toho asi neodehrál co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon, ze ve fante se mi dari. Brunt 6, Odemwingie 10

Reagovat
kiwwi

ako sa vola tvoj tim vo fante?

Reagovat
smazaný uživatel

Geordies. Potácim se na dně tabulky. Už několikrát jsem vyměnil celý tým asi za 30 bodů dolu.

Reagovat
vodka

taky docela, se mě přičte 10 bodů za Odemwingieho nejspíš za hrubase...

Reagovat
niflheim

Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

Peter

Reagovat
Bayern +

Odemwingie

Jinak nebyla to ruka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Jenom posloucham komentář, nemam sílu se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Videli jste uz video zvlastni aut je to super

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt todle je nepochopitelný... týmy, který sou o třídu líp, než my klidně porazíme (Arsenal, Chelsea), ale slaboučcí zmetci jako WBA, B'Burn, Bolton nás roznesou na kopytech... Ať si ti tupci daj facku za tak nevyrovnaný výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboučcí zmetci Bolton. Ach, jací to sou slaboši, a ten amatér Coyle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboucci zmetci?

Reagovat
vodka

kdo by to byl řekl, že Grant pošle do zápasu víc stoperů než Bruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sestavy? Já nestih

Reagovat
kubys

Green - Gabbidon, Tomkins, Upson, Ben-Haim - Dyer, Parker, Spector, Boa-Morte - Obinna, Cole...

Reagovat
Bayern +

Co když sou to nejlepší varianty... Jacobsen nevim, Ilunga je tragický a Spector musí tvořit, když sú out Noble i Collison. Na Gabbidonovi Grant dost staví a Tomkins odehrál v týdnu supr zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje s tím Spectorem?

Reagovat
kiwwi

OT: aki byvali (alebo terajsi ktori su na hostovani) hraci United hraju v PL? Zatial mam Foster, Howard, Shawcross, Spector, Cathcart, Richardson, Cleverley, Neville, Smith, Saha, Wellbeck, Tevez, Diouf...napada vas este niekto? Chcem si vo fante postavit tim

Reagovat
smazaný uživatel

Bardsley?

Reagovat
SunFells

Campbell.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Simpson

Reagovat
smazaný uživatel

Ebans-Blake

Reagovat
Chazy

Danny Higginbotham, Jonathan Greening, David Jones a kdybys chtěl třeba i co hráli za mládež, tak Danny Murphy, Guthrie atp... je jich dost.

Reagovat
Chazy

Každopádně si toho dohromady sám moc nedal

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no tu aby sa clovek nieco opytal

Reagovat
Chazy

Tak ode mě to snad nepřekvapí, ne?

Reagovat
kiwwi

whatever

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sporcle.com/games/NinjaJihad/exmanutdplayers

Muzes si rovnou overit sve znalosti

Reagovat
Chazy

Něco tam mělo bejt v uvozovkách

Reagovat
smazaný uživatel

Na 38 jsem si vzpomnel..

Reagovat
Tomanatura

Solidně těžké, to snad ani Ferguson by neměl plný počet.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomenout si na takovyho Belliona mi dalo celkem zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel hlavne problem pod 2002..Kolik jsi mel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz bych mel vic, protoze uz bych to nehral poprve, uz si nepamatuju, kolik sem mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ja si prave neco podobnyho procital pred asi mesicem, tak jsem vedel celkem dost, jinak by to byla bida..

Reagovat
Tomanatura

Toho jsem dal, protože jsem se onehdá díval na soupisku Bordeaux, ale kdo z minulých hráčů United je v Gençlerbirliği nebo Bucasporu, to jsem opravdu ani trošku. Nebo klasika - Dong - toho jsem si taky nevzpomněl.

Reagovat
hefy

Koliks dal?

Reagovat
Tomanatura

29

Reagovat
hefy

Reagovat
Tomanatura

Kolik ty?

Reagovat
hefy

Měl sem 33 s tim, že jsem zapomněl třeba na Spectora, Djembu, Manucha, Millera. Pak už jsem nevěděl hráče, u kterých to neni zas takový překvapení.

Reagovat
vodka

34, ale nevzpomnět sin a Carrolla a Verona ale radši tam měli dávat do jakého klubu šli, ne ten současný... a Carroll že chytá v OB sem taky netušil...

Reagovat
hefy

Máš pravdu, mě třeba zmátl ten Bucaspor, vůbec sem nevěděl, že tam Manucho hostuje.

Reagovat
kiwwi

dik vsetkym

Reagovat
kiwwi

aj tak mi chyba este jeden pouzitelny zaloznik

Reagovat
cristiano.K.

Liverpool......dneska povinná výhra!

Reagovat
niflheim

Že by někde neuzavřený tag <i></i> ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jak to Roy poskládá. Osobně bych nejraději viděl 4-4-2 s Joem na pravo a Kuytem na hrotu s Torresem.

Reagovat
cristiano.K.

tak to osobně neuvidíš...já bych to osobně viděl takhle pep-johnson-soto-skrtel,aurelio-kuyt-meirales-j.cole.-maxi-ngog-torres...popřípadě lucas - meirales a určitě tam zas dá koncheskyho

Reagovat
smazaný uživatel

Joe na CMF s Raulem ? A kdo jako bude bránit ? :)

Reagovat
niflheim

----------reina----------------

johnson-soto-skrtel-aurelio

kuyt----meireles-------maxi

-----------cole--------------

------nggog-torres--------

Takhle bych to viděl

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc ofenzívne...

Reagovat
niflheim

Však proč se bát ? AV přijede celkem oslabená.

Reagovat
cristiano.K.

hodně oslabení jsou

Reagovat
cristiano.K.

raul by byl zataženější,má skvělé střely z dálky,sice moc ofenzivní,ale já to mám rád je mi jasné,že nastoupí raul-lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Najradšej by som to videl takto, ale to je utópia.

Reina

Kelly-Soto-Škrtel-F.Aurelio

Johnson-Lucas-Meireles-Kuyt

--------------Cole-----------------

--------------Torres--------------

Reálna zostava:

Johnson-Soto-Škrtel-Konchesky

Kuyt-Lucas-Meireles-Maxi

---N´Gog------Torrres------

Alebo namiesto N´Goga Cole na AM...

Reagovat
cristiano.K.

asi bude spíš ngog

Reagovat
smazaný uživatel

Jj..

Reagovat
vladis271

čo ty vieš, podľa Engelsa je utópia dosiahnuteľná, takže uvidíme večer

Reagovat
cristiano.K.

jen spekuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe..

Reagovat
Liquid

Jak je to s Jiránkem? Tady ho v soupisce Birminghamu nemáte, na fantasy tam je, na wikipedii též, ale vůbec si v lize nekopl, hrál údajně akorát v League Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Nechápu ten přestup

Reagovat
mithro

OT: Newcastle United part company with manager Chris Hughton.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

████▌▌▌▌L▌F▌C▌▌▌▌████

Reagovat
niflheim

Web LFC:

Fernando Torres is absent after his wife went into labour.

Liverpool: Reina, Johnson, Konchesky, Skrtel, Kyrgiakos, Meireles, Lucas, Kuyt, Maxi, Babel, Ngog. Subs: Jones, Kelly, Aurelio, Poulsen, Cole, Jovanovic, Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by mi to vadilo...

Reagovat
niflheim

Já se na to třeba dneska budu dívat a rozhodně mě zajímalo, proč tam Torres není v sestavě na dnešek

Reagovat
smazaný uživatel

Porodnice

Reagovat
niflheim

To si můžu přeložit sám Jen jsem reagoval na ten tvůj příspěvek

Reagovat
vodka

a co jako, že šla do práce?

Reagovat
smazaný uživatel

hezky David N'Cock !

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Villa je na ručník, i když gol z ofsajdu, lucasův pas

Reagovat
Rssa

No ty vole, Ngog a Babel Eště se trefí Reina s Koncheskym a máme ty nejneobyvklejší střelce v zápise

Reagovat
13

Ngog se už párkrát trefil, ale Babel mě fakt překvapil.. ono to pujde, ne že ne..

Reagovat
kiwwi

ofsajd

Reagovat
mithro

babel z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel predĺžil na N´Goga, že?

Reagovat
tomasinho

Jo, a jak píše dEst, Babelův gól z ofsajdu, ale Lucasův pas byl fakt krásný, taktéž vybojování míče Ngoga. Ono to půjde a ne že ne. Ten tým má stále na to hrát okolo 5.-7. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Však Škrtěl ještě hattrick a bude to 2:3

Reagovat
Minister

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Jinak Meirelese nezahrává ty standartky zas tak pšatně, občas je roh nížší, ale dobrý. Mohl by kopat i po návratu Gerrardu, Gerrard je výborný hlavičkář a rohy standartky nekope nijak excelentně, ve vápně by byl platnější. Škoda, že Soto teď nepřidal třetího. Jinač, Lucas s Meirelesem stejně jako minule výborní, taktéž Ngog.

Reagovat
tomasinho

To zas je překlepů

Reagovat
tomasinho

Ten Dirk je zase marný, on prostě nemůže hrát v tomhle systému krajního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvních 3 minutách měl zahozenou golovku a 3 nepřesný přihrávky, pak jsem mu to přestal počítat. Na hrot, nebo na podhrot s ním, jako proti CFC.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Side

Co se stalo s Irelandem? Je úplně marnej

Reagovat
tomasinho

Villa je ještě 100x marnější, než jsem čekal. Dneska si můžeme dovolit spoustu věcí, dopředu neškodná, dozadu Collins s Dunnem taky nemají loňské formy. Kde ja O´Neillova sympatická Villa? Ted, ne že by mi to dnesak nějak zvlášť vadilo.

Reagovat
Chazy

Co znamená O'Neillova sympatická Villa?

Reagovat
tomasinho

To, čemu jsem celkem přál a bylo mi sympatické loni někdy během prosince či ledna. Pak to začalo být zase bída. Celkově O´Neilla mám strašně rád a byli tam sympatičtí hráči a hrál se celkem pohledný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Sice řada Angličanů, ale za jaký prachy. To se mi nelíbí. Já radši Everton

Reagovat
vodka

nebo Stoke... Celkově ve Ville moc sympaťáků neni... Friedel, Dunne, Warnock, Downing...

Reagovat
vodka

Stoke vlastně těch anglánů moc nemá, ale je to strašně sympatický herní projev...

Reagovat
Chazy

Letos jsem je viděl jen jednou :(

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba

Reagovat
tomasinho

Hlavně Kenwyne je letos vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A co se týče našeho výkonu, oba krajní beci dopředu slabí, v takovém zápasem by měli být aktivnější. Nejlepší asi střed Lucas a Meireles, a pak také Ngog a dneska není marný ani Babel, je aspoň jako jeden z mála pohyblivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson nemá s kým. Kuyt je fakt hrozný, neprihrá poriadne, ťažkopádny...

Reagovat
tomasinho

Tak nemá no, mohl by jít Babel na křídlo a Kuyt do útoku, nebo Kuyt vystřídat a Maxi jít doprava. A doleva třeba Jovanovič. Nebo by mohl přijít Joey.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím se Houllierovi návrat na Anfield moc nedaří,

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal, to by člověk blil

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by to byl řekl, že nejlepší na place budou Lucas s Babelem

Reagovat
smazaný uživatel

Bábelův gól (co na tom, že to byl ofsajd)

Reagovat
Side

Co že to říkali, že Martin Jol opustil Ajax?

Reagovat
vodka

www.eurofotbaal.cz zkus aspoň ty články, co jsou vypsané jako první číst...

Reagovat
Side

Promiň šéfe, že sem si toho nevšiml. Doufám, že mi odpustíš. Neaktualizuju eurofotbal každou minutu, mám tu zaplou tuhle diskuzi a zaslechl sem jak komentátor říka, že odešel, tak snad tě to nějak nepohoršilo...

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Chybí ti tam čárka, takže žádný " " :((

Reagovat
vodka

za eurofotbal.cz sem ju aj původně dal, ale když sem tam práskl toho smajla, tak sem ho smázl...

Reagovat
Chazy

Šlo mi o jinou

Reagovat
vodka

no jo, já tam mám na monitoru flek od sirupu, takže to ide blbě vidět...

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

vlastně eště číst

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohí odpisovali N´Goga. Ja som do prvého momentu čo som ho videl, hovoril, že ten chlapec na to má. Zatiaľ 1+1, Nando nechýba...

Reagovat
tomasinho

Má to v sobě, ale pořád mi nepřijde dost kvalitní na to, aby byl druhý útočník. Ale pokud by Kuyt konečně hrál v útoku, tak by to šlo, že by byl trojka no. To by ale muselo přijít pořádné křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka momentálneho rozpoloženia LFC tak má na to byť dvojka. Ale keby hráme CHL, tak nie. LFC má priemerný či ľahko nadpriemerný káder...Krídlo musí prísť...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je?

Reagovat
Chazy

Je to kiwwi.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

ten vas Ngog

Reagovat
Chazy

Ngog je považovanej za velkej talent a narozdíl od většiny takovejch to potvrzuje. Hraje minimálně a dává góly. Jenže na co to vysvětlovat dementovi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

fiha

Reagovat
vladis271

Och, tak nás pouč. Ten váš úžasný talian. Či ten týpek, ktorému vyšli posledné 3 zápasy a už je pasovaný za spasiteľa Albionu a parťáka k Shrekovi.

Reagovat
kiwwi

bavime sa o Ngogovi

Reagovat
vladis271

Som moc zaujatý nato, abysom nestočil pozornosť k vašim hviezdam. Bože, kde k tomu taký Giggs príde, keď ho už o 5 rokov zatieni Cleverley a Rooney sa bude chnápať zubami nechtami aby sa cez hrášok pretlačil do zostavy k Welbeckovi.

Reagovat
kiwwi

s tebou to nema cenu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

Ne, promiň, ale to s tebou je každá diskuze naprosto ztracená, protože jsi nechutně subjektivní. Cleverley je pro tebe talent, i když nedokázal nic, ale Ngog, kterej je schopnej dávat góly v PL a zastoupit Torrese, tak to velkej talent není. To prostě mluví samo za sebe.

Reagovat
kiwwi

bez komentara

Reagovat
smazaný uživatel

S tým zastúpením Torresa, noooo, dnes to mal uľahčené, ale talent to je...

Reagovat
vladis271

No, nebudem děfka a skúsim byť objektívny. Najprv poviem, že všetko, čo sa len námatkovo dotklo United sa mi dosť hnusí. Okrem teba, ty si sa z tej hnusnej kvasinkovej infekcie dokázal vyliečiť, a začal si fandiť Wiganu. No, a Welbecka by som aj bral. Ale skôr preto, že je to Anglán, a môže to mať pred sebou. Ale každopádne aj tak v ňom nevidím talent, aký mal v jeho rokoch Rooney, čo Owen. Možno sa mýlim. Uvidíme, pár zápasov z neho hviezdu nespravia. Ale Cleverley. Nato koľko má rokov. Skutočne som radšej za Jonja, len by mal dostávať oveľa viac príležitostí. Vňom to jednoducho možno aj zaslepeno vidím.

Reagovat
vladis271

Tým, ale samozrejme nechcem vravieť, žeby natom bol David lepšie ako Welbeck.

Reagovat
Chazy

V jednom směru určitě, Ngog si aspoň zahraje. Danny to bude mít těžký.

Reagovat
vladis271

A tá dilema. Je dosť kvalitný, a má dostatočný potenciál nato, aby ak sa mu dá šanca ( možno aj z toho dôvodu, že sa nezoženie kvalitná dvojka k Torresovi ) bol v budúcnosti oporou mužstva Ja fakt neviem

Reagovat
Chazy

Koukni, kvalitní útočník bude z Ngoga stoprocentně a ten se hodí vždycky. Nejde předpokládat, že by novej majtel rychle přived 3 lepší útočníky, takže stejně není na výběr. Nedávat mu šance po tom, kolik jich už dostal, by bylo fakt zbytečný. Tak jako by bylo zbytečný to vzdát s Lucasem.

Když Fletcher vstoupil do áčka MU a začínal hrát, vypadal jako Gibson nebo Eagles. A kam se vypracoval.

Reagovat
vladis271

To hej, závisí natom aký útočník príde. Ja osobne v ňom ten progres vidím ( len neviem, kam až to môže dotiahnuť ) Torres z neho samozrejme nebude. Ale samozrejme by som sa nenahneval

Reagovat
Chazy

Co ten Pacheco?

Reagovat
vladis271

To je tak...všetci fanúšikovia v mladých nádejách vidíme budúce svetové hviezdy. Ale vzhľadom na posledné výkony, mal asi Roy dôvod, keď mu viac šancí nedával. Ale v posledných zápasoch minulej sezóny, keď som ho videl nikdy nesklamal. Navyše je celkom univezálny. Viem si ho predstaviť dokonca aj na hrote útoku, na krídle, či na AM ( samozrejme, ak by sa rozohral ). Mám pocit, že sa nehodí do súčasného systému. Špekulovalo sa o jeho odchode, ale teraz predĺžil s Kellym do 2014. Uňho by sa hodilo hosťovanie. Ale kam? Do Champu ako Španiel, to si veľmi neviem predstaviť.

Reagovat
REPLIKATOR

Proti Aston Ville to není žádný zázrak

Reagovat
vladis271

On neni zlý. Ale neubráni sa tým porovnaniam s Nandom. A tu je ten markantný rozdiel. 1 na 1. Nanodvi to vyjde 3 krát z desiatich pokusov a sú z toho 2 góly. A k je vo forme tak 3 z troch. Davidovi Ale ako 3. útočníka si ho rád nechám. Ale to musí prísť na dvojku nejaký kanón. A nie polsezónne hviezdy ako ten šmatlák z Boltonu, či Demsey z Fulhamu. Alebo totálny gól, keď dneska týpek na digisporte zahlásil, že Roy usilovne usikeju o Owena To je tak, keď si to niekto mýli. Ale, ak by mal niekto zálusk na tento typ útočníkov, kľudne by som tú druhú pozíciu nechal Davidovi, aspoň je v ňom potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som napísal, v momentálnom kádri LFC má jasne na to byť č.2, ale keď chceme hrať viac ako momentálne(čo chceme), tak pozícia č.3 by mu mala stačiť. Zápasov je v Anglicku dosť... Owen? To je dúfam trápna špekulácia...

Reagovat
kiwwi

jemu by sekla taka 4.

Reagovat
vladis271

Owen...počas dňa sa objavili špekulácie, že Houllier, chce Rosického a Owena, no a manták na digisporte si pomýlil manažérov Villy a LFC A ako vravím, trojka, ale musí prísť niečo kvalitné. Žiadne polsezónne hviezdy. Dokonca, ani Zamora sa mi nepoudával, keď sa oňho Roy pokúšal nakonci prestupového okna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kuyt je vazne katastrofalny ..hm ale koho tam dat? asi len toho johnsona na miesto neho kellyho

Reagovat
tomasinho

Xabi, pěkné vidět ho zase na Anfieldu. Škoda, že už ne v dresu LFC. Ale tak co, LM si nezahraje, tak si zajel na zápas klubu, který z něj udělal hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt prijel jen tak se podivat na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Už druhýkrát za túto sezónu...Milujem ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me nejlepsi a nejsympatictejsi Spanel poslednich 10 let.

Reagovat
tomasinho

Dodnes mě mrzí jeho odchod, společně s Reinou fakt ohoromní sympaťáci. Dneska vypadá, že nechce být viděn, nějak zachumlený v čepici. Asi Jose neví, kam se mu vytratil, když má trest v lize mistrů.

Reagovat
Swarley

tak že by to "taktický" vyloučení mělo ještě jinej důvod? třeba se jen chtěl mrknout na Liverpool

Reagovat
tomasinho

Je to možné, konečně má alespoň polovičního nástupce v Meirelesovi, ten se jeví zatím dobře, i když je to trošku jiný typ než Xabi.

Reagovat
Swarley

je to jiný typ, ale je u vás chvilku a stoprocentně se bude zlepšovat...

Reagovat
tomasinho

To každopádně, teda pokud ho Roy nebude strkat zase napravo po návratu Gerrarda. Můžou hrát podle mě i spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

To som zvedavý, teraz má Lucas celkom fajn formu. Hmm uvidíme...

Reagovat
tomasinho

Nebo bohužel Coel na křídlo, střed Lucas-Meireles, když jim to tak funguje, Gerrard AM, kraje Kuyt s Colem a hrot Torres no. Ale Coel spíš vpravo, vlevo je horší než vpravo, takže spíš Maxi nalevo. Musí přijít levé křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, keby Cole na krídlo, tak Roy ho strčí naľavo kde je slabší ako napravo. Lucasa by som asi posadil, veď zápasov je dosť a hráme aj EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Bask+ Arteta je sympaťák, Cuellar a samozrejme Nando s Pepem...

Reagovat
Swarley

je to sympaťák a tenhle přístup se mi líbí...i když odešel a pár fanoušků může být nasraných, tak tyhle návštěvy to musí u každýho napravit...

Reagovat
tomasinho

Fanoušci mohou být nasraní jedině na Rafu. Kdyby se ho rok předtím nesnažil střelit do Juve, Xabi by pak možná chtěl zůstat. Tak chtěl Rafa Barryho, až měl z toho hovno a sezonu na 7. místě.

Reagovat
Chazy

Neupřeš mu, že Barry byl přesně to, co LFC potřeboval. I když trošku nákladně.

Reagovat
tomasinho

To mu rozohdně neupírám, jen, že se tím zazdil XAbi, když byl tlačen do Juve v létě 08. A rok později si nebyl jistý, jak se s ním bude zacházet, tak radši chtěk odejít do Realu. Navíc Real je lákadlem pro většinu Španělů. Dodnes mě štve, že když Rafa věděl od začátku června, že Xabi chce odejít, nepodepsal Barryho dřív a nechal si ho utéct.

Reagovat
Chazy

Vedení mu nedalo potřebný 2 mega navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je dost možný, že by neodešel...ale přece jen Real je Real a je to velká výzva, jako fanda MU tak nějak tuším co to pro některé hráče asi znamená:)

byl to jeden ze sympaťáků u vás a jeho odchod vás neskutečně srazil dolů...byl to jeden z klíčových hráčů, ne-li ten nejdůležitější....

Reagovat
tomasinho

Herně možná i ten nej, nebyl taková osobnost jako Gerrard například, ale ostatní z jeho práce těžili ohromně, hlavně Gerrard na AM. Od té doby si musí chodit pro míče sám a není to ono.

Reagovat
Swarley

jn, takový dvojitý oslabení...odešel hráč extratřídy a ještě to mělo dopad na hru Gerrarda....

Reagovat
tomasinho

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

*Na hru celého ofenzívneho kvarteta...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Nemôžeme uprieť španielskemu reprezentantovi to, že chcel ísť do jedného z dvoch naj klubov PD...

Reagovat
Swarley

nn, údajně vyjednávat s Evertonem

Reagovat
tomasinho

Babel zpátky v normalu a my už zase pasivní. Místo Babela snad Cole, a Pepe se snad dočká své 100. nuly ve svém 199. zápase. A ještě jeden poznatek, Villa mi přijde bez Younga celkem statická a a monotóní, není schopná nic vymyslet.

Reagovat
niflheim

900. za Man UTD

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

To bylo právě v tom roce 08, pak za rok šel do City za nějakých cca 12, ne za 18 nebo kolik za něj chtěli tehdy po LFC.

Reagovat
tomasinho

reakce na chazyho

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM celý tým, vůbec nikdo nevynikal (vynikali všichni)

Reagovat
REPLIKATOR

vynikali všichni

Reagovat
cristiano.K.

přišlo mi,že villans překonají v hrozné hře i west ham a to je co říct,nakonec druhý poločas aspon na 20minut zabrali,mám strach o jejich setrvání v lize.Kde je starej dobrej Ireland? vcelku mě překvapila útočná naše dvojce konchesky zahrál taky konečně slušně co mě mrzí jsou fázi hry,kdy přestáváme totálně hrát...jedinej kdo mě dneska sral a je to delší dobu je kuyt jinak Pepé 100. nula

Reagovat
Liquid

Villans ten Houllier úplně dojebal

Reagovat
13

otázka je jestli byl LFC tak dobrý nebo AV tak špatná...

MOTM: pro mě Lucas, ten podal další dobrej výkon a ohromný zlepšení v týhle sezoně..

naopak trochu mě štval Dirk( on prostě neni křídlo v 4-4-2 .. Konchesky sice zahrál slušně ale taky na něj nehrál Ashley Young, kdyby jo tak nám dala AV aspon fíka, protože Konchesky se občas nestíhá vracet.

proti Newcastlu bych to postavil takhle

Reina

Johnson Kyrgiakos Škrtel Aurelio

Kuyt Meireles Lucas Gerrard Maxi

Torres

střídání: do hry pro posílení ofenzivní hry připraveni nastoupit Cole Babel N Gog.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele