Anglická Premier League - preview 13. kola

26.11.2011, 08:25, aktualizováno 27.11.2011, 09:46
Previews
Manchester City má možnost jít do sedmibodového trháku, nebude to ale mít jednoduché, jelikož hraje v Liverpoolu, který v minulém kole dokázal vyhrát na půdě Chelsea. Ve druhém nedělním utkání hostí nováček Swansea Aston Villu.
Swansea City - Aston Villa  (neděle 14:30)
Alex McLeish v Aston Ville nikdy neprožíval snadné a dobré časy. Hned po jeho přesídlení od konkurenčních Brum se konaly protesty, na které jen částečně dala zapomenout převážně remízová sedmizápasová šňůra neporazitelnosti. A co teprve teď - když budou Villans proti Swansea stíhat teprve druhé vítězství v šesti zápasech...

Shodou okolností - velšský celek je na tom v nedávné době úplně stejně. Ona věta o druhém triumfu pasuje i na něj, přičemž jakožto nováček za tuto pasáž šesti kol vydoloval o bod navíc oproti etablovanému prvoligovému účastníkovi. Podruhé v řadě ke všemu Rodgersovi svěřenci vyběhnou na trávník před zraky domácích fanoušků, kde dosud inkasovali jen dvakrát a prvně tu padli teprve v minulém kole, když sem zavítal věhlasný Manchester United. Když k tomu přidáme skutečnost, že Villa na cestách neslavila výhru od měsíce května, již šestkrát po sobě (což je mimochodem nejdelší taková série od roku 2003), dostáváme patrně prototyp utkání, v němž favorit na první pohled překvapí.

Jde však na každý pád o favorita mírného. Kvalita by čistě papírově měla být stále na straně hostí. Jejich problémem ale obvykle bývá právě ona neschopnost ji prodat - zejména co se útočné fáze týče. McLeish stále nepřišel na vhodné uspořádání, v němž by si trio Bent-Heskey-Agbonlahor dokonale vyhovělo. Proto například Villans na bránu Tottenhamu vystřelili všehovšudy třikrát, což se vyrovná jejich minimu za poslední šestiletku.

Oba soupeři se v první lize potkali jenom v rámci dvou sezon - naposledy zrovna v té, do níž Aston Villa vstupovala jako evropský král. Obě domácí klání přitom Swansea opanovalo. V květnu 1983 vítěze PMEZ přemohlo poměrem 2:1 a stejně těsný rozdíl mu k radosti stačil i v prosinci 1981. Jinak je ovšem birminghamský klub ve vzájemných soubojích o poznání úspěšnější: z celkových 17 ligových či pohárových klání strhl na svoji stranu hned 14.

Mozek záložní řady Swansea Joe Allen před týdnem nechal své bolavé lýtko odpočinout, tuto neděli už však bude připraven opět tvořit. Steven Caulker vypadl ze sestavy na samém rozjezdu sezony vinou zranění kolene; teď už sice naplno trénuje, na zápasovou zátěž to ale ještě nějakou chvíli nevypadá.

Poněkud nešťastně se zatím vyvíjí hostování Jermainea Jenase v Aston Ville. Zkušený záložník posledně nemohl čelit svému mateřskému klubu, předtím se ale potýkal již od začátku září s různými zdravotními problémy. Teď by ho mohl konečně potkat debut v základní sestavě, ačkoliv Herd s Petrovem nejspíš své menší neduhy stihnou vyléčit včas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Celý program 13. kola uzavírá nefalšovaný šlágr. Liverpool se - na hodinu přesně - po týdnu vrací do ligové akce a znovu nepotká nikoho menšího než kandidáta mistrovského titulu. Tentokrát toho vůbec největšího, lídra tabulky z Etihad Stadium. Ten možná může vypadat neohroženě, Anfield Road mu však dlouhou dobu zůstává zapovězen...

Posledně letos v dubnu zavítal před slavnou tribunu The Kop již hvězdami nabušený mančaft - a padl jasně 0:3. Lepší to ale v žádném případě nebylo, ani když se ManCity považovalo za obyčejný nesmělý klub ligového (nad)průměru. Zdejší výhra z května 2003 zůstává osamoceným ostrůvkem obklopeným dalšími 21 ne úplně úspěšnými výlety. To přitom hovoříme o době třiceti let. Pokud bychom chtěli jít dále, třeba až k roku 1956, najdeme pořád jenom dva triumfy na proslulém Anfieldu. To vypadá na pořádný komplex; a není vyloučeno, že letos bude akorát přiživen. Vždyť liverpoolský stánek zůstává jedním ze tří (spolu se Sport Direct Arenou a právě Etihad Stadium) dosud nedobytých míst.

Na druhou stranu se Citizens momentálně vezou na takové vlně, že se opravdu těžko budou lekat nějakého stínu z minulosti. Venku dosud ztratili body jednou jedinkrát, to navíc u příležitosti remízy (na Fulhamu), a honosí se tu skóre 23:8. Doteď už stihli majestátně vyloupit jinak velmi tuhé pevnosti Tottenhamu a Manchesteru United, tak proč ne i tu Liverpoolu? Pro ManCity by každopádně případná výhra znamenala přepisování vlastních prvoligových dějin: stala by se již osmou po sobě jdoucí, o čemž se prozatím Citizens mohlo jenom zdát. Ale i remíza stanoví jedno historické maximum; dotáhla by sérii neporazitelnosti k počtu 16 zápasů.

Reds se patrně budou chtít spoléhat na skutečnost, že výjimečně neúčinkují na mezinárodní scéně, takže přes týden odpočívali. Naopak Manciniho družina utrpěla porážku od Neapole a velmi reálně jí nyní hrozí absence v osmifinále Ligy mistrů. Vedle možného psychického nalomení jinak suverénních Citizens je tu pak i mimořádně přívětivá bilance liverpoolských v soubojích s elitními celky. S Chelsea, United, City a Arsenalem neprohráli už osmkrát v řadě - naposledy před týdnem prvně jmenovaný klub udolali i na jeho půdě.

Manchester City nastřílel v této fázi sezony už 42 branek - to se bezmála 50 let v první lize nikomu nepovedlo. A Manciniho eskadře se takhle daří i bez řádného příspěvku Carlose Téveze, vloni nejlepšího střelce týmu, který dál zůstává v suspendaci klubem. Naopak Mario Balotelli momentálně patří k nejrozjetějším útočníkům soutěže a v nedělním startu by mu neměly zabránit ani nedávné horečky.

Jamie Carragher se už něco nahrál zápasů s tímto sokem, po čerstvém návratu na lavičku se však zřejmě ještě bude muset spokojit jen s místem mezi náhradníky. To Stewart Downing si po vynechání ze základní sestavy jistě dělá ambice na opětovné začlenění. Kapitán Gerrard se ještě infekce v kotníku nezbavil.

Ostře sledovaný duel, v němž ManCity konečně může přijít o ligovou neporazitelnost, odřídí renomovaný sudí Martin Atkinson, jenž shodou okolností své první prvoligové utkání v kariéře rozhodoval v roce 2005, když ManCity narazilo na Birmingham. Poměrně často kritizovaný arbitr rozdal v letošních patnácti zápasech šest červených (nejvíc ze všech) a 62 žlutých karet. Dlouhodobě patří k nejpřísnějším mužům v černém na Britských ostrovech. Jak moc zasáhne do vývoje šlágru 13. kola, se můžete sami začít přesvědčovat od 17:00 SEČ.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Blackburn Rovers  (sobota 13:45)
Ještě před nedávnem se zdál být Keanův vyhazov neodvratným. Teď se ale na veřejnost dostaly zprávy hovořící o vylepšeném kontraktu a pokračující důvěře vedení. Přesto, že Blackburn sedmkrát v řadě nevyhrál, zlepšení vykazuje minimální a i do souboje s Evropou vykolejeným Stokem kráčí coby předposlední tým tabulky.

Opravdu jen bůh či Indové vědí, na čem se bezmezná podpora kdysi "prozatímního manažera" (takzvaného caretakera) zakládá. Možná se bere v pěkných výkonech proti londýnským gigantům: Arsenal se Rovers dokonce povedlo porazit, s Chelsea se prohrálo jen vinou jediné branky. A také Tottenham se na Ewood Parku nebývale trápil. Jinak ale není kde optimismus brát. Sedm bodů z dvanácti úvodních kol, to je spolu s podzimem 1996 nejhorší vstup do sezony, jaký kdy Blackburn v éře Premier League zažil.

Keanova parta navíc neudržela čisté konto už patnáctkrát v řadě (také to je dělený rekord), a přestože letos čtyřikrát otevírala skóre, nikdy takový zápas nedovedla do vítězného konce. Rovers zkrátka nemají nic - pořádného týmového ducha, čitelný charakter ani schopného manažera.

To všechno by Stoke i měl, bohužel však letos dojíždí na neschopnost rozložit síly mezi dvě povinnosti. V Evropské lize Pulisovi svěřenci válí a již v dalším klání si mohou s předstihem zajistit postup do vyřazovacích bojů, v lize ale v posledních čtyřech kolech nepoznali nic jiného než porážku. Neprospěl jim tedy jak pohárový týden, tak ten reprezentační. Pomalu se navíc vytrácí kouzlo Britannia Stadium - i tam teď Potters dvakrát po sobě padli, přičemž třeba vloni bylo na domácí půdě silnějších jen sedm mužstev.

Stoke nicméně má ještě hodně času na to se probrat. Vyhnout se páté slepené porážce (a tedy i napodobení černé šňůry z roku 1985) zrovna proti Blackburnu, to se přitom jeví jako poměrně banální úkol. Vždyť Hoilett a spol. proti Potters neskórovali již 513 minut, od prosince 2008. Na druhou stranu letos zatím Rovers venku platí za přesně mířící celek (5. nejlepší potence) - o to zajímavější bude sledovat jejich sobotní počínání.

Petera Crouche tahají třísla, takže tento dlouhán tvoří spolu s Etheringtonem a Delapem, jež trápí záda, trojlístek zraněných a nejistých. Naproti tomu Woodgate bude připraven. Blackburnu se mezitím obrana znovu rozpadá: Olsson se Sambou dost možná budou chybět kvůli problémům s hamstringy. V zápasové kondici ještě není Nelsen a Dunn stojí pro karty.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Everton FC  (sobota 16:00)
Jeden se vrátil do starých kolejí, druhý doufá ve změnu k lepšímu. Bolton se obecně po Holdenově zranění řadí k ligovému podprůměru, z něhož jej nevytrhl ani debakl Stoku. Naposledy zase podlehl WBA a momentálně by sestupoval. Everton zažívá klasicky hubený start do nového ročníku, minule však udolal Wolverhampton...

Z pohledu Toffees to ale nicméně nebylo nic přesvědčivého. Moyesovi svěřenci vyhráli jen díky Bainesově penaltě nařízené sedm minut před koncem řádné hrací doby. Každopádně povedlo se, takže náhled na poslední zápasy Evertonu teď budí pěkně uspořádaný dojem. Poslední zářijové kolo odstartovalo sérii tří porážek - pak přišla výhra nad Fulhamem; poslední říjnové kolo následovala i druhá po sobě jdoucí prohra - nyní přišlo vítězství. Pokud by se tedy měla zachovat posloupnost, čeká na Toffees sice opětovný nezdar, tentokrát už ovšem bezprostředně nepronásledovaný žádným dalším. Tuto teorii mimochodem může podporovat i skutečnost, že Karamelky dvě slepené triumfy v domácí soutěži nezaznamenaly od měsíce dubna.

"Jenom" o sedm bodů méně letos Bolton posbíral ve srovnání se skvěle rozjetým loňským ročníkem. Postavení v tabulce je nicméně diametrálně odlišné. Zatímco vloni Trotters po 12 kolech okupovali skvělou šestou příčku, dnes by šli z první sestupové pozice o patro níže. A také není divu: nikdo se dosud před svými soupeři nemusel sklánět tolikrát - co se proher i inkasovaných branek týče. Jediným klubem v historii Premier League, který si přes devět porážek z úvodních 12 kol uchoval prvoligový status, přitom zůstává Sunderland z přelomu tisíciletí. Vyhlídky Coyleovy eskadry proto nejsou nikterak růžové; jakkoliv doma Bolton posledně dvakrát Everton porazil.

David Moyes by mohl v sobotu poprvé od naražení žebra během plnění reprezentačních povinností upotřebit Jacka Rodwella. Určitou pravděpodobnost včasného uzdravení živí rovněž Phil Neville, Distin se ale vrátit nestihne.

Pro Coyle nejspíš bude zásadní, zda se mu po měsíci pauzírování vrátí pod ruku Dedryck Boyata. Čerstvě totiž upadl na marodku mladík Riley, přičemž Steinsson zatím letos nepřesvědčil. Mimo hru zůstávají N’Gog a Gardner - z těch novějších absentérů. Jinak samozřejmě v rekonvalescenci pokračují dlouhodobě zranění Lee, Holden, Ricketts, Alonso či Mears.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
V posledních týdnech se to může zdát jako ohraná písnička, ale sobotní ligové klání na Stamford Bridge je pro Chelsea absolutně klíčové. Blues hrají s Wolves a ačkoliv by se to jindy zdálo jako jednoznačný zápas, nic jednoduchého to zřejmě pro rozložený tým Andrého Villase-Boase nebude. Nic jiného než tři body ovšem domácí neberou.

Situace je jasná. A kritická. Chelsea nastartovala sezonu nejhůře od doby, kdy do Londýna přišel Roman Abramovič, a mladý portugalský manažer André Villas-Boas je pod velkým tlakem. Čtyři prohry v posledních sedmi ligových zápasech, v Lize mistrů boj o postup do posledního kola - to fanoušci Chelsea už dlouho nezažili.

Právě u nich si to bude muset Villas-Boas vyžehlit a v sobotu potřebuje, aby jeho svěřenci podali stoprocentní výkon. Zodpovědnost by na sebe měli vzít ti nejzkušenější - tedy Čech, Terry nebo Drogba. Z nich zatím předvádí adekvátní výkony snad jedině český gólman. Ve středu proti Leverkusenu nevýrazného Drogbu by navíc mohl v základní sestavě nahradit Torres, ani on ale neoplývá střeleckou formou.

Proto bude klíčové, jestli se opět trefí Daniel Sturridge. Mladý útočník se letos konečně naplno prosadil do sestavy Chelsea a důvěru trenérovi splácí skvělými výkony. V lize letos Sturridge vstřelil více gólů než Drogba, Torres a Anelka dohromady. Na něm by se tedy mělo stavět. V útoku má rovněž prakticky předplacené místo Juan Mata, o třetím do party ale jasno není.

Další důležitou věcí bude první gól. Chelsea ho potřebuje co nejdříve. Pokud bude stav dlouho nerozhodný, Wolves mohou vycítit šanci a nepříjemně kousat. Naposledy sice Wolverhampton prohrál s Evertonem, ale jejich bránění ve formaci 4-5-1 nebylo špatné.

Mimo Michaela Essiena ještě není jisté, zda v sobotu naskočí Ashley Cole. Levého beka trápí zranění a nehrál už v Leverkusenu. Místo něj by byl připraven buď Bosingwa, nebo mladý Ryan Bertrand. Wolves přijedou bez klíčových záložníků Jamieho O'Hary a Stephena Hunta, kteří stojí kvůli kartám. Zlomené zápěstí má Richard Stearman, a tak by se po devíti měsících mohl na hřišti objevit Ronald Zubar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.00 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Newcastle United  (sobota 16:00)
V neklasicky velkém množství zvládají Fergusonovy ovečky dodávat v úvodu sezony body do tabulky. Z 12 kol vytěžili 29 korálků, což je staví do pouze pětibodové vzdálenosti od vlastního historického maxima v rámci Premier League i ManCity a značí to jejich nejlepší start od sezony 2006/07. Přesto o MU kdekdo pochybuje, což naproti tomu Newcastlu úplně nehrozí.

Doopravdy jen zuby nehty se drží Manchester United v těsném kontaktu se svým městským rivalem. V poslední době se může opřít leda o pevnou, už 270 minut nepokořenou obranu; ofenzíva už pětkrát v řadě dosáhla pouhého jednoho vstřeleného gólu. Nicméně body bývají doma, propast mezi United a Citizens stále není nikterak obrovská a nepropustná defenzíva koneckonců umí být základem i těch největších úspěchů.

V příštím souboji se navíc Red Devils budou moci opřít i o něco jiného: Toon posledně slavné Old Trafford vyloupili v době, kdy ještě Sir Alex Ferguson válel na zelených pažitech - v roce 1972. Od té doby se sem vydali dohromady 27krát a ani jednou neuspěli. Domácí navíc dokázali zvítězit v pěti z minulých šesti případů a celkově Magpies na výhru nad obhájcem titulu čekají 17 utkání.

Pardewova parta se zatím v letošním ročníku obvykle nacházela ve velké pohodě. Vloni už Straky měly v této fázi sezony na kontě pět porážek a o osm bodů méně. Letos byly ještě před týdnem neporaženy. Je nicméně otázkou, nakolik s Newcastlem zatřese třígólový příděl na Etihad Stadium, který jednak pošramotil pověst nejtužší obraně soutěže, a jednak samozřejmě položil základy premiérového neúspěchu Magpies. Teď je na čase se tedy do města manšestru vrátit a vyhnout se prvním slepeným porážkám od března, kdy Newcastle pod Pardewem podobného "neštěstí" dosáhl teprve podruhé.

Do sestavy Manchesteru United se vrací Wayne Rooney, který z důvodu poraněné kyčle vynechal úterní klání s Benfikou. Chybět však budou jiné dva symboly povedených prvních zápasů sezony: Anderson si zahraje nejdříve v únoru a na marodce potom dál setrvává Cleverley.

Alan Pardew očekává, že v sobotním klání již bude moci využít služeb Tiotého a Besta. U prvně jmenovaného to ale nevypadá vůbec dobře. Guthrie bude muset hrát pod injekcemi a Obertan zároveň doufá, že mu horší zdravotní stav, který jej nepustil do zápasu s ManCity, umožní postavit se svému někdejšímu zaměstnavateli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.60 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Minulý nováčkovský souboj v žádném případě nezklamal; teprve teď nás přitom čeká papírově nejkvalitnější podívaná. Los totiž ve 13. kole svádí dohromady dva nejlepší celky loňského Championshipu, kteří si zároveň v tabulce stojí lépe než třetí do party z Walesu.

Poprvé od roku 1995 se oba kluby potkávají uprostřed elitní společnosti - a uprostřed doslova. QPR se zabydlelo na devátém fleku, Norwich sedí jen kousek opodál; o dvě příčky níže. V obou táborech tedy zákonitě musí panovat spokojenost s opětovným vstupem mezi smetánku. Rangers nedávno zaskočili i slovutnou Chelsea a po dvou porážkách minule opět slavili vítězství. Norwich sice už čtyři kola čeká na tříbodové klání, ovšem poslední dvě prohry byly velmi těsné, přičemž předešlá remíza s Liverpoolem byla ke všemu, jen ne k zahození.

Jak už jsem zmínil, předcházející bitva dvou nováčků přinesla atraktivní fotbal a čtyři branky. Canaries v ní porazili Swansea 3:1. I tenhle duel má přitom všechny předpoklady pro gólové hody. Minulých šest střetnutí vidělo dohromady 26 branek, čili v průměru více než čtyři góly na zápas. Většina této porce zároveň pochází z Carrow Road, kde se v roce 1994 urodily výsledky 4:3 a 4:2. Také letos přitom obě mužstva především baví, jejich vyznání je spíše ofenzivní. Norwich dokonce nastřílel více branek než věhlasný Liverpool; QPR naproti tomu po slabém úvodu našlo střelecký apetit a v minulých třech těžkých kolech zaznamenalo hned šest branek.

V sobotu to ale bude mít velmi složité. Obejít se bude muset bez klíčového záložníka Joeyho Bartona, jenž stihl nasbírat už pět žlutých kartonků, a dalších zraněných borců. Mezi ně lze počítat i Younga s Gabbidonem, přestože oba tito hráči ještě mají malou šanci na včasné uzdravení. Zranění oka snad nezabrzdí rozjetého Helgusona.

Russell Martin letos patří k nejlepším zadákům soutěže, což bude i nadále potvrzovat na svém ne úplně tradičním postu stopera. Ayala s de Laetem totiž sice trénují, zápasovou zátěž ale ještě nesnesou. A mimo je potom rovněž další střední obránce Whitbread.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Jen 28% vyhraných zápasů v čele Sunderlandu - taková bilance budí pozornost i údiv zároveň. Bruceova pozice je nicméně, zdá se, neotřesitelná. Ačkoliv pod ním Black Cats zase jednou nenaplňují vysoké ambice a trčí jen dva body nad sestupovým pásmem. To Wigan celou 20člennou společnost dokonce uzavírá, ani jeho manažer se ale nemusí bát.

Kromě špatné formy, která v případě domácího celku obsahuje tři zápasy bez výhry a v případě Wiganu jediný bod z možných 18, mají oba týmy společnou jinou věc, jež se pod tyto skutečnosti významně podepsala: neschopnost proměňovat či si vytvářet šance. Sunderland vloni sázel na Benta s Welbeckem, jimž krylo záda duo Gyan-Campbell. Teď najednou Bruce nemá k dispozici ani jediného z tohoto kvarteta, místo toho operuje s neprověřeným Korejcem, drahým talentem Wickhamem (nyní zraněným) a na hostování přivedeným Bendtnerem. Ve finále to dopadá tak, že ofenzívu mužstva vesměs táhne záložník Sessegnon.

Wigan je na tom ještě hůř. V úvodu sezony to vypadalo, že se bude moct opřít alespoň o Di Santa. Jemu už ale forma odešla. Ve finále se tedy Latics se Stokem dělí o nepříjemný primát nejméně potentního účastníka Premier League. Na jeho konto připadá jen deset vstřelených branek a hned pětice utkání, v nichž vyšli střelecky naprázdno. Posledně Wigan sice zamířil přesně hned třikrát, to ale pro změnu zklamal konečný výsledek, neboť Rovers vyrovnávali na 3:3 až v osmé minutě nastavení - navíc z penalty. Manažer Martinez je přesto přesvědčen, že právě tento zápas by mohl být "přelomovým".

Steve Bruce podle všeho opět uvažuje nad ofenzivnějšími pokyny pro Kierana Richardsona, jeden z mála světlých bodů letošního ročníku, který dosud poměrně často nastupoval na beku. Frazier Campbell se po 15 měsících nuceného odpočinku vrátil do plného tréninku, na zápasové vytížení ovšem ještě nemůže pomýšlet ani náhodou.

Aby toho nebylo málo, nedá se s definitivní určitostí říci, že za Wigan budou moci nastoupit dva klíčoví členové základní sestavy. Jamese McCarthyho totiž trápí bolavá třísla, přičemž Franco Di Santo už minule nehrál pro potíže se stehenním svalem. Antolin Alcaraz se během tohoto utkání ocitne právě v půlce svého karetního trestu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.70 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Celý jeden rok se WBA nevyškrábalo tak vysoko, jak sedí nyní - do první desítky. Není proto divu, že se uvažuje o prodloužení Hodgsonova stávajícího kontraktu, který vyprší po této sezoně. Naproti tomu Redknappovo angažmá u Tottenhamu vrcholí zrovna ve chvíli, kdy se zároveň nejhlasitěji volá po jeho přesídlení k reprezentaci Albionu.

Možná je odvážné nazvat letošní sezonu vrcholnou, zvlášť když budoucnost někdejšího manažer Pompey nevězí nikde jinde než ve hvězdách. Nicméně zatím to tak vskutku vypadá. Kádr Tottenhamu konečně nemá slabinu, strategický střed zálohy působí po tom z Manchesteru City vůbec nejsilněji a nejschopněji v lize. A promítá se to i do tabulky. Spurs mají o jeden odehraný zápas méně, a přesto z třetí příčky na druhý Manchester United s odstupem pouhých čtyř bodů. Od debaklem s ManCity završeného složitého vstupu do sezony a shodou okolností i od Parkerova debutu Tottenham hájí neporazitelnost; a co je hlavní, jen s Newcastlem za tu dobu přišel o body.

Přesto se Baggies nemají moc čeho bát, respektive by neměli do zápasu chodit předem poraženi. O skvělém postavení v tabulce už byla řeč, krom toho tu je ale také bilance, podle níž WBA doma Spurs nepodlehlo od roku 2003 a naposledy dokonce i částečně vyloupilo White Hart Lane. Proti Throstles nicméně hovoří nedávná historie vzájemných zápasů s top týmy Premier League. Letos se už potkali s kompletní Big Four - výsledkem jsou čtyři prohry a skóre 2:9.

Roy Hodgson by po dlouhé době zase mohl pospolu využít oba své elitní útočníky: Long s Odemwingiem se snad už nadobro zbavili svých neduhů; prvně jmenovaný dokonce gólem rozhodl minulý duel s Boltonem. Také Paul Scharner by po třítýdenním marodění s kolenem mohl být manažerovi k dispozici.

Roman Pavljučenko se možná dočká svého vůbec prvního plnohodnotného startu v letošním ročníku. Zdravotní trable totiž provází jak Defoea, tak Van der Vaarta. Mimo hru jinak zůstávají Kranjčar, Rose, Dawson a Huddlestone.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.50 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Fulham FC  (sobota 18:30)
Fulham venku v londýnském derby - v takovém případě je už dlouhou dobu pro sázkaře jistotou neprohra domácích. Cottagers na cizím hřišti v rámci hlavního města nevyhráli už 34krát v řadě od porážky Tottenhamu v srpnu 2003. A na Arsenalu, který se navíc nedávno úžasně rozjel, to nikdy nebylo lepší...

V tomto případě se dokonce dá použít i slovíčko "nikdy". Momentálně až 16. Fulham stále čeká na první kompletní lup z Highbury, případně Emirates - dokonce tu akorát třikrát zvládl remizovat, zbylých 22 zápasů prohrál. Na Arsenalu ke všemu na oněch 10 výletech v rámci Premier League zaznamenal jen šest vstřelených branek; a pokud se tohle dá dohromady se skutečností, že teď Cottagers ve třech ze čtyř venkovních utkání vyšli střelecky naprázdno, mohlo by to pro ně znamenat definitivní smrt.

Na druhou stranu stejný počet venkovních duelů také vyústil v čisté konto Fulhamu. Což by mohla být výzva pro rekordy nahánějícího Van Persieho, který hned v případě další trefy vyrovná Ferdinandovo maximum činící 14 zásahů po 13 ligových kolech.

Nejen Van Persie, ale i celý tým Arsenalu se nyní vznáší v oblacích. Stal se prvním anglickým postupujícím do osmifinále Ligy mistrů, v domácí soutěži už v pěti střetnutích neztratil ani kytičku - to vše navíc s pěkným skóre 15:6. A v tabulce se už dostal na dostřel první čtyřce. Momentálně to tedy vypadá, že se Gunners mohou porazit jedině sami. Třeba dalšími špatně odbráněnými standardkami, po nichž letos spolu se Sunderlandem inkasují vůbec nejčastěji ze všech ligových účastníků (dosud pětkrát).

John Arne Riise byl minulý týden přítomen narození svého syna, teď už ale samozřejmě bude hotov pomoci týmu ve zdolávání prokletí. Ne tak ovšem Stephen Kelly, jehož trápí stehenní sval, a Damien Duff s poraněným lýtkem.

Arsenal již v týdnu oslavil jeden velký návrat: po červencové operaci kotníku a následných potížích se stehnem může ligové trávníky začít brouzdat Abou Diaby, když už šest minut strávil na hřišti v zápase s Borussií Dortmund. Ono utkání se mimochodem netýkalo Rosického, to sobotní by už ale mohlo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.35 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City12111042:1134
2.Manchester United1292129:1229
3.Tottenham Hotspur1181223:1525
4.Newcastle United1274118:1125
5.Chelsea FC1271425:1722
6.Liverpool FC1264216:1122
7.Arsenal FC1271425:2222
8.Aston Villa1236316:1715
9.Queen's Park Rangers1243513:2215
10.West Bromwich Albion1242611:1714
11.Norwich City1234517:2013
12.Everton FC1141613:1613
13.Swansea City1234512:1613
14.Stoke City1233610:2212
15.Sunderland AFC1225514:1311
16.Fulham FC1225514:1511
17.Wolverhampton Wanderers1232713:2011
18.Bolton Wanderers1230919:299
19.Blackburn Rovers1214716:277
20.Wigan Athletic1213810:236

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2209)

Přidat komentář
vladis271

Nenávidím, keď hráme nedeľu o piatej

Reagovat
fantomas

Nejhorší čas, přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj budem si muset na vyhru Liverpoolu počkat jinak snad konečně někdo porazí ManCity loni Liverpool vyhral 3:0 tak by se to mohlo opakovat

Reagovat
vladis271

mno, neviem. Brzdil by som optomizmus kolegovia. Ja to skôr vidím tak, že dáááávno neprišiel na Anfield tím, proti ktorému budeme betónovať. A to sa zajtra kľudne môže stať. Nanešťstie majú obranu dobrú jak my. Takže bude dôležitá každá maličkosť. Aj zvýšená podpora z tribún.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě Citziens vyhrajou 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to zrovna vyhovuje. Mám volno takže kvalitní přenos než shit přenos v práci a pak po LFC na fotbálek do haly se vyprdět

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad Newcastle United urve nějaky body na ManU

Reagovat
smazaný uživatel

neuvidim to, takze urcite urve

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7. pro číslo 7 v LFC a jeho hattrick proti citizens.

Reagovat
vladis271

http://www.youtube.com/watch?v=R7E2t8oJG0I

doslova až zakríknutý a skromný. Úplny opak toho čo predvádza na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já o něm vím. Akorát na hřišti je to fakt magor občas. Ale už omezil rozhazování rukama, když mu někdo nepřihraje. Snad i když pomalu bude vyhánět všechny zlý stránky a nebudu mít co vytknout pak. Mascherano byl taky debil a pak byl uplně jinej.

Reagovat
kiwwi

jj na ihrisku taky zakriknuty nie je a dokaze to tam poriadne rozbalit http://youtu.be/vlvmf9GG83I

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=WM4O4Da4sDI máš pravdu že to občas na hřišti rozbalí

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vidím prvně moc pěkná práce

Reagovat
vladis271

Brad Pitt sa priznal, že je veľkým fanúšikom LFC

Reagovat
fantomas

Přiznal. To zní, jak kdyby ho mučili, aby vyšel s pravdou ven. Teda ne že bych se divil...

Reagovat
smazaný uživatel

Adoptovanej syn Angeliny fandí LFC, takže bych to od Pitta nebral tak vážně.

Reagovat
vladis271

Aj Angelina im fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta to má zase od Billyho Boba Thorntona Kdybych měl vybrat nejoblíbenější herce, který fandí LFC tak bych vybral : Samuel L. Jackson, Billy Bob Thornton, Craig Charles.

Reagovat
vladis271

http://www.aktuality.sk/clanok/197686/angelina-jolie-je-kost-a-koza-vazi-len-44-kilogramov/

prečo tak krásne baby podľahnú takým sračkám ako je anorexia?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to není otázka pro mě, ale taky to nechápu. Kost a kůže krev a mlíko

Reagovat
vladis271

Možno ho zlomila Angelina. Mňa by taká baba zlomila na všetko, aj na...no nechajme to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Moneyball má docela slušný kinorip na uloz.to

Reagovat
Ligter

Nevadí. Stejně je to frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

A já jsem velkým fandou Pitta.

Reagovat
minoLFC

ten pozér?(aj so svojou manželkou)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Nevíš,ty vůbec nevíííš.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Takových dobrých zápasů ve čtyři Wolves, nováčci, Tottenham na WBA.

Reagovat
fantomas

Určitě ladim nováčky, jestli to vyjde. Ale i Bolton mě teď láká.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem k preview -

Tiote hrat nebude a Guthrie hraje pod injekcema a je otazka, jestli to vydrzi cely zapas. Gosling nejspis opet dostane sanci minimalne ke konci zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote ven z fanty.

Reagovat
fantomas

Opravenó.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobre to zahral, nechapem preco mu to rozhodca nezozral

Reagovat
vitasrp

Dneska Chelsea musi vyhrat, na domaci pude nebude moc lehcich souperu nez Wolves.. Ztratit trikrat za sebou doma je nepripustne, tri body tak jsou povinnost.. Snad je taky z Londyna privezem..

A Berdych by se vecer taky mohl pochlapit a postoupit, kdyz se nam podarilo sehnat listek i na jeho zapas..

Reagovat
Chazy

Syčáku. Asi sis vybral dobře, Federer bude na kurtu cca hodinu.

Reagovat
cristiano.K.

taky mám under

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska som veľmi zvedavý koho dá AVB na hrot - podľa posledného výkonu si tam zaslúži ostať Drogba, ale Torres sedieť 3 zápasy v rade? to už len znie divne..Sturridge je snáď jasný napravo, no uvidíme..každopádne Wolves musíme rozbiť a aj rozbijeme..do polčasu už musí byť o 2 góly aby zas súper nevidel šancu

Reagovat
kiwwi

neprechodna obrana Jones - Vidic - Rio - Evra, naspat su obe kridla a Carrick vo forme, vratil sa Wazza, ktoremu sa proti NU dari...dnes to musia byt 3 body a uvidime ako sa s tlakom dokaze vysporiadat citeh...

moj tip 2:0...C'mon United!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ako to je so Smallingom? dostáva ešte šance?

Reagovat
kiwwi

bol zraneny, na tento zpaas by uz mal byt k dispozicii

Reagovat
vladis271

človek mieni, pán Boh mení

Reagovat
kiwwi

hmm zeby dal Jones hattrick a skonci to 5:0?

Reagovat
afc

Newcastle gol da,neboj.

Reagovat
kiwwi

ak to skonci ako na tom odkaze dole, tak tym lepsie pre nas divakov

Reagovat
afc

Tak ja to myslim hlavne z pohladu tipovania.Kurz 1.91 sa neda odmietnut.

Reagovat
smazaný uživatel

L iverpool konečně zastaví M.C už se těším na neděli.

Reagovat
kiwwi

dnes ma 21 rokov Danny Welbeck...happy B'day

a pred 19 rokmi v tento den podpisal u United King Eric Cantona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brána jasná, Čech je poslední dobou náš nejlepší hráč. Obrana, tam už začíná problém. Začnu vlevo, tam asi nastoupí Bosingwa, ale sám osobně bych preferoval Bertranda. Mladá dravá krev, ideální soupeř. Stoperskou dvojici bych sestavil z dvojice Luiz a Alex. Vpravo bych nechal Ivanoviče, i když poslední dobou také nehraje dobře. Záloha, další problém na entou. Rozhodně jsem proti nasazení Mikela. Ten se nejdřív musí probrat ze snu! Poslední dobou katastrofa. Na defenzivního bych poslal Meirelése. Jak jsem byl udivený jeho přestupem, tak si myslím že ten přestup patří mezi vydařené. Zbylé 2 posty v záloze bych obsadil Ramiresem, ten letos podává dobré výkony pravidelně, a McEachranem. Lamps poslední zápasy taky nic moc, nechal bych ho odpočívat. Útok je pro mě jasný. Mata, Torres a Sturridge. Jinak bych chtěl v hře vidět Romeua a Lukakua. 3 body jsou povinností.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal o 18.30? To mi akurát vyhovuje.

Reagovat
kiwwi

a este nieco pre nazhavenie sa pred dnesnym zapasom

http://youtu.be/ShyHKSxPztc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Scholes... jak typickej gol pro Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United: Fabien Barthez, John O'Shea, Wes Brown, Laurent Blanc (69. Lee Roche), Mikaël Silvestre, Ole Gunnar Solskjaer, Paul Scholes, Quinton Fortune, Ryan Giggs, Diego Forlán (79. Juan Sebastián Verón), Ruud van Nistelrooy (64. Kieran Richardson)

Newcastle United: Shay Given, Andy Griffin, Nikolaos Dabizas, Andy O'Brien, Aaron Hughes, Jermaine Jenas, Kieron Dyer, Gary Speed, Olivier Bernard (72. Nolberto Solano), Alan Shearer, Craig Bellamy

Zaloha a utok NUFC

Reagovat
kiwwi

ale MUFC na troch cistokrvnych utocnikov odzaciatku...sa s tym nejebali

Reagovat
vodka

Ole hrával zprava docela často

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nj ale je to proste utocnik, tak som to myslel...to je ako keby teraz postavil Rooneyho, Javiera a Welbecka...Webz a Rooney by mohli hrat z kridla ale su to proste traja utocnici

Reagovat
Swarley

ruuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Eric_The_King

Ten Shearerův gól

Reagovat
niflheim

Ruda

Reagovat
vladis271
Reagovat
fenixLFC

cital som to, v sucasnej forme urcite nie ale kwby u bas predvadzal to coi v skoromajstrovskej sezone, tak tych 15 mega by som zanho dal

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=5DVsEzlKRoU

ďalšie video od gobsa, tento krát o skutočnom Ronaldovi.

Reagovat
SunFells

Jak se jmenuje to trdlo z Argentiny co teď kope za Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro zajímavost, Bloodzeed dneska nebude, pač pan Bloodzeed jde na zápas osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck...

Reagovat
kiwwi

dufam ze YES alebo alv budu mat dobre streamy

Reagovat
fantomas

Na zapni.tv je SkySports 1-3 ve špičkový kvalitě...

Reagovat
fantomas

A i ESPN, na kterym by měl běžet Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
niflheim

... fajný link.

Reagovat
smazaný uživatel

egoista

Reagovat
SunFells

sobec

Reagovat
minoLFC

to nemohlo byť o 13:45 ManU - Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdďme pro 3 body, COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=3qE7ew1GoGc

Stamford bridge is like anfield to us

Reagovat
minoLFC

Anfield Bridge

©Herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

toho typa uznávam. Jeho výkon pri demolácii OT sa dá zrovnať s výkonom hráčov na ihrisku.

Reagovat
Bayern +

Dnes snad Mackems spláchnou Wigan, Chelsea Vlky a QPR, Rovers ani Straky neprohrajou.

Reagovat
fantomas

Všechno až na NUFC špatně.

Reagovat
Bayern +

"snad"

Reagovat
fantomas

Však píšu - špatný snad.

Reagovat
fantomas

http://p1r.es/vZof7H - sympaťák začíná se mi hodně dostávat pod kůži.

(btw. moc pěkně vyšlo to tinyurl )

Reagovat
Rssa

"Having matched Gael Clichy’s Arsenal scoring record already...."

Reagovat
fantomas

Jojo...a ta pasáž s broukem je taky dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Andre Santos spends an average of 9 minutes per game inside his own half. Adventurous.

Reagovat
fantomas

To musí bejt OptaJoke, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to tinyurl je svetové.

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak, parádny nákup za také peniaze, to sa Wengerovi podarilo. Musí sa len naučiť zodpovednosti a nabrať kondičku.

Reagovat
fantomas

Jj, což neni nic neřešitelnýho, ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď toto splní, tak to bude pre mňa jednotka na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste k tomu tvymu vcerejsimu Longovi:

Ivan Klasnic has scored six goals from just 10 shots on target in the Premier League this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Sturridge has scored five goals from just seven shots on target in the Premier League this season.

Tak tohle uz asi netrumfneme nikym

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

a co na to Suarez alebo Hugo?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ma 4 goly z 54 strel a Hugo na to asi nemuze rict nic, protoze jeste letos nedal zadnej gol

Reagovat
fantomas

Suárezovu statistiku jsem sem házel včera.

Reagovat
Rssa

Tak kdyby Luis ještě měl statistiku 1 branku co 2 střely, tak byste ho už úplně sežrali zaživa. Takhle se chce aspoň trochu zavděčit.

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jedno, matka jeho dieťaťa je tuež pekná šupa.

http://twitpic.com/7jjjg8

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Ujde, není to můj typ, ale pěkná.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacary ma jeste lepsi babu

Reagovat
j_mrazik

Pires!

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro win LFC s city zejtra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

Reagovat
minoLFC

neboj, pomstíme vás

Reagovat
smazaný uživatel

My sme vás na oplátku pomstili na Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola fakt krvavá pomsta.

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

to teda jo..roztrhali ste ich v zuboch

Reagovat
smazaný uživatel

Přece se pro vás nepřetrhnem. Šak mě taky 1:0 s Man City stačí.

Reagovat
minoLFC

veď skoro Swansea dala

Reagovat
minoLFC

vás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

ja viem, že máš City v srdci skutočne rád

Reagovat
RickNash

jako Owen

Reagovat
afc

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Remízka ideální

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre dnešný krásny zápas na ES s víťazným koncom pre domácich.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean by ti dal

Arsenal have won none of the last nine PL games with him as official.

Reagovat
j_mrazik

Není tam "in a row", takže jsem klidný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

proste shit happens

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
afc

pekney tiket,skoda,ze si to nedal aspon za kilo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je prisernej tiket...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty si strůjce toho, že Kladno prohrálo v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

milerád se stanu znovu strůjcem jejich prohry, pokud mi to namastí kapsu

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak snad budou Wolves dneska bodovat...doufám, že to konečně Mick postaví pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

CFC, Norwich, AFC, NUFC

Škoda, že MU nehraje ten první zápas, takhle dám přednost Chelsea i nováčkům

Každopádně dneska povinná výhra, chtělo by to si vylepšit náladu pořádným debaklem. Tipuju ale 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

If Lawro had predicted every Newcastle result right this season we would be 16th in the league

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

tak zrovna u něho se divím dost... ale asi nevěřil, že tu šňůru potáhnete tak dlouho...

Reagovat
kiwwi

sak je to mizerny tiper

Reagovat
hefy

Andy Najar je na zkouškách u Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej víc, co to je za hráče?

Reagovat
hefy

Od čerstvých sedmnácti hraje MLS a hned svým debutem se zařadil mezi nejlepší hráče ligy. Fakt neskutečnej talent. Přirovnal bych ho k Lennonovi, ale Najar je taky velmi dobrej v zakončení. Je na tom dobře technicky, rychlostně, 1v1,... Po Sheaovi asi nejvetší talent současné MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm škoda,že dneska se mi zápas CFC kryje s BVB . Bohužel dám asi přednost derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si derby stáhnu po fotbale. Páč United majou přednost před vším.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra dneska bez bloodzeedu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nedame pred futbalom jeden haxik?

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi
Reagovat
miky10

Proč už nejsou hesla chazy?

Reagovat
miky10

Tak jinak - jaký je heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

No jina legenda...

Reagovat
kiwwi

omg som to vypol

http://digs.by/sKThCR

Reagovat
smazaný uživatel

Musis zalozit novej ne?

Reagovat
kiwwi

a nezalozil som? ved sa tam prihlasil uz sevcenko aj nifl

Reagovat
miky10

Může mi někdo říct to heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Aha, tak jsem dával správný, ale zkoušel jsem to přes ten odkaz a nešlo to.

Reagovat
smazaný uživatel

to heslo je skuska zakladnej inteligencie. kto ho neuhadne nema narok na hru

Reagovat
miky10

Viz výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

no legenda může být i v negativním smyslu, takže je to vzhledem k tvůrci místnosti už jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ze seznamu to jde, pres ten tvuj link ne.

Reagovat
Rssa

nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Bude novej, mmnt. Kiwwi to nema podchyceny vubec

Reagovat
kiwwi

to len vy ste lamy

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

http://digs.by/tRp0Vh

heslo je najlepsi klub na svete a rok vzniku (vsetko spolu)

Reagovat
miky10

Kde mám ten google...

Reagovat
miky10

Omg, tak hloupý heslo

Reagovat
SunFells

heslo nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

lfc1892?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no stazovali ste sa na heslo tak co...

Reagovat
smazaný uživatel

boze daj heslo de gea a hotovo

Reagovat
kiwwi

stale nikto

Reagovat
SunFells

No koukám, že jsi tam sám, protože nikdo neví jak to dát přesně dohromady. Ty jsi fakt mamlas, nemůžeš založit room s normálním heslem a správným odkazem, ach jo.

Reagovat
kiwwi

bolo

Reagovat
smazaný uživatel

ManchesterCity2007

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinyurl.com/crre9my

Ja sem zalozil z puvodnim heslem, nehodlam lustit kiwwiho hesla.

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

omg tak sa nestazujte

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde vam to?

Reagovat
kiwwi

nie lebo si lama

Reagovat
smazaný uživatel

zaloz kiwwis room heslo ake bolo a uz nevymyslajte picoviny

Reagovat
SunFells

Lebo na to nemá net, ne ke každýmu se jde připojit.

Reagovat
SunFells

Mně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim proc teda.

Reagovat
miky10

My než začnem hrát, tak skončí i Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, ne že byste s tím museli zaspamovat celou diskuzi, ale pokud budete hrát večer a máte místo, rád bych se přidal

Reagovat
kiwwi

http://digs.by/viF12P

heslo povodne (nie moje)

Reagovat
Radin

kiwwi ty si blázen,jak si mohl po včerejšku tak rychle vstát :-D Já jsem vstal až kolem pul třetí :-) Kory

Reagovat
Radin

jsem dost mimo,reagovat na den starou věc :-D sorry

Reagovat
miky10

http://tinyurl.com/crre9my

heslo úplně původní legenda

Reagovat
smazaný uživatel

běžte s tím do hajzlu boha

Reagovat
Rssa

Proboha, dejte kiwwimu právo založit místnost a jen 15 minut se hledame a pak nás někdo zabanuje , bo dal práva všem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to prece nevie nastavit.

Reagovat
Rssa

Jo no, jsem si říkal, že to je na něj moc, taková novinka.

Reagovat
kiwwi

fuck off

Reagovat
miky10

Pojďte ke mně.

Reagovat
kiwwi

co to bolo za kokota...to bol ten fake fantomasa

Reagovat
niflheim

No pěkně jsme si zatím zahráli před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to nejde zalozit z notebooku, jinak bychom davno hrali

Reagovat
kiwwi

tak to nie je notasom, ale pripojenim...a inac zrejme ty zalagujes aj iny server ked sa pripojis

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ja mam hodne rychly pripojeni a i kdyz hraju bez vas, tak to nelaguju.

Reagovat
niflheim

Každopádně to prdím a jdu dál číst tu pojebanou knížku na pojebaný referát

Reagovat
vladis271

nevieš prečo mi nejde pripojiť do žiadneho haxballu? čo mám spraviť?

Reagovat
miky10
Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze to je zas diskusia ...polka prispevkov o haxballe a o kiwiho hesle clovek tu vidi 30 novych prispevkov a ani jeden k veci,

Reagovat
smazaný uživatel

mal byt novy komentar

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám formu jak fas...

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy byl zatím 3x v základní sestavě LFC = 2 goly + 1 asistence. Snad bude zejtra hrát zase v základu Proti city bude mít motivaci navíc.

Reagovat
Maresma

skvelej hrac

Reagovat
miky10

Herbe, jestli jsi to byl ty, tak já to tak nemyslel

Reagovat
herbage

O čem je řeč?

Reagovat
miky10

Na haxball nám přišel falešný fantomas a následně (asi) i falešný herbage, tak jsem mu dal ban

Reagovat
herbage

s tím nemám nic společného, haxball s vámi již nehraji

Reagovat
miky10

Kvůli včerejšku?

Reagovat
soukup

dneska se prostě vyhrát musí musí tři vykřičníky...

Reagovat
kiwwi

to dufam...1 na tikete

Reagovat
soukup

CITY: Sorensen; Wilkinson, Shawcross, Huth, Wilson; Pennant, Whelan, Delap, Etherington; Crouch, Walters. Sub: Begovic, Higginbotham, Jones, Fuller, Whitehead, Upson, Jerome.

BLACKBURN: Robinson; Lowe, Hanley, Dann, Givet; Rochina, N'Zonzi, Hoilett, Formica, Pedersen; Yakubu. Subs: Bunn, Petrovic, Blackman, Goodwillie, Vukcevic, Roberts, Henley.

všichni nejistí a se uzdravili a dokonce tam Pulis ani nepostavil nějaký překvápko stylu Higginbotham

Reagovat
Maresma

Crouch Tohle by mel Stoke zvladnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Higginbotham byl můj 2. nejlepší střelec ve FM za Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas ♥

Reagovat
herbage

včetně lávky, jen 3 hráči od vás nepochází z ostrovů a dva z toho jsou gólmani. Ale o to dřevnatějším dojmem ta sestava působí

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
Maresma

Channel - 122098

Reagovat
smazaný uživatel

Potters jedem

Reagovat
j_mrazik

Nějaký link na rugby vs kopaná?

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
j_mrazik

Tak ho sem dej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo, tak nedělej rádoby vtipnýho a poděkuj

Reagovat
j_mrazik

Už na to číhám. Díky.

Reagovat
j_mrazik

Jo takhle!!! Už jsem to pochopil.

Reagovat
herbage

*okopávaná

Reagovat
Maresma

Tesne nad tebou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

Whelan - slušnej pornstar beaber z 80.let

Reagovat
fantomas

Tak koukám, že ste si před fotbalem zahráli asi sto haxu najednou, bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Wolves musí.

Protože...

http://fanchants.co.uk/football-songs/manchester_united-chants/hollow-hollow-2/

A United taky dneska, veřím ve zlepšení.

Reagovat
j_mrazik

Jak se počítá possession, když je balon 80% času ve vzduchu? To se doba letu balonu počítá tomu týmu, který to nakopl?

Reagovat
fantomas

No evidentně si tam někdo řekl, že je to zbytečný počítat a plácl tam 50-50.

Reagovat
j_mrazik

Já právě viděl 69:31 pro Stoke a je pravda, že Wilkinson a Shawcross mají nákopy jak kráva.

Reagovat
fantomas

Na SS bylo 50:50.

Reagovat
kiwwi

na evysledky.sk je to 64:36 mmntalne...ale tam su casto bludy

Reagovat
fantomas

No na statistický centrum SkySports byl vždycky velkej spoleh...ale třeba by to už i ted bylo jiný.

Reagovat
kiwwi

hod link...ja som minule pocas zapasu hladal ake su strely na branu na skysports a nevedel som to nikde najst

Reagovat
fantomas

http://live.skysports.com/ScoreCentre/football.html - a koukám, že už se to tam trošku vychýlilo no.

Reagovat
kiwwi

ty vole...na evysledky je to 61:39 a na sky sports 43:57

Reagovat
fantomas

Čemu budeš věřit?

Reagovat
kiwwi

tak jasne ze sky, ale jak sa mozu tak lisit tie statistiky to mi nejde do hlavy

Reagovat
kiwwi

hlavne v expekte ked mas podane tieto statisticke veci, tak oni sa riadia skysportom

Reagovat
fantomas

Jojo, to dělaj dobře.

Reagovat
j_mrazik

A nejhorší je, že oba výsledky můžou být správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je zápas.

Reagovat
kiwwi

ma Stoke nejakeho cernocha? Pennant je taky prismahnuty kus jediny

Reagovat
smazaný uživatel

Diao.

Reagovat
smazaný uživatel

Palacios.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuller, Jones.

Reagovat
smazaný uživatel

Jerome, Sidibé.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Shotton, Soares,

Reagovat
fantomas

Jj, takže to je nakonec pomalu půl na půl.

Reagovat
kiwwi

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nzonzi je hrozně vtipnej

Reagovat
fantomas

"I'm wastching, i'm watching.."

Reagovat
smazaný uživatel

8 - Eight of Stoke City's 11 Premier League goals this season (a league-high 73%) have come from set pieces. Routine.

Reagovat
fantomas

3 - If Blackburn concede at least 3 goals today, Steve Kean will receive another new contract.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

16 - There will be 16 more long throws than completed passes in today's game between Stoke & Blackburn. Aerial.

Reagovat
kiwwi

ty vole, to je hrozny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

to je total football.

Reagovat
smazaný uživatel

Total rugby

Reagovat
j_mrazik

Ten Hoilett je špatnej.

Reagovat
fantomas

Celkově jen Yakubu opravdu odvádí svou práci z tý ofenzívy.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako hra dnes, ale je to velmi sikovny hracik..keby bol anglan, tak je za obrovsky talent

Reagovat
kiwwi

mozno dnes

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Arsenal

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho se nestalo, že bych vynechal ligovej zápas Arsenalu, dneska mě to hrozně sere

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude pohodová výhra.

Reagovat
fantomas

Proti Fulhamu doma se snad ani jiná varianta nenabízí. Letos z nich navíc de všechno, jen ne strach. Mě cokoliv jinýho než naše výhra doslova vyrazí dech.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 - RVP; 2x Ruiz

Reagovat
miky10

3:0 RvP 3

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ultradebilní výběr předsunutýho zápasu, fakt že jo. Letos snad na sestavování programu najali nákýho retarda neschopnýho racionálního uvažování.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Chtěli tomu spodku zvýšit sledovanost. Jinak by se na to moc lidí nekoukalo. Tohle jako vzorek toho, jak se to povedlo, bohatě stačí.

Reagovat
fantomas

Na spodku se dá hrát i zajímavej a koukatelnej zápas. Myslim, že takovej Bolton-EFC by tu každej uvítal spíš. Možná až na soukupa.

Reagovat
soukup

mě ten fotbal co Stoke na podzim předvádí taky zrovna nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se na to dívat, už sem to vypnul...

Reagovat
fantomas

To právě nechci, abych nemusel report odněkud překládat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa na Stoke rad kukam, hlavne ked hraju doma ale je pravda ze momentalne su v mizernej forme a navyse kukat sa na chromy Bburn musi byt vylozene zazitok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Měl být první Arsenal, od 4 zbytek a večer MU - NUFC

Reagovat
kiwwi

Krul on Edwin:

“I was waiting outside the Manchester United dressing room like a kid for his shirt.

“He took me to one side and talked to me for 20 minutes. He told me to go out on loan, do things wrong, make mistakes and learn from all of them. If I need anything he is always there on the phone, he helps and he advises me. He has been a big influence.

“Not everyone would do it. Not everyone would talk to a kid asking for his top. Not everyone would be willing to pass on their experience and help someone else grow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Rochina.

Reagovat
smazaný uživatel

Givet je o parník nejlepší obránce Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Herbe?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hraju potters? Kukam ze po novom sa uz rataju aj goly priamo z autu?

Reagovat
fantomas

To sou odpadkový pytle? To by tomu slušelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mají snad všichni hráči Stoke ty kníry? V přenosu jsem zaslechl něco o charitě, ale to moc nedává smysl

Reagovat
fantomas

Movember, ty charito.

Reagovat
smazaný uživatel

a jo takhle, díky šel bych do teho taky ale ty tři chlupy tam nemá cenu nechávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá akca. Příští rok do toho du.

Reagovat
kiwwi

Movember (the month formerly known as November) is a moustache growing charity

Reagovat
fantomas

No ale to ne v tom klasickym slova smyslu, ne? Nedovedu si představit, jak bych přispěl na charitu, kdybych si teď nechal narůst kníra.

Reagovat
fantomas

Aha, musíš se zaregistrovat.

Reagovat
kiwwi

tak maju stranku, kde mozes darovat peniaze...

Reagovat
fantomas

Jj, ale stejně počítám, že to plno lidí dělá jen tak z hecu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to nevadí, ne? Ti co to dělajou z hecu alespoň zvyšujou povědomí o akci.

Reagovat
fantomas

Však jo. Neřikám, že to vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Delap mol dát konečně gol přímo z autu.

Reagovat
smazaný uživatel

On by to tam fakt hodil.

Reagovat
Maresma

Hezkej vyskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká akce

Reagovat
kiwwi

Stoke gol z otvorenej hry

Reagovat
fantomas

Oni ty tři góly snad vážně dostanou.

Reagovat
mithro

MUFC: De Gea, Fabio, Vidic, Ferdinand, Evra; Nani, Giggs, Carrick, Young; Hernandez and Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Jonesa ve fantě.

Reagovat
mithro

And Rooney up front?! What new kind of fuckery is this?!

Reagovat
kiwwi

hodne silna zostava...dufam ze Giggsy zahra lepsie ako naposledy a mohol by uz dat aj ten svoj povinny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Team v Wolves: Cech; Ivan, D Luiz, JT (c), Cole; Ram, Romeu, Meir; Sturr, Drog, Mata. - subs: Turn, Bos, Mik, Lamps, Mal, Kal, Torres. #CFC

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry měl být nový příspěvek.

Reagovat
kiwwi

Torres

Reagovat
Kenneth

Kurva mám Jonesa ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani. Je poslední dobou nic moc... radši LAVa.

Reagovat
niflheim

Pěkná

Reagovat
miky10

Cech; Ivanovic, D Luiz, JT (c), Cole; Ramires, Romeu, Meireles; Sturridge, Drogba, Mata. - subs: Turnbull, Bosingwa, Mikel, Lampard, Malouda, Kalou, Torres.

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Nehrát doma tak je to další ztráta. To jako Torres už dohrál nebo co?

Reagovat
miky10

Když už Lampard sedět, tak měl být Mata na podhrotu. Když už Mata na křídle, tak Lampard v záloze, takhle tam zas nemá kdo co vymyslet. Romeu? Nejevil se špatně, když nastoupil, ale dneska měla být záloha Ramires, Meireles, Lampard. Proti komu se má Torres rozehrát, když ne proti Wolves? Opravdu občas Boase nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny , AVB je fakt trotl , ja uz na tu jeho tvrdohlavost nemam slov. Jeste tam muze poslat v prubehu Bosingwu,Mikela a Maloudu a budu naprosto "spokojen".

Reagovat
miky10

Potvrzuju tip na 2:0, víc dneska ani náhodou.

Reagovat
Godwinson

Ale Lampard na lavičce má alespoň pozitivní nádech.

Reagovat
miky10

Ne, pokud bude Mata na křídle

Reagovat
Godwinson

Špatný to být nemusí, víceméně je trapné jen to, co vyvádí s Torresem.

Reagovat
miky10

Jo, to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

#EFC v Bolton: Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Heitinga, Bilyaletdinov, Osman, Fellaini, Coleman, Cahill, Saha

Reagovat
smazaný uživatel

#EFC subs: Subs: Mucha, Vellios, Gueye, Barkley, Stracqualursi, Mustafi, McAleny

Reagovat
smazaný uživatel

BOLTON XI v #EFC: Jaaskelainen, Robinson, Cahill, Muamba, Eagles, Knight, K.Davies, M.Davies, Klasnic, Reo-Coker, Wheater.

Reagovat
smazaný uživatel

#BWFC SubsBogdan, Steinsson, Tuncay, Petrov, Pratley, Kakuta, O'Halloran

Reagovat
fantomas

Proboha, kdo bude na RB a LW?

Reagovat
miky10

Wheater a Eagles?

Reagovat
smazaný uživatel

RB Wheater, LW Mark Davies?

Reagovat
fantomas

To sou šílený varianty no. Na RB bych si snad i spíš tipl Knighta, když předtim s Cahillem tak hořel. A Davies je typickej pravák, jestli se tam spíš neposune Eagles, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Wheater hral RB pravidelne v Boro, takze u nej neni moc o cem pochybovat.

Reagovat
fantomas

Hm, čili se dostanou aspon dvě branky.

Reagovat
miky10

Jj, tak jsem to taky bral.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo takovyto pseudo 4-3-3 s Eaglesem a Klasnicem pod Kevem, jak to byvalo se Sturridgem a Elmanderem

Reagovat
fantomas

Jo, to by asi šlo.

Reagovat
fantomas

A sou tam tři banány. Kean se může těšit na další rok do smlouvy.

Reagovat
Kenneth

3 střely, 3 goly. To dokáže jen Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus ještě aut na bránu.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Maresma

Crouchiee!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a doklepte to s nulou, potřebuju body za čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Černý v základu QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
miky10

6 - Peter Crouch has now scored six Premier League goals against Blackburn, only against Arsenal has he netted as many.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United:

Tim Krul; Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini (c), Ryan Taylor; Gabriel Obertan, Yohan Cabaye, Danny Guthrie, Jonas Gutierrez; Hatem Ben Arfa; Demba Ba

Tri byvali hraci MUFC v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie by to mal byt len jeden vlastnak, guthrie tam bol davno a obertan gol nevie dat

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson tam od lajny ani nedokopne

Reagovat
smazaný uživatel

pocka si na standartku

Reagovat
kiwwi

Oberton sa hecoval, ze to Evrovi ukaze

Reagovat
miky10

Hennessey; Zubar, Johnson (c), Berra, Elokabi; Milijas, Henry; Jarvis, Edwards, Ward; Fletcher.

Reagovat
fantomas

Rochina je stejně dobrej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

do řitě

Reagovat
Kenneth

Hm čisté konto v hajzlu. Blackburn si ten gol mohl nechat na jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Sandro, Parker, Bale; Defoe, Adebayor

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Vaart taky nehraje. Je aspon na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Hamstring.

Reagovat
Kenneth

Boha jeho.

Reagovat
kiwwi

somar...a to som ho chcel predat, ale rozmyslel som si to

Reagovat
smazaný uživatel

Co budou dávat na Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

jaj novej coment

Reagovat
fantomas

Nic, dneska nejede.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, Bloodzeed je osobně na zápase WBA ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cudicini, Bassong, Fredericks, Gallas, Livermore, Pienaar, Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

bez modrica? tak to budem rad za remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Boas se rozhodl zničit Torrese??? Nevím, nemá koule na to stáhnout v zápase hrozného Lamparda, pořád si tam strká Maloudu a všechno odse.re Torres. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

50 zní líp a líp.

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco 35 hůř a hůř

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega vyhodili do luftu ne, prostě nemá cenu nad tím nějak "lamentovat", ale fakt bych Boasovi chtěl vidět do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

AVB a jeho voleni sestav nechape nikdo , on asi opravdu v te Chelsea moc dlouho nechce byt protoze je neuveritelne tvrdohlavy a to se mu vymsti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobry, že Jones není ani na lávce, aspoň mám jistotu, že mi to tam pošle hráča z lavičky a budu mít víc jak 1 b. za střídání v 89'

Reagovat
Swarley

MU-NU na skysports?

Reagovat
Swarley

jo je, tak je to v pohodě

Reagovat
Swarley

Obertan v základu

Reagovat
niflheim

Máte někdo nějaký dobrý link?

Reagovat
Swarley

http://www.kiwi-sportz.eu/stream-1.html

nic extra, ale skysports no...

Reagovat
smazaný uživatel

neni to veetlee? bo jak se to píše

Reagovat
Swarley

nn, není...ten jsem dneska nehledal, nemám na to čas a nervy...tohle je taková 110%ní jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Však to tam nejde...

Reagovat
Swarley

no co to je? teď na to čumím, proč tam ukazují nějaký vemena...

Reagovat
Tomanatura

Ma nekdo anglicky sopcast na MU - NU?

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ne.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! C'moooon NUFC ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

SP 100804

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

112888 lepší

Reagovat
Pinturicchio

off

Reagovat
smazaný uživatel

off

Reagovat
smazaný uživatel

mně jede, takže asi ne...

Reagovat
Pinturicchio

Hod celý ten link, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/112888

Reagovat
Pinturicchio

Už to jede, dík.

Reagovat
Kenneth

Taky ho mám zaplý, je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rumunsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavej sem neanglicky

Reagovat
miky10

6816 Tottenham

Reagovat
miky10

Ty dresy jsou prostě příšerný

Reagovat
Godwinson

Hennessey

Reagovat
miky10

Terryyyyyyyyyyy

Reagovat
Error

Lajdácké bránění od Vlků

Reagovat
Godwinson

No, tohle ... já myslel, že začínaj hrát až po přestávce :)) Dobré.

Reagovat
miky10

119537 Chelsea

Reagovat
j_mrazik

Nedávejte sem ty Chelsea linky... nikdo na to není zvědavej.

Reagovat
Kaze

Fakt měří Jones jenom 180?

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej Jones?

Reagovat
Kaze

Phil

Reagovat
smazaný uživatel

Just like a library

Reagovat
smazaný uživatel

http://tarjaturunen4ever.blogspot.com/p/blinertv.html

MU-NU anglicky, i kdyz slabsi kvalita.

Reagovat
miky10

Tak Mata bude hrát spíš podhrota a nalevo bude volno pro Ashleyho, to by mělo být dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale Ekotto posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Seb

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to byl gól

Reagovat
Godwinson

Ivanović je zatím naprosto skvělej :)

Reagovat
miky10

Bez "zatím"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

A Roger se rozehrál úžasně

Reagovat
niflheim

de Gea

Reagovat
Pinturicchio

Harfy je super, to je přesně to, co tomu bojovnému NUFC ještě chybělo.

Reagovat
Swarley

Chicharito ať to radši napálí i z toho úhlu a nic nevymýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

chicharito je v poslednej dobe dost slaby :/

Reagovat
Swarley

hovno

Reagovat
REPLIKATOR

hoří

Reagovat
Swarley

ufffff

Reagovat
miky10

Canarieeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Brown se už mohl hlavou trefit i do té správné sítě.

Reagovat
Minister

Channel - 122098 MU anglicky a celkom dobra kvalita ak by niekto chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires super výkon

Reagovat
j_mrazik

Ten dřevěnej levej záložník v Newcastlu je Jonas?

Reagovat
Maresma

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Gera

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost podklouzl, levé koleno, něco jako Grygera

Reagovat
fantomas

Martin!

Reagovat
smazaný uživatel

sakra mi na sopcastu vypad zvuk

Reagovat
Swarley

no to mohlo dopadnout hůř

Reagovat
fantomas

OMG! Wheatere, ty seš ale pitomec. Další pochcanej zápas.

Reagovat
miky10

S tou sestavou jsem měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl?

Reagovat
fantomas

Nechal si utéct balon, Bilja ho vypíchl, on ho podrážkou seříz a šel ven.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, taky stavet takovyho hrace na beka...

Reagovat
fantomas

Jojo, však proto sem se tomu bránil. Steinsson snad musel mít s Coylem regulérní hádku, jinak týhle křečovitý ignoraci nerozumim...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel bys kritizovat rozhodnuti manazera

Reagovat
fantomas

Pravda..

Reagovat
kiwwi

haha

Reagovat
Counter

Reagovat
miky10

Brano to zatím šéfuje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Drogba je fakt šílenej. Kdyby místo něj byl pytel sraček, tak aspoň ten balon zalepí...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Swarley

je to zase ospalý, začněte sakra hrát !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley kde koukáš? Hod prosim link

Reagovat
Swarley

kvalita nic moc, ale já se stejně učím takže mi jde o zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, Bloodzeed to neni no ale dá se to

Reagovat
Kaze
Reagovat
smazaný uživatel

To docela ujde

Reagovat
vodka

co to zase je? zase nikdo neběhá

Reagovat
Swarley

zase prostě chodící profesoři...

Reagovat
vodka

to je neskutečné, 5 hráčů na útočné polovině a do jednoho všichni stojí!!! přitom teď se Giggs rozběhl a kdyby se u tam někdo nabízel, tak je vyšachují...

Reagovat
Swarley

tak jasně, mně to nevadí, že se to snaží hrát odzadu a na brejky, ale na ty protiútoky je prostě potřeba se trošku rozběhnout no...

Reagovat
smazaný uživatel

Walker

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor ...Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá Macheda na lávce?

Reagovat
sintha

Nemáte někdo prosím anglickej přenos na Chelsea? Mám 119537, ale má zpomalenej zvuk.

Reagovat
miky10

Jojo, zvuk je pošahanej, ale jen ze stadionu, komentář je v pohodě. Sledovat se to dá.

Reagovat
sintha

Nene, i komentátor je zpomalenej. Je docela divný, když je míč za čárou a on zařve Ward!

Reagovat
Swarley

Ben Arfa se posral ne?

Reagovat
vodka

vypadá to tak...

Reagovat
Swarley

no i když Wazza...

Reagovat
smazaný uživatel

No ted se mu vubec nedivim, zvlast pokud to videl z dalky.

Reagovat
Swarley

jj, už to píšu výš, beru zpět...

Reagovat
vodka

tak strašné to nebylo... a hlavně snad viděl, že Colo reagoval úplně v lkidu, tak nechápu tu reakci vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Coloccini je klidas, ten by nereagoval nikdy. Z prvniho pohledu to vypadalo, ze si Rooney udelal z Cola zahonek, takze se Arfovi fakt nedivim.

Reagovat
vodka

kdyby ho nakopl pořádně, tak to Cola zabolí, nebo se nějak ohradí, Rooney se hned omluvil a podali si ruce... Jako chápu, vypadalo to na první pohled blbě, ale když vidím, že to všichni berou v pohodě, tak snad nebudu 25 metrů sprintovat k rozhodčímu jak Mascherano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mozna ne, on to proste udelal. V podvedomi celyho sveta je Rooney jako curak, co je schopnej nekoho takhle nakopnout, tak ho to asi vytocilo. Dostal kartu, takze si uvedomi, ze udelal zbytecnou vec, ale ja dokazu pochopit, ze se nastval.

Reagovat
vodka

naštvání chápu, nechápu ale, že dkyž vidí, že je všecko v pohodě, tak pokračuje ve svojem sprintu...

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, Adeho dvojitej luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf dakujeme sudi dnes to je zatial tragedia.... A dakujeme za stastenu bo tie penalty celkovo kopeme priserne. Stred je bez Luku nekreativny a prepojenie medzi zalohou a utokom zlyhava

Dnes to bude o kridlach, 3 body by boli zlaty zazrak. COYS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

7 nepromenenych z poslednich 16

Reagovat
smazaný uživatel

njn strasna bilancia... neviem ci ma nejaky tym horsiu. Este ze sa to Ademu odrazilo spat

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ale jasná. Tam po něm šahal celou dobu co za nim běžel.

Reagovat
smazaný uživatel

no... kontakt bol ale Aaron dost prihral ten pad Ale tak som za nu rad akcia Ade Lennon bola pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ji nefouknul, tak by to posral . Mám nahovno obraz, ale zdálo se mi že ho ještě přišlápnul zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to iste bolo teraz na druhej strane a nepiskal to... mozme byt fakt radi za rozhodcu zatial. A Sandra po polcase dole inak nedohra. Ten stred je uplne mimo a Gareth + Defoe zatial uplne odzerany nevidim to vobec ruzovo :(

Tu mas dobry obraz: sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
smazaný uživatel

To iste to nebolo, rozhodčí to zatim posuzuje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

rooney nedostal kartu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Shrek se zas ukazal..

Reagovat
smazaný uživatel

To tak v Anglii funguje, že si Rooney může kopat do koho se mu zachce?

Reagovat
herbage

Rooneymu zas hrabe

Reagovat
smazaný uživatel

A Rooney nic ?

Reagovat
herbage

písknul se mu faul

Reagovat
Kenneth

Sturridge jo!

Reagovat
Godwinson

Sturridge

Reagovat
miky10

Sturridgeeeeee!!!! Mata paráda

Reagovat
Godwinson

Bez Maty by byli v úplný řiti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Romeu->Cole->Meirelés->Mata->Sturridge...parádní akce

Reagovat
Swarley

ty vole to byl zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

KRUUUL!!!

Reagovat
niflheim

Jak to chytnul?

Reagovat
Edgar Davids

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Kruul

Reagovat
Swarley

ale Ryan zatím nejlepší na place, škoda že zbytek to má zatím na párku...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg jestli toho Drogbu o poločase neposadí tak fakt nevim...

Reagovat
Godwinson

Posadí, místo něj hodí Maloudu.

Reagovat
miky10

Co blbneš, ten půjde místo Maty.

Reagovat
Godwinson

Myslel jsem spíše, že místo Maty půjde tvořit Mikel ... ale dobře.

Reagovat
Swarley

sakra, důůůůůůůůůůůraz

Reagovat
fantomas

Měli by si z tebe brát příklad, řikáš?

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

jistě, přepnout mód na 130%

Reagovat
fantomas

130%, to je zase tvoje čtení hry přece...

Reagovat
Swarley

oboje

Reagovat
vodka

sakra, já to s tím běháním myslím vážně... se nedivím, že máme v druhé polovině sezony tolik sil, když se jede na volnoběh...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Carrick hraje úžasně, teď první ztráta, ale následně napravil... škoda, že neni víc aktivní dopředu...

Reagovat
Swarley

Carrick je opět zpátky ve formě, žeru ho...on to rozdává do krajů dobře, ale ty jsou zatím spolu z útokem neskutečně líní...

Reagovat
Swarley

*s

Reagovat
Kaze

ale vzhledově mi strašně připomíná Dona z HNTLYL

Reagovat
smazaný uživatel

Mulumbu je ale fakt dement, to je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Kužel > Didier Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se ten balon neodrazi od okraje hriste zpatky?

Reagovat
Error

Regulérní závisláci

Reagovat
Swarley

jako záběr na Machedu a pod ním nápis Coming up, to jsou blbý vtípky...

Reagovat
smazaný uživatel

To je otřes zatím. Dej bože ať udělám s touhle sračkou aspoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Walker, Kaboul, Sandro, Bale, Defoe uplne mimo. Ekotto a Parker bohuzial tiez podpriemer. Sandra dole inak bude vyluceny a dal by som tam Nika ak je na lavicke.

Jediny dobri zatial Ledley a Friedel a snazi sa Ade a Lennon. Chce to Harryho preslov o polcase Tiez sa modlim v bod, COYS !

Reagovat
mike.84

jedine co ten drogba poslední týdny (měsíce ?) umí je všecko posrat a jak 13lete děcko si kousat prst že něco zkazil.. AVB, proč ho tam davaš ...

Reagovat
sintha

Ten spolukomentátor u Chelsea je hroznej...

Reagovat
mike.84

zlatej rusky sport 2(1)

Reagovat
Kaze

Fabio by neměl kazit tak jednoduché přihrávky a Evra zatím

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Spurs hori v obrane neskutecnym zpusobem, presto porad verim ve 3 body

Reagovat
Side

Ten Evra je strašnej, Obertan si ho tam vodí jak malýho...

Reagovat
miky10

Mataaaaaaaaaaaaa Legend.

Reagovat
smazaný uživatel

Cole+Mata ...Vamos

Reagovat
Godwinson

Mata si ho zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni vykon Younga s Nanim zatim katastrofalni...

Reagovat
fantomas

Young na MU prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma, jenze se vratil do doby z pred dvou let a jeho forme ve tvaru houpacky.

Reagovat
fantomas

Na dost statický houpačce, když opravdu povedenej zápas zažil ještě někdy v září.

Reagovat
fantomas

* poslední takovej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost to soudit podle dneška. To by na něho neměl ani Roney, Nani, Evra.

Reagovat
fantomas

To neni na základě dneška, ani to nevidim. Po prvních třech čtyřech kolech prostě odešel a MU nijak zvlášť neprospívá.

Reagovat
kiwwi

vsak bol zraneny

nehovorim ze je to nejaka hitparada od neho ale prehanas

Reagovat
fantomas

Jj, má to teď 3 zápasy, kde by snesl přísnější měřítka a kde se ale zároveň vezl na výkonech spoluhráčů, a 5 zápasů, kde byl absolutně průměrnej.

Reagovat
vodka

s tím, do jakých prostor si oba aj s Nanim nabíhají, tak to snad má byt nějaký záměr, ale nefunguje to absolutně... Oba potřebují balon do běhu, aby hráli dobře a oni pravidelně stojí nalepení na becích...

Reagovat
fantomas

To ale konkrétně Young praktikuje od začátku působení v MU, mi přijde.

Reagovat
vodka

neni pravda, dneska to ale bije do očí...

Reagovat
fantomas

No já si toho všiml už nejmíň ve třech zápasech..

Reagovat
vladis271

Reagovat
j_mrazik

Ani nevim, že jsou na place. Konečníkem zápasu je Hernandéz.

Reagovat
vodka

naprosto tragičtí, Obertan je oba strčí dneska do kapsy...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

jeden z nich dolů a Valenci na plac...tam stačí se jen na tom kraji rozběhnout a už to hoří, ale ani jednomu se zatím prostě nechce...

Reagovat
kiwwi

ja by som tam poslal Valenciu namiesto Giggsa

Reagovat
Error

Mata 1+2 za poločas, prostě třída

Reagovat
minoLFC

fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
mike.84

už vidim ty titulky jak se chelsea vrací ze zahrobí... sice sem rád za tu efektivitu ale vlci hrajou naprosto odporně, pro mě bude určující zapas až proti LFC... tady si dneska klidně mužem otevřít střelnici ale nic moc to znamenat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

berba na plac, young ven

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nás válcujou. Nebejt Adebayorovejch individuálních kvalit, můžeme to rovnou zabalit. Kromě nej můžu pochválit jen Friedela. WBA hraje parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zase prostě otřes...kraje zálohy na facku, kraje obrany na facku, střed jakž takž v pohodě a útok taky na facku...nic víc k tomu nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez Ten už mohl mět dneska hattrick.

Reagovat
supervizor

To solování Obertana strašně shazuje.

Reagovat
Godwinson

Škoda, že na lavičce není Lukaku, v takovém zápase bych ho tam chtěl vidět ve druhé půli.

Reagovat
Tomanatura

Spatny to neni, jen to chce min ztracet balony (Rooney, Nani), vic sebevedomi (Young) a vic stesti (Chicharito).

Reagovat
vodka

špatné to je, ty křídla hrají snad nejhůř v sezoně...

Reagovat
Tomanatura

ale pohyb maji dobry a v tech mistech, kde maji byt, jsou taky.

Reagovat
vodka

právě skoro pořád jenom stojí u beka, krásně to šlo vidět u toho průniku Giggse a i Rooneyho, prostě jim nešlo přihrát. oba obsazení, ani jeden si nesběhl do středu, ani jeden se pohybem nedostal za beka...

Průniky tam snad byla jenom 2 a to ještě Naniho...

Reagovat
kiwwi

na kridla by som to fakt nehadzal

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole co zase dela ten Sunderland, jestli nevyhraje tak budu pekelne nasranej

Reagovat
Maresma

Ja taky

Reagovat
hefy

Evra je strašně slaboučkej.

Reagovat
kiwwi

najlepsi hrac na place

Reagovat
hefy

To je hodně smutný.

Reagovat
kiwwi

to sice je, ale dnes hra velmi dobre

Reagovat
hefy

To mi nepřijde. Obertan se Simpsonem přes něj několikrát odcentrovali. Zbytečně ztratil několik míčů, rozhodně mi nepřijde jistej.

Reagovat
j_mrazik

5x přes něj špatnej Obertan v suchým triku odcentroval. To se kvalitním bekům prostě nestává.

Reagovat
kiwwi

obertan ma tie nohy strasne rychle, ked ma loptu 1v1 tak si odcentruje cez hocikoho...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu. Obertan odcentruje vždycky, ale pravidelně ty centry stály za hovno.

Reagovat
j_mrazik

A já si pamatuju, že se často dejme tomu i zbavil výjimečně obránce, kdy málem obehrál i sám sebe, ale pak zase trefil toho beka, kterýho se před chvilkou obehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já si taky pamatuju doby kdy zakopával o vlastní nohy a nedokázal zpracovat přihrávku.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kenneth

Simpson, Taylor na lávce. Jestli Newcastle udrží tu nulu, tak budu hodně nasranej.

Reagovat
minoLFC

ktory Tayler?

Reagovat
salami

Ben Arfa mi přijde zatim slaboučkej

Reagovat
j_mrazik

Má to těžký, ale ten lob na Dembu udělal moc pěkně.

Reagovat
pajamu

Hrášek chytá zajíce dneska, jinak Carrick

Reagovat
fantomas

Nemůžu uvěřit, že to je furt 0:0. Každopádně Bilja to dneska pěkně rozdává.

Reagovat
blade115

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Mata gol a dve asistence fantazie.

Sturridge taky skvelej dneska toho tam obehal ve sprintu snad nejvic z hracu CFC.

Dale se mi libi Meireles , je videt ze mu sedi ta Lampardova pozice na DM je zabitej.

No a Romeu taky hraje slusne jenze hraci Wolves ho zrovna moc neproverili stejne jako celou obranu a Cecha.

Naopak Drogba klasicky tragedni. Pocitam ze v 65. minute bude stridani Mata <> Malouda cimz se hra totalne zabije.No vzhledem k tomu ze to neuvidim do konce tak je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Newcastel ve stejné sestavě jako proti City?

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

no, snad je to probere a nebudou hrát to, co doteď...

Reagovat
niflheim

Chicharitooo

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej blbej gool.

Reagovat
Pinturicchio

To si děláš prdel s takovým golem.

Reagovat
kiwwi

natural born goalscorer

Reagovat
fantomas

A je hotovo.

Reagovat
vodka

FABIOOOO ale paráda, konečně to má tempo trošku...

Reagovat
Ligter

Nádherný volej.

Reagovat
smazaný uživatel

On uz dava goly aniz by vystrelil, to je nejaky cheat

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez

Reagovat
SunFells

Chicharitův typický gól koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio

Reagovat
miky10

49'

Hernandez J. (Vlastní gól)

Reagovat
pawiel_afc

united zas viac stastia ako rozumu....

Reagovat
Ligter

Tu větu už si nechte někdo patentovat.

Reagovat
vodka

a tu tutovku následně a teď tu superšanci Rooneyho nevzpomeneš a ten zákrok kola od Krula v prvním poločase?

Reagovat
kiwwi

ze na to reagujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se mu nelíbí, takže se to nestalo. A tečka.

Reagovat
pawiel_afc

teraz po gole uz ste sa chytili inak to bola prvy polcas velka bieda

Reagovat
vodka

to byla, ale pořád to nemění nic na tom, že ten tvůj první komentář je blbost. hawk

Reagovat
pawiel_afc

mas pravdu

Reagovat
niflheim

Škoda, že to tam Fábiovi nespadlo...by byl krásný

Reagovat
Edgar Davids

americká spolupráce

Reagovat
smazaný uživatel

Scotty

Reagovat
kiwwi

boze jak moze byt ten Javier v ofsajde pri vykope brankara...to uz trochu prehana

Reagovat
kiwwi

Youngsteeeeer to bola tutovica

Reagovat
kiwwi

btw Evra

Reagovat
Kaze

Mohl ještě přihrát Hernandezovi, ale chápu, že potřebuju gól k pozvednutí se

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta...toto sa zakoncuje proste

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak dívám na rozdíl v naší hře v prvním a druhém poločase, tak bych nechtěl být o přestávce v šatně.

Reagovat
vodka

hlavně ty křídla, jak jde okamžitě poznat, když jsou víc v pohybu, dostávají se za obránce, nebo si seběhnou do prostoru...

Reagovat
kiwwi

Nani je nonstop zdvojovany...tazko sa mu musi hrat

Reagovat
vodka

ten Carrick je dneska fakt král...

Reagovat
Swarley

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United ze začínají zvedat.

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
Swarley

David

Reagovat
Godwinson

Výborně Sturridge, velká škoda. Možná by se už dalo střídat :)

Reagovat
Kaze

By mě zajímalo, co se v šatně může asi říkat nadává se tam? Povzbuzuje? Brečí? A co takový Giggs, který poslouchá už x let?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to chce gol lebo pri dnesnom vykone Sandra s Kaboulom neverim ze uz ziadny nedostaneme...

Reagovat
Pinturicchio

700. pro to, aby to NUFC otočili.

Reagovat
C0br

De Gea

Reagovat
kiwwi

Daviiiiiiiiiiiiiiiid

Reagovat
smazaný uživatel

de gea

Reagovat
smazaný uživatel

jajj škoda

Reagovat
Swarley

penalta?

Reagovat
Swarley

čistá práce

Reagovat
vodka

penalta?

Reagovat
vodka

hmm, pěkný zářez...

Reagovat
kiwwi

WTF????????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa

Reagovat
Godwinson

Penalta

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
C0br

Loool

Reagovat
SunFells

To si dělá prdel ne?

Reagovat
Pinturicchio

Úplně jasná.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
C0br

Udělej krok dozadu a pak si naser do ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Hlupáku, kroť ty své červené prstíky.

Reagovat
Swarley

nemáš provokovat, teď si spapej polívčičku

Reagovat
Pinturicchio

Polívčičku ať si spapá tenhle nevychovaný dáblíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

ze jasna....tackle

Reagovat
smazaný uživatel

Měřítko calcia...?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To nemela byt penalta ani nahodou

Reagovat
Pinturicchio

Ale kolik lidí se na to chytlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tusil, ze jen provokujes, ale nebyl jsem si jistej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

že tady schválně trolluješ...tak já ti jenom říkám, že Juventus dostane od Lazia

Reagovat
Pinturicchio

Já trolluju slušně

Reagovat
kiwwi

vidis a presne za toto by som rozhodcov trestal

tento postrannny by mal dostat stopku na dalsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je totalni nesmysl, protoze tu chybu neudelal schvalne, je to proste lidskej faktor a v tom je krasa fotbalu

Reagovat
pawiel_afc

uplne jasny si ty asi

Reagovat
C0br

Nejenže vzal nejdřív míč, ale dokonce se ho ani nedotkl.

Reagovat
kiwwi

to je chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

No moc se neraduj, Juventus dostane od Lazia

Reagovat
Pinturicchio

Jak to spolu souvisí, trolle?

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim, kdo tady trolluje, radši zalez do zpátky do Calcia

Reagovat
Pinturicchio

Jak to spolu teda souvisí?

Reagovat
smazaný uživatel

že tady schválně trolluješ...tak já ti jenom říkám, že Juventus dostane od Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za čuráka ten postranní rozhodčí? Prej penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Do piči Nevadí, dáme další.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho tam nechá toho klauna Drogbu??

Reagovat
fantomas

Norwich.

Reagovat
kiwwi

ja to nechapem, ved ta lopta tak ocividne zmenila smer...to je neuveritelna chyba postranneho

Reagovat
niflheim

Člověk jde na velkou a co se nestane...koukám, že hovna na dvojí frontě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na troch, ja som sa skoro posral, keď dal Demba gól a teraz som sa posral druhý krát, keď som zistil, že vo fante ho mám na lavičke.

Reagovat
fantomas

Ivaneeee?!

Reagovat
smazaný uživatel

Mnooo každopádně víme kdo nedostane vánoční bonusy

Reagovat
Swarley

nic, jedem dál, zase makat...

Reagovat
Pinturicchio

Pome přidat druhýýýýýýýýýý

Reagovat
mithro

pridem zapnem futbal a hned taku rkavinu odpiska

Reagovat
niflheim

Tohle byla penalta?

Reagovat
vladis271

Tak, a takto by to mohlo skončiť

Reagovat
Maresma

Sunderland pomeeee!

Reagovat
nani92

toto je zápas presne stvorený pre Machedu, ak sa dostane na ihrisko, tak rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

snáď hej, fandím NU.

Reagovat
smazaný uživatel

To bys radši neměl, uvidíme komu budeš fandit na konci sezony až bude NU na 4.místě a tvuj Arsenalek se bude krčit na 5.místě

Reagovat
smazaný uživatel

Vidno, že tá predvádzaná hra "tvojho Manchesterka" je natoľko zlá, že už poznačila aj tých menej odolných taktiežfanúšikov. Alebo to ty máš už odmalička?

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi furt chceš posuzování penalt až po zápase?

Reagovat
Godwinson

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Holt

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich, ešte 3!

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Perch

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu Pardsi, mas tam GOSLINGA!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Drogba musí Boasovi kouřit pelo, jinak fakt nevím..

Reagovat
fantomas

Hoolahan!

Reagovat
Swarley

Young se zbláznil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Se k tomu ani nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

hh

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
Pinturicchio

Uuuuuuuuuuuuuffff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia su slepi!!

Reagovat
Swarley

nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá na Hawthrons? Nejaka zmena?

Reagovat
smazaný uživatel

Hawthorns

Reagovat
Counter

Z vás už jde vážně strach, když vyhráváte i zápasy, ve kterých máte být rádi za bod

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha a mají to sráči...a ted jim jdeme dát dva fíky

Reagovat
vodka

kua nemohli takto hrát aj první poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Vermaelen, Andre Santos, Song, Arteta, Ramsey, Arshavin, Walcott, Van Persie (c).

Substitutes: Fabianski, Koscielny, Diaby, Frimpong, Benayoun, Gervinho, Chamakh.

Reagovat
fantomas

Za Šavu za Parka. U Djouroua poteču..

Reagovat
smazaný uživatel

Djourou? Aspoň za Andreia som rád.

Reagovat
smazaný uživatel

djourou

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš šipku?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

konečně posadil Gervinha

Reagovat
mithro

musime, proste musime

Reagovat
niflheim

Hovado.

Reagovat
niflheim

Tak v té mojí pixelové dietě to vypadalo drsněji

Reagovat
vodka

PIČA

Reagovat
vodka

ten Krul má reflex jak prase...

Reagovat
miky10

Norwich! Udržet

Reagovat
miky10

Morison by mohl ještě přidat góla

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kruuuul

Reagovat
smazaný uživatel

Měl štěstí, že ho to trefilo no

Reagovat
kiwwi

no pome teraz do nich!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takový luckeři ten Newcastel

Reagovat
Pinturicchio

Úplně zbytečný zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Kruuul

Reagovat
Edgar Davids

Krul už zas

Reagovat
vodka

no, nakonec tam stál

Reagovat
Swarley

jj

Reagovat
vodka

ale teď to chytil krásně Evrovi...

Reagovat
Swarley

jj, i tak chytá jak blázen...neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Vellios, 3 minúty na ihrisku a gól.

Reagovat
fantomas

A už třetí gól ze střídačky.

Reagovat
vodka

ale je to hrozné kopyto...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se asi posral...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Defoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Jermaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!! KRÁÁÁÁSA

Reagovat
smazaný uživatel

JD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Krul

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
13

Defoe

Reagovat
Ligter

Krásná šajtle.

Reagovat
Pinturicchio

Kruuuul

Reagovat
kiwwi

piskaj penaltku nejaku kurva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ade a JD fantatsicky, světově, geniálně, nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Adeho pata byla luxusní. Ještě k tomu mu ten míč padal, nechápu jak to mohl takhle přesně dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade je prostě zázrak z nebes, ty jeho zatracený pavoučí nohy, narážečky, patičky, kličkování, on na sebe natáhne několik hráčů a prostě neztratí balon. Akorát by mu měl JD ukázat, jak se zakončuje s razancí. Škoda teď toho strašného zpracování od Jermaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo být hotovo. Taky jestli si Ade řval, mohl mu to JD pustit a bylo by vymalováno. Škoda, budou to nervy do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to sou neskutečný šance. Co 5 minut naprostá golovka.Klidně to mohlo skončit 3:5 nebo tak. Je mi líto WBA, dnes si zasloužili mnohem víc. Hráli fakt parádně, s tímhle se prostě v PL udrží.

Reagovat
niflheim

Tak už mě začíná ten Krul pěkně srát

Reagovat
smazaný uživatel

Má víc štěstí než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

YIDO YIDO YIDO !!! Ak to budu dnes 3 body tak sa dam nehorazne dole aaaa

Reagovat
JIMMY-PO

DEFOE!!

Reagovat
vodka

to mě poseeeeeeeer. tyčka zase a ten závar

Reagovat
vodka

áááá

Reagovat
smazaný uživatel

To už neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžou vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe is yido!

Reagovat
fantomas

Á, zmrd se trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

spolupraca Ade - JD neskutocna. Druhy polcas az na hrubky v obrane vynikajuci. 3 body si nezasluzime ale chce to udrzat a dokazeme ze uz sme velkym tymom co vie bodovat v zapasoch v ktorych je horsi

Reagovat
vodka

Simpsone

Reagovat
Swarley

jděte už do hajzlu, co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to nie je mozne toto

Reagovat
kiwwi

to je neuveritelneeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

SImpson

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Mačeta?

Reagovat
Swarley

osolte na něj sázky, to vemeno to rozhodne..

Reagovat
kiwwi

cozeeeeeeeeeeeeeeeeee ????????????

Reagovat
smazaný uživatel

MachedaAAAA rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Mačeta rozhodne

Reagovat
JIMMY-PO

Macheda dá gól

Reagovat
Ligter

Macheda time.

Reagovat
smazaný uživatel

inak Scotty v druhom polcase dokonale nahradil modrica luxusne prihravky a prehlad. Len si to odnasa obrana pretoze v tej fazy nema kto nahradit scottyho. Pome kohuti udrzat, Jermain bez sebcenia uz teraz !

Reagovat
niflheim

Neskutečná haluz pro NUFC zatím

Reagovat
Edgar Davids

Macheda. To bude titul

Reagovat
fantomas

3-4-3, brutus.

Reagovat
smazaný uživatel

vydrzia

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože to nedal?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle strašne tragicky tie centre bráni. Traja stopéri neubránia jedného hráča Manchestru

Reagovat
vodka

co to je? nějaký cheat u NU?

Reagovat
smazaný uživatel

Cheat je u nich, že dovolia hráčom Manchestru zakončiť z každého "hovienka"?

Reagovat
vodka

zalez, inter by se pod tím tlakem rozsypal...

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže Inter je na takýto tlak zvyknutý a dokáže sa s ním popasovať. My práveže máme problémy s brejkami a s rýchlymi hráčmi, ale nie s milión centrami, kde pri takmer každom centri Vás NU pustilo do zakončenia.

Reagovat
Swarley

Nemanja to rozhodne...

Reagovat
smazaný uživatel

4 minúty- Fergie time

Reagovat
pajamu

Pojďme, ty vole!

Reagovat
Kenneth

Fergie je nejlepší , musí se vyhrát a on tam pošle na poslední minuty Machedu.

Reagovat
fantomas

Tak...je to jediný, co se mu kdy v MU povedlo - rozhodnout zápas v závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nepenalta, naše smůla, že nedokážeme dát víc gólů. Newcastl si to v 10-ti odbránil, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

jezis... tottenham zas vyhraje

Reagovat
vodka

zo už nedáme

Reagovat
vodka

já sem to věděl!!!

Reagovat
vodka

OFSAJD???

Reagovat
vodka

věděl sem, že když to napíšu, tak dáme gól, akorát teda...

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

kurva kurva kurva kurva kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Garetheeeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to není do prdele ofsajd

Reagovat
EL Gringo

uchh este ze offside,, uz som sa naplasil ze zas budu mat stastie

Reagovat
niflheim

Kurva jaktoooooooooooo?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten samej pomezní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik se nastavuje v United?? 20 minut?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Díkybohu za Matu, ten kluk nám ještě vyhraje nejeden zápas. Ještě Brano fantazie, jinak průměr. Romeu to v sobě má, jen musí zrychlit práci s míčem a bude mít na základ. Drogbu už od začátku vidět nechci asi nikdy. Každopádně důležitý tři body, teď hlavně zvládnout Valencii.

Canaries pěkně, jednoznačně nejvyspělejší nováček. Newcastle taky super

Reagovat
13

ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

boha to su nervy.... klasicky zaciname spalovat sance ked treba rozhodnut dufam ze sa nam to nevypomsti

Reagovat
Swarley

nic jdu chlastat, ale jsem sakra nasranej

Reagovat
kiwwi

nemam slov na toto uz

Reagovat
smazaný uživatel

čo tak; "konečne, po zápasoch, v ktorých sme si nezaslúžili ani bod, sme mali trochu menej šťastia."?

Reagovat
blade115

No co, to vaše "nekonečný" štěstí se vás nemůže furt držet. Si jen spočítej, kolikrát United rozhodli v 90. minutě a výš... Jednou to holt nevyšlo no bože... Co já jsem viděl úryvky zápasu, tak byl Manchester lepší, ale bohužel no... Tak to vyjde příště.

Reagovat
niflheim

Do prdele další takový blbý zápas stejně jako proti Stoke.

Reagovat
mithro

Mike Jones a jeho parta

Reagovat
miky10

Wigan

Reagovat
miky10

Di Santo

Reagovat
kiwwi

no to je dobry dement, odjebal mi tiket

Reagovat
miky10

Tos měl jako neprohru Sunderlandu? 1,08?

Reagovat
kiwwi

under 2.5

Reagovat
miky10

Aha, to mi nějak nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Adeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

Reagovat
hefy

Di Santoooooooo.

Reagovat
miky10

Oprava

Reagovat
miky10

Neměla být reakce. Je to 1:2, nebo není? Bliklo mi to tam, ale pak oprava a 1:1.

Reagovat
hefy

Taky nevím. Já koukal na United. Snad to platí.

Reagovat
miky10

Já na CFC. Teď už to snad definitivně platí.

Reagovat
smazaný uživatel

a všichni na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City posílá darkový koš panu pomeznímu a Krulovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nic

Reagovat
miky10

Další oprava

Reagovat
Counter

Tak nakonec jo

Reagovat
smazaný uživatel

Taková škoda. Měli sme dat jednu z těch přehršle gólovek a Newcastle mohl jet dom bez bodu.

Reagovat
JIMMY-PO

Wigan

Reagovat
C0br

Tak tohle mě neskutečně sere, celá rozhodcovská trojice si může jít nechat projet prdele letlampou. A tomu francouzskýmu simulijícímu ***** by měl někdo znova přerazit hnáty.

Krul neskutečnej, naše zakončování mizerný, ale měli jsme vyhrát.

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ben arfa nic nenasimuloval, ten pád byl nevyhnutelný, když mu naběhl do noh...

Reagovat
Kaze

Nechtěl byses uklidnit? Nejsme jediný tým, který kdy rozhodčí připravili o titul. Šancí na vítězný gól jsme měli dost

Reagovat
mithro

ale pekne si to napisal, aj zajtra sejkovia vyhraju je po titule

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

áno, rozhodca vám prehral zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Arfa nesimuloval, proste vletel do souboje, simulace vypada jinak, takze vychladni.

Reagovat
C0br

Já prohry snáším těžce. Každopádně skočil dřív, než se ho vůbec dotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nesimuloval, vzdyt se ani nerozplacl, ani se niceho nedozadoval, jen do toho vletel a pak se podival na rozhodciho, jestli se bude kopat roh.

Reagovat
salami

buďte rádi, že může Fabio hrát příští zápas, toho naprosto nesmyslně ušetřil

Reagovat
vladis271

ako to mohli vydržať nechápem, ale spravili mi náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková NÁDHERA, když mají DEBILS smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOYAAALS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten nechtěnej pas od Kaboula na Balea byl "amazing".

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Kaboul prostě válí jak cyp

Reagovat
SunFells

Nejzábavnější poločas sezóny

Reagovat
Masi

Koukal někdo na Sunderland? co vyváděli?

Reagovat
vodka

nic, klasicky prosraný první poločas, tam je hlavní kámen úrazu... Kdyby se hrálo v prvním poločase v polovičním tempu, v jakém se odehrál druhý, tak dáme 3 góly a je hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

dpce ve fante mi nehral vaart,jones,drenthe !!

Reagovat
smazaný uživatel

Everton eeeej, Newcastle eeeej, Norwich eeej...

Reagovat
kiwwi

nezasluzenejsiu stratu bodov som snad este nezazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale část z toho de na vaši hlavu , viz Young..

Reagovat
mithro

aka cast, keby nebol postranny debil tak newcastle gol neda

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby DeGea nevytáh eso z rukávu tak Newcastel gol dal.

Reagovat
mithro

bavime sa o gole nie o kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to taky kdyby to postraní neposral. Stejnak s tim nic neuděláme.

Reagovat
kiwwi

ty vole ale to nejde na nasu hlavu...si zabudol ako si reagoval pred 5 minutami ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ,ale prostě ste měli šanci to vytáhnout a neřikej mi ,že ne .To ,že jste ji nevyužili je vaše chyba. Ovšem tohle by se nestalo ,kdyby pan rozhodčí posoudil správně.

Reagovat
minoLFC

Hmm...od fanúšika ManU divná veta

Reagovat
smazaný uživatel

kurva pica..NU mal jeden utok z ktoreho im odpiskal vymyslenu penaltu a my zahodime aj nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

DeGea vas zachránil od dalšího golu tak to zase neschazuj.

Reagovat
SunFells

Teď jsem ještě zvědavý zda to byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez? O pul tela...

Reagovat
smazaný uživatel

V době přihráky nebyl v offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl, tim jak se Hernandez nabidl Giggsovi pohybem se dostal do malyho ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale pak se zase o kousek vrátil

Reagovat
Pinturicchio

Už při té první přihrávce, zdálo se mi, že než to došlo k hráškovi, tak to ještě tečoval jeden hráč MU.

Reagovat
kiwwi

praveze netecoval...keby tecoval tak nepoviem ani pol slova...toto bol maximalne hranicny ofsajd...dvihol to napicu

Reagovat
Pinturicchio

I kdyby to netečoval, ofsajd to byl.

Reagovat
Chazy

Si to furt nepochopil?

Reagovat
Chazy

Jo aha, hráč MU, tak to nic

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Neval ocima, v momente prihravky byl Javier o pul kroku za poslednim obrancem, si to pust klidne znovu, v mym prenosu to bylo dokonce zastaveny v opakovacce a proste tesnej, ale jasnej offside. Shodli se na tom komentatori prenosu i ted BBC Live Sat. Football.

Reagovat
Counter

O hrášek byl.

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

O mexický nebo poživatelný?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to offside

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl to jen tvojr fanouškovství ti zamlžilo objektivní úsudek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zase pomerne nezasluzene 3 body Ade je genialny, ked po sezone odide normalne mi bude chybat

Reagovat
Counter

Nebyl jsi to ty, kdo ho za každou cenu nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

bol.... uz som sa tu kajal ze to bol dobry krok ho zobrat. A za to ako hra a ako sa vyjadruje a celkovo prezentuje ho nemozem nemat rad aj keby som mozno chcel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Newcastle byl celou dobu lepší, mohly být 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Tolik šancí, ach jo

Reagovat
Edgar Davids

z tohohle zápasu budou krásný highlighty

Reagovat
Kaze

Napínavý zápas, ale nadávat na sudí nebudu, chyba to sice byla, ale holt lidský faktor. Měli jsme prostě pořádně hrát první poločas a v tom druhém proměnit naše šance (a že jich bylo požehnaně). Nezbývá než přát Liverpoolu.

Reagovat
13

Lidi jak je to když ve fantě nehraje brankář? vymění se automaticky za náhradníka?

Reagovat
Counter

Jistě.

Reagovat
r.mrazik

ten konec byl padani...kvuli tomu ten fotbal mam rad

Reagovat
fantomas

Kvůli padání?

Reagovat
smazaný uživatel

parádní

Reagovat
miky10

Já myslím, že to pochopil.

Reagovat
fantomas

Ježiš, chápu.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

MU se holt vrátily ty jejich tři 1:0 mrdky no...sem za to rád.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že nehrál Jones

Reagovat
JIMMY-PO

glory glory Tottenham Hotspur !!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už se radovali z gólu, elý stadion máte to mít vy zmrdi

Reagovat
C-M@ster

Nezralost tě omlouvá. Tipuju max 16 let.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Si v pohode? je to uz vazne s tebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že tě ta ztráta bodů mrzí, ikdyž budeš zkoušet psát, že těm červeným sráčům nefandíš, ale holt ten titul zůstane v čisté části Manchesteru, tedy u Citizens

Reagovat
miky10

Pořád se narozdíl od tebe nechová jak úplnej dement.

Reagovat
salami

Krul výborný zákroky, ale čeho jsem si nikdy nevšim je, jakou má perfektní práci nohou rozhodčím se ten zápas vyloženě nepovedl

Reagovat
smazaný uživatel

No co tak holt titul zůstane v Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase haterů. Užijte si to, další takový zápas ve kterém bysme ztratily body po takové hře neuvidíte hodně dlouho. Herně jdeme nahoru, Benfika, dneska Newcastle. Za měsíc budem hrát jako na začátku sezóny a v lednu deme do vedení.

Reagovat
Kenneth

No, jestli to zejtra City vyhraje tak je to o 7. A to je už docela dost.

Reagovat
vladis271

škoda, že zajtra nemôžu vyhrať oba tímy

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

A pak by místo jednoho týmu z Manchesteru mohly být před Liverpoolem dva.

Reagovat
smazaný uživatel

united budu v lednu vo vedeni, tottenham nepreskoci arsenal..casy sa menia, uz neexistuju stare istoty

Reagovat
mithro

no neviem 7 bodov na Citeh, to by museli chytit riadnu krizu dnes to mali byt tri body bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to po zítřku bude o čtyři a za týden o dva. A my jdeme herně nahoru, poslední dva zápasy to sice výsledkově nevyšlo, ale dokážeme soupeře přehrát a zatlačit a to je hlavní. Já su optimista.

Reagovat
mithro

to ano, ale dnes mal newcastle ist domov s 5 kuskami v batohu, taketo zapasy treba vyhravat ja som sice videl len poslednych 30 minut ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jasně. Ale z mojeho pohledu je přece jenom lepší když soupeře přehráváme a ovládáme hru a občas ztratíme blbou remízou než když hrajem na 1:0 a 0:1. Každý podzim je to to samé, ztráty bodů, mizerná hra, hubené výhry. Kdybysme dneska vyhráli 1:0 po odchozeném výkonu tak sice Man City stáhnem, ale v příští týden budem zase trnout co se stane. Jestli budem hrát aji příští týden jako dneska, tak vyhrajem.

Reagovat
Mircu5

Jestli zítra vyhrajeme nad Liverpoolem, tak to bude už o 7 bodů a to už málo není...

Reagovat
papos182

Ale vysledkove jdete dolu. Nejdriv usmudlane vyhry 1:0, ted remizy a za mesic budou prohry a v lednu jdete na stred tabulky

Reagovat
C0br

Jsi si jistej, že víš o jakém týmu se tady mluví?

Reagovat
mithro

Reagovat
Pinturicchio

1000. pro NUFC v B4

Reagovat
smazaný uživatel

Leda ve snu. Takový štěstí jako měli dnes, nebudou mít věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

United, City, NUFC, Spurs? Oh, yes.

Reagovat
Pinturicchio

City vyměn za AFC a může být. ( Ale vím, že to Kohouta bude těžké )

Reagovat
Maresma

1000. pro Liverpool Football Club

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Arsenal Football Club.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

moja je krajšia.

Reagovat
Maresma

Protoze si nakonec dal tecku?

Reagovat
nemamvasrad

Protože tam má správný team

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vikend to bude pozitivny, kedze po zajtrajsku snad budu United stracat bod menej

Reagovat
smazaný uživatel

Stavkova udalost dna.

Robin van Persie da gol-kurz 1.01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers!

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi24.11.2011 14:02

"a ofsajdy, simulace a podobný věci"...by sa to mohlo pouzivat, ale az po zapase s nasledkami

Change your mind?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou rozhodčí pomůže, jednou uškodí, brečet kvůli tomu nebudu. Dneska sme si ztratili body sami, kdybysme dali ty gólovky, tak nás jedna penalta kterou Newcastle sníží na 4:1 nenasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než kiwwiho brečení

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

ty vole, to je tady nějaká hromadná schýza? i pod souhrnem napsal, že rozhodčímu ten ofsajd/neofsajd nevyčítá...

Reagovat
smazaný uživatel

nezasluzenejsiu stratu bodov som snad este nezazil

kokot je druhy postranny a to je pricina nasej nevyhry

a další

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tohle brečení, tak tady brečí vždycky všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt neumí prohrávat no... Viní za nevýhru někoho jinýho než neschopnost vlastních hráčů... Ale nechme toho, vy si to stejně nikdy nepřiznáte...

Reagovat
kiwwi

ty si komediant uz fakt...chod do prdele

po kazdej zasluzenej strate bodov napisem, ze sme si zato mohli sami a ze je to zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

"chod do prdele"

Nepyskoval jsi tu onehdá, že nadávky jsou ubohý, že je používaj jen nevychovaný a scouseři? A když někdo použil nadávku tak jsi si mohl oči vykroutit?

Reagovat
kiwwi

pisal som o urazkach nie o nadavkach, chytas sa slamiek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to vždycky upravíš tak, aby jsi z toho vyšel jako vítěz Tak jo, kiwwi, běž už jednou provždy do prdele

Reagovat
kiwwi

ty vzdy reagujes na mna, alebo ma spominas vo svojich komentoch, nie naopak

Reagovat
smazaný uživatel

No, vždyť říkám že se v tobě ztratil. Můžeš si odškrtnou dalšího který propaguje světonázor "nevím co kiwwi napsal, ale napsal blbost"

Reagovat
kiwwi

niezeby som na to nebol zvyknuty, ale vzdy si tukam na celo ked to robia vcelku rozumni ludia

Reagovat
Pinturicchio

Řekni, co není pravda na tom, co napsal Evertonian.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho? Kiwwi je právě hodně kritický, ale to vy nikdy nevidíte, páč si čtete jenom ty prohlášení po zápase. Já s ním často nesouhlasím páč on by chtěl aby hráči hráli jako bozi, SAF trénoval jako ďábel a každý zápas sme dávali kládu. A když tohle není, tak kritizuje. A stejně jako si umí užít vítězství, tak umí aji strávit prohru, pak všecko vidí černě. Je prostě ode zdi ke zdi. Jako každý fanatický fanoušek.

Reagovat
Pinturicchio

Stačilo napsat to poslední, že je to fanatik a prohrávat neumí stejně jako vyhrávat.

Reagovat
kiwwi

no a to je proste ta blbost, ktoru si chcel pocut

Reagovat
smazaný uživatel

Čteš co píšu? Já napíšu A a ty napíšeš "souhlasím s tebou, ale stačilo napsat jenom to B"

Reagovat
Pinturicchio

OK, ukaž mi na tomhle případu, kde je ta kritika hráčů MU za to, že nerpoměnovali šance. ( Což byl hlavní důvod toho, že jste nevyhráli )

Reagovat
kiwwi

tu ju nenajdes, pretoze som tu hracov nekritizoval...kritizujem ich hocikedy a aj po vyhratom zapase...dnes nie, pretoze makali paradne a som na nich hrdy

Reagovat
smazaný uživatel

To napíše nejspíš až budem v týdnu hrát pohár. Tohle prostě kiwwi dělá. Zápas si užije jak kdyby se hrálo finále MS, nasere všecky okolo a pak v týdnu bude rozebírat co se stalo a jak válcujeme ligu / brodíme se po pás v bahně - podle toho jak dopadl zápas.

Norwich mal 17 streleckych pokusov...je toto normalne?

Tolko proti nam nemali ani 5 superi po sebe spolu v minulych sezonach...a to sme ani nehrali sialeny futbal dopredu - tohle třeba napsal po utkání s Norwichem ve kterém sme vyhráli 1:0.

remiza zasluzena, skoda tej tutovky Giggsa, nemam viac co by som k tomu zapasu dodal - po remíze na Stoke

Víc hledat nechcu, těch článků je miliarda.

Reagovat
Pinturicchio

OK, už to nechejme tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný vyznání...

Až se za sebe stydím, že jsem si dovolil reagovat...

Poučení pro příště, nereagovat na mufánky po ztrátě a ne některé nikdy... A naopak si více cenit vodek, tomanatur a Barneyů...

Reagovat
kiwwi

tych pouceni si mal az az, a furt opakujes tie chyby dookola a este sa cudujes

Reagovat
smazaný uživatel

Drž se toho. Už si mi tohle sliboval jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
Pinturicchio

Ty děláš rozdíl mezi urážkou a nadávkou a jemu říkáš, že se chytá slámek? Pláču.

Reagovat
kiwwi

plac lebo je smutne ked nevies rozlisit urazku osoby od toho ked niekoho niekam posles za blbe kecy

Reagovat
Pinturicchio

Vy si za to můžete sami ! Ten zápas klidně mohl skončit 6:1, Ty tady fnukáš kvůli jedné penaltě, kdy po tom vyrovnání jste měli šancí na tři prdele.

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
Pinturicchio

Není to pravda?

Reagovat
kiwwi

ty vole sak pisem ze to tam vychytal Krul a Simpson + ta penalta je proste fakt, preco by som ju nemal spomenut...uz fakt prestan

Reagovat
Pinturicchio

Já čekám, že napíšeš, že si za to můžete sami, což je prostě fakt ( ne všechno dokázali hráči NUFC zblokovat chytit )

Reagovat
kiwwi

nemozeme si za to sami (mozno ked to vezmem z toho pohladu ze mali hrat naplno ja prvy polcas) - nasi hraci robili co bolo v ich silach, povytvarali si mnozstvo sanci a tie sance nepozahadzovali...vychytal ich perfektny Krul alebo ten Simpson...ten zarez od rozhodcu proste ignorovat nemozem

Reagovat
Pinturicchio

Zářez to byl, penalta být neměla. Vy jste si i po odpískání té penalty vytvořili spoustu šancí, které jsem neproměnili ( a nebyly tam jen šance, kterým zabránil Krul nebo Simpson ) = vlastní neschopností v zakončení jste se o ty tři body připravili.

Reagovat
kiwwi

ja hracom nevycitam nic...kazda sanca sa premenit neda a co sa "premenilo" to odpremenil Krul so Simpsonom...

Reagovat
smazaný uživatel

Sami si za to můžem, ale penalta to nebyla a ofsajd byl hodně podivný. Kdyby rozhodčí pískal jak má, tak vyhrajem 1:0 a všichni nám tady budou nadávat jakou máme kliku že sme zase těsně vyhráli. Ale to že sme zahodili 6 gólovek jim bude u prdele. Takhle se můžou tetelit blahem že sme remizovali a dokonce to majou s bonusem že je kiwwi naštvaný. Co víc si může hater přát.

Reagovat
Pinturicchio

To není můj případ, nevytahuj na mě většinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se k nim chceš přihodit tak jak je libo. Zatím tam řadím Evertoniana.

Reagovat
Pinturicchio

Říkám, že tam rozhodně nepatřím, proč bych se tam měl chtít přidat?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to co píšu o nich tak vztahuješ na sebe.

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi s tou většinou reagoval na můj příspěvek a já to vztahuju na sebe?

Reagovat
vladis271

a mňa, len dnes reagujem poskromne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tak strašně rád, že se o mě tak hezky staráš a někam mě řadíš... Ty jsi fakt ukázkovej případ toho, kdo se tady nedokáže zapsat jako nějakej kvalitní přispěvatel (jako třeba hrubas, fantomas, chazy, ... , ale i kiwwi) tak se snaží aspoň ostatním lézt do zadku tím, že se jich bude zastávat a řešit, co o nich kdo napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvoja představa že se zastávám kiwwiho, vlastně ani nevím proč. Mě akorát připadá směšné že ho všichni vidíte jako nějakého démona, jenom proto protože fandí neoblíbenému klubu a umí si to užít. Dost lidí se ho tady snaží shodit za každou cenu a nedochází jim že když někomu věnujou tolik pozornosti že ztratíjou ze zřetele co tady vlastně dělajou, tak nad nima ten člověk ve výsledku vyhrál - "ztratíjou se v něm".

Reagovat
Chazy

Co to je zas za nesmysly, MU je tady nejoblíbenější anglickej klub. Jak reagujete vy na podobný fanoušky ostatních týmů? Copak herbage, arbitr tu nejsou furt terčem kritiky a posměchu? A co scouseři, co se zastávaj Suareze, jak se bavíte s nima?

Jinak to je zas mimořádná snůška žvástů, cos tu vypotil.

Reagovat
smazaný uživatel

No a že je Man United nejoblíbenější klub? To nehraje vůbec roli. A nehrálo by roli ani kdyby byl nejoblíbenější na EF, což si nemyslím. Důležité je že není oblíbený u těch kterým leží kiwwi v žaludku. A o tom jak reaguje kiwwi na ostatní sem nic nepsal, tak nevím proč to zmiňuješ.

Reagovat
Chazy

Nešlo mi o kiwwi, šlo mi o VŠECHNY (i mufany), jak na ně reagují. Je to prostě mimořádně zaslepenej fanda MU, reaguje se na něj stejně, jako na zaslepený fandy jinejch klubů. Opravdu typickej prospero - lezeš někomu do prdele, hraješ moralistu a při tom píšeš takový bludy, až se člověk musí smát.

Nevím, jakou roli hraje to, že je nejoblíbenější, podle tebe hraje roli, že je neoblíbený, což je prostě omyl, ze kterého je potřeba tě vyvést.

Reagovat
kiwwi

po 1. sklonuj to

a po druhe nj ta vasa fraza o zaslepenosti no...zaskatulkovany, hotovo, do konca zivota

Reagovat
Chazy

Neber to zle, já opravdu nejdu proti tobě. K fandění to prostě patří, já sem si fandění nejvíc užíval, když sem to měl takhle. Jen říkám, že tím, jak vystupuješ, reaguješ a mluvíš o MU, prostě musíš (zákonitě) mít odpůrce.

Ale ještě jednou, já to nemyslím proti tobě, nepřijde mi to špatný. Vážně proti tobě nic nemám, vadí mi jen to prosperovo absurdní plácání.

Reagovat
kiwwi

a po tretie, prospero to napisal spravne:

Důležité je že není oblíbený u těch kterým leží kiwwi v žaludku.

Reagovat
Chazy

Je to pravdivý, není to důležitý.

Reagovat
vladis271

ale hovno, mne MU pripomínal prasačie pomyje ešte v období, keď som teba nepoznal.

Reagovat
kiwwi

co to s tym ma spolocne a koho to zaujima?

Reagovat
kiwwi

co to s tym ma spolocne a koho to zaujima?

Reagovat
Chazy

To je trochu mimo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost. Nelezu mu do prdele. Zastávám se ho. Stejně jako bych se zastal aji jiných lidí kdybych si myslel že to mám udělat. A jsou zaslepení fandové a zaslepení fandové. Třeba takový herbage. Zaslepený fanda, žije si ve své realitě, ale fotbalu rozumí, to co napíše má hlavu a patu, má názor a umí si ho obhájit. Dá se s ním vyjít. Je sice mnohem elegantnější než kiwwi, ale i tak bych spíš řadil kiwwiho k "typu herbage" než k těm ostatním fanatikům kteří ti většinou o fotbale moc nenapíšou, žijou pro svůj klub a nenávist k ostatním a radost z prohry soupeře berou na roveň výhry svého oblíbeného klubu.

Reagovat
Chazy

Tak proč se nezastáváš i jeho, arbitra atp? Je to prostě směšný, přijde mi naprosti přirozený, jak někteří na kiwwiho reagujou. Jestli jednou bude vystupovat jinak, bude se na něj reagovat jinak.

Reagovat
kiwwi

lenze ja som dnes nic zle nenapisal, aby som sa zasluzil o tuto diskusiu...je to proste smiesne ze x ludi tu napise to iste co ja a nakraca Evertonian a mna oznaci za ufnukanca no...o tom to cele je

Reagovat
Chazy

To já vím, nejde mi o tuhle konkrétní diskuzi. Jen říkám, že co se u tebe děje není nic divnýho, děje se to u všech podobně vystupujících lidí a jen tebe se prospero (směšně) zastane.

Na Arbitra taky útočíte bez důvodů, u příspěvků, kde nenapíše nic špatnýho. Prostě z principu, že je to Arbitr.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože herbage to nepotřebuje aby se ho někdo zastával. Tou svou elegancí přehledem a tím že působí mimořádně inteligentně dokáže způsobit že ho berou všichni jako výstředního znalce fotbalu který ví víc než oni, ale občas mele z cesty. A navíc tvrdí že to dělá schválně aby si z nás všech dělal srandu. A Arbitr žije pro svoje slovíčkaření a tam není důvod někoho bránit. Co se jeho týče tak s ním nemám problém, akorát když bych s ním měl jít do debaty, tak bych si musel vzít dovolenou.

Reagovat
Chazy

Jak myslíš. Asi ti to připomenu, až to budeš sám dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že u nich dvou budu někdy místo jejich názoru zpochybňovat je osobně. Ale jestli to udělám, tak doufám že mi to připomeneš.

Reagovat
kiwwi

to si si fakt nevsimol, ze evertoninan tak na mna reaguje stale? to je z jeho strany proste ako nejaky komplex ci co, ja tomu nerozumiem...preco si si vybral ten najnepodstatnejsi koment na reagovanie...ale fakt uz jebat nato, toto nema cenu, Evertonian si ulavil, ma na tyzden pokoj a hotovo

Reagovat
Chazy

Já se nezastávám Evertoniana, jen říkám, že co se děje u tebe, to se děje u všech, kteří tu píší podobně jako ty.

Já jsem dřív měl taky podobný odpůrce, prostě to k tomu patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Na slovo komplex jsem čekal... Připomínáš mi fakt fanoušky Barcelony, kteří při jakékoli kritice na ně samotné nebo na ten jejich božský klub, vytáhnou slovo komplex a nejsou si schopni připustit, že by chyba mohla být i na jejich straně... Tohle je fakt ubohý...

A proč reaguju proti tobě jsem ti už taky kolikrát vysvětloval... Nevím proč bych měl rýt do vodky a podobných, když ty se tady nechovaj jak ukřivděný děcko, který dokáže pít vodu ale kázat víno...

A jestli si myslíš, že si chodím ulevit na nějakou stránku nad nějakým kiwwim je mi vcelku jedno... Pokud jde o Manchester, stává se z tebe fakt nesnesitelnej XXX

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to radši ukončeme, tohle je neskutečná hovadina, cos právě vytvořil...

Reagovat
vladis271

nič, mne toto stačí

Reagovat
smazaný uživatel

ty už ses v tom kiwwim taky ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak arsenal ma taketo zapasy casto, a po takychto komentaroch sa nam kazdy smeje ze zase placeme

Reagovat
kiwwi

smeju sa vam blbci no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je právě o tom že tohle prohráváte často. Jeden takový prohraný zápas je smůla, pět takových prohraných zápasů je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel som vysmech rofl arsenal to zase posral, ale vysmech z placu fanusikov ci wengera...a to po podobnych vyjadreniach ako boli tu, od vas

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jo. Einstein definoval šílenství jako neustálé opakování téhož a čekání odlišného výsledku. Když si neustále stěžujete že ste prohráli po výborném výkonu tak to prostě k smíchu je. Páč po desáté té samé prohře byste hledali příčinu někde jinde než ve smůle. Je to stejné jako když si tady někdo neustále stěžuje na to že Man United vyhrává zápasy když se nedaří. Když se něco stane 20 krát a pokaždé stejně, tak si pokaždé budu stěžovat na to že se to stalo? Je to prostě k smíchu.

Reagovat
kiwwi

s tebou to niekedy fakt nema cenu

Reagovat
smazaný uživatel

S někým někdy, s někým furt...

Reagovat
kiwwi

to sa pytas do plena, alebo mna?

Reagovat
smazaný uživatel

tebe

Reagovat
smazaný uživatel

dnes 3body, Arsenal FC

Reagovat
SunFells

YES vysílá

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

dpc robin este nedal gol

Reagovat
kmotor corleone

arsavinovi sa uz nechce sediet na lavicke.

Reagovat
Trand

Škoda, pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

aj škoda

Reagovat
smazaný uživatel

oo..robin uz mohol mat dve asistencie

Reagovat
fantomas

Moc pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

aaron co dal za prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast na arsenal ? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 106723

Reagovat
kmotor corleone

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
smazaný uživatel

aaron je kazdym zapasom odvaznejsi..sebavedomie je spat, jeho hra sa zacina podobat tej pred zranenym

Reagovat
smazaný uživatel

↑ zatial bez chybicky, a aj gol mohol mat keby mu prihrali

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

zatial cudny zapas..ziadna dominancia, nevieme podrzat loptu..ihrisko sa mi zda nejake obrovske..trosku sa bojim

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je úžasný a Aaron to úžasne zadrbal...

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
fantomas

Theooo! Aaaronee!

Reagovat
smazaný uživatel

loool theo, neskutocna paradzina..skoda aaron, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

to měl být gol.

Reagovat
kmotor corleone

rambo mohol roztrhnut siet.

Reagovat
smazaný uživatel

hangeland prave zostrelil nejake lietadlo

Reagovat
smazaný uživatel

theo teraz hrozne casto skusa taketo strelky

Reagovat
Counter

Djourou hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

co ste cakali

Reagovat
kmotor corleone

walcott je novy henry.

Reagovat
Trand

Krásně Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

arteta sa dnes zneviditelnil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole snad to nebude na kyslik

Reagovat
smazaný uživatel

riise by si to mohol odpustit

Reagovat
Rssa

Já toho Ramseyho nemám moc rád, takový nemastný neslaný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

v liverpoole nemate kreativnejsieho..

Reagovat
Rssa

Reagovat
SunFells

Teď si popsal akorát své haxballové já, ne Aarona

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
Azza

Reagovat
Amos

Vermaelen

Reagovat
Amos

Ten bude muset dolů , snad to není nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

ale tymi kluckami doprava to vzdy zadrbe..mal by sa viac tahat do stredu

Reagovat
smazaný uživatel

20 rohov a ani jeden nebezpečný...

Reagovat
smazaný uživatel

lebo neni robin v sestnastke..s nim by to bolo 20 golov

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie sa to stalo verminatorovi

Reagovat
Amos

Santos

Reagovat
kmotor corleone

ekvilibrista.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tretina zapasu

Reagovat
fantomas

Aa, škoda André.

Reagovat
SunFells

To se dá pochopit dvěma způsoby

Reagovat
SunFells

aa, reakce na djouroua.

Reagovat
smazaný uživatel

vermiantor? myslim ze vies ako som to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

O'Neill bez teplákovej súpravy vyzerá aj o 10 rokov staršie.

Reagovat
fantomas

Jack a jeho kumpání.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych po vás chtěl moc, kdybych se zepta, jestli jste neviděli co ukazoval Wilshere na tom mobilu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo co to bylo za zařízení.

Reagovat
Amos

Nějakej portrét někoho.. Nebo něco takovýho.

Reagovat
kmotor corleone

arsavin sa po polhodine dostal k lopte.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kmotor corleone

what a sejv!

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude blby zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně zakončený.

Reagovat
smazaný uživatel

....↑ je technicky vyborny..keby nebol taky confidence player, je z neho uzasny stoper..snad sa este da dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

robin si z nich robi srandu

Reagovat
fantomas

Spíš oni ho zatim pořádně dusí.

Reagovat
smazaný uživatel

j, ma to tazke ale vtedy zavtipkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Merte gol, to už by bylo moc dneska

Reagovat
smazaný uživatel

keby tam nebol arshavin, tak je to gol

Reagovat
fantomas

Kdybych to měl vzít individuálně, pozitivně bych hodnotil skoro každýho. Djouroua (!!!), Aršavina, Thea, Ramseyho, Santose...ale celkově z toho mám dost divnej pocit. Když nepočítám top týmy (a i tam by se našly výjimky), dneska je Persie bráněnej snad nejlíp v sezoně. Což nám to bohužel dost ztěžuje, a jen to potvrzuje fakt, že sme na něm asi až moc závislí...

Reagovat
smazaný uživatel

senderos

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu som rád, že Arshavina Wenger tak ignoroval. Aspoň sa snaží a nemá to na háku ako inokedy. Djourou dnes parádny, Aaron tiež, Arteta invisible a Theo je úúúúúžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim pekne ospaly vykon

Reagovat
fantomas

A mě to ospalý ani moc nepřijde. Křídla pracujou v ohromný rychlosti, což je u Šavy docela dobře nezvyk, a Ramsey zase klasicky operuje na velkym prostoru, doplňuje útoky z druhý vlny. Song stejně tak. Spíš vidim problém v relativnim odřezání Van Persieho..

Reagovat
smazaný uživatel

je to takove nemastne,neslane... proste bez tempa. my je skoro nenapadali a cekali na pulce,az ke konci polocasu sme to trosku vysunuli a Fulham si vecne nahrava vzadu,nikam se nezenou... chce to gol a rozhybe se to snad vic skoda,Ramsey tu tutovku mel dat

Reagovat
Counter

Nemá to tempo, veškerá útočná činnost je nárazová.

Reagovat
Counter

Nuda, bez šťávy, ale šance byly i tak. Jsem zvědavý na druhý poločas, jestli se sebe hráči ještě něco vymáčknou. A snad je Theo ok, nebylo by to poprvé, co se zranil zrovna v době, kdy nabral formu

Reagovat
smazaný uživatel

vacsinou takto doma proti takym superom nehravame...aj ked sme mali super sance, chybal tlak, nebolo to fluidne, fulham hrozil...arteta sa mi zdal neviditelny, urcite by som potom poslal do zalohy yossiho..vypichol by som vyborneho thea a v pohode zvladajuceho johana..zvysok priemer...treba pridat, citim v kostiach tuhu bitku, bojim sa remizy

Reagovat
patas92

OT: Baros 100. gol

Reagovat
smazaný uživatel

ve fante mi nehraje vaart,koscielny,jones,drenthe... pecka

Reagovat
fantomas

Today Arsenal start a game without a French player in the XI for the first time since September 2005.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kaze

nemá tam být starts?

Reagovat
Trand

They start.

Reagovat
smazaný uživatel

nazvy klubov su vzdy akoby v mnoznom cisle

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gervaise šetří na City?

Reagovat
smazaný uživatel

Pobřeží slonoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vím ale chtěl sem se zeptat na tohle .

Reagovat
smazaný uživatel

ooo

Reagovat
smazaný uživatel

L'Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

a hned hrame nemastne neslano

Reagovat
smazaný uživatel

To je otřes.

Reagovat
10

proč znovu nehraje Rosa na úkor Ramseyho s Artetou? mě ty dva vedle sebe vůbec nesedí...

Reagovat
Counter

Zraněný.

Reagovat
10

aha

Reagovat
Counter

Ale jen lehce, víc než dnešní zápas by prošvihnout neměl.

Reagovat
10

ok, díky...normálně by teda spíš hrál?

Reagovat
Counter

Asi ne Ale když odpočívá Gervinho nebo Koscielny, možná by Wenger posadil i jednoho z dvojky Arteta/Ramsey. Doufám, že si teď v úterý zahraje v poháru proti ManCity.

Reagovat
fantomas

Aaron teď moh spadnout.

Reagovat
Trand

Toho se u něj moc nedočkáš..

Reagovat
fantomas

Já vim, a je to dobře. Ale on ho fakt zatáh fest.

Reagovat
Trand

Jj. Sice je někdy spadnout taktický, ale jsem raději, že to dohrává. Takových hráčů už tolik není.

Reagovat
smazaný uživatel

theo to mohol skusit

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron je U.Ž.A.S.N.Y!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je dobrodruznejsi ako indiana jones

Reagovat
smazaný uživatel

shit, ale raz za cas si take neodpusti

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaňte se rozplývat. Van Persie tři góly ať mi zachrání fantu.

Reagovat
fantomas

Mimochodem to, že Aaron sám háže auty a nechce čekat na doběhnuvší spoluhráče z beku, dle mě klidně lze považovat za další kapitánskej rys. Jde mu přesně o navození/udržení toho tempa, tlaku, pod kterej chcem Fulham dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

je uzasny motor, dnes najviac chce

Reagovat
Trand

Není náhoda, že už je kapitán Walesu.

Reagovat
10

Arshavin to má úplně v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole preco tam andrei nesiel

Reagovat
j_mrazik

Proč mu ten zpíčenej línej zkurvenej trpaslík nejde????

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa ho spytat na stranke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin dolu

Reagovat
smazaný uživatel

ale okamžitě

Reagovat
Counter

Aaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kurvaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

to je pech

Reagovat
10

to padání do střel je v Anglii opravdu extrémní, to se v jiný lize nevidí, si občas připadám jako bych koukal na play-off NHL...nutno dodat, že to je většinou naprosto hloupý řešení situace

Reagovat
supervizor

bullshit

Reagovat
fantomas

Dneska tam byly aspon tři neskutečně důležitý takový bloky.

Reagovat
10

toho jsem si nevšimnul...spíš si všímám už několikátej zápas toho, že stačí udělat zasekávačku a pak se akorát vyhnout ležicím kuželkám

Reagovat
fantomas

Tak Hangeland spíš podklouzl nebo zakopl.

Reagovat
smazaný uživatel

come on..gervinho, yossi,,chlapci robte daco

Reagovat
smazaný uživatel

do pi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, ukazkovej vlastenec

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
chowas

Murphy + Riise

Reagovat
supervizor

= Vermealen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kokot Arteta to dojebal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pekne ze arteta lezal dve minuty na zemi

Reagovat
fantomas

Tak...to...

Reagovat
SunFells

Dohajzluuuuuuuu

Reagovat
Counter

Achjo. Vlastňák v tuhle chvíli je dost nepříjemný...

Reagovat
Trand

Sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to tam ztratil míč Arteta?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jiný a pak tam honil brko na zemi!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně umístěnej... Ukázkovej...

Reagovat
smazaný uživatel

mangeeeee.. to lebo sa tesil z remizy united

Reagovat
smazaný uživatel

kolko vlastnakov sme si tuto sezony dali?

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

to je ze všech nejvíc ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

4 minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

uplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Proč nestřídá Arshavina?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak s dnesnim vykonem, to budem tezce otacet

Reagovat
minoLFC

to bol ten naj stoper ligy? ...ale Riise mu pekne nabil

Reagovat
smazaný uživatel

hej bol..dalsie otazky?

Reagovat
smazaný uživatel

vám se budu smát zítra, až vám Shity nadělí

Reagovat
minoLFC

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Na co caka so striedanim...Arshavin mal byt uz davno dole..

Reagovat
smazaný uživatel

kdy wenger pochopi, ze uz to tak pred 10 minutama mel ozivit novou tvari.. ten vlastenec je vyusteni poslednich 10 min trapeni arsenalu.. toto se presne nemelo stat..

Reagovat
smazaný uživatel

a arsene okamzite striedaaj

Reagovat
miky10

Tak, čas pro otočení van Persiem

Reagovat
minoLFC

radšej Walcott(fanta)

Reagovat
fantomas

Hlavně teď nestřídat dřív než v 80. minutě, to by bylo zbytečný..

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

A děkuju "fanťákovi" Verminátorovi

Reagovat
minoLFC

heh offside

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtip??

Reagovat
supervizor

proč nejde nudný arteta?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

aaron niee..

Reagovat
smazaný uživatel

ale pravda, že Thomas to kopl úplně na hovno!

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice to je snad sen....

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene, co to děláš? nechápu

Reagovat
fantomas

WHAT????

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby?

Reagovat
fantomas

Ne, Ramsey.

Reagovat
vodka

jak vypadá hra Fulhamu? oni totiž podle předvedené hry mají být tak o 5 příček výš...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Arsenal je dnes marný, kvalitou Fulhamu to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

aboua ma wenger velmi rad

Reagovat
lnterista

chodi na tenis a pak to tak vypada

Reagovat
smazaný uživatel

mike dein natahuje nech sa mu nezrusi serijka

Reagovat
miky10

Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

chudak yossi...

Reagovat
smazaný uživatel

schwarzer

Reagovat
Trand

Diaby pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

dmtkpc

Reagovat
SunFells

aaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze sa nase eso Chamakh pripravuje,dufam ze ho posle tam namiesto Persieho aby dnesne striedania zaklincoval totalne..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Johanka si to zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

chamakh sa boji prist

Reagovat
smazaný uživatel

Mark pust tam už něco

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh robil to isté, čo ja, keď som ho zbadal...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Ty vole, já už myslel, že jde dolů Peršan...

Reagovat
smazaný uživatel

on to este skoro udrzal v naruci

Reagovat
smazaný uživatel

fakt - poleno za dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

chamakh vyrovná

Reagovat
Trand

To by byl myslím jeho 2. gól v posledních 30 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Málem mi to vyšlo, takže teď může ještě rozhodnout

Reagovat
Trand

Tak já doufám, že budeš mít pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

nic tam nepadne kua konecne rusak dolu

Reagovat
smazaný uživatel

sudí.....

Reagovat
smazaný uživatel

pekne chamakh! vypustene zviera

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey s Artetou jsou tak nekreativni hraci, az z toho boli oci.

Reagovat
miky10

Ty máš na Ramseyho nějakou alergii? Vždyť na něj jen pliveš, a to i když je nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to prostě nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaa

Reagovat
miky10

To musí být gól

Reagovat
smazaný uživatel

kuaaaaaaaaaaaaaaaa uz

Reagovat
fantomas

Bože, Robine..

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeessss

Reagovat
Trand

Verminator.

Reagovat
smazaný uživatel

ved tam ta babka umrie..dajte gola aspon kvoli nej

Reagovat
Counter

Vermaeleeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
fantomas

KARMAAAA!

Reagovat
miky10

Vermaeleeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Thomaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham - Vermaelen 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vermaelen 2 : 0 arsenal fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen- Vermaelen 1:1

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To jde jenom ve Fife

Reagovat
smazaný uživatel

dpc som nevidel gol lebo som pisal koment o posratej babke

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A Theo za centr!

Reagovat
supervizor

Gervinho se aklimatizoval? poslední zápasy hraje skvěle, ještě by to chtělo goly

Reagovat
smazaný uživatel

to byla paráda, jak si dokáže stoper naběhnout na centr ze hry a zakončit takto

Reagovat
SunFells

A poď na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham se vůbec nechytá, tam ještě jeden padne

Reagovat
smazaný uživatel

To Persie dobře zmrvil.

Reagovat
smazaný uživatel

OCKO : Tomi koľko si dal golov?

Tomi! 2 !

OCKO : a ako to skončilo ?

Tomi : 1:1 arsenal dá aj viťazny

Reagovat
smazaný uživatel

opakovackaa, vyzeralo to na jasnu ruku

Reagovat
smazaný uživatel

taky mně to přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale ja by som piskol

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě taky bych ji foukl

Reagovat
fantomas

Proč si kurva nepřihrajou??

Reagovat
smazaný uživatel

diaby niic..naco ho tam poslal

Reagovat
SunFells

Tam prostě chybí Ramsey, ach jo Arséne

Reagovat
smazaný uživatel

sme stratili momentum

Reagovat
smazaný uživatel

dein je fakt hrozny

Reagovat
Counter

Dean. Ale Dein taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dein

Reagovat
smazaný uživatel

pomeeee...dámeee

Reagovat
fantomas

Kasami.

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos neser vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi Arteta...

Reagovat
Trand

Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta zase zjebal všechno! při gólu a teď nakonec taky!

Reagovat
Trand

Djourou dneska parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta to korunoval bože můj tyhle ztráty jsou tak zbytečný ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

NASRAT

Reagovat
j_mrazik

Prdele, vole!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta moje pohádka o tom že mi Van Persie bude ve fantě každý týden dělat hafo bodů skončila docela rychle.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Bonus by mít mohl.

Reagovat
Maresma

Za co je bonus?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč zápasu, nebo mimořádný výkon, nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

že vubec nastoupil.

Reagovat
Counter

Za předvedený výkon. Uděluje se na základě výše EA Sports Player Performance Indexu.

Reagovat
fantomas

Za to co zadrbal? V mezihře byl supr, ale před bránou sem ho nepoznával.

Reagovat
Counter

Já nevím, podle čeho ty body udělují. Jestli třeba za střelbu, kolmice, vyhrané souboje, fauly...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ztratit s naprosto tragickym Fulhamem Schwarzer zachytal Arshavina az uz jde do pi**

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

poznate daku stranku kde sa da zistit kolko km nabeha hrac za zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

... a pre toto neznášam zápasy s FFC. Výkon nebol zlý, v posledných 15 minútach som si to užíval, mali sme dosť smoly, nebudem tu nadávať jak mufani, ale rozhodca min. jednu penaltu odpískať mohol. Nasadenie Chamakha som nepochopil, bojoval, to áno, ale dosť často iba zavadzal a zadrbával akcie. Gervais a Diaby to parádne oživili, zvlášť na Aboua sa teším.

Inak, máme dosť osobností na rolu kapitána, Vermaelen, Rambo, Szczesny, ešte k tomu Wilshere, za to som rád.

Ťažký zápas, asi sme ho mali vyhrať, ale nehnevám sa.

Reagovat
Counter

Škoda, tohle jsou ztracené dva body, holt faktor Dean účinkuje i nadále Střídání hru slušně oživila (zvlášť Gervinho), Artetu na úkor Ramseyho Wenger nejspíš nechal kvůli standartkám. Skvěle zahrál Djourou, pro mě MOTM.

Tenhle výsledek výrazně zvyšuje důležitost následujících dvou ligových utkání, které je třeba bezpodmínečně vyhrát.

Reagovat
Counter

Dneškem si to u nás Dean zakulatil na rovných 10 odpískaných zápasů v řadě, které Arsenal nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

isto to pekne oslavi

Reagovat
smazaný uživatel

to vystřídání Aarona ti Arséne jen tak neodpustím.,

Reagovat
smazaný uživatel

asi uz nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ,Fulham mohl tragicke Emiraty porazit ,ale stejne se na to hezky diva .Kohoti jedou

Reagovat
smazaný uživatel

mohol porazit? tragicke Emiraty?

V Česku dávajú drogy zadarmo alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na toho vola

Reagovat
smazaný uživatel

podelane slepice uz by konecne mohly zacit ztracet. zacinaji mne srat

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

jedine Kohouti a pekny fotbel k tomu Harry na hrad

Reagovat
Counter

FT Stats Arsenal v Fulham Shots 20-10 On target 9-2 Passing Accuracy 87%-86% Fouls 10-9 Duels Won 55%-45% Possession 55%-45%

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, Emirati jsou tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Bertíku , zejtra to postav takhle :

Hart-Richards,Kompany,Lescott,Clichy-Yaya,Barry-Nasri,Silva-Kun,Balotelli a budu happy.

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

*místo Nasriho ,Milner

Reagovat
smazaný uživatel

James uz hral niekolko po sebe iducich zapasov full-time, kľudne je možné ze tam bude Samir, ale casu na regeneraciu bolo tento krat dost, takze možno to bude ako píšeš...

Reagovat
diastan

Doufám, že nebude hrát Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze si dnes konecne zahraje K.Toure...Myslim,ze tenhle hrac si rozhodne nezaslouzi sedet na lavicce,to mohl zustat u nas...

Reagovat
vladis271

No, čo mufani, už ste zohnali od krajších, vyšších a silnejších ľudí z vášho okolia liverpoolske dresy na dnes večer?

Reagovat
smazaný uživatel

začíná to být trapný

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Swarley

ne-e, ale až budu potřebovat nějakou hadru na úklid venkovních schodů, tak se ti ozvu..

Reagovat
minoLFC

Ak chceš tak mám cez desaťročie starý dres Owena..a aby si sa neradoval, že konečne oblekneš dres najlepšieho anglického klubu, je to Sko

Reagovat
smazaný uživatel

8 pintuov...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nás čaká veľmi ťažký zápas. Včerajší výsledok villagers potešil a určite budú môcť hrať naši hráči uvolnenejšie.

Hart - Richards, Kompany, Lescott, Kolarov - Silva, De Jong, Barry, Nasri - Balotelli, Kun

COME ON CITY!

Reagovat
Maresma

Misto Barryho Yaya a misto Nasriho Milner.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tá voľba medzi Nasrim a Milnerom je ťažká, ale myslím, že dnes by to mohlo sadnúť Nasrimu A čo sa týka Yaya a Barry, tak je mi to v podstate jedno kto bude hrať z nich, nevadilo by mi ani kebyže je stred Yaya - Barry

Reagovat
Maresma

Yaya podle me bude hrat urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Kolarova bude hrat Clichy, miesto DeJonga Barry, Nasriho tiez ocakavam v zaklade ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja si myslím, že bude hrať Clichy Toto bola skôr želaná zostava

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně Mancini to točí ob zápas.

Reagovat
EL Gringo

DNES LFC - CITY 2-0

Reagovat
minoLFC

Dnes k meninám jedine výhru

Reagovat
fenixLFC

som za najlepsie meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa voláš?

Reagovat
minoLFC

To je snáď zrejme podľa nicku a teraz už aj kalendára

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné meno, ako Milanko Lučič, môj obľúbený hokejista.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko najlepšie.

Reagovat
Maresma

Dnes to bude ohromne tezky zapas, bod bych bral vsema deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy musíme hrať na víťzstvo Ale samozrejme aj remíza z tohto zápasu by bola dobrá. Pravdepodobne to bude pre nás najťažší zápas PL v tejto sezóne.

Reagovat
Maresma

Tak ted nevim komu fandis.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Maresma

Ja Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, som dedukoval z toho ako si písal o zostave Citizens, dedukoval som zle

Reagovat
Maresma

Asi sem to mel zminit, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool were the last team to stop Manchester City from scoring in the Premier League. Since then, they have netted in 18 consecutive games, accruing a total of 52 goals.

Reagovat
tomasinho

Tak třeba zase tu sérii utnout.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vytáhne Mancini zase nějakou speciální taktiku "braň jak to jde", tak je to i možné

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim, komu dnes přát ty body, jestli v tabulce koukat nahoru nebo dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlíp remízu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lpool:Shitty 2:2.

Reagovat
tomasinho

Liverpool will reportedly look to lure Man City striker Emmanuel Adebayor to Anfield next summer as Kenny Dalglish looks to add to his attacking options.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

:-))))))))))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo super, ale nemaju na neho nahodou spurs opciu ?

Reagovat
Wat

Tak pojďme po tom, pánové z Liverpoolu!

Reagovat
fenixLFC

ropny trojboj druha cast....nech sa dnes po zaverecnom hvizde stadionom ozyva you'll never walk alone a nech sa oslavuju tri body..lepsi darcek mi k meninam dat nemozte tak makajte !

Reagovat
tomasinho

Vidím, že se mé označení chytlo.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jj stzrasne sa mi to zapacilo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mickey mouse

Xénie?

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci maj jinej kalendář , u nich je Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Pro potrestání žvejkala Fergusona

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Za kritiku rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ktere? Ja tam zadnou zenskou nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude dnes Bloodzeed na Lpool ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jedninej zápas v tý době tak určitě!.

Reagovat
Erdovec

OT: The Football Association of Wales have announced that national team coach Gary Speed has died at the age of 42.

Reagovat
smazaný uživatel

To do pici neeeee!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prý sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to teď čtu..

Reagovat
kiwwi

Initial reports suggest that Gary Speed has committed suicide. WTF???

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

The spokesman added that man was found hanged.

Reagovat
Maresma

Reagovat
minoLFC

hrozné

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Erdovec

Gary Speed - 2nd highest PL appearances (535), 2nd highest capped Welshman (85), 133 pro goals and a 50% win rate as Wales manager. Legend.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

:(

Reagovat
smazaný uživatel

The Football Association of Wales has announced the death of national team manager Gary Speed. R.I.P

Reagovat
smazaný uživatel

Speedo neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby se mi toho nesralo v zivote dost tedko, jeste zemre jeden z hracu, ktery me k fotbalu privedl...

"Gary Speed has never played better, never looked fitter, never been older."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, co ho k tomu vedlo a jestli se opravdu obesil.. to byva reseni az tech nejzoufalejsich situaci. Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle me strasne moc zasahlo, byl to jeden z tech nejuzasnejsich hracu, ktery jsem kdy videl hrat Uzasna osobnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 6 dny bylo na youtube pridano video s nazvem Gary Speed tribute, silena ironie

Reagovat
kiwwi

akurat ho pozeram

Reagovat
kiwwi

toto bol presne clovek, ktoreho miloval kazdy bez rozdielu prislusnosti ku klubu....

Reagovat
smazaný uživatel

málem se mi zastavilo srdce, když jsem to četl

Reagovat
vodka

shit, takový sympaťák a tak mladý... a eště zrovna dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Speed? To si robíš piču?

Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej sebevražda... To je fakt v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

viem, ale prečo? Veď sa mu darilo...

Reagovat
Chazy

Tak logicky asi nedařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak minimálne pracovne áno, veď mal pri repre istú pozíciu, rozbiehal tam krásny projekt, o osobnom živote neviem.

Reagovat
Chazy

Njn, fotbal asi není všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie Savage on Twitter: "He came to watch strictly 3/4 weeks ago I high fived him in the front row he loved the show ,he loved life he loved his family ! Devastated"

Michael Owen on Twitter: "Just cannot believe the news regarding Gary Speed. We waved at each other a couple of days ago dropping our kids off at school. I'm numb."

Dean Saunders: "I just can't believe it, I spoke to him last week, I roomed with him all the way through our careers with Wales, I can't get my head round it. I knew him really well and he was always level-headed, I never saw him down in the dumps.

Nejsme jedini, kdo si to nedokaze vysvetlit...

Reagovat
smazaný uživatel

nedáva mi to zmysel, rodinu mal, mal ich rád, skvelú prácu... Možno mu zistili nejakú skurvenú chorobu a to nezvládol to. Neviem.

Reagovat
Chazy

Ježiš.

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
smazaný uživatel

veď len skúšam zistiť, čo za tým asi mohlo byť.

Reagovat
Counter

Ale je to citlivé téma, radši se už moc nesnaž ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

ser už na to

Reagovat
kiwwi

@danwalkerbbc: Gary was full of life yesterday talking about his kids, bright future with Wales, twitter, golf. Can't get my head round it. So sad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

depresie su svinstvo...to nikto z nas co sme to nezazili asi presne nepochopime

Reagovat
Chazy

Jj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za všetkym je psychika ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Odpocivej v pokoji, Gary.

Reagovat
niflheim

Tak tomu se mi nechce věřit...RIP Gary Speed

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
Erdovec

Given brečel?

Reagovat
smazaný uživatel

Divis se?

Reagovat
Erdovec

nene jen se ptám jestli jsem dobře viděl, s tím mojím streamem

Reagovat
smazaný uživatel

Collinse s Jenasem to taky dost vzalo...

Reagovat
kiwwi

Given so Speedom vraj boli velmi blizki priatelia

Reagovat
kiwwi

nemozem to sledovat, ale na twitteri citam, ze mala byt minuta ticha, ale divaci to prerusili a zacali tlieskat a skandovat One Gary Speed

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, hezké uctění památky

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo neuveritelny, jestli to pak nekde najdes, hod mi na to odkaz, rad bych to videl jeste jednou, behal z toho mraz po zadech.

Reagovat
kiwwi

jj vsetci na twitteri pisu ze zimomriavky od hlavy po paty mali z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky, mam je snad jeste ted, kdyz si na to vzpomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=PawukEGSfAk

Sice nic moc kvalita, ale je to tam slyset.

Reagovat
kiwwi

fuuu hrca v hrdle, slzy v ociach a zimomriavky

Reagovat
kiwwi

Bellamy won't feature for #LFC today. Asked to be removed from the squad. Football isn't important right now.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat, ale bude chybět.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

dnes ma ten futbal už ani nezaujíma

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
13

Reagovat
miky10

Reagovat
Lovec

Je tady ještě někdo, komu přijde Nathan Dyer úplně neuvěřitelný?

Reagovat
tomasinho

Sólista?

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Lovec

Na Sinclaira v tomto ohledu ani zdaleka nemá. Hlavně narážím na to jeho zapálení sympatická to vlastnost.

Reagovat
fantomas

Dneska je Sinclair horší, pravda, ale to nebejvá.

Reagovat
Lovec

Swansea vidím letos asi teprve potřetí, ale Dyer mně ve všech těch zápasech přišel jako to nejlepší, co můžou Swans nabídnout. Sólování (v únosné míře samozřejmě) bych u křídelníka jako extrémně zápornou vlastnost snad ani neviděl, pokud se z toho hráč nesnaží dělat vlastní image (Sinclair). Je pravda, že si Dyer dost dovolí, ale nepřijde mně, že by to zabíhalo do krajnosti. Ale je to jenom můj subjektivní názor, nehodlám se tu totiž hádat.

Reagovat
fantomas

On byl platnej v prvních zápasech, poslední dobou ale týmu neskutečně škodil. Ztrácel 90% balonů, prakticky nic se mu nepovedlo a ničim nepřispíval. Ten střed Allen-Gower-Britton je určitě to lepší, co může Swansea nabídnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Zkus se na to zeptat fantomase :-)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Co to skandovali?

Reagovat
smazaný uživatel

There's only one Gary Speed

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl Vorm kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na citizens takhle : Reina - Johnson, Skrtel, Agger, Enrique - Kuyt, Henderson, Adam, Lucas, Downing - Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Doni, Kelly, Carragher, Maxi, Coates, Spearing, Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

City :Hart; Richards, Kompany, Lescott, Kolarov; Milner, Barry, Yaya Toure; Silva, Agüero, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kolarov a Džeko nebo Clichy a Nasri?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Stojanova sestava MCFC je správně. Já kopíroval z EOK. Sestava LFC je správně.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vymyšlená ta jeho sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, Milner, Silva, Nasri, Aguero

Official

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Pantilimon, Zabaleta, Kolo, De Jong, Johnson, Dzeko, Balotelli

Reagovat
Counter

Nasri je zraněný?

Reagovat
Counter

Aha, nic, nevšiml jsem si, že se liší od té dEstovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Parádní sestavička.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu Balo a Adam ako žolíci ...

Reagovat
smazaný uživatel

skoro sem to trefil co ?

Reagovat
smazaný uživatel

City budou hrat 4-3-1-2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

ee 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je fakt Milner je vlastne u vas predevsim pravy kridlo na to sem pozapomnel.

Reagovat
vladis271

Mancinni má pred nami nebodaj rešpekt

Reagovat
smazaný uživatel

Today is Roberto Mancini birthday , so let's make him proud.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pro Garyho Speeda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Včera jsem si celkem uvědomil jak nás Bloodzeed rozmazlil

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jede na Bloodzeed Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Maresma

mne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Kenneth

A číslo bloodzedu prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Kenneth

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli k tomu přistoupí hráči LFC jako s chelsea tak nemůžem prohrát. 100% nasazení chci vidět znova, když se nedaří herně tak to odjezdit po prdeli, stejně jako třeba NUFC včera a každej zápas to tak musí bejt. Doma už nemůžem ztrácet.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Beatles hrající před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na MOTD a Rooney znovu potvrdil, jakej je to ko*ot...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Co udělal?

Reagovat
Rssa

No to je vážně chuj.

Reagovat
kiwwi

podali si ruky vsetko je ok, v studiu Shearer aj Lawrenson povedali ze nevidia na tom absolutne nic, ale tu sa vzdy najde nejaky hater co mu bude nadavat do kokotov...komedia toto

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na mě reaguješ? Já se s tebou vážně nemínim o ničem ohledně MU bavit...

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
Rssa

Nějaký kvalitní přenos?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Taky.

Reagovat
Rssa

Díky.

Reagovat
t0mmy33MCFC

andy grey

Reagovat
fantomas

Taky se vám Blood seká?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vypadává...

Reagovat
Kenneth

Jede v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

mě jede taky krásně

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

ne. ťuk ťuk.

Reagovat
smazaný uživatel

mě jo

Reagovat
smazaný uživatel

občas ano..a je to nepříjemné

Reagovat
smazaný uživatel

dost, strasne ma to otravuje .... na mraky ľudí je napojenych

Reagovat
smazaný uživatel

už mi to jde ok, doporučuju vypnout a znovu zapnout..

Reagovat
fantomas

Jo, to mi ale pomůže vždycky tak na pět minut maximálně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Vždy po pár minutách vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

koukáte někdo na bloodzedu??

hodte sem link prosím

Reagovat
Maresma

Nahore.

Reagovat
smazaný uživatel

patádní atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem to chtel napsat

diváci

Reagovat
smazaný uživatel

9. minuta a už mě Kuyt sere. Proč to nedává dřív, když on nemá nějaký světový vedení míče a kreativitu fakt nepochopím.

Reagovat
tomasinho

Mě irituje od začátku sezony. A dneska zatím i Enrique, měl by hrát jednodušeji, kolikrát zbytečně ztratí, když chce řešit věci fotbalově.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej zamek od City v prvni desetiminutovce.

Reagovat
smazaný uživatel

mám takový pocit, že to bude i po zbytek zápasu..ta záloha je hlavně kreativitou úplně někde jinde

Reagovat
Maresma

Kuyt je hroznej.. jenze neni koho poslat misto nej

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi aspoň podrží míč a rozehraje.

Reagovat
Maresma

Aspon neco no, skoda ze Craig zrovna dneska nehraje.

Reagovat
chowas

góly sú nič ?

Reagovat
smazaný uživatel

No u něj to je haluz vždycky ten gol

Reagovat
chowas

sa šetrí na koniec, lebo nezvládne 2 zápasy po sebe

Reagovat
niflheim

Zas tak hrozné to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen na křídlo!

Reagovat
smazaný uživatel

tiez vam tak blbne zvuk na blodzeed ?

Reagovat
Maresma

Ted se mi zacal sekat i obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a hrát všechno přes kompanyho ať jdou do desíti.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
t0mmy33MCFC

to zavolej tomu kralovi taktiky

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS ANFIELD

Reagovat
smazaný uživatel

noo pískat se to dalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou. teď bylo jasně vidět že to bylo na prsa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já teda viděl jen jednu opakovačku, ale tam to fakt na ruku nevypadalo ani z daleka

Reagovat
smazaný uživatel

to je ono!! jen do nich a fantastický diváci!!

Reagovat
niflheim

Byla tam ručka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná ručka Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva , škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ok faul Barryho.

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby jí pískl tak musel dát redku nebo ne? ještě že to neudělal a nezkurvil tak další zápas

Reagovat
Rssa

Kun

Reagovat
panca

i v anglii se uz simuluje

Reagovat
kiwwi

Adam je strasny diver

keby to aspon vedel

Reagovat
smazaný uživatel

aguero

Reagovat
smazaný uživatel

moc se mu nesměj, on pak zase dá góla z ničeho..

Reagovat
fantomas

By mě zajímalo, kam jako Atkinson koukal zase...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Dyt ta ruka musela bejt uplně jasně viditelná.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

siel do toho sklzom, odrazilo sa to v sprajci do ruky ktoru mal pri tele...toto by bol dost nestastny verdikt, keby to zapiskal (a musel by dat cervenu kartu)

Reagovat
fantomas

Proč by musel dát červenou? Prvně se to odrazilo od těla, pak do ruky (která u těla nebyla, ležela volně na zemi v parádně viditelném místě) - a do cesty Agüera by se už míč v životě nedostal, takže by nebyl důvod dávat červenou...

Reagovat
kiwwi

musim si to pozriet este raz

Reagovat
tomasinho

Enrique dneska zatím špatný, zatím nejhorší poločas v dresu LFC. Ale výborný Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam uz pri padu čekujte,co na to rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

čekuje*

Reagovat
Kenneth

Ten Adam je hrozná padavka.

Reagovat
smazaný uživatel

kua .... teraz neviem čo mam pustenu prezentaciu obrazkov alebo stream

Reagovat
fantomas

A dost, Bloodzeed posílám k šípku...

Reagovat
tomasinho
Reagovat
t0mmy33MCFC

andy grey

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

proc? mi to jede normalne

Reagovat
fantomas

No tak já ti teda pošlu blahopřání...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
diastan

Strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je úžasný záložník, škoda, že sa nedostal do Arsenalu...

Reagovat
t0mmy33MCFC

byl tam preci, ale wenger mu neporesil povoleni :D

Reagovat
smazaný uživatel

Song je stejne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

1, nie je.

2, mohli by hrať spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ma straaasne stve..ostal by aj kolecko..dohral by u nas karieru ako prava legenda...gallas by odisiel skor(ktory kola vytlacil uplne na hovno zbytocne ked potom aj tak odisiel)...v tyme by bola ovela lepsia atmoska..jedna z veci, ktora ma mrzi uplne najviac za cele fandenie...

Reagovat
Kenneth

Jak jste na tom ve fantě? U mě zatím snad nejhorší kolo. 36 bodů. To je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

ja 44 a ešte mám v hre Richardsa a Silvu, celkom bieda, no...

Reagovat
smazaný uživatel

36 tiez, ale este 5ti hraju teraz a Kompas mi prave zariadil bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

sop://sop.rojadirecta.me:3912/100804 --- komu nevadí holandština , ale aspon to ide riadne

Reagovat
fantomas

Jojo, to je jistota. Taky už sem tam přepnul.

Reagovat
smazaný uživatel

mario

Reagovat
smazaný uživatel

Koompass the Capitan

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt..

Reagovat
t0mmy33MCFC

what a brilliant header!!! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kyut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kenneth

Kompaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyyyyyyyyyyyyy hned je ta fanta veselejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Brilliant finish.

Reagovat
Rssa

Kuyt Prvně stlačí Johnsona k zemi a pak chce míč odehrát po volejbalovém způsobu...to je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kuyt. Jak si chtěl zahrát na Suáreze...

Reagovat
t0mmy33MCFC

roooooooooooooofl :DD

Reagovat
smazaný uživatel

THANKS LESCOTTE

Reagovat
smazaný uživatel

To byl krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná hlava, silva ten centr

kompany

MC zaslouženě

Reagovat
afc

LFC zatim uplne jalovy.City zasluzene.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm smula.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt ty ruce

Reagovat
t0mmy33MCFC

haluz sezony? :D

Reagovat
niflheim

Tak to bránění Kompanyho kvalitně marné

Tak LFC vyrovnat a bude to ideální výsledek

Reagovat
Rssa

Charlieeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

místo Kuyta Carroll a hned

Reagovat
Maresma

Gooooool !!! Yeaah Charlieee!

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

Lescott to bola paradicka

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooollllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooollllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

boze Lescott, ty lama ...

Reagovat
kiwwi

no este ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott

Reagovat
smazaný uživatel

CHARLIEEEEEEE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

omg.. oba góly takové haluze..

Reagovat
t0mmy33MCFC

hlavicka do siby bez tece haluz?

Reagovat
13

GOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ale mrdka gol, live celkem nezaslouženě

chudák lescott

Reagovat
t0mmy33MCFC

boze to je kokot ten suarez je to vubec mozny? proc se vali uplne pokazde kdyz se ho nekdo dotkne? na redku

Reagovat
diastan

Tak ho nesnáším, pokaždé jak ještě rozhazuje těma rukama bych mu je urval

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott ještě nemá tu novou smlouvu?

Reagovat
Swarley

se jdu vysrat a přijdu o dva góly...já fakt tyhle dva týmy nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

ser do kybla

Reagovat
Swarley

seru na vás na tebe i na kýbl, já chtěl vidět góly

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jdu si pro jídlo a taky přijdu o oba góly.

Reagovat
niflheim

Ty dovnitř, Swarley ven. Holt zákon zachování hmoty.

Reagovat
Trand

Reagovat
vocasisko

hehe, ještě, že si beru s sebou noťas i na hajzl a kolikrát seru a přitom zvrácím na eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Multitasking

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nenaběhnout tam Kuyt za toho Lescotta, tak to tak určitě neskončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Aktinsona tak nesnáším.

Reagovat
Infi

Tomu říkám výborné načasování. Zapnu náhodně nějaký stream, Kompany dá fíka do 5 sekund. Seká se, tak chvíli hledám a dám další a do 5 sekund se trefí Adam.

Reagovat
t0mmy33MCFC

no ten se fakt trefil :D

Reagovat
herbage

Lescott

Reagovat
Rssa

Zatím jen ani ne poločas, ale bavím se více než při včerejší Barce . Toto jsem tento víkend nečekal...

Reagovat
vodka

nemáte link, ale bez p2p? na kolejích by mě za sopcast a veetle zabanovali po 10 minutách,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Čo spravil ten mamrd Lescott?

Reagovat
t0mmy33MCFC

vbehl do strely co sla totalne vedle

Reagovat
fantomas

Prostě nešťastně sáhl do střely. Nic kvůli čemu by se měl zbořit svět..

Reagovat
smazaný uživatel

to je škodaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaaaa. Už jsem chtěl Dirkovi vyčítat, že nestřílel, ale nakonec to udělal výborně.

Reagovat
Rssa

Moratti, nechceš Kuyta? Zadarmo?

Reagovat
Erdovec

to je škody

Reagovat
j_mrazik

Co máte proti Kuytovi? Luxusní dříč.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Maresma

Ale nehraje nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie

Reagovat
smazaný uživatel

dobře hart

Reagovat
smazaný uživatel

mě de nejdřív hlas a až pak obraz slišim šance Kuyta a Luise a je teprveš začátek akce

Reagovat
Rssa

* slyším

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/91871 rusky Navip

sop://broker.sopcast.com:3912/6816 Yes

mi jede Bloodzeed v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Yes načíta 100% a iba čiernava tam je

Reagovat
Edgar Davids

poslední dobou jedinej dobrej stream

Reagovat
smazaný uživatel

live teď tahá za delší konec

zatím supec zápas, skvělá atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je génius. Milner podklouzne = faul

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

A ted žádná výhoda, přestože na dva hráče dva fauly.

Reagovat
fantomas

* na jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem taky nepobral.

Reagovat
smazaný uživatel

na Deana sa nechytá, to je tiež pekný komediant...

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou, Mike je OK

Reagovat
herbage

pro soupeře Arsenalu jistě

Reagovat
supervizor

On hraje i Hendeson? zapl jsem v 5 minutě a ještě jsem ho neviděl u balonu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Adam neproměnil tu šanci takhle dva rychlí góly by nás parádně nakopli

Reagovat
smazaný uživatel

videli ste niekto Aguera ?

Reagovat
smazaný uživatel

atkinson se mi líbí, nechává tomu dost volnej průběh

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spíš neví kdo je doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 30. minuty skvělej fotbal. Downing už je na prášky z Atkinsona stejně jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl umi ten Clichy neco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jj, za Arsenal dal 3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

3?

Reagovat
Trand

Já dement mu ještě přidal. Ale zdálo se mi to na něj nějak hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Santos rules.

Reagovat
fantomas

No Atkinson jako elitní rozhodčí je fakt největší omyl století. Ten chlap absolutně postrádá cit pro hru.

Reagovat
j_mrazik

To je Rowanovo brácha?

Reagovat
Kenneth

Nic moc fotbal. Silva vyčnívá nad všema a Kompany je pekelník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se asi nedíváme na stejnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou super fotbal, hra se celkem přelévá ze strany na stranu, hlavně citizens hrají hezky, především v záloze live přehrávaj, ale co se týče golovejch šancí, tak je to vyrovnanej zápas

ze strany MC se mi líbí kompany, podle mě patří v součastnosti mezi 3 nejlepší stopery, lepší je snad jen thiago silva, a klasicky silva, na kterýho je radost se koukat

u live bych vypích asi lucase, kterej dneska snad neztratil balon a solidní výkon předvádí i stoperská dvojice

naopak hrozný je enrique a kuyt

btw on hraje henderson , ani jsem si ho nevšim

Reagovat
smazaný uživatel

ten Nasri je v tom MC slabyyy kde jsou ty jeho vykony z Arsenalu... hlavne,ze ma prachy a ze si zahraje na jare EL

Reagovat
j_mrazik

Je to pí*a, on nechápe, že jakmile hraje základ v Arsenalu a začíná se na něm stavět, tak v 95% je na vrcholu svojí kariéry. Jinde se prostě "mít líp" nebude.

Reagovat
herbage

finančně si jistě polepšil

Reagovat
j_mrazik

Proto je "mít líp" v uvozovkách. Myšleno fotbalově samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne diky te hre Arsenalu vynikal no dobre mu tak. kdyz dneska hraje spolecne s Clichym,tak to vypada,ze je Mancini v utery schvalne nepostavi

Reagovat
herbage

no, když u nás měl va středu zálohy nahradit Cesca, tak pravidělně zapadal do průměru. On byl jedním z důvodů, proč jsme posrali závěr sezóny. Povedený měl jen podzim, ale to byl zase nezastavitelný

Reagovat
smazaný uživatel

ja to myslim ale tak,ze celkove Arsenal hral jako tym fotbal,ktery mu vyhovoval vic,nez ted v MC. on neni zadny rychlik.. potrebuje drzet mic a takova ta hazena byla pro neho nija zvlast mi ale nechybi,kdezto Cesc hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas on prostě nebyl typ na ten post, no. On je hračička, drzoun, on není hráč na to, aby udával tempo hry a rozdával pasy. Ten post, co hrál primárně u nás byl pro něj jako stvořenej.

Reagovat
diastan

Lepší výhra EL než jeden dvojzápas V LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo Kyjev

Reagovat
diastan

Ti snad končí ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo-postrach MC v EL

Reagovat
smazaný uživatel

A City vyhrálo EL? To mě nějak minulo asi

Reagovat
diastan

Vidiš to mě minulo i to, že City už má na Jaro jistou EL.

Reagovat
herbage

Super první půle, alespoň druhá její část. Líbí se mi, jak se Liverpool na těžké soupeře vždy hecne a odjezdí celý zápas ve velkém stylu. Jejich hra mě skutečně baví Škoda, že nepřidali ještě góla, ale oba týmy tedy děsný haluz. Njevíce mě dostal Kompany, jak si po gólu ještě klepal rukou na čelo Jinak Carroll mi přijde už odepsaný, ten hráč na to evidetně nemá

Reagovat
j_mrazik

Carroll přeci není na place, ne?

Reagovat
herbage

no právě. Na velké zápasy s ním Kenny zkrátka nepočítá

Reagovat
fantomas

A z toho si vyvodil, že na to prostě nemá nebo jak??

Reagovat
herbage

ne, to vyvozuji z jeho výkonů. Ale pokud se má řadit mezi špičku PL, natož světovou, tak musí v takto velkých zápasech hrát a rozhodovat je

Reagovat
fantomas

Ne, ve 22 letech fakt nemusí. Každej rovnou nemusí bejt Messi, aby byl světová špička.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll byl nejdebilnější nákup této přestupového období, ten hráč je neskutečně přeceňovaný, jestli má hodnotu 15 milionů tak je to moc

Reagovat
smazaný uživatel

Kyut superman!

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie jak pochváli Harta no myslím, že Joe sám neví jak to chytl.

Reagovat
herbage

Když jsme viděl vedle sebe ke konci první půle Silvu, Agüera a Nasriho, tak jsem si v duchu říkla: tři malí chamtiví trpaslíci

Reagovat
Kaze

Což je celkově zajímavé, když se posmíváš Stoku jejich prcky

Reagovat
supervizor

Aquero měl v Madridu nějakým 110K eur, ale on ten klub prostě přerostl.

Reagovat
herbage

Jinak Milner zase slušná tužka, já na tom hráči nic geniálního zkrátka nevidím

Reagovat
Mindas

Pořád lepší, než Nasri, který kromě zápasu na WHL hraje tužku pořád. A nikdo nikdy nemluvil, že on je geniálním hráčem, tak trochu nechápu, proč to na něm hledáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než co hrál Milner loni. Třeba se Nasri ještě zvedne

Reagovat
Mindas

Dyť Milner patří stabilně ke klíčovým hráčům City. Vloni to nebylo ono, ale letos je výborný a v poslední době nechyběl snad ani minutu. Vidí to fanoušci City, vidí to nezaujatí fanoušci, vidí to Mancini. Nevidí to opět Herb, ale to není měřítko.

Reagovat
herbage

však já ti neodporuji, dokonce jsem to samé prohlásil v týdnu pod vaším zápasem s Neapolí Jen řikám, že nic extra na tom hráči neshledávám a že velké zápasy bývá pravidelně neviditelný. A být neviditelný přitom neznamená, že by nebyl týmu prospěšný

Reagovat
herbage

Je fakt, že Nasri mu zdatně sekunduje, ale ten v sobě tu genialitu alespoň má, jen je z formy

Reagovat
Mindas

Jen? Milnerovi když se nedaří, tak ten zápas alespoň odmaká. Nasri se na to vysere.

Reagovat
herbage

však jo, nehodnotím přínos pro tým, který má Milner nepochybně mnohem větší. Proto šel také dolů Samir a Milner zůstal až do konce

Reagovat
Mindas

A o tom to přece nakonec i je, ne? Silva je geniálním hráčem s obrovským přínosem pro tým. To by mohl být tvůj standard.

Reagovat
Rssa

Reagovat
EL Gringo

LFC!! podme druhom polcase!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samir ven Mario dovnitř a pude to.

Reagovat
diastan

Už se těším na tu jeho ,,neoslavu,, gólu :D

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hrál Bellamy tak by sme mohli i vést

Reagovat
supervizor

Adam zkusil

Reagovat
vodka

Hendo si nějak dovoluje

Reagovat
smazaný uživatel

ten první dotyk byl skvělej, pak měl střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla přihrávka , škod že to Kun zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

a Dirk opět uspěchal koncovku. Stejně jako s chelsea.

Reagovat
vodka

dal letos Kuyt vůbec gól?

Reagovat
smazaný uživatel

s Brightonem.

Reagovat
vodka

Agger má Lucase taky dost

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
ACSMan

Agger placne aguera přes záda a on se chytne za obličej

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho kuyta poseru. Kenny dej tam maxiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dá hattrick a pošle city pěšky domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za zářez!

Reagovat
niflheim

Uvidíte, že Kuyt dá gól a budete ho opěvovat

Reagovat
diastan

Máário do hry

Reagovat
smazaný uživatel

To, čo má zas Balotelli na palici? Jeez...

Reagovat
smazaný uživatel

PEPE

Reagovat
smazaný uživatel

Reina, pán bránkar.

Reagovat
Rssa

Slušné maso dneska, Atkinson to nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson to píská nějak divně.

Reagovat
Maresma

Reinovy vybehy

Reagovat
Maresma

a Lucas

Reagovat
Infi

Atkinson fauly nepíská? Jinak ta atmosféra je fakt vynikající

Reagovat
Kenneth

Lucas má dneska slušnou fazonu, Hendersona jsem neviděl do 60. minuty snad.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja, až teraz, keď mu šlahla lopta do hlavy, on tam je od začiatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mario mi pripomína Dioufa.

Reagovat
supervizor

Mě připomíná skunka.

Reagovat
t0mmy33MCFC

an allergy to grass but when he play hes fuckin class :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stew má smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je s tím bloodzeedem omg, teď jsem to zapl a dělá to pitchoviny

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty vole at uz ho vylouci jak si muze porad tak otvirat hubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ještě za to nemá kartu?

Reagovat
Lovec

Suárez

Reagovat
vodka

ten suarez by si měl dat jmenovku komik, diver vyjebaný... krásně jde vidět, že když mu to nikdo nepíská, tak okamžitě vstane a hraje, akorát má řeči...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych mu to písknul a ještě bych ho doměnil

Reagovat
smazaný uživatel

suarez je PÍČA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Hoď tam Carrolla, potřebujeme udržet míč!

Reagovat
smazaný uživatel

Balotele

Reagovat
t0mmy33MCFC

tam je led nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

duble dive

Reagovat
Rssa

Synchronizované padání?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hrá ZATIAĽ vynikajúco, super.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

pochválim, keď hrá dobre, keď zle - skritizujem.

Reagovat
Rssa

Nevím, mně přijde zase špatný, stejně jako Hendo a Kuyt s Downingem.

Reagovat
chowas

Škrteľ a SuperMário

Reagovat
smazaný uživatel

Ahh, Mario spadol, teraz bude kýchať...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl, Balotelli

Reagovat
Trand

Na ně bliješ, že podklouzli?

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip...

Reagovat
Maresma

Jak ja miluju Liverpool, tak nemam rad Suareze.

Reagovat
Rssa

To je zápas !!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole taková chyba

Reagovat
t0mmy33MCFC

reina ma pri tom vybihani vic stesti jak rozumu.. to uz je tak po treti..

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott & Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

sakra dej tam Carrlla místo Kuyta

Reagovat
niflheim

Mohl přidat druhý

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

reina ty výběhy

Reagovat
kiwwi

tieto Liverpoolske male domov su zaujimave

Reagovat
Maresma

Paradni zapas

Reagovat
Erdovec

bože Marťo

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva pojdte hoši! Jsme lepší v 2. půli

Reagovat
vodka

ty vole, ten Kuyt je všude pozdě... Nevim na co zase Dalglish čeká...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je dneska prostě famozní.

Reagovat
kiwwi

zda sa mi to, alebo Henderson hra dobry zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje skvěle. Nemám co vytknout.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa hrá pekné hovno...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ak je jeho úlohou byť neviditeľný, tak áno.

Reagovat
vodka

neni neviditelný, z té zálohy je po Downingovi nejlepší, aj když toho dost pokazí... tragický je Kuyt.. a nechápu, jak chce LFC dat gól, když se ted hralo na prave strane a ve vapne nebyl nikdo, pritom prilezitosti k centru by tam byly vyborne...

Reagovat
Rssa

Hoď tam Maxiho a Carrolla, ale hlavně střídej.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní fotbal ale už by tam mohl te Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přidání Maria do hry mělo opačnej efekt.

Reagovat
supervizor

co ještě chce ten Downing

Reagovat
fantomas

Má Downing za letošek nákej "kanadskej bod"?

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
fantomas

Neskutečný.

Reagovat
Maresma

Myslim ze ne

Reagovat
kiwwi

a zda sa mi to, alebo je to City marne?

Reagovat
Erdovec

ne ne to je jen obrana tak kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

nějak to chytáme od vás

Reagovat
Lovec

Dneska mu to fakt jde. Rozhodně bych nad ním nelámal hůl (jak to hodně fanoušků Poolu udělalo), v Sunderlandu byl na svůj věk neskutečný a v Liverpoolu se mu bude hotl muset dát nějaký ten čas.

Reagovat
Lovec

do hajzlu znova už to kopírovat nebudu, je to reakce na tvůj koment ohledně Hendersona.

Reagovat
Rssa

Pěkně Luis

Reagovat
kiwwi

on je snad rovnako sikovny futbalista, ako je velky zmrd

Reagovat
Rssa

Rooneystyle

Reagovat
Lovec

Dneska mu to fakt jde. Rozhodně bych nad ním nelámal hůl (jak to hodně fanoušků Poolu udělalo), v Sunderlandu byl na svůj věk neskutečný a v Liverpoolu se mu bude hotl muset dát nějaký ten čas.

Reagovat
vodka

Balotelli

Reagovat
vodka

ta byla teda přísná jak prase, Atkinson to posral...

Reagovat
Rssa

Obě žluté pro Maria zasloužené a správně udělené.

Reagovat
smazaný uživatel

bye Balotele, COME ON LIVERPOOL!

Reagovat
niflheim

Lucas má i celkem den.

Reagovat
mithro

why alwas me

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak to je moc, ten kokot uruguayskej mel bejt davno venku a mario 2x nekoho pohladi a jde ven.. sila

Reagovat
Rssa

To je hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani náhodou

Reagovat
Thoomas

SuperMaaaaaario!

Reagovat
Erdovec

pěkných 18min si zahrál

Reagovat
Infi

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooo Mario nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo na zlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mááário

Reagovat
niflheim

Balotele

Reagovat
t0mmy33MCFC

ted zas tarzan tam uhaluzi copem neco a je to ...

Reagovat
smazaný uživatel

WHY ALWAYS ME?

Reagovat
smazaný uživatel

balotelli

Reagovat
fantomas

A Atkinson si vylepšil statistiky.

Reagovat
Error

Ne, tohle Atkinson absolutně nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Atkinson děkujem , zkurvil si nám zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě musíme vyhrát

Reagovat
diastan

Tak to je moc

Reagovat
kiwwi

tak toto na cervenu nebolo, tu sa ho musim zastat...ale Mancini si buduje respekt, to ziram

Reagovat
Rssa

Žlutá

Reagovat
Rssa

A na žlutou to bylo, nehrál balón, rukama napřed do hlavy. Jasná.

Reagovat
fantomas

Byla to druhá žlutá a na tu to určitě bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

za toto ho vyloucit? umi jen Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Veni Vidi Vici Balloteli

Reagovat
Trand

To nebylo na žlutou, ne?

Reagovat
kiwwi

bolo to presne na zltu

Reagovat
fantomas

No a dyt ji taky dostal. Druhou.

Reagovat
kiwwi

jaaaj ja som myslel ze dostal straight red...tak potom sudi

a Mario je blbec ze so zltkou kartou na konte ide do niecoho takeho

Reagovat
Trand

No ale v trendu dnešního posuzování faulů, by ho vyloučit neměl.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to vis nekdo se muze valet, nadavat rozhodcimu a nic.. a nekdo ma takovou reputaci skrz kyjev atd ze at na kohokoli sahne jde ven

Reagovat
smazaný uživatel

Milner žlutou , za co?

Reagovat
vodka

přišlápnutí kotníku... že to bylo neúmyslné neni moc omluva

Reagovat
kiwwi

praveze to bolo umyselne podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přišlo jako za kecy .

Reagovat
kiwwi

ee za ten slapak

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel?

Reagovat
Maresma

Jasna zluta.

Reagovat
kiwwi

no Milner sa teraz posral nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěla tam vyloženě zavraždil no..

Reagovat
Kenneth

Milner je taky nesympatický.

Reagovat
vodka

teď teda Lucas - Suarez nádhera

Reagovat
Erdovec

to je škody

Reagovat
Maresma

Kurva hosi, jeste to hecnite.

Reagovat
t0mmy33MCFC

SI DELA PRDEL NE? :DDD

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.

Reagovat
fantomas

Pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted se mi zastavilo srdce. UF

Reagovat
vodka

SILVAAAAAA a Reina si hraje na libera, nebo co?

Reagovat
Rssa

Lucas se tam válel u Džeka jak luxusní štětka. Silva dělal co mohl, naštěstí nikdo nenaběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je borec

Reagovat
smazaný uživatel

argh, to mal dať David!

Reagovat
kiwwi

Lucas

Silvicka to uz prehnal

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to MotM dnes. Class.

Reagovat
smazaný uživatel

aj chlapci od PL sa na tom so mnou zhodli.

Reagovat
mithro

o toho silvu sa mal fergie viac posnazit, presne niekto taky by sa nam zisiel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac pl...city budu bojovat o titul minimalne kym ho budu mat

Reagovat
niflheim

Carroll by mohl být ještě rychlejší než Mário...cmon!

Reagovat
Rssa

Lucas MOTM?

Reagovat
smazaný uživatel

za druhý polčas, ktorý som videl , určite.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
vodka

Lucas MOTM? jako spoustu situací vyřešil výborně, ale jenom v druhém poločase 3x strašně propadl...

Reagovat
vodka

a Carroll dostal pořádný dentr, na který nemusí couvat a gólovka...

Reagovat
smazaný uživatel

V ktorých?

Reagovat
vodka

Silvova šance, vypustil souboj s Yayou Tourem, kde se nechal strašně stupidně odtlačit a zkoušel si vykoledovat faul, City šli pak ve 3 na obranu. Tušim Aguero (?) zachytil jeho přihrávku na polovině LFC a pak se dostal myslim Clichy k jednomu z centrů..

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, boli tam aj takéto situácie, ale väčšinu súbojov vyhral. A to odltačenie Yayom mu nevyčítam, lebo celá záloha bola rozhádzaná a Lucas neni záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooe

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečnej hajzl ten Hart.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Hart

Reagovat
Rssa

HART, výborný

Reagovat
t0mmy33MCFC

tohle ani Peca Cech neumi

Reagovat
fantomas

HAAART!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska strčil Reinu do kapsy co ?

Reagovat
13

Reina neměl jak se ukázat, když jste ho neprověřili

Reagovat
smazaný uživatel

Když nám v tom rohzhodčí zabránil.

Navíc sem si o něm udělal obrázek s těmi výběhy.

Reagovat
Kaze

Paráda, City nevyhrálo, bodíky do fanty jsou, zápas nebyl špatný, jen škoda, že Aguero nic.

BTW: Hart je prostě výborný!

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - nejlepsi golman na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

world class save

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A i ten druhej..

Reagovat
Infi

Liverpool vs Hart 1:1

Reagovat
Kenneth

Jojo Hart, a prý není aktuálně ani v top 5. To bylo zas keců.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart ich zchránil...:)

Reagovat
Nikikrew

Remiza s Fulhamom bude este mrziet .

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

nemít Harta, tak to je 4...

Reagovat
fenixLFC

motm asi hart ten tam pochytal tak styri tutovky....ale vazne skvely zapas, skoda ze sme to v zavere nezlomili...

Reagovat
Kaze

Už před dvěma lety jsem si přál, aby Hart a A. Johnson přestoupili do MU. Teď je minimální šance jen u toho Johnsona, máme však už Younga

Reagovat
niflheim

Pěkný zápas.

Reagovat
Rssa

PŘÍŠTĚ Carrollko s Luisem musí hrát oba dva spolu, Kuyt s Downingem sedět. A koupit DM, při kterém nemám strach, že zase něco posere.

Reagovat
fantomas

Příště už bude Bellamy, tak proč ne on?

Reagovat
Rssa

Bellamy samozřejmě místo toho Downinga.

Reagovat
fantomas

Já bych Downinga nechal, dneska špatnej nebyl, jen je holt prokletej při sbírání bodů...a Bellamyho k Suárezovi.

Reagovat
Rssa

Downing je strašně vyčpělý, neškodilo by mu 1-2 zápasy nehrát a odpočívat. Bellamy a Luis na křídlo, Carrollko na hrot, Hendo - Luis - Adam střed.

Reagovat
cristiano.K.

odpočíval minule,dneska hrál slušně,ale holt mu to tam nepadne,viz. jeho střela a Kuyt už nedošáh

Reagovat
Maresma

a ještě RW

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda remízy. Liverpool moc nepomohl, my sme včera zahodili šancu využít dnešního zaváhání Man City, tak je to furt o pět. Snad pomůže Chelsea a Arsenal.

Reagovat
kiwwi

remiza je najkrajsia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec. Kdyby to bylo o čtyři tak je to přece jenom veselejší. Takhle sme na tom stejně jako před 13. týdnem.

Reagovat
kiwwi

pianko, v Januari sme prvi a City v EL

Reagovat
smazaný uživatel

a prosím ted tu O karkulce

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, zatím body moc neztrácíjou. Uvidíme, s Bayernem asi nevyhrajou, to by je mohlo trocha srazit. Jestli nám vydrží ta hra ze druhých poločasů posledních dvou zápasů tak snad moc ztrácet nebudem. Uvidíme, su větší optimista než dva týdny zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas? Výborný výkon, kto nesúhlasí, nech konkretizuje herné situácie, ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu je nulovy on je proste dobry DM , ale jinak 95% jeho prihravek jsou banalni posunuti do stran nebo dozadu.

Reagovat
Rssa

Přesně, DM tak na trojku, dvě mínus když má den. Chce to kvalitu.

Reagovat
13

dneska rozehrával i na delší vzdálenost...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ukázal aj pár pekných prihrávok dopredu, ale máš pravdu...

Reagovat
ACSMan

když si vzpomenu tak 2 sezony nazpátek teď je z něj skvělej player

Reagovat
13

tentokrát byl vinikající jak dozadu, tak dopředu. Pokud by takle hrál v každém zápase, nemam s ním problem..

Reagovat
Rssa

* vynikající

Reagovat
13

jak se mi to mohlo stát?

Reagovat
Rssa

Tréma?

Reagovat
Rssa

Nebo od slova "viník", což by na Lucase často sedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jasný MotM, mňa potešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ja by som dnes nesúhlasil, založil tam pár akcií (súperových) ale tak nejak mi to je dnes jedno

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

On už z princípu nemôže so mnou súhlasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktoré? Áno, možno dve, ale jedna bola aj po chybe spoluhráča a jedna zlá prihrávka, ale tam mu prišiel pomôcť José a násldne to spolu vyrišili. Lucas vei zharťa v 3 člennej zálohe dobre a dnes to ukázal.

Reagovat
minoLFC

v prvom polčase toho bolo viac, napríklad rozbehli spoluhráči akciu až sa dostala k nemu lopta a držal ju nepochopitelne tak dlho, že mu mu ju super zobral a rozohral protiutok

Reagovat
herbage

jednou tam přihrál na vlastní půlce soupeři, když chtěl přenést hru na levou stranu, ale jinak takřka bezchybný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Hart... vdaka ti za bod

Reagovat
fantomas

Tak v tomhle zápas byl už Hartův výkon konečně naplno čitelný. Prokázal extratřídu. Naopak Atkinson jako obvykle mizernej, ale konec odřídil bezchybně. Žlutá -> červená pro Balotelliho bez debat, stejně tak Milner i Carroll. Jinak remíza jako taková ideální.

Reagovat
kiwwi

a ake chyby Atkinson urobil?

Reagovat
fantomas

Tak většinou to byly malý věci související s absencí citu pro hru, ti je tu nebudu vypisovat. Velká hrubka víceméně jen ta ruka, kterou prostě měl vidět.

Reagovat
kiwwi

na to sa este pozriem

Reagovat
smazaný uživatel

Reina ruka třeba?Jinak tam asi 2x zaříz zbytečně City , Milner ruka ,která nebyla .

Reagovat
Erdovec

nebo třeba jak Milner spadl sám od sebe a on pískal faul

Reagovat
mithro

Reagovat
Rssa

Nejhezčí zápas víkendu. Liverpool potěšil, na to, že nám chybí kvalita v záloze, to byl hodně dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Z dlhodobého hľadiska určite, Hazard a M´Vila by nás vytrhli....

Reagovat
Rssa

Hlavně křídla a DM bych chtěl, ale to je u nás dlouhodobý problém sehnat někoho...přitom tolik možností se nabízí.

Reagovat
chowas

to tvrdím už dlhšie ku spokojnosti s kádrom nám chýba ešte TOP DM a krídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja, skurvene dlho...

Reagovat
chowas

DM chýba od odchdu Mascham krídlo ešte dlhšie preto som rád, že sa dotiahli Downing a Bellamy cez leto

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard do Live?

Reagovat
chowas

ak sa skonči do 4. miesta tak je tu šanca, že pôjde do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se nahodou dostanou do LM,tak jeste musi vybalit velke prachy a musi mit stesti,ze jim da Hazard prednost pred Chelsea,Interem a tak.. proste tymama,ktere jsou v ''hierarchii'' momentalne vys

Reagovat
chowas

CFC ešte takisto nemá istú LM Inter tu bude mať ešte ťažšie a neverím, že Hazard pôjde niekde kde sa nebude hrať LM...

nové vedenie nemá problém uvoľniť peniaze, v tom by som problém nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych si to tak nemaloval,byt fanousek Live

Reagovat
chowas

ja len vravím, že ak sa ukope LM tak je príchod nie je nereálny...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl zapas jako hrom. Nasazeni na doraz .Vsichni. Na to se pak chodi. Proste parada.Lucas dnes vyborny.Jeste jsem ho tak zahrat nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

MC odesla ve druhem polocase zaloha kvuli unaveni z LM a Mancini misto toho,aby prostridal zalohu (Johnson,de Jong),tak stahne Aguero,ktery zaklad pres tyden nehral a da tam Dzeka

Reagovat
Mindas

Celkem dobrý zápas a zasloužená plichta, i když Live nakonec těch šancí ke konci měl dost, a to hlavně díky té redce, ale Hart byl dnes bezkonkurenční.

Reagovat
herbage

Mário Takového blba jsem jakživ na trávnících neviděl a to fotbal sleduji dlouho. Naprosto poprávu šel ven, nebylo co řešit. Milner taky neudržel nervy na uzdě a že dostane žlutou bylo vidět už před tím faulem. Liverpool nádherný týmový výkon, poslední půlhodinku byl na place jen jeden tým. Ať si řiká kdo chce co chce, tak současný Manchester City i Chelsea postrádají týmový duch a Liverpool oba celky s horším kádrem přehrál. A bod z hlediska fanouška Arsenalu asi ideální, leč přál jsem to za předvedený výkon domácím

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych dodal: vykartovany Barry a Balotelli pro CC

Reagovat
herbage

vykartovaný Balotelli je spíš smůla pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Zestárl jsem u toho zase o 20 let, ale liverpool passion je neskutečná a to mi v posledních 2 letech chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a tipni si prečo cely zaver zapasu patril Lpoolu ... urcite to nebude tym, ze Lpool tyzden regeneroval na vajciach a City lietali po europe ? navyse Mancini ako klasicky, nezvladol striedania ... ten bod je pre oboch zasluzeny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

když jsem viděl to tempo v Neapoli, tak tím to být nemohlo. Zvláště při šířce kádru Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

melo to na to vliv,bylo to dost videt,ze odesli fyzicky ke konci uz fans to pak rozpoznali a hnali je...

Reagovat
Maresma

Paradni zapas.

Skvele vykony brankaru na obou stranach, skvely Lucas. Zdalo se mi ze Hendo nabira sebevedomi, super. Dneska to mohly byt tri body nebyt Harta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to mohli byt tři body pro City ,protože Reina tam už od 29 minuty (asi) neměl co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa vlastne vtedy stalo ? asi mi vtedy spadol stream

Reagovat
smazaný uživatel

to se pleteš.Reina nic neudělal..Ani ruka, ani faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka tam byla

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ruka tam nebyla.Mrkni někde na video, jestli máš možnost..

Reagovat
fantomas

Že i tohle budete zapírat, to bych do vás nikdy neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho prosím ..JASNÁ ruka je tohle: http://www.youtube.com/watch?v=kme2xaGi49A

ne to že se od těla odrazí na ruku, na které hráč leží..

Reagovat
fantomas

To je ale pravidlum zcela ukradený, odkud se míč odráží. Hlavní je, že ruka od těla byla, míč se jí očividně dotkl...tečka, ruka, minimálně žlutá, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

víš co, polib mně prdel.Taky je tam něco jako "ruka u těla" nebo "rukou proti míči".Tečka.

Reagovat
fantomas

Rukou proti míči? Tak cituj, ty komediante..

Reagovat
smazaný uživatel

neznám pravidla doslova,ale skloňuje se to téměř při každé podobné situaci.Sorry za tu urážku, ale štve mně to, jak se posuzuje taková situace, která nebyla vůbec jednoznačná..

Reagovat
fantomas

Skloňuje, protože ty pravidla lidi neznaj. Tohle tam určitě nestojí...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím komentátory, to nejsou lidi

Reagovat
fantomas

Na komentátory ty "lidi" dost často po právu nadávaj, takže ani nima bych se fakt neoháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno.Pokud nejsi fanda City, tak buď rád, že přišli o body, ikdyž si myslíš že nefér..Já si to nemyslím a mrzí mě, že LFC nevyhráli..

Reagovat
fantomas

Já si to s žádnými body nespojuju, stejně bych Reinovi dal jen žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud byla ruka "jasná", jak říkáš, tak ano - žlutá.Podle mě ale nebyla a můžem jet dokola od znovu..Proto píšu - buď rád alespoň za ty body.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on na ní neležel na tý ruce, šla do pohybu balonu a ovlivnila dráhu letu , jasná ruka..

Reagovat
smazaný uživatel

nebo balon do ní..to je fuk, vidíme to každý jinak..Kašli na to.

Reagovat
minoLFC

nešiel nou proti lopte...nastrelená

Reagovat
fantomas

...což pravidla neznají -> jasná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná krásné, ještě nějakou "jasnou" věc pravidla neznají?

Reagovat
herbage

cože? Však záleží na posouzení sudího a ten má pískat v duchu pravidel. Navíc nastřelená ruka u těla se jako ruka posuzovat nemá, vždyť se to tu pořád řeší a už ani tolik penalt za hraní rukou se nepíská

Reagovat
Mindas

Ale s brankářem se mimo vápno zacházi trochu jinak, než s hráčem. Tam se moc otázky, zda byla nastřelená nebo ne, nenosí.

Reagovat
herbage

já to chápu, ale nevím, proč by se nemohl posuzovat jako jakýkoliv jiný hráč, zvláště pokud tam nebyl úmysl. Myslím, že hlavní si to obhájí i podle pravidel

Reagovat
fantomas

No to by mě teda zajímalo jak..

Reagovat
Mindas

Hlavně to říkej mně, který 12 let chytal a dostal několik červených za ještě nešťastnější ruce mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

další takový..mimo šestnáctku je to hráč jako každý jiný a platí na něj i stejné fotbalové pravidla

Reagovat
Mindas

Jo jo, v praxi to tak přesně je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Vždyt vůbec nebyla u těla, ty vole! Měl ji normálně položenou na zemi a zcela prokazatelně se jí balon dotkl. Co víc byste chtěli pískat?

Reagovat
kiwwi

sice si to este pozriem, ale keby to odpiskal tak co? vsak by to bol obycajny priamy kop, toto nie je ziadna velka chyba

Reagovat
fantomas

No tak z přímáků se může urodit všelicos.

Reagovat
kiwwi

ale ber to ako keby neodpiskal nejaky taky polofaul v podobnom mieste...to by si ani nebral ako chybu

Reagovat
fantomas

Jojo, já ho taky nemínil kritizovat za velký hrubky. Přece taky když hodnotíš sudího výkon jako nepovedený, jde ti v první řadě o necitlivost při posuzování...pokud se udělá penalta nebo redka z ničeho, je to už prostě demence sudího. Já spíš hlavně deklaroval, že je Atkinson přeceňovaný a mezi elitou jakoby omylem, protože neustále představuje dvojí metr, jeho rozhodnutí často nedávaj v kontextu těch dalších valnej smysl apod.

Reagovat
smazaný uživatel

a ikdyby byla, nebyla by to červená, pokud by do toho nějak úmyslně neplácl..

Reagovat
stiflerovamama

Mali sme vyhrat . Andy tam mal ist ovela skvor uz poslednu pol hodinu sme ich tlacili ale centre ktore sli do 16 tky nemal kto dopravit do siete. Jedine co mi vadi na Kennym su jeho neskore striedania a neustale presadzovanie Hendersona

Reagovat
Maresma

Proti Chelsea chci videt v zakladu Andyho a hlavne Kellyho

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

To bol nakonci valec. Ale tak mohli sme aj prehrať, našťastie Silva nestrielal hneď.

S touto hrou sa jednoducho do tej štvorky dostať musíme. Len tá koncovka.

Chcem len podotknúť, že od zápasu so Spurs sme neodohrali zlé stretnutie. Agger, Lucas, a áno Henderson za 2. polčas.

Reagovat
herbage

Jinak dlužím omluvu Hendersonovi, z toho vážně může být výborný hráč. Dneska se mi moc líbil a stejně tak proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A mal by sa ospravedlniť aj rssa, kt. tvrdil, že je menej talentovanješí ako Meireles...

Reagovat
Rssa

O talentu jsem nemluvil, ale o kvalitách momentálních, které má Raul mnohem větší .

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč za krivé obvinenie :). To ja som hovoril o talente, kt. má porovnateľný s Raulom, podľa mňa ešte o kúsok väčší, uvidíme ako ho využije...

Reagovat
Rssa

Spíš jak ho využije Kenny, Henderson sám vypadá uvědoměle.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, uvidíme...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Reagovat
vodka

akorát ho umět využít a dodat mu sebedůvěry...

Reagovat
smazaný uživatel

JOEEE HAAART Neskutecny A jinak Balotelliho nechapu, Mancini mu da zase sanci, veri mu, navic se Mariovi darilo a on si to zas takhle posere..

Reagovat
Kaze

Závidím za DDG bych ho vyměnil hned

Reagovat
Pinturicchio

Mario

Reagovat
kiwwi

co akoze? ta cervena, ci to ze dal Mutu dva goly

Reagovat
Rssa

Redka.

Reagovat
EL Gringo

kva HART!" uz ma seres ! .. newa,, LFC si zasluzil vyhrat,, newa ideme dalej,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla škoda ! Směkám před Joe Hartem, který mě i přes momentální formu Krula nebo Vorma utvrdil v tom, že je to momentálně nejlepší golman ligy. Co se týče našeho výkonu, Agger a Skrtel na jedničku a obzvlášť Agger mě dneska utvrdil v tom, že když bude zdravej, tak ho můžem v klidu zařadit mezi 3 nejlepší stopery ligy. Lucas dneska taky výborně. Luis mě dneska celkem štval tim padánim, ale výkon super. Henderson první poločas na facku, druhej nádhera. Co se týče krajů, tak levá strana dneska o 100% lepší než ta pravá, Kuyt už jde dolu... MOTM asi Hart díky tomu závěru. Škoda, škoda, škoda ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo zápas to byl dobrej , měl pár infarktových momentů a nakonec můžem být za bod rádi.

Reagovat
fenixLFC

fantomas, hladal som to s rukou-doslova sa pise: Ak sa padajuci hrac nechtiac dotkne lopty rukou alebo ak si hrac pri odkope nastreli ruku loptou, nepoklada sa to za zakazane hranie rukou. Ak je lopta nastrelena na ruku, nemozno to povazovat za zakazane hranie lopty rukou

Reagovat
niflheim

Ale když je ruka dostatečně od těla?

Reagovat
fantomas

To je blbóst. Dyt se už několikrát odpískalo jak obyčejný nastřelení, tak situace, kdy si hráč ruku sám nastřelí (fakticky 3/4 případů)..

Reagovat
Infi

Nj, rozhodčí jsou očividně rebelové

Reagovat
fenixLFC

ja som to odpisal z pravidiel odslova doslova...

Reagovat
kiwwi

2200. pre samionov z Manchestru United

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

*sampionov

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAM ALIAS LIWERPOOL

Fulham FC - Manchester City 2:2 Liverpool FC - Manchester City 1:1 Fulham FC - Tottenham Hotspur 1:3 Tottenham Hotspur - Liverpool F 4:0 Arsenal FC - Liverpool FC 0:2 Arsenal FC - Fulham FC 1:1 Liverpool FC - Sunderland AFC 1:1 Sunderland AFC - Fulham FC 0:0 Fulham nehral proti chealse a arsenalu este .... fakty pisem Manchester City 13 11 2 0 43:12 35 Liverpool FC 13 6 5 2 17:12 23

Reagovat
kiwwi

je tu niekto kryptolog?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele