Anglická Premier League - preview 13. kola

13.11.2010, 09:51, aktualizováno 14.11.2010, 08:33
Previews
V neděli jsou na programu dvě dohrávky 13. kola a v obou se představí londýnské kluby. Arsenal hraje na půdě Evertonu a rád by navázal na loňskou vysokou výhru 6:1. Něčemu podobnému by se nebránili ani v Chelsea, Blues hostí Sunderland, jemuž v únoru na Stamford Bridge nadělili sedm branek...
Everton FC - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Po duelu s Newcastlem si Arsene Wenger stěžoval, že jeho svěřenci nedokážou přepnout na druhý převodový stupeň, když je potřeba. Po minulém klání s Wolverhamptonem možná může tvrdit to samé, ale pořád optimističtěji - po výhře. Teď na Arsenal čeká Everton, který se poslední dobou směle pasuje do role "oblíbeného soupeře" Londýňanů.

Minulou sezonu se oba celky potkaly na Goodison Parku už v prvním kole a Gunners tenkrát zvítězili jasně 6:1. Všeobecně navíc Kanonýři vyhráli v rámci Premier League více zápasů proti Toffees než proti komukoliv jinému. Proto by se teoreticky mohli na toto utkání těšit. K tomu všemu ještě Arsenalu vycházejí i souhrnně všechny výlety do Liverpoolu, kde už sedmkrát v řadě neprohrál. Naposledy v městě Beatles padl v březnu 2007. Mimo to se pak Arsenalu na venkovních hřištích celkem daří i v celé letošní ligové sezoně. Pouze na Stamford Bridge totiž nepobral ani bod.

Už jen čtyři body ztrácejí Karamelky na pohárové příčky. Přitom po úvodních kolech vypadaly zase jednou beznadějně. Dnes jsou však už sedm zápasů v řadě neporaženy a dohromady prohrály pouhá tři střetnutí z posledních 23! Navíc se Everton může pochlubit třetí nejlepší defenzívou v lize a v minulém kole ke všemu zažil dvě letošní premiéry. Jermain Beckford se stal prvním střídajícím hráčem, který zvládl skórovat, a naopak na černou listinu se zapsal Marouane Fellaini jakožto první vyloučený fotbalista Evertonu v tomto ročníku.

Kieran Gibbs se už podruhé v sezoně bude vracet po zranění. Tentokrát doufá, že jeho obnovená premiéra nevyústí v další zdravotní problémy jako minule. Dalšímu obránci Koscielnému pak zbývá odpykat si poslední část svého trestu, takže ještě v zadní linii bude muset nastoupit Švýcar Djourou.

Zmíněný hříšník Fellaini si postojí přesně tři zápasy. Naopak zpátky do služby se hlásí dlouhodobě zraněný Jack Rodwell a také Holanďan John Heitinga, jehož v nedávných časech trápilo bolavé koleno. Na marodce jinak dále zůstává například Leon Osman.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Sunderland AFC  (neděle 17:10)
Jeden ze dvou nedělních zápasů se odehraje na Stamford Bridge, kde se bude snažit překvapit Sunderland. Bodový zisk Black Cats se však rozhodně nečeká, Chelsea hraje doma, navíc si chce pojistit vedení v tabulce. Pravdou však, že v posledních zápasech výkony Blues nejsou ideální.

Se Sunderlandem ale má Chelsea naprosto vynikající bilanci a ztráta obhájce titulu by byla skutečným překvapením. Blues navíc budou útočit na několik rekordů. Pokud Petr Čech neinkasuje, bude to nový klubový rekord v počtu čistých kont na domácí půdě v řadě. A jestli Chelsea zvítězí, pro Sunderland to bude už dvanáctá porážka se stejným soupeřem v řadě, což byl dokonce rekord celé Premier League.

Na Chelsea to prostě Black Cats neumí. Jen za poslední čtyři zápasy inkasovaly 18 gólů a na bodový zisk ze vzájemných duelů čekají od prosince 2001. Blues ale před zápasem řeší také méně příjemnější záležitosti. Jednak se opět odkládá návrat Franka Lamparda, který se sice plně zotavil po operaci kýly, ale pro změnu si natáhl sval a do zápasů ještě nezasáhne dva až tři týdny. Přitom je mimo hru už od srpna.

Hlavně se ale řeší konec asistenta Raye Wilkinse. Ten byl náhle a zcela nečekaně v týdnu odvolán a zatím není jasné, proč se tak stalo. Chelsea spolupráci se zkušeným asistentem ukončila po zápase s Fulhamem a je skutečnou záhadou, proč k tomu došlo. Všichni zatím mlží, ale kupříkladu Carlo Ancelotti prohlásil, že měl s Wilkinsem báječný vztah, že mu zejména v začátcích hodně pomáhal. Ve své nedávno zveřejněné autobiografii dokonce uvedl, že bez něj by nic nevyhrál.

S tímto faktem se však musí všichni rychle sžít a soustředit se na Sunderland. Vedle Lamparda chybí i další záložník Michael Essien, který bude tři zápasy pykat za červenou kartu. Nadále chybí také stoper Alex. Vrátit by se mohl Anelka.

Sunderland má situaci ještě horší kvůli absenci nejlepšího střelce Darrena Benta. Nenastoupí ani John Mensah, jenž má problémy s ramenem a očekává léčba Antona Ferdinanda jsou tři týdny.

Black Cats se v posledních dvou zápasech solidně oklepaly z výprasku, který jim udělil Newcastle, když získaly čtyři body. Manažera Steva Bruce však trápí fakt, že nemá v týmu střelce. Ve 12 zápasech se totiž zatím trefili jen dva hráči, útočníci Darren Bent a Gyan Asamoah.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester United  (sobota 13:45)
Bývali to rivalové, jeden z nich vedl Liverpool, druhý úhlavního konkurenta z Manchesteru. Teď se pánové Houllier a Ferguson setkávají po šesti letech znovu, tentokrát však v docela jinačím postavení. Tedy - Sir Alex nadále vede United a neméně úspěšně - ovšem jeho francouzský protějšek tentokrát nemá za úkol jej prohánět v boji o titul. Budou stačit prosté poháry.

I tak je tu pořád hromada výzev pro někdejšího lodivoda Reds. Především je to už 15 let, co MU naposledy utrpělo v konfrontaci s Villans porážku. Dále tu pak je optimističtější vyhlídka. Houllierovi se totiž dříve proti Fergusonovi celkem dařilo (pětkrát jej porazil), takže by se teď určitě rád přiblížil Arsenu Wengerovi na žebříčku nejúspěšnějších manažerů, co se měření sil se skotským velikánem týče. Houllierův krajan má však velký náskok, zkušeného stratéga předčil již devětkrát. Zdaleka nejintenzivněji by ale novopečený manažer Villy měl usilovat o zdvojení posledního šťastného úspěchu nad Blackpoolem - to byl totiž teprve první triumf vínových od měsíce září.

O neporazitelnosti Red Devils jsme se tu rozepisovali už mnohokrát. Po středečním klání vězte, že tak můžeme činit i nadále. Ani manchesterské derby totiž obdivuhodnou sérii více než deseti zápasů bez porážky nezpřetrhalo. Nyní se tedy United dostali až na 12 minimálně zpola úspěšných zahajovacích utkání, což je pochopitelně jejich rekord. Na druhou stranu tabulka až tak optimisticky nevypadá. Ztráta bodů s hratelnými Citizens totiž zanechala Fergusonovy ovečky už čtyři body za vedoucí Chelsea.

Nekorunovaným králem těch nejoslabenějších týmů se poslední dobou stala Aston Villa. Vždyť v sobotu v nejhorším možném případě může postrádat až deset borců. Mezi nimi nechybí ani dva ústřední vůdci, Petrov s Reo-Cokerem, či forvardi Heskey a Carew. Nejčerstvěji pak na marodku přibyli i dva důležití obránci - Beye s Cuellarem.

Ani Manchester na tom ovšem není nejlépe. V první řadě bude postrádat karetního hříšníka Scholese, stejně jako nejspíš Ferguson bude muset oželet služby krajních obránců Rafaela s Evrou. Kotník pak stejně jako posledně jmenovaného dříve vyřadil ze hry i Valenciu s Rooneym.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.50 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wigan Athletic - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Na DW Stadium se v sobotu potkají dva nejmladší manažeři v Premier League. Roberto Martinez povede svůj Wigan proti West Bromwichi, který vede Roberto Di Matteo. Aktuálně je na tom někdejší hráč Chelsea.

Wigan vyhrál pouze jeden z posledních devíti ligových duelů, a tak spadl do sestupového pásma. Martinez však věří, že poslední remíza s Liverpoolem dodá jeho týmu potřebné sebevědomí a proti Baggies by mohla přijít výhra. Rozhodně to však nebude jednoduché. Na jedenáctý West Brom ale ztrácejí Latics pouze pět bodů, což není zas tak mnoho.

Martinez může být spokojen se stavem marodky, kde zůstávají jen Boyce, McCarthy a Pollitt, nikdo nový nepřibyl. Po trestu se navíc vrací Steve Gohouri.

West Bromwich naposledy remizoval s West Hamem 2:2 a opět skóroval Peter Odemwingie. Ten se vrátil po měsíční pauze zaviněné zraněním do základní sestavy a opět ukázal, jak moc je pro Baggies důležitým hráčem. Když nigerijský útočník nastoupil, West Brom prohrál jen jeden ze sedmi zápasů.

WBA se nachází v polovině tabulky, Di Matteo ale nadále myslí jedině na záchranu. V sobotu by mohl nasadit českého útočníka Romana Bednáře, který naposledy nehrál kvůli nemoci. Po trestu je zpět také Youssouf Mulumbu. Nejisté nejsou starty Dorranse a Shoreyho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Wolverhamptonu se v minulém kole proti Arsenalu ještě nepodařilo naplnit cíl znějící: Dostat se ze sestupové zóny. Teď je tedy na řadě Bolton, který poslední dobou hraje ve velmi slušné formě.

Vlci konečně ukončili svou "exkurzi" po klubech Big Four a mohou se soustředit na zápasy, které jejich osud v první lize určí daleko spíš než uplynulá klání s velkokluby. Do Vánoc tedy krom Boltonu Wolverhampton narazí ještě třeba na Blackpool, Blackburn, Birmingham - tedy potencionální rivaly v boji o záchranu. A nutno říct, že hoši z Midlands rozhodně mají na čem stavět. Chváleni byli už za představení proti ManCity, Chelsea, ManUtd i Arsenalu. To je tedy může naplňovat optimismem, třebaže za posledních jedenáct kol vyhráli pouze jedinkrát - právě proti Citizens.

Bolton přijíždí na Molineux coby šestý celek tabulky a mohl na tom být ještě lépe, kdyby si v poslední minutě nenechal vstřelit gól od evertonského Beckforda. Takhle s liverpoolským klubem jen remizoval a navíc opět nezvládl udržet čisté konto (na takový kousek čekají Trotters od zahajovacího klání ročníku). To je ovšem jediná výrazná slabina Coyleových svěřenců, jejich vizitka s jedinou prohrou za posledních osm zápasů totiž jinak budí patřičný respekt.

Stephen Ward si v utkání s Arsenalem rozsekl holenní kost, takže se do utkání s Boltonem těžko zapojí. Ve stejném zápase pak přišel k úrazu i forvard Kevin Doyle, jenž si pro zlomil kůstku v ruce. Spolu s Davidem Edwardsem je tudíž jeho start značně nejistý.

Pokud se Johan Elmander nezvládne dát včas do kupy poté, co si v týdnu poležel se zákeřným virem v těle, Ivan Klasnič určitě bude připraven jej zastoupit. Krom toho bude muset Owen Coyle udělat vynucenou změnu v obraně - Grétar Steinsson už totiž stihl zkompletovat patero žlutých karet.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Týden uplyne jako nic a vy můžete být z nebes rázem na zemi - po drsném dopadu. Podobně si totiž náhle připadají Spurs, kteří vytěžili jen bod z dvojzápasu s Boltonem a Sunderlandem, přestože jen sedm dní předtím slavně přemohli samotný Inter Milán. To Blackburn se tuhle sezonu nikdy nikde nevznášel, konstantně se drží v dolní polovině tabulky.

Tottenham byl dokonce při posledním domácím neúspěchu vypískán, tak moc namlsaní byli jeho fanoušci z nedávného skalpu posledního vítěze Ligy mistrů. Nicméně on to v rámci ligové soutěže nebyl nikterak osamocený jev, vždyť Kohouti na domácí scéně nevyhráli už čtyřikrát po sobě a tabulkou se propadli až na sedmou příčku. Pouze Blackpool, West Ham a Wigan dokonce vyhrály méně utkání před domácím publikem než Tottenham. To je značně tristní bilance. Hodně silně se teď začíná projevovat obzvlášť absence Jermaina Defoea a nebýt gólů Van der Vaarta, jsou na tom teď Spurs dokonce o devět bodů hůře.

I takový Blackburn už tedy dýchá Tottenhamu na paty, třebaže je na papíře řazen do zcela jinačí "cenové kategorie". Na rozdíl od Redknappovy party totiž Rovers zažívají spíše vzestup než úpadek, poslední dva ligové duely totiž zvládli na jedničku, a tak jsou i po 12 kolech od pohárových příček vzdáleni pouhé dva body. Listopad by tedy mohl pro Blackburn po krutém říjnu (pouhý bod ze čtyř zápasů) znamenat jakési vysvobození ze zajetí výsledkové krize.

Záda Romana Pavljučenka dostala v minulém utkání pořádně zabrat, takže si teď užila své, aby pustila svého majitele do sobotního střetnutí. Intenzivní sérii akupunkturových vyšetření musela podstoupit. Ještě hůře to vypadá s Keanem a Huddlestonem, oba dva totiž nepěkně trápí bolavý kotník.

Probuzený Jason Roberts, jenž jako žolík skóroval v obou předchozích duelech, by v sobotu tentokrát mohl startovat od začátku. Na takové privilegium pro změnu může zapomenout N’ Zonzi, Andrews, Benjani či Olsson - všichni čtyři jsou totiž na delší dobu ze hry venku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Blackpool FC  (sobota 16:00)
West Ham s Blackpoolem se naposledy střetl v roce 1971. Nyní dojde po 39 letech k dalšímu vzájemnému souboji a situace je podobná. V roce 1971 skončila sezóna pro Blackpool sestupem, West Ham se udržel jen se štěstím. Při dnešním pohledu na tabulku je situace opačná.

West Ham totiž leží na posledním místě, z 12 zápasů má jedinou výhru a zažívá nejhorší start do sezóny ve své historii. Svěřenci Avrama Granta sice v posledních zápasech ukazují menší zlepšení, ale stále to nestačí. Navíc bude Hammers pravděpodobně chybět Carlton Cole, jenž se zranil v duelu s West Bromem a mimo zůstává také Mark Noble. Samozřejmě se nemůže počítat ani s Ben Haimem, Collisonem, Hinesem, Kuruczem a Hitzlspergerem.

Blackpool jako nováček soutěže rozhodně zaujal. Jednak několika skvělými výsledky a také atraktivností. V zápasech, kde hráli Tangerines letos padlo už neuvěřitelných 45 gólů, takže fanoušci se povětšinou nenudí. V současné chvíli Blackpool okupuje 14. pozici.

Poslední dny však trochu kalí prohlášení manažera Iana Hollowaye, kterého rozhořčilo rozhodnutí o FA. Ta se totiž chystá vyšetřovat, proč Holloway nenasadil do středečního duelu s Aston Villou plnou sestavu a udělal v ní deset změn. Hollowayovi teď za to hrozí pokuta a 47letý manažer prohlásil, že pokud bude skutečně pokutován, na lavičce končí.

Alespoň před duelem v Upton Parku ale ještě jeho konec nehrozí, a tak bude moci Holloway dělat další změny. Ty s Aston Villou se však dají jednoduše odůvodnit, protože Holloway chtěl nechat v náročném programu odpočinout důležité hráče. V sobotu mu možná budou chybět Almond, Keinan a Cathcart.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.80 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Fulham FC  (sobota 16:00)
Newcastle se letos jako nováček Premier League prezentuje hodně rozmanitými výsledky. Magpies dokázali rozdrtit Aston Villu 6:0, Sudenrland sestřelili pěti góly, ale rovněž se jim povedlo prohrát s Blackpoolem, Stokem a naposledy s Blackburnem. Přesto je z toho solidní pátá příčka.

Další ze svých výstřelků si v prohraném duelu s Blackburnem neodpustil potížista Joey Barton, jenž udeřil do břicha Pedersena a vysloužil si dodatečný třízápasový trest. "Hodně tvrdě na sobě letos pracoval a ví, že podobně reagovat prostě nemůže," řekl manažer Chris Hughton na hráčovu adresu, který se snažil od svých zkratů definitivně upustit.

Newcastlu by mohl chybět i Shola Ameobi, jenž ve středu o poločase střídal. Mimo hru jsou stoprocentně Ben Arfa, Gosling a Harper, otazník visí u Besta s Perchem.

Nyní na Magpies čeká Fulham a snad stačí říct jen to, že na domácí půdě. A když hraje Fulham venku, je slabý jako čaj. Cottagers čekají na vítězství na hřišti soupeře od prvního kola loňské sezóny. Manažer Mark Hughes nabádá, aby tuto statistiku hodili jeho svěřenci za hlavu, navíc budou mít v St James' Parku vydatnou podporu fanoušků, kteří musejí absolvovat desetihodinovou cestu. Ani oni určitě nejsou spokojeni s 15. místem, na němž se Fulham nachází, přestože letos jen třikrát prohrál.

V sobotu by mohla nastoupit stejná jedenáctka jako na Chelsea, po dobrém výkonu asi v základu zůstane Matthew Briggs. Zranění jsou Baird, Salcido, Senderos a Zamora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Birmingham City  (sobota 16:00)
Příznivci Citizens doufají, že v sobotu uvidí na Eastlands záživnější souboj než ve středu, kdy se hrálo velké manchesterské derby. Po něm odcházeli fanoušci zklamáni, protože viděli 90 minut nudy, žádné góly. Nyní Manchester City čeká Birmingham, kde to na nějakou branku vypadá.

Brums v posledních čtyřech zápasech dostal gólů 13, a tak si budou chtít přisadit i Citizens. Ačkoliv byl kouč Roberto Mancini po remíze z posledního zápasu spokojen, fanoušci to samé říci nemohou. Někteří po závěrečném hvizdu dokonce pískali. Manchester City však prozatím drží čtvrtou pozici, na vedoucí Chelsea ztrácí sedm bodů.

"Kdyby sezóna skončila nyní, byl bych spokojen. Naším cílem bylo dostat se do Ligy mistrů," prohlásil Mancini, jenž by měl v sestavě udělat nějaké změny. Hrát pravděpodobně bude křídelník Adam Johnson. Naopak si za červenou kartu nadále posedí Mario Balotelli.

Birmingham příliš důvodu k radosti nemá. Po matných výkonech s West Hamem a Stoke klesl tým Alexe McLeishe až na sedmnácté místo, kde je to k sestupu hodně blízko. Nyní je rozdíl jeden bod. Brums se pokusí soupeře překvapit možná s Keithem Faheym v základní sestavě, jenž skóroval proti Stoke. Na lavičku se po zranění nejspíše vrátí David Murphy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Liverpool zažil v týdnu obrovské zklamání. Po třech výhrách totiž přišla nečekaná ztráta s Wiganem, takže se celá euforie kolem Anfieldu okamžitě rozplynula a Reds dopadli zpátky na zem. Teď na ně čeká neméně složitý výjezd - Stoke totiž na vlastní půdě moc často neprohrává.

Za poslední dva měsíce to byl pouze velký rival Liverpoolu z Manchesteru, kdo dokázal Britannia Stadium kompletně vyloupit. Jinak tu prohrál Blackburn, Aston Villa a naposled tady Potters přerušili čtyřzápasovou sérii bez bodu, když přestříleli Birmingham. Tahle skutečnost dostala do poněkud svízelné situace Tonyho Pulise, manažer Stoke City, který se nedávno ostře navážel do rozhodčích. Přitom právě v minulém utkání se zdálo, že Whitehead před rozhodujícím gólem zahrál rukou. Pulis, jehož klub platí za nejslabší, co se pouze prvních poločasů týče, se tedy namísto omluvy musel vyjádřit alespoň v tom smyslu, že na adresu sudích už nikdy nic nepronese.

Liverpool zažil v týdnu slušné turbulence. Everton zachraňoval bod až v poslední minutě, naopak Reds senzačně uhráli právě pouze onu remízu. Jediné, co zůstalo konstantní, byla kolonka gólu a asistence, případně jen jednoho z nich, které je už od srpna vyplňováno alespoň jedním ze jmen - Gerrard a Torres. Prvně jmenovaný navíc mohl v zápase s Wiganem sám rozhodnout, když nastřelil břevno. Inu, Reds se alespoň mohou utěšovat, že spolupráce těchto dvou už není jediným světlým bodem tohoto ročníku. Je jich víc, jako třeba čtyři vítězství z minulých pěti pokusů.

Ryan Shawcross si v trestu postál jenom jedno utkání, takže o víkendu bude proti Liverpoolu Pulisovi k dispozici. To jinak nelze říct pouze o Sidibem, všichni ostatní jsou fit. Leda Fullera by mohl manažer šetřit, přeci jen se po zranění ramene vrací až moc narychlo.

Angína už opustila pokoj Řeka Kyrgiakose, přičemž návrat se pomalu strojí pro Colea i Johnsona. V Liverpoolu tak mají alespoň z tohoto důvodu nadále veselo. Nepravděpodobný je ovšem start Meirelese, jenž duel s Wiganem předčasně opustil pro celkovou nevolnost.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1291228:528
2.Manchester United1266024:1324
3.Arsenal FC1272324:1123
4.Manchester City1263315:1021
5.Newcastle United1252521:1617
6.Bolton Wanderers1237218:1716
7.Tottenham Hotspur1244414:1516
8.Sunderland AFC1237212:1316
9.Liverpool FC1244413:1516
10.Aston Villa1244413:1616
11.West Bromwich Albion1244416:2116
12.Everton FC1236313:1115
13.Blackburn Rovers1243513:1415
14.Blackpool FC1242619:2614
15.Fulham FC1227313:1313
16.Stoke City1241713:1813
17.Birmingham City1226414:1712
18.Wigan Athletic122559:2111
19.Wolverhampton Wanderers1223711:209
20.West Ham United1215611:228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (910)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reds Dneska 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Davis Silva?!

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je hruuuza

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Evry a Rafaela to bude těžké, ale věřím ve tři body.

Reagovat
Tomekcz

a ja si myslim ze SAF jede znovu pro remizu, Berba sam na hrotu a utok nulovej

Reagovat
mithro

toho sa bojim

Reagovat
bakasa

OT: existuje nějaká česká stránka(fórum) o football manageru??Vím,že nějaká byla,ale nedaří se mi ji najít

Reagovat
Higi

fmseries tečka cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze Reds budou naplno bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

ani jedna prohra, kdo jiný se tím může v lize pochlubit než my

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to nepřeceňoval. Sparta loni proklopýtala ligou bez prohry a aji když získala titul, tak to moc hezký fotbal nebyl. Byl bych radši kdyby Man United držel rekord v počtu nastřílených gólů, nebo se velebila jeho překrásná hra, než aby remizoval rozhodnuté zápasy a na soupeřových hřištích se pronudil k bodu.

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl rád za to, kdyby united neměl ani jednu prohru a velebila se krásná hra, což se ovšem říct nedá

Reagovat
Usty

ty jseš debil

Reagovat
smazaný uživatel

10 hodinová cesta? Z Londýna do Newcastlu je to hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

3 hodiny

Reagovat
scholes18

za tri hodiny ju nezrobis, mozno niekedy skoro rano v sobotu...inac to trva tak kolo 4 a pol az 5...10 hodin??to asi stale na kazdej pumpe lebo sa im chcelo curat

Reagovat
scholes18

stali...pardon

Reagovat
smazaný uživatel

autem za 5 hodin, vlakem za 3 a pul, letadlem za 1apul hodiny .... vsechno je na hony vzdaleno 10 hodinam

Reagovat
smazaný uživatel

ten konec jsem docetl az ted

Reagovat
smazaný uživatel

na kole?

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini se podruhé v posledních dvou měsících pustil do kritiky svého svěřence Adama Johnsona. Podle italského trenéra by mladý záložník měl na hřišti své kvality mnohem více podřídit týmu.

na tom taky něco bude, kdyť on věčně jenom střílí

Reagovat
smazaný uživatel

To si jen Mancini hleda duvody, proc ze to Adam vlastne sedi, i kdyz je nase nejlepsi kridlo..

Reagovat
Bayern +

Milner !

Reagovat
smazaný uživatel

Adam je lepsi, hlavne smerem dopredu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně mu fandim, ale v tomhle zrovna souhlasim s Mancinim - většinou, když jsem vás viděl a Adama v akci, tak hrál až moc na sebe. Když přestupoval, tak se mě tu někdo na něj ptal a přirovnával jsem ho k mladýmu Giggsovi,který má dobrý obě nohy - ale ten hrál mnohem víc týmově.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nerek bych, ze hraje na sebe, to je prehnany. Jedinou vec, kterou mu muzes vycist je, ze hodne zkousi 1 na 1, ale aspon je videt, ze si veri a to je jen dobre, navic z toho pak vznikaji sance pro ostatni hrace.. a ze strili? proc ne?!... ja na nej rad koukam a hodne jsem si ho oblibil, on je oproti vetsine nasich ostatnim hracu takovej svezi vitr nasi hry..Jsou jini hraci, ktery Mancini by mel kritizovat a kteri by meli lestit lavku, nez je Adam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
mithro

mohl by ho v zime pod cenou predat

Reagovat
smazaný uživatel

Do NUFC by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Mate Routledge(-e) ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemluvil o rezerve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, ze bych se tomu ani nedivil..

Reagovat
mithro

ani ja, nepotrebuje hraca kt pride na ihrisko a snazi sa utoci

Reagovat
Liquid

Aston Villa - Manchester United 0:1

Wigan - West Bromwich 2:0

Wolverhampton - Bolton 2:3

Tottenham - Blackburn 4:0

West Ham - Blackpool 4:1

Newcastle - Fulham 0:0

Manchester City - Birmingham City 2:0

Stoke - Liverpool 1:0

Reagovat
Liquid

Everton - Arsenal 1:3

Reagovat
Liquid

Chelsea - Sunderland 3:0

Reagovat
tomasinho

No to víš, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No to nejsou vůbec zlý tipy:))) jen si nedokážu představit, jak Spurs nastřílej ty 4 góly, vždyť nemají Keana :((((

Reagovat
tomasinho

Ani West Ham nedá čtyři góly a ten tip Wolves-Bolton je taky úsměvný.

Reagovat
smazaný uživatel

Trotters hraji venku → Elma Time!

Reagovat
tomasinho

To je sice fajn, ale tři gól rozhodně ndedají, i kdyby se Elma rozkrájel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, co je na tom nerealnyho Stoke-Brums ted taky bylo 3:2 i kdyz v 5 predchozich zapasech padly celkem 3 goly.

Reagovat
tomasinho

Neříkám, že je to nereálný, ale prostě mi osobně to přijde nepravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni podstatny

Reagovat
fantomas

Bolton má lepší ofenzívu i než takový ManCity, víc než tři góly dal i Tottenhamu - žádná utopie to není.

Reagovat
vodka

ale samotné tipy, kdo vyhraje má až na bolton stejné jako já... akorát u wiganu bych dal 10 a u newcastleu 02...

Reagovat
tomasinho

Tipy až na Bolton taky asi, a LFC,tam to bude nula, jde o ty výsledky.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Go Liverpool! You ll never walk alone! Hammers and Wolves will walk with you!

Reagovat
Azza

Wolves musí vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

na Stoku nevyhrajem 0:0 tip

Reagovat
Bayern +

OT: 11:49 City prý dá do posil 100 milionů

Manchester City bude pravděpodobně opět držitelem prvenství ve vynaložených investicích za lednové posily. Klub chce do nově příchozích hráčů vložit 100 milionů liber. Vyplynulo to ze schůzky manažera Manciniho s majitelem Mansourem a klubovým předsedou Mubarakem. Hlavním cílem prý bude získat wolfsburského útočníka Edina Džeka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jdou do hajzlu,kokoti...

Reagovat
smazaný uživatel

takže to bude stačit na riberyho a džeka + kdyby jim těch sto nestačilo a přihodili dalších 200, tak mají i mullera, terryho, aguera a pata

Reagovat
terry

Reagovat
Sarlin

Sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

bude hezké mít v lize týmy city b a city a

Reagovat
Bayern +

Tí dvaja arabáši asi netušia, že jediný problém City sedí vedľa nich na tej schôdzke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je to kec. Ale jestli je to pravda, tak cekam to, co probehlo tohle leto. Tim myslim odchod tech poslednich srdcaru, jako je M.Johnson nebo treba Richards s tim, ze na jejich posty dojdou dalsi hvezdy a taky odchod hracu, co hraji hovno, jako Lescott, Bridge, Adebayor, ktery nahradi hvezdy za dalsich 100 mega. Ale jak rikam, podle me je to kec, aspon doufam..

Reagovat
Bayern +

Snáď máš pravdu no... Tak Michael už teraz (ikeď je zranený) nemá žiadnu cenu pre Manciniho, ostatní, čo hrajú hovno odídu (tým ale plus pre ostatné kluby v PL) no a nech sa kúpi kto chce, pre mňa aj Messi, kým tam bude Mancini - titul nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho vyplívá jediné: všichni jezděte co nejčastěji autama, případně si kupte ještě další tři, dojde ropa a city dojdou prachy a bude po ptákách

Reagovat
vodka

nechápu, jak něco takovéhoto někoho napadne..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mithro

Reagovat
Pinturicchio

Nemám je rád, pokud nám vyfouknou Edina, začínám je oficiálně nenávidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

edin je nas!!!! do juve nikdy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

zerervujeme si SWP a ak by strelil Adama, tak aj toho

Reagovat
smazaný uživatel

G.Johnson na RM(naivita? treba snívať ), A. Johnson na LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si dajou do posil klidně 200 mil. Beztak jim to bude k ničemu. Jediné koho přitáhnou budou na peníze zaměřené hvězdy neschopné vytvořit tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ale jo, ten útočník asi kec nebude.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Sarlin

Mancini, proti tobě mi i hovno voní po fialkách!

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se hraje v Aston Ville? Já myslel že v Birminghamu a když už tak na Aston Ville, ale v Aston Ville?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston je část Birminghamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že to tak bylo myšleno

Reagovat
smazaný uživatel

dneska uz Spurs musi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 2:0 a žádný výmluvy. Návrat k rozestavení 4-5-1 a Cottagers dnes bohužel bodovat nebudou.Goly Guthrie a Jonas "Maradona je kreten" Gutierrez

Reagovat
$dolar$

Ta prezdivka Jonase je zajimava

Reagovat
Pinturicchio

Fanouška bych se sice ptát neměl, ale i tak Vyhrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli na to chces vsadit, tak na to rovnou zapomen

Reagovat
Pinturicchio

No, to právě chci. Měl jsem i proti Blackburnu, tak s tím dost váhám, ale ten kurz je moc pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestan vahat a nedavej to

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že jo. Teď jsme prohráli po 3 výhrách, tak buď vyhrajem, nebo (s ohledem na to, že s Fulhamem přijede Hughes) remizujem. Rozhodně neprohrajem. ..... Doufam

Reagovat
vodka

no, já to vidímna 02...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebylo prohry s Rovers, tak bych to viděl stejně, ale myslim, že dva zápasy v tak krátký době po sobě doma neprohrajem. Hughton podle všeho změní rozestavení na defenzivnější 4-5-1. Uvidíme.

Reagovat
Pinturicchio

No, uvidím, ještě to promyslím ... ale nakonec mě asi zase přesvědčí ty dresy Newcastelu ( takže dám i na Juve proti Římu )

Reagovat
smazaný uživatel

dej radši na neprohru Fulhamu, ať se můžeš radovat z výhry NUFC

Reagovat
Pinturicchio

Spojím příjemné s užitečným, vsadím na NUFC a budu se navíc těšit z výhry. Věřím, že se rozvzopemnou na domácí zápas proti Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Chalupari nejsou takovi loseri v braneni jako Viilans

Reagovat
Pinturicchio

Však taky dostanou jen trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bych se spokojil i s 1:0... ale jsem rád, že nám přeješ

Reagovat
Pinturicchio

NUFC jsem měl vždycky hodně rád, z PL nejradši. ( Společně s CFC ještě před příchodem Romana, ale nic na tom nezměnil ani on )

Reagovat
Pinturicchio

Jinak díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako malověrnýho tě fotbalovej bůh potrestá prohrou v Birminghamu

Reagovat
smazaný uživatel

Delfounesa se fakt bojim

Reagovat
smazaný uživatel

Těš se na video z dneška, kdy Andy přehlavičkuje Hangelaanda. Posledně si smlsnul na Sambovi, teď je na řadě Brade

Reagovat
smazaný uživatel

uf. pěkně jsem mu zkomolil jméno...

Reagovat
smazaný uživatel

Se asi mrknu zive, kdyz bude prenos. Je to jedinej zajimavej zapas od 1600

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Manažer Manchesteru City Roberto Mancini se podruhé v posledních dvou měsících pustil do kritiky svého svěřence Adama Johnsona. Podle italského trenéra by mladý záložník měl na hřišti své kvality mnohem více podřídit týmu.

Tak s Mariem asi problémy nemá, ten se asi podřídí

Reagovat
$dolar$

08:39 Mancini opět kritizuje Johnsona

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini se podruhé v posledních dvou měsících pustil do kritiky svého svěřence Adama Johnsona. Podle italského trenéra by mladý záložník měl na hřišti své kvality mnohem více podřídit týmu.

Fakt idiot Mancini, takhle kritizovat svoje nejlepsi kridlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha, uz potreti

Reagovat
Usty

Kašli na něj a poď do Chelsea Adame..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

United's XI: VDS. Brown, Rio, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Carrick, Park, Berbatov, Hernandez

tak snad ideme pre tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nejsilnejsi mozna

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvedavej na ten paskvil, co tam vysklada Houllier

Reagovat
smazaný uživatel

Mne staci, kdyz bude hrat Ireland..

Reagovat
smazaný uživatel

Pry je nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

#avfc team vs #mufc: Friedel, L Young, Dunne, Collins, Warnock, Albrighton, Bannan, Hogg, Downing, Young, Agbonlahor

Reagovat
kiwwi

neviem o tom aby bol Scholes zraneny...ale asi potrebuje oddychnut a Carrickovi to celkom ide

Reagovat
mithro

hlavne ma distanc skrz zlte karty

Reagovat
kiwwi

vlastne hej...beriem spat

Reagovat
mithro

ale podla mna by aj tak nehral, uz nie je vo veku kedy moze hrat dva zapasy za tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Snad až na toho Parka A už dlouho sem neviděl Nevilla, nevíte co s ním je?

Reagovat
$dolar$

100. pro Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

kdy si konečně přestaneš plíct Newcastle s Tottenhamem

Reagovat
$dolar$

Ale vam to vitezstvi take preju, hlavne at porazite Hughese

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo. Jdu si předtim zakopat do haly, tak pak si snad příjemně odpočinu u naší hladký výhry.

Reagovat
$dolar$

Ja si byl zahrat ve ctvrtek, abych byl na zitrek radne pripraven

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

Aston Villa: Friedel, Luke Young, Dunne, Collins, Warnock, Albrighton, Hogg, Bannan, Downing, Ashley Young, Agbonlahor. Subs: Guzan, Delfouneso, Osbourne, Lichaj, Herd, Lowry, Johnson

jestli toto neporazíme....

Reagovat
smazaný uživatel

Hogg ligovy debut, Bannan nicmoc, obrana nema lonskou vykonnost... Ale Agbonlahor me zklamal, z toho mam aspon castecny obavy, Delfouneso by me potesil vic

Reagovat
vodka

a ta lavička je stejně strašná jak ta naše...

Reagovat
smazaný uživatel

Lavicka Villy je asi 16x slabsi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Snad Blackpool vyhraje.

Reagovat
Godwinson

Neměla být reakce.

Reagovat
Rssa

Ten základ je s vyjma brankáře z ostrovů, že? Jestli jo, tak je to sympatické

Reagovat
smazaný uživatel

To sou docela hezké dresy.

Reagovat
mithro

akurat nad tym rozmyslam ci sa mi pacia alebo nie

Reagovat
Tomekcz

Brown uz zase zacina s jeho koncertem prihravek

Reagovat
REPLIKATOR

Bannan, Hogg

Reagovat
Tomekcz

to je konec, Berba je uplne mimo

Reagovat
iamek

Reagovat
C-M@ster

Borci, hodil by mi nekdo, prosim cislo toho streamu?

Reagovat
mithro

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
C-M@ster

yes, dekuji

Reagovat
mithro

budicek

Reagovat
fantomas

Zatim to teda vypadá, jak kdyby si to na Villa Parku rozdávali nácí amatéři.

Reagovat
C-M@ster

Tak jestli kluci United zas jedou na remizu...

Reagovat
mithro

mne pridu ze to celkom podcenili, videli mladikov tak hraju tak..nejak, nijako..

Reagovat
Usty

blablabla...

Reagovat
mithro

si kral

Reagovat
Usty

určitě hráči před zápasem zkoumaj soupisky a snaží se podle jmen..

Reagovat
Usty

určitě hráči před zápasem zkoumaj soupisky a snaží se podle jmen..

Reagovat
Usty

error

Reagovat
13

LFC: Stoke 2:0 goly Nando a Kyrgiakos

Reagovat
fantomas

No, na jaře možná, teď to bude snad remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ak sa zrani evra tak sme v loji, fabio to bude boost

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor:"A Hernandez se chová jako malé děcko". Hold další nesympatický hráč v kádru Manutudu

Reagovat
mithro

jj, hlavne ze vy mate tym pretekajuci sympatakmi

Reagovat
Usty

proč do toho hned teháš jinej tým, chytráku?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě máme víc sympaťaků než United, tam mi je sympatický leda tak Giggs a Owen

Reagovat
mithro

mne u vas nikto a nepisem to tu stale dookola

Reagovat
smazaný uživatel

Na nic sem se tě neptal

Reagovat
mithro

ani ja teba

Reagovat
Usty

on taky nereagoval na tebe

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

na záčátku ježiši..

Reagovat
C-M@ster

Kdyby ti komentator rekl at skocis z okna, skocil bys?

Reagovat
smazaný uživatel

Že se chová jak kretén sem viděl sám, to že to přiznal i ten komentátor mě v tom pouze utvrdilo

Reagovat
mithro

ako v com, ze ukazal ze odpiskali offsajd a young to nevedel prezit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že si tu situaci ani neviděl

Reagovat
mithro

jasne

Reagovat
kiwwi

co nevidel...ukazoval ze bol ofsajd a evra je na zemi...co tam young vyskakoval jak zmyslov zbaveny

Reagovat
kiwwi

no ked je uz Javier nesympaticky tak vsetci hraci Chelsea su kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

nepřímá úměra?

Reagovat
kiwwi

radsej nepis nic, lepsie urobis

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by sis spis dat nick Djokovic.

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

tym som chcel povedat ze ak je Javie nesympaticky tak Essien je kokot

Reagovat
supervizor

Celkem to vře na hřišti. jen tak dál

Reagovat
Usty

Zápasy ManU by neměli dávat v tomhle poobědovým čase, takhle s plným břichem, to se usne hned..

Reagovat
Tomekcz

Berba si dela prd.l ? co to melo byt za braneni si povyskoci na miste a vubec nic ho nezajima Mel by se probrat, posledni dobou by zas potreboval nakopat.

Reagovat
fantomas

OMG! Stává se to jenom mně, že z nějakých 90 signál YES během chvilky spadne třeba na třináct a pak se pracně škrábě zase nahoru? To samý alv. Je to fakt psycho.

Reagovat
Tomanatura

Ne, Sopcast to dělá poslední dobou furt

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

mne to robi praveze len pri YES, ost idu vporiadku

Reagovat
fantomas

Mně zas jen při YES a ALV - tj. při nejkvalitnějších kanálech.

Reagovat
mithro

mne alv ide fajn, teda na zaciatku somt am nemal zvuk tak som prepol na YES a tam to na konci polcasu spadlo..ale myslimz e zato moc sopcast nemoze, to bude skor kanalom..

Reagovat
fantomas

Za ten zvuk se i omlouvali komentátoři, to byla chyba ESPN. Ale mě to spadlo někdy kolem 30. minuty a YES teď ke konci poločasu no. Děs běs.

Reagovat
mithro

to u mna je sopcast zlate, ked musim pozerat v praci kde sopcast nerozbehnem a musim hladat kadejake streamy po nete to je za trest..snad sa ten sopcast dvihne

Reagovat
fantomas

Já na něj právě taky spolíhám, plus na Veetle. Zbytek jako atdhe apod. se mi rozjíždět vůbec nechce. K tomu sem se poslední dobou uchýlil zatim snad jen kvůli Boltonu párkrát...

Reagovat
mithro

jo veetle bezi ale len na IE a Firefoxe ze?to som este neskusal

Reagovat
fantomas

Vůbec ne. Já mám Operu a jede pěkně. Jen si ho musíš stáhnout a pak na to koukáš normálně na webový stránce (ne ve zvláštnim okně, programu, jako to je u sopcastu).

Reagovat
mithro

to u mna je sopcast zlate, ked musim pozerat v praci kde sopcast nerozbehnem a musim hladat kadejake streamy po nete to je za trest..snad sa ten sopcast dvihne

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

to nie je sopcastom...to je len program...to je streamom

Reagovat
Tomanatura

Nevěřím, dělá mi to u všech lig a pokaždé mám jiný přenos. Sopcast to poseldní rok dost fláká

Reagovat
kiwwi

ale co s tym ma spolocne sopcast...to je jednoznacne streamom

Reagovat
Tomanatura

Nezvládá to, je moc přetížený a tím pádem to musí čas od času spadnout. Nebudu se hádat, jeslti je to streamem, nebo sítí Sopcast, prostě u jiných připojení než přes SC to nedělá.

Reagovat
Usty

mně se to projistotu nerozjelo nikde..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mne ne. Ne ze by me ten zapas az tak zajimal, ale pri derby ve stredu jsem mel podobny problem. Zajimavy je, ze na druhym PC to v pohode rozjedu.

Reagovat
Tomanatura

Tak jsem to zase zakřikl, škoda. Berbatova prodat, dokud má ještě aspoň nějakou cenu, to přece není možné, aby hrál v týmu někdo, komu se povede pár zápasů a pak zas spadne do něčeho tak otřesného, co momentální zápasy předvádí. Kolik se mu těch zápasů za jeho angažmá v MU povedlo? 10? 15? Vždyť on není zase schopný nahrát přesně balon, tak, jako loni.

Carrick se mi fakt líbí snad v prvním zápase po 2 letech. Vybojoval už hodně balonů, navíc je jediný, kdo dneska nahrává i dopředu

Reagovat
kiwwi

si asi nevidel posledne 3 zapasy United vsak?

Reagovat
Tomanatura

Viděl, ale Carrick v nich nebyl nijak nadprůměrný, až dneškem mi začíná připomínat toho Carricka z 07/08

Reagovat
mithro

hlavne aby neico vytvoril smerom dopredu..a pre istotu na Chicharita lebo Berba dnes...

Reagovat
Tomanatura

Právěže dneska to docela rozdává, dokonce udělal i pár kliček, což jsem u něj neviděl tak rok...

Reagovat
vodka

dneska hraje právě zase nic moc, proti city hrál asi tuto sezonu nejlíp...

Reagovat
Tomanatura

Tak si schválně počkáme na statistiky z dneška a porovnáme se středou.

Reagovat
fantomas

Jaký statistiky?

Reagovat
Tomanatura

Nahrávek, odebraným balonů... Ono je to toiž v posuzování zrovna středních záložníků docela přesné, víš?

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

jaké jako? proti City hrál prostě opticky líp, častěji vypíchl balon, výborně klidnil hru, nabízel se, dneska se právě nijak moc nenabízí, Park se musí stahovat dos třředu, dke se nabízí místo něho on...

Reagovat
Tomanatura

Tak ono je ale něco jiné hrát ve 3 členné záloze a 2 člené, proboha.

Reagovat
vodka

a to jako ve 2členném středu se nemusí nabízet, nebo co?

Reagovat
Tomanatura

Tak má snad daleko defenzivnější pokyny a musí víc držet místo a to dnes plní výborně.

Reagovat
mithro

ked mal vedla seba este paula tak mi tiez prisiel istejsi

Reagovat
fantomas

Už proti ManCity se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

otres co zas predvadi, on zustava v ofsajdu i kdyz VDS vykopava to uz je konec Ze zapasu na zapas jakoby se mu ta forma ztratila a opet je to ten starej Berba

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

už jenom výkon berby proti city by měl automaticky vloučit tu kravinu, cos napsal... tam výborně držel balon, přesně nahrával, akorát tam k sobě nikoho dalšího neměl... ale mimo vápno byl skvělý...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Aha a Bursaspor, Tottenham, Stoke? Vždyť tomu klukovi se za posledních cca 8 zápasů povedl jeden zápas průměrně. Jako promiň, ale přesně kvůli takovým hráčům nemůže být MU znovu tak suverénní, jak byl. On totiž zahraje průměrně jen když se dobře vyspí

Reagovat
vodka

wow, to máš skvělý přístup, s takovouto už by v týmu nebyl Evra, Ferdinand, Neville, Brown, Scholes, Carrick, Park, Rooney....

Mimoto, proti Burasporu hráli hovno všichni, navíc opět byl nucený hrát sám na hrotu, navíc si vezmi tu sestavu, s kterou hrál... Proti Tottenahmu to beru, tam hrál hovno, Stoke sice nedal šance, ale že by hrál špatně to teda ne, navíc tam hrál second strikera...

a ten konec mi ani nestojí za to komentovat, to snad uznáš sám, že je to bullshit...

Reagovat
Tomanatura

To není pravda. Berbatov má totiž plat jako kráva a hraje už 3. rok tužku, nehraje nic, není důležitý hráč týmu, nemaká a nedává góly. POvedlo se mu pár zápasů z každé sezony, nic víc. Víc už k tomu nemám co, to musí vidět i naprosto zaslepený, že jeho nákup byla chyba.

Reagovat
vodka

1. tuto sezonu je jeden ze 3 nejlepších hráčů, tím pádem padá aj to, že není důležitý. Makat sice nemaká, ale gólů a asistencí má docela dost... Další jeho plus je, že podle statistik vytvořil pro svůj tým nejvíc gólových příležitostí v celé lize....

Pokud to dneska nevyhrajem, tak je to opět kvůlu nefunkční záloze, která dneska nedokáže podržet pořádně balon...

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomanatura

Byl jedním ze 3 nejdůležitějším do zápasu s Liverpoolem. Všechny plusy měl jen od začátku sezony do tohoto zápasu, čili si zase vybral ten svůj kousek sezony, ve kterém se mu daří (tak jako první sezonu, druhou ani nevím, jestli nějaké dobré výkony měl) a už to bude zas a znovu chodící, znuděný a zbytečný Berbatov. Třeba se pletu a zas se rozjede, ale pochybuju.

Reagovat
vladis271

O čo tomu hrachu išlo, keď sa tam niekto z mancs zvýjal na zemi? Kontroloval loptu a čo akože chcel? Rozhodca neprerušil hru a pri morálnom kredite hráčov United určite Houllier upozorňoval svojich hráčov na podobné situácia. Táto by skončila tak, že hrach by išiel zo strany nikým neatakovaný na bránu.

Reagovat
kiwwi

bol odmavany ofsajd ty neatakovany

Reagovat
vladis271

videl som toho trubiroha so zástavkou volačo signalizuval.

Reagovat
Rssa

Co Javča udělal?

Reagovat
vladis271

nič skoro sa tam pobili, ale ak má južanské ovocie nadomnou pravdu, tak to bolo celé zbytočné.

Reagovat
vodka

Young si totiž nevšiml mávání, uiš?

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml sis, že byl odmávaný ofsajd?

Reagovat
mithro

pomezny mavol jeho ofsajd

Reagovat
vladis271

kazíte mi to

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

no na Aston ville se lehko nevyhrává a to se potvrzuje i dnes...asi to skončí 0-0 nebo dá ManU gol v nastaveni.....

Reagovat
vladis271

Inak Villa zatiaľ prekvapuje. Pár skratov v obrane tam bolo, ale nato, že frantík musel zliepať zostavu z lavičky a rezervy je to slušné, a nie je dnes ten bod nedosiahnuteľný. A možno keď svätí tam hore dovolia, tak aj 3

Reagovat
mithro

bohuzial je to tak

Reagovat
C-M@ster

To je tragedie.

Prehrava nas Villa.

Reagovat
mithro

a celkom slusne

Reagovat
mithro

zaco pan rozhodca zaco?

Reagovat
kiwwi

to akoze co bolo za ZK?

Reagovat
Tomekcz

ty woe to je HNUS, meli by se probrat takovy stesti

Reagovat
kiwwi

ufffffff

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis, Albrighton..

Reagovat
C-M@ster

To je palič

Reagovat
Tomanatura

Albrighton

Reagovat
smazaný uživatel

stary dobry nani je spet, centry nulove, spracovanie bulove... a este k tomu povedat ze patri medzi najlepsich na svete..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mithro

chudak Alex, to najlepsie co mame k dispozicii a dorast Villy nas prehrava

Reagovat
fantomas

Dneska i proti City špatnej no.

Reagovat
kiwwi

mna raz porazi z tych Naniho centrov po clenky

Reagovat
C0br

Už se ani nepamatuji, kdy jsme naposled vystřelili na bránu.

Reagovat
vodka

Nani ven! co ten šašek teď předvádí dokáže aj obertan...

Reagovat
C-M@ster

Obertan je dobrej jak svina. To je taky cirkus, kdyz takhle dobrej hrac sedi na lavicce....

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco nehra namiesto parka, park je dobry tak pre priemerny tim ne pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasne , nepotrebujeme posilovat ved mame skvely tym, ved sme este neprehrali... ale maloco vyhravame!

Reagovat
mithro

to je skor o momentalnej forme, dnes vsetci asi vstali hore zadkom, takuto biedu som uz dlho nevidel veru

Reagovat
mithro

rozhodca nestiha

Reagovat
kiwwi

neznasam zapasy s AV

Reagovat
smazaný uživatel

este sme nevystrelili na branu i

Reagovat
vodka

ta záloha je totálně marná

Reagovat
afc

to nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

mame ale stastie

Reagovat
vladis271

ten hore dnes má na sebe dres mancs

Reagovat
fantomas

Shit! Collins mohl zase rozhodnout...

Reagovat
supervizor

Tyč, břevno a ted dají gol united z hovna a vyhrajou.

Reagovat
Tomekcz

co to je Villa na tom hristi uplne lita a oni se tam jen prochazi

Reagovat
mithro

to je hanba

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si nezaslúžime ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

tento vykon je hodny druholigoveho timu

Reagovat
Pinturicchio

Villa takhle drtí MUTD celý match? Ted jsem to zapnul ( 60 min cca )

Reagovat
kiwwi

co to do predele je

Reagovat
afc

penalta,pekne

Reagovat
smazaný uživatel

nani je dnes najlepsi, za co penalta??????????

Reagovat
smazaný uživatel

za faul kokote

Reagovat
kiwwi

sam si kokot

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

to chce tyčku

Reagovat
vodka

hmm, kurva... nikdy bych nečekal, že Bannan, Young a Hogg přehrají carricka s Fletcherem...

Reagovat
vladis271

YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG

Reagovat
smazaný uživatel

Boze moj krasny vrat nam spat aspon sance spalujuci United

Reagovat
kiwwi

mali dat gol z hry radsej jak z takej penalty prijebanej...Dean

Reagovat
vladis271

čo sa ti nanej nepáči? Toto si v pohode Dean obháji. Rozhodne sa pískať dala.

Reagovat
kiwwi

piskat sa da pomaly vsetko...toto rozhodne na penaltu nebolo...neboli tam ruky, nepodkopol ho, bolo to telo na telo

Reagovat
mithro

brown

Reagovat
C0br

Právě teď mi došla trpělivost, na tenhle hnus nemám nervy. Už takhle hrajou desátý zápas po sobě a nedá se na to koukat.

Reagovat
vodka

takže Fergusonova reakce je, že budeme hrát bez útočníka a 4-5-0,2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta...Javier vykon bol dnes na bode mrazu

Reagovat
vodka

já netvrdím, že něco hrál, ale Macheda hned ukázal, že je spíš hráč AV... ta ztráta byla trapná...

Reagovat
Tomanatura

Villa Druhý poločas narpsoto parádní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

vypinam zapas, a tak skoro na UNITED pozerat nebudem, vykony v tejto sezone su na zamyslenie a nie opakovane tvrdit ze nepotrebujeme posily nic... fakt bieda,hroza,....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bys mohl prestat prispivat sem

Reagovat
smazaný uživatel

ze dobry vtipkar si

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to vtip

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze tebe sa vykony united pacia

Reagovat
smazaný uživatel

Ja o vykonech nic nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa ti nepaci na mojom prispevku?

Reagovat
smazaný uživatel

Autor

Reagovat
vodka

to nikde netvrdí, ale očividne sa mu nepáčia tvoje stupídne komentáre...

Reagovat
vodka

Reagovat
Pinturicchio

Villa

Reagovat
vladis271

Villa to má v sebe, strašne ich žerem, ak by som si mal vyberať tím až teraz, tak som scouser asi neni

Reagovat
mithro

tak po tomto striedani mozme povedat ze gratulujem Ville k zasluzenym trom bodom

Reagovat
C-M@ster

Obertan je dobrej, ale Macheda je traged. To uz radsi Bebeho.

Reagovat
mithro

obertan je traged a macheda uz davno nemal v united co robit

Reagovat
Usty

GOOOL!!!!!

Reagovat
iamek

Jeste vyhrajem

Reagovat
C-M@ster

Macheda

Reagovat
afc

nadhera

Reagovat
Pinturicchio

A další

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Pipo123

pekne zahraný protiutok

Reagovat
C0br

Villa

Reagovat
C-M@ster

Jezisi kriste.

Reagovat
kiwwi

pekne Villa

Reagovat
mithro

lrasny gol, ale ono sa to hra ked tam nie je nikto kto by im branil

Reagovat
Side

Kdy naposled předvedl Macheda aspoň průměrnej výkon? Dycky když ho vidím tak je otřenej

Reagovat
Side

Sry, měla být reakce na vodku

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

proti Sunderlandu loni...

Reagovat
vodka

protiútok nádherný, ale Machedu za toto nakopat do kulí...

Reagovat
mithro

jeho vykopat z tymu, on nehra nic a jeho pristup je

Reagovat
fantomas

Downing dneska pro mě MOTM. Příkladný výkon křídelního hráče v tomhle systému.

Reagovat
vodka

dneska pravý opak Naniho...

Reagovat
Tomekcz

Naprosto zaslouzene, takovej hnus, uz proti City hrali jak posrany a ted jeste horsi, Villa si s nama pohrala pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu za pomalý internet. Naštěstí vypadl přenos a nemůžu sledovat tu hrůzu.

Reagovat
mithro

rio

Reagovat
C-M@ster

Tutovka. Boze.

Reagovat
C0br

mg to je debil

Reagovat
vodka

to je v piči, zo bych radši prohrál 5:0, než aby tento blb dal gól...

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

ked da este dva tak ho jeden den budem mat rad

Reagovat
vodka

no, to by musel hrát trochu jinak...

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

nie maceta preco preco preco

Reagovat
Usty

INVINCIBLES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela predikce

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

já vím, že to vypadá jako ironie, která nevyšla, ale já skutečně věděl, že to ti šulínci vyrovnaj..

Reagovat
fantomas

Háhahá.

Reagovat
kiwwi

taaaaaaak Nani, na prvu tycku, tam si to este neskusal

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

tie jeho rohy su uplne otrasne

Reagovat
vodka

a zas

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

na rohy by mal chodit eikrem z rezervy to je ina kava

Reagovat
stas87

v zak.zostave villy okrem brankar vsetko ostrovania vsak? este len aby to hravalo aj v arsenale lansbury ET aj randall a uz tonebude taky hnus ako je sucasnost

Reagovat
C0br

já věděl, že ty rohy mají skrytý smysl

Reagovat
vodka

VIDIČ

Reagovat
mithro

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
C-M@ster

woooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Tomekcz

kurv... JOOOO

Reagovat
supervizor

Reagovat
kiwwi

Nemanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Womanchester

Reagovat
vodka

z hovna plete bič teď

Reagovat
smazaný uživatel

Priste, az zase nebudu koukat, tak si aspon tech poslednich 10 minut pustim V poslednich 10minutovkach se odehrava cela nase sezona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Smalling na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ejhle. Kdo dával góly? Su rád, že mě funguje alespoň tahle stránka.

Reagovat
vodka

Young, Albrighton, M°°°°°°a, Vidič...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
fantomas

Macheda a Vidič. Za Villu Young z pen. a Albrighton.

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Nani a Macheda. Jeden tragéd (pro dnešek), druhej tragéd (provždycky) a oni nakonec zaříděj vyrovnání. Pecka!

Reagovat
vodka

eště to chce jeden roh Naniho na přední tyč a třeba to bude 2:3

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

a jeste jeden smrtici uder pod MACETA

Reagovat
smazaný uživatel

to nekonečné štěstíčko už přece musí skončit.

Reagovat
Tomekcz

to vase ano

Reagovat
mithro

tiez si myslim ze zajtra bude remizka na Stamford Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Jose Enrique, Guthrie, Tiote, Nolan, Gutierrez, Carroll, Lovenkrands.

Danny a Peter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele běžte, zase remiza

Reagovat
Usty

pořád jste neporažení!

Reagovat
Pipo123

ak sa bude natáčať nový Votrelec, tak Obertana by som tam obsadil

Reagovat
vodka

Obertan

Reagovat
vodka

ale přiomráčil Friedela...

Reagovat
supervizor

Kde vzal 5 minut????

Reagovat
Usty

until we score..?

Reagovat
supervizor

Nejspíš

Reagovat
vodka

penalta, střídání, naniho polehávačky...

Reagovat
supervizor

Tak je to v každém zápase a nastavuje se 3 minuty.

Reagovat
vodka

tak penalta je docela na dlúho, plus X žlutých, a další fauly... těch 5 minut bylo reálných...

Reagovat
mithro

uplne opravnenych 5 minut, prestante stale vsetko hadzat na fergie time

Reagovat
Godwinson

No, tak ale .. to je smutný, to měla Villa udržet.

Reagovat
C0br

Tu holou hlavu fakt nemám rád.

Reagovat
C-M@ster

Kua uz to tam dej Obertane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked hra Manchester, to je zarucenych 5 minut nastavenia

Reagovat
smazaný uživatel

Uff aspoň plichta no.

Reagovat
fantomas

Tak, jako loni - Macheda v poslední minutě rozhodne.

Reagovat
C-M@ster

Proc hrajeme kazdej zapas az od 80. minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to lepší, než když se každý zápas hrál do 85 minuty.

Reagovat
mithro

stratene dva body vykon jednoznacne najhorsi za celu sezonu

Reagovat
afc

ze stratene ty bud rad za tu tragediu co ucka predviedli,ze maju aspon bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

získaný bod

Reagovat
mithro

ja to myslim celkovo ze stratene dva body, nie ze sme si ich zasluzili, samozrejme ze v kontexte zapasu som rad za bod..

Reagovat
kiwwi

vsad za dnesny vykon hej, ale keby United hrali cely cas to co vedia a makali by tak neni o com, tu Villu zadupu pod travnik...ja to proste nechapem ale uz rok mam pocit ze cakaju ze to pride nejak samo

Reagovat
mithro

to bolo vidiet poslednych 10 minut..mne to prislo ako keby to podcenili, vypustili, hrali uplne bez zapalu a ked hrali so zapalom tak len dostavali karty ako javier..celkovo dufam ze dostanu poriadnu sodu a riadne do tela cez tyzden, wigan musime doma znicit

Reagovat
Rssa

Škoda, MU si nezasloužil ani jeden bod

Reagovat
vodka

během 15 minut 8 střel na bránu

Reagovat
mithro

ale to co hrali cely zapas to je na facku

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Za předchozích 165 minut to bylo o 6 méně.

Reagovat
Tomekcz

a co z toho kdyz ceklej zapas hrali jak ponocny a na 1. misto bude manko uz 6 bodu.

Reagovat
mithro

nic musime holt modrakov porazit aj doma aj vonku akurat by to chcelo zacat hrat futbal, lebo prvych 80. minut z toho boleli oci

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď necháme prostor mufanům na rozbor hry.

Reagovat
kiwwi

boze ta Villa ma stastie ze uhrali remizu

Reagovat
Tomanatura

No ne, ono se v útoku začalo běhat a najednou to šlo a i díky posranosti Villy ty šance přicházely

Reagovat
Tomekcz

Villa uz nemohla to je uplne slozilo

Reagovat
iamek

26 zapasu bez prohry

Reagovat
Tomekcz

a vykony k

Reagovat
C0br

K čemu to je, když polovina zápasu jsou plichty.

Reagovat
kiwwi

nah ale ked nas nikto neporazi tak mame sancu vyhrat LM

Reagovat
vodka

výokn trpaný, hlavně záloha totálně nulová, tím pádem totálně odříznutí útočníci, kteří navíc byli okamžitě dostupovaní...

AV skvělé brejky, tempo a nasazení... Warnock s Downingem MOTM...

Macheda sice gól, ale zároveň kvůli jeho stupidní ztrátě ten 2. gól AV padl... Bannan a Hogg velmi dobré výkony, překvapili kluci, hlavně tím dostupováním po celou dobu a pozičně dobře vyplňovali prostor...

Reagovat
Tomanatura

Zajímavé, že Rooney loni měl pod sebou takovou zálohu dost často, byl na hrotu sám a stejně ten gól díky jeho pohybu padl.

Reagovat
vodka

v takovýchto zápasech tehdy padaly většinou vlastňáky Navíc, jaký pohyb v útoku se zvedl? Smalling a Macheda byli nuloví neustále, ale záloha začala běhat a dávala si balon rychleji, než Villa stíhala přistupovat...

Reagovat
Carrick

hlavně to rozběhal Obertan

Reagovat
vodka

Reagovat
Carrick

doufám, že Berba sledoval jeho snaživost...Berba je geniální fotbalista, jenom nechápu, proč je tak líný, respektive, že ho nikdo za tu dlouhou dobu co je v United, nedonutí běhat, presovat, prostě to odjezdit

Reagovat
vodka

právě, je génius, ale zároveň je to lempl Jinak na začátku sezony ale fakt makal a napadal... jinak v osobních soubojích on bojuje i teď, ale musí ho strašně iritovat, že nemá komu nahrát dopředu... kdyby on dostal pořádný balon od zálohy, tak je schopný jedním dotykem posunout na nabíhajícího dalšího hráče, problém je, že tam většinou nikdo nejde...

Reagovat
mithro

no ale je utocnik a tu sancu na zaciatku zapasu mal proste poslat do brany, on na to ma, len...len

Reagovat
Tomanatura

Obertan si nabíhal a hned to šlo. Opět a zase říkám, že s Welbeckem by ten zápas vypadal jinak. Už asi 3. v této sezoně

Reagovat
vodka

Welbeck po dobrém začátku teď hraje taky hovno... hlavně nenahraje dopředu...

Reagovat
Tomanatura

Jo, já jsem se na něj párkrát díval, ale ono je asi těžké hrát v týmu plném nekopů. Mně stačilo to, co ukázal, je jasné, že tam kdesi v pralese to nemůže ukazovat pořád. Prostě ten jeho pohyb nám strašně moc chybí.

A navíc, jako když jde hrát útočníka Smaaling, tak to už je toršku na pováženou.

Reagovat
vodka

jací nekopové? Malbranque, Henderson, Bent, El-Mohamady nejsou nekopové... Welbeck se sice prosadil do základu s přehledem, předváděl dobré výkony, ale teď zkrátka dobře nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Steed je uz zoufalec

Reagovat
vodka

jenom v zakončení, jinak se mi líbil...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak na SAFC to porad staci

Reagovat
Tomanatura

Super, no, o to je pak smutnější, že ti kluci neví, co je to nahrát si balon. Třeba v takovém zápase s Blackburnem kopali balon nad sebe do vzduchu, jelikož nevěděli, co s ním.

Reagovat
vodka

ale jde vidět, že to neni útokem jako takovým, ale o záloze... MU momentálně záloha nefunguje...

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomanatura

Mně spíš připadá, že v MU nefunguje poslední dobou vůbec nic. Záloha si nenahraje, útočníci si naneběhnou, nebo taky neumí nahrát a obráncí dělají minely. Strašně moc chybí Rooneyho forma a momentálně i Ryan Giggs

Reagovat
kiwwi

Macheda za ten cas co bol na ihrisku dal gol a pripravil golovku pre Obertana...nemyslim si ze strata lopty pri superovej sestnastke znamena ze to je jeho gol...nemam ho rad ale teraz to prehanas

Reagovat
vodka

tak blbá ztráta jeho chyba je, jinak za zakončení ho klidně pochválím...

Reagovat
mithro

ten druhy gol zacal on, on takto straca lopty rad, ale je pravda ze clovek caka ze niekde medzi 16kou AV a nasou branou bude zaloha a obrana...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska budem hrat 4-2-3-1

Z: Hart - Boateng, Toure, Kompany, Kolarov - De Jong, Yaya - Adam, Silva, Milner - Tevez

L: Given , Richards, Zabaleta, Vieira, Barry, Jo, Santa Cruz

Misto Baotenga Richards a celkem by se to i dalo...

Reagovat
Bayern +

nedalo, pretože dvaja najlepší hráči z derby sedia na lávce... (Barry, Zaba).

Reagovat
smazaný uživatel

Opět until we score

Reagovat
Tomekcz

a co ty gumo, 4 goly, penalta, 6 stridani

Reagovat
mithro

to je taky folklor tu, akonahle sa anstavi viac ako 3 minuty tak vsetci placu, aj ked rovnaky cas predsa mala aj Villa na Until we score, ci poslednych 5 minut hra len United?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Downing dneska MOTM

Reagovat
Lovec

Na Sopcastu ani jeden link na Magpies? Zrovna jejich domácí zápasy bývají úplně úžasné, nerad bych si to nechal ujít. Nemá někdo nějaký funkční link na atdhe nebo něco podobného?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

NUFC ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A ja mu chtel poradit, at to da radsi na Cardiff. Ted uz by me chvalil

Reagovat
Pinturicchio

To je na mě moc velká divočina. Ale škoda, kurz moc pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ten Championship docela vychazi, tak priste

Reagovat
Pinturicchio

Přijdu pro radu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšim sis jestli přivítali fanoušci Aarona Hughese? Pustil jsem to pozdějš... každopádně pískání na Duffa (sice jsem ho měl rád, ale je fakt, že za nás dobrý zápas snad neodehrál a ty výroky po odchodu do fulhamu tomu taky nepřidaly)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsiml, ja to spustil az po pul minute Ale Duff je hlavne autorem toho sestupovyho golu s Villans, takze na nej se bude piskat porad Ja ho mam ale porad rad

Reagovat
smazaný uživatel

Na něm mě vždycky bavilo, jak po zadrbaný akci svěsil hlavu a nadával si asi půl minuty

Reagovat
Tomanatura

Mám ho tam, jasná 2. tuto sezonu mi nevyšli jen proti Swansea

Reagovat
Pinturicchio

Dneska to půjde

Reagovat
fantomas

Spurs maj asi fakt patent na "nehraní" i přesto, že nebylo odpískáno - teď zase Kaboul.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale Teďka běží YES bez problémů

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie ... dobře, z Bartonových centrů padly 4 goly, ale na Dannyho kopací techniku zkrátka nemá

Reagovat
smazaný uživatel

On, Taylor i Barton maji vyborny centry. A vlastne i standardky

Reagovat
fantomas

Ten beton jen těsně za autovou čárou, to bych zrušil.

Reagovat
fantomas

A Spurs spouštějí své vlastní divadlo. Ale teda Pavljučenkovi bych na Oscara fandil rozhodně víc.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko

Reagovat
Tomekcz

pekne šajtličkou

Reagovat
fantomas

Jones. Pavljučenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mi odkaz, muj odesel

Reagovat
smazaný uživatel

mas ho na fb, me nejde kopirovat na ef zase

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Tomekcz

dpc proc to nekope Vaart

Reagovat
Tomekcz

a jeste to neda to je lempl

Reagovat
kiwwi

haha Pav je saso, nechapem co na nom niekto vidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Vaart ho tam nemal pustiť.

Reagovat
fantomas

Pavljučenko podruhé. Ty už střídej, chlape.

Reagovat
Pinturicchio

500 pro vítězství Newcastelu

Reagovat
Rssa

Bale opět výborný

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

Salgadovy ksichty.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer

Reagovat
kiwwi

dobre ze som Balea vyhodil z fanty

Reagovat
fantomas

Co tě k tomu vedlo. Si mu snad nevěřil proti Salgadovi nebo co?

Reagovat
kiwwi

chcel som Teveza do utoku, potreboval som prachy

Reagovat
fantomas

Aha, a ten zatim nic co?

Reagovat
kiwwi

to je moja klasika...vyhodil som Essiena tak dal gol, vyhodil som Balea - gol + asistencia, proste koho vyhodim tak hned dalsie kolo urobi 8 a viac bodov

Reagovat
fantomas

Proto to radši nehraju.

Reagovat
smazaný uživatel

okamzite vyhod vsechny hrace NUFC

Reagovat
fantomas

Hehe, kdyby byl kiwwi čirou náhodou ve vedení NUFC, mohl by si tohle nařízení vyložit hodně zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

mas Fabianskiho, nesilhej nám po Krulovi

Reagovat
fantomas

To bych si ani nedovolil.

Reagovat
kiwwi

Carroll je vynimka, toho mam skoro od zaciatku...Nolana som mal, vyhodil som ho, dal hattrick tak som ho zasa kupil a odvtedy nic

Reagovat
mithro

dufam ze pred wiganom vyhodis vsetkych hracov United

Reagovat
kiwwi

asi si tam nahadzem len hracov chelsea, arsenalu a citeh

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas opet marnej. Dik Maradono

Reagovat
Rssa

Na Maradonu se nevymlouvej

Reagovat
smazaný uživatel

Do MS byl Jonas nejlepsi hrac tymu, po MS naopak nejhorsi (Perche vynechejme :-))

Reagovat
Rssa

Ty děláš, jako by ho Maradona v tej Africe nějak mučil nebo šikanoval, to bylo už skoro před půl rokem. Jonas prostě trpí typickým pomistrovským syndromem vyhoření (viz Milito a v podstatě všichni Nizozemci, atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim. Vidim na nem spis ty navyky z pravyho beka. Najednou neni schopnej poradny klicky jako levej kridelnik, skoro porad brani vic nez se zrovna od nej ocekava, kdyz muze prihravat dvoum spoluhracum do breaku, tak to zadrbe klickou... Stve me to, on dokaze prejit pres kohokoli v lize a treba minuly zapas ho uhlidal Salgado...

Reagovat
Rssa

Dyť na beku hrál jen pár zápasů ne? To si tak rychle neosvojíš

Reagovat
smazaný uživatel

+ treninky ... ne, ja nevim cim to je... loni mel sice podzim slabsi, ale ne takovymhle zpusobem.

Reagovat
Rssa

no jo tréninky, jsem úplně zapomněl Tak dokud hrajou ostatní, tak to až tak nepálí. Vždyť jste vysoko, zase nebuď nenasytný

Reagovat
fantomas

Nevim no, ale snad to na něj nechceš svádět věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hahaha Sam jak skrecok...uplny mamvpicista

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Jak to ta ruská matrjoška dala? Vypadl mi Yes, tak pokud se někdo kouká....Dík

Reagovat
fantomas

Hlavou zpoza zadní tyče. 3/4 práce za něj odvedl Bale, to nešlo nedat pomalu.

Reagovat
Rssa

Tak v předchozím průběhu dokázal, že spálit se dá ledacos...

Reagovat
fantomas

No však právě. Teď už nemohl prostě.

Reagovat
Rssa

Teď už je zpátky na své paličské vlně

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnany zapas. Newcastle ma vic golovych sanci. Netroufnu si odhadovat, kdo si odnese body. Muze se ujmout cokoli. Ale verim ze se jedna ujme. Skoda ze Schwarzer neodesel do toho Arsenalu v lete

Reagovat
fantomas

Jussi heroickej výkon v závěru poločasu.

Reagovat
Bayern +

Ribery22, Mindas. Sledujete City - Brums ?? Ak jo, zhrnte mi prosím zhruba prvý polčas zápasu, šance, rozostavenie... Lebo na istotu som šiel na Digi, že je tam City, ale dávajú Spurs, čiže neviem sa rozhodnúť, či to dopozerat, alebo pustiť si City. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nechces nudit, dopozeraj Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, i když 2.půlka je trošku lepší

Reagovat
fantomas

Dioufa maj, koukám, rádi snad úplně všude.

Reagovat
tomasinho

Divíš se?

Reagovat
fantomas

No to vůbec ne. Ale že na něj budou pískat, i když zatim nic neudělal, to bych nečekal.

Reagovat
Chazy

Vždyť to tak funguje snad všude už roky :((

Reagovat
fantomas

Tak sem si toho už ty roky asi nevšímal. :(((

Reagovat
Chazy

Smutnější je snad už jen to, že ten tip na Bolton ti vyjde :(

Reagovat
fantomas

Já fakt nevim no, kdy tě přesvědčim, že Bolton tyhle zápasy v momentálním rozpoložení nebude prohrávat. :((

Reagovat
Chazy

:)

Reagovat
fantomas

Hm, ten Marriner je dneska fakt zfetovanej asi. Slípky si trošku pobrečej a hned píská. Prej ruka.

Reagovat
Tomekcz

Elmander strikes again

Reagovat
supervizor

Givet

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
supervizor

Robinsona mi bylo líto.

Reagovat
fantomas

HOLDEEEN!

Reagovat
mithro

tak Bale bude zase tyzden najlepsi hrac na svete

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si len Bale uzije poslednu sezonu v Tottenhamu pred tym ako prestupi do niejakeho velkoklubu..

Reagovat
mithro

no som zvedavy kde skonci, nico v nom je, uvidime ako bude tento hype pokracovat

Reagovat
Rssa

Rafa a jeho Boží ruka

Reagovat
fantomas

Až teď byla ruka, Marrinere.

Reagovat
Rssa

Co to tam zas Gallas s tím transvestitou předváděli? Centr a ani jeden nejde hlavičkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ktoreho tranzvestitut mas na mysli?Je ich tam viac...

Reagovat
smazaný uživatel

tranzvestitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The Reds team in full is: Reina, Konchesky, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Lucas, Gerrard, Maxi, Kuyt, Meireles, Torres

Subs: Jones, Kelly, Shelvey, Poulsen, Jovanovic, Babel, Ngog

Reagovat
smazaný uživatel

To pozerám len kvôli tým krajným obrancom

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity Frustration continues - krásně to řekl komentátor, to sem si zase vybral zápas na sledování

Reagovat
Rssa

Kdyby nepadl ten 4. nesprávně uznaný gól, mohl být závěr o mnoho dramatičtější Škoda

Reagovat
Mindas

City? Snad raději nic...

Reagovat
Mircu5

Taky už nemáš slov? Nejsi sám...

Reagovat
smazaný uživatel

POZOR !!! Caneo.blog.cz je PODVOD !!!

Reagovat
smazaný uživatel

sám si podvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Black Cats překvapíjou a získajou na B lose alespoň bod.

Reagovat
Rssa

vlhké přání

Reagovat
kiwwi

vobec to nebude prekvapenie

Reagovat
Rssa

Fanoušci MU jsou hodně naivní

Reagovat
kiwwi

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=Mjk5MTgwMzE3NDYyMTAwMDoQ0sl8ybSmD0fgAZs%3D

myslis ze niktory z tychto tipov bol naivny?...zabili to Wolves ktorych som na 1x bral spolu so Stoke ako najvacsie tutovky

Reagovat
afc

z akeho dovodu si tipoval proti MU?

Reagovat
kiwwi

citaj nizsie

Reagovat
Rssa

no zajíci se počítají až po honu, dneska ti to mohl ještě pohnojit Arsenal. Takových sázenek, kde mi chyběl jeden zápas jsem měl taky spoustu, to se nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se počítali tikety, kdy mě nevyšel jeden zápas tak sem o několik tisíc bohatší

Reagovat
afc

mne neustale pada jeden zapas a tie vyhry su 300 ci 400euro,ale zavislost je svina vec

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to zlo tento víkend sem nic nedával, přes týden mě nas*al Djokovič, jak vypadl s Llodrou

Reagovat
afc

tak v tenise proti domacim sa neoplati tipovat a este francuzi,to su fanatici.

Reagovat
kiwwi

nechcel som tu ukazovat tiket ze mi usiel len jeden zapas...to mal byt protiargument na teba ze fans MU su naivni...ked tipujem tak idu bokom vsetky fanusikovske veci...akurat ze mi to vzdy niekto doserie no

Reagovat
Rssa

Tak to jo, sem tam je záchvěv objektivity dobrý, to tě musím ocenit

Reagovat
Amos

Dneska v zápase mezi Evertonem a námi cítím hodně gólů a pěkný fotbal ... už se nemůžu dočkat chtěl bych sestavu : Fabiansky-Eboue-Squillaci-Djorou-Gibbs-Song-Jack-Rosa-Andrey-Bendtner-Nasri.

Reagovat
fantomas

Gibbs je tak akorát po zranění, nečekám, že ho hned postaví. Bendtner si možná ten základ vybrečel no, ale na druhou stranu i Van Persie by už mohl vytlačit Chamakha, kterej pro změnu minule dvakrát skóroval. Tady těžko říct, co si reálně přát. Asi Robina. Na křídle určitě bez Aršavina.

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin se v posledních dvou zápasech probudil, takže by měl podle mě určitě hrát..

Reagovat
Amos

Gibbs hrát asi nebude,ale chtěl bych ho , na hrotu podle mě bude od začátku Nick a Aršavin hrát bude určitě.

Reagovat
afc

Rosa v strede?zabudni.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti momentalnemu Fabregasovi by to bola výhra..

Reagovat
afc

tym,ze Cesc bude sediet sa mu forma nevrati,musi hrat a hrat.

Reagovat
Amos

toleroval bych ještě prohození s křídlem za Nasriho , ale určitě ne Fabregas .

Reagovat
afc

tak ja predpokladam,ze dnes zacne z lavicky a az v priebehu zapasu nastupi.

Reagovat
Godwinson

Everton

Reagovat
tomasinho

Dneska musí.

Reagovat
afc

to odkedy fanusik Liverpoolu zela vyhru Evertonu?To su mi ale veci..

Reagovat
tomasinho

Zase tu rivalitu zas tak nežeru, Everton je sympatický plný sympatický a sympatickým manažerem. Arsenal je přesný opak. Takže tady přeju jasně výhru Evertonu, rivalitu beru jen při derby jinač mi jsou Toffees sympatičtí.

Reagovat
Rssa

Proč mám z tvé první věty pocit, že ti je Everton sympatický?

Reagovat
kiwwi

nechapem kde si to tam vycital

Reagovat
Rssa

"Everton je sympatický plný sympatický a sympatickým manažerem"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

má být plný sympatických hráčů

Reagovat
Rssa

To mi došlo, ale na to, že jde o Everton tam máš moc slovo sympatický

Reagovat
tomasinho

Tak na nich fakt nejde najít moc co nesympatického, krom Nevilla nebo Beckforda.

Reagovat
Rssa

Tak já bych tam osobně našel těch nesympatických hráčů mnohem víc

Reagovat
tomasinho

Ještě možní Distin a Yakubu no.

Reagovat
Rssa

Vystihls 100 %

Reagovat
Carrick

Phil je jeden z největších sympaťáků

Reagovat
afc

ako na jednej strane ta chapem,ale na druhej strane by ti za tieto reci,ze su ti sympaticky, domaci scouser nakopal prdel.

Reagovat
tomasinho

Jenže já domácí scouser nejsem.

Reagovat
mithro

Everton a Sunderland snad budu bojovat a bude aspon dobry futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Elmanderuv gol

Reagovat
kiwwi

prave som dopozeral MOTD a neveril som vlastnym ociam co to urobil

Skandinavsky Messi

Reagovat
Counter

hlavně že nenastoupí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybama se clovek uci

Reagovat
afc

Fabianski, Clichy, Squillaci, Djourou, Sagna, Fabregas, Song, Wilshere, Arshavin, Nasri, Chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski - Sagna, Djourou, Squillaci, Clichy - Song, Fabregas, Wilshere, Arshavin, Nasri - Chamakh

Subs. - Szczesny, Eboue, Gibbs, Rosicky, Walcott, Denilson, RvP

Reagovat
Lovec

Začínám si upřímně přát, aby se Aršavin zranil. Aby hrál s jeho přístupem na místo Rosy, který tomu dává tak 3x víc, je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by si aby sme hrali s kridlami Nasri + Rosa ?

Reagovat
Lovec

Osobně bych nejradši viděl rozestavení 4-4-2, ale dkyž už musíme rhát takto, tak s Walcottem a Rosou/Nasrim (ti dva by se mohli jednoduše točit).

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ho jednou posadil, pak zahrál 2x relativně dobře, takže ho tam teď zase bude dávat

Reagovat
Counter

Proti Magpies a Wolves už byly vidět známky zlepšení, stejně tak byl mnohem aktivnější i v pressingu a bránění vůbec. Dneska dá gól

Reagovat
Lovec

Mně se zlepšení ze stádia "naprosto tragický" na "lehce podprůměrný" nezdá hodno 17milionové posily, která se ke všemu na hřišti chová jako primadona ...

Reagovat
Counter

Proti Wolves patřil k nejlepším na hřišti, jen neproměnil své šance. A 17 milionů čeho (£ ani € nee), a jakou to má souvislost?

Reagovat
Lovec

To ti to mám vážně vysvětlovat? Pokud na tom trváš ... Cena by měla víceméně odpovídat kvalitě hráče a pokud za hráče klub vynaloží tolik peněz, počítá se s tím, že hráč bude podávat odpovídající výkony. Což se v případě Aršavina neděje. A ať se mně tu nikdo neohání tou jeho první půlsezonou, protože to je dost málo. Na trasfermarkt.de je uvedená cena 16.5€, tak se omlouvám za ten přestřel .

Reagovat
Counter

Supr zatím, dobře bráníme, je tam snaha o rychlé protiútoky a nápadité kombinace, jen tak dál.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká,že dnes 2krát NULA. Ale sem po opici.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas sa stazoval ze stale vysedava na lavicke, s tymto asi nepocital

Reagovat
afc

pekny odfajc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Lovec
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COYB

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nádherný gol Thomase v utkání rezerv

http://www.arsenal.com/news/news-archive/jet-brill-goal-for-reserves-

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome křištáloví klucí.

Reagovat
mithro

dnes sa konecne trafi Louis Sahaaa

Reagovat
kiwwi

nejake ciselko na funkcny sopcast?

Reagovat
mithro

mne ide alv1172 vpohode

Reagovat
Tomekcz

Alonso tak delej musis ho predjet

Reagovat
Tomanatura

Modlím se jak malý kluk, prostě Vettel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou, Vettel je jeden z největších sympaťáků motrosportu, nějaký Španělský kluk na nej nemá. Ale hlavně že má Red Bull pohár, za těch pár let udělali Newey a spol neskutečné kvantum práce a vypálili rybník všem podvodníkům z Ferrari a McLarenu

Reagovat
Tomekcz

no nic tak gratuluju, kazdymu je sympatickej nekdo jinej, Vettela vylozene nesnasim vcera United, dneska Ferrari

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, já zas nemusím Fernanda a Lewise no :)

Reagovat
vodka

alonso je blb, za to gesto bych mu eště dal facku...

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc nesympatickej namyšlenej blbeček, to raději ten Fetl....

Reagovat
Tomekcz

a co je Vettel, ten protezovanej chudak od RedBullu, ten radsi srazi Webbera nez aby ho nechal predjet

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost by nastala jen v pripade, ze by vyhral Webber, vsechny ostatni moznosti byly nezadouci

Reagovat
mithro

Cahill

Reagovat
Mindas

Agrr, Time!

Reagovat
C-M@ster

Hodi mi nekdo cislo streamu Arsenalu s Evertonem, prosim?

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
C-M@ster

Dekuji.

Reagovat
mithro

Wilshere riadny herec

Reagovat
smazaný uživatel

Sagnaaaaaa!

Reagovat
Lovec

Bac

Reagovat
fantomas

SAGNAAA!

Reagovat
C-M@ster

Nejede mi obraz a zvuk se seka, co udelal Sagna?

Reagovat
fantomas

Dal gol. Po příhráve Aršavina od brankové čáry vymetl bližší šibenici.

Reagovat
Mindas

Pienaar s Artetou se na to pěkně vykašlali. No a Howard? Gól na bližší tyč v tomto případě nebyl zrovna košér.

Reagovat
fantomas

Tak trefil to přesně a prudce, to bych mu za vinu nedával. Spíš že Sagnu prostě nikdo nebránil, to se hlavně nesmí stát.

Reagovat
Mindas

Tak před půl rokem se tu řešil podobný gól na bližší tyč. Já jsem tehdy byl zastánce spíš právě golmana, protože střelec střílel více ze středu a ta střela byla přesnější. V tomhle případě to mám náopak. Střela prudká, nahoru, ale postavení nebylo ideální. Vina není na jeho straně, ale zasáhnout mohl lépe. Jinak je jasný, že chyba nastala dávno předtím...

Reagovat
mithro

Everton zatial lepsi verim tomu ze aspon bod urvu

Reagovat
J0EL

si zaujaty az to boli

Reagovat
mithro

a povedz ze Everton hra zle

Reagovat
Amos

Dneska mě překvapuje Arshavin,nehraje špatně,Wilshera bych sundal,jinak ho tam někdo sundá ..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Red Bull, Mark a Sebastian nádherná sezona, k nezaplacení!

Reagovat
terry

Vettela nesnáším, ale ten Alonsův ksicht bude na konci prostě k nezaplacení!

A to Alonsovo gesto vůči Petrovovi bylo fakt ubohé..

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako ? já bych to udělal mnohem hůř Ale naštěstí Alonso je tak užasnej že s o hodně pomalim vozem dokáže být 2 až bude mít lepší náká limonadá bez historie tlačená prachama mě bude stracena v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám nijak zvlášť ráda ani jednoho z té trojičky Alfons, Vettel, Webber (i když - Mark si mě celkem získal tou hláškou "docela dobrý na týmovou dvojku" ), ale prostě nesnáším Ferrari...

Reagovat
smazaný uživatel

Mark je sympoš

Reagovat
smazaný uživatel

Vic nez sympos, on je proste Pan Nekdo, narozdil od Vettela, Hamiltona a tech dalsich smoulu.

Reagovat
tomasinho

Nefandils mu náhodou ještě nedávno? Když jsme se bavili F1?

Reagovat
smazaný uživatel

Komu?

Reagovat
tomasinho

Vettelovi, bylo to +- zima nebo jaro, kdy jsme se o tom bavili a tys, pokud mě paměť nešálí, říkal, že je Vettel sympaťák a že mu přeješ.

Reagovat
smazaný uživatel

No sympatickej mi nebyl nikdy, ale pral sem mu, aby potvrdil svuj talent, protoze se mu to predtim nedarilo ( ale necekal sem, ze pojede o titul). Mel jsem k nemu spis neutralni vztah, ale po tom, jak se zachoval k Webberovi, u me skoncil, a radim si ho do skupiny k Hamiltonovi

Reagovat
tomasinho

Ok

Reagovat
mithro

Jack Rodwell

Reagovat
smazaný uživatel

Ide vam obraz ? (Sopcast - YES)

Reagovat
fantomas

Už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool!

Reagovat
afc

je tam!!

Reagovat
fantomas

Lahůdka.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak to měla být červená

Reagovat
Liquid

přesně takm tady není o čem, buď nechat a gól anebo červená, byl poslední, tady si ani žlutou obhájit nemůže

Reagovat
Counter

zajímavé, že oba komentátoři se shodli na tom, že žlutá byla oprávněná

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

takhlec nadržovat Arsenalu jasná červená karta když už Evertonu neuzná gól

Reagovat
Side

Prej gól když to Saha posunul rukou. Otevřete ty oči bože....

Reagovat
fantomas

Se proberte, jasná žlutá. Nebyla to vyložená tutovka, Clichy ho ještě klidně mohl stihnout zakřižovat, ani to nebyl faul zezadu. ZA tohle sem červenou snad ještě nikdy neviděl.

Reagovat
Liquid

podívej se za co dostal červenou brankář HSV za nafaul na Van Persieho, byla to jasná tutovka, Clichy by musel být v dnešním Vettelově Red Bullu aby to stihnul

Reagovat
fantomas

No to určitě.

Reagovat
Lovec

Clichy by si dal Vettela jako zákusek po obědě

Reagovat
fantomas

Mimochodem ten brankář jako běžel takřka souměrně s Van Persiem, jo, abys mohl ty dvě situace porovnávat?

Reagovat
Liquid

ne ale Van Persie přes něho skočil a rozplácl se a za to dostal brankář HSV červenou, byly to jiné situace, ale tamta červená byla naprosto vymyšlená, tady prostě měla být, Clichy byl daleko

Reagovat
Counter

Cesc

Reagovat
Counter

to vypadá blbě

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Same old Arsenal, always cheating.

Reagovat
Lovec

And it's totally Arsenal's fault

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

A jak teď Arsenal cheatoval, prosim tebe? On snad může za to, že sudí neukázal červenou či co?

Reagovat
C-M@ster

Maji to nejak osefovany. Jinak to neni mozny.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

tento Fabregasov tackling je tak stupidny a naivny...proti Wolves mal dostat RK, teraz jasna ZK...nechapem co si mysli ked ide do toho

Reagovat
fantomas

Žlutou taky teď dostal. A co si asi myslí, je to celkem běžnej presink, pro Distina teď nikterak zvlášť nebezpečnej. Navíc nebyl tak daleko od zablokování toho nákopu, abys tu musel takle šílet.

Reagovat
kiwwi

viem ze dostal, proti Wolves mal dostat jasny redku a nedostal myslim ani ZK, hovorim ze tento tackling je uplne stupidny a nebezpecny pre odkopavajuceho hraca...toto neberiem ako bojovnost ale ako blbost

Reagovat
kiwwi

*jasnu

Reagovat
fantomas

Tohle nebylo nijak nebezpečný.

Reagovat
kiwwi

chybali centimetre aby to nebezpecne bolo...pochop ze je stupidne ist do takeho suboja

Reagovat
fantomas

Neni, nebyl tak daleko od toho, aby ten nákop zblokoval. A zároveň byl pořád ještě dost daleko od toho, aby Distina (herce) nějak přejel...

Reagovat
smazaný uživatel

proti Wolves vypadal sice Fabregasův zákrok zprvu škaredě, ale z opakovačky bylo vidět že ho nijak vážně nezasáh... najel tam na saních jak Cole do Koscielnyho ale ten mu malem přerazil nohu, zatimco fabreags nohu zatáhl.. jasná žlutá

Reagovat
kiwwi

to vies ze ano...to bola cista redka jak oci

Reagovat
Godwinson

Tak to je teda bídný ... Everton

Reagovat
fantomas

Mimochodem ten brankář jako běžel takřka souměrně s Van Persiem, jo, abys mohl ty dvě situace porovnávat?

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

Chamakh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

fans Ligue 1 nelhali

Reagovat
afc

neskutocne a sa mi zda,ze uz aj doma nieco podobne zahodil

Reagovat
Counter

Jo, tohle už je podruhé. Myslím, že proti Tangerines

Reagovat
Side

Tohle de nedat?

Reagovat
afc

treba dat 3 gol lebo to budu este velke nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa za Arshavina...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Side

Rosa dá ten třetí

Reagovat
fantomas

Fuha, EFC na tři útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu, Saha, Cahill

Reagovat
fantomas

Beckford?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla rec o utocnicich?

Reagovat
fantomas

Myslel sem si, žes ho vynechal schválně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Dneska bude sranda, Carlo to chce divákům udělat zajímavější, proto Ferreira na stoperu! Jinak očekáváná sestava.

Reagovat
vitasrp

Dneska to bude docela slušná bramboračka, podle mě budem hodně rádi, pokavaď vůbec vyhrajem..

Reagovat
Bayern +

Inak co je s Terrym ?

Zostava očakávaná, len sa obávam tej zálohy

Reagovat
vitasrp

Já mám strach i z obrany, tahle stoperská dvojice spolu nikdy nehrála a vzhledem k tomu, že Ferreira na stopera absolutně nemá vlohy, nám dneska mohou útočníci Sunderlandu hodně zatápět..

Reagovat
Bayern +

Nj, ešte obaja praváci. Dnes sa spolieha na plný útok, čo najskôr dať dva góly, nech je kľud. Osobne som očakával v strede Maloudu a Kaloua na krídle, no snáď to Jura zvládne.

No spíš jeden útočník - Gyan, záleží ako ho podporia krídla, pretože není to Bent.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis hraje se 4 stoperama, Bruce ma 8 stoperu a 0 LB, Chelsea dnes hraje se ctyrma full-backama a patyho ma pro jistotu v zalozni rade...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne Pulis to umi i 5 stoperama, kdyz da Wilsona na DM

Reagovat
Bayern +

v zálohe ale není bek

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter by ti oponoval

Reagovat
Chazy

Söderling! :)) Konečně něco v tý Paříži vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho prvni poradnej titul

Reagovat
Chazy

A Nando má letos jeden podřadnej, dobrá sezona ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nando vyhral jeden (pro nej) nepodradnej a jeden podradnej

Reagovat
Chazy

Tak to je něco a ještě ke všemu se Riba procpal do stovky.

Reagovat
Chazy

A Querrey už řádí i v ČR.

Malému chlapci na Nymbursku ukousl kůň kus prstu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayern +

Chelsea FC:

Čech - Bosingwa, Ivanovič, Ferreira, A. Cole - Mikel, Ramires, Žirkov - Anelka, Drogba (c),

Malouda.

Lavička: Turnbull, Van Aanholt, Bruma, McEachran, Kakuta, Kalou, Sala

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Tomu říkám lavička

Reagovat
fantomas

No ta Aston Villy byla stoprocentně směšnější.

Reagovat
tomasinho

To každopádně a možná i ta LFC.

Reagovat
Side

Kdo je Sala?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinaski!

Reagovat
smazaný uživatel

*Fabianski

Reagovat
afc

great save

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

kua mohlo by to evertonu padnout jeste by to bylo zajimave. hrajou paradne!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Everton dnes to proste nejde no

Reagovat
smazaný uživatel

hm, říkali jsme si o to ted se nesesypat...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že se nebude opakovat Everton-Man Utd

Reagovat
fantomas

Hm, teď by mě zajímalo, co ubrečenej Liquid aspol. řikaj na ten faul Sahy před timhle gólem...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Amos

Liquida nemůžeš brát vážne .. , jinak faul to byl ale Everton si ten gól zasloužil.

Reagovat
fantomas

Neřikám, že ne.

Reagovat
Liquid

faul

Reagovat
fantomas

No jistěže faul, dyť ho málem zatlačil do země. Já vim, že Drogbovi nebo Terrymu se tohleto nepíská, ale faul to pořád dle výkladu pravidel je.

Reagovat
Liquid

no dobře, co sem viděl z druhé kamery u toho Squillaciho faulu, tak možná by to Clichy stihl na kole, ale jinak né, btw tipy na toto kolo mi celkem vyšly, zde sem měl 1:3 pro vás...

Reagovat
fantomas

Proč mluvíš o Squillaciho faulu, když se bavim o tom Sahově?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč ten Wenger nak neupraví taktiku v týhle situaci..a se střídánim zase čekal nevim na co..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hrubase: Ivanović je primárně stoper...

Bude to zajímavé, jen škoda,že to neuvidím:(

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze je, ale dnes nehraje srbska repre

Reagovat
SunFells

Tým s nejlepším držením míče v lize teď neudrží ani hovno

Reagovat
Godwinson

Vyrovnat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FT. Výborně! čistý konto by sice bylo lepší, ale tak nemůžeme mít všechno...

Reagovat
Liquid

stejně na titul nemáte

Reagovat
Chazy

Nestraš, je to nejmíň nesympatickej tým, co o něj bojuje :)..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=RFZrzg62Zj0 (třeba po stopadesáté...)

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

skoda, dnes si everton ten bod urcite zasluzil ale ked nevedia dat gol z takych sanci ake mali tak je to tazke, hlavne proti tymu ako je arsenal

Reagovat
Liquid

Fabregas a Squillaci měli dostat červenou

Reagovat
Amos

stfu.

Reagovat
vitasrp

S tím nesouhlasím, podle mě Arsenal vyhrál zaslouženě, vždyť prakticky nějakých 60 - 70 minut EFC nic nedovolil a utkání měl pod kontrolou.. Navíc bránění Evertonu bylo fakt hodně slabé, s tímhle nemůžou čekat, že zrovna proti Arsenalu budou bodovat.. Dávali jim často moc prostoru, hráče si nepřebírali, takže Arsenal většinou dokázal najít skulinky v té obraně.. Everton se mi začal líbit až po tom prostřídání Moyese, pak už dokázali Arsenal přitlačit a přehrávat, akorát selhávali v koncovce.. Ale celkově jsem od nich čekal daleko víc, docela mne jejich výkon zklamal.. Nejvíc asi Arteta, ten byl dneska úplně mimo..

Reagovat
Lorcan

Reagovat
mithro

ale ano, cakal som viac, velka skoda ze Tim nedal tu jasnu golovku hned na zaciatku, potom by to bol uplne iny zapas si myslim..a suhlasim aj s Artetom, dnes sa dost trapil, ale aj tak si myslim ze ta remizka by bola spravodlivejsia, ale hra sa na goly no a Arsenal to narozdiel od United v zavere uz nepustil

Reagovat
afc

3 vyhra vonku v rade,takze spokojnost,za ten WBA a Newcastle by som hracom nafackal,dufam,ze sa uz taketo vypadky nebudu opakovat.

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

Krása ... nic více k tomu říct nemůžu a Fabiansky

Reagovat
Nikikrew

Vyborne.3 body su doma.Na Evertone sa len tazko vyhrava.Skoda,ze sme nedali 3 gol.Zase to boli nervy.Ale je to tam a to je hlavne.Fabianski ,dufam ze chelski zakopne ;)

Reagovat
smazaný uživatel

no to by nebylo ono, aby sme to trochu nezdramatizovali a teď COME OON Sunderland

Reagovat
Chazy

Ta obrana Sunderlandu je fakt úchvatná, jsem zvědavej, kdy je Bruce přestane bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

no a ted chelsea cca 4:0

Reagovat
Chazy

Snad ne, jen ať je to co nejdýl vyrovnaný a pak přijde rozhdnout novej Lampard :)))

Reagovat
smazaný uživatel

jak chces stihnou to nasypat v posledni desetiminutovce

Reagovat
Chazy

Bruce na CFC vždycky docela uměl, takže bych ty nemotory ze severu napodceňoval :))

Reagovat
smazaný uživatel

prave proto ze cfc hraje posledni dobou nic moc a nemotorove solidne, cekam takovej vysledek, zakon schvalnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Solidně? Vždyť hrajou v poslední době venku příšerně

Reagovat
smazaný uživatel

z 12 zapasu 2 prohry je solidni

venku 0-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Až se mi chce brečet, že jsme ty žebráky v týdnu neporazili, tak ubohý výkon na Lane letos nepředvedl nikdo...o to víc je to zarážející a na facku

Reagovat
smazaný uživatel

co sem videl tak citizens tam hrali taky dobre v prvni pulce

stane se, kde sou ty doby kdy kazdej zapas spurs byl +3,5

Reagovat
smazaný uživatel

Nič moc bol aj ten starý

Reagovat
smazaný uživatel

o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hrubase: Braňo byl kupovan do Chelsea na post stopera, v Loko hral na stoperovi...To, ze byl nejlepsim RB lonske ligy nic nemeni na tom, ze je to primarne CB, navic v Chelsea na CB hraje take...

Reagovat
Chazy

Zvláštní ale, MU ho kupovalo jako RB :)).. ale tak univerzálnost je plus pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

800. pre výhru Chelsea

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ernyyyy

Na jakém sopcast channelu můžu vidět chelsea x sunderland?děkuji

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

Ak jak hrajem?:)

Reagovat
REPLIKATOR

Čech zákrok z říše snů

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo Petr Cech chytá jako bůh tuhle sezonu zase nás zachranil

Reagovat
smazaný uživatel

A zase , obrana nám hoří jak papír

Reagovat
kiwwi

kurnik sopa uz...Danny dve golovky, to musis davat

Reagovat
afc

tak,tak,hlavne ten najazd mal dat

Reagovat
Tomekcz

DPC Danny co to delas, tohle musis davat

Reagovat
Tomekcz

Cervena

Reagovat
kiwwi

no tak to by som sa hadal ze nebol posledny

he is lucky

Reagovat
REPLIKATOR

Co tam ta Chelsea vzadu dělá

Reagovat
kiwwi

ale dannyho pohyb je uzasny...vdaka pohybu sa dostal do 3 goloviek v priebehu 5 minut

Reagovat
Liquid

já tady nejsem

Reagovat
mithro

jasna cervena nech ide sudi do ..

Reagovat
afc

joooooooooo

Reagovat
Tomekcz

KUAAAA JE TAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Reagovat
kiwwi

wohoooooooooooo to bolo solo, jak kuzelky tam stali

Reagovat
mithro

tak to bol golik toto

Reagovat
Side

ale Čech si taky zaslouží za ty dva zákroky předtím

Reagovat
C0br

Konečně to tam dotlačili, bylo to na spadnutí. Jinak Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Cech je borec

Reagovat
smazaný uživatel

NEDUM!!

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea dneska obrovská marnost, to bude tak 0:3

Reagovat
Tomekcz

Uz to ale melo byt 4:0, za chvilu bude penalta pro ropare

Reagovat
Liquid

pěkně Nedum, o titulu je už ale rozhodnuto, černé mačky mají sympatický tým, nechť jim ty 3 body přenecháme

Reagovat
mithro

obrancovia chelsea uz len popcorn do ruky, divaci ako ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Obrátíme , Ferreira dá hlavou Hlavne utok , utok

Reagovat
Chazy

Hehe, Sinclair dal gól za Swans, ten se našel ve druhý lize :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se za rok nenašel v tom samém týmu ještě o ligu níž...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz jich letos dal Bude nekde v petce nejlepsich strelcu s Bothroydem, Mackiem a Iwelumem...

Reagovat
smazaný uživatel

a Commonsem

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu to strili taky nejak vic? To sem vubec nezaznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Bothroyd má 13, Iwelumo a Commons 9, Becchio a Sinclair 8

Reagovat
smazaný uživatel

Becchio Myslel jsem, ze ma tak 3

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, vždyť ten člověk nedávno hrál ve čtvrté španělské lize. Takového hráče bych nevzal ani na zkoušku do konference, a on tohle.

Reagovat
Chazy

Wise Argentince vybírá dobře :))

Reagovat
Chazy

(Trénoval Leeds nevzdělanci :(((( )

Reagovat
smazaný uživatel

Becchio tam neni tak dlouho

Reagovat
Chazy

Jeho příchod je jeho :)

Reagovat
Chazy

to je pěkná věta :(

Reagovat
smazaný uživatel

Narodnost i liga odpovidaji

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dal hattrick, proto má tolik golu.

Reagovat
vitasrp

Viva Petr Čech!! Bez něj by to nebylo jenom 1:0, chytá neskutečně..

Výkon očekávaný, je to tragédie, bída, nic jiného jsem ale po odtajnění sestavy nečekal.. Ferreira hoří jako papír, Ivanovic je jediný bek, který brání, ostatní jsou jen diváci.. Naštěstí mu rozhodčí odpustil redku, to nás celkem podpořil.. Ashley nijaký, dozadu není jistý, Bosingwa to samé, v útoku není vidět, dozadu taky nestíhá..

Ze zálohy udělal něco málo jenom Žirkov.. Mikel šíleně podělal ten gól a Ramires je stále splašený, i když dneska není tak špatný.. Malouda je úplně vygumovaný, to samé Anelka, v útoku byl vidět jenom Drogba, na něm se dá poznat, že ho vyhecovalo to, jak na něj tým v útočný fázi spoléhá.. Lítal po celém hřišti, i když pravda je, že nic extra neudělal, ale aspoň ten zápal do hry je u ně dobré po posledních zápasech vidět..

Druhá půle bude těžká, nechtěl bych být v Carlettově kůži, protože s tímhle se toho opravdu moc vymyslet nedá.. Asi bych se vykašlal na nějaký přechod vpřed pomocí kombinace(to stejně neskutečně skřípe, ztrácíme míče a Sunderland pak akorát chodí do brejků) a zkusil bych starrou dobrou nakopávačku na Drogbu.. V podstatě nic jinýho nám ani nezbývá..

Jinak mi zápas silně připomněl utkání z prosince 2006, kdo si pamatuje, tak tam jsme měli podobně poslepovanou sestavu a ztráceli jsme spoustu bodů.. HLavně obrana je dneska děs..

Reagovat
afc

nadhera Sunderland

Reagovat
Rssa

Zenden umí kroutit bokama

Reagovat
Tomekcz

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Bayern +

Gyan za taneček

Inak čo som vravel, záloha horí ako papier...

Reagovat
Liquid

titul nám to nesebere, a tím jsou si jisti i hráči Chelsea prokazatelně

Reagovat
afc

ked vidim tych nahradnikov + ak sa zrania 2,3 klucovi hraci hraci,tak ste dost v prdeli.

Reagovat
Liquid

že sme toho letos hodně ztratili že? prohra na Man City a Liverpoolu a teď a 1 remíza a v LM suverénní

Reagovat
afc

tak 3 prehry su dost,nemyslis?

Reagovat
Liquid

tak akorád, dneska si právě hráči mysleli, že to mají zadarmo, aspoň nás to zase semkne

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt dement

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je to Liquid...to mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

prospero14.11.2010 10:17

Dneska Black Cats překvapíjou a získajou na B lose alespoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kiwwi

14.11.2010 12:56

vobec to nebude prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tož pro mě je, ale příjemné. Teďka ještě aby to vydrželo.

Reagovat
Rssa

Rssa

14.11.2010 13:33

Fanoušci MU jsou hodně naivní

Reagovat
kiwwi

pekne od teba ze si to vytiahol...mozes sa hned ospravedlnit

Reagovat
Rssa

Tak mi to trošku nevyšlo, no

Reagovat
Liquid

Chelsea titul obhájí, dám na to obě ruce a hlavu, je to jisté, jediným soupeřem Chelsea je sama Chelsea, žádnej Arsenal, žádnej Manchester, dalších 5 zápasů vyhrajem a už zase bude náskok 8 bodů

Reagovat
kiwwi

naco by komu bola taka debilna hlava

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nikikrew

Ty si mi len blb

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměls dodat "TO JE REALITA"

Reagovat
smazaný uživatel

ne, chybí mu tam "true story"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

odpůrci Arsenalu si musijou říkat...zlatej Herbage

Reagovat
Liquid

Herbage titul vyhrává už 6 let pusou, já ho s Chelsea obhajuji

Reagovat
rufus

Aspoň tady přestaneš v létě psát.

Reagovat
C0br

Nechápu lidi s neústalou potřebou dělat ze sebe k**ota

Reagovat
Nikikrew

A tu vidno,aky siroky kader ma Arsenal.Na lavicke sedia taky borci ako Deni,RVP,Theo,Rosa,Diaby,Bentner,Gibbs atd atd.Zatial co na lavicke chelsea neznama .A to sa ukazalo aj teraz.Vypadne Vam stoper,zaloznik a ste v riti .To nam chyba Vermallen uz 2 mesiace a v pohode,Vam?Terry je out a namiesto neho hra traged Fereira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Pipo123

čo to má Anelka na lebke ? prášok na pečivo ?

Reagovat
Side

Taky sem si rikal Asi mu nějakej pták posral hlavu

Reagovat
SunFells

Vášnivý pekař no ...ale tomuto se říká "odjezdit lajnu"

Reagovat
Rssa

No tak toto už je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley perfektní...

Reagovat
Lorcan

Reagovat
kiwwi

Dannyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
kiwwi

This is surprise, Lee Cattermole played almost 93 minutes and hasn't been booked

Reagovat
mithro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele