Anglická Premier League - preview 12. kola

09.11.2010, 08:14, aktualizováno 10.11.2010, 08:28
Previews
Osmi zápasy bude dnes dohráno vložené dvanácté kolo anglické Premier League. Chelsea hostí Fulham a bude si chtít udržet první místo před Manchesterem United, ten čeká derby na půdě City. Arsenal zajíždí do Wolverhamptonu, Liverpool se představí ve Wiganu...
Newcastle United - Blackburn Rovers  (středa 20:45)
Newcastle pokračuje ve výtečném návratu do Premier League, který potvrdil poslední výhrou na Emirates Stadium nad Arsenalem. Ve vloženém kole půjde za třemi body i proti Blackburnu a teoretickou možností posunu až na třetí místo.

Magpies se mohou bát snad jen poslední vzájemné bilance. Rovers totiž v St James' Parku vyhráli už čtyřikrát v řadě a Sam Allardyce by rád sebral i pátou kytičku. Newcastle však hraje ve velké formě, Arsenal nebo nedávno Sunderland by o tom mohl vyprávět. V současné chvíli jsou svěřenci Chrise Hughtona pátí.

Hlavním stavebním kamenem Newcastlu je bezesporu útočník Andy Carroll. Na svědomí má právě i jediný gól na Emirates Stadium, který vstřelil před očima Fabia Capella, jenž už si určitě pohrává s myšlenkou Carrollovi první nominace do seniorské reprezentace. Ta může přijít už v sobotu, protože příští týden hraje Albion přátelák s Francií.

Domácí tým pravděpodobně nebude mít důvod měnit vítěznou sestavu. Do tréninku se vrátil po dlouhém zranění útočník Leon Best, ale ten zatím nebude k zápasu připraven. Otazník je akorát u Perche. To Blackburn základní jedenáctku měnit bude. Benjani poslední zápas nedohrál a ve středu je out. Problémy má i El-Hadji Diouf.

Rovers jdou k zápasu po důležité výhře nad Wiganem, která je vyhoupla mimo sestupové pozice. Každá další ztráta je ale může dospodu tabulky opět dostat, a tak jsou potřeba každé body. Allardyce doufá, že vítězství nad Latics dodá týmu sebevědomí před zápasy s Tottenhamem a Manchesterem United, které Blackburn čekají. Spokojen ale zatím určitě být nemůže.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Fulham FC  (středa 20:45)
Chelsea podala o víkendu dost možná nejhorší výkon sezóny, který zároveň znamenal jednu z mála porážek, které mužstvo Carla Ancelottiho v dosavadním průběhu utrpělo. Přemožitelem obhájce titulu se stal Liverpool a Blues chtějí ve středu všechno odčinit, hostí Fulham.

A to je bezpochyby velká příležitost, jak se vrátit na vítěznou vlnu. Vždyť Fulham venku nevyhrál už skoro 15 měsíců a dá se těžko předpokládat, že by tuto sérii přetrhl zrovna na Stamford Bridge. Tady navíc vyhrál naposledy v roce 1964.

Carlo Ancelotti po zápas na Anfield Road odmítl jakkoliv panikařit, naopak se snažil najít v prohraném zápase pozitiva. Pochvaloval si zejména druhý poločas. Už několik dní se mluví, kdy bude moci italský stratég konečně nasadit Franka Lamparda. A odpověď je zatím taková, ani na Cottagers to nebude. Navíc po dnešku nejsou jisté ani starty Anelky a Alexe. Snad by se mohl vrátit alespoň Essien. Nepříjemná zpráva také přišla ohledně Didiera Drogby, jenž podle Ancelottiho slov prodělal malárii, ale na Fulham bude připraven.

Cottagers jsou sice v Premier League remízovými specialisty, z 11 zápasů jich hráli nerozhodně sedm, ale proti Chelsea by byl jakýkoliv bod překvapením. Jednak už z výše zmíněných důvodů a také mají u kormidla Marka Hughese, jenž z trenérského pohledu nemá Stamford Bridge rád. Jako hráč tu sice v modrém dresu zažil skvělé chvíle, ale jako hostující manažer to čtyřikrát z pěti případů prohrál, ani jednou nevyhrál a inkasoval 12 gólů.

Ve středu musí sestavu poskládat bez levého obránce Carlose Salcida, který kvůli kotníku vynechá několik týdnů. Pravý bek Chris Baird bude mimo hru asi jen deset dní. Dále stále chybí Senderos a Zamora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Blackpool FC  (středa 20:45)
Když v roce 2004 Gerard Houllier skládal funkci manažera Liverpoolu, Blackpool byl právě považován za 58. nejlepší tým v zemi. Dnes je ale mezi top dvacítkou, přičemž si v tabulce dokonce stojí lépe než Francouzův předchozí i nynější zaměstnavatel. Tato středeční konfrontace by tak mohla být navýsost zajímavá.

Prostředí uvnitř týmu Villans má k pohodlí a ideálům mimořádně daleko. Ozývají se kritické hlasy z řad hráčů, jako třeba ten Carewův zrovna nedávno, marodka je veskrze napěchována důležitými hráči a střílení gólů se pro birminghamské zdá být nepřekonatelným úkolem. Z těchto tří nejvýznamnějších ingrediencí se poskládala pětizápasová série bez vítězství a jen tři body vytěžené z 15 možných. Navíc tu máme onu palebnou krizi, kvůli níž doteď Villans nasázeli pouhých 10 gólů a co se pouze druhých poločasů týče, nemáme tu dokonce impotentnější tým, než je tento z Birminghamu.

Blackpool se naopak prezentuje jako ofenzivně velmi zdatný nováček, všeobecně se průměr branek viděných v zápasech Tangerines pohybuje kolem čísla čtyři (přesněji 3,6) - dohromady už v těchto utkáních padlo 40 gólů. Za to ale pochopitelně nemohou jen pozitivní schopnosti oranžových, ale i ty negativní - spojené s bráněním. V Premier League totiž zároveň nenajdeme propustnější defenzívu než tu blackpoolskou. Tangerines ovšem navíc drží ještě jedno optimistické prvenství. Jejich maximum tří venkovních výher totiž zatím nikdo jiný nezvládl překonat, jedině vyrovnat.

Je to ještě horší. K dlouhodobým marodům vedeným duem kapitánů Reo-Cokerem a Petrovem se nyní přidal i jiný záložník Steve Sidwell, jenž brzy podstoupí operaci Achillovy paty, která ho vyřadí ze hry až do Vánoc. Výměnou za to se tedy alespoň vrací na lavičku Gabby Agbonlahor, jenž by mohl být při absenci Heskeyho i Carewa obzvlášť potřeba.

Tangerines letos zatím zranění až tak nesrážela, vyhlídkově je navíc může provázet optimismus. Ormerodova rekonvalescence se totiž neprotahuje a mohla by v součtu zabrat pouhé dva zápasy, v pořádku by navíc mohl být i Almond. Krom toho se zatím neví, jak na tom bude Cathcart, jehož čeká rentgen zraněného kolene.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (středa 20:45)
Co říci k poslednímu West Hamu. Asi jen to, že jsou zatím svěřenci Avrama Granta na nejlepší cestě k sestupu. Samozřejmě, že cesta je ještě předlouhá, ale už by to chtělo něco dělat. Jedna výhra z 11 zápasů nestačí. Povede se Hammers nakopnout proti WBA?

Nováčkovi soutěže se poměrně daří a pohybuje se ve středu tabulky. Roberto Di Matteo odvádí u Baggies kvalitní práci, což potvrzují například zápasy s Arsenalem nebo Manchesterem United, z nichž má West Brom čtyři body. Poslední dva zápasy se sice nevyvedly podle představ, přišli první dvě porážky v řadě. Na Blackpoolu dohrávali Baggies už v první půli v devíti, na Manchester City zkrátka nestačili. Nicméně Di Matteo hlásí, že nálada v týmu je stále dobrá.

Až na karetní tresty navíc nemusí řešit příliš absencí. V duelu se Citizens dostal červenou Mulumbu a ve středu bude stát. Druhý ze třízápasového trestu si odpyká rovněž Gonzalo Jara. Menší potíže trápily Morrisona, Reida a Shoreyho.

Zdánlivě špatná situace West Hamu se podle izraelského manažera Granta začíná vyvíjet dobrým směrem. Fanoušci sice doufají, že má pravdu, ale moc dobře vědí, že na podobný moment čekají už pěkně dlouho.

Další dva zápasy Hammers zmešká Mark Noble, ačkoliv se již pomalu zapojuje do tréninku. Mimo hru zůstávají stále Jack Collison a Thomas Hitzlsperger.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.25 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Liverpool FC  (středa 20:45)
Není to tak dávno, co v Liverpoolu všichni propadali zoufalství. Teď, po třech výhrách, je rázem všechno vzhůru nohama a opět se nadšeně hovoří nejen o Lize mistrů, ale i o titulu. Zda nejde jen o krátkozraké vyhlášky, o tom se budeme moci přesvědčit již ve středu, kdy Reds zajíždějí na půdu nevyzpytatelného Wiganu.

Latics tragicky odstartovali, pak se načas nakopli a začali pravidelně bodovat, jenže teď už jsou opět ve srabu a po dvou prohrách dokonce sedí uvnitř sestupové zóny. Sám Martinez, i s ohledem na vzrůstající formu soupeře, přiznal, že teď je ten nejhorší čas na střetnutí s Liverpoolem. O to větší výzva to ale bude, a zároveň nepůjde o nic neznámého. Také v březnu tohoto roku byli atleti outsidery, a přesto díky brance Rodallegy favorita z města Beatles přetlačili. Rovněž ve středu se pak neočekává přílišné množství gólů, Wigan totiž málokdy pálí ostrými před vlastním publikem, zatímco Liverpool se tradičně střelecky trápí venku, kde je zatím nejslabší v tomhle ohledu. A tato mizérie se dotýká i Fernanda Torrese, jenž se mimo Anfield netrefil už osm měsíců.

Wigan dosud neměl se zraněními opor mnoho starostí a dnešní situace není příliš odlišná. Daleko spíš může Martineze trápit ban pro Gohouriho, mezi trojicí zraněných můžou sice vynikat McCarthy s Boycem, ale i ti jsou určitě nahraditelní.

Liverpool v tomto kalendářním roce zatím venku naplno bodoval jen dvakrát, ovšem pokaždé se tak stalo na severozápadě Albionu (v Burnley a Boltonu). Na středeční cestu se tedy stoprocentně vydá odhodlané a zraněními nedecimované mužstvo. Mezi nedostupnými borci sice jsou jen adepti základu, alespoň jde ale o pouhý trojlístek. Ten tvoří stopeři Agger s Kyrgiakosem a kreativní středopolař Cole.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.70 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Manchester United  (středa 21:00)
Opravdovou lahůdku si pro nás přichystal los 12. kola Premier League. Opět totiž svádí dohromady dva městské rivaly z Manchesteru, kteří jsou i letos tradičně na kordy. Citizens před derby určitě nejsou v ideálním rozpoložení, prosakují informace o neshodách v týmu a tak podobně, takže pro ně bude středeční bitva znamenat ještě víc než kdy jindy.

Mancini to letos měl, má a ještě bude mít nesmírně těžké. Za 11 měsíců, které strávil u kormidla City, totiž investoval do obměny kádru astronomických 140 milionů liber, a přesto je na tom nyní bodově úplně stejně jako jeho vyhozený předchůdce Mark Hughes. To stoprocentně není příjemné zjištění. Bleděmodří tak urgentně potřebují tři body - proti soupeři, kterého naposledy porazili před více než dvěma roky. A který je zároveň v této sezoně ve všech soutěžích nepřemožen. Na Manciniho a jeho svěřence tak čeká nevděčný úkol. Samotnému Italovi patrně znovu půjde o "kejhák", celý tým se pak pokusí vyhnout druhému domácímu selhání po sobě, což se mu naposledy nepovedlo před dvěma roky na pomezí listopadu a prosince.

Zatímco Mancini teď bojuje o zajištění své budoucnosti prakticky zápas od zápasu, Sir Alex Ferguson na něco takového mít myšlenky nemusí. Nedávno v čele United oslavil už 24. rok, navíc s nimi před chvilkou udělal jeden osobní rekord. Jedenáct utkání bez prohry v řadě totiž MU doteď v Premier League nevydrželo, kdežto teď se mu to povedlo. Ba co víc - na silnějšího soka zatím nenarazil ani v ostatních soutěžích. Red Devils navíc konstantně vykazují určité kroky vpřed. Ať už mám na mysli stále se utužující defenzívu nebo poměrně produktivní ofenzívu, která si dosud jen v jediném ligovém utkání nesplnila své letošní minimum dvou vstřelených branek.

Maria Balotelliho stojí jeho exces v minulém zápase nejen účast v nadcházejícím derby, ale i v dalších dvou zápasech. S odvoláním totiž neuspěl. Proto by Mancini nemusel mít příliš variant do útoku a teoreticky by mohl být donucen k sázce na fungující rozestavení s osamoceným Tevézem na hrotu. Adebayor totiž tápe s poraněným lýtkem.

Sídlo Manchesteru United nedávno zasáhl nepříjemný virus, kterého se dokonce musel zbavovat i sám Alex Ferguson. Jemu se to povedlo celkem snadno, ale Berbatov, Anderson či Gibson nevypadají zrovna zdraví jako řípy. To samé lze říct i o křídelnících Giggsovi s Nanim - tito dva borci ale nenastoupí ještě spíš než ono nakažené trio.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Bolton Wanderers  (středa 21:00)
Více než zajímavý duel může potkat diváka v Goodison Parku. Ve středu mu program Premier League naservíruje duel Everton - Bolton. Everton se pyšní nejlepším manažerem měsíce a ani Trotters nemají špatnou bilanci.

David Moyes byl zvolen manažerem měsíce října, v němž se Everton definitivně oklepal ze špatného startu a vystoupal tabulkou až na současné jedenácté místo. O víkendu se sice Toffees nezadařilo, z Blackpoolu si odvezli pouze bod a Moyes nebyl příliš spokojený, ale po zápase si alespoň vyslechl lichotivá slova od Iana Hollowaye, kormidelníka Tangerines. Podle něj je totiž David Moyes hlavním kandidátem na nástupce Sira Alexe Fergusona v Manchesteru United.

Ačkoliv v neděli Everton remizoval, pošle Moyes na trávník pravděpodobně stejnou jedenáctku i ve středu. Jack Rodwell zatím ještě není zcela v pořádku, aby nastoupil. Překvapivý návrat by mohl zvládnout Fellaini.

Bolton podává jaksi stabilní výkony od začátku, a tak nemusel nic dohánět. V posledních sedmi zápasech prohráli svěřenci Owena Coyla jen jednou, což jen dokazuje, jakou práci za své působení Coyle odvedl. Za vše hovoří vítězná přestřelka s Tottenhamem (4:2). Hlavním hrdinou zápasu se stal Kevin Davies, který doslova zářil a všimnout si ho musel i Fabio Capello, jenž vše sledoval z pohodlí sedadla na Reebok Stadium.

Do základní sestavy by se mohl probojovat Martin Petrov, jenž proti Spurs skóroval jako náhradník. Bolton zůstává bez dlouhodobě zraněných Davise, O'Briena, Gardnera a Samuela.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC  (středa 21:00)
Tahle zaváhání dost možná mohou Arsenal stát titul. Po West Bromwichi naposledy vyloupil Emirates Stadium i Newcastle, což si kandidát nejcennější trofeje na Ostrovech skutečně nemůže dovolit. Na půdě Wolverhamptonu tak Kanonýři neberou nic než tři body, které koneckonců proti tomuto soupeři urvali ve všech čtyřech předchozích případech.

Naposledy se ovšem Gunners s Vlky hodně trápili a vítězství jim až v nastavení vystřelil Nicklas Bendtner. To je přeci jen pro mužstvo z kraje Midlands tak nějak symbolické, vezmeme-li v úvahu, že v posledním kole nebodoval také jen díky pozdnímu zásahu Parka z MU. Mick McCarthy se tak zase jednou přesvědčil, že výkon na hřišti pokaždé není adekvátně bodově ohodnocen. Na to ostatně letos Wolves narážejí až příliš často, když i přes slušná představení trčí až na 19. příčce s pouhými devíti body.

Arsene Wenger musel být hodně rozezlen poté, co jeho svěřenci nepřesvědčili doma proti Newcastlu a dokonce mu přenechali všechny tři body. V důsledku tohoto zklamání okamžitě uvedl, že ve středu jeho tým potřebuje povzbuzení v podobě dalšího triumfu. A pro to má ostatně celkem dobré předpoklady. Naposledy na Molineux hladce zvítězil 4:1, přičemž při předchozí návštěvě z toho byla jen o gól chudší výhra.

Irský manažer Wolverhamptonu neřeší žádné nové problémy s rozrůstáním marodky. Nadále tedy akorát nemá k dispozici kvarteto Guedioura-Zubar-Craddock-Kightly, přičemž tahoun Jarvis se může těšit na svůj jubilejní stý ligový start za Wolves.

Stejně jako Balotelli, také Koscielny se svým odvoláním proti červené kartě z minulého kola neuspěl. Jemu byl ale přišit alespoň pouze dvouzápasový trest. Nicméně bez něj a Vermaelena to ve středu bude mít Arsenal vzadu nesmírně těžké. To ofenzivní složka týmu už není zraněními poznamenána prakticky vůbec. S kotníkem marodí akorát Diaby, plnou zátěž již snáší Ramsey a bolesti v tříslech se patrně nadobro zbavil Denílson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.60 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Birmingham City  (úterý 20:45)
Co si budou na Britannia Stadium povídat, situace Stoke je zlá. Čtyři prohry v řadě nikdy nejsou dobrým znamením, ale jelikož Premier League jede bez zastavení, mohou všechno svěřenci Tonyho Pulise rychle napravit. Ideálně na tom není ani Birmingham, jenž ve vloženém kole v úterý do Stoke přijede.

Čtvrtá prohra v řadě, to bylo na Sunderlandu, je nejhorší šňůrou Potters v Premier League od sestupu v roce 1985. Tony Pulis však ví, kdo za neúspěchem stojí - rozhodčí. Sudí prý v 11 zápasech proti jeho týmu udělali šest zásadních a špatných rozhodnutí. Nyní přišel s návrhem, že i pro rozhodčí by měl být zaveden jakýsi systém sestupů.

Pulis například zdůraznil na poslední zápas s Black Cats, kde Jonesovu střelu na čáře rukou zastavil Cattermole, ale rozhodčí Martin Atkinson to přešel bez povšimnutí. Jones i kvůli tomu neskóroval už v pěti zápasech, což je rovněž dalším faktorem neúspěchu Potters.

"Musíme se semknout, protože Stoke nikdo nic nedaruje," podotkl Pulis, jemuž chybí stoper Ryan Shawcross, který byl v sobotu vyloučen. Do středu obrany se přesune Robert Huth.

Stoke je sice s deseti body těsně nad sestupovou propastí, ale Brums si nemohou žít o mnoho lépe. Mají jen o dva body více, na kontě letos pouze dvě výhry. Velkým problémem pro Birmingham zůstává střílení branek. Za vše mluví už jen nejlepší střelec klubu, kým je Liam Ridgewell, tedy obránce! Tři góly má ještě Craig Gardner. A to je málo. Posila Nikola Žigič zatím nenese očekávané ovoce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC  (úterý 21:00)
O víkendu Tottenham jenom potvrdil, že mu poslední dobou dělá určité problémy vrátit se ze specifické evropské tour do obyčejného kolotoče anglické Premier League. Po první milánské prohře tedy doma jen remizoval s Evertonem, v sobotu naopak na úspěšný zápas s Interem navázal dokonce prohrou v Boltonu. Úterý už by ale ničím výjimečné být nemělo, proto se od Spurs znovu očekávají tři body.

Harry Redknapp si pomalu musí uvědomovat, že se jeho svěřenci v jednom ohledu nepěkně blíží ke svému rivalovi ze severu Londýna - zbytečně často ztrácejí se slabšími celky. Vždyť Kohouti letos prohráli již čtyřikrát a tři z těchto porážek vzešly ze zápasů s kluby, které se minulou sezonu ani nevešly do první desítky. Konkrétně mám na mysli West Ham, Wigan a naposledy Bolton. Za tuhle skutečnost dozajista mohou i tradičně ospalé starty Tottenhamu do většiny zápasů, kvůli kterým pak Redknappův sbor musí povětšinu času dotahovat, popřípadě otáčet skóre. Tak se koneckonců dělo v každém z nedávných sedmi ligových utkání, kdy Spurs bez výjimky inkasovali jako první.

Sunderland je na tom docela dobře opačně. Zatímco soupeř z triumfální výhry krutě vystřízlivěl, Mackems po šokujícím propadáku v derby s NUFC svůj reparát zvládli a zejména díky Gyanovi přemohli Stoke. V úterý to ale bude něco jiného, už jen vzhledem k dějišti. Ony totiž nejenže Black Cats za posledních 26 let vyloupily White Hart Lane pouze jedinkrát (před dvěma roky), ale navíc obecně venku dost tápají, když na cestách strhly na svou stranu jenom jedno z minulých 23 zápasů! Tím osamoceným ostrůvkem mezi samými zklamáními je těsný skalp Hullu, na který Sunderland ke všemu letos nenarazí.

Být či nebýt. Otázku podobného rázu si před úterním výkopem klade Harry Redknapp, když zvažuje nasazení stále ještě ne úplně doléčené opory z Nizozemí, Rafaela Van der Vaarta. A to přitom není zdaleka jediná starost manažera Spurs. Toho trápí rovněž zdravotní stav tria Lennon - Keane - Gallas, které si určité potíže přivodilo zrovna o tomto víkendu.

Ještě před pár dny si možná v Sunderlandu mohli myslet, že Bent je jen jeden a nikdo ho nedokáže pořádně zastoupit. Jenže Asamoah Gyan na parťákovi náhlé zranění zareagoval, jak nejlépe mohl, a hned dvěma góly sestřelil Potters. Tím pádem se již na Stadium of Light Bentovy možné delší absence až tak neobávají. A obavy už nepanují ani ohledně defenzívy, kam se po trestu vrací stavební kámen jménem Bramble.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1181227:525
2.Manchester United1165024:1323
3.Arsenal FC1162322:1120
4.Manchester City1162315:1020
5.Newcastle United1152420:1417
6.Bolton Wanderers1136217:1615
7.Tottenham Hotspur1143413:1415
8.Sunderland AFC1136211:1215
9.Liverpool FC1143412:1415
10.West Bromwich Albion1143414:1915
11.Everton FC1135312:1014
12.Blackpool FC1142517:2314
13.Fulham FC1127213:1213
14.Aston Villa1134410:1413
15.Birmingham City1126312:1412
16.Blackburn Rovers1133511:1312
17.Stoke City1131710:1610
18.Wigan Athletic112458:2010
19.Wolverhampton Wanderers1123611:189
20.West Ham United111469:207

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1184)

Přidat komentář
madridcan

spurs dneska bude pekny zapas.Over ako vysity si myslim,ze 4 goly padnu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim,ze to bude over,ale urcite to bude peknej zapas,tesim se na nej...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra City rozdrvi ManU 5:0 a SAF dostane vyhadzov ! Pamatajte na moje slova !

Reagovat
madridcan

skoda,ze blbosti skoro zabudam...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jenom skoro, to znamená, že si je trochu pamatuješ

Reagovat
madridcan

skoro som myslel casovo

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jenom sem slovíčkařil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Komentář stejně skvělej jako nick

Reagovat
kiwwi

zhodou okolnosti som vcera vo Fife odohral zapas City - United. Skoncilo to 1:1 (45' Yaya Toure - 66' Berbatov) Gol City padol po hrubej chybe nasej obrany, gol United padol po skvelom individualnom prieniku Naniho a luxusnom zakonceni z otocky Berbatova...v zavere stretnutia spalil Berbatov dve ciste golovky...dost realne

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fifě jsem na nejtěžší obtížnost s Liverpoolem zakončil sezonu se ziskem 101 bodů a skóre 97:12,takže asi tak

Reagovat
kiwwi

vo Fife 10 som na najtazsej obtiaznosti skoncil s United sezonu so 110 bodmi a golov som mal cca 150

ale Fifu 11 som zacal hrat len teraz a je to dost zmenene tak zatial mi to az tak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Fifa je až moc jednoduchá Teď hraji za Lincoln City ze League Two a těším se na někoho z 1.ligy v poháru

Reagovat
kiwwi

no ta 11 sa mi nezda byt taka arkadovka ako to bolo doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to šíleně jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem v Panzer Generalu vyhrál s Němecema druhou světovou válku, obsadil sem Anglii, dobyl Moskvu a mám možnost útoku na USA.

Reagovat
Puskas

Bacha na Čechy v zádech!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že sem měl ve výzbroji česé tančíky, tak bych řekl že to mám pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Fifu hrají děcka. Pes je o skillu

Reagovat
kiwwi

dobre foter

Reagovat
Kovi81

Reagovat
C-M@ster

Tak výsledek derby by me docela zajimal.

Vsadit na neprohru domacich se jevi jako tutovka.

Manchester je letos venku neslanej - nemastnej. City uz maji Teveze a United jsou bez Naniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale je to derby, City mají hluboký komplex a prohrávají aji když by nemuseli. A navíc jdou pomalu dolů, zatímco United pomalu nahoru. Tipnul bych si 1:2, ale dopadnout to může všelijak.

Reagovat
kiwwi

myslim ze Nani nastupi

Reagovat
Puskas

WBA 2

Reagovat
mithro

videli ste niekto dokument Eric, Looking for Manchester kt isiel vcera v anglicku v TV? z minulorocneho derby, velmi pekne spravene

Reagovat
mithro

*Cantona, nie Eric, este spim

Reagovat
kiwwi

a nemyslis Looking for Eric?

Reagovat
Tomekcz

no to je normalni film on mysli nejakej dokument

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

pohlad na fanusikov City po Paulovom gole, na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

To byla krása. Hned bych si to zítra zopakoval.

Reagovat
mithro

nie nie, toto je dokument asi 30 min, o manchestri a o tom ako tam ludia ziju futbalom..

Fourteen years after leaving Manchester United, one of the club’s most revered players, Eric Cantona returns to Manchester to look at the city’s passion for football and the rivalry between its two clubs. Filmed in the build up to the crucial Manchester derby at the end of the 2010 season, at a time when City’s injection of cash from their new billionaire owner is threatening to swing the balance of power between the rival clubs in their favour, this new documentary features interviews with Sir Alex Ferguson, Ryan Giggs, Sir Bobby Charlton, former Manchester City players Mike Summerbee and Andy Hinchcliffe and luminaries of the Manchester music scene including Peter Hook of New Order and Mani of the Stone Roses as well Eric’s encounters with devoted fans of both clubs.

Reagovat
kiwwi

Who do we like? The Reds!

Who do we hate? The blues!

Who else do we hate? The scousers!

That's right!

Reagovat
mithro

najlepsie na koniec

Reagovat
Puskas

Ne, co tam bylo? Včera se tu právem chválili Edgar nebo Ole, ale jediným králem byl Eric. Famozní hráč...

Reagovat
mithro

Eric je kral, tam nie je o com

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prohraje 2:0, United porazí City a my porazíme Rovers 3:0 a skočíme na třetí příčku o skóre. No už se nemůžu dočkat

Reagovat
mithro

no s United to tak ruzovo nevidim, bohvie co za squadru tam zajtra nabehne

Reagovat
smazaný uživatel

Hargreaves bude chybět pět týdnů,to je hodně moc poracelánovej můž ale za ty prachy bych taky ležel .

Reagovat
kiwwi

podla mna ty lezis aj zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

cože ? jen říkám že mít jeho plat tak klidně pokračuju v karieře a nemusim ani kopnout do míče

Reagovat
kiwwi

a koho to zaujima co by si ty robil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si neměl reagovat A já bych nic nepsal

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co mliecnaci ? Kto vyhra PL ? Ja myslim, ze atleti z Wiganu. Mozno kontroverzny nazor, ale maju zabijakov v utoku Rodallegu + Di Santa, v zalohe Jordiho+N Zogbiu, Koumasa, v obrane Gohouriho, v brane Kirklanda, trenera Martineza. Na kazdom poste sama spicka, nemusi byt kazde muzstvo tak nesympaticke ako rozne umelotiny ManU, ManC, Chelsea, Tottenham, Arsenal,. Treba do popredia Wigan, Everton, Birmingham.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Možno dopopredia, ale nikdy nie úplně dopredu

Reagovat
kiwwi

Martinez je optimalny trener, ma dobru poznatkovu fazu obohatenu dobrou emocionalnou inteligenciou z pohladu schopnosti byt empaticky voči hracom. Ale hraci Wiganu mozu zlyhat v mentalnej zlozke a celkovej negativnej psychosomatizacii sportoveho vykonu. Ak ale pojdu podla konceptu, ktory stoji na predominancii defenzivnych prvkov, kde ide jednak o klasicky stredovy pressing a jednak o blokove branenie v obrannej zone, zalozene na preciznom zretazeni defenzivnej cinnosti braniacich formacii, ktoreho vysledkom je priestorový diskomfort supera, tak maju sancu uspiet. Mimoriadne dolezita je aj individualna defenzivna prevaha vacsiny hracov v najelementarnejsej hernej situacii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj prispevok mal prapovodnu snahu stat sa erudovanym komentarom k siahodlhej snozke slov spojenych do viet, ale nakolko pri nahlom nastupe slov do viet doslo k defektu lavej hemisfery, vyznel uplne dolava.

Reagovat
smazaný uživatel

slabe

Reagovat
vodka

ale styl projevu je fakt podobný

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

vrah

Reagovat
soukup

Reagovat
Chazy

Vůbec nechápu, jakej vliv má mít na Wigan nějakej Koumas :(((

Reagovat
Chazy

Nehledě na to, že Kirkland nechytá a Hugo nehraje v útoku ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máte na každém poste špičku

Reagovat
Chazy

No to nepochybně :))

Reagovat
fantomas

Zabiják Hugo. Zajímavá představa...

Reagovat
Liquid

Gohouri je dobrej, mám ho rád z FM, ale nemusel by mít tolik karet, teďkonc má stopku, takže z fantasy mi tak nenastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Neukradl náhodou Kirklendovi místo v základu ten Al-Habsi?

Reagovat
vodka

který klub prosimtě ení vytvořený uměle a proč právě Wigan jím není?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No, že zrovna právě Wigan, výbornej výběr neumělýho klubu :)))

Reagovat
vodka

a tak.. laco borbely vždycky potí samé kraviny...

Reagovat
hefy

To je názor.

Reagovat
k0udy

Kohouti : Kocky musí byt 0

Reagovat
Liquid

něco mi říká, že dnes slepičky pohoří

Reagovat
smazaný uživatel

Je vycucá LM ,budou rádi za EL

Reagovat
Liquid

Stoke - Brimingham 1:0

Tottenham - Sunderland 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech zajtra vyhrame vo Wigane....bude urcite tazke....snad budeme mat aj kus stastia

Reagovat
smazaný uživatel

Incredi-Bale Spurs dnes nalozia 3ku Sunderlandu, si piste

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Spoluhráč českého fotbalového brankáře Petra Čecha z Chelsea Didier Drogba onemocněl malárií. Podle trenéra Carla Ancelottiho už však je dvaatřicetiletý útočník v pořádku a ve středu nastoupí v lize proti Fulhamu. Drogba si před nedělním zápasem s Liverpoolem stěžoval na horečky a do utkání, které Chelsea prohrála 0:2, nastoupil až v druhé půli. "Že má malárii, jsme zjistili v pondělí večer, když jsme udělali krevní testy," citovala Ancelottiho agentura AP.

Reagovat
kiwwi

to sa kde preboha nakazil...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, nejsem jeho mamka...

Reagovat
smazaný uživatel

ale v Anglii asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v Abidjanu na 2 dny na rybách. Tak asi tam.

Reagovat
vladis271

Doprdele, Didier ma neser, nech to je zaujímavé dokonca sezóny o kráľa strelcov, takto to Torres vyhrá už vo februári

Reagovat
kiwwi

pri tom golovom priemere Liverpoolu to Torres nevyhra ani keby dal on vsetky goly

Reagovat
vladis271

Samozrejme myslel som to s nadsázkou, ale pri zdraví a aspoň polovičnej forme akú mal v 08/09 by dlhodobá absencia Drogby znamenala podľa mňa len jedno. Ale nechcem zakríknuť, lebo zajtra to môže byť opäť v ...., ale niečo mi hovorí, že je to opäť on.

Reagovat
mithro

neber tu scouserom iluzie, obrali chelsea o tri body, nech si uziju chvilku slavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Máme nato právo, konec koncov, vy ste oslavovali Torresa včera tiež a po zápase nejeden z Vás utekal za kamarátom scouserom, aby sa mohol nachvíľku prejsť po dvore v jeho drese.

Reagovat
kiwwi

ja som si akurat povedal ze konecne ten trapny Liverpool vyhral ked to my potrebujeme

Reagovat
vladis271

do smrti nezabudnem na tú lišiacku prihrávku Steeveho na Drogbu

Reagovat
vodka

svině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ja mam rad Torresa ako hraca, uz roky tvrdim ze je ho v Liverpoole skoda

Reagovat
smazaný uživatel

pro jistotu bych do 26.5. zavřel do karantény

Reagovat
vladis271

rozhovor na plk.cz medzi mufanom a citizenom. Otázk na fanúšika mešťanov:

Je něco, co vás na středečním soupeři irituje?

Kluk: Je něco, co vás irituje na pytli srač**?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale aj jeho ostatné odpovede stoja zato

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

plk.cz pozri si tu stranku

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je to síce bulvárny výmysel, ale na tvoje pobavenie to stačí... To je hlavné.

Reagovat
vodka

co, ta nevěra? a co to vyjádření té baby?

Reagovat
fantomas

Nebyla by první pipkou, co se chce jen zviditelnit, akorát přiživit na jméně nějaké celebrity.

Reagovat
vodka

divej, já bych mu to (Wengerovi) nijak nezazlíval, bůh ví jaké mají vztahy se svojí atd. Ale docela mě dostává ta jistota Yunggoonera, který to vylučuje naprosto kategoricky, přitom ví stejně velké hovno, jako my ostatní...

Reagovat
fantomas

Tak jako mně se to taky jeví jako obyčejnej bulvár, ale samozřejmě to kategoricky vyloučit nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Wenger vo svojich rokoch a pri svojich starostiach nemá čo robiť, tak obháňa nejaké 30-ročné príležitostné rapperky alebo pseudospeváčky...

Reagovat
vodka

musíš vědět nejlíp... Berlusconi jako premiér země, která na tom ekonomicky neni zrovna nejlíp musí mít taky spoustu starostí a brzdí ho to nějak v tomto ohledu?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že teď má Wenger jiné starosti

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Slepice (tiket).

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím

Reagovat
smazaný uživatel

jak nevim??? Co nevim?? Ským jako mají vyhrát než s "kočkama".?

Reagovat
smazaný uživatel

chci vidět, kdo bude hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro návrat Defoea

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Begovic?

Reagovat
Bayern +

Tottenham: Gomes; Hutton, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto; Bentley, Huddlestone, Modric, Bale; van der Vaart; Pavlyuchenko. SUBS: Cudicini, Bassong, Corluka, Jenas, Kranjcar, Palacios, Crouch.

Sunderland: Gordon - Richardson, Turner, Cattermole, Zenden, Henderson, Onuoha, Riveros, Bramble, Ferdinand, Gyan. SUBS: Simon Mignolet , Phil Bardsley , Steed Malbranque , Marcos Angeleri , Paulo Da Silva , Danny Welbeck , Ahmed Elmohamady

Reagovat
Bayern +

* Sunderland:

Gordon - Onuoha, Turner, Bramble, Ferdinand - Henderson, Riveros, Cattermole, Zenden - Richardson - Gyan

Reagovat
smazaný uživatel

Animal fight begins!

Reagovat
Rssa

500. pro Tarzana!

Reagovat
supervizor

Zenden?

Reagovat
Rssa

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné slušné stream dneska

Reagovat
Rssa

yes jede více než slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Gól je fakt jen otázka času, Mackems sou tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava tomu odpovida

Reagovat
fantomas

Ty koukáš na Potters?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukam na nic

Reagovat
kiwwi

ale ten Gordon fakt chyta dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tiez pozeram ze mu to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikal!!! On je trida, jen potrebuje zustat zdravej. Vsadim se, ze Mignoleta uz do brany nepusti, pokud se zase nezrani

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, nevěřim, že si FTM si ještě zachytá, pokud bude Craig zdravej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak ten kluk prekvapil, chytal fakt vyborne, v derby sice dostal petku ale zadnej gol nebyl jeho. Po odchodu Gordona do MU budou Mackems shanet maximalne dvojku pro Mignoleta

Nevim, jestli se mi to jen zda, ale vetsina tymu v PL ma ted hodne kvalitni nahradni golmany. Nebo jinak receno, jen malo tymu by melo problemy pri zraneni prvniho golmana. Napada me jen Chelsea, Birmingham, Blackburn a castecne WHU.

Reagovat
kiwwi

Arsenal ma tie dvojky dokonca dva a jednu trojku

Reagovat
kiwwi

*dve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A Ekotto střílííííí...!

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to byla penalta.

Reagovat
Usty

Ten Bentley je blbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase chodi, rozhazuje rukama a strili ze 40 metru?

Reagovat
fantomas

No, dokonce i levačkou, a jak! Pěkně do šíby mířil. Nicméně teď ho jedna máčka ukázkově podkosila ve vápně a Webb zůstal úplně v klidu.

Reagovat
kiwwi

potom si to pozri este raz

Reagovat
fantomas

Nemám si co pozrívat este raz. Zenden do toho šel nešetrně, jednoznačně ho zasáhl, že Bentley možná padal o něco dřív, tu nebylo moc důležitý, protože by ho Zenden nakopl tak jako tak. Jasná penalta.

Reagovat
kiwwi

bol to dive a hotovo, keby nedajvoval tak je to penalta...Webb

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Zenden u něj byl už dost blízko, pochop, že je irelevantní se koukat, jestli padal o chvilku dřív nebo ne. Trošku si tomu přidal, ale dive na žlutou to stejně nebyl. Nic dramatickýho.

Reagovat
kiwwi

pozrivat

Reagovat
fantomas

Promiň, nebudu si kvůli tobě hledat správnej tvar nákýho slovenskýho slova. Pozerat no.

Reagovat
kiwwi

tak odpovedaj v cestine, tu ovladam celkom slusne

Reagovat
Usty

ne, byl faulovanej na penaltu, ale tím stylem, že padal ještě dřív, než ho ten hráč zásáhl.. asi jasná penalta ale Webb byl blízko a jasně viděl, že to přihrává.. tak koupil žlutku..

Reagovat
smazaný uživatel

Webb je format

Reagovat
smazaný uživatel

co?!

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

No, těžko si představit jasnější pentli, ale budiž, ať si třeba slípky ztratěj...

Reagovat
smazaný uživatel

spurs budou remizovat!!!!!!!!!(doufam)

Reagovat
smazaný uživatel

5:3 Welbeck hattrick

Reagovat
kiwwi

Webb

jasne bolo vidno ze Bentley padal este predtym ako ho Zenden presiel...keby nebol padal tak je to jasna penalta neni o com

Reagovat
Usty

bál jsem se, že jsem jedinej, kdo to viděl..

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 šok

Reagovat
Usty

Birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

Na Britannii padlo vic golu nez v poslednich peti vzajemnejch zapasech dohromady

Reagovat
kiwwi

kurva s Birminghamom

Reagovat
Usty

Bale celou dobu (aspoň druhou půlku) marnej a zas téměř udělal gól..

Reagovat
Side

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, proč vyhodit Vaarta z fanty

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho daval do hry 2 minuty pred uzaverkou gameweeku

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to udělal podle sympatií konečně, když jsem stejně mimo špici. Poslední nesympaťáci jsou tam Drogba s Insomniou (tady jde čistě o to, aby se mu už nedařilo).

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

VdV = nejlepší posila v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší posila PL je Tioté

Reagovat
herbage

Nemohu nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne posil mimo Britanii se letos povedlo Vaart, Tiote, Odemwingie, Dembele, Salcido, Hernandez, Alcaraz, Mignolet, Elmohamady...

Reagovat
herbage

Squillaci

Reagovat
smazaný uživatel

Patri k tem trem teckam

Reagovat
13

Poulsen Jovanovič

Reagovat
hribco

Nene

Reagovat
Rssa

Poulsen

Reagovat
Rssa

Jinak ten spolukomentátor z YESu je dneska na zabití.

Reagovat
Usty

Fox

Reagovat
smazaný uživatel

haha, to jsem čekal

Reagovat
fantomas

GYYYAAAN!

Reagovat
kiwwi

ale do prdele uz...mozem trhat tiket

Reagovat
mithro

danny a gyan

Reagovat
Usty

Kaboul, Gallas

Reagovat
Rssa

To jsou šašci ten Kaboul s Gallasem

Reagovat
fantomas

Gallas s Kaboulem moulové kola no. Už s takovym předstihem to myslim lze říct.

Reagovat
herbage

Neříkej před zápasem, kdy za nás bude hrát Djourou a chytat Fabianski

Reagovat
fantomas

Fabianského se nebojim, ten si to zas vybral na pět zápasů dopředu snad. Ale Djourou s Clichym by mohli něco vymyslet no.

Reagovat
herbage

No právě. Víš jak chytá Lukasz, když mu obrana příliš nepomáhá?

Reagovat
fantomas

Nedávno po ní i zvládl hasit, co se dalo. Poslední dobou měl před sebou koneckonců kvalitní obranu leda tak z půlky (Koscielny a občas Sagna), takže to bych neřešil. Na to už musí bejt zvyklej a taky už za těhlech podmínek zachytal víc než slušně.

Reagovat
herbage

Jo to jo, parádně se rozchytal, ale pár zaváhání obrany -> nejistota Lukasze, pár zaváhání Lukasze -> nejistota obrany a lítáme v tom znova. Psychika dělá svoje a u Fabianskyho obzvlášť. Zápasy kdy se rozchytá nemám problém, ale zápasy jako s Newcastlem kdy je to o jednom zákroku, tak to mívám obavy. Tenhle zápas bude asi skutečná zkouška ohněm

Reagovat
fantomas

Ofenzíva Wolves vs. naše obrana - to bude chaos vs. chaos no. To může dopadnout jakkoliv.

Reagovat
herbage

Chaos vs chaos Btw. od 9ti dávali na ČT francouzský pořad o fotbalu a taktice a bylo to hodně zajímavý. Jeden frantík teoretik tam povídal, že nejlepší co může hráč běžící po křídle udělat je zastavit se a běžet směrem od brány a hledat spoluhráče. Už alespoň vím, kde Wenger bere inspiraci a odkud Nasri dostává pokyny Byl tam ale i kouč Lorientu Christoph Gourcuff, táta Yoanna a kdyby byl mladší, tak bych ho chtěl jako nástupce Wengera

Reagovat
fantomas

Jen ať hlavně tohle neučí Thea.

Reagovat
herbage

Zápas s Wiganem je takovým mementem

Reagovat
Tomekcz

za tu ruku je to spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Mackems pomuzou Newcastlu v boji o pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipnej gol. Typickej slepičáckej

Reagovat
SunFells

Kvalitní stoperská práce

Reagovat
herbage

Gallas Kaboul - Pat a Mat v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Čistej zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Catermole je fakt vymaštěnec

Reagovat
mithro

stopery spurs su bozi

Reagovat
smazaný uživatel

20:10

"One thing's for sure, one of Sunderland's players will get a yellow card, i'm guessing Lee Cattermole today!"

Reagovat
Rssa

Ještě není konec, třeba stihne i redku

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge k Rovers v zime Samozrejme je to jenom prvni klep, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo nam lip, kdyz byly Straky v Champu? Jestli mi prodaji Smudge a Ryana, tak nevim... Do toho nejistota kolem Stevena, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po rozprášení Mackems a výhře na Arsenalu nemůžu říct, že nám bylo líp v championshipu. Ale vim jak to myslíš.. S tim Ryanem je to příšerný. Nechápu proč nehraje. Nenapadá mě jedinej důvod. Na základ možná nemá se současnou formou ostatních, ale aspoň jako střídající. Navíc místo tragickýho Jonase by klidně mohl proti Rovers na levý záloze naskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jo a som opat v hre...C'mon you Spurs!!!

Reagovat
herbage

Gallas dělá tu sabotáž až moc okatě, snad si toho Harry nevšimne

Reagovat
smazaný uživatel

tak za tohle Gallas moc nemohl, spíš Kaboul

Reagovat
fantomas

Mohli za to oba, že si tak školácky dávali přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No, Kaboul to sice zmastil, ale Gallas ochotně spolupracoval

Reagovat
SunFells

Jojo, Willík umí jednoho přesvědčit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak co pamatuju tak Terry- Gallas byla výborná dvojice

Reagovat
SunFells

Nevím jak to souvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nikdy pořádná dvojce nebyla ne? Gallas v tý době hrával kraj

Reagovat
herbage

Tak Desailly - Gallas, Terry tehdy ještě nosil pití

Reagovat
fantomas

To spolu odehráli dohromady tak deset zápasu ale, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale Kde se na tenhle aut hrabe Riise.

Reagovat
Usty

škoda že nehraje tak jak háže...

Reagovat
SunFells

Ach jo, ta Balemánie. Dvakrát zesměšní nějakej Inter a už od něho očekáváte výkony v každém zápase EPL.

Reagovat
fantomas

Tak s Onuohou si mohl zacvičit. Zatim si na něm ale vymodlil jen jednu žlutou kartu no, pak ho možná na oplátku pětkrát napálil.

Reagovat
SunFells

Stejně tak si mohl zacvičit třeba s Rafaelem a nestalo se. Proti Interu mu to prostě sedlo, ale EPL je jiná soutěž ...ve které se sice letos prezentuje taky dobře, ale stále to má daleko k tomu představení v LM a taky se nedá čekat, že se mu povede každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně dobrý, ale spíš kvůli rychlosti, než perfektní technice

Reagovat
SunFells

Já jeho kvality nijak nesnižuju, já ho mám rád ...Jen se to Bale sem, Bale tam už nedá číst.

Reagovat
Usty

neočekávám každej zápas EPL excelentní výkon.. já očekávám, že aspoň někdy zahraje jako nadprůměrnej hráč..

Reagovat
Rssa

To zahrál ve většině zápasů letošní PL

Reagovat
Usty

jmenuj..

Reagovat
Rssa

vždy patřil k těm lepším v sestavě Spurs. To, že se z něj teď dělá haló neznamená, že musíš rebelantnsky jít proti proudu a dělat z něj průměráka

Reagovat
Usty

někdo musí to všeobecný nadšení mírnit.. já třeba přijdu do školy a angličtinář na mě, že Bale je fantastickej.. že jsem mu to nedokázal v angličtině vysvětlit tak narychlo..

Reagovat
Rssa

mu příště řekni "Fuck off, i´m not a fucking football manager"

Reagovat
Usty

By mě zajímalo, na koho se v tomhle zápase šel podívat Capello..

Reagovat
fantomas

No tak dalo by se to brát jako znamení, že už dál nechce trénovat Albion a vybírá si novej nároďák. Ten výběr tu je docela rozmanitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Benta podle mě.

Reagovat
fantomas

A na Crouche.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl 11 Anglicanu

Reagovat
fantomas

Z nichž se dá do repre počítat tak se třemi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck, Lee, Onuoha, Crouch, Huddlestone, Henderson

Reagovat
fantomas

Huddlestone, Crouch, Cattermole.

Reagovat
smazaný uživatel

Opory jednadvacitky rozhodne stoji za to sledovat

Reagovat
fantomas

Na to má celej červen.

Reagovat
herbage

Šašků už je tam dost, proč přibírat další?

Reagovat
smazaný uživatel

Z techto je sasek jen Onuoha a toho jsem tam dal umyslne, protoze pri dobrych vykonech na RB sanci ma, tam je hovno konkurence

Reagovat
herbage

Nastup s útokem Welbeck - Crouch a trojicí Cattermole, Henderson, Huddleston v záloze a i kdybys to doplnil Messim a Xavim, tak z toho konkurenceschopný tým nevyčaruješ

Reagovat
fantomas

Co to je zas za zcestný příspěvek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ti hráči zkrátka nemají potřebnou kvalitu. Jako jednotlivci by šli časem zapracovat do kádru, ale momentálně má Capello na zmiňované posty lepší volby a není důvod tyto hráče zkoušet. Půlka z nich musí prokázat své kvality nejdříve na reprezentační úrovni do 21 let

Reagovat
fantomas

Však hrubas píše, že už je prokazujou - sou oporami jedenadvacítky. Navíc nikdo tu netvrdil, že mají všichni najednou jít do áčka, však se taky počítá s postupným a třeba jednotlivým zapracováním. Takovej Henderson jednou může bejt daleko platnější jak nákej Lampard apod. Sou to slibní nástupci.

Reagovat
herbage

Ok, to nepopírám. Šlo spíše o nedorozumění, myslel jsem, že je chce cpát do základu, jako třeba mnozí cpou Adama Johnsona, i když na to momentálně nemá

Reagovat
fantomas

Nemá?? Vzhledem ke konkurenci stoprocentně má.

Reagovat
herbage

Není špatný, ale hrozně se přeceňuje. Na mezinárodní úrovni je děsně slabý a děsně čitelný, krom jedné kličky toho moc neumí. Že je přímočarý je bonus, ale to je tak vše. Nemá dle mého potenciál stát se klíčovým mužem Albionu

Reagovat
fantomas

...a proto ta té tvé mezinárodní úrovni (v repre) zatim nikdy nezklamal. Poháry si až doteď nezahrál, takže logicky sbírá zkušenosti, i tak ale nemám zprávy o tom, že by nějak nestačil. On sice má jednu kličku (ale to má i Bale - spíš to ani neni klička - a nikomu nepřijde blbý z něj cákat), ale zato úplně vybroušenou, rychle zaseknout umí na obě strany, má zrychlení, nejvyšší rychlost taky vysokou, střelu, myšlení...je to prototyp ideálního křídla pro hru přes nohu, což by v budoucnu mohla bejt ohromná zbraň Albionu, nepochybně.

Reagovat
herbage

Ok, potenciál má, to se nepřu, ale ne být klíčovým hráčem, jako třeba Wilshere

Reagovat
fantomas

Tak vzhledem k tomu, že Albion s Milnerem a Johnsonem bude chtít nejspíš sázet právě na křídelní hru, tahoun klidně být může.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

OMG!

Reagovat
Chazy

Adam Johnson je vážně dokonalej příklad toho nesnesitelnýho přeceňování každýho Angličana, který se chytlo i tady. Hodně mě překvapil tím, jak moc dobře v City hraje, ale zase se to přehání. V Boru to bývalo ještě komičtější. Ale jednou může bejt klíčovej hráč repre.

Reagovat
fantomas

No však. Ale tvrdit, že na repre nemá, kór při tý konkurenci, je prostě zvláštní.

Reagovat
Chazy

To je neznalost už no, ale je to spíš ukázka nedostatečný kvality repre, než jeho mimořádnejch schopností :(..

Reagovat
fantomas

Netvrdim, že ne. Ale samozřejmě to neni jen vadnou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

O tomhle prece vubec tahle diskuze nebyla.

Reagovat
kiwwi

sak on sa chodi pozerat len na futbal

Reagovat
herbage

Bentley je další nasazená kukačka

Reagovat
kiwwi

co ti stvaraju v tej obrane to je neskutocne

Reagovat
Usty

Gomes.. další šašek..

Reagovat
fantomas

No spíš ta spolupráce zase, ta komunikace. Kouzelný, opravdu.

Reagovat
Usty

proč to prostě neodjebl ze stadionu? v 87.minutě...

Reagovat
fantomas

Aby to odkopl, k tomu měl moc daleko, bych řek. Musel spíš na zem, jak taky šel. Spíš se divim, že to neudržel, asi se bál, že vyklouže z šestnáctky.

Reagovat
Usty

no to by vyklouzl.. vždyť ho skopl už metr z vápna..

Reagovat
fantomas

Vypadalo to, že by to šlo stihnout zabalit ještě před hranicí. Však to taky udělal. Pak spíš zazmatkoval, lekl se.

Reagovat
smazaný uživatel

další expert

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeckuv skok

Reagovat
kiwwi

ked uz mi Spurs maju odjebat tiket tak nech uz aspon prehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Boudewijn vystridal Boro a Sunderland, ale do NUFC nezavítal. Mam ho rád, kluka blonďatýho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jeste CFC a LFC, ten si fakt umel vybrat

Reagovat
kiwwi

Harry jak tam stoji a klipka ocami

Reagovat
Usty

klipká očami

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

jen mě oslnil slovenskej překlad slova "mrká"

Reagovat
kiwwi

jaj tak

ale mrkat mame aj my...ale to skor v suvislosti ze mrknes na niekoho...inac strasne cudne slovo to mrkat ked som si ho povedal 10x po sebe

Reagovat
Usty

to každý slovo, když ho řekneš 10x za sebou

Reagovat
Usty

Bůů Spurs, bůů!

Reagovat
smazaný uživatel

vrať se na fotbalportal

Reagovat
Usty

za ten hroznej výkon si nic jinýho nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej výkon?

Reagovat
Usty

v obraně naprostej chaos, oba útočníci dneska nic nezahrali, ze zálohy byl solidní Modrić a Huddle, Vaart chvilkama, jinak až na gól nic moc nepředved, kraje zálohy nehrály..

Reagovat
smazaný uživatel

LoL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

ty si mi odbornik

Reagovat
fantomas

Až na to, že Modrič se mi teda až tak nelíbil, abych ho v hierarchii řadil před Vaarta. Ten toho předvedl pořád víc.

Reagovat
smazaný uživatel

hrál dobře, Rafa nebyl po tom gólu vůbec vidět :(

Reagovat
Usty

kde přesně se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je zlej sen

Reagovat
herbage

Sice nemám Sunderland příliš v lásce, ale dnes si bod za svůj výkon zasloužil. Jinak děkuji dvojce Gallas - Kaboul za skvělou zábavu, dnes se mi bude krásně usínat Už teď si to přehrávám pořád dokola

Reagovat
vicinda07

dawson a king

Reagovat
mike.84

manchesters remíza a cfc vyhra a bude to zase OK

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nezlobil kdyby moji oblíbení Wolves urvali nějaké body. A United musí vyhrát, ideálně znovu gólem v nastavení, protože pohled na ty protáhlé ksichty fanoušků City je k nezaplacení.

Reagovat
mike.84

a k nezaplacení pak bude manciniho: potřebujeme čas

Reagovat
Chazy

A co na tom, vždyť ten opravdu potřebují.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu je sehrávat tým ke kterému znova dokoupíjou čtyři hráče základu?

Reagovat
Chazy

Na to si snad dokážeš odpovědět sám, i když oceňuju, že mám poradit.

Reagovat
mike.84

přesně tak... ja naražel na to že ta manciniho hypotetická věta je nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je se spíš dívat na smutný protáhlý ksichty MUfanů.

Reagovat
j_mrazik

Já doufám, že vás porazí Fulham. ManUtd vyhraje a Arsenal už prostě proti Wolves musí.

Reagovat
smazaný uživatel

My nejsme Arsenal aby jsme prohrávali doma s týmy jako WBA nebo Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v derby proti Fulhamu ztratit můžete. Zvlášť když ten zase tak často neprohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Max remíza, to jo, ale věřím, že si po Anfieldu zase spravíme chu't a minimálně o ten gól to výhra bude, uvidí se podle sestavy, kdo všechno bude chybět.

Reagovat
afc

MU nevyhraje ani nahodou,za bod budu radi.

Reagovat
kiwwi

ja budem

Reagovat
Liquid

Newcastle - Blackburn 3:1

Chelsea - Fulham 2:0

Aston Villa - Blackpool 1:1

West Ham - West Bromwich 2:1

Wigan - Liverpool 0:3

Manchester City - Manchester United 1:0

Everton - Bolton 1:1

Wolverhampton - Arsenal 2:0

Reagovat
mike.84

blakpool vyhraje ! a united vyrovnají v 92. z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

AV vyhra a United neprehraju

Reagovat
Counter

OT: JETův další parádní gól za rezervu: http://tinyurl.com/38zaez6

Reagovat
Minister

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

kurva dRath....ten je podělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem si to pustit 5x nez jsem pochopil, co s tim micem udelal

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=BIeP7H4XaSY

V rezervách umí i Owen Coyle, když už je manažer, takže bych nepřeceňoval :((

Reagovat
fantomas

Já už vim, proč tobě furt někdo přijde přeceňovanej - protože pro tebe je přeceňování i jen pouhá pochvala.

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

Chtěl jsem napsat něco podobného, protože proti takovým "obráncům" si v Premierleague vážně nezahraje, ale poté co jsem včera viděl Kaboula s Gallasem viděl v akci, tak měním názor

Reagovat
Chazy

Reagovat
Counter

Netvrdím, že je to superhvězda, která by u nás měla hrát základ. Ale 10 gólů v šesti zápasech si zaslouží pozornost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za toho Deana

Reagovat
Counter

Chceš říct, že máme zase silnou lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame si co vycitat Ale uprostred tydne by mohly nektere nase opory odpocivat a treba nam to posle Deana do zakladu, dostal bonus 3

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Však jo, já jen rád dávám odkazy na to video, protože se mi hrozně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ono prostě nemá chybu. U nás se furt pouštělo, jak Straka běhá se Sparťanama na tréninku, ale tohle je daleko lepšíí.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

dneska udrzet neporazitelnost a bude to parada

Reagovat
MySch017

Reagovat
mithro

Reagovat
scholes18

Reagovat
Tomanatura

Vubec, tento zapas chci vyhrat. Sice s tou sestavou to neni moc realne, ale lepsi prohrat nez tam prijet hrat na 0:0. Prece se nebudeme bat nejakych zlatokopu...

Reagovat
kiwwi

co mas proti zostave... imho nastupi: VdS - Evra, Vidic, Ferdinand, Rafael - Giggs, Fletcher, Scholes, Carrick, Nani - Berbatov

silnejsiu zostavu pri systeme 4-5-1 nepostavis

Reagovat
Tomekcz

Taky je mozny ze Berba, Giggs a Nani ani nenastoupi, ale SAFovi se neda moc verit

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov sám na hrotu je k ničemu To bych tam radši poslal Hernandeza.

Reagovat
kiwwi

blbost

Reagovat
Tomekcz

no ale je to pravda 4-5-1 jen s Berbou je nic moc, on proste vedle sebe nekoho potrebuje pak je o tridu lepsi.

Reagovat
mithro

presne tak, 4-5-1 s Berbom na hrote je zabity zapas jemu to vobec nesedi byt tam vpredu sam

Reagovat
kiwwi

mozno jeden z dvojice Nani - Giggs...ktoreho zastupi Park...pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs a Nani na 90% nebudou moct hrat, hlavne u Naniho je to pry temer vylouceny. Navic Carrick, Berba a dalsi meli tu sracku z Turecka, ale tam uz by to melo byt ok. Potesilo me ale, ze neni jisty start Teveze, kdyby nemohl hrat, musel by naskocit nedoleceny Ade, protoze ani Balotelli hrat nemuze.

Reagovat
kiwwi

ved hovorim, jeden z dvojice Nani - Giggs mozno nebude hrat...obaja nemozu nehrat

Reagovat
kiwwi

Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Dimitar Berbatov, Paul Scholes and Darren Fletcher all fit to start tonight after suffering from a virus.

Even better news is that Nani is over his injury and is expected to start.

Ryan Giggs has also been in training for 12 days, despite not playing, so will almost certainly be included in the match day squad, if not starting.

So, we can speculate over the line-up a bit more now. Scholes, Fletch and Carrick in midfield, Park and Nani supporting Berbatov up front?

presne ako som hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

Ses opravdu genius...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud neuvidím jak nastupují, tak tomu neuvěřím. Ferguson je mistr v mlžení, vůbec bych se nedivil, kdyby dneska nastoupil zázračně uzdravený Owen Hargreaves.

Reagovat
j_mrazik

A dvojčata na krajních obráncích. To by zmátlo všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se ukáže že Fabio a Rafael jsou ze čtyřčat a s nima nastoupíjou aji Rogerio a Thiago na stoperech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

co je to za zdroj? lebo oficialne este nic vonku nie je

Reagovat
kiwwi

je to aj na basbyway aj na republikofmancunia

Reagovat
vodka

hlavně ale ne 4-5-1 s berbou....

Reagovat
kiwwi

tak to bude a lepsie to postavit nejde bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se nic jiného než 3 body nepočítá.

Come on Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City - Manchester United 1:3 ( 24.Tevez-81.Macheda,84.Macheda,90. z pen.Carrick)

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda

Reagovat
smazaný uživatel

můj nejoblíbenější hráč v Manchesteru :)

Reagovat
kiwwi

fajnsmeker

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

1:1 a Tévez dá obě branky

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by bylo 0:2 a Tevéz dá obě branky.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrát a je velká šance vrátit náskok na 5 bodů .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no to budou dneska večer nervy...nic jiného jak výhru neberu

Reagovat
kiwwi

mimochodom dnes je tomu presne 10 rokov na den co Andrei Kanchelskis strelil v derby proti City hattrick a United vyhrali 5:0

mohol by si to dnes niekto zopakovat

Reagovat
smazaný uživatel

.... se rychle probuď. Ať to není dneska opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba?

Reagovat
mithro

ak bude hrat sam na hrote tak pochybujem

Reagovat
Tomekcz

od Liverpoolu se mu tech zapasu moc nepovedlo tak snad ted

Reagovat
13

proč zrovna proti liverpoolu musel hrát jako rudej ďábel?

Reagovat
kiwwi

hra vtedy ked treba

Reagovat
afc

tak,tak chudak Vidic

Reagovat
13

tak to je asi třeba málo kdy

Reagovat
smazaný uživatel

remíza tomu bude slušet

Reagovat
tomasinho

Zápasu CFC taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remízový král dneska zklame

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc mají dost zraněných. Čekám vysoké skóre.

Reagovat
vodka

vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhráli na SB snad od nějakého '64 roku, tak proč by měli dneska?

Reagovat
vodka

trénuje je Hughes a ne, reálně to vidím taky na prohru...

Reagovat
terry

Hughes na SB ještě jako trenér nevyhrál, až na jeden případ všechno prohrál.

Reagovat
vodka

neboj, ono se to po těch 7 rokoch prolomí

Reagovat
kiwwi

kurva a nikto ma neopravil...16 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad, ze vim kdo je Kanchelskis, jeste abych si pamatoval kdy nastrilel hattrick city

Reagovat
kiwwi

tak nesekol som sa o rok ...vtedy to uz na pravej strane namiesto neho ruloval Becks

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak tady děti hledají na Wikipedii události,které sami ještě "skoro" nezažili.

Reagovat
Tomanatura

Jako kdybs zrovna ty ty zápasy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Možná,že tento zrovna ne,ale mnoho dalších podobných určitě! Na rozdíl od zdejších náctiletých.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdes je viděl? to přenášela Premiéra už tenkrát anglickou ligu?

Reagovat
kiwwi

ale sak nevidis ze drista piate cez deviate?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi trouba. Neviděl sem je tak jak napsal Tomanatura( logicky),ale fotbal sleduju od roku 1986,takže sem měl dost možností se ktomu dostat. Navíc strýc žije v Anglii od 1989. Několikrát sem u něj byl atd atd. Ale když tady píšou kluci co maj´ 15-23 let a skoro neví kdo byl např. Kančelskis a dělají tady chytráky ve stylu: " to byl super zápas.... " a přitom si "ten zápas" pustí na wikipedii o minutu dříve tak se musím .

Reagovat
Chazy

:))))

Reagovat
smazaný uživatel

...mim ochodem už několikrát sem si všiml,že si tady musí člověk dát pozor jak napíše a stylizuje písmo.... vy tady hodně slovíčkaříte.

Reagovat
mithro

a od 86 fandis Chelsea? tak to asi najsarsi fanusik akeho poznam

Reagovat
mithro

*najstarsi

Reagovat
smazaný uživatel

NE... kdysi Ajaxu a Juventusu. CFC od zhruba 2000-2001.

Reagovat
Chazy

Osgood ještě dýl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost smutny, ze 99% tech tvych zdejsich kluku 15-23 toho vi o fotbale desetkrat tolik co ty...

Reagovat
smazaný uživatel

TY na mně nereaguj!!!!!!! TY a tvoje "soudy" mně .... ( na to tu není smajlík adolescente)

Reagovat
smazaný uživatel

mě* x2 A pred oslovenim carku, prosim

Reagovat
kiwwi

ide o to ze tento zapas nemal moznost sledovat live asi nikto...ja som vyrastal na Euroligach na STV2 v pondelok 20:30 a nevynechal som snad ani jeden tyzden, vtedy sme o internete este ani nepoculi a toto bola jedina moznost ako vidiet PL, BL, PD

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to sledoval. S pivom od Zochara, bravura brankara Goly s pivom od Topvaru, vas uvedu do varu Nezapomenutelny

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

to si ako pamatas...na toto by som si vzivote nespomenul ale je to popici

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste predtim tam byl 'Bravurny zakrok s pivom Hell' a 'S pivom Steiger, za europskou ligou', nebo tak nejak

Reagovat
vodka

jo, pivo Hell si taky pamatuju ale už nevim co tam bylo ohledně toho pivovaru Stein...

Reagovat
vodka

+ potom Steiger paráda a Stein cosi

Reagovat
kiwwi

waaaa Steiger parada na to som sa uplne najviac tesil

kurnik dolahla na mna nostalgia

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor na net sem chodil od roku tuším 1997. A tam to už bylo.

Reagovat
vodka

co tam už bylo? výsledky možná... s tehdejším připojením si pamatuju, jak sem stahoval 3 megabajty 10 minut...

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

tak to ste boli hodne popredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

kto napriklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Cert vem Kanchelskise, ale zbyvajici dva goly dali Sparky a King Eric

Reagovat
mithro

a hlavne Eric to tam vsetko dirigoval

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím kdo dával všecky góly v předminulém derby

Reagovat
vodka

dneska z toho nemám moc dobrý pocit, vidím to spíš na prohru. Předpokládám, že budeme hrát 4-5-1, tím pádem do útoku budeme marní, jedině nějaká individuální akce by nám mohla padnout... dostaneme 2 fíky a v závěrečném tláku snížíme...

Reagovat
Carrick

Musíme hrát 4-5-1 se Scholesem, Carrickem a Fletcherem uprostřed. Loni to ně hodně platilo a měli jsme pod kontrolou střed pole. Jenom na hrotu bude místo loňského Rooneyho Berba, což by mohl být problém.

Reagovat
mithro

Berba to tam 70. min odchodi a potom tam nabehne na nich cerstvy javier a rozhodne

Reagovat
kiwwi

nemam rad tieto pesimisticko/alibisticke reci

jednoznacne neprehra United

Reagovat
vodka

proč alibistické? prostě to podle mně výhra nebude, důvody klidně vypíšu, ten zásádní už je tam...

Reagovat
kiwwi

neviem, stretavam sa s tym celkom casto...City tiez bude hrat 4-5-1 (a mozno len s Adebayorom), takze o vsetkom sa rozhodne v strede pola a teraz neskromne poviem, ze ak kazdy z nasich zahra to co vie a da do toho vsetko, tak ho mame lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez hrat bude!

Reagovat
mithro

samozrejme ze bude, o tom snad nikto nepochyboval bez neho by ste to mohli rovno odpiskat

Reagovat
smazaný uživatel

Podle neoficiálních informací zemřela čerstvě bejvalá A.Cola voda v plicích

Reagovat
smazaný uživatel

voda? myslel jsem, že to byl leknín

Reagovat
vodka

nebo kočka...

Reagovat
vodka

Reagovat
raduinho

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem ti odpoveděl na cfc.cz

Reagovat
raduinho

jj rozvedem to tam

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad to neni pravda a naký fake

Reagovat
raduinho

ty zpravy o malarii jsou nekdy z 20.2.2010 takze bych rekl ze si jen nekdo dela srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaká dneska bude sestava Blues ?

Reagovat
Deywid

Čech - Bosingwa, Ivanovič, Terry (c), A. Cole - Mikel, Essien, Žirkov - Kalou, Drogba, Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Pizza,paprikové brambůrky a cola nakoupeny, už aby to začlo,nemůžu se dočkat

GGMU!♥

Reagovat
smazaný uživatel

uf.. ja si jdu akorát uvařit špagety.. .C'mon Magpies!

Reagovat
smazaný uživatel

Karamelovej popcorn..

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dam cukrousi..

Reagovat
smazaný uživatel

Nase sestava tak, jak jsem predpokladal, teda krom Botenga :

Hart-Boateng, Kolo, Kompany, Zaba - Yaya, De Jong, Barry - Silva, Milner - Tevez

Subs: Given, Richards, Lescott, Kolarov, Vieira, Adam, Adebayor

To, ze Adam bude sedet, jsem predpokladal..

Reagovat
smazaný uživatel

VDS - Rafael, Ferda, Vidic, Evra - Nani (fakt necekany), Carrick, Scholes, Fletcher, Park - Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Silva si pres Rafaela ani neskrtne

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Milner, coz je jeste vic pravdepodobnejsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze zleva bude hrat Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Milner, ale beztak se budou stridat nebo budem hrat na jedno kridlo a Silva bude spis AM..

Reagovat
Mindas

Zleva bude hrát Milner a Silva se bude klasicky stahovat na střed, takže Boateng s Yayou pravý kraj jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze na City moc casto nekoukam

Reagovat
Mindas

Taky asi přestanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnesku

Reagovat
Mindas

Počítám s tím, takže pomalu rozpaluju v krbu a vybaluju ze skříně všechny vlajky a šály City.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski - Sagna, Squillaci, Djourou, Clichy - Song - Cesc, Rosicky, Arshavin, Wilshere - Chamakh

Sub. Szczesny, Eboue, Walcott, Denilson, Nasri, RvP, Bendtner

Reagovat
terry

Čech - Bosingwa, Ivanovič, Terry (c), A. Cole - Mikel, Essien, Žirkov - Kalou, Drogba, Malouda.

Jsem zvědavej, jestli najdu nějakej dobrej stream, ale ta sestava se mi teda moc nelíbí.

Reagovat
Bayern +

až na zálohu teda nevypadá najhoršie. Ešte štastie, že hrá aspoň Essien, lebo Ramires - Mikel - Zhirkov by bolo ... Inak prečo nehrá Studge sprava ?

Reagovat
terry

Kalou má přednost, to mi nevadí.

Reagovat
Counter

Fabianski, Sagna, Squillaci, Djourou, Clichy, Fabregas, Rosicky, Song, Wilshere, Arshavin, Chamakh

Theo, Nasri ( ) Bendtner a Robin jsou mj. na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl dat Bendtnera od začátku místo Chamakha....co myslíš ?

Reagovat
Counter

Nebyl bych proti, Bendtner je mnohem přímočařejší a gólovější ve venkovních zápasech. Na druhou stranu, na Ukrajině byl příšerný, možná proto Wenger upřednostnil Chamakha.

Reagovat
fantomas

Máš vytipovanej nákej stream?

Reagovat
Counter

V UK to nevysílá žádná televize → vidím to bledě.

Rozkliknul jsem si adthe, rojadiracta a myp2p, uvidíme, co se objeví

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

rojadirecta snad pojede,uvidíme.

Reagovat
Amos

Jinak rosa poslal kolmici doprava na Sagnu ,ten nacentroval a Marouane hlavou nádherně k tyči.

Reagovat
Counter

díky

Reagovat
smazaný uživatel

zkus firstrow.net

Reagovat
fantomas

Díky.

Reagovat
SunFells

Vždyť Samir měl jen nějaké potíže s lýtkem. Boss se zmínil, že bude připraven.

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda není ani na lavičce????!!

Reagovat
Mindas

Richards a Adam na lávce. Tragický Boateng v základu. Bob nikdy nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

Jerome bude na LB?

Reagovat
smazaný uživatel

RB

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

tak teraz ich zas prehodili, na RB je zakreslený Zaba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mancini snad neni blbej, aby tam Jeromeho daval, kdyz je na LB Zaba vic nez o tridu lepsi, i kdyz..Mancini knows..

Reagovat
Bayern +

už je len preto, že Jerome vôbec v základe hrá, zvlášť, keď na lávce má Lescotta i Richardsa.

Reagovat
mithro

mna potesil

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasny. I kdyz Micu jsem cekal v zakladu...

Reagovat
Bayern +

obranu som čakal, zálohu tiež. Inak Adam je úplne fit a stále sedí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni pro nej misto. ..Pevnej stred a Milner se Silvou maji proste prednost..

Reagovat
Bayern +

Nj, Milner má až nečakane veľkú dôveru.

Tak je to škoda, ale zas Adam to vie v priebehu zápasu rozhýbať najlepšie zo všetkých krídel / náhradných hrotov.

Reagovat
Mindas

Obrana byla jasná, ale o to víc je to usměvný, když každý vidí, v jaké "formě" hraje Boateng.

Reagovat
Bayern +

Tjn a na lávce sedia traja, teda neviem, či je úplne fit Kolarov, ale Lescott a Richards hrať naozaj mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott ne-e!!!!!

Reagovat
Bayern +

v Blackpoole sa mi na stoperu nepáčil, ale mňa osobne na LB nesklamal. Ale nevim, znáš to lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je nas nejlepsi LB Zaba..

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na zapas?

Reagovat
Tomekcz

skoda doufal jsme v utok Berba- Javier tohle bude trapeni

Reagovat
mithro

to bude 0-0 az kym tam na poslednych par minut nepride maly hrasok

Reagovat
kiwwi

tak to si cakal dost naivne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude souboj lenochodů - Jonas vs. Salgado

Reagovat
Amos

prosímvás nemáte někdo nějakej kanál na sopcastu,kde bude Arsenal? popřípadě něco jiného,nemůžu nic sehnat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Kelly, Škrtel, Carragher, Konchesky, Meireles, Lucas, Gerrard, Maxi- Kuyt, Torres. Náhradníci: Hansen, Jovanovič, Ngog, Spearing, Poulsen, Shelvey, Eccleston.

Reagovat
papos182

Na lavicce zadny obrance

Reagovat
Bayern +

Ešte polhodina teším, teším ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Před pár minutama sem se dověděl, že Sigma má na testech nějakého mladého Američana, 18ti letého černocha. Kotláci už vyhrožujou, že na Sigmu přestanou chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger za Rosu a za to že nehraje Walcott a zase je tam tragický Aršavin...

Reagovat
REPLIKATOR

To je paráda, že Koscielny minule dostal ČK, aspoň ho tam nemůže Wenger strčit

Reagovat
Bayern +

500. pre dnešnú výhru Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto link na Wigan-LFC?

Reagovat
minoLFC

tiež by som bral

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

je tam niečo funkčne?

Reagovat
smazaný uživatel

já si tam našel newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Niketo link na Villu? Vopred ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Cože? Chamakh 1. minuta?

Reagovat
Side

Taky na to teď čumím

Reagovat
Counter

Už jsem přišel o gól

Našel někdo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nic, když už se něco načetlo tak tam byl tenis.... omg!!

Reagovat
Amos
Reagovat
smazaný uživatel

Ide ti tam zvuk ?

Reagovat
Counter

nefunguje

Reagovat
Counter

funguje bez zvuku

Reagovat
Amos

funguje se zvukem :D

Reagovat
Side

nepodporuje Operu

Reagovat
fantomas

Seru na to...nikde nic.

Reagovat
Counter

to atdhe mi funguje, jen bez zvuku (asi to "autor" schválně potlačuje kvůli cizokrajnému komentáři).

Reagovat
fantomas

Mně se nerozjelo. Opera to nepodporuje a pro IE asi nemám všecky kodeky, playery atp.

Reagovat
Counter

už i se zvukem a anglickým komentářem!!!

Reagovat
Amos

už i zvuk,krásná angličtina.

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas šutér

Reagovat
smazaný uživatel

Uff Cheiku Cheiku... ve vlastnim vápně se snažít projít skrz dva protihráče No nic. Máme 90 minut na to otočit.

Reagovat
Side

Co se to děje kua? Rovers gól v 2. minutě

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
cristiano.K.

mně to nejde....

Reagovat
Usty

Se to celkem rozjelo

Reagovat
smazaný uživatel

S Blackburnem

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys to viděl to bylo jak za dob Brambla s Boumsongem

Reagovat
smazaný uživatel

To je zoufalost, proti Blackburnu otacet zapas je za trest, ti nehraji fotbal ani kdyz prohravaji, natoz kdyz jen brani

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem za to i rad, casu na otoceni je dost a aspon si uvedomi, ze ne vzdy se dari... snad se vzpamatujou

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo link na Chelsea zkusil jsem tři a ani jeden mi zatím nešel...

Reagovat
terry

Sopcast.

Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/90521

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví přesnej čas Chamakhova gólu? Nejrychlejší letošní sezóny či nikoli?

Reagovat
REPLIKATOR

Nejrychlejší gól Chamakha v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nevim, jestli je nejrychlejší v týhle sezoně, je to možný, každopádně překonal Henryho nejrychlejší gól v PL (58 s), kterej byl zároveň náš nejrychlejší v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
REPLIKATOR

Torreeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Kde na to koukáš, já to nemůžu najít!

Reagovat
REPLIKATOR

No už jsem se dokoukal bo to zrušili

Reagovat
REPLIKATOR

Ty kundy to stoply kvůli copyrightu

Reagovat
afc

no nic,dneska bez Arsenalu

Reagovat
Amos
Reagovat
Minister

nejde

Reagovat
Amos

Mně jo

Reagovat
afc

nejde,biela obrazovka

Reagovat
smazaný uživatel

též sem to nemohl rozjet a to sem po hodně dlouhé době zapl IE, aspon že sem videl jenom ten gol, ikdyz v nehorazne hnusne kvalite...:)

Reagovat
Side

omg, funguje vám myp2p?

Reagovat
Usty

jo, ale dělal ofuky..

Reagovat
Usty

už padly čtyry góly a ani jeden mě nepotěšil...

Reagovat
Usty

aha tak jen 3 :D co přesně se stalo na Upton Parku že tam byly zmatky na livesportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Givet da hlavu Andymu a jeste se svíjí sám v bolestech Bóže to bude zápas dneska.

Reagovat
Chazy

Jestli Carrollovi, tak to snad poprvý musím Giveta pochválit :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co si s obranou Wiganu dělal co chtěl ho nemáš rád, ale to nic nemění na tom, že to bude za pár let nejlepší anglickej útočník

Reagovat
Chazy

Nevím o čem mluvíš, proti Wiganu hrál jak tragéd, stejně jako celý NUFC, mně jde o jeho zákeřnou hru :)

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. On je pan zákeřňák.

Reagovat
Chazy

:))) proto sláva Givetovi

Reagovat
C-M@ster

Hodi mi nekdo, prosim, prenos na SopCast. Na derby.

Staci mi to cislo napsat.

Reagovat
vodka

kua, už sem myslel, že Scholes v 30. sekundě karta...

Reagovat
kiwwi

Channel - 82153

Reagovat
C-M@ster

Dík,

Reagovat
Boban

dekuji tez

Reagovat
minoLFC

funkčný link na LFC????

Reagovat
Usty

koho zajímá LFC dneska??

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni.

Reagovat
REPLIKATOR

zdechni

Reagovat
Chazy

Když to vezmu globálně, tak zaručene o mnoho víc lidí, jak nějaká CFC :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

kdo mluví o CFC?

Reagovat
Chazy

Očividně já, nezdá se ti ?:)

Reagovat
Usty

ale proč o ní mluvíš?

Reagovat
Chazy

To by ti taky mohlo dojít. Protože jí, pokud vím, fandíš, takže tě asi víc zajímá ten jeíj zápas a na ten se budeš dívat :))

Reagovat
Usty

No to se dívám, ale v příspěvku jsem narážel na jiný derby..

Reagovat
Chazy

No to jsem očividně neodhad :)

Reagovat
Usty

i když je to stejně blbost.. Chelsea fandí víc lidí než Liverpoolu po světě.. troufám si tvrdit

Reagovat
Chazy

Reagovat
minoLFC

Reagovat
terry

Reagovat
Usty

nebo ne? jako by to nebylo fuk..

Reagovat
13

to určitě.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

ježiš tak mě zničte, v Asii třeba je Chelsea nesmírně populární a tam je lidí jak psů.. tak tam zas takovej rozdíl nebude....

Reagovat
Chazy

Asii si podmanilo už dávno MU s Beckhamem :))

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba chci, aby CFC moc lidí nefandilo. Je třeba jít proti všem!

Reagovat
Rssa

bez šance....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

nakej link na Liverpool prosím......fromsport mi nejde

Reagovat
mickey mouse

omg kde sehnat link na Liverpool?

Reagovat
Chazy

Omg, fakt kvůli tý otázce musí vznikat asi 10 vláken :))

Reagovat
Rssa

Tak pokrok, našel jsem přenos kde se to co sekundu sekne na 2 sekundy...ale aspoň jsou tam obrazky

Reagovat
minoLFC

tak daj link

Reagovat
Rssa

sekaně to jede na veetle od foxů

Reagovat
Counter

Milias nějak zhubnul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

tak já už nevím

Reagovat
smazaný uživatel

jede mi to parádně, ve slušné kvalitě

Reagovat
cristiano.K.

po mně to chce něco stáhnout a když dám stáhnout, tak to stejně nejede,ale dík

Reagovat
minoLFC

hmm vyžaduje IE alebo firefox a nejaký debilný plugin

Reagovat
cristiano.K.

taky taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dík ale máš za to že musím zapnout IE

Reagovat
minoLFC

no mne to v IE neide...

Reagovat
smazaný uživatel

A v MF jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ten torres tusim konecne chyta formu , mam z neho radost

Reagovat
Counter

Hernandez-ish header

Chicharito už bude asi nadosmrti slavný...

Reagovat
Amos

Djorou tradičně hoří ..

Reagovat
smazaný uživatel

jak papier...

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin stale marny---

Reagovat
Amos

Neřekl bych,sleduj podrobnějc jeho hru.

Reagovat
terry

Jak já tě miluju, Essiene!

Reagovat
terry

Letos jede na historickou sezónu!

Reagovat
Usty

Nádherná akce.. hlavičkář Essien !

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo funkční soapcast na manchesterské derby, please?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

Dík moc Nesleduješ Gunners?

Reagovat
fantomas

Nemohl sem nic naladit.

Reagovat
SunFells

Konečně kurva!

Reagovat
cristiano.K.

hm tak já jdu koukat derby no

Reagovat
Amos

Fabi

Reagovat
SunFells

Btw sexy brankářský dres.

Reagovat
Amos

sluší mu

Reagovat
vodka

Rafael zatím nejčastěji faulovaný hráč...

Reagovat
vodka

Evrooo!

Reagovat
mithro

skoda ze to dal len tak do stredu, to bol cisty gol

Reagovat
r.mrazik

posledni dobou hraje velmi dobre (to delaj asi ty rovny vlasy)

Reagovat
vodka

prej: nani má nižší práh bolesti než jakýkoliv jiný profesionální hráč v UK

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Ty vole Lucas takovej kiks Ještě že mávl ofsajd jinak bylo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers Nechutná hra.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Bezva

Reagovat
minoLFC

jo ale obraz naprd

Reagovat
smazaný uživatel

Obraz je nejlepší dostupný jak podle rojadirecta, tak podle myp2p

Reagovat
Amos

to byl "faul" jako hrom

Reagovat
r.mrazik

neblbni zase...

Reagovat
vodka

komentátor na sky: nani má nižší práh bolesti než jakýkoliv jiný profesionální hráč v UK...

Reagovat
vodka

vedle kua, to mělo jít úplně jinam...

Reagovat
Amos

Mluvim o Arsenalu .

Reagovat
r.mrazik

pardon,moje chyba...

Reagovat
Amos

Mluvim o Arsenalu .

Reagovat
mithro

toto nepiskol

Reagovat
smazaný uživatel

Jak prosim zatim vypada derby? Prisel jsem az ted. Diky.

Reagovat
r.mrazik

City maj vic ze hry...MU (Evra) mel jedinou sanci na gol...

Reagovat
SunFells

Fabiho počínání u přímáků mě deptá ...Pokaždé spoléhá, že to exekutor kopne přes zeď, kdyby ho jednou někdo překvapil a napálil to ke vzdálené tyči, tak by měl velké potíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne hlavně deptá předvedená "hra".

Reagovat
SunFells

Alex má další kanadský bod

Reagovat
SunFells

což nepatřilo sem ...o hře moc nevím, stihnul jsem posledních 10 minut a kvalita je tak tragická, že to sleduju jen když se něco děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já stihl posledních dvacet. A během nich jsem od nás nic neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten gól byl fakt pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

A fakt to letos Song rozbalil. A to jsem si řikal, že do fanty ho dávat nebudu, protože udělá málo bodů z gólů a asistencí

Reagovat
fantomas

Počkat, podle eurosportu centroval Sagna. Ste si jistý?

Reagovat
smazaný uživatel

No to počkat černoch se světlejma vlasama, to můžou být vlastně oba. Ale ne, na 80% to byl song

Reagovat
Counter

100% Song

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
SunFells

...Ač je produktivní, tak se mi tenhle "nový Song" moc nezamlouvá, protože až na poslední dva zápasy byl v defenzivní činnosti značně horší než loni, Jackie kvůli jeho útočným manýrům musí zůstávat skoro až na půlkruhu, přitom má vepředu víc co nabídnout a přes ten jeho blond nesmysl jsem se taky ještě nepřesnes

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pod to se můžu podepsat. Ale je teď vedle Nasriho snad největší síla do ofenzívy...

Reagovat
SunFells

O to je to smutnější

Reagovat
smazaný uživatel

Je no...

Reagovat
Amos

Jednou ho prubne Drogbič. Jinak dneska bezchybnej.

Reagovat
SunFells

To je dobře, taková malá hrubka ho nemůže položit

Reagovat
terry

Kalouu Už mohlo bejt hotovo, dvakrát!

Reagovat
vitasrp

Dneska je špatnej, při kombinaci je nepoužitelnej, protože má velký problémy míč vůbec zpracovat, no a šance pak pro změnu spaluje.. I když pozitivní je, že se do nich dostává, jenže to zakončení... Ale na to už bychom měli být zvyklí..

Reagovat
smazaný uživatel

On chce strašně moc proto kazí,hrát často tak je klidnější a lepší .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten centr byl úchvatnej. Pokud to teda nebyl Malouda teď nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Blades Aspoň ty mi dělaj radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Trafí ma , dobrú noc...

Reagovat
smazaný uživatel

Uff... pěkně to proletělo kolem te tyčky, měl jsem bobek

Reagovat
Usty

moc tomu nevěřím, ale zkusím to.. nekouká někho na WHU - WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já-naprosto směšná penalta pro west brom, zato Parker dal nádhernej gol

Reagovat
Usty

co to byla za pecku?

Reagovat
smazaný uživatel

WBA kopali roh, Boa Morte kohosi trochu chytil rukama, hráč WBA spadl víceméně sám

Reagovat
Usty

nevíš koho? a proč nekopal Brunt, mám pocit, že on je exekutor..

Reagovat
smazaný uživatel

Faul byl na Reida myslím.

Reagovat
Usty

dík ;)

Reagovat
vodka

Blackpool

Reagovat
vodka

Silva s Berbatovem si v bránění možú podat ruky

Reagovat
vodka

a nějak mně nejde do hlavy, proč má při rohu city ve vápně 3-4 hráče na našich 8...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz ho neposadi

Reagovat
Usty

Koho už sere ten týpek z reklamy StateFarm, co vypadá jako Tom Cruise?

Reagovat
mithro

co tam odpiskal ten klaun cierny

Reagovat
REPLIKATOR

Vsadím se, že ti trapáci ze City zase darují United všechny body

Reagovat
13

přenos LFC se mi povedlo rozjet až ted. neví někdo jak vypadala toresovo branka? a něco tam říkal komentátor že tores dal goly 2 ale jeden z ofsidu?

Reagovat
smazaný uživatel

typická akce zpřed dvou let - Steven pas mezi obránce, Torres v plné rychlosti výborně zpracoval a klasicky na zadní tyč po zemi přesně k tyči

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ja to zapnul zrovna kdyz Torres daval gol. nadherna branka!!

Reagovat
13

aspon že tak, snad je Nando back. i když se tvářil nasraně jak šel do kabin

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na ten gól, za 1. poločas nejlepší hráč Reds, takže opravdu je back

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi k ničemu, Barton k ničemu, Jonas k ničemu, Tiote dneska hraje bez chuti + zavinil gol skolackou chybou, Williamson k ničemu, Simpson k ničemu. To bylo prohlášení do novin, že se drží nohama na zemi a Blackburn v žádnym případě nepodcení...

Carroll, Nolan, Coloccini a Enrique (díky bohu za něj) jsou jediný, kdo něco hraje.

Reagovat
Usty

tak to občas bejvá, když se vyhrajou dva velký zápasy, tak se pak posere match proti "netýmu"..

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to bývá tak, že se poserou 2 zápasy proti velkýmu týmu a třetí proti malýmu taky

Reagovat
fantomas

Carlitos precizně.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Usty

co, co?

Reagovat
fantomas

Ideálně zahraná standardka z větší vzdálenosti. Sar ale bezchybnej no.

Reagovat
Tomanatura

Ježiš přesně takové debry jsem nechtěl. Strašná, unavující nehorázná nuda

Reagovat
afc

s tymi zalohami to ani ine nemohlo byt.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak jeden fík Tevez a bude vymalováno

Reagovat
fantomas

Yaya.

Reagovat
Usty

co,co?

Reagovat
fantomas

Asi tak 50 metrů si zasprintoval s míčem a pak to ztratil.

Reagovat
Usty

dík :)

Reagovat
vodka

za co to jako Scholes dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

soucet za predchozi fauly? jinak nevim...

Reagovat
Tomanatura

4 fauly za poločas...

Reagovat
vodka

já vím o 3 a to poslední nebyl faul z jeho strany ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Fulham, měl nějaké šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě příjdou aktivnější než ostatní týmy co jezděj na Chelsea bránit, ale jestli měl nějakou tutovku, tak to nevím, byl jsem si dělat polívku.

Reagovat
Usty

Bez šancí, ale jsou rovnocennej soupeř zatím..chvílema měli víc ze hry, Chelsea hraje docela pasivně, na domácí zápas příliš zataženej blok.. nízkej presink..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky

Reagovat
vodka

Hughes je pořád tlačí k aktivní hře, po Hodgsonovi strašný rozdíl...

Reagovat
mithro

za co dostal tu kartu boze to zas piska zazrak veru

Reagovat
smazaný uživatel

boateng je priserny stejne jako v kazdem zapase co jsem ho videl v anglii hrát

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole... tohle mi dává zabrat.

Reagovat
vodka

Rafael já ho začínám mět rád

Reagovat
r.mrazik

ta argentinska spina by potrebovala...

Reagovat
mithro

dnes jeden z najlepsich na ihrisku a skoda ze nemoze tej argentinskej ... natiahnut

Reagovat
papos182

Druha polovina opet fulhamska taktika Uplne se prestali snazit. A hlavne Meireles, ten se snad dnes jeste nerozhodl spravne...

Reagovat
papos182

Aspon ze ho do druhe pule nahradil Jonjo Tam muselo byt zranine, to se mi u Roye nezda...

Reagovat
mithro

money grabbing whore

Reagovat
Counter

Djorou je tak tragický, až to vypadá, že Clichy hraje skvěle

Sagna za záchranný skluz

Reagovat
Counter

Djorou je tak tragický, až to vypadá, že Clichy hraje skvěle

Sagna za záchranný skluz/blok

Reagovat
Amos

Od Djoroua už ani nic jinýho nečekám,ale Clichy nehraje špatně.

Reagovat
Amos

Fabregasi ty hovado !!!! Rosa parádně

Reagovat
SunFells

Cescu

Reagovat
Counter

Henry už se zastřeluje

Reagovat
Minister

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

co proved?

Reagovat
Liquid

92,5 % uživatelů EF přeje dnes výhru Manchesteru City

Reagovat
r.mrazik

to je tu tolik fanousku chelsea?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Footballer

Reagovat
r.mrazik

Cityi hrajou dobrou tuzku...utocit ve dvou/trech hracich...kaše,na to za jsou domaci

Reagovat
fantomas

No tak vy ste úplně to samý. Berbatovovi se většinou nabízí jen Evra s Nanim, což je teda taky dost mizérie.

Reagovat
mithro

tak ale my sme tam toto hrat prisli, bohuzial, toto je SAFova taktika na tazsie away games..ale City ako domaci.....

Reagovat
fantomas

No je to koncentrovaná nuda, sem fakt rád, že mě teď vysvobodil Arsenal.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
r.mrazik

hrajeme venku

Reagovat
fantomas

Tak já měl vždycky za to, že je to derby a to se na to moc nekouká, ale budiž.

Reagovat
r.mrazik

jak nekouka? to to jako mame otevrit? Alex takhle hraje tezka venkovni utkani...dala se ta taktika cekat...domaci by meli hrat dopredu a neco vymyslet...ale treba to tomu italskymu kasparkovi nekdo v kabine rekne (a taky at tam nezkousi porad ty svoje triky na te lajne...i kdyz je to komicky,jak si clovek mysli,ze ovlivni neco takovou gestikulaci)

Reagovat
fantomas

Nikdo nemluvil o otevření. Ale ani o týhle zaprděný taktice. Fakt bych nechtěl platit za tohle "derby". Dyť to ani pořádnej boj neni, nic, náboj to absolutně postrádá. A může za to strategie jak jednoho, tak druhýho týmu, to se na mě nezlob.

Reagovat
r.mrazik

jasne,my jsme zalezli a cekame...City da se rict to same...nuda to samozrejme je...ale jak rikam,snazit hrat by se meli hlavne domaci...

Reagovat
Side

Arsenal, sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
fantomas

Wow, YES to rozjel. Díkes!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Cescu, to se musí dávat..

Reagovat
SunFells

Henry zase prasí

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo,to derby je hrozna nuda.

A Silva at kope standartky furt,ty jeho centry jsou na ,z tech nam gol nedaji

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tomekcz

Jak se predpokladalo Berba bez druhyho hroto mimo, nema si to s kym dat, Fletcher vsechno neulita a Park hrazone kazi

Reagovat
mithro

zatial futbal hrozny, plus sa mi zda ze ten rozhodca ma svetlomodre boxerky, snad nespravi nejaku vacsiu hrubku

Reagovat
smazaný uživatel

ANDY

Reagovat
smazaný uživatel

jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne stejne jako proti Arsenalu - primak Bartona, akorat Robinson zustal v brance a Andy prehlavickoval Sambu.

Reagovat
tomasinho

Tak to už je fakt pán, když přehlavičkuje i Sambu.

Reagovat
cristiano.K.

konchesky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Rosa? Má cenu se na to dívat?

Reagovat
Counter

má, Rosa hraje slušně, ale možná to vůbec nerozjedeš.

http://atdhe.net/27968/watch-wolves-vs-arsenal

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
Counter

teď už je i sopcast, viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce ani na rojadirecta to nemůžu rozjet.. No i tak díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje špatně, má světlé chvilky, ale přijde mi, že se do hry moc nedostává..

Reagovat
Liquid

West Ham 2:1 jooo !

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYY

Reagovat
Mindas

To je nůďo! City v ofenzívě neskutečně komické...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by na tom United byli lip..

Reagovat
Mindas

City hraje doma, proto by se od nich přece jen čekala nějaká větší aktivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny, ale s zase s Italem na lavicce?! a navic proti sobe hraji peticleny zalohy..

Reagovat
r.mrazik

to je jedno kolik lidi je v zaloze...jde o to,kolik lidi podporuje utok a ani z jedny strany to snad nejsou vic jak 4 hraci...

Reagovat
C-M@ster

Fandim sice United, ale Rafaela bych vyfackoval.

TEVÉZ!!!!

Reagovat
vodka

přesně naopak...

Reagovat
r.mrazik

dej si facku,at se proberes

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to zajimavy. Navic kdyz si pred zapasem v poharu, minulou sezonu, podavali hraci ruku, vypadalo to, ze Rafael se k Tevezovi tak nejak nejvic "hlasil", a ted tohle..

Reagovat
C-M@ster

Treba to byl Fabio.

Reagovat
Tomekcz

prece ste necekali utocnej koncert, derby je hlavne o boji ve stredu hriste

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes dolu , Hrášek na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEE

Reagovat
mithro

ako hra Cleverley?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nuda. Chtelo by to ozivit, ocekavam co nejdrive Adama, doufam..Jinak Boateng zatim spatnej, chtelo by to Micaha, kterej by mohl zopakovat lonskej vykon z Carlingu a taky by byl mnohem vyraznejsi smerem dopredu.. Z United nejlepsi Rafael

Reagovat
Usty

Caroll a teď jsem si všiml, že Harewoodovi na vyrovnání nahrával Ludovic.. Jen tak dál klubu boleskavskej

Reagovat
Minister

Fabiansky

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
Amos

ROSA

Reagovat
SunFells

To smrdí gólem ...ale Fabi, Rosa

Reagovat
terry

Kalou ten gól prostě nedá.

Reagovat
Side

Já to ani neměl zapínat ten Arsenal, strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Barton

Reagovat
Usty

Fantasie Kalou, škoda, že má Schwarzer tak velkou "výbavu...

Reagovat
fantomas

Fab!

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajímalo, proc vetsina svetovych utocniku jsou tak extremne nesympaticky: tevez,růny ,drogba,anelka, balotelli, toni,ibrahimovic, robin v.persie, adebayor(i kdyz to neni svetovy utocnik), snad je torres a higuain jsou sympataci

Reagovat
Side

Čím je nesympatickej RvP?

Reagovat
vodka

simuluje, hraje občas dost zákeřně atd...

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

v poslední době to sice nepředvádí v té míře, ale sral mě velice často... tím neříkám, že rooney je o něco lepší...

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

Je sice pravda, že je hodně zraněný a tím pádem není tolik na očích, ale vážně si nepamatuju, kdy naposledy zasimuloval nebo zahrál zákeřně...

Reagovat
vodka
Reagovat
fantomas

Frustrovanej bejt umí no, ale na tu simulaci sem teda taky hooodně zvědavej.

Reagovat
Counter

Jo, přemýšlel jsem, jestli to uvedu jako poslední blbost, kterou jsem ho viděl udělat. Stejně si za svým tvrzením stojím, od tohohle dva roky starého faulu jsem ho neviděl provést nic pobuřujícího.

Reagovat
Liquid

až se uzraví tak máte v útoku jedny z největších simulantů na světě: RvP+Chamakh

Reagovat
mithro

a je namysleny az hanba

Reagovat
Liquid

je to hajzl a hroznej simulant, to je právě ten nejvíc nesympatický z těch co jmenoval, naopak Drogba, Tevez, Anelka jsou srdcaři a sympaťáci

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liquid

ještě teď mám před očima ten jeho skok ve vápně v Hamburgu

Reagovat
SunFells

Tak občas dobrovolně spadnul, rozhodně nepatří k těm nejhorším. Že je hajzl? Na to si přišel jak? A Robin nepatří k těm typům co se rádi vykecávají v médiích o tom, jak loajální ke klubu jsou, on se zdá celkově takový docela nemluvný ...Ale klubista to rozhodně je.

Reagovat
Liquid

tenkrát pomlouval Adebayora, že ho chtěl zranit či co, ale jinak moc nemluví pravda, já ho ale prostě nemám rád, zrovna tak respektuji, že fandové Arsenalu nemají rádi Anelku, který za něj střílel góly kdysi a teď je u velkého rivala z Chelsea, a namyšlenej mi ten Robin přijde taky, ale fotbalista to je kvalitní a pro Arsenal hodně důležitej

Reagovat
Counter

to s tím Adebyorem nemyslíš vážně

Reagovat
SunFells

To ale nebyly moc pomluvy, díval se na něj a přejel mu kopačkou po ksichtě, jaká náhodička. A proč by fans gunners neunášeli Anelku v Chelsea? Jeho působení v Arsenalu už je celkem zapomenu, kromě toho šlo asi o nejlepší Wengerův prodej, když ho koupil za hubičku a po sezóně velmi výhodně prodal. Navíc Anelkovi výkony nejsou zase tak moc závistihodné

Reagovat
fantomas

No, na Anelku teda daleko spíš plivají fanoušci z vlastních řad než my. To je dobrej kec.

Reagovat
Liquid

nevděk světem vládne, za Chelsea se stal nejlepším střelcem Premier League, to si zaslouží respekt od všech, já mám taky mnohem radši Drogbu, ale Anelka je dobrej, sice je to zlobivé dítě, ale je to snad nejdražší fotbalista na světě v to smyslu, kolik za něho týmy zaplatili

Reagovat
Kokesh

Jjo Anelka musí být všem strašně sympatický...

Reagovat
Liquid

to netvrdím, ale určitě je sympatičtější než ten RvP a taky je sympatičtější než Domenech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nenechaj sa vysmiat chlapce..

Reagovat
afc

Drogba je srdciar?to je ten co vyhlasoval,ked odisiel Mouriho,ze je mu v Chelsea zle a chce odist?A Anelka ten striedal kluby ako defky,tak nechapem co to tu kecas.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

na druhé straně všechny tyhle vyvažuje Ronaldo, takže je to OK.

Reagovat
Kokesh

C. Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

alan je sympatak

Reagovat
Mindas

Forlán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Usty

Tevéz?

Reagovat
Usty

to měla bejt reakce na tommy88

Reagovat
vodka

a neni? totální vygumovanec...

Reagovat
Usty

no a co, že je hloupej, má nesmírně sympatickej projev, maká jak šroub, dře, dává góly..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tevez je snad nejnesympatictejsi hrac ze vsech, neustale se hada, je zakernej, nema uctu ke klubu, ma velkohuby prohlaseni, hada se se spoluhraci, je to primitiv. Konkurovat mu muzou snad je n balotelli a růny

Reagovat
Liquid

Vlci srovnat

Reagovat
Amos

Walcott , Bendtner na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

no jak sem to ted zapnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ou!

Reagovat
smazaný uživatel

ARshavin...

Reagovat
Tomekcz

tak jedem hosi v 95. minute to chce rozhodnout

Reagovat
Usty

Carlo a jeho čepička!

Reagovat
fantomas

Já se na to nemůžu koukat, dám asi ještě šanci MU-City.

Reagovat
Side

Taky to tak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza, no.

Reagovat
fantomas

Že bude vstřelení gólu blíž Wolverhampton, to sem fakt nečekal. Navíc ten YES je nákej divnej dneska, bolej mě z toho přenosu oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě nebolí oči z toho, co předvádí Arsenal...

Reagovat
fantomas

Těžko říct no.

Reagovat
Counter

vždyť je to sranda Bráníme, bráníme, Fabianski drží nad vodou, pak nastřelíme tyčku... A zas bráníme!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mimalu

co to Drogba nedal

Reagovat
joshua

Sylvestre nehraje vubec spatne, asi nejtechnictejsi hrac Blackpoolu, jako rozdavac micu se hodi. Nechapu proc hraje tak malo.

Reagovat
vodka

hmm.. snad Brown zastoupí rafaela rovnocenně (nevěřím tomu, co píšu )

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Nile?? Spadnul mi channel asi před deseti minutama

Reagovat
mithro

rafael

Reagovat
Tomekcz

ach jo ted to zas bude horet

Reagovat
Kokesh

Mně tam chybí Bellamy.

Reagovat
terry

Teď Fulham netuší, jaktože nedostal druhej gól.

Ale Mikel to trefil parádně, snad poprvý v životě!

Reagovat
Usty

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lovec

Výkon AFC je naprosto tristní. Jenom čekám, kdy dostaneme gól

Reagovat
Counter

tristní byl výkon proti Doněcku a Magpies, ne dneska. Hráči dřou, brání jako o život a šance taky byly...

Reagovat
Amos

Přesně tak !

Reagovat
Lovec

Ty zápasy jsem bohudík neviděl. No jestli ti taková tragédie stačí ... krom Djouroua nevidím na naší hře nic pozitivního. Obrana nefunguje zle, ale to je asi opravdu to jediné

Reagovat
Bayern +

West Ham ! udržať !

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je fakt to nejhorší, co mohlo ambiciozní Citiziens potkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jediné malé světýlko v letošní sezoně

Reagovat
Tomekcz

jeste tam poslat Johnsona a Brown shori jak papir

Reagovat
r.mrazik

jeste ze jsme nevzali toho Silvu k nam do MU...ten hrac je v PL tak spatny...mel zustat ve Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšuje se, neodepisoval bych ho...

Reagovat
r.mrazik

opravdu? ja ho vidim dnes po dlouhe dobe a hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je hrozný i Tevéz...minulý zápas dělal Balotelimu dvorního nahrávače...

Reagovat
r.mrazik

to je tou jejich hrou...jouda tam pak beha sam...MU maj na nej dobrou taktiku kratkych rychlych prihravek

Reagovat
Kokesh

Taky nevěřím, že se chytne. Ale hlavně, že nešel do Realu.

Reagovat
Usty

Dempsey, Čech

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď nám ještě zrakví Songa

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad ne...

Reagovat
Side

Rafael je zraněnej nebo proč ho vystřídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má rád adrenalin, tohle neudělal poprvé

Reagovat
fantomas

Ten Boateng je fakt úžasně strašnej. Zlatej Richards a Čorluka.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Čorluka je jen Čorluka na stoperu

Reagovat
fantomas

On faktže boří všechny dosavadní minima.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Unbelieveably overrated player

Reagovat
fantomas

Tak třeba je to ještě fáze aklimatizace, ale i tak už mou důvěru skoro celou prohospodařil.

Reagovat
Godwinson

To jsou žvásty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Na MS nejslabší článek Německa, v PL taky dokazuje, že těch 20 mega éček je naprosto neadekvátních...už v Hamburgu směrem dozadu dělal občas obří minely (hlavně v poziční hře), Anglie to odhalila v plné nahotě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom, že nějaká cena u Citizens je neadekvátní, nejde pochybovat. Viz Lescott

Reagovat
Godwinson

Nemyslim si, že byl největší slabinou na MS, k ceně už to napsal kolega výše.

Reagovat
smazaný uživatel

žvásty. Proč ho asi z pozice LB střídali téměř v každém zápase? bavím se o Boatengovi, ne o dalších přeplácených Citiziens hráčích...

Reagovat
Godwinson

Viděl si ty zápasy alespoň? Nevypadá to ..

Reagovat
Tomanatura

Já to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo?

Reagovat
Tomanatura

Nechtěl jsem to psat kvůli tomu, aby mi někdo neodepsal tak, jak jsi teď odepsal

Reagovat
cristiano.K.

poulsen za kuyta? a kdo bude hrát na pravo jako?:

Reagovat
r.mrazik

Berba krasny!!

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

On fakt trefí jakkoliv posranej centr.

Reagovat
r.mrazik

tohle jeho zakonceni totalne zeru

Reagovat
mithro

vsetko do stredu

Reagovat
Tomekcz

OJOOJ Berba skooda

Reagovat
Godwinson

Wolves a Citizens, zabrat!

Reagovat
Usty

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Amos

Djorou neeee kurna

Reagovat
Tomekcz

Vidic

Reagovat
smazaný uživatel

My ten clincher snad nedáme...

Reagovat
smazaný uživatel

to nás bude mrzet

Reagovat
Counter

hlavně ať nepadne equaliser

Reagovat
fantomas

Tak jo, už sem si k tomu fotbalu pustil aspon muziku, ať si můžu zpívat, když už nic jinýho.

Reagovat
cristiano.K.

steve to je škoda,tak krásný břevno,ale moh jít až do brány

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla skoda...

Reagovat
cristiano.K.

možná poslední šance

Reagovat
tomasinho

Kde sleduješ?

Reagovat
tomasinho

Díky no

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
REPLIKATOR

Strašná škoda, nechápu proč to tak uspěchal

Reagovat
kiwwi

Vidic dneska zatial ABSOLUTORIUM!!!

Reagovat
mithro

nezakrikni

Reagovat
mithro

co sa tam vala simulant

Reagovat
Mimalu

čech

Reagovat
Mimalu

aha tak to letelo do prostred ale i tak

Reagovat
hefy

Za Rafaela přišel Brown a sympatičnost United vzrostla o 98%.

Reagovat
hefy

Jo, on hraje Scholes, tak jen o 50%.

Reagovat
tomasinho

A ještěže nehraje Neville.

Reagovat
hefy

Gary by to zvedl nejvíc ze všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak furt sympatičtější než ten zrzavej skřet Scholes

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A kvalita spadla o 30%

Reagovat
hefy

Pro mě za mě.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vodka

kua, moc pěkně prosím nějaký stream, su bez přenosu a p2p si nemožu dovolit...

Reagovat
fantomas

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
vodka

právě nemožu nic s moc velkým uploadem... posraný kolejní net, bych pak dostal ban...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
Amos

ten Wolwerhampton hraje děsně tvrdě ...

Reagovat
Amos

ou to jsem zakřikl , Cesc

Reagovat
Liquid

snad bys nechtěl po Huntovi či Henrymu aby hráli jako slečinky

Reagovat
Amos

Ne nechtěl ,ale jsou to zabbijáci :-D

Reagovat
Tomekcz

sakra proc se boji strilet Berba mohl krasne palit

Reagovat
Usty

Proč Newcastle poslední dobou nestřídá?

Reagovat
fantomas

Co já vim, tak Hughton nikdy nestřídal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystridal v polocase

Reagovat
Usty

to je pořád jeden hráč.. minule jeden.. předtím nikdo..

Reagovat
Mindas

City je ještě horší, než první půli. Bobe, ty fakt nemáš soudnost.

Reagovat
Usty

jestli to skončí 0-1 v nastavení jak loni, tak se

Reagovat
Mindas

Myslím, že letos do nastavení ani čekat nebudeme. Jako City je dopředu neskutečně nulové, síla a přímočarost žádná. Ze strany domácích to vypadá, jako nějaký pouťový srandamač - hlavně se moc nezapotit.

Reagovat
Swarley

teď jsem to zapl, tak jakej průběh??zatím remíz není nejhorší, ale poslední minutky nevypadají nějak beznadějně...

Reagovat
mithro

druhy polcas sme jasne lepsi ale je to take bez vaznejsieho tlaku

Reagovat
Lovec

On ho nevyhodil? To si snad dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

koho jako?

Reagovat
r.mrazik

oba krajni beci v....

Reagovat
Swarley

děs

Reagovat
r.mrazik

a Park dneska hraje desne...bohuzel...hodne mu to skace...

Reagovat
Swarley

před chvilkou jsem to zapl, tak netuším...jako remíza zatím dobrá, ale pokud ten půběh není extra tragickej, tak je to možná škoda...

Reagovat
r.mrazik

hlavne po Evrovo vystridani nemame utocny beky a nase hra jde do kelu

Reagovat
Tomekcz

ach jo i druhej krajni bek zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

To neni mozny proste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

super evra rafael zraneny nadherne derby

Reagovat
smazaný uživatel

DO HÁJE

Reagovat
fantomas

Už sem ho tam viděl.

Reagovat
Usty

Ty Itále bláznivej dej tam Andyho, podívej co jim hraje na krajích obrany..

Reagovat
Mindas

Reagovat
Amos

Arshavin dnes patří k nejlepším .

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom fiasku som cakal rozhodne iny Arsenal, zacinam si mysliet ze mame krizu...

Reagovat
fantomas

Může mi někdo vysvětlit, proč už tam dávno nedal toho Bendtnera s Theem?

Reagovat
smazaný uživatel

DJ To je fakt neskutečný ty Tangerines

Reagovat
Side

Jestli dostanem vyrovnavaciho gola zase v posledni sekunde nastaveni tak si hodim maslu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Amos

Fabianskyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

bože Fabianski díky !!!!

Reagovat
Tomekcz

ach jo Brown posledni stridani + Scholes zluta

Reagovat
Counter

Jooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Amos

gooooooool CHAMAKH

Reagovat
mithro

to je herecka ten milner

Reagovat
Minister

je taaam ale boli to nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Marváááánek

Reagovat
fantomas

Ach bože!

Reagovat
smazaný uživatel

Jééééj! No fuj....

Reagovat
cristiano.K.

škoda nando,krásnej pass gerrarda

Reagovat
SunFells

Je to ostudné vítězství, ale jsou to 3 body ....A Wengerove střídání mě zase dostali

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, minule stáli z ho..o a dnes radši střídal až v 94. minutě...

Reagovat
Counter

Proč ostudné? Už několik zápasů v řadě hráči podali špatný výkon, nejenže neměli optimální formu, ale taky jim chyběla vůle po vítězství, touha urvat to za každou cenu (asi jako Utd. proti Wolves). Dneska jsem to tam viděl, tolik zblokovaných střel jako dnes jsme nenasbírali od začátku sezony...

Reagovat
vodka

1000. pro Berbatova!

Reagovat
vodka

tak teď

Reagovat
vodka

tak nakonec pro Hernandéze

Reagovat
smazaný uživatel

umí někdo spočítat kolik tam dneska běhá miliónů(z obou stran)?Fotbal je to hroznej,v divizi se hraje pomaleji,ale hraje se tam fotbal

Reagovat
Boban

najed si na transfermarkt.de a pocitej

Reagovat
vodka

127 a 113? myslim že to říkali, přesně si jistý nejsu...

Reagovat
terry

To je v hajzlu

Reagovat
fantomas

Tohle si fakt nezasloužim. Fabianski zase podržel, neuvěřitelná koncovka. Bejt Wengerem máknu s nima na fyzičce, tohle není možný, aby se takle odpadlo. Jinak povinnost splněna no, na Molineux se neprohrává a ani se nám to v poslední době nedařilo. Ale teď sme byli ke ztrátě táákle blízko.

Reagovat
terry

Tohle musí zrušit! Nebo mu na to nohu potom fakt dupl?

Reagovat
C0br

Zrušit a ještě přidat tři bodu jako kompenzaci za urážku Essiena.

Reagovat
13

hm Roy to prokaučoval podle mě..

Reagovat
Counter

Fabianski má u mě rezervu na dvě hrubky dopředu Fanatastický výkon, podtržený neskutečným zákrokem v poslední minutě.

Dále bych pochválil Clichyho, který si bez chyby odehrál LB i CB zároveň, a samozřejmě Chamakha, který ukázal, že na něj je spolehnutí i venku v těžkých zápasech.

Reagovat
Usty

Essien asi jo no, šel tam bláznivě..

Ufff, nesmírně, nesmírně cenný tři body! Terry úžasnej výkon, Petr tradičně podržel, Kalou potěšil.. Obrana solidní, Essien špatně nehraje nikdy...Zbytek bíída Ale tři body

Reagovat
Swarley

pojď Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

,,They cant take positives from this game, but they can take points.." ten komentátor to vystihl.. Těžce vydřené 3 body.. Dnes nás ale podržel skvělý Fabi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ako nam odisiel evra tak sme uplne prestali hrat, chjo

Reagovat
herbage

Ministerstvo zdravotnictví varuje: zápasy Arsenalu nejsou určeny pro kardiaky

Reagovat
Amos

Reagovat
Amos

Dneska v naší hře bylo srdce , bylo to vydřený , ale zasloužený , Fabiansky se po té hrubce z proti NUFC nesložil a dneska podržel a nejednou , pro mě MOTM , samozřejmě i Chamakh skvělej a dneska pro mě i překvapivě hrál dobře Andrey , Tomáš mě nezklamal , jediný kdo mě trochu zklamal byl Jack, od něj jsem čekal trochu přesnější hru , na jeho poměry dost nepřesné přihrávky , ale nemůžu chtít od mladého kluka skvělé výkony pořád , obrana dneska držela a to je hlavní , Djorou sice hořel,ale vyhrával hlavy , Fabregas měl bejt vyloučenej , ale zase se ukázal jako pravej kapitán a bojoval do poslední minuty . Wolwes zachránila i tyč a nepřesnost Johana , každopádně zápas mohl skončit klidně 4:4 , ale jsem nesmírně rád,za výhru , Marouane se dneska předvedl,jako pravý zakončovatel ... Hra to sice nebyla ideální , ale bojovali jsme , ARSENAL

Reagovat
papos182

Naprosto zaslouzena remiza LFC, s takovym pristupem se do te Big4 opravdu nedostanou A to Royovo uzasne stridani Pouslen in Kuyt out jsem doted nepochopil.

Nevim, ktera Royova posila je horsi, zda Poulsen nebo Konchesky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson prijel zrejme pro bod nicmene ten Poulsen tam byl stejne uplne na ho...si to tam ti černoši z wiganu dobře dávali

Reagovat
13

zasloužená remíza ne. spíš sme měli prohrát... obrana hruza, lucas zustal za očekáváními, byl zralej na vystřídání a když už tam musel roy cpát poulsena tak měl místo lucase páč bylo vidět že tyhlety dva špílmachři spolu nejsou schopný hrát..konchesky kelly taky nic moc.. jediný kdo hráli dobře sou Gerrard Reina Carra + Nando se sice snažil ale bez kloudnýho balonu to hrát nejde

Reagovat
papos182

Tak zas prohrat ne, na sance to bylo nastejno, jen meli vetsi drzeni mice. Ti jejich atleticti cernosi byli porad aktivni narozdil od nasich. Lucas druhy polocas prumer az podprumer, uz se nenabizel, vubec se mu nechtelo, mel byt vystridan Ngogem. Z nasich nejlepsi Gerrard

Btw. (jak se kdosi na nej ptal) ten hoch z ManU zahral dobre, nabizel se, casto v pohybu, dobre vedeni mice, centry slusne...

Reagovat
smazaný uživatel

ked tam isiel poulsen za kyuta tak mi napadlo ci hogsonovi nehrabe ....kezdopadne nasa hra je uplny shit ....

Reagovat
Tomekcz

2. utocnik pride a Berba de dolu

Reagovat
Usty

Klasnic ale zrovna proti Evertonu..

Reagovat
Azza

Fabianski jak vychytal Berru.

Reagovat
herbage

Ví někdo, jak padnul první gól Arsenalu? Přišel jsem až kolem 67. minuty

Reagovat
fantomas

Song centroval, Chamakh hlavičkoval. Náš nejrychlejší gól v PL mimochodem.

Reagovat
Counter

Taky nejrychlejší gól téhle sezony, 39 sekund

Reagovat
fantomas

Já ten údaj nikde nenašel no. Jen vim, že to kluci stlačili pod těch Henryho 58.

Reagovat
Counter

Já to mám od komentátora zápasu, tak snad nekecal

Reagovat
supervizor

Song si prohodil místo s Rosou, ten mu nahral, Song poslal centr na Chamaka a ten skoroval, tak nějak.

Reagovat
Minister

center Songa a hlavicka Chamakha

Reagovat
smazaný uživatel

Marván hlavou k tyči po Songově pasu

Reagovat
herbage

Tak v 1. minutě zápasu a v poslední gól Chamahka, tak to je stylový

Reagovat
terry

EVERTON

Reagovat
fantomas

BOLTOON!

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens nejsou schopni se dostat za pulku, ale na rohy chodi ve trech, to nema chybu

Reagovat
Mindas

Zabaleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Sparky... zrovna, když by se ta remíza docela hodila...

Reagovat
smazaný uživatel

Citiziens jsou fakt trapní...přitom kdy jindy chcou v derby uspět, než proti takhle oslabenému protivníkovi....

Reagovat
fantomas

Jak jako oslabenému?

Reagovat
Tomanatura

Valencia a Rooney byli loni ještě s Nanim (dnes polozraněný) nejlepší hráči United.

Reagovat
smazaný uživatel

+ zranění dvou nejlepších beků

Reagovat
vodka

Giggs, Rooney (ten by se v derby vyhecoval), Valencia, musel odstoupit Rafael s Patem...

Reagovat
fantomas

To mi teda nepřijde jako nic nestandardního.

Reagovat
fantomas

* něco

Reagovat
vodka

+ 4 lidi po turecké sračce a nedoléčený nani..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím co se stalo Evrovi?

Reagovat
mithro

oshea a brown

Reagovat
Tomekcz

Brown mg

Reagovat
herbage

Brown, Brown, Brown

Reagovat
Tomekcz

dcp Brown vsechno posere

Reagovat
fantomas

Chudák Tevéz. On nejenže skoro celej zápas sám útočí, ale ještě musí stíhat hrát stěžejní roli při bárnění.

Reagovat
fantomas

*bránění

Reagovat
Usty

prostě frája

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Reagovat
Liquid

takový slavistický Kisel

Reagovat
Tomanatura

Mancini 4ever♥

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

taktický střídání na závěr??

Reagovat
Usty

on dá gól ještě

Reagovat
Tomekcz

co to je City utoci ve 2 lidech a zbytek ceka na vlastni pulce

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeden z nich je Yaya který ještě loni hrál DM a občas dokonce stopera, asi Mancinimu bod stačí...

Reagovat
r.mrazik

ten Adebayor je hroznej model

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Ade na hlavě?

Reagovat
Side

Větší nudu než tohle sem už dlouho neviděl

Reagovat
vodka

nuda, výsledek přepokládaný, MC mlěo dneska potenciál na výhru, ale naštěstí mancini knows...

Reagovat
Mindas

Tak ne jen dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes ! A máme 4 bodovej náskok

Reagovat
C-M@ster

Tak derby nic moc.

Reagovat
Usty

ani jedno..

Reagovat
Mindas

Bob musí být spokojený, vzadu zahrál na nulu.

Reagovat
r.mrazik

Mancini a vlastne cely City jsou k

Reagovat
mithro

city utratia rozpocet malej republiky a brania remizu 0:0, ti snad nemozu mysliet na titul ani v zlom sne, taky hura mancaft

Reagovat
Liquid

ani 92,5 % uživatelů EF nedotlačilo Citizens k výhře ale remíza spravedlivá, Chelsea to ocení

Reagovat
mithro

nemyslim ze remiza uplne spravodliva, ale no dajme tomu

Reagovat
Liquid

moc loženek nebylo, škoda, pro mě zklamání, čekal sem víc

Reagovat
herbage

Na co ten rozhodčí čekal, zase Ferguson a until we score?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jedovaté

Reagovat
kiwwi

omg ved tam striedal v 93' tak jasne ze pol minutku nastavi

Reagovat
vodka

bylo tam střídání...

Reagovat
r.mrazik

ale houby...to delal pro Adeho,aby si aspon jednou kopl

Reagovat
kiwwi

Vidic MOTM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se nám to začíná krystalizovat. Čukotka titul, zbylé 3 týmy si zahrajou o přímý postup.

Otázkou je, který si vybere nejvíce slabších chvilek.

Reagovat
Swarley

blbost...stačilo vidět Čukotku na Liverpoolu a muselo ti být jasný, že tihle pánové z Londýna si rozhodně nejsou tak jistí v kramflecích, jak se tváří...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to bylo i loni. 3 upachtěné výhry po sobě a odevšad sem slyšel, jak jedou jak namazený stroj. Pak přišlo nějaké výsledkové klopýtnutí s celkem slušným výkonem, a hned byla krize. Letos jedou hodně dobře - vždyť ty ztraty jsou jen s dobrými týmy a venku. A drží to doteď, to se nikomu jinému nedaří.

Reagovat
Swarley

tak já jsem zase doteď slyšel, že jedou jak namazanej stroj a hra na Liverpoole byla otřesná...měl jsem je za jasný letošní favority, ale teď cítím šanci...

a nikomu jinému se nedaří??mrkni na poslední výsledky MU a ty rozhodně nejsou špatný...herně je to slabší, ale výsledkově pořád ok

Reagovat
mithro

chelsea herne nic moc od zaciatku, len to bohuzial vedela vzdy dotlacit, nejak, narozdiel od United, kt to dotlacili do :)..ale dnes herne uz Devils

Reagovat
kiwwi

ja som sa dnes absolutne nebal ze prehrame...neprehra United bol tutovy tip (ale na nas nevsadzam)

Reagovat
Tomanatura

Tak snad Bob zůstane na lavičce co nejdýl

Reagovat
terry

EVERTON

Reagovat
fantomas

Tohle umí fakt jen Bolton.

Reagovat
herbage

Nebýt zcela zbytečných ztrát doma a v Sunderlandu, tak teď vedem tabulku o 3 body

Reagovat
vodka

neztrácet MU 2brankové vedení...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tomekcz

to si muze rikat kazdej tym

Reagovat
kiwwi

nebyt nasich zbytocnych strat tak nas uz ani nevidite

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to bude vždycky jen pouhý sen

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

neprohrát doma se Stoke, Blacpoolem a Blackburnem, tak jsme druhy v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Že by to konečně začínal být ten Carrick, kterého všichni známe? Velmi dobrý výkon.

Reagovat
Carrick

sakra

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kdyby se liga hrála na "kdyby", tak má Arsenal osum titulů v řadě.

Reagovat
herbage

Vy jste mě nepochopili, s týmy jako Newcastle nebo WBA Arsenal doma neztrácí a v Sunderlandu přišel gól v poslední minutě nastavení. Prohru s Chelsea a remízu s Liverpoolem beru, ale tohle zbytečné ztráty zkrátka jsou a nejspíš nás budou stát titul, byť stále věřím

Reagovat
kiwwi

pozri sa ako stratili body United vo Fulhame, s WBA, s Toffies, a s Boltonom...to mas 8 bodov v hajzli v poslednych minutach

Reagovat
herbage

S WBA v posledních minutách? Vy máte spíš štěstí než smůlu, na to jakou hrajete tužku moc neztrácíte

Reagovat
kiwwi

no tak WBA bol z tych asi najsmolnejsi

Reagovat
vodka

no zrovna v těch remízových zápasech sme byli lepší o třídu...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo nejnudnější derby co sem viděl. Tlak mě zvedlo až posledních osum minut. City na tu remízu čekalo jako na smilování, necítil sem od nich ani trocha bojovnosti, nebo nápaditosti směrem dopředu. A United to bohužel vyhovovalo. Bod je vzhledem k formě United asi plus, ale vzhledem ke hře soupeře je to realisticky vzato ztráta dvou bodů.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

na konci bylo pekne videt ze City uz jen chteli ubranit tu remizu a bali se dalsiho golu v nastaveni proste strach

Reagovat
kiwwi

nebolo to az take zle, myslim ze sme boli lepsi smerom dopredu, velmi nas pribrzdili tie zranenia Rafaela a Evru

stred pola si Flatch s Carrickom perfektne osefovali...boli paradni v braneni...dnes si vybral slabsi den Nani

Reagovat
Swarley

tak kdo ví, jak na tom byl zdravotně a po menším výpadku to bývá horší...nedá se svítit, příště to napraví...

Reagovat
mithro

kebyze sa nezrania rafael s evrom tak by ten tlak na konci, a vlastne cely druhy polcas neustaly, je to skoda ze sme nezatlacili viac..ale tazko ked niekt nasim hracom uteka lopta od noh ..a mozno skoda ze Alex nezatlacil viac na pilu dvoma utocnikmi..ale bod lepsi ako nic

Reagovat
r.mrazik

spis Park byl dneska celkem tragicky...

Reagovat
mithro

on ma super vyber miesta ale dnes mu to lietalo kade tade..skoda, mohol byt znovu rozdielovy hrac

Reagovat
r.mrazik

hmm,nevim...ja videl,jak nedal poradnou prihravku a jak moc kazil...ta bojovnost je fajn,ale dneska zahral spatne...

Reagovat
mithro

ale jo, to je pravda, mohol skusit miesto neho tam dat Chicharita, Berbu bolo skoda super zapas po dlhej dobe z jeho strany

Reagovat
vodka

tak Fletch hrál dneska AM a bránili Scholes s Carrickem

Reagovat
kiwwi

nj ale Flatch tam jazdil po celom ihrisku...vzdy sa vratil to na nom milujem

Reagovat
kiwwi

*Fletch

Reagovat
Mindas

Já už ani nevím, které derby pod Mancinim mě víc nebavilo.

Reagovat
kiwwi

ako keby ich bolo 15

Reagovat
Mindas

Čtyři jsou málo? Jedno horší, jak druhé...

Reagovat
Mindas

Tedy dvě derby plus dvá zápasy v CC, samozdřejmě...

Reagovat
kiwwi

vsak som rozmyslal a som si aj myslel ze myslis CC ale mi to neslo do hlavy pretoze CC boli oba dobre zapasy...hlavne ten na OT mal asi vsetko co ma mat derby

Reagovat
Mindas

Neřekl bych. Zápas na CoMS nebyl ještě špatný, ale na OT byl United dost lepší a zaslouženě postoupil.

Reagovat
kiwwi

a to znizuje kvalitu derby?

Reagovat
kiwwi

ci ty to beries ako zo strany City... ja ze tak objektivne, nestranne

Reagovat
Mindas

Já tě chápu, ale je to zkátka o vaší hře. Vy jste hráli pěkně oba zápasy, my slušně jen doma. Oba zápasy byly vyhecované, díky Tévezovi a Nevillovi...

Reagovat
Mindas

To ne, ale kdyby dnes chtěl United trochu víc hrát, tak to dopadne stejně. City absolutně nulové. Je to zkátka jen o vaší hře. Hra City stojí pořád za hovno...

Reagovat
herbage

Nejlepší bilanci v derby má stejně Sven. Tehdy jste měli ještě mé sympatie

Reagovat
vodka

myslíš jednu střelu geovanniho a pak totální nula směrem dopředu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten gol stal zato

Reagovat
herbage

2x porazit MU v jedné sezóně, to se málokomu podaří. Navíc tehdy Manchester s Tevézem a C.Ronaldem v nejlepší formě, ne ten letošní slabý odvárek

Reagovat
kiwwi

to je sranda ze ten odvarek je stale pred Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Šak on je určitě zase nějaký nový a ještě nepoužitý objektivní důvod proč tomu tak je, ale kdyby nebyl, tak vedou ligu o deset bodů. A příště už ten titul doopravdy bude.

Reagovat
herbage

Jen se směj, ale letos skončíme v tabulce před vámi, to se klidně vsadím

Reagovat
kiwwi

bez sance...tento rok ideme na 'invincibles'

Reagovat
fantomas

Přesně - postav cihlu k cihle (remízu k remíze)...

Reagovat
Godwinson

Souhlasim.

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Sprav si chuť za deset dní na NLD.

Reagovat
herbage

Co ten Lamaprd, jak dlouho bude ještě chybět? Může si s Vermaelenem podat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Ted už bude hrát na Sunderlnad je připraven , Carlo ho chtěl pořádně vylečit.

Reagovat
Usty

Před 10 dnama říkal, že před 9 dnama, před 7 dnama říkal, že před 6 dnama, před 3 dnama říkal, že dneska, včera říkal, že v neděli... tak snad

Reagovat
iamek

Vidic

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

rock

Reagovat
Azza

Wolves

Reagovat
Carrick

Že by to konečně začínal být ten Carrick, kterého všichni známe? Velmi dobrý výkon.

Reagovat
kiwwi

uz 3 zapasy v rade

Reagovat
Carrick

jj, prostě fotbal hrát nezapomněl, v sobě to má pořád, přehled jako on má málokdo, jen to chce sebedůvěru a hlavně hrát a hrát.

Reagovat
kiwwi

on mal hlavne problemy s achilovkou, to nemozes nikdy podat 100% vykon...teraz to vyzera ze je OK a hned to vidno na ihrisku

Reagovat
mithro

tak tak, konecne nekazi jednoduche lopty a zacina rozdavat tie spravne pasy

Reagovat
kiwwi

no tie pasy (rozumej long pass) mi este stale chybaju ale uz to hodi aj kolmo dopredu sem tam, nie len alibisticky dozadu na najblizsieho spoluhraca

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z nejhezcich derby Mancini to krasne naordinoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi, ze se clovek tesi na jeden zapas jak blbej a pak vidi takovyhle hovno, jen kvuli tomu, ze ma ten debilni Ital nasrano v kalhotech..

Reagovat
Usty

no vidíš, já šel střízlivě do západolondýnskýho derby a jsem spokojenej

Reagovat
kiwwi

toto kolo tej tabulke velmi neublizilo

Reagovat
Mindas

Víš co Sašo(čti "Bobe")? Jdi do prdele!

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to je des, doteraz SOpcast fungoval, a ked hraje LFC tak vypadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele