Anglická Premier League - preview 12. kola

07.11.2009, 08:45, aktualizováno 09.11.2009, 08:29
Previews
Liverpool bude v pondělní dohrávce anglické ligy vylepšovat nelichotivou sedmou příčku. Reds proti nováčkovi neberou nic jiného než výhru, pokud tři body skutečně získají, přeskočí Manchester City. Hosté jsou těsně nad pásmem sestupu.
Aston Villa - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Zpátky na cesty vítězství by se rádi vrátili Villans tento víkend. V cestě jim bude stát tradičně nevyzpytatelný Bolton, který na birminghamský celek vyzrál jen jednou z minulých 13 vzájemných ligových střetnutí.

Aston Villa to v poslední době neměla vůbec jednoduché. Vždyť na vlastním hřišti teď tři týdny jenom trénovala, k zápasům pak pokaždé cestovala ven. Stavět na skvělém domácím výkonu proti Chelsea tak nešlo zrovna lehce. A birminghamští také nakonec byli rádi za pouhé dvě remízy 1:1, přičemž nejčerstvěji dokonce podlehli West Hamu v dohrávce druhého kola. Hammers tak umožnili získat první tři body od zahajovacího zápasu, zatímco sami zmeškali možnost nabourat top čtyřku. Snahu přiblížit se Arsenalu by teď měli podpořit zapracováním na defenzivě, která nulu neudržela od zářijového klání s Pompey, a sám Heskey by se pak měl zamyslet nad svou gólovou produkcí, když vyšel na prázdno v každém z posledních 12 utkáních ve všech soutěžích.

Ach, ta obrana! Gary Megson před sezonou vytruboval do světa, že letos chce se svými svěřenci hrát atraktivnější fotbal, ale neuvědomil si, že na takové inovace potřebuje kvalitnější zadáky. Ti teď poněkud nestíhají. Čistý štítem se zatím chlubit vůbec nemohou, což je prvoligový unikát, a deset inkasovaných branek za tři nedávná kola, toť rovněž tristní vizitka. Oba stopeři Boltonu, Cahill s Knightem, teď ovšem budou mít zvláštní motivaci, když stojí proti svému bývalému zaměstnavateli. Hlavně prvně jmenovaný má co dokazovat, neboť Birmingham opouštěl s vidinou větší šance proniknout do reprezentace. Co se týče posledních výsledků, jen těžko můžou být Trotters nevyrovnanější (šest minulých duelů - po dvou výhrách, remízách i prohrách).

V Aston Ville se mění stráže na pravém beku, kde jeden vyléčený hříšník střídá druhého, čerstvého. Habib Beye kvůli vyloučení v duelu s West Hamem opět přepouští místo v základní sestavě Cuellarovi. Dalším trestancem je Stilian Petrov, jemuž FA napočítala již pět žlutých karet. V nejistotě žije O’Neill ohledně Heskeyho, Milnera a Gardnera.

Také jeden boltonský hráč nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu - jeden zápas si postojí Samuel. Očekává se, že ho zastoupí Paul Robinson. Na marodce dále zůstávají Davis s Joeym O’Brienem, otazník se vznáší nad starty Rigy a Shittua.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackburn Rovers - Portsmouth FC  (sobota 16:00)
Fotbalový Portsmouth neustále rozptylují ne úplně fotbalové machinace, které s ním přitom úzce souvisí, přesto minulý víkend notně rozvířil situaci u dna ligové tabulky. Debaklem Wiganu si teď dodal potřebné sebevědomí před klíčovým výletem do Blackburnu, prozatím rovněž sestupujícího.

Jakmile se vše okolo Portsmouthu začalo v dobré otáčet, další katastrofa na sebe nenechala dlouho čekat. Daňový únik byl odhalen u výkonného šéfa Pompey Petera Storrieho a ten okamžitě putoval do vězení. Tahle nemilá událost navíc na povrch vyplula krátce poté, co bylo na hampshireský tým uvaleno přestupové embargo, a v neutuchajícím šepotu ohledně chystané změny majitele. Alespoň na hřišti se však blýská na lepší časy. I když má Portsmouth na svém kontě stále nejvíce proher z celé soutěže, za poslední čtyři kola nebodoval pouze jedinkrát. Minulý víkend se navíc lámaly zbylé ledy v opravdu velkém stylu. Poprvé od 18. dubna se za Pompey trefili útočníci (!) a hned zařídili všechny čtyři branky svého mužstva. Blues navíc podruhé za sebou neinkasovali, takže dosud obdrželi dokonce méně gólů než věhlasný Liverpool.

Celých pět let Rovers neodstartovali do nového ročníku tak bledě jako letos. Mají průměr bodu na zápas, přičemž loni měli v této fázi sezony pod kritizovaným Incem na svém kontě o dva bodíky víc. Trošku ironicky pak vyznívá statistika pravdivě tvrdící, že Allardyceovi svěřenci na Ewood Parku padli pouze jedinkrát z posledních 11 ligových zápasů. Veškerá vítězství v tomto ročníků - všehovšudy tři - tak Rovers posbírali výhradně před vlastním publikem, ba co víc také jenom tady bodovali, nikde jinde.

V Portsmouthu neklesají na mysli, odboj proti poraženeckým myšlenkám vede hlavně příkladný kapitán Mokoena. "Jsme moc dobří na to, abychom spadli," míní. V sobotu ovšem nebude mít po ruce jak elitního levého, tak pravého beka. Hreidarsson je mimo hru už nějaký ten pátek, Finnan si po dlouhé pauze ani pořádně nekopl a už laboruje s porouchaným odtahovačem. Piquionne by se snad mohl včas zbavit problémů s krkem, které si přivodil minulý víkend.

Sam Allardyce může vybírat z takřka kompletní eskadry borců. Moc dobře se ukázalo, že prasečí chřipka není až takovým potížistou. I McCarthy už je v pořádku a jen stehno Vince Grelly by mohlo být problematické.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Před sobotním zápasem sice takřka vše hraje proti Burnley, ale neznamená to, že Clarets v souboji s Manchesterem City rázně odsoudíme. Nicméně statistika mluví za vše a pokud se vyplní dosavadní letošní výsledky, Citizens po čtyřech zápasech konečně vyhrají.

Ano, slyšíte dobře. Manchester City proplouvá už čtyři týdny bez jediné ligové výhry, čtyři remízky určitě nejsou dobrou vizitkou pro Hughesův tým, který chce dobývat ty nejvyšší příčky. Nicméně nyní má proti Burnley vynikající příležitost, jak se vrátit zpět do vítězných kolejí.

Je to jednoduché, pro Clarets nehraje snad žádný fakt, jenže můžeme před zápasem předvést. Začneme výhodou domácího prostředí. Protože nejen, že Citizens na Eastlands ještě neprohráli, ale Burnley navíc na hřišti soupeře ještě nebodovalo, přičemž inkasovalo v pěti zápasech 17 branek. Clarets navíc na svého sobotního soupeře nevzpomínají v dobrém, když v posledních pěti vzájemných zápasech dostali pořádnou nakládačku, výsledky 6-0, 5-0, 1-0, 4-2 a 5-1 hovoří za své. A nakonec můžeme zmínit také skutečnost, že Burnley dodržuje jakési pravidlo, že po vyhraném zápase přijdou automaticky dva prohrané a jelikož minulý zápas svěřenci trenéra Owena Coylea vyhráli, na pořadu je prohra.

V Manchesteru se momentálně nejvíce mluví o čtyřech po sobě jdoucích remízách, které zrovna nepotvrzují sílu Hughesova kádru, avšak manažer na kritiku odpovídá: "Lidé sice neustále mluví o čtyřech remízách, jenže oni tři z nich jsou z venku. Navíc když se podíváte na ostatní, každý ztrácí." Hughes už bude moci opět použít Kola Tourého a Emmanuela Adebayora, kteří citelně chyběli v posledním zápase s Birminghamem, tedy zejména druhý jmenovaný. Naopak otázky se vznáší nad starty Santa Cruze a Bridge. Mimo hru je stále zraněný Robinho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Tottenhamu ani Sunderlandu se v poslední době zrovna nedaří, avšak obě mužstva se stále pohybují vysoko, což budou chtít potvrdit v sobotním duelu na White Hart Lane.

Zatímco Tottenham dva poslední zápasy ztratil úplně, Černým Kočkám se z nich podařilo vydolovat alespoň bod. Kohouti nejprve doma překvapivě podlehli Stoke City a následně si přijeli pro výprask na Emirates Stadium, kde svěřenci manažera Harryho Redknappa dychtili po úspěchu. Jenže ani tentokrát to proti Arsenalu nevyšlo a Tottenham musel přiznat, že bez útočných es Defoa, Lennona a Modriče to prostě není ono. Vždyť jen Modričova absence zanechala pořádné stopy, když se Tottenhamu po jeho 'odchodu' podařilo z možných 21 bodů pouhých sedm. Kouhotům zkrátka chyběl někdo, kdo by tyto borce nahradil. Crouchovi se vystoupení příliš nepovedlo a nerozehraný Pavljučenko prostě není v současné chvíli adekvátní náhradou.

Právě v tuto chvíli by se Tottenhamu hodil Darren Bent, který v létě odešel hledat štěstí právě do Sunderlandu, kde se mu nyní výtečně daří. Bent měl pocit, že mu v Londýně příliš nevěří a ani fanoušci mu na jméno nijak nepřišli. Proto odešel do Sunderlandu a asi si nemohl vybrat lépe. U Černých Koček se stal okamžitě tahounem týmu a sítě soupeřových branek zatěžuje jedním gólem za druhým. V současné chvíli jich má na kontě osm. A právě na něj bude na White Hart Lane manažer Steve Bruce sázet. "Ať se dělo u Spurs cokoliv, je skvělé, že to Darrena Benta zavedlo zrovna k nám. Velice mě to potěšilo, protože si u nás vede na výbornou," pochválil svého svěřence Bruce.

Proti Bentovi navíc nejspíše nebude stát nejsilnější obrana, kterou dokáží v Londýně sestavit. Mimo je Sebastien Bassong a obavy panují kolem startu Vedrana Corluky, který se zrani při tréninku. Zatím také není jasné, zda nastoupí Aaron Lennon.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.85 - 7.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Wolverhamptonu se v sobotu nebude z dosahu sestupové saně utíkat zrovna lehce. Arsenal je ve formě a Vlci na něj navíc nevyzráli dlouhých třicet let. Remízový král posledních kol by tak byl s dalším bodem asi nadmíru spokojen.

Na výhru zřejmě Wolves skutečně pomýšlet nemohou, statistika o pěti po sobě jdoucích zápasech bez vítězství nikterak nadějně nezní. Na druhou stranu plichty s Aston Villou či Evertonem nejsou výsledky úplně nepovzbudivými. Většina outsiderů se pak ráda opírá o domácí prostředí, to však u Wolverhamptonu zrovna nehrozí. Na Molineux se dosud domácí hráči radovali pouze jedinkrát ze šesti pokusů, stalo se tak navíc už v září.

Kanonýři i navzdory jedné z nejnapěchovanějších marodek v první lize letos, a zvláště v nedávné době pálí ostrými. Vezmeme-li v úvahu sedm posledních mistrovských duelů, pyšní se průměrem tří vstřelených branek na zápas. Není tedy divu, že si Wenger nynější projev svého mužstva nemůže vynachválit. Rozplývat se může především nad formou Robina Van Persieho, autora sedmi ligových branek (prostřednictvím pěti z nich otevíral skóre). A v okolí Emirates Stadium se neútočí jen na zeleném pažitu, také Stan Kroenke je dost aktivní v ofenzivě a výrazně se přiblížil k definitivnímu převzetí Arsenalu - k tomu mu schází pouhá jedna desetina procenta akcií.

Chris Iwelumo si nešťastně obnovil zranění nártu, které prvně utrpěl během letní přípravy, a je mimo na dalších několik týdnů. Nahradit by ho měl Ebanks-Blake, přičemž se očekává, že do základní sestavy nakoukne i Milijas, jenž coby náhradník připravil oba góly svého týmu v utkání se Stoke.

O rozsáhlé listině lazarů na straně Arsenalu už byla řeč. Na té se momentálně skví hned deset jmen bez jakékoliv šance na včasný návrat do hry. Mezi nimi nechybí ani český internacionál Tomáš Rosický, který pro změnu marodí s kolenem. Pomalu se chystá návrat Walcotta s Denilsonem, oba by měli začít trénovat již během reprezentační pauzy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 4.25 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Stoke City  (neděle 14:30)
Souboj dvou loňských nováčků může mít zajímavou dohru, a sice první manažerskou rošádu letošního ročníku. Trenérskému křeslu v klubovém sídle Hullu se už nepozdává pozadí Phila Browna a taky mu to dává pořádně najevo - kýve se a kýve. Jen tři výhry v tomto kalendářním roce, toť hlavní důvod.

Prohra 0:2 s Burnley minulý víkend zanechala Hull v sestupové zóně s pouhými osmi body po jedenácti kolech. Jaký kontrast oproti situaci v loňské sezoně, kdy se v téže fázi Tygři nacházeli na šesté příčce se šesti výhrami na kontě. Teď se pyšní tak akorát dvěma. A zatímco na jednu stranu obě pochází z KC Stadium, kde se odehraje i nadcházející duel se Stoke, na stranu druhou jej Hull na svém hřišti neporazil dlouhých 17 let. Jediné, o co se Phil Brown může opřít, je jakáž taká podpora ředitele mužstva Adama Pearsona. Ten ho zatím podporuje, i když opatrně dodává, že nic netrvá věčně. Nedávno navíc decentně zkritizoval manažerovu přestupovou politiku, když ji charakterizoval slovy "mnoho povyku pro nic". Prý se Brown nemusel tolik vázat na velikost jména posily.

To Stoke si na rozdíl od Hullu drží svůj standard. Nebýt devíti promrhaných bodů z vedoucích pozic, dokonce by se v tuto chvílí dělil s Manchesterem o druhé místo. Takhle je devátý s druhým největším počtem remíz v celé lize na svém kontě. K lepšímu umístění by Potters mohla jenom pomoci lepší koncovka zápasů, neboť jakmile odbije hodina hry, moc často už neskórují, přesně řečeno dosud jen dvakrát. Nevadí, čtyři utkání v řadě bez porážky i tak vypadají krásně.

Matt Duke je spolehlivou dvojkou a zraněného Myhilla určitě bez výrazných problémů nahradí. Co však bude horší, je vypořádat se se ztrátou suspendovaného Geovanniho. Tony Pulis naproti tomu váhá, komu dát přednost na pravém beku. Zda sáhnout po Wilkinsonovi či vzít na milost hříšníka Hutha. Salif Diao zatím jen podstupuje rehabilitaci bolavého lýtka, takže v neděli bude chybět.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.10 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Everton FC  (neděle 16:00)
Přesně 81 dní uplynulo od poslední výhry Kladivářů v Premier League, až West Ham konečně opět vyhrál. Nepravděpodobné proměnil v reálné na poslední chvíli mladík Hines. "Všechno je to o tom využít šance, když se naskytne..." uvedl po zápase. A tato slova zůstávají aktuálními i před nedělním kláním s marodícími Karamelkami.

Jestli totiž Hammers v poslední době brzdil nějaký psychický blok, čemuž by se ani nešlo moc dobře divit, pak totiž rozhodně zmizel. Teď by se mělo teprve naplno ukázat, zda Londýňané mají na to hrát alespoň ve středu tabulky nebo jestli je čeká tak akorát boj o záchranu. Měli by, tedy kdyby doteď nepoztráceli hned sedm bodů z vedoucích postavení. Nicméně Kladiváři teď pěkně ohraničili pasáž desíti nevítězných duelů výhrami. Ta nehezká výplň čítá šest porážek a čtyři remízy - ty by samy o sobě daly dohromady poslední flek a ještě celkem přívětivé skóre 11:17. Přívětivé je i proto, že Hammers navzdory herní mizérii nestřílí jen slepými náboji. Vždyť ve všech třech minulých střetnutích nastříleli alespoň dva góly.

Everton má za sebou jeden z nejtragičtějších říjnu za celou dobu své existence. V ligových zápasech posbírali všehovšudy tři body, opustili Carling Cup a v Evropské lize si nechali uštědřit hned dvě lekce od portugalské Benfiky. To všechno zažili. Ba co víc - do listopadu si přinesli také nevídaně rozsáhlou marodku. Remízového krále tohoto kalendářního roku navíc úplně srazila do kolen zpráva o zhoršení situace kolem Artety i Jagielky. Oba klíčoví borci Evertonu museli nedávno podstoupit další operace, aby předešli dalším komplikacím, jejich léčba se tak ještě protáhne. Ve španělském záložníkovi tak na dlouho ztrácí mozek většiny ofenzivních akcí, a kdo ví, jak si bez něj nadále povedou Cahill, Fellaini, Jo či Yakubu. Vždyť doteď se všichni dohromady postarali o pouhé dva góly.

Dvojice Carlton Cole-Héctor Ilunga musela z minulého utkání předčasně odstoupit kvůli shodnému problému - poraněné podkolenní šlaše. Namísto pravidelného střelce Hammers se tak posune hrdina Hines. Do akce se po odpykání krátkého trestu vrací český legionář Radek Kováč.

Jmenovat kompletní seznam evertonských marodů by vyšlo na pěkných pár minut. Tak alespoň s potěšením oznamuji, že ten seznam se postupem času přeci jen kratší. Mezi absentujícími borci se načas objevil hříšník Biljaletdinov, zato Saha by se mohl dát včas do kupy. Oproti klání s Benfikou už mohou nastoupit i Neill s Heitingou, jejichž jména schází na pohárové soupisce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.35 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wigan Athletic - Fulham FC  (neděle 16:00)
Nedávný výbuch s Portsmouthem (0:4) jenom podtrhl podivnou sezonu Latics. Ti zatím šokují veliké a podporují ty menší, skoro ne jinak. Teď je čeká Fulham, který je takovým vrstevníkem Wiganu. Uvidíme, jak se bude Athletic chovat v takovém případě.

Wigan s londýnským celkem dokonce sousedí a oproti němu zaostává o pouhý bod, třebaže posbíral o dvě porážky více. Stejně jako je pak vyrovnaná startovní pozice obou soupeřů, je vyvážená i bilance minulých tří zápasů Latics. Z nich si hoši z kraje Greater Manchester udělali hotovou trikolóru, když okusili jakoukoliv možnou formu konečného výsledku. Jelikož však oba příští protivníci okupují spodní část tabulky, musejí být atleti na pozoru před zdvojenou porážkou. S celky z druhé desítky totiž mají dosud vůbec nejhorší bilanci ze všech účastníků Premier League. Na druhou stranu na Fulham před vlastním publikem umí. Od svého postupu mezi elitu s ním neprohráli, přesněji řečeno se třikrát body dělily a jen jednou všechny ukořistil Wigan, a celkově jím na JJB Stadium (dnes DW Stadium) nebyli přemoženi od září 1992.

Specialista na druhé poločasy a pravidelný střelecký stroj, to je mimo jiné Fulham. Hned deset ze svých 13 branek nasázeli Cottagers po přestávce, přičemž naprázdno vyšli pouze v jediném z posledních dvanácti duelů ve všech soutěžích. Na celek s pověstí spíše defenzivního kolosu velmi slušná vizitka. Nicméně ani dozadu to není vůbec špatné, vezmeme-li v úvahu, že i druhý Arsenal či Liverpool s Tottenham inkasovali víckrát než svěřenci Roye Hodgsona. Ten vůbec nemůže být spokojen s nedávným vystoupením svých oveček na evropské scéně. Nezlobí ho však ani tak nespravedlivá prohra s AS Řím, jako spíš potíže Johnsona, Murphyho a Kamary, které si všichni tři odnesli právě z tohoto souboje. Posledně jmenovaný je podle všeho v pořádku, kdežto jeho dva kolegy ještě čekají pozdní fyzické testy.

Fulhamu schází i hvězdný Damien Duff, jehož stejně jako Fina Kallia trápí neposlušná achillovka. To Wigan si hoví ve vatě, alespoň co se zranění týče. Na listině marodů zbylo už jen jméno Maynora Figueroy, jehož do hry nějaký ten čas nepustí bolavé koleno. I díky Edmanově návratu pak Robert Martínez údajně chystá razantní zásah do sestavy, která před týdnem vysoko podlehla Pompey.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Stamford Bridge hostí další z prestižních bojů Velké čtyřky, která letos bude muset odolávat silným nájezdům. Rudí ďáblové ztrácí na Chelsea dva body, v neděli tak přijedou prolomit více jak sedmileté čekání na plný zisk ze západního Londýna.

I když Ancelotti přinesl do řad fanoušků před sezónou značnou nejistotu, momentálně se zdá, že Chelsea navrátil sílu, která byla tak evidentní za doby Josého Mourinha. Podle mnohých se tak Chelsea stává jediným reálným soupeřem pro Manchester, který vydrží až do konce sezóny. Nedělní výhra by navíc znamenala rozdíl pěti bodů. Ztráty v nejbližší době se očekávat nedají ani na jedné straně, koncentrace totiž může být zaměřena jen a pouze na ligu. Po remízách během týdne si oba aspiranti na titul zajistili postup do dalších bojů Ligy mistrů.

Svatostánek Blues se stal pro svěřence Alexe Fergusona nedobytnou tvrzí. Na vítězství v jakékoliv soutěži zde čekají již osm zápasů. Poslední úspěch přišel v dubnu 2002, kdy o výhře rozdílem třídy rozhodli Scholes, Ruud van Nistelrooy a Solskjaer. Nicméně celková bilance vzájemných zápasů v Premier League je naprosto vyrovnaná. Ve čtyřiatřiceti utkáních se oba týmy radovaly desetkrát, čtrnáctkrát se pak rozešly smírně.

Stamford Bridge se pod novým manažerem stal opět výběrčím všech bodů, což neúspěšnému Manchesteru nikterak neprospívá. Ancelotti zde slavil ve všech devíti utkání, případná nedělní výhra bude v řadě již jedenáctou, čímž se může vyrovnat klubový rekord z roku 2006. Posledním, kdo si odvezl ze stadionu Chelsea všechny body, byl Arsenal téměř před rokem.

Lídr tabulky se může pochlubit skvělou bilancí, ve které během pěti ligových zápasů nastřílel doma patnáct branek, z toho deset v posledních třech duelech. A nezaostává ani defenzíva, která jediný inkasovaný gól dovolila hráči Hullu Huntovi hned v úvodním dni nové sezóny. Vše by pak mohl dokonat Drogba, jenž se dostal do famózní formy, ve které nasázel za posledních pět zápasů šest branek.

To Manchester si může jen stýskat po časech, kdy na Chelsea jezdil pro všechny body prakticky při každém výjezdu. Jenže Fergusonovi se nepodařilo vyhrát už pětkrát v řadě na hřišti jakéhokoliv nejžhavějšího konkurenta. Hned dvakrát prohrál v Liverpoolu, jednu prohru si připsal na Arsenalu a na Chelsea, kde alespoň jedinkrát uhrál remízu.

I marodka hovoří spíše ve prospěch domácích. Uzdravení Obi Mikel a Žirkov totiž nechali mimo hru jediného Bosingwu. Owen Hargreaves, Park a Wellbeck si nezahrají v dresech hostů kvůli problémům s kolenem. Ferdinand je stále vyřazen kvůli lýtku. Suspendovaného Garryho Nevillea s největší pravděpodobností nahradí O’Shea, návrat pak hlásí Vidić a Evra. V případě, že se předpovědi naplní, vymění se od úterního duelu proti CSKA hned trojice bránících hráčů.

Ashley Cole touží s Chelsea vyhrát titul, ví však, že cesta k němu není lehká. "V sezóně narazíte na týmy, jako jsou Arsenal, Man United, Liverpool, Tottenham a Man City. Není vůbec lehké je porazit a já bych se cítil líp, kdyby se nám to podařilo." O poznání větší sebedůvěře se těší Deco, který spoléhá především na útočníka z Pobřeží Slonoviny. "Velký rozdíl mezi námi a Manchesterem je v útoku. Drogba si užívá velkolepý moment ve své kariéře a je lepší než útok United. Didier bude klíčovým hráčem - určitě hvězdou utkání."

Z druhého stánku se ozývá především hlas uzdraveného Dimitara Berbatova, který už od úvodu věří, že první místo je otázkou pouze Manchesteru nebo Chelsea. "Oni jsou našimi úhlavními rivaly v boji o titul. Mají skvělé hráče a mají skvělého manažera. I když jsme pořád na začátku, myslím, že o titul se porveme my dva."

Manažer domácích Carlo Ancelotti si vzal ponaučení ze hry Liverpoolu, jinak však z nedělního zápasu nedělá žádné drama. "Liverpool hrál fantasticky a vytvářel velký tlak na soupeře. To je důvod, proč vyhráli. Byla to dobrá lekce, jak Manchester trpí při tlaku na své záložníky. Musíme hrát proti silnému týmu. Budeme hrát proti druhému celku Premier League, ale já myslím, že je to jen zápas o tři body jako každý jiný."

Sir Ferguson však nepřipouští další výpadek a spěchá s důvodem prohry, který se prý již nebude opakovat. "Na Chelsea je to vždy těžký zápas. Ale budeme hrát lépe, než na Anfieldu, to jsem si jistý. Musíte mít vítěznou mentalitu, která nám předtím chyběla. Hráči jsou jen lidi, může se to stát."

Jakožto správní gentlemani nezapomněli ani na chválu svého souputníka. "On odvedl fantastickou práci v jeho týmu. Zůstat tak dlouho na jednom místě je nesmírně obtížné, nejen v Anglii ale všude. V Itálii by to bylo nemožné," myslí si italský lodivod. "Byl skvělým trenérem v AC Milán a do Chelsea přinesl bohaté zkušenosti. Byl i skvělým hráčem, takže má mnoho znalostí. Hráči si musí uvědomit, že se bude hrát velký zápas a bude záležet na jejich výkonu," skládá poctu skotský legendární manažer.

V neděli se většina Anglie nebude moci dočkat čtvrté hodiny, kdy na Stamford Bridge svým hvizdem začne zápas rozhodčí Martin Atkinson a dá tak povel k jednomu ze stěžejních duelů v šancích na titul. Po veledůležitém zápasu se však hostující manažer může těšit na červené toskánské víno, které si pro něj chystá připravit oponent Ancelotti.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech, Ivanovic, Terry, Carvalho, Cole, Lampard, Essien, Ballack, Deco, Anelka, Drogba
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Van der Sar, O'Shea, Vidic, Evans, Evra, Valencia, Anderson, Fletcher, Giggs, Berbatov, Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.40 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Birmingham City  (pondělí 21:00)
Liverpool se stále nachází ve svízelné situaci. V letošní sezóně mu téměř nic nevychází, což je důvod, proč mu nyní patří až neuspokojivé sedmé místo s pouhými osmnácti body. Další zaváhání je tentokrát už nepřípustné, zvlášť když Reds přivítají nováčka z Briminghamu.

Aby měl Liverpool po odehrání jedenácti kol na svém kontě pět proher, s tím se v táboře Rafy Beníteze rozhodně nepočítalo. Podle ideálního scénáře měla parta okolo kapitána Stevena Gerrarda prohánět celky na čele a pokusit se po několikaletém čekání opět zaútočit na titul. K tomu má však ještě hodně daleko, jelikož zatím jen s velkým odstupem sleduje vedoucí Chelsea.

Za posledních pět ligových zápasů Liverpool hned třikrát odcházel ze zápasu jako poražený celek. Především ztráta všech bodů z minulého týdne byla hodně nepříjemná. Reds nejen prohráli, ale zároveň museli dohrávat pouze o devíti lidech, když viděli červenou kartu Degen s Carragherem. A ani během týdne si Liverpool příliš nespravil náladu, remizoval totiž na půdě Lyonu a zatím vše nasvědčuje tomu, že jeho pouť Ligou mistrů skončí už v základní skupině, což je pro tým z finančního hlediska další nepříjemná rána.

Rafa Benítez, který je jedním z nejžhavějších kandidátů na padáka, zcela jistě nemůže mít klidné spaní. Kromě špatných výsledků postihly Liverpoolu také četné absence. Na seznamu zraněných stále zůstávají Gerrard, Riera a Johnson. K nim se na tribuně přidají také výše zmiňovaní obránce Degen a Carragher. K tomu všemu ale navíc ještě hrozí, že hrát nebude moci ani Aurelio, Dossena a hlavně Torres, který je s deseti brankami nejlepším střelcem soutěže.

I když se hráči Birminghamu snaží hrát ofenzivní fotbal, na hřišti to častokrát není příliš vidět. V jejich zápasech padá suverénně nejméně branek, i přesto se ale City drží na nesestupových příčkách, což je jejich letošní cíl. V posledních kolech navíc šli výrazně nahoru. Nejprve se jim podařilo uhrát vítězství se Sunderlandem, následně obrali o body díky bezgólové remíze také Manchester City.

Strach tudíž nemusejí mít ani nyní, zvlášť když se jim proti Liverpoolu v posledních letech nebývale dařilo. Birmingham neprohrál s Reds už šest utkání v řadě, což je statistika, se kterou se nemůže pochlubit třeba ani Chelsea nebo Manchester United. Nyní navíc bude kouč McLeish postrádat pouze Fergusona, jenž je pod disciplinárním trestem, a zraněného Murphyho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 9.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1190228:827
2.Manchester United1181223:1125
3.Arsenal FC1071232:1322
4.Manchester City1054118:1119
5.Tottenham Hotspur1161421:1719
6.Liverpool FC1160525:1618
7.Aston Villa1153315:1118
8.Sunderland AFC1152420:1717
9.Stoke City1144311:1316
10.Burnley FC1150612:2215
11.Fulham FC1042413:1314
12.Wigan Athletic1141612:2113
13.Everton FC1033413:1612
14.Birmingham City113268:1211
15.Bolton Wanderers1032514:1911
16.West Ham United1124515:1810
17.Wolverhampton Wanderers1124511:1810
18.Blackburn Rovers1031611:2410
19.Hull City112278:248
20.Portsmouth FC112189:157

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (777)

Přidat komentář
homeles8

no, Bolton Aston Villu potrápí, ale přál bych jim teď vyhrávat, aby se dostali do EL.(třeba místo Liverpoolu :-) )

Reagovat
homeles8

myslim Asto Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool EL hrát nebude

Reagovat
homeles8

vždyť to píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak mimo ROSA uz neni zranen....takze na marodce nastestí CHYBÍ !!

Reagovat
smazaný uživatel

go city go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nastupiš..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ zase budem len na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ti ma od rana svrbia kosti..takže sa priprav!!

Reagovat
smazaný uživatel

City dneska Burnley roznese 3:0 - možno i viac Dnes vyhrá i Pompey a Sunderland taktiež musí doniesť nejaký ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si to podělal tou remízou s West Hamem tam byla víc než zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavý na Benta a na reakci fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co je zajímavého na tom, když yidos zatleskají svému bývalému hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to pěkný....Ale smutný na tom je,že to je pohádka

Reagovat
honziss

Proč pohádka? Bent neodcházel z Tottenhamu ve zlém, ne? Ani během jeho působení si fanoušky nějak nezprotivil... Pokud se nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ty zprávy po twitteru?

Reagovat
honziss

?

Reagovat
smazaný uživatel

je to určitá forma veřejné sociální sítě(jestli se teda nepletu) a na ní vyzíval vedení a kouče k uvolnění k SAFC.Ve zkratce-že v Londýně nechce zůstat v danou situaci (asi by opravdu ale nehrál)

Reagovat
honziss

Jak napsal Aaron, byl frustrovaný a fanoušci ho pochopili. Já se mu nedivím, on je typ útočníka, který musí hrát pravidelně, pak může být klidně nejlepším forvardem v PL. Však to vidíš, jak mu to padá v Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,v tomhletom kontextu to dokážu pochopit.Jen sem věděl z médií o té jeho frusrtrovanosti a o jeho dá se říct kritice vedení.Z toho mi vyšlo,že mu to dají Yidos vyžrat.Opak je pravdou (jak mě už upozornil Bruce) a to je šlechtí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě je možný, že ho někteří fans vypískají...

Reagovat
smazaný uživatel

paka se najdou všude-nevyjímaje fans toho či toho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni fanoušci pochopili jeho frustraci.

Reagovat
smazaný uživatel

fandím rivalům,ale Bent je sympaťák-takže když se k tomu postaví takhle-tak pro vás

Reagovat
minoLFC

a aká by mala byť reakcia? u Spurs sa jeho kariéera pribrzdila

Reagovat
Tomanatura

City, Spurs, Wolves - jasné jedničky dneska

Reagovat
smazaný uživatel

okrem Spurs

A ten Wolves by som bráááál

Reagovat
smazaný uživatel

City, Spurs ano ale Wolverhampton nevyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

stačí když vybojuje bod, ale 3 body by byly samozřejmě lepší....

Reagovat
smazaný uživatel

Bod vybojovať môže, ale jasná jednotka to nie je.

Reagovat
Amos

To nehrozí :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jasna 2 !!!!!

Almunia - Sagna, Vermaelen, Gallas, Gibbs - Song, Diaby(Rosicky), Fabregas - Arshavin, Rosicky(Nasri) - Van Persie

Myslim si, jasna vyhra o dva tri goly!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne to urcite nebude, Arsenal nevie hrat vonkajsie zapasy

Skor tipujem vyhru o gol a strachovanie sa do samotneho konca zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

ty vtipálku, právě že venku hraje Arsenal líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ještě že si nám řekl, kdo za Arsenal hraje, málem mi to vypadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

rad jsem ti pomohl! kdyby jsi potreboval napsat i marodku tak rekni!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bývá většinou shodná se základní sestavou, takže nemusíš

Reagovat
Tomanatura

Týjóó

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je zapas v ktorom mozeme iba sklamat Kazdy caka jasnu vyhru a to je vyhoda pre Wolves. Nastupia proti sebe dve velmi mlade muzstva a iked kvalita a skusenosti su jasne na nasej strane, super moze iba prekvapit. Tento zapas vidim hop alebo trop. Bud vyhorime mi a bude z toho remiza, alebo vyhoria ani a bude z toho nasa vyhra o 3-4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nehul tolko,ti tvoje tipy su dost k smiechu...

Reagovat
smazaný uživatel

tie

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl by jsi nám prozradit co fetuješ? Ty jasná jedničko

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal sa priblizi celu tabulky

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea zítra znovu odskočí.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako ako ManU o jeden bod

Reagovat
smazaný uživatel

ManU zvitazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Jestli se v záloze sejdou (aspoň na chvíli, když ne od začátku) Fabregas, Nasri, Rosický a Arshavin, tak to bude luxusní podívaná

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko lepsia zaloha nez Manchestru alebo Chelseeeeea

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha Malouda-Essien-Ballack-Lampard-Cole je minimálně srovnatelná...

Reagovat
smazaný uživatel

Maximalne zrovnatelna...A kde su tí,čo tu žvanili jak Man.City prehra tuto sezonu Arsenal v lige...

Reagovat
afc

po 11kole je este zavcasu takto pisat,nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zavcasu ,ale som si isty ze City Arsenal v tabulke nepredbehne a vyvoj je zatial taky..

Reagovat
smazaný uživatel

pššššt....nezakřikni to

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musis hulit bambusove listy kamarat,ked si tak vsimam tvoje "predpovede pocasia"

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nebudu se hádat, každý logicky uvažující člověk uzná, že mám pravdu.

2)Je 11. kolo a Arsenal má jen o 3 body více.

Reagovat
Tomanatura

Ale každý přece musí uznat, že Song, Nasersi, nebo ARSCHavin jsou na tom stejně jako Ballack s Essienem a podobně Myslím, že i záloha barcelony se musí sklonit před Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět tvou reakci na např. komentář ve znění:sýr Ferguson,trenér Red Debils se rozhodl,že dnes postaví R. Kikse apod.

Reagovat
Tomanatura

Vždyť se to děje neustále, tak proč by mi to mělo vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám ten pocit.Že jsi teĎ vymyslel asociaci z NASRI v NASERSI svědčí o Tvé ubohosti(měl sem o Tobě opravdu vyšší mínění-i u IchBina)

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost v tom,že ji musíš zveřejňovat

Reagovat
Tomanatura

Když jsou mi ti hráči nesympatičtí, tak snad nemůžu nic takového napsat? Čiže defacto jen fanoušci Liverpoolu, MU a Chelsea mají snášet neustálé posměšky a všechno ostatní, ale na Arsenal se nadávat nesmí? Ten se musí jen bezmezně obdivovat?

Reagovat
afc

na Arsenal sa tu nadava az az a to nehovorim co sa tu dialo napr v lete

Reagovat
Tomanatura

Asi málo, když si na to fanoušci nezvyknou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sry,ale pleteš se....Sem chodím cca. rok,ale z big 4 se tu nejvíc(co sem si četl i v archívu článků) nadává právě AFC.Chelseai se tu nadává za to,že vůbec je,MUFC se nějak v posměváčských tonu neprobírá (čest téhle sekci EF) a LFC se tu ztrapňuje sám....(tituly apod.).

A tomu Arsenalu se nesmějípouze naplaveniny,ale i zdejší ikony a primadony....(Ty, Getzo5 )-zkrátka i lidi celkem rozumní.

Reagovat
Arbiter

zajímalo by mě, zda je Getzo ikonou nebo primadonou

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě ikona... Má snad největší přehled o PL...

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě též,ale některý ty obrázky z toho DailyMailu(nebo odkud to je) by si mohl odpustit.Neviděl sem ani jednu do jeho vlastních řad.Proto sem napsal (doufám,že to tak vyznělo),že nikdo tu není svatej).

A paranoiou se mi zdá taky netrpím,ale na adresu Arsenalu tu byly opravdu největší kvanta komentů ve stylu :kindergárden,AW ví co dělá,zloději talentů apod.Toť můj dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Ak máš na mysli tie karikatúry M.Jonesa zo sport.co.uk, tak je to len príjemné spestrenie diskusií a ten chlapík má, čo sa týka PL vskutku zväčša výborné myšlienky, ktoré vie nápadito podať na papier, tak nevidím dôvod, prečo to sem raz za čas nehodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme snad v kurzu:lépe malovat?Jo,jako odlehčení to tak trochu taky beru,ale konkrétně u Tebe vím,že jsi slovní spojení:Arsenal-kindergárden taky použil (a pak,že nejsem paranoidní ).

Takže tak.A co mi řekneš nato,že jsi tu nepoužil nějaké odkazy s karikaturamy o United....Nebyly směšné či ten pán bezvýhradně (dle Tvých odkazů) fandí MUFC?Máslo je i na Tvé hlavě-potom se nedivte,že se naplaveniny prezentují jak se prezentují

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to rozoberme: Mr.M.Jones kreslí karikatúry k aktuálnemu dianiu v PL a to podľa toho, čo ho napadne. Za obsah ani tématiku jeho kresieb nezodpovedám, ale dodávam, že za posledný rok uverejnil najviac karikatúr k Chelsea (Hiddink, Ancelotti, Drogba, prehra doma s Live, prestupový trh, sankcie od UEFA), Newcastlu (Keegan, zostup, St.James` Park, Ashley) a Liverpoolu (Benitéz, majitelia, titul v rukách MU) a len, pokiaľ sa nemýlim 4 k MU (titul, výhra s AFC v LM, Machedove góly proti AV a SAFC a prehra s Clarets). Z uvedeného počtu som uverejnil prevažnú väčšinu a to bez ohľadu na to, čoho sa kresba týkala.

Čo sa týka označenia Wengerjugend (nie kindergárden ) je to už pomaly žargón a vskutku len málokto ho považuje za hanlivé označenie, aj práve pre jeho význam, ktorého si sú vedomí i miestni gooners. Preto v tom nevidím taký problém a práve naopak, ak vždy používam seriózne názvy, občas zažartovať nezaškodí. To je podstatný rozdiel od toho, čo s týmto ale aj názvami ako Čukotka a pod. predvádzajú rôzni scumíci Takže akékoľvek maslo kategoricky odmietam, pričom však prpúšťam, že nikto nie je neomylný. To je ľudské.

Reagovat
smazaný uživatel

To mně trochu se*e,že to dokážeš podat,že jsi vlastně humanisticky zaměřen a jsi vlastně ztělesněním Matky Terezy.OK-umíš to podat ,tak jak je to v mírumílovné diskuze potřeba.Ale Wenglerjugend (nemyšleno ANI v historickém kontextu) je dosti nešťastné vyjádření jak na práci AW tak i na kádr týmu.Přijde mi to přinejmenším nefér

Reagovat
smazaný uživatel

Nefér... Nuž, ako to tak poedať. V uzavretej skupine fans PL sa už podobné narážky berú skôr ako zdravé podpichovanie a nie ako urážky. To je podstata celého. To by určite povedala aj MT

Reagovat
smazaný uživatel

na můj vkus se tady s Woowichem zachází zbytečně v rukavičkách...

Reagovat
smazaný uživatel

ty mně dnes nevytočíš....grhhhchhh.Půjdeme na druhej flek.O Vás nemá cenu psát.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sry,ale pochopil jsem správně:Hitlerjugend-Wengerjugeng-a Fergusonjugend (Ljajic,Nani,Anderson,Evans) je správné?Takhle je to podle Tebe v normálu?To se mi nezdá-snad si to tak ani nemyslel

Reagovat
Tomanatura

Začni se dívat na šachy, nebo sleduj české divize. Tam si nikdo takovou srandu nedělá a ty budeš žít spokojeně.

Reagovat
smazaný uživatel

začni se zajímat raději o balet, když na ten fotbal evidentně nemáš

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

máš pěkný zuby

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,můj kufr nepřebere věci z 2. sv. války.Ale jestli Tvůj klub bude veřejně spojován s tímto zvěrstvem (WEngerjugend-a záměna tu není s ničím jiným) a Ty se neozveš tak se jdi vyfotit.Respektive táhni na kohoutí zápasy kde o Tobě nikdo neuslyší a já budu mít klid

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dost, jen těžký paranoik vidí nějakou přímou spojitost mezi Hitlerovou a Wankerovou mládeží....

Reagovat
smazaný uživatel

já mám dost a Ty nemáš soudnost....Za 1. Wankera si odpusť Redsnape a za druhý do baletu si zajdi s těma Chorvatama v Tvým kádru.Samozřejmě takové trubce jako seš Ty nebudu vysvětlovat,že sem to vlastně pochopil správně a že vím,že v reálné formě tu žádný neonacismus použit není,ale...,..Jen mě mrzelo,že je to zde použito-jsme na fotbalovým portále

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemáš dost, ty máš hodně dost.......asi jako každý scum

Reagovat
smazaný uživatel

nemívám dost i po nocích se Svou starou,do mě SCUME-zvláštní,moc se tu momentálně neprezentuješ,ale evidentně slovo scum hodně často používáš-kolik Ti je vlastně blbečku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kráso, to je vlákno

Reagovat
smazaný uživatel

vlákno ostrý jak Gillete

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ani ne...

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně to přestáváš zvládat, proto s tebou končím tuto debatu s doporučením ať se raději přeorientuješ na ten balet, jinak to s tebou co nevidět šlehne, sice by se až tak moc nestalo, svět by přišel o jednoho bezcenného scuma, ale možná by to bylo trošku líto tvé mamince a musel bych ji pak nějak utěšit, takže nazdar baletko

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar,scume-s potěšením se mi dostavil efekt:bruce -šílenec EF no"1

Si mi u prdele,ale mou matku si neber do Tvýho děravýho zobáku,aby bylo jasno-já s osobníma útokama nezačal,SCUME

Reagovat
smazaný uživatel

dávám ti ještě tak rok, maximálně rok a půl.....

Reagovat
smazaný uživatel

....a já tak sezonu nebo jeden repre cyklus,aby zjistili všichni co seš za blba

Reagovat
smazaný uživatel

pro jistotu:tuhle debatu si dávám do "oblíbených"

Reagovat
vitasrp

Zvláštní chuťovka, já si zrovna diskuze, v kterejch ze sebe dělám maniaka kvůli kravinám, moc neukládám..

Reagovat
Tomanatura

Furt se snažím z tebe vymámit tu odpověď, proč by se Arsenalu a jejich hráčům nemohlo nadávat, když se nadává i ostatním. Odpovědi jsem se ještě nedočkal.

Reagovat
Tomanatura

Jinak, opravdové ikony jsou (byli) lidi jako Merengues, Kyslík, Gattuso, kteří tu jsou už hodně dlouho a neustále jsou stejní.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik se jich prezentuje v Anglii?Potažmo-který z nichmrví jak ty jména hráčů?Ptám se teď já

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tu prezentuješ nějakou dobu.Takže:který z nich mrvil jména?Ptal ses 2x mně,já se ptám teď 2x TEbe

Reagovat
Tomanatura

Ach jo...

Tady přece nejde o to, kdo mrví jména, nebo ne. Já nejsem žádná ikona a o toto tu přece nejde. Já nepotřebuju s tebou řešit to, jestli si můžu dovolit, nebo nemůžu dovolit říkat někohmu tak, jak říkám.

Reagovat
Tomanatura

Zase irelevantní otázka, na kteou znáš odpověď sám. Teď se teda zeptám já. Pamatuješ si alespoň jednoho fanouška Arsenalu, který mrví jména hráčů(če)?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli sem chodí víc jak jeden,tak né.... Ale z místních fandů Arsenalu mám dojem,že to nedělá nikdo z nich (Sejber,Herbage,afc,fantomas,Counter)

Reagovat
Tomanatura

Moneybayor?

Reagovat
smazaný uživatel

jo,dobrý....Ale kdo z nich?Na Adeho sem taky nadával,ale tento krkolam mně nenapadl ....Máš pravda-do baráku si nevidím Tipoval bych Herbeho....je takovej horlivej

Reagovat
Counter

už si začínáš zoufat nad nemohoucností tvých miláčků, že jsi klesnul takhle hluboko?

Reagovat
smazaný uživatel

nemá k tomu očividně daleko

Reagovat
Tomanatura

Ne, o MU tu vůbec nejde. Jen mě poslední dobou naprosto vytáčí neustálé vychvalování Arsenalu, že mám na něj naprostou averzi.

Reagovat
honziss

Zařiď BAN pro Herbageho aspoň na měsíc a ta averze zas na čas zmizí.

Ale jinak s tebou souhlasím.

Reagovat
Tomanatura

není to jen na tomto serveru, ale herbage je opravdu zvláštní exemplář v tomto.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné,pěkné....,ale dovolím si nesouhlasit.Herbage je vlajkonoš-to se nedělá

Reagovat
Tsigi

vychvalování Arsenalu bylo nejhorší tak 2 roky dozadu, to se všude psalo o jejich überkosmický hře

Reagovat
Tomanatura

myslíš tu sezonu, jak z nich byli všichni paf, jak byli kandidáty na úplně všechny trofeje a pak všechno vyhrál ten ztroskotalý klub z předměstí Liverpoolu?

Reagovat
Tsigi

přesně tak, to jsem byl hodně rád, že to tak dopadlo

Reagovat
Counter

nediv se, Arsenal zatím vyhrává, střílí hodně gólů, které jsou často oku lahodící...

Když se slípkám dařilo na začátku sezony, taky se všude zničehonic začala objevovat spousta fanoušků Spurs, kteří rovnou útočili na titul

Reagovat
Tomanatura

O tomto to ale vůbec není. Že přichází a odchází fanoušci je normální.

Reagovat
herbage

Zálohu máte takdy dobrou, ale řekl byhc, že je jiné, ne horší či lepší

PS: odpověděl jsme ti pod daňovou diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, každá má sílu jinde.. Máš tam odpověď...

Reagovat
kubys

Bránit bude kdo?

Reagovat
afc

Arsenal nebrani

Reagovat
Tomanatura

Defenzivní záložník Nasri

Reagovat
afc

tak,tak sam vyhlasil,ze si na to trufa

Reagovat
Tomanatura

Podle toho vyhlášení čerpám

Reagovat
Lorcan

bránit bude samozřejmě Song

Reagovat
herbage

Když to přepíšeš do 4-4-2, tak to může vypadat třeba Almunia - Sagna, Gallas, Vermaelen, Gibbs - Nasri, Song, Cesc, Rosa - RvP, Aršavin Nevím, co je na tom podivného

Reagovat
kubys

Je tam jasně napsáno v záloze, tak tu nepřekrucuj informace.

Reagovat
herbage

Ok, tak si vem 4-5-1 a Šavu dej s Nasrim na křídlo, jako Arsenal proti Alkmaaru v týdnu a Rosu místo Diabyho

Reagovat
kubys

Nic takového 4-4-2, kde je výše zmíněná čtvrřice v záloze.

Reagovat
herbage

Takhle to ale Counter nemyslel Ještě můžeš vzít 5-4-1 a Songa dát na předstopera

Reagovat
Counter

co jsem nemyslel?

Reagovat
herbage

Lorcan, no

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude bez Cany a Cattermola těžké, navíc mě děsí ty absence v obraně. Snad to zase nebude podobná blamáž jako proti WHU, kde jsem složení obrany nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nebude hrát Kenwyne ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale je to asi lepší bez něj, než aby si léčil svoje manýry na protihráčích...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no. Takže místo něj bude Frazier ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fraizer . No, Bruce něco mumlal, že asi nastoupí Campbell, že Bent by na hrotu neměl být sám... Jenomže u Bruce jsem si už stačil zvyknout, že to co řekne nemusí platit...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já napsal Frazier, sem si nevšim. Neboj, vím jak se píše náš bývalej hráč Já si taky myslím, že budete hrát na dva útočníky, protože zálohu nemá Bruce jak zpevnit, když mu v ní chybí klíčoví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

+ bude hrát Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Za Fraziera se nemusíš stydět, píše to tak hodně lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak napsal poprvé překlikem

Reagovat
smazaný uživatel

dnes MUSÍTE!

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme jenom umřít...

Reagovat
smazaný uživatel

to taky,ale než se to stane ,tak vybrakujte WHL.Určitě na to máte,věřím Vám

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti dnes dostanou po pérách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a potřeboval bych,aby jste Vy zítra remízovali.Za to už asi paleček od tebe nedostanu

Reagovat
kubys

Vyhlašuji anketu o nejlepší klubový znak. Můj hlas dostává Columbus Crew.

Btw. konečně po plném bodovém zisku proti Aston Ville je hned pěknější pohled na tabulku a zítra využít děsné formy Toffees!

Reagovat
honziss

Zítra využít děsné formy Toffees, pak vyhrát ve slaboučkém Hullu a následne na to doma vyhrát nad venku tragickým Burnley. Ten los teď máme parádní.

Reagovat
honziss

Jinak k znakům - já svůj hlas dávám 1860 München.

Reagovat
smazaný uživatel

Boby Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Benevento Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Znesvětil jsi anketu...

Reagovat
smazaný uživatel

pššššt černá mačko :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Tímto je anketa s okamžitou platností ukončena a vyhrává Crew

Reagovat
smazaný uživatel

Yeovil town

Reagovat
hefy

Blyth Spartans

Reagovat
herbage

FC Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Columbus Crew

1.FC Tatran Prešov , Cluž , MU , West Ham a klasiky ako Newcastle, Everton, Liverpool či Sunderland.

Najhorší Wolverhampton.

Reagovat
kubys

Co je špatného na Crew. Tak drsný znak jsem nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič, len je to proste trochu smiešny a neoriginálny návrh. Inak sympatické

Reagovat
kubys

Právěž je naprosto originální, kdo jiným má horníky ve znaku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Exeter City

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton má formu ale venku hraje naprd takže bych to viděl na jasnou 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak anketa ještě o nejhezčí dres volím jasně Palermo.

Reagovat
tomasinho

Man City

Reagovat
honziss

Dresy 1860 München z loňské sezóny.

Reagovat
kubys

Trochu monotematické odpovědi.

Reagovat
honziss

Nemůžu za to, že mě ten tým fascinuje.

Reagovat
kubys

Werder nebo City venku.

Reagovat
smazaný uživatel

venkovní Arsenalu (bílé s tenkými černými linkami)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho si nechej pro někoho jinýho.Mě se líbí tahle verze dresů a svobodně se k tomu vyjádřím....pro Tebe:

Reagovat
Tomanatura

Manchester United 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

venkovní dresy Manchesteru City a Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny bez reklam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

už jen znak týmu je reklamou

Reagovat
Arbiter

dres Chelsea sezona 04-05

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ty byly super + se mi líbí z ročníků 97-99

Reagovat
Arbiter

mě se třeba líbí i letošní venkovní

Reagovat
smazaný uživatel

To mně teda příliš ne, navíc ta úspěšnost v nich Krásný byly loňský třetí, ty žlutý...

Reagovat
Arbiter

mi se líbili černé a bílé

Reagovat
Arbiter

a jinak dresy, co dělá Umbro

Reagovat
herbage

Domácí Arsenalu + venkovní druhá kombinace, tedy ty loňské vínovo-bílé. Ty modré proužkované za moc nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

mě zase se líbí ty bílé.Ale teď mě napadla jedna sada-ty venkovní dresy Juve (Šedostříbrné?)

Reagovat
smazaný uživatel

Domáce dresy Lyonu 09/10, Arsenal Higbury Edition, ACM 09/10, OM 07/08 domáce a všeobecne tie vydarenejše kúsky od Umbro, lebo aj tam sa dá všeličo skaziť. A "vodotlač" od Pumy (za doplnok).

Le Coq Sportif

Reagovat
Arbiter

pro Umbro

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dopním dres Arsenalu 08/09 tretia sada, hnedo-čevená s čiernou, pruhy ako má na túto sezónu tretí dres Chelsea a zlatým písmom.

Reagovat
smazaný uživatel

A Newcastle 08/09 home

Reagovat
smazaný uživatel

Tj Kablo Kladno - Kročehlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy do Barcy z minulé sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní se mi líbí víc... Znáš to, čím víc pruhů....

Reagovat
smazaný uživatel

Znám ale ty mně tak nezaujaly

Reagovat
honziss

100. pro to ať se dá Carlton Cole do zítra do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo vážně myšleno nebo jsou pravdivé ty zvěsti o kol. vazech?

Reagovat
honziss

Údajně to není nic vážného a sám Cole řekl, že doufá, že zítřejší zápas stihne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale panika kolem něj a jeho vazů byla celkem velká.Takže se nejhorší obavy nenaplnily....Vy taky lítáte z extrému do extrému .Ale Cole je bombarďák

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby bol vporiadku dlhodobo, kašľať na zajtrajšok

Reagovat
Lorcan

s tím "lazaretem" Arsenalu bych to neviděl tak zle, máme sice hodně zraněnejch, ale NAŠTĚSTÍ vesměs nejde o klíčový hráče:

Traore, Fabianski, Djourou - do hry by vubec nezasáhli,

Vela, Wilshere - hráli by maximálně pár minut, ale spíš vubec ne

Denílson - na začátku sezóny sice hrál, ale jeho absence nám trhat žíly nemusí

Bendtner - při Van Persieho střelecký formě by začínal na lavičce

Walcott - je otázka zda-li bude hrát v základu i po Nasriho návratu, na hřiště by se dostal spíše taky až v průběhu hry jako Bendtner, tak jako tak, na Theovi hra Arsenalu nestojí

Clichy - jediný, o kterém můžeme prohlásit, že je členem základní sestavy, ale při současných výkonech Gibbse by ani Gaelova absence neměla být zásadním problémem

Celkově vzato je pro nás absence většího množství "neklíčových" hráčů menším zlem než kdyby chyběl Fabregas. Pro Liverpool nebo bayern sou zranění Gerrarda resp. Ribberyho větším problémem než naše rozsáhlá marodka

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka sázkaře pro znalce PL:

Myslíte si, že dneska můžu věřit Spurs na čistou jedna?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado, takto zavádzať.

Bentova psychika (na ktorú sme zvedaví), absencia Canu a Cattermola (základ v strede) a vonkajší zápas pričom Spurs majú po prehre s Arsenalom čo naprávať v očiach fanúšikov. Ak sa Harry poučí a nasadí aj Kranjcara napríklad, tak ako jasnú 1 by som to nevidel, ale taký tip by som považoval za reálny. To je síce hra so slovíčkami, ale tak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

My snad nemáme co napravovat? Navíc loni s námi na WHL taky nikdo nepočítal a jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nevyspytateľné... Aj preto si to s radosťou pozriem

Reagovat
smazaný uživatel

Kranjcar na lavičce...

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Co už...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já v ni věřím, ale nevsadil bych to. Přecejenom Spurs poslední dobou neoplývají zrovna nejlepší formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza jak vyšitá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je pro mě nepředvídatelnej, na tohle bych nesázel....

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem. Já na tu jedničku koule mám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsa som to dobre písal.

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon - Bardsley, McCartney, Turner (C), Da Silva, Reid, Malbranque, Richardson, Henderson, Bent, Campbell.

Mohlo to být horší, díky Bohu za Richardsonův návrat do zálohy. Trochu ale nechápu Brucovu taktiku s kapitány. Vždyť Reid byl za poslední zápasy náš nejlepší hráč a na Stadium of Light je už dva roky... Asi se opravdu dává páska za to, kdo přijde později...

Reagovat
smazaný uživatel

Mal to dosťať Reid i keď... Býva to niekedy aj tak, že páska sa dáva aj hráčom, ktorým by mala vo výkone napomôcť, prípadne nedáva tým, ktorým by priťažila, takže ak to tak je tak je to z toho pohľadu vcelku logické. O tom sa môžme ale len dohadovať. Celkovo tá záloha bez dvojice Cana-Cattermole bude jedno veľké prekvapko a uvidíme ako sa s tým hráči vysporiadajú, predsalen je to veľký odklon a to, co nastúpi, to nie sú žiadni boriči, an jeden z nich. Nuž a ex-Spurs útok (každý svojim spôsobom) to bude taktiež zaujímavé sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím jestli je Turner tím, kdo by měl dostávat pásku, aby podával lepší výkony... Zrovna Turner hraje tak, abychom mohli být spokojeni a taky je platný při rozích, do konce sezony mu to tam snad ještě dvakrát spadne ... Henderson je nezkušený to je pravda, Richardson je zase strašně malý, a v psychice je podobný Jonesovi - v přáteláku proti Celticu byl se ochotný pobít, abychom udrželi výhru 2:1.

Reagovat
honziss

Ireland v základu City. Paráda. Škoda, že Micah furt sedí... Ta lavička je fakt neuvěřitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zostavička? "Obedujem" Hlavne kvôli jeho pozícii.

Reagovat
honziss

Given - Zabaleta, Lescott, Touré, Bridge - SWP, Barry, Ireland, Bellamy - Ade, Tévez.

Reagovat
honziss

Ale Kompany zas ani na lávce, to mě sere. Zolo, kup ho!

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Som zvedavý nakoľko to bude stačiť v strede poľa vykryť, predsalen, ani Barry nie je čisto defenzívny hráč. Navyše, bez deJonga často nehrali. No, Kompany by si už zahrať mohol. Ak nie doma proti Clarets, tak kedy?

Reagovat
vladis271

burnley prekvapi.0:0

Reagovat
herbage

Tak zatím 0:1 Go Burnley, go

Reagovat
vladis271

aku moze mat v sucasnosti cattermole cenu?za aku by ho pustili?

Reagovat
Counter

200. pro dnešní výhru Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

a pre čisté konto, i keď to nebude ľahké.

Reagovat
Counter

FPL?

Reagovat
smazaný uživatel

Povedzme, že pomôže (už samotná výhra by mala priniesť bodíky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem s průběžnými výsledky naprosto spokojen, jenom ten sunderland by mohl aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

citizens dostavaju na hubu a ja to nemam kde pozerat

nemate dakto link?

Reagovat
Tomanatura

Hledám jak můžu, nic nefunguje.

Reagovat
Tomekcz

sopcast Channel - 77552

Reagovat
Tomanatura

Offline

Reagovat
vladis271

ani to mi nejde

Reagovat
honziss

COOL.

Reagovat
smazaný uživatel

Za cca. 4 hodiny bude Arsenal druhej.....Škoda ,že jen do zítřka,protože ti saláti z Manchesteru s Chelsea ukopou bodíka

Dnes na Molineux 0:2...-2xRobin

Reagovat
honziss

Ježišmarjá, ta hra City je naprosto otřesná. Takové chyby to snad ani není možné co tam vyvádějí. Hughes bude muset o poločase v kabině pořádně zařvat a klidně použít všechny tři střídání už o poločasu. Bellamy hrůza, Irelandovi to vůbec nejde ( ), obrana nefunguje dobře. Neskutečné. Nicméně je pravda, že Burnley hraje to co potřebuje, o tom žádná.

Reagovat
vladis271

kde to pozeras?

Reagovat
smazaný uživatel

honziss 07.11.2009 16:39

COOL.

Reagovat
Counter

Výkon City = voda na herbagův mlýn

Reagovat
herbage

Já to povídal Má podpora pro Hughese je ale bezmezná

Reagovat
smazaný uživatel

máš odpověď na španělsku...

Reagovat
kubys

Je ještě Torres zraněný nebo ne? Jsem se jen tak for fun podíval, co mám ve FPL za tým.

Reagovat
smazaný uživatel

v Pondělí by měl prej nastoupit

Reagovat
honziss

Uff, aspoň 1:2. No, myslím, že je čas na Petrova. Bellamy na té levé straně vůbec nehraje dobře, Petrov to oživí. SWP na druhé straně hraje dobře, ten gól si zasloužil, zatím nejlepší hráč City. Ale ten střed pole, to se mi vůbec nelíbí, Ireland se v tom systému topí, Barry se mi nezdá dozadu tak jistý jako býval De Jong v předchozích zápasech. Útočníci se snaží, ale proti dobré obraně Clarets se sami neprosadí. A ta obrana co vyvádí, ten Fletcherův gól, to bylo neskutečné, Eagles se klidně mohl zeptat kam to chce, takhle trestuhodně nepokrytá borec soupeře v pokutovém území, to je školácká chyba. Dneska je to hodně špatné od Citizens, doufám, že se po poločase vzpamatujou, lavičku má Hughes skvělou tak snad ji využije hned po poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zdá sa, že ten deJong my zatiaľ vychádza.

Reagovat
smazaný uživatel

Gou Arsenááááááááááááál!!!!!!!!!

Reagovat
honziss

Kdo sledujete Spurs - Black Cats, jak poskládal Harry ty útočníky? Koukám, že hrajou všichni tři. To hraje na tři forvardy nebo některý (asi Keane), hraje v záloze?

Reagovat
smazaný uživatel

Keane v zálohe na kraji, ale točia to slušne. Základ sú Crouchove sklepnute lopty, do priestorov si nabiehajú jak Defoe, tak Keane.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tři jsou v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď vravím, rozostavenie je tam irelevantné, aj tak sa obaja točia okolo Croucha. A Keane bol najmä spočiatku stretnutia aj stiahnutejší, než obaja, to len tak pomimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hraje ihned pod útočníky. Na kraji rozhodně ne, dneska tedy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, tam vľavo nehraje nik, len Ekotto si tam raz za čas zbehne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už tam hraje Keane v druhým poločase...ale stojí to za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhú stranu, teší ma, že postavil Kranjcara. S dvojicou Huddlestone-Palacios to už občas oči boleli (z rôznych dôvodov)

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes tie Palaciosoe pätičky

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson ma celkovo exkluzivnu rozohravku

Reagovat
smazaný uživatel

tak on tam od toho není aby rozehrával, ale aby přerrušoval rozehrávku soupeře..

Reagovat
vitasrp

Tyvole City To je otřesný, zase a znovu profesorský fotbal, chybí pohy, proto se většina míčů nakopávala, po zemi to kvůli neaktivitě zálohy nešlo, hrál tam jen SWP a Ireland, a ten ještě k tomu jenom chvilkově(ovšem ty jeho kolmice jsou lahůdkové), jinak je to banda přestárlých chodců v důchodu.. Navíc podcenění při bránění standardních situací, kdy se hráči dostatečně nekoncentrovali a byly z toho nebezpečné šance, to vše vypovídá o né zrovna super přístupu k tomuhle zápasu.. Docela podcenění prostě.. Krásně to bylo vidět i před tím druhým gólem - odvrácená šance Givenem(jak jinak než po standardce), odrazilo se to k Barrymu na vápno, ten měl spoustu prostoru na to, aby míč zpracoval, rozjel brejk, popřípadě to napálil do háje a odvrátil definitivně nebezpečí, on si ale míč jakoby duchem nepřítomně předkopl, ztratil a za pár vteřin šlapal dlouhou štreku směr půlicí lajna.. Hughes jim bude muset slušně domluvit, aby se probrali a dokázali vyhrát. Ovšem ten náhoďák, co SWP dal, se asi ukáže jako hodně důležitý, přeci jen pokud dáte kontaktní gol ještě před pauzou, je to výhoda, takto věřím, že City ještě otočí, ovšem kdyby šli do kabin za stavu 0:2, věřil bych maximálně v jejich plichtu..

Reagovat
honziss

Ten gól SWP byl parádní, nicméně může děkovat Jordanovi, který mu dal krásnou faleš.

Reagovat
vitasrp

Právě proto to byl gol náhodný..

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž, škoda Reidovej strely, to mohol byť gól kola. Každopádne skvelý F.Campbell, zatiaľ najlepší hráč Sunderlandu. Vybojoval lopty, vracal sa až za záložníkov, nevypustil jediný súboj a s trochou šťastíčka pri výborných centroch zo strán, ktoré prekvapili, mohol mať dve asistencie.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na City a je to zatím velmi zajímaví zápas Tevez a Adebayor Eagles zatím výborný doufám že to Burnley udrží mají na to

Reagovat
honziss

Attwell je špatný rozhodčí, říkám to už dlouho a dneska se mi to jen potvrzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Octopus nádherně vychytal toho divera!

Reagovat
Counter

a Defoe krásně ukázal, jaké je prase

Reagovat
Counter

*zase

Reagovat
honziss

No, to je jiná! Nedivím se že Burnley venku pořád prohrává, takové laciné góly, s tímhle budou ještě se záchranou problémy.

Reagovat
Tomanatura

City Škoda, že nemám připojení

Reagovat
herbage

Kua Burnley, co děláte?

Reagovat
smazaný uživatel

Huddlestone

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera. Ale i to nalití od Defoa bylo exklusivní - do prostoru, nádherně do nohy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzák

Reagovat
smazaný uživatel

No, začínám litovat, že jsem nakonec ty koule na jedničku neměl ...

Reagovat
Counter

vždyť jsi psal o opaku...

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nie je možné a ja som ťa už šiel chváliť, že si si z toho niečo vzal k srdcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United

Reagovat
Chazy

To je zas kolo 4 zapasy a uz 15 golu..

A Blackpool ocividne vazny kandidat o PL

Reagovat
smazaný uživatel

Máš +29,5 zase? Tentokrát ti to musí vyjít, jen Villa a City už dávaj dohromady 11 gólů.

Reagovat
Chazy

Samozrejme ze musi, navic je spousta golovych zapasu pred nama...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem zavést řeč na FPL ale nechám to na icq, protože je tu FFF

Reagovat
Counter

Mandarinky válí, Bloomfield Road už čeká na PL premiéru...

Reagovat
herbage

už 16 Vsadil jsi zase na 30+?

Reagovat
Chazy

Mam na tom svoje sazeni postaveni, je to jistota

Reagovat
Chazy

* postaveny

Reagovat
hefy

Miluju Blomfield, takže ať.

Reagovat
honziss

Fuj, horší stadión má už snad jen Walsall.

Reagovat
hefy

Ten stadion je tak hrozný, až to má svoje kouzlo. Mimochodem ho inovují.

Reagovat
soukup

to by byla atmosféra při domácích zápasech

Reagovat
soukup

ještě by mohli postoupit Scunthorpe, Glanford Park by dělal PL taky čest

Reagovat
Chazy

.. ja myslim, ze jeden Wigan bohate staci

Reagovat
smazaný uživatel

Swans dnes vyhráli malé derby, jsem na to úplně zapomněl. Ale to bych stejně nikde nechytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes měsíc od měsíce lepší

Reagovat
Godwinson

ten Barry je tragickej, to je děs ... a Artwell taktéž :)

Reagovat
Godwinson

Attwell

Reagovat
honziss

Horší zápas než Man City - Burnley jsem za letošní sezónu ještě neviděl.

Reagovat
Tomekcz

lol Jensen docela stesti a pak gol

Reagovat
Chazy

Nottingham

Reagovat
soukup

potvoro

Reagovat
soukup

Forest

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser

Reagovat
soukup

hmm tak prd - 1:1

Reagovat
Chazy

Bristol je holt vazny adept na PL.. Loni se tak nejevili, ale uz sezonu predtim o PL bojovali az do konce, letos jsou nahore zas.

Reagovat
smazaný uživatel

v Bristolu jsou prachy, a oni už dávněji vyhlásil, že do 5 let budou v PL, a ta doba se už pomalu blíží....

Reagovat
soukup

tak předminulou sezónu sem jim ten postup i přál a sympatičtí sou mě i teď, ale zrovna na City ground mohli prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Forest

Reagovat
vladis271

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES,takze burnley to nakonec na to xko zvladli ,samozrejme opet som to nepodal,ale buduci tyzden asi uz podam

Reagovat
Tomekcz

City Burnley sem jim pral konecne nakej bod venku

Reagovat
Nikikrew

tak a tu sa ukazalo aka je sila Man city...vysledok ziadna..nic nehraju a remizuju doma s novacikom burnley...peniaze nic nedokazu...tak im treba debilkom ;) som rad

Reagovat
vladis271

Reagovat
honziss

To byl tak odporný zápas mezi City a Burnley. Citizeni hráli špatně, Burnley taky hrálo špatně, oba nastříleli tři góly a nakonec si rozdělili body. Opravdu můžu říct, že horší zápas jsem v letošní sezóně neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley hrálo první poločas velmi dobře na svoje možnosti je pravda že to nemělo ale takovej náboj taky mi tam něco chybělo

Reagovat
herbage

Joo, Burnley A to jste mi říkali, že City hrajou dobře jen doma. Ale tak třeba proti Wolves jim to doma šlo a menší herní krize se může taky dostavit Ale jak jim tu někteří prorokovali titul, na to asi nemají a na big4 podle mě taky ne. Rzohode se po Vánocích

Reagovat
fantomas

Spíš o nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes uz musi ist von to je jasne, vobec to nezvlada hra City je jednotvarna a v obrane a v zalohe doslova katastrofalna. Hughes sa absolutne nevie prisposobit situacii, braniacim tymom staci branit kraje a prehustit stred a City su vygumovani...

Reagovat
smazaný uživatel

Petrova postavil na pravé krídlo či čo?

Reagovat
fantomas

Taky nechápu...přitom je to teritorium Vladka.

Reagovat
smazaný uživatel

hrac na fotke sa mi skor podoba na Ashleyho Colea nez na Joea Colea

Reagovat
smazaný uživatel

scum ako scum

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage, španělsko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moze dnes vyhrat West Ham? Dal som jednotku, verim im a neverim Evertonu.

Reagovat
honziss

Samozřejmě že může.

Reagovat
kubys

Rozhodně nemůže, West Ham totiž už nemůže vyhrát žádný zápas z rozhodnutí FA.

Reagovat
vodka

ono ten bodový hendikep kvůli natahání příliš velkého počtu Italů do týmu fakt prošel? FA Další důkaz, že FA trestá jenom menší kluby... Arsenal by měl taky dávno dostat zákaz získávání bodů...

Reagovat
Counter

Arsenal moc Italů v týmu nemá, tudíž je vše v naprostém pořádku...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kubys

Na blbou (spíš špatně formulovanou otázku) blbá odpověď, nevím, co se divíš.

Reagovat
Tomanatura

Aha, já už jsem hledal všude možně, jestli je to vůbec možné.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked mozno bola zle formulovana, tka si to hadam pochopil. V kazdom pripade si napisal k veci a za to diikes priatelu

Reagovat
hefy

Reagovat
Godwinson

může, ale v Championship jim to bude slušet více ...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska neočekevám nějaký skvělý fotbal jak už to v zápasech BIg Four je zvykem myslím že nastoupíme jen s jedním útočníkem a to bude Wazza doufám že Alex nebude něco vymýšlet důležité bude jak udělá zálohu myslím že by mohla vypadat Carrick Fletcher Anderson Giggs Nani no uvdíme favorita bych viděl spíše v Chelsea před zápasem bych bral bod jako velmi dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

","?

Reagovat
homeles8

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Ale jak si sou podobní.

Reagovat
smazaný uživatel

Gram za ctyri petky!!! Mno neber to :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, až príliš. Ale tak otec predáva kokaín, matka kradne v obchoďáku a syn hrá za Chelsea. Bože, čo je to za rodinu...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska pojďme ManU

Reagovat
Tomanatura

MU

Reagovat
minoLFC

Chelsea

Reagovat
fantomas

Dneska budu přát spíš MU, ale koukat se rozhodně nebudu.

Reagovat
honziss

Nápodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě že to vím

Reagovat
fantomas

Taky to nepíšu tobě, brouku.

Reagovat
Godwinson

a komu? :)

Reagovat
fantomas

Tomu, koho to zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jdu nakrast do Tesco za 8 stovek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by sis přát remízku?

Reagovat
fantomas

Na takový počty je ještě zbytečně brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, taky jsem víc přál MU než Liverpoolu na Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA!!!!!

Reagovat
fantomas

Etherington.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Poznáme, spievame

Reagovat
honziss

Hmm, tak dneska bez Colea i Ilungy. K tomu Zola posadí Noblea a postaví Jiméneze. Opravdu paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Hmm, Seyi George to líp trefit nemohl. Pěkný gól.

Reagovat
fantomas

Shit! Ale pěkné.

Reagovat
fantomas

No jasně a teď ještě "muj" Shawcross trefí břevno. To mě poser.

Reagovat
fantomas

Whitehead je špatný, už na PL nemá prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemal ani minulú sezónu a stále sa drží ako kliešť. Sunderland lepšie urobiť nemohol, ako to, že sa ho zbavil.

Reagovat
fantomas

Už aby se uzdravil Diao.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream link na West Ham - Everton? Dik

Reagovat
Chazy

Za 3 roky da Boyce 1 gol a letos za par kol uz 2, to je krasa

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelný. Silly Faye.

Reagovat
Deywid

Petr Cech

2 Branislav Ivanovic

6 Ricardo Carvalho

26 John Terry (c)

3 Ashley Cole

5 Michael Essien

13 Michael Ballack

8 Frank Lampard

20 Deco

39 Nicolas Anelka

11 Didier Drogba

Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 33 Alex, 12 John Mikel Obi, 15 Florent Malouda, 10 Joe Cole, 21 Salomon Kalou.

Van der Sar; O'Shea, Brown, Evans, Evra; Valencia, Fletcher, Carrick, Anderson, Giggs (c); Rooney.

Substitutes: Kuszcak, Fabio, Gibson, Vidic, Obertan, Scholes, Owen.

Reagovat
Deywid

Až na toho Deca to ide....hm, Vidic iba na lavičke

Reagovat
Deywid

Berbatov ani na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm sestava zajímavá tu zálohu jsem celkem trefil akorát ti stopeři mě lehce straší Vidič bude chybět no tak uvidíme

Reagovat
honziss

No tak to je hnus, velebnosti. Hull zas ani neví jak k té výhře přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zas?

Reagovat
honziss

Jo, to je blbost no. Tak bez toho zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Abdoulaye Diagne-Faye, to je neskutočný stopér, škoda tej červenej karty. Jeho budem mať v FPL aj keby mal nula bodov, neskutoćne mu fandím

Reagovat
wenca01

Ahoj lidi, můžete mi prosím napsat nějakej link na zápas chelsea vs. man utd?...diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro dnešní remízu Chelsea - MU

Reagovat
smazaný uživatel

mám vsazeno 2:2

Reagovat
honziss

Shit, člověk zapne zápas a hned West Ham musí dostat gól.

Reagovat
fantomas

Sahááá!

Reagovat
honziss

Díváš se na to? A nebolí tě oči?

Reagovat
smazaný uživatel

A kde to sledujete?

Reagovat
honziss

Přes Sopcast.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to vypadá?

Reagovat
honziss

Tak normálně, zelený trávník a na něm se dvacet dva borců honí za mičudou.

Teď bez srandy, hrozně, protože na lavičce West Hamu sedí nejhorší manažer v historii Premier League, nejhorší trenér v historii Premier League a člověk, který svůj tým vůbec neumí připravit na zápas a doslova a do písmene neumí ani postavit funkční základní jedenáctku.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nechápu proč tam je Franco a Jimenez a jen na lávce sedí Noble, Stanislas a Diamanti

Reagovat
honziss

Tak tak, jak jsem psal Fantíkovi, ani jeden z nich nemá na PL, stejně jako Da Costa a Spector.

Reagovat
fantomas

Divnej stream no...nemužu na to koukat v kuse. A co se hry týče...přišel sem o pul hodku kvuli Stoku, potom se hrálo víceméně bez šancí, všude možně, jen ne před brankama. A Sahův gól podle opakovačky bezkonkurenční, i ta kombinace s Cahillem před ní. A hlavně - já ho mám ve FPL.

Reagovat
honziss

Mi stream funguje dobře, nevím jak teda ty, který v tomhle zápase příliš zaujatý nejsi, ale já se na tu hru WHU nedokážu dívat. To je něco tak hrozného. Žádný nápad, žádný pohyb, jen takové bloudění mezi brankami, přesnou přihrávku jsem skoro neviděl ze strany borců West Hamu. Franco? Jiménez? Spector? Da Costa? Co ti tam dělají? Na Premier League ani jeden z nich nemá. Já už tady skoro brečím, proč zrovna my musíme mít na lavičce takového pitomého tragéda...

Reagovat
fantomas

Ne, mně taky fachá v pohodě, to byl "for". Jako mně byl Everton vždycky bližší, navíc křídelní hra mu sedí spíš než vám (a dneska se hrozí skoro jen ze stran). Fellaini zase potvrzuje, že je jednim z nejlepších dispečerů PL, Saha jednou střelou dokázal, že je top zakončovatel v lize. No...očividně ses mě neptal proto, že nákej brief potřebuješ, spíš ze zvědavosti, ale já na to nekoukám uplně se zaujetím...

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Chelsea John Terry je popotahován anglickým tiskem kvůli svému otci. 55letý Ted Terry prodal v baru tři gramy kokainu za 120 liber reportérovi bulvárního listu News of the World, který se vydával za řidiče bohatého obchodníka.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu tak to je ale novinečka

Reagovat
Tomekcz

Co to SAF poskladal za sestavu, hlavne ta obrana Brown je uprostred pruchodak, kdyz nam CSKA dali 3 tak nechci vydet co s nama udela Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Brown to ubrání

Reagovat
smazaný uživatel

tak když asi není Vidič z cela zdráv tak to tam měl dát Fabia nebo co ??

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvedav taky ale doufam ze Chelsea porazite

Reagovat
Tomanatura

Měl hodit do obrany Rooneyho, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

A on stáhne Collisona, tak to je vrchol všeho humusu.

Reagovat
terry

Rooneyho ofsajd nebyl!

Reagovat
smazaný uživatel

on dal gól a neuznali ho?

Reagovat
Tomanatura

Jel sám na bránu a pískli mu ofsajd. Co už.

Reagovat
Tomekcz

Zase vycucanej ofsajd z prstu

Reagovat
Tomanatura

Ten Valencia je prostě marný

Reagovat
fantomas

Gooosling!

Reagovat
honziss

Jak to vypadá? Už se ani nedívám...

Reagovat
fantomas

Tak na tom si teda mohl Hibbert dát víc záležet.

Reagovat
honziss

To už jae fakt špatně, aby za nás stříleli góly soupeřovi obránci.

Reagovat
fantomas

Ale ne, předcházel tomu pěknej míč Diamantiho a povedenej lob Stanislase, kterej mířil do branky...Hibbert k němu běžel - Junior se pojistku nepochopitelně vykašlal - a možná trochu ukvapeně ho napálil, odkop mu nesedl a je z toho vlastňák.

Reagovat
honziss

Hmm... Aspoň tak.

Reagovat
fantomas

A teď pěkně tlačíte, zkus to zapnout...myslim, že se probrali.

Reagovat
honziss

Problém je, že ten link na kterém jsem to měl puštěné předtím teď vysílá Chelsea - United a na žádném jiném to nemůžu najít.

Reagovat
fantomas

Já jedu na "Maged-Tv 2"..je to na myp2p

Reagovat
honziss

Už se dívám, změnu oproti prvnímu poločasu nevidím...

Reagovat
fantomas

Hmm.

Reagovat
fantomas

Teda...pro tebe mělo bejt: furt stejně - teďkon Gosling nadvakrát zvýšil na 2:0 a Stanislasův lob pak dokopl do branky Hibbert.

Reagovat
smazaný uživatel

Zola končí

Reagovat
fantomas

Tak na tom si teda mohl Hibbert dát víc záležet.

Reagovat
Tomanatura

Ten SAF je tak připosraný, to není možné. Zkusí hodit sestavu s podhrotem Andersonem, který absolutně nejde vidět, místo aby tam hodil někoho k Rooneymu. To jsou takové zbytečnosti

Reagovat
fantomas

Ou, to byla krásná akce.

Reagovat
Tomekcz

to je vul ten Rooney on ma z druhy vlny volny 2 hrace a radsi sam napali obrance, takhle to zadrbat

Reagovat
Tomanatura

nechápu to. Za poslední rok se mu povedly tak 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

jak to zatím na stamford bridge vypadá? vyzkoušel sem všechny možný internetový přenosy a buď se to ani nenačte nebo se to seká jak prase...nemáte někdo pls v rukávu nějakej trumf, kde se to dá sledovat?

Reagovat
Tomekcz

8 hracu na stredovym kruhu bojuje o mic, jeste sem nevidel poradnej sprint.

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo proc maji hraci chelsea na dresu to cerveny kolecko ??

Reagovat
honziss

Nejen hráči Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, že by to včera aji dneska už tak 20krát nezopakovali...

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nevim

Reagovat
fantomas

Dneska mají v Anglii Remembrance Sunday, kdy si připomínají oběti války.

Reagovat
fantomas

Nevim, jak před timhle zápasem (ale vsadil bych se, že i před ním), ale třeba v Kingstonu se taky držela minuta ticha.

Reagovat
smazaný uživatel

"Remembrance Sunday" ? Snad Remembrance Day, to není vždycky v neděli, je to 11. 11. a letos to vychází na středu!

Reagovat
Tomekcz

zatim to vypada ze oba tymy chcou remizu kazdej se jen prochazi, proste dokonalej zapas BIG 4

Reagovat
smazaný uživatel

to se ale dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to úplně vyrovnanej zápas obě obrany hráji velmi dobře Lampard Deco uplně neviďitelní Anelka hraje velmi dobře a když dostane balon tak se trocha bojím od nás zase Carrick naprosto hrozný Fletcher asi zatím nejlepší jak jinak Anderson prvních 30 minut uplně bez balonu neměl nic Rooney sice je tam sám ale nehraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

zkus někdy psát s čárkama

Reagovat
honziss

Zolo, doufám že už potáhneš.

Reagovat
smazaný uživatel

bez urážky, ale tohle je jeden z nejslabších Manchesterů United, co jsem ve své dlouholeté kariéře fotbalového fandy viděl

Reagovat
vodka

jde vidět, že jsi MU nesledoval loni touto dobou...

Reagovat
Tomanatura

No, loni touto dobou už jsme hráli dobře... A ani ten začátek sezony nebyl tak špatný po herní stránce, jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevím, na co narážíš, ale MU útočí většinou ve třech lidech, v záloze je Chelsea přehrává a jsou (ač starší) o krok dříve a jediné, co dns funguje, je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

a to nemluvím o tom, že když ti tři hráči opravdu do útoku vyrazí, tak to většinou vyřeší naprosto strašidelně

Reagovat
Tomanatura

Aneb jak je zbytečné míti 80 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to rozdělil - prodej Kristýny byl pohádkovej a výborněj kšeft, ale měla přijít náhrada a to jsem říkal už v létě. Valencia při vší úctě k němu prostě Kristýnu nahradit nemůže a tým MU nemá gólový potenciál takový, aby ty prodané Kristýnogóly nahradil. Kdyby nebyl Sir Alex škrťa, koupil místo Kristýny Riberyho, Silvu nebo (a to by byl naprosto nejlepší kšeft) Villu a bylo by to zase o něčem jiném

Reagovat
herbage

No ještě že už tou dobou nebyl k mání Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že je Šava tak gólový, aby nahradil brankostroj jako je Kristýna?

Reagovat
herbage

Gólový a hře prospěšnější, protože Aršavin je dobrý i do kombinace. Takový typ hráče MU chybí a chyběl i Arsenalu

Reagovat
Tomanatura

Ale nechybí, on je akorát ještě moc maldý a momentálně zraněný

Reagovat
Tomanatura

Tak to už jsme tu porbírali. Ono se za chvílu bude muset koupit víc lidí, takže zase se nemohlo všechno utratit. Ach jaj, dneska by úplně stačilo překopat trošku to rozestavení hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

tak já Siru Alexovi věřím, že to zvedne a zase to bude nějak vypadat. Každopádně letní přestupové okno prospal. Uvidíme, co vyvede v zimě, ale to se velké přestupy nedělají. Uvidíme

Reagovat
herbage

No, tak hrozné mi to nepřijde. A kdyby pomezní nebyl slepoŇ, tak možná mohli i vést Spíš mi to přijde jako klasická jejich hra, takhle hrají pořád. A co psal pár týdnů zpátky PJ, tak nejhoršé zápas odehrál MU doma proti Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

teď, ve druhé půli se celkově úroveň zápasu zvedla - MU začal útočit ve více lidech a je vidět, že si uvědomují, že by ten zápas mohli i vyhrát. Přecejenom mě teď přijde, že Chelsea po přestávce trochu usnula

Reagovat
herbage

Co je se Žirkovem, stále zraněn nebo nemá důvěru? A J.Cole? To je Deco vážně lepší?

Reagovat
panca

asi nejsou carlovi ablibenci a to je u nej hodne spatny!! to si pak moc nezehraji...

Reagovat
smazaný uživatel

Deco nehraje špatně. Sice je to na těchhle stránkách persona non grata, ale je to jeden z mála hráčů Chelsea, co dokáže dát kolmici. I dnes z ní mohl Drogba těžit, ale to by nesměl hrát jen na sebe ...

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak se Carlovi nedivím, že nemění, co funguje. Zatím se na ten fotbal Chelsea dá koukat a to je poprvé od nástupu velkého Romana k moci

Reagovat
herbage

Vždyť víš jiříku, že já nejsem žádný AntiDecovec. Šlo mi jen o to, že když hraje Chelsea na 4 středové záložníky, tak její hra statická a pomalá. Ať Dceo klidně hraje, ale místo Ballacka a je tam i J.Cole, který dokáže přejít jeden na jednoho, uvolnit se, vystřelit a naběhnout si do prostor. Takhle tam má Chelsea 4 hráče schopné vyslat kolmici, ale namjí na koho Ale Lampardova hra tím očividně trpí, když je vyhnán na levou střední zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

já to taky nemyslel na tebe, ale když se sem člověk podívá, tak většinou ten nejkritizovanější hráč Chelsea je Deco ...

Reagovat
smazaný uživatel

J.Cole mal byť od začiatku, to boo jasné každému okrem Carletta už pred zápasom a aj keď sa po prestriedaní poriadne do hry nezapojil, rozhodne to nebolo jeho vinou.

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhé půli chci dvě věci - buď ať nebpadne vůbec žádný gól nebo ať padne nějakej vlastňáček. V tomhle mám horkého favorita v Brownovi (ač fanda MU)

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že kdyby na hrajích zálohy hrál Park s Obertanem, a místo Carricka by byl Giggs, tak to vypadá naprosto jinak. Škoda, že Ji-Sung furt nemůže hrát

Reagovat
herbage

To je klub jako MU tak zoufale závislý na tak průměrném křídelním hráči?

Reagovat
Tomanatura

Na hráči, který odběhá nejvíc kilometrů. Giggs prostě na křídle není tak dobrý, jako ve středu a Valencia je trapný (i když teďka dobře nahrál rooneymu). Úplně nejlepší by tam byl Welbeck, který umí dát gól, podržet míč, zrychlit hru a vystřelit.

Reagovat
fantomas

Ve Wiganu jen 16 000 fans.

Reagovat
smazaný uživatel

v Teplicích jen 6

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla pěkná akcička

Reagovat
Tomekcz

ach jo Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zase

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, MU se zakousnul slušně

Reagovat
Tomekcz

nevim proc nehrajem nasi hru porad, jen takovy utrzky Stahnout Valenciu a bude to jeste lepsi.

Reagovat
Tomekcz

Pekne mu Evans nalozil, co to bylo za skrat??

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nebylo úmyslné..

Reagovat
Tomekcz

zkrat

Reagovat
Tomekcz

jasne tou nohou kopl to bylo videt ac fanda United tak to nechapu, jeste Drogba zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

tu kartu jsem taky nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ked ste obaja ťažkí machri tak sa nečudujem, že nechápete tak prostú vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Evans Trošku idiot...

Reagovat
Tomanatura

Drogba na Johnnyho jen tak nezapomene

Reagovat
Tomanatura

Jinak, jde vidět, že ten Cantonův moment je všeobecně známý v MU

Reagovat
terry

Kurva co to ten sudí předvádí? Že nepísknul penaltu, to beru, protože to asi neviděl, ale že dá Drogbovi žlutou? A za co prosím?

Reagovat
Tomekcz

nj gol z primaku co nemel byt

Reagovat
smazaný uživatel

tohle měl být ofsajd Drogba se tam natahoval po balonu a ovlivňoval tím rozhodnutí gólmana ...

Reagovat
kubys

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Ofsajd to měl bý Drogba jednoznačně hrál, tak nevím, čemu se směješ.

Reagovat
smazaný uživatel

? Veď má pravdu. Nehľadiac na dajme tomu smiešnu argumentáciu o rozhodovaní Sara, offside to bol jasný, Drogba sa zapojil do hry a malo sa to mávať.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem vyjádřit, že Saar se musel rozhodnout, zda jít po míči, či krýt případnou teč Drogby a evidentně vybral druhou možnost. Žádná směšná argumentace, ale prosté nepochopení na straně přijímače

Reagovat
smazaný uživatel

JT Gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
kubys

Neregulerní gól

Reagovat
herbage

Přišel mi po všech stránkách regulérní. Drogba se míče nedotkl, Saar skákal tam, kam letěl míč a i kdyby jej lehce ovlivnil, tak stát v momentě přihrávky jen tak metr za obranou lininí, možná míň a pomezní mají nažízenou hraniční situace pouštět. MU by se měl zlobit spíše na sebe, že hraje tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Ty vole, když hráč v ofsajdu jasně chce hrát, tak to podle výkladu pravidel je postavení mimo hru

Reagovat
herbage

Nanejváš metrový ofsajd a hraniční situace se mají pouštět, nevím co víc k tomu ti povědět

Reagovat
kubys

Aha, to byla jasně hraniční situace, perlíš.

Reagovat
herbage

Vy jste vážně komici, smečka komiků. Píská se v duchu pravidel, ne podle pravidel a záleží na rozhodčím, jestli Drogbovo natahování se posoudí jako že chtěl hrát nebo ne, to je první bod. Druhý bod je, že v momentě hlavičky Terryho byl Drogba v postavení mimo hru nanejvýš o metr, protože jeden hráč MU se vzadu zapoměl a stál s Drobou na podobné úrovni. Pomezního rozhodčí je jen člověk a nemohl to posoudti, vzhledem k tomu, že se hlavička Terryho odehrála v mžiku a před kopnutím stadardní situace byl Drogba normálně ve hře. Ale jo, zkuste si to tam stát a během setin vteřiny celou situaci klubka hráčů vyřešte. Miluji tyhle gaučové fandy, kteří mají k dispozici zpomalené záběry a pak nadávaj na rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt si sám ze svého vyhřátého gauče napsal, že ten gól byl regulérní, pak když jsi pochopil, že tě tu jasně přehlasují, protože byl Drogba v offsidu o ten tvůj "jenom metr", tak ses rozhodl je označi za fanoušky z gauče. Ale prostě Drogba v offsidu byl, o tom se hádat nemůžeš, nikdo netvrdil, že právě on by to posoudil správně, prostě byl Drogba v offsidu a ty ze sebe zase děláš hlupáka.

Reagovat
herbage

Já se tu nehádal o otm, jeslti v ofsidu byl, já se hádal o tom, jeslti rozhodčí mohl či nemohl uznat gól. K uznání jej opravňovali dvě věci. Za a)posouzení jestli Drogba byl či nebyl v fosidu bylo na punu pomenzím a ten tu situaci vyhodnotil jak ji vyhnotil. Myslím že to bylo těžké rozhodování, neměl možnost vidět opakovaný záběr a já být na jeho místě, tak ten gól taky pustím. Pak ještě záleželo, jestli posoudí Drogbovo natahování jako zapojování do hry či ne. Mohl to tak posoudit a správně asi i měl, ale oc je podstatné - nemusel, což taky udělal. Ano, lidský faktor selhal, ale nemyslím si, že by to byly nějaké úmyslné chyby a jsou i pochopitelné. Před komisí to ti rozhodčí s prstem v nose obhájí, takže mimo jsou spíš vaše kecy. Nad čím bych se být vámi spíše pozastavoval byl Rooneyho "ofside" v první půlce, což byla typická hrnaiční situace a rozhodčí měl nechat plynout hru dál. Ta situace před gólem ale byla mnohem míň přehledná, prakticky 20 hráčů ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

herbage

08.11.2009 18:48

Přišel mi po všech stránkách regulérní.

Jsem rád, že si stojíš za svým názorem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je už len mlátenie prázdnej slamy. Herbi, mohol by si byť aspoň taký chlap aby si uznal, že si zase tresol hovadinu? Inak o tom príspevku nad týmto, tam je to tradične zmiernené a aj tak sú tam ešte "s*ačky", to je neskutočné

Reagovat
herbage

Ok, tak jsem se dostali ze stadia přišel mi regulérní na dal si posoudit jako regulérní

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nedal. OMG. To si stále ešte nepochopil pointu? Ale nié, ty budeš radšej dovtedy zmäkkčovať až to bude tesňúčko pravde, ale až tam nikdy nedospeješ. Očividne na to nemáš gule.

Reagovat
herbage

Dobře, pokud se budem držet striktně výkladu pravidel, kdy i milimetrový ofside je ofside a kdy každý pohyb směrem k míči za hraniční linií je možno posoudit jako zapojení se do hry, tak ano, potom je byl gól neregulerní Spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. A to z prostého dôvodu. Nebol to hraničný offside, bol to viditeľný offside, nebol to hocaký pohyb, bol to viditeľný pohyb. Preto v tomto prípade hovoríme o porušení pravidla o offside uznaním gólu aj napriek evidentne prejavenému záujmu o hru zo strany Drogbu stojaceho v offsidovom postavení v momente hlavičky Johna Terryho.

Reagovat
herbage

Kdyby to bylo tak jasné, jak řikáš, tak proč to pomezní neodmávnul? Neměl "gule" nebo snad podmáznut?

Reagovat
smazaný uživatel

Možné. To je nepochopiteľné aj pre mňa, to ale nič z pôvodného nemení

Reagovat
herbage

Zkus mu napsat maila

Reagovat
smazaný uživatel

Za a)Drogba bol vo viditeľnom offside, za b) už len pohybom a natiahnutím nohy (opäť viditeľnom z pohľadu postranného, na Atkinsona kašľať, ten to najskôr nevidel) bolo jase jeho zapojenie sa do hry(Drogba bol na prvej žrdi, nemal pred sebou žiadneho hráča ako v modrom, tak v červenom), tak nemel...

Pískal si v živote zápas? Ak nie, tak láskavo sklapni, gaučový divák. Čo je veľa, to je veľa, toto sa už počúvať nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bola hraničná situácia ako prasa, navyše chudáčik asistent toho Drogbu za hradbou tiel vidieť nemohol ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

A potom, že čie príspevky sú k smiechu a to aj bez žmurknutia..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš to vážně že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že myslí, o to je to horšie...

Reagovat
hefy

Sar.

Reagovat
Tomanatura

Už se těším na SAFovi vyhlášení v novinách Rozhodčí je prostě bez kondice

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, to je dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

nový příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí to lehce nezvládá

Reagovat
herbage

Hm, remízka by byla pro Arsenal lepší Uvidíme, jestli MU bude mít sílu obrátit. Škoda, že nemůžou prohrát oba

Reagovat
fantomas

Ještě je tu varianta nákého šťavnatého incidentu a následného bodového odpočtu MU.

Reagovat
Tomekcz

Browna tam stahnou navic Drogba v ofsajdu saha po mic + primak ani nemel byt Ten rozhodci to vubec nezvlada.

Reagovat
herbage

Bitka, bitka

Reagovat
Tomekcz

Proc SAF nestrida?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ven, Owen na plac

Reagovat
Tomekcz

mg on tam necha Valenciu , dyt je uplne marnej

Reagovat
Tomanatura

A opět začínáme hrát.

Reagovat
Tsigi

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo I když mnohem více by tomu slušela remíza... Rozhodčí šašek na obě strany...

Reagovat
Tomekcz

SAF a jeho priposrana hra s jednim utocnikem Valencia rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Hra na jednoho útočníka byla zvolená správně ty chytráku.

Reagovat
smazaný uživatel

hra na jednoho hrota byla dobrá ale záloha byla špatně vyřešená

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale problém v křídlech, ne v tom, že se hrálo na jednoho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo to, aj obrana, ty chytráku. Jediné s čím sa dá a to nielen dnes súhlasiť je " " pre rozhodcu i Valenciu.

Reagovat
herbage

Á, fandové MU tu budou bulet, že je poškozuje rozhodčí, to jsou mi věci

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jsme zoufalí. V dalším stádiu zoufalosti už začneme pět ódy na hráče Arsenalu, neboj

Reagovat
herbage

Jen jak tu ze sebe děláte vzory pokory, objektivity a nadhledu a ani si neumíte říct pravdu do očí, že jste si prohráli zápas sami

Reagovat
smazaný uživatel

Na icq jsem zrovna říkal, že si Chelsea vyhrát zasloužila. To, že ten gol byl spornej nepopřeš, a o nic jinýho nám ani nešlo.

Reagovat
herbage

Tak sporný rozhodně byl, rozhodčí by se asi po několikeré opakovačce rozhodl gól neuznat, ale když to měl rozhodnout tady a teď, tak to rozhodl jak to rozhodl a neměl bych mu to za zlé, se stane i nejlepším, i kdžy profesionálům by se to stávat nemělo, no. Rozhodně mě víc vytáčejí situace, kdy mohl Rooney jít sám a to by se mělo pouštět, u tohodle góly ty rozhodčí chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono v podste oboje je ich chyba. Hru majú púšťať a takýto jasný offside mávať, takže o pochopenie by sa jednať nemalo. V tomto rozhodne nie. Uvediem príklad. Sledoval som pomerne nedávno na sklonku minulej sezóny zápas VCF a tam, pokiaĺ si dobre spomínam, dala žltá ponorka gól z evidentného offsidu, aspoň metrového. Avšak... v momente prihrávky stáli za offideovou líniou až 4 (!) hráči Villarealu a zakončujúci hráč stál na vzdialenejšej žrdi od postranného rozhodcu. Aj vzhľadom na to, že sa jednalo o spätné navrátenie lopty do pokutového územia, to, že práve ten zakončujúci hráč bol v momente prihrávky v offside nemal cez tú hradbu tiel šancu vidieť ani keby sa po*ral. To je ospravedlniteľné i keď je to samozrejme proti pravidlám a nefér voči súperovi. To dnes to taký prípad nebol ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pravda a to som aj napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si márny, rozhodca bol otrasný na obe strany. To, že Tomekcz možno bulí, to nerieš, ale považovať to, že negatívne ohodnotím rozhodcu automaticky za bulenie, len preto, že sme prehrali, to je dehonestácia. To len ukazuje ako primit´vne mnohí na tomto fóre zmýšľajú. Samozrejme, pokiaľ to bolo myslené seriózne.

Reagovat
herbage

Ok, jestli je to sečteno, potrženo a vystaven účet rozhodčémi za celý zápas, na obě strany, tak ano, ale jeslti je to jen za ten gól, který rozhodně žádný zářez nebyl, tak mi to jako bulení přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte raz, žiadne bulení, kritika je samozrejme na obe strany. To, že veci posudzujem tak ako sú, to by si už 100x vedieť mal.

Reagovat
herbage

Co dodat. Nepohledný zápas, takticky svázaný, hra obou celků tragická, nemělo to ani hlavu, ani patu. MU je proti silnějším celkům slabý, řikám to už delší dobu. Prohrál jak s Pollem, tak s Chelsea a Arsenal se u nich doma porazil sám, respektive sám + Rooneyho letecká vložka. Zápasu by více slušela remíza, ale alespoň se bude Arsenal moc odtrhnout od MU, City, Tottenhamu a AV na větší bodový rozdíl, pak porazit na ES Chelsea + dohrávka s Boltonem, což by byla dobrá výchozí pozice před následným těžkým losem

Reagovat
fantomas

On to dneska pískal Poll?

Reagovat
herbage

zjisti si, kde leží O a kde L a poznáš, jak lehké je se přepsat

Reagovat
fantomas

To byla seriozni otázka. Muže se vrátit, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

znáš mě - já budu vrtat pořád - správně píšeš, že Arsenal se porazil proti MU sám + letecká vložka a že by více tomu zápasu slušela remíza, což je ale za a). No a už nedodáš to b) a to, že tomuhle dnešnímu mači by taky nejvíce ze všeho slušela remíza Chelsea vyhrála hodně haluzově (stejně haluzově, jako by vyhrál MU, kdyby se mu podařilo nějaký gól uhaluzit). Tohle byl podprůměrný zápas prakticky bez šancí s jednou (a k tomu ještě víc než spornou) situací ...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa v podstate aj čakalo...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně. Sám jsem měl na tiketu, že nepadne žádný gól ...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som očakával 0:0 alebo 1:0, takže sa to v podstate vyplnilo. Podať som nepodal.

Reagovat
herbage

Jirko, vážně jsi slepý nebo jen přeskakuješ, co píši? Reaguješ na příspěvek a ni ho nedočteš. Následující věty jsou okopírované z příspěvku, na který reaguješ. "Co dodat. Nepohledný zápas, takticky svázaný, hra obou celků tragická, nemělo to ani hlavu, ani patu." Zápasu by více slušela remíza, ale alespoň se bude Arsenal moc odtrhnout od MU"

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, napsal jsi to tam na začátku

Mě to chybělo v tom výčtu ve druhé části příspěvku

Reagovat
herbage

Že by zápasu slušela remíza bylo zmíněno v jeho druhé části

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak teď jsem z toho jelen. Napsal jsi to fakt zmateně - ta poznámka, že by zápasu slušela remíza byla zmíněna hned po poznámce o zápase s Arsíkem, takže jsem si byl jist, že patří k tomuhle zápasu s Arsenale. Tím pádem mažu předešlý příspěvek a stojím si za tím, že jsi neřekl b)

Reagovat
VALEN

Ten Ferguson zase brečí že je poškodil rozhodčí mě ,ale spíš přijde že má poškozený mozek ,už by toho měl nechat a jít třeba prodávat párky v rohlíku to by mu možná ještě šlo

Reagovat
Counter

Ferguson se na rozhodčí zlobit může, to po posledním zápase dokážu pochopit. Ale obvinění Fletchera, že za faul, po kterém padl gól Chelsea, může Wenger, to už je vážně moc

Reagovat
fantomas

Prosim?

Reagovat
Counter

"I think we are starting to see Mr Wenger's comments starting to influence referees which is a shame really."

Vážně komik...

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Doufám, že to je palec dolů pro Darrena a ne pro mě

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie, ale dalo by sa to pochopiť.

Reagovat
smazaný uživatel

nevie niekto nahodou link na brazilsku ligu s najlepsimi strelcami?diky

Reagovat
smazaný uživatel

thanks...

Reagovat
vladis271

torres nie je ani na supiske.co uz cakal som to.birmingham treba porazit aj bez neho.aquilani a gerrard by mali zacat z lavicky.

sam som zvedavy na stopersku premieru agger skrtel,ale este viac na taliana.skoda,ze nezacne od zaciatku

Reagovat
honziss

600. pro odvolání Zoly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reina, Johnson, Insua, Skrtel, Agger, Mascherano, Lucas, Kuyt, Benayoun, Riera, Ngog.

Konečne stopéri Agger - Skrtel, tak snád sa chytia a Carra si už nekopne

Reagovat
fantomas

No tak vzhledem k tomu, že je Carra v trestu, to nemusi vůbec nic znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto je mezi 3 elitními stopery Live letos ten nejhorší. Těch chyb co letos udělal bych mu nenapočítal za 5 předchozích sezón.

Reagovat
fantomas

Netvrdim opak, ale má podobný status jako třeba Ferdinand v MU, Terry v Chelsea nebo Gallas v Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, akorát je méně marketingově zajímavý. Ale co se týká současné formy, ruku si může podat pouze s Riem.

Reagovat
fantomas

Jojo. Já si jen nemyslim, že ho Benitez jen tak posadí. Koneckonců z těch obránců to je jediný opravdový srdcař, pro Live dýchá a asi i The Kop by to, čert vem současnou formu, nenesl úplně libě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně, Carra se Steviem jsou po odchodu finského blondýna jediné dvě hrající ikony klubu.

Reagovat
vladis271

to hej,ale agger so skrtelom by mali byt buducnostou obrany LFC,teda aspon do doby,nez sa vytiahne kelly a jedneho z nich odstrci

Reagovat
fantomas

Neskutečný. Johnson je pose*e dvakrát úplně stejným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ridgewellovi se nebude dobře spát dneska, Glen je neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám tah na kasu. A to se vrací po zranění.

Reagovat
fantomas

Letos ty návraty hvězd PL po zranění vůbec nadmíru vycházej. Rosa, Nasri, Johnson a to bych si určitě při troše přemejšlení vzpomněl i na další případy.

Reagovat
fantomas

Vlastně ještě Duff, Parker...

Reagovat
Arbiter

Joey

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

řikám to furt, zlatej Carra oproti Škrtelovi

Reagovat
smazaný uživatel

come on steve

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie´s back. Při prvním pohledu na výraz obličeje Riery bylo hned jasný že je zle.

Reagovat
Arbiter

whooooohohohahahaha to byla rána

Reagovat
smazaný uživatel

to vole

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě poser...

Reagovat
smazaný uživatel

gol měsíce

Reagovat
Arbiter

krásný gól, ale myslím, že si Reina moc vyběhl a pak o podcenil...

Reagovat
Carrick

Jojo, tam Reina zdřímnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina bol na 5ke ako každý bežný golman keď je lopta v takej vzdialenosti, aj preto také góly padajú vo svete a nie v 5.lige dorastu, keď brankár stojístále na čiare ( ) a o podcenení by som nehovoril - tá lopta padala presne pod brvno a strela smerovala spoza hráča, navyše mala slušnú rotáciu i keď nie takú ako kedysi predviedol Drogba.

Reagovat
Arbiter

nevím, moc zkušeností s chytáním ve velkých zápasech nemám, ale instinkt a fyzika by mi velely při střele jít dozadu a až pak vyskočit

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomeniem aj napr, Almuniu v derby s Tottenhamom a ďalších a ďalších. Toto je proste jasná vec, takto to funguje

Reagovat
Godwinson

hustě Birmingham :)) jen tak dál ...

Jerome mi teď připoměl Drogbu ... ten to tak taky občas dělá :))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teba som si nevšímal, každopádne spravil to len raz

Reagovat
Godwinson

co sis mě nevšímal? nechápu, já takový jeho góly viděl dva, divné ...

Reagovat
Godwinson

už chápu, sorko ,)

Reagovat
Arbiter

jak dlouho zůstane Benitez u kormidla s takovou fazónou, jakou má L'pool??

Reagovat
Godwinson

dlooouho...

Reagovat
Arbiter

tak to je fajn, o jednoho adepta na titul s takovou míň A to tu koncem loňské sezony vypadalo, že L'poolští fandové mají o titulu pro letošní PL jasno

Reagovat
Godwinson

to je pravda ... proto Rafovi držim palce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jerome, ja som ho S Benitézom nechválieval nadarmo. Parádny gól. Pripomenul mi Drogbov na Goodison parku v sezóne 06/07. Síce nie ako cez kopírák ale veľmi podobný kop, takmer zhodná vzdialenosť, podobné postavenie branara na päťke.

Proste skvelé, pome City. Len nech to Benayoun zdramatizuje

Reagovat
Arbiter

jen mi fakt příšlo, že to Reina podcenil...Tím samozřejmě nesnižuji kvalitu gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlenie vyššie, ak podcenenie, tak fakt len minimálne

Reagovat
Arbiter

záleží na úhlu pohledu

Reagovat
fantomas

Jojo, Yossi musí zaúřadovat.

Reagovat
fantomas

No tohle Reina docela podcenil. Jinak celkem kruté pro Live, to konečně předvádí to, co se od něj víceméně očekává. Jeden centr za druhým míří do vápna soupeře, byly tam asi tři zajímavý bloky (z nich jeden s gólovou tečkou), kdy to v šestnáctce Brums opravdu vřelo. Do toho tlaku vždycky Live dá všechno, pak zklidní a kontroluje hru, podle mě skvělá taktika. Bohužel pro ně zatim neslaví takovej úspěch, jaký by si asi představovali. Ale věřim, že když v tom nastaveném rytmu budou pokračovat, vítězství dneska klapne. I když zase dva góly? Uf.

Reagovat
Arbiter

oni sice dopředu hrajou dobře, ale vzadu jim zůstávají mezery...Navíc Reina si dál asi odpolední čajík

Reagovat
fantomas

Moc si věřil, bylo vidět, jak se zastavil s tim, že to přece musí mít. A hle, propadlo mu to.

Reagovat
Arbiter

ale gól výstavní

Reagovat
Chazy

Jerome vubec netusi, jak se trefil, ale parada snad se Benitez chytne, jsem z nej delal takvou hvezdu, tak at to prokaze..

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by nevedel? On nie je len tupá veža v útoku, v nohe to má

Reagovat
Chazy

Nerikam, ze nema. Ale on se podival pred sebe az kdyz mic letel na branu, nemiril, proste to napalil. Tak to byva, Rooney taky uznal, ze ten jeho krasny gol proti NUFC byla hlavne nahoda

Reagovat
Counter

Reinovi bych gól nevyčítal, spíš bych pokáral Škrtěla za příšernou rozehrávku aneb jak nakopnout míč na půlku a pomoci tak soupeři k rychlému brejku. Navíc měl prsty i v prvním gólu, kdy prohrál hlavičkový souboj, letos je ze stoperů dobrý jen Agger.

Reagovat
Arbiter

ale podcenil to...Myslím Reina...

Reagovat
fantomas

Jojo, Škrťel zlý. Já o něm tvrdim už dlouho, že je přeceňovaný. Po dnešku mi to nikdo nevymluví už tuplem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu bol výborný, len túto je to horšie. Preceňovaný nie je, nemá byť kým.

Reagovat
fantomas

Ne že by to bylo něco neobvyklého, ale hned po jeho přestupu se všichni Slováci chvástali, jakého mají stopera světové extratřídy. A do té ještě Škrťel rozhodně nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho počas pôsobenia v Zenite aj po prestupe celkom podceňoval. Až keď som si premietol jeho hru na sklonku sezóny, tak som uznal, źe si to zaslúžil, ten prestup do Live. No a k tejto sezóne máme samozrejme rovnaký pohľad snáď všetci, akurát by som ho zas nevinil za všetko, aj za to, za čo nemôže. I keď priznám sa, už som prevracal očami keď som ho pri výkope videl.

Reagovat
fantomas

Nepsal sem jen o tobě, ale o všech Slovácích. Takže to tvoje valení očí není na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by som nerád súhlasil. Mimo scouserov ho nepreceňoval ani jeden z tých "marable" Slovákov.

Reagovat
fantomas

Mně stačej i ti scouseři, kterých je tady požehnaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mne, na základe ich zaujatosti, nie

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý gól bol s jeho prispením, áno, mal tam hlavičkovať lepšie, ale za ten druhý ee. Nakopol to síce nazdarboh, ale také lopty mali viacerí a priamo to nebolo nič, čo by Jeromovi pomohlo. Takéto veci sa skrátka stávajú, smola bola, že ten výkop bol jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý gol ide na navrub obidvoch stopérov ... ten Benitez hlavičkoval medzi ním a Aggerom, ktorý si dokonca kričal ...

Reagovat
smazaný uživatel

No? Ale súboj prehral Škrteĺ, chyba to bola obrany vśeobecne, chlieb sa však lámal na jeho súboji, ktorý nezvládol. Druhý gól a jeho vina samozrejme blbosť.

Reagovat
Arbiter

trocha hlavičkované neuškodí

Reagovat
fantomas

To jo no.

Reagovat
minoLFC

to su choboti na novasport, mylit si gerrarda s lucasom

Reagovat
smazaný uživatel

gól už přešlapuje v předsíni...jak by řekl míra bosákuj

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

sice to udělal pěkně, ale ten diving teda už pěknej nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně zasloužený vyrovnání.... o tom není pochyb

Reagovat
Arbiter

žádné zasloužené, pokud by to bylo ze hry, chápal bych, takhle ale vůbec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

on by ten gol stejně přišel...

Reagovat
Godwinson

stejně jako přišel z toho tlaku do teď, co? nenech se vysmát :)

Reagovat
Arbiter

na "by" se ve fotbale nehraje...

Reagovat
Godwinson

jako góla si Pool asi zaslouží, ale to je ubohost nejhrubšího zrna, opět a zase ... neskutečný, to se mi vždycky vaří krev ...

Reagovat
Arbiter

nikdo si gol nezaslouží do té doby, kdy se hraje čistě!!!

Reagovat
Godwinson

tak napsal jsem to hodně diplomaticky, oni si ho nezaslouží, z mého pohledu, Birmingham sice brání zuby nehty, tlak jako svině, ale krom tyčky velké nic ...

Reagovat
Arbiter

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten letěl jak superman

Reagovat
fantomas

No fuj. Ale šikovně to N'Gog předtim udělal.

Reagovat
fantomas

Vlastně i potom, ale stejně je to hnus.

Reagovat
Arbiter

to jako má být penalta fck

Reagovat
minoLFC

síce sme lepší, ale ten dive to neguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

a ještě,jak se pokrytě radují z gólu

Reagovat
terry

Tak a teď udržet remízku.

Reagovat
Arbiter

napnutý jako luk, ruce nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

to byl teda hnus

Reagovat
Godwinson

škoda, že si při tom Čestmírovu letu pod sebou nenechal nohu ... aspoň by ten hnus měl i světlej moment :(

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle přijde dodatečný trest, Anglie má nového divemastera

Reagovat
smazaný uživatel

teda to je válec.. neskutečný, LFC jako loni konečně, jenom to dotáhnout na vítězství

Reagovat
Arbiter

bezzubý válec...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to otázka pěti minut a Live rozhodne

Reagovat
fantomas

Hart. I když po odpískání, dneska jenom potvrzuje, že se letos vejde do nejužší špičky prvoligových brankářů. Můj jasný favorit na anglickou No.1 v Africe.

Reagovat
honziss

Letos je výborný, ale na repre jedničku to ještě není. Nicméně časem v něm bude mít Albion jistotu.

Reagovat
Godwinson

třeba se Martin nenechá zahanbit a čestně to tam Reinovi vrátí ...

Reagovat
honziss

Jako byla otázka času, kdy Liverpool ten gól dá, ale ten skok toho Frantíka, ten si jako mohl odpustit.

Reagovat
Arbiter

možná by ho do konce zápasu nedal, stejně jako Barca v Kazani...nebo na Camp Nou

Reagovat
honziss

Teď jsem to viděl ještě jednou z jiného úhlu. Horší dive jsem snad neviděl.

Reagovat
Arbiter

jj, natažené ručičky, to by měl být pro rozhodčí signálem

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ajaj, Benayoun kulhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Další nucená změna ve Fantě...navíc za dnešek pouhé dva body. Achich ouvej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tak aspoň peníze za remízu.

Reagovat
Arbiter

a teď mi někdo z fanoušku LFC poví, jak moc si tu remízu zasloužili

Reagovat
Godwinson

to snad víš sám nejlíp :))

Reagovat
Arbiter

nechci tu vidět ani jeden příspěvek, jak moc by si LFC zasloužilo vyhrát nebo remizovat

Reagovat
vladis271

zasluzili si vyhrat.ty o com tocis?vsetci vieme,ze ngog simuloval,ale za ten tlak a tu hru by si 3 body urcite zasluzili.

Reagovat
Godwinson

jasně, za tlak a za hru, za držení míče a za zeleněnšjí trávník než obvykle též, co?

Reagovat
Godwinson

zelenější ,))

Reagovat
Arbiter

dívej, když tým dobře brání a ten druhý na ně nic neumí vymyslet, tak si přesto zaslouží vyhrat a dáme jim rovnou 3 body za snahu

Reagovat
honziss

In Rafa we trust. Forever!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
vladis271

srandujes.zasluzili si vyhrat.ten tlak bol neskutocny.ngog to spravil jasne na zltu,ale za dnesny vykon si zasluzi pochvalu

Reagovat
honziss

Tlak byl neskutečný, ale tak strašně moc bezzubý, že mě až oči štípaly.

Reagovat
fantomas

Asi tak.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Až na tu Gerrardovu žrď samozrejme.

Reagovat
Arbiter

fotbal je o proměňování šanci a LFC těch šanci (vyložených) mělo minimum!!! Žádné zasloužené, za takový fotbal by si zasloužili prohrát a taky by možná prohráli (na by se nehraje), nebyt divu

Reagovat
vladis271

minimum?ty si co kukal?na jednu stranu hart toho dost pochytal,ale vylozene sance to boli.ak by Reds vyhrali pri dvoch strelach na branu za zapas a boli pod drvyvim tlakom,tak ta tu jebne.ale ved to by bol iny pripad,ze?aj napriek remize som spokojny,pretoze som videl konecne peknu hru a ak by si dal ngog parochnu a natrel sa nabielo,myslel by som si,ze po ihrisku beha torres.je len skoda,ze jeho vykon ty a tebe podobny budete hodnotit len vzhladom na ten dive a nie,ze dnes zahral perfektne

Reagovat
Arbiter

jeho výkon je mi někde...LFC byl lepším týmem, měli více ze hry a bla bla bla. ALE! Těch vyložených šanci měli málo, sice stříleli, ale jejích střely končily v hráčích nebo nad brankou. Tomu se nedá říkat vyložená šance!

Reagovat
Carrick

Tlak byl jen díky nulovému pohybu a pro mě absolutně zbytečné a nepochopitelné připosranosti Birminghamu.

Reagovat
papos182

nGog to udelal nestastne, ted bude v ocich vsech dalsi diver.

Reagovat
Arbiter

nešťastně? Udělal to prasácky...Kdyby se přiznal, chápu, ale takhle

Reagovat
smazaný uživatel

uz nebrec

Reagovat
Arbiter

co to má společného s brečením? Fakta jsou brečení

Reagovat
Godwinson

tohle slovo se tu ale hrozně rozmohlo, puberťáci zase vymysleli slovo, který jim připadá dostatečně drsný a používaj ho neustále :))

Reagovat
smazaný uživatel

fakta jsou jedna vec, ale to jak se tady vztekas druha...

Reagovat
Arbiter

moje rozčílení pramení z faktů, to není brek, to je impulsivní zhodnocení...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si také chúďatko až mi je ťa ľúto.

Reagovat
papos182

Nestastne pro sebe, ted bude jen za prasackeho divera a na ten pekny prunik se zapomene

Reagovat
vladis271

priznal?????????ano ukaz mi hraca,ktory by to za podobneho stavu urobil.chelsea ich ma v zaklade takich hned 11,ze?

Reagovat
Arbiter

komentuju konkrétní případ. Až se něco takového stane Chelsea, dej vědět, proberem to!

Reagovat
vladis271

fajn,nechce sa mi hladat v statistikach,kedy naposledy chelsea dostala nafilmovanu penaltu.ale urcite sa vtedy hrac priznal,ze?

Reagovat
Arbiter

nevím nic o nafilmované penaltě minimálně rok zpátky, dál už si nepamatuju. Ale samozřejmě, že pokud byla penalta za dive, tak se asi nepřiznal, což pak =

Reagovat
vladis271

tak preco potom ocakvas,ze prave 19rocny zasran sa ti k tomu prizna,ked to neurobia ostrielanejsi borci z PL

Reagovat
Arbiter

reaguju na slovičko nešťastně, pak se to všechno vysvětluje, tohle je nonsens debata

Reagovat
honziss

Ne další. Ten největší.

Reagovat
Arbiter

zajímalo by mě, s kým si to na treninku nacvičoval

Reagovat
papos182

Tak nevim jestli nejvetsi, za jeden pad...

Reagovat
smazaný uživatel

On je od letectva, víš?

Reagovat
Arbiter

spíš zkoušel skok do dálky z místa

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Spíš chce prorazit ve skoku do písku.

Reagovat
Arbiter

neopisuj woe

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Liverpool dvě malá pozitiva - nadlidský výkon Glena, Stevie vypadal docela zdravě.

Pro Liverpool tisíc negativ - dva body opět v pr..., Riera injured, Yossi injured, N´Gog bude za přelet nad Carsleyho hnízdem terčem kritiky celý týden, stále se nenaučili bránit standardky, Xabiho efekt bude do plného zotavení Aquilaniho platit i nadále.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Jen bych dodal, že u N'Goga je jasně vidět ten obrovský vliv kapitána...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle učebnicovýho Čestmíra v životě Steven nepředvedl.

Reagovat
fantomas

To jo, dneska hrál jako z partesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dnes som mal na jazyku pochvalu pre dvoch hráčov LFC. Prvým je samozrejme Johnson, ktorý bol dnes neskutočný a návrat sa mu eskutočne vydaril a druhým... to mal byť Ngog. Skutočne, dnes ten ničotník zahral snáď prvý fakt dobrý zápas za LFC z jeho strany. Mal zakončenia, dal pekný gól, chodil si cez obrancov ako nôž maslom, aj nahrával. Nuž potom ale prišla tá odporná simulácia a pohľad "veď ja nič", tak to ma neskutočne nasralo podobne ako Willis stojaci na stíhačke v Die Hard 4, pokazilo to celý dojem zo zvyšku. Takto "vybojované" spasenie z toho bezduchého tlaku, to si snáď ani nezaslúžili. Carsleyho plne chápem, rozhodcu už ale nie, mal na to relatívne jasný pohľad

Škoda Yossiho i keď dnes to nebol vôbec jeho zápas podobne ako Kuytov, ktorý je túto sezónu fakt rozdielový hráč, ten rozdiel oproti minulým, to je neskutočné...

Reagovat
Arbiter

jojo, Johnson válel

Reagovat
smazaný uživatel

Bezduchý tlak

Reagovat
Arbiter

Viděl jsi z toho tlaku nějaké pořádné zakončení??

Reagovat
smazaný uživatel

Pod slovem bezduchost si představuju něco jiného. Ale nechci chytat za slovo. To, že šlo do vápna asi tisíc nevyužitých centrů a 15 střel bylo zblokováno je druhá věc, zakončení bylo špatné

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená bezduchý tlak. Bez vyložených šancí až na jedinú výnimku, tak ako to popisujem. A celý život je aj o slovíčkach, tak sa do toho neboj ísť, to by si ale musel tie slovíčka správne použiť a vedieť ich aj obhájiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo bezduchý se dá nahradit slovem odevzdaný, a tím Live rozhodně nebyl. Věřím, že hráči tam nechali všechno, jen aby tu prozatím zpackanou sezónu znova nakopli. Nejlíp to bylo vidět na Johnsonovi, který už ve finále sotva běhal. Proto bych rozhodně tohle slovo nevolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bezzubý. Are we clear? Myslím, že áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrardova hlavička, Yossiho šanca ale po Kuytovom offside, 2 pätičky inak samé zblokované alebo vysoko nad bránu letiace strely s výnimkou Gerrardovho volleya, ktorý nebol obzvlašť nebezpečný. Áno, to volám bezduchý tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná hra jako minulou sezónu, za kterou byl Live oslavován. S tím rozdílem, že tam Yossi nebo Gerrard tu mičudu v 93. minutě většinou dotlačili.

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavován? Tým myslíš tie reči o haluzákoch? No mnou teda určite nie. Bte. na merite veci to nić nemení.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tomu říkal haluze, někdo boží vůle, někdo síla vůle hráčů, někdo zase naplněná pravděpodobnost, že z 30 střel se tam nějaká musí ujmout.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ale nikto, teda samozrejme mimo fanúšikov Live, to neoslavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

No po takovým mači s Realem Liverpool oslavovali i tvrdá jádra liverpoolské konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto, ako veľmi neznášajú Real, nie preto, ako oslavujú výkon Live. A ak môžem sám za seba, tak ja som sa pochvalne viadril len k San Ikerovi, ktorého mi bolo ľúto a o ani jednom z mužstiev som sa pozitívne nevyjadril. Schluss.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele