Anglická Premier League - preview 10. kola

30.10.2010, 08:26, aktualizováno 01.11.2010, 08:52
Previews
West Bromwich chce vynikající vstup do sezóny potvrdit na hřišti Blackpoolu. Pokud získá tři body, bude mu po deseti kolech patřit čtvrté místo. Domácí zatím podávají nevyrovnané výkony a jsou těsně nad sestupovým pásmem.
Blackpool FC - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku 10. kola Premiere league obstarají celky Blackpoolu a West Bromwiche. Nováček soutěže, tedy Blackpool, zaujímal před tímto kolem čtrnácté místo, West Bromwich je šestý.

Fotbalisté Blackpoolu zatím vykazují velice zvláštní formu. Přeci jenom je zarážející, že tento tým doposud doma nevyhrál - pouze jednou remizoval, ovšem co je ještě podivnější jsou výsledky na hřištích soupeře. The Seasiders vyhráli na Wiganu (4:0), zvítězili i na Newcastlu (2:0) a tři body si odvezli i z Anfield Road proti Liverpoolu (2:1)! Vskutku zajímavé. Blackpool bude chtít mizernou sérii před domácím publikem utnout a poprvé v sezoně doma vyhrát.

Parádní jízdu zatím vykazuje West Bromwich Albion, tým ve kterém působí i český reprezentační útočník Roman Bednář, je v tabulce šestý, a to zcela po zásluze. The Baggies neprohráli sedm kol a úřadovali i naposledy, čtyřmi brankami zesměšnili v pohárovém utkání Leicester, jinak v lize zdolali před domácím publikem Fulham. Další výzvou bude Blackpoolu, který doma na Bloomfield Road ještě nevyhrál. Wes Bromwich se navíc mohou pyšnit dobrou bilancí venkovních zápasů, v letošní sezoně vyhráli na Arsenalu, či bodovali na Manchesteru United.

"Nechodíme do zápasu s žádným strachem, máme respekt, ale strach žádný. Snažíme se vyhrát každý zápas," Prozradil recept úspěchu hostující manažer Roberto Di Matteo.

Manažer W.B.A Roberto Di Matteo se musí obejít bez několika klíčových postav. Peter Odemwingie laboruje se zraněním kolene, nicméně jeho stav se neustále lepší. K dispozici už by mohli být Jonas Olsson a útočník Marc-Antoine Fortune, na plných devadesát minut to ale rozhodně nebude. Otazník visí i nad startem Jamese Morrisona. Domácím zase budou postrádat Clarka, Alexe a Baptistu Louise Mandla.
Blackpool FC - pravděpodobná sestava:
Gilks - Eardley, Evatt, Cathcart, Carney - Taylor-Fletcher, Vaughan, Southern - Cambell, Harewood, Varney
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Carson - Jara Reyes, Olsson, Tamas, Shorey - Brunt, Morrison, Mulumbu, Scharner - Thomas, Marc-Antoine Fortune
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Birmingham City  (neděle 13:00)
Aston Villa se stále ještě přizpůsobuje stylu Gerarda Houlliera, navíc trpí zoufalým nedostatkem nastřílených gólů. Přesto by v neděli mohla naplno těžit z některé z Francouzových vlastností. Houllier je totiž specialistou přes derby, což potvrzoval v Liverpoolu i v Lyonu. Teď ho ale čeká velká neznámá, klání dvou odvěkých rivalů z Birminghamu.

Devětkrát v řadě Everton nevyzrál na jeho Liverpool. Čtyřikrát po sobě se to nepovedlo ani Saint-Etienne, když zrovna vedl Olympique Lyon. Je to zkrátka přeborník, co se derby týče. Teď ho čeká nová výzva, před kterou mu, zdá se, všechno hraje do karet. Birmingham nejenže zatím venku naplno nebodoval, ale navíc má za sebou šňůru šesti prohraných derby. Samotná Villa by se ale spíše měla soustředit na sebe, neboť před tímhle prestižním duelem taky nevykazovala dvakrát přesvědčivé výsledky. Především totiž už třikrát po sobě neochutnala vítěznou slast.

Birmingham je na tom ale přeci jen hůře, třebaže posledně přemohl Blackpool. S velkou pompou, protože se tříbodového ohodnocení dočkal přesně po šesti neúspěšných pokusech v řadě. Minulé klání Brums ovšem zase vyvolalo velké diskuze o tom, co zlého klubem zmítá. Ve čtvrtém kole Carling Cupu totiž favorizovaný McLeishův soubor přemohl outsidera z Brentfordu až na penalty, s čímž se tedy rozhodně nepočítalo. Mimochodem právě v příštím kole Ligového poháru se Birmingham střetne zrovna se svým rivalem, kterému bude čelit tuto neděli.

John Carew sice kvůli chřipce nemohl zasáhnout do osmifinále Carling Cupu, ovšem nedělní prestižní duel si utéci rozhodně nenechá. Včas se svého neduhu zbavil rovněž Luke Young. Hůře to vypadá s Beyem, u něhož se zřejmě nelze důvodně domnívat, že by ho už kotník pustil do zápasu. Albrighton se pak pro jistotu nechal zbytečně vyloučit v nedávném pohárovém zápase.

Také na druhé straně barikády jsou čerstvě povzbuzeni o dva navrátilce - maroda Hleba a hříšníka Gardnera, stále ještě nejlepšího střelce mužstva. Na marodce však stále zůstávají potenciální tahouni Jerome, McFadden a Beausejour.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Sunderland AFC  (neděle 14:30)
Loni o něj fanoušci přišli, ale v neděli ho tu mají po roce zpátky. Řeč je o sledovaném Tyne-Wear derby, duelu Newcastlu se Sunderlandem. Zápas bude mít o to větší šťávu, že oba rivaly od sebe dělí pouhý bod, v mírné výhodě je Sunderland.

Když Newcastlu předloni sestoupil z Premier League, mohl si Sunderland celý rok užívat mimořádné situace, že byl jeho velký soupeř o soutěž níž. Magpies se ale rychle vrátili a v neděli budou chtít potvrdit svou dobrou bilanci proti Black Cats. Sunderland totiž v rámci Premier League dokázal Newcastle porazit jen třikrát ze 16 střetnutí.

Black Cats si však letos zatím nevedou vůbec špatně a Newcastle nečeká nic jednoduchého. Narozdíl od předchozích let vypadá Sunderland mnohem ustáleněji. Na svém kontě má třeba porážku Manchesteru City nebo remízy z Liverpoolu a Manchesteru United. To dává svěřencům Steva Bruce solidní sedmou pozici. Navíc má Sunderland na kontě stále jen jednu jedinou porážku.

V neděli se mu vrací Kieran Richardson, jenž byl měsíc mimo hru. V péči lékařů tak už zůstávají jen Fraizer Campbell a David Meyler, protože i Elmohamady je fit.

Ani Newcastle však neměl jako nováček špatný start. Po devíti kolech má 11 bodů a pokud v neděli vyhrají, nejen, že předskočí Sunderland, ale udrží se v horní polovině tabulky. Manažer Chris Hughton bude znovu pochopitelně spoléhat na útočníka Andyho Carrola. Zároveň ještě vyloučil možnost návratu Stevena Tayolra, který je kvůli ramenu mimo hru už od ledna. A nenastoupí ani Sol Campbell.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bolton Wanderers - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Naposledy se konečně vyhrálo, a tak se Hodgsonovi na manažerském křesle zase sedí o něco jistěji. Po pěti kolech tříbodový zápas a hned je na čem stavět. Ovšem nadcházející regionální derby s Boltonem určitě nelze řadit mezi ty utkání, kde by současný Liverpool neměl mít problém potvrzovat úlohu mírného favorita.

Trotters jsou totiž pětkrát v řadě neporaženi a jde z nich jen o něco menší strach, pokud vezmeme v potaz, že z toho čtyřikrát zároveň nevyhráli. Pořád je to poměrně úctyhodná vizitka. Zvlášť když k tomu připočteme jen jediným šrámem poznamenaný cejch neporazitelného týmu - zatím pouze Arsenal dokázal Coyleovi svěřence přemoci. Problémem by však mohlo být, že právě Liverpool je vzhledem k minulosti ideálním příkladem toho druhého v pořadí, komu se to povede. Všech sedm předchozích duelů totiž strhnul na svou stranu, o což se samozřejmě bude snažit i teď. Bolton, aby se mu povedlo tuhle zlou sérii prolomit, bude zase potřebovat "přemluvit" Elmandera, aby se zase jednou trefil i před vlastním publikem. To se mu totiž dosud povedlo jen dvakrát od jeho příchodu v roce 2008.

Vánoce se blíží a v Liverpoolu roste naděje, že by je Reds nemuseli trávit tak hluboko, jako se nyní nacházejí. A právě i s vyhlídkami do budoucnosti je toto nedělní klání dost dobře klíčové. To proto, že hned příští neděli liverpoolští přivítají na svém stadionu Chelsea. Určitě by tedy nebylo od věci dodat si teď sebevědomí a poprvé od dubna zvítězit dvakrát po sobě. K tomu by měla vést cesta skrz herní pohodu dua Torres-Gerrard. Od zahajovacího střetnutí totiž každý gól Liverpoolu nesl podpis alespoň jednoho z těchto dvou borců - ať už mělo jít třeba jen o asistenci. Sám Gerrard je pak specialistou na Bolton - skóroval při obou posledních výletech na Reebok Stadium, přičemž celkově se do sítě Trotters trefil již sedmkrát.

Owen Coyle se podle všeho bude teprve rozmýšlet, zda Ivana Klasniče, jehož nechal v týdnu odpočívat, nasadí hned od začátku, nebo ho zase využije jen jako žolíka. Jistotou však pro něj může být, že v neděli nebude moci využít služeb Gardnera, Samuela, Davise či Joeyho O’Briena.

Dirk Kuyt podle nejnovějších zpráv dělá velké pokroky ve snaze dostat se co nejrychleji zpět na trávníky, ovšem již v neděli se mu to rozhodně nepodaří. Pouze malá šance na včasné uzdravení je potom dávána Glenu Johnsonovi, přičemž Agger je ze hry venku rovnou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (sobota 16:00)
Pokud všechno půjde podle předpokladů, bude Wolverhampton minimálně tři měsíce bez vítězství. Samozřejmě nemůžeme předbíhat, ale Wolves čekají po Chelsea ještě Manchester City, Manchester United a Arsenal a každý bod z těchto duelů bude nečekaný.

Wanderers jsou po devíti kolech předposlední a jelikož mají na kontě jen jedinou výhru z prvního kola, nemají se příliš dobře. A skutečně krutý los ani nic dobrého přinést nehodlá. Manažer Mick McCarthy sice věří, že se k jeho svěřencům konečně obrátí štěstí a pomůže k nějakým bodům, ale sám moc dobře ví, že to bude strašně těžké.

Navíc náročný program vyšperkoval středeční duel v ligovém poháru, pro změnu s Manchesterem United. Wolves prohráli 3:2. McCarthy má pro sobotu opět k dispozici Karla Henryho, ten už může po třízápasovém trestu hrát. První zápas od první minuty si možná v dresu Wolves užije Stephen Hunt. Ještě minimálně dva týdny se však bude čekat na návrat Jodyho Craddocka.

Přesuňme se k hostujícímu mužstvu z Manchesteru. Citizens měli poslední týdny skvělou formu a minulý víkend chtěli porazit velkého konkurenta Arsenal a stíhat vedoucí Chelsea. Jenže se to nepovedlo. City dostali od Gunners výprask 0:3. Roberto Mancini však po zápase prohlásil, že nebýt brzkého vyloučení Boyaty, jeho tým by soupeře porazil. Přitom právě nasazení nezkušeného mladého Belgičana bylo velkým překvapením. Protože italský stratég měl na lavičce třeba mnohem ostřílenější Joleona Lescotta.

Na Molineux Stadium se nebudou moci Citizens spoléhat na kapitána Carlose Teveze, jenž je pod Mancinim hlavním tahounem týmu. Zastoupit se ho bude snažit buď Emmanuel Adebayor, anebo dostane šanci v prvním startu v Premier League uzdravený Mario Balotelli. Letní posila z Interu Milán se konečně vyléčila po zranění kolene, které si přivodila v debutovém duelu s Temešvárem. V něm dal ostatně Balotelli hned gól. Místo vykartovaného Boyaty by už měl nastoupit tradičně Kolo Touré.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.50 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Zatímco Hughes neotřesitelně pokračuje v přetváření Fulhamu k obrazu svému, nachází se londýnský celek na příčkách, kde sedět rozhodně nechtěl. A to ani po pár kolech, které máme odehrané. Nicméně někdejší věří ve změnu, koneckonců i Wigan odstartoval dvěma debakly a teď se zdá být v perfektní herní pohodě.

Jako by si Hughes se svými novými svěřenci nesedl. Jeho snaha tlačit se do útoku po křídlech, ofenzivní vyznání, šlo na sestavu Fulhamu stěží roubovat i jen teoreticky a teď se přesvědčujeme, že by to nemuselo fungovat ani v praxi. Respektive zatím nefunguje - otázkou akorát zůstává, jak dlouho tento stav ještě potrvá. Každopádně Cottagers z posledních 20 zápasů vyhráli pouhé tři, přičemž podobně jako dřív Hughesův Manchester City až moc často remizují (letos již šestkrát). Co je ale hlavní, poslední dva duely dokonce prohráli, takže se v hlavním městě doopravdy napjatě čeká, jestli dojde na dovršení potupného hattricku a zřejmě definitivní zabřednutí do výsledkové krize.

Naposledy v únoru 2009, tedy před více než rokem, si Wigan užíval tak jako nyní - na čtyřzápasové vlně bez porážky. To může o lecčems vypovídat. Především to dokumentuje fakt, že z Latics doopravdy vyzařuje dobrá nálada a herní pohoda. Jaký to kontrast s úplným úvodem sezony. Dnes o sobě Wigan může s klidem říkat, že je v dalším kole Carling Cupu a že na cestách stále ještě nepoznal přemožitele. Dokonce se mu již letos jednou povedlo vyloupit hlavní město Albionu, když ve třetím kole nečekaně dobyl White Hart Lane.

Fulham má letos děsné problémy se střílením gólů (mimochodem Wigan na tom není o moc líp), a tak by pro něj návrat maroda Johnsona mohl klidně znamenat vysvobození. Ve včasné uzdravení svorně doufají i Murphy s Daviesem, kteří by ofenzívě určitě také značně pomohli.

Teprve k prvnímu ligovému startu v sezoně se hotoví wiganský kapitán Gary Caldwell poté, co již spolykal všech 90 minut pohárového klání se Swanseou. Mimo hru je ovšem James McCarthy, kterého na delší dobu poslal na marodku boltonský Muamba a problémy s podkolenní šlachou sužují Boyce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Loni začal Everton sezónu mizerně, ani letos se mu to nepovedlo změnit, jenže zatímco minulý rok se z útlumu probíral prakticky až po půl roce, letos to vypadá, že probuzení přijde mnohem dříve. Je však potřeba porazit Stoke.

Toffees jsou už čtyři zápasy neporaženi, z toho doma porazili Liverpool a naposledy remizovali s Tottenhamem. Výhra nad Potters je může poprvé v sezóně posunout do první poloviny tabulky, a tak udělají svěřenci Davida Moyese vše pro to, aby získali tři body.

Otázkou je, zda jim bude pomáhat Mikel Arteta, jenž vynechal poslední duel se Spurs a v sobotu se o jeho účinkování rozhodne před zápasem. Minulé klání zmeškal také Leon Osman a jeho kotník bude potřebovat klid až do konce listopadu.

V sobotu hosté ze Stoke City přijíždí se stejným počtem bodů jako má Everton a jednou zajímavou statistikou. Až na jediný zápas se svěřenci Tonyho Pulise trefili ve všech dosavadních duelech. Čisté konto udržela jen první Chelsea. Přesto to zatím stačí jen na 10 bodů. Například v posledních dvou zápasech přišli Potters o body až v samém závěru zápasu.

Co pak dodat k ligovému poháru, kde Stoke dlouho vedl nad West Hamem, ale nakonec prohrál v prodloužení. Pulis však ujišťuje, že jeho mužstvo na sobě hodně tvrdě pracuje a v Goodison Parku nechá všechno. Oproti čtvrtku by již měli být fit Kenwyne Jones a Jermaine Pennant. Jediným absentujícím je dlouhodobě zraněný Mamady Sidibe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Blackburn se pohybuje po tenké sestupové hranici a po desátém kole je dost možné, že se skrz ní propadne mezi nejhorší tři týmy Premier League. V sobotu odpoledne totiž Rovers čeká Chelsea a ta ani letos body neztrácí, spíše naděluje branky.

V posledních dnech se ale v Edwood Parku spíše než fotbal řešil nový majitel. Blackburn nakonec spadl do náruče indické rodině, která klub koupila za 46 milionů liber a manažerovi Samu Allardycovi bylo přislíbeno pět milionů britské měny na zimní přestupy. To není příliš mnoho, ale noví vlastníci dali jasně najevo, že se do mužstva nechystají pumpovat miliony. Tak jak to chtěl Ahsan Ali Syed, jenž se o Rovers rovněž ucházel.

Ale zpět k fotbalu. Indičtí vlastníci zároveň prohlásili, že budou spokojení s umístěním kolem desátého až dvanáctého místa. V současné chvíli má však Blackburn problém se vzdálit sestupovým vodám. V sobotu se sice již vrací stoperská dvojice Christopher Samba, Ryan Nelsen. První jmenovaný již není v trestu a Nelsen se vyléčil ze zranění. Mimo je akorát Nzonzi s Andrewsem a Grellou.

Chelsea si jede do Edwood Parku jednoznačně pro tři body. Jednak si chce posílit postavení na čele tabulky, kde má náskok už pěti bodů a také nebude chtít dostat gól. Od poslední letošní porážky s Manchesterem City totiž ještě neinkasovala, už pět zápasů. A vylepšovat si bude chtít také nastřílené góly.

Do základní jedenáctky se po zranění vrací stoper Alex, takže se Branislav Ivanovič přesune napravo. Na svou šanci bude na lavičce čekat José Bosingwa, jenž po roční pauze naposledy upozornil dobrým výkonem. Ramires sice ještě v sobotu připraven nebude, ale na Spartak Moskva by se mohl v nominaci objevit. Přetrvávající problémy nepustí do hry Franka Lamparda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 4.25 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Jedinou podobností West Hamu a Arsenalu, krom místa původu, se zdá být nedávná výhra obou mužstev v Carling Cupu. Potom už se jejich cesty rozcházejí. Kanonýři totiž v nedávné době oslňovali jak na domácí, tak na mezinárodní půdě, zatímco Kladiváři se stále ještě vzpamatovávají z nejotřesnějšího startu do ligové sezony za celou dobu své existence.

Ani senzační výhra nad Tottenhamem West Ham nenastartovala. Doteď je jeho jedinou v právě probíhajícím ročníku, přičemž od ní uplynula již další tři kola. V nich Hammers zažili hlavně dvě zklamání - venku nedokázali vyloupit Wolverhampton a doma pak čerstvě podlehli Newcastlu. Teď je tedy jen otázkou, nakolik je vzpružil středeční pohárový postup skrz Stoke. Přestože Grantova budoucnost asi sobotním zápasem není ohrožována zcela bezprostředně, bude důležité v něm minimálně bodovat a pokusit se odpoutat od potupného dna tabulky. Koneckonců Kladiváři by mohli mít docela dobré předpoklady pro nějaké to překvapení, neboť to byli právě oni, kdo kdysi jako první vyloupil Emirates Stadium.

Arsenal si ovšem žádné zaváhání nepřipouští, což je celkem pochopitelné vzhledem k tomu, jak nedávno válčil na všech třech zrovna otevřených frontách. Nejprve v Lize mistrů deklasovali Šachťar, aby záhy na domácí scéně rozstříleli nejprve oslabený Manchester City a pak ještě hladce proklouzli do dalšího kola Carling Cupu. Kanonýři si tedy v sobotu budou muset dát pozor především na "usnutí na vavřínech", kterého by se dozajista měli vyvarovat. Letos už totiž například po debaklu Bragy jen remizovali v Sunderlandu a podobných případů jejich uspokojení bychom v minulosti našli více. V případě naprosté koncentrace by však nicméně pro Gunners neměl být problém uhájit vůči WHU šestizápasovou ligovou neporazitelnost.

Tím spíš, že se Hammers nejspíš budou muset obejít bez svého kapitána a bývalého hráče Arsenalu, Matthewa Upsona. Ten se zatím úplně nevylízal z patálií s podkolenní šlachou. V pořádku dost možná nebude ani útočník Frederic Piquionne, koneckonců také kvůli jeho zdravotním trablím byl z hostování ve Swansey stažen mladík Nouble.

Středeční pohárové klání bylo předposledním, které musel Jack Wilshere kvůli červené kartě v zápase s Birminghamem sledovat pouze z tribuny. V sobotu tedy ještě vynechá. K dispozici Wengerovi nebude ani Gibbs, který se krátce po návratu do plné zátěže opět zranil. Už delší dobu potom na marodce přebývají Van Persie, Vermaelen či Diaby.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.16 - 6.75 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
O tomto hracím víkendu zažije Anglie na různých místech hned čtyři regionální či městská derby, ani jedno z nich se však sledovaností patrně nevyrovná souboji Manchesteru United s Tottenhamem. Oba týmy totiž prozatím patří mezi pět nejlepších klubů Albionu a na tom by se nic nemělo měnit ani po odehrání všech 38 kol.

Neporaženi, přesto až pět bodů za vedoucí Chelsea. Taková je momentální situace MU, které už ale minulé kolo aspoň protrhlo venkovní mizérii a konečně zvítězilo. Doma to je jiná písnička - zatímco venku donedávna Red Devils pouze remizovali, před vlastním publikem pro změnu naposledy poprvé ztratili. Teď je zřejmé, že už nic takového nehodlají připustit. Koneckonců rovnou prohra se třeba zdá být nereálná už jen proto, že Spurs "Divadlo snů" posledně vykradli jen krátce poté, co v Německu padla berlínská zeď. V prosinci 1989 vystřelil Tottenhamu šokující vítězství Gary Lineker.

Neuvěřitelných 67 pokusů už Kohouti vyčerpali na překonání někoho z členů Big Four přímo na jeho panství. Ani jednou za tuhle dobu se jim to nepovedlo, samotný Manchester potom všude možně ve všech soutěžích nepřemohli dlouhých 25 utkání v řadě. V sobotu tedy bude hodně zajímavé sledovat, kterak si Spurs povedou tentokrát, když jsou podle všeho v solidní herní pohodě. Tři ligové zápasy už čekají na přemožitele, přičemž doteď kupříkladu jen jedinkrát inkasovali v druhém poločase. Ve značné formě se navíc nachází Gareth Bale, přestože byl minule vzorně uhlídán Philem Nevillem. Jeho bratr Gary, jenž v sobotu dobude hranici 400 startů v Premier League, si určitě bude chtít počínat podobně, pokud tedy velšský křídelník nastoupí (Redknapp naznačil, že ho možná bude šetřit pro Champions League).

Oba celky hlásí pár absencí klíčových borců. Markantnější je ta zátěž u Tottenhamu, na jehož marodce v minulosti uvízla jména jako Defoe, Dawson, King či Čorluka. Bolesti v kotníku se navíc včas nestihl zbavit Huddlestone. Na druhé straně barikády se protahuje rekonvalescence Wayna Rooneyho, který si dá pauzu nejspíš další tři týdny. V pořádku není ani důležitý křídelník Valencia nebo veterán Giggs.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 4.10 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC971125:222
2.Arsenal FC952221:1017
3.Manchester United945020:1217
4.Manchester City952212:817
5.Tottenham Hotspur943211:815
6.West Bromwich Albion943213:1515
7.Sunderland AFC92618:712
8.Bolton Wanderers926113:1312
9.Newcastle United932414:1311
10.Aston Villa93249:1311
11.Everton FC92439:810
12.Birmingham City924310:1210
13.Stoke City931510:1310
14.Blackpool FC931513:2010
15.Wigan Athletic92437:1610
16.Fulham FC916210:119
17.Blackburn Rovers92348:109
18.Liverpool FC92349:149
19.Wolverhampton Wanderers91358:156
20.West Ham United91357:176

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (954)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele