Aktuality

Vedení Bohemians Praha odvolalo trenéra Žáka

Vedení Bohemians Praha dnes odvolalo kouče Roberta Žáka. Důvodem jsou neuspokojivé výsledky, střížkovský klub totiž nezískal v úvodních čtyřech prvoligových kolech ani bod. ČTK to sdělil tiskový mluvčí Bohemians Stanislav Sigmund. Spolu s Žákem skončil i asistent František Kopač, mužstvo zatím povedou Jaromír Jindráček a trenér brankářů Jan Klíma.

Agent: Toni půjde na osmdesát procent do AS Řím

Nové angažmá italského útočníka Lucy Toniho se pozvolna rýsuje. Alespoň to tvrdí jeho agent Jose Alberti, podle něhož se bude mistr světa z roku 2006 stěhovat zpět do Itálie. Agent uvedl, že Toni ze všech zájemců upřednostní AS Řím.

Nemůžeme konkurovat bohatým klubům, ví Martinez

Manažer Wiganu Roberto Martinez si uvědomuje, že jeho tým nemůže konkurovat klubům s velkým finančním zázemím, avšak i tak se snaží na přestupovém trhu dělat s omezenými prostředky co může.

Ribery: Nikdy jsem nechtěl jít do Realu Madrid

Sága kolem odchodu Francka Riberyho z Bayernu Mnichov se zdá být konečně u konce. Francouzský záložník totiž prohlásil, že možnost jakéhokoliv přestupu je definitivně pryč a on chce zůstat v Německu.

Zatím to šlape, pochvaluje si mladoboleslavský Kulič

Výborný start do prvoligové sezony zažívají fotbalisté Mladé Boleslavi. Středočeši si dnes v utkání s Příbramí připsali třetí výhru z úvodních čtyř kol a znovu se vrátili do čela tabulky.

Van der Vaart chce do Anglie, zájem má Arsenal

Anglická média spekulují, že v Realu Madrid nechtěný Rafael van der Vaart zamíří na Ostrovy, kde by měl v Londýně podepsat smlouvu s Arsenalem. Sám hráč prohlásil, že by v Anglii hrál velice rád.

Agent: Valbuena sní o angažmá v Atletiku

Olympique Marseille má hodně kvalitní kádr a někteří hráči letos budou hrát méně, než by si sami přáli. Jedním z nich je i Mathieu Valbuena, který se podle slov svého agenta nebrání odchodu - jeho vysněným klubem je Atletiko Madrid...

Inter přišel minimálně na měsíc o Cambiassa

Velká nepříjemnost potkala dva týdny před startem nového ročníku Serie A milánský Inter. Nerazzurri se v pátek účastnili Tim Cupu a v utkání s Juventusem přišli o jednoho ze svých klíčových hráčů - záložník Esteban Cambiasso si poranil koleno a čeká ho minimálně měsíční přestávka...

Cicinha zájem Barcelony těší, raději by ale volil návrat domů

Obránce AS Řím Cicinho je potěšen zájmem Barcelony o jeho služby, kdyby ovšem mělo vše jít podle jeho představ, vrátil by se do Brazílie. Cicinho dříve působil v Sao Paulu a právě tomuto klubu by dal přednost...

Rutten: Výhru proti Ajaxu jsme si zasloužili

Zápasy mezi PSV Eindhoven a Ajaxem bývají často velmi vyhecované, v posledních měsících pak přináší spoustu branek. Dva loňské ligové duely jich přinesly hned třináct a střelci nezaháleli ani dnes - PSV na domácím stadionu vyhrálo 4:3...

O'Neill: Žádné výmluvy

Martin O’Neill nehledal pro novináře žádné výmluvy po překvapivě hrozivém startu Aston Villy do nové sezóny Premier League, ve kterém jeho tým podlehl neoblíbenému soupeři z Wiganu 0:2.

Šťastná výhra, přiznal slávista Černý

Velmi šťastné tři body získali fotbalisté pražské Slavie v Českých Budějovicích, kde díky nacvičenému signálu a brance záložníka Jaroslava Černého zvítězili těsně 1:0. Jediný střelec podvečerního duelu dal svému bývalému klubu druhý gól, poprvé Dynamo rozesmutnil před rokem a půl ještě na Strahově.

Van Gaala mrzí množství zahozených šancí

Trenér Bayernu Mnichov Louis van Gaal si ani ve druhém ligovém zápase nemohl vychutnat radost z vítězství. Podobně jako jeho předchůdce Jürgen Klinsmann také van Gaal zahájil novou sezonu dvěma nerozhodnými výsledky. Včera bavorský velkoklub jen remizoval s Brémami.

Udinese je připraveno prodat Domizziho

Generální ředitel Udinese Sergio Gasparin potvrdil, že pokud vedení obdrží odpovídající nabídku, pak obránce Maurizio Domizzi může z klubu odejít. Italský hráč byl uveden na přestupovou listinu, avšak ukázalo se, že týmů, které by o zkušeného obránce stály, není mnoho. Gasparin se tak rozhodl informovat o jeho dostupnosti.

Chovanec se obával o výhru a litoval zahozených šancí

Sparťanský trenér Jozef Chovanec přiznal, že se i přes výraznou převahu obával o vítězství až do úplného konce. "Byli jsme nervózní až do konce zápasu, já osobně tedy ano. Pokud by hrál soupeř v jedenácti, měli bychom asi daleko více problémů," uvedl Chovanec, který litoval několika zahozených šancí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele