Šilhavý: Nechceme v Evropě udělat českému fotbalu ostudu

15.06.2012, 20:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Liberec nevim nevim, nepřijde mi silnej ... určitě ještě odejde pár hráčů ... co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.. Jenom taková hra bez Gebreho... Myslím, že dopadnou tak, jak pravidelně Sparta...

Reagovat
twerp

To by pak byli všichni nadmíru spokojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidíme, co předvede Liberec ... rupnou v prvním kole, jako můj tým v poháru v jedné online fotbalové hře .. sokker.org ..

Reagovat
smazaný uživatel

No :) Tak to jsem dopadnul líp :D Skončil jsem v kole druhém..

Ale zápas krásný, nový 3D engine...

Reagovat
Euphael

jak dlouho je ten engine?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, 3D zápasy jak živé. A když se budeš dívat na repre, tak je tam i Gebre Selassie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla parádní věc, když tam dali i to virtuální ME. A Gebre jako jediný černý... :D

Reagovat
Fairplay

Bohužel se jako fanoušek českýho fotbalu obávám, že se pravděpodobně nikam moc nedostanou. Rád bych se mýlil, ale odejde Gebre + možná Breznaník + celkově asi dojde k nějakým změnám v kádru. Už jenom bez Gebreho bude Liberec o hodně slabší. U nich bude úspěch, pokud se dostanou do toho čtvrtého předkola LM a pak ať to dopadne jakkoli, budou pokračovat alespoň v nějakých skupinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím tak odejde jenom Theo

Reagovat
pospech11

pokud vůbec odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u něj je to prý jisté a podle mě chce odejít i on, věk na to má...

Reagovat
pospech11

tak chce odejít jen v případě nabídky, která by přebila možnost hrát LM s Libercem, teda aspoň podle toho co říkal. Ovšem máš pravdu věk a výkonnost na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

to sou jeen takový kecy.. byl by velkej idiot kdyby tedka zustal, kdyz mu vysla sezona v GL a i ME

Reagovat
pospech11

tak jasně ale On to myslí upřímně

Reagovat
Rochlitz

Jako fanoušek českého a hlavně libereckého fotbalu ti můžu říct, že se dostanou daleko Slovan totiž vždy "zaboduje" v tzv. pětiletkách. V sezoně 2001/2002 udělal díru do Evropy, o pět let později to taky stálo k něčemu, škoda toho gólu v 90. minutě na Alkmaaru. Letos to po dalších pěti letech bude zase dobrý . Jinak přeji Plzni i Sigmě minimálně čtvrtfinále EL.

Reagovat
smazaný uživatel

s jejich koeficientem nemají naději na úspěch.

Reagovat
rufus

Naději rozhodně mají. Ve 3. předkole je několik soupeřů, které Liberec zvládne porazit. Ve čtvrtém by to pak bylo hlavně o štěstí.

Reagovat
salami

Reagovat
HullCity

Takže podle tebe je Basilej,Žilina,Red Bull,D.Záhřeb,BATE,Partizan a Wroclaw k poražení?(vše ostatní pochopitelně ano,ale Liberec bude mezi nenasazenými)

Reagovat
HullCity

JEJ!Bude mezi nasazenými!Alespoň jsem si rychle uvědomil chybu...

Reagovat
rufus

Ve třetím předkole už Liberec nasazený nebude. A ano, týmy jako Helsingborg, Partizan, Žilina, Salzburg nebo BATE Borisov jsou k poražení.

Reagovat
HullCity

Salzburg nechal v EL zasebou PSG,takže nevím teda...

Reagovat
rufus

A rok před tím vypadl s Tel Avivem. Samozřejmě by proti Liberci byl favoritem, ale rozhodně by mu Liberec byl schopen konkurovat a za určitých okolností postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

kromě Basileje možná Dinama nevím jak na tom budou s odchody... jsou to týmy se kterýmy se dá hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to Plzeň taky neměla co?

Reagovat
smazaný uživatel

Typek: Ty si asi debil vid? Jakej koeficient měla Plzen ppřed rokem prosimtě? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen má úplně jinou kvalitu.

Reagovat
pospech11

jenže do tý doby nikdo nevěděl jak to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Breznaník měl ještě větší zaječí úmysly ne? Nějak se mi nechce věřit, že by zůstal. Toho udrží max. do chvíle než vypadnou z evropy

Reagovat
bart_ik

vy nás všichni srovnáváte s Plzni a tvrdíte jak to poserem a nikam se nedostanem, ale rád bych vám připomenul jaké soupeře měla Plzeň ve 3. a 4. předkole Rosenborg a Kodan, to neni nic zas tak silneho jako dostala treba Slavie Kdysi Ajax...přez takové soupeře se těžko postupuje, je to o štěstí!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, kdyby Plzeň dostala Žilinu nebo Vaslui tak tu teďka už nemachrujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dobře pro naši zemi, pokud tam neni Sparta

Reagovat
exse

Tým budem mít silnější než v uplynulé sezóně, takže kdybychom neukopali alespoň tu EL tak to bude zklamání. Každopádně keci jako že Sparta nebo Plzeň by tam zahráli líp jsou trochu mimo, zaprvé skončili hůře v tabulce a zadruhé měli s náma i horší vzájemný zápasy.

Reagovat
JozkokozleJ

To by som s takou istotou (ze budu silnejsi) neprehlasoval. Zalezi od prichodov, pretoze odchody (Gebre a dost mozno i Breza) oslabia muzstvo vyrazne. Ved i ten Stajner bol skvely i preto, ze to mohol do lajn rozdavat na (v predchadzajucej vete spominane) motorky.

Bol by som rad, kebyze boli aspon tak silny ako v poslednej sezone. Skor sa ale obavam opaku.

Reagovat
twerp

Tak ono pořád platí, že Sparta je prostě větší favorit a že by měla vyhrát víc, než Liberec. Stejné to bylo i minulý rok u Plzně a dopadlo to naopak. Jenže napodobit Plzeň bude nesmírně těžké a podle mě na LM prostě nemáte. Jinak ty vzájemné zápasy... těma bych se moc neoháněl, protože s Plzní máte stejné skóre a s náma lepší o gól, takže to nemá tak velkou vypovídající hodnotu jako loňské zápasy Sparta-Plzeň, kde Plzeň 2x vyhrála.

Reagovat
Bex5

Nechci rejpat, ale Plzeň neměla horší vzájemný - 2:2, 0:0, v GL se nepočítají venkovní goly! A měli jste pěknou kliku, že jste v posledním mači dostali jen dvě tyče a minelu Máry Bakoše. Já neříkám, že Liberec nemůže postoupit, stát se může všecko. Nicméně nesrovnávej nesrovnatelný - že Slovan vyhrál ligu mu nedává štěstí ani drive během pohárů, až bude po kvalifikaci, pak uvidíme, přál bych to jakémukoliv českému týmu!! Byť je pravda, že bez Gebreho to není už Liberec, byl to pilíř. A odejít ještě Breznaník, obě strany jsou poloviční, leda bys to nahradil stejnou kvalitou, kterou ale není ze dne na den kde brát. Ať se daří českým týmům v Evropě, ať zase zavládne Plzeň u nás!

Reagovat
smazaný uživatel

I když bych Liberci tu LM přál, tak mym takovym snem sou 3 týmy ve skupině EL

A jak je to vůbec s tou Olomoucí bude moct hrát tu EL??

Reagovat
Bex5

Ony tři týmy v EL by mohly udělat nakonec víc bodů pro Česko, než dva a jeden EL:LM. Věřím, že by Plzeň i Sparta mohly docela pravděpodobně postoupit do základní už díky tomu, že by oba týmy měly být nasazené až do 4.kola. A Liberec - ten nás může překvapit, snad se bude dařit a aspoň tu EL!!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nedopadnout jak s Bukureští

Reagovat
HullCity

Ano,ten názor,že by 4 týmy v EL udělaly více bodů než kdyby jeden dostával ve skupině LM(pokud by se tam dostal)je rozumný.Já už sem to několikrát psal,ale kdyby alespoň 3 týmy dokázaly dát společnému koeficientu po 10 bodech tak by Česko v nejbližší době by bojovalo o 13.místo!!!Ale je to těžké,když taková Bolka dala minule 0,5 bodů.

Reagovat
Bex5

No ano. Rozestup mezi týmy okolo nás není nijak závratný, rozhodně ne tak, že by se nedalo během pár let postoupit výš. A perspektiva dvou týmů bojujících o LM, jak tomu bývalo, je nesmírně lákavá. Samozřejmě, pokud se nějaký národní fotbal zblázní (kupř. jako nedávno ten kyperský) a udělá víc bodů než za posledních 5 let, pak je to těžší. Ale když budeme vycházet od sebe, třicet bodů by mohlo udělat hodně, ne za rok, spíš za dva tři roky. Letos jich bylo 20 a něco málo (a nebudu opakovat, kdo to zachraňoval) a ruku na srdce, mělo to být daleko vyšší! Ale ono dostat do cesty Alkmaar nebo Besiktas není zrovna hurá situace pro jakýkoliv evropský celek, neřkuli český.

Reagovat
HullCity

Já osobně tipuji,že Sigma je schopna udělat v EL stejný průvan jako Viktorka v LM!A pokud se připojí Sparta a Viktorka tak se máme na co těšit.Sparta bude určitě ve 4.předkole nasazená,ale bude to tak tak.Podle mě je letošní EL jedna z nejkvalitnějších za poslední dobu.(Liverpool,Inter,At.Madrid,Tottenham,Newcastle,Neapol,Leverkusen a Lyon)

Reagovat
Bex5

Koukám na to pozorně a zatím to vypadá, že je Viktorka 2.od konce mezi NASAZENÝMI, Sparta to má v podstatě ložený. Letos je to fakt napěchovaný, když se dohrály poslední ligy a poháry (tím myslím Portugalsko, Bulharsko), protočily se mi voči - Plzeň byla první nenasazená právě proti tomuhle. Ale pak diskvalifikace Turků a hned je to veselejší. Pokud nedojde k nějakému zázraku, měla by tam takhle zůstat. Olomouci snad pár podstatných momentů vystřílí ten Klesnil. BTW: mrkal jsem na rozpočet MB - 150 míčů, budu reprodukovat názor jiných, ale tam by se mělo na poháry myslet spíš - Viktorka měla ještě loni poloviční. O Olomouci nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc bude hrat o UEFU baraž s Fenerbachce, rovny s rovnym, ať neni pošpiněna fotbalova evropa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechť tam jde kdokoli, ale Olomouc ruku na srdce, měla valit do MSFL jako Juventus a to jsem moravak!!! Olmik ostudy kapr ligy.

Reagovat
centos

Vždyť jim to neprokázali, ni?

Reagovat
twerp

No případ se má prý projednávat znova... tak snad nepadne rozsudek nějak brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

telefon: +420 284 016 110

adresa: Ústavní 91, Praha 8, 181 02

Zavolej do Bohnic nebo tam přímo zajeď a rovnou tam zůstaň. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to pouze muj nazor a nemam ani naladu ani zajem vniknout do tveho zaběhleho sistemu, nebo noveho domova tebou zmiňovane adresy tveho trvaleho bydliště.

Reagovat
twerp

sistem je nějaká zkratka pro tým britských rozvědných služeb?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne je to refren z jedne pisně od M.S.G

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele