Chelsea chce Schürrleho, Leverkusen ale nabídku odmítl

08.07.2012, 19:48
Aktuality
Po Marku Marinovi Chelsea zatoužila získat do svých řad dalšího křídelníka z německé bundesligy. V centru pozornosti aktuálního vítěze Ligy mistrů uvízl André Schürrle, jehož zaměstnavatel Bayer Leverkusen se ale reprezentačního hráče nechce vzdát...

Výkonný ředitel porýnského klubu Wolfgang Holzhäuser dnes prozradil, že od Blues obdržel oficiální nabídku, jednadvacetiletého ofenzivního tahouna ale prodat nehodlá.

"Dostali jsme od Chelsea za Andrého Schürrleho velmi konkrétní nabídku, která překračovala výši dvaceti milionů eur. Oba kluby chvíli jednaly, ale nakonec jsme se rozhodli Andrého udržet," řekl Holzhäuser listu Express.

"André je pro nás příliš důležitý nato, abychom ho nechali odejít. Sám také řekl zcela jasně, že je u nás šťastný a rád zůstane," dodal šéf Bayeru 04, který v uplynulé sezóně skončil přes nepřesvědčivé výkony na pátém místě bundesligové tabulky.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (627)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele