21. kolo
19.02.2023 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zraněný Sven Michel (© AFP)

Další bezgólová remíza Schalke překazila sen Unionu

Už počtvrté v řadě uhrálo Schalke výsledek 0:0. Ve 21. kole obral poslední tým Bundesligy o body berlínský Union, jenž se hodlal dostat do čela soutěže. Po bezbrankové remíze se však tým kouče Urse Fischera "pouze" bodově dotáhl na vedoucí Bayern.

V základní sestavě domácích Eisernen se tentokrát neukázal forvard Becker, jenž dostal volno z důvodu náročného herního programu, neboť Union vedle německých soutěží bojuje také v Evropské lize. V útoku Berlíňanů tak dostal šanci Michel. Schalke postrádalo zraněné křídelníky Skarkeho s Kozukim, jejichž místa obsadili Bülter s Drexlerem.

Zápas na stadionu An der Alten Försterei přinesl přímo na hřišti vskutku málo vzrušení. V prvním poločase pořádně zahrozil pouze obránce Unionu Doekhi, k jehož nohám se odrazil míč po standardní situaci. Nizozemský fotbalista pohotově vystřelil, ovšem jeho ránu pod břevno vytáhl po robinsonádě gólman hostů Fährmann. Těsně před přestávkou zaměstnal strážce svatyně Schalke také Khedira, nicméně jeho střela doprostřed brány neměla šanci na úspěch.

Po hodině hry podcenil Doekhiho parťák z obrany Baumgartl dlouhý míč, čehož chtěl využít Frey volejem z úhlu, bránu domácích ale netrefil. Nepřesně zakončoval na druhé straně také Siebatcheu, jeho spoluhráč Seguin sice zaměstnal Fährmanna, ten si nicméně připsal rutinní zákrok. Oba brankáři tak udrželi čisté konto víceméně bez větších potíží.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele