28. kolo
02.04.2022 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jesper Lindström (© AFP)

Diváci zápasu mezi Eintrachtem a Fürthem branku neviděli

Ve Frankfurtu stále věří, že se jim po roce podaří zopakovat účast v pohárové Evropě. Avšak v takovém případě by bylo ideální, aby neztráceli s mančafty, jaké se pohybují na samém chvostu tabulky. Stefana Leitla sice mohl další uhraný bodík trochu potěšit, přesto může být už za tři kola o osudu jeho výběru definitivně jasno.

O první pokus se už ve 2. minutě postaral domácí Ansgar Knauff. Ale protože pálil z poměrně velké vzdálenosti, nemohl Andrease Lindeho výrazněji ohrozit. Kevin Trapp si stihnul poprvé sáhnout na balon také během úvodní desetiminutovky. Při následující akci "Orlů" měl více možností Daichi Kamada, ale nakonec zvolil v podstatě tu nejhorší z nich.

V závěru otevírací čtvrthodinky odvedl dobrou práci Filip Kostić, načež si Max Christiansen hlasitě oddechnul, že si nedal vlastní gól. Branimir Hrgota pak neodhadnul rychlost Kevina Trappa. Ve 24. minutě Jesper Lindström sice přehodil Lindeho, avšak kvůli předchozí ruce svítil na ukazateli nadále bezbrankový stav.

Ve 33. minutě se ocitnul Kamada v další dobré příležitosti, nicméně znovu z ní nic nevytěžil. V závěru poločasu nejprve Linde likvidoval střelu zpoza vápna. A potom hned dvakrát přečetl Lindströmovy úmysly při jeho slibném sólu. Více zajímavých šancí první poločas nenabídnul. V tom druhém se k míči dostal Jakić. A potvrdil, že mezi jeho obvyklé úkoly střílení branek nepatří.

Záhy po něm se připomněl Knauff, leč také nepřesně. Gonçalo Paciência se svou hlavičkou rovněž nepochodil. Sedmadvacetiletý Portugalec se do další příležitosti dostal v 80. minutě, ale muž v rukavicích se překonat nenechal. Zato v 87. minutě Jens Hauge s velkou pravděpodobností zlomil Marcovi Meyerhöferovi nohu a za svůj faul uviděl pouze žlutou kartu. Možnost střídání už byla vyčerpána, takže Kleeblätter dohrávali o deseti, což ovšem na výsledku vůbec nic nezměnilo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele