13. kolo
27.11.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Leroy Sané (© AFP)

Bayern se vrátil zpátky na první místo Bundesligy po těsné výhře nad Bielefeldem

Bayern dokázal zareagovat na odpolední vítězství Dortmundu na půdě Wolfsburgu, doma se mu zdařilo jakožto jednoznačnému favoritovi skolit Bielefeld, a vrátil se tak na samotné čelo tabulky. Nutno každopádně podotknout, že se na konečný úspěch docela nadřel. Dlouho totiž nemohl najít cestu za vstřelenou brankou, ten jediný přišel na řadu až v průběhu druhé půle.

Domácí byli už od úvodních minut tím aktivnějším týmem, vytvářeli si s pravidelností gólové příležitosti, jenže efektivně je proměňovat zkrátka nedokázali. V 7. minutě se akrobatickým zakončením snažil prosadit Müller, gólman Ortega Moreno ovšem u tyčky povedeně zasáhl. V 16. minutě podnikl odvážný výpad Davies, z ostrého úhlu však svého soka taktéž nepřelstil.

Skórem směrem kupředu se snažil hnout rovněž Lewandowski, nicméně jeho pokus skončil po teči bránícího Brunnera pouze v zámezí. Hosté jednoduše v prvním dějství přežili několik kritických okamžiků, další je ale čekaly hned po obrátce. Už zkraje se objevil sám před jejich bránou Sané, avšak svou levačkou prostrčil balón po zemi pouze těsně vedle vzdálenější tyče.

Nakonec se bavorský celek dočkal své odměny v 71. minutě. Rozhodující přesný zásah si na své konto zapsal Sané poté, co ho po nahrávce Musialy pobídl na jeden dotek Müller. Arminia se na žádnou odpověď ve zbývajícím čase nezmohla. Její soupeř si těsné vedení hlídal, navíc si mohl ještě náskok pojistit, nebýt brankové konstrukce, jež zastavila dělovku od Gnabryho.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rich

Pojďme Bayern, domácí hřiště, zrušte Bielefeld!!! Tip 5-0

Reagovat
smazaný uživatel

Za podobně neuspěšný tip mě jeden z uživatelu ef u Liverpoolu napsal at se na to vyseru, že mě to vubec nevychází. Zde se ale vždy nějak domluvíme. Stále hledám ty moje tipy 4 5 možná i 6 let nazpět v Norsku. Asi to vzdám . Udělám jednu věc a nestihnu x dalších .

Reagovat
BALGA László

Len aby nebola dnes uz tretia prehra s dalsím muzstvom z dolnej tretiny tabulky!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele