28. kolo
09.04.2021 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Masaya Okugawa (© AFP)

Bielefeld přetlačil těsně Freiburg a vymanil se ze sestupového pásma

Bielefeld splnil v páteční předehrávce, co si předsevzal, a dočasně se posunul ze sedmnácté příčky až na čtrnáctou. Freiburg naopak potvrdil, že se mu v poslední době nedaří, padl už počtvrté z posledních pěti utkání a jeho tajné sny o možném postupu do evropských pohárů se začínají rozplývat. O osudu klání rozhodl ve druhé půli vlastenec Baptisteho Santamaríy.

První poločas nabídl dvě největší příležitosti na obou stranách vlastně hned zkraje, ve 14. minutě se z voleje osměloval Voglsammer, nicméně z vápna zamířil do náruče freiburgského gólmana Müllera. Na opačném pólu hřiště se zjevil ve slušné příležitosti Sallai, tomu ovšem balón nesednul správně na kopačku, a tak jeho slabá střela skončila jen vedle vzdálenější tyče.

Ve druhém dějství pak začala být Arminia přece nebezpečnějším týmem. V 65. minutě hodlal rozvlnit síť Voglsammer, avšak pravačkou nezacílil přesně, o tři minuty později se již však přece prosadil jeho spoluhráč Okugawa, jehož jakýsi centr tečoval ještě protihráč Santamaria a na změnu směru nestačil Müller u své tyčky včas zareagovat. Hosté poté odpor nekladli.

Směrem dopředu působili i nadále malátným dojmem, ba naopak nemuselo zůstat pouze u jednogólového rozdílu mezi oběma celky, avšak v 74. minutě nebyl přesný zásah Nilssona uznaný pro ofsajd, který musel potvrdit VAR, a v 86. minutě selhal v koncovce i nadále neúnavný Voglsammer, který sám před Müllerem nasměroval merunu po zemi do zámezí.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele