21. kolo
08.02.2020 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Schalke remizovalo s Paderbornem, bod pro hosty zachránil Gjasula

Schalke bylo favoritem zápasu proti Paderbornu, přesto bralo pouze bod. Remízu zajistil hostům přibližně deset minut před koncem Gjasula.

Schalke zůstává i přes ztrátu na 6. místě, které zajišťuje evropské poháry. Tam se v tuto chvíli nachází s pětatřiceti body a jeho ztráta na 5. Leverkusen činí dva body. Paderborn je i přes zisk jednoho bodu poslední a na předposlední Brémy ztrácí jeden bod.

Začátek zápasu byl pro diváky ve Veltins Areně nudný. První větší šance se dočkali až ve 33. minutě, když střela hostujícího Vasiliadise pouze těsně minula bránu brankáře Nübela. Ve 36. minutě se blýskl zákrokem hostující brankář Zingerle, jenž zneškodnil střelu McKennieho.

Ve 37. minutě se Paderbornu podařilo dostat míč mezi tři tyče, asistent rozhodčího však signalizoval ofsajd a zápas tedy zatím zůstal bez branek. Gólu se diváci dočkali až v 63. minutě, kdy míč do sítě dopravil po přihrávce Oczipky domácí Kutucu.

Dlouho to vypadalo, že Schalke bude brát všechny tři body, když Paderborn skóroval z rohového kopu. Hostující Gjasula hlavičkoval přesně po centru Prögera. Další velké šance jsme se nedočkali a utkání skončilo dělením bodů.

V příštím bundesligovém kole se utká Paderborn doma s Herthou, zatímco Schalke zavítá na půdu Mainzu.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejnižší kurz. Kdo mě sleduje , ví o čem je řeč. Dvoječka by se zcela jistě hodila do krámu pochybným společnostem, jakými jsou tipsport aj.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon , že to dopadlo takhle. Ten nejnižší kurz se nekonal, byl vyrovnaný se zápasem 7. kola Šalke- Kolín. Ony ty bukwice chodí i zde.

Reagovat
Elmas

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dle Sportschau byla na baletkách ze Šalke patrná unava z pohárového zápasu. Co chtějí???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele