8. kolo
20.10.2019 15:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Köln v pohodě přehrál Paderborn

Kozli si díky druhé výhře v sezoně v tabulce polepšili, a také díky zaváhání konkurence vystoupali nad sestupové pásmo. SC zůstávají s jediným bodíkem a s dvaadvaceti inkasovanými brankami na poslední příčce.

Samozřejmě na sebevědomí nikdy nepřidá, když dostanete gól z první střely na bránu. Po rohovém kopu následovala série odrazů, z čehož nakonec mohl těžit Simon Terodde, který stál ve správný čas na správném místě a zhruba z úrovně penalty z první bleskurychle zakončil - 1:0. Psala se teprve devátá minuta.

V následujících třech desítkách minut byla na RheinEnergie Stadionu veliká nouze o vyložené příležitosti. Až ve 40. minutě to byl znovu Simon Terodde, kdo orazítkoval vnější stranu levé tyče. Hře Paderbornu scházela jakákoli kreativita a myšlenka, takže nebylo velkým překvapením, když svěřenci Steffena Baumgarta podruhé inkasovali.

Padesát minut po úvodní trefě nacentroval Kingsley Schindler z pravé strany na Louise Schauba, který okamžitě hlavičkoval. Leopold Zingerle si s balonem úplně nepotykal, takže jej podruhé (nikoli však naposledy) v zápase lovil ze sítě - 2:0. Asistent při této brance mohl záhy sám skórovat. Jenže vynikající přihrávku od Jonase Hectora o kousek nezužitkoval.

Jedinou významnější šanci hostujícího celku spálil střídající Abdelhamid Sabiri. Stalo se tak krátce předtím, než Kozli zasadili třetí hřebíček. Jhon Córdoba sice střeleckou smůlu stále neprotrhnul, neboť trefil pouze tyč. Avšak následný rohový kop posadil Marcel Risse milimetrově přesně na hlavu dvacetiletého Sebastiaana Bornauwa, jenž dal svým prvním bundesligovým zásahem výsledku jeho finální podobu - 3:0.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
cologneFC

Ak zajtra nevyhráme, tak to bude zlé. Come on FC!

Reagovat
DidusIneptus

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele