4. kolo
21.09.2018 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - Fortuna Düsseldorf 0:0

Páteční bundesligové předehrávky bývají poměrně nudné a nenabízejí příliš atraktivní fotbal. Bohužel to o platilo i o zápase Stuttgartu s Fortunou Düsseldorfu, která vykopávala čtvrté letošní bundesligové kolo. Na první větší šanci museli fanoušci na stadionu ve Stuttgartu čekat více než půl hodiny.

Až ve třicáté čtvrté minutě se po nedůrazném zákroku gólmana hostí Rensinga dostal k několika dorážkám Nicolas González, argentinská posila VfB však míč nakonec za záda brankáře Fortuny nepropasírovala a skóre se neměnilo.

González byl v prvním poločasu poměrně aktivní, což ukázala i čtvrtá první minuta, když centroval do vápna, míč ale žádný z jeho spoluhráčů nedokázal nasměrovat do branky. Na poločasovou přestávku se tedy odcházelo za bezbrankového stavu, více práce měl ale rozhodně Rensing, gólman domácího mužstva Ron-Robert Zieler si na balon v podstatě nemusel sáhnout.

Poprvé se bývalý brankář Hannoveru či Leicesteru dostal do akce v padesáté prvé minutě, kdy musel pohotově zakončit po dorážce ve vápně od jednoho z hráčů hostí. Gólem ale tahle skrumáž neskončila. Později se na hřišti coby střídající dostal Erik Thommy, který v sedmdesáté deváté minutě odcentroval míč k nohám Maria Gomeze, kanonýr VfB ale na balon nedosáhl a domácí se gólu nedočkali.

Nedočkali se gólu ani hosté, zápas totiž žádný zásah nenabídl. Bezbranková remíza na úvod čtvrtého bundesligového víkendu a bod pro oba soupeře.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele