15. kolo
15.12.2018 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sommer vychytal Hříbatům remízu 0:0

Duel Hoffenheimu s Borussií Mönchengladbach branku nepřinesl a hosté tak drží druhou příčku před Bayernem už jen vinou lepšího skóre. Domácí TSG mělo několik dobrých šancí zápas rozhodnout, ale v brance čaroval švýcarský brankář Yann Sommer, který mimo jiné v nastavení zlikvidoval tutovku Bičakčiče.

Více ze hry měl domácí Hoffenheim, zatímco Borussia se po většinu zápasu jenom bránila. Hříbata nakonec vyslala na Baumannovu branku jednu jedinou střelu.

Kvality švýcarského brankáře poznal i český zadák Pavel Kadeřábek, který měl vůbec první šanci zápasu ve 4. minutě. Kadeřábek zasáhl propadlý balón a Sommer musel rychle na zem. V prvním poločase to byla vůbec největší příležitost domácího celku. Jinak první polovina zápasu nic vážnějšího nepřinesla.

Gólovky přišly na pořad dne až ve druhém dějství. Tlak Hoffenheimu totiž začal po hodině hry dramaticky narůstat a právě v té době naplno vysvitla hvězda Yanna Sommera. Proti zakončení Joelintona měl ještě štěstí, neboť rána orazítkovala tyčku! Pak ale zakončoval v dobré pozici Belfodil a Sommer vytěsnil na rohový kop. Největší chvíle hostujícího brankáře a zároveň největší šance zápasu přišla až v nastavení. Bičakčič hlavičkoval v ideální pozici a Sommer předvedl neskutečný zákrok a stal se jednak hrdinou okamžiku a především hrdinou celého utkání, které nakonec žádnou branku nepřineslo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele