1. kolo
25.08.2018 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hertha BSC - 1. FC Norimberk 1:0

Hertha hubeně zvítězila nad nováčkem z Norimberka, který v závěru zápasu neproměnil penaltu. Norimberk se až na posledních deset minut k ničemu nedostal.

Zápas Herty s Norimberkem byl po jediném gólu domácích nudný. Hertha neměla problém s bráněním a do útoku se příliš nehrnula, nepotřebovala to. Norimberk naopak také bezhlavě neútočil, protože se bál, aby neinkasoval znovu. Útočně začal Norimberk hrát v posledních deseti minutách a nebyl daleko od vyrovnání.

Hned první velká šance zápasu skončila gólem. Ve 27. minutě prošel skvěle domácí Lazaro z pravého rohu až do pokutového území Norimberka a přihrál prudce po zemi před bránu, kde si míč našel bosenský útočník Vedad Ibiševič, který neměl problém s doklepnutím míče do prázdné brány.

Do konce poločasu jsme nebyli svědky žádné další šance a poločas tedy skončil 1:0. V podstatě celý druhý poločas byl velmi opatrný, až v 82. minutě se stala událost, která mohla Norimberku přinést alespoň bod. Po přezkoumání videa rozhodčí Tobias Welz nařídil pokutový kop za hraní domácího Karima Rekika rukou ve vlastním vápně.

K penaltovému puntíku se po dlouhém rozhodování postavil Ishak, který pálil k levé tyči, kdy byl však připraven gólman Jarstein. Jarstein se díky chycené penaltě stal hrdinou domácích fanoušků po výhře nad ambiciózním nováčkem ze severu Bavorska.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele