23. kolo
24.02.2019 15:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Frankfurt třemi brankami přejel neškodný Hannover

Frankfurt zcela jasně přehrál Hannover a veze domů body po zaslouženém vítězství o tři branky. Domácí zůstávají v pásmu sestupu, hosté naopak nadále bojují o evropské poháry.

Hned ve čtvrté minutě měli "Orli" velkou příležitost, když se na brankáře Essera sami řítili Jović s Rebićem. Prvý jmenovaný se ale zachoval sobecky a jeho snaha přehodit Essera dopadla příšerně - strážce svatyně šestadevadesátek míč snadno zkrotil. Za dalších deset minut měl další slibnou šanci hostů Da Costa, který po rohovém kopu hlavičkoval na přední tyči jen o fous vedle.

Jović mohl své zaváhání z úvodu střetnutí napravit pět minut před pauzou, kdy napřáhl ke střele za pokutovým územím, ale Esser si opět míč sebral. Souboj stejných mužů se opakoval za další minutu a opět s vítězným koncem pro domácího fotbalistu, jenž tentokrát zpacifikoval ránu z pravé strany. V 54. minutě již ale Esser nestačil na Rebiće, který dostal příliš volného prostoru a z levého křídla poslal Frankfurt do vedení.

O osm minut později rozehrál Rode standardní situaci, po které hlavičkoval Haller jen těsně vedle Esserovy tyče. Za další minutu centroval zleva Kostić, po prvním nepovedeném pokusu dostal šanci na reparát, kdy našel zcela volného Joviće, který přesnou hlavičkou konečně překonal Essera - 0:2. Hannover se poté také přece jen začal osmělovat, narazil však buď na spolehlivého Trappa nebo na pozorně bránící obranný val hostů.

V 90. minutě rozehráli domácí rohový kop, ovšem z nebezpečí pro hosty vznikla hrozba pro H96, jelikož se orli po zisku míče vydali do protiútoku. Ten zakončil po úniku Kostić razantní střelou přes Essera a třetí brankou definitivně zlomil odpor Hannoveru.

Autor: Ondřej Vaculík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele