11. kolo
11.11.2018 18:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Schalke 04 3:0

Srbský útočník Luka Jović si připsal na konto další dva střelecké zásahy. Celkem jich stihl sesbírat už devět, což znamená, že vede tabulku střelců a jeho hostování z Benfiky Lisabon se zatím Frankfurtu vyplácí.

V úvodní dvacetiminutovce se v Commerzbank-Areně nehrálo v žádném zběsilém tempu. Teprve v jejím závěru mířil Rebić ramenem mimo. Die Königsblauen se osmělili až ve čtyřiatřicáté minutě, když Caligiuri servíroval pro Utha, jehož zakončení scházely centimetry. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Po hodině hry se zrodil rychlý brejk, na jehož konci si udělal prostor Jović a tvrdou křížnou ranou nedal Fährmannovi pražádnou šanci - 1:0. Za pět minut to mohlo být pro Orly ještě veselejší. Rebić, který asistoval u prvního gólu, se chtěl zapsat do listiny střelců sám. Saného sice obešel, nicméně radost mu pokazila branková konstrukce.

Pojistka se tedy dostavila až v 73. minutě. Filip Kostić prchl po levé straně, aby naservíroval zhruba na penaltový puntík, kde z první pálil Luka Jović a nutno dodat, že tady asi brankář Schalke malinko zaspal - 2:0.

Hosté se snažili odpovědět prostřednictvím Konopljanky, kterému však chyběla přesnost. V 80. minutě se po rohu míč ocitnul ve shluku těl. Jović se zorientoval ze všech nejrychleji, ale nastřelil pouze muže v rukavicích. Naštěstí pro Eintracht se od něj odrazil kulatý předmět k číhajícímu Sébastienu Hallerovi, jenž ho okamžitě poslal pod břevno - 3:0. Svěřenci Adolfa Hüttera tedy přečkají reprezentační pauzu na čtvrté příčce, kdežto Schalke zůstane čtrnácté.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele