19. kolo
26.01.2019 15:30 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Mohuč znovu zvítězila nad Norimberkem, výhru rozhodl Quaison

Mohuč znovu potvrdila vynikající domácí bilanci proti Norimberku a poslední celek soutěže udolala brankou v závěrečné čtvrthodině 2:1. Pro Bavory zůstává situace nadále kritická.

Mohuč drtivou většinu předchozích zápasu s Norimberkem zvládla za tři body a nejinak tomu bylo i tentokrát. Norimberk však nehrál špatně a dlouho to vypadalo, že si z Porýní odveze nějaký bod, než čtvrthodinu před koncem udeřil ghansko-švédský útočník Quaison.

Utkání nezačalo pro poslední tým Bundesligy vůbec dobře, už ve 12. minutě jeho hráč zbytečně fauloval na hranici pokutového území a sudím nařízenou penaltu bezpečně proměnil Daniel Brosinski. Parádní začátek pro Mohuč, smolný pro bavorský tým. Hosté však nezpanikařili a s Mohučí hráli vyrovnanou partii. Těsně před koncem prvního poločasu rozehrávali hosté rohový kop a osamocený Georg Margreitter hlavou srovnal na 1:1.

Domácí celek vyrovnávací branka poněkud vyhodila z tempa a po hodině hry vstřelil Norimberk i druhý gól. Sudí šel však celou situaci zkontrolovat na video a po odhalení ofsajdového postavení branku neuznal. Mohuč si mohla oddechnout.

V tu chvíli se v Opel Areně nehrál bůhvíjaký fotbal. Hra byla plná nepřesností a zdálo se, že tak tomu bude až do závěrečného hvizdu. V 73. minutě však domácí předvedli rychlou akci, kterou střelou do prázdné branky zakončil Robin Quaison, přesný pas skrze malé vápno mu poslal autor první trefy Daniel Brosinski. Norimberk zareagovat nedokázal a v Mohuči znovu padl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele