3. kolo
09.09.2017 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Hannover 96 1:1

Wolfsburg doma čtvrthodinu před koncem neudržel vedení a nakonec s Hannoverem jenom remizoval 1:1. Domácí Vlky poslal do vedení parádním přímým kopem Didavi, ale konečné slovo měl Harnik.

V prvním poločase měli jednoznačně více ze hry hráči domácího celku. Wolfsburg si i dokázal vypracovat několik slibných příležitostí, jenomže bez gólového efektu. Hannover měl problémy především při bránění rychlonohého Origiho. Belgický talent křižnou ranou pořádně protáhl Tschaunera. Neprosadil se ani Mario Gómez, kterého defenzíva Hannoveru ve 36.minutě na poslední chvíli odzbrojila. Obrovitánský útočník si navíc přivodil zranění a ještě před koncem poločasu musel střídat. Novým mužem na trávníku se stal Landry Dimata.

Hannover si vytvořil první gólovku až po změně stran a málem se ujal vedení. Felix Klaus se dobře uvolnil a jeho střelu musel nohou vyrazit Casteels. Hosté svojí šanci neproměnili a rázem za to zaplatili. Daniel Didavi se postavil k volnému přímému kopu a přesně mířenou ranou poslal Vlky do vedení!

Didavi měl dokonce na kopačce druhý gól, ve vápně mu doslova namazal Origi, ale Didavi branku překopl. A Wolfsburg to muselo mrzet, protože v 75.minutě bylo srovnáno. Po obrovském závaru před Casteelsem se nejlépe zorientoval zkušený Martin Harnik. A s Wolfsburgem mohlo být ještě hůře, po chybě v rozehrávce hledal Karaman na zadní tyči Harnika a ten těsně nedosáhl. Nic dalšího už zápas nenabídl, oba celky se rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele