2. kolo
26.08.2017 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

VfB Stuttgart - 1. FSV Mainz 05 1:0

Fotbalisté Stuttgartu doma dokázali udolat jedinou brankou Holgera Badstubera Mohuč a poprvé po návratu do nejvyšší soutěže získávají tři body. Výsledek mohl být ještě výraznější, ovšem Terodde zazdil pokutový kop.

Stuttgart se představil na domácí půdě poprvé po svém návratu z druhé nejvyšší soutěže a od úvodní minuty šlo vidět, že si chce zápas před vlastním publikem užít. Stuttgart byl hodně aktivní, ale hosté mohli domácí snahu zmrazit v sedmé minutě, kdy Kaminski fauloval Quaisona, ale sudí penaltu neodpískal. Po půlhodině hry měla Mohuč velkou šanci jít do vedení, zahrávanou standardní situaci tečoval ve vápně Bell a Zieler musel předvést pohotový zákrok. Stuttgart sice žádnou vyloženou šanci neměl, ale velmi často okupoval pokutové území hostů.

Domácí si uvědomovali, že pokud chtějí uspět, musejí více zakončovat. V 54. minutě rozehrál rohový kop Aogo a stoper Badstuber hlavou zajistil VfB jednobrankový náskok!

Mohuč se k odpovědi nedostala a čtvrthodinu před koncem musel řešit velkou nepříjemnost. Terodde byl totiž ve vápně faulován a sudí odpískal pokutový kop. Sám Terodde sice poslal Adlera na druhou stranu, jenomže jeho střela se zastavila o tyč! Hosté tak stále měli šanci s výsledkem něco udělat, ovšem čas rychle utíkal. Ve třetí minutě nastavení byl blízko remíze Fischer, jeho nádhernou ránu ještě lepším zákrokem zlikvidoval Zieler a domácím zachránil tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Theft90

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele