15. kolo
10.12.2017 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - Hertha BSC 1:1

Ač nejsou Velikonoce, Hertha si pořádně koledovala o šestou letošní porážku. Nakonec se díky trefě Salomona Kaloua z poslední minuty rozešla s Augsburgem smírně.

Domácí měliv úvodu balon mnohem více na svých kopačkách a dokázali si vytvořit i šance. Koo Ja-Cheol selhal, Gregoritsch sehlal a Caiuby selhal dokonce dvakrát. Jarstein byl mezi třemi tyčemi pozorný. Platilo to i v případě pokusu Marcela Hellera, který by se dal označit za ten vůbec nejnebezpečnější, co se úvodního dějství týče.

Ani příležitost Langkampa po Weiserově centru tolik brankou nezaváněla. Síť se však toho nedělního večera ve WWK Areně rozvlňovala pouze ve druhém poločase. V 73. minutě ještě brankář Herthy odvrátil na rohový kop. Jeho exekuce se ujal Philipp Max. Jednička ve službách Staré dámy poněkud nedomyslela svůj výběh na balon, takže ten propadl až ke Caiubymu, jenž z vnitřku velkého vápna pálil z voleje nekompromisně pod břevno - 1:0.

Teprve potom se na hřiště místo Maximiliana Mittelstädta přišel podívat Salomon Kalou a toto střídání lze hodnotit jako nesmírně vydařené. Aby mohlo dojít na vyrovnání, musel ještě střílet Gregoritsch pouze do boční sítě. V první minutě nastaveného času centroval do vápna z levé strany Alexander Esswein, tedy jiný hráč, který přišel na hřiště až v úvodu utkání.

Míč si ve vzduchu našel Niklas Stark, aby jej nezištně přiťuknul lépe postavenému spoluhráči, pro nehož nebyl problém z pěti metrů trefit odkrytou klec - 1:1. Dárdaiův tým i přes další získaný bod zůstává ve spodní polovině tabulky. Do konce roku se ještě utká s Hannoverem a s RB Lipsko. Na sedmý Augsburg čekají Schalke a Freiburg.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele